#tiadaparaben

Instagram photos and videos

#tiadaparaben#kulitkusam#bazarpaknil#kulitjerawat#jerawatbatu#bebasmerkuri#kulitmasalah#nochemicals#shakleeeffects#pencucimuka#skincarebebaskimia#bebaskimia#shakleemurah#tiadakimia#skincareyouth#shakleensembilan#shakleenegerisembilan#shakleemalaysia#kulitsunburn#shakleebandarspringhill#jerawat#kulitberminyak

Hashtags #tiadaparaben for Instagram

by @ashikinwahid

Jika uols mempunyai Kulit berminyak & jerawat kami suggest uols menggunakan #SkincareSQB & #BBCreamSQB 😀😀.
.
.
Fungsi Set skincare (4 dalam 1 )
1.Membantu mengecilkan liang pori wajah.
2.Mematikan jerawat sedia ada.
3.Memudarkan parut jerawat
4.Menghilangkan black head & white head
5.Memperbaiki sel-sel kulit wajah

Fungsi BBcream SEQY
1.Sebagai bedak asas
2.Menutup cela di wajah (full coverage)
3.Tekstur ringan seperti tak memakai apa-apa
4.Sebagai SUNBLOCK (SPF 30++)
5.Mengecilkan liang pori
6.Mengecutkan jerawat
7.Memudarkan parut wajah

Whatsapp #0175150598 💕Shikin💕

#seqylovers
#seqybeautyproduct
#SkincareSQB
#skincareroutine
#slowlybutsurely
#luluskkm
#tiadamerkuri
#tiadaparaben
#tiadahydroquinone


0

by @rahsia_ronella

Kenapa Essential Oil diklasifikasikan sebagai Kosmetik, bukan Ubat?

Padahal ia mampu memberi manfaat kesihatan pada pengguna?

Bila bertanya pihak KKM, sesuatu produk tu diklasifikasikan sebagai Ubat *JIKA* didalamnya terdapat *dadah* walau sikit.

Since Ronella Essential Oils *HANYA* menggunakan minyak pati tumbuhan itu sendiri DAN tak letak dadah sebagai bahannya, maka ia diklasifikasikan sebagai Kosmetik.


1

by @puan_norana

TAK NAK KE MUKA BERSIH LICIN FLAWLESS UOLS ? JANGAN LA KEDEKUT SANGAT NAK KELUARKAN DUIT UNTUK KECANTIKAN SENDIRI 😍😘❤️💕
.
.
Alhamdulillah makin ramai bagi feedback positif selepas menggunakan set lengkap Aziera Aliesya Beauty ni ! 😍
.
.
Aziera Aliesya Beauty adalah satu skincare yang menggunakan bahan yang sangat berkualiti dan diyakini selamat. Selamat ? Yes! Selamat digunakan untuk semua jenis kulit cthnya:- Kulit sensitif, Kering,kusam,jeragat, blackheads Whitehead, sunburn, radang kulit,eyebag, tona tidak sekata,garis2 halus dan berjerawat.mampu mengecutkan jerawat SEAWAL PENGUNAAN. Yang paling penting SAY NO TO MERKURI N CHEMICALS2‼️ ORGANIC ONLY !! .
.
Semua nak cantik kan ? Tapi ramai yang takut nak mencuba. Kalau tak cuba mana nak dapat result dia kan.. So kalau dah suka jangan lupa dapatkan Aziera Aliesya Beauty untuk kulit muka bersih halus mulus.serta, Berseri tanpa mekap yang tebal 🌹
.
.
Dont worry, kami akan guide uolss semua 😘💕
.
.
#AZIERAALIESYABEAUTYEMPIRE
#azieraaliesyabeauty
#teamazieraaliesyabeauty
#setbeautycombo
#cantiksecaranatural
#cantiktanpabahanterlarang
#tiadabahankimiaberbahaya
#tiadamecury #tiadaparaben #tiadaHydroquinone
#selamatdigunakan
#wajibdapatkanprodukorganicini
#alhamdulillahsyukurselalu #mencarirezekibersama #menciptafenomenabersama #menjadikayarayabersama


0

by @puan_norana

New packaging !!!! Hottest item 😍😍 Mula-mula takut nak cuba aziera aliesya beauty skincare. Iyalah, dah macam-macam try tapi tetap sama. Tak flawless2. Lagi bertambah parut adalah 😔
.
.
Tapi org kata, belum cuba belum tau. Skincare ni mmg kena try & error jugak tapi Inshallah dgn disiplin dan konsisten, hasil pasti memuaskan. Dan bebas chemical berbahaya 💗
.
.
Bahan utama tomato , Madu, virgin coconut oil, olive oil, almond oil, Dan yg bestnya Sabun ni ada spf30 dan penambahan kulit kayu manis dan bahan utama serum tomato,cucumber, aloevera, ha ada penambahan micro nano vitamin ace dan tea tree ..
Boleh membantu merawat kulit2 bermasalah Dan sesuai untuk kulit sensitive .. #AZIERAALIESYABEAUTYEMPIRE
#azieraaliesyabeauty
#teamazieraaliesyabeauty
#setbeautycombo #setgorgeouscombo #setglamorouscombo
#cantiksecaranatural
#cantiktanpabahanterlarang
#tiadabahankimiaberbahaya
#tiadamecury #tiadaparaben #tiadaHydroquinone


0

by @azah_azex

.
👱🏻‍♀️Waktu yg sesuai guna SkincareSQB?
.
🧕Sesuai guna waktu pagi dan waktu malam.
.
👱🏻‍♀️Ada effect guna ni?
.
🧕Of course ada!

