#toddleractivity

Instagram photos and videos

#toddleractivity#toddlerlife#toddler#toddlerfun#toddleractivities#montessori#toddlermom#kidsactivities#montessoriathome#igtoddler#montessoridirumah#momlife#toddlergirl#learnthroughplay#instatoddler#learningthroughplay#toddlerplay#woodentoys#puzzle#toddlersofinstagram#mumlife#play#anaklucu#anakimut#anakpintar

Hashtags #toddleractivity for Instagram

Painting on a Saturday afternoon.... everything!! #mommydaughtertime #wepaint #watercolors #peppapig #keepingbusy #toddleractivity


0

Bismillah
Pekan 2 : 21 - 26 Mei 2018
TARAWIH
☪️ Semarak Ramadhan For Kids

Bermain Puzzle Tarawih

Kali pertama Kakak Mahdi sholat tarawih di masjid kompleks, doi menyelesaikan sempurna hanya 2 rakaat. Sisanya mojok di sisi belakang. Pas ditanyain kenapa gak sholat?
.
Kakak Mahdi jawab, "Mahdi kira sudah selesai mama, kenapa banyak-banyak sholatnya?"
.
Oh Subhanallaah, iya bener juga ini, Mama salah... Mama belum sounding sholat tarawih itu bagaimana, jumlah rakaat, teknis pelaksanaan, dll. Ternyata Kakak Mahdi kaget, mohon maaf ya nak.
.
Kali berikutnya, sholat tarawihnya sempurna dan lengkap 8 rakaat plus sholat witir 3 rakaat. Maasyaa Allaah baarakallahu fiikuum, nak. Cuma kata Papanya Mahdi, Mahdinya kelelahan. Jadi kadang berdirinya sempoyongan.
.
Maasyaa Allaah tetiba langsung haru campur iba, Qadarullah mungkin Mahdi udah plus ngantuk juga tapi tetep nekat menyelesaikan rangkaian sholat tarawih dan witir. Semoga fitrah keimanan yang dipupuk ini semakin subur dan kelak di masa depan menjadikanmu seorang pemuda sholeh nan tangguh ya Kakak Mahdi. Insyaa Allaah. Aamiin.
.
Untuk ide bermain, Mama siapin puzzle sholat tarawih. Ceritanya Papa dan Mahdi selesai melaksanakan sholat tarawih dan bergegas mau pulang 😉❤️
.
#semarakramadhanforkids #aktivitasanakmuslim #kegiatananak #idebermain #belajarsambilbermain #ramadhan1439h #kidsactivities #toddleractivity #puzzleanak #puzzle #tarawih #masjid


0

..
.
.
..
.
.
.
Puzle huruf
45.000
.
Bahan kayu. Catnontoxic. Finishing haluuus. .
.
Bikin si kecil makiiiin kreatif
***beda nya puzle seri ini dengan seri yg lain adalah bahan lebih tebal, sablon (bukan stiker), dan potongan puzle nya bagus alias menyerupai bentuk aslinya. Memudahkan si kecil mencari letak lubangnya
. .
. .
. .
.
Info / Order?
Hubungi bio ya

#mainanedukatif #sensorplay #mainanedukatifmurah #mainanedukatifanak #edutoys #woodentoys #tokomainan #tokomainanedukatif #kado #kadoanak #jualmainanedukatif #edutoys_shop #mainanmurah #puzzle #lombafotobayi #anakpintar #anakimut #anaklucu #toddleractivity #montessori #montessoriathome #instapict #mainankayu #mainanedukasi #mainanedukasimurah #puzlehuruf #puzzlehuruf


0

Bismillah
Pekan 2 : 21 - 26 Mei 2018
SHOLAT 5 WAKTU
☪️ Semarak Ramadhan For Kids

VIDEO Spin Wheel Jadwal Sholat

Kata Kakak Mahdi, yang gambar laki-laki dirinya, sedang yang perempuan ini adalah adek Fania. Ceritanya sang Kakak lagi ngajarin adeknya gimana "cara kerja" spin wheel jadwal sholat ini sekalian ngasih tahu balik penjelasan yang tadi mama paparkan 😂⭐️
.
Printable dari mungilmu jadwal sholatnya berdasar keadaan langit, sedang punya thegangoffur ada jumlah rakaatnya ❤️
.
.
#semarakramadhanforkids #aktivitasanakmuslim #kegiatananak #idebermain #belajarsambilbermain #ramadhan1439h #kidsactivities #toddleractivity #spinwheel #craftingforkids #kidscrafts #sholat #diy


