#tipsdapatkualititidur

Instagram photos and videos

#neuro#tipsanakrajinbelajar#mentalhealth#lackofselfconfident#kurangkeyakinandiri#masalahgugup#gementar#tidakfokus#anxietyrelief#tipsreleasestress#neurogenesis#perfumes#mudahlupa#anaktidakfokus#stress#tipsdapatkualititidur#lambatmenghafal#anakdegil#anaktantrum#membantupesakitstrok#membantupesakitalzheimer

Hashtags #tipsdapatkualititidur for Instagram

SIAPA YANG PATUT GUNAKAN PERFUME NEUROยฎ๏ธNI?
๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ ๐ŸŒบPELAJAR UNIVERSITI - yang mengantuk ketika kuliah ๐ŸŒบPELAJAR SEKOLAH - yang nak lebih fokus study stay up malam untuk exam ๐ŸŒบPELAJAR TAHFIZ -yang perlu banyak menghafaz Al-Quran dan nota pelajaran ๐ŸŒบPEMANDU - Kerap memandu ke tempat kerja serta outstation jauh dan hilang fokus memandu akibat mengantuk dan kepenatan ๐ŸŒบPEKERJA PEJABAT/KILANG PERINDUSTRIAN- sering melakukan kerja yang sama berulangkali untuk tempohย  yang lama ๐ŸŒบPENGEMBARA BACKPAKERS - Selalu jet lag, pening atau mabuk kesan travel dengan kapal terbang ๐ŸŒบFOUNDER PRODUK,CEO,MANAGER- Yang 24/7 memerlukan konsentrasi yang padu dalam urusan kerja seharian. ๐ŸŒบPROFESSIONAL - doktor, jurutera, arkitek dan peguam yang kuat bekerja ๐ŸŒบPESAKIT- yang terlantar lumpuh, nyanyuk, pelupa / dementia, Alzheimer, kemurungan / depressi ๐ŸŒบANAK-ANAK - Hyperactive, Autism dan yang kuat melawan kata. ๐ŸŒบAHLI KELUARGA - yang mengurus dan menjaga pesakit kronik di rumah/hospital

dan sesiapa sahaja yang ingin TENANG & KURANGKAN STRESS & LEBIH FOKUS dalam apa jua pekerjaan yang dilakukan.
.
Berminat nak dapatkan NEUROยฎ๏ธ?
CLICK LINK INI โฌโฌโฌ http://neuroperfume.wasap.my/60192806355

http://neuroperfume.wasap.my/60192806355

http://neuroperfume.wasap.my/60192806355

#tipsanakrajinbelajar #tidakfokus #anaktantrum #anakdegil #lambatmenghafal #tipsdapatkualititidur #stress #anaktidakfokus #mudahlupa
#neuro #masalahanaklambatbercakap #perfumes #neurogenesis
#mentalhealth #tipsreleasestress #anxietyrelief #speechdelay #gementar #masalahgugup #kurangkeyakinandiri #lackofselfconfident #membantupesakitlumpuh #otakpenat #masalahlupa #membantupesakitstrok #membantupesakitalzheimer


0

Saya ejen di Klang. Service COD di Bukit Tinggi Klang, Bandar Putera /Puteri Klang, Bukit Kemuning Sh Alam, Tmn Sentosa Dan Sri Andalas Klang.
Postage seluruh Malaysia, Sabah Dan Serawak.
Berminat bole wasap Saya ๐Ÿค—
http://www.wasap.my/60192806355

#tipsanakrajinbelajar #tidakfokus #anaktantrum #anakdegil #lambatmenghafal #tipsdapatkualititidur #stress #anaktidakfokus #mudahlupa
#neuro #masalahanaklambatbercakap #perfumes #neurogenesis
#mentalhealth #tipsreleasestress #anxietyrelief #speechdelay #gementar #masalahgugup #kurangkeyakinandiri #lackofselfconfident #membantupesakitlumpuh #otakpenat #masalahlupa #membantupesakitstrok #membantupesakitalzheimer


