#tampin

Instagram photos and videos

#tampin#seremban#melaka#rembau#alorgajah#senawang#uitmlendu#gemencheh#simpangampat#malaysia#muar#masjidtanah#bazarpaknil#nilai#seremban2#mambau#paroi#rasah#kualapilah#rahang#jempol#klebangcoconutshake#mangofloatmelaka#setiu#terengganu#kotabharu#undikami#fotografi#jurugambar#anakbesut#segamat#jasin#tangkak

Hashtags #tampin for Instagram

Trend terbaru majlis kahwin 2018/2019 ramai yg menggunakan konsep MIX & MATCH ini. Penggunaan 2 warna yg berbeza tp masih nmpk cantik & elegan. Kami mempunyai pelbagai pilihan warna dari BOLD ke PASTEL. Jadi jangan tunggu lagi,contact shj wakil kami dan kami sedia membantu anda 😊 📲 013-7733500 En Rashid
📲 018-3224387 En Fikry
📲 013-7231323 Pn Asemah

Atau email requirement anda ke
💻 melaka@madetillevent.com.my

Atau dtg ke showroom kami di
🏡 Lot No.9, Mukim Paya Rumput, Batu 8 Paya Rumput,76450 Melaka

Waktu operasi
🕣 Isnin - Jumaat 8.30am - 6.00pm
🕣 Sabtu 8.30am - 1.00pm

#MEM #madetillmelaka #madetill #melaka #malaysia #johor #negerisembilan #muar #tampin #rewang #kahwin #tunang #aqiqah #majlis #wedding #function #barangcatering #barangcateringmurah #sayajualservis #sayajual #event #pakejkahwin #pakejkahwinmelaka


0

Trend terbaru majlis kahwin 2018/2019 ramai yg menggunakan konsep MIX & MATCH ini. Penggunaan 2 warna yg berbeza tp masih nmpk cantik & elegan. Kami mempunyai pelbagai pilihan warna dari BOLD ke PASTEL. Jadi jangan tunggu lagi,contact shj wakil kami dan kami sedia membantu anda 😊 📲 013-7733500 En Rashid
📲 018-3224387 En Fikry
📲 013-7231323 Pn Asemah

Atau email requirement anda ke
💻 melaka@madetillevent.com.my

Atau dtg ke showroom kami di
🏡 Lot No.9, Mukim Paya Rumput, Batu 8 Paya Rumput,76450 Melaka

Waktu operasi
🕣 Isnin - Jumaat 8.30am - 6.00pm
🕣 Sabtu 8.30am - 1.00pm

#MEM #madetillmelaka #madetill #melaka #malaysia #johor #negerisembilan #muar #tampin #rewang #kahwin #tunang #aqiqah #majlis #wedding #function #barangcatering #barangcateringmurah #sayajualservis #sayajual #event #pakejkahwin #pakejkahwinmelaka


0

Mix cheesetart mini pack. 20biji 1set rm20. Blueberru cheesetart + nutella cheesetart. Berminat boleh whatsapp kami ye. Tq.
#khyracakes #tampin #rembau #senawang #seremban #alorgajah #melaka


1

farm fresh restockk♥️
.
penuh dah chiller LV😍
panas2 ni sedap minum air ni.
dah jom singgah LV♥️
#farmfreshalorgajah
#farmfreshmelaka
.
kami pun ada servis COD..
kalau xdapat datang butik kami pun boleh hantarkan😘
.
Jom dapatkannya di LV💋..
.
.
Jom dtg shopping di Lebiu arini
.
Jemput datang ye syg2
Lebiu uolls..
.
#jomshoppingdiLV💋💋💋 .
hanya di LV 💋
.
waktu operasi:
👣10am - 6pm
👣isnin hingga sabtu _____________________________________ "Lebiu Vendor concept store💋"..
whatsapps:
014-9082293
lebiuvendor@gmail.com

lokasi: *km29-2 (tingkat 2) ,
pusat perniagaan jelatang,
78000 Alor Gajah,
Melaka. .
>tingkat atas LV💋
>Atas klinik Union Medic AG.
>bersebelahan dgn HOTEL ALOR GAJAH..
>sebaris dgn RBistro
.
#vendorwantedmelaka #vendormelaka #vendortampin #vendormasjidtanah
#vendorwanted #vendoruitmlendu
#vendoralorgajah #vendorneeded
#bazarpaknil #malaysia #melaka #alorgajah #tampin #masjidtanah #simpangampat #krubong #lendu #uitmmelaka #hipsteralorgajah #hipstermalaysia
#uitmlendumelaka #uitmlendu #klebangcoconutshake #mangofloatmelaka


0

k kolly ready stock😍
#kkollymelaka
#kkollyalorgajah
♥️
.
kami pun ada servis COD..
kalau xdapat datang butik kami pun boleh hantarkan😘
.
Jom dapatkannya di LV💋..
.
.
Jom dtg shopping di Lebiu arini
.
Jemput datang ye syg2
Lebiu uolls..
.
#jomshoppingdiLV💋💋💋 .
hanya di LV 💋
.
waktu operasi:
👣10am - 6pm
👣isnin hingga sabtu _____________________________________ "Lebiu Vendor concept store💋"..
whatsapps:
014-9082293
lebiuvendor@gmail.com

lokasi: *km29-2 (tingkat 2) ,
pusat perniagaan jelatang,
78000 Alor Gajah,
Melaka. .
>tingkat atas LV💋
>Atas klinik Union Medic AG.
>bersebelahan dgn HOTEL ALOR GAJAH..
>sebaris dgn RBistro
.
#vendorwantedmelaka #vendormelaka #vendortampin #vendormasjidtanah
#vendorwanted #vendoruitmlendu
#vendoralorgajah #vendorneeded
#bazarpaknil #malaysia #melaka #alorgajah #tampin #masjidtanah #simpangampat #krubong #lendu #uitmmelaka #hipsteralorgajah #hipstermalaysia
#uitmlendumelaka #uitmlendu #klebangcoconutshake #mangofloatmelaka


0

The Chromatics. Chinese coffee shop. Tampin. Malaysia


1

Creampuff gebu. Open order mini pack guys. 10biji rm10 saja. Berminat boleh whatsapp kami ye. Tq.
#khyracakes #creampuffkhyra #tampin #rembau #senawang #seremban#alorgajah #melaka


0

Masih tercari2 kad kahwin yang menjadi idaman? Kami di MutiaraKraf  Printrade Nilai @kad_kahwin_20sen menyediakan kad kahwin yang sesuai untuk anda. Jadi jangan berlengah-lengah untuk membuat tempahan. DM atau hubungi kami sekarang!!!!
.
.
⌚11:00am-8:30pm
📲0176789765 💌mutiarakrafprintrade@gmail.com .
.
Juga Walk in ke kiosk kami berhadapan DIY Giant Nilai ☺️
.
.
#kadkahwinnilai #kadkahwinmurah #kadkahwinberkualiti #weddingcardmalaysia #undanganperkahwinan #kadkahwinesklusif #kadkahwinbudget #kadkahwin20sen #banting #banner #kadkahwin #businesscardmurah #kadkahwinmurah #banting #banner #sepang #nilai #labu #pajam #salaktinggi #bangi #putrajaya #kualalumpur #klia #usim #tampin #negerisembilan #dengkil #hulukelang #seremban


0

🍔Tastyburger Pulau Sebang🍔

Korang dah cuba rasa belum Tasty Mac Cheesy,?? Alhamdulillah ramai dah yang mencuba rasa Mac cheesy kami, korang yang sukakan cheese yang leleh2 tu, korang PATUT cuba tau.. Sebab apa.?? Sebab ramai dah yang cakap Mac Cheesy ni SEDAPPPP,😋 PUAS HATI makan😃, HARGA berbaloi 😊 pulak tu.. Ha ape tunggu lagi, JOMM LA CUBA 👍😁
___________________________
🎪LOKASI STALL KAMI => 🍔 BERDEKATAN TRAFIQ LIGHT PULAU SEBANG
🍔 JALAN NAK KE KUALA INA / MASJID KUALA INA
🍔 JALAN NAK KE TAPAK KILANG PULAU SEBANG
🍔 BERHADAPAN SPEEDMART 99 PULAU SEBANG
🍔 BERHADAPAN GYM WELLFITNESS PULAU SEBANG
🍔 BERHADAPAN KEDAI AKSESORI KERETA M1 PULAU SEBANG
___________________________ ⏰WAKTU OPERASI => ⭕AHAD - JUMAAT :- 7:00PM - 11:00PM
❌SABTU :- TUTUP/CLOSE
___________________________ 🍔FB = TASTYBURGER PULAUSEBANG
🍔IG = TASTYBURGERPULAUSEBANG
🍔FOR ORDER Call/Whatasapp :-📞📲
📞01133176033 📲
📞http://tastyburgerpulausebang.wasap.my/
📞http://tastyburgerpulausebang.wasap.my/

#tastyburgerpulausebang #tampin #pulausebang #simpangampat #alorgajah #melaka #gemencheh #gemas #seremban #rembau #jommakanburger #burger
#burgerviral #burgers
#burgermelaka #unikl #uitmlendu #giatmarasimpangampat #adtecmelaka #kuimmelaka #burgerpulausebang #makanansedapmelaka #afamosa #freeportoutlet #afamosaresort #mpomelaka #jalanjalancarimakan #wasternfood #makananviralmalaysia
#viralmelaka


0

Jemput Datang Ke Kedai Kami

Kedai Emas Lizzajewels
No 980, Jalan S2 F22 Garden Homes Seremban 2,
70300 Seremban, N.Sembilan

Ajak Saudara Mara, Keluarga & Kawan Ye

Harga Rendah..60%-70% Daripada Barang Kemas Kami Tiada Upah.. Klik link dibawah untuk maklumat lanjut

Http://lizzajewels.wasap.my

#bandarbarunilai #ainsdale #mambau #sendayan #rasah #rembau #nilai #bandarenstek #labu #kualapilah #rahang #pajam #nilai3 #bahau #tampin #jelebu #jempol #portdickson #paroi #seremban3 #ruangrezekihanania #cyberjaya #mantin #seremban2 #seremban #ampangan #batukikir #nusariaman #matrixglobalschools


1

kami di tingkat atas taw.. jangan keliru😍♥️
.
kami pun ada servis COD..
kalau xdapat datang butik kami pun boleh hantarkan😘
.
Jom dapatkannya di LV💋..
.
.
Jom dtg shopping di Lebiu arini
.
Jemput datang ye syg2
Lebiu uolls..
.
#jomshoppingdiLV💋💋💋 .
hanya di LV 💋
.
waktu operasi:
👣10am - 6pm
👣isnin hingga sabtu _____________________________________ "Lebiu Vendor concept store💋"..
whatsapps:
014-9082293
lebiuvendor@gmail.com

lokasi: *km29-2 (tingkat 2) ,
pusat perniagaan jelatang,
78000 Alor Gajah,
Melaka. .
>tingkat atas LV💋
>Atas klinik Union Medic AG.
>bersebelahan dgn HOTEL ALOR GAJAH..
>sebaris dgn RBistro
.
#vendorwantedmelaka #vendormelaka #vendortampin #vendormasjidtanah
#vendorwanted #vendoruitmlendu
#vendoralorgajah #vendorneeded
#bazarpaknil #malaysia #melaka #alorgajah #tampin #masjidtanah #simpangampat #krubong #lendu #uitmmelaka #hipsteralorgajah #hipstermalaysia
#uitmlendumelaka #uitmlendu #klebangcoconutshake #mangofloatmelaka


