#surihatibaby

Instagram photos and videos

#surihatibaby#bazaarpaknil#neelofa#ummibeautymall#secretskinwhitekawaiiofficial#shopwithinstastyle#fattzura#telekungtalk#terapiinstagram#cikguseo#kawaiicollagen#lofattah#surihatimrpilot#zofeabeautysecret#testimonizofeabeautysecret#feedbackzofea#feedbackzofeabeautysecret#SuriHatiMrPilot#jacketmalaysia

Hashtags #surihatibaby for Instagram

ESP ni sangat bagus untuk ibu hamil dan jugak bayi dalam kandungan. Jom kita tengok kebaikan untuk ibu dan bayi
โ€ข
โ€ข

KEBAIKAN ESP UTK IBU HAMIL
โœ… ESP shaklee adalah supplement terbaik untuk penyediaan badan ke arah proses penyusuan
โœ… memberi extra energy untuk ibu-ibu yang sering keletihan dan tidak larat
โœ… bagus minum ESP jika ibu-ibu sering mengalami gastrik
โœ… membantu meningkatkan sistem imun badan ibu supaya ibu merasa lebih sihat dan jarang dijangkiti penyakit (demam, batuk, selesema)
โœ… ibu hamil yang pernah mengambil ESP mengatakan berat badan mereka lebih mudah turun selepas bersalin
โœ… membantu melembapkan dan menghaluskan kulit ibu
โœ… boleh diminum walaupun setelah bersalin bagi memulihkan luka dalaman
โœ… membantu aliran darah ibu yang semakin bertambah ketika hamil
โ€ข
โ€ข

KEBAIKAN ESP UNTUK BABY
๐Ÿ‘ถ protein soya dari shaklee sangat baik untuk perkembangan janin (sel terbentuk melalui protein)
๐Ÿ‘ถ baik untuk kulit bayi
๐Ÿ‘ถ protein membantu membekalkan asid amino yang bertindak membentuk otot dan organ bayi
๐Ÿ‘ถ keperluan protein yang cukup ketika hamil bagi membantu pertumbuhan plasenta, uterus dan penghasilan susu
๐Ÿ‘ถ keperluan protein semakin penting ketika memasuki trisemester ke-3
โ€ข
โ€ข
ORDER & PERTANYAAN:
.
๐Ÿ“ฒ 0195434377 surianie
๐Ÿ“ฒ 0195434377 surianie
.
๐Ÿ”ด Whatsapp for fast respond! ๐Ÿ˜
.
COD ๐Ÿš— GEORGETOWN
POS ๐Ÿšš SELURUH MALAYSIA!!๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ"
.
โ€ข
#madamsurianieshaklee #followforlike #followback #likeforfollow #followbackteam #likes #befaz #instagood #belofabynh #belofa #instalife #instagram #instagrammer #shakleepenang #shakleebgeorgetown #shakleekomtar #shakleeusm #herbalifemalaysia #codpenang #shakleejelutong #penangkini #freedomlicious #lofattah #surianieesp #surihatibaby #espshaklee #lafazkankalimahcintamu #mycoffeerince #fattzura


0

Alhamdulillah, syukur di saat orang Monday Blues sambil tunggu gaji masuk seminggu dua lagi, banyak rezeki masuk. Mungkin ada yang masih lena, mungkin ada yang sudah berpagi-pagian mencari rezeki. Mimi pula sibuk menguruskan 7 orang anak,2 orang masih kecil masih menyusu, sambil post secara santai di fb, di 7 fanpage dan 8 instagram : alimi_othman, aisyah_meera, syasya_story, ummi_mall, BAgold.my , Dr.Irma_hq, Chewies_DrIrma, dan ada lagi 10 insta lain mimi handle naikkan followers - cuma RM30 ke RM70 sebulan boleh naikkan 500-3000 followers sebulan

Jika anda baca kisah Joyah Vegas @joyahvegas (JV)~pelabur hartanah di Las Vegas. Anda pasti teruja dan tahu kejayaannya bermula dari sifatnya tidak malu berniaga, kental menyimpan dan melabur, berani ambil risiko! Komen InsyaAllah jika anda juga akan melakar kejayaan seperti JV. #mimiAJ #alimisharingtips
.
โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”“
โžก๏ธ 01128509986 follow insta @alimi_othman & @dr.irma_hq โ”—โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”› #motivasipagi #motivasi #motivasidiri #motivasihidup #ummi_mall
#terapiinstagram #ajimaura #surihatibaby #neelofa #telekungtalk #shopwithinstastyle #assalamualaikum #selamatpetang #hipstermalaysia #lawak #pelaburan #pelaburanemas #dropshipwanted #dropshipwantedmalaysia #jsd2u #bazaarpaknil #kelantan #ummibeautymall
#johor
#cikguseo #suarahati #suarahatisuri #dramameletoptv3


7

ESP ni sangat bagus untuk ibu hamil dan jugak bayi dalam kandungan. Jom kita tengok kebaikan untuk ibu dan bayi
โ€ข
โ€ข

KEBAIKAN ESP UTK IBU HAMIL
โœ… ESP shaklee adalah supplement terbaik untuk penyediaan badan ke arah proses penyusuan
โœ… memberi extra energy untuk ibu-ibu yang sering keletihan dan tidak larat
โœ… bagus minum ESP jika ibu-ibu sering mengalami gastrik
โœ… membantu meningkatkan sistem imun badan ibu supaya ibu merasa lebih sihat dan jarang dijangkiti penyakit (demam, batuk, selesema)
โœ… ibu hamil yang pernah mengambil ESP mengatakan berat badan mereka lebih mudah turun selepas bersalin
โœ… membantu melembapkan dan menghaluskan kulit ibu
โœ… boleh diminum walaupun setelah bersalin bagi memulihkan luka dalaman
โœ… membantu aliran darah ibu yang semakin bertambah ketika hamil
โ€ข
โ€ข

KEBAIKAN ESP UNTUK BABY
๐Ÿ‘ถ protein soya dari shaklee sangat baik untuk perkembangan janin (sel terbentuk melalui protein)
๐Ÿ‘ถ baik untuk kulit bayi
๐Ÿ‘ถ protein membantu membekalkan asid amino yang bertindak membentuk otot dan organ bayi
๐Ÿ‘ถ keperluan protein yang cukup ketika hamil bagi membantu pertumbuhan plasenta, uterus dan penghasilan susu
๐Ÿ‘ถ keperluan protein semakin penting ketika memasuki trisemester ke-3
โ€ข
โ€ข
ORDER & PERTANYAAN:
.
๐Ÿ“ฒ 0195434377 surianie
๐Ÿ“ฒ 0195434377 surianie
.
๐Ÿ”ด Whatsapp for fast respond! ๐Ÿ˜
.
COD ๐Ÿš— GEORGETOWN
POS ๐Ÿšš SELURUH MALAYSIA!!๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ"
.
โ€ข
#madamsurianieshaklee #followforlike #followback #likeforfollow #followbackteam #likes #befaz #instagood #belofabynh #belofa #instalife #instagram #instagrammer #shakleepenang #shakleebgeorgetown #shakleekomtar #shakleeusm #herbalifemalaysia #codpenang #shakleejelutong #penangkini #freedomlicious #lofattah #surianieesp #surihatibaby #espshaklee #lafazkankalimahcintamu #mycoffeerince #fattzura


0

Kisah ibu kelar anak sendiri yang baru berumur 19 bulan betul-betul mengejutkan kita. Kes ibu, mencampak bayi dari tempat tinggi,Kes isteri melarikan diri dari rumah, menggila meroyan entah apa-apa. Itu bukan disengajakan dan masyarakat terutama ahli terdekat, jangan menganggap mereka ini mengada-ada, 'over' atau 'drama-Queen

1. Jangan memperkecilkan dan endahkan emosi orang terdekat anda terutama kaum wanita.
2. Mereka yang mengalami masalah begini ada 3 peringkat -; Pertama; post Partum Blues/baby blues,Kedua; post partum depression/kemurungan, Ketiga; Psikosis / Gila Meroyan

3. Pernah dengar kisah ummul mukminin cemburu hingga pecahkan mangkuk di depan Rasulullah? Jadi perkara sebegini memang berlaku sejak sekian dulu.
4. Apabila wanita kelihatan sudah mula beremosi. Tidak kira isteri, adik, kakak, ipar, biras mahupun kawan anda - jangan sesekali anda membalas dengan kata nista, menyalahkannya mahupun mengadu domba dan membuat tindakan yang boleh memburukkan lagi masalahnya.
5. Sebaliknya, tolonglah dia, dengarkan saja apa dikatanya - bukan terus 'block' dan kemudian menyebarkan keburukannya.
sambungan klik di bio insta atau link ini https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2080293548894744&id=100007423576547 .

atau follow fb Alimi Othman .
โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”“
โžก๏ธ follow insta
@alimi_othman
@alimi_othman
@alimi_othman โ”—โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”› #motivasipagi #motivasi #motivasidiri #motivasihidup
#terapiinstagram #halalkanhatiyangkucuri #surihatibaby #neelofa #telekungtalk #assalamuallaikum #bazaarpaknil #jamususukdaraofficial #ummibeautymall
#secretskinwhitekawaiiofficial
#cikguseo #ajimaura ri #mimiAJ
#babyctdk #comelpipimerah #shopwithinstastyle #selamathariraya #selamatharirayaaidilfitri2018 #selamatharirayaaidilfitri #selamatharirayaaidilfitrimaafzahirbatin #meroyan #postpartum #gilameroyan #babyblues #depression #kemurungan


2

Love Breast membantu mengatasi masalah payudara kendur, leper, londeh, saiz tidak seimbang. Cepat2 gunakan love Breast untuk mengelesaikan masalah anda semua๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ”Š #naksihatluardalam #naksihatkurustanpaberlapar #surihatimrpilot #surihatibaby #bajutidur #bajukoko #bajutidurmurah #raya #bazaronline #kuihkeriaantarabangsa #kuihsedap #berusahabaik #menjagahati #kulitcerah #kulitmulus


1

ESP Shaklee Untuk Kurus dan Kulit Cantik

Assalamualaikum semua :) ape kaba pagi ni? Dah bersahur? Kalau belum dan tak tahu nak sahur ape, boleh cube ESP Shaklee, sebagai sahur dan minuman harian. InsyaAllah lame-lame tanpa kita minta kita akan lebih Kurus dan Kulit lebih Cantik.
nak ke idok........ www.wasap.my/60129381936

#shakleesungaipetani
#mareeyashaklee #followforlike #followback #likeforfollow #followbackteam #likes #befaz #instagood #belofabynh #belofa #instalife #instagram #instagrammer #shakleebedong #shakleeuitmmerbok #shakleesungaipetani #shaklee #herbalifemalaysia #codsetiaphari #uitmerbok #codsungaipetani #freedomlicious #shakleesarah #lofattah #surihatibaby #espshaklee #lafazkankalimahcintamu #mycoffeerince #fattzura


0

Testimoni lagi. Apa lagi. Dapatkan dengan segera sebelum stok habis!!! Naya la kalau dah habis! Huhu
www.facebook.com/sswkawaiicollagen โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”“
โžก๏ธ WHASUP Mimi 01128509986 / Ika 0139923065 @secretskinwhitekawaii_hq
@fatimahothman1 0132088406 bandar sunway
_
Nurul 0194707908
_
@hanagorgeos (0133992106) rawang
_
@Siblingsbeautycollections niena Miri, sarawak 0148892031 โ”—โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”› #bazaarpaknil #kawaiicollagen #zofeabeautysecret #bazaarpaknil #testimonizofeabeautysecret #feedbackzofea #feedbackzofeabeautysecret #ummibeautymall
#secretskinwhitekawaiiofficial
@zofeabeauty_hq www.facebook.com/sswkawaiicollagen #terapiinstagram #SuriHatiMrPilot #surihatibaby #neelofa #telekungtalk #bazaarpaknil #shopwithinstastyle #jihanmuse #setjihan #kawaii #kawaiicollagen #zofeabeautysecret #bazaarpaknil #testimonizofeabeautysecret #feedbackzofea #feedbackzofeabeautysecret #ummibeautymall
#secretskinwhitekawaiiofficial
#cikguseo #teamsuperTi
#ephyra
#satinskinz
#perlaking
#secretskinwhitekawaiicollagen
#surihatimrpilot
#bazariklan
#risteena


1

Ternyata Zofea Beuty Secret sangat berkesan. Dah cuba semakin jatuh hati. Hehehe

100% original
.
P/S: dapatkan dari agent yg SAH sahaja okeyyyy

www.facebook.com/sswkawaiicollagen โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”“
โžก๏ธ WHASUP Mimi 01128509986 @ummi_mall /0139923065 @secretskinwhitekawaii_hq 0133487682โ”—โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”› #bazaarpaknil #kawaiicollagen #zofeabeautysecret #bazaarpaknil #testimonizofeabeautysecret #feedbackzofea #feedbackzofeabeautysecret #ummibeautymall
#secretskinwhitekawaiiofficial
@zofeabeauty_hq www.facebook.com/sswkawaiicollagen #terapiinstagram #SuriHatiMrPilot #surihatibaby #neelofa #telekungtalk #bazaarpaknil #shopwithinstastyle #jihanmuse #setjihan #kawaii #kawaiicollagen #zofeabeautysecret #bazaarpaknil #testimonizofeabeautysecret #feedbackzofea #feedbackzofeabeautysecret #ummibeautymall
#secretskinwhitekawaiiofficial
#cikguseo #teamsuperTi


2

Komen NAK jika nak promosi diskaun sehingga 60%
ใƒปใƒปใƒป
Hi assalamualaikum, Nak kulit lembab, glowing, bebas cela?!Sekarang admin buat promosi set Stacy Anam. Dapatkan harga promosi ni segera!!! Stok terhad.

www.facebook.com/sswkawaiicollagen โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”“
โžก๏ธ @ummi_mall @secretskinwhitekawaii_hq โ”—โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”› #bazaarpaknil #kawaiicollagen #zofeabeautysecret #bazaarpaknil #testimonizofeabeautysecret #feedbackzofea #feedbackzofeabeautysecret #ummibeautymall
#secretskinwhitekawaiiofficial
@zofeabeauty_hq www.facebook.com/sswkawaiicollagen #terapiinstagram #mrgrey #surihatibaby #neelofa #telekungtalk #bazaarpaknil #shopwithinstastyle #jihanmuse #setjihan #kawaii #ajimaura
#cikguseo #pru14 #babyctdk #comelpipimerah #kcolly #ephyra #perlaking


6

โœ”๏ธ"Jihan awak pakai apa awak makan apa awak inject ke?" .
Apa tu? Saya takde ambik apa2 injections pun utk putihkan kulit...saya tak suka jarum. Hanya supplements KAWAII COLLAGEN yg buat kulit saya makin cerah dan sekata. #kawaiicollagen sentiasa hebat. - Jihan Muse. .
โœ”๏ธStacy kerap terdedah dgn sinaran matahari tapi ia tak jadi masalah pun sebab Set Kawaii Collagen dapat membantu menghalang kesan sunburn pada kulit Stacy. Kulit kekal cerah berseri setiap hari. #kawaiicollagen memang best. -Stacy Anam. .
โœ”๏ธRamai yg tanya saya, tak gemuk ke minum KAWAII COLLAGEN ni. Saya jawab kawaii collagen ni takkan menggemukkan jika pemakanan anda seharian ikut sukatan kalori yg betul dan sentiasa kontrol makan. So..jgn ragu2 lagi utk cuba #kawaiicollagen ni ya. - Dr Azura Abas. โœ”๏ธKalau nk kulit gebu, smart & molep x jadi kalau just gune skincare je sb skincare hanya cuci kekotoran luaran. Maka kite perlukan sesuatu dari dalaman yg membantu penghasilan collagen & struktur kulit yg sihat. Jawapannye ade di gambar itu, Mcm mane pun sy akan make sure amik sepakat sehari tuk kulit kekal segar bugar. Mai join sy lekas. Pi msg pengedar2 berdekatan anda deh! - Dr Say Shazril.

PAKEJ-PAKEJ UTAMA? boleh dm kita dan dapatkan dari agent yg SAH sahaja okeyyyy

www.facebook.com/sswkawaiicollagen โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”“
โžก๏ธ WHASUP Mimi 01128509986 @ummi_mall @secretskinwhitekawaii_hqโ”—โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”› #bazaarpaknil #kawaiicollagen #zofeabeautysecret #bazaarpaknil #testimonizofeabeautysecret #feedbackzofea #feedbackzofeabeautysecret #ummibeautymall
#secretskinwhitekawaiiofficial
@zofeabeauty_hq www.facebook.com/sswkawaiicollagen #terapiinstagram #SuriHatiMrPilot #surihatibaby #neelofa #telekungtalk #bazaarpaknil #shopwithinstastyle #jihanmuse #setjihan #kawaii #kawaiicollagen #zofeabeautysecret #bazaarpaknil #testimonizofeabeautysecret #feedbackzofea #feedbackzofeabeautysecret #ummibeautymall
#secretskinwhitekawaiiofficial
#cikguseo #teamsuperTi


4

#surihatimrpilot #bangkitbersama #igersmalaysia #surihatibaby โ™กBORINGโ™ก

BALIK KENDURI ... (THANKS SEBAB PILIH TUDUNG๐Ÿ˜˜)


0

SUPPLEMEN PREMIUM PALING HEBAT
.
mengikut survey produk2 anti oksida di pasaran. bagi kategori yang sama dengan VIVIX, VIVIX merupakan supplemen paling berpatutan harga jika di ikutkan dengan kemampuan nya.
.
tau tak?
VIVIX dah membantu ribuan rakyat Malaysia yang mengalami masalah penyakit kronik seperti
> masalah jantung
> masalah kencing manis
> masalah alzheimer
> masalah gout
> masalah slip disc
> masalah stroke
> masalah jangkitan seperti TIBI & PNEUMONIA
> masalah autoimmune seperti SLE dan psoriasis
> Masalah KANSER
.
banyak testimoni pengguna VIVIX untuk masalah di atas.
.
jika anda atau orang yg anda saya mempunyai masalah seperti itu..saya sarankan cepat2 lah mencari penawar.
.
jangan tunggu hingga keadaan tak boleh diselamatkan.
.
menyesal kemudian tidak berguna.
hubungi saya
๐ŸŒน surianie samsudin๐ŸŒน
Whatsapp only : 0195434377
.
#vivix
#sakitjantung
#hypertension
#darahtinggi
#kencingmanis
#vivixshaklee
#vivixshakleemurah
#breastcancer
#shakleepenangisland
#shakleepenang #shakleeseberang #shakleemurah
#cancer
#madamsurianieshaklee
#berhentimerokok
#gout
#bellpalsy
#kanser
#surihatibaby
#cancersurvivor
#testimonivivix
#diabetes
#vertigo
#cyst
#thalasemia
#slipdisc
#freedomlicious
#blogger
#surihatimrpilot
#surianievivix


1

SUPPLEMEN PREMIUM PALING HEBAT
.
mengikut survey produk2 anti oksida di pasaran. bagi kategori yang sama dengan VIVIX, VIVIX merupakan supplemen paling berpatutan harga jika di ikutkan dengan kemampuan nya.
.
tau tak?
VIVIX dah membantu ribuan rakyat Malaysia yang mengalami masalah penyakit kronik seperti
> masalah jantung
> masalah kencing manis
> masalah alzheimer
> masalah gout
> masalah slip disc
> masalah stroke
> masalah jangkitan seperti TIBI & PNEUMONIA
> masalah autoimmune seperti SLE dan psoriasis
> Masalah KANSER
.
banyak testimoni pengguna VIVIX untuk masalah di atas.
.
jika anda atau orang yg anda saya mempunyai masalah seperti itu..saya sarankan cepat2 lah mencari penawar.
.
jangan tunggu hingga keadaan tak boleh diselamatkan.
.
menyesal kemudian tidak berguna.
hubungi saya
๐ŸŒน surianie samsudin๐ŸŒน
Whatsapp only : 0195434377
.
#vivix
#sakitjantung
#hypertension
#darahtinggi
#kencingmanis
#vivixshaklee
#vivixshakleemurah
#breastcancer
#shakleepenangisland
#shakleepenang #shakleeseberang #shakleemurah
#cancer
#madamsurianieshaklee
#berhentimerokok
#gout
#bellpalsy
#kanser
#surihatibaby
#cancersurvivor
#testimonivivix
#diabetes
#vertigo
#cyst
#thalasemia
#slipdisc
#freedomlicious
#blogger
#explore
#surianievivix


1

SUPPLEMEN PREMIUM PALING HEBAT
.
mengikut survey produk2 anti oksida di pasaran. bagi kategori yang sama dengan VIVIX, VIVIX merupakan supplemen paling berpatutan harga jika di ikutkan dengan kemampuan nya.
.
tau tak?
VIVIX dah membantu ribuan rakyat Malaysia yang mengalami masalah penyakit kronik seperti
> masalah jantung
> masalah kencing manis
> masalah alzheimer
> masalah gout
> masalah slip disc
> masalah stroke
> masalah jangkitan seperti TIBI & PNEUMONIA
> masalah autoimmune seperti SLE dan psoriasis
> Masalah KANSER
.
banyak testimoni pengguna VIVIX untuk masalah di atas.
.
jika anda atau orang yg anda saya mempunyai masalah seperti itu..saya sarankan cepat2 lah mencari penawar.
.
jangan tunggu hingga keadaan tak boleh diselamatkan.
.
menyesal kemudian tidak berguna.
hubungi saya
๐ŸŒน surianie samsudin๐ŸŒน
Whatsapp only : 0195434377
.
#vivix
#sakitjantung
#hypertension
#darahtinggi
#kencingmanis
#vivixshaklee
#vivixshakleemurah
#breastcancer
#shakleepenangisland
#shakleepenang #shakleeseberang #shakleemurah
#cancer
#madamsurianieshaklee
#berhentimerokok
#gout
#bellpalsy
#kanser
#surihatibaby
#cancersurvivor
#testimonivivix
#diabetes
#vertigo
#cyst
#thalasemia
#slipdisc
#freedomlicious
#blogger
#surihatimrpilot
#surianievivix


2

SUPPLEMEN PREMIUM PALING HEBAT
.
mengikut survey produk2 anti oksida di pasaran. bagi kategori yang sama dengan VIVIX, VIVIX merupakan supplemen paling berpatutan harga jika di ikutkan dengan kemampuan nya.
.
tau tak?
VIVIX dah membantu ribuan rakyat Malaysia yang mengalami masalah penyakit kronik seperti
> masalah jantung
> masalah kencing manis
> masalah alzheimer
> masalah gout
> masalah slip disc
> masalah stroke
> masalah jangkitan seperti TIBI & PNEUMONIA
> masalah autoimmune seperti SLE dan psoriasis
> Masalah KANSER
.
banyak testimoni pengguna VIVIX untuk masalah di atas.
.
jika anda atau orang yg anda saya mempunyai masalah seperti itu..saya sarankan cepat2 lah mencari penawar.
.
jangan tunggu hingga keadaan tak boleh diselamatkan.
.
menyesal kemudian tidak berguna.
hubungi saya
๐ŸŒน surianie samsudin๐ŸŒน
Whatsapp only : 0195434377
.
#vivix
#sakitjantung
#hypertension
#darahtinggi
#kencingmanis
#vivixshaklee
#vivixshakleemurah
#breastcancer
#shakleepenangisland
#shakleepenang #shakleeseberang #shakleemurah
#cancer
#madamsurianieshaklee
#berhentimerokok
#gout
#bellpalsy
#kanser
#surihatibaby
#cancersurvivor
#testimonivivix
#diabetes
#vertigo
#cyst
#thalasemia
#slipdisc
#freedomlicious
#blogger
#surihatimrpilot
#surianievivix


0

"Tau dak pasai pa Vivix laku sesangat macam goreng pisang? Meh nak habaq 5 sebab ja:
โ€ข
โ€ผ๏ธVivix lambatkan proses penuaan seluruh badan dari peringkat sel (paling basic)
.
โ€ผ๏ธAnggur Muscadine (bahan Vivix) merupakan bahan antipenuaan terbaik dunia
.
โ€ผ๏ธTerbukti 13 kali ganda lebih berkesan dari resveratrol sendiri, dalam antipenuaan
.
โ€ผ๏ธCuma 1 sudu kecil sehari untuk 1001 manfaat kesihatan dan kecantikan
.
โ€ผ๏ธTerbukti mampu melindungi dan membaiki sel dari kerosakan oleh penuaan
โ€ข
Jadi, Vivix ni SUPLEMEN untuk siapa?
โœ”๏ธKecantikan (awet muda)
โœ”๏ธKencing manis
โœ”๏ธDarah tinggi
โœ”๏ธStroke
โœ”๏ธArthritis
โœ”๏ธPenyakit autoimun
โœ”๏ธPerokok tegar
โœ”๏ธMasalah jantung/hati/buah pinggang
โœ”๏ธKesihatan mata
โœ”๏ธUntuk tenaga
โœ”๏ธIkhtiar zuriat
โœ”๏ธSuplemen kurus
โœ”๏ธUntuk detox
โ€ข
Berminat nak tahu lagi pasal kebaikan Vivix ? Meh whatsapp laju2. Jom kita sebarkan kebaikan Vivix๐Ÿ˜Š
โ€ข
Surianie shaklee
Www.wasap.my/0195434377
โ€ข

#vivix #sakitjantung #hypertension #darahtinggi #kencingmanis #codpenang #shakleepenangisland #breastcancer #shakleepenang #teamdiamondshaklee #vivixpromo #shakleemurah #sle #berhentimerokok #gout #bellpalsy #kanser #surihatibaby #cancersurvivor #testimonivivix #diabetes #vertigo #cyst #thalasemia #slipdisc #freedomlicious #lofattah #surihatimrpilot #isterituanihsan #surianievivix
.
.


1

Nampak tak apa tu?? Kisahnya petang tadi Ah kak bertemu customer yg menggunakan feminin wash jsd ni.. Alhamdulillah..
Dia kata, pakai pencuci tu tarik keluar segala keputihan yg bersarang dlm miss v dia. Gembira juga dia sbb, previously, dek kerana keputihan teruk, dia rasa tak seronok sbb becak bila bersama suami.

Bila da gunakan feminin wash jsd ni.. suami dia siap tanya lah.. apa yg si isteri pakai?
Jeng jeng jengggg..
Isteri dia bijak, cuma jawab, tak yah tau, bayarkan je kalau nak best :)
.
Sampaikan bila satu kali tu balik umah mak, tertinggal feminin wash jsd.. suami suh pegi beli lagi, letak kat umah mak pulak. Biar senang!

Dia da jatuh cintaaaa!!!
Miss V da WANGIIIII!
.
.
Nak order click je on bio๐Ÿ˜˜
๐Ÿ“ฒWhatsapp akma 016-9242645
#shopwithinstastyle
#nadzainal
#kolejkomuniti
#instaniaga
#jamususukdaratestimoni
#jamususukdara #jamuonline #keluargabahagia #kecantikankesihatan #sayanakcantik #luxuryherbs #jamuketat #jamuberpantang #confinement #rahimwanita #rahsiakecantikanwanita
#terapiinstagram
#syukurselalu
#berikanmasa
#dherbs #biarakujadipenunggu
#terlajaklaris #surihatimrpilotfever #surihatibaby #neelofa #telekungtalk #bazaarpaknil #cikgudinapakaiprada


3

Nampak tak apa tu?? Kisahnya petang tadi Ah kak bertemu customer yg menggunakan feminin wash jsd ni.. Alhamdulillah..
Dia kata, pakai pencuci tu tarik keluar segala keputihan yg bersarang dlm miss v dia. Gembira juga dia sbb, previously, dek kerana keputihan teruk, dia rasa tak.seronok sbb becak bila.bersama suami.

