#tonakulittaksekata

Instagram photos and videos

#tonakulittaksekata#kulitkusam#kulitkering#jerawatbatu#jerawatnanah#parutjerawat#parutdegil#jeragathitam#jeragatdegil#jerawatkronik#jeragatjerawatkulitkusam#gatalkulit#periodpain#rambutgugur#tumitkakipecah#tumitpecah#ibupantang#susuibumeriah#kulitcantik#kencingmanis#liangporibesar#resdung#liangporitersumbat

Hashtags #tonakulittaksekata for Instagram

NAK KULIT CANTIK??? NAK KULIT BEBAS DARI CELA??? MESTI RAMAI YANG NAK CANTIK BILA TIBA RAYA NIE KAN??? JOM KITA TRY EPYDERMA HYDROGEL & RASAI SENDIRI KEAJAIBANNYA. BOLEH WHATSAPP KAMI LAJU2 DI 0145020948 YAA... #epyderma #hydrogel #produkmalaysia #skincare #whitehead #blackheads #bestproduk #kulitkering #kulitkasar #produk #produklaris #produklakukeras #kulitberjerawat #kulitkusam #berminyak #tonakulittidaksekatakianpulih #tonakulittaksekata #liangporiterbuka #kulitberjerawat #kulitbermasalah #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia


0

Wanita bekerjaya memerlukan kulit muka yang bersih dari sebarang whitehead, blackhead mahupun dari sebarang cela. Ramai yang dah cuba pakai epyderma hydrogel tau & banyak feedback serta testimoni yang kami terima dari custemer. Anda berminat?? Whatsapp kami laju2 di 0145020948

#epyderma #hydrogel #produkmalaysia #skincare #whitehead #blackheads #bestproduk #kulitkering #kulitkasar #produk #produklaris #produklakukeras #kulitberjerawat #kulitkusam #berminyak #tonakulittidaksekatakianpulih #tonakulittaksekata #liangporiterbuka #kulitberjerawat #kulitbermasalah #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia


0

Jangan ingat orang perempuan je yang nak nampak cantik tau ๐Ÿ˜„ Orang lelaki zaman sekarang pun dah start jaga muka jugak tau. ๐Ÿ’† untuk sentiasa nampak kacak & hensem supaya mereka lebih berkeyakinan ketika berkerja. Anda berminat ke?? WHATSAPP kami laju2 di 0145020948 yaa... #epyderma #hydrogel #produkmalaysia #skincare #whitehead #blackheads #bestproduk #kulitkering #kulitkasar #produk #produklaris #produklakukeras #kulitberjerawat #kulitkusam #berminyak #tonakulittidaksekatakianpulih #tonakulittaksekata #liangporiterbuka #kulitberjerawat #kulitbermasalah #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia


0

Saiz epyderma yang kecil & ringan membolehkan anda semua mudah membawa kemana sahaja termasuk ke tempat kerja atau bawa ketika hendak bercuti. Anda hanya perlu sapu2 je dekat tempat yang bermasalah kemudian lihat keberkesanannya. Anda berminat??? Whatsapp kami laju2 di 0145020948 yaa... #epyderma #hydrogel #produkmalaysia #skincare #whitehead #blackheads #bestproduk #kulitkering #kulitkasar #produk #produklaris #produklakukeras #kulitberjerawat #kulitkusam #berminyak #tonakulittidaksekatakianpulih #tonakulittaksekata #liangporiterbuka #kulitberjerawat #kulitbermasalah #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia


0

"Sapu hari ni, esok lenyap jerawat!"
.
.
Sila jangan percaya yea. Tapi kalau kecut ya. Serum ni boleh bantu kecutkan jerawat. Kita tak pernah claim ia akan lenyapkan jerawat dalam masa sehari๐Ÿ˜‰
.
.
๐Ÿ“ฒ 0198651064

#VCSAnnona #jerawat #parut #jeragat #liangpori #tonakulittaksekata #ProdukAhliFarmasi #selamat #PakejSuperSaver


0

"Sapu hari ni, esok lenyap jerawat!"
.
.
Sila jangan percaya yea. Tapi kalau kecut ya. Serum ni boleh bantu kecutkan jerawat. Kita tak pernah claim ia akan lenyapkan jerawat dalam masa sehari๐Ÿ˜‰
.
.
๐Ÿ“ฒ 0198651064

#VCSAnnona #jerawat #parut #jeragat #liangpori #tonakulittaksekata #ProdukAhliFarmasi #selamat #PakejSuperSaver


0

๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž Konsep produk Epyderma Hydrogel ๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž Epyderma Hydrogel adalah sejenis skincare exfoliator yg menanggalkan sel kulit mati (dead skin cells) on the spot apabila dipakai.

Perlu ke nak tanggalkan sel kulit mati ni?
Tahukah anda punca berlakunya whitehead & blackhead adalah disebabkan oleh sel kulit mati yg x ditanggalkan oleh badan secara alami.
Dengan itu, utk menyelesaikan masalah whitehead & blackhead, sel kulit mati perlu dibuang & seterusnya merawat bahagian kulit yg mengalami masalah whitehead & blackhead.

Whatsapp kami laju2 di 0145020948 yaa.... #epyderma #hydrogel #produkmalaysia #skincare #whitehead #blackheads #bestproduk #kulitkering #kulitkasar #produk #produklaris #produklakukeras #kulitberjerawat #kulitkusam #berminyak #tonakulittidaksekatakianpulih #tonakulittaksekata #liangporiterbuka #kulitberjerawat #kulitbermasalah #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia


0

Wanita bekerjaya memerlukan kulit muka yang bersih dari sebarang whitehead, blackhead mahupun dari sebarang cela. Ramai yang dah cuba pakai epyderma hydrogel tau & banyak feedback serta testimoni yang kami terima dari custemer. Anda berminat?? Whatsapp kami laju2 di 0145020948

#epyderma #hydrogel #produkmalaysia #skincare #whitehead #blackheads #bestproduk #kulitkering #kulitkasar #produk #produklaris #produklakukeras #kulitberjerawat #kulitkusam #berminyak #tonakulittidaksekatakianpulih #tonakulittaksekata #liangporiterbuka #kulitberjerawat #kulitbermasalah #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia


0

Anak kalau travel lama mesti demam . Lepas tahu anak demam terus sapu Huna Aloevera belakang badan, bawah ketiak dgn tengkok . Alhamdulillah demam anak kebah ๐Ÿ˜โค๏ธ
.
.
.
Huna Aloevera Gel
Rm 35 /100 ml
0176936954


1

Makeup cantik pakai apa sebagai based?
Tentulah Huna Aloevera Gel
Ia juga boleh dijadikan based & pelembap muka semasa makeup .


1

WAJIB GRAB SET BEAUTY KIT NI!
Senang bawa ke sana sini, tak payah banyakยฒ makeup. Handbag penuh sampai nak koyak.
QUEEN SET 4 in 1

Set Limited Edition sebelum ni harga RM 139, HQ bagi LESS NOW RM100 je.
Set Cantik di Pagi Raya mengandungi: โœ”๏ธ FOUNDATION SNOWY NEW FORMULA ringan dan tak bercapuk.. โœ”๏ธ MOISTURIZER best sangat, sejuk dan wangi je sapu kat muka..untuk kulit kering memang sesuai sangat ยฒ๐Ÿ˜˜
โœ”๏ธ SNOWY LOTION pun best boleh buat kulit gebu sepantas 2minit jika sapu berterusan Insya Allah memang putih kekal tauu.. โœ”๏ธ QUEEN MATTE pula yang baguss tak keringkan bibir..terus naik seri wajah tau ..yang kusam terus berseriยฒ..sesuai untuk yang bibir kering..sebab die boleh melembab dan merawat sekali.

