#surihatibaby

Instagram photos and videos

#surihatibaby#lofattah#surihatimrpilot#likes#like4like#neelofa#kuantan#codkuantan#instagood#instadaily#likesforlikes#instagram#instafollow#fattahamin#sayajual#isterituanihsan#fattzura#ejazfakhri#followhim#likeforlike#minazlovers#jubahbudak#followme#instamood#tudungbudak#leeyanarahman#borongcontactlensmurah

Hashtags #surihatibaby for Instagram

Bagi sesiapa yang berminat untuk dapatkan 1 gram emas dari @bagold.my boleh direct whatsapp +601128509986 @Regranned from @carlsamsudin - Hampir 8 tahun lepas, apa yang saya sedang usahakan hari ini bermula apabila saya menyedari tentang apa itu wang dan apa pula matawang. Apa beza wang dan matawang. Apabila saya sedar dalam sejarah ketamadunan yunani sehingga ke zaman Rasulullah dan para sahabat mereka menggunakan emas sebagai medium pertukaran (wang) mereka sehingga tiada sebarang krisis ekonomi berlaku pada mereka sewaktu menggunakan emas sebagai matawang mereka. Krisis ekonomi yang terjadi hari ini keatas ekonomi kita adalah disebabkan penggunaan matawang ringgit, dollar yang tidak lagi bersandarkan dengan emas. Dan jauh di sudut hati saya percaya wang Islam emas ini akan kembali satu masa nanti. Disebabkan itu saya mewujudkan syarikat @bagoldmy ini, kerana ini adalah syarikat 'future' saya yang mana saya aim bukan untuk pelaburan tetapi untuk simpanan masa hadapan. Saya bermula dengan campaign 1 bulan 1 gram emas. Bagi sesiapa yang berminat untuk dapatkan 1 gram emas dari @bagold.my boleh direct whatsapp +601128509986. Dan sesiapa yang berminat menjadi stokis & agent juga boleh whatsapp nombor tersebut. Cuba like sikit video ini untuk support perjuangan saya sikit untuk kembalikan matawang Islam ini di masa akan datang. Hehe 😍
. Limited! Get it now!!! sekarang!!!! ┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┓
➑️ 01128509986 @bagold.my ┗━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛ #simpananemas #ummibeautymall
#terapiinstagram #SuriHatiMrPilot #surihatibaby #neelofa #telekungtalk #bazaarpaknil #shopwithinstastyle #miaahmadsupporter
#cikguseo #teamsuperTi
#BAgold #simpananemasfizikal
#simpananaemasuntukmasadepan #1g1bulan
#ajimaura #1bulan1gram1keluarga #pelaburanemas #habibjewels #pohkong #emas916 #emmamaembong #ducktravel #duckhunting #powergold #zenithgold #powergoldbiz @belleammara @sugarbellecosmetics.co @ummi_mall

Alimi One Stop Centre
5

Lens baru yg laku keras!! Stock limited tau. Siapa cepat dia dapat! πŸ’•
_
PLEASE READ CAPTIONβ—οΈπŸ‘‡πŸΎπŸ‘‡πŸΎπŸ‘‡πŸΎ
Details ‡️
βœ… CASE ADD RM 1 if u need βœ…
🌺 #eclipseMLC 🌺
Type : ECLIPSE BROWN
Brand : DISNEY
Price : RM 15 (OPEN BORONG)
Postage : RM 8 (sm) RM 12 (ss)
Usage : 3-6 month ( Penjagaan yg bersih )
Diameter : 16mm
Water content : 38%
Base curve : 8.6 mm
100% SOFTLENS ORIGINAL FROM KOREA
Format Order ‡️
πŸ“Έ Screenshot gambar
πŸ‘οΈ Nama lens, Colour, Power
🌹 Ex : Hydrocor Golden (1 Pair) 100/550
Send Order to ‡️
πŸ“² WHATSAPP/ DM +6019 684 2394
❌ NO CALL ! ! ❌ .
.
#misslenscararm15
#eclipsebrownMLC
#sayajualcontactlensmurah
#sayajualcontactlenskorea
#likes
#like4like
#contactlensrm12
#fattahamin
#awesome
#beautiful
#contactlensrm
#borongcontactlenskorea
#borongcontactlensmurah
#sayajual
#contactlensmalaysia
#contactlensmurah
#noblukborong
#neelofa
#surihatibaby
#lofattah
#viral
#kasiviral
#beautifuleyes
#makeuptutorial
#makeupforever
#makeupjunkie
#fattzura