0

Bismillah
Pekan 2 : 21 - 26 Mei 2018
SHOLAT 5 WAKTU
☪️ Semarak Ramadhan For Kids

Spin Wheel Jadwal Sholat

Alat dan Bahan:
1. Printable Jadwal Sholat Anak Laki-Laki dari mungilmu.com
2. Printable Jadwal Sholat Anak Perempuan dari thegangoffur
3. Gunting
4. Lem
5. Paku Buku
6. Maket/Hardboard

Caranya:
Gunting printable lalu tempelkan pada maket/hardboard. Bila tidak ada maket/hardboard bisa diganti dengan kardus. Penggunaan hardboard ini supaya kertasnya jadi kokoh dan nggak gampang sobek. Tahap selanjutnya, satukan set printablenya, beri paku buku. Spin wheel jadwal sholat siap dimainkan! ❤️
.
.
#semarakramadhanforkids #aktivitasanakmuslim #kegiatananak #idebermain #belajarsambilbermain #ramadhan1439h #kidsactivities #toddleractivity #spinwheel #craftingforkids #kidscrafts #sholat #diy


0

Fly me to the moon! 🌙 This Babe has been living it up this holiday weekend! Bubbles, chalk, swimming, Play-doh, play grounds and throwing rocks into the lake! So much fun! ☀️ drawings by Jude & Dada ❤️
-
-
-
-
-
-
#thattoddlerlife #toddlerlife #boymom #boymama #boymomlife #toddler #toddlerboy #mamarrazzi #ihavethisthingwithcolor #toddleractivity #toddleractivities


0

Maddison's stunning room features one of the soon to be released 'Miss Mauve' flower garlands from @realmdecor 🌸🌺 One of the new garland colours is coming to live at our house 🙊😍What colours do you think we'll be getting?!


2

RAMADHAN MUBARAK 1439 H .
.
.
Tunggu informasi pengetahuan Parenting Islami dan ide bermain selama bulan Ramadhan ini... :) #ramadhan
#kidsactivities
#preschool
#homeschooling
#toddleractivity
#islamicparenting
#parentingnabawiyah


0

Latepost.
D untuk Donat. Setelah postingan maraton saya hari ini beragam aktivitas AhzaAlma yang lalu karena mood posting lagi bagus, melihat kembali video-video kegiatan mereka jadi tertawa sendiri 😄
.
Donat kertasnya dari bekas kotak kue pengajian rutin Aby-nya, lalu hiasan nya dari beras yang diberi pasta coklat, modal untuk membuat lingkarannya hanya bekas tutup botol sosis dan pena😄 dan sisa karton kotak kue-nya masih saya simpan entah untuk kegiatan apalagi.
.
Yuk,,, membuat beragam aktivitas anak dengan barang bekas, beberapa koleksi saya selain kotak bekas susu, kotak kue dan dus2 juga ada tutup botol😄 emak-emak ber-diy mah gitu. Meskipun daya tahannya kurang awet dibandingkan mainan plastik, tapi dibuatnya mudah dan murah, serta melatih kreatifitas untuk ide bermain. .
#montessoridirumah #idekegiatananak #montessori #toddleractivity #paud #bermainsambilbelajar


0

Latepost.
Mengisi huruf C menggunakan kancing. Ini sebenarnya untuk melatih motorik halus, koordinasi mata dan tangan serta daya fokus. Mengajak anak untuk mengikuti instruksi itu yah,, kadang berhasil yah kadang pusing 😄 .
MashaAllah,, saya salut dengan Ade Alma yang masih betah mengikuti kegiatan saat kakanya sudah mulai kabur dari kegiatan pengenalan huruf C 2 sesi (capung dan cuaca). karena ingin bermain bersama teman di luar atau sekadar bermain mobil-mobilan di kamar. Tidak heran, saya melihat perkembangan Ade Alma cukup pesat jika dibandingkan saat usia Kaka ahza menjelang 2 tahun. Tapi inshaAllah, semua anak memiliki potensi masing-masing.
.
#toddleractivity #paud #bermainsambilbelajar #montessori #montessoridirumah


