#teamroyalblue

Instagram photos and videos

#teamroyalblue#rayakansebulan#ootd#hariraya2018#ootdraya#raya2018#syukurselalu#hariguru#teamnatiqah#selamathariraya#teamrayapahang#Teamroyalblue#unitpembangunan#bidang45#teamrayasekolah#Teamkebarungmokcun#inikanraya#teamnatiqahz#teambawal#kemah_sengoti#instagood#bawalovers#bawallufya#bawal45#rugikalautakbeli

Hashtags #teamroyalblue for Instagram

Weekend fly back for this. Kenduri. #teamroyalblue #rayadahhabis #ootd #vscocam #vsco #shotoniphone7plus


2

Terima kasih sudi datang umah ye
Semalm punye cite
#teamroyalblue
πŸ˜˜β€οΈπŸ’—


0

Tb first rayaβœ¨πŸ’™ #teamroyalblue


0

#tb 1 Syawal.. Selamat Hari Raya πŸ˜πŸ’• - last day Syawal baru kita upload..hehe

#29Syawal1439H
#teamroyalblue
#syukurselalu
#rayatahunniadasuami


1

Ready for Plus CDC Open house. πŸ’™ #lastsyawal #teamroyalblue


2

Live in good circle is an important thing that you've need . Hidup di kelilingi oleh orang-orang berjaya , InshaaAllah kita pun bole berjaya πŸ€— .
#psa #politekniksultansalahuddinabdulazizshah #jka #dtbk #dbk5b #raya #rayapsa2018 #ootd #teamroyalblue


0

There will be one cousin yg akn fefeeling model when org lain x ready lgi nk poseπŸ™„
@wannurhadirah
#FAMILYGATHERING
#teamroyalblue πŸ”·


10

Selamat Hari Raya Aidilfitri dari kami sekeluarga
#teamrayapekan
#teamrayapahang
#teamroyalblue


1

Thanks owner phone bagi pinjmπŸ˜‡β€οΈ@akiffdani
#teamblueblack
#teamroyalblue


1

1418 Raya Sakan🌈
#Teamroyalblue
#TeamSPM


1

Kalau banyak harta benda, orang itu kaya Raya, kalau tempat lalu kereta, itulah jalan Raya,hentian bas ibu kota, itu di puduRaya,di tengah bandar Raya, kalau banyak jalan Raya ,dipanggil lebuh Raya,bunga lambang Malaysia, dipanggil bunga Raya, tukang menyelenggara, mengawas harta benda, Jabatan Kerja Raya,gembira kita dipagi Raya, makan kenduri di balai Raya, kalau kita malas nak puasa, kita sama macam hantu Raya.Selamat hari Raya, selamat lah beraya.
Raya by Jalil Hamid #captionlaguraya
#teamrayasekolah#teamroyalblue #teamrayaelrahexclusive #teamrayabosskur #teamrayabatch02 #inikanraya #raya2018 #rayakansebulan


0

Lebih baik dilukai dengan kejujuran daripada dibahagiakan dengan pembohongan😢
#shrmzb
#teamroyalblue
#semekamkacaklawa
#semekamraya18


3

Tersedondon πŸ˜ΉπŸ’™
#teamroyalblue


0

Muka bila crush ajak ambik gambr πŸ˜‚

#teamroyalblue πŸ’™
#lifestyle
#loveyourself


1

Kawan yg baik adalah kawan yg selalu pesan memesan..πŸ˜„ #teamroyalblue
Bersyukur dgn apa yg ad😊😊


0

Stop thinks....
Just do babe.......
.
.
.
.
.
.
.
.#kemah_sengoti
#ketat_x_carik
#teamrayabiru
#teamroyalblue
#batchXberaya
@elrahexclusive
@elazman


1

Bawal Lufya code Jade πŸ’š
#bidang45 Warna yang tak pernah jemu πŸ˜‚πŸ§šβ€β™€οΈ. Hari demi hari ada je yang cari bawal lufya ni. Paling best warna cantik jahitan kemas, aduhh material pulak ya ampun best sangat dah macam ironless hikss. πŸ˜‰

Yang penting awning tetap tak rosak tak kedut. Well, kita tak sembang sajee ye tapi kita tunjuk terus. Renyuk gumpal pun masih lagi senang bentuk. Uishhhh, lawa teruk. 😍

Klik link dekat bio 😘 @naurahani99
#teamnatiqahz #teamnatiqah #teambawal #teamroyalblue #teamnavyblue #bawalplain #rugikalautakbeli #bawal45 #rayakansebulan #bawallufya #bawalovers


0

Bawal Lufya code Royal BlueπŸ’™
#bidang45 Warna yang tak pernah jemu πŸ˜‚πŸ§šβ€β™€οΈ. Hari demi hari ada je yang cari bawal lufya ni. Paling best warna cantik jahitan kemas, aduhh material pulak ya ampun best sangat dah macam ironless hikss. πŸ˜‰

Yang penting awning tetap tak rosak tak kedut. Well, kita tak sembang sajee ye tapi kita tunjuk terus. Renyuk gumpal pun masih lagi senang bentuk. Uishhhh, lawa teruk. 😍

Klik link dekat bio 😘 @naurahani99
#teamnatiqahz #teamnatiqah #teambawal #teamroyalblue #teamnavyblue #bawalplain #rugikalautakbeli #bawal45 #rayakansebulan #bawallufya #bawalovers


0

POTRET FAMILY RAYA 2018
Teruja punya pasal, gigih balik kampung nak ambil.. Alhamdulillah.. Tercapai juga hajat untuk bergambar satu keluarga.. 😁 Bukan senang nak pujuk masing2 pakai baju melayu sepasang lengkap.. .
#imnurhidayat
#potretfamily
#TeamRoyalBlue


0

Kakak syg napa wat muka seksi cenggitu πŸ‘‰πŸ‘ˆπŸ˜
Tq bgi gift jugak sukaΒ²
#teamroyalblue
#Teamkebarungmokcun
#sambutanhariguru
#hariraya2018


0

Selamat Hari Raya 😘
#unitpembangunan
#teamroyalblue


0

Selamat Hari Raya 😘
#unitpembangunan
#teamroyalblue


5

Sambutan Hari Guru JAIS & Hari Raya 2018
Peringkat Daerah Klang
#teamroyalblue
#guruΒ²daerahklang
#hariguru
#hariraya2018


0

Satu Famili Satu Warna .. #teamroyalblue


1

Cerita hariniπŸ™ˆ Majlis Sambutan Hari Raya SMK Seri Aman πŸ˜πŸ’ž #familyalmasudi2018 #teamrayasmksa #teamroyalblue #ootdraya2018 #uppersixth


0

in the end , everything belongs to Allah πŸ’™

#seriamanraya #rayasakan2018 #ootd #teamroyalblue #19syawal #inikanrayaπŸŽ‰


0

Friends since 2010, but we are more like siblings, the secret? We count our blessings of having each other more than we count our weaknesses which includes disagreements, the catfights, the swearings etc. nasib baik kali ni xlupa amik gambo πŸ™Š #lebaran2018 #eidmubarak #aidilfitri2018 #teamroyalblue


8

Mood raya masih onz
#teamrayasingle #teamroyalblue


6

OoTD raya.
Top : Jahit sndri kain dri @jakeltextile (Royal Blue)
Pants : Jogpants from @hm
Samping : Songket Bunga Raya
Shoes : Royal Collection ( Blue Gold) by @zapatos.style
Dokoh : by Heritage Vintage Pin.
Bag ; Circle handle Round Bag called β€œ Pom Pom” Blue Colour by : @lvwkl.
.#teamroyalblue #teamrayaKL #royalblue #moodrayaON #raya2018 #riangraya #warnawarni #aidilfitri #syawal2018 #eidmubarak #rayasakan #gayakoleksiraya #glamraya #ootdraya #mixandmatch #fashionraya #fesyenraya #gemaraya #timerayaje #jomraya #anugerahaidilfitri #cahayaAidilfitri #NUR #lebaran #nazamlebaran #selamathariraya #maafzahirdanbatin🀝


1

Wrapped up for 2k18 Syawal.. till the next Ramadhan & Eid πŸ’™ (PS: What’s with those eyes Piypiy πŸ™„) #the_harizs #teamroyalblue #amacamraya #hnmabode


11

Thank you Lord... Another Win... next stop Finals... 5th game... 5th Win...
#5-0 #teamRoyalBlue #ANZvLeague2018 #WorkLifeBalance


0

Congrates to both of you!!!! Athirah n ikram big day. #athirahikram #teamroyalblue


0

15 syawal..otw g openhouse lagi..😱😱
#teamroyalblue


0

Sadly our season came to an end one game too soon. Our team played their hearts out and I am so very proud to call these folks friends.
.
.
.
.
#iwasthelastout #teamroyalblue #trinitysoftballleague #allthefeels #allingoodfun


2

Battle of the #suits! :) #teamoldrose #teamroyalblue #zara


2

Antara cust tetap aka bestfriend....yang menggayakan baju melayu slimfit by @mybajumelayu #teamroyalblue #selamatharirayaaidilfitri


0

#teamroyalblue jumpa pulak adik beradik.. hahahahaha


2

Ehh kita sedondon laaπŸ™Š
#teamroyalblue


1

Chill laa gaisπŸ˜‚πŸ€ͺ #teamroyalblue


11

Today pwincess mama..kakak Arrysya ade jamuan raya di sekolah..Kan main semangat nk g sekolah pagi ni..seronok tgk anak2 berpakaian raya harini time anta kakak Arrysya td..mcm2 warna, corak dan fesyen yg ade..terus trhengat time mama skolah dulu(time tu mama baru jeling2 je papa si kakak Arrysya..hahahehe)
#mypwincess #kakakArrysya #syawal15 #rayakansebulan #teamroyalblue #2k18


0

#terobek ghayer 2018/1439 bersama keluarga dan saudara mara serta pengalaman kali pertama beraya dengan buah hati kesayangan babah ne #eid2018 #syawal1439h #familysetapak #familymertuaklang #anakbabah #ayrishsuffeyah #simanjababah #teamroyalblue #teamrayabandar #budakKL #hebatkanrayaku #rayasakan


3

RAYA RAYA #TEAMROYALBLUE #PARTNERRAYA


0

ZAQIRA ORGANZA PEPLUM

RM132 FREE POST SEM
SS ADD RM5 🌸 MATERIAL MOSS CREPE WITH EXCLUSIVE LACE & ORGANZA
🌸 ZIP DIBELAKANG BAJU MEMUDAHKAN PEMAKAIAN
🌸 ZIP DI PERGELANGAN WUDHUK FRIENDLY

UKURAN

LABEL S
BAHU 14.5"
DADA 34"
PANJANG LENGAN 23"
LABUH 27"

SKIRT
PINGGANG 22"-32"
PINGGUL 36"
LABUH 40" 🌸🌸🌸🌸🌸 LABEL XL

BAHU 16"
DADA 40"
PANJANG LENGAN 23"
LABUH 27"

SKIRT
PINGGANG 26"-38"
PINGGUL40"
LABUH 41"

Whatsapp 014 - 314 3184

#zaqiraorganza #zaqiraorganzapeplum #zaqiraorganzapeplummurah #zaqiraorganza #bajuopenhouse #bajuopenhousemurah #raya #teamroyalblue #peplummurahh #peplummurah2018


0

Selamat Hari Raya!!! Royal blue lah tahun ni.. πŸ’™πŸ’™
#selamathariraya
#royalbluedress
#teamroyalblue


3