#toujoursadvanced

Instagram photos and videos

#ToujoursAdvanced#toujoursadvanced#toujoursadvancedpenang#toujourstesti#sayajualtoujoursadvanced#toujoursadvancedmurah#bazaarpaknil#toujoursmurah#sayajualtoujours#toujoursadvancedsabah#ephyra#toujoursadvancedmelaka#toujoursadvancedshahalam#quputeh#toujoursadvancedperlis#toujoursadvancedserikembangan#karnivalteratakglam

Hashtags #toujoursadvanced for Instagram

Harga #toujours โฌ‡๏ธ๐Ÿ˜ฑ??
Ya btl Skrg PROMO RM188 jer tau normal price RM199.
Jgn tegok jer ullos Nnt terlepas lg mcm promo2 yg lepas2!!
.
Cepat2 wsap sis utk dpt hrga ni lg. ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธMeh simpan stock byk2 sbb EXPIRED DATE pun lama lg TAHUN 2020๐Ÿ‘๐Ÿป
.
๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ
READY STOCK!!!
๐ŸŽfreegift menanti anda ๐Ÿค—
.
For more information & order wsap sis k ๐Ÿค— .
โฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโ€จ๐Ÿ www.wasap.my/+60165516471
๐Ÿ www.wasap.my/+60165516471
.
๐Ÿš™COD area :
#kl
#gombak
#batucaves
#setapak
#selayang
#bangi
#putrajaya
#cyberjaya
#puchong
#subangjaya
#petalingjaya
#damansara
#sg buluh
#shahalam
#setiawangsa
#wangsamaju
#kepong
#ampang
#cheras
#SayaJualToujoursAdvanced #toujourstestimoni #toujoursadvanced #toujourstesti #malaysia #onlineshop #stokist #promo #merdekasale2018 #toujoursmerdekasale


0

Nak #makeupbegtoujours??
Cepat2 wsap sis Skrg pun Ada promo tau ๐Ÿ”ŠPROMO price RM188 jer??๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
Normal price RM199.
Jgn tegok jer ullos Nnt terlepas lg mcm promo2 yg lepas2!!
.
Cepat2 wsap sis utk dpt hrga ni lg. ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธMeh simpan stock byk2 sbb EXPIRED DATE pun lama lg TAHUN 2020๐Ÿ‘๐Ÿป
.
๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ
READY STOCK!!!
๐ŸŽfreegift menanti anda ๐Ÿค—
.
For more information & order wsap sis k ๐Ÿค— .
โฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโ€จ๐Ÿ www.wasap.my/+60165516471
๐Ÿ www.wasap.my/+60165516471
.
๐Ÿš™COD area :
#kl
#gombak
#batucaves
#setapak
#selayang
#bangi
#putrajaya
#cyberjaya
#puchong
#subangjaya
#petalingjaya
#damansara
#sg buluh
#shahalam
#setiawangsa
#wangsamaju
#kepong
#ampang
#cheras
#SayaJualToujoursAdvanced #toujourstestimoni #toujoursadvanced #toujourstesti #malaysia #onlineshop #stokist #promo #merdekasale2018 #toujoursmerdekasale


0

RM100
READY STOCK!! FAST DELIVERY!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
Glutacaps Blister
.
Glutacaps adalah produk kesihatan yang diformulasi khas untuk membantu mengatasi masalah kulit terutamanya untuk kulit cerah serta menjadikan kulit berseri. Glutacaps disahkan Halal dan ia selamat untuk digunakan.
.
Kelebihan Glutacaps: membantu merawat masalah kulit seperti pigmentasi mengurangkan kesan parut melasma dan juga mencerahkan kulit (brightening). GLUTACAPS memang sudah terbukti selamat dan berkesan untuk PENCERAHAN anda tak perlu ragu ragu lagi kerana Glutacaps ada Sijil KKM dari Kementerian Kesihatan Malaysia.
.
KESAN TINDAKBALAS GLUTACAPS : + Selepas hari pertama kulit anda berasa lembab + Selepas hari ke-3 jerawat mula mengecut + Selepas hari ke-7 kulit semakin โ€œglowโ€ dan berseri + Selepas hari ke 15 hingga ke 20 kesan parut semakin pudar dan kulit semakin semakin gebu
.
KESAN PENGAMBILAN GLUTACAPS : + Kulit bertambah putih dan glowing + Pigmentasi hilang + Meratakan tona warna kulit + Mengecutkan jerawat & Memudarkan parut jerawat + Menegangkan kulit + Merawat katarak dan glukoma + Membekalkan kadar kandungan air ini menyebabkan kulit tegