#surprisebirthday

Instagram photos and videos

#surprisebirthday#surprisedelivery#surprise#birthday#surprisedeliveryselangor#surprisedeliveryputrajaya#surprisedeliverykl#surprisedeliveryshahalam#surpriseanniversary#surprisedeliveryklang#bouquets#coklatmurah#surpriseplanner#surprisedeliverypetalingjaya#surprisedeliverycheras#surprisedeliveryampang

Hashtags #surprisebirthday for Instagram

Soffio queste candeline ed esprimo il mio desiderio.... ๐ŸŒŸ
Grazie a tutti voi....ah non sono 28๐Ÿšซ ma bensรฌ ๐Ÿ”žโ™โœ”โ™พ
โ€ข
โ€ข
โ€ข
#myhappybirthday #hbday #28 #dreams #me #partygirlsitaly #party
#sweet #sweetdreams #grazie #thankyou #happy #surprise #surprisebirthday #dreamstime #frienz #partyparty


1

Did someone say CAKE?!
.
When your brief is for a surprise and your client tells you the birthday girl LOVES chocolate and delicious sweet things....enter the fabulous @rubylouscakes .
Chocolate cake with a dark chocolate ganache, finished with gold leaf.
.
Florals by @nadiaditullioflowers
Topper: @pollyandmeuk .
Accompanied by chocolate brownies, rose water meringue kisses, chocolate pyramids, salted caramel macarons, homemade marshmallows and cookie cups.
.
.
#deliverbeyondexpectation #birthday #birthdaycake #cakesofinstagram #surprisebirthday #50thbirthday #birthdayparty #breadsallpriory #celebrationcakes #dinnerparty #blacktie #eventplanning #eventplanner #partyplanner #benessamyevents


0

Had the best time celebrating @stephanie_cori โ€˜s 30th Birthday early! Her Disney surprise was a success โค๏ธ๐Ÿ–ค


2

Alhamdulillah yeayyyy misi berjaya lokasi ke 2 hr ni 18/12/18 ( tepat 12 mlm 19/12 ) ke Banting Selangor๐Ÿ’๐ŸŽ‰๐ŸŽ‚๐Ÿซ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ wahhh bestnya tgk hari ni tgk org tersayang raikan tunang masing2 ๐Ÿ˜
.
.
Happy birthday #NorZaizieana, mlm ni ada kiriman dr tunang tersayang #Ariel bestnya meriah sgt encik tunang plan dgn cake secret recipe, bouquet fresh flower, bouquet coklat, suh MommyZa Surprise kn chef kita ni ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐ŸŽ‚๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿซsiap pakat dgn pekerja kt sini nyanyi happy birthday ramai2 utknya๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
.
Perasan mesti happy, terharu, sebak sampai mengalir air mata bila tunang buat Surprise mcm ni kan.. bestnya MommyZa tgk pun happy sgt..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’๐Ÿซ๐ŸŽ‚ siapa lg nk raikan tunang / buah hati mcmni jomm wasap.my/601121209470
http://www.wasap.my/601121209470
.
.
๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ
Wasap.my/601121209470
#coklatmurah #surprisebirthday #surpriseparty #surprisedelivery #surpriseanniversary #surpriseplanner #surprisedeliverykl #surprisedeliverykualalumpur #surprisedeliveryselangor #surprisedeliveryrawang #surprisedeliveryshahalam
#surprisedeliverypetalingjaya #surprisedeliverypuncakalam
#surprisedeliveryserikembangan
#surprisedeliverypuchong #surprisedeliverysubang
#surprisedeliveryputrajaya
#surprisedeliverycyberjaya #mommyzachocolatedelight #surprisedeliverybangsar #surprisedeliverycheras #surprisedeliverywangsamaju #surprisedeliveryampang #surprisedeliveryklcc #surprisedeliverysentul #surprisedeliverybatucaves #surprisedeliveryselayang
#surprisedeliveryklang


