#tonakulittaksekata

Instagram photos and videos

#tonakulittaksekata#snowwhitesecret#parutjerawat#kulitkering#jerawatnanah#susuibumeriah#ibupantang#tumitpecah#tumitkakipecah#parutdegil#periodpain#jerawatkronik#jeragatjerawatkulitkusam#jeragathitam#jeragatdegil#gatalkulit#resdung#darahtinggikembalinormal#liangporitersumbat#kencingmanis#jerawathalus#jerawat

Hashtags #tonakulittaksekata for Instagram

BERKESAN SANGAT ! BEKAS JERAWAT, PARUT HAMPIR HILANG. KULIT MUKA BERANSUR PULIH😍😍
.
.
Orang cakap, kalau nak tahu product tu berkesan ke tak bila ada ramai customer yang repeat order. Yelah, barang mahal, siapa yang nak bazir duit kalau tak berkesan kan?
.
.

Kalau lepas 1 botol je dah nampak kesan, awak patut teruskan sehingga 3botol dan ke atas. Sebenarnya nak betul² nampak kesan kena consume 6bulan berturut-turut. Barulah kesan tu betul² ketara.
.
.
🎯FUNGSI & KEBAIKAN BEAUTY SECRET SHALICIOUS:
.
• Perubahan tona kulit 2x lebih cerah seawal 7 hari
• Mencerahkan tona kulit
• Mengurangkan whitehead & blackhead
• Menjadikan kulit wajah dan badan lebih putih sekata seluruh badan
• Membaik pulih sel-sel kulit
• Menghalang pembentukan jerawat & merawat masalah jerawat yang serius
• Membantu menghilangkan parut
• Melambatkan proses penuaan & kulit berkedut
• Memperbaiki tekstur kulit kasar
• Merawat lingkaran bawah mata
• Menghalang kemunculan jeragat
• Mengembalikan keanjalan kulit
• Badan lebih cergas
• Kulit kelihatan lebih muda, gebu, lembab dan putih melepak
.
.
.
Tak yakin nak cuba? Scroll down ig sis @theshalicious untuk tengok testimoni customer yang berjaya pulihkan masalah kulit mereka.📲Whatsapp mira +6017-3980757 sementara masih promosi sekarang💋


2

Nak CANTIK kena jaga makan dan jaga kebersihan tau!
.
.
Pantang larang ⬇⬇⬇
🥀kafein (cth kopi @ nescafe)
🥀supplement lain - jarakkan masa

Tips utk kesan yg cepat ⬇⬇⬇
🌿kemam dibahagian bawah lidah
🌿minum air kosong (3 liter sehari

Nota ⬇⬇⬇
🍁boleh dimakan setiap hari walaupun semasa period
🍁wanita mengandung dinasihatkan makan selepas 5 bulan
🍁wanita berpantang dinasihatkan makan selepas 2 minggu
🍁jgn dilangkah sebab telah disyifa'kan (bacaan al-quran)


1

Wowww Aurora buat hantaran khawin🥰
Letopssss kanssssss🎁


1

tahun depan kalau sis on balik facial setiap kali balik cuti on tak?
🤗


3

Ramai yg tanya snowwhite ni macam mane ? ?

Haaa mai rapat² nak habaq sw ni macam gula² jaaa. . Gula bukan sebarang gula tauu , gula² ajaib gitewww . 😋

Bukan dalam bentuk serbuk 🙅🏻
Bukan jugak dalam bentuk jus 🙅🏻 Sebab tu lah sis selalu cakap nak chantik dengan sw ni memang mudah sangat !

Kunyah² jee da boleh chantik macam snowwhite tauu ! 😍😍 Asalkan uollz konsisten , n disiplin minum air kosong je . In sha allah menjadi punya laaa. .
Manfaat utama dalam #snowwhitesecret ni , ✔️whitening ✔️slimming ✔️detox

Haaa. . Nak kurus ? Nak gebu ? Nak chantik ? Jom laaa risik tepi sekarang ! 😘
⤵⤵ Whatapps sis 016-7288043


1

Antara sebab kenapa ramai orang memilih ESP sebagai supplement mereka:.
.
🌼Untuk wanita yang ingin atau merancang hamil:
.
👉ESP pulihara dan pelihara rahim.
.
🌼Untuk wanita yang sedang hamil
.
👉ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran.
.
🌼Untuk ibu yang nak masuk dewan besalin:
.
👉ESP memberi tenaga segera yang berpanjangan. Ini dapat membantu memberi tenaga kepada ibu-ibu untuk melalui detik kelahiran..
.
🌸Untuk wanita yang menyusu anak:
.
👉ESP bantu meningkatkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, maka kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat. ESP sebagai 'Milk Booster'.
.
🌼Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon:
.
👉ESP diperbuat daripada kacang soya yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita, keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan.
.
🌼Untuk sesiapa yang mahu kurus:
.
👉ESP buat rasa kenyang lebih lama. Selain itu, ia dapat mengurangkan nafsu makan
.
🌼Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat:
.
👉ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrien dalam badan kita. Bila nutrien mencukupi, badan kuat melawan penyakit yang datang
.
🌼Untuk sesiapa yang nak cantik:
.
👉ESP buat kulit jadi anjal, gebu dan lebih cerah. Nampak berseri-seri gitu. Bila dah cantik, tak perlu la nak tampal makeup tebal-tebal lagi.
.
🌼Untuk sesiapa yang nak berpuasa:
.
👉ESP bekalkan tenaga berpanjangan, jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. Lapar dan dahaga sepanjang berpuasa tetap ada. Tapi ki tetap bertenaga
.
🌼Untuk sesiapa yang sentiasa sibuk:.
.
👉ESP boleh dijadikan instant breakfast, instant lunch ataupun instant dinner yang mudah disediakan. Hanya 'Shake & Take'.
.
Jadinya anda tidak akan skip breakfast, lunch mahupun dinner kerana kesuntukan masa.
.
Untuk dapatkan rangkaian produk shaklee dan konsaltan percuma😊
.
Boleh whsapp ke 0103806496

Atau tekan sahaja link ni http://www.wasap.my/ 60103806496

#espshaklee

#jerawat

#jeragat

#kulitkusam
#kulitberminyak
#kulitkering
#tonakulittaksekata
#parut
#penuaan
#rahimlemah
#penyusuan
#kesuburan
#kulitberkedut
#cepatletihdanlesu
#gastrik


0

Antara sebab kenapa ramai orang memilih ESP sebagai supplement mereka:.
.
🌼Untuk wanita yang ingin atau merancang hamil:
.
👉ESP pulihara dan pelihara rahim.
.
🌼Untuk wanita yang sedang hamil
.
👉ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran.
.
🌼Untuk ibu yang nak masuk dewan besalin:
.
👉ESP memberi tenaga segera yang berpanjangan. Ini dapat membantu memberi tenaga kepada ibu-ibu untuk melalui detik kelahiran..
.
🌸Untuk wanita yang menyusu anak:
.
👉ESP bantu meningkatkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, maka kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat. ESP sebagai 'Milk Booster'.
.
🌼Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon:
.
👉ESP diperbuat daripada kacang soya yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita, keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan.
.
🌼Untuk sesiapa yang mahu kurus:
.
👉ESP buat rasa kenyang lebih lama. Selain itu, ia dapat mengurangkan nafsu makan
.
🌼Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat:
.
👉ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrien dalam badan kita. Bila nutrien mencukupi, badan kuat melawan penyakit yang datang
.
🌼Untuk sesiapa yang nak cantik:
.
👉ESP buat kulit jadi anjal, gebu dan lebih cerah. Nampak berseri-seri gitu. Bila dah cantik, tak perlu la nak tampal makeup tebal-tebal lagi.
.
🌼Untuk sesiapa yang nak berpuasa:
.
👉ESP bekalkan tenaga berpanjangan, jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. Lapar dan dahaga sepanjang berpuasa tetap ada. Tapi ki tetap bertenaga
.
🌼Untuk sesiapa yang sentiasa sibuk:.
.
👉ESP boleh dijadikan instant breakfast, instant lunch ataupun instant dinner yang mudah disediakan. Hanya 'Shake & Take'.
.
Jadinya anda tidak akan skip breakfast, lunch mahupun dinner kerana kesuntukan masa.
.
Untuk dapatkan rangkaian produk shaklee dan konsaltan percuma😊
.
Boleh whsapp ke 0103806496