0

Khasiat Vivix Shaklee membantu pesakit SLE mengawal tahap kesihatan menyeluruh agar lebih baik. Vivix Shaklee produk supplement revolusionari anti-penuaan dalam pertarungan melawan penuaan pada tahap selular. Vivix Shaklee dapat merawat SLE atau Systemic Lupus Erythematosus.
β€’
Vivix adalah salah satu produk ANTIOKSIDAN paling mantap dan TERBAIK dikeluarkan oleh Shaklee.
β€’
Antioksidan secara ringkas adalah berfungsi me'nangkap' radikal-radikal bebas yang berada di dalam badan kita.
β€’
Ikhtiar dengan Vivix; InsyaAllah badan akan lebih sihat kerana Vivix berfungsi me'nangkap' radikal bebas itu dan membaiki DNA sekaligus menyihatkan fungsi sel, organ dan sistem badan anda.
β€’
Pesakit SLE menghadapi masalah kerana sistem sel badan yang tidak berfungsi secara normal sehingga menjejaskan keadaan pesakit sendiri.
β€’
VIVIX SHAKLEE merupakan produk revolusi dari Shaklee yang membantu memulihkan sel dari peringkat selular.
.
Noruhuda Shamsudin
0169220356
β€’
#vivix #sakitjantung #hypertension #darahtinggi #kencingmanis #codkuantan #codpekan #breastcancer #shakleepekan #shakleekuantan #kuantan #shakleemurah #cancer #kanser #berhentimerokok #gout #bellpalsy #kanser #surihatibaby #cancersurvivor #testimonivivix #diabetes #vertigo #cyst #thalasemia #slipdisc #freedomlicious #lofattah #surihatimrpilot #isterituanihsan #hudavivix

Kampung pahang tua
4

MIDNIGHT FANTASY MENJADIKAN KITA REMAJA 😚 😚
.
Wangian Yang Mengembalikan Mood Remaja Anda, dengan Haruman Midnight Fantasy kita kembali segar dab memikat, haruman vanilla, sweet,fruity, floral,,, Gabungan Bauan Buah-Buahan yang pasti menggegarkan jiwa mengembalikan Aura Positif kepada si pemakainya…
.
Hehehe... mula la nak berangan. Iolls memang suka feeling-feeling macam mana bau perfume tu, baru lah uolls dapat imagine betapa bestnya bau perfume ni! 😚
. πŸ˜‰ LebiH Jimat πŸ˜‰ Tahan Sehingga 16Jam πŸ˜‰ Wangian Hebat πŸ˜‰ Boleh Bawa Solat
.
.
A|J De Patfum mempunyai 43 Jenis Inspired Perfume dengan jenama antara bangsa. ❀️ ❀️
. ☎️ Jom PM/DM : 01156901785 Untuk Pertanyaan
.
.
#ajdeparfum
#fragrancewithstyle
#fattahamin
#arrogantandjealousy
#lofattah
#wangianeksklusif
#perfumelover
#thefateam
#inspiredperfume
#fattahaminxajdeparfum
#surihatimrpilot
#ejazfakhri #surihatibaby
#officiallaunching
#ajdeparfumxfattahamin
#2017

Seri Negeri complex
0

πŸ‘PROMOSI Buy 3 Free 1 (Dec 06 - Dec 31, 2017). _
πŸŽ€Beli mana-mana 3 pasang lens dari Disney Lens & anda dapat pilih 1 pasang free lens yang disenaraikan.
_ πŸŽ€Wholesale tidak layak untuk promosi ini.
_
πŸŽ€Hanya 1 alamat dibenarkan dalam 1 order.
_
πŸŽ€Free Lens tidak boleh ditukar ke wang tunai.

_
πŸŽ€Postage untuk Free Lens tidak termasuk sekali.
_

#sayajualcontactlensmurah
#sayajualcontactlenskorea
#likes
#like4like
#contactlensrm12
#fattahamin
#awesome
#beautiful
#contactlensrm
#borongcontactlenskorea
#borongcontactlensmurah
#sayajual
#contactlensmalaysia
#contactlensmurah
#noblukborong
#neelofa
#surihatibaby
#lofattah
#viral
#kasiviral
#beautifuleyes
#makeuptutorial
#makeupforever
#makeupjunkie
#fattzura


1

"ESP ni sangat bagus untuk ibu hamil dan jugak bayi dalam kandungan. Jom kita tengok kebaikan untuk ibu dan bayi
β€’
β€’

KEBAIKAN ESP UTK IBU HAMIL
βœ… ESP shaklee adalah supplement terbaik untuk penyediaan badan ke arah proses penyusuan
βœ… memberi extra energy untuk ibu-ibu yang sering keletihan dan tidak larat
βœ… bagus minum ESP jika ibu-ibu sering mengalami gastrik
βœ… membantu meningkatkan sistem imun badan ibu supaya ibu merasa lebih sihat dan jarang dijangkiti penyakit (demam, batuk, selesema)
βœ… ibu hamil yang pernah mengambil ESP mengatakan berat badan mereka lebih mudah turun selepas bersalin
βœ… membantu melembapkan dan menghaluskan kulit ibu
βœ… boleh diminum walaupun setelah bersalin bagi memulihkan luka dalaman
βœ… membantu aliran darah ibu yang semakin bertambah ketika hamil
β€’
β€’

KEBAIKAN ESP UNTUK BABY
πŸ‘Ά protein soya dari shaklee sangat baik untuk perkembangan janin (sel terbentuk melalui protein)
πŸ‘Ά baik untuk kulit bayi
πŸ‘Ά protein membantu membekalkan asid amino yang bertindak membentuk otot dan organ bayi
πŸ‘Ά keperluan protein yang cukup ketika hamil bagi membantu pertumbuhan plasenta, uterus dan penghasilan susu
πŸ‘Ά keperluan protein semakin penting ketika memasuki trisemester ke-3
β€’
β€’
ORDER & PERTANYAAN:
.
πŸ“² 0197008919 KakYaa
πŸ“² 0197008919 KakYaa
.
πŸ”΄ Whatsapp for fast respond! 😍
.
COD πŸš— PEKAN/KUANTAN
POS 🚚 SELURUH MALAYSIA!!πŸ‡²πŸ‡Ύ"
.
β€’
#mareeyashaklee #followforlike #followback #likeforfollow #followbackteam #likes #likesforlikes #instagood #instadaily #instafollow #instalife #instagram #instagrammer #shakleekuantan #shakleepekan #shakleepahang #shaklee #herbalifemalaysia #codkuantan #kuantan #pekanpahang #freedomlicious #mareeyamuda #lofattah #mareeyaesp #surihatibaby #espshaklee #kingcoco #mycoffeerince #fattzura"