Kesan Awal dan Reaksi :
.
1. Boleh melihat kesan seawal 3 ke 7 hari), untuk kesan maksimum perlu memakai set secara berterusan selama 3 bulan.
.
2. Tiada pengelupasan (normal). Tidak pedihkan kulit!
.
3. Kulit terasa sejuk selepas meratakan krim kerana terdapat ejen penyejuk.
.
Sesuai untuk mereka berkulit sensitif dan ibu mengandung.
.
#skincare
#skincareroutine
#skincaremalaysia
#skincareluluskkm
#tiadaparaben
#tiadahidrokuinon
#tiadamerkuri
#SkincareSQB
#kulitkusam
#kulitjerawat
#kulitjerawatdegil
#kulitsensitif
#kulitjeragat
#kulitbreakout
#igshopmalaysia
#onlineshopping
#onlineshoppingmalaysia
#igshop


0

by @shila_skinstories

FairyKisses memang best sebab .
✅ Mencerahkan kulit muka dan seluruh badan
.
✅ Kulit lebih glowy dan berseri
.
✅ Mencantikkan kulit
.
✅ Melembapkan kulit
.
✅ Detox dan singkirkan semua toksin dalaman utk kesan putih berganda-ganda. .
✅ Merawat jeragat, jerawat dan menghilangkan sel kulit mati
.
✅ Menghilangkan parut muka/badan
.
✅ Mengurangkan minyak pada kulit muka
.
✅ Mengurangkan ekzema
.
✅ Membantu menegangkan kulit
.
✅ Merawat kulit kusam
.
✅ Merawat tona kulit tidak sekata
.
✅ Mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru
.
FAIRY KISSES Collagen Putih Detox sekadar Kunyah-Kunyah Pertama di Malaysia. All in one taw!
.

#skinstories #skinstoriesbeautycare #FairyKisses #collagenputihdetox #no1malaysia #kkmapprove #produkmalaysia #produkmuslim #bahansemualajadi #tiadaparaben #tiadabahankimia #tiadabahanterlarang #tiadakesansampingan #selamatdigunakan #onlineshopmalaysia #kunyahkunyahputihkunyahkunyahdetox


0

by @herbalstorecalcium

RAHASIA TAMBAH TINGGI TERBONGKAR!! Mari cuba HI-CAL & ZINC.
.
HI-CAL & ZINC DAPAT MEMBANTU LELAKI DAN WANITA YANG BERUMUR 10-35 TAHUN MENAMBAH KETINGGIAN LAGI.
______________________________________
Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami ✆✉☏
📱Wechat Id : herbaltinggikl
📱Whatsapp : +6016 5583 861
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------
. #kulitsihatdancantik #skincaresqb #parut #bbcreamsqb #sakura #bbcream #makeuplover #makeupbased #trusted #tiadaparaben #tiadamerkuri #bazarpaknil #skincaremalaysia #cosmeticmalaysia #beautycare #instamakeup #trustedonlineshop #tupperware #tuppy #cheap #tuppylover #affordable #lifetimewarranty #klcc #withlove #corporateorder #gift #weddinggift #corporate #wedding


1

by @herbaltinggi.kl7

TAK TAHAN SERING DI EJEK SI KETOT ??
SI KENIT ??
SI PENDEK ??
ANDA RASA DOWN DENGAN KETINGGIAN ANDA ??
MASIH BELUM TERLAMBAT UNTUK ANDA TINGGI MACAM MODEL.
.
HEIGHT CALCIUM & ZINC SOLUSINYA --> Membantu nambah tinggi 2-15Cm tapi tergantung dengan metabolisme korang.
.
Jom pm utk info tuan/puan😊😊
.
______________________________________

Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami ✆✉☏
📱Wechat Id : herbaltinggikl
📱Whatsapp : +6016 5583 861
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------
.
#kulitsihatdancantik #skincaresqb #parut #bbcreamsqb #sakura #bbcream #makeuplover #makeupbased #trusted #tiadaparaben #tiadamerkuri #bazarpaknil #skincaremalaysia #cosmeticmalaysia #beautycare #instamakeup #trustedonlineshop #tupperware #tuppy #cheap #tuppylover #affordable #lifetimewarranty #klcc #withlove #corporateorder #gift #weddinggift #corporate #wedding


0

by @ju_a_zura

Cuti hujung minggu sekali dengan cuti am.
Tentu banyak aktiviti mengisi masa cuti panjang.
.
Banyak pergerakan banyak berpeluh.
Pastikan anda gunakan deodorant.
Untuk hilangkan bau peluh.
.
.
Dapatkan Aloe Ever-Shield Deodorant Stick dari Forever Living.
.
.
Mengapa anda perlu pilih deodorant Forever?
Ini sebabnya:
.
Tiada garam aluminium.
Tiada paraben.
Ketiak kering.
Bau hilang.
Rasa segar.
Tiada kekuningan.
Tidak melekit.
Saiz besar
Tahan lama.
Pelbagai guna lain.
Keyakinan diri meningkat.
.
Dapatkan dan rasai sendiri kelainannya.
.
Wasap untuk tahu lebih lanjut.
+966535294966

#aloeevershielddeodorantstick
#tiadagaramaluminium
#tiadaparaben
#ketiakputih
#keyakinanmeningkat
#foreverlivingMadinah


0

by @herbaltinggi.kl7

Salam Guys👋👋
.
Nak Sado pun kena ke gym dan sakit2 dahulu, so kalau dah umur melebihi 17 nak tinggi workout sangat penting ya, kami disini ingin membantu bukan hanya mahu menjual. .
Kenapa senyum sampai ketelinga tu? Macam baru lepas jumpa lelaki idaman je.... 💖💖❤️ ✔️ sesuai untuk lelaki dan wanita
✔️ peluang pekerjaan lebih banyak
✔️ peluang mendapat wanita idaman
✔️ lebih berkeyakinan diri
✔️ tiada kesan sampingan kerana hanya susu semulajadi + capsule herbal
✔️ banyak testimoni yg dh berjaya
.
________________________
Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami ✆✉☏
📱Wechat Id : herbaltinggikl
📱Whatsapp : +6016 5583 861
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------
. #kulitsihatdancantik #skincaresqb #parut #bbcreamsqb #sakura #bbcream #makeuplover #makeupbased #trusted #tiadaparaben #tiadamerkuri #bazarpaknil #skincaremalaysia #cosmeticmalaysia #beautycare #instamakeup #trustedonlineshop #tupperware #tuppy #cheap #tuppylover #affordable #lifetimewarranty #klcc #withlove #corporateorder #gift #weddinggift #corporate #wedding


1

by @shila_skinstories

FairyKisses memang best sebab .
✅ Mencerahkan kulit muka dan seluruh badan
.
✅ Kulit lebih glowy dan berseri
.
✅ Mencantikkan kulit
.
✅ Melembapkan kulit
.
✅ Detox dan singkirkan semua toksin dalaman utk kesan putih berganda-ganda. .
✅ Merawat jeragat, jerawat dan menghilangkan sel kulit mati
.
✅ Menghilangkan parut muka/badan
.
✅ Mengurangkan minyak pada kulit muka
.
✅ Mengurangkan ekzema
.
✅ Membantu menegangkan kulit
.
✅ Merawat kulit kusam
.
✅ Merawat tona kulit tidak sekata
.
✅ Mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru
.
FAIRY KISSES Collagen Putih Detox sekadar Kunyah-Kunyah Pertama di Malaysia. All in one taw!
.

#skinstories #skinstoriesbeautycare #FairyKisses #collagenputihdetox #no1malaysia #kkmapprove #produkmalaysia #produkmuslim #bahansemualajadi #tiadaparaben #tiadabahankimia #tiadabahanterlarang #tiadakesansampingan #selamatdigunakan


0

by @healthynbeautybykb

SKINCARE YOUTH :
:
💗Sesuai digunakan untuk kulit jerawat, sunburn, berminyak, jeragat, kulit kusam, liang pori terbuka dan breakout. :
:
💗100% berasaskan tumbuhan. Tak perlu risau bahan kimia yang menyebabkan kanser & merosakkan buah pinggang. :
:
💗Tiada kekejaman dilakukan terhadap haiwan melalui ujian klinikal. :
:
💗Dan bebas gluten.

Berdasarkan dari Testimoni Pengguna :
:
🍏Hampir 100% Pengguna Youth Shaklee Skincare mendapat kesan effektif. :
:
🍏Untuk masalah Jerawat di wajah matang (maksudnya yang dah tua pun berjerawat) dan kulit berminyak, perubahan ketara dilihat :
:
🍏Untuk Masalah Kulit Jeragat Tompok / Hyperpigmentation / Kulit Berjeragat, kesan jeragat :
:
📲 01126150682

#pencucimuka #pencucimukaterbaik #tiadaparaben #tiadakimia #bebasmerkuri #bebaskimia #kulitjerawat #kulitmasalah #viral #skincareproduct #kulitkusam #kulitberminyak #bazarpaknil #lakukeras #bazarpaknilprodukkecantikan #jerawatbandel #jerawatbatu #kulitsunburn #jerawat #skincarebebaskimia #skincareproduct #skincareyouth #nochemicals #shakleeeffects #shakleebandarspringhill #shakleemalaysia #shakleensembilan #shakleenegerisembilan #shakleemurah


0

by @healthynbeautybykb

SKINCARE YOUTH :
:
💗Sesuai digunakan untuk kulit jerawat, sunburn, berminyak, jeragat, kulit kusam, liang pori terbuka dan breakout. :
:
💗100% berasaskan tumbuhan. Tak perlu risau bahan kimia yang menyebabkan kanser & merosakkan buah pinggang. :
:
💗Tiada kekejaman dilakukan terhadap haiwan melalui ujian klinikal. :
:
💗Dan bebas gluten.

Berdasarkan dari Testimoni Pengguna :
:
🍏Hampir 100% Pengguna Youth Shaklee Skincare mendapat kesan effektif. :
:
🍏Untuk masalah Jerawat di wajah matang (maksudnya yang dah tua pun berjerawat) dan kulit berminyak, perubahan ketara dilihat :
:
🍏Untuk Masalah Kulit Jeragat Tompok / Hyperpigmentation / Kulit Berjeragat, kesan jeragat :
:
📲 01126150682

#pencucimuka #pencucimukaterbaik #tiadaparaben #tiadakimia #bebasmerkuri #bebaskimia #kulitjerawat #kulitmasalah #viral #skincareproduct #kulitkusam #kulitberminyak #bazarpaknil #lakukeras #bazarpaknilprodukkecantikan #jerawatbandel #jerawatbatu #kulitsunburn #jerawat #skincarebebaskimia #skincareproduct #skincareyouth #nochemicals #shakleeeffects #shakleebandarspringhill #shakleemalaysia #shakleensembilan #shakleenegerisembilan #shakleemurah


0

by @healthynbeautybykb

SKINCARE YOUTH :
:
💗Sesuai digunakan untuk kulit jerawat, sunburn, berminyak, jeragat, kulit kusam, liang pori terbuka dan breakout. :
:
💗100% berasaskan tumbuhan. Tak perlu risau bahan kimia yang menyebabkan kanser & merosakkan buah pinggang. :
:
💗Tiada kekejaman dilakukan terhadap haiwan melalui ujian klinikal. :
:
💗Dan bebas gluten.

Berdasarkan dari Testimoni Pengguna :
:
🍏Hampir 100% Pengguna Youth Shaklee Skincare mendapat kesan effektif. :
:
🍏Untuk masalah Jerawat di wajah matang (maksudnya yang dah tua pun berjerawat) dan kulit berminyak, perubahan ketara dilihat :
:
🍏Untuk Masalah Kulit Jeragat Tompok / Hyperpigmentation / Kulit Berjeragat, kesan jeragat :
:
📲 01126150682

#pencucimuka #pencucimukaterbaik #tiadaparaben #tiadakimia #bebasmerkuri #bebaskimia #kulitjerawat #kulitmasalah #viral #skincareproduct #kulitkusam #kulitberminyak #bazarpaknil #lakukeras #bazarpaknilprodukkecantikan #jerawatbandel #jerawatbatu #kulitsunburn #jerawat #skincarebebaskimia #skincareproduct #skincareyouth #nochemicals #shakleeeffects #shakleebandarspringhill #shakleemalaysia #shakleensembilan #shakleenegerisembilan #shakleemurah


0

by @healthynbeautybykb

SKINCARE YOUTH :
:
💗Sesuai digunakan untuk kulit jerawat, sunburn, berminyak, jeragat, kulit kusam, liang pori terbuka dan breakout. :
:
💗100% berasaskan tumbuhan. Tak perlu risau bahan kimia yang menyebabkan kanser & merosakkan buah pinggang. :
:
💗Tiada kekejaman dilakukan terhadap haiwan melalui ujian klinikal. :
:
💗Dan bebas gluten.

Berdasarkan dari Testimoni Pengguna :
:
🍏Hampir 100% Pengguna Youth Shaklee Skincare mendapat kesan effektif. :
:
🍏Untuk masalah Jerawat di wajah matang (maksudnya yang dah tua pun berjerawat) dan kulit berminyak, perubahan ketara dilihat :
:
🍏Untuk Masalah Kulit Jeragat Tompok / Hyperpigmentation / Kulit Berjeragat, kesan jeragat :
:
📲 01126150682

#pencucimuka #pencucimukaterbaik #tiadaparaben #tiadakimia #bebasmerkuri #bebaskimia #kulitjerawat #kulitmasalah #viral #skincareproduct #kulitkusam #kulitberminyak #bazarpaknil #lakukeras #bazarpaknilprodukkecantikan #jerawatbandel #jerawatbatu #kulitsunburn #jerawat #skincarebebaskimia #skincareproduct #skincareyouth #nochemicals #shakleeeffects #shakleebandarspringhill #shakleemalaysia #shakleensembilan #shakleenegerisembilan #shakleemurah


1

by @healthynbeautybykb

SKINCARE YOUTH :
:
💗Sesuai digunakan untuk kulit jerawat, sunburn, berminyak, jeragat, kulit kusam, liang pori terbuka dan breakout. :
:
💗100% berasaskan tumbuhan. Tak perlu risau bahan kimia yang menyebabkan kanser & merosakkan buah pinggang. :
:
💗Tiada kekejaman dilakukan terhadap haiwan melalui ujian klinikal. :
:
💗Dan bebas gluten.

Berdasarkan dari Testimoni Pengguna :
:
🍏Hampir 100% Pengguna Youth Shaklee Skincare mendapat kesan effektif. :
:
🍏Untuk masalah Jerawat di wajah matang (maksudnya yang dah tua pun berjerawat) dan kulit berminyak, perubahan ketara dilihat :
:
🍏Untuk Masalah Kulit Jeragat Tompok / Hyperpigmentation / Kulit Berjeragat, kesan jeragat :
:
📲 01126150682

#pencucimuka #pencucimukaterbaik #tiadaparaben #tiadakimia #bebasmerkuri #bebaskimia #kulitjerawat #kulitmasalah #viral #skincareproduct #kulitkusam #kulitberminyak #bazarpaknil #lakukeras #bazarpaknilprodukkecantikan #jerawatbandel #jerawatbatu #kulitsunburn #jerawat #skincarebebaskimia #skincareproduct #skincareyouth #nochemicals #shakleeeffects #shakleebandarspringhill #shakleemalaysia #shakleensembilan #shakleenegerisembilan #shakleemurah


0

by @healthynbeautybykb

SKINCARE YOUTH :
:
💗Sesuai digunakan untuk kulit jerawat, sunburn, berminyak, jeragat, kulit kusam, liang pori terbuka dan breakout. :
:
💗100% berasaskan tumbuhan. Tak perlu risau bahan kimia yang menyebabkan kanser & merosakkan buah pinggang. :
:
💗Tiada kekejaman dilakukan terhadap haiwan melalui ujian klinikal. :
:
💗Dan bebas gluten.

Berdasarkan dari Testimoni Pengguna :
:
🍏Hampir 100% Pengguna Youth Shaklee Skincare mendapat kesan effektif. :
:
🍏Untuk masalah Jerawat di wajah matang (maksudnya yang dah tua pun berjerawat) dan kulit berminyak, perubahan ketara dilihat :
:
🍏Untuk Masalah Kulit Jeragat Tompok / Hyperpigmentation / Kulit Berjeragat, kesan jeragat :
:
📲 01126150682

#pencucimuka #pencucimukaterbaik #tiadaparaben #tiadakimia #bebasmerkuri #bebaskimia #kulitjerawat #kulitmasalah #viral #skincareproduct #kulitkusam #kulitberminyak #bazarpaknil #lakukeras #bazarpaknilprodukkecantikan #jerawatbandel #jerawatbatu #kulitsunburn #jerawat #skincarebebaskimia #skincareproduct #skincareyouth #nochemicals #shakleeeffects #shakleebandarspringhill #shakleemalaysia #shakleensembilan #shakleenegerisembilan #shakleemurah


0

by @healthynbeautybykb

SKINCARE YOUTH :
:
💗Sesuai digunakan untuk kulit jerawat, sunburn, berminyak, jeragat, kulit kusam, liang pori terbuka dan breakout. :
:
💗100% berasaskan tumbuhan. Tak perlu risau bahan kimia yang menyebabkan kanser & merosakkan buah pinggang. :
:
💗Tiada kekejaman dilakukan terhadap haiwan melalui ujian klinikal. :
:
💗Dan bebas gluten.

Berdasarkan dari Testimoni Pengguna :
:
🍏Hampir 100% Pengguna Youth Shaklee Skincare mendapat kesan effektif. :
:
🍏Untuk masalah Jerawat di wajah matang (maksudnya yang dah tua pun berjerawat) dan kulit berminyak, perubahan ketara dilihat :
:
🍏Untuk Masalah Kulit Jeragat Tompok / Hyperpigmentation / Kulit Berjeragat, kesan jeragat :
:
📲 01126150682

#pencucimuka #pencucimukaterbaik #tiadaparaben #tiadakimia #bebasmerkuri #bebaskimia #kulitjerawat #kulitmasalah #viral #skincareproduct #kulitkusam #kulitberminyak #bazarpaknil #lakukeras #bazarpaknilprodukkecantikan #jerawatbandel #jerawatbatu #kulitsunburn #jerawat #skincarebebaskimia #skincareproduct #skincareyouth #nochemicals #shakleeeffects #shakleebandarspringhill #shakleemalaysia #shakleensembilan #shakleenegerisembilan #shakleemurah


0

by @healthynbeautybykb

SKINCARE YOUTH :
:
💗Sesuai digunakan untuk kulit jerawat, sunburn, berminyak, jeragat, kulit kusam, liang pori terbuka dan breakout. :
:
💗100% berasaskan tumbuhan. Tak perlu risau bahan kimia yang menyebabkan kanser & merosakkan buah pinggang. :
:
💗Tiada kekejaman dilakukan terhadap haiwan melalui ujian klinikal. :
:
💗Dan bebas gluten.

