#themagicofparttime

Instagram photos and videos

#TheMagicOfPartTime#ProjekSTG#themagicofparttime#CATchampions#2GAJIsebulan#projekSTG#ToTheNextLevel#TheMagicOfParttime#Malaysia#Indonesia#ProjekDuitRaya2019#cozuma#MMDNetwork#JomMeroketRm1000seMinggu#GasakSampaiJadi#TogetherWeAchieveMore#projekstg#ABeautilicousEmpire#GAExJ50#SetCozuma#ELITxJ50#TheMagicofPartTime

Hashtags #themagicofparttime for Instagram

21 April 2019

PROTEGE WANTED -
BIZ PARTNER HEBAT 2019 ❤ Mencari/beri peluang kpd anda yg nak tambah income - full/part time... ❤ Kongsi rezeki dgn beri peluang anda yg minat buat biz berjemaah dgn komitmen yg tinggi. ❤Buat Biz Online..x perlu sewa premis - semua di hujung jari je📱dgn modal RM47 - ZERO RISK..daftar Ahli - dah boleh mula buat Biznez. ❤Ada MENTOR akan guide - follow je.

KELEBIHAN : 💰PRODUK2 LULUS KKM
💰TUSYEN BIZNEZ (ONLINE/ OFFLINE) - TBO
💰UNTUNG RUNCIT
💰BONUS BULANAN
💰TABUNG KWRETA
💰TABUNG WAWASAN
💰TABUNG ANAK CEMERLANG
💰MELANCUNG FREE😍
💰DIRAIKAN ATAS KENAIKAN PANGKAT

Jomms 📲 01170394662 atau klik

www.wasap.my/+601170394662/PTOTEGE

#GAEToNextLevel
#ChangePeopleLifestyle
#TheMagicOfPartTime
#FinancialFreedom


1

"Buat sekali tak jadi....buat la lagi...tak jadi lagi... buat la lagi SAMPAI JADI!! Antara bait2 ayat CDM Siti Rohana Bujang yg masih terngiang2 di telinga KekLa sejak semalam..Beliau bukan bercakap sekadar teori atau petik mana2 dalam chapter buku tapi beliau berkata berdasarkan pengalaman beliau.. Asalnya seorang stafnurse Kerajaan U29..buat #projekSTG secara part time..hasilnya kini beliau memegang income RM30,000 sebulan dan melepaskan jawatan dan buat bisnes sepenuh masa.. Ikin tap energy speaker rasmi #anugerahSMSSM2019 ni..kalau beliau boleh pasti kita juga boleh..yg pntg buat dan terus buat..💪🏼💪🏼💪🏼 Biz Online | Modal RM47
#projekSTG #CATchampions
#inspirasikejayaan #themagicofparttime


0

"Buat sekali tak jadi....buat la lagi...tak jadi lagi... buat la lagi SAMPAI JADI!! Antara bait2 ayat CDM Siti Rohana Bujang yg masih terngiang2 di telinga KekLa sejak semalam..Beliau bukan bercakap sekadar teori atau petik mana2 dalam chapter buku tapi beliau berkata berdasarkan pengalaman beliau.. Asalnya seorang stafnurse Kerajaan U29..buat #projekSTG secara part time..hasilnya kini beliau memegang income RM30,000 sebulan dan melepaskan jawatan dan buat bisnes sepenuh masa.. KekLa tap energy speaker rasmi #anugerahSMSSM2019 ni..kalau beliau boleh pasti kita juga boleh..yg pntg buat dan terus buat..💪🏼💪🏼💪🏼 Biz Online | Modal RM47
#projekSTG #CATchampions
#inspirasikejayaan #themagicofparttime


0

Bsvm selimut ajaib..
#WAJIB ADA DI SETIAP RUMAH
Byk Testimoni BVSM 😉 share antaranya :- ✔ Membantu utk ubat penyakit stroke,lumpuh.
✔ Dpt tidur yg sihat & sempurna ✔ Sakit sendi pun hilang
✔ Baby yg kena kuning pun boleh sembuh..
✔ Masalah Asma
✔sakit otot ✔tekanan darah tinggi
✔kencing manis ✔Masalah tekanan hidup
TAK PERCAYA??? JGN PERCAYA....guna dulu baru tau... Berminat .
http://www.wasap.my/60137089500/BVSM

#TogetherWeAchieveMore
#TheMagicOfPartTime #JomMeroketRm1000seMinggu > Biz online Modal RM47 , income 4 angka Tiap bulan , via ProjekSTG
#LLT GOLDTeam #GasakSampaiJadi


0

Jadikan proses menuju kejayaan satu proses yang menggembirakan... .
SM @suzyysharif, we missed you!
.
Alhamdulillah for today.
Meremang2 tap energy orang2 hebat di event #AnugerahSMSSM
.
#bizOnline
#TheMagicOfParttime
#ModalRM47🎉
#spicesofsuccess


0

💓 Audrey
💓 Charlotte

Mana satu idaman kalbu.... KOLEKSI TERBARU HANDBAG INFINENCE BY SHOM

Ada 2 koleksi baru.
Kualiti bertaraf antarabangsa,
harga mampu milik.

#projekSTG
#themagicofparttime
#ToTheNextLevel
#JoinAhliRM47
#WinWinCollaboration


0

Kejayaan kenaikkan pangkat diraikan SHOM dalam event yang penuh gilang gemilang!

With my Mentor The Ultimate Leaders
Mentor Khai, Mentor Naura Auni & Leader Diamond Sales Manager @maidinhamidah

#ProjekSTG
#TheMagicOfPartTime
#Program2GajiSebulan
#CATChampions
#BusinessOnlineSenangLa
#SeniorSalesManagerRehan
#MyroadtoDSMMay2019


0

Percaya.. Itu sahaja faktor penting dia bertindak dan buat keputusan tanpa banyak berfikir panjang. Bulan pertama join #projekstg berjaya buat jualan RM 7 , 000 dengan sekadar berkongsi manfaat produk dengan rakan2 dan keluarga terdekat. Minggu ke 3 buat bisnes sebagai program #2GAJIsebulan, beliau telah mencapai jualan terkumpul RM27 , 000 bersama team. Hebat kan.
Terharu dengan kepercayaan yg beliau berikan. Tahniah Sales Manager @mazuramatsharip . Tahniah kepada leader yg melahirkan iaitu Dsm Zaidi Ismail dan SSM Alfawati Roslan.
Buat bisnes dengan #themagicofparttime tak ganggu kerja hakiki pun. Hanya perlu 2 jam sehari, bisnes online senangla memang semua org mampu buat. Nak dengan taknak sahaja.

Semoga kejayaan beliau terus menjadi inspirasi utk semua.

Percaya apa kami percaya pasti dapat apa yg kami dapat.

#ukhuwwah
#anugerahsmssmkl2019


1

Done private coaching tepi sawah dgn anak biz cikshima di Melaka.

Seorang pemilik kedai runcit dn yg seorang lg bekerja di klinik kesihatan.

Mereka antara wanita bijak yg nk cikshima kongsi ilmu cara mudah dpt income lebih guna HP jer. Dapat #2GAJIsebulan sambil urus anak membesar dpn mata. Kan Giler best tu!! Stok 4 angka #flashsale & #happyhour tempohari pn dh selamat diserahkan sebelum cikshima berangkat pulang ke KL.
Moga ilmu yg dikongsikan menjadi asbab sales menderu2 utk capai RM 60k sepantasnya.

Insyaallah ,
Kita sungguh2 buat biz part time STG sebab nak beraya dgn duit makin beranak setiap bulan . 👌🏻 #themagicofparttime


0

GULA UNTUK SI GIGI MANIS (SWEET TOOTH)

Suka manis-manis.
Tapi nak diet.