Atau tekan sahaja link ni http://www.wasap.my/ 60103806496

#espshaklee

#jerawat

#jeragat

#kulitkusam
#kulitberminyak
#kulitkering
#tonakulittaksekata
#parut
#penuaan
#rahimlemah
#penyusuan
#kesuburan
#kulitberkedut
#cepatletihdanlesu
#gastrik


0

MASALAH KULIT KUSAM DAN MUKA BERMINYAK SEMUA HILANG LEPAS AMALKAN BEAUTY SECRET😇
.
.
Alhamdulillah, Mira paling happy bila dapat feedback macam ni. Bila ada customer cakap kulit kusam dan gelap atau apa-apa sahaja masalah kulit yg lain makin elok dah sembuh. Sebab Mira rasa dah bantu orang yg ada masalah kulit untuk happy. .
.
.

Macam customer atas ni la, bersungguh dia nak pulihkan masalah kulit kusam dan muka berminyak. Kemam Beauty Secret dan minum air masak banyak² setiap hari secara konsisten. Terus sihat kulit dia, memang sesuai sangat dengan dia. Alhamdulillah😍
.
.
🎯FUNGSI BEAUTY SECRET SHALICIOUS:
.
• Perubahan tona kulit 2x lebih cerah seawal 7 hari
• Mencerahkan tona kulit
• Mengurangkan whitehead & blackhead
• Menjadikan kulit wajah dan badan lebih putih sekata seluruh badan
• Membaik pulih sel-sel kulit
• Menghalang pembentukan jerawat & merawat masalah jerawat yang serius
• Membantu menghilangkan parut
• Melambatkan proses penuaan & kulit berkedut
• Mengecilkan liang-liang roma
• Memperbaiki tekstur kulit kasar
• Merawat lingkaran bawah mata
• Menghalang kemunculan jeragat
• Mengembalikan keanjalan kulit
• Badan lebih cergas
• Kulit kelihatan lebih muda, gebu, lembab dan putih melepak
• Sesuai untuk lelaki & perempuan.
.
.
.
Nak selesaikan masalah kulit dengan cepat, boleh whatsapp mira +6017-3980757 ye.😉


1

Ada masalah JERAWAT?
Ada masalah KULIT KUSAM?
Ada masalah KULIT GELAP?
Ada masalah PARUT HITAM?
Cubalah Beauty Secret.
.
.
Kemam-kemam je boleh cantik! Ya betul sayang²💋 Yang mana ada masalah jerawat, jeragat, parut, kulit kusam sendu tu Inshaa Allah boleh settle dengan Beauty Secret ni. Amalkan #BeautySecretShalicious setiap hari, bukan setakat muka sahaja tau, habis satu badan kaki tangan semua terlajak putih!! Yang paling best, tak payah makeup pun muka dah nampak cantik, halus mulus dan tak kusam.😍 Cedok dan kemam. Mudah kan?😘 .
.
. 🎯KELEBIHAN BEAUTY SECRET SHALICIOUS:
.
• Perubahan tona kulit 2x lebih cerah seawal 7 hari
• Mencerahkan tona kulit
• Mengurangkan whitehead & blackhead
• Menjadikan kulit wajah dan badan lebih putih sekata seluruh badan
• Membaik pulih sel-sel kulit
• Menghalang pembentukan jerawat & merawat masalah jerawat yang serius
• Membantu menghilangkan parut
• Melambatkan proses penuaan & kulit berkedut
• Mengecilkan liang-liang roma
• Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan
• Memperbaiki tekstur kulit kasar
• Merawat lingkaran bawah mata
• Menghalang kemunculan jeragat
• Mengembalikan keanjalan kulit
• Badan lebih cergas
• Kulit kelihatan lebih muda, gebu, lembab dan putih melepak
• Sesuai untuk lelaki & perempuan
.
.
Rasailah perubahan seawal 1-2 minggu sahaja! Dah banyak testimoni yg berjaya dapat kulit yang diidamkan dan rata-ratanya ramai yang repeat order sebab berkesan! Tak percaya? Cuba scroll down ig @theshalicious ni❤
.
.
.