Kuantan
0

"Kenapa orang semua rebut-rebutkan ESP ni ?
.
❀️ kulit jadi lebih anjal dan gebu
❀️ pudarkan parut
❀️ mengawal pertumbuhan jerawat
❀️ menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
❀️ mempertingkatkan fungsi hormon wanita
❀️ kulit jadi lebih tegang dan sihat
❀️ menghalang penyakit batu karang
❀️ kekalkan tenaga utk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang wpun buat kerja berat
❀️ sesuai utk mereka yg ingin turunkan berat badan
.
Khasiat ESP ni ALL IN ONE tau. Kalau yang aim nak KURUS awak akan dapat BONUS CANTIK. kalau yang aim nak CANTIK awak akan dapat BONUS LEBIH TENAGA 😍
.
So rugi yang tak dapatkan ESP ni cepat cepat. Saya bagi HARGA SPECIAL tau.
.
πŸ“mareeya.
πŸ“0197008919😘😘😘😘
.
.
.
#mareeyaESP #gegarvaganza
.
. .
Nak harga superjimat wassup saya ye
.
.
πŸ“Mareeya πŸ“0197008919

#followforlike #followback #likeforfollow #followbackteam #likes #likesforlikes #instagood #instadaily #instafollow #instalife #instagram #instagrammer #mareeyashaklee #shakleekuantan #shakleepekan #shakleepahang #shakleemalaysia #shaklee #herbalifemalaysia #dnars #codkuantan #kuantan #pekanpahang #freedomlicious #mmigers #lofattah #surihatibaby" (via #InstaRepost @AppsKottage)

Vistana Hotel Kuantan
0

"Kenapa orang semua rebut-rebutkan ESP ni ?
.
❀️ kulit jadi lebih anjal dan gebu
❀️ pudarkan parut
❀️ mengawal pertumbuhan jerawat
❀️ menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
❀️ mempertingkatkan fungsi hormon wanita
❀️ kulit jadi lebih tegang dan sihat
❀️ menghalang penyakit batu karang
❀️ kekalkan tenaga utk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang wpun buat kerja berat
❀️ sesuai utk mereka yg ingin turunkan berat badan
.
Khasiat ESP ni ALL IN ONE tau. Kalau yang aim nak KURUS awak akan dapat BONUS CANTIK. kalau yang aim nak CANTIK awak akan dapat BONUS LEBIH TENAGA 😍
.
So rugi yang tak dapatkan ESP ni cepat cepat. Saya bagi HARGA SPECIAL tau.
.
πŸ“mareeya.
πŸ“0197008919😘😘😘😘
.
.
.
#mareeyaESP #gegarvaganza
.
. .
Nak harga superjimat wassup saya ye
.
.
πŸ“Mareeya πŸ“0197008919

#followforlike #followback #likeforfollow #followbackteam #likes #likesforlikes #instagood #instadaily #instafollow #instalife #instagram #instagrammer #mareeyashaklee #shakleekuantan #shakleepekan #shakleepahang #shakleemalaysia #shaklee #herbalifemalaysia #dnars #codkuantan #kuantan #pekanpahang #freedomlicious #mmigers #lofattah #surihatibaby" (via #InstaRepost @AppsKottage)

Sultan Ahmad Shah State Mosque
1

ARROGANT MAN & JEALOUSY LADY by @fattahaminz 😍
@ajdeparfum

ARROGANT MAN:Amber Spicy & Woody
JEALOUSY LADY:Bunga & Manisan buah

Jom dapatkan Perfume Khas Edisi Fattah Amin X A|J DE'PARFUM  sekarang...!😍 RM65 (30ML) each
COD:KL & SELANGOR

Whatapps 0193953020

AGENT/DROPSHIP WANTED ☺️

#ajdeparfum
#fragrancewithstyle
#onlinebisnes
#bazaarpaknil
#sayajual
#wangianeksklusif
#perfumelover
#inspiredperfume
#fattahaminxajdeparfum
#surihatimrpilot
#agentwanted#surihatibaby
#onlineboutique
#kedaionline
#visitmyig
#onlineshop
#fattahamin #perfume
#arrogantandjealousy
#lofattah
#perfumelover#thefateam
#inspiredperfume
#ejazfakhri
#anikabeauty - #regrann