0

Latepost.
Alhamdulillah,,, pengenalan angka Hijaiyah untuk Kaka ahza 1-10 dan untuk Ade Alma 1-5 dalam bentuk simbol. Belum dalam pelafalan simbolnya. Sayangnya,, setelah saya ingat-ingat kembali, ternyata saya tau foniknya cuma sampe lima saja. Wuahahagh 😄😄😄😄 bahkan semalam ketika pengulangan materi ini lagi dalam bentuk konsep, ahza sampe protes kok cuma sampe Hamzah saja sy bisanya, dia maunya sampe 10 tapi benar-benar saya gak punya clue lagi lanjutannya mana keburu mau sholat tarwih. Bentarlah,,, dibantu sama Mbah Google 😄 .
Ketika saya melihat anak-anak saya yang meminta sendiri untuk belajar, saya menjadi teringat masa-masa kecil saya yang juga dipenuhi aktivitas belajar. Bedanya, yah dulu belajarnya let it flow aja,, belajar angka Hijaiyah dari halaman Al-Qur'an, belajar huruf Hijaiyah yang masih khas Sulsel banget😄 menggunakan juz amma (dulu kami menyebutnya Al-Qur'an kecil) itupun di usia yang memang sudah cukup matang untuk belajar 7 tahun. Cukup banyak perbedaan cara belajar kita nak, tapi inshaAllah,, semua itu tujuannya untuk mencari Ridha Allah. Semoga AhzaAlma menjadi anak-anak yang gemar belajar untuk ilmu yang bermanfaat yah nak😘
.
#aktivitasramadhananak #belajarsambilbermain #toddleractivity #paud


0

What a gorgeous day today here in New England! ☀️ Time to break out the paper airplanes to chase around the yard and see if mine or daddy’s flies better! 🙋🏼‍♀️ (scroll left to see all the amazing pages inside this killer book!)
.
.
.
.
.
.
#momlife #twinlife #twinmom #parentsoftwins #saturdayfun #weekendvibes #booksforkids #kidsbookstagram #booksofinstagram #paperplanes #foldandfly #paperairplane #paperairplanes #empowersocial #suitesassypants #sassysuite #activitybooks #funforkids #funforallages #familytime #playtime #toddlermom #toddlertwins #toddleractivity #toddlerapproved #usbornebooks #usbornebooksandmore #bookladylife #booksofinstagram


0

Ifthor (BerBuka Puasa).
.
.
.
.
.
Alhamdulillah Farhan sudah biasa konsumsi Kurma.
Jadi saat diinfokan buka puasanya dengan Kurma dy Senang.
Dan salah satu kesukaan Farhan adalah kurma Sukari, karena tekstur yang lembut.
.
Selain itu mulai dikenalkan makan buah sebelum makan.
Tapi kadang kalau Farhan lagi GTM alias Gerakan Tutup Mulut karena lagi ga mood makan, maka menu buah aga diumpetin.
Karena nanti yang ada makan buah ajah ga mau makan nasi.
Kasian sama perutnya.
.
Ini menu ifthor 2hari lalu yang baru sempat di-post.
Menu hari ini enaknya apa ya?

#semarakramadhanforkids
#semarakramadhan
#semarak
#ramadhanforkids
#marhabanyaramadhan
#happyramadhan
#farhan
#farhansactivity
#toddler
#toddleractivity
#anaksholeh
#33months
#latepost


0

Always happy together. #happykids #童趣


1

Art Wall by Karabo Poppy Moletsane @bampfa
.
Afrofuturism
.
Through a toddler’s eye: “Mom, they looked tired.”
.
Parent who jumped on that idea: “yes dear, if you don’t sleep at night, you will look like them too.” 😅
.
#toddlerfun #toddleractivity #childsplay #kidsplay #instatoddler #playtime #finatastic #learnthroughplay #toddlerplay #finatasticfun #bayareakids #bayareamom #finatastics #toddlerlife #bayareatoddler #toddlermom #momlife #parenting #artmuseum #berkeleyfun #afrofutursim #karabopoppymoletsane


