#teamrabeautylicious

Instagram photos and videos

#teamrabeautylicious#visitmyig#kurusdenganbodydream#bodydream#bodydreambangsar#bodydreamkl#bodydreamcocos#bodydreamslimmingdrink#regrann#trustedreseller#detoxyourbody#detoxdrink#bodydreamsentul#teamRABeautylicious#slimmingdrink#trustedsellermalaysia#FIBERMAX#fibermaxbodydream#BODYDREAM#fibermax#bodydreamjb

Hashtags #teamrabeautylicious for Instagram

Mga anghel na walang langit 😂😂
Mga batang pumupunta sa mall ng nakapambahay lng hahaha.
#teamrabeautylicious 😂


0

COMBO BODY DREAM & FIBERMAX (DETOX)

#BODYDREAM COCO-S DRINK 🍫☕️ FORMULASI terkini minuman perisa hot coklat di campur dgn bahan2 yang hebat mampu membakar lemak degil dengan pantas. rasa sangat sedap dalam bentuk sachet senang di bawa ke mana2 sahaja.

#FIBERMAX (DETOX) 🍓🍇🍏 Merupakan produk yang digunakan untuk membantu mengurangkan berat badan, mencegah perut boroi, menyingkir toksin, melegakan sembelit dan melancarkan pergerakan usus. 😋 CARA PENGAMBILAN #FIBERMAX DAN #BODYDREAM COCO-S : ☕️ Ambil Coco-s selepas sarapan pagi dan 🍏🍇🍓Fibermax selepas makan malam.
Minum air 3 liter sehari untuk proses penyingkiran lemak dan toksin dalam badan dengan lebih cepat dan berkesan
Http://www.wasap.my/60175285869

#combojimat #comboset #fibermaxcutanddetox #bodydreamcocosslimming #detoxdrink #detoxyourbody #cuciusus #ususbersih #slimmingdrink #kurusdenganbodydream #teamrabeautylicious #trustedsellermalaysia #freegift #freecod #codperlis #codjohorbahru


1

Open house dah habis ..
Musim durian pulak ..
Bulan nie raya haji pulak .. Bile nye nk slim ni 😂😂😂 Jgn risau .. .
jom consume BODY DREAM & FIBERMAX utk detox , kurus & sihat 💃💃💃 .. yehaaaa ..
.
Interested to oder :

Www.wasap.my/60175285869

#combojimat #comboset #bodydreamcocosslimming #fibermaxcutanddetox #fibermaxbodydream #detoxdrink #detoxyourbody #cuciusus #ususbersih #cutanddetox #kurusdenganbodydream #bodydreamslimmingdrink #kurusdenganbodydream #kurussihat #fibermaxoriginal #fitnotskinny #teamrabeautylicious #trustedsellermalaysia #visitmyigmalaysia


0

TRY CoCo S now! 👆🏽
U will love it! 💜
.
CoCo Slimming Drink : ☕
~ Loses Body Weight
~ S-shape Body Figure
~ Focus on Losing Stubborn Fats (stomach, tight, arms & face)
~Tighten slacking Skin
~ Reduce Cellulite
~ Controls Food Intake
~ Full & Energetic!
.
STAY SLIM! 💃🏻
STAY FIT! 💪🏽
.
.
Whatsapp me NOW! 💜
.
📲 http://www.wasap.my/60183683951

#bodydream #bodydreamkl #bodydreambangsar #slimmingdrink #cocoS #letsslim #stokisbodydream #stokisbodydream #agentbodydreamsbangsar #cabardirianda #teamMarniBeautylicious #teamrabeautylicious


0

Malam td minum fibermax ..
Pagi ni flush abis apa yg ai melantak semalam ..
Flat sudah perut ai🙈
Berminat ke?? Bole wsap terus☎ 01112521626☎ utk order
#fibermax #fibermaxbodydream #detoxdrink #detox #detoxyourbody #letsdetox #kurusdenganbodydream #bodydreamkl #sayaminumsayajual #trustedsellermalaysia #teamrabeautylicious #visitmyig #freecod #lrtmelati #lrtklcc #bukitbintang #gombak - #regrann


0

COMBO BODYDREAM & FIBERMAX (DETOX)
#BODYDREAM COCO-S DRINK
FORMULASI terkini minuman perisa hot coklat di campur dgn bahan2 yang hebat mampu membakar lemak degil dengan pantas. rasa sangat sedap dalam bentuk sachet senang di bawa ke mana2 sahaja.

#FIBERMAX (DETOX)
Merupakan produk yang digunakan untuk membantu mengurangkan berat badan, mencegah perut boroi, menyingkir toksin, melegakan sembelit dan melancarkan pergerakan usus.

CARA PENGAMBILAN #FIBERMAX DAN #BODYDREAM COCO-S :
Ambil Coco-s selepas sarapan pagi dan Fibermax selepas makan malam.
Minum air 3 liter sehari untuk proses penyingkiran lemak dan toksin dalam badan dengan lebih cepat dan berkesan.

HANYA RM184 SIAP POSTAGE
Dapat FREE GIFT
2Botol Air Body Dream
Eye Mask Collagen😍 .
http://www.wasap.my/601112521626

#bodydreamcocos #bodydreamslimmingdrink #bodydreamchocolate #fibermax #fibermaxbodydream #kurusdenganbodydream #detoxdrink #detoxyourbody #slimmingdrink #slimmingdetox #teamrabeautylicious #bazaarkecantikan #bazaarpaknil #visitmyig - #regrann


3

FEEDBACK BODY DREAM
Berita baik untuk food lover yang nak KURUS tapi SUKA MAKAN ✖️TAK BOLEH TINGGAL NASI
✖️TAK PERLU PANTANG MAKANAN KEGEMARAN
✖️TAK PERLU SENAMAN .. makanlah dengan senang hati & consume SET COMBO BODYDREAM COCO-S & FIBERMAX 💯% Natural & terbukti berkesan
sebarang pertanyaan whatsapp no di bawah
Http://www.wasap.my/601112521626

#feedbackbodydream #bodydreamlangkawi #kurusdenganbodydream #misikurus #cabarankurus15hari #bodydreamcocos #bodydreamslimmingdrink #bodydreamkl #bodydreamjb #teamrabeautylicious #visitmyig - #regrann


0

✔Fibermax merupakan produk yang digunakan untuk membantu mengurangkan berat badan, mencegah perut boroi, menyingkir toksin, melegakan sembelit dan melancarkan pergerakan usus

KELEBIHAN FIBERMAX
.
🔴Membantu proses menurunkan berat badan menjadi lebih cepat
🔴Mengekalkan berat badan ideal.
🔴Membersihkan usus secara menyeluruh dan menormalkan kembali fungsi usus
🔴Melancarkan kembali proses pembuangan dan sekaligus menghilangkan masalah sembelit
🔴Meningkatkan metabolisme dan kecekapan sistem penghadaman
🔴Membantu menurunkan paras kolestrol jahat
🔴Mempercepatkan proses penyeapan nutrien dan sekaligus memberikan kesan cepat dan maksimum keatas pengambilan suplimen
🔴Menstabilkan paras glukosa dalam darah
🔴Menukar kembali angka usia biologi dan memberi kesan awet muda dari semasa ke semasa

CARA PENGAMBILAN FIBERMAX :-
🔵Cara minum , bancuh satu sachet fibermax di dalam cawan. Gunakan air biasa atau pun air sejuk. Ambil Fibermax selepas makan malam atau sebelum tido.
🔵Untuk lemak degil dan perut boroi di sarankan ambil satu sachet setiap hari selama 15hari .
🔵Pengambilan fibermax boleh di ambil selang sehari selepas pengguna berpuas hati dengan kesan di rasai.
🔵Fibermax adalah 100% bahan semulajadi dan boleh diminum oleh semua lapisan umur termasuk wanita mengandung.
🔵Untuk kesan yang lebih pantas Fibermax boleh diambil bersama bodydream coco slimming. ------------------------------------- PRICE FIBER MAX
NORMAL PRICE RM100

PROMO PRICE RM89

2 BOX RM170
free gift :
1 shaker
1 eye mask
Http://www.wasap.my/601112521626

#fibermax #fitsnotskinny #fibermaxbodydream #detoxdrink #detox #detoxyourbody #minumandetox #bodydreamcocos #bodydreamkl #bodydreamjb #bodydreamsingapore #jomcuciusus #ususbersihbadansihat #teamrabeautylicious #trustedsellermalaysia #freegift #freecod #setapak #lrtmelati #lrtklcc #bukitbintang #gombak - #regrann


0

FEEDBACK BODY DREAM (WANA)
Berita baik untuk food lover yang nak KURUS tapi SUKA MAKAN ✖️TAK BOLEH TINGGAL NASI
✖️TAK PERLU PANTANG MAKANAN KEGEMARAN
✖️TAK PERLU SENAMAN .. makanlah dengan senang hati & consume SET COMBO BODYDREAM COCO-S & FIBERMAX 💯% Natural & terbukti berkesan
sebarang pertanyaan whatsapp no di bawah
Http://www.wasap.my/601112521626
☎👉011-12521626

#feedbackbodydream #satisfiedcustomer #kurusdenganbodydream #misikurus #cabarankurus15hari #bodydreamcocos #bodydreamslimmingdrink #bodydreamkl #bodydreamjb #teamrabeautylicious #visitmyig - #regrann


0

Mmmm ... dapnya nasi beriyani ni ... duduk kat Malaysia tak makan nasi beriyani tak sah kan..🤣 Anyway bodydream ni sangat superb! almost everyday kila makan nasi .. Tak perlu diet ketat, tapi berat badan turun dan terbentuk S shape.

One thing for sure yang kila perasan & nak share to all of u, bodydream membuang lemak2 kat bahagian tertentu sahaja... Body lebih firm dan mantap.Rasa bodydream coco S pun sedap macam milo, bole minum hari2.

Bila sedap baru la bole minum consistent & get fast result.

Jom minum bodydream dengan kila

1 box : rm95
2 box : Rm180
(Price not include postage) *Free: Eye mask collagen
*Free: 1 Shaker

Klik oder 👇👇👇 http://www.wasap.my/60183683951

#bodydreammalaysia #bodydreamsentul #bodydreambangsar#bodydreamcocos #teamrabeautylicious #tv3 #hotfm #kilafairy #bazaarmalaysia #kuruscarasihat #takperludiet #cuttingsaloma


1

Pasti cuba jgn tak cuba uolls💃💃💃
Bodydream slimming drink Coco s the best fit body

Click oder👇👇👇 http://www.wasap.my/60183683951

#bodydreammalaysia #cuttingsaloma #cocoslimmingdrink #bodydreamhq #bodydreamsentul #bodydreambangsar #teamrabeautylicious#thebestproduct #viral #agentbodydream #tv3#hotfm #fitbody


0

Snow White Essence
Pati Ibu Putih 30g
.
Fungsi & Kebaikan :-
Baca pd gambar.
.
1 pot Rm50
3 pot special Price
.
Wsap utk fast respon

DIRECT WASSUP 018 3683951

#patiibuputih #ibuputih #snowwhite #gebu #patisegalaibuputih #ibuputihkl #ibuputihbangsar #ibuputihmalaysia #bazaarpaknil #artismalaysia #bazaarartismalaysia #teamRABeautylicious #teamMarniBeautylicious


0

BODY DREAM slimming drink mempunyai kandungan khasiat yang sangat bagus untuk menurunkan berat badan dengan pantas.