Berminat nak cuba? Meh whatsapp mira +60173980757 untuk order.😘


1

Snowwhite lover ❤️


1

FAQ Snowwhite Secret :

Q : Berapa harga snowwhite secret?
A : RM59 tidak termasuk postage

Q : Berapa tablet ada dalam sebotol snowwhite secret?
A : 30 tablet untuk setiap botol snowwhite secret

Q : Apa ramuan utama snowwhite secret ya?
A : Kurma & Lemon

Q : Bagaimana aturan pengambilan snowwhite secret?
A : 1 biji sekali sehari (kemam) sebelum sarapan @ sebelum tidur untuk maintain berat badan sekali putih.
2 biji dua kali sehari (kemam) sebelum sarapan , sebelum tidur untuk turunkan berat badan sekali putih.

Q : Cirit birit ke kalau ambil snowwhite secret?
A : Tidak tetapi bergantung kepada toksin seseorang,makin banyak toksin dalam badan makin kerap membuang.

Q : Berapa lama tindakbalas snowwhite secret?
A : Tindakbalas akan dapat dirasakan selepas 7jam pengambilan snowwhite secret secara betul.

Q : Boleh kurus ke kalau ambil snowwhite secret ni?
A : Snowwhite secret BUKANLAH ubat kurus namun Snowwhite secret membantu detox dan meningkatkan metabolisma badan seseorang dan perlu diikuti senaman serta diet seimbang untuk kesan yang cepat.

Q : Boleh ambil ke snowwhite secret ketika period?
A : Boleh
Q : Ibu menyusu boleh ke ambil snowwhite secret?
A : Boleh

Q : Apa pantang larang snowwhite secret ni?
A : Kafein cth kopi,nescafe dll jika minum minuman tersebut sila jarakkan masa pengambilan

Q : Boleh campur dengan supplement lain tak snowwhite secret ni?
A : Boleh TAPI jarakkan 3-4 jam sebelum atau selepas pengambilan snowwhite secret

Q : Perlu minum air masak banyak tak kalau ambil snowwhite secret?
A : Digalakkan mengambil air masak secukupnya.

Whatsapp📲0167288043

Cod🚗 Petaling Jaya
Postage📭setiap isnin-jumaat


1

Buah hati terkejut tengok muka saya dah tak SUNBURN. Jauh beza katanya. Hikhikhik makin lawooo 💜


1

KEBAIKAN SNOW WHITE SECRET BEAUTY
=================================
🍋 Tindakan 3 dalam 1 : Whitening, Slimming & Detox
🍋 Diperkaya dengan Kurma, Delima ,Lemon, Astaxanthine, L-cysteine, Vitamin C, Lutein
🍋 Mencerah & melembapkan kulit seawal 7hari!
🍋 Mengecilkan liang pori & memudarkan parut
🍋 Kulit lebih lembut, halus & anjal
🍋 Anti penuaan
🍋 Mengurangkan jerawat & jeragat
🍋 Menghasilkan sel-sel kulit baru
🍋 Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata
🍋 Mengawal selera makan & mengurangkan berat badan
🍋 Menstabilkan hormon & melancarkan haid
🍋 Merawat tumit kaki kering & pecah
🍋 Sesuai untuk ibu mengandung dan menyusui bayi 🌼 30 tablet / botol
🌼 Harga pasaran : RM59


2

Allahuuu 🤲🏽🤲🏽🤲🏽🤲🏽 .. Baru je semalam beli dgn sis..Pagi ni dah dpt msg katenya membuang jer... Yup snowwhite bukan utk gebu semata2 ok,dia dapat buang toksik2 yg kotor dalam badan uolss..Itula kadang2 kita makan suplement mesti xjd sebab TOKSIK dlm bdn uols tu berlebih2... Jom kite detox & sekali syantik dengan snowwhitetablet ❤️ 🤲🏽alhamdulillah. Sis doakan adik ni dpt apa yg diinginkn & gebu gebaz.. 😘😘 #jerawatnanah#parutjerawat#jeragatdegil#jeragathitam #jeragatjerawatkulitkusam #jerawatkronik
#periodpain #rambutgugTak#tumitkakipecah #tumitpecah #ibupantang #susuibumeriah #kencingmanis #darahtinggikembalinormal #parutdegil #tonakulittaksekata #resdung #gatalkulit #liangporibesar #liangporitersumbat #jerawathalus #kulitkering #kulitputih #bazarpaknil