Lepas makan yang manis-manis, berhari-hari menyesal terkenang-kenang sampai tidur tak lena😓 (Akak la tu yang macam tu 😭) Haa, nak kenal tak si manis bergula tapi rendah dan tiada kalori??? Jom akak nak ajak uols berkenalan dengan si manis yang sorang ni.

SWEETALITY nama dalam surat beranak dia.
Rupa macam gula, rasa macam gula, guna macam gula jugak.
Dan 100% BUKAN STEVIA!

Kandungan glucose sangat rendah tetapi rasa sama seperti gula. 10 titik #Sweetality cuma mengandungi 0.1 kalori je ... ! 😱
Nak buat memasak & baking pun bolehhh tauu❗️Guna sikit je.

Lagi best, minum & makan manis macam biasa tapi tapi boleh KURUS!! Lepas ni boleh enjoy "KEMANISAN" TANPA RASA BERSALAH hokayyy😍 📲 www.wasap.my/60137013326/NakSweetality

#AUDIExJ50
#WinWinCollaboration
#AUDIE_LeadWithLove
#ToTheNextLevel
#TheMagicOfPartTime
#TeamAFviral0548


23

Ada yang sudah merasa MinCha Hai O.... jom kita check tentang Min Cha, tak kenal maka tak cinta kan.....
.
KELEBIHAN SESACHET MIN CHA ☕
✔ Tiada perisa & pewarna tiruan
✔ Tiada Tambahan Gula
✔ Mengandungi Garam Buluh
✔ Dirumus dengan daun teh berkualiti premium
✔ Sumber antioksidan yang baik
.
☕ KANDUNGAN MIN CHA ☕
✔ Krimer bukan tenusu
✔ Serbuk teh segera
✔ Serbuk Whey (mengandungi Protein Susu)
✔ Maltodextrin
✔ GARAM BULUH
✔ Ekstrak Stevia
✔ Sukralose
✔ Mengandungi bahan penstabil sebagai kondisioner yang dibenarkan.
.
Berminat??? wasap sya 👉 +60179624154
.
#TheMagicOfPartTime
#DuitOnline1000Seminggu
#ELITxJ50
#AgentDanDoorshipDiperlukan
#SHOMProduct
#MinCha
#TeaMinCha
#teamAFviral0547


29

#smssmidcc2019
#throwback 20042019 tarikh keramat naik pentas terima anugerah sebab capai KPI pangkat pertama sebagai Sales Manager Sahajidah Hai O Marketing via Projek STG.
.
Cik Milah usahawan Sahajidah Hai O Marketing via Projek STG.
.
1. CDM Kak Salini Abu.
.
2. With Kak Nuri.
.
3. With Kak Ya.
.
4. With Kak Shah.
.
5. With Kak Imah.
.
6. With Kak Umi.
.
7. With Kak Long.
.
8. With Kak Sha.
.
9. With Kak apatah namanya, bizpartner Kak Sha.
.
10. With Kak Pah.
.
Eh,baru perasan semua deme ni kakak² laaaa. Mana golongan Millenial ne?
.
#ProjekSTG
#ToTheNextLevel
#TheMagicOfPartTime
#onlinebusiness


0

Bila pilih dan pakai Skincare yang betul dan istiqomah pada yang 1, inshaaAllah kulit muka awak sihat dan mudah nak mekap.
.
Lepas rutin skincare, pakailah mekap yang sesuai dengan kulit wajah awak.
.
Kalau Cik Milah, tentunya #infinenceskincare menjadi pilihan dan #cozumaseries untuk merias wajah.
✔️Infinence Cleanser.
✔️Infinence Scrub - 2 & 3 kali/week.
✔️Infinence Toner.
✔️Infinence Serum.
✔️Infinence Day Cream - pakai siang.
✔️Infinence Night Cream - pakai malam.
.
Untuk mekap hadir event ambil anugerah.
✔️Cozuma CC Cream.
✔️Cozuma Blush Palette Rosy Pink.
✔️Cozuma Lipstik.
✔️Cozuma Lipmatte.
.
Untuk Infinence, ada Travel Kit bernilai RM150 just add on Infinence Serum dan Infinence Scrub. Set ini Cik Milah sangat recommend kat kawan².
.
Nak lebih penjimatan, kawan² mestilah sign up jadi ahli baru ada diskaun teruk. Nak jadi ahli hanya bayar RM47 dan shoping lah sepuas hati pada harga less 20%.
.
Gerenti puas hati.