1

Sebenarnya ingin disusun tinggi keatas rupanya sammy masih belum percaya diri. Mencari keseimbangan dalam menyusun keatas butuh kesabaran dan saya menghargai itu (krn ini rainbow blocks harga murah, ada harga ada rupa) jd ingat ketika sammy main lego kw dan ori
.
.
#bermain #bermainsambilbelajar #learnthroughplay #montessoriathome #montessoridirumah #montessorikids #montessorichild #montessorichildren #toddler #toddleractivity #sam29monthsactivity #montessoridirumahsam #samplayblocks


0

Stamping art project @bampfa
.
Another gloomy morning is best to stay indoor and spend some creative time at the art museum. They have a destinated area for little ones to do some stamping, coloring and drawings.
.
#toddlerfun #toddleractivity #childsplay #kidsplay #instatoddler #playtime #finatastic #learnthroughplay #toddlerplay #finatasticfun #bayareakids #bayareamom #finatastics #toddlerlife #bayareatoddler #toddlermom #momlife #artproject #toddlerart #littleartist #toddlercrafts #berkeleyfun #artmuseum #stamping


0

Rainbow stacker/blocks + city blocks
.
.
Bermain dengan rainbow blocks lagi, sekarang yg diotak atik si rainbow dan gk ketinggalan city blocks. Sammy said its a hotel, banyak mobil berjajar disebelahnya krn itu parking area
.
Kadang saya ajak sammy jalan2 (mengukur jalan alias lihat gedung2) biasanya sammy tanya ini apa saya jawab hotel, resto, mall jembatan,dll kalau naik motor kadang berhenti supaya sammy bs mengamati. Andai kita tinggal di luar negri yg bersih, gedungnya bagus2 wkwkwk its okay we love indonesia
.
.
#bermain #bermainsambilbelajar #learnthroughplay #montessoriathome #montessoridirumah #montessorikids #montessorichild #montessorichildren #toddler #toddleractivity #sam29monthsactivity #montessoridirumahsam #samplayblocks


1

Smash The ice and get your toys !! This activity was extremely enticing and fun. kids as it is love to break stuff😀...this activity serves dual purpose and thus makes it interesting and interrective. it was a family activity, we too enjoyed watching him, it was very simple to put it together .
.
.
I had some disposable gloves , I filled it with water and added few random toys and froze it overnight .( u can use balloons too)
I thought it was a good time to do salt and water experiment, so did that as well ..it aided him in breaking the ice quicker.

inspired by smashing Pokemon toys
#toddleractivity#messfreemommy#motoractivity#funand interrective#saltandwaterexperiment#activetoddler#messfreemommy#smashtheice


0

Meeting and playing with cousins. #familytime #myfamilyistheirfamily #texasummer #sandboxfun


3

Cayden wanted to take photos of our “back yard.” So off he went. .
I later deleted 117 photos 🙊 But thought this one is a gem 💙 #johndeere
.
How crazy is it that they can be so tech savvy so young?! Are your kids all over the phones and tablets like it’s so easy?


1

Crawfish boil with family. #texassummer #texasliving


3

We went to the St Louis Zoo last weekend and it was ah-mazing! Highlight was watching an elephant swim right in front of us. The boys were in awe. She was such a beauty. Since this weekend is the unofficial start of summer- head to the blog to download the summer bucket list for lots of simple but fun toddler summer activities. ☀️💕⚽️🏊🏽‍♂️🚴🏽‍♂️🎼⛱️


1

Nothing compares to the happiness of hearing your feet running to open the doors when I come back from work, to your sweet kisses and hugs when we are watching cartoons, to your warm breath while you are asleep, to the words: mami when.you need me close to you. Love you to the moon and back #littleleo Happy mothers day to me😍😍😍


9

My little outdoor girl. Rough and tumble. Bounding through the overgrown gardens and squealing in delight.
.
She’s taught me to embrace the joy the bubbles up. Why try to tame it when it’s so wonderful?
.
#mommyhood #bravegirls #mayweraisethem #motherhoodmoments #girlmom #motherhoodunplugged #ohmama #ohheymama #springtime #toddleractivity #toddlermom #playoutside #wildandfreechildren