0

Alhamdulillah yeayyyy misi berjaya lokasi ke 2 hr ni 18/12/18 ( tepat 12 mlm 19/12 ) ke Banting Selangor๐Ÿ’๐ŸŽ‰๐ŸŽ‚๐Ÿซ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ wahhh bestnya tgk hari ni tgk org tersayang raikan tunang masing2 ๐Ÿ˜
.
.
Happy birthday #NorZaizieana, mlm ni ada kiriman dr tunang tersayang #Ariel bestnya meriah sgt encik tunang plan dgn cake secret recipe, bouquet fresh flower, bouquet coklat, suh MommyZa Surprise kn chef kita ni ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐ŸŽ‚๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿซsiap pakat dgn pekerja kt sini nyanyi happy birthday ramai2 utknya๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
.
Perasan mesti happy, terharu, sebak sampai mengalir air mata bila tunang buat Surprise mcm ni kan.. bestnya MommyZa tgk pun happy sgt..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’๐Ÿซ๐ŸŽ‚ siapa lg nk raikan tunang / buah hati mcmni jomm wasap.my/601121209470
http://www.wasap.my/601121209470
.
.
๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ
Wasap.my/601121209470
#coklatmurah #surprisebirthday #surpriseparty #surprisedelivery #surpriseanniversary #surpriseplanner #surprisedeliverykl #surprisedeliverykualalumpur #surprisedeliveryselangor #surprisedeliveryrawang #surprisedeliveryshahalam
#surprisedeliverypetalingjaya #surprisedeliverypuncakalam
#surprisedeliveryserikembangan
#surprisedeliverypuchong #surprisedeliverysubang
#surprisedeliveryputrajaya
#surprisedeliverycyberjaya #mommyzachocolatedelight #surprisedeliverybangsar #surprisedeliverycheras #surprisedeliverywangsamaju #surprisedeliveryampang #surprisedeliveryklcc #surprisedeliverysentul #surprisedeliverybatucaves #surprisedeliveryselayang
#surprisedeliveryklang


0

Alhamdulillah yeayyyy misi berjaya lokasi ke 2 hr ni 18/12/18 ( tepat 12 mlm 19/12 ) ke Banting Selangor๐Ÿ’๐ŸŽ‰๐ŸŽ‚๐Ÿซ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ wahhh bestnya tgk hari ni tgk org tersayang raikan tunang masing2 ๐Ÿ˜
.
.
Happy birthday #NorZaizieana, mlm ni ada kiriman dr tunang tersayang #Ariel bestnya meriah sgt encik tunang plan dgn cake secret recipe, bouquet fresh flower, bouquet coklat, suh MommyZa Surprise kn chef kita ni ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐ŸŽ‚๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿซsiap pakat dgn pekerja kt sini nyanyi happy birthday ramai2 utknya๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
.
Perasan mesti happy, terharu, sebak sampai mengalir air mata bila tunang buat Surprise mcm ni kan.. bestnya MommyZa tgk pun happy sgt..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’๐Ÿซ๐ŸŽ‚ siapa lg nk raikan tunang / buah hati mcmni jomm wasap.my/601121209470
http://www.wasap.my/601121209470
.
.
๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ
Wasap.my/601121209470
#coklatmurah #surprisebirthday #surpriseparty #surprisedelivery #surpriseanniversary #surpriseplanner #surprisedeliverykl #surprisedeliverykualalumpur #surprisedeliveryselangor #surprisedeliveryrawang #surprisedeliveryshahalam
#surprisedeliverypetalingjaya #surprisedeliverypuncakalam
#surprisedeliveryserikembangan
#surprisedeliverypuchong #surprisedeliverysubang
#surprisedeliveryputrajaya
#surprisedeliverycyberjaya #mommyzachocolatedelight #surprisedeliverybangsar #surprisedeliverycheras #surprisedeliverywangsamaju #surprisedeliveryampang #surprisedeliveryklcc #surprisedeliverysentul #surprisedeliverybatucaves #surprisedeliveryselayang
#surprisedeliveryklang


