#telekungpengantin

Instagram photos and videos

#telekungpengantin#telekungcantik#telekunghantaran#telekung#telekungeksklusif#telekungexclusive#telekungmalaysia#telekungmurah#telekungumrah#telekungraya#telekungayeen#hantaranpengantin#telekungramadhan#teamayeen#muslimah#pesonapengantin#telekungsulam#tudung#telekunglace#telekungcotton#telekunghaji#telekunguntukpengantin

Hashtags #telekungpengantin for Instagram

🎀Telekung Eksklusif Ayeen Collection🎀

Material: Cotton Rosella

Labuh Telekung : 42'
Lilit Telekung : 70'
Labuh Kain : 50'
Lilit Kain (Getah) : 22' - 48'
Muka: Fleksibel

Harga : RM149 sepasang

PROMO JULAI:
🎁Free postage
🎁Free Exclusive box Ayeen Collection
🎁Hadiah misteri dgn pembelian 2 pasang dan ke atas
.
.
.
#telekungayeen
#teamayeen
#telekung
#telekungexclusive
#telekungmurah
#telekungcantik
#telekungmalaysia
#muslimah
#telekungpengantin
#telekunghantaran
#hantaranpengantin
#telekungraya
#telekungramadhan
#telekungumrah
#telekungeksklusif


0

Promo JULAI Ayeen Collection :
.
1 - Postage PERCUMA untuk setiap pembelian.
2 - Hadiah Misteri bagi setiap pembelian 2 pasang ke atas.
.
Sepanjang Julai ni, semua postage kami akan tanggung😉. Siap Dapat free gifts lg😍
.
Jangan menangis kalau lepas ni dah tak ada promo macam ni dari HQ🙊.
.
.
Whatsapp 📲013 2034186 sekarang!!
.
.
.
#telekungeksklusif
#telekungayeen
#teamayeen
#telekung
#telekungexclusive
#telekungmurah
#telekungcantik
#telekungmalaysia
#muslimah
#telekungpengantin
#telekunghantaran
#hantaranpengantin
#telekungraya
#telekungramadhan
#telekungumrah
#telekungeksklusif
#telekunghaji
#telekunghajidanumrah
#hadiah
#telekunghadiah


0

PERHATIAN KEPADA BAKAL BAKAL JEMAAH HAJI🌟 Kami sediakan telekung terbaik untuk anda😘.
.
Promo Julai. Free postage. Hanya RM149 sahaja!!
.
Telekung kami merupakan koleksi yang ditempah khas bersama sulaman premium menjadikan ianya merupakan koleksi yang terhad dan eksklusif.
.
Pemilihan jenis kain yang berkualiti tinggi dan jahitan kemas amat dititiberatkan oleh pihak kami bagi memberikan kepuasan maksimum kepada semua pengguna kami 😉
.
Telekung eksklusif hanya di Ayeen Collection
.
.
.
.
#telekungayeen
#teamayeen
#telekung
#telekungexclusive
#telekungmurah
#telekungcantik
#telekungmalaysia
#muslimah
#telekungpengantin
#telekunghantaran
#hantaranpengantin
#telekungraya
#telekungramadhan
#telekungumrah
#telekungeksklusif


2

Promo JULAI Ayeen Collection :
.
1 - Postage PERCUMA untuk setiap pembelian.
2 - Hadiah Misteri bagi setiap pembelian 2 pasang ke atas.
.
Sepanjang Julai ni, semua postage kami akan tanggung😉. Siap Dapat free gifts lg😍
.
Jangan menangis kalau lepas ni dah tak ada promo macam ni dari HQ🙊.
.
.
Whatsapp 📲013 2034186 sekarang!!
.
.
.
#telekungeksklusif
#telekungayeen
#teamayeen
#telekung
#telekungexclusive
#telekungmurah
#telekungcantik
#telekungmalaysia
#muslimah
#telekungpengantin
#telekunghantaran
#hantaranpengantin
#telekungraya
#telekungramadhan
#telekungumrah
#telekungeksklusif
#telekunghaji
#telekunghajidanumrah
#hadiah
#telekunghadiah


2

JULAI PROMO FREE POSTAGE!!
.
Sepanjang Julai ni, korang dah tak payah susah susah keluarkan duit postage. Postage kami akan tanggung😉
.
NP: RM149
.
Dapat FREE POSTAGE!!
.
Jimat ke Jimat?😘
.
Jangan menangis kalau lepas ni dah tak ada promo macam ni dari HQ🙊.
.
.
Whatsapp 📲013 2034186 sekarang!!
.
.
.
#telekungeksklusif
#telekungayeen
#teamayeen
#telekung
#telekungexclusive
#telekungmurah
#telekungcantik
#telekungmalaysia
#muslimah
#telekungpengantin
#telekunghantaran
#hantaranpengantin
#telekungraya
#telekungramadhan
#telekungumrah
#telekungeksklusif
#telekunghaji
#telekunghajidanumrah
#hadiah
#telekunghadiah


2

PERHATIAN KEPADA BAKAL BAKAL JEMAAH HAJI🌟 Kami sediakan telekung terbaik untuk anda😘.
.
Promo Julai. Free postage. Hanya RM149 sahaja!!
.
Telekung kami merupakan koleksi yang ditempah khas bersama sulaman premium menjadikan ianya merupakan koleksi yang terhad dan eksklusif.
.
Pemilihan jenis kain yang berkualiti tinggi dan jahitan kemas amat dititiberatkan oleh pihak kami bagi memberikan kepuasan maksimum kepada semua pengguna kami 😉
.
Telekung eksklusif hanya di Ayeen Collection
.
.
.
.
#telekungayeen
#teamayeen
#telekung
#telekungexclusive
#telekungmurah
#telekungcantik
#telekungmalaysia
#muslimah
#telekungpengantin
#telekunghantaran
#hantaranpengantin
#telekungraya
#telekungramadhan
#telekungumrah
#telekungeksklusif


0

Koleksi Ayeen Collection

Telekung kami merupakan koleksi yang ditempah khas bersama sulaman premium menjadikan ianya merupakan koleksi yang terhad dan eksklusif.

Pemilihan jenis kain yang berkualiti tinggi dan jahitan kemas amat dititiberatkan oleh pihak kami bagi memberikan kepuasan maksimum kepada semua pengguna kami 😉

Telekung eksklusif hanya di Ayeen Collection
.
.
.
.
#telekungayeen
#teamayeen
#telekung
#telekungexclusive
#telekungmurah
#telekungcantik
#telekungmalaysia
#muslimah
#telekungpengantin
#telekunghantaran
#hantaranpengantin
#telekungraya
#telekungramadhan
#telekungumrah
#telekungeksklusif


2

Koleksi Ayeen Collection

Telekung kami merupakan koleksi yang ditempah khas bersama sulaman premium menjadikan ianya merupakan koleksi yang terhad dan eksklusif.

Pemilihan jenis kain yang berkualiti tinggi dan jahitan kemas amat dititiberatkan oleh pihak kami bagi memberikan kepuasan maksimum kepada semua pengguna kami 😉

Telekung eksklusif hanya di Ayeen Collection
.
.
.
.
#telekungayeen
#teamayeen
#telekung
#telekungexclusive
#telekungmurah
#telekungcantik
#telekungmalaysia
#muslimah
#telekungpengantin
#telekunghantaran
#hantaranpengantin
#telekungraya
#telekungramadhan
#telekungumrah
#telekungeksklusif


2

Janji kami bukan untuk dicapati 😋

Anda TIDAK AKAN RUGI : ✔️ Jika barang tidak sampai, kami GANTI LAIN.
✔️ Jika barang rosak dan tidak berkualiti kami BAGI BARU.
✔️ MONEY BACK GUARANTEE jika tidak berpuas hati.

psst : Ini bukan produk keluaran vietnam atau china yang boleh dibeli dengan harga RM30. KUALITI DIJAMIN.
.
.
.
#telekungeksklusif
#telekungayeen
#teamayeen
#telekung
#telekungexclusive
#telekungmurah
#telekungcantik
#telekungmalaysia
#muslimah
#telekungpengantin
#telekunghantaran
#hantaranpengantin
#telekungraya
#telekungramadhan
#telekungumrah
#telekungeksklusif


5

Suka sangat dengan kain ni. Sesuai buat telekung. Tebal, kaler macam dull satin tapi ringan untuk buat solat. Tak sabar nak zass.. #telekungpengantin
#telekungainisofia
#handsewn


