#temuantakdir

Instagram photos and videos

#temuantakdir#actormalaysia#aljannah#alnurra#action#commercial#finalistslosangeles#malieqabdullah#stunt#zazenproduction#shooting#comercial#villane#actorslife#malaysia#antagonis#modelling#castingcall#fashion#like4like#celebrity#smile#filmisnotdead#cinema#Repost#instamood#cool#filming#casting#filmshooting

Hashtags #temuantakdir for Instagram

Merelakan segala yang hilang dan pergi
Berarti membuka pintu bagi yang lebih baik dan baru,
Dunia ialah aliran ujian
jangan henti memaknainya.
-
-
#instagram
#instagood
#like4likes
#likeforfollow
#jalanhidupku
#temuantakdir


0

Lama nih tak jumpaaaa... @amai_kamarudin ajak ke muar katanya.. jom..!! #malieqphoto #malieqabdullah #stonerbejr #temuantakdir


0

Kapten ( PGA ) Amai Kamarudin.. Hari nikah aku x sempat sampai.. Harini Wedding sahabat aku turun sampai selesai majlis.. Ikatan ukhwah silaturahim di eratkan.. Moga moga lepas kawen ni rezeki terbuka luas.. InsyAllah.. #malieqphoto #malieqabdullah #malaysianactor #temuantakdir #sahabat #pengantinbaru #tilljannah


2

Bersama @vanidah_imran . Cantik sgt dia ngalahkan saya walau kami sama usia 😘😘
#temuantakdir


0

Assalamualaikum salam jumaat semua,aura positif πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ‘¨πŸ»πŸ‡²πŸ‡Ύ
#actormalaysia#commercial
#model#tvc#action#stunt#polisevo2#finalistslosangeles #temuantakdir#aljannah#alnurra#malaysia#


13

Thanks #photographer# snapped my picture dengan busana yang di sponsored oleh #DKS#duitkertassendiri#redcarpet#ASK2017#ASK17#pencalonan pelakon harapan film lelaki terbaik menerusi film #temuantakdir#action#police#polismalaysia# finalistslosangeles#zazenproduction #actormalaysia #commercial #aljannah#alnurra#


6

Throwback ketika red carpet malam penuh gemilang #ASK2017#ASK17#anugerahskrin2017 #bersama actor @malieqabdullah and actress #kiran# pencalonan menerusi film #temuantakdir# pelakon harapan film lelaki dan perempuan terbaik.tapi masih belum ada rezeki bersabar.terus kan karier dan bakat yg di kurniakan oleh Allah.#action#stunt#joker#omar#finalistslosangeles #actormalaysia #commercial #aljannah#alnurra#


2

DaA LaMa XbJuMpE.. MaLaM tD, kT dIpErTeMuKaN.. JeJaK kAsIh SaHaBaT LaMa! #actor #temuantakdir #aljannah #gengbikers #pencintaduaroda #cheesekut #supportmember #sayabeli


2

Di malam gilang gemilang anugerah skriΕ„ 2017.
Actor and actress film #temuantakdir#ASK17#ASK2017#actormalaysia #commercial #aljannah#alnurra


2

Actor and actress yang tercalon bagi kategori pelakon harapan film lelaki terbaik,menerusi film #temuantakdir#finalistslosangeles #zazenproduction #2016#ASK17#ASK2017#actormalaysia #commercial #model#stunt#action#aljannah#alnurra#


1

Anugerah skrin 2017....doa kan saya jikalau ada rezeki untuk percalonan pelakon harapan film terbaik,tiga film tercalon antaranya : Temuan Takdir : Kanang Anak Langkau
: Wolkswagen Kuning
#actormalaysia#commercial#stunt#action#badguys#temuantakdir#kananganaklangkau#wolkswagenkuning#ask2017#anugerahskrin2017#aljannah#alnurra#malaysiakuπŸ‘¨πŸ»πŸ‡²πŸ‡Ύ


8

Bismillahirrahmanirrahim...anugerah skrin ni buat2 suprised pulak ye,tak tau la kalau ada yang tercalon untuk tahun ni.alhamdulillah mudah mudahan la ye kite doakan sama2.kalau tercalon pun syukur da sebab kt luar negara dan tempa nama,bile lagi di dalam negeri sendiri,jumpe saya di #ask2017#anugerahskrin#thanks #zazenproduction#temuantakdir#actormalaysia#commercial#stunt#action#castomar#finalistslosangeles#meetingfate#
Drector by Master dhyan vimal πŸ‘πŸ‘πŸ‘


12

#Repost @amai_kamarudin (@get_repost)
・・・
Happy birthday @markadam1079 semoga panjang umur dan di murahkan rezeki bersama isteri tercinta kak eyzan,thanks kak sudi invite sy love uollsss khob kun kha,ratree sawadd πŸ˜˜πŸ‘¨πŸ»πŸ‡²πŸ‡Ύ
#happybirthday#markadamturns38 #singer#actormalaysia #commercial #stunt#action#aljannah#alnurra#stars#temuantakdir#finalistslosangeles#


0

Happy birthday @markadam1079 semoga panjang umur dan di murahkan rezeki bersama isteri tercinta kak eyzan,thanks kak sudi invite sy love uollsss khob kun kha,ratree sawadd πŸ˜˜πŸ‘¨πŸ»πŸ‡²πŸ‡Ύ
#happybirthday#markadamturns38 #singer#actormalaysia #commercial #stunt#action#aljannah#alnurra#stars#temuantakdir#finalistslosangeles#


3

Thanks busana dari elnina couture untuk #ffm29#festivalfilemmalaysia# doakan saya untuk kategori #bestsupportingactor #film#temuantakdir#actormalaysia #commercial#aljannah#alnurra#negaraku#


21

TRIVIA FFM πŸŽ₯
.

Ratu cantik, #Thanuja juga antara calon awal bagi kategori Pelakon Harapan Wanita Terbaik FFM malam ini di mana dia bertanding atas tiket filem #TemuanTakdir.
.

#FFM29
#FestivalFilemMalaysia


0

Bismillahirrahmanirrahim....alhamdulillah syukur kepada Allah s.a.w. Pernah kah anda ingat dengan film "Temuan Takdir",dulu nya pernah menang di los angeles and saya tercalon top 6 finalists di los angeles,dan kali ini di negara sendiri mereka dalam proses mencalon kan saya di ffm29 sebagai pelakon harapan film,antagonis.top 5 yang terbaik,doakan saya and team "Temuan Takdir" berjaya,ini first film saya memegang watak besar dan saiko.amin.thanks my drector #masterdhyanvimal# kerana memberi peluang dan ruang untuk berada di dalam ini sebagai omar πŸ•ΊπŸΏπŸ•΄πŸΏπŸ‘¨πŸΏβ€πŸŽ€πŸ•΅πŸΏπŸ‘€πŸ‘¨πŸ»πŸ‡²πŸ‡Ύ#,#temuantakdir#topfinalistslosangeles#omar#saiko#antagonis#police#polismalaysia#zazenproduction#ffm29#actormalaysia#commercial#stunt#action#aljannah#alnurra


24