Bila da gunakan feminin wash jsd ni.. suami dia siap tanya lah.. apa yg si isteri pakai?
Jeng jeng jengggg..
Isteri dia bijak, cuma jawab, tak yah tau,bayarkan je kalau nak best :)
.
Sampaikan bila satu kali tu balik umah mak, tertinggal feminin wash jsd.. suami suh pegi beli lagi, letak kat umah mak pulak. Biar senang!

Dia da jatuh cintaaaa!!!
Miss V da WANGIIIII!
.
.
#shopwithinstastyle
#stokisjsd
#nadzainal
#kolejkomuniti
#instaniaga
#jamususukdaratestimoni
#jamususukdara #jamuonline #keluargabahagia #kecantikankesihatan #sayanakcantik #luxuryherbs #jamuketat #jamuberpantang #confinement #rahimwanita #rahsiakecantikanwanita
#terapiinstagram
#syukurselalu
#berikanmasa
#dherbs #biarakujadipenunggu
#terlajaklaris #surihatimrpilotfever #surihatibaby #neelofa #telekungtalk #bazaarpaknil #cikgudinapakaiprada


4

.
.
READY STOCK โ€ผ๏ธ
BABY SLEEPING BAG (M)
.
.
HARGA :
RM99/SET ๐Ÿ“ฎSEMENANJUNG
RM109 SET
๐Ÿ“ฎ SABAH/SARAWAK
.
SIZE M = 26inci x 17inci
.
MATERIAL :
๐Ÿ‘COTTON BALDU / COTTON 100%
๐Ÿ‘Lembut dan selesa utk baby
๐Ÿ‘Tak luntur warna n xberbulu bila cuci
๐Ÿ‘Ada zip tepi utk mudahkan letak baby
.
ISI KANDUNGAN DALAM : FIBRE
.
.
Whatapps โžก๏ธ 0122645769
Whatapps โžก๏ธ 0122645769
Whatapps โžก๏ธ 0122645769
.
.
Source : BKAnn


3

BERHATI-HATI PRODUK FAKE!
.
Hi assalamualaikum, Sekarang admin buat promosi. Stok terhad. Dapatkan sekarang!!!! www.facebook.com/kulitcerah โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”“
โžก๏ธ @ummi_mall 01128509986 @secretskinwhitekawaii_hq โ”—โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”›
#secretskinwhitekawaiiofficial
@zofeabeauty_hq #terapiinstagram #mokcun #surihatibaby #neelofa #telekungtalk #bazaarpaknil #shopwithinstastyle #jihanmuse #setjihan #kawaii #kawaiicollagen #zofeabeautysecret #bazaarpaknil #testimonizofeabeautysecret #feedbackzofea #feedbackzofeabeautysecret
#cikguseo #babyctdk #suarahati #suarahatisuri #mimiAJ #ajimaura #dramaqueen #dramamelayu #dramameletoptv3 #pru14 #AME2018


8

KUTU PINK LADY
1. 14/4
2. 28/4
3. 12/5
4. 26/5
5. 09/6
KALAU ADA YANG BERMINAT NAK MAIN KUTU PINK LADY BOLEH PM SAYE .. NAMAโœ“
ALAMATโœ“
ICโœ“
#cantik #lawa #love #syg #mantapjiwa #surihatibaby #sygsuami


0

#Assalamualaikum dan #SelamatPagi (jawablah Salam jika ternampak post ini)

Jangan berhenti berharap dan berdoa pada Allah. Jika tidak dapat apa yang diinginkan. Ingatlah ini;
Kita sering SALAH SANGKA ALLAH TIDAK MEMBERIKAN APA KITA IMPIKAN padahal mungkin kita tidak sedar ALLAH TELAH MEMBERIKAN KITA TERLALU BANYAK REZEKI YANG KITA PERLUKAN. Bersyukurlah dan jangan berhenti berusaha. #MimiAJ
.
โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”“
โžก๏ธ 01128509986 @suarasuri โ”—โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”› #motivasipagi #motivasi #motivasidiri #motivasihidup #ummi_mall
#terapiinstagram #comelpipimerah #surihatibaby #neelofa #telekungtalk #shopwithinstastyle #honeydew_hanni #jsd2u #bazaarpaknil #jamususukdaraofficial #ummibeautymall
#secretskinwhitekawaiiofficial
#cikguseo #ajimaura #suarahati #suarahatisuri #mimiAJ #dakwah #zahirtakterucap #babyctdk #AME2018 #pru14


7

Share tips petang ini
www.facebook.com/sswkawaiicollagen โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”“
โžก๏ธ WHASUP Mimi 01128509986 @ummi_mall /01128509986 @secretskinwhitekawaii_hq 0133487682โ”—โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”› #bazaarpaknil #kawaiicollagen #zofeabeautysecret #bazaarpaknil #testimonizofeabeautysecret #feedbackzofea #feedbackzofeabeautysecret #ummibeautymall
#secretskinwhitekawaiiofficial
@zofeabeauty_hq www.facebook.com/sswkawaiicollagen #terapiinstagram #SuriHatiMrPilot #surihatibaby #neelofa #telekungtalk #bazaarpaknil #shopwithinstastyle #jihanmuse #setjihan #kawaii #kawaiicollagen #zofeabeautysecret #bazaarpaknil #testimonizofeabeautysecret #feedbackzofea #feedbackzofeabeautysecret #ummibeautymall
#secretskinwhitekawaiiofficial
#cikguseo #ajimaura


1

PEK JIMAT VIVIX!!!!
.
dengan setiap pembelian 2 botol vivix secara automatik anda akan layak untuk :
.
โœ”๏ธKEAHLIAN SHAKLEE SECARA PERCUMA
โœ”๏ธJIMAT POSTAGE
โœ”๏ธCASH BONUS
.
Jika anda berminat ingin cuba boleh terus hubungi saya segera
.
.
Vivix terbaik untuk anda...mulakan hari anda dengan sesudah vivix setiap hari ๐ŸŒน surianie samsudin๐ŸŒน
Whatsapp only : 0195434377
.
#vivix
#sakitjantung
#hypertension
#darahtinggi
#kencingmanis
#vivixshaklee
#vivixshakleemurah
#breastcancer
#shakleepenangisland
#shakleepenang #shakleeseberang #shakleemurah
#cancer
#madamsurianieshaklee
#berhentimerokok
#gout
#bellpalsy
#kanser
#surihatibaby
#cancersurvivor
#testimonivivix
#diabetes
#vertigo
#cyst
#thalasemia
#slipdisc
#freedomlicious
#blogger
#surihatimrpilot
#surianievivix
.


1

"Kenapa orang semua rebut-rebutkan ESP ni ?
.
โค๏ธ kulit jadi lebih anjal dan gebu
โค๏ธ pudarkan parut
โค๏ธ mengawal pertumbuhan jerawat
โค๏ธ menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
โค๏ธ mempertingkatkan fungsi hormon wanita
โค๏ธ kulit jadi lebih tegang dan sihat
โค๏ธ menghalang penyakit batu karang
โค๏ธ kekalkan tenaga utk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang wpun buat kerja berat
โค๏ธ sesuai utk mereka yg ingin turunkan berat badan
.
Khasiat ESP ni ALL IN ONE tau. Kalau yang aim nak KURUS awak akan dapat BONUS CANTIK. kalau yang aim nak CANTIK awak akan dapat BONUS LEBIH TENAGA ๐Ÿ˜
.
So rugi yang tak dapatkan ESP ni cepat cepat. KakLea bagi HARGA SPECIAL tau.
.
๐Ÿ“ kakLea
๐Ÿ“ 0103017003๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
.
#gegarvaganza
.
. .
Nak harga superjimat wassup kakLea ye
.
.
๐Ÿ“kakLea ๐Ÿ“0103017003

#followforlike #followback #likeforfollow #followbackteam #likes #likesforlikes #instagood #instadaily #instafollow #instalife #instagram #instagrammer #shakleejitra #shakleekedah #shakleeperlis #shakleealorsetar #shakleemalaysia #shaklee #herbalifemalaysia #dnars #codkedah #codperlis #alorsetar #jitra #kangar #lofattah #surihatibaby


0

"Kenapa orang semua rebut-rebutkan ESP ni ?
.
โค๏ธ kulit jadi lebih anjal dan gebu
โค๏ธ pudarkan parut
โค๏ธ mengawal pertumbuhan jerawat
โค๏ธ menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
โค๏ธ mempertingkatkan fungsi hormon wanita
โค๏ธ kulit jadi lebih tegang dan sihat
โค๏ธ menghalang penyakit batu karang
โค๏ธ kekalkan tenaga utk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang wpun buat kerja berat
โค๏ธ sesuai utk mereka yg ingin turunkan berat badan
.
Khasiat ESP ni ALL IN ONE tau. Kalau yang aim nak KURUS awak akan dapat BONUS CANTIK. kalau yang aim nak CANTIK awak akan dapat BONUS LEBIH TENAGA ๐Ÿ˜
.
So rugi yang tak dapatkan ESP ni cepat cepat. KakLea bagi HARGA SPECIAL tau.
.
๐Ÿ“ kakLea
๐Ÿ“ 0103017003๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
.
#gegarvaganza
.
. .
Nak harga superjimat wassup kakLea ye
.
.
๐Ÿ“kakLea ๐Ÿ“0103017003

#followforlike #followback #likeforfollow #followbackteam #likes #likesforlikes #instagood #instadaily #instafollow #instalife #instagram #instagrammer #shakleejitra #shakleekedah #shakleeperlis #shakleealorsetar #shakleemalaysia #shaklee #herbalifemalaysia #dnars #codkedah #codperlis #alorsetar #jitra #kangar #lofattah #surihatibaby


0

Testimoni fresh! Testimoni hangat! Pakai tak sampai 2 minggu dah nampak KESAN POSITIF! Kulit dah tak kusam, sunburn hilang. Muka semakin cerah! Tentunya Set Terbaru JihanMuse Kawaii Premium!
Lekas dapatkan set ini sekarang!