3

TELEKUNG COTTON EXCLUSIVE
.
Telekung dari material cotton polyester, smooth & silky
.
✅ Jahitan kemas
✅ Material sejuk, selesa
✅ Pilihan Sulaman /Plain border / lace border
✅ Harga mampu milik, kualiti setanding butik.
.
.
📞✔️Klik link whatsapp di BIO 📲✔️@ whassup +6011-2619 9575
@ tinggalkan no whassup di komen
❌🚫NO DM ❌🚫NO 📞
.
.
Realisasikan impian awak bertelekung selesa pada harga mampu milik. Setanding kualiti ♥️ #TelekungCottonVietnam
#TelekungCotton
======
.
Cari #tudung ohsem? KLIK SINI ---> @tudung_yumies.couture
.
=====
#TelekungSejuk #telekung #telekungsalji #igersmalaysia #igerskuantan #baazarpaknil #baazar #igerstelekung #igerskualalumpur #igersipoh #igerskotabharu #igersterengganu #hantarannikah #telekunghantaran #gubahannikah #telekungcotton #telekungmalaysia #telekungkotabharu #telekungcantik #telekungexclusive #telekungsuci #telekungindah #telekungpengantin #telekunguntukpengantin #dropship #dropshipwanted #tudung #tudunglabuh


0

TELEKUNG COTTON EXCLUSIVE
.
Telekung dari material cotton polyester, smooth & silky
.
✅ Jahitan kemas
✅ Material sejuk, selesa
✅ Pilihan Sulaman /Plain border / lace border
✅ Harga mampu milik, kualiti setanding butik.
.
.
📞✔️Klik link whatsapp di BIO 📲✔️@ whassup +6011-2619 9575
@ tinggalkan no whassup di komen
❌🚫NO DM ❌🚫NO 📞
.
.
Realisasikan impian awak bertelekung selesa pada harga mampu milik. Setanding kualiti ♥️ #TelekungCottonVietnam
#TelekungCotton
======
.
Cari #tudung ohsem? KLIK SINI ---> @tudung_yumies.couture
.
=====
#TelekungSejuk #telekung #telekungsalji #igersmalaysia #igerskuantan #baazarpaknil #baazar #igerstelekung #igerskualalumpur #igersipoh #igerskotabharu #igersterengganu #hantarannikah #telekunghantaran #gubahannikah #telekungcotton #telekungmalaysia #telekungkotabharu #telekungcantik #telekungexclusive #telekungsuci #telekungindah #telekungpengantin #telekunguntukpengantin #dropship #dropshipwanted #tudung #tudunglabuh


0

TELEKUNG COTTON EXCLUSIVE
.
Telekung dari material cotton polyester, smooth & silky
.
✅ Jahitan kemas
✅ Material sejuk, selesa
✅ Pilihan Sulaman /Plain border / lace border
✅ Harga mampu milik, kualiti setanding butik.
.
.
📞✔️Klik link whatsapp di BIO 📲✔️@ whassup +6011-2619 9575
@ tinggalkan no whassup di komen
❌🚫NO DM ❌🚫NO 📞
.
.
Realisasikan impian awak bertelekung selesa pada harga mampu milik. Setanding kualiti ♥️ #TelekungCottonVietnam
#TelekungCotton
======
.
Cari #tudung ohsem? KLIK SINI ---> @tudung_yumies.couture
.
=====
#TelekungSejuk #telekung #telekungsalji #igersmalaysia #igerskuantan #baazarpaknil #baazar #igerstelekung #igerskualalumpur #igersipoh #igerskotabharu #igersterengganu #hantarannikah #telekunghantaran #gubahannikah #telekungcotton #telekungmalaysia #telekungkotabharu #telekungcantik #telekungexclusive #telekungsuci #telekungindah #telekungpengantin #telekunguntukpengantin #dropship #dropshipwanted #tudung #tudunglabuh


0

🎀Telekung Eksklusif Ayeen Collection🎀

Material: Cotton Rosella

Labuh Telekung : 42'
Lilit Telekung : 70'
Labuh Kain : 50'
Lilit Kain (Getah) : 22' - 48'
Muka: Fleksibel

Harga : RM149 sepasang
Add postage: RM10 SM / RM15 SS

Percuma 🎁 : Exclusive box Ayeen Collection
.
Whatsapp 📲013 2034186 sekarang!!
.
.
.
#telekungeksklusif
#telekungayeen
#teamayeen
#telekung
#telekungexclusive
#telekungmurah
#telekungcantik
#telekungmalaysia
#muslimah
#telekungpengantin
#telekunghantaran
#hantaranpengantin
#telekungraya
#telekungramadhan
#telekungumrah
#telekungeksklusif
#telekunghaji
#telekunghajidanumrah
#hadiah
#telekunghadiah


2

Tip Penjagaan Telekung
.
1. Elakkan basuh manggunakan mesin basuh
- Jika anda mempunyai telekung yang bersulam, lebih-lebih lagi sulaman tangan perlu dipelihara dengan baik. Sebaik-baiknya jangan membasuh telekung dengan mesin basuh untuk mengelakkan telekung dan sulaman rosak. Cukup sekadar hanya rendam dengan sabun yang lembut
.
2. Elakkan memberus telekung
- Jika sudah merendam telekung untuk membersihkannya tidak perlu memberus dengan kuat. Gonyoh lembut dengan tangan bagi mengelakkan sulaman terbuka atau terburas.
.
3. Tidak menggunakan peluntur
- Peluntur boleh merosak seni sulaman apatah lagi menggunakan sulaman tangan. Guna sabun mandi atau pencuci yang lembut jika terdapat sebarang kotoran yang degil.
.
4. Cuci seminggu sekali
- Telekung sering dipakai setelah mengambil wuduk. Sudah pasti telekung terutama di kawasan muka akan lembap. Oleh itu untuk mengelakkan terbitnya tahi lalat pada telekung bersihkan telekung sekurang-kurangnya sekali seminggu.
.
.
.
#telekungeksklusif
#telekungayeen
#teamayeen
#telekung
#telekungexclusive
#telekungmurah
#telekungcantik
#telekungmalaysia
#muslimah
#telekungpengantin
#telekunghantaran
#hantaranpengantin
#telekungraya
#telekungramadhan
#telekungumrah
#telekungeksklusif


2

2 JAM SAHAJA LAGI !!
.
Dapatkan harga promo untuk sepansang telekung 😍. 10 warna pilihan menanti anda !
.
NP: RM149 (exc postage)
Promo price: RM119 (inc postage)
.
Murah ke murah?😘
.
Jangan menangis kalau lepas ni dah tak ada sale dari HQ🙊.
.
SAH HINGGA 11.00 TENGAH MALAM SAHAJA (JUMAAT)
.
Whatsapp 📲013 2034186 sekarang!!
.
.
.
#telekungeksklusif
#telekungayeen
#teamayeen
#telekung
#telekungexclusive
#telekungmurah
#telekungcantik
#telekungmalaysia
#muslimah
#telekungpengantin
#telekunghantaran
#hantaranpengantin
#telekungraya
#telekungramadhan
#telekungumrah
#telekungeksklusif
#telekunghaji
#telekunghajidanumrah
#hadiah
#telekunghadiah


5

JIMAT LEBIH RM30 HARI INI !!
.
Dapatkan harga promo untuk sepansang telekung 😍. 10 warna pilihan menanti anda !
.
NP: RM149 (exc postage)
Promo price: RM119 (inc postage)
.
Murah ke murah?😘
.
Jangan menangis kalau lepas ni dah tak ada sale dari HQ🙊.
.
SAH HINGGA 11.00 TENGAH MALAM SAHAJA (JUMAAT)
.
Whatsapp 📲013 2034186 sekarang!!
.
.
.
#telekungeksklusif
#telekungayeen
#teamayeen
#telekung
#telekungexclusive
#telekungmurah
#telekungcantik
#telekungmalaysia
#muslimah
#telekungpengantin
#telekunghantaran
#hantaranpengantin
#telekungraya
#telekungramadhan
#telekungumrah
#telekungeksklusif
#telekunghaji
#telekunghajidanumrah
#hadiah
#telekunghadiah


6

HARI INI SAHAJA!!
.
Black Friday Sale untuk SEHARI SAHAJA 😁.
.
Harga runtuh untuk sepasang 😱.
.
NP: RM149 (exc postage)
Promo price: RM119 (inc postage)
.
Murah ke murah?😘
.
Jangan menangis kalau lepas ni dah tak ada sale dari HQ🙊.
.
SAH HINGGA 12.00 TENGAH MALAM SAHAJA (JUMAAT)
.
Whatsapp 📲013 2034186 sekarang!!
.
.
.
#telekungeksklusif
#telekungayeen
#teamayeen
#telekung
#telekungexclusive
#telekungmurah
#telekungcantik
#telekungmalaysia
#muslimah
#telekungpengantin
#telekunghantaran
#hantaranpengantin
#telekungraya
#telekungramadhan
#telekungumrah
#telekungeksklusif
#telekunghaji
#telekunghajidanumrah
#hadiah
#telekunghadiah


0

BERMULA PADA TENGAH MALAM INI SEHINGGA TENGAH MALAM ESOK SAHAJA!!
.
Esok HQ akan buat Black Friday Sale SEHARI SAHAJA 😁. .
Harga runtuh RM119 untuk sepasang termasuk postage😱.
.
NP: RM149 (exc postage)
Promo price: RM119 (inc postage)
.
Murah ke murah?😘
.
Jangan menangis kalau lepas ni dah tak ada sale dari HQ🙊.
.
SAH HINGGA 12.00 TENGAH MALAM SAHAJA (JUMAAT)
.
Whatsapp 📲013 2034186 sekarang!!
.
.
.
#telekungeksklusif
#telekungayeen
#teamayeen
#telekung
#telekungexclusive
#telekungmurah
#telekungcantik
#telekungmalaysia
#muslimah
#telekungpengantin
#telekunghantaran
#hantaranpengantin
#telekungraya
#telekungramadhan
#telekungumrah
#telekungeksklusif
#telekunghaji
#telekunghajidanumrah
#hadiah
#telekunghadiah


1

Hye esok HQ akan buat Black Friday Sale SEHARI SAHAJA 😁
.
So kepada yang tengah cari cari telekung tu, jangan lepaskan peluang untuk grab sepasang!!
.
Jangan menangis kalau lepas ni dah tak ada sale dari HQ🙊.
.
SAH HINGGA 12.00 TENGAH MALAM SAHAJA (JUMAAT)
.
Whatsapp 📲013 2034186 sekarang!!
.
.
.
#telekungeksklusif
#telekungayeen
#teamayeen
#telekung
#telekungexclusive
#telekungmurah
#telekungcantik
#telekungmalaysia
#muslimah
#telekungpengantin
#telekunghantaran
#hantaranpengantin
#telekungraya
#telekungramadhan
#telekungumrah
#telekungeksklusif
#telekunghaji
#telekunghajidanumrah
#hadiah
#telekunghadiah


2

Telekung Ayeen Collection ni sesuai sangat jika dibawa untuk ibadat Haji.
.
Material yang sejuk membuatkan awak selesa apabila dipakai😍.
Corak sulamat pon tak sarat sangat. Cun Cun je gitu😉
.
Istimewa PERCUMA EXCLUSIVE BOX AYEEN COLLECTION!!😍
.
.
.
.
#telekungeksklusif
#telekungayeen
#teamayeen
#telekung
#telekungexclusive
#telekungmurah
#telekungcantik
#telekungmalaysia
#muslimah
#telekungpengantin
#telekunghantaran
#hantaranpengantin
#telekungraya
#telekungramadhan
#telekungumrah
#telekungeksklusif
#telekunghaji
#telekunghajidanumrah
#hadiah
#telekunghadiah


0

Cari hadiah istimewa untuk orang tersayang? 😎
.
Telekung Ayeen Collection juga boleh dijadikan hadiah yang eksklusif untuk orang yang kita sayang.
.
PERCUMA EXCLUSIVE BOX AYEEN COLLECTION!!😍
.
.
psst : Ini bukan produk keluaran vietnam atau china yang boleh dibeli dengan harga RM30 yaa😅.
.
.
.
#telekungeksklusif
#telekungayeen
#teamayeen
#telekung
#telekungexclusive
#telekungmurah
#telekungcantik
#telekungmalaysia
#muslimah
#telekungpengantin
#telekunghantaran
#hantaranpengantin
#telekungraya
#telekungramadhan
#telekungumrah
#telekungeksklusif
#telekunghaji
#telekunghajidanumrah
#hadiah
#telekunghadiah


3

Salam zohor. Khusyuk solat dengan #telekungaisyah sebab sejuk dan ringan 😊
.
.
Details refer di insta @miyaamuslimah.catalogue
Atau tekan link di bio
http://MiyaaMuslimah.wasap.my
.
.
#telekungputih #shazahatelekung #telekungumrah #telekungpengantin #hantarantelekung


0

Koleksi Ayeen Collection menawarkan 10 warna pilihan😍😍. Telekung kami merupakan koleksi yang ditempah khas bersama sulaman premium menjadikan ianya merupakan koleksi yang terhad dan eksklusif.

Pemilihan jenis kain yang berkualiti tinggi dan jahitan kemas amat dititiberatkan oleh pihak kami bagi memberikan kepuasan maksimum kepada semua pengguna kami 😉

Telekung eksklusif hanya di Ayeen Collection
.
.
.
.
#telekungayeen
#teamayeen
#telekung
#telekungexclusive
#telekungmurah
#telekungcantik
#telekungmalaysia
#muslimah
#telekungpengantin
#telekunghantaran
#hantaranpengantin
#telekungraya
#telekungramadhan
#telekungumrah
#telekungeksklusif


1

Koleksi Ayeen Collection menawarkan 10 warna pilihan😍😍 Telekung kami merupakan koleksi yang ditempah khas bersama sulaman premium menjadikan ianya merupakan koleksi yang terhad dan eksklusif.

Pemilihan jenis kain yang berkualiti tinggi dan jahitan kemas amat dititiberatkan oleh pihak kami bagi memberikan kepuasan maksimum kepada semua pengguna kami 😉

Telekung eksklusif hanya di Ayeen Collection
.
.
.
.
#telekungayeen
#teamayeen
#telekung
#telekungexclusive
#telekungmurah
#telekungcantik
#telekungmalaysia
#muslimah
#telekungpengantin
#telekunghantaran
#hantaranpengantin
#telekungraya
#telekungramadhan
#telekungumrah
#telekungeksklusif


5

Musim haji bakal tiba. Inilah masanya untuk cari telekung yang sesuai.
.
Telekung Ayeen Collection ni, sangat mudah dipakai, selesa dan berbaloi untuk bawa pergi haji atau umrah. Dah tak payah susah susah nak cari lain😄
.
PERCUMA EXCLUSIVE BOX AYEEN COLLECTION!!😍
.
.
.
.
#telekungeksklusif
#telekungayeen
#teamayeen
#telekung
#telekungexclusive
#telekungmurah
#telekungcantik
#telekungmalaysia
#muslimah
#telekungpengantin
#telekunghantaran
#hantaranpengantin
#telekungraya
#telekungramadhan
#telekungumrah
#telekungeksklusif
#telekunghaji
#telekunghajidanumrah
#hadiah
#telekunghadiah


0

Hadiah apa yang korang pernah bagi untuk orang yang tersayang?😎
.
Telekung Ayeen Collection juga boleh dijadikan hadiah yang eksklusif untuk orang yang kita sayang.
.
PERCUMA EXCLUSIVE BOX AYEEN COLLECTION!!😍
.
.
psst : Ini bukan produk keluaran vietnam atau china yang boleh dibeli dengan harga RM30 yaa😅.
.
.
.
#telekungeksklusif
#telekungayeen
#teamayeen
#telekung
#telekungexclusive
#telekungmurah
#telekungcantik
#telekungmalaysia
#muslimah
#telekungpengantin
#telekunghantaran
#hantaranpengantin
#telekungraya
#telekungramadhan
#telekungumrah
#telekungeksklusif
#telekunghaji
#telekunghajidanumrah
#hadiah
#telekunghadiah


0

PERCUMA EXCLUSIVE BOX AYEEN COLLECTION
.
Setiap pembelian telekung Ayeen Collection, anda akan mendapat exclusive box dari kami😍. Sesuai dijadikan hadiah atau hantaran😘. Anda TIDAK AKAN RUGI :
.
✔️ Jika barang tidak sampai, kami GANTI LAIN.
✔️ Jika barang rosak dan tidak berkualiti kami BAGI BARU.
✔️ MONEY BACK GUARANTEE jika tidak berpuas hati.

psst : Ini bukan produk keluaran vietnam atau china yang boleh dibeli dengan harga RM30. KUALITI DIJAMIN.
.
.
.
#telekungeksklusif
#telekungayeen
#teamayeen
#telekung
#telekungexclusive
#telekungmurah
#telekungcantik
#telekungmalaysia
#muslimah
#telekungpengantin
#telekunghantaran
#hantaranpengantin
#telekungraya
#telekungramadhan
#telekungumrah
#telekungeksklusif
#telekunghaji
#telekunghajidanumrah
#hadiah
#telekunghadiah


2

Tip Penjagaan Telekung
.
1. Elakkan basuh manggunakan mesin basuh - Jika anda mempunyai telekung yang bersulam, lebih-lebih lagi sulaman tangan perlu dipelihara dengan baik. Sebaik-baiknya jangan membasuh telekung dengan mesin basuh untuk mengelakkan telekung dan sulaman rosak. Cukup sekadar hanya rendam dengan sabun yang lembut
.
2. Elakkan memberus telekung
- Jika sudah merendam telekung untuk membersihkannya tidak perlu memberus dengan kuat. Gonyoh lembut dengan tangan bagi mengelakkan sulaman terbuka atau terburas.
.
3. Tidak menggunakan peluntur
- Peluntur boleh merosak seni sulaman apatah lagi menggunakan sulaman tangan. Guna sabun mandi atau pencuci yang lembut jika terdapat sebarang kotoran yang degil.
.
4. Cuci seminggu sekali
- Telekung sering dipakai setelah mengambil wuduk. Sudah pasti telekung terutama di kawasan muka akan lembap. Oleh itu untuk mengelakkan terbitnya tahi lalat pada telekung bersihkan telekung sekurang-kurangnya sekali seminggu.
.
.
.
#telekungeksklusif
#telekungayeen
#teamayeen
#telekung
#telekungexclusive
#telekungmurah
#telekungcantik
#telekungmalaysia
#muslimah
#telekungpengantin
#telekunghantaran
#hantaranpengantin
#telekungraya
#telekungramadhan
#telekungumrah
#telekungeksklusif


2

Koleksi Ayeen Collection

Telekung kami merupakan koleksi yang ditempah khas bersama sulaman premium menjadikan ianya merupakan koleksi yang terhad dan eksklusif.

Pemilihan jenis kain yang berkualiti tinggi dan jahitan kemas amat dititiberatkan oleh pihak kami bagi memberikan kepuasan maksimum kepada semua pengguna kami 😉

Telekung eksklusif di Ayeen Collection @telekung.ayeen
.
.
.
.
#telekungayeen
#teamayeen
#telekung
#telekungexclusive
#telekungmurah
#telekungcantik
#telekungmalaysia
#muslimah
#telekungpengantin
#telekunghantaran
#hantaranpengantin
#telekungraya
#telekungramadhan
#telekungumrah
#telekungeksklusif


2

Koleksi Ayeen Collection

Telekung kami merupakan koleksi yang ditempah khas bersama sulaman premium menjadikan ianya merupakan koleksi yang terhad dan eksklusif.

Pemilihan jenis kain yang berkualiti tinggi dan jahitan kemas amat dititiberatkan oleh pihak kami bagi memberikan kepuasan maksimum kepada semua pengguna kami 😉

Telekung eksklusif hanya di Ayeen Collection
.
.
.
.
#telekungayeen
#teamayeen
#telekung
#telekungexclusive
#telekungmurah
#telekungcantik
#telekungmalaysia
#muslimah
#telekungpengantin
#telekunghantaran
#hantaranpengantin
#telekungraya
#telekungramadhan
#telekungumrah
#telekungeksklusif


3

Koleksi Ayeen Collection

Telekung kami merupakan koleksi yang ditempah khas bersama sulaman premium menjadikan ianya merupakan koleksi yang terhad dan eksklusif.

Pemilihan jenis kain yang berkualiti tinggi dan jahitan kemas amat dititiberatkan oleh pihak kami bagi memberikan kepuasan maksimum kepada semua pengguna kami 😉

Telekung eksklusif hanya di Ayeen Collection
.
.
.
.
#telekungayeen
#teamayeen
#telekung
#telekungexclusive
#telekungmurah
#telekungcantik
#telekungmalaysia
#muslimah
#telekungpengantin
#telekunghantaran
#hantaranpengantin
#telekungraya
#telekungramadhan
#telekungumrah
#telekungeksklusif


5

TELEKUNG COTTON EXCLUSIVE
.
Telekung dari material cotton polyester, smooth & silky
.
✅ Jahitan kemas
✅ Material sejuk, selesa
✅ Pilihan Sulaman /Plain border / lace border
✅ Harga mampu milik, kualiti setanding butik.
.
.
📞✔️Klik link whatsapp di BIO 📲✔️@ whassup +6011-2619 9575
@ tinggalkan no whassup di komen
❌🚫NO DM ❌🚫NO 📞
.
.
Realisasikan impian awak bertelekung selesa pada harga mampu milik. Setanding kualiti ♥️ #TelekungCottonVietnam
#TelekungCotton
======
.
Cari #tudung ohsem? KLIK SINI ---> @tudung_yumies.couture
.
=====
#TelekungSejuk #telekung #telekungsalji #igersmalaysia #igerskuantan #baazarpaknil #baazar #igerstelekung #igerskualalumpur #igersipoh #igerskotabharu #igersterengganu #hantarannikah #telekunghantaran #gubahannikah #telekungcotton #telekungmalaysia #telekungkotabharu #telekungcantik #telekungexclusive #telekungsuci #telekungindah #telekungpengantin #telekunguntukpengantin


3

TELEKUNG COTTON EXCLUSIVE
.
Telekung dari material cotton polyester, smooth & silky
.
✅ Jahitan kemas
✅ Material sejuk, selesa
✅ Pilihan Sulaman /Plain border / lace border
✅ Harga mampu milik, kualiti setanding butik.
.
.
📞✔️Klik link whatsapp di BIO 📲✔️@ whassup +6011-2619 9575
@ tinggalkan no whassup di komen
❌🚫NO DM ❌🚫NO 📞
.
.
Realisasikan impian awak bertelekung selesa pada harga mampu milik. Setanding kualiti ♥️ #TelekungCottonVietnam
#TelekungCotton
======
.
Cari #tudung ohsem? KLIK SINI ---> @tudung_yumies.couture
.
=====
#TelekungSejuk #telekung #telekungsalji #igersmalaysia #igerskuantan #baazarpaknil #baazar #igerstelekung #igerskualalumpur #igersipoh #igerskotabharu #igersterengganu #hantarannikah #telekunghantaran #gubahannikah #telekungcotton #telekungmalaysia #telekungkotabharu #telekungcantik #telekungexclusive #telekungsuci #telekungindah #telekungpengantin #telekunguntukpengantin


1

TELEKUNG COTTON EXCLUSIVE
.
Telekung dari material cotton polyester, smooth & silky
.
✅ Jahitan kemas
✅ Material sejuk, selesa
✅ Pilihan Sulaman /Plain border / lace border
✅ Harga mampu milik, kualiti setanding butik.
.
.
📞✔️Klik link whatsapp di BIO 📲✔️@ whassup +6011-2619 9575
@ tinggalkan no whassup di komen
❌🚫NO DM ❌🚫NO 📞
.
.
Realisasikan impian awak bertelekung selesa pada harga mampu milik. Setanding kualiti ♥️ #TelekungCottonVietnam
#TelekungCotton
======
.
Cari #tudung ohsem? KLIK SINI ---> @tudung_yumies.couture
.
=====
#TelekungSejuk #telekung #telekungsalji #igersmalaysia #igerskuantan #baazarpaknil #baazar #igerstelekung #igerskualalumpur #igersipoh #igerskotabharu #igersterengganu #hantarannikah #telekunghantaran #gubahannikah #telekungcotton #telekungmalaysia #telekungkotabharu #telekungcantik #telekungexclusive #telekungsuci #telekungindah #telekungpengantin #telekunguntukpengantin


0

Janji kami bukan untuk dicapati 😋

Anda TIDAK AKAN RUGI : ✔️ Jika barang tidak sampai, kami GANTI LAIN.
✔️ Jika barang rosak dan tidak berkualiti kami BAGI BARU.
✔️ MONEY BACK GUARANTEE jika tidak berpuas hati.

psst : Ini bukan produk keluaran vietnam atau china yang boleh dibeli dengan harga RM30. KUALITI DIJAMIN.
.
.
.
#telekungeksklusif
#telekungayeen
#teamayeen
#telekung
#telekungexclusive
#telekungmurah
#telekungcantik
#telekungmalaysia
#muslimah
#telekungpengantin
#telekunghantaran
#hantaranpengantin
#telekungraya
#telekungramadhan
#telekungumrah
#telekungeksklusif


2

TELEKUNG COTTON EXCLUSIVE
.
Telekung dari material cotton polyester, smooth & silky
.
✅ Jahitan kemas
✅ Material sejuk, selesa
✅ Pilihan Sulaman /Plain border / lace border
✅ Harga mampu milik, kualiti setanding butik.
.
.
📞✔️Klik link whatsapp di BIO 📲✔️@ whassup +6011-2619 9575
@ tinggalkan no whassup di komen
❌🚫NO DM ❌🚫NO 📞
.
.
Realisasikan impian awak bertelekung selesa pada harga mampu milik. Setanding kualiti ♥️ #TelekungCottonVietnam
#TelekungCotton
======
.
Cari #tudung ohsem? KLIK SINI ---> @tudung_yumies.couture
.
=====
#TelekungSejuk #telekung #telekungsalji #igersmalaysia #igerskuantan #baazarpaknil #baazar #igerstelekung #igerskualalumpur #igersipoh #igerskotabharu #igersterengganu #hantarannikah #telekunghantaran #gubahannikah #telekungcotton #telekungmalaysia #telekungkotabharu #telekungcantik #telekungexclusive #telekungsuci #telekungindah #telekungpengantin #telekunguntukpengantin