0

Lens baru yg laku keras!! Stock limited tau. Siapa cepat dia dapat! πŸ’•
_
PLEASE READ CAPTIONβ—οΈπŸ‘‡πŸΎπŸ‘‡πŸΎπŸ‘‡πŸΎ
Details ‡️
βœ… CASE ADD RM 1 if u need βœ…
🌺 #sheerMLC 🌺
Type : SHEER GRAY
Brand : DISNEY
Price : RM 16 (OPEN BORONG)
Postage : RM 8 (sm) RM 12 (ss)
Usage : 3-6 month ( Penjagaan yg bersih )
Diameter : 14.5mm
Water content : 38%
Base curve : 8.6 mm
100% SOFTLENS ORIGINAL FROM KOREA
Format Order ‡️
πŸ“Έ Screenshot gambar
πŸ‘οΈ Nama lens, Colour, Power
🌹 Ex : Hydrocor Golden (1 Pair) 100/550
Send Order to ‡️
πŸ“² WHATSAPP/ DM +6019 684 2394
❌ NO CALL ! ! ❌ .
.
#misslenscararm16
#sheergrayMLC
#sayajualcontactlensmurah
#sayajualcontactlenskorea
#likes
#like4like
#contactlensrm12
#fattahamin
#awesome
#beautiful
#contactlensrm
#borongcontactlenskorea
#borongcontactlensmurah
#sayajual
#contactlensmalaysia
#contactlensmurah
#noblukborong
#neelofa
#surihatibaby
#lofattah
#viral
#kasiviral
#beautifuleyes
#makeuptutorial
#makeupforever
#makeupjunkie
#fattzura


3

Lens baru yg laku keras!! Stock limited tau. Siapa cepat dia dapat! πŸ’•
_
PLEASE READ CAPTIONβ—οΈπŸ‘‡πŸΎπŸ‘‡πŸΎπŸ‘‡πŸΎ
Details ‡️
βœ… CASE ADD RM 1 if u need βœ…
🌺 #sheerMLC 🌺
Type : SHEER BROWN
Brand : DISNEY
Price : RM 16 (OPEN BORONG)
Postage : RM 8 (sm) RM 12 (ss)
Usage : 3-6 month ( Penjagaan yg bersih )
Diameter : 14.5mm
Water content : 38%
Base curve : 8.6 mm
100% SOFTLENS ORIGINAL FROM KOREA
Format Order ‡️
πŸ“Έ Screenshot gambar
πŸ‘οΈ Nama lens, Colour, Power
🌹 Ex : Hydrocor Golden (1 Pair) 100/550
Send Order to ‡️
πŸ“² WHATSAPP/ DM +6019 684 2394
❌ NO CALL ! ! ❌ .
.
#misslenscararm16
#sheerbrownMLC
#sayajualcontactlensmurah
#sayajualcontactlenskorea
#likes
#like4like
#contactlensrm12
#fattahamin
#awesome
#beautiful
#contactlensrm
#borongcontactlenskorea
#borongcontactlensmurah
#sayajual
#contactlensmalaysia
#contactlensmurah
#noblukborong
#neelofa
#surihatibaby
#lofattah
#viral
#kasiviral
#beautifuleyes
#makeuptutorial
#makeupforever
#makeupjunkie
#fattzura


4

πŸŽ‰πŸŽ‰ YEAR END SALEπŸŽ‰πŸŽ‰
πŸƒ RM20 SEBOTOL (SM)
πŸƒ RM25 SEBOTOL (SS)
(hanya untuk pembelian #3botol ke atas sahaja)
.
Kenapa pilih #SirehQueen 6in1 dgn Ekstrak Bidara?

Untuk :
πŸ‘‰ Pencuci Miss V
πŸ‘‰ Pencuci & Masker Muka
πŸ‘‰ Masker Payudara
πŸ‘‰ Merawat Resdung & Buasir
πŸ‘‰ Menghilang bau badan
πŸ‘‰ Merawat Luka dan Lecur

KHASIAT & KEBAIKAN SIREH QUEEN
-----------------------------
β€’ Mengharum & membersihkan vagina.
β€’ Menstabilkan pH mahkota wanita.
β€’ Memudarkan kesan gelap pada bibir vagina.
β€’ Melancarkan peredaran haid.
β€’ Mengatasi masalah keputihan & kegatalan.
β€’ Mempercepatkan kesembuhan luka lepas bersalin.
β€’ Memperbaiki sistem saraf dan menguatkan otot vagina bagi kesempurnaan hubungan suami isteri.
β€’ Baik untuk urutan payudara bagi mengembalikan keanjalan.
β€’ Dijadikan masker bagi masalah resdung.
β€’ Membantu merawat buasir bagi cucian yang kerap.
β€’ Sebagai sebatian antibakteria semulajadi untuk merencat pertumbuhan Candida Albican (kulat). ==========
TESTIMONI
==========
.
Sila klik link ini ‡️
http://telegram.me/TestimoniSirehQueen729
.
------------
BAHAGIAKAN KELUARGA ANDA DGN SQ!!!. Pastikan share & tag kawan2 anda yang mengimpikan semula malam pertama mereka.
------------
Nak ORDER, @ jadi DROPSHIP & AGENT amat dialu2kan sbb hakak xcukup tangan sbb produk SQ ni tak putus2 permintaan!!!
.
TAIP 'SQ' KE πŸ“² 019 913 0377
TAIP 'SQ' KE πŸ“² 019 913 0377
TAIP 'SQ' KE πŸ“² 019 913 0377
.
Follow IG Kami :
@nieda_sirehqueen
.
.
#SirehQueen #SirehQueen6in1 #SirehQueenIntimateWash
#PencuciMissV6dalam1 #FeminineWash6in1
#FaceMask #BreastMask #RahsiaWanita
#PenjagaanBermulaDariDalam
#ProjekMemikatSuami #YanSQ729
#NIedaSQ585 #lofattah #surihatimrpilot #surihatibaby #7harimencintaiku #jurnalsuraya #Dia #bazaar #bazarpaknilprodukkecantikkan


1

πŸŽ‰πŸŽ‰ YEAR END SALEπŸŽ‰πŸŽ‰
πŸƒ RM20 SEBOTOL (SM)
πŸƒ RM25 SEBOTOL (SS)
(hanya untuk pembelian #3botol ke atas sahaja)
.
Kenapa pilih #SirehQueen 6in1 dgn Ekstrak Bidara?