COCO khas dari swiss ni berfungsi ☕ Meningkatkan metabolisma, keupayaan membakar dan menukar lemak dalam badan terutamanya di bahagian perut,lengan, peha, bawah dagu dan punggung kepada tenaga. So thats why korang akan rasa lebih cergas dan bertenaga sepajang hari. ☕ Membantu merangsang pengeluaran serotonin di dalam otak, membantu mengawal mood makan dan menyekat selera anda dan mengurangkan pengambilan kalori tinggi dalam jangkamasa panjang. ☕ Melambatkan proses penuaan sebab itu kebanyakkan pengguna BODYDREAM rasa kulit mereka lebih halus, anjal, firming dan tidak mengendur setelah anda kurus.

UNTUK WANITA
➡ Payudara dan punggung lebih mantap dan membentuk tubuh yang seksi dan menawan.

UNTUK LELAKI
➡ Perut lebih kempis, dada lebih anjal, sado dan fit.

Wasap for order
012 6669005😘

#bodydreamselangor #bodydreammalaysia #kuruscepat #kurustanpalapar #bodygoals #kuriscantik #fitnotskinny #fitsado#lulusankkm #teamrabeautylicious #trustedseller


0

DESI DAMAYANTI SKINCARE CV TABITA
100% ORIGINAL

4 SET UTK PILIHAN IKUT KEMAMPUAN UALLS. 💄TRAVEL SET (RM130)
💄TRIAL SET (RM160)
💄REGULAR SET (RM270)
💄EXCLUSIVE SET (RM300)

TRAVEL SET & TRIAL SET
🎁FREE PATI IBU PUTIH 8G

REGULAR SET
🎁FREE IBU PUTIH STRAWBERRY 8G
🎁FREE PATI IBU PUTIH 8G

POSTAGE RM8
🚗FREE C.O.D 📲Shasha 018 3683951
📲Shasha 018 3683951

#desidamayantiskincare
#cvtabita
#teamRABeautylicious
#tabitasentul
#tabitakl
#tabitabangsar
#originaltabita


0

READY STOK

BODYDREAM COCO-S SLIMMING DRINK: ✔100% BAHAN NATURAL
✔SESUAI UNTUK BREAST FEED MOM
✔BOLE DI AMALKAN SELEPAS PANTANG 40 HARI
✔MEMBERI TENAGA SEPANJANG HARI
✔MEMPERBANYAKKAN AIR SUSU
✔MENGECUTKAN PERUT YANG MENGELEBEH SELEPAS BERSALIN (BERSALIN BIASA/ C-ZER)
✔MEMBENTUK BADAN LEBIH RAMPING DAN PERUT KEMPIS
✔PENURUNAN BERAT BADAN YANG PANTAS DAN AIR BERLEBIHAN DALAM BADAN (water retention)
✔MENGECILKAN BAHAGIAN SEPERTI: PERUT, LENGAN,PEHA DAN MUKA
y✔TIADA KESAN SAMPINGAN TERHADAP BABY👶🏼👶🏼 1 box 15 sachet
1 Box Rm95
2 Box Rm180

For trial :-
1 sachet Rm10
5 sachet Rm40 (price not include postage)

PM @ WSAP only for order

0126669005
0126669005
0126669005

#bodydream #bodydreams #bodydreamslimmingdrink #BodyDreamMurah #bodydreamchocolate #organic #AgentBodyDream #BodyDreamklang #BodyDreamSelangor #BodyDreamShahAlam #TeamRABeautylicious