#kulitputih#kulitkusam #kulitcantik #jerawatbatu#jerawatnanah#parutjerawat#jeragatdegil#jeragathitam #jeragatjerawatkulitkusam #jerawatkronik
#periodpain #rambutgugur #tumitkakipecah #tumitpecah #ibupantang #susuibumeriah #kencingmanis #darahtinggikembalinormal #parutdegil #tonakulittaksekata #resdung #gatalkulit #liangporibesar #liangporitersumbat #jerawathalus #kulitkering #kulitputih #bazarpaknil


1

WAJIB GRAB SET BEAUTY KIT NI!
Senang bawa ke sana sini, tak payah banyakยฒ makeup. Handbag penuh sampai nak koyak.
QUEEN SET 4 in 1

Set Limited Edition sebelum ni harga RM 139, HQ bagi LESS NOW RM100 je.
Set Cantik di Pagi Raya mengandungi: โœ”๏ธ FOUNDATION SNOWY NEW FORMULA ringan dan tak bercapuk.. โœ”๏ธ MOISTURIZER best sangat, sejuk dan wangi je sapu kat muka..untuk kulit kering memang sesuai sangat ยฒ๐Ÿ˜˜
โœ”๏ธ SNOWY LOTION pun best boleh buat kulit gebu sepantas 2minit jika sapu berterusan Insya Allah memang putih kekal tauu.. โœ”๏ธ QUEEN MATTE pula yang baguss tak keringkan bibir..terus naik seri wajah tau ..yang kusam terus berseriยฒ..sesuai untuk yang bibir kering..sebab die boleh melembab dan merawat sekali.

#kulitputih#kulitkusam #kulitcantik #jerawatbatu#jerawatnanah#parutjerawat#jeragatdegil#jeragathitam #jeragatjerawatkulitkusam #jerawatkronik
#periodpain #rambutgugur #tumitkakipecah #tumitpecah #ibupantang #susuibumeriah #kencingmanis #darahtinggikembalinormal #parutdegil #tonakulittaksekata #resdung #gatalkulit #liangporibesar #liangporitersumbat #jerawathalus #kulitkering #kulitputih #bazarpaknil


0

WAJIB GRAB SET BEAUTY KIT NI!
Senang bawa ke sana sini, tak payah banyakยฒ makeup. Handbag penuh sampai nak koyak.
QUEEN SET 4 in 1

Set Limited Edition sebelum ni harga RM 139, HQ bagi LESS NOW RM100 je.
Set Cantik di Pagi Raya mengandungi: โœ”๏ธ FOUNDATION SNOWY NEW FORMULA ringan dan tak bercapuk.. โœ”๏ธ MOISTURIZER best sangat, sejuk dan wangi je sapu kat muka..untuk kulit kering memang sesuai sangat ยฒ๐Ÿ˜˜
โœ”๏ธ SNOWY LOTION pun best boleh buat kulit gebu sepantas 2minit jika sapu berterusan Insya Allah memang putih kekal tauu.. โœ”๏ธ QUEEN MATTE pula yang baguss tak keringkan bibir..terus naik seri wajah tau ..yang kusam terus berseriยฒ..sesuai untuk yang bibir kering..sebab die boleh melembab dan merawat sekali.

#kulitputih#kulitkusam #kulitcantik #jerawatbatu#jerawatnanah#parutjerawat#jeragatdegil#jeragathitam #jeragatjerawatkulitkusam #jerawatkronik
#periodpain #rambutgugur #tumitkakipecah #tumitpecah #ibupantang #susuibumeriah #kencingmanis #darahtinggikembalinormal #parutdegil #tonakulittaksekata #resdung #gatalkulit #liangporibesar #liangporitersumbat #jerawathalus #kulitkering #kulitputih #bazarpaknil


0

WAJIB GRAB SET BEAUTY KIT NI!
Senang bawa ke sana sini, tak payah banyakยฒ makeup. Handbag penuh sampai nak koyak.
QUEEN SET 4 in 1

Set Limited Edition sebelum ni harga RM 139, HQ bagi LESS NOW RM100 je.
Set Cantik di Pagi Raya mengandungi: โœ”๏ธ FOUNDATION SNOWY NEW FORMULA ringan dan tak bercapuk.. โœ”๏ธ MOISTURIZER best sangat, sejuk dan wangi je sapu kat muka..untuk kulit kering memang sesuai sangat ยฒ๐Ÿ˜˜
โœ”๏ธ SNOWY LOTION pun best boleh buat kulit gebu sepantas 2minit jika sapu berterusan Insya Allah memang putih kekal tauu.. โœ”๏ธ QUEEN MATTE pula yang baguss tak keringkan bibir..terus naik seri wajah tau ..yang kusam terus berseriยฒ..sesuai untuk yang bibir kering..sebab die boleh melembab dan merawat sekali.

#kulitputih#kulitkusam #kulitcantik #jerawatbatu#jerawatnanah#parutjerawat#jeragatdegil#jeragathitam #jeragatjerawatkulitkusam #jerawatkronik
#periodpain #rambutgugur #tumitkakipecah #tumitpecah #ibupantang #susuibumeriah #kencingmanis #darahtinggikembalinormal #parutdegil #tonakulittaksekata #resdung #gatalkulit #liangporibesar #liangporitersumbat #jerawathalus #kulitkering #kulitputih #bazarpaknil


0

WAJIB GRAB SET BEAUTY KIT NI!
Senang bawa ke sana sini, tak payah banyakยฒ makeup. Handbag penuh sampai nak koyak.
QUEEN SET 4 in 1

Set Limited Edition sebelum ni harga RM 139, HQ bagi LESS NOW RM100 je.
Set Cantik di Pagi Raya mengandungi: โœ”๏ธ FOUNDATION SNOWY NEW FORMULA ringan dan tak bercapuk.. โœ”๏ธ MOISTURIZER best sangat, sejuk dan wangi je sapu kat muka..untuk kulit kering memang sesuai sangat ยฒ๐Ÿ˜˜
โœ”๏ธ SNOWY LOTION pun best boleh buat kulit gebu sepantas 2minit jika sapu berterusan Insya Allah memang putih kekal tauu.. โœ”๏ธ QUEEN MATTE pula yang baguss tak keringkan bibir..terus naik seri wajah tau ..yang kusam terus berseriยฒ..sesuai untuk yang bibir kering..sebab die boleh melembab dan merawat sekali.