6

TELEKUNG COTTON EXCLUSIVE
.
Telekung dari material cotton polyester, smooth & silky
.
✅ Jahitan kemas
✅ Material sejuk, selesa
✅ Pilihan Sulaman /Plain border / lace border
✅ Harga mampu milik, kualiti setanding butik.
.
.
📞✔️Klik link whatsapp di BIO 📲✔️@ whassup +6011-2619 9575
@ tinggalkan no whassup di komen
❌🚫NO DM ❌🚫NO 📞
.
.
Realisasikan impian awak bertelekung selesa pada harga mampu milik. Setanding kualiti ♥️ #TelekungCottonVietnam
#TelekungCotton
======
.
Cari #tudung ohsem? KLIK SINI ---> @tudung_yumies.couture
.
=====
#TelekungSejuk #telekung #telekungsalji #igersmalaysia #igerskuantan #baazarpaknil #baazar #igerstelekung #igerskualalumpur #igersipoh #igerskotabharu #igersterengganu #hantarannikah #telekunghantaran #gubahannikah #telekungcotton #telekungmalaysia #telekungkotabharu #telekungcantik #telekungexclusive #telekungsuci #telekungindah #telekungpengantin #telekunguntukpengantin


3

TELEKUNG COTTON EXCLUSIVE
.
Telekung dari material cotton polyester, smooth & silky
.
✅ Jahitan kemas
✅ Material sejuk, selesa
✅ Pilihan Sulaman /Plain border / lace border
✅ Harga mampu milik, kualiti setanding butik.
.
.
📞✔️Klik link whatsapp di BIO 📲✔️@ whassup +6011-2619 9575
@ tinggalkan no whassup di komen
❌🚫NO DM ❌🚫NO 📞
.
.
Realisasikan impian awak bertelekung selesa pada harga mampu milik. Setanding kualiti ♥️ #TelekungCottonVietnam
#TelekungCotton
======
.
Cari #tudung ohsem? KLIK SINI ---> @tudung_yumies.couture
.
=====
#TelekungSejuk #telekung #telekungsalji #igersmalaysia #igerskuantan #baazarpaknil #baazar #igerstelekung #igerskualalumpur #igersipoh #igerskotabharu #igersterengganu #hantarannikah #telekunghantaran #gubahannikah #telekungcotton #telekungmalaysia #telekungkotabharu #telekungcantik #telekungexclusive #telekungsuci #telekungindah #telekungpengantin #telekunguntukpengantin


4

Janji kami bukan untuk dicapati 😋

Anda TIDAK AKAN RUGI : ✔️ Jika barang tidak sampai, kami GANTI LAIN.
✔️ Jika barang rosak dan tidak berkualiti kami BAGI BARU.
✔️ MONEY BACK GUARANTEE jika tidak berpuas hati.

psst : Ini bukan produk keluaran vietnam atau china yang boleh dibeli dengan harga RM30. KUALITI DIJAMIN.
.
.
.
#telekungeksklusif
#telekungayeen
#teamayeen
#telekung
#telekungexclusive
#telekungmurah
#telekungcantik
#telekungmalaysia
#muslimah
#telekungpengantin
#telekunghantaran
#hantaranpengantin
#telekungraya
#telekungramadhan
#telekungumrah
#telekungeksklusif


2

Koleksi Ayeen Collection

Telekung kami merupakan koleksi yang ditempah khas bersama sulaman premium menjadikan ianya merupakan koleksi yang terhad dan eksklusif.

Pemilihan jenis kain yang berkualiti tinggi dan jahitan kemas amat dititiberatkan oleh pihak kami bagi memberikan kepuasan maksimum kepada semua pengguna kami 😉

Telekung eksklusif di Ayeen Collection @telekung.ayeen
.
.
.
.
#telekungayeen
#teamayeen
#telekung
#telekungexclusive
#telekungmurah
#telekungcantik
#telekungmalaysia
#muslimah
#telekungpengantin
#telekunghantaran
#hantaranpengantin
#telekungraya
#telekungramadhan
#telekungumrah
#telekungeksklusif


3

Nak beli telekung, tapi tak tahu nk pilih deisgn mana sebab banyak cantik2 😍. Kalau korang suka yang PUTIH or WARNA? 😁
.
.
.
#telekungayeen
#teamayeen
#telekung
#telekungexclusive
#telekungmurah
#telekungcantik
#telekungmalaysia
#muslimah
#telekungpengantin
#telekunghantaran
#hantaranpengantin
#telekungraya
#telekungramadhan
#telekungumrah


2

Assalamualaikum😊. Nak buat survey ni, berapa kali korang tukar telekung dalam masa 2 Tahun?
.
Kew tak pernah tukar lansung ni ! 😊
.
.
.
#telekungayeen
#teamayeen
#telekung
#telekungexclusive
#telekungmurah
#telekungcantik
#telekungmalaysia
#muslimah
#telekungpengantin
#telekunghantaran
#hantaranpengantin
#telekungraya
#telekungramadhan
#telekungumrah
#telekungesklusif


1

TELEKUNG COTTON EXCLUSIVE
.
Telekung dari material cotton polyester, smooth & silky
.
✅ Jahitan kemas
✅ Material sejuk, selesa
✅ Pilihan Sulaman /Plain border / lace border
✅ Harga mampu milik, kualiti setanding butik.
.
.
📞✔️Klik link whatsapp di BIO 📲✔️@ whassup +6011-2619 9575
@ tinggalkan no whassup di komen
❌🚫NO DM ❌🚫NO 📞
.
.
Realisasikan impian awak bertelekung selesa pada harga mampu milik. Setanding kualiti ♥️ #TelekungCottonVietnam
#TelekungCotton
======
.
Cari #tudung ohsem? KLIK SINI ---> @tudung_yumies.couture
.
=====
#TelekungSejuk #telekung #telekungsalji #igersmalaysia #igerskuantan #baazarpaknil #baazar #igerstelekung #igerskualalumpur #igersipoh #igerskotabharu #igersterengganu #hantarannikah #telekunghantaran #gubahannikah #telekungcotton #telekungmalaysia #telekungkotabharu #telekungcantik #telekungexclusive #telekungsuci #telekungindah #telekungpengantin #telekunguntukpengantin


2

TELEKUNG COTTON EXCLUSIVE
.
Telekung dari material cotton polyester, smooth & silky
.
✅ Jahitan kemas
✅ Material sejuk, selesa
✅ Pilihan Sulaman /Plain border / lace border
✅ Harga mampu milik, kualiti setanding butik.
.
.
📞✔️Klik link whatsapp di BIO 📲✔️@ whassup +6011-2619 9575
@ tinggalkan no whassup di komen
❌🚫NO DM ❌🚫NO 📞
.
.
Realisasikan impian awak bertelekung selesa pada harga mampu milik. Setanding kualiti ♥️ #TelekungCottonVietnam
#TelekungCotton
======
.
Cari #tudung ohsem? KLIK SINI ---> @tudung_yumies.couture
.
=====
#TelekungSejuk #telekung #telekungsalji #igersmalaysia #igerskuantan #baazarpaknil #baazar #igerstelekung #igerskualalumpur #igersipoh #igerskotabharu #igersterengganu #hantarannikah #telekunghantaran #gubahannikah #telekungcotton #telekungmalaysia #telekungkotabharu #telekungcantik #telekungexclusive #telekungsuci #telekungindah #telekungpengantin #telekunguntukpengantin


0

TELEKUNG COTTON EXCLUSIVE
.
Telekung dari material cotton polyester, smooth & silky
.
✅ Jahitan kemas
✅ Material sejuk, selesa
✅ Pilihan Sulaman /Plain border / lace border
✅ Harga mampu milik, kualiti setanding butik.
.
.
📞✔️Klik link whatsapp di BIO 📲✔️@ whassup +6011-2619 9575
@ tinggalkan no whassup di komen
❌🚫NO DM ❌🚫NO 📞
.
.
Realisasikan impian awak bertelekung selesa pada harga mampu milik. Setanding kualiti ♥️ #TelekungCottonVietnam
#TelekungCotton
======
.
Cari #tudung ohsem? KLIK SINI ---> @tudung_yumies.couture
.
=====
#TelekungSejuk #telekung #telekungsalji #igersmalaysia #igerskuantan #baazarpaknil #baazar #igerstelekung #igerskualalumpur #igersipoh #igerskotabharu #igersterengganu #hantarannikah #telekunghantaran #gubahannikah #telekungcotton #telekungmalaysia #telekungkotabharu #telekungcantik #telekungexclusive #telekungsuci #telekungindah #telekungpengantin #telekunguntukpengantin


