#testimonialnurahkids

Instagram photos and videos

#testimonialnurahkids#tudungkanakkanak#kidshijab#tudunginstantbudak#tudungduamukakanakkanak#tudungduamukabudak#tudungbudakmurah#tudungsicomel#tudungbudakcantik#kidstudung#tudunglycrabudak#tudungkanakkanakcantik#tudungbudak#instantshawlbudak#instantshawlkanakkanak#tudungrayabudak#sayajualinstantshawlbudak

Hashtags #testimonialnurahkids for Instagram

Adik2 comel bergaya tudung Kids 2-Loop Hello Kitty! 😍😍😍
Terima kasih kepada mama adik hantar gambar comey ni! .

Price : RM25! πŸ“² wassap 012-3743812 or DM
.
To view available colours!
klik πŸ‘‰#nurahkidshellokitty2018
#testimonialnurahkids
#kidstudung
#kids2loop #tudungrayabudak2018
#tudungbudakmurah #tudungraya2018 #tudungrayakanakkanak #tudungrayabudak #tudungkanakkanak #tudunginstantbudak #kidshijab #tudungsicomel #tudungforkids #tudungduamukabudak #tudungduamukakanakkanak #tudunglycrabudak


0

Comelnya adik ni bergaya di pagi raya dengan Kids 2-Loop Butterfly 😍😍😍
Terima kasih kepada mama adik hantar gambar.

Price : RM25! πŸ“² wassap 012-3743812 or DM
.
To view available colours!
klik πŸ‘‰#nurahbutterflycolours .
#testimonialnurahkids
#kidstudung
#kids2loop #tudungrayabudak2018
#tudungbudakmurah #tudungraya2018 #tudungrayakanakkanak #tudungrayabudak #tudungkanakkanak #tudunginstantbudak #kidshijab #tudungsicomel #tudungforkids #tudungduamukabudak #tudungduamukakanakkanak #tudunglycrabudak


0

Bergaya tudung sedondon adik beradik dengan Kids 2-Loop Butterfly 😍😍😍
Terima kasih kepada mama adik hantar gambar comey ni! .

Price : RM25! πŸ“² wassap 012-3743812 or DM
.
To view available colours!
klik πŸ‘‰#nurahbutterflycolours .
#testimonialnurahkids
#kidstudung
#kids2loop #tudungrayabudak2018
#tudungbudakmurah #tudungraya2018 #tudungrayakanakkanak #tudungrayabudak #tudungkanakkanak #tudunginstantbudak #kidshijab #tudungsicomel #tudungforkids #tudungduamukabudak #tudungduamukakanakkanak #tudunglycrabudak


0

Selfie sebelum pegi beraya πŸ˜‰Lawa adik ni bergaya dengan Kids 2-Loop Hello Kitty 😍😍😍
Terima kasih kepada mama adik yang share gambar.

Price : RM25! πŸ“² wassap 012-3743812 or DM
.
To view available colours!
klik #nurahkidshellokitty2018 .
#testimonialnurahkids
#kidstudung
#kids2loop #tudungrayabudak2018
#tudungbudakmurah #tudungraya2018 #tudungrayakanakkanak #tudungrayabudak #tudungkanakkanak #tudunginstantbudak #kidshijab #tudungsicomel #tudungforkids #tudungduamukabudak #tudungduamukakanakkanak #tudunglycrabudak


0

OOTD Raya lagi! Adik comel bergaya tudung Kids 2-Loop Butterfly 😍😍😍
Terima kasih kepada mama adik hantar gambar comey ni! .

Price : RM25! πŸ“² wassap 012-3743812 or DM
.
To view available colours!
klik πŸ‘‰#nurahbutterflycolours .
#testimonialnurahkids
#kidstudung
#kids2loop #tudungrayabudak2018
#tudungbudakmurah #tudungraya2018 #tudungrayakanakkanak #tudungrayabudak #tudungkanakkanak #tudunginstantbudak #kidshijab #tudungsicomel #tudungforkids #tudungduamukabudak #tudungduamukakanakkanak #tudunglycrabudak


2

Bergaya tudung sedondon adik beradik dengan Kids 2-Loop Butterfly 😍😍😍
Terima kasih kepada mama adik hantar gambar comey ni! .