4

KAITAN MENCIUM BAU AROMA NEURO DAN NEUROGENESIS
๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป Bila kita HIDU dan CIUM bau NEURO dalam2 dan lama2 di HIDUNG kita maka AROMA bau NEURO akan masuk melalui hidung kita dan terus ke bahagian OTAK tadi. Dan KAJIAN menunjuk kan BAUAN tadi benar menghidupkan proses NEUROGENESIS dengan peningkatan *faktor2 penggalak penghasilan saraf baharu otak*

Maka

Kajian sains mendapati bahawa semakin banyak SARAF baru di HIPPOCAMPUS dihasilkan maka saraf terkaitan sistem2 yg saya sebutkan di atas menjadi lebih KUAT lebih PADU lebih TEGAR BERTENAGA dan ini menghasilkan kesan FISIOLOGY dan FIZIKAL terhadap manusia tadi lalu kita akan nampak mereka menjadi ๐ŸŒปkuat ingatan ๐ŸŒปmudah belajar ๐ŸŒปtenang dan relax ๐ŸŒปanak2 boleh dibentuk dididik dinasihat lebih mudah ๐ŸŒปmood mereka naik . Mereka jadi gembira ceria dan senyum sahaja senang menerima arahan ๐ŸŒปmental tahan uji. Tidak mudah murung dan x mudah sedih dan menggelabah atau cemas. ๐ŸŒปkurang stress ๐ŸŒปminda aktif, sentiasa rasa ingin mencuba belajar sesuatu ๐ŸŒปlebih fokus dan mampu beri konsentrasi terhadap urusan.

Maka sebab itu NEURO adalah WANGIAN aromaterapi BERFUNGSI DIREKA dari bahan2 SEMULAJADI gred tinggi. Kesannya PANTAS dalam Masa 30 saat selepas dihidu. ๐ŸŒป๐ŸŒปNEURO BUKAN wangian INSPIRED PERFUME yg kosong menggunakan bahan KIMIA sintetik.๐ŸŒป๐ŸŒป Sekiranya ada pertanyaan lebih lanjut bole wasap saya di ๐Ÿ‘‡
http://www.wasap.my/60192806355

#tipsanakrajinbelajar #tidakfokus #anaktantrum #anakdegil #lambatmenghafal #tipsdapatkualititidur #stress #anaktidakfokus #mudahlupa
#neuro #masalahanaklambatbercakap #perfumes #neurogenesis
#mentalhealth #tipsreleasestress #anxietyrelief #speechdelay #gementar #masalahgugup #kurangkeyakinandiri #lackofselfconfident #membantupesakitlumpuh #otakpenat #masalahlupa #membantupesakitstrok #membantupesakitalzheimer


0

KAITAN MENCIUM BAU AROMA NEURO DAN NEUROGENESIS
๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป Bila kita HIDU dan CIUM bau NEURO dalam2 dan lama2 di HIDUNG kita maka AROMA bau NEURO akan masuk melalui hidung kita dan terus ke bahagian OTAK tadi. Dan KAJIAN menunjuk kan BAUAN tadi benar menghidupkan proses NEUROGENESIS dengan peningkatan *faktor2 penggalak penghasilan saraf baharu otak*

Maka

Kajian sains mendapati bahawa semakin banyak SARAF baru di HIPPOCAMPUS dihasilkan maka saraf terkaitan sistem2 yg saya sebutkan di atas menjadi lebih KUAT lebih PADU lebih TEGAR BERTENAGA dan ini menghasilkan kesan FISIOLOGY dan FIZIKAL terhadap manusia tadi lalu kita akan nampak mereka menjadi ๐ŸŒปkuat ingatan ๐ŸŒปmudah belajar ๐ŸŒปtenang dan relax ๐ŸŒปanak2 boleh dibentuk dididik dinasihat lebih mudah ๐ŸŒปmood mereka naik . Mereka jadi gembira ceria dan senyum sahaja senang menerima arahan ๐ŸŒปmental tahan uji. Tidak mudah murung dan x mudah sedih dan menggelabah atau cemas. ๐ŸŒปkurang stress ๐ŸŒปminda aktif, sentiasa rasa ingin mencuba belajar sesuatu ๐ŸŒปlebih fokus dan mampu beri konsentrasi terhadap urusan.

Maka sebab itu NEURO adalah WANGIAN aromaterapi BERFUNGSI DIREKA dari bahan2 SEMULAJADI gred tinggi. Kesannya PANTAS dalam Masa 30 saat selepas dihidu. ๐ŸŒป๐ŸŒปNEURO BUKAN wangian INSPIRED PERFUME yg kosong menggunakan bahan KIMIA sintetik.๐ŸŒป๐ŸŒป Sekiranya ada pertanyaan lebih lanjut bole wasap saya di ๐Ÿ‘‡
http://www.wasap.my/60192806355

#tipsanakrajinbelajar #tidakfokus #anaktantrum #anakdegil #lambatmenghafal #tipsdapatkualititidur #stress #anaktidakfokus #mudahlupa
#neuro #masalahanaklambatbercakap #perfumes #neurogenesis
#mentalhealth #tipsreleasestress #anxietyrelief #speechdelay #gementar #masalahgugup #kurangkeyakinandiri #lackofselfconfident #membantupesakitlumpuh #otakpenat #masalahlupa #membantupesakitstrok #membantupesakitalzheimer


0

Setakat ni peneman kemana saja #neuro sbb apa?
#Neuro ni wajib bawak sbb work nature saya mmg berjumpa org ramai, bagi talk dan sebagainya nk gain confident dan hilang stress sbb kerja sy agak tough especially bila buat audit mmg pening kepala dgn karenah org mcm2 hehe.. Saya juga ada sleep disorder klu outstation tido sorang2, bila pakai neuro sy boleh tido dan tenang jer.. Alhamdulillah mmg suka sgt dgn neuro ni.
Credit to shalina airil

nak cuba tak๐Ÿ˜‰? Wasap saya klu nak dptkan produk #ohsem ni.
http://www.wasap.my/60192806355

#tipsanakrajinbelajar #tidakfokus #anaktantrum #anakdegil #lambatmenghafal #tipsdapatkualititidur #stress #anaktidakfokus #mudahlupa
#neuro #masalahanaklambatbercakap #perfumes #neurogenesis
#mentalhealth #tipsreleasestress #anxietyrelief #speechdelay #gementar #masalahgugup #kurangkeyakinandiri #lackofselfconfident #membantupesakitlumpuh #otakpenat #masalahlupa #membantupesakitstrok #membantupesakitalzheimer


0

APA ITU NEUROGENESIS?

Sejak tahun 2011, Kajian Pakar Sains Neuro dunia telah menemui bahawa terdapat proses penghasilan stem sel saraf otak baharu di dalam otak manusia dewasa dan proses ini berlaku secara berterusan dan boleh di kawal. Namun proses ini hanya terhad kepada saraf-saraf dan fungsi otak yang berkaitan dengan Memory (Ingatan) , Focus (Tumpuan), Learning Process (Proses Pembelajaran) dan Mood (Perasaan Emosi Diri). Proses yang dinamakan NEUROGENESIS.

Organ otak manusia yang sihat memiliki kadar penghasilan stem sel otak yang baik dan ia boleh ditingkatkan dengan pelbagai cara antaranya dengan berjogging, makan makanan yang tinggi kadar antioksida , kerap berpuasa dan kerap mendedahkan diri kepada wangian aromaterapi daripada bunga dan herba kayu terpilih.

Namun sekiranya proses NEUROGENESIS menurun atau tidak aktif maka ia mampu memberi kesan kepada minda seperti masalah kemurungan, depressi, keletihan minda dan kehilangan mood diri , selalu mengantuk, sukar untuk memberi fokus dalam pelajaran dan susah mengingat hafalan.

http://www.wasap.my/60192806355

#tipsanakrajinbelajar #tidakfokus #anaktantrum #anakdegil #lambatmenghafal #tipsdapatkualititidur #stress #anaktidakfokus #mudahlupa
#neuro #masalahanaklambatbercakap #perfumes #neurogenesis
#mentalhealth #tipsreleasestress #anxietyrelief #speechdelay #gementar #masalahgugup #kurangkeyakinandiri #lackofselfconfident #membantupesakitlumpuh #otakpenat #masalahlupa #membantupesakitstrok #membantupesakitalzheimer


2

Berkata Dr Joseph Mercola dalam review beliau berkenaan kesan aromaterapi โ€œ Donโ€™t underestimate the power of aromatherapy on the brain! Inhaling this essential oil just 3 times a day changed the brain waves of children with ADHD. ( Attention Deficit Hyperactivity Disorder )โ€ NEURO
Spark Your Intelligence โœจ

Harga RM28 sebotol exc postage
๐Ÿ“ฒ0192806355

#tipsanakrajinbelajar #tidakfokus #anaktantrum #anakdegil #lambatmenghafal #tipsdapatkualititidur #stress #anaktidakfokus #mudahlupa
#neuro #masalahanaklambatbercakap #perfumes #neurogenesis
#mentalhealth #tipsreleasestress #anxietyrelief #speechdelay #gementar #masalahgugup #kurangkeyakinandiri #lackofselfconfident #membantupesakitlumpuh #otakpenat #masalahlupa #membantupesakitstrok #membantupesakitalzheimer


0

Berkata Dr Joseph Mercola dalam review beliau berkenaan kesan aromaterapi โ€œ Donโ€™t underestimate the power of aromatherapy on the brain! Inhaling this essential oil just 3 times a day changed the brain waves of children with ADHD. ( Attention Deficit Hyperactivity Disorder )โ€ NEURO
Spark Your Intelligence โœจ

#tipsanakrajinbelajar #tidakfokus #anaktantrum #anakdegil #lambatmenghafal #tipsdapatkualititidur #stress #anaktidakfokus #mudahlupa
#neuro #masalahanaklambatbercakap #perfumes #neurogenesis
#mentalhealth #tipsreleasestress #anxietyrelief #speechdelay #gementar #masalahgugup #kurangkeyakinandiri #lackofselfconfident #membantupesakitlumpuh #otakpenat #masalahlupa #membantupesakitstrok #membantupesakitalzheimer


0

ATASI STRESS DGN WANGIAN THERAPY NEURO
๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ Tekanan atau stres hidup sudah menjadi lumrah kehidupan zaman moden, yang dihadapi oleh semua peringkat umur, tidak kira jantina, bangsa dan agama.

Bukan hanya golongan dewasa yang dilimpahi stres di tempat kerja, rumah, jalan raya dan pergaulan masyarakat, malahan kanak-kanak juga dibelenggu pelbagai punca stres.
Akan tetapi stres adalah satu perkara yang biasa dalam kehidupan manusia yang normal dan setiap orang akan mengalami stres pada sesuatu masa dalam kehidupannya.
Stres adalah hakikat kehidupan yang tidak boleh dielakkan. Stres adalah respons fizikal, emosi dan mental yang berlaku kepada seseorang apabila tuntutannya tidak dapat dipenuhi.

Apakah itu stres?

Stres adalah reaksi tubuh badan terhadap rangsangan yang tidak menyenangkan seperti bunyi yang kuat, bau yang busuk atau kata-kata kesat.

Stres berlaku apabila tuntutan tidak setanding dengan kebolehan dan kemahiran daya tindak seseorang. Stres juga boleh diertikan sebagai faktor fizikal dan emosi yang menyebabkan tekanan ke atas minda dan tubuh badan. Ia mungkin mengakibatkan penyakit seperti darah tinggi, penyakit jantung koronari dan kemurungan.

ALTERNATIF DENGAN WANGIAN NUERO
๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ Nuero perfume adalah formulasi wangian aromaterapi PERTAMA di Malaysia berfungsi khusus MERANGSANG MINDA dan MENINGKATKAN AKTIVITi NEUROGENESIS bagi setiap peringkat umur. Dapat membantu mengurangkan STRESS dan perasaan GEMENTAR.