#kulitputih#kulitkusam #kulitcantik #jerawatbatu#jerawatnanah#parutjerawat#jeragatdegil#jeragathitam #jeragatjerawatkulitkusam #jerawatkronik
#periodpain #rambutgugur #tumitkakipecah #tumitpecah #ibupantang #susuibumeriah #kencingmanis #darahtinggikembalinormal #parutdegil #tonakulittaksekata #resdung #gatalkulit #liangporibesar #liangporitersumbat #jerawathalus #kulitkering #kulitputih #bazarpaknil


0

WAJIB GRAB SET BEAUTY KIT NI!
Senang bawa ke sana sini, tak payah banyakยฒ makeup. Handbag penuh sampai nak koyak.
QUEEN SET 4 in 1

Set Limited Edition sebelum ni harga RM 139, HQ bagi LESS NOW RM100 je.
Set Cantik di Pagi Raya mengandungi: โœ”๏ธ FOUNDATION SNOWY NEW FORMULA ringan dan tak bercapuk.. โœ”๏ธ MOISTURIZER best sangat, sejuk dan wangi je sapu kat muka..untuk kulit kering memang sesuai sangat ยฒ๐Ÿ˜˜
โœ”๏ธ SNOWY LOTION pun best boleh buat kulit gebu sepantas 2minit jika sapu berterusan Insya Allah memang putih kekal tauu.. โœ”๏ธ QUEEN MATTE pula yang baguss tak keringkan bibir..terus naik seri wajah tau ..yang kusam terus berseriยฒ..sesuai untuk yang bibir kering..sebab die boleh melembab dan merawat sekali.

#kulitputih#kulitkusam #kulitcantik #jerawatbatu#jerawatnanah#parutjerawat#jeragatdegil#jeragathitam #jeragatjerawatkulitkusam #jerawatkronik
#periodpain #rambutgugur #tumitkakipecah #tumitpecah #ibupantang #susuibumeriah #kencingmanis #darahtinggikembalinormal #parutdegil #tonakulittaksekata #resdung #gatalkulit #liangporibesar #liangporitersumbat #jerawathalus #kulitkering #kulitputih #bazarpaknil


0

WAJIB GRAB SET BEAUTY KIT NI!
Senang bawa ke sana sini, tak payah banyakยฒ makeup. Handbag penuh sampai nak koyak.
QUEEN SET 4 in 1

Set Limited Edition sebelum ni harga RM 139, HQ bagi LESS NOW RM100 je.
Set Cantik di Pagi Raya mengandungi: โœ”๏ธ FOUNDATION SNOWY NEW FORMULA ringan dan tak bercapuk.. โœ”๏ธ MOISTURIZER best sangat, sejuk dan wangi je sapu kat muka..untuk kulit kering memang sesuai sangat ยฒ๐Ÿ˜˜
โœ”๏ธ SNOWY LOTION pun best boleh buat kulit gebu sepantas 2minit jika sapu berterusan Insya Allah memang putih kekal tauu.. โœ”๏ธ QUEEN MATTE pula yang baguss tak keringkan bibir..terus naik seri wajah tau ..yang kusam terus berseriยฒ..sesuai untuk yang bibir kering..sebab die boleh melembab dan merawat sekali.

#kulitputih#kulitkusam #kulitcantik #jerawatbatu#jerawatnanah#parutjerawat#jeragatdegil#jeragathitam #jeragatjerawatkulitkusam #jerawatkronik
#periodpain #rambutgugur #tumitkakipecah #tumitpecah #ibupantang #susuibumeriah #kencingmanis #darahtinggikembalinormal #parutdegil #tonakulittaksekata #resdung #gatalkulit #liangporibesar #liangporitersumbat #jerawathalus #kulitkering #kulitputih #bazarpaknil


0

WAJIB GRAB SET BEAUTY KIT NI!
Senang bawa ke sana sini, tak payah banyakยฒ makeup. Handbag penuh sampai nak koyak.
QUEEN SET 4 in 1

Set Limited Edition sebelum ni harga RM 139, HQ bagi LESS NOW RM100 je.
Set Cantik di Pagi Raya mengandungi: โœ”๏ธ FOUNDATION SNOWY NEW FORMULA ringan dan tak bercapuk.. โœ”๏ธ MOISTURIZER best sangat, sejuk dan wangi je sapu kat muka..untuk kulit kering memang sesuai sangat ยฒ๐Ÿ˜˜
โœ”๏ธ SNOWY LOTION pun best boleh buat kulit gebu sepantas 2minit jika sapu berterusan Insya Allah memang putih kekal tauu.. โœ”๏ธ QUEEN MATTE pula yang baguss tak keringkan bibir..terus naik seri wajah tau ..yang kusam terus berseriยฒ..sesuai untuk yang bibir kering..sebab die boleh melembab dan merawat sekali.

#kulitputih#kulitkusam #kulitcantik #jerawatbatu#jerawatnanah#parutjerawat#jeragatdegil#jeragathitam #jeragatjerawatkulitkusam #jerawatkronik
#periodpain #rambutgugur #tumitkakipecah #tumitpecah #ibupantang #susuibumeriah #kencingmanis #darahtinggikembalinormal #parutdegil #tonakulittaksekata #resdung #gatalkulit #liangporibesar #liangporitersumbat #jerawathalus #kulitkering #kulitputih #bazarpaknil


0

WAJIB GRAB SET BEAUTY KIT NI!
Senang bawa ke sana sini, tak payah banyakยฒ makeup. Handbag penuh sampai nak koyak.
QUEEN SET 4 in 1

Set Limited Edition sebelum ni harga RM 139, HQ bagi LESS NOW RM100 je.
Set Cantik di Pagi Raya mengandungi: โœ”๏ธ FOUNDATION SNOWY NEW FORMULA ringan dan tak bercapuk.. โœ”๏ธ MOISTURIZER best sangat, sejuk dan wangi je sapu kat muka..untuk kulit kering memang sesuai sangat ยฒ๐Ÿ˜˜
โœ”๏ธ SNOWY LOTION pun best boleh buat kulit gebu sepantas 2minit jika sapu berterusan Insya Allah memang putih kekal tauu.. โœ”๏ธ QUEEN MATTE pula yang baguss tak keringkan bibir..terus naik seri wajah tau ..yang kusam terus berseriยฒ..sesuai untuk yang bibir kering..sebab die boleh melembab dan merawat sekali.

#kulitputih#kulitkusam #kulitcantik #jerawatbatu#jerawatnanah#parutjerawat#jeragatdegil#jeragathitam #jeragatjerawatkulitkusam #jerawatkronik
#periodpain #rambutgugur #tumitkakipecah #tumitpecah #ibupantang #susuibumeriah #kencingmanis #darahtinggikembalinormal #parutdegil #tonakulittaksekata #resdung #gatalkulit #liangporibesar #liangporitersumbat #jerawathalus #kulitkering #kulitputih #bazarpaknil


0

WAJIB GRAB SET BEAUTY KIT NI!
Senang bawa ke sana sini, tak payah banyakยฒ makeup. Handbag penuh sampai nak koyak.
QUEEN SET 4 in 1

Set Limited Edition sebelum ni harga RM 139, HQ bagi LESS NOW RM100 je.
Set Cantik di Pagi Raya mengandungi: โœ”๏ธ FOUNDATION SNOWY NEW FORMULA ringan dan tak bercapuk.. โœ”๏ธ MOISTURIZER best sangat, sejuk dan wangi je sapu kat muka..untuk kulit kering memang sesuai sangat ยฒ๐Ÿ˜˜
โœ”๏ธ SNOWY LOTION pun best boleh buat kulit gebu sepantas 2minit jika sapu berterusan Insya Allah memang putih kekal tauu.. โœ”๏ธ QUEEN MATTE pula yang baguss tak keringkan bibir..terus naik seri wajah tau ..yang kusam terus berseriยฒ..sesuai untuk yang bibir kering..sebab die boleh melembab dan merawat sekali.