Untuk :
πŸ‘‰ Pencuci Miss V
πŸ‘‰ Pencuci & Masker Muka
πŸ‘‰ Masker Payudara
πŸ‘‰ Merawat Resdung & Buasir
πŸ‘‰ Menghilang bau badan
πŸ‘‰ Merawat Luka dan Lecur

KHASIAT & KEBAIKAN SIREH QUEEN
-----------------------------
β€’ Mengharum & membersihkan vagina.
β€’ Menstabilkan pH mahkota wanita.
β€’ Memudarkan kesan gelap pada bibir vagina.
β€’ Melancarkan peredaran haid.
β€’ Mengatasi masalah keputihan & kegatalan.
β€’ Mempercepatkan kesembuhan luka lepas bersalin.
β€’ Memperbaiki sistem saraf dan menguatkan otot vagina bagi kesempurnaan hubungan suami isteri.
β€’ Baik untuk urutan payudara bagi mengembalikan keanjalan.
β€’ Dijadikan masker bagi masalah resdung.
β€’ Membantu merawat buasir bagi cucian yang kerap.
β€’ Sebagai sebatian antibakteria semulajadi untuk merencat pertumbuhan Candida Albican (kulat). ==========
TESTIMONI
==========
.
Sila klik link ini ‡️
http://telegram.me/TestimoniSirehQueen729
.
------------
BAHAGIAKAN KELUARGA ANDA DGN SQ!!!. Pastikan share & tag kawan2 anda yang mengimpikan semula malam pertama mereka.
------------
Nak ORDER, @ jadi DROPSHIP & AGENT amat dialu2kan sbb hakak xcukup tangan sbb produk SQ ni tak putus2 permintaan!!!
.
TAIP 'SQ' KE πŸ“² 019 913 0377
TAIP 'SQ' KE πŸ“² 019 913 0377
TAIP 'SQ' KE πŸ“² 019 913 0377
.
Follow IG Kami :
@nieda_sirehqueen
.
.
#SirehQueen #SirehQueen6in1 #SirehQueenIntimateWash
#PencuciMissV6dalam1 #FeminineWash6in1
#FaceMask #BreastMask #RahsiaWanita
#PenjagaanBermulaDariDalam
#ProjekMemikatSuami #YanSQ729
#NIedaSQ585 #lofattah #surihatimrpilot #surihatibaby #7harimencintaiku #jurnalsuraya #Dia #bazaar #bazarpaknilprodukkecantikkan


1

πŸŽ‰πŸŽ‰ YEAR END SALEπŸŽ‰πŸŽ‰
πŸƒ RM20 SEBOTOL (SM)
πŸƒ RM25 SEBOTOL (SS)
(hanya untuk pembelian #3botol ke atas sahaja)
.
Kenapa pilih #SirehQueen 6in1 dgn Ekstrak Bidara?

Untuk :
πŸ‘‰ Pencuci Miss V
πŸ‘‰ Pencuci & Masker Muka
πŸ‘‰ Masker Payudara
πŸ‘‰ Merawat Resdung & Buasir
πŸ‘‰ Menghilang bau badan
πŸ‘‰ Merawat Luka dan Lecur

KHASIAT & KEBAIKAN SIREH QUEEN
-----------------------------
β€’ Mengharum & membersihkan vagina.
β€’ Menstabilkan pH mahkota wanita.
β€’ Memudarkan kesan gelap pada bibir vagina.
β€’ Melancarkan peredaran haid.
β€’ Mengatasi masalah keputihan & kegatalan.
β€’ Mempercepatkan kesembuhan luka lepas bersalin.
β€’ Memperbaiki sistem saraf dan menguatkan otot vagina bagi kesempurnaan hubungan suami isteri.
β€’ Baik untuk urutan payudara bagi mengembalikan keanjalan.
β€’ Dijadikan masker bagi masalah resdung.
β€’ Membantu merawat buasir bagi cucian yang kerap.
β€’ Sebagai sebatian antibakteria semulajadi untuk merencat pertumbuhan Candida Albican (kulat). ==========
TESTIMONI
==========
.
Sila klik link ini ‡️
http://telegram.me/TestimoniSirehQueen729
.
------------
BAHAGIAKAN KELUARGA ANDA DGN SQ!!!. Pastikan share & tag kawan2 anda yang mengimpikan semula malam pertama mereka.
------------
Nak ORDER, @ jadi DROPSHIP & AGENT amat dialu2kan sbb hakak xcukup tangan sbb produk SQ ni tak putus2 permintaan!!!
.
TAIP 'SQ' KE πŸ“² 019 913 0377
TAIP 'SQ' KE πŸ“² 019 913 0377
TAIP 'SQ' KE πŸ“² 019 913 0377
.
Follow IG Kami :
@nieda_sirehqueen
.
.
#SirehQueen #SirehQueen6in1 #SirehQueenIntimateWash
#PencuciMissV6dalam1 #FeminineWash6in1
#FaceMask #BreastMask #RahsiaWanita
#PenjagaanBermulaDariDalam
#ProjekMemikatSuami #YanSQ729
#NIedaSQ585 #lofattah #surihatimrpilot #surihatibaby #7harimencintaiku #jurnalsuraya #Dia #bazaar #bazarpaknilprodukkecantikkan