Price : RM25! πŸ“² wassap 012-3743812 or DM
.
To view available colours!
klik πŸ‘‰#nurahbutterflycolours .
#testimonialnurahkids
#kidstudung
#kids2loop #tudungrayabudak2018
#tudungbudakmurah #tudungraya2018 #tudungrayakanakkanak #tudungrayabudak #tudungkanakkanak #tudunginstantbudak #kidshijab #tudungsicomel #tudungforkids #tudungduamukabudak #tudungduamukakanakkanak #tudunglycrabudak


0

Ready nak pegi beraya dengan Kids 2-Loop Hello Kitty 😍😍😍
Terima kasih kepada mama adik yang share gambar.

Price : RM25! πŸ“² wassap 012-3743812 or DM
.
To view available colours!
klik #nurahkidshellokitty2018 .
#testimonialnurahkids
#kidstudung
#kids2loop #tudungrayabudak2018
#tudungbudakmurah #tudungraya2018 #tudungrayakanakkanak #tudungrayabudak #tudungkanakkanak #tudunginstantbudak #kidshijab #tudungsicomel #tudungforkids #tudungduamukabudak #tudungduamukakanakkanak #tudunglycrabudak


1

Update status ke tu dik ?πŸ˜… Hari Raya mesti busy update gambar raya di media sosial kan. Sweetnye adik ni pakai Kids 2-loop Butterfly size M!

Terima kasih kepada mommy yang hantar gambar niπŸ˜‰

Price : RM25! πŸ“² wassap 012-3743812 or DM
.
To view available colours!
klik πŸ‘‰#nurahbutterflycolours .
#testimonialnurahkids
#kidstudung
#kids2loop #tudungrayabudak2018
#tudungbudakmurah #tudungraya2018 #tudungrayakanakkanak #tudungrayabudak #tudungkanakkanak #tudunginstantbudak #kidshijab #tudungsicomel #tudungforkids #tudungduamukabudak #tudungduamukakanakkanak #tudunglycrabudak


0

Tak pernah tak comel 😍. Adik Qaireen bergaya di hari raya dengan Kids 2-Loop Butterfly.

Macam2 warna tudung adik ni ada! Terima kasih kepada mama adik yang selalu purchase tudung kami πŸ˜‰

Price : RM25! πŸ“² wassap 012-3743812 or DM
.
To view available colours!
klik πŸ‘‰#nurahbutterflycolours .
#testimonialnurahkids
#kidstudung
#kids2loop #tudungrayabudak2018
#tudungbudakmurah #tudungraya2018 #tudungrayakanakkanak #tudungrayabudak #tudungkanakkanak #tudunginstantbudak #kidshijab #tudungsicomel #tudungforkids #tudungduamukabudak #tudungduamukakanakkanak #tudunglycrabudak


0

Comelnya adik ni bergaya di pagi raya dengan Kids 2-Loop Butterfly 😍😍😍
Terima kasih kepada mama adik hantar gambar.

Price : RM25! πŸ“² wassap 012-3743812 or DM
.
To view available colours!
klik πŸ‘‰#nurahbutterflycolours .
#testimonialnurahkids
#kidstudung
#kids2loop #tudungrayabudak2018
#tudungbudakmurah #tudungraya2018 #tudungrayakanakkanak #tudungrayabudak #tudungkanakkanak #tudunginstantbudak #kidshijab #tudungsicomel #tudungforkids #tudungduamukabudak #tudungduamukakanakkanak #tudunglycrabudak


1

Harini nak share gambar adik comel. Excited sangat dapat tudung baru sampai taknak bukakπŸ˜‰ .
.
πŸ’•Kids 2-Loop Hello KittyπŸ’• .
===========
Ada 2 Size :
===========
Size S (4 - 9 tahun)
Size M (10-11 tahun)
.
Price : RM25! πŸ“² wassap 012-3743812 or DM
.
To view available colours!
klik πŸ‘‰#nurahkidshellokitty2018
.
#testimonialnurahkids
#kidstudung
#kids2loop #tudungrayabudak2018
#tudungbudakmurah #tudungraya2018 #tudungrayakanakkanak #tudungrayabudak #tudungkanakkanak #tudunginstantbudak #kidshijab #tudungsicomel #tudungforkids #tudungduamukabudak #tudungduamukakanakkanak #tudunglycrabudak