3

Antara sebab kenapa ramai orang memilih ESP sebagai supplement mereka:.
.
🌼Untuk wanita yang ingin atau merancang hamil:
.
👉ESP pulihara dan pelihara rahim.
.
🌼Untuk wanita yang sedang hamil
.
👉ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran.
.
🌼Untuk ibu yang nak masuk dewan besalin:
.
👉ESP memberi tenaga segera yang berpanjangan. Ini dapat membantu memberi tenaga kepada ibu-ibu untuk melalui detik kelahiran..
.
🌸Untuk wanita yang menyusu anak:
.
👉ESP bantu meningkatkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, maka kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat. ESP sebagai 'Milk Booster'.
.
🌼Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon:
.
👉ESP diperbuat daripada kacang soya yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita, keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan.
.
🌼Untuk sesiapa yang mahu kurus:
.
👉ESP buat rasa kenyang lebih lama. Selain itu, ia dapat mengurangkan nafsu makan
.
🌼Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat:
.
👉ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrien dalam badan kita. Bila nutrien mencukupi, badan kuat melawan penyakit yang datang
.
🌼Untuk sesiapa yang nak cantik:
.
👉ESP buat kulit jadi anjal, gebu dan lebih cerah. Nampak berseri-seri gitu. Bila dah cantik, tak perlu la nak tampal makeup tebal-tebal lagi.
.
🌼Untuk sesiapa yang nak berpuasa:
.
👉ESP bekalkan tenaga berpanjangan, jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. Lapar dan dahaga sepanjang berpuasa tetap ada. Tapi ki tetap bertenaga
.
🌼Untuk sesiapa yang sentiasa sibuk:.
.
👉ESP boleh dijadikan instant breakfast, instant lunch ataupun instant dinner yang mudah disediakan. Hanya 'Shake & Take'.
.
Jadinya anda tidak akan skip breakfast, lunch mahupun dinner kerana kesuntukan masa.
.
Untuk dapatkan rangkaian produk shaklee dan konsaltan percuma😊
.
Boleh whsapp ke 0103806496

Atau tekan sahaja link ni http://www.wasap.my/ 60103806496

#espshaklee

#jerawat

#jeragat

#kulitkusam
#kulitberminyak
#kulitkering
#tonakulittaksekata
#parut
#penuaan
#rahimlemah
#penyusuan
#kesuburan
#kulitberkedut
#cepatletihdanlesu
#gastrik


0

Antara sebab kenapa ramai orang memilih ESP sebagai supplement mereka:.
.
🌼Untuk wanita yang ingin atau merancang hamil:
.
👉ESP pulihara dan pelihara rahim.
.
🌼Untuk wanita yang sedang hamil
.
👉ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran.
.
🌼Untuk ibu yang nak masuk dewan besalin:
.
👉ESP memberi tenaga segera yang berpanjangan. Ini dapat membantu memberi tenaga kepada ibu-ibu untuk melalui detik kelahiran..
.
🌸Untuk wanita yang menyusu anak:
.
👉ESP bantu meningkatkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, maka kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat. ESP sebagai 'Milk Booster'.
.
🌼Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon:
.
👉ESP diperbuat daripada kacang soya yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita, keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan.
.
🌼Untuk sesiapa yang mahu kurus:
.
👉ESP buat rasa kenyang lebih lama. Selain itu, ia dapat mengurangkan nafsu makan
.
🌼Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat:
.
👉ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrien dalam badan kita. Bila nutrien mencukupi, badan kuat melawan penyakit yang datang
.
🌼Untuk sesiapa yang nak cantik:
.
👉ESP buat kulit jadi anjal, gebu dan lebih cerah. Nampak berseri-seri gitu. Bila dah cantik, tak perlu la nak tampal makeup tebal-tebal lagi.
.
🌼Untuk sesiapa yang nak berpuasa:
.
👉ESP bekalkan tenaga berpanjangan, jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. Lapar dan dahaga sepanjang berpuasa tetap ada. Tapi ki tetap bertenaga
.
🌼Untuk sesiapa yang sentiasa sibuk:.
.
👉ESP boleh dijadikan instant breakfast, instant lunch ataupun instant dinner yang mudah disediakan. Hanya 'Shake & Take'.
.
Jadinya anda tidak akan skip breakfast, lunch mahupun dinner kerana kesuntukan masa.
.
Untuk dapatkan rangkaian produk shaklee dan konsaltan percuma😊
.
Boleh whsapp ke 0103806496