Berdasarkan dari Testimoni Pengguna :
:
🍏Hampir 100% Pengguna Youth Shaklee Skincare mendapat kesan effektif. :
:
🍏Untuk masalah Jerawat di wajah matang (maksudnya yang dah tua pun berjerawat) dan kulit berminyak, perubahan ketara dilihat :
:
🍏Untuk Masalah Kulit Jeragat Tompok / Hyperpigmentation / Kulit Berjeragat, kesan jeragat :
:
📲 01126150682

#pencucimuka #pencucimukaterbaik #tiadaparaben #tiadakimia #bebasmerkuri #bebaskimia #kulitjerawat #kulitmasalah #viral #skincareproduct #kulitkusam #kulitberminyak #bazarpaknil #lakukeras #bazarpaknilprodukkecantikan #jerawatbandel #jerawatbatu #kulitsunburn #jerawat #skincarebebaskimia #skincareproduct #skincareyouth #nochemicals #shakleeeffects #shakleebandarspringhill #shakleemalaysia #shakleensembilan #shakleenegerisembilan #shakleemurah


0

by @healthynbeautybykb

SKINCARE YOUTH :
:
💗Sesuai digunakan untuk kulit jerawat, sunburn, berminyak, jeragat, kulit kusam, liang pori terbuka dan breakout. :
:
💗100% berasaskan tumbuhan. Tak perlu risau bahan kimia yang menyebabkan kanser & merosakkan buah pinggang. :
:
💗Tiada kekejaman dilakukan terhadap haiwan melalui ujian klinikal. :
:
💗Dan bebas gluten.

Berdasarkan dari Testimoni Pengguna :
:
🍏Hampir 100% Pengguna Youth Shaklee Skincare mendapat kesan effektif. :
:
🍏Untuk masalah Jerawat di wajah matang (maksudnya yang dah tua pun berjerawat) dan kulit berminyak, perubahan ketara dilihat :
:
🍏Untuk Masalah Kulit Jeragat Tompok / Hyperpigmentation / Kulit Berjeragat, kesan jeragat :
:
📲 01126150682

#pencucimuka #pencucimukaterbaik #tiadaparaben #tiadakimia #bebasmerkuri #bebaskimia #kulitjerawat #kulitmasalah #viral #skincareproduct #kulitkusam #kulitberminyak #bazarpaknil #lakukeras #bazarpaknilprodukkecantikan #jerawatbandel #jerawatbatu #kulitsunburn #jerawat #skincarebebaskimia #skincareproduct #skincareyouth #nochemicals #shakleeeffects #shakleebandarspringhill #shakleemalaysia #shakleensembilan #shakleenegerisembilan #shakleemurah


0

by @healthynbeautybykb

SKINCARE YOUTH :
:
💗Sesuai digunakan untuk kulit jerawat, sunburn, berminyak, jeragat, kulit kusam, liang pori terbuka dan breakout. :
:
💗100% berasaskan tumbuhan. Tak perlu risau bahan kimia yang menyebabkan kanser & merosakkan buah pinggang. :
:
💗Tiada kekejaman dilakukan terhadap haiwan melalui ujian klinikal. :
:
💗Dan bebas gluten.

Berdasarkan dari Testimoni Pengguna :
:
🍏Hampir 100% Pengguna Youth Shaklee Skincare mendapat kesan effektif. :
:
🍏Untuk masalah Jerawat di wajah matang (maksudnya yang dah tua pun berjerawat) dan kulit berminyak, perubahan ketara dilihat :
:
🍏Untuk Masalah Kulit Jeragat Tompok / Hyperpigmentation / Kulit Berjeragat, kesan jeragat :
:
📲 01126150682

#pencucimuka #pencucimukaterbaik #tiadaparaben #tiadakimia #bebasmerkuri #bebaskimia #kulitjerawat #kulitmasalah #viral #skincareproduct #kulitkusam #kulitberminyak #bazarpaknil #lakukeras #bazarpaknilprodukkecantikan #jerawatbandel #jerawatbatu #kulitsunburn #jerawat #skincarebebaskimia #skincareproduct #skincareyouth #nochemicals #shakleeeffects #shakleebandarspringhill #shakleemalaysia #shakleensembilan #shakleenegerisembilan #shakleemurah


0

by @healthynbeautybykb

SKINCARE YOUTH :
:
💗Sesuai digunakan untuk kulit jerawat, sunburn, berminyak, jeragat, kulit kusam, liang pori terbuka dan breakout. :
:
💗100% berasaskan tumbuhan. Tak perlu risau bahan kimia yang menyebabkan kanser & merosakkan buah pinggang. :
:
💗Tiada kekejaman dilakukan terhadap haiwan melalui ujian klinikal. :
:
💗Dan bebas gluten.

Berdasarkan dari Testimoni Pengguna :
:
🍏Hampir 100% Pengguna Youth Shaklee Skincare mendapat kesan effektif. :
:
🍏Untuk masalah Jerawat di wajah matang (maksudnya yang dah tua pun berjerawat) dan kulit berminyak, perubahan ketara dilihat :
:
🍏Untuk Masalah Kulit Jeragat Tompok / Hyperpigmentation / Kulit Berjeragat, kesan jeragat :
:
📲 01126150682