0

Harini nak share gambar adik comel. Thank you Pn. Rozana for sending this picture 😘😘
.
πŸ’•Kids 2-Loop Hello Kitty πŸ’• .
===========
Ada 2 Size :
===========
Size S (4 - 9 tahun)
Size M (10-11 tahun)
.
Price : RM25! πŸ“² wassap 012-3743812 or DM
.
To view available colours!
klik #nurahkidshellokitty2018 or swipe picture. .
.
#testimonialnurahkids
#kidstudung
#kids2loop #tudungrayabudak2018
#tudungbudakmurah #tudungraya2018 #tudungrayakanakkanak #tudungrayabudak #tudungkanakkanak #tudunginstantbudak #kidshijab #tudungsicomel #tudungforkids #tudungduamukabudak #tudungduamukakanakkanak #tudunglycrabudak


0

Harini nak share gambar adik comel. Thank you Pn. @ieydamirza for sending this picture. Adik ni mesti excited sbb dah dpt tudung raya! Mommies yang lain bila lagi nak dapatkan tudung ni untuk anak2? πŸ˜‰ .
.
πŸ’•Kids 2-Loop ButterflyπŸ’• .
===========
Ada 2 Size :
===========
Size S (4 - 9 tahun)
Size M (10-11 tahun)
.
Price : RM25! πŸ“² wassap 012-3743812 or DM
.
To view available colours!
klik πŸ‘‰#nurahbutterflycolours or swipe picture. .
.
#testimonialnurahkids
#kidstudung
#kids2loop #tudungrayabudak2018
#tudungbudakmurah #tudungraya2018 #tudungrayakanakkanak #tudungrayabudak #tudungkanakkanak #tudunginstantbudak #kidshijab #tudungsicomel #tudungforkids #tudungduamukabudak #tudungduamukakanakkanak #tudunglycrabudak


0

Harini nak kongsi gambar adik2 comel. Terima kasih kepada mama adik hantar gambar.Dah ready nak raya dah ! πŸ˜‰ .
πŸ’•Kids 2-Loop ButterflyπŸ’• .
===========
Ada 2 Size :
===========
Size S (4 - 9 tahun)
Size M (10-11 tahun)
.
Price : RM25! πŸ“² wassap 012-3743812 or DM
.
To view available colours!
klik πŸ‘‰#nurahbutterflycolours or swipe picture. .
.
#testimonialnurahkids
#kidstudung
#kids2loop #tudungrayabudak2018
#tudungbudakmurah #tudungraya2018 #tudungrayakanakkanak #tudungrayabudak #tudungkanakkanak #tudunginstantbudak #kidshijab #tudungsicomel #tudungforkids #tudungduamukabudak #tudungduamukakanakkanak #tudunglycrabudak


0

Terima kasih Pn Laila atas feedback Zahra Kids Inner! Memang ramai kata selesa & sesuai untuk anak-anak! Harga pun πŸ‘πŸ‘
.
BUY 3 FOR RM15 ! ( RM7 sehelai)
.
WhatsappπŸ“² 012-3743812 atau DM.
Nak view available colour kids inner? Swipe picture! .

#testimonialnurahkids #shopeecustomer
#muslimwear #muslimkids #serkuptudung #serkupkepala #innertudung #innerbudak #innerneck #anaktudung #anaktudungbudak #serkupbudak #anaktudungmurah


0

Terima kasih Puan Azliyana atas rating & feedback! 😍 🌸Zahra Kids Inner🌸

Buy 3 RM15 (sehelai RM7)
.
========================
MACAM MANA NAK ORDER?
=======================
.
Whatsapp ke πŸ“² 012-3743812 atau DM
. *Swipe picture untuk pilihan warna
.