Atau tekan sahaja link ni http://www.wasap.my/ 60103806496

#espshaklee

#jerawat

#jeragat

#kulitkusam
#kulitberminyak
#kulitkering
#tonakulittaksekata
#parut
#penuaan
#rahimlemah
#penyusuan
#kesuburan
#kulitberkedut
#cepatletihdanlesu
#gastrik


0

💕LUMINOUS GEL OIL CLEANSER💕

Inilah dia cleanser terbaru dari Shaklee yang memang sangat2 best. Serious lepas korang pakai muka rasa segar je. Cleanser ni jenis gel dan tak mempunyai sabun dan mempunyai PH yang seimbang. Walaupun cleanser ni tak mempunyai sabun tapi ia membersihkan kulit kita dengan sangat baik. 👍🏻

Apa fungsi cleanser nih?
💖 Membersihkan kulit
💖 Menghaluskan kulit dengan sangat lembut
💖 Boleh digunakan sebagai make up remover untuk make up ringan

Apa kandungan utama dalam cleanser nih?
👉🏻 Vital Repair
👉🏻 Muscadine Grape Extract
👉🏻 Greean Algae

Korang bayangkan dalam cleanser ni ada kandungan Muscadine Grape yang soo powerful macam vivix tu 😱

Memang sangat2 berbaloi sebab bahan yang digunakan sangat2 👍🏻👍🏻👍🏻 Wasap Kakda
@0166646051 atau klik link wasap on my BIO👆👆👆 #YouthShaklee
#youthskincare
#parutjerawat
#parutberlubang
#tandapenuaan
#kawahjerawatmuka
#jerawat
#jeragat
#keduthalus
#mukaberkedut
#mukakendur
#poriporibesar
#tonakulittaksekata
#awetmuda
#freedelivery
#freemembership
#hargaahli
#dapatcashbonus
#freegift
#igreview
#instashopmalaysis
#pengedarshakleetamanmelawati
#pengedarshakleezoonegara
#pengedarshakleeulukelang
#pengedarshakleekl
#pengedarshakleeklcc
#pengedarshakleesetiawangsa
#poskeseluruhmalaysia
#terapiinstagram
#ajimaura


1

BERKESAN SANGAT ! BEKAS JERAWAT HILANG, KULIT MAKIN BERSIH DAN CERAH!. .
.
Orang cakap, kalau nak tahu product tu berkesan ke tak bila ada ramai customer yang repeat order. Yelah, barang mahal, siapa yang nak bazir duit kalau tak berkesan kan? .
.
.
Kalau lepas 1 botol je dah nampak kesan, awak patut teruskan sehingga 3botol dan ke atas. Sebenarnya nak betul² nampak kesan kena consume 6 bulan berturut2. Barulah kesan tu betul² ketara. .
.
.
🎯FUNGSI & KEBAIKAN BEAUTY SECRET SHALICIOUS:
.
• Perubahan tona kulit 2x lebih cerah seawal 7 hari
• Mencerahkan tona kulit
• Mengurangkan whitehead & blackhead
• Menjadikan kulit wajah dan badan lebih putih sekata seluruh badan
• Membaik pulih sel-sel kulit
• Menghalang pembentukan jerawat & merawat masalah jerawat yang serius
• Membantu menghilangkan parut
• Melambatkan proses penuaan & kulit berkedut
• Mengecilkan liang-liang roma
• Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan
• Memperbaiki tekstur kulit kasar
• Merawat lingkaran bawah mata
• Menghalang kemunculan jeragat
• Mengembalikan keanjalan kulit
• Badan lebih cergas
• Kulit kelihatan lebih muda, gebu, lembab dan putih melepak
• Sesuai untuk lelaki & perempuan.
.
.
.
Tak yakin nak cuba? Scroll down ig sis untuk tengok testimoni customer yang berjaya pulihkan masalah kulit mereka. 📲Whatsapp sis +6017-3980757 terus yaa💋


4

Wowww!!! Putih pantas wey pakai snowy lotion 😍


1

Huwaaaa 🤣
Anda rasa ziss ada masa nak tipu losyen snowy de bes?