#pencucimuka #pencucimukaterbaik #tiadaparaben #tiadakimia #bebasmerkuri #bebaskimia #kulitjerawat #kulitmasalah #viral #skincareproduct #kulitkusam #kulitberminyak #bazarpaknil #lakukeras #bazarpaknilprodukkecantikan #jerawatbandel #jerawatbatu #kulitsunburn #jerawat #skincarebebaskimia #skincareproduct #skincareyouth #nochemicals #shakleeeffects #shakleebandarspringhill #shakleemalaysia #shakleensembilan #shakleenegerisembilan #shakleemurah


0

by @healthynbeautybykb

SKINCARE YOUTH :
:
💗Sesuai digunakan untuk kulit jerawat, sunburn, berminyak, jeragat, kulit kusam, liang pori terbuka dan breakout. :
:
💗100% berasaskan tumbuhan. Tak perlu risau bahan kimia yang menyebabkan kanser & merosakkan buah pinggang. :
:
💗Tiada kekejaman dilakukan terhadap haiwan melalui ujian klinikal. :
:
💗Dan bebas gluten.

Berdasarkan dari Testimoni Pengguna :
:
🍏Hampir 100% Pengguna Youth Shaklee Skincare mendapat kesan effektif. :
:
🍏Untuk masalah Jerawat di wajah matang (maksudnya yang dah tua pun berjerawat) dan kulit berminyak, perubahan ketara dilihat :
:
🍏Untuk Masalah Kulit Jeragat Tompok / Hyperpigmentation / Kulit Berjeragat, kesan jeragat :
:
📲 01126150682

#pencucimuka #pencucimukaterbaik #tiadaparaben #tiadakimia #bebasmerkuri #bebaskimia #kulitjerawat #kulitmasalah #viral #skincareproduct #kulitkusam #kulitberminyak #bazarpaknil #lakukeras #bazarpaknilprodukkecantikan #jerawatbandel #jerawatbatu #kulitsunburn #jerawat #skincarebebaskimia #skincareproduct #skincareyouth #nochemicals #shakleeeffects #shakleebandarspringhill #shakleemalaysia #shakleensembilan #shakleenegerisembilan #shakleemurah


0

by @healthynbeautybykb

Cleanser Youth
Pencuci Muka Youth :
:
💗Pencuci muka shaklee terkini 3-dalam-1, tanpa sabun, pembersih PH adalah seimbang , serta menggabungkan campuran vitamin yang telah dipatenkan. Maksudnya tidak ada pencuci muka lain yang boleh tiru pencuci muka YOUTH ni. :
:
💗Sangat sesuai digunakan untuk kulit kita supaya awet muda & jelita. :
:
💗Ia merupakan gabungan vitamin dan polifenol yang dipatenkan dengan alga untuk
➡️Mengelupas
➡️Membersihkan
➡️Menyediakan kulit. :
:
💗100% berasaskan tumbuhan. Tak perlu risau bahan kimia yang menyebabkan kanser & merosakkan buah pinggang. :
:
💗Tiada kekejaman dilakukan terhadap haiwan melalui ujian klinikal. :
:
💗Dan bebas gluten. :
:
💗Pembersih muka ini hanyaklah 1 produk daripada set lengkap untuk wajah yang cantik berseri.

www.wasap.my/601126150682

#pencucimuka #tiadaparaben #tiadakimia #bebasmerkuri #bebaskimia #kulitjerawat #kulitmasalah #skincareajaib #kulitkusam #kulitberminyak #skincarehebat #jerawatbatu #jerawatbatu #kulitsunburn #jerawat #skincarebebaskimia #skincare #skincareyouth #nochemicals #shakleeeffects #shakleebandarspringhill #shakleemalaysia #shakleensembilan #shakleenegerisembilan #shakleemurah


0

by @healthynbeautybykb

Cleanser Youth
Pencuci Muka Youth 💗Pencuci muka shaklee terkini 3-dalam-1, tanpa sabun, pembersih PH adalah seimbang , serta menggabungkan campuran vitamin yang telah dipatenkan. Maksudnya tidak ada pencuci muka lain yang boleh tiru pencuci muka YOUTH ni. 💗Sangat sesuai digunakan untuk kulit kita supaya awet muda & jelita. 💗Ia merupakan gabungan vitamin dan polifenol yang dipatenkan dengan alga untuk
➡️Mengelupas
➡️Membersihkan
➡️Menyediakan kulit. 💗100% berasaskan tumbuhan. Tak perlu risau bahan kimia yang menyebabkan kanser & merosakkan buah pinggang. 💗Tiada kekejaman dilakukan terhadap haiwan melalui ujian klinikal. 💗Dan bebas gluten. 💗Pembersih muka ini hanyaklah 1 produk daripada set lengkap untuk wajah yang cantik berseri.

www.wasap.my/601126150682

#pencucimuka #tiadaparaben #tiadakimia #bebasmerkuri #bebaskimia #kulitjerawat #kulitmasalah #skincareajaib #kulitkusam #kulitberminyak #skincarehebat #jerawatbatu #jerawatbatu #kulitsunburn #jerawat #skincarebebaskimia #skincare #skincareyouth #nochemicals #shakleeeffects #shakleebandarspringhill #shakleemalaysia #shakleensembilan #shakleenegerisembilan #shakleemurah