#ProjekSTG
#ToTheNextLevel
#TheMagicOfPartTime
#Star11
#skincare
#infinence
#serum
#cleanser
#beautyskin
#healthyskin #glassskin #beauty


0

#smssmidcc2019
#throwback 20042019 tarikh keramat naik pentas terima anugerah sebab capai KPI pangkat pertama sebagai Sales Manager.
.
Cik Milah usahawan Sahajidah Hai O Marketing via Projek STG.
.
1. Abg Yusri, suami Kak Lini ambikkan pict ni sebaik je lepas pakai batch. Terima kasih Abg Yusri.
.
2. Taken by Abg Yusri lagi.
.
3. Taken by Kak Lyn.
.
4. #swafoto with BV Alfalfa X Sweetality FIF.
.
5. Picture untuk iklan Cozuma Series with Kak Shah Sayang.
.
6. Tiket event. Terlena pulak dah.
.
7. Kak Lini belikan bunga ros merah ang ang paling mahaiii antara yang dia beli untuk kawan² yang len sebab Cik Milah yatim piatu. Mak dan nenda tak join event. Much tq Kak Lini. Love You.
.
8. With The Founder of Smart Tycoon Group, CDM Mentor Kak NN. @norazlinnordinkaknn tap energy hebat mentor.
.
9. With the one and only CDM @zarienadihar thank you CDM Mek yang Cik Milah kasihi. Tap energy hebat.
.
10. With The Only Mastermind of Smart Tycoon Group, CDM Hj. Abg Ipin.
.
#ProjekSTG
#ToTheNextLevel
#TheMagicOfPartTime
#onlinebusiness
#ilmu
#mentor
#sistem


0

Bila pilih dan pakai Skincare yang betul dan istiqomah pada yang 1, inshaaAllah kulit muka awak sihat dan mudah nak mekap.
.
Lepas rutin skincare, pakailah mekap yang sesuai dengan kulit wajah awak.
.
Kalau Cik Milah, tentunya #infinenceskincare menjadi pilihan dan #cozumaseries untuk merias wajah.
✔️Infinence Cleanser.
✔️Infinence Scrub - 2 & 3 kali/week.
✔️Infinence Toner.
✔️Infinence Serum.
✔️Infinence Day Cream - pakai siang.
✔️Infinence Night Cream - pakai malam.
.
Untuk mekap hadir event ambil anugerah.
✔️Cozuma CC Cream.
✔️Cozuma Blush Palette Rosy Pink.
✔️Cozuma Lipstik.
✔️Cozuma Lipmatte.
.
Untuk Infinence, ada Travel Kit bernilai RM150 just add on Infinence Serum dan Infinence Scrub. Set ini Cik Milah sangat recommend kat kawan².
.
Nak lebih penjimatan, kawan² mestilah sign up jadi ahli baru ada diskaun teruk. Nak jadi ahli hanya bayar RM47 dan shoping lah sepuas hati pada harga less 20%.
.
Gerenti puas hati.

#ProjekSTG
#ToTheNextLevel
#TheMagicOfPartTime
#Star11
#skincare
#infinence
#serum
#cleanser
#beautyskin
#healthyskin #glassskin #beauty


0

Dah mula buat persiapan Hari Raya untuk keluarga❓
Jika anda seorang yang teringin sangat nak ada extra duit utk belanja raya, andalah yang kami cari❗

TETAPI anda mempunyai MASALAH BESAR berikut>> ...TAK BOLEH KELUAR RUMAH SELALU.
.....TAK TAHU BISNES SBB TIDAK DILAHIRKAN SEBAGAI SEORANG USAHAWAN .
...TIADA MODAL BESAR.
......TAK TAHU PRODUK KESUKAAN WARGA FB.
...ZERO ILMU 'MESIN TARIK DUIT ONLINE' IAITU ILMU FACEBOOK MARKETING.
......TAKUT DUIT DAH BANYAK NNT, DUIT BOCOR DAN TAK TAHU PERGI MANA.