1

Betul ke Beauty Secret ni berkesan? Betul ke boleh putih? Betul ke boleh cerah gebusss?.
.
.
Kalau nak tahu, Beauty Secret ni sejenis serbuk yang perlu dikemam-kemam sahaja. Cedok dan kemam. Mudah kan?😘 Rasa masam manis mix berries. Siapa ada masalah seperti jerawat, jeragat, parut, kulit kusam sendu tu digalakkan sangat cuba Beauty Secret ni. Amalkan Beauty Secret setiap hari, muka baru bangun tidur pun cantik tau😍.
.
Rasailah perubahan seawal 1-2 minggu sahaja! Pelbagai testimoni telah kami dapat dan rata-ratanya ramai yang repeat order sebab berkesan! ❤.
.
.
🎯FUNGSI & KEBAIKAN BEAUTY SECRET SHALICIOUS:
.
• Perubahan tona kulit 2x lebih cerah seawal 7 hari
• Mencerahkan tona kulit
• Mengurangkan whitehead & blackhead
• Menjadikan kulit wajah dan badan lebih putih sekata seluruh badan
• Membaik pulih sel-sel kulit
• Menghalang pembentukan jerawat & merawat masalah jerawat yang serius
• Membantu menghilangkan parut
• Melambatkan proses penuaan & kulit berkedut
• Mengecilkan liang-liang roma
• Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan
• Memperbaiki tekstur kulit kasar
• Merawat lingkaran bawah mata
• Menghalang kemunculan jeragat
• Mengembalikan keanjalan kulit
• Badan lebih cergas
• Kulit kelihatan lebih muda, gebu, lembab dan putih melepak
• Sesuai untuk lelaki & perempuan.
.
.
Alhamdulillah makin ramai yang dah cuba Beauty Secret ni. Nasihat sis, korang kena konsisten dan rajin amalkan Beauty Secret. Jangan hari ni ambik, esok tak lusa tak. Lepas seminggu baru ambik balik. Jangan buat perangai macam tu ehhh. Kata nak cantik macam fazura, jadi kena rajin okay😘.
.
.

Nak risik-risik dulu pun boleh, whatsapp je sis +6017-3980757 yaa💋 Kalau berkenan dihati boleh meminang terusss😘


1

Sis malas nk bebel panjang2... Sis cakap hampa xmau percaya...
Hampa tengok ja video ni,kot2 hampa boleh percaya betapa magic nya lotion ni... Jangan kata sis tak payung na 😁😁😁😁 Eh satttttt... Lotion had kecil ni kami xjual na,hampa nak beli amek terus had besaq,50ml pakai 2 bulan tak habis2 tau dak... Rm 29 ja weiii mana nak carikk

#jerawatnanah#parutjerawat#jeragatdegil#jeragathitam #jeragatjerawatkulitkusam #jerawatkronik
#periodpain #rambutgugTak#tumitkakipecah #tumitpecah #ibupantang #susuibumeriah #kencingmanis #darahtinggikembalinormal #parutdegil #tonakulittaksekata #resdung #gatalkulit #liangporibesar #liangporitersumbat #jerawathalus #kulitkering #kulitputih #bazarpaknil


0

Petangggg uolsssss.....
Bagus betol abang kita ni kannn belikan set combo Aurora untuk wife die😍😍
.
Korangggg hadoooo???😂😂


3

Spe yg dh grab SET PUTIH GEBU snowwhite ni??
Bestkan hari2 nak bersnow white.
Snow body lotion ni best sebab bila pakai dia terus meresap kat kulit korang tau.. 😍😍 basuh pon xhilang..kulit makin lama makin lembut dan cerah..😘😍 Vitamin C snowhite,,,makin kemam makin gebasss sihat bertenaga. Sekali dalaman pun TIK TOK 😜

Combo ni RM88HENGGET JE!!
Haa brbaloi kan..
Cpt dptkn skrg di 👇 http://www.wasap.my/60167288043