1

jamu juanita ready stock😍
untuk kecantikkan dalaman dan luaran wanita dan lelaki♥️
.
jamu hero untuk lelaki
jamu herba juanita dan jamu herba premium untuk wanita
#jamujuanitaalorgajah
#jamujuanitamelaka .
kami pun ada servis COD..
kalau xdapat datang butik kami pun boleh hantarkan😘
.
Jom dapatkannya di LV💋..
.
.
Jom dtg shopping di Lebiu arini
.
Jemput datang ye syg2
Lebiu uolls..
.
#jomshoppingdiLV💋💋💋 .
hanya di LV 💋
.
waktu operasi:
👣10am - 6pm
👣isnin hingga sabtu _____________________________________ "Lebiu Vendor concept store💋"..
whatsapps:
014-9082293
lebiuvendor@gmail.com

lokasi: *km29-2 (tingkat 2) ,
pusat perniagaan jelatang,
78000 Alor Gajah,
Melaka. .
>tingkat atas LV💋
>Atas klinik Union Medic AG.
>bersebelahan dgn HOTEL ALOR GAJAH..
>sebaris dgn RBistro
.
#vendorwantedmelaka #vendormelaka #vendortampin #vendormasjidtanah
#vendorwanted #vendoruitmlendu
#vendoralorgajah #vendorneeded
#bazarpaknil #malaysia #melaka #alorgajah #tampin #masjidtanah #simpangampat #krubong #lendu #uitmmelaka #hipsteralorgajah #hipstermalaysia
#uitmlendumelaka #uitmlendu #klebangcoconutshake #mangofloatmelaka


0

Satin Hands® Pampering Set disediakan dgn Satin Smoothie ® Hand Scrub, Hand Softener dan Hand Cream utk menjadikan tangan anda lembut, halus dan tampak sihat. .
.
📌 PROTECTING SOFTENER
✔️Melembapkan kulit
✔️Formula #bebaswangian
.
📌 REFINING SHEA SCRUB
✔️Mengelupaskan kulit dgn lembut dan berkesan. Ia juga blh menghilangkan sel kulit mati yg kusam dan kering di tangan dan kaki anda.
✔️Mengandungi #sheabutter agar kulit tampak lebih licin dan lembut.
.
📌 NOURISHING SHEA CREAM
✔️Krim yg mengandungi Shea Butter menyuntikkan kelembapan ke dlm kulit dgn segera.
✔️Mengandungi minyak apricot, kesumba Dan bunga matahari.
.
.
.
Untuk pesanan www.wasap.my/0198107370
.
#skincare #skin #lotion #handlotion #skincareproduct #sabah #sabahsarawak #kkcity #kkcityonlineshop #kkcitybazaar #kkcityonline #kkcitybah #kotakinabaluonlineshop #kotakinabalu #telipok #tuaran #negerisembilan #seremban #kualapilah #batukikir #jempol #bahau #tampin #rembau #melaka


1

Aj de Parfum bukan hanya pilihan @fattahaminz, pilihan saya juga. 😊
Sudah semestinya wangi dan yang penting ia mesra solat. 👍👍👍
Abah sebelum ke masjid pasti sembur perfume AJ.
Kann abah... 😊😃 .
Stok perfume & tester ada kat saya ye. 😉
#cod #gemencheh #bahau #palong #kualapilah #tampin #seremban #posseluruhmalaysia 💕
@ajdeparfum #fragrancewithstyle
.
Psttt.. gambar2 cantik taken by my bro. Tq Din. 😍


0

🍔Tastyburger Pulau Sebang🍔

Hi korang. tengok gambar tu, dalam phone Tasty dah penuh dengan FEEDBACK daripada customer je😆 HARI² tasty dapat FEEDBACK daripada korang, Pastu HARI² jugak Tasty share FEEDBACK kat korang, Alhamdulillah tq korang, insyaAllah Tasty akan sentiasa buat yang terbaik untuk korang semua. 👍😊😃 *Yang belum cuba tu korang WAJIB cuba tauuuuu..😄
___________________________
🎪LOKASI STALL KAMI => 🍔 BERDEKATAN TRAFIQ LIGHT PULAU SEBANG
🍔 JALAN NAK KE KUALA INA / MASJID KUALA INA
🍔 JALAN NAK KE TAPAK KILANG PULAU SEBANG
🍔 BERHADAPAN SPEEDMART 99 PULAU SEBANG
🍔 BERHADAPAN GYM WELLFITNESS PULAU SEBANG
🍔 BERHADAPAN KEDAI AKSESORI KERETA M1 PULAU SEBANG
___________________________ ⏰WAKTU OPERASI => ⭕AHAD - JUMAAT :- 7:00PM - 11:00PM
❌SABTU :- TUTUP/CLOSE
___________________________ 🍔FB = TASTYBURGER PULAUSEBANG
🍔IG = TASTYBURGERPULAUSEBANG
🍔FOR ORDER Call/Whatasapp :-📞📲
📞01133176033 📲
📞http://tastyburgerpulausebang.wasap.my/
📞http://tastyburgerpulausebang.wasap.my/

#tastyburgerpulausebang #tampin #pulausebang #simpangampat #alorgajah #melaka #gemencheh #gemas #seremban #rembau #jommakanburger #burger
#burgerviral #burgers
#burgermelaka #unikl #uitmlendu #giatmarasimpangampat #adtecmelaka #kuimmelaka #burgerpulausebang #makanansedapmelaka #afamosa #freeportoutlet #afamosaresort #mpomelaka #jalanjalancarimakan #wasternfood #makananviralmalaysia
#viralmelaka


1

Agent chocofit N9 here💃🏻 dapatkan promosi terkini 💃🏻😘 🚗cod/pos📮? #seremban #seremban2 #mambau #senawang #paroi #rembau #pedas #rantau #linggi #rasah #rahang #chembong #chengkau #kota #tampin #lubukchina #pasirpanjang #bukitbintang #desapandan #jlntunrazak
blh wasap/dm saya😍 0192029508 @chocofitn9 @chocofitn9


0

Termite Treatment & GPC
Premise 200 SC & Icon CS
Taman Clonlee, Tampin

#pestcontrolservices #pestcontrolmalaysia
#tampin


0

Agent chocofit N9 here💃🏻 dapatkan promosi terkini 💃🏻😘 🚗cod/pos📮? #seremban #seremban2 #mambau #senawang #paroi #rembau #pedas #rantau #linggi #rasah #rahang #chembong #chengkau #kota #tampin #lubukchina #pasirpanjang #bukitbintang #desapandan #jlntunrazak
blh wasap/dm saya😍 0192029508 @chocofitn9 @chocofitn9


1

Agent chocofit N9 here💃🏻 dapatkan promosi terkini 💃🏻😘 🚗cod/pos📮? #seremban #seremban2 #mambau #senawang #paroi #rembau #pedas #rantau #linggi #rasah #rahang #chembong #chengkau #kota #tampin #lubukchina #pasirpanjang #bukitbintang #desapandan #jlntunrazak
blh wasap/dm saya😍 0192029508 @chocofitn9 @chocofitn9


0

Agent chocofit N9 here💃🏻 dapatkan promosi terkini 💃🏻😘 🚗cod/pos📮? #seremban #seremban2 #mambau #senawang #paroi #rembau #pedas #rantau #linggi #rasah #rahang #chembong #chengkau #kota #tampin #lubukchina #pasirpanjang #bukitbintang #desapandan #jlntunrazak
blh wasap/dm saya😍 0192029508 @chocofitn9 @chocofitn9