2

Airplane sensory play! ✈️✈️✈️✈️


5

She knows 5 different types of flowers atm hoping to keep her going with that & learn something myself!. So this lovely book seemed perfect. We are pressing some in the back 🌷#freerangekids #outdoortoddler #outdoorlearning #learningaboutnature #learningaboutflowers #toddlerdays #toddleractivity #stayathomemum #parenting #motherhood #stayathomemom #toddlermum #kidmarimummy #kidmarimummygarden


4

I didn't get a chance to post these pictures from our super hero day, Super Noah was saving the house from monsters by spraying them with silly string! After this we had to go to our doctors appointment because I was concerned about Noah's excessive thirst and from there we were sent to UCSF where he was diagnosed with Type 1 Diabetes. He was a little superhero through the whole hospital stay and now we are home and ready to play superheroes again, with a few breaks to take insulin and check his glucose to keep his superhero powers strong ⚡️
.
.
.
#type1diabetes #type1diabetic #type1strong #juvenilediabetes #superhero #toddleractivity #toddlerfun #toddleractivities #toddlertime #toddleradventures #toddlerplay #twoyearold #busytoddler #kidsactivity #kidsactivities #play #playideas #activitiesforkids #sahm #mommyhood #imaginativeplay #pretendplay


0

E started to act as if she is reading by herself. #mammamu in Swedish or #mamamuh in German is a book she likes. My husband and I totally stick to OPOL (one person one language). So even if the book we read for her is in the other language we translate/ freestyle in our. .
Just look at her tiny dirty feet 😍 She just came in from the garden and had no time to wash them first.
.
.
.
.
.
#opol #onepersononelanguage #toddlerreading #toddleractivity #kleinkind #tultare #låtsasläsa #tomaswieslander #jujjawieslander #svennordqvist #bücherliebe #kinderbücher #bücherwurm #barnböcker #bilingual #bilingualkids #zweisprachigekinder #zweisprachigaufwachsen #tvåspråkigabarn #tvåspråkighet


0

We haven't been up to our regular activities the last few days because Noah was admitted to UCSF children's hospital and diagnosed with Type 1 Diabetes. We got to come home last night and I thought I'd post a picture of one of our favorite hospital activities which was building with the magnet blocks while we watched the construction workers across the street building and moving things with giant cranes 👷🏻
.
.
.
#type1diabetes #juvenilediabetes #picassotiles #magneticblocks #twoyearold #toddleractivities #toddleractivity #kidsactivities #kidsactivity #bayareamom #sahm #mommyhood


3

Maze bolak balik.
60.000
.
Pict pict pertama adalah satu sisi. Pict kedua adalah penampakan sisi satunya. .
Jadi 2fungsi ya. Sisi 1 belajar mengenal hewan .

Sisi2 belajar berhitung.

Ukuran 25x25cm .
.
.
. . .

Order? Hubungi bio

#mainanedukatif #sensorplay #mainanedukatifanak #edutoys #woodentoys #tokomainan #tokomainanedukatif #kadoanak #babyandkids #motorikhalus #edutoys_shop #mainanbayi #mainanmurah #puzzle #puzzles #lombafotobayi #mainanedukatifmurah #anakpintar #anakimut #anaklucu #toddleractivity #edutoysmurah #montessori #flashcards #kartuhuruf #kartupintar #puzzlehijaiyah #puzzleabjad #meroncekayu #mazehewan


1

Inspired by @mother_and_child_world Thank you for the awesome ideas 💡 (Swipe to see the last photo) A super quick sketch to make my daughter a puzzle I wanted her to color it but she refused 😒 so I was like ok more fun for me 😝 some cheap markers and copics #drawing#childrenart #kidsart #bicycle #bicycleart#quickdrawing #art#artforkids #toddleractivity #puzzles #diypuzzle #activitiesforkids #markersart #markers#copic#cheapmarkers #flowers#sketches#sketch#funart#colorfulart#azzahart #childrenbooks #children #kids#toddlers