MAAF, tak semua boleh join, anda perlu ada syarat berikut>> ... 'mata duitan'..hehehe.
.......ada facebook akaun
...tahu nak 'COPY & PASTE'
.......sedia di 'coaching' dan dibimbing hingga berjaya. <<SPECIAL OFFER>>
TerHad kepada 5 orang Terawal Sahaja!
Jika mendaftar HARI INI Anda Hanya Perlu Bayar RM47 SaHaja FREEGIFT #LoketChannel & Special Edition #GAEPlanner2019
http://www.watsap.my/60193643660/NEWPROTEGE

#SpicesofSuccess #ProjekDuitRaya #TheMagicofPartTime #BizGayaKorporat via #GAExJ50


0

💜💘 Cozuma Beauty Series 💜💘
.
Wanita dan kecantikan berpisah tiada🤩🤩
.
Nak makeup simple dan ringkas?? Tapi tak pandai kan??
.
Iols pun tak pandai jugak😪
.
Tapi dengan #CozumaSeries, semuanya mudah. Sekejap jer dah siap 🥰
.
Dan yang pasti
*tiada bahan kimia
*tidak melekit
*tahan lama
*Selamat dan Halal
.
Sharing with 💜
www.wasap.my/601127297284
.
BISNES ONLINE | MODAL RM47
.
#ProjekSTG
Program #2GAJIsebulan
#TheMagicOfPartTime
#CATchampions
#Zkteam
#CozumaSeries


0

2 minggu dah skip pergi pasar minggu di Medan Niaga Satok

Minggu lepas pergi JB utkmenghadiri Seminar #MMRbySTG. Hari ni ambil peluang mengunjungi pameran Home Deco. Last day hari ini. Selain Nak bawa mak dan anak2 sedara berjalan. Dah 2 minggu tak dibawa keluar jalan2.

Nak pergi juga kerana ada misi. Misi nak beli oven microwave. Microwave yg sedia ada di rumah rosak kerana kawasan kediaman kami sering saja ketiadaan letrik secara mengejut. Rosak setelah 15 tahun berkhidmat.😂 sentimental value hadiah rakan2 dari SM La Salle Klang.

Tak lama lagi nak bulan Ramadhan. Memang perlu sangatlah oven microwave ni.😅 Dahlah tengah2 bulan, pameran hadir tak cun masa. Nasib baiklah mentor #STG ajar pengurusan kewangan. #Bonus yg setiap bulan masuk akaun kena agih dlm 6 balang. Cg Miyah ambik je dari balang kecemasan. Alhamdulillah sebuah oven microwave selamat dibeli.

#TheMagicOfPartTime
#PengurusanKewangan


0

Tanda makteh dah sampai lubuk Melbourne bila henset makteh dah kena hijack dengan kak long 😂😂😂 #Alhamdulillah sampai dah kedah.. Sebelum balik rumah wali keramat, dan la singgah restock #Minkaffe dlu kat #AmanRezeki . .
Sat ja habis dah stock 2 cartoons minkaffe 😅😅 akak weh, buat #TheMagicOfParttime via #ProjekSTG je 😉
.