0

KENAPA PERLU KURUS? Ramai beranggapan yang kurus tak penting. Tahukah anda, bila kita gemuk maka kita lebih mudah terdedah kepada pelbagai penyakit yang kronik. Sekiranya berat badan kita berlebihan, berkemungkinan kita akan menghadapi masalah penyakit : ►Penyakit kardioviskular (berkaitan dengan jantung)
►Strok (angin ahmar)
►Tekanan darah tinggi
►Batu hempedu
►Diabetes (kencing manis)
►Paras kolestrol yang tinggi
►Gout
►Sakit di bahagian bawah belakang badan
►Sukar bernafas
►Osteoartritis spina (tulang belakang)
►Gangguan pembuangan air kecil
►Penyakit hati
►Dan pelbagai lagi... Jom kita kuruskan badan...sihat dan kelihatan menarik bersama BODY DREAM SLIMMING DRINK😍 Dengan perasa enak iaitu Chocolate 🍫🍫 Sesuai untuk wanita & lelaki
Untuk pertanyaan & pembelian sila hubungi

0126669005
0126669005
0126669005

#cantikkuruslangsing #bodydream #slimmingdrinks #bodydreamklang #bodydreamshahaalam #bodydreamselangor #AgentBodyDream #agentklang #agentselangor #teamrabeautylicious #trustedreseller #visitmyig #slimmingproduct #kurusdansihat #minumankesihatan #cantikluardandalam


0

KENAPA PERLU KURUS? Ramai beranggapan yang kurus tak penting. Tahukah anda, bila kita gemuk maka kita lebih mudah terdedah kepada pelbagai penyakit yang kronik. Sekiranya berat badan kita berlebihan, berkemungkinan kita akan menghadapi masalah penyakit : ►Penyakit kardioviskular (berkaitan dengan jantung)
►Strok (angin ahmar)
►Tekanan darah tinggi
►Batu hempedu
►Diabetes (kencing manis)
►Paras kolestrol yang tinggi
►Gout
►Sakit di bahagian bawah belakang badan
►Sukar bernafas
►Osteoartritis spina (tulang belakang)
►Gangguan pembuangan air kecil
►Penyakit hati
►Dan pelbagai lagi... Jom kita kuruskan badan...sihat dan kelihatan menarik bersama BODY DREAM SLIMMING DRINK😍 Dengan perasa enak iaitu Chocolate 🍫🍫 Sesuai untuk wanita & lelaki
Untuk pertanyaan & pembelian sila hubungi

018 3683951
018 3683951
018 3683951

#cantikkuruslangsing #bodydream #slimmingdrinks #bodydreamsentul #bodydreambangsar #bodydream #AgentBodyDream #codbangsar#agentbangsar #teamrabeautylicious #teamMarni #trustedreseller #visitmyig #slimmingproduct #kurusdansihat #minumankesihatan #cantikluardandalam


0

*Cara Consume BODYDREAM*

1⃣ Sehari *1 sachet* sahaja tidak boleh lebih takut sistem body tidak boleh support 😊

2⃣ Minum 1 sachet body dream selepas breakfast dalam air suam 150 ml (setengah cawan)
✅SEELOK-ELOKNYA SARAPAN YANG BERAT✅

3⃣ Boleh dibancuh menggunakan air suam atau air sejuk mengikut citarasa masing-masing 😉

4⃣ Boleh Diamalkan selepas hari ketiga *Period*

5⃣ Darah rendah better ambik separuh sachet dengan air suam 150ml selepas breakfast
6⃣ Darah tinggi ambil 1 sachet dengan air suam 150ml before breakfast

7⃣ Pastikan minum air 2/3 Liter air putih
8⃣ Breast Feeding mother boleh consume seawal baby 1 bulan😊😻🎉
.
Whatsapp 018 3683951 for order 😊

#bodydream #slimmingproduct #slimmingdrink #bodydreamsentul #bodydreambangsar#agentbodydream #teamRABeautylicious #viralproduct #bangsae #sentul #malaysia #jomkurus #FlavourChocolate


0

DESI DAMAYANTI SKINCARE CV TABITA

100% ORIGINAL

TRAVEL SET (RM130)
~FACIAL FOAM 20ML
~SMOOTH LOTION 20ML
~DAILY CREAM 8G
~NIGHT CREAM 8G 🎁FREE PATI IBU PUTIH 8G
🎁FREE LOTION RA (while stok last) 🚗FREE C.O.D (klang & shah alam sek 7)
📮FREE POSTAGE
💁FREE CONSULTATION

Kelebihan travel set ini :-
☆Penggunaan 3 minggu - sebulan
☆Sesuai utk dibawa kemana-mana shj
☆Mudah utk mencuci muka ketika hendak solat
☆Muat masuk dlm handbag
☆Sesuai utk lelaki & wanita
☆Sangat cuet & comel

Nak order?? Meh direct pm @ wsap 0126669005

#desidamayantiskincare #tabitadesi #desidamayanti #Dds #tabitaindonesia #tabitamurah #tabita #originalsetfromindonesia #originaltabita #desitabita #AgentDesiDamayantiSkincare #teamrabeautylicious #beauty #trustedreseller #visitmyig #onlineshop #onlineshopper #onlineseller


0

READY STOK

COMBO SET FOUNDATION

PROMO 2 ITEM RM120
( SAVE RM34)

NORMAL PRICE :-
*RA SNOW WHITE FOUNDATION RM99
*MASCARA DOUYA STYLE RM55

FREE C.O.D
FREE POSTAGE
FREE EYEBROW
FREE MINI LIPS GLOSS DOUYA STYLE

DIRECT PM @ WSAP 0126669005

#comboRA #combosaving #saveyourmoney #save #2in1 #freegift #foundation #Rafoundation #mascaradouyastyleedition #mascaracheta #jimat #teamrabeautylicious #RaBeautylicious #trustedreseller #visitmyig


0

INGINKAN WAJAH BERTAMBAH JELITA??
INGINKAN WAJAH MUDAH DARI USIA??
INGINKAN WAJAH LICIN BAK SUTERA??


INI LAH DIA ANTARA SALAH 1 RAHSIA YG KITE SENDIRI GUNAKAN. THE BEST SERUM IN THE WORLD. WALAUPUN MAHAL TP HASIL YG SUPERB OK.

CASHMERE GOLD DOUBLE STEAMCELL SERUM
1 BOTOL 30ML

HARGA :- RM149

FREE POSTAGE
FREE CONSULTATION


#cashmeredoublesteamcell #cashmere #awetmuda #wajahmudahdariusia #thebestserum #trustedreseller #testimonidirisendiri #teamrabeautylicious #ilahalimDesi #Whatsapp_0133366168


0

ALL ITEM READY STOK FOR U ALLS 💕DESI DAMAYANTI SKINCARE CV TABITA💕
✔100% ORIGINAL

TRAVEL SET
TRIAL SET
REGULAR SET
EXCLUSIVE SET 💕SNOW WHITE ESSENCE BY RA BEAUTYLICIOUS💕

TRAVEL SET WHITENING BODYCARE
SET WHITENING BODYCARE

BODYSCRUB 120G
HAND & BODY LOTION 150ML
PATI IBU PUTIH 30G
IBU PUTIH STRAWBERRY 20G
S.W SOAP 100G
POWDER MASK 100G
3 IN 1 FOUNDATION RA 30ML ➰COMBO S.W.E➰
PATI IBU PUTIH 30G & IBU PUTIH STRAWBERRY 20G ➰COMBO SET TRAVEL➰
TRAVEL SET DDSC
TRAVEL SET WHITENING BODYCARE S.W.E ➰D'TRIM OBESITY SOLUTION➰
✔100% ORIGINAL

THE BEST PRODUK FOR U ALLS
SPECIAL PRICE FOR U ALLS
OPEN FOR WHOLESALES

FAST RESPON DIRECT WSAP 0132106359

#ddsc #SnowWhiteEssence #cvtabita #teamRABeautylicious #ibuputihstrawberry #combojimat #cvtabitaklang #klang #shahalam #thebestproduk #ORIGINALproduk


0

The end of the page