0

Alhamdulillah lokasi pertama hari ni 18/12/18 ke setapak Kuala Lumpur Sempena anniversary pertunangan atau perkenalan yg ke2 tahun. Wahhhhh Surprise dah 2 kali MommyZa hantar kt sini dgn org yg sama ๐ŸŽŠ๐ŸŽ๐ŸŽˆ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‚๐Ÿ’ ๐Ÿซ
.
.
tahniah Syafiq hazwan bin abdul hamid & ira semoga kalian dipertemukan jodoh kekal bahagia hingga ke jannah ๐Ÿ˜ in Shaa Allah aamiin
.
.
Yg Mana berjauhan, jarang jumpa dgn kekasih hati jangan risau, MommyZa boleh tolong sampaikn amanah mcm ni ๐Ÿ˜ siapa lg nk buat sebarang tempahan jomm wasap.my/601121209470
.
.
http://www.wasap.my/601121209470
๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ
Wasap.my/601121209470
#coklatmurah #surprisebirthday #surpriseparty #surprisedelivery #surpriseanniversary #surpriseplanner #surprisedeliverykl #surprisedeliverykualalumpur #surprisedeliveryselangor #surprisedeliveryrawang #surprisedeliveryshahalam
#surprisedeliverypetalingjaya #surprisedeliverypuncakalam
#surprisedeliveryserikembangan
#surprisedeliverypuchong #surprisedeliverysubang
#surprisedeliveryputrajaya
#surprisedeliverycyberjaya #mommyzachocolatedelight #surprisedeliverybangsar #surprisedeliverycheras #surprisedeliverywangsamaju #surprisedeliveryampang #surprisedeliveryklcc #surprisedeliverysentul #surprisedeliverybatucaves #surprisedeliveryselayang
#surprisedeliveryklang


0

Alhamdulillah lokasi pertama hari ni 18/12/18 ke setapak Kuala Lumpur Sempena anniversary pertunangan atau perkenalan yg ke2 tahun. Wahhhhh Surprise dah 2 kali MommyZa hantar kt sini dgn org yg sama ๐ŸŽŠ๐ŸŽ๐ŸŽˆ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‚๐Ÿ’ ๐Ÿซ
.
.
tahniah Syafiq hazwan bin abdul hamid & ira semoga kalian dipertemukan jodoh kekal bahagia hingga ke jannah ๐Ÿ˜ in Shaa Allah aamiin
.
.
Yg Mana berjauhan, jarang jumpa dgn kekasih hati jangan risau, MommyZa boleh tolong sampaikn amanah mcm ni ๐Ÿ˜ siapa lg nk buat sebarang tempahan jomm wasap.my/601121209470
.
.
http://www.wasap.my/601121209470
๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ
Wasap.my/601121209470
#coklatmurah #surprisebirthday #surpriseparty #surprisedelivery #surpriseanniversary #surpriseplanner #surprisedeliverykl #surprisedeliverykualalumpur #surprisedeliveryselangor #surprisedeliveryrawang #surprisedeliveryshahalam
#surprisedeliverypetalingjaya #surprisedeliverypuncakalam
#surprisedeliveryserikembangan
#surprisedeliverypuchong #surprisedeliverysubang
#surprisedeliveryputrajaya
#surprisedeliverycyberjaya #mommyzachocolatedelight #surprisedeliverybangsar #surprisedeliverycheras #surprisedeliverywangsamaju #surprisedeliveryampang #surprisedeliveryklcc #surprisedeliverysentul #surprisedeliverybatucaves #surprisedeliveryselayang
#surprisedeliveryklang


0

Alhamdulillah lokasi pertama hari ni 18/12/18 ke setapak Kuala Lumpur Sempena anniversary pertunangan atau perkenalan yg ke2 tahun. Wahhhhh Surprise dah 2 kali MommyZa hantar kt sini dgn org yg sama ๐ŸŽŠ๐ŸŽ๐ŸŽˆ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‚๐Ÿ’ ๐Ÿซ
.
.
tahniah Syafiq hazwan bin abdul hamid & ira semoga kalian dipertemukan jodoh kekal bahagia hingga ke jannah ๐Ÿ˜ in Shaa Allah aamiin
.
.
Yg Mana berjauhan, jarang jumpa dgn kekasih hati jangan risau, MommyZa boleh tolong sampaikn amanah mcm ni ๐Ÿ˜ siapa lg nk buat sebarang tempahan jomm wasap.my/601121209470
.
.
http://www.wasap.my/601121209470
๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ
Wasap.my/601121209470
#coklatmurah #surprisebirthday #surpriseparty #surprisedelivery #surpriseanniversary #surpriseplanner #surprisedeliverykl #surprisedeliverykualalumpur #surprisedeliveryselangor #surprisedeliveryrawang #surprisedeliveryshahalam
#surprisedeliverypetalingjaya #surprisedeliverypuncakalam
#surprisedeliveryserikembangan
#surprisedeliverypuchong #surprisedeliverysubang
#surprisedeliveryputrajaya
#surprisedeliverycyberjaya #mommyzachocolatedelight #surprisedeliverybangsar #surprisedeliverycheras #surprisedeliverywangsamaju #surprisedeliveryampang #surprisedeliveryklcc #surprisedeliverysentul #surprisedeliverybatucaves #surprisedeliveryselayang
#surprisedeliveryklang