#kulitputih#kulitkusam #kulitcantik #jerawatbatu#jerawatnanah#parutjerawat#jeragatdegil#jeragathitam #jeragatjerawatkulitkusam #jerawatkronik
#periodpain #rambutgugur #tumitkakipecah #tumitpecah #ibupantang #susuibumeriah #kencingmanis #darahtinggikembalinormal #parutdegil #tonakulittaksekata #resdung #gatalkulit #liangporibesar #liangporitersumbat #jerawathalus #kulitkering #kulitputih #bazarpaknil


0

WAJIB GRAB SET BEAUTY KIT NI!
Senang bawa ke sana sini, tak payah banyakยฒ makeup. Handbag penuh sampai nak koyak.
QUEEN SET 4 in 1

Set Limited Edition sebelum ni harga RM 139, HQ bagi LESS NOW RM100 je.
Set Cantik di Pagi Raya mengandungi: โœ”๏ธ FOUNDATION SNOWY NEW FORMULA ringan dan tak bercapuk.. โœ”๏ธ MOISTURIZER best sangat, sejuk dan wangi je sapu kat muka..untuk kulit kering memang sesuai sangat ยฒ๐Ÿ˜˜
โœ”๏ธ SNOWY LOTION pun best boleh buat kulit gebu sepantas 2minit jika sapu berterusan Insya Allah memang putih kekal tauu.. โœ”๏ธ QUEEN MATTE pula yang baguss tak keringkan bibir..terus naik seri wajah tau ..yang kusam terus berseriยฒ..sesuai untuk yang bibir kering..sebab die boleh melembab dan merawat sekali.

#kulitputih#kulitkusam #kulitcantik #jerawatbatu#jerawatnanah#parutjerawat#jeragatdegil#jeragathitam #jeragatjerawatkulitkusam #jerawatkronik
#periodpain #rambutgugur #tumitkakipecah #tumitpecah #ibupantang #susuibumeriah #kencingmanis #darahtinggikembalinormal #parutdegil #tonakulittaksekata #resdung #gatalkulit #liangporibesar #liangporitersumbat #jerawathalus #kulitkering #kulitputih #bazarpaknil


0

WAJIB GRAB SET BEAUTY KIT NI!
Senang bawa ke sana sini, tak payah banyakยฒ makeup. Handbag penuh sampai nak koyak.
QUEEN SET 4 in 1

Set Limited Edition sebelum ni harga RM 139, HQ bagi LESS NOW RM100 je.
Set Cantik di Pagi Raya mengandungi: โœ”๏ธ FOUNDATION SNOWY NEW FORMULA ringan dan tak bercapuk.. โœ”๏ธ MOISTURIZER best sangat, sejuk dan wangi je sapu kat muka..untuk kulit kering memang sesuai sangat ยฒ๐Ÿ˜˜
โœ”๏ธ SNOWY LOTION pun best boleh buat kulit gebu sepantas 2minit jika sapu berterusan Insya Allah memang putih kekal tauu.. โœ”๏ธ QUEEN MATTE pula yang baguss tak keringkan bibir..terus naik seri wajah tau ..yang kusam terus berseriยฒ..sesuai untuk yang bibir kering..sebab die boleh melembab dan merawat sekali.

#kulitputih#kulitkusam #kulitcantik #jerawatbatu#jerawatnanah#parutjerawat#jeragatdegil#jeragathitam #jeragatjerawatkulitkusam #jerawatkronik
#periodpain #rambutgugur #tumitkakipecah #tumitpecah #ibupantang #susuibumeriah #kencingmanis #darahtinggikembalinormal #parutdegil #tonakulittaksekata #resdung #gatalkulit #liangporibesar #liangporitersumbat #jerawathalus #kulitkering #kulitputih #bazarpaknil


0

WAJIB GRAB SET BEAUTY KIT NI!
Senang bawa ke sana sini, tak payah banyakยฒ makeup. Handbag penuh sampai nak koyak.
QUEEN SET 4 in 1

Set Limited Edition sebelum ni harga RM 139, HQ bagi LESS NOW RM100 je.
Set Cantik di Pagi Raya mengandungi: โœ”๏ธ FOUNDATION SNOWY NEW FORMULA ringan dan tak bercapuk.. โœ”๏ธ MOISTURIZER best sangat, sejuk dan wangi je sapu kat muka..untuk kulit kering memang sesuai sangat ยฒ๐Ÿ˜˜
โœ”๏ธ SNOWY LOTION pun best boleh buat kulit gebu sepantas 2minit jika sapu berterusan Insya Allah memang putih kekal tauu.. โœ”๏ธ QUEEN MATTE pula yang baguss tak keringkan bibir..terus naik seri wajah tau ..yang kusam terus berseriยฒ..sesuai untuk yang bibir kering..sebab die boleh melembab dan merawat sekali.

#kulitputih#kulitkusam #kulitcantik #jerawatbatu#jerawatnanah#parutjerawat#jeragatdegil#jeragathitam #jeragatjerawatkulitkusam #jerawatkronik
#periodpain #rambutgugur #tumitkakipecah #tumitpecah #ibupantang #susuibumeriah #kencingmanis #darahtinggikembalinormal #parutdegil #tonakulittaksekata #resdung #gatalkulit #liangporibesar #liangporitersumbat #jerawathalus #kulitkering #kulitputih #bazarpaknil


0

WAJIB GRAB SET BEAUTY KIT NI!
Senang bawa ke sana sini, tak payah banyakยฒ makeup. Handbag penuh sampai nak koyak.
QUEEN SET 4 in 1

Set Limited Edition sebelum ni harga RM 139, HQ bagi LESS NOW RM100 je.
Set Cantik di Pagi Raya mengandungi: โœ”๏ธ FOUNDATION SNOWY NEW FORMULA ringan dan tak bercapuk.. โœ”๏ธ MOISTURIZER best sangat, sejuk dan wangi je sapu kat muka..untuk kulit kering memang sesuai sangat ยฒ๐Ÿ˜˜
โœ”๏ธ SNOWY LOTION pun best boleh buat kulit gebu sepantas 2minit jika sapu berterusan Insya Allah memang putih kekal tauu.. โœ”๏ธ QUEEN MATTE pula yang baguss tak keringkan bibir..terus naik seri wajah tau ..yang kusam terus berseriยฒ..sesuai untuk yang bibir kering..sebab die boleh melembab dan merawat sekali.

