#telekung

Instagram photos and videos

#telekung#telekungcantik#tudunglabuh#tudungmurah#hadiahbirthday#munafik2#bramalaysia#safirania#zulariffin#mirafilzah#bajukurungmurah#kurus#kardiganmurah#pakaianwanita#pinklady#bajuwanita#lingeriemalaysia#kekechallenge#bajukorea#dyxy#pinkladybodyperfection#lelakiseksi#lelakisado#jejakamelayu#tipskurus

Hashtags #telekung for Instagram

MINIMAL 1 SERI (5pc) @ 68ribu
MUKENA RAYON HIGH QUALITY
TERUSA
________________________________

Material : Rayon High Quality, konstruksi benang terbaik, padat & rapat

Sangat nyaman untuk pemakaian sehari-hari, untuk hadiah, souvenir dll
Bahan dingin & nyaman
________________________________
Kode : NNM 47

Harga seri : IDR 68.000
________________________________
Ukuran Mukena : Besar

________________________________
Cutting Mukena : Terusan panjang
________________________________
Kapasitas Pengiriman via JNE :
1- 2 Mukena = 1Kg
3 - 4 Mukena = 2Kg
5 - 6 Mukena = 3Kg

Pengiriman Grosir Via Darat (Request Expedisi)
_________________________________
#mukena #mukenah #telekung #mukenarayon #grosirmukena #mukenamurah #telekungmurah #telekungcantik #rukuh #mukenapolos #mukenamotif #mukenakatun #mukenakatunjepang #prayset #mukenabali #mukenabalimurah#mukenagrosir #mukenalukis #mukenasolo #mukenacouple #mukenaanak #mukenacantik #mukenaadem


0

BEST PICK FOR TRAVELLER πŸ’š
.
Bahan? Adem. Warna? Cantik. Ringkas? Pasti dong, karena dapat tas cantik 😌 Kapan lagi dapat paket lengkap kayak gini
.
Bahan: Rayon
harga 175.000

Cocok untuk traveling
.
Ukuran Atasan:
-Panjang Depan: 116 cm
-Panjang Β Belakang: 137 cm
Ukuran Bawahan:
-Panjang : 110cm -Lebar: 77 cm
Lingkar wajah 54cm
.
.

Langsung aja Wa 081546070010 / klik link bio
====================================== #mukenarayonpremium
#mukenakatunrayon
#mukenajumbo
#mukenarayon
#mukenaadem
#mukenapolos
#mukenamotif
#mukenakombinasi
#mukenacantik
#jualmukena
#grosirmukena
#openreseller
#seserahan
#hadiah
#mahar
#mukena
#muslimah
#hijabers
#like4like
#follow4follow
#mukenasolo
#mukenamakasar
#telekung
#mukenaexclusive
#mukenapremium


0

Memiliki seorang anak adalah pemberian Tuhan yang paling berharga bagi setiap keluarga, anak dapat melengkapi kebahagiaan tersendiri 😘 Mau tau rahasia cepat hamil terbukti 95% sampai 99% keberhasilan dengan waktu yang relatif singkat langsung saja
Follow:
@griya_promil_baby
@griya_promil_baby
@griya_promil_baby
@griya_promil_baby
@griya_promil_baby πŸ₯Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
οΈβœ”οΈ contact person πŸ“±BBM: DD49481A πŸ“±WA: 082247196263 ️ ️


1

#Repost from @mukenagiggles_ with @regram.app ... Yuk ikutan Give away bulan Agustus ini, dan dapatkan hadiahnya berupa produk mukena giggles travel standart untuk dua orang pemenang. Diumumkan tgl 19 agustus ya.

Rules nya mudah :
1. Repost postingan ini (gambar dan captionnya)
2. Add IG @mukenagigglesreadystock dan @zalfamiraclejakarta (disini sedang ada giveaway juga πŸ˜€)
3. Repost Postingan ini Maksimal 6x repost (jika lebih akan di diskualifikasi)
4. Jangan di private ya IG nya selama program ini berlangsung
5. Coment "sudah ikut" di postingan ini ya dan ajak 5 temanmu untuk ikutan.

Mudah yaa.😘😘 Yang beruntung akan di.pilih secara random dengan aplikasi pixter ya.

Semangat yaa...smga kali ini rezeki mba mba ku 😘
Dan saat sholat idul adha bisa pake mukena giggles yang baru deh 😍😍 #giveawaymukenacantik #giveawaymukena #giveawaymukenahcantik #giveawaymukenagiggles #giveawayindonesia #giveawayindo #mukenatravel #mukenatraveling #mukenacantik #giggles #mukenagiggles #mukenagigglesreadystock
#jualtelekung #telekung #mukenakatunjepang #mukenabali #mukena #17agustus #promokemerdekaan #aseangames2018


0

Yuuk dipilih Koleksi Warna-warna cantik Mukena Pasteleena

Mukena PASTELEENA ~ Membuat wajahmu lebih tirus (antem)
.
🌷Bahan katun Rosella Premium,
,Halus , adem ,anti kusut, .
🌷Bordir exclusive .
.
🌷Size :
-panjang Mukena depan 113, belakang 130
-panjang rok 115 lebar 140 .
.
.
. πŸ“²Wa 083896090500
.
..
#mukena
#telekung
#mukenabestseller
#mukenaadem
#mukenaalgani
#mukenamewah
#mukenakatun
#nagitaslavinamukena
#mukenaseserahan
#grosirmukenacantik
#mukenapremium
#mukenabandung
#hijabsyari
#mukenamurahbanget
#hijabsyari
#mukenarenda
#telekungmurah
#telekung2018
#mukenapastel
#telekungpasteleena
#telekungmalaysia
#mukenaprancis
#mukenalamaran
#mukenamaharunik
#mukenapasteleena
#mukenaantem
#mukenayasmin
#telekungpremium
#mukenaputih
#mukenabordir
#mukenasitikhadijah


0

TELEKUNG SITI KHADIJAH VIETNAM ( classic )
Jenis kain : Cotton
Saiz : Free size
Harga beli 1 pasang :
RM 89 / pasang

Harga beli 3 pasang & ke atas :
RM 85 / pasang
Whatsapp +6012 435 6783
Limited order. Sis close order kalau dah rasa lebih muatan πŸ˜…. Sis utamakan yang buat payment dulu.
Postage : RM 10 sm / RM 12 ss (untuk sepasang). Beli banyak postage lagi murah.
ETA : 20 September 2018

#telekung
#telekungsitikhadijahvietnam
#telekungcantik
#telekungsulam
#telekungclassic
#sayajualtelekung
#sambiltravelsambiljual βœˆοΈπŸ˜†


0

TELEKUNG SITI KHADIJAH VIETNAM ( classic )
Jenis kain : Cotton
Saiz : Free size
Harga beli 1 pasang :
RM 89 / pasang

Harga beli 3 pasang & ke atas :
RM 85 / pasang
Whatsapp +6012 435 6783
Limited order. Sis close order kalau dah rasa lebih muatan πŸ˜…. Sis utamakan yang buat payment dulu.
Postage : RM 10 sm / RM 12 ss (untuk sepasang). Beli banyak postage lagi murah.
ETA : 20 September 2018

#telekung
#telekungsitikhadijahvietnam
#telekungcantik
#telekungsulam
#telekungclassic
#sayajualtelekung
#sambiltravelsambiljual βœˆοΈπŸ˜†


0

TELEKUNG SITI KHADIJAH VIETNAM ( classic )
Jenis kain : Cotton
Saiz : Free size
Harga beli 1 pasang :
RM 89 / pasang

Harga beli 3 pasang & ke atas :
RM 85 / pasang
Whatsapp +6012 435 6783
Limited order. Sis close order kalau dah rasa lebih muatan πŸ˜…. Sis utamakan yang buat payment dulu.
Postage : RM 10 sm / RM 12 ss (untuk sepasang). Beli banyak postage lagi murah.
ETA : 20 September 2018

#telekung
#telekungsitikhadijahvietnam
#telekungcantik
#telekungsulam
#telekungclassic
#sayajualtelekung
#sambiltravelsambiljual βœˆοΈπŸ˜†


0

Assalamualaikum, ukhti sahabat muslimah....
Bismillah, open p.o
Mukena prancis
Bahan inner woolpeach eksklusif
Kombinasi outer tule prancis (on process tule warna senada) ada 12 pilihan warna (pilihan warna geser ke kanan)

Welcome RESELLER

Yuks ukhti kita shalat dengan mukena terbaik... Happy praying, happy shopping, happy selling

Barakallah, aamiin

#mukenacantik#telekung#mukena#mukenaadem#grosirmukena#hijabfashion#


0

TELEKUNG SITI KHADIJAH VIETNAM ( classic )
Jenis kain : Cotton
Saiz : Free size
Harga beli 1 pasang :
RM 89 / pasang

Harga beli 3 pasang & ke atas :
RM 85 / pasang
Whatsapp +6012 435 6783
Limited order. Sis close order kalau dah rasa lebih muatan πŸ˜…. Sis utamakan yang buat payment dulu.
Postage : RM 10 sm / RM 12 ss (untuk sepasang). Beli banyak postage lagi murah.
ETA : 20 September 2018

#telekung
#telekungsitikhadijahvietnam
#telekungcantik
#telekungsulam
#telekungclassic
#sayajualtelekung
#sambiltravelsambiljual βœˆοΈπŸ˜†


0

TELEKUNG SITI KHADIJAH VIETNAM ( classic signature)
Jenis kain : Cotton
Saiz : Free size
Harga beli 1 pasang :
RM 150 / pasang

Harga beli 3 pasang & ke atas :
RM 130 / pasang
Whatsapp +6012 435 6783
Limited order. Sis close order kalau dah rasa lebih muatan πŸ˜…. Sis utamakan yang buat payment dulu.
Postage : RM 10 sm / RM 12 ss (untuk sepasang). Beli banyak postage lagi murah.
ETA : 20 September 2018

#telekung
#telekungsitikhadijahvietnam
#telekungcantik
#telekungsulam
#telekungclassic
#sayajualtelekung
#sambiltravelsambiljual βœˆοΈπŸ˜†


0

TELEKUNG SITI KHADIJAH VIETNAM ( classic signature)
Jenis kain : Cotton
Saiz : Free size
Harga beli 1 pasang :
RM 150 / pasang

Harga beli 3 pasang & ke atas :
RM 130 / pasang
Whatsapp +6012 435 6783
Limited order. Sis close order kalau dah rasa lebih muatan πŸ˜…. Sis utamakan yang buat payment dulu.
Postage : RM 10 sm / RM 12 ss (untuk sepasang). Beli banyak postage lagi murah.
ETA : 20 September 2018

#telekung
#telekungsitikhadijahvietnam
#telekungcantik
#telekungsulam
#telekungclassic
#sayajualtelekung
#sambiltravelsambiljual βœˆοΈπŸ˜†


0

TELEKUNG SITI KHADIJAH VIETNAM ( sulam timbul)
Jenis kain : Cotton
Saiz : Free size .

Harga beli 1 pasang :
RM 110 / pasang

Harga beli 3 pasang & ke atas :
RM 100 / pasang
.
Whatsapp +6012 435 6783
Limited order. Sis close order kalau dah rasa lebih muatan πŸ˜…. Sis utamakan yang buat payment dulu.
Postage : RM 10 sm / RM 12 ss (untuk sepasang). Beli banyak postage lagi murah.
ETA : 20 September 2018

#telekung
#telekungsitikhadijahvietnam
#telekungcantik
#telekungsulam
#telekungclassic
#sayajualtelekung
#sambiltravelsambiljual βœˆοΈπŸ˜†


0

TELEKUNG SITI KHADIJAH VIETNAM ( sulam timbul)
Jenis kain : Cotton
Saiz : Free size
Harga beli 1 pasang :
RM 110 / pasang

Harga beli 3 pasang & ke atas :
RM 100 / pasang
Whatsapp +6012 435 6783
Limited order. Sis close order kalau dah rasa lebih muatan πŸ˜…. Sis utamakan yang buat payment dulu.
Postage : RM 10 sm / RM 12 ss (untuk sepasang). Beli banyak postage lagi murah.
ETA : 20 September 2018

#telekung
#telekungsitikhadijahvietnam
#telekungcantik
#telekungsulam
#telekungclassic
#sayajualtelekung
#sambiltravelsambiljual βœˆοΈπŸ˜†


0

TELEKUNG SITI KHADIJAH VIETNAM ( sulam timbul)
Jenis kain : Cotton
Saiz : Free size

Harga beli 1 pasang :
RM 110 / pasang

Harga beli 3 pasang & ke atas :
RM 100 / pasang
Whatsapp +6012 435 6783
Limited order. Sis close order kalau dah rasa lebih muatan πŸ˜…. Sis utamakan yang buat payment dulu.
Postage : RM 10 sm / RM 12 ss (untuk sepasang). Beli banyak postage lagi murah.
ETA : 20 September 2018

#telekung
#telekungsitikhadijahvietnam
#telekungcantik
#telekungsulam
#telekungclassic
#sayajualtelekung
#sambiltravelsambiljual βœˆοΈπŸ˜†


0

TELEKUNG SITI KHADIJAH VIETNAM ( sulam timbul)
Jenis kain : Cotton
Saiz : Free Size

Harga beli 1 pasang :
RM 110 / pasang

Harga beli 3 pasang & ke atas :
RM 100 / pasang
Whatsapp +6012 435 6783
Limited order. Sis close order kalau dah rasa lebih muatan πŸ˜…. Sis utamakan yang buat payment dulu.
Postage : RM 10 sm / RM 12 ss (untuk sepasang). Beli banyak postage lagi murah.
ETA : 20 September 2018

#telekung
#telekungsitikhadijahvietnam
#telekungcantik
#telekungsulam
#telekungclassic
#sayajualtelekung
#sambiltravelsambiljual βœˆοΈπŸ˜†


0

FUNGSI PINK LADY BODY PERFECTION : βœ”οΈ Memantapkan bentuk payudara dan punggung
.
βœ”οΈ Memgetatkan faraj dan merawat keputihan
.
βœ”οΈ Menghalang jangkitan pada vagina
.
βœ”οΈ Menjadikan rambut lebih sihat, beralun dan hitam berkilat
.
βœ”οΈ Menguatkan kuku dan merawat masalah tumit kaki merekah
.
βœ”οΈ Membantu menstabilkan hormon wanita yang hampir menopous
.
βœ”οΈ Merawat masalah jerawat & jeragat dari dalam dan memudarkan parut jerawat
.
βœ”οΈMengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan
.
βœ”οΈmengatasi masalah wanita yang kurang ghairah dan bernafsu dingin ( yang berkawen )
.
βœ”οΈmembantu memberi tenaga kepada wanita supaya kekal cergas
.
Anda wanita anak dara,mak dara janda yang pentingkan penjagaan aset luaran dan dalaman??
.
Wajib ambil pink lady sebagai supliment harian
.
Tekan link di bio atau terus dm saya ye😊
.
#pinklady #dyxy #ariani #lingeriemalaysia #tudungmurah #tudunglabuh #bajuwanita #kurus #pakaianwanita #kardiganmurah #bramalaysia #munafik2 #bajukurungmurah #mirafilzah #zulariffin #safirania #kekechallenge #bajukorea #hadiahbirthday #telekung #tipskurus #bluewizard #wawaserum #pheromones #matyip #pinkladybodyperfection #pheromiss #jejakamelayu #lelakisado #lelakiseksi


4

FUNGSI PINK LADY BODY PERFECTION : βœ”οΈ Memantapkan bentuk payudara dan punggung
.
βœ”οΈ Memgetatkan faraj dan merawat keputihan
.
βœ”οΈ Menghalang jangkitan pada vagina
.
βœ”οΈ Menjadikan rambut lebih sihat, beralun dan hitam berkilat
.
βœ”οΈ Menguatkan kuku dan merawat masalah tumit kaki merekah
.
βœ”οΈ Membantu menstabilkan hormon wanita yang hampir menopous
.
βœ”οΈ Merawat masalah jerawat & jeragat dari dalam dan memudarkan parut jerawat
.
βœ”οΈMengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan
.
βœ”οΈmengatasi masalah wanita yang kurang ghairah dan bernafsu dingin ( yang berkawen )
.
βœ”οΈmembantu memberi tenaga kepada wanita supaya kekal cergas
.
Anda wanita anak dara,mak dara janda yang pentingkan penjagaan aset luaran dan dalaman??
.
Wajib ambil pink lady sebagai supliment harian
.
Tekan link di bio atau terus dm saya ye😊
.
#pinklady #dyxy #ariani #lingeriemalaysia #tudungmurah #tudunglabuh #bajuwanita #kurus #pakaianwanita #kardiganmurah #bramalaysia #munafik2 #bajukurungmurah #mirafilzah #zulariffin #safirania #kekechallenge #bajukorea #hadiahbirthday #telekung #melayu #tipskurus #bluewizard #wawaserum #pheromones #pinkladybodyperfection #pheromiss #jejakamelayu #lelakisado #lelakiseksi


1

FUNGSI PINK LADY BODY PERFECTION : βœ”οΈ Memantapkan bentuk payudara dan punggung
.
βœ”οΈ Memgetatkan faraj dan merawat keputihan
.
βœ”οΈ Menghalang jangkitan pada vagina
.
βœ”οΈ Menjadikan rambut lebih sihat, beralun dan hitam berkilat
.
βœ”οΈ Menguatkan kuku dan merawat masalah tumit kaki merekah
.
βœ”οΈ Membantu menstabilkan hormon wanita yang hampir menopous
.
βœ”οΈ Merawat masalah jerawat & jeragat dari dalam dan memudarkan parut jerawat
.
βœ”οΈMengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan
.
βœ”οΈmengatasi masalah wanita yang kurang ghairah dan bernafsu dingin ( yang berkawen )
.
βœ”οΈmembantu memberi tenaga kepada wanita supaya kekal cergas
.
Anda wanita anak dara,mak dara janda yang pentingkan penjagaan aset luaran dan dalaman??
.
Wajib ambil pink lady sebagai supliment harian
.
Tekan link di bio atau terus dm saya ye😊
.
#pinklady #dyxy #ariani #lingeriemalaysia #tudungmurah #tudunglabuh #bajuwanita #kurus #pakaianwanita #kardiganmurah #bramalaysia #munafik2 #bajukurungmurah #mirafilzah #zulariffin #safirania #kekechallenge #bajukorea #hadiahbirthday #telekung #melayu #tipskurus #bluewizard #wawaserum #pheromones #pinkladybodyperfection #pheromiss #jejakamelayu #lelakisado #lelakiseksi


3

❀️SHARE❀️
TESTIMONI KAMI REAL OKAY!
BERKESAN SEAWAL 14 hari
.
PINKLADY PERFECTION - tu apa sis? πŸ’•πŸ’•
Sejenis jamu awak. Ramuan hebat semulajadi yang diadun penuh dengan kasih sayang giteewww. Untuk penjagaan dalaman dan aset wanita yang nak kembalikan diri bagai si perawan β˜ΊοΈπŸ’Š
.
Seawal 30 minit sahaja dah berkesan dan Hanya 2 biji jer sehari konfem ⬇️⬇️⬇️
.
βœ”οΈKEPUTIHAN CLEARπŸ’Š
βœ”οΈSENDAT GRIP KETATπŸ’Š
βœ”οΈNEN MONTOK PADATπŸ’Š
βœ”οΈBODY MANTOPSπŸ’Š
βœ”οΈMAKIN AWET MUDAπŸ’Š
βœ”οΈSENGGUGUT CLEARπŸ’Š
βœ”οΈPERIOD LANCAR πŸ’Š
βœ”οΈBODY RINGANπŸ’Š
βœ”οΈPINGGUL ANJALπŸ’Š
βœ”οΈSEMBELIT HILANGπŸ’Š
βœ”οΈKECUTKAN RAHIMπŸ’Š
βœ”οΈLENGUH HILANGπŸ’Š
βœ”οΈBAU BADAN HILANGπŸ’Š
βœ”οΈMAKIN LAWASπŸ’Š
βœ”οΈIKHTIAR PREGGY (RAHIM SUBUR)πŸ’Š
βœ”οΈHARI-HARI MALAM PERTAMA (AAUUUMM πŸ’ŠπŸ™ˆ)
.
Berlambak testimoni youu. Tak teringin ke nak cuba? 😝 .
Tekan link di bio atau dm saya terus😊
.
#pinklady #dyxy #ariani #lingeriemalaysia #tudungmurah #tudunglabuh #bajuwanita #kurus #pakaianwanita #kardiganmurah #bramalaysia #munafik2 #bajukurungmurah #mirafilzah #zulariffin #safirania #kekechallenge #bajukorea #hadiahbirthday #telekung #melayu #tipskurus #bluewizard #wawaserum #pheromones #pinkladybodyperfection #pheromiss #jejakamelayu #lelakisado #lelakiseksi


0

❀️SHARE❀️
TESTIMONI KAMI REAL OKAY!
BERKESAN SEAWAL 14 hari
.
PINKLADY PERFECTION - tu apa sis? πŸ’•πŸ’•
Sejenis jamu awak. Ramuan hebat semulajadi yang diadun penuh dengan kasih sayang giteewww. Untuk penjagaan dalaman dan aset wanita yang nak kembalikan diri bagai si perawan β˜ΊοΈπŸ’Š
.
Seawal 30 minit sahaja dah berkesan dan Hanya 2 biji jer sehari konfem ⬇️⬇️⬇️
.
βœ”οΈKEPUTIHAN CLEARπŸ’Š
βœ”οΈSENDAT GRIP KETATπŸ’Š
βœ”οΈNEN MONTOK PADATπŸ’Š
βœ”οΈBODY MANTOPSπŸ’Š
βœ”οΈMAKIN AWET MUDAπŸ’Š
βœ”οΈSENGGUGUT CLEARπŸ’Š
βœ”οΈPERIOD LANCAR πŸ’Š
βœ”οΈBODY RINGANπŸ’Š
βœ”οΈPINGGUL ANJALπŸ’Š
βœ”οΈSEMBELIT HILANGπŸ’Š
βœ”οΈKECUTKAN RAHIMπŸ’Š
βœ”οΈLENGUH HILANGπŸ’Š
βœ”οΈBAU BADAN HILANGπŸ’Š
βœ”οΈMAKIN LAWASπŸ’Š
βœ”οΈIKHTIAR PREGGY (RAHIM SUBUR)πŸ’Š
βœ”οΈHARI-HARI MALAM PERTAMA (AAUUUMM πŸ’ŠπŸ™ˆ)
.
Berlambak testimoni youu. Tak teringin ke nak cuba? 😝 .
Tekan link di bio atau dm saya terus😊
.
#pinklady #dyxy #ariani #lingeriemalaysia #tudungmurah #tudunglabuh #bajuwanita #kurus #pakaianwanita #kardiganmurah #bramalaysia #munafik2 #bajukurungmurah #mirafilzah #zulariffin #safirania #kekechallenge #bajukorea #hadiahbirthday #telekung #melayu #tipskurus #bluewizard #wawaserum #pheromones #pinkladybodyperfection #pheromiss #jejakamelayu #lelakisado #lelakiseksi


2

❀️SHARE❀️
TESTIMONI KAMI REAL OKAY!
BERKESAN SEAWAL 14 hari
.
PINKLADY PERFECTION - tu apa sis? πŸ’•πŸ’•
Sejenis jamu awak. Ramuan hebat semulajadi yang diadun penuh dengan kasih sayang giteewww. Untuk penjagaan dalaman dan aset wanita yang nak kembalikan diri bagai si perawan β˜ΊοΈπŸ’Š
.
Seawal 30 minit sahaja dah berkesan dan Hanya 2 biji jer sehari konfem ⬇️⬇️⬇️
.
βœ”οΈKEPUTIHAN CLEARπŸ’Š
βœ”οΈSENDAT GRIP KETATπŸ’Š
βœ”οΈNEN MONTOK PADATπŸ’Š
βœ”οΈBODY MANTOPSπŸ’Š
βœ”οΈMAKIN AWET MUDAπŸ’Š
βœ”οΈSENGGUGUT CLEARπŸ’Š
βœ”οΈPERIOD LANCAR πŸ’Š
βœ”οΈBODY RINGANπŸ’Š
βœ”οΈPINGGUL ANJALπŸ’Š
βœ”οΈSEMBELIT HILANGπŸ’Š
βœ”οΈKECUTKAN RAHIMπŸ’Š
βœ”οΈLENGUH HILANGπŸ’Š
βœ”οΈBAU BADAN HILANGπŸ’Š
βœ”οΈMAKIN LAWASπŸ’Š
βœ”οΈIKHTIAR PREGGY (RAHIM SUBUR)πŸ’Š
βœ”οΈHARI-HARI MALAM PERTAMA (AAUUUMM πŸ’ŠπŸ™ˆ)
.
Berlambak testimoni youu. Tak teringin ke nak cuba? 😝 .
Tekan link di bio atau dm saya terus😊
.
#pinklady #dyxy #ariani #lingeriemalaysia #tudungmurah #tudunglabuh #bajuwanita #kurus #pakaianwanita #kardiganmurah #bramalaysia #munafik2 #bajukurungmurah #mirafilzah #zulariffin #safirania #kekechallenge #bajukorea #hadiahbirthday #telekung #melayu #tipskurus #bluewizard #wawaserum #pheromones #pinkladybodyperfection #pheromiss #jejakamelayu #lelakisado #lelakiseksi


2

Hai awak!
.
Nak tak kulit putih gebu licin macam kite2...?
Awak nak tak rambut lebat cantek sihat macam kite...?
Payudara bulat montok, punggung mantap, body shape langsing kerengga...?
Awet muda nampak sentiasa bertenaga muda remaja ketat bak dara! .
Best kan...?
.
Senang jer tak payah gi spa mahal2.
Tak perlu cucuk vitamin C.
Tak perlu dah sapu2 krim2 or makeup tebal2.
Tak perlu telan macam2 pil hormon or kologen atau yg ade bahan kimia berbahya.
.
Hanya perlu telan 2 biji tiap2 hari kapsul 100% herba semulajadi. Tup tup tengok dah cantek!
.
Mudah kan...?
.
Jom Pink Lady...
.
Tekan link di bio atau dm terus ye😊
.
#pinklady #dyxy #ariani #lingeriemalaysia #tudungmurah #tudunglabuh #bajuwanita #kurus #pakaianwanita #kardiganmurah #bramalaysia #munafik2 #bajukurungmurah #mirafilzah #zulariffin #safirania #kekechallenge #bajukorea #hadiahbirthday #telekung #melayu #tipskurus #bluewizard #wawaserum #pheromones #pinkladybodyperfection #pheromiss #jejakamelayu #lelakisado #lelakiseksi


1

Hai awak!
.
Nak tak kulit putih gebu licin macam kite2...?
Awak nak tak rambut lebat cantek sihat macam kite...?
Payudara bulat montok, punggung mantap, body shape langsing kerengga...?
Awet muda nampak sentiasa bertenaga muda remaja ketat bak dara! .
Best kan...?
.
Senang jer tak payah gi spa mahal2.
Tak perlu cucuk vitamin C.
Tak perlu dah sapu2 krim2 or makeup tebal2.
Tak perlu telan macam2 pil hormon or kologen atau yg ade bahan kimia berbahya.
.
Hanya perlu telan 2 biji tiap2 hari kapsul 100% herba semulajadi. Tup tup tengok dah cantek!
.
Mudah kan...?
.
Jom Pink Lady...
.
Tekan link di bio atau dm terus ye😊
.
#pinklady #dyxy #ariani #lingeriemalaysia #tudungmurah #tudunglabuh #bajuwanita #kurus #pakaianwanita #kardiganmurah #bramalaysia #munafik2 #bajukurungmurah #mirafilzah #zulariffin #safirania #kekechallenge #bajukorea #hadiahbirthday #telekung #melayu #tipskurus #bluewizard #wawaserum #pheromones #pinkladybodyperfection #pheromiss #jejakamelayu #lelakisado #lelakiseksi


0

Hai awak!
.
Nak tak kulit putih gebu licin macam kite2...?
Awak nak tak rambut lebat cantek sihat macam kite...?
Payudara bulat montok, punggung mantap, body shape langsing kerengga...?
Awet muda nampak sentiasa bertenaga muda remaja ketat bak dara! .
Best kan...?
.
Senang jer tak payah gi spa mahal2.
Tak perlu cucuk vitamin C.
Tak perlu dah sapu2 krim2 or makeup tebal2.
Tak perlu telan macam2 pil hormon or kologen atau yg ade bahan kimia berbahya.
.
Hanya perlu telan 2 biji tiap2 hari kapsul 100% herba semulajadi. Tup tup tengok dah cantek!
.
Mudah kan...?
.
Jom Pink Lady...
.
Tekan link di bio atau dm terus ye😊
.
#pinklady #dyxy #ariani #lingeriemalaysia #tudungmurah #tudunglabuh #bajuwanita #kurus #pakaianwanita #kardiganmurah #bramalaysia #munafik2 #bajukurungmurah #mirafilzah #zulariffin #safirania #kekechallenge #bajukorea #hadiahbirthday #telekung #melayu #tipskurus #bluewizard #wawaserum #pheromones #pinkladybodyperfection #pheromiss #jejakamelayu #lelakisado #lelakiseksi


1

Tak lama lagi bakal berkahwin ... .
Nak WOW kan bakal suami ??
.
Mmg tak lah laki tu nak keluar bilik , yelahh masa becinta takde pun terjojol depan blkg tu ... Lps kahwin jeee mak aihhhh ... SPEECHLESS .. 😱😱
.
Jd pd wanita yg bakal2 mendirikan rumah tgga , nak pasang bdn letopsss2 .. tak rugi cuba PinkLady ni .. sbb ade 13 manfaat dlm satu botol .. 😍😍 harga yg super duper berpatutan bersesuaian dgn PL ni ..
.
Nak pasang bdn sebelum naik pelamin ??
.
Haa tekan link dekat bio atau dm saya😊
.
#pinklady #dyxy #ariani #lingeriemalaysia #tudungmurah #tudunglabuh #bajuwanita #kurus #pakaianwanita #kardiganmurah #bramalaysia #munafik2 #bajukurungmurah #mirafilzah #zulariffin #safirania #kekechallenge #bajukorea #hadiahbirthday #telekung #melayu #tipskurus #bluewizard #wawaserum #pheromones #pinkladybodyperfection #pheromiss #jejakamelayu #lelakisado #lelakiseksi


1

Tak lama lagi bakal berkahwin ... .
Nak WOW kan bakal suami ??
.
Mmg tak lah laki tu nak keluar bilik , yelahh masa becinta takde pun terjojol depan blkg tu ... Lps kahwin jeee mak aihhhh ... SPEECHLESS .. 😱😱
.
Jd pd wanita yg bakal2 mendirikan rumah tgga , nak pasang bdn letopsss2 .. tak rugi cuba PinkLady ni .. sbb ade 13 manfaat dlm satu botol .. 😍😍 harga yg super duper berpatutan bersesuaian dgn PL ni ..
.
Nak pasang bdn sebelum naik pelamin ??
.
Haa tekan link dekat bio atau dm saya😊
.
#pinklady #dyxy #ariani #lingeriemalaysia #tudungmurah #tudunglabuh #bajuwanita #kurus #pakaianwanita #kardiganmurah #bramalaysia #munafik2 #bajukurungmurah #mirafilzah #zulariffin #safirania #kekechallenge #bajukorea #hadiahbirthday #telekung #melayu #tipskurus #bluewizard #wawaserum #pheromones #pinkladybodyperfection #pheromiss #jejakamelayu #lelakisado #lelakiseksi


0

Tak lama lagi bakal berkahwin ... .
Nak WOW kan bakal suami ??
.
Mmg tak lah laki tu nak keluar bilik , yelahh masa becinta takde pun terjojol depan blkg tu ... Lps kahwin jeee mak aihhhh ... SPEECHLESS .. 😱😱
.
Jd pd wanita yg bakal2 mendirikan rumah tgga , nak pasang bdn letopsss2 .. tak rugi cuba PinkLady ni .. sbb ade 13 manfaat dlm satu botol .. 😍😍 harga yg super duper berpatutan bersesuaian dgn PL ni ..
.
Nak pasang bdn sebelum naik pelamin ??
.
Haa tekan link dekat bio atau dm saya😊
.
#pinklady #dyxy #ariani #lingeriemalaysia #tudungmurah #tudunglabuh #bajuwanita #kurus #pakaianwanita #kardiganmurah #bramalaysia #munafik2 #bajukurungmurah #mirafilzah #zulariffin #safirania #kekechallenge #bajukorea #hadiahbirthday #telekung #melayu #tipskurus #bluewizard #wawaserum #pheromones #pinkladybodyperfection #pheromiss #jejakamelayu #lelakisado #lelakiseksi


2

❀️Pisang emas dibawa belayar❀️
.
❀️Masak sebiji diatas peti❀️
.
❀️PINKLADY mahal suami tolonglah bayar❀️
.
❀️Supaya isteri tercinta senang hati❀️
.
MR. HUSBAND JANGANLAH KEDEKUT NAK BAGI DUIT DENGAN ISTER BELI πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Jimat duit 1produk semua DAPAT
.
βœ…Kulit putih melepak⚘
βœ…B0di seliimm meliimm⚘
βœ…Kulitt liciin macam baby⚘
βœ…Asbenn hari2 say "I LOVE U, I MISS U" ⚘
βœ…Siang hari dah rinduu rinduan⚘
βœ…jerawaatt semakinn hilangg⚘
βœ…bawah tuu semakinn ketattt⚘
βœ…Badan sehat & segar (hilang badan lemau)⚘
.
.
KELEBIHAN PINK LADY BODY PERFECTION:
❀️ menambah keaslian aset wanita
.
❀️ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk
.
❀️ menegang dan menganjalkan
.
❀️ melentikkan bentuk badan
.
❀️ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu
.
❀️ menjadikan 'nipple' cerah dan pinkish
.
❀️ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan
.
❀️ Merawat masalah sengguggut dan keputihan secara total.
.
βœ”οΈ TAHAN 1HINGGA 2 BULAN .
JOM ORDER SKRG MR.HUSBANDπŸ˜‰
.
tekan link di bio atau terus dm saya yeπŸ˜‰
.
#pinklady #dyxy #ariani #lingeriemalaysia #tudungmurah #tudunglabuh #bajuwanita #kurus #pakaianwanita #kardiganmurah #bramalaysia #munafik2 #bajukurungmurah #mirafilzah #zulariffin #safirania #kekechallenge #bajukorea #hadiahbirthday #telekung #melayu #tipskurus #bluewizard #wawaserum #pheromones #pinkladybodyperfection #pheromiss #jejakamelayu #lelakisado #lelakiseksi


0

❀️Pisang emas dibawa belayar❀️
.
❀️Masak sebiji diatas peti❀️
.
❀️PINKLADY mahal suami tolonglah bayar❀️
.
❀️Supaya isteri tercinta senang hati❀️
.
MR. HUSBAND JANGANLAH KEDEKUT NAK BAGI DUIT DENGAN ISTER BELI πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Jimat duit 1produk semua DAPAT
.
βœ…Kulit putih melepak⚘
βœ…B0di seliimm meliimm⚘
βœ…Kulitt liciin macam baby⚘
βœ…Asbenn hari2 say "I LOVE U, I MISS U" ⚘
βœ…Siang hari dah rinduu rinduan⚘
βœ…jerawaatt semakinn hilangg⚘
βœ…bawah tuu semakinn ketattt⚘
βœ…Badan sehat & segar (hilang badan lemau)⚘
.
.
KELEBIHAN PINK LADY BODY PERFECTION:
❀️ menambah keaslian aset wanita
.
❀️ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk
.
❀️ menegang dan menganjalkan
.
❀️ melentikkan bentuk badan
.
❀️ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu
.
❀️ menjadikan 'nipple' cerah dan pinkish
.
❀️ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan
.
❀️ Merawat masalah sengguggut dan keputihan secara total.
.
βœ”οΈ TAHAN 1HINGGA 2 BULAN .
JOM ORDER SKRG MR.HUSBANDπŸ˜‰
.
tekan link di bio atau terus dm saya yeπŸ˜‰
.
#pinklady #dyxy #ariani #lingeriemalaysia #tudungmurah #tudunglabuh #bajuwanita #kurus #pakaianwanita #kardiganmurah #bramalaysia #munafik2 #bajukurungmurah #mirafilzah #zulariffin #safirania #kekechallenge #bajukorea #hadiahbirthday #telekung #melayu #tipskurus #bluewizard #wawaserum #pheromones #pinkladybodyperfection #pheromiss #jejakamelayu #lelakisado #lelakiseksi


0

❀️Pisang emas dibawa belayar❀️
.
❀️Masak sebiji diatas peti❀️
.
❀️PINKLADY mahal suami tolonglah bayar❀️
.
❀️Supaya isteri tercinta senang hati❀️
.
MR. HUSBAND JANGANLAH KEDEKUT NAK BAGI DUIT DENGAN ISTER BELI πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Jimat duit 1produk semua DAPAT
.
βœ…Kulit putih melepak⚘
βœ…B0di seliimm meliimm⚘
βœ…Kulitt liciin macam baby⚘
βœ…Asbenn hari2 say "I LOVE U, I MISS U" ⚘
βœ…Siang hari dah rinduu rinduan⚘
βœ…jerawaatt semakinn hilangg⚘
βœ…bawah tuu semakinn ketattt⚘
βœ…Badan sehat & segar (hilang badan lemau)⚘
.
.
KELEBIHAN PINK LADY BODY PERFECTION:
❀️ menambah keaslian aset wanita
.
❀️ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk
.
❀️ menegang dan menganjalkan
.
❀️ melentikkan bentuk badan
.
❀️ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu
.
❀️ menjadikan 'nipple' cerah dan pinkish
.
❀️ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan
.
❀️ Merawat masalah sengguggut dan keputihan secara total.
.
βœ”οΈ TAHAN 1HINGGA 2 BULAN .
JOM ORDER SKRG MR.HUSBANDπŸ˜‰
.
tekan link di bio atau terus dm saya yeπŸ˜‰
.
#pinklady #dyxy #ariani #lingeriemalaysia #tudungmurah #tudunglabuh #bajuwanita #kurus #pakaianwanita #kardiganmurah #bramalaysia #munafik2 #bajukurungmurah #mirafilzah #zulariffin #safirania #kekechallenge #bajukorea #hadiahbirthday #telekung #melayu #tipskurus #bluewizard #wawaserum #pheromones #pinkladybodyperfection #pheromiss #jejakamelayu #lelakisado #lelakiseksi


0

Masalah infertilitas itu tidak hanya ada pada bunda saja, jadi jangan selalu menyalahkan bundanya. Perlu pemeriksaan yang detail agar tidak saling menyalahkan. Saling menyalahkan saja tidak akan menyelesaikan masalah bunda dan suami.

Keajaiban itu selalu ada, jika kita tidak putus asa. Selagi usia masih mendukung, jangan sia-siakan. Yuk bunda dan suami di segerakan promilnya. Jangan sampai ada penyesalan dihari tua nanti.
.
.
.
.
GRATIS KONSULTASI
Hidup yg bermakna dan berarti saat kita memiliki penerus dari darah daging kita sendiri. Konsultasikan semua problem bunda dan suami bersama kami @beegriyapromil dan raih kebahagiaan bunda dan suami melalui PROGRAM HAMIL dengan bimbingan secara intensif.


1

SALE!!!! SALE!!!! SALE!!!! πŸ’²Normal Price RM120/sepasang
πŸ’²Sale price RM95/sepasang πŸ’²Telekung budak RM75/sepasang
TELEKUNG TRAVEL by 😁 @jajatouchwardrobe
Malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ +60126363439 (jaja)
Brunei πŸ‡§πŸ‡³ +673 8244 336 (Cairol)
Singapore πŸ‡ΈπŸ‡¬ +65 9698 1401 (Suliah)
😊❀️️material cotton lembut dan sejuk
🌼❀️️didatangkan dengan bag,sesuai dibawa travel πŸ€β€οΈοΈpelbagai pilihan warna dan corak corak terkini 🌻❀️️sesuai dijadikan sebagai hadiah dan hantaran πŸ₯❀️️tidak jarang, labuh, kain dan muka bergetah

#telekung #telekungmalaysia #telekungtravel #telekungcotton #telekungsingapore #telekungthailand #jubahmuslimah #telekungraya #jubah #jubahbatik #telekungbrunei #hadiah #hantarantelekung #hantaran #hijab #solat #igshopsingapore #abaya #batikcotton #islamicfashion #shawl #igshopmalaysia #igshopbrunei #brunei #bruneifm #sayajualmurah #iklanbrunei #bruneionlineshopping #instabrunei


2

SALE!!!! SALE!!!! SALE!!!! πŸ’²Normal Price RM120/sepasang
πŸ’²Sale price RM95/sepasang πŸ’²Telekung budak RM75/sepasang
TELEKUNG TRAVEL by 😁 @jajatouchwardrobe
Malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ +60126363439 (jaja)
Brunei πŸ‡§πŸ‡³ +673 8244 336 (Cairol)
Singapore πŸ‡ΈπŸ‡¬ +65 9698 1401 (Suliah)
😊❀️️material cotton lembut dan sejuk
🌼❀️️didatangkan dengan bag,sesuai dibawa travel πŸ€β€οΈοΈpelbagai pilihan warna dan corak corak terkini 🌻❀️️sesuai dijadikan sebagai hadiah dan hantaran πŸ₯❀️️tidak jarang, labuh, kain dan muka bergetah

#telekung #telekungmalaysia #telekungtravel #telekungcotton #telekungsingapore #telekungthailand #jubahmuslimah #telekungraya #jubah #jubahbatik #telekungbrunei #hadiah #hantarantelekung #hantaran #hijab #solat #igshopsingapore #abaya #batikcotton #islamicfashion #shawl #igshopmalaysia #igshopbrunei #brunei #bruneifm #sayajualmurah #iklanbrunei #bruneionlineshopping #instabrunei


2

SALE!!!! SALE!!!! SALE!!!! πŸ’²Normal Price RM120/sepasang
πŸ’²Sale price RM95/sepasang πŸ’²Telekung budak RM75/sepasang
TELEKUNG TRAVEL by 😁 @jajatouchwardrobe
Malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ +60126363439 (jaja)
Brunei πŸ‡§πŸ‡³ +673 8244 336 (Cairol)
Singapore πŸ‡ΈπŸ‡¬ +65 9698 1401 (Suliah)
😊❀️️material cotton lembut dan sejuk
🌼❀️️didatangkan dengan bag,sesuai dibawa travel πŸ€β€οΈοΈpelbagai pilihan warna dan corak corak terkini 🌻❀️️sesuai dijadikan sebagai hadiah dan hantaran πŸ₯❀️️tidak jarang, labuh, kain dan muka bergetah

#telekung #telekungmalaysia #telekungtravel #telekungcotton #telekungsingapore #telekungthailand #jubahmuslimah #telekungraya #jubah #jubahbatik #telekungbrunei #hadiah #hantarantelekung #hantaran #hijab #solat #igshopsingapore #abaya #batikcotton #islamicfashion #shawl #igshopmalaysia #igshopbrunei #brunei #bruneifm #sayajualmurah #iklanbrunei #bruneionlineshopping #instabrunei


1

Assalamualaikum, Mukena bahan silky salju dan di percantik dengan dua renda, sangat halus,adem dan ringan, cocok untuk di bawa traveling
Sudah termasuk kotak dan tas serut 🌸Bahan atasan mukena mengunakan bahan silky, Bahan rok menggunakan zahra, babysilk / velvet
🌸Ukuran mukena
bagian depan 120cm
bagian balakang 130cm
Panjang rok 120cm
Lingkar rok upto 150cm -
Harga 230rb

Order cek bio di atas ya ⬆️⬆️
β˜‘οΈWelcome reseller
β˜‘οΈ Drop ship
β˜‘οΈ Jakarta

#mukenarenda #mukenasilk #mukenazara #mukenazahra #mukenababysilky #mukenasilky #mukenacottonsilky #mukenacotton #silky #mukenaanak #mukenajakarta #mukenamuslim #mukenaumroh #mukenahaji #mukenaexclusive #mukenamotif #mukenacantik #telekungsilky #like4like #mukenaadem #likeforlike #promosi
#telekung #malaysia #alatsolatdewasa #mukenaponco #ponco


0

Assalamualaikum, Mukena bahan silky salju dan di percantik dengan dua renda, sangat halus,adem dan ringan, cocok untuk di bawa traveling
Sudah termasuk kotak dan tas serut 🌸Bahan atasan mukena mengunakan bahan silky, Bahan rok menggunakan zahra, babysilk / velvet
🌸Ukuran mukena
bagian depan 120cm
bagian balakang 130cm
Panjang rok 120cm
Lingkar rok upto 150cm -
Harga 230rb

Order cek bio di atas ya ⬆️⬆️
β˜‘οΈWelcome reseller
β˜‘οΈ Drop ship
β˜‘οΈ Jakarta

#mukenarenda #mukenasilk #mukenazara #mukenazahra #mukenababysilky #mukenasilky #mukenacottonsilky #mukenacotton #silky #mukenaanak #mukenajakarta #mukenamuslim #mukenaumroh #mukenahaji #mukenaexclusive #mukenamotif #mukenacantik #telekungsilky #like4like #mukenaadem #likeforlike #promosi
#telekung #malaysia #alatsolatdewasa #mukenaponco #ponco


0

Mukena couple sakura. Tersedia 10 warna. Silahkan di geser
Bahan rayon janger motif print.
Dewasa : jumbo fit to xxl
Anak: 7-12 tahun
Harga 275K sepasang
Mukena halus, lembut dan sangat cantik Untuk info dan pemesanan,
Wa 085881766307
Bbm pin : rahma90
Line @vks4866x ( pakai @ )
#mukena #mukenamurah #mukenacantik #mukenaadem #mukenakainjepang #mukenabali #mukenaekslusif #telekungcantik #telekungmurah #telekungsilky #mahar #maskawin #seserahan #telekung #ruku #mukenajepang #mukenasatin #mukenasutra #mukenasutradoffj #gigietcake #bandungmakuta
#mukenabali #mukenatiedye #mukenarayon


0

Yuuk dipilih Koleksi Warna-warna cantik Mukena Pasteleena

Mukena PASTELEENA ~ Membuat wajahmu lebih tirus (antem)
.
🌷Bahan katun Rosella Premium,
,Halus , adem ,anti kusut, .
🌷Bordir exclusive .
.
🌷Size :
-panjang Mukena depan 113, belakang 130
-panjang rok 115 lebar 140 .
.
.
. πŸ“²Wa 083896090500
.
..
#mukena
#telekung
#mukenabestseller
#mukenaadem
#mukenaalgani
#mukenamewah
#mukenakatun
#nagitaslavinamukena
#mukenaseserahan
#grosirmukenacantik
#mukenapremium
#mukenabandung
#hijabsyari
#mukenamurahbanget
#hijabsyari
#mukenarenda
#telekungmurah
#telekung2018
#mukenapastel
#telekungpasteleena
#telekungmalaysia
#mukenaprancis
#mukenalamaran
#mukenamaharunik
#mukenapasteleena
#mukenaantem
#mukenayasmin
#telekungpremium
#mukenaputih
#mukenabordir
#mukenasitikhadijah


0

I got new telekung so cute
#banana
#telekung
#dhiaamanda
#dhiaariana


1

Assalamualaikum..Selamat Malam😊
.
" TELEKUNG ZAHARAH BERLENGAN..SGT SESUAI UTK HAJI/UMRAH "
Boleh Pakai Dengan Jubah, Sgt Selesa & Memudahkan Pergerakan
.
πŸ’– Ada dua warna pilihan hitam atau putih .
πŸ’– Hujung tangan ada cuff dan memeri.Tak perlu risau nampak pergelangan tangan
Dan tak perlu risau boleh tarik saja jika nak ambil wudhuk .
πŸ’– Siap ada lapik dagu .
πŸ’– Bahagian kepala tu macam tudung tapi soft awning
Takkan ganggu sujud pun sebab bukan awning keras tu .
πŸ’– Mudahkan pergerakan
πŸ’– Paling penting tak panas
.
.
Material : Lycra Berkualiti Kainnya Tak Melekap
WARNA : Warna Hitam / Putih
.
HARGA : RM80, FREE pos .
*beli 2psg keatas ada diskaun
.
BERMINAT
.
WHATSAPP +60197630591
( tekan saja link dibio, lebih mudah )


8

TELEKUNG MARYAM HOMEMADE
.
.
.
KERANA MARYAM MEMPUNYAI KULIT YANG SENSITIF. BUKAN HANYA KESELESAAN METARIAL KAIN SAHAJA. JAHITAN PADA BAHAGIAN MUKA JUGA DIPASTIKAN SELESA AGAR TIDAK RASA GATAL BILA BERTELEKUNG
.
.
HARI INI KAMI MASIH MENGEKALKAN GAYA HOMEMADE DEMI UNTUK MARYAM DAN ANAK-ANAK PUAN JUGA.
.
.
ALHAMDULILLAH
Hari ini telah di percayai sehingga ke SINGAPURA DAN BRUNEI.
.
.
Jika puan ingin pastikan yang terbaik juga untuk si solehah tersayang
.
.
Untuk keterangan lanjut/pertanyaan/tempahan:
.
.
whatsapp 01132220384
.
.
#BelaianCintaHakiki#erezeki #telekungkanak #surirumah #1mmf #review #belajarinstagram #mascara #terapiinstagram #foundation #1mmm #ebook #bazarpaknil #muslimah #kkmapproved#dropshipwanted #produkmuslim #senyum #telekungbudak #eusahawan #malaysia #sayajual #telekungkids #halal #tambahfollowers #ajimaura #usahawan #telekung#telekungraya#telekung.maryam


0

CIRI-CIRI TELEKUNG PASTELEENA KESUKAAN RAMAI!
.
.
.
πŸ’• Material adalah 100% High Quality Polyester Crepeβ€¨πŸ’• Sulaman yang Simple tapi nampak sangat Exclusiveβ€¨πŸ’• Ukuran adalah FREE SIZE.β€¨πŸ’• Sulaman Di Kepala Nampak Kemas, Teliti & Sangat Cantik Lagi Elegantβ€¨πŸ’• Kain Tidak Mudah Renyukβ€¨πŸ’• Hujung Tali Telekung ini di Jahit Juga Sulaman Supaya Tampak Kemasβ€¨πŸ’• Bahagian Dagu Di Perbuat Kemas Supaya Bawah Bahagian Dagu si Pemakai Akan Lebih selesa Semasa Solat
.
.
.
Nampak tak kenapa Telekung Pasteleena ni ramai customer order sampai beli 3-4 pasang seorang?
.
.
.
Memang cantik sangat tau! Kalau nak bagi as hantaran, hadiah birthday, hadiah anniversary, hadiah kawan kahwin or nak buat surprise pun haaa elok bagi Telekung ni! 😘
.
.
.
Tak rugi tau beli. Serius tak rugi. Nama pun Telekung. Mesti akan dipakai punya lah! 😊
.
.
.
‼️‼️ Telekung Pasteleena LIMITED PROMOTION PRICE ‼️‼️
.
.
🌸 BUY 1 RM149 (harga asal RM189)
.
🌸 BUY 2 RM278 (RM139/pcs)
.
🌸 BUY 3 RM411 (RM137/pcs)
.
🌸 BUY 4 & MORE harga jadi RM137 sahaja sepasang!!
.
.
.
‼️JIMAT BANYAK BERBANDING HARGA ASAL‼️
.
.
.
Memang elok sangat kalau nak bagi Telekung Pasteleena ni sebagai Hantaran, Hadiah Birthday or Anniversary sebab Telekung ni CONFIRM akan digunakan sampai bila-bila tauu ❀️
.
.
.
Siapa nak COD or nak by postage boleh order dengan Lisa ye! Just whatsapp or DM me :)
.
.
.
Psst : Warna Telekung mungkin berbeza sedikit disebabkan setting camera laptop & handphone anda but no worries I can guide you choosing the colours! 😊
.
.
.
_______
Hubungi Lisa untuk order dan pertanyaan lanjut πŸ‘‡πŸ»πŸ“²
.
LISA | 0195678501
LISA | 0195678501
LISA | 0195678501
Authorized Dropship Telekung Aleena ❀️
.
.
.
#telekungaleena #telekung #telekungUmrah #telekunghaji #telekungmurah #telekungcotton #telekungaleenaexclusive #umrah #haji #sulam #telekunganniversary #hadiahbirthday #telekunghadiah #telekungexclusive #telekungcantik #telekungsolat #telekungsembahyang #telekunghantaran #telekunglace #telekungsulam #telekungaleenaampang #telekungaleenaselangor #telekungaleenapromosi #telekungaleenakl #telekungeksklusif #telekunglace #telekungselesa #telekungaleenakajang #telekungaleenacheras #telekunglacey


0

Janji kami bukan untuk dicapati πŸ˜‹

Anda TIDAK AKAN RUGI : βœ”οΈ Jika barang tidak sampai, kami GANTI LAIN.
βœ”οΈ Jika barang rosak dan tidak berkualiti kami BAGI BARU.
βœ”οΈ MONEY BACK GUARANTEE jika tidak berpuas hati.

psst : Ini bukan produk keluaran vietnam atau china yang boleh dibeli dengan harga RM30. KUALITI DIJAMIN.
.
.
.
#telekungeksklusif
#telekungayeen
#teamayeen
#telekung
#telekungexclusive
#telekungmurah
#telekungcantik
#telekungmalaysia
#muslimah
#telekungpengantin
#telekunghantaran
#hantaranpengantin
#telekungraya
#telekungramadhan
#telekungumrah
#telekungeksklusif


0

TELEKUNG ALEENA SEBAGAI HADIAH ❀️ Hadiah apa ek?
.
.
.
βœ… Hadiah pada Mak
.
βœ… Hadiah Hantaran
.
βœ… Hadiah Pertunangan
.
βœ… Hadiah Anniversary
.
βœ… Hadiah Birthday
.
βœ… Hadiah Kahwin untuk kawan korang tuu
.
βœ… Hadiah untuk diri sendiri? Takkanlah tak ada πŸ™ˆ
.
.
.
Haaa banyak kan? Tak rugi tau bagi hadiah telekung ni 😘
.
.
.
Berbunga-bunga hati bila baca feedback customer yang buat Telekung Pasteleena sebagai hantaran πŸ™ˆ
.
.
.
Ada 22 warna yang available and semua ni awak boleh match dengan tema majlis perkahwinan awak!
.
.
.
Letak atas dulang hantaran tu then nampak LACE tu YA ALLAH cantikkk! Siapa kata rugi beli Telekung Aleena ni memang ishhh tak patut kata gitu! 😀
.
.
.
‼️‼️ Telekung Pasteleena LIMITED PROMOTION PRICE ‼️‼️
.
.
🌸 BUY 1 RM149 (harga asal RM189)
.
🌸 BUY 2 RM278 (RM139/pcs)
.
🌸 BUY 3 RM411 (RM137/pcs)
.
🌸 BUY 4 & MORE harga jadi RM137 sahaja sepasang!!
.
.
.
‼️JIMAT BANYAK BERBANDING HARGA ASAL‼️
.
.
.
Memang elok sangat kalau nak bagi Telekung Pasteleena ni sebagai Hantaran, Hadiah Birthday or Anniversary sebab Telekung ni CONFIRM akan digunakan sampai bila-bila tauu ❀️
.
.
.
Siapa nak COD or nak by postage boleh order dengan Lisa ye! Just whatsapp or DM me :)
.
.
.
Psst : Warna Telekung mungkin berbeza sedikit disebabkan setting camera laptop & handphone anda but no worries I can guide you choosing the colours! 😊
.
.
.
_______
Hubungi Lisa untuk order dan pertanyaan lanjut πŸ‘‡πŸ»πŸ“²
.
LISA | 0195678501
LISA | 0195678501
LISA | 0195678501
Authorized Dropship Telekung Aleena ❀️
.
.
.
#telekungaleena #telekung #telekungUmrah #telekunghaji #telekungmurah #telekungcotton #telekungaleenaexclusive #umrah #haji #sulam #telekunganniversary #hadiahbirthday #telekunghadiah #telekungexclusive #telekungcantik #telekungsolat #telekungsembahyang #telekunghantaran #telekunglace #telekungsulam #telekungaleenaampang #telekungaleenaselangor #telekungaleenapromosi #telekungaleenakl #telekungeksklusif #telekunglace #telekungselesa #telekungaleenakajang #telekungaleenacheras #telekunglacey


1

πŸ’–MARYAM PREMIUMπŸ’–DEWASA

Material Kids: Polyester Cotton
Material Adult: Rich Spun Polyester Cotton (High Quality)
.
🌸Sejuk
🌸Berkualiti
🌸Terletak dibahagian muka
🌸Bentuk/pola telekung tak sama dengan yang ada dipasaran sebab design kami semua β€œHomemade”
🌸Jahitan kemas dan selesa
🌸Kain tidak mudah renyuk
🌸Lining dalam paras dada untuk dewasa
🌸Ada tiga saiz untuk anak-anak belajar solat
🌸Tidak perlu penggunaan anak Telekung
🌸Corak renda cotton yang simple, kemas dan cantik
🌸Hujung Tali Telekung ini di Jahit Juga dengan renda
🌸Bahagian Dagu Di Buat dengan saiz yang lebih lebar untuk memastikan Si Pemakai Akan Lebih Selesa Semasa Solat
🌸Ada pilihan warna yang menarik.
.
πŸ‘§πŸ»Kids: Pink/Terqoise/Grey/White/Magenta/Purple/Gold
πŸ‘©πŸ»Adult: Grey/Terqoise/Pink/Magenta/Gold/Babyblue.
.
πŸ›οΈ*Harga/ Saiz / Suggestions Saiz*πŸ›οΈ
.
🌼Rm64 πŸ‘‰πŸ» 1-3y / 80-93cm
🌼Rm74 πŸ‘‰πŸ» 4-8y / 94-117cm
🌼Rm84 πŸ‘‰πŸ» 9-12y /118-140cm
🌼Rm189 πŸ‘‰πŸ» Dewasa (148cm-165cm free saiz)*166cm ke atas kena tempah(add Rm10)
.
Whatsapp untuk tempahan😊
016-873 4891
016-873 4891
016-873 4891


1

HARGA PROMO
TELEKUNG ARAFAH DEWASA
RM24 SAHAJA SPSG
POSTAGE MIN RM8 SEM RM12SS

3PASANG RM80SEM RM85SS

http://www.wasap.my/60173935698

#TELEKUNGLYCRAMURAH
#TELEKUNGMURAH
#TELEKUNGRM24
#TELEKUNGARAFAHMURAH
#TELEKUNG
#TELEKUNGARAFAH
#TELEKUNGVISCOSE


0

HARGA PROMO
TELEKUNG ARAFAH DEWASA
RM24 SAHAJA SPSG
POSTAGE MIN RM8 SEM RM12SS

3PASANG RM80SEM RM85SS

http://www.wasap.my/60173935698

#TELEKUNGLYCRAMURAH
#TELEKUNGMURAH
#TELEKUNGRM24
#TELEKUNGARAFAHMURAH
#TELEKUNG
#TELEKUNGARAFAH
#TELEKUNGVISCOSE


0

HARGA PROMO
TELEKUNG ARAFAH DEWASA
RM24 SAHAJA SPSG
POSTAGE MIN RM8 SEM RM12SS

3PASANG RM80SEM RM85SS

http://www.wasap.my/60173935698

#TELEKUNGLYCRAMURAH
#TELEKUNGMURAH
#TELEKUNGRM24
#TELEKUNGARAFAHMURAH
#TELEKUNG
#TELEKUNGARAFAH
#TELEKUNGVISCOSE


0

Regrann from @tudung4mommy - SalaM semua, Inilah dia SARUNG WARDA PRINTED 3.0 yg dijanjikan. Cantik sangat warna dan coraknya kan? Jom dapatkan sekarang sebelum licin😱
.
πŸ₯Material:
BODY: KOREAN LYCRA SATIN
AWNING: SOFT COTTON LYCRA (BERTULANG).
.
πŸ₯Ukuran SAIZ L
❇️Depan (dari bawah dagu) - 18inch +/-
❇️Belakang (dari atas kepala) - 29inch +/-
❇️Muka 10inch
.
πŸ₯Ukuran SAIZ XL
❇️Depan (dari bawah dagu) - 20inch +/-
❇️Belakang (dari atas kepala) - 32.5inch +/-
❇️Muka 10inch

Ciri - ciri SARUNG WARDA PRINTED 3.0:
🌸 KOREAN LYCRA SATIN (EXCLUSIVE)
🌸 DESIGN CUSTOM PRINTING
🌸 TIDAK JARANG & TAK PANAS
🌸 LABEL BESI
🌸 TIDAK PERLU IRON
🌸 JAHITAN TULANG DIBAHAGIAN AWNING
🌸 AWNING MUDAH BENTUK
🌸 11 FRESH DESIGN/WARNA MENARIK
🌸 LIMITED EDITION FROM JIMMYSCARVES
.
πŸ’΅ HARGA
L : RM65
XL : RM75
.
Postage RM8(sm)/RM12(ss)
.
Jom whatsapp sekarang!!
Klik je link di profail kat atas tu, terus berdesup Whatsapp kat kamiπŸ˜‚πŸ˜‚
Atau nak juga save no dulu,ni no nya..
πŸ“²01128419457
.
CEPAT TAU,KAMI TUNGGU😘😘
.
.
#tudung4mommy #tudung4kids #tudunglabuh #tudungmurah #tudunglabuhinstant #instantshawllabuh #tudungcantik #tudungbidang60 #tudungraya #tudunginstant #shawlraya #ampang #salamjumaat #perlis #ajimaura #terapiinstagram #zizanmall #ruangrezekihanania #bazaarpaknil #sayajualtudung #tudung #telekung #muslimahmalaysia #tudungbudak #tudungsarung #tudungsarungbudak #aurainsta #aurainstabatch19 #shawlbudak


4

HARGA PROMO
TELEKUNG ARAFAH DEWASA
RM24 SAHAJA SPSG
POSTAGE MIN RM8 SEM RM12SS

3PASANG RM80SEM RM85SS

http://www.wasap.my/60173935698

#TELEKUNGLYCRAMURAH
#TELEKUNGMURAH
#TELEKUNGRM24
#TELEKUNGARAFAHMURAH
#TELEKUNG
#TELEKUNGARAFAH
#TELEKUNGVISCOSE


1

πŸ›ŽοΈ TELEKUNG WARDAH πŸ›ŽοΈ
.
🌹 Material Cotton Silky beserta lace yang cantik dan berkualiti
.
🌹 Saiz muka : free size (ukurlilit muka)
Labuh telekung ;
Depan : 47 inci
Belakang : 52 inci
Ukuran kain sarung;
Labuh kain 50 inci
Pinggang 28 inci
Lebar kain 59 inci
.
🌹 Price - RM 169/set (exc. postage)
.
For order & details,
πŸ“±Whatsapp +60129026475
.
#sayajual #sayajualtelekung #telekung #hotselling #bazaarpaknil #kainsolat #wanita #remaja #isteri #umrah #haji #telekungdewasa #telekungkanakkanak #telekungplain #telekunglace #telekungdhaibah #malaysiaonlineshop #malaysiaonline #visitmyigmalaysia #muslimah #jomsolat #hantarankahwin #hantarannikah #hantaran #telekungmurah #baranganmalaysia #telekungcotton #hajidanumrah #telekungcantik


0

TELEKUNG ZIARAH ROSE πŸ›ŽοΈ
.
🌹 Telekung ziarah ini disediakan TANPA KAIN SARUNG
.
🌹 Material KASHIBO yang tidak panas beserta lace yang cantik dan berkualiti
.
🌹 Rekabentuk BAHAGIAN MUKA dijahit kedutan dan renda TANPA MENGGUNAKAN GETAH dan tahan lebih lama .
🌹 Mudah dan selesa dipakai, AMAT PRAKTIKAL digunakan sewaktu ziarah HAJI & UMRAH dan juga semasa travel. .
🌹 Saiz muka : free size (ukurlilit muka)
Labuh telekung ;
Depan : 31 inci dari bawah dagu
Belakang : 43 inci .
🌹 Price - RM 86/helai (exc. postage)
.
For order & details,
πŸ“±Whatsapp +60129026475
.
#sayajual #sayajualtelekung #telekung #hotselling #telekungziarah #bazaarpaknil #kainsolat #wanita #remaja #isteri #umrah #haji #telekungdewasa #telekungkanakkanak #telekungplain #telekunglace #telekungdhaibah #malaysiaonlineshop #malaysiaonline #visitmyigmalaysia #muslimah #jomsolat #hantarankahwin #hantarannikah #hantaran #telekungmurah #baranganmalaysia #telekungcotton #ziarahhajidanumrah #hajidanumrah2018


0

Tudung untuk mommy pun kita ada tau... utk lebih byk pilihan boleh ke @tudung4mommy . Ig ni khas kami sediakn utk mommy semua 😘😘
.
Sebarang pertanyaan/pembelian bleh klik link wasap di profail @tudung4mommy


3

πŸ›ŽοΈ TELEKUNG LILY πŸ›ŽοΈ
.
🌹 Material Cotton Polyster beserta lace klasik yang cantik.
Sifat Cotton Polyster :
- sejuk
- tahan renyuk
- serap peluh
- tak panas
- tak melekat
sesuai dgn cuaca di Malaysia .
🌹 Saiz muka : free size (ukurlilit muka)
Labuh telekung ;
Depan : 45 inci
Belakang : 51 inci .
🌹 Price - RM 98/set (exc. postage)
.
For order & details,
πŸ“±Whatsapp +60129026475
.
#sayajual #sayajualtelekung #telekung #hotselling #bazaarpaknil #kainsolat #wanita #remaja #isteri #umrah #haji #telekungdewasa #telekungkanakkanak #telekungplain #telekunglace #telekungdhaibah #malaysiaonlineshop #malaysiaonline #visitmyigmalaysia #muslimah #jomsolat #hantarankahwin #hantarannikah #hantaran #telekungmurah #baranganmalaysia #telekungcotton #hajidanumrah


2

MUKENA COUPLE MELLA πŸ’•πŸ’•
γ…€
BAHAN : KATUN PREMIUM
γ…€
MUKENA COUPLE SET TERDIRI DARI ATASAN DAN BAWAHAN + TAS KEPANG
γ…€
UKURAN DEWASA :
PANJANG ATASAN (DEPAN 115CM, DAN BELAKANG 125CM
PANJANG BAWAHAN 115CM DAN LINGKARAN MAKSIMAL 150CM
γ…€
UKURAN ANAK :
KURANG LEBIH USIA 10-12 TAHUN
PANJANG 105CM ATASAN, DAN 105CM BAWAHAN
γ…€
BERAT 1.250 GRAM
γ…€
IDR 299.000
ORDER πŸ’¬ WA 082298286662
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
γ…€
#mukena #mukenah #mukenacouple #mukenaibuanak #mukenaibudananak #mukenamurah #mukenakatun #mukenakatunjepang #mukenarayon #mukenamewah #mukenaadem #mukenabagus #mukenabali #mukenatasik #telekung #shabbychic #islam #hijrah #muslimah #muslim #trustedolshop #trustedseller #tasikmalaya #mukenacantik #mukenashabby
γ…€


0

CLEAR STOCK RM60 ‼️
.
Cepat2 sapa berkenan tinggai hat ni ja kami nah clear2 stock dah, nak balik raya awai 😬
.
Mai cepat2 sebelum dikebas orang
www.wasap.my/60139718046
www.wasap.my/60139718946
*link di bio πŸ€—
.
#telekung #telekungmurah #telekungborong #telekungclearance #telekungcotton #telekungcottonmurah #bazaarpaknil


0

Regrann from @tudung4mommy - SalaM semua, Inilah dia SARUNG WARDA PRINTED 3.0 yg dijanjikan. Cantik sangat warna dan coraknya kan? Jom dapatkan sekarang sebelum licin😱
.
πŸ₯Material:
BODY: KOREAN LYCRA SATIN
AWNING: SOFT COTTON LYCRA (BERTULANG).
.
πŸ₯Ukuran SAIZ L
❇️Depan (dari bawah dagu) - 18inch +/-
❇️Belakang (dari atas kepala) - 29inch +/-
❇️Muka 10inch
.
πŸ₯Ukuran SAIZ XL
❇️Depan (dari bawah dagu) - 20inch +/-
❇️Belakang (dari atas kepala) - 32.5inch +/-
❇️Muka 10inch

Ciri - ciri SARUNG WARDA PRINTED 3.0:
🌸 KOREAN LYCRA SATIN (EXCLUSIVE)
🌸 DESIGN CUSTOM PRINTING
🌸 TIDAK JARANG & TAK PANAS
🌸 LABEL BESI
🌸 TIDAK PERLU IRON
🌸 JAHITAN TULANG DIBAHAGIAN AWNING
🌸 AWNING MUDAH BENTUK
🌸 11 FRESH DESIGN/WARNA MENARIK
🌸 LIMITED EDITION FROM JIMMYSCARVES
.
πŸ’΅ HARGA
L : RM65
XL : RM75
.
Postage RM8(sm)/RM12(ss)
.
Jom whatsapp sekarang!!
Klik je link di profail kat atas tu, terus berdesup Whatsapp kat kamiπŸ˜‚πŸ˜‚
Atau nak juga save no dulu,ni no nya..
πŸ“²01128419457
.
CEPAT TAU,KAMI TUNGGU😘😘
.
.
#tudung4mommy #tudung4kids #tudunglabuh #tudungmurah #tudunglabuhinstant #instantshawllabuh #tudungcantik #tudungbidang60 #tudungraya #tudunginstant #shawlraya #ampang #salamjumaat #perlis #ajimaura #terapiinstagram #zizanmall #ruangrezekihanania #bazaarpaknil #sayajualtudung #tudung #telekung #muslimahmalaysia #tudungbudak #tudungsarung #tudungsarungbudak #aurainsta #aurainstabatch19 #shawlbudak


3

[TELEKUNG ZARA AAFIAH] -The Beautiful Prayer Outfit
.
#telekungzaraaafiah
Zara Aafiah, seindah namanyaa. Dengan 17 pilihan warnaa. Ada warna pastel, eh ada jugak warna bold .
==========================
Apa yang best dengan Zara Aafiah niπŸ‘‡πŸ»
==========================
.
Material yg super soft:
100% High Quality Polyester Crepe
.
+ FREE Exclusive Box Zara Awliya (Request leperkan box utk hantaran/hadiah)
+ FREE Tasbih Digital
+ FREE Voucher RM10
+ FREE Wish Card (Pls request)
.
+++ Extra FREE gift 1pc Beg Telekung Exclusive (pembelian combo 3pcs)‼️
.
** boleh request Wish Card, kami bagi FREE sahaja😍 boleh la nak hadiahkan untuk mak awak ke mak mertua atau isteri kesayangan! #TelekungZaraAafiah
_
Kak Zara bagi Pakej set in Exclusive Box + FREE gift lagi tau
.
.
=================
Normal Price: RM189
.
Promo 11-31 OGOS 2018:
1pc RM135/pc
2pcs RM265
3pcs RM389
(exclude postage)
==================
.
πŸ“£πŸ“£πŸ“£Special Offer hanya 11 Ogos sehingga 31 Ogos 2018 sahajaπŸ“£πŸ“£πŸ“£
.
best ke best??
Whatsapp admin Kak Zara tau kalau nak order:
+60162843233
+60162843233
+60162843233
.
.
❌DARK BLUE SOLD OUT❌
❌DARK BROWN SOLD OUT❌
❌DUSTY PINK SOLD OUT❌
❌PEACH SOLD OUT❌
.

#telekungzaraaafiahzaraawliya #telekungzaraawliya #zaraawliya #telekungumrahhaji #telekunghantarankahwin #umrah #haji #telekungumrah #telekunghantaran #hadiahibu #giftforher #telekungkahwin #telekung #telekungsolat #mothersdaygift #hariibu #sayajual #sayajualtelekung #telekungraya #solat #solatready #telekungraya #umrahhaji #telekunghantaran #telekungumrah #umrahhaji #haji2018 #umrah2018 #telekungpastel #zaraaafiah


0

Alhamdulillah.. All off these are sold out!
InshaAllah akan segera dikirim ya 😘
Terimakasih kakak kakak atas semua kepercayaan yang telah diberikan, bismillahirrohmaanirrohiim semoga hubungan niaga ini terus diberkahi oleh Allah, dan hubungan persaudaraan muslim kita tetap terjaga dengan baik, inshaAllah.. πŸ’—

Jazakumullah khairan katsiran πŸ™

Sending love all the way,
-E

#mukenabordir #mukenahbordir #ellabordir #mukenabangil #hijabersby #hijaberjkt #hijabers #telekung #mukenamaxmara #mukenahbordirsby #fashionista #muslimahwear #muslimahfashion #moslemwear #jualmukenamurah #mukenaidulfitri #mukenaiduladha #chichijab #hijabchic #hijabfashion #hijabstyle #mukenakatun #mukenahandmade #mukenasby #mukenamurah #mukenahcantik #telekungcantik #mukenaseserahan #mukenamaharpernikahan


0

Alhamdulillah...
Terimakasih kakak kakak atas semua kepercayaan yang telah diberikan, bismillahirrohmaanirrohiim semoga hubungan niaga ini terus diberkahi oleh Allah, dan hubungan persaudaraan muslim kita tetap terjaga dengan baik, inshaAllah.. πŸ’—

Jazakumullah khairan katsiran πŸ™

Sending love all the way,
-E

#mukenabordir #mukenahbordir #ellabordir #mukenabangil #hijabersby #hijaberjkt #hijabers #telekung #mukenamaxmara #mukenahbordirsby #fashionista #muslimahwear #muslimahfashion #moslemwear #jualmukenamurah #mukenaidulfitri #mukenaiduladha #chichijab #hijabchic #hijabfashion #hijabstyle #mukenakatun #mukenahandmade #mukenasby #mukenamurah #mukenahcantik #telekungcantik #mukenaseserahan #mukenamaharpernikahan


1

Alhamdulillah.. All off these are sold out!
InshaAllah akan segera dikirim ya 😘
Terimakasih kakak kakak atas semua kepercayaan yang telah diberikan, bismillahirrohmaanirrohiim semoga hubungan niaga ini terus diberkahi oleh Allah, dan hubungan persaudaraan muslim kita tetap terjaga dengan baik, inshaAllah.. πŸ’—

Jazakumullah khairan katsiran πŸ™

Sending love all the way,
-E

#mukenabordir #mukenahbordir #ellabordir #mukenabangil #hijabersby #hijaberjkt #hijabers #telekung #mukenamaxmara #mukenahbordirsby #fashionista #muslimahwear #muslimahfashion #moslemwear #jualmukenamurah #mukenaidulfitri #mukenaiduladha #chichijab #hijabchic #hijabfashion #hijabstyle #mukenakatun #mukenahandmade #mukenasby #mukenamurah #mukenahcantik #telekungcantik #mukenaseserahan #mukenamaharpernikahan


0