0

by @healthynbeautybykb

Cleanser Youth
Pencuci Muka Youth :
:
💗Pencuci muka shaklee terkini 3-dalam-1, tanpa sabun, pembersih PH adalah seimbang , serta menggabungkan campuran vitamin yang telah dipatenkan. Maksudnya tidak ada pencuci muka lain yang boleh tiru pencuci muka YOUTH ni. :
:
💗Sangat sesuai digunakan untuk kulit kita supaya awet muda & jelita. :
:
💗Ia merupakan gabungan vitamin dan polifenol yang dipatenkan dengan alga untuk
➡️Mengelupas
➡️Membersihkan
➡️Menyediakan kulit. :
:
💗100% berasaskan tumbuhan. Tak perlu risau bahan kimia yang menyebabkan kanser & merosakkan buah pinggang. :
:
💗Tiada kekejaman dilakukan terhadap haiwan melalui ujian klinikal. :
:
💗Dan bebas gluten. :
:
💗Pembersih muka ini hanyaklah 1 produk daripada set lengkap untuk wajah yang cantik berseri.

www.wasap.my/601126150682

#pencucimuka #tiadaparaben #tiadakimia #bebasmerkuri #bebaskimia #kulitjerawat #kulitmasalah #skincareajaib #kulitkusam #kulitberminyak #skincarehebat #jerawatbatu #jerawatbatu #kulitsunburn #jerawat #skincarebebaskimia #skincare #skincareyouth #nochemicals #shakleeeffects #shakleebandarspringhill #shakleemalaysia #shakleensembilan #shakleenegerisembilan #shakleemurah


0

by @shila_skinstories

FairyKisses memang best sebab .
✅ Mencerahkan kulit muka dan seluruh badan
.
✅ Kulit lebih glowy dan berseri
.
✅ Mencantikkan kulit
.
✅ Melembapkan kulit
.
✅ Detox dan singkirkan semua toksin dalaman utk kesan putih berganda-ganda. .
✅ Merawat jeragat, jerawat dan menghilangkan sel kulit mati
.
✅ Menghilangkan parut muka/badan
.
✅ Mengurangkan minyak pada kulit muka
.
✅ Mengurangkan ekzema
.
✅ Membantu menegangkan kulit
.
✅ Merawat kulit kusam
.
✅ Merawat tona kulit tidak sekata
.
✅ Mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru
.
FAIRY KISSES Collagen Putih Detox sekadar Kunyah-Kunyah Pertama di Malaysia. All in one taw!
.

#skinstories #skinstoriesbeautycare #FairyKisses #collagenputihdetox #no1malaysia #kkmapprove #produkmalaysia #produkmuslim #bahansemualajadi #tiadaparaben #tiadabahankimia #tiadabahanterlarang #tiadakesansampingan #selamatdigunakan


0

by @shila_skinstories

FairyKisses memang best sebab .
✅ Mencerahkan kulit muka dan seluruh badan
.
✅ Kulit lebih glowy dan berseri
.
✅ Mencantikkan kulit
.
✅ Melembapkan kulit
.
✅ Detox dan singkirkan semua toksin dalaman utk kesan putih berganda-ganda. .
✅ Merawat jeragat, jerawat dan menghilangkan sel kulit mati
.
✅ Menghilangkan parut muka/badan
.
✅ Mengurangkan minyak pada kulit muka
.
✅ Mengurangkan ekzema
.
✅ Membantu menegangkan kulit
.
✅ Merawat kulit kusam
.
✅ Merawat tona kulit tidak sekata
.
✅ Mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru
.
FAIRY KISSES Collagen Putih Detox sekadar Kunyah-Kunyah Pertama di Malaysia. All in one taw!
.

#skinstories #skinstoriesbeautycare #FairyKisses #collagenputihdetox #no1malaysia #kkmapprove #produkmalaysia #produkmuslim #bahansemualajadi #tiadaparaben #tiadabahankimia #tiadabahanterlarang #tiadakesansampingan #selamatdigunakan


0

by @shila_skinstories

FairyKisses memang best sebab .
✅ Mencerahkan kulit muka dan seluruh badan
.
✅ Kulit lebih glowy dan berseri
.
✅ Mencantikkan kulit
.
✅ Melembapkan kulit
.
✅ Detox dan singkirkan semua toksin dalaman utk kesan putih berganda-ganda. .
✅ Merawat jeragat, jerawat dan menghilangkan sel kulit mati
.
✅ Menghilangkan parut muka/badan
.
✅ Mengurangkan minyak pada kulit muka
.
✅ Mengurangkan ekzema
.
✅ Membantu menegangkan kulit
.
✅ Merawat kulit kusam
.
✅ Merawat tona kulit tidak sekata
.
✅ Mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru
.
FAIRY KISSES Collagen Putih Detox sekadar Kunyah-Kunyah Pertama di Malaysia. All in one taw!
.

#skinstories #skinstoriesbeautycare #FairyKisses #collagenputihdetox #no1malaysia #kkmapprove #produkmalaysia #produkmuslim #bahansemualajadi #tiadaparaben #tiadabahankimia #tiadabahanterlarang #tiadakesansampingan #selamatdigunakan


0