Nak join buat income #2PaySlipSebulan via #BizOnlineModalRM47 ni?! meh reroger 📲011-16259021 👉wasap.my/601116259021/ProjekSTG
.
.
.
#familybondingtime
#ProjekGegarRaya
#BizOnlineGayaSTG
#GOLDxJ50


0

[BAJA EZIGROW TERBAIK👍 UNTUK SEMUA JENIS TANAMAN] 👉TANAM POKOK BUAH, TETAPI TAK BERBUAH?
👉TANAM POKOK BUNGA, TETAPI TAK BERBUNGA?
👉TANAM POKOK BERDAUN, TETAPI TAK BERAPA ADA DAUN?
👉TANAM SAYUR, TETAPI SAYUR YANG KEDING-KEDING? 🌹EZIGROW adalah jawapan pada situasi anda.
🌹Ezigrow merupakan baja serbaguna, untuk akar, untuk daun, untuk buah, untuk kesihatan tanaman. Jadi perlu ada 1 EZIGROW untuk selesai semua jenis pokok yang anda tanam.

Woww rasa EXCITED tak ?? Tak perlu fikir panjang, cerita banyak pun tak guna.. biarlah gambar yang berbicara.. Kami memahami perasaan & keinginan anda yang suka bercucuk tanam & suka pada tanaman... Pokok semakin sihat dan besar!
Buah semakin lebat dan banyak!
🍈🍉🍊🍋🍌🍍🍅🌽🥕🍆🍈🍉🍊🍋🍌🍍 Wow! Penangan Baja Foliar #Ezigrow memang power habis!

Sejak mula gunakan Baja Ezigrow ni, terus jatuh hati..
Kerana, hasilnya sangat2 berganda dari sebelumnya.. Bestkan kalau tengok tanaman kita menjadi macam ni..
Kalau uollss tak ada ladang pon xpe, setakat tanam tepi rumah ke, belakang rumah ke pon sesuai sangat guna Baja Ezigrow ni.. Nakk cuba???
Ada yg ingin cuba terus wasap
Klik Link DiBawah⬇⬇
www.wassap.my/60137089500/Ezigrow

#TogetherWeAchieveMore
#TheMagicOfPartTime #JomMeroketRm1000seMinggu > Biz online Modal RM47 , income 4 angka Tiap bulan , via ProjekSTG
#LLT GOLDTeam #GasakSampaiJadi


0

RAMAI YG DAH BERJAYA!

Rasa NAKK jer ada ‘kedai online’ sendiri tapi tak tahu nak mula mcamana, nak jual apa, takut tak jadi , pernah buat online tapi tak jadi2 rasa stress lagi adalaa, tak happy, rasa mcm… + malu nak posting menjual kat FB
+ tak pandai buat online
+ takut takde yg nak pm
+ nak biznes tapi tak boleh keluar rumah
+ takde modal besar nak buka kedai
+ sibuk sangat dgn kerja yg sedia ada tapi rasa nak tambah corong rezeki lain

Tu semua tak patut menjadi halangan🚦🚦🚦 #ProjekSTG lengkap dengan..
☆ SISTEM
☆ ILMU
☆ MENTOR

Real biz, real products, real rewards.. STG telah berjaya lahirkan ramai successful Online Entrepreneurs!

Produk ‘Super brand’ & ‘Terlajak laris’ di online (seminggu boleh kaut sales 1K-2K mudah aje)! Nak mencuba?? Pm/Whatsapp saya #012-6058413 😉

Sharing is Caring

#TheMagicOfPartTime
#buat2incomesebulan


0

BISNES ONLINE TANPA COST MARKETING

Pelik kan?
Nak niaga juta2 tapi modal nak start biz STG ni rm47 ja?? Kami cikgu TBO..#themagicofparttime


0

"abe, dok mano...sayang nak naik pentas kekgi...puas syg cari abe gok ah!!!" 😆😆😆😆😆.... Kisah hilang tok laki dalam ribuan SHOMers semalam... Mereka ni antara anak bisnes nono yg setia...punya job hakiki yg padat....tp tetap sentiasa ada power of NAK dlm diri mereka.. Nono bagi tabik spring kt korg.... RESPECT‼️ Jom sama² cangkul dan gali lubuk emas SHOM ni... X kisah la ko nk pakai sudu,senduk,bajak malah gerudi tanah sekalipon... Paling penting... Jalan terus...PANTANG UNDUR ya❤