0

Joyeux anniversaire mon fils ๐ŸŽ‚๐ŸŽ๐ŸŽˆ
#anniversaireenfant #4ans #surprisebirthday #cadeauanniversaire #amour #fils #love #jeux


0

ูŠู„ุฏุงูฉูง#ูŠู„ุฏุงุชูˆู†_ู…ุจุงุฑูƒ#majidi#sweetland#surprisebirthday#ูŠู„ุฏุง๐Ÿ‰# ู„ุทูุง ุจุฑุงูŠ ุฏูŠุฏู† ุฌุฒูŠูŠุงุช ูˆุฑู‚ ุจุฒู†ูŠุฏ


38

ยกNรบmeros Gigantes para decorar tu fiesta!๐ŸŽ‰
.
โœจTรบ eliges el color, tรบ eliges el tamaรฑo, tรบ eliges cรณmo decorarlo.โœจ
.
Pregunta por nuestras promociones y nuestro catรกlogo
.
Para mรกs informaciรณn, mรกndanos un whats o dm. ๐Ÿ’Œ

#gifties #party #HappyBirthay #TGIF
#25 #instagood #bestoftheday #instacool #follow #craft #3Dletters #ChristmasParty #gifts #surpriseparty #surprisebirthday


1

Thanks for your early birthday surprise. Sorry for not being aware of it. I am jubilant with the miniscule cake despite my drowsiness.

You are the best @me.chairani.id
#birthday #surprise #surprisebirthday #happiness #december #sagitariusseason #pictoftheday


0

Hadiah yg xkan pernah luput melainkan ajal yg menjemput.

Terima kasih abg syg @eddyemmets ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #lovetilljannah
#nurzahrajunaidy
#nadimyusufjunaidy
#surprisebirthday
#surprisesurprise
#181218


1

Late post- I still feel it, thought it was yesterday โ˜บ๏ธ๐Ÿ’™๐ŸŽŠ thx bae #surprisebirthday #birthday #birthdaygirl #instagood #instadaily #throwback


0

SURPRISE DELIVERY
๐Ÿฐ Party birthday deco
๐ŸŒน Hand bouquet (flower, choc etc)
๐ŸŽˆ Hot air balloon
๐Ÿ“ฆ Surprise box
___________________________________

Kami provide servis ; .
Flower in Bouquets / in Paperbag / in Box / in Bucket | Piknik Day & Candlelight Piknik | Room Makeup & Decor | Table Decor & Styling | Surprise Delivery | Party Planner & Event Planner | Cakes & Dessert | Hamper & Gift | Candy Buffeet | Hantaran & Gubahan | dll.

For booking & info whatsapp : 0187676595 / 01110023187
to order (click link on our bio) Thanks you! โ™ฅ๏ธ @suprisedeliverykl .
.
#surprisebox#surpriseboxmurah#surpriseboxkl#surpriseboxmalaysia#surprisedeliverymurah#surprisedeliveryshahalam#surprisedeliverykl#surprisedeliveryputrajaya#surprisedeliveryklang#surprisedeliverybangi#surprisedeliveryselangor#surprisebirthdaybajet#suprisedeliverymurah#suprisedeliveryselangor#suprisedeliveryshahalam#suprisedeliverykl#suprisedeliverymalaysia#suprisedeliveryampang#suprisedeliverykelanajaya#surprisebox#surpriseboxmurah#surpriseboxkl#surpriseboxmalaysia#surprisedelivery#surprisedeliverymurah#surprisedeliveryshahalam#surprisedeliverykl#surprisedeliveryputrajaya#surprisedeliveryklang#surprisedeliverybangi#surprisedeliveryselangor#surprisebirthday#suprisedeliverymurah#suprisedeliveryselangor#suprisedeliveryshahalam#suprisedeliverykl#suprisedeliverymalaysia#suprisedeliveryampang#suprisedeliverysubang#suprisedeliverycyberjaya#suprisedeliverycheras#suprisedeliverysubangjaya#suprisedeliverykajang#suprisedeliverypj#suprisedeliveryklia#balloonkl#balloonselangor