#testimonialnurahkids
#testimonizahrakidsinner
#telekungkanakkanak
#telekungbudak #telekungbudakcomel #telekunglycrabudak
#telekungdwitone #telekungbaby


0

Terima kasih Pn. Atikah atas feedback kids inner 😍 Nampak happy betul adik ni pakai inner baru! Size yang sesuai untuk 5 tahun kerana material stretchable, juga sesuai dipakai seawal umur 2 tahun.
Terima kasih sis sebab sudi share gambar dengan kami! .
BUY 3 for RM15 shj
(swipe picture untuk view colours!) WA πŸ“²60123743812
.
#testimonizahrakidsinner #testimonialnurahkids
#muslimwear #muslimkids #serkuptudung #serkupkepala #innertudung #innerbudak #innerneck #anaktudung #anaktudungbudak #serkupbudak #anaktudungmurah


0

Bergaya dengan kids 2 loop Hello Kitty. Tudung sedondon adik beradik untuk kenduri. Terima kasih Pn Sazlin atas feedback & gambar! Alhamdulillah, sempat sampai sebelum majlis kenduri weekend lepas.
.
❀️Hello Kitty 2 Loop (RM25 sehelai) .
.
To view colours,
klik #nurahkidshellokitty2018

#testimonialnurahkids
#tudungbudakmurah #tudungkanakkanak #tudungbudakcantik #tudunginstantbudak #tudungkanakkanakcantik #kidshijab #instantshawlbudak #muslimkids #shahalamresident #instantshawlkanakkanak #tudungsicomel #tudungduamukabudak #tudungduamukakanakkanak #sayajualinstantshawlbudak #tudung2loop #sayajualinstantshawlkanakkanak
#tudunglycrabudak #kidstudung #nurahbutterflycolours


0

Terima kasih Pn Nadiah atas feedback kids inner! 😍 Nampak happy betul adik ni ke tadika harini.Terima kasih sis sebab sudi share gambar dengan kami!
.
#testimonizahrakidsinner #testimonialnurahkids
#muslimwear #muslimkids #serkuptudung #serkupkepala #innertudung #innerbudak #innerneck #anaktudung #anaktudungbudak #serkupbudak #anaktudungmurah


0

Terima kasih Pn Sumaiah atas feedback Zahra Kids Inner! Memang ramai kata selesa & sesuai untuk anak-anak! Harga pun πŸ‘πŸ‘
.
BUY 3 FOR RM15 ! ( RM7 sehelai)
.
WhatsappπŸ“² 012-3743812 atau DM.
Nak view available colour kids inner? Swipe picture! .

#testimonialnurahkids
#muslimwear #muslimkids #serkuptudung #serkupkepala #innertudung #innerbudak #innerneck #anaktudung #anaktudungbudak #serkupbudak #anaktudungmurah


0

Terima kasih puan nordiana atas rating & feedback!
. 😍 🌸Zahra Kids Inner🌸
Buy 3 RM15 (sehelai RM7)
.
========================
MACAM MANA NAK ORDER?
=======================
.
Whatsapp ke πŸ“² 012-3743812 atau DM
. *Swipe picture untuk pilihan warna
.

#testimonialnurahkids

#telekungkanakkanak
#telekungbudak #telekungbudakcomel #telekunglycrabudak
#telekungdwitone #telekungbaby


0

FEEDBACK INNER SEKOLAH 😍

Terima kasih Pn Azlina! Alhamdulillah dah sampai innernya.Semoga murah rezeki & dapat repeat order lagi 😍

BUY 3 FOR RM15 ! ( RM7 sehelai)
.
Nak view available colour kids inner? **Swipe pictures .
.
#testimonialnurahkids
#muslimwear #muslimkids #serkuptudung #serkupkepala #innertudung #innerbudak #innerneck #anaktudung #anaktudungbudak #serkupbudak #anaktudungmurah


0

FEEDBACK INNER SEKOLAH 😍

Terima kasih Pn Fauziah! Alhamdulillah dah sampai innernya.Semoga murah rezeki & dapat repeat order lagi 😍

BUY 3 FOR RM15 ! ( RM7 sehelai)
.
Nak view available colour kids inner? **Swipe pictures .
#shoppeecustomer #testimonialnurahkids
#muslimwear #muslimkids #serkuptudung #serkupkepala #innertudung #innerbudak #innerneck #anaktudung #anaktudungbudak #serkupbudak #anaktudungmurah