Sesuai dipakai semua peringkat umur dari kanak2 ke orang dewasa dan warga emas. Mudah dibawa kemana saja dan mudah dipakai, sapu ditapak tangan, gosok, selawat berniat dan sedut wangiannya. Mudah kannn?? ๐Ÿ˜

Jom dptkan sebotol neuro, stress jer bole pki supaya dpt bertenang, MENCEGAH lebih baik!! Minda sihat, badan cergas ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
http://www.wasap.my/0192806355

#tipsanakrajinbelajar #tidakfokus #anaktantrum #anakdegil #lambatmenghafal #tipsdapatkualititidur #stress #anaktidakfokus #mudahlupa
#neuro #masalahanaklambatbercakap #perfumes #neurogenesis
#mentalhealth #tipsreleasestress #anxietyrelief #speechdelay #gementar #masalahgugup #kurangkeyakinandiri #lackofselfconfident #membantup


0

SPEECH DELAY
๐Ÿต๏ธ๏ธ๐Ÿต๏ธ๏ธ๐Ÿต๏ธ๏ธ๐Ÿต๏ธ๏ธ๐Ÿต๏ธ๏ธ๐Ÿต๏ธ๏ธ๐Ÿต๏ธ๏ธ๐Ÿต๏ธ๏ธ๐Ÿต๏ธ๏ธ๐Ÿต๏ธ๏ธ๐Ÿต๏ธ๏ธ๐Ÿต๏ธ๏ธ๐Ÿต๏ธ๏ธ๐Ÿต๏ธ๏ธ๐Ÿต๏ธ๏ธ๐Ÿต๏ธ๏ธ Ada tak diantara kita ada masalah anak lambat bercakap? Or speech delay? Mcmana nak bagi anak cepat bercakap? Ni Saya nk share apa yg bole di share, kot2 bole membantu, kita cuba.. Kita selalu dok ingat anak kecik x tau apa, tak paham pun kalau kita cakap, alaa umuq baru setahun apa dia tau!!! Sebab tu kita banyak bagi arahan kat anak kita. Betui dak??๐Ÿค— Contoh, "peah pi makan"."peah pi mandi" Tengok apa reaksi anak kita? Dia buat bodo jaa kan hehe. Klu kita pun org tanya baru jawap, org x tanya senyap sudah!! ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Hahaha.
Cara mudah nak rangsang anak kita bercakap bukan dgn bagi arahan, kita bagi soalan.
Contoh, kita pi kat dia, duduk depan dia dan pandang mata dia. Kita tanya dia " peah..peah lapaq dak?" Sambil pegang perut dia๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‚. Tunggu dia respon, bole ulang 2-3 kali. Kalau buat bodo jgk next soalan ๐Ÿ™ˆ... "Baba lapaq ni, peah tau dak ni apa?" Tunjuk la kat dia ayam goreng๐Ÿ—. Tgk lagi respon dia, jgn pikir dia paham ke dak? kalau dia x jawap hanya angguk, senyum atau kluarkan bunyi, itu pun dh cukup dah๐Ÿ‘ถ.. alhamdullillah!! Jadi, cerita dia, kita kena ajak anak kita menyembang, rangsang anak kita untuk bercakap hari2. Ni nak pegang anak pun x sempat๐Ÿคฃ๐Ÿ˜….. Lagi satu, bermain dalam kumpulan ajak lah abang, kakak dia join klu tak dak, kita laki bini pun boleh, nak meriah ajak atok nenek pak tam pok nen sekali ๐Ÿ˜„๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ. Ingat jgn bagi ipad or gadjet yg melekakan tahuu?? Ni yg byk parent buat nak bg anak senyap aman damai๐Ÿ˜ท, mmg senyap sungguh ๐Ÿ˜œ

So bole la kot cuba noo..jgn lupa pakaikan neuro juga, bagi cium dan sapu di bhgian jaw line anak, berdoa lah jugak.. insyaallah dgn izinNya.