0

BACA SAMPAI HABIS
.
Selesai beraya nak hadap majlis kahwin pula kan. Lagi beberapa bulan nak berlangsung. Barang hantaran da complete? Yang #bakalsuami yang nak belikan barang tu jangan lupa masukkan sekali list #telekung Aisyah. Tak yah da nak devo2 bagai sebab da cantik berlace.. ni style kaKd la kalau nak yang #simple.
.
Esok start #flashsale memang promo habis. Kalau np RM356 tapi k promosi RM180 tapi esok sampai 30 hb kakD nak bagi RM109 untuk sehelai.
.
Pening kepala ke? meh wassap kakD terus, link di bio atau tinggalkan no hp 😊
.
.
#telekungumrahhaji #telekunghantaran #telekungcantikhantaran #telekungpengantin #bridal #eday #telekunglace #aidiladha #hadiah #telekungsejuk #telekungbesar


5

Throwback masa pergi solat sunat aidilfitri dan get ready untuk sambut #aidiladha pula.
.
Jaga-jaga 26-30 hb ada #FLASHSALE untuk kaler
.- Lavender Purple
- Persian Black - Caramel Chocolate
-Chanson Blue
-Fossil Grey
.
Price RM109
tak termasuk postage
Free Box .
.
#telekungumrah #telekunghaji #umrahhaji #aidiladha #telekungbesar #telekungcantik #telekungpengantin #telekungselesa


0

📢READY STOCK!!..READY STOCK!! 💞💞TERBITKAN SENYUMAN DIWAJAH IBU DENGAN HADIAHKAN SEPASANG TELEKUNG INSPIRED CLASSIC UNTUK BERTARAWIH BERSAMA DI BULAN RAMADHAN YANG BAKAL TIBA...STOCK SANGAT TERHAD...DAPATKAN SEGERA KAKAK-KAKAK IYEAA💃💃💃 🌺INSPIRED CLASSIC LINE🌺
✅RM 80
🍀FREE POSTAGE!! Screenshoot Gambar Dan Direct private message 👉(BOX TIDAK DISEDIAKAN IYEA HAKAK SEMUA HANYA PAPER BEG SEPERTI DLM GAMBAR DI PROMO IKLAN) .
============================= 🌺MAKLUMAT TELEKUNG🌺
.
♦️MATERIAL COTTON SILK ♦️TYPE LACE SULAM DIKEPALA DAN LINE BERWARNA DIBAWAH TELEKUNG
.
🍀UKURAN TELEKUNG🍀 .
📌LABUH TELEKUNG 117CM
📌LABUH KAIN 140 CM
.
============================= ✅ KUALITI TERBAIK SETANDING DENGAN JENAMA TERNAMA ✅ WARNA PUTIH MEMPUNYAI (2) LAPISAN SEHINGGA PARAS DADA. ✅ BAHAGIAN MUKA STRETCHABLE BERGETAH MEMBERI KESELESAAN PADA PEMAKAI. ✅ KAIN TEBAL DAN SEJUK ✅ DIJAMIN ANDA PUASHATI😍😍 .
#telekungmurah #telekungcantik #telekungmurahmalaysia #telekunghantaran #telekungkahwin #telekungcantikmalaysia #telekungsulam #telekungpengantin #pesonapengantin # #pesonapengantin #telekungwarna #telekungsolat #telekunglace #telekungsulam


0

📢📢📢 READY STOCK!!..READY STOCK!! 💞💞TERBITKAN SENYUMAN DIWAJAH IBU DENGAN HADIAHKAN SEPASANG TELEKUNG INSPIRED CLASSIC UNTUK BERTARAWIH BERSAMA DI BULAN RAMADHAN YANG BAKAL TIBA...STOCK SANGAT TERHAD...DAPATKAN SEGERA KAKAK-KAKAK IYEAA💃💃💃 🌺INSPIRED CLASSIC LINE🌺
✅RM 80
🍀FREE POSTAGE!! Screenshoot Gambar Dan Direct private message 👉(BOX TIDAK DISEDIAKAN IYEA HAKAK SEMUA HANYA PAPER BEG SEPERTI DLM GAMBAR DI PROMO IKLAN) .
============================= 🌺MAKLUMAT TELEKUNG🌺
.
♦️MATERIAL COTTON SILK ♦️TYPE LACE SULAM DIKEPALA DAN LINE BERWARNA DIBAWAH TELEKUNG
.
🍀UKURAN TELEKUNG🍀 .
📌LABUH TELEKUNG 117CM
📌LABUH KAIN 140 CM
.
============================= ✅ KUALITI TERBAIK SETANDING DENGAN JENAMA TERNAMA ✅ WARNA PUTIH MEMPUNYAI (2) LAPISAN SEHINGGA PARAS DADA. ✅ BAHAGIAN MUKA STRETCHABLE BERGETAH MEMBERI KESELESAAN PADA PEMAKAI. ✅ KAIN TEBAL DAN SEJUK ✅ DIJAMIN ANDA PUASHATI😍😍 .
#telekungmurah #telekungcantik #telekungmurahmalaysia #telekunghantaran #telekungkahwin #telekungcantikmalaysia #telekungsulam #telekungpengantin #pesonapengantin # #pesonapengantin #telekungwarna #telekungsolat #telekunglace #telekungsulam


0

Warna herbalist green ni antara warna yang akan ada #sale esok. Tapi kakD da open order. Yang nak, feel free untuk wassap kakD terus tau sebab kalau dm kakD tak dapat baca. Dm ni main-mainkan kakD 😑. Kejap mesej korang ada kejap tak ada. So wassap je terus tekan link kat bio.
.
.
#telekungraya #telekungcantik #telekungumrah #telekungbesar #telekung #yelekungdewasa #telekungpengantin #telekunglace


0

TELEKUNG COTTON EXCLUSIVE
.
Telekung dari material cotton polyester, smooth & silky
.
✅ Jahitan kemas
✅ Material sejuk, selesa
✅ Pilihan Sulaman /Plain border / lace border
✅ Harga mampu milik, kualiti setanding butik.
.
.
Klik link whatsapp di BIO

@ whassup +6011-2619 9575
@ tinggalkan no whassup di komen
.
Realisasikan impian awak bertelekung selesa pada harga mampu milik. Setanding kualiti ♥️ #TelekungCottonVietnam
#TelekungCotton
======
.
Cari #tudung ohsem? KLIK SINI ---> @tudung_yumies.couture
.
=====
#TelekungSejuk #telekung #telekungsalji #igersmalaysia #igerskuantan #baazarpaknil #baazar #igerstelekung #igerskualalumpur #igersipoh #igerskotabharu #igersterengganu #hantarannikah #telekunghantaran #gubahannikah #telekungcotton #telekungmalaysia #telekungkotabharu #telekungcantik #telekungexclusive #telekungsuci #telekungindah #telekungpengantin #telekunguntukpengantin


2

TELEKUNG COTTON EXCLUSIVE
.
Telekung dari material cotton polyester, smooth & silky
.
✅ Jahitan kemas
✅ Material sejuk, selesa
✅ Pilihan Sulaman /Plain border / lace border
✅ Harga mampu milik, kualiti setanding butik.
.
.
Klik link whatsapp di BIO

@ whassup +6011-2619 9575
@ tinggalkan no whassup di komen
.
Realisasikan impian awak bertelekung selesa pada harga mampu milik. Setanding kualiti ♥️ #TelekungCottonVietnam
#TelekungCotton
======
.
Cari #tudung ohsem? KLIK SINI ---> @tudung_yumies.couture
.
=====
#TelekungSejuk #telekung #telekungsalji #igersmalaysia #igerskuantan #baazarpaknil #baazar #igerstelekung #igerskualalumpur #igersipoh #igerskotabharu #igersterengganu #hantarannikah #telekunghantaran #gubahannikah #telekungcotton #telekungmalaysia #telekungkotabharu #telekungcantik #telekungexclusive #telekungsuci #telekungindah #telekungpengantin #telekunguntukpengantin


7

TELEKUNG COTTON EXCLUSIVE
.
Telekung dari material cotton polyester, smooth & silky
.
✅ Jahitan kemas
✅ Material sejuk, selesa
✅ Pilihan Sulaman /Plain border / lace border
✅ Harga mampu milik, kualiti setanding butik.
.
.
Klik link whatsapp di BIO

@ whassup +6011-2619 9575
@ tinggalkan no whassup di komen
.
Realisasikan impian awak bertelekung selesa pada harga mampu milik. Setanding kualiti ♥️ #TelekungCottonVietnam
#TelekungCotton
======
.
Cari #tudung ohsem? KLIK SINI ---> @tudung_yumies.couture
.
=====
#TelekungSejuk #telekung #telekungsalji #igersmalaysia #igerskuantan #baazarpaknil #baazar #igerstelekung #igerskualalumpur #igersipoh #igerskotabharu #igersterengganu #hantarannikah #telekunghantaran #gubahannikah #telekungcotton #telekungmalaysia #telekungkotabharu #telekungcantik #telekungexclusive #telekungsuci #telekungindah #telekungpengantin #telekunguntukpengantin


7

Hai, baru lepas teraweh ke tu?
Ada yang pakai #telekungpengantin ni time teraweh tadi? Atau ada nampak jemaah lain yang pakai telekung ni? .