2

Yeayy jomm hantar ke banting jap lg 18/12/18... ramainya raikan birthday tunang tersayang December ni... bestnya ada org sayang๐Ÿ’๐ŸŽ‚๐Ÿฐ๐ŸŽ‰๐ŸŽˆ๐ŸŽŠ๐ŸŽ siapa lg nk sebarang tempahan jomm wasap
http://www.wasap.my/601121209470
.
.
๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ
Wasap.my/601121209470
#coklatmurah #surprisebirthday #surpriseparty #surprisedelivery #surpriseanniversary #surpriseplanner #surprisedeliverykl #surprisedeliverykualalumpur #surprisedeliveryselangor #surprisedeliveryrawang #surprisedeliveryshahalam
#surprisedeliverypetalingjaya #surprisedeliverypuncakalam
#surprisedeliveryserikembangan
#surprisedeliverypuchong #surprisedeliverysubang
#surprisedeliveryputrajaya
#surprisedeliverycyberjaya #mommyzachocolatedelight #surprisedeliverybangsar #surprisedeliverycheras #surprisedeliverywangsamaju #surprisedeliveryampang #surprisedeliveryklcc #surprisedeliverysentul #surprisedeliverybatucaves #surprisedeliveryselayang
#surprisedeliveryklang


0

Yeayy jomm hantar ke banting jap lg 18/12/18... ramainya raikan birthday tunang tersayang December ni... bestnya ada org sayang๐Ÿ’๐ŸŽ‚๐Ÿฐ๐ŸŽ‰๐ŸŽˆ๐ŸŽŠ๐ŸŽ siapa lg nk sebarang tempahan jomm wasap
http://www.wasap.my/601121209470
.
.
๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ
Wasap.my/601121209470
#coklatmurah #surprisebirthday #surpriseparty #surprisedelivery #surpriseanniversary #surpriseplanner #surprisedeliverykl #surprisedeliverykualalumpur #surprisedeliveryselangor #surprisedeliveryrawang #surprisedeliveryshahalam
#surprisedeliverypetalingjaya #surprisedeliverypuncakalam
#surprisedeliveryserikembangan
#surprisedeliverypuchong #surprisedeliverysubang
#surprisedeliveryputrajaya
#surprisedeliverycyberjaya #mommyzachocolatedelight #surprisedeliverybangsar #surprisedeliverycheras #surprisedeliverywangsamaju #surprisedeliveryampang #surprisedeliveryklcc #surprisedeliverysentul #surprisedeliverybatucaves #surprisedeliveryselayang
#surprisedeliveryklang


0

Yeayy jomm hantar ke banting jap lg 18/12/18... ramainya raikan birthday tunang tersayang December ni... bestnya ada org sayang๐Ÿ’๐ŸŽ‚๐Ÿฐ๐ŸŽ‰๐ŸŽˆ๐ŸŽŠ๐ŸŽ siapa lg nk sebarang tempahan jomm wasap
http://www.wasap.my/601121209470
.
.
๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ
Wasap.my/601121209470
#coklatmurah #surprisebirthday #surpriseparty #surprisedelivery #surpriseanniversary #surpriseplanner #surprisedeliverykl #surprisedeliverykualalumpur #surprisedeliveryselangor #surprisedeliveryrawang #surprisedeliveryshahalam
#surprisedeliverypetalingjaya #surprisedeliverypuncakalam
#surprisedeliveryserikembangan
#surprisedeliverypuchong #surprisedeliverysubang
#surprisedeliveryputrajaya
#surprisedeliverycyberjaya #mommyzachocolatedelight #surprisedeliverybangsar #surprisedeliverycheras #surprisedeliverywangsamaju #surprisedeliveryampang #surprisedeliveryklcc #surprisedeliverysentul #surprisedeliverybatucaves #surprisedeliveryselayang
#surprisedeliveryklang


0

Pictures from the recent surprise 50th b'day party at @theyachtlondon that I performed at. Beautiful event โค. Thanks @mrdomini for being da best guitarist (Gumtree did its job ๐Ÿ˜‰) #surprisebirthday #birthday #50th #surprise #perform #performance #acousticperformance #guitar #vocals #live #blackonblack #london #yachtclub #theyachtlondon