0

πŸŽ‰πŸŽ‰ YEAR END SALEπŸŽ‰πŸŽ‰
πŸƒ RM20 SEBOTOL (SM)
πŸƒ RM25 SEBOTOL (SS)
(hanya untuk pembelian #3botol ke atas sahaja)
.
Kenapa pilih #SirehQueen 6in1 dgn Ekstrak Bidara?

Untuk :
πŸ‘‰ Pencuci Miss V
πŸ‘‰ Pencuci & Masker Muka
πŸ‘‰ Masker Payudara
πŸ‘‰ Merawat Resdung & Buasir
πŸ‘‰ Menghilang bau badan
πŸ‘‰ Merawat Luka dan Lecur

KHASIAT & KEBAIKAN SIREH QUEEN
-----------------------------
β€’ Mengharum & membersihkan vagina.
β€’ Menstabilkan pH mahkota wanita.
β€’ Memudarkan kesan gelap pada bibir vagina.
β€’ Melancarkan peredaran haid.
β€’ Mengatasi masalah keputihan & kegatalan.
β€’ Mempercepatkan kesembuhan luka lepas bersalin.
β€’ Memperbaiki sistem saraf dan menguatkan otot vagina bagi kesempurnaan hubungan suami isteri.
β€’ Baik untuk urutan payudara bagi mengembalikan keanjalan.
β€’ Dijadikan masker bagi masalah resdung.
β€’ Membantu merawat buasir bagi cucian yang kerap.
β€’ Sebagai sebatian antibakteria semulajadi untuk merencat pertumbuhan Candida Albican (kulat). ==========
TESTIMONI
==========
.
Sila klik link ini ‡️
http://telegram.me/TestimoniSirehQueen729
.
------------
BAHAGIAKAN KELUARGA ANDA DGN SQ!!!. Pastikan share & tag kawan2 anda yang mengimpikan semula malam pertama mereka.
------------
Nak ORDER, @ jadi DROPSHIP & AGENT amat dialu2kan sbb hakak xcukup tangan sbb produk SQ ni tak putus2 permintaan!!!
.
TAIP 'SQ' KE πŸ“² 019 913 0377
TAIP 'SQ' KE πŸ“² 019 913 0377
TAIP 'SQ' KE πŸ“² 019 913 0377
.
Follow IG Kami :
@nieda_sirehqueen
.
.
#SirehQueen #SirehQueen6in1 #SirehQueenIntimateWash
#PencuciMissV6dalam1 #FeminineWash6in1
#FaceMask #BreastMask #RahsiaWanita
#PenjagaanBermulaDariDalam
#ProjekMemikatSuami #YanSQ729
#NIedaSQ585 #lofattah #surihatimrpilot #surihatibaby #7harimencintaiku #jurnalsuraya #Dia #bazaar #bazarpaknilprodukkecantikkan


1

πŸŽ‰πŸŽ‰ YEAR END SALEπŸŽ‰πŸŽ‰
πŸƒ RM20 SEBOTOL (SM)
πŸƒ RM25 SEBOTOL (SS)
(hanya untuk pembelian #3botol ke atas sahaja)
.
Kenapa pilih #SirehQueen 6in1 dgn Ekstrak Bidara?

Untuk :
πŸ‘‰ Pencuci Miss V
πŸ‘‰ Pencuci & Masker Muka
πŸ‘‰ Masker Payudara
πŸ‘‰ Merawat Resdung & Buasir
πŸ‘‰ Menghilang bau badan
πŸ‘‰ Merawat Luka dan Lecur

KHASIAT & KEBAIKAN SIREH QUEEN
-----------------------------
β€’ Mengharum & membersihkan vagina.
β€’ Menstabilkan pH mahkota wanita.
β€’ Memudarkan kesan gelap pada bibir vagina.
β€’ Melancarkan peredaran haid.
β€’ Mengatasi masalah keputihan & kegatalan.
β€’ Mempercepatkan kesembuhan luka lepas bersalin.
β€’ Memperbaiki sistem saraf dan menguatkan otot vagina bagi kesempurnaan hubungan suami isteri.
β€’ Baik untuk urutan payudara bagi mengembalikan keanjalan.
β€’ Dijadikan masker bagi masalah resdung.
β€’ Membantu merawat buasir bagi cucian yang kerap.
β€’ Sebagai sebatian antibakteria semulajadi untuk merencat pertumbuhan Candida Albican (kulat). ==========
TESTIMONI
==========
.
Sila klik link ini ‡️
http://telegram.me/TestimoniSirehQueen729
.
------------
BAHAGIAKAN KELUARGA ANDA DGN SQ!!!. Pastikan share & tag kawan2 anda yang mengimpikan semula malam pertama mereka.
------------
Nak ORDER, @ jadi DROPSHIP & AGENT amat dialu2kan sbb hakak xcukup tangan sbb produk SQ ni tak putus2 permintaan!!!
.
TAIP 'SQ' KE πŸ“² 019 913 0377
TAIP 'SQ' KE πŸ“² 019 913 0377
TAIP 'SQ' KE πŸ“² 019 913 0377
.
Follow IG Kami :
@nieda_sirehqueen
.
.
#SirehQueen #SirehQueen6in1 #SirehQueenIntimateWash
#PencuciMissV6dalam1 #FeminineWash6in1
#FaceMask #BreastMask #RahsiaWanita
#PenjagaanBermulaDariDalam
#ProjekMemikatSuami #YanSQ729
#NIedaSQ585 #lofattah #surihatimrpilot #surihatibaby #7harimencintaiku #jurnalsuraya #Dia #bazaar #bazarpaknilprodukkecantikkan