Allah suka akan kecantikan- tak salah kan kalau kita nak bercantik-cantik- lagi-lagi depan Dia 😉
.

#tudungmagik #LYAttire #shazaha #khimar #khimarkanakkanak #khimardewasa #khimarcantik #telekung #telekunghantaran #telekungkanakkanak #raya2018 #syawal2018 #telekungselesa #khimareksklusif #telekungeksklusif #setsedondonibuanak #sedondonibuanak #hantarankahwin #hantarantunang #kerjakahwin #wearitfeelit


0

Warna apa pilihan hati tahun ni 😍
.
📢📢📢 READY STOCK!!..READY STOCK!! SEHELAI Rm39 SAHAJAA !! 📲(SCREENSHOT AND DIRECT WASAP)👇 ☎️www.wasap.my/601110100651
.
=========================
🌺MAKLUMAT TELEKUNG🌺
=========================
.
✅ Kain Lycra (selesa)
✅ Lebih 10 pilihan warna
✅ Lace cantik
✅ Labuh
✅ Bahagian muka yang kemas (Bergetah)
✅ Tidak jarang
✅ Kain bergetah + bertali di pinggang
.
🍀UKURAN TELEKUNG🍀 .
📌LABUH TELEKUNG 117CM
📌LABUH KAIN 140 CM
.
=============================
.
✅ KUALITI TERBAIK SETANDING DENGAN JENAMA TERNAMA .
✅ BAHAGIAN MUKA STRETCHABLE BERGETAH MEMBERI KESELESAAN PADA PEMAKAI. . ✅ DIJAMIN ANDA PUASHATI😍😍
=============================
. ✔️Click Direct Whatsapps Link dibawah bersama gambar👇👇👇
.
☎️www.wasap.my/601110100651 ☎️www.wasap.my/601110100651 =======
PERHATIAN UTK SURI RUMAH : "AGENT DROPSHIP TELEKUNG DIPERLUKAN SEKARANG! "
=======
.
#telekungmurah #telekungcantik #telekungmurahmalaysia #telekunghantaran #telekungkahwin #telekungcantikmalaysia #telekungsulam #telekungpengantin #pesonapengantin #pesonapengantin #telekungwarna #telekungsolat #telekunglace


2

Warna apa pilihan hati tahun ni 😍
.
📢📢📢 READY STOCK!!..READY STOCK!! SEHELAI Rm39 SAHAJAA !! 📲(SCREENSHOT AND DIRECT WASAP)👇 ☎️www.wasap.my/601110100651
.
=========================
🌺MAKLUMAT TELEKUNG🌺
=========================
.
✅ Kain Lycra (selesa)
✅ Lebih 10 pilihan warna
✅ Lace cantik
✅ Labuh
✅ Bahagian muka yang kemas (Bergetah)
✅ Tidak jarang
✅ Kain bergetah + bertali di pinggang
.
🍀UKURAN TELEKUNG🍀 .
📌LABUH TELEKUNG 117CM
📌LABUH KAIN 140 CM
.
=============================
.
✅ KUALITI TERBAIK SETANDING DENGAN JENAMA TERNAMA .
✅ BAHAGIAN MUKA STRETCHABLE BERGETAH MEMBERI KESELESAAN PADA PEMAKAI. . ✅ DIJAMIN ANDA PUASHATI😍😍
=============================
. ✔️Click Direct Whatsapps Link dibawah bersama gambar👇👇👇
.
☎️www.wasap.my/601110100651 ☎️www.wasap.my/601110100651 =======
PERHATIAN UTK SURI RUMAH : "AGENT DROPSHIP TELEKUNG DIPERLUKAN SEKARANG! "
=======
.
#telekungmurah #telekungcantik #telekungmurahmalaysia #telekunghantaran #telekungkahwin #telekungcantikmalaysia #telekungsulam #telekungpengantin #pesonapengantin #pesonapengantin #telekungwarna #telekungsolat #telekunglace


1

Warna apa pilihan hati tahun ni 😍
.
📢📢📢 READY STOCK!!..READY STOCK!! SEHELAI Rm39 SAHAJAA !! 📲(SCREENSHOT AND DIRECT WASAP)👇 ☎️www.wasap.my/601110100651
.
=========================
🌺MAKLUMAT TELEKUNG🌺
=========================
.
✅ Kain Lycra (selesa)
✅ Lebih 10 pilihan warna
✅ Lace cantik
✅ Labuh
✅ Bahagian muka yang kemas (Bergetah)
✅ Tidak jarang
✅ Kain bergetah + bertali di pinggang
.
🍀UKURAN TELEKUNG🍀 .
📌LABUH TELEKUNG 117CM
📌LABUH KAIN 140 CM
.
=============================
.
✅ KUALITI TERBAIK SETANDING DENGAN JENAMA TERNAMA .
✅ BAHAGIAN MUKA STRETCHABLE BERGETAH MEMBERI KESELESAAN PADA PEMAKAI. . ✅ DIJAMIN ANDA PUASHATI😍😍
=============================
. ✔️Click Direct Whatsapps Link dibawah bersama gambar👇👇👇
.
☎️www.wasap.my/601110100651 ☎️www.wasap.my/601110100651 =======
PERHATIAN UTK SURI RUMAH : "AGENT DROPSHIP TELEKUNG DIPERLUKAN SEKARANG! "
=======
.
#telekungmurah #telekungcantik #telekungmurahmalaysia #telekunghantaran #telekungkahwin #telekungcantikmalaysia #telekungsulam #telekungpengantin #pesonapengantin #pesonapengantin #telekungwarna #telekungsolat #telekunglace


0

Warna apa pilihan hati tahun ni 😍
.
📢📢📢 READY STOCK!!..READY STOCK!! SEHELAI Rm39 SAHAJAA !! 📲(SCREENSHOT AND DIRECT WASAP)👇 ☎️www.wasap.my/601110100651
.
=========================
🌺MAKLUMAT TELEKUNG🌺
=========================
.
✅ Kain Lycra (selesa)
✅ Lebih 10 pilihan warna
✅ Lace cantik
✅ Labuh
✅ Bahagian muka yang kemas (Bergetah)
✅ Tidak jarang
✅ Kain bergetah + bertali di pinggang
.
🍀UKURAN TELEKUNG🍀 .
📌LABUH TELEKUNG 117CM
📌LABUH KAIN 140 CM
.
=============================
.
✅ KUALITI TERBAIK SETANDING DENGAN JENAMA TERNAMA .
✅ BAHAGIAN MUKA STRETCHABLE BERGETAH MEMBERI KESELESAAN PADA PEMAKAI. . ✅ DIJAMIN ANDA PUASHATI😍😍
=============================
. ✔️Click Direct Whatsapps Link dibawah bersama gambar👇👇👇
.
☎️www.wasap.my/601110100651 ☎️www.wasap.my/601110100651 =======
PERHATIAN UTK SURI RUMAH : "AGENT DROPSHIP TELEKUNG DIPERLUKAN SEKARANG! "
=======
.
#telekungmurah #telekungcantik #telekungmurahmalaysia #telekunghantaran #telekungkahwin #telekungcantikmalaysia #telekungsulam #telekungpengantin #pesonapengantin #pesonapengantin #telekungwarna #telekungsolat #telekunglace


0

Warna apa pilihan hati tahun ni 😍
.
📢📢📢 READY STOCK!!..READY STOCK!! SEHELAI Rm39 SAHAJAA !! 📲(SCREENSHOT AND DIRECT WASAP)👇 ☎️www.wasap.my/601110100651
.
=========================
🌺MAKLUMAT TELEKUNG🌺
=========================
.
✅ Kain Lycra (selesa)
✅ Lebih 10 pilihan warna
✅ Lace cantik
✅ Labuh
✅ Bahagian muka yang kemas (Bergetah)
✅ Tidak jarang
✅ Kain bergetah + bertali di pinggang
.
🍀UKURAN TELEKUNG🍀 .
📌LABUH TELEKUNG 117CM
📌LABUH KAIN 140 CM
.
=============================
.
✅ KUALITI TERBAIK SETANDING DENGAN JENAMA TERNAMA .
✅ BAHAGIAN MUKA STRETCHABLE BERGETAH MEMBERI KESELESAAN PADA PEMAKAI. . ✅ DIJAMIN ANDA PUASHATI😍😍
=============================
. ✔️Click Direct Whatsapps Link dibawah bersama gambar👇👇👇
.
☎️www.wasap.my/601110100651 ☎️www.wasap.my/601110100651 =======
PERHATIAN UTK SURI RUMAH : "AGENT DROPSHIP TELEKUNG DIPERLUKAN SEKARANG! "
=======
.
#telekungmurah #telekungcantik #telekungmurahmalaysia #telekunghantaran #telekungkahwin #telekungcantikmalaysia #telekungsulam #telekungpengantin #pesonapengantin #pesonapengantin #telekungwarna #telekungsolat #telekunglace