100% original
.
P/S: dapatkan dari agent yg SAH sahaja okeyyyy

www.facebook.com/kulitcerah โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”“
โžก๏ธ WHASUP Mimi 01128509986 @ummi_mall /0139923065 @secretskinwhitekawaii_hq 0133487682โ”—โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”› #bazaarpaknil #kawaiicollagen #zofeabeautysecret #bazaarpaknil #testimonizofeabeautysecret #feedbackzofea #feedbackzofeabeautysecret #ummibeautymall
#secretskinwhitekawaiiofficial
@zofeabeauty_hq www.facebook.com/sswkawaiicollagen #terapiinstagram #SuriHatiMrPilot #surihatibaby #neelofa #telekungtalk #bazaarpaknil #shopwithinstastyle #jihanmuse #setjihan #kawaii #kawaiicollagen #zofeabeautysecret #bazaarpaknil #testimonizofeabeautysecret #feedbackzofea #feedbackzofeabeautysecret #ummibeautymall
#secretskinwhitekawaiiofficial
#cikguseo #ajimaura #assalamualaikum insta @BabyBalm_Ronella


1

Banyak perubahan. Kulit menjadi cerah. Cubalah pakai secara konsisten.
.
.
Hi assalamualaikum, Sekarang admin buat promosi. Stok terhad. Dapatkan sekarang!!!! www.facebook.com/sswkawaiicollagen โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”“
โžก๏ธ insta / telegram @ummi_mall 01128509986 @secretskinwhitekawaii_hq โ”—โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”› .
.
#bazaarpaknil #kawaiicollagen #zofeabeautysecret #bazaarpaknil #testimonizofeabeautysecret #feedbackzofea #feedbackzofeabeautysecret #ummibeautymall
#secretskinwhitekawaiiofficial
@zofeabeauty_hq www.facebook.com/sswkawaiicollagen #terapiinstagram #SuriHatiMrPilot #surihatibaby #neelofa #telekungtalk #bazaarpaknil #shopwithinstastyle #jihanmuse #setjihan #kawaii #kawaiicollagen #zofeabeautysecret #bazaarpaknil #testimonizofeabeautysecret #feedbackzofea #feedbackzofeabeautysecret #ummibeautymall
#secretskinwhitekawaiiofficial
#cikguseo #teamsuperTi


0

'Tokkkk muuu... Maksudnya apa?? Saya syg kamuu..' ๐Ÿ˜‚ Haihhh sukati diaa jerrr ๐Ÿ™„๐Ÿ˜ @zizanrazak869
#zizanrazak #ame2018 #anugerahmeletopera
sambil gelak, mentang mentang dah dapat gaji. jangan lupa menyimpan emas ya..Limited. Get it now. sekarang tau โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”“
โžก๏ธ 01128509986 @bagold.my โ”—โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”› #simpananemas #ummibeautymall
#terapiinstagram #SuriHatiMrPilot #surihatibaby #neelofa #telekungtalk #bazaarpaknil #shopwithinstastyle #miaahmadsupporter
#cikguseo #teamsuperTi
#BAgold #simpananemasfizikal
#simpananaemasuntukmasadepan #1bulan1gram1keluarga #pelaburanemas #habibjewels #pohkong #emas916 #emmamaembong #ducktravel #duckhunting #powergold #zenithgold #powergoldbiz @carlsamsudin @belleammara @sugarbellecosmetics.co @ummi_mall


8

Assalamualaikum & Selamat Pagi. .
AWAS PRODUK TIRUAN & TAWARAN HARGA MURAH.
.
PASTIKAN ANDA BELI DGN STOKIS /AGEN berdaftar YANG BOLEH GUIDE DAN BAGI TIPS SAHAJA UNTUK MENGELAKKAN KERUGIAN ~ DAH Beli tapi TAK TAHU cara makan secara berkesan MAKSIMUM
dah tak pasal-pasal anda perlu beli banyak utk nampak kesan /ambil masa utk dapat kesan
.
PRODUK TIRUAN & TAWARAN HARGA MURAH CRAZY SALES BEST PRICE MURAH SEBAB BORONG DAN SEKIAN SEKIAN hanya untuk produk tak laku. Jika ada promosi, hq akan war-warkan pada tempoh tertentu. Pada masa itu, boleh lah rebut peluang sebelum kehabisan.
.
Sindiket tiruan suka meniru produk yg mendapat permintaan ramai dan meniru produk sehingga hampir sama. Kat luar sama, tapi isi ramuan /kandungan sebenar didalamnya bukan dari bahan aktif yang sepatutnya .. STOKIS & AGEN SELURUH MALAYSIA DIPERLUKAN
Follow insta
@secretskinwhitekawaii_hq
@secretskinwhitekawaii_hq
@secretskinwhitekawaii_hq .
klik link pada bio profile atau .
Hubungi Stokis & agen sah yang tersenarai.
.
Beware of Fake
.
www.facebook.com/SSWKawaiicollagen
.
โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”“
โžก๏ธ 01128509986 โ”—โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”›#satinskinz2u #satinskinzpremium#supplement#vitamin #ritarudaini #stacyanam #suamiisteri #cikguseo #bazaarpaknil #kawaiicollagen #zofeabeautysecret #testimonizofeabeautysecret #feedbackzofea #feedbackzofeabeautysecret #ummibeautymall
#secretskinwhitekawaiiofficial
#terapiinstagram #SuriHatiMrPilot #surihatibaby #neelofa #telekungtalk #bazaarpaknil #shopwithinstastyle #jihanmuse


1

Ramai Lebih Suka Pilih Supplement 'omputih' berbanding jamu atau supplement orang kita tanpa selidik sehabis baik apa kesan sampingan. Kebanyakan supplement itu berasaskan soya. Tak nak cerita panjang. silalah tonton video sampai habis โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”“
โžก๏ธ WHASUP Mimi 01128509986 atau terus ke bit.ly/ummimall โ”—โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”›
*diskaun untuk ahli, lebih diskaun dan untung untuk agen
Nak bertanya sebelum beli? Atau nak bincang? pun boleh

#syukurselalu
#berikanmasa
#viral
#ajimaura
#dherbs
#terlajaklaris
#pamoga
#instafamous
#nakbelajar
#online #ceritakita
#instgramadvance #terapiinstagram #surihatimrpilotfever #surihatibaby #neelofa #telekungtalk #bazaarpaknil #shopwithinstastyle #cikgudinapakaiprada #cikguseo #jamususukdara #jamususukdaraofficial #jsd2u #jsd #sokonglike #femininewashjsd #maskervagina #syurgayangkedua


3

Jom mula menyimpan emas.! Untuk mengetahui harga terkini BAGold sila layari laman web kami www.bagoldmy.com
Limited! Get it now!!! sekarang!!!! โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”“
โžก๏ธ 01128509986 @bagold.my โ”—โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”› #simpananemas #ummibeautymall
#terapiinstagram #SuriHatiMrPilot #surihatibaby #neelofa #telekungtalk #bazaarpaknil #shopwithinstastyle #miaahmadsupporter
#cikguseo #ajimaura @carlsamsudin @belleammara @sugarbellecosmetics.co @ummi_mall
#BAGold #Jutawan #Gold #Emas #savings #futureplans#malaysia #simpananemas #BAGoldShare #BAGoldQuotes #BAGoldSdnBhd #bellaammaragold#bellaammara #bellaammaralovers #Jutawan #Gold #Emas#1Bulan1Gram


3

Isu besar yg selalu diperbesarkan. Menantu perempuan tak pandai memasak atau mengemas rumah, Kita jadikan bahan ejekan, diungkit,diperli,dihebohkan. Ini dinamakan mertua & biras berfikiran sempit

Menantu lelaki tak pandai uruskan kewangan sehingga menyusahkan seisi keluarga terutama si perempuan didiamkan saja, di cover, siap diambil kesempatan. Pelik ke pelik?

Waktu kursus kahwin dulu,ustaz ada tegaskan perkara ini, malah ustaz tu cakap, tak berdosa pun seorang isteri tak buat kerja rumah, termasuklah memasak sebab bukan tanggungjawab mereka, katanya itu tugas suami sebenarnya. Yg berdosa ialah mereka yg tahu tapi biarkan menantu perempuan teraniaya
.
โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”“
โžก๏ธ 01128509986 @suarasuri โ”—โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”› #motivasipagi #motivasi #motivasidiri #motivasihidup #ummi_mall
#terapiinstagram #selamatpagi #surihatibaby #neelofa #telekungtalk #shopwithinstastyle #honeydew_hanni #jsd2u #bazaarpaknil #jamususukdaraofficial #ummibeautymall
#secretskinwhitekawaiiofficial
#cikguseo #assalamualaikum #suarahati #suarahatisuri #syurgayangkedua #dakwah #dramaqueen #dramamelayu #dramameletoptv3 #mua #selamatmalam #cutisekolah


5

#esp
ESP ni sangat bagus untuk ibu hamil dan jugak bayi dalam kandungan. Jom kita tengok kebaikan untuk ibu dan bayi
โ€ข
โ€ข

KEBAIKAN ESP UTK IBU HAMIL
โœ… ESP shaklee adalah supplement terbaik untuk penyediaan badan ke arah proses penyusuan
โœ… memberi extra energy untuk ibu-ibu yang sering keletihan dan tidak larat
โœ… bagus minum ESP jika ibu-ibu sering mengalami gastrik
โœ… membantu meningkatkan sistem imun badan ibu supaya ibu merasa lebih sihat dan jarang dijangkiti penyakit (demam, batuk, selesema)
โœ… ibu hamil yang pernah mengambil ESP mengatakan berat badan mereka lebih mudah turun selepas bersalin
โœ… membantu melembapkan dan menghaluskan kulit ibu
โœ… boleh diminum walaupun setelah bersalin bagi memulihkan luka dalaman
โœ… membantu aliran darah ibu yang semakin bertambah ketika hamil
โ€ข
โ€ข

KEBAIKAN ESP UNTUK BABY
๐Ÿ‘ถ protein soya dari shaklee sangat baik untuk perkembangan janin (sel terbentuk melalui protein)
๐Ÿ‘ถ baik untuk kulit bayi
๐Ÿ‘ถ protein membantu membekalkan asid amino yang bertindak membentuk otot dan organ bayi
๐Ÿ‘ถ keperluan protein yang cukup ketika hamil bagi membantu pertumbuhan plasenta, uterus dan penghasilan susu
๐Ÿ‘ถ keperluan protein semakin penting ketika memasuki trisemester ke-3
โ€ข
โ€ข
ORDER & PERTANYAAN:
.
๐Ÿ”ด Whatsapp for fast respond!
www.wasap.my/0129381936

COD ๐Ÿš— sungaipetani dan kawasan sekitarnya
POS ๐Ÿšš SELURUH MALAYSIA!!๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ"
.
#shakleesungaipetani
#mareeyashaklee #followforlike #followback #likeforfollow #followbackteam #likes #befaz #instagood #belofabynh #belofa #instalife #instagram #instagrammer #shakleebedong #shakleeuitmmerbok #shakleesungaipetani #shaklee #herbalifemalaysia #codsetiaphari #uitmerbok #codsungaipetani #freedomlicious #shakleesarah #lofattah #surihatibaby #espshaklee #lafazkankalimahcintamu #mycoffeerince #fattzura


1

"Tau dak pasai pa Vivix laku sesangat macam goreng pisang? Meh mak enun habaq 5 sebab ja:
โ€ข
โ€ผ๏ธVivix lambatkan proses penuaan seluruh badan dari peringkat sel (paling basic)
โ€ผ๏ธAnggur Muscadine (bahan Vivix) merupakan bahan antipenuaan terbaik dunia
โ€ผ๏ธTerbukti 13 kali ganda lebih berkesan dari resveratrol sendiri, dalam antipenuaan
โ€ผ๏ธCuma 1 sudu kecil sehari untuk 1001 manfaat kesihatan dan kecantikan
โ€ผ๏ธTerbukti mampu melindungi dan membaiki sel dari kerosakan oleh penuaan
โ€ข
Jadi, Vivix ni SUPLEMEN untuk siapa?
โœ”๏ธKecantikan (awet muda)
โœ”๏ธKencing manis
โœ”๏ธDarah tinggi
โœ”๏ธStroke
โœ”๏ธArthritis
โœ”๏ธPenyakit autoimun
โœ”๏ธPerokok tegar
โœ”๏ธMasalah jantung/hati/buah pinggang
โœ”๏ธKesihatan mata
โœ”๏ธUntuk tenaga
โœ”๏ธIkhtiar zuriat
โœ”๏ธSuplemen kurus
โœ”๏ธUntuk detox
โ€ข
Berminat nak tahu lagi pasal kebaikan Vivix ? Meh whatsapp mak enun laju2. Jom kita sebarkan kebaikan Vivix๐Ÿ˜Š
โ€ข

Noruhuda Shamsudin
0169220356
โ€ข

#vivix #sakitjantung #hypertension #darahtinggi #kencingmanis #codkuantan #codpekan #breastcancer #shakleepekan #shakleekuantan #kuantan #shakleemurah #sle #berhentimerokok #gout #bellpalsy #kanser #surihatibaby #cancersurvivor #testimonivivix #diabetes #vertigo #cyst #thalasemia #slipdisc #freedomlicious #lofattah #surihatimrpilot #isterituanihsan #hudavivix


1

Salah satu daripada kandungan utama dalam Vivix adalah resveratrol yang telah terbukti dalam banyak kajian saintifik boleh membantu mencegah dan merawat kanser.
.
.
Antara kajian saintifik yang membuktikan keberkesanan resveratrol melawan kanser:
๐Ÿ’ฅKajian dalam Annals of The New York Academy of Sciences pada tahun 2011 melaporkan beberapa kajian awal menunjukkan resveratrol mempunyai kesan anti kanser.
๐Ÿ’ฅKajian yang diterbitkan oleh FACEB jurnal pada October 2011 menunjukkan resveratrol berjaya menghalang sel kanser payu dara daripada membesar.
๐Ÿ’ฅKajian yang dibuat oleh University of Nebraska pada tahun 2008 mendapati resveratrol berjaya menghalang estrogen daripada bertindak balas dengan DNA dan menyebabkan kanser payu dara.
๐Ÿ’ฅKajian yang dibuat oleh University of Florida pada tahun 2011 menunjukkan resveratrol mempunyai sifat anti-carcinogenic yang boleh menghalang sel normal menjadi sel kanser.
๐Ÿ’ฅKajian yang dibuat oleh University of Kansas pada tahun 2012 menunjukkan resveratrol boleh membantu menghalang kanser prostate daripada membesar.
.
.
BAGAIMANA VIVIX MEMBANTU MERAWAT KANSER?
.
๐Ÿ‡Vivix membantu merawat kanser dengan membetulkan DNA sel yang rosak supaya signal sel dapat diproses dengan betul. Ini akan menyebabkan sel-sel kanser yang rosak ini โ€˜membunuh diriโ€™ melalui proses apoptosis.
๐Ÿ‡Apabila semakin lama menggunakan Vivix, sel-sel kanser akan semakin berkurangan dan akhirnya hilang. Anda boleh teruskan dengan Vivix walaupun anda sudah bebas kanser kerana khasiat Vivix sangatlah banyak.
.
.
0195434377 - surianieshaklee
.
#vivix #sakitjantung #hypertension #darahtinggi #kencingmanis #codpenaang #codpenang #breastcancer #shakleepenangisland #shakleepenang #kuantan #shakleemurah #cancer #kanser #berhentimerokok #gout #bellpalsy #kanser #surihatibaby #cancersurvivor #testimonivivix #diabetes #vertigo #cyst #thalasemia #slipdisc #freedomlicious #blogger #surihatimrpilot #isterituanihsan #surianievivix


0

ESP ni sangat bagus untuk ibu hamil dan jugak bayi dalam kandungan. Jom kita tengok kebaikan untuk ibu dan bayi
โ€ข
โ€ข

KEBAIKAN ESP UTK IBU HAMIL
โœ… ESP shaklee adalah supplement terbaik untuk penyediaan badan ke arah proses penyusuan
โœ… memberi extra energy untuk ibu-ibu yang sering keletihan dan tidak larat
โœ… bagus minum ESP jika ibu-ibu sering mengalami gastrik
โœ… membantu meningkatkan sistem imun badan ibu supaya ibu merasa lebih sihat dan jarang dijangkiti penyakit (demam, batuk, selesema)
โœ… ibu hamil yang pernah mengambil ESP mengatakan berat badan mereka lebih mudah turun selepas bersalin
โœ… membantu melembapkan dan menghaluskan kulit ibu
โœ… boleh diminum walaupun setelah bersalin bagi memulihkan luka dalaman
โœ… membantu aliran darah ibu yang semakin bertambah ketika hamil
โ€ข
โ€ข

KEBAIKAN ESP UNTUK BABY
๐Ÿ‘ถ protein soya dari shaklee sangat baik untuk perkembangan janin (sel terbentuk melalui protein)
๐Ÿ‘ถ baik untuk kulit bayi
๐Ÿ‘ถ protein membantu membekalkan asid amino yang bertindak membentuk otot dan organ bayi
๐Ÿ‘ถ keperluan protein yang cukup ketika hamil bagi membantu pertumbuhan plasenta, uterus dan penghasilan susu
๐Ÿ‘ถ keperluan protein semakin penting ketika memasuki trisemester ke-3
โ€ข
โ€ข
ORDER & PERTANYAAN:
.
๐Ÿ“ฒ 0197008919 KakYaa
๐Ÿ“ฒ 0197008919 KakYaa
.
๐Ÿ”ด Whatsapp for fast respond! ๐Ÿ˜
.
COD ๐Ÿš— PEKAN/KUANTAN
POS ๐Ÿšš SELURUH MALAYSIA!!๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ"
.
โ€ข
#mareeyashaklee #followforlike #followback #likeforfollow #followbackteam #likes #befaz #instagood #belofabynh #belofa #instalife #instagram #instagrammer #shakleekuantan #shakleepekan #shakleepahang #shaklee #herbalifemalaysia #codkuantan #kuantan #pekanpahang #freedomlicious #mareeyamuda #lofattah #mareeyaesp #surihatibaby #espshaklee #lafazkankalimahcintamu #mycoffeerince #fattzura