1

.
BUIH PEMBERSIH NORMAL
.
Diperbuat dari ekstrak protein sayuran dan buih pembersih aktif. Ianya dapat membersih secara lebih mendalam serta melembutkan dan menghaluskan kulit muka. .
Sesuai untuk kulit normal dan kering.
.
Gunakan bersama krim kecantikan dan krim pelindung uv untuk kesan yang terbaik!
.
Harga RM45 (60ml)
.
Berminat boleh direct DM sis atau utk lebih mudah klik Link di Bio 😉
.
#srimawar #srimawarkosmetik #kosmetiksrimawar #krimpelindunguv #krimuvsrimawar #skincareterbaik #kulitsensitif #kulitnormal #merawat #jeragat #jerawat #parut #tonakulittaksekata


0

BUIH PEMBERSIH SENSITIF/JERAWAT
.
Buih Pembersih ini diperkaya dengan bahan-bahan aktif yang dapat menolong kulit bermasalah seperti jerawat dan berminyak dengan mematikan dan menghalang pertumbuhan jerawat serta mengurangkan minyak yang berlebihan. Ia juga dapat menghaluskan dan memperbaiki tisu-tisu muka yang rosak.
.
Gunakan bersama krim kecantikan dan krim uv untuk kesan yang terbaik. .
HARGA RM45 (60ml) .
Berminat?? Boleh direct DM sis atau utk lebih mudah klik Link di Bio 😉
.
#srimawar #srimawarkosmetik #kosmetiksrimawar #krimpelindunguv #krimuvsrimawar #skincareterbaik #kulitsensitif #kulitnormal #merawat #jeragat #jerawat #parut #tonakulittaksekata


0

.
KRIM KECANTIKAN SRI MAWAR
.
Kandungan AHA dari pati buah-buahan yang segar mampu merangsang pertumbuhan sel-sel kulit baru yang mati akibat melanin seperti jeragat, bekas jerawat dan parut-parut lama.
.
Gunakan pada waktu siang dan malam selepas mencuci muka.
.
Untuk kesan yang lebih baik, gunakan bersama buih pembersih sri mawar dan krim uv sri mawar. .
Harga RM33 (7g) sahaja 😍
.
Kalau berminat boleh Click Link di Bio 😉
.
#srimawar #srimawarkosmetik #kosmetiksrimawar #krimkecantikan #krimkecantikansrimawar #krimmalam #krimsiangmalam #krimuvsrimawar #skincareterbaik #kulitsensitif #kulitnormal #merawat #jeragat #jerawat #parut #tonakulittaksekata


0

.
KRIM PELINDUNG UV
.
Mengandungi Vitamin B2 & E serta ramuan khas untuk melindungi kulit dari sinaran ultra ungu yang boleh menyebabkan set kulit mati dan kusam.
Ia juga dapat mencerah dan melicinkan kulit.
Gunakan pada waktu siang selepas Krim Kecantikan. .
Harga RM35 (7g) sahaja 😍
.
Kalau berminat boleh Click Link di Bio ya 😉
.
#srimawar #srimawarkosmetik #kosmetiksrimawar #krimpelindunguv #krimuvsrimawar #skincareterbaik #kulitsensitif #kulitnormal #merawat #jeragat #jerawat #parut #tonakulittaksekata


0

.
Assalamualaikum, good news utk pengguna Sri Mawar! Sri Mawar dah restock utk Set Normal dan Set Sensitif/Jerawat 😍 (Satu set ada 3 item iaitu Buih Pembersih 60ml, Krim Kecantikan 7g dan Krim UV 7g).
.
Harga Loose Item:
Susu Pembersih 170ml =RM50
Buih Pembersih 60ml =RM45
Krim Kecantikan 7g =RM33
Krim UV 7g =RM35
.
Nak beli loose item pon boleh tapi kalau nak beli Satu Set cuma RM110 😍
.
Kalau berminat boleh click Link di Bio 😉
.
#srimawar #srimawarkosmetik #kosmetiksrimawar #krimpelindunguv #krimuvsrimawar #skincareterbaik #kulitsensitif #kulitnormal #merawat #jeragat #jerawat #parut #tonakulittaksekata


0