#temuantakdir

Instagram photos and videos

#temuantakdir#actormalaysia#aljannah#alnurra#shooting#action#malaysia#malieqabdullah#stunt#modelling#finalistslosangeles#commercial#zazenproduction#fashion#like4like#casting#instamood#castingcall#filming#filmshooting#follow4follow#makeup#celebrity#filmisnotdead#smile#cool#eryzukhairi#cinema#folowme#friendstomankind

Hashtags #temuantakdir for Instagram

Merelakan segala yang hilang dan pergi
Berarti membuka pintu bagi yang lebih baik dan baru,
Dunia ialah aliran ujian
jangan henti memaknainya.
-
-
#instagram
#instagood
#like4likes
#likeforfollow
#jalanhidupku
#temuantakdir


2

Lama nih tak jumpaaaa... @amai_kamarudin ajak ke muar katanya.. jom..!! #malieqphoto #malieqabdullah #stonerbejr #temuantakdir


0

Kapten ( PGA ) Amai Kamarudin.. Hari nikah aku x sempat sampai.. Harini Wedding sahabat aku turun sampai selesai majlis.. Ikatan ukhwah silaturahim di eratkan.. Moga moga lepas kawen ni rezeki terbuka luas.. InsyAllah.. #malieqphoto #malieqabdullah #malaysianactor #temuantakdir #sahabat #pengantinbaru #tilljannah


2

Bersama @vanidah_imran . Cantik sgt dia ngalahkan saya walau kami sama usia ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
#temuantakdir


0

Assalamualaikum salam jumaat semua,aura positif ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘จ๐Ÿป๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
#actormalaysia#commercial
#model#tvc#action#stunt#polisevo2#finalistslosangeles #temuantakdir#aljannah#alnurra#malaysia#


13

Thanks #photographer# snapped my picture dengan busana yang di sponsored oleh #DKS#duitkertassendiri#redcarpet#ASK2017#ASK17#pencalonan pelakon harapan film lelaki terbaik menerusi film #temuantakdir#action#police#polismalaysia# finalistslosangeles#zazenproduction #actormalaysia #commercial #aljannah#alnurra#


6

Throwback ketika red carpet malam penuh gemilang #ASK2017#ASK17#anugerahskrin2017 #bersama actor @malieqabdullah and actress #kiran# pencalonan menerusi film #temuantakdir# pelakon harapan film lelaki dan perempuan terbaik.tapi masih belum ada rezeki bersabar.terus kan karier dan bakat yg di kurniakan oleh Allah.#action#stunt#joker#omar#finalistslosangeles #actormalaysia #commercial #aljannah#alnurra#


2

DaA LaMa XbJuMpE.. MaLaM tD, kT dIpErTeMuKaN.. JeJaK kAsIh SaHaBaT LaMa! #actor #temuantakdir #aljannah #gengbikers #pencintaduaroda #cheesekut #supportmember #sayabeli


2

Di malam gilang gemilang anugerah skriล„ 2017.
Actor and actress film #temuantakdir#ASK17#ASK2017#actormalaysia #commercial #aljannah#alnurra


2

Actor and actress yang tercalon bagi kategori pelakon harapan film lelaki terbaik,menerusi film #temuantakdir#finalistslosangeles #zazenproduction #2016#ASK17#ASK2017#actormalaysia #commercial #model#stunt#action#aljannah#alnurra#


1

Anugerah skrin 2017....doa kan saya jikalau ada rezeki untuk percalonan pelakon harapan film terbaik,tiga film tercalon antaranya : Temuan Takdir : Kanang Anak Langkau
: Wolkswagen Kuning
#actormalaysia#commercial#stunt#action#badguys#temuantakdir#kananganaklangkau#wolkswagenkuning#ask2017#anugerahskrin2017#aljannah#alnurra#malaysiaku๐Ÿ‘จ๐Ÿป๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ


8

Bismillahirrahmanirrahim...anugerah skrin ni buat2 suprised pulak ye,tak tau la kalau ada yang tercalon untuk tahun ni.alhamdulillah mudah mudahan la ye kite doakan sama2.kalau tercalon pun syukur da sebab kt luar negara dan tempa nama,bile lagi di dalam negeri sendiri,jumpe saya di #ask2017#anugerahskrin#thanks #zazenproduction#temuantakdir#actormalaysia#commercial#stunt#action#castomar#finalistslosangeles#meetingfate#
Drector by Master dhyan vimal ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘


12

#Repost @amai_kamarudin (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Happy birthday @markadam1079 semoga panjang umur dan di murahkan rezeki bersama isteri tercinta kak eyzan,thanks kak sudi invite sy love uollsss khob kun kha,ratree sawadd ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘จ๐Ÿป๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
#happybirthday#markadamturns38 #singer#actormalaysia #commercial #stunt#action#aljannah#alnurra#stars#temuantakdir#finalistslosangeles#


0

Happy birthday @markadam1079 semoga panjang umur dan di murahkan rezeki bersama isteri tercinta kak eyzan,thanks kak sudi invite sy love uollsss khob kun kha,ratree sawadd ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘จ๐Ÿป๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
#happybirthday#markadamturns38 #singer#actormalaysia #commercial #stunt#action#aljannah#alnurra#stars#temuantakdir#finalistslosangeles#


3

Honored to be invited to attend as the nominee for my First Movie in Malaysia, #temuantakdir for the prestigious event #ffm29 to witness the labor of hard work & the success of everyone in the film making business #imblessed #festivalfilem29 #malaysia #art #malaysianfilemindustry #musicdirector #kudostomyteam #indian #tamizhan #suitup #badposer #redcarpet #honored #temuantakdir #malayfilem #zazendesignandproduction Special thanks to my team @johnnaveenroy without you this wouldnโ€™t have been possible! ๐Ÿ™๐Ÿผ


12

Thanks busana dari elnina couture untuk #ffm29#festivalfilemmalaysia# doakan saya untuk kategori #bestsupportingactor #film#temuantakdir#actormalaysia #commercial#aljannah#alnurra#negaraku#


21

TRIVIA FFM ๐ŸŽฅ
.

Ratu cantik, #Thanuja juga antara calon awal bagi kategori Pelakon Harapan Wanita Terbaik FFM malam ini di mana dia bertanding atas tiket filem #TemuanTakdir.
.

#FFM29
#FestivalFilemMalaysia


0

Bismillahirrahmanirrahim....alhamdulillah syukur kepada Allah s.a.w. Pernah kah anda ingat dengan film "Temuan Takdir",dulu nya pernah menang di los angeles and saya tercalon top 6 finalists di los angeles,dan kali ini di negara sendiri mereka dalam proses mencalon kan saya di ffm29 sebagai pelakon harapan film,antagonis.top 5 yang terbaik,doakan saya and team "Temuan Takdir" berjaya,ini first film saya memegang watak besar dan saiko.amin.thanks my drector #masterdhyanvimal# kerana memberi peluang dan ruang untuk berada di dalam ini sebagai omar ๐Ÿ•บ๐Ÿฟ๐Ÿ•ด๐Ÿฟ๐Ÿ‘จ๐Ÿฟโ€๐ŸŽค๐Ÿ•ต๐Ÿฟ๐Ÿ‘ค๐Ÿ‘จ๐Ÿป๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ#,#temuantakdir#topfinalistslosangeles#omar#saiko#antagonis#police#polismalaysia#zazenproduction#ffm29#actormalaysia#commercial#stunt#action#aljannah#alnurra


24