0

Agent chocofit N9 here💃🏻 dapatkan promosi terkini 💃🏻😘 🚗cod/pos📮? #seremban #seremban2 #mambau #senawang #paroi #rembau #pedas #rantau #linggi #rasah #rahang #chembong #chengkau #kota #tampin #lubukchina #pasirpanjang #bukitbintang #desapandan #jlntunrazak
blh wasap/dm saya😍 0192029508 @chocofitn9 @chocofitn9


0

Hai uols...jom kita kenali khasiat jamu choco yeng..jamu yang dapat membantu masalah wanita..
#jamuchocoyeng2🍫#jamucokelat#jamuviral
#wanitasihatbahagia

Berminat???
Jom wasap 01115157387

Cod area

#bandarseremban#senawang#rembau #tampin
Pos seluruh malaysia 📮sabah n sarawak


0

Alahai tak geram ke tengok Lipmatte Obsess yang cun melecunsss meletopsss ni? 😆

Siapa belum jumpa lipmatte yang tak annoying especially time makan boleh lah order sekarang 😎

DIJAMIN SUPERB BEB!

Siapa nak? 🙋🏼
.
Whatsapp +6013-3334597 to purchase 🤗

#obsesscosmetics #obsesscosmeticsbyaien #obsesscosmeticsmelaka #obsesscosmetictampin #obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmeticscod #postseluruhmalaysia #obsesscosmeticsagent #obsessweddingedition #limitededition #alorgajah #melaka #tampin #uitmalorgajah #obsessxdewiremaja #dewiremajaobsess #dewiremaja1819 #dewiremajaxobsesscosmetics #dewiremaja2018


0

Hari JUMAAT nie.... SUNGAI BULUH, SELAYANG, BATU CAVE, AMPANG, CHERAS, BANGSAR, PETALING JAYA, DAMANSARA... meh ramai2 order Cinnamon roll... Delivery promotion RM5 sahaja ye.. cepat2 whatsapp akak ye.

Classic
Cinnamon: 3pcs/pack RM14 9pcs/pack RM40

Nutty Choc
Cinnamon: 3pcs/pack RM16 9pcs/pack RM45

Sila whatsapp www.wasap.my/60102657654 untuk tempahan sebelum pukul pukul 12 mlm ini.
Sila sertakan
Nama:
Alamat:
Location (whatsapp):
No tel:
.
.
.
Note:
☑️ Semua cinnamon ada chese topping yg melimpah ruah di atas
☑️ Nutty choc cinnamon ada walnut dan pecan di tabur di atas cheese topping
☑️ Semua cinnamon roll ada letak cinnamon 😁
☑️ Tempahan perlu disertakan dgn bayaran (on9)
☑️ Pastikan anda beri alamat lengkap dan share location (yg betul)
☑️ Delivery untuk apartment, kondo, office, mall (yg bangunan tinggi2)  kami hanya deliver di lobby sahaja, anda perlu turun jemput cinnamon roll anda di lobby ye ✌️
☑️ Pastikan anda dapat di hubungi sepanjang masa (jangan off hp dan mohon angkat bila kami call). Masa penghantaran adalah diantara 10am - 5pm. .
.
#cinnamonroll #choccinnamonroll #nuttychoccinnamonroll #cheeseycinnamonroll #sungaibuluh #shahalam #kotakemuning #petalingjaya #klang #setiaalam #puncakalam #meru #nilai #seremban #senawang #tampin #kelanajaya #selayang #ampang #cheras #srikembagan #kelanajaya #kualalumpur #lamuffine #lamuffinecakeboutique #lamuffinebunandpastryalbum


0

Untuk warga SHAH ALAM, KOTA KEMUNING DAN KLANG..... saya buka tempahan untuk anda lagi sekali... hari tu ramai yg ter "miss"... meh ramai2 order Cinnamon roll... Delivery promotion RM5 sahaja ye.. cepat2 whatsapp akak ye.