0

FEEDBACK INNER SEKOLAH 😍

Terima kasih Pn Aziah atas feedback! Alhamdulillah. Berbaloi mommy ni beli 3 helai ! Memang selesa anak pakai ke sekolah , sebab material SOFT LYCRA yang stretchable ! 😊

BUY 3 FOR RM15 ! ( RM7 sehelai)
.
Nak view available colour kids inner? Klik #innernurahkids
#testimonialnurahkids
.
#muslimwear #muslimkids #serkuptudung #serkupkepala #innertudung #innerbudak #innerneck #anaktudung #anaktudungbudak #serkupbudak #anaktudungmurah


0

Comelnyerr adik ni pakai inner zahra PINK!! Sesuai sangat dengan tudung baby yang dia pakai.

Terima kasih Puan Zalina dari Sabah atas gambar & rating πŸŒŸπŸŒŸπŸŒŸπŸŒŸπŸŒŸπŸ‘Alhamdulillah.
BUY 3 FOR RM15 ! ( RM7 sehelai)
.
Nak view available colour kids inner? Klik #innernurahkids
#testimonialnurahkids

#muslimwear #muslimkids #serkuptudung #serkupkepala #innertudung #innerbudak #innerneck #anaktudung #anaktudungbudak #serkupbudak #anaktudungmurah


0

Terima kasih mummies atas pix2 anakmu. 😍 Comel anak2 pakai tudung Hello Kitty by nurah kids.Tq banyak kerana sudi hantar gambar & bagi good feedback pada kami 😘

HELLO KITTY 2 LOOP🐈 : OUR BEST SELLER PRODUCT
βœ”οΈHARGA: $15 sehelai
βœ”οΈβœ”οΈ $40 untuk 3 helai

PROMOSI FREE INNER untuk setiap helai pembelian Instant Shawl Hello kitty 2-loop.
Nak order? πŸ“²PM Nurul Hamzah
.
.
#testimonialnurahkids
#tudunghellokittynurahkids


0

Terima kasih Pn @arrauzah 😍 Comel anak sis pakai tudung Hello Kitty.Tq banyak kerana sudi hantar gambar & bagi good feedback pada kami 😘😘 🐈

HELLO KITTY 2 LOOP🐈 : OUR BEST SELLER PRODUCT (RM25 sehelai)

PROMOSI FREE INNER untuk setiap helai pembelian Instant Shawl Hello kitty 2-loop. **SWIPE PICTURE untuk colours yang masih available!

Nak order? WAπŸ“² 012-3743812 or DM
.
.

#testimonialnurahkids
#tudunghellokitty #tudungbudakmurah #tudungkanakkanak #tudungbudakcantik #tudunginstantbudak #tudungkanakkanakcantik #kidshijab #instantshawlbudak #instantshawlkanakkanak #tudungsicomel #tudungduamukabudak #tudungduamukakanakkanak #sayajualinstantshawlbudak #sayajualinstantshawlkanakkanak
#tudunglycrabudak #kidstudung


0

Terima kasih Pn @arrauzah 😍 Comel anak sis pakai tudung Hello Kitty.Tq banyak kerana sudi hantar gambar & bagi good feedback pada kami 😘😘 🐈.
HELLO KITTY 2 LOOP🐈 : OUR BEST SELLER PRODUCT(RM25 sehelai)

PROMOSI FREE INNER untuk setiap helai pembelian Instant Shawl Hello kitty 2-loop. **SWIPE PICTURE untuk colours yang masih available!

Nak order? WAπŸ“² 012-3743812 or DM
.
.