BizOnline | RM47 #Malaysia🇱🇷
BizOnline | IDR 150.000 #Indonesia🇮🇩
Program #2GAJIsebulan
#ProjekSTG #CATchampions #themagicofparttime #ABeautilicousEmpire
#BIZonlinesenangla


1

💄💄SET COZUMA SERIES 💄💄
Dulu Hanya bertiga kini dah berlima😍😍 👉 COZUMA CC CREAM
👉 COZUMA LIPSTICK
👉 COZUMA LIPSGLOSS
👉 COZUMA BLUSHER
👉COZUMA EYE SHADOW

Set penyeri muka yang terjimat dan cepat hanya 10 minit jer calit2 dah jelita uolls...Mudahkan set kecantikan 5 siri ni

CC Cream COZUMA... - Kulit jd FLAWLESS sepanjang hari dan nampak cantik
- Tak berminyak
- Sambil cantik sambil rawat kulit - Sesuai utk kulit bermasalah

Lipstick COZUMA - Ada bermacam variasi kaler yang menarik
- Ada kandungan collagen yang merawat masalah bibir merekah dan kering

EYE PALETTE
- menyerlahkan lagi solekan mata yang mempersonakan
- tahan lama dr pagi hingga malam
- terdiri dari 2 wana dengan rona berkabut iaitu 😍 Cozuma Nude Eye Palette dan 😍 Cozuma Romance Eye Palette
COZUMA BLUSH PALETTE
-Sempurnakan lagi penampilan anda dgn pemerah pipi Cozuma..serlahkan keistimewaan wajah dgn kulit yg segar dan berseri.. juga dua koleksi warna hebat .. 😍 Cozuma Rosy Pink Blush Palette dan
Cozuma Sun Kissed Peach Blush Pallete

Dengan menggunakan set cozuma series terus nampak cantik dalam masa 10 minit jer.. jom dapatkan sekarang.. Berminat blh inbox @ Wasap okeyyy ⤵️⤵️⤵️
www.wasap.my/60123248472
HARGA SPECIAL MENANTI ANDA !!! BizOnline Rm47

#projekSTG
#awesomeApril
#CATchampions
#2gajiSebulan
#TheMagicOfPartTime


0

💄💄TAMPIL CANTIK DAN BERSERI DGN SET COZUMA 💋💋 Sharing drpd Che Lian
Akak nak kongsi sikit...sebenarnya akak ni x pandai sangat ber make-up ni...Sejak diperkenalkan dengan #SetCozuma akak suka sangat...cepat, mudah dan simple...yang paling bestnya tu Cozuma lipstik bebas plumbum dan mesra wuduk....lipstiknya juga merawat bibir yang kering dan merekah. 😉💋 Akak sangat² suka dan sudah jatuh hati bersama Set Cozuma ni...jomm..tampil cantik bersama Cozuma...tak perlu masa lelama nak ber make-up😉

Sharing is caring.
Hubungi saya untuk dapatkan #SetCozuma
www.wasap.my/60197728191/Cozuma

#COZUMAseries #beauty #CCcream #LipMatte #CozumaLipstick #CozumaBlusher #produk5star #projekGOJESraya
Biz Online | Modal RM47
Program #2GAJIsebulan
#projekSTG
#CATchampions #MMDNetwork
#TheMagicofPartTime


0

Unboxed hadiah dari leader😍

Smlm nampak kan alina bawak blk guddybag.. Hmm nila dia... Hadiah2 dari leader Alina hasil usaha alina Sampai alina berjaya naik Sale Manager😊😊 Hadiah yg kite beli sendiri mmg biase2.. Tapi pemberian dari org lain.. Mmg luar biase kan?? Tq my leader kazen SSM Nor Azliza Mohd Zain, Com.DSM Suzilawati Walid Dan Com.DSM D' Amor Rita...love love sgt😍😍 Sapa nak hadiah dari Alina... Angkat 🙋‍♀
Tapi kene join team Alina dulu😊😊 BizOnline | RM47 #Malaysia
BizOnline | IDR 150.000 #Indonesia
Program #2GAJIsebulan
#ProjekSTG #CATchampions #themagicofparttime #ABeautilicousEmpire


0

Seorang lagi Sales Manager bernilai lebih RM20,000 yang di raikan semalan.