Ada yang nak cuba neuro ๐Ÿ‘‡
http://www.wasap.my/0192806355

#speechdelay #tipsanakrajinbelajar #tidakfokus #anaktantrum #anakdegil #lambatmenghafal #tipsdapatkualititidur #stress #anaktidakfokus #mudahlupa
#neuro #masalahanaklambatbercakap #perfumes #neurogenesis
#mentalhealth #tipsreleasestress #anxietyrelief #speechdelay #gementar #masalahgugup #kurangkeyakinandiri #lackofselfconfident #membantupesakitlumpuh #otakpenat #masalahlupa #membantupesakitstrok #membantupesakitalzheimer


0

Saya ejen di Klang. Service COD di Bukit Tinggi Klang, Bandar Putera /Puteri Klang, Bukit Kemuning Sh Alam, Tmn Sentosa Dan Sri Andalas Klang.
Postage seluruh Malaysia, Sabah Dan Serawak.
Berminat bole wasap Saya ๐Ÿค—
http://www.wasap.my/0192806355

#tipsanakrajinbelajar #tidakfokus #anaktantrum #anakdegil #lambatmenghafal #tipsdapatkualititidur #stress #anaktidakfokus #mudahlupa
#neuro #neuroaromatheraphy #perfumes #neurogenesis
#mentalhealth #tipsreleasestress #anxietyrelief #agentwanted #agendiperlukan #gementar #masalahgugup #kurangkeyakinandiri #lackofselfconfident #membantupesakitlumpuh #otakpenat #masalahlupa #membantupesakitstrok #membantupesakitalzheimer


0

Saya ejen di Klang. Service COD di Bukit Tinggi Klang, Bandar Putera /Puteri Klang, Bukit Kemuning Sh Alam, Tmn Sentosa Dan Sri Andalas Klang.
Postage seluruh Malaysia, Sabah Dan Serawak.
Berminat bole wasap Saya ๐Ÿค—
http://www.wasap.my/0192806355

#tipsanakrajinbelajar #tidakfokus #anaktantrum #anakdegil #lambatmenghafal #tipsdapatkualititidur #stress #anaktidakfokus #mudahlupa
#neuro #neuroaromatheraphy #perfumes #neurogenesis
#mentalhealth #tipsreleasestress #anxietyrelief #agentwanted #agendiperlukan #gementar #masalahgugup #kurangkeyakinandiri #lackofselfconfident #membantupesakitlumpuh #otakpenat #masalahlupa #membantupesakitstrok #membantupesakitalzheimer


0

Menurut Universiti California, San Fransisco terdapat lebih drp 600 jenis gangguan neurologi atau neurological disorder yang berkaitan rapat dgn otak, saraf tunjang, saraf kranial, saraf periferal, akar saraf, sistem saraf autonomi, persimpangan saraf dan juda otot tubuh.
Gangguan in termasuk epilepsi, penyakit Alzheimer, serebrovaskular termasuk stroke, migraine Dan sakit kepala. ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ Neuro adalah wangian aromaterapi untuk minda dan kesihatan mental. Neuro membantu menaikkan mood dan keluar dari kemurungan akibat penyakit. Pesakit akan kemurungan apabila mengetahui mereka menghidapi penyakit sebagai contoh diebetes, masalah jantung dan sebagainya.
Apabila pesakit bebas kemurungan, pesakit dapat berfikir secara waras dan tenang serta fokus untuk berusaha mendapat rawatan seterusnya.
Insyaallah dgn izinNya.
Nak cuba neuro harga mampu milik Insyaallah dgn izinNya.. ๐Ÿ“ฒ0192806355

#tipsanakrajinbelajar #tidakfokus #anaktantrum #anakdegil #lambatmenghafal #tipsdapatkualititidur #stress #anaktidakfokus #mudahlupa
#neuro #neuroaromatheraphy #perfumes #neurogenesis
#mentalhealth #tipsreleasestress #anxietyrelief #agentwanted #agendiperlukan #gementar #masalahgugup #kurangkeyakinandiri #lackofselfconfident #membantupesakitlumpuh #otakpenat #masalahlupa #membantupesakitstrok #membantupesakitalzheimer


0

The end of the page