0

๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข NEW ARRIVALS ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
Maisarah instant shawl yang sangat AWESOME !! .
๐ŸŒธ APPLE GREEN ๐ŸŒธ
.
๐ŸŒบ Instant 2 Muka
๐ŸŒบ Free Size - sesuai untuk si comel yang berumur 4 hingga 8 tahun.
๐ŸŒบ Material yang SANGAT BEST (Cotton Lycra High Quality) membuatkan si kecil selesa memakainya.
๐ŸŒบ 10 warna ceria menjadikan anak anda kelihatan sangat-sangat comel memakainya. ๐ŸŒบ Dihiasi BUTANG BUNGA yang sangat comel, menaikkan lagi warna tudung! ๐ŸŒบ Sangat FLOWLY.
๐ŸŒบ TAK PERLU IRON so boleh jimatkan masa.
๐ŸŒบ SEJUK bila dipakai even dalam cuaca panas pun takkan rasa tak selesa.
๐ŸŒบ Mudah DIBENTUK โ™ฅ๏ธ.
๐ŸŒบ TIDAK JARANG
๐ŸŒบ TIDAK PERLU MEMAKAI PIN.
๐ŸŒบ TIDAK PERLU MEMAKAI INNER.
๐ŸŒบ TIDAK PERLU BELIT2 shawl.
๐ŸŒบ Normal Price RM39 ๐Ÿ˜˜ .
๐ŸŒบ Harga Promosi 3 helai rm100 (jimat rm17) .
.
.
.
๐Ÿ˜๐Ÿ˜ DM or Whatsapp 0197008919 sekarang ๐Ÿ˜‰
.
.
#likeforlike #like4like #like #likes #likesforlikes #follow #followme #follow4follow #followher #followhim #instagram #instadaily #instafollow #instamood #instagood #kuantan#codkuantan #bellaammara #mirafilzah #minazlovers #leeyanarahman #asyalliee #surihatimrpilot #surihatibaby #lofattah #ilofayou #isterituanihsan #tudungbudak #jubahbudak


2

๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข NEW ARRIVALS ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
Maisarah instant shawl yang sangat AWESOME !! .
๐ŸŒธ RED CHILLI ๐ŸŒธ
.
๐ŸŒบ Instant 2 Muka
๐ŸŒบ Free Size - sesuai untuk si comel yang berumur 4 hingga 8 tahun.
๐ŸŒบ Material yang SANGAT BEST (Cotton Lycra High Quality) membuatkan si kecil selesa memakainya.
๐ŸŒบ 10 warna ceria menjadikan anak anda kelihatan sangat-sangat comel memakainya. ๐ŸŒบ Dihiasi BUTANG BUNGA yang sangat comel, menaikkan lagi warna tudung! ๐ŸŒบ Sangat FLOWLY.
๐ŸŒบ TAK PERLU IRON so boleh jimatkan masa.
๐ŸŒบ SEJUK bila dipakai even dalam cuaca panas pun takkan rasa tak selesa.
๐ŸŒบ Mudah DIBENTUK โ™ฅ๏ธ.
๐ŸŒบ TIDAK JARANG
๐ŸŒบ TIDAK PERLU MEMAKAI PIN.
๐ŸŒบ TIDAK PERLU MEMAKAI INNER.
๐ŸŒบ TIDAK PERLU BELIT2 shawl.
๐ŸŒบ Normal Price RM39 ๐Ÿ˜˜ .
๐ŸŒบ Harga Promosi 3 helai rm100 (jimat rm17) .
.
.
.
๐Ÿ˜๐Ÿ˜ DM or Whatsapp 0197008919 sekarang ๐Ÿ˜‰
.
.
#likeforlike #like4like #like #likes #likesforlikes #follow #followme #follow4follow #followher #followhim #instagram #instadaily #instafollow #instamood #instagood #kuantan#codkuantan #bellaammara #mirafilzah #minazlovers #leeyanarahman #asyalliee #surihatimrpilot #surihatibaby #lofattah #ilofayou #isterituanihsan #tudungbudak #jubahbudak


0

๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข NEW ARRIVALS ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
Maisarah instant shawl yang sangat AWESOME !! .
๐ŸŒธ ORANGE ๐ŸŒธ
.
๐ŸŒบ Instant 2 Muka
๐ŸŒบ Free Size - sesuai untuk si comel yang berumur 4 hingga 8 tahun.
๐ŸŒบ Material yang SANGAT BEST (Cotton Lycra High Quality) membuatkan si kecil selesa memakainya.
๐ŸŒบ 10 warna ceria menjadikan anak anda kelihatan sangat-sangat comel memakainya. ๐ŸŒบ Dihiasi BUTANG BUNGA yang sangat comel, menaikkan lagi warna tudung! ๐ŸŒบ Sangat FLOWLY.
๐ŸŒบ TAK PERLU IRON so boleh jimatkan masa.
๐ŸŒบ SEJUK bila dipakai even dalam cuaca panas pun takkan rasa tak selesa.
๐ŸŒบ Mudah DIBENTUK โ™ฅ๏ธ.
๐ŸŒบ TIDAK JARANG
๐ŸŒบ TIDAK PERLU MEMAKAI PIN.
๐ŸŒบ TIDAK PERLU MEMAKAI INNER.
๐ŸŒบ TIDAK PERLU BELIT2 shawl.
๐ŸŒบ Normal Price RM39 ๐Ÿ˜˜ .
๐ŸŒบ Harga Promosi 3 helai rm100 (jimat rm17) .
.
.
.
๐Ÿ˜๐Ÿ˜ DM or Whatsapp 0197008919 sekarang ๐Ÿ˜‰
.
.
#likeforlike #like4like #like #likes #likesforlikes #follow #followme #follow4follow #followher #followhim #instagram #instadaily #instafollow #instamood #instagood #kuantan#codkuantan #bellaammara #mirafilzah #minazlovers #leeyanarahman #asyalliee #surihatimrpilot #surihatibaby #lofattah #ilofayou #isterituanihsan #tudungbudak #jubahbudak


0

๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข NEW ARRIVALS ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
Maisarah instant shawl yang sangat AWESOME !! .
๐ŸŒธ ORANGE ๐ŸŒธ
.
๐ŸŒบ Instant 2 Muka
๐ŸŒบ Free Size - sesuai untuk si comel yang berumur 4 hingga 8 tahun.
๐ŸŒบ Material yang SANGAT BEST (Cotton Lycra High Quality) membuatkan si kecil selesa memakainya.
๐ŸŒบ 10 warna ceria menjadikan anak anda kelihatan sangat-sangat comel memakainya. ๐ŸŒบ Dihiasi BUTANG BUNGA yang sangat comel, menaikkan lagi warna tudung! ๐ŸŒบ Sangat FLOWLY.
๐ŸŒบ TAK PERLU IRON so boleh jimatkan masa.
๐ŸŒบ SEJUK bila dipakai even dalam cuaca panas pun takkan rasa tak selesa.
๐ŸŒบ Mudah DIBENTUK โ™ฅ๏ธ.
๐ŸŒบ TIDAK JARANG
๐ŸŒบ TIDAK PERLU MEMAKAI PIN.
๐ŸŒบ TIDAK PERLU MEMAKAI INNER.
๐ŸŒบ TIDAK PERLU BELIT2 shawl.
๐ŸŒบ Normal Price RM39 ๐Ÿ˜˜ .
๐ŸŒบ Harga Promosi 3 helai rm100 (jimat rm17) .
.
.
.
๐Ÿ˜๐Ÿ˜ DM or Whatsapp 0197008919 sekarang ๐Ÿ˜‰
.
.
#likeforlike #like4like #like #likes #likesforlikes #follow #followme #follow4follow #followher #followhim #instagram #instadaily #instafollow #instamood #instagood #kuantan#codkuantan #bellaammara #mirafilzah #minazlovers #leeyanarahman #asyalliee #surihatimrpilot #surihatibaby #lofattah #ilofayou #isterituanihsan #tudungbudak #jubahbudak"