2

πŸŽ‰πŸŽ‰ YEAR END SALEπŸŽ‰πŸŽ‰
πŸƒ RM20 SEBOTOL (SM)
πŸƒ RM25 SEBOTOL (SS)
(hanya untuk pembelian #3botol ke atas sahaja)
.
Kenapa pilih #SirehQueen 6in1 dgn Ekstrak Bidara?

Untuk :
πŸ‘‰ Pencuci Miss V
πŸ‘‰ Pencuci & Masker Muka
πŸ‘‰ Masker Payudara
πŸ‘‰ Merawat Resdung & Buasir
πŸ‘‰ Menghilang bau badan
πŸ‘‰ Merawat Luka dan Lecur

KHASIAT & KEBAIKAN SIREH QUEEN
-----------------------------
β€’ Mengharum & membersihkan vagina.
β€’ Menstabilkan pH mahkota wanita.
β€’ Memudarkan kesan gelap pada bibir vagina.
β€’ Melancarkan peredaran haid.
β€’ Mengatasi masalah keputihan & kegatalan.
β€’ Mempercepatkan kesembuhan luka lepas bersalin.
β€’ Memperbaiki sistem saraf dan menguatkan otot vagina bagi kesempurnaan hubungan suami isteri.
β€’ Baik untuk urutan payudara bagi mengembalikan keanjalan.
β€’ Dijadikan masker bagi masalah resdung.
β€’ Membantu merawat buasir bagi cucian yang kerap.
β€’ Sebagai sebatian antibakteria semulajadi untuk merencat pertumbuhan Candida Albican (kulat). ==========
TESTIMONI
==========
.
Sila klik link ini ‡️
http://telegram.me/TestimoniSirehQueen729
.
------------
BAHAGIAKAN KELUARGA ANDA DGN SQ!!!. Pastikan share & tag kawan2 anda yang mengimpikan semula malam pertama mereka.
------------
Nak ORDER, @ jadi DROPSHIP & AGENT amat dialu2kan sbb hakak xcukup tangan sbb produk SQ ni tak putus2 permintaan!!!
.
TAIP 'SQ' KE πŸ“² 019 913 0377
TAIP 'SQ' KE πŸ“² 019 913 0377
TAIP 'SQ' KE πŸ“² 019 913 0377
.
Follow IG Kami :
@nieda_sirehqueen
.
.
#SirehQueen #SirehQueen6in1 #SirehQueenIntimateWash
#PencuciMissV6dalam1 #FeminineWash6in1
#FaceMask #BreastMask #RahsiaWanita
#PenjagaanBermulaDariDalam
#ProjekMemikatSuami #YanSQ729
#NIedaSQ585 #lofattah #surihatimrpilot #surihatibaby #7harimencintaiku #jurnalsuraya #Dia #bazaar #bazarpaknilprodukkecantikkan


2

πŸ“’πŸ“’ NEW ARRIVALS πŸ“’πŸ“’
Maisarah instant shawl yang sangat AWESOME !! .
🌸 MUSTARD 🌸
.
🌺 Instant 2 Muka
🌺 Free Size - sesuai untuk si comel yang berumur 4 hingga 8 tahun.
🌺 Material yang SANGAT BEST (Cotton Lycra High Quality) membuatkan si kecil selesa memakainya.
🌺 10 warna ceria menjadikan anak anda kelihatan sangat-sangat comel memakainya. 🌺 Dihiasi BUTANG BUNGA yang sangat comel, menaikkan lagi warna tudung! 🌺 Sangat FLOWLY.
🌺 TAK PERLU IRON so boleh jimatkan masa.
🌺 SEJUK bila dipakai even dalam cuaca panas pun takkan rasa tak selesa.
🌺 Mudah DIBENTUK β™₯️.
🌺 TIDAK JARANG
🌺 TIDAK PERLU MEMAKAI PIN.
🌺 TIDAK PERLU MEMAKAI INNER.
🌺 TIDAK PERLU BELIT2 shawl.
🌺 Normal Price RM39 😘 .
🌺 Harga Promosi 3 helai rm100 (jimat rm17) .
.
.
.
😍😍 DM or Whatsapp 0197008919 sekarang πŸ˜‰
.
.
#likeforlike #like4like #like #likes #likesforlikes #follow #followme #follow4follow #followher #followhim #instagram #instadaily #instafollow #instamood #instagood #kuantan#codkuantan #bellaammara #mirafilzah #minazlovers #leeyanarahman #asyalliee #surihatimrpilot #surihatibaby #lofattah #ilofayou #isterituanihsan #tudungbudak #jubahbudak