Classic
Cinnamon: 3pcs/pack RM14 9pcs/pack RM40

Nutty Choc
Cinnamon: 3pcs/pack RM16 9pcs/pack RM45

Sila whatsapp www.wasap.my/60102657654 untuk tempahan sebelum pukul 12 mlm hari Jumaat.
Sila sertakan
Nama:
Alamat:
Location (whatsapp):
No tel:
.
.
.
Note:
☑️ Semua cinnamon ada chese topping yg melimpah ruah di atas
☑️ Nutty choc cinnamon ada walnut dan pecan di tabur di atas cheese topping
☑️ Semua cinnamon roll ada letak cinnamon 😁
☑️ Tempahan perlu disertakan dgn bayaran (on9)
☑️ Pastikan anda beri alamat lengkap dan share location (yg betul)
☑️ Delivery untuk apartment, kondo, office, mall (yg bangunan tinggi2)  kami hanya deliver di lobby sahaja, anda perlu turun jemput cinnamon roll anda di lobby ye ✌️
☑️ Pastikan anda dapat di hubungi sepanjang masa (jangan off hp dan mohon angkat bila kami call). Masa penghantaran adalah diantara 10am - 5pm. .
.
#cinnamonroll #choccinnamonroll #nuttychoccinnamonroll #cheeseycinnamonroll #sungaibuluh #shahalam #kotakemuning #petalingjaya #klang #setiaalam #puncakalam #meru #nilai #seremban #senawang #tampin #kelanajaya #selayang #ampang #cheras #srikembagan #kelanajaya #kualalumpur #lamuffine #lamuffinecakeboutique #lamuffinebunandpastryalbum


0

" Alhamdulillah selepas 1 bulan penggunaan licen serum, parut jerawat mula pudar dan mengecut "
.

Lepas ni say no moreee to PARUT & JERAWATTTT 🔥🔥
.
RM52 sebotol 🤭
.
📲 Ws 0173568858
.
COD SLURUH MELAKA 💕
.
#thejunni #thejunnimayla#thejunnipinkishwhite #thejunni #serumthejunni #serum #LicenSerum #serumlicen #licenserumhq #sayajualsayapakai #codmelaka #melaka #alorgajah #tampin #bukitkatil #ayerkeroh #bandarmelaka #merlimau #cantikselalu


1

PRODUK BARU DENGAN MENU AJAIB YANG PALING CEPAT MENGECUTKAN JERAWAT.
.

Betul ke cepat mengecutkan jerawat? Haaaa kalau uols nak tahu, tomato botol memang khas untuk orang yang berjerawat and masalah kulit.
.

Apa yang BEST LICEN SERUM NI?-
🔥Mengecutkan jerawat
🔥Memudarkan parut jerawat
🔥Menyekatakan tona kulit
🔥Mencegah blackhead & whitehead
.

So apa tunggu lagi, jom order cepat2!!
.
📲 Ws 0173568858
.
#thejunni #thejunnimayla#thejunnipinkishwhite #putihkorea #codserum #serumthejunni #serum #serumviral #LicenSerum #serummurah #thejunni #codmelaka #alorgajah #tampin #masjidtanah #melaka #tjcodmelaka #melakapeople #thejunnireseller


0

Kelab Bimbingan & Kaunseling
Sek Keb Lesong Batu..
Program terapi alam d Pusat Konservasi Penyu Masjid Tanah Melaka.. tq Cikgu dan anak anak... #cetakmurahalorgajah
#tshirtprintingmurah
#kaki5tshirtprinting
#agsentral #alorgajah
#melaka #tampin
#clubtshirt
#tshirtkelas
#familydaytshirt
#tshirtrewang
#cottontshirts
#heatpressprinting
#silkscreenprinting
#tshirtmelaka
Wasup 018-2753601


0