0

๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข NEW ARRIVALS ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
Maisarah instant shawl yang sangat AWESOME !! .
๐ŸŒธ PURPLE ๐ŸŒธ
.
๐ŸŒบ Instant 2 Muka
๐ŸŒบ Free Size - sesuai untuk si comel yang berumur 4 hingga 8 tahun.
๐ŸŒบ Material yang SANGAT BEST (Cotton Lycra High Quality) membuatkan si kecil selesa memakainya.
๐ŸŒบ 10 warna ceria menjadikan anak anda kelihatan sangat-sangat comel memakainya. ๐ŸŒบ Dihiasi BUTANG BUNGA yang sangat comel, menaikkan lagi warna tudung! ๐ŸŒบ Sangat FLOWLY.
๐ŸŒบ TAK PERLU IRON so boleh jimatkan masa.
๐ŸŒบ SEJUK bila dipakai even dalam cuaca panas pun takkan rasa tak selesa.
๐ŸŒบ Mudah DIBENTUK โ™ฅ๏ธ.
๐ŸŒบ TIDAK JARANG
๐ŸŒบ TIDAK PERLU MEMAKAI PIN.
๐ŸŒบ TIDAK PERLU MEMAKAI INNER.
๐ŸŒบ TIDAK PERLU BELIT2 shawl.
๐ŸŒบ Normal Price RM39 ๐Ÿ˜˜ .
๐ŸŒบ Harga Promosi 3 helai rm100 (jimat rm17) .
.
.
.
๐Ÿ˜๐Ÿ˜ DM or Whatsapp 0197008919 sekarang ๐Ÿ˜‰
.
.
#kekasihpaksarela #lafazkankalimahcintamu #like #likes #likesforlikes #follow #yusufiskandar #follow4follow #followher #followhim #instagram #instadaily #instafollow #instamood #fattzura #kuantan#codkuantan #bellaammara #mirafilzah #minazlovers #leeyanarahman #asyalliee #surihatimrpilot #surihatibaby #lofattah #ilofayou #laraalana #tudungbudak #jubahbudak


2

๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข NEW ARRIVALS ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
Maisarah instant shawl yang sangat AWESOME !! .
๐ŸŒธ MUSTARD ๐ŸŒธ
.
๐ŸŒบ Instant 2 Muka
๐ŸŒบ Free Size - sesuai untuk si comel yang berumur 4 hingga 8 tahun.
๐ŸŒบ Material yang SANGAT BEST (Cotton Lycra High Quality) membuatkan si kecil selesa memakainya.
๐ŸŒบ 10 warna ceria menjadikan anak anda kelihatan sangat-sangat comel memakainya. ๐ŸŒบ Dihiasi BUTANG BUNGA yang sangat comel, menaikkan lagi warna tudung! ๐ŸŒบ Sangat FLOWLY.
๐ŸŒบ TAK PERLU IRON so boleh jimatkan masa.
๐ŸŒบ SEJUK bila dipakai even dalam cuaca panas pun takkan rasa tak selesa.
๐ŸŒบ Mudah DIBENTUK โ™ฅ๏ธ.
๐ŸŒบ TIDAK JARANG
๐ŸŒบ TIDAK PERLU MEMAKAI PIN.
๐ŸŒบ TIDAK PERLU MEMAKAI INNER.
๐ŸŒบ TIDAK PERLU BELIT2 shawl.
๐ŸŒบ Normal Price RM39 ๐Ÿ˜˜ .
๐ŸŒบ Harga Promosi 3 helai rm100 (jimat rm17) .
.
.
.
๐Ÿ˜๐Ÿ˜ DM or Whatsapp 0197008919 sekarang ๐Ÿ˜‰
.
.
#kekasihpaksarela #lafazkankalimahcintamu #like #likes #likesforlikes #follow #yusufiskandar #follow4follow #followher #followhim #instagram #instadaily #instafollow #instamood #fattzura #kuantan#codkuantan #bellaammara #mirafilzah #minazlovers #leeyanarahman #asyalliee #surihatimrpilot #surihatibaby #lofattah #ilofayou #laraalana #tudungbudak #jubahbudak


0

โ€œDUIT SAYA ADA 58 SEN SAHAJA..โ€ โ€“ LIHAT APA TERJADI SELEPAS 3 BULAN..
January 25, 2018
Honestly speaking, saya sendiri tak percaya wanita seceria Atiyah rupanya menyimpan seribu satu kisah sedih yang amat menyayat hati. .
Serius, memang tak bajet langsung!
.
Maklumlah, setiap kali datang training, tudung dia lah paling senonoh berbanding kitorang yang lain. Elok je terletak. Calon Hijabista Oh La La betul. Tak padan dengan anak 5.
.
Paling takleh blah, training yang dari pagi sampai petang, selamber dia je kendong baby kat lengan kiri. Panggil sharing, dia orang pertama volunteer. Sharing sungguh-sungguh pulak tu.
. โ€œUishhh.. steady betul pompuan ni..โ€ kata saya dalam hati.
.
Sekali tu terdetik saya nak tanya dia.
.
โ€œApa push factor yang buatkan Atiyah sungguh-sungguh buat bisnes ek?โ€
.
Jawapan dia membuatkan saya ternganga.
.
Saya mulai jatuh sakit dan tak sedar saya alami โ€œdepressionโ€. Saya menangis hampir setiap malam, bila siang saya suka bergelap. Bila dengar suara orang saya takut.
.
Tangan dan kaki saya selalu kebas-kebas. Tengkuk saya terlalu tegang urat lehernya. Migrain teruk macam nak amik lesung batu hempas kat kepala. Sampai saya dah tak mampu menangis lagi, maka saya jadi pendiam.
.
Saya totally berubah 360. Kadang-kadang ada rasa nak bunuh diri. Astaghfirullah, hinanya saya ni kan?
.
Saya bersalin. Di dewan bersalin, saya tak rasa kepala baby dah kat pintu luar tu. Nurse suruh teran saya macam blur. Sebab saya takde rasa.
.
Saya mula menyepi.Time berpantang diuji lagi.Baby premature, lepas tu masalah CTEV, lidah pun tongue tie. Oh stressnya rasa! Saya rasa nak mati. Sebab saya terlalu penat!
Nak baca sambungan Boleh skroll & follow my personal fb alimi_othman
www.facebook.com/ummibeautymall dan www.facebook.com/ummibeautymall88 to know about me moreโ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”
โžก๏ธ 01128509986 @ronellamy @babyseries_ronella โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”› #motivasipagi #motivasi #motivasidiri #motivasihidup #ummi_mall
#ajimaura #surihatibaby #neelofa #shopwithinstastyle #jsd2u #bazaarpaknil #jamususukdaraofficial #ummibeautymall
#secretskinwhitekawaiiofficial
#cikguseo #assalamualaikum #selamatpagi #instafamous #kerjaparttime #ejendiperlukanseluruhmalaysia #yleomalaysia


11

Assalamualaikum & Selamat Pagi
(Tak Jawab Salam Dosa.hehe)
Tips Hari ini. Mulakan hari anda dengan bersedekah. Jangan tunggu kaya baru nak bersedekah.

t.me/zeromarketingtools
๐Ÿ’šPower of Marketing๐Ÿ’š
โค๏ธFrom Zero to Heroโค๏ธ
๐Ÿ’—Marketing dengan Allah kemudian Manusia๐Ÿ’—
01128509986). www.facebook.com/sswkawaiicollagen
-gambar Nur Imani โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”“
โžก๏ธ @ronellaMy @babyseries_ronella โ”—โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”› #bazaarpaknil #kawaiicollagen #zofeabeautysecret #bazaarpaknil #testimonizofeabeautysecret #feedbackzofea #feedbackzofeabeautysecret #ummibeautymall
#secretskinwhitekawaiiofficial
@zofeabeauty_hq www.facebook.com/sswkawaiicollagen #terapiinstagram #SuriHatiMrPilot #surihatibaby #neelofa #telekungtalk #bazaarpaknil #shopwithinstastyle #jihanmuse #setjihan #kawaii #kawaiicollagen #zofeabeautysecret #bazaarpaknil #testimonizofeabeautysecret #feedbackzofea #feedbackzofeabeautysecret #ummibeautymall
#secretskinwhitekawaiiofficial
#cikguseo #teamsuperTi


12

PSCใ€‹Perasaan dia mcm ni.. bila dgr lofa nak berlakon lagi..
.
Like having new baby ๐Ÿ˜…๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ
#babyorangbukanbabykita
.
Jom run dulu sblum breakfast
.
โค๏ธ๐ŸŒน๐Ÿ‘ป
.
@Regranned from @lofattah_fans - Throwback Episode 11
#lofattah
#neelofa
#fattahaminz
#ejazwarda
#ejazfakhri
#wardaerina
#SuriHatiMrPilot
#surihatibaby
#happyshmpday
#1stsurihatimrpilot
#nohatejustlove - #regrann


6

#Assalamualaikum & #selamatpagi, Setiap Pagi bersyukurlah begini ~ Alhamdulillah, banyak hikmahnya atas apa-apa musibah yg telah berlaku ke atas kami, moga menghapus dosa dan memperkuatkan iman, kesabaran kami.
Alhamdulillah, terpilih utk diuji. Semoga ujian itu mengangkat martabat, bukannya menambah kehinaan kami.
Alhamdulillah atas segalanya. Alhamdulillah, dapat sokongan pelanggan&rakan bisnes juga rakan sekerja(terima kasih semua), rakan2& keluarga. Alhamdulillah, moga terus dipermudahkan urusan&rezeki

Siapa pun Kita dulu, siapa pun kita sekarang. segala pujian dikembalikan kpd Allah. #MimiAJ #SuriRumahBerkerjaya #JutawanIntelektual .
โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”“
โžก๏ธ 01128509986 @suarasuri โ”—โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”โ”› #motivasipagi #motivasi #motivasidiri #motivasihidup #ummi_mall
#terapiinstagram #SuriHatiMrPilot #surihatibaby #neelofa #telekungtalk #shopwithinstastyle #bazaarpaknil #jamususukdaraofficial #ummibeautymall
#secretskinwhitekawaiiofficial
#cikguseo #syuragyangkedua #kekasihpaksarela #mrstalkersayacintakanawaklah #dakwahislam #dakwah #dramaqueen #dramamelayu #dramameletoptv3


22