#kulitputih#kulitkusam #kulitcantik #jerawatbatu#jerawatnanah#parutjerawat#jeragatdegil#jeragathitam #jeragatjerawatkulitkusam #jerawatkronik
#periodpain #rambutgugur #tumitkakipecah #tumitpecah #ibupantang #susuibumeriah #kencingmanis #darahtinggikembalinormal #parutdegil #tonakulittaksekata #resdung #gatalkulit #liangporibesar #liangporitersumbat #jerawathalus #kulitkering #kulitputih #bazarpaknil


0

WAJIB GRAB SET BEAUTY KIT NI!
Senang bawa ke sana sini, tak payah banyakยฒ makeup. Handbag penuh sampai nak koyak.
QUEEN SET 4 in 1

Set Limited Edition sebelum ni harga RM 139, HQ bagi LESS NOW RM100 je.
Set Cantik di Pagi Raya mengandungi: โœ”๏ธ FOUNDATION SNOWY NEW FORMULA ringan dan tak bercapuk.. โœ”๏ธ MOISTURIZER best sangat, sejuk dan wangi je sapu kat muka..untuk kulit kering memang sesuai sangat ยฒ๐Ÿ˜˜
โœ”๏ธ SNOWY LOTION pun best boleh buat kulit gebu sepantas 2minit jika sapu berterusan Insya Allah memang putih kekal tauu.. โœ”๏ธ QUEEN MATTE pula yang baguss tak keringkan bibir..terus naik seri wajah tau ..yang kusam terus berseriยฒ..sesuai untuk yang bibir kering..sebab die boleh melembab dan merawat sekali.

#kulitputih#kulitkusam #kulitcantik #jerawatbatu#jerawatnanah#parutjerawat#jeragatdegil#jeragathitam #jeragatjerawatkulitkusam #jerawatkronik
#periodpain #rambutgugur #tumitkakipecah #tumitpecah #ibupantang #susuibumeriah #kencingmanis #darahtinggikembalinormal #parutdegil #tonakulittaksekata #resdung #gatalkulit #liangporibesar #liangporitersumbat #jerawathalus #kulitkering #kulitputih #bazarpaknil


0

Konsep produk Epyderma Hydrogel

Epyderma Hydrogel adalah sejenis skincare exfoliator yg menanggalkan sel kulit mati (dead skin cells) on the spot apabila dipakai.
Perlu ke nak tanggalkan sel kulit mati ni?
Tahukah anda punca berlakunya whitehead & blackhead adalah disebabkan oleh sel kulit mati yg x ditanggalkan oleh badan secara alami.
Dengan itu, utk menyelesaikan masalah whitehead & blackhead, sel kulit mati perlu dibuang & seterusnya merawat bahagian kulit yg mengalami masalah whitehead & blackhead.

#epyderma #hydrogel #produkmalaysia #skincare #whitehead #blackheads #bestproduk #kulitkering #kulitkasar #produk #produklaris #produklakukeras #kulitberjerawat #kulitkusam #berminyak #tonakulittidaksekatakianpulih #tonakulittaksekata #liangporiterbuka #kulitberjerawat #kulitbermasalah #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia


1

Jangan ingat orang perempuan je yang nak nampak cantik tau ๐Ÿ˜„ Orang lelaki zaman sekarang pun dah start jaga muka jugak tau. ๐Ÿ’† untuk sentiasa nampak kacak & hensem supaya mereka lebih berkeyakinan ketika berkerja. Anda berminat ke?? WHATSAPP kami laju2 di 0145020948 yaa... #epyderma #hydrogel #produkmalaysia #skincare #whitehead #blackheads #bestproduk #kulitkering #kulitkasar #produk #produklaris #produklakukeras #kulitberjerawat #kulitkusam #berminyak #tonakulittidaksekatakianpulih #tonakulittaksekata #liangporiterbuka #kulitberjerawat #kulitbermasalah #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia


1

Dah cerah ko sekarang ni yer!๐Ÿ˜
Pakai apa?
Semenjak consume SW ramai pulak yang menegur...hihi.. kembang lubang idung jap... almaklum la kena puji...๐Ÿ˜œ Yang paling best akak ipar terus suruh oder SW untuk dia sekali sebab jeles nengok kulit kita ni semakin cerah...๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ dia pun nak putih jugak huhu...
Info cantik๐Ÿ˜ฑ
๐Ÿ‘‰@rkay.shoppe_HQ
๐Ÿ‘‰@peri_snowwhite_HQ
.
Cust syg snowwhitelover๐Ÿ’—
๐Ÿ‘‰@peri_snowwhite_feedback
.
Serum ๐Ÿ’—
๐Ÿ‘‰@perfectserum_byrkay
.
WhatsApp 019 348 5021
FB Imaa kushairi

#kulitkusam #kulitcantik #jerawatbatu#jerawatnanah#parutjerawat#jeragatdegil#jeragathitam #jeragatjerawatkulitkusam #jerawatkronik
#periodpain #rambutgugur #tumitkakipecah #tumitpecah #ibupantang #susuibumeriah #kencingmanis #parutdegil #tonakulittaksekata #resdung #gatalkulit #liangporibesar #liangporitersumbat #jerawathalus #kulitkering #kulitcerah #bazarpaknil #snowwhiteTablet #codsnowwhiteshahalam #putihsusu #codsnowwhiteklang


0

cik kak .. yang nak sihat.. nak cantik .. nak kurus .. nak awet mudaa๐Ÿ˜
.
haaa ada satu suppliment nie yg khas boleh buat cik kak2 gorjes hoi๐Ÿค—
meletuppp22 pop haa kauโ—๏ธ๐Ÿ˜˜
.
Bukan tu jee.. boleh buat haru biru suami cik kak cik kak semua tgok hakak naa.
Info cantik๐Ÿ˜ฑ
๐Ÿ‘‰@rkay.shoppe_HQ
๐Ÿ‘‰@peri_snowwhite_HQ
.
Cust syg snowwhitelover๐Ÿ’—
๐Ÿ‘‰@peri_snowwhite_feedback
.
Serum ๐Ÿ’—
๐Ÿ‘‰@perfectserum_byrkay
.
WhatsApp 019 348 5021
FB Imaa kushairi

#kulitkusam #kulitcantik #jerawatbatu#jerawatnanah#parutjerawat#jeragatdegil#jeragathitam #jeragatjerawatkulitkusam #jerawatkronik
#periodpain #rambutgugur #tumitkakipecah #tumitpecah #ibupantang #susuibumeriah #kencingmanis #parutdegil #tonakulittaksekata #resdung #gatalkulit #liangporibesar #liangporitersumbat #jerawathalus #kulitkering #kulitcerah #bazarpaknil #snowwhiteTablet #codsnowwhiteshahalam #putihsusu #codsnowwhiteklang


0

Dah cerah ko sekarang ni yer!๐Ÿ˜
Pakai apa?
Semenjak consume SW ramai pulak yang menegur...hihi.. kembang lubang idung jap... almaklum la kena puji...๐Ÿ˜œ Yang paling best akak ipar terus suruh oder SW untuk dia sekali sebab jeles nengok kulit kita ni semakin cerah...๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ dia pun nak putih jugak huhu...Info cantik๐Ÿ˜ฑ
๐Ÿ‘‰@rkay.shoppe_HQ
๐Ÿ‘‰@peri_snowwhite_HQ
.
Cust syg snowwhitelover๐Ÿ’—
๐Ÿ‘‰@peri_snowwhite_feedback
.
Serum ๐Ÿ’—
๐Ÿ‘‰@perfectserum_byrkay
.
WhatsApp 019 348 5021
FB Imaa kushairi