#testimonialnurahkids
#tudunghellokitty #tudungbudakmurah #tudungkanakkanak #tudungbudakcantik #tudunginstantbudak #tudungkanakkanakcantik #kidshijab #instantshawlbudak #instantshawlkanakkanak #tudungsicomel #tudungduamukabudak #tudungduamukakanakkanak #sayajualinstantshawlbudak #sayajualinstantshawlkanakkanak
#tudunglycrabudak #kidstudung


0

LAGI FEEDBACK ZAHRA KIDS INNER dari customerπŸ˜πŸ‘Alhamdulillah. Berbaloi mommy ni beli 3 helai ! Insyaallah, kalau ada rezeki boleh repeat order lagi 😊

BUY 3 FOR RM15 ! ( RM7 sehelai)
.
Nak view available colour kids inner? Klik #innernurahkids
#testimonialnurahkids

#muslimwear #muslimkids #serkuptudung #serkupkepala #innertudung #innerbudak #innerneck #anaktudung #anaktudungbudak #serkupbudak #anaktudungmurah


0

LAGI FEEDBACK ZAHRA KIDS INNER dari customerπŸ˜πŸ‘Alhamdulillah. Berbaloi mommy ni beli 3 helai !

BUY 3 FOR RM15 ! ( RM7 sehelai)
.
Nak view available colour kids inner? Klik #innernurahkids
#testimonialnurahkids

#muslimwear #muslimkids #serkuptudung #serkupkepala #innertudung #innerbudak #innerneck #anaktudung #anaktudungbudak #serkupbudak #anaktudungmurah


0

FEEDBACK dari customer yang puas hati dengan ZAHRA KIDS INNER πŸ˜πŸ‘Alhamdulillah. Terima kasih Puan @nadianurazleena kerana support kami. One of our repeat customer ni πŸ‘πŸ‘
.
Nak view available colour kids inner? Klik #innernurahkids
#testimonialnurahkids

#muslimwear #muslimkids #serkuptudung #serkupkepala #innertudung #innerbudak #innerneck #anaktudung #anaktudungbudak #serkupbudak #anaktudungmurah


0

Terima kasih Pn Aizleen atas pembelian tudung Nurah Instant Shawl (size remaja) ! #nurahkidsadultcolours . Anak perempuan dia dah boleh share tudung dengan mama dia 😊.
.
Do checkout her instashop @withlovetolove kalau ada sesiapa nak purchase kids' islamic books, soft toys & health product ye πŸ‘πŸ‘ .
#testimonialnurahkids


1

"KAIN BEST" TESTIMONI DARI CUSTOMER KAMI.
Terima kasih Puan Siti atas feedback & gambar 😍

Comel anak dia yang umur 2 tahun! Memang design yang comel membuatkan si kecil teruja nak pakai tudung. Ditambah pula material yang selesa, menjadikan mereka suka pakai tudung!
Nak view available colours Tudung Instant 2 Muka Nurah Kids ? Klik #nurahkidscolours4
.
#testimonialnurahkids
#tudunghellokitty #tudungbudakmurah #tudungkanakkanak #tudungbudakcantik #tudunginstantbudak #tudungkanakkanakcantik #kidshijab #instantshawlbudak #muslimkids #shahalamresident #instantshawlkanakkanak #tudungsicomel #tudungduamukabudak #tudungduamukakanakkanak #sayajualinstantshawlbudak #sayajualinstantshawlkanakkanak
#tudunglycrabudak #kidstudung


0

Thank you Puan Nordiana for purchasing our Zahra Kids Inner. Sweet2 pilihan colour!

Lagi dua hari ye mommies, PROMOSI BUY 3 for RM15 !!! Klik #innernurahkids untuk view colours!
.
#testimonialnurah #testimonialnurahkids
#muslimwear #muslimkids #innertudung #innerbudak #innerneck #anaktudung #anaktudungmurah


0

Terserlah keceriaan di wajah adik comey ni!! Memang dia suka tudung ni! Alhamdulillah.
.
Terima kasih Pn @wanieshahril atas feedback & gambar!

NAMPAK KEMAS, COMEL, SELESA, HARGA PUN πŸ‘!! Sekarang tengah Promo BUY 3 for RM70 taw! Nak view colour? Klik #nurahkidscolours4

#testimonialnurahkids

#tudunghellokitty #tudungbudakmurah #tudungkanakkanak #tudungbudakcantik #tudunginstantbudak #tudungkanakkanakcantik #kidshijab #instantshawlbudak #muslimkids #shahalamresident #instantshawlkanakkanak #tudungsicomel #tudungduamukabudak #tudungduamukakanakkanak #sayajualinstantshawlbudak #sayajualinstantshawlkanakkanak
#tudunglycrabudak #kidstudung