Masih bergelar seorang Jururawat, sama hebat dengan leader beliau Diamond Dr Johanes. Tahniahhh SM Kak Marilah Kadimin.
Semalam kali pertama berjumpa, selama ni jumpa di alam maya sahaja. Semoga SM Kak Marilah terus cepat naik pangkat seterusnya. Aaminn

#TheMagicOfPartTime
#AnugerahSMSSMKL2019


0

<< C O Z U M A >> Rangkaian #cozuma skrg dah bertambah tau.

Ada:
🤩 CC CREAM
🤩 BLUSHER 🤩 EYESHADOW
🤩 LIPMATTE

Yg best pasal cozuma ni ialah set ni mmg JIMAT MASA!! SETIAP SATU TAHAN LAMA dan berbaloi beli.

If kita follow step yg betul #cozuma ni tak buat mekap bercapuk2 or sememeh. Semua senang nak blend. Pallete warna lak complete utk looks yg kita suka!

Sesuai nak bwak g kje ke kenduri ke event ke..xde hal sista.

Jadii..dah nak Raya ni mesti nak cepat siap n nmpak lawa kaaann..Harus cuba cozuma ni.
inshaaAllah berseri2 u olss..😊 Nak order cpt pm takut nti tgu barisan Kang xpasal2 lps raya br dpt! Fast actions fast results sista semua.. Pm je Iz or wasap 011-15617817
Nak bli sndri online pn bleh..
https://izninasir.sahajidahhai-o.com.my

Ni official web Iz ye..😊😊 Biz Online l modal rm47 l RP150,000
#BizOnlineSenangLa
#projekSTG
#CATChampions
#MMDNetwork
#themagicofparttime
... wheresmartpeoplemakemoney...


0

Cozuma CC CREAM ?
Apa yg menarik ? 👇👇👇👇 - Menyembunyikan cela
- Mencantikkan kulit
- Menjadikan kulit lebih glowing
- Memudarkan parut jerawat dan jeragat
- TIDAK beminyak
- TIDAK melekit
- Mudah di cuci ketika ingin bersolat
- Kulit lebih cerah
- Mengecilkan pori wajah
- Tona kulit lebih sekata

Memang best uolls..pakai sikit dah serata dekat wajah, tak percaya meh cuba!
Zana dah pakai...mmg best ringan aje kat muka.
50 ml - RM 119.70 sahaja untuk base make up bebas kimia... Jom pm/wsp sis
www.wasap.my/60122404814
BizOnline/ModalRM47/Rp100.000
#projekSTG
Program#2GAJIsebulan
#themagicofparttime
#CATchampions


0

Ingatkan dilimpahi cahaya Nur,
ghupanya lama sangat ngadap fon? ☺️🙏📱 Tapi bukan sebarang ngadap... kakdib pilih manfaatkan smartphone & media sosial untuk tambah nilai diri dan sahabat sekeliling.
Lebih2 lagi bila tahu ada platform online untuk buat parttime yang bole cecah 4-5 angka sebulan. Kchinggg!

Produk super praktikal yang kakdib sekeluarga memang guna. Mentor yang dah ada proven track record. Sistem biz yang adil & tidak menindas.
Tak perlu ada latar belakang biz.
Tak perlu ada modal besor sampai kena pecah akaun bank. Klau ada itu bonus!

Yang penting ada MAHU dan SEDIA untuk dibimbing.

Inbox kakdib laju2 http://kakdib.wasap.my

#bizgayakorporat #tothenextlevel #bizOnline #modalRm50 #TheMagicOfParttime


0