#kulitkusam #kulitcantik #jerawatbatu#jerawatnanah#parutjerawat#jeragatdegil#jeragathitam #jeragatjerawatkulitkusam #jerawatkronik
#periodpain #rambutgugur #tumitkakipecah #tumitpecah #ibupantang #susuibumeriah #kencingmanis #parutdegil #tonakulittaksekata #resdung #gatalkulit #liangporibesar #liangporitersumbat #jerawathalus #kulitkering #kulitcerah #bazarpaknil #snowwhiteTablet #codsnowwhiteshahalam #putihsusu #codsnowwhiteklang


0

SEJAK CoNSUME SNOWWHITE SECRET NI, TAK PUASLAH TGK CERMIN !
.
" mana taknyeee, KUULIT MUKA BADAN akk PLOWLESS, PUTIHH & GEBUU MCM TELUR REBUS dgn hisap2 jerrr ! HARGA MURAH SGT dah la guna Buah KURMA dan LEMON jee! akk puashati sgt !...
Info cantik๐Ÿ˜ฑ
๐Ÿ‘‰@rkay.shoppe_HQ
๐Ÿ‘‰@peri_snowwhite_HQ
.
Cust syg snowwhitelover๐Ÿ’—
๐Ÿ‘‰@peri_snowwhite_feedback
.
Serum ๐Ÿ’—
๐Ÿ‘‰@perfectserum_byrkay
.
WhatsApp 019 348 5021
FB Imaa kushairi

#kulitkusam #kulitcantik #jerawatbatu#jerawatnanah#parutjerawat#jeragatdegil#jeragathitam #jeragatjerawatkulitkusam #jerawatkronik
#periodpain #rambutgugur #tumitkakipecah #tumitpecah #ibupantang #susuibumeriah #kencingmanis #parutdegil #tonakulittaksekata #resdung #gatalkulit #liangporibesar #liangporitersumbat #jerawathalus #kulitkering #kulitcerah #bazarpaknil #snowwhiteTablet #codsnowwhiteshahalam #putihsusu #codsnowwhiteklang


0

RAHSIAย KULIT CERAH SEMULAJADIย DALAM MASA 3-7 HARI??!!!
.
Antara kebaikan sabun PaulaPaulina ? ==================================== ๐ŸŒทcerah dalam 3 hari
๐ŸŒทmenyekatakan tona tidak sekata
๐ŸŒทmenanggalkan sel kulit mati
๐ŸŒทanti & mengawal jerawat
๐ŸŒทmerawat pigmentasi
๐ŸŒทmerawat penuaan & jeragat .
.
Apa yg PAULA PAULINA ni boleh bantu anda???
.
.
BERMINAT nak tahu??
.
.
JANGAN TUNGGU LAGI...
DM sis sekarang!!๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™ #paulapaulina #kulitcerah #tonakulittaksekata


0

CLEANSER PALING BEST. CUCI DAN RAWAT WAJAH SEKALI.. Youth Luminous Gel Oil Cleanser (125ml)
.
Pencuci muka ni kan lepas pakai mmg rasa muka sangat lembut & sangat bersih tau! Main ingredient pencuci muka ni is the famous Muscadine Grape yg sebiji almost RM100 & mampu tembus masuk ke sel kulit kita utk repair segala sel2 kulit yg rosak!๐Ÿ˜
.
๐ŸŒธ Pencuci muka 3 dalam 1
๐ŸŒธ Membersihkan kulit dgn mendalam, memperhalus kulit dgn lembut (exfoliation) & menyediakan kulit utk langkah seterusnya
๐ŸŒธ Tidak mengandungi sabun, tidak berbuih, & mempunyai PH seimbang (tidak memedihkan kulit)
๐ŸŒธ Boleh digunakan sebagai โ€˜make-up removerโ€™ bagi anda yang memakai mekap yang sederhana.
.
โžก๏ธ Bahan utama :
โ™ฆ๏ธ Vital Repair+ยฎ๏ธ
โ™ฆ๏ธ Muscadine Grape Extract
โ™ฆ๏ธ Ekstrak Alga Hijau yang Menghaluskan
.
โ—พ๏ธ Cara penggunaan : Picit sedikit cleanser ke tapak tangan yang basah, gosokkan sedikit & perlahan2 urut di seluruh wajah selama 1-2 minit
.
Nak experience Youth?

Wasap saya segera.

LIZA ๐Ÿ“ฒ 0123645895

Your Trusted Shaklee Dealer

#YouthShaklee
#youthskincare
#parutjerawat
#parutberlubang
#tandapenuaan
#brownspot
#kawahjerawatmuka
#jerawat
#jeragat
#keduthalus
#mukaberkedut
#mukakendur
#poriporibesar
#tonakulittaksekata
#awetmuda
#freedelivery
#freemembership
#hargaahli
#dapatcashbonus
#freegift
#igreview
#instashopmalaysis
#pengedarshakleebt9
#pengedarshakleecheras
#pengedarshakleebtho
#pengedarshakleebts
#pengedarshakleeagbesi
#pengedarshakleepudu
#agenshaklee


1

7 kebaikan yg Huna Glowing Bar mampu banteras masalah muka anda ๐ŸŒธ
.
Jom order last postage 9 Jun 2018 ni tau!


1

Jangan risau Huna Glowing Bar Mampu merawat masalah kulit .
.
Korang mmg patut try Huna Glowing Bar sekali dah pakai mesti takkan menyesal tau ๐Ÿ˜„
.
Rm 35 / 60 gram tahan 2-3 bulan ๐ŸŒธ


1

promosi Gojes Raya Sale๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
.
Dengan setiap pembelian anda akan dapat free sampul duit raya EXCLUSIVE๐Ÿ˜๐Ÿ˜,scrt give๐Ÿ˜๐Ÿ˜ dan nama anda tersenarai dalam cabutan bertuah๐Ÿ˜๐Ÿ˜.Kot nak jadi rezeki uolls boleh menang handphone๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜โค๏ธ
.
.
Whtsp 014-8250513 @ buka profil dan tekan link whtsp di profil untuk terus whtspโ˜บ๏ธ
.
.
#SerumHilangJerawat
#CaraHilangkanJerawat #JerawatKecut #JerawatPasir #Parut #Jeragat #BlackHead #KulitKusam #KulitKering #KulitBerminyak #Flawless #Glowing #Sunburn #SerumJerawatNo1 #TonaKulitTakSekata #PoriTerbuka #KulitPutih #NufaylaSerum #NufaylaExpertSerum #Serum #Serums


1

promosi Gojes Raya Sale๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
.
Dengan setiap pembelian anda akan dapat free sampul duit raya EXCLUSIVE๐Ÿ˜๐Ÿ˜,scrt give๐Ÿ˜๐Ÿ˜ dan nama anda tersenarai dalam cabutan bertuah๐Ÿ˜๐Ÿ˜.Kot nak jadi rezeki uolls boleh menang handphone๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜โค๏ธ
.
.
Whtsp 014-8250513 @ buka profil dan tekan link whtsp di profil untuk terus whtspโ˜บ๏ธ
.
.
#SerumHilangJerawat
#CaraHilangkanJerawat #JerawatKecut #JerawatPasir #Parut #Jeragat #BlackHead #KulitKusam #KulitKering #KulitBerminyak #Flawless #Glowing #Sunburn #SerumJerawatNo1 #TonaKulitTakSekata #PoriTerbuka #KulitPutih #NufaylaSerum #NufaylaExpertSerum #Serum #Serums


0

promosi Gojes Raya Sale๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
.
Dengan setiap pembelian anda akan dapat free sampul duit raya EXCLUSIVE๐Ÿ˜๐Ÿ˜,scrt give๐Ÿ˜๐Ÿ˜ dan nama anda tersenarai dalam cabutan bertuah๐Ÿ˜๐Ÿ˜.Kot nak jadi rezeki uolls boleh menang handphone๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜โค๏ธ
.
.
Whtsp 014-8250513 @ buka profil dan tekan link whtsp di profil untuk terus whtspโ˜บ๏ธ
.
.
#SerumHilangJerawat
#CaraHilangkanJerawat #JerawatKecut #JerawatPasir #Parut #Jeragat #BlackHead #KulitKusam #KulitKering #KulitBerminyak #Flawless #Glowing #Sunburn #SerumJerawatNo1 #TonaKulitTakSekata #PoriTerbuka #KulitPutih #NufaylaSerum #NufaylaExpertSerum #Serum #Serums


0

promosi Gojes Raya Sale๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
.
Dengan setiap pembelian anda akan dapat free sampul duit raya EXCLUSIVE๐Ÿ˜๐Ÿ˜,scrt give๐Ÿ˜๐Ÿ˜ dan nama anda tersenarai dalam cabutan bertuah๐Ÿ˜๐Ÿ˜.Kot nak jadi rezeki uolls boleh menang handphone๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜โค๏ธ
.
.
Whtsp 014-8250513 @ buka profil dan tekan link whtsp di profil untuk terus whtspโ˜บ๏ธ
.
.
#SerumHilangJerawat
#CaraHilangkanJerawat #JerawatKecut #JerawatPasir #Parut #Jeragat #BlackHead #KulitKusam #KulitKering #KulitBerminyak #Flawless #Glowing #Sunburn #SerumJerawatNo1 #TonaKulitTakSekata #PoriTerbuka #KulitPutih #NufaylaSerum #NufaylaExpertSerum #Serum #Serums


0

promosi Gojes Raya Sale๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
.
Dengan setiap pembelian anda akan dapat free sampul duit raya EXCLUSIVE๐Ÿ˜๐Ÿ˜,scrt give๐Ÿ˜๐Ÿ˜ dan nama anda tersenarai dalam cabutan bertuah๐Ÿ˜๐Ÿ˜.Kot nak jadi rezeki uolls boleh menang handphone๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜โค๏ธ
.
.
Whtsp 014-8250513 @ buka profil dan tekan link whtsp di profil untuk terus whtspโ˜บ๏ธ
.
.
#SerumHilangJerawat
#CaraHilangkanJerawat #JerawatKecut #JerawatPasir #Parut #Jeragat #BlackHead #KulitKusam #KulitKering #KulitBerminyak #Flawless #Glowing #Sunburn #SerumJerawatNo1 #TonaKulitTakSekata #PoriTerbuka #KulitPutih #NufaylaSerum #NufaylaExpertSerum #Serum #Serums


0

promosi Gojes Raya Sale๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
.
Dengan setiap pembelian anda akan dapat free sampul duit raya EXCLUSIVE๐Ÿ˜๐Ÿ˜,scrt give๐Ÿ˜๐Ÿ˜ dan nama anda tersenarai dalam cabutan bertuah๐Ÿ˜๐Ÿ˜.Kot nak jadi rezeki uolls boleh menang handphone๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜โค๏ธ
.
.
Whtsp 014-8250513 @ buka profil dan tekan link whtsp di profil untuk terus whtspโ˜บ๏ธ
.
.
#SerumHilangJerawat
#CaraHilangkanJerawat #JerawatKecut #JerawatPasir #Parut #Jeragat #BlackHead #KulitKusam #KulitKering #KulitBerminyak #Flawless #Glowing #Sunburn #SerumJerawatNo1 #TonaKulitTakSekata #PoriTerbuka #KulitPutih #NufaylaSerum #NufaylaExpertSerum #Serum #Serums


0

Pengambilan kolagen bukan setakat untuk tujuan kecantikan semata-mata, apa yang lebih penting sebelum itu adalah kesihatan untuk salah satu organ terpenting kita iaitu kulit.
.
.
Jadi, kena sihat dulu, barulah datangnya cantik โค๏ธ
.
.
#masalahkulit #kulitbermasalah #kulitgelap #kulitkusam #kulitkendur #kulitberminyak #kulitberjeragat #kulitberjerawat #kulitanjal #kulittegang #setcantik #setkecantikan #tonakulittaksekata #theradiant4 #tr4 #sakitlutut #sakitsendi #pengedarShakleeOnline #pengedarshakleePahang #pengedarshakleeBandarJengka


0

Sahur dengan Esp!!! Yang belum cuba,inilah waktunya untuk.korang cuba..
.
.
Antara sebab kenapa ramai orang memilih ESP sebagai supplement mereka:.
.
๐ŸŒผUntuk wanita yang ingin atau merancang hamil:
.
๐Ÿ‘‰ESP pulihara dan pelihara rahim
.
๐ŸŒผUntuk wanita yang sedang hamil
.
๐Ÿ‘‰ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran
.
๐ŸŒผUntuk ibu yang nak masuk dewan besalin:
.
๐Ÿ‘‰ESP memberi tenaga segera yang berpanjangan. Ini dapat membantu memberi tenaga kepada ibu-ibu untuk melalui detik kelahiran.
.
๐ŸŒผUntuk wanita yang menyusu anak:
.
๐Ÿ‘‰ESP bantu meningkatkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, maka kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat. ESP sebagai 'Milk Booster'
.
๐ŸŒผUntuk sesiapa yang nak stabilkan hormon:
.
๐Ÿ‘‰ESP diperbuat daripada kacang soya yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita, keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan
.
๐ŸŒผUntuk sesiapa yang mahu kurus:
.
๐Ÿ‘‰ESP buat rasa kenyang lebih lama. Selain itu, ia dapat mengurangkan nafsu makan
.
๐ŸŒผUntuk sesiapa yang ingin kekal sihat:
.
๐Ÿ‘‰ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrien dalam badan kita. Bila nutrien mencukupi, badan kuat melawan penyakit yang datang
.
๐ŸŒผUntuk sesiapa yang nak cantik:
.
๐Ÿ‘‰ESP buat kulit jadi anjal, gebu dan lebih cerah. Nampak berseri-seri gitu. Bila dah cantik, tak perlu la nak tampal makeup tebal-tebal lagi
.
๐ŸŒผUntuk sesiapa yang nak berpuasa:
.
๐Ÿ‘‰ESP bekalkan tenaga berpanjangan, jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. Lapar dan dahaga sepanjang berpuasa tetap ada. Tapi ki tetap bertenaga
.
๐ŸŒผUntuk sesiapa yang sentiasa sibuk:.
.
๐Ÿ‘‰ESP boleh dijadikan instant breakfast, instant lunch ataupun instant dinner yang mudah disediakan. Hanya 'Shake & Take'.
.
Jadinya anda tidak akan skip breakfast, lunch mahupun dinner kerana kesuntukan masa.Untuk dapatkan rangkaian produk shaklee dan konsaltan percuma๐Ÿ˜Š
.

Boleh whsapp keย 0103806496

Atau tekan sahaja link niย http://www.wasap.my/ย 60103806496

#jerawat
#jeragat
#kulitkusam
#kulitberminyak
#kulitkering
#tonakulittaksekata
#parut
#penuaan
#rahimlemah
#penyusuan
#kesuburan
#kulitberkedut
#cepatletihdanlesu
#gastrik


0

Sahur dengan Esp!!! Yang belum cuba,inilah waktunya untuk.korang cuba..
.
.
Antara sebab kenapa ramai orang memilih ESP sebagai supplement mereka:.
.
๐ŸŒผUntuk wanita yang ingin atau merancang hamil:
.
๐Ÿ‘‰ESP pulihara dan pelihara rahim
.
๐ŸŒผUntuk wanita yang sedang hamil
.
๐Ÿ‘‰ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran
.
๐ŸŒผUntuk ibu yang nak masuk dewan besalin:
.
๐Ÿ‘‰ESP memberi tenaga segera yang berpanjangan. Ini dapat membantu memberi tenaga kepada ibu-ibu untuk melalui detik kelahiran.
.
๐ŸŒผUntuk wanita yang menyusu anak:
.
๐Ÿ‘‰ESP bantu meningkatkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, maka kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat. ESP sebagai 'Milk Booster'
.
๐ŸŒผUntuk sesiapa yang nak stabilkan hormon:
.
๐Ÿ‘‰ESP diperbuat daripada kacang soya yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita, keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan
.
๐ŸŒผUntuk sesiapa yang mahu kurus:
.
๐Ÿ‘‰ESP buat rasa kenyang lebih lama. Selain itu, ia dapat mengurangkan nafsu makan
.
๐ŸŒผUntuk sesiapa yang ingin kekal sihat:
.
๐Ÿ‘‰ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrien dalam badan kita. Bila nutrien mencukupi, badan kuat melawan penyakit yang datang
.
๐ŸŒผUntuk sesiapa yang nak cantik:
.
๐Ÿ‘‰ESP buat kulit jadi anjal, gebu dan lebih cerah. Nampak berseri-seri gitu. Bila dah cantik, tak perlu la nak tampal makeup tebal-tebal lagi
.
๐ŸŒผUntuk sesiapa yang nak berpuasa:
.
๐Ÿ‘‰ESP bekalkan tenaga berpanjangan, jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. Lapar dan dahaga sepanjang berpuasa tetap ada. Tapi ki tetap bertenaga
.
๐ŸŒผUntuk sesiapa yang sentiasa sibuk:.
.
๐Ÿ‘‰ESP boleh dijadikan instant breakfast, instant lunch ataupun instant dinner yang mudah disediakan. Hanya 'Shake & Take'.
.
Jadinya anda tidak akan skip breakfast, lunch mahupun dinner kerana kesuntukan masa.Untuk dapatkan rangkaian produk shaklee dan konsaltan percuma๐Ÿ˜Š
.

Boleh whsapp keย 0103806496

Atau tekan sahaja link niย http://www.wasap.my/ย 60103806496

#jerawat
#jeragat
#kulitkusam
#kulitberminyak
#kulitkering
#tonakulittaksekata
#parut
#penuaan
#rahimlemah
#penyusuan
#kesuburan
#kulitberkedut
#cepatletihdanlesu
#gastrik


0

Dah lega lepas berbuka, meh nak share sikit. .
.
Sedang elok betul ada promosi kolagen dekat-dekat nak raya ni kan? Haa, sempat lagi ni nak nampak cantik berseri masa beraya nanti.
.
.
Rembat terus offer tujuh kotak tu, tak pun kalau bajet kurus, ambik offer 2 kotak tu. Dua-dua promo ni pun untung sangat. .
.
Nak untung lebih sikit, hat 7 kotak tu lerrr. Konfem2 dapat keahlian PERCUMA, penghantaran PERCUMA, siap dapat bonus lagi tau. .
.
Huntung huntung huntung ๐Ÿ˜
.
.
Nak huntung, meh cepat-cepat kontek kakak tau www.wasap.my/60123540262
.
.
#masalahkulit #kulitbermasalah #kulitgelap #kulitkusam #kulitkendur #kulitberminyak #kulitberjeragat #kulitberjerawat #kulitanjal #kulittegang #setcantik #setkecantikan #tonakulittaksekata #theradiant4 #tr4 #sakitlutut #sakitsendi #pengedarShakleeOnline #pengedarshakleePahang #pengedarshakleeBandarJengka


1

Jangan cantik sangat plissss! Bertambah cantik make up raya uolls raya nanti dengan serum #vcsannona๐Ÿ˜˜
.

Nah admin Belanja Makeup Tutorial simple but letoOps dgn #VITAMINCSERUM ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Jom dapatkan PROMO VCS Gempak โ€ผ๏ธ
.
.
WHATSAPP
013 6503825


2

Sesiapa yg ada jerawat tu jgn risau , dalam bahan Huna Glowing bAr terdapat Tree Tea debagai agent membasmi jerawat di muka ๐Ÿ˜—


1

Lelaki dan perempuan mmg menghadapi masalah yg sama iaitu kulit berminyak . Kalau kulit berminyak ni mmg senang sgt jerawat akan hinggap .
.
So bestnya Huna ni , dia boleh meresap minyak dan control minyak di muka anda ๐ŸŒธ๐Ÿ˜


1

Bila terdedah pada cahaya matahari mmg senang muka kita akn menghasilkan jeragat kalau kita tak pakai sunblock .
So jgn penyelesaian huna mmg boleh bantu rawat jeragat .


1

BEAUTY SECRET BY SHALICIOUS๐Ÿ’•
.
.
Tercari-cari produk yang berkesan untuk kulit yg putih and flawless? ๐Ÿ˜
.
.
KEBAIKAN BEAUTY SECRET SHALICIOUS
๐ŸŒท Mencerahkan seluruh kulit muka & badan
๐ŸŒท Kulit lebih muda dari usia, gebu & cantik berseri
๐ŸŒท Menghilangkan masalah jerawat & jeragat dimuka
๐ŸŒท Memberi kesan glowing & lembap pada kulit muka
๐ŸŒท Menyekatakan tona kulit
๐ŸŒท Melambatkan proses penuaan
๐ŸŒท Menghilangkan kedutan & garis-garis halus pada kulit muka
๐ŸŒท Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag
๐ŸŒท Memudar dan menghilangkan jeragat
๐ŸŒท Mengembalikan keanjalan kulit seperti di usia muda
๐ŸŒท Mengecil & menghaluskan liang-liang roma
๐ŸŒท Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan negatif
๐ŸŒท Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita
๐ŸŒท Memberi tenaga untuk kerja seharian
๐ŸŒท Menghalang pigmentasi pada kulit muka
..
.
#shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #beautysecretshalicious #kulitputih #kulitflawless #masalahkulit #badanputih #kulitgebu #masalahjerawat #masalahjeragat #kulitglowing #kulitlembap #tonakulittaksekata #antipenuaan #kulitberkedut #gelapbawahmata #liangromamuka #masalahpigmentasi


1

The end of the page