1

Comey kan 😍 Lepas ni adik pakai tudung dengan selesa, kemas, tak payah risau tudung besar sebab dah ada Zahra Inner Kids !
Mama dia borong semua colour . Senang nak matching banyak tudung.Memang Value for Money!
.
Terima kasih Pn June, atas feedback & gambar !
.
Nak inner macam adik ni? Klik #innernurahkids
#testimonialnurahkids

#muslimwear #muslimkids #innertudung #innerbudak #innerneck #anaktudung #anaktudungmurah


0

πŸ’œSELESA πŸ’› SEJUK πŸ’š KEMAS πŸ’™
.
Antara feedback yang selalu kami terima dari customer kami.Memang tujuan utama tudung kami adalah keselesaan kepada anak-anak supaya mereka lebih suka & selesa pakai tudung.
Design & accessories adalah BONUS untuk mereka lebih konfiden & happy pakai tudung. Material tudung yang selesa amat penting untuk menggalakkan anak2 pakai tudung lebih lama, jika tidak sekejap pakai dah nak buka!! πŸ˜›
Terima kasih banyak2 Pn Zana atas feedback. Happy si comel suka pakai!

Nak beli tudung More Hello Kitty instant 2 Loop macam adik ni? klik πŸ‘‡
#nurahkidshellokitty5 #nurahkidscolours4 .
.
#testimonialnurahkids
#tudunghellokitty #tudungbudakmurah #tudungkanakkanak #tudungbudakcantik #tudunginstantbudak #tudungkanakkanakcantik #kidshijab #instantshawlbudak #instantshawlkanakkanak #tudungsicomel #tudungduamukabudak #tudungduamukakanakkanak #sayajualinstantshawlbudak #sayajualinstantshawlkanakkanak
#tudunglycrabudak #kidstudung


0

Selamat tinggal bulan Syawal!!
Alhamdulillah, seperti biasa bulan Syawal kali ini kita dapat merapatkan silaturrahim dengan berjumpa dengan sanak-saudara , kawan-kawan & bermaafan antara satu sama lain..
..
Semoga kita dapat bertemu lagi dengan syawal tahun depan..Insyaallah 😍

#syawal
#GoodbyeSyawal
#WelcomeZulkaedah
#testimonialnurahkids
#hariraya2017
#tudungkanakkanak
#tudungbudakcantik
#tudungbudak
#kidshijab
#instantshawlduamukabudak
#tudunglabuhonline
#raya2017


1

Kakak & Adik 😍😍. Comey kakak beraya dengan tudung Nurah Kids.Terima kasih kepada mommies yang hantar gambar kepada kami ye.

Jangan lupa tagkan gambar raya bersama tudung/telekung dari nurah kids dan dapatkan voucher discount dari kami πŸ˜‰πŸ˜ŠπŸ˜Š SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

#testimonialnurahkids
#hariraya2017
#tudungkanakkanak
#tudungbudakcantik
#tudungbudak
#kidshijab
#instantshawlduamukabudak
#tudunglabuhonline
#raya2017


0

Masyaallah, cantiknya adik ni bertudung.Comey dia bergaya dengan tudung nurah kids.Terima kasih mommies yang hantar gambar yang diedit cantik ni kepada kami ye.

Jangan lupa tagkan gambar raya bersama tudung/telekung dari nurah kids dan dapatkan voucher discount dari kami πŸ˜‰πŸ˜ŠπŸ˜Š SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

#testimonialnurahkids
#hariraya2017
#tudungkanakkanak
#tudungbudakcantik
#tudungbudak
#kidshijab
#instantshawlduamukabudak
#tudunglabuhonline
#raya2017


0

Comeynya adik ni beraya dengan tudung nurah kids.Terima kasih kepada mommies yang hantar gambar kepada kami ye.

Jangan lupa tagkan gambar raya bersama tudung/telekung dari nurah kids dan dapatkan voucher discount dari kami πŸ˜‰πŸ˜ŠπŸ˜Š SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

#testimonialnurahkids
#hariraya2017
#tudungkanakkanak
#tudungbudakcantik
#tudungbudak
#kidshijab
#instantshawlduamukabudak
#tudunglabuhonline
#raya2017


0

Comeynya adik ni beraya dengan tudung nurah kids.Terima kasih kepada mommies yang hantar gambar kepada kami ye.