Kuantan City Mall
0

πŸ“’πŸ“’ NEW ARRIVALS πŸ“’πŸ“’
Maisarah instant shawl yang sangat AWESOME !! .
🌸 RED CHILLI 🌸
.
🌺 Instant 2 Muka
🌺 Free Size - sesuai untuk si comel yang berumur 4 hingga 8 tahun.
🌺 Material yang SANGAT BEST (Cotton Lycra High Quality) membuatkan si kecil selesa memakainya.
🌺 10 warna ceria menjadikan anak anda kelihatan sangat-sangat comel memakainya. 🌺 Dihiasi BUTANG BUNGA yang sangat comel, menaikkan lagi warna tudung! 🌺 Sangat FLOWLY.
🌺 TAK PERLU IRON so boleh jimatkan masa.
🌺 SEJUK bila dipakai even dalam cuaca panas pun takkan rasa tak selesa.
🌺 Mudah DIBENTUK β™₯️.
🌺 TIDAK JARANG
🌺 TIDAK PERLU MEMAKAI PIN.
🌺 TIDAK PERLU MEMAKAI INNER.
🌺 TIDAK PERLU BELIT2 shawl.
🌺 Normal Price RM39 😘 .
🌺 Harga Promosi 3 helai rm100 (jimat rm17) .
.
.
.
😍😍 DM or Whatsapp 0197008919 sekarang πŸ˜‰
.
.
#likeforlike #like4like #like #likes #likesforlikes #follow #followme #follow4follow #followher #followhim #instagram #instadaily #instafollow #instamood #instagood #kuantan#codkuantan #bellaammara #mirafilzah #minazlovers #leeyanarahman #asyalliee #surihatimrpilot #surihatibaby #lofattah #ilofayou #isterituanihsan #tudungbudak #jubahbudak

Kuantan City Mall
0

πŸ“’πŸ“’ NEW ARRIVALS πŸ“’πŸ“’
Maisarah instant shawl yang sangat AWESOME !! .
🌸 ORANGE 🌸
.
🌺 Instant 2 Muka
🌺 Free Size - sesuai untuk si comel yang berumur 4 hingga 8 tahun.
🌺 Material yang SANGAT BEST (Cotton Lycra High Quality) membuatkan si kecil selesa memakainya.
🌺 10 warna ceria menjadikan anak anda kelihatan sangat-sangat comel memakainya. 🌺 Dihiasi BUTANG BUNGA yang sangat comel, menaikkan lagi warna tudung! 🌺 Sangat FLOWLY.
🌺 TAK PERLU IRON so boleh jimatkan masa.
🌺 SEJUK bila dipakai even dalam cuaca panas pun takkan rasa tak selesa.
🌺 Mudah DIBENTUK β™₯️.
🌺 TIDAK JARANG
🌺 TIDAK PERLU MEMAKAI PIN.
🌺 TIDAK PERLU MEMAKAI INNER.
🌺 TIDAK PERLU BELIT2 shawl.
🌺 Normal Price RM39 😘 .
🌺 Harga Promosi 3 helai rm100 (jimat rm17) .
.
.
.
😍😍 DM or Whatsapp 0197008919 sekarang πŸ˜‰
.
.
#likeforlike #like4like #like #likes #likesforlikes #follow #followme #follow4follow #followher #followhim #instagram #instadaily #instafollow #instamood #instagood #kuantan#codkuantan #bellaammara #mirafilzah #minazlovers #leeyanarahman #asyalliee #surihatimrpilot #surihatibaby #lofattah #ilofayou #isterituanihsan #tudungbudak #jubahbudak

Kuantan City Mall
0

πŸ“’πŸ“’ NEW ARRIVALS πŸ“’πŸ“’
Maisarah instant shawl yang sangat AWESOME !! .
🌸 APPLE GREEN 🌸
.
🌺 Instant 2 Muka
🌺 Free Size - sesuai untuk si comel yang berumur 4 hingga 8 tahun.
🌺 Material yang SANGAT BEST (Cotton Lycra High Quality) membuatkan si kecil selesa memakainya.
🌺 10 warna ceria menjadikan anak anda kelihatan sangat-sangat comel memakainya. 🌺 Dihiasi BUTANG BUNGA yang sangat comel, menaikkan lagi warna tudung! 🌺 Sangat FLOWLY.
🌺 TAK PERLU IRON so boleh jimatkan masa.
🌺 SEJUK bila dipakai even dalam cuaca panas pun takkan rasa tak selesa.
🌺 Mudah DIBENTUK β™₯️.
🌺 TIDAK JARANG
🌺 TIDAK PERLU MEMAKAI PIN.
🌺 TIDAK PERLU MEMAKAI INNER.
🌺 TIDAK PERLU BELIT2 shawl.
🌺 Normal Price RM39 😘 .
🌺 Harga Promosi 3 helai rm100 (jimat rm17) .
.
.
.
😍😍 DM or Whatsapp 0197008919 sekarang πŸ˜‰
.
.
#likeforlike #like4like #like #likes #likesforlikes #follow #followme #follow4follow #followher #followhim #instagram #instadaily #instafollow #instamood #instagood #kuantan#codkuantan #bellaammara #mirafilzah #minazlovers #leeyanarahman #asyalliee #surihatimrpilot #surihatibaby #lofattah #ilofayou #isterituanihsan #tudungbudak #jubahbudak

Kuantan City Mall
0