5

Pure daddy&baby ❤️ #littleleo #littleexplorer


3

🔡Tocar, adivinar, identificar y borrar. Últimamente las fundas transparentes son mis grandes aliadas para las actividades 😍. Bueno, para las escasas actividades que hacemos porque estamos en plena "época dinosaurios" y lo que no tenga relación con este tema no es mucho de su interés 😅. De hecho hoy me ha dicho: mamá, ¿hacemos una actividad de dinosaurios? 🆘 Asi que se aceptan sugerencias porque yo estoy en blanco🙋
.
Nos unimos a la propuesta de #tocaryjugar de @loscuentosdemama y #aprendolasletrasjugando de @miriam_peralvarez
.
Espero que estéis disfrutando de un precioso fin de semana😘
.
#abecedario #letras #activitiesforkids #aprenderesdivertido #actividadesencasa #actividadesinfantiles #learningathome #learnandplay #aprenderjugando #kids #montessori #montessoriathome #montessoritoddler #toddleractivity #toddler #maternidad #maternidadreal #tribulidm #losinventosdemama #mipequeintenso


5

Making friends with local goats and sheeps🐐🐏 #littleleo #littleexplorer #islandliving


3

Maze bolak balik.
60.000
.
Pict pict pertama adalah satu sisi. Pict kedua adalah penampakan sisi satunya. .
Jadi 2fungsi ya. Sisi 1 belajar mengenal hewan .

Sisi2 belajar berhitung.

Ukuran 25x25cm .
.
.
. . .

Order? Hubungi bio

#mainanedukatif #sensorplay #mainanedukatifanak #edutoys #woodentoys #tokomainan #tokomainanedukatif #kadoanak #babyandkids #motorikhalus #edutoys_shop #mainanbayi #mainanmurah #puzzle #puzzles #lombafotobayi #mainanedukatifmurah #anakpintar #anakimut #anaklucu #toddleractivity #edutoysmurah #montessori #flashcards #kartuhuruf #kartupintar #puzzlehijaiyah #puzzleabjad #meroncekayu #mazehewan


2

Now thats one rainbow dino, mummies fav dino too💜❤️💙💛💚🧡 @funkylunges your godsons starting to love the dinos 🦕🦖 #rainbow #toddlerart #dinopainting #toddleractivity #gardenpainting #triceratops #dinos #dinosaurs #multicoloured


0

I’m so very grateful to have all this sunshine and light around me now when I’m not getting that much sleep. 👶🏼🍼😴 Respect to all of you who go through this period during the darkest months....😱🙌


1

Sensory play is in full effect this morning. Check out how we made a #diy sand box on our insta stories today! 🏖️ .
.
.
#sensoryplay #earlychildhood #sensorybinideas #earlylearning #earlyyears #prek #toddlerplay #toddlerlife #oursensorykids #toddleractivity #learningthroughplay


0

Dino painting with mummy in the garden 💚💛💙❤️💜🧡uncle @funkylunges you would be proud of the dino names he can say now 🦕#gettingmessy #creative #toddlerfun #toddlerplay #myson #dinolover #creativemummy #mummiesofinstagram #painting #toddler #toddleractivity #letthembecreative #teachthemyoung #mumlife


3

Yep, our baby loves butter! This was his 2nd breakfast (9am). The first one was at 3:45am.😨


1

Happy 26th months + 1 day old mommy’s number 1 guy. You have nothing but mommy’s full mind and heart. Love you always, Kid O ❤️
.
#orionhatsyapradia #momslyfe #lifewithatoddler #momswithcamera #toddleractivity #makingmemories #iphone6sonly #instadaily #nofilter


0

🎶I’m bringing home a baby bumblebee🎶 I took a regular balloon 🎈 and filled it with some water 💦 , drew a spectacular bumblebee 🐝 , and voila, we have a great game of toss. 🙌This balloon lasted a lot longer than the water balloons they make these days. This was great for a small game of catch ⚾️with your toddler. It bounces and has a little more weight than a regular ball. 💡Tot Tip: do have a couple other balloons filled to play with as they can spring a leak💦, which ends all the fun. Diggy got to play catch with our very sweet and patient neighbor.💙🙏
.
.
.
.
.
#thecurioustot #toddleractivities #toddleractivity #toddlerandbugs #toddlerbugactivities #toddlergrossmotor #toddlergrossmotorskills #toddlerlife #toddlersandinsects #toddlersofinstagram #toddlersunplugged #totschool #totschooling #learningthroughplay #exploringandlearning #bugtoddleractivities #bugs #bugactivities #insectactivities #insects #childhoodunplugged #waterballoons


0

This was intended to be yesterday's art project - bubble wrap painted aquarium. This one was in fact my sample. I was trying to show him how fun it would be to paint with bubble wrap. I'd been planning this for a while and thought he would love it. Truth be told he wanted nothing to do with it. He was not interested in doing art at all yesterday. I left the materials out in case he decides he wants to make one today but I'm pretty sure this is a lost cause.

Supplies needed: paper, paint, bubble wrap, felt, scissors, googly eye, glue


2

Maze bolak balik.
60.000
.
Pict pict pertama adalah satu sisi. Pict kedua adalah penampakan sisi satunya. .
Jadi 2fungsi ya. Sisi 1 belajar mengenal hewan .

Sisi2 belajar berhitung.

Ukuran 25x25cm .
.
.
. . .

Order? Hubungi bio

#mainanedukatif #sensorplay #mainanedukatifanak #edutoys #woodentoys #tokomainan #tokomainanedukatif #kadoanak #babyandkids #motorikhalus #edutoys_shop #mainanbayi #mainanmurah #puzzle #puzzles #lombafotobayi #mainanedukatifmurah #anakpintar #anakimut #anaklucu #toddleractivity #edutoysmurah #montessori #flashcards #kartuhuruf #kartupintar #puzzlehijaiyah #puzzleabjad #meroncekayu #mazehewan


1

🍳EGGS, POM POMS, TONGS & TWEEZERS 🍳. This activity was super simple to set up and kept Mr nearly 2 amused for some time. I simply dumped some pretty pom poms onto an empty egg tray, handed him a pair of tongs, jumbo tweezers and an empty vessel. He concentrated as he moved the pom poms back, forth and all around 😀. Little hands practising his fine motor skills ❤️
.
🔊FOLLOW ME FOR REGULAR UPDATES🔊

#kidlife #mumlife #momlife #toddler #toddlerlife #preschooler #toddleractivities #toddleractivity #kid #pompom #finemotorskill


0

A big shout out to @craft.set.go for this fun yet creative idea of Salt Art. Zayaan thoroughly enjoyed while doing this activity and was so excited to see the end results .
Looking forward to create more beautiful art work with @craft.set.go .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#kidscraft #artymom #artkids #easycrafts #multiculturalkids #dubaiart #saltart #toddleractivity #kidsactivity #processartforkids #messyfun #littlecreatives #uaemombloggers #pakisanimoms #mumlife #keepingthembusy #colourwithsalt #weeklyproject #artkid #artymom #preciousmoments #communityofmums #artistsoninstagram #dubaikids #uaekids #funforkids #blogger #mommyblogger #dubaimums #dubaiblogger


6

Bizim evde en çok aktivite için kullanılan malzeme:Bitmiş tuvalet kağıdı rulosu. Dikkat çekmesi için beyaz kağıtla kaplayıp sonra deliyorum,renkli kağıtla da kaplanabilir.Ben genelde evde ne varsa onları kullanmaya çalışıyorum.Elis daha renklere tepki çok vermediği için ayrıca gidip renkli bir şey almıyorum. Bakalım renkler ne Zaman ilgisini çekecek 😊Çocuğumuzun neyi ne zaman yapabileceğini keşfetmemiz şart(Elis burada 16 aylık).#montessoriactivities#montessorietkinlikleri#montessoriaktiviteleri#montessorikids#montessoridirumah#montessoriathome#montessorianneleri#montessoritoddler#montessoribaby#evdeetkinlik#evdeaktivite#toddleractivities #toddlerlife#toddleractivity #playmatters #playbasedlearning #learningthroughplay #specialeducation #nannylife #creativekids montessoriactivity#preschoolathome#preschoolactivities#


23

İnce motor kasları için birebir bir aktive. İnce motor becerileri sadece küçük kasların çalışıp kontrolü için değil aynı Zamanda da el-göz koordinasyonu için de önemlidir.Elis çok sevdi bence her Bebek bir şeyleri kopartmayı sever😊#(Elis burada 17 aylık(#montessorikids#montessoridirumah#montessorietkinlikleri#montessoriathome#montessoritoddler#montessorianneleri#montessorichild#montessoribaby#montessoriaktiviteleri#montessorikulubu#montessorievde#montessoriactivity#toddleractivities#toddleractivity#toddlergirl#toddlerlife#toddlerfun#toddlermom#playmatters#playbasedlearning#learningthroughplay#specialeducation#creativekids#kidsactivities


15

The end of the page