Jangan lupa tagkan gambar raya bersama tudung/telekung dari nurah kids dan dapatkan voucher discount dari kami πŸ˜‰πŸ˜ŠπŸ˜Š SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

#testimonialnurahkids
#hariraya2017
#tudungkanakkanak
#tudungbudakcantik
#tudungbudak
#kidshijab
#instantshawlduamukabudak
#tudunglabuhonline
#raya2017


1

Comeynya adik ni beraya dengan tudung little dariena.Terima kasih kepada mommies yang hantar gambar kepada kami ye.

Jangan lupa tagkan gambar raya bersama tudung/telekung dari nurah kids dan dapatkan voucher discount dari kami πŸ˜‰πŸ˜ŠπŸ˜Š SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

#tudunglittledariena
#testimonialnurahkids
#hariraya2017
#tudungkanakkanak
#tudungbudakcantik
#tudungbudak
#kidshijab
#instantshawlduamukabudak
#tudunglabuhonline
#raya2017


0

Comeynya adik ni beraya dengan tudung nurah kids.Terima kasih kepada mommies yang hantar gambar kepada kami ye.

Jangan lupa tagkan gambar raya bersama tudung/telekung dari nurah kids dan dapatkan voucher discount dari kami πŸ˜‰πŸ˜ŠπŸ˜Š SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

#testimonialnurahkids
#hariraya2017
#tudungkanakkanak
#tudungbudakcantik
#tudungbudak
#kidshijab
#instantshawlduamukabudak
#tudunglabuhonline
#raya2017


0

Comeynya adik ni beraya dengan tudung nurah kids.Terima kasih kepada mommies yang hantar gambar kepada kami ye.

Jangan lupa tagkan gambar raya bersama tudung/telekung dari nurah kids dan dapatkan voucher discount dari kami πŸ˜‰πŸ˜ŠπŸ˜Š SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

#testimonialnurahkids
#hariraya2017
#tudungkanakkanak
#tudungbudakcantik
#tudungbudak
#kidshijab
#instantshawlduamukabudak
#tudunglabuhonline
#raya2017


0

Comeynya adik ni beraya dengan tudung nurah kids.Terima kasih kepada mommies yang hantar gambar kepada kami ye.

Jangan lupa tagkan gambar raya bersama tudung/telekung dari nurah kids dan dapatkan voucher discount dari kami πŸ˜‰πŸ˜ŠπŸ˜Š SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

#testimonialnurahkids
#hariraya2017
#tudungkanakkanak
#tudungbudakcantik
#tudungbudak
#kidshijab
#instantshawlduamukabudak
#tudunglabuhonline
#raya2017


0

Comeynya adik ni beraya dengan tudung nurah kids.Terima kasih kepada mommies yang hantar gambar kepada kami ye.

Jangan lupa tagkan gambar raya bersama tudung/telekung dari nurah kids dan dapatkan voucher discount dari kami πŸ˜‰πŸ˜ŠπŸ˜Š SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

#testimonialnurahkids
#hariraya2017
#tudungkanakkanak
#tudungbudakcantik
#tudungbudak
#kidshijab
#instantshawlduamukabudak
#tudunglabuhonline
#raya2017


0

Comeynya adik ni beraya dengan tudung nurah kids.Terima kasih kepada mommies yang hantar gambar kepada kami ye.

Jangan lupa tagkan gambar raya bersama tudung/telekung dari nurah kids dan dapatkan voucher discount dari kami πŸ˜‰πŸ˜ŠπŸ˜Š SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

#testimonialnurahkids
#hariraya2017
#tudungkanakkanak
#tudungbudakcantik
#tudungbudak
#kidshijab
#instantshawlduamukabudak
#tudunglabuhonline
#raya2017


0

8 years old batrisyia donning lilac colour of Nurah Kids Instant shawl Hello Kitty...Chomelss !!! πŸ‘©πŸ˜πŸ˜πŸ˜ Thanks ye mama for sending this picture 😘

#testimonialtudung
#testimonialNurahKids


1

The end of the page