8

Happy 40th Birthday to my amazing husband! I canโ€™t imagine life without you in it. You are genuinely THIS ๐Ÿ‘†๐Ÿผ excited for good food always. You make the best chocolate chip cookies. You are the smartest person I know at fixing things and saving money. You are always generous with your time and willing to help friends, family, and strangers out with anything. You make me food when Iโ€™m in a rush and have no time. You always clean the bathroom. Youโ€™re basically the best human ever. You are my favorite person in any room and Iโ€™m so excited to spend this milestone birthday in Mexico with you ๐Ÿ˜˜ HBD BABE! @juiceman187
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
#happybirthday #birthdaydinner #tacos #guacamole #chipsandguac #mexicotrip #loscabos #travelcouples #travelgoals #cabosanlucasmexico #sanjosedelcabo #shrimptacos #birthdaylove #forty #fortyandfit #husbandbirthday #husbandgoals #birthdaytrip #surprisebirthday #mexicolindo #mexicotravel #fitcouple #travelbuddy #mexicanblanket #adventuretravel #travelers #hothusband #besthusbandever


4

SURPRISE BOUQUET FOR GIFT ๐ŸŽ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽˆby @flowerbykhumaira_surpriselove
@flowerbykhumaira_surpriselove
.
โœ”โœ”FOR FLOWER 2-3 DAY BEFORE โœ”โœ”
.
๐ŸšซโŒCALLโŒ๐Ÿšซ
.
.
๐Ÿ“ฒW H A T S A P P โœ”โœ” 0 1 9 3 0 7 8 6 2 2 โœ”โœ”
.
.

Tak sempat nak beli hadiah ๐Ÿค”
Tak ada masa nak hantar pada yang tersayang ๐Ÿค”

HARGA serendah RM85 dan keatas..
KL & SEL
.
. โฌ‡๏ธโฌ‡๏ธFor any inquiries please do โฌ‡๏ธโฌ‡๏ธ
.
.
WHATSAPP 0193078622
.
.

KL & SEL
#flowerbouquet #chocolatebouquet #flowerboxes #deliveryservice #floristsetapak #floristkl #klflorist #surprisedeliverykl
#surprisedeliveryselangor
#surprisedeliveryampang
#surprisedeliverymurah
#surprisedeliverygombak
#surprisedeliverysetapak #flowerbykhumaira_surpriselove
#surprisebirthday
#surpriseplannermalaysia
#surpriseflowers
#surpriseanniversary
#surprisebangsar
#surprisedeliveryputrajaya
#surprisedeliverydamansara
#surpriseselayang
#surprisedeliverycheras
#surprisedeliverysubang
#surpriseplannermalaysia
#surprisedeliverywangsamaju
#surprisedeliverymelawati
#surprisedeliverykeramat
#surprisedeliverybukitantarabangsa
#surprisedeliveryukayperdana
#convobouquetkl


0

hari ini telah sampai aku pada usia kedewasaan
di usiaku ini aku bersimpuh dihadapMu, menengadahkan kedua tanganku dan memohon
berilah aku perbaikan diri dan akhlak
ajarkan aku untuk selalu rendah hati dengan kepala tertunduk dalam menjalani kehidupan
ajarkan aku untuk terus dan selalu bersyukur atas segala nikmatMu
izinkan aku masuk dalam golangan orang-orang yang engkau kasihi
jauhkanlah aku dari kata โ€˜mengeluhโ€™, โ€˜menyesalโ€™ dan โ€˜putus asaโ€™

di hari ulang tahunku
kuselipkan doโ€™a untuk ayah dan ibuku
kusisipkan maaf yang tak hingga
ayah.. ibuu..
maafkan aku jika di usiaku yang sudah dewasa
aku belum mampu mebuat kalian bangga
namun dengan kasih dan sayangmu
aku berjuang, berusaha, dan berdoa untuk sebuah kebahagiaan dan kelapangan hidup

ya Allah,
Panjangkanlah usiaku agar aku dapat lebih bersyukur atas nikmat dan rezeki yang engkau anugerahkan
Terimakasih engkau telah memberikan cahaya keimanan kepadaku sehingga aku mampu mengenalMu
terimakasih untuk segala hal yang engkau berikan selama 21 tahun ini
sakit, pahit, suka , duka, bahagia โ€ฆ
semoga semua mampu menjadi pembekalan
agar aku mampu menapaki kehidupan yang lebih baik di jalanMuโ€ฆ
#thanksgiving
#surprisebirthday
#myfamily


4