1

Warna apa pilihan hati tahun ni 😍
.
📢📢📢 READY STOCK!!..READY STOCK!! SEHELAI RM39 SAHAJAA !! 📲(SCREENSHOT AND DIRECT WASAP)👇 ☎️www.wasap.my/601110100651
.
=========================
🌺MAKLUMAT TELEKUNG🌺
=========================
.
✅ Kain Lycra (selesa)
✅ Lebih 10 pilihan warna
✅ Lace cantik
✅ Labuh
✅ Bahagian muka yang kemas (Bergetah)
✅ Tidak jarang
✅ Kain bergetah + bertali di pinggang
.
🍀UKURAN TELEKUNG🍀 .
📌LABUH TELEKUNG 117CM
📌LABUH KAIN 140 CM
.
=============================
.
✅ KUALITI TERBAIK SETANDING DENGAN JENAMA TERNAMA .
✅ BAHAGIAN MUKA STRETCHABLE BERGETAH MEMBERI KESELESAAN PADA PEMAKAI. . ✅ DIJAMIN ANDA PUASHATI😍😍
=============================
. ✔️Click Direct Whatsapps Link dibawah bersama gambar👇👇👇
.
☎️www.wasap.my/601110100651 ☎️www.wasap.my/601110100651 =======
PERHATIAN UTK SURI RUMAH : "AGENT DROPSHIP TELEKUNG DIPERLUKAN SEKARANG! "
=======
.
#telekungmurah #telekungcantik #telekungmurahmalaysia #telekunghantaran #telekungkahwin #telekungcantikmalaysia #telekungsulam #telekungpengantin #pesonapengantin #pesonapengantin #telekungwarna #telekungsolat #telekunglace


0

Warna apa pilihan hati tahun ni 😍
.
📢📢📢 READY STOCK!!..READY STOCK!! SEHELAI RM39 SAHAJAA !! 📲(SCREENSHOT AND DIRECT WASAP)👇 ☎️www.wasap.my/601110100651
.
=========================
🌺MAKLUMAT TELEKUNG🌺
=========================
.
✅ Kain Lycra (selesa)
✅ Lebih 10 pilihan warna
✅ Lace cantik
✅ Labuh
✅ Bahagian muka yang kemas (Bergetah)
✅ Tidak jarang
✅ Kain bergetah + bertali di pinggang
.
🍀UKURAN TELEKUNG🍀 .
📌LABUH TELEKUNG 117CM
📌LABUH KAIN 140 CM
.
=============================
.
✅ KUALITI TERBAIK SETANDING DENGAN JENAMA TERNAMA .
✅ BAHAGIAN MUKA STRETCHABLE BERGETAH MEMBERI KESELESAAN PADA PEMAKAI. . ✅ DIJAMIN ANDA PUASHATI😍😍
=============================
. ✔️Click Direct Whatsapps Link dibawah bersama gambar👇👇👇
.
☎️www.wasap.my/601110100651 ☎️www.wasap.my/601110100651 =======
PERHATIAN UTK SURI RUMAH : "AGENT DROPSHIP TELEKUNG DIPERLUKAN SEKARANG! "
=======
.
#telekungmurah #telekungcantik #telekungmurahmalaysia #telekunghantaran #telekungkahwin #telekungcantikmalaysia #telekungsulam #telekungpengantin #pesonapengantin #pesonapengantin #telekungwarna #telekungsolat #telekunglace


1

Warna apa pilihan hati tahun ni 😍
.
📢📢📢 READY STOCK!!..READY STOCK!! SEHELAI RM39 SAHAJAA !! 📲(SCREENSHOT AND DIRECT WASAP)👇 ☎️www.wasap.my/601110100651
.
=========================
🌺MAKLUMAT TELEKUNG🌺
=========================
.
✅ Kain Lycra (selesa)
✅ Lebih 10 pilihan warna
✅ Lace cantik
✅ Labuh
✅ Bahagian muka yang kemas (Bergetah)
✅ Tidak jarang
✅ Kain bergetah + bertali di pinggang
.
🍀UKURAN TELEKUNG🍀 .
📌LABUH TELEKUNG 117CM
📌LABUH KAIN 140 CM
.
=============================
.
✅ KUALITI TERBAIK SETANDING DENGAN JENAMA TERNAMA .
✅ BAHAGIAN MUKA STRETCHABLE BERGETAH MEMBERI KESELESAAN PADA PEMAKAI. . ✅ DIJAMIN ANDA PUASHATI😍😍
=============================
. ✔️Click Direct Whatsapps Link dibawah bersama gambar👇👇👇
.
☎️www.wasap.my/601110100651 ☎️www.wasap.my/601110100651 =======
PERHATIAN UTK SURI RUMAH : "AGENT DROPSHIP TELEKUNG DIPERLUKAN SEKARANG! "
=======
.
#telekungmurah #telekungcantik #telekungmurahmalaysia #telekunghantaran #telekungkahwin #telekungcantikmalaysia #telekungsulam #telekungpengantin #pesonapengantin #pesonapengantin #telekungwarna #telekungsolat #telekunglace


0

Warna apa pilihan hati tahun ni 😍
.
📢📢📢 READY STOCK!!..READY STOCK!! SEHELAI RM39 SAHAJAA !! 📲(SCREENSHOT AND DIRECT WASAP)👇 ☎️www.wasap.my/601110100651
.
=========================
🌺MAKLUMAT TELEKUNG🌺
=========================
.
✅ Kain Lycra (selesa)
✅ Lebih 10 pilihan warna
✅ Lace cantik
✅ Labuh
✅ Bahagian muka yang kemas (Bergetah)
✅ Tidak jarang
✅ Kain bergetah + bertali di pinggang
.
🍀UKURAN TELEKUNG🍀 .
📌LABUH TELEKUNG 117CM
📌LABUH KAIN 140 CM
.
=============================
.
✅ KUALITI TERBAIK SETANDING DENGAN JENAMA TERNAMA .
✅ BAHAGIAN MUKA STRETCHABLE BERGETAH MEMBERI KESELESAAN PADA PEMAKAI. . ✅ DIJAMIN ANDA PUASHATI😍😍
=============================
. ✔️Click Direct Whatsapps Link dibawah bersama gambar👇👇👇
.
☎️www.wasap.my/601110100651 ☎️www.wasap.my/601110100651 =======
PERHATIAN UTK SURI RUMAH : "AGENT DROPSHIP TELEKUNG DIPERLUKAN SEKARANG! "
=======
.
#telekungmurah #telekungcantik #telekungmurahmalaysia #telekunghantaran #telekungkahwin #telekungcantikmalaysia #telekungsulam #telekungpengantin #pesonapengantin #pesonapengantin #telekungwarna #telekungsolat #telekunglace


1

Warna apa pilihan hati tahun ni 😍
.
📢📢📢 READY STOCK!!..READY STOCK!! SEHELAI RM39 SAHAJAA !! 📲(SCREENSHOT AND DIRECT WASAP)👇 ☎️www.wasap.my/601110100651
.
=========================
🌺MAKLUMAT TELEKUNG🌺
=========================
.
✅ Kain Lycra (selesa)
✅ Lebih 10 pilihan warna
✅ Lace cantik
✅ Labuh
✅ Bahagian muka yang kemas (Bergetah)
✅ Tidak jarang
✅ Kain bergetah + bertali di pinggang
.
🍀UKURAN TELEKUNG🍀 .
📌LABUH TELEKUNG 117CM
📌LABUH KAIN 140 CM
.
=============================
.
✅ KUALITI TERBAIK SETANDING DENGAN JENAMA TERNAMA .
✅ BAHAGIAN MUKA STRETCHABLE BERGETAH MEMBERI KESELESAAN PADA PEMAKAI. . ✅ DIJAMIN ANDA PUASHATI😍😍
=============================
. ✔️Click Direct Whatsapps Link dibawah bersama gambar👇👇👇
.
☎️www.wasap.my/601110100651
☎️www.wasap.my/601110100651
. =======
PERHATIAN UTK SURI RUMAH : "AGENT DROPSHIP TELEKUNG DIPERLUKAN SEKARANG! "
=======
.
#telekungmurah #telekungcantik #telekungmurahmalaysia #telekunghantaran #telekungkahwin #telekungcantikmalaysia #telekungsulam #telekungpengantin #pesonapengantin #pesonapengantin #telekungwarna #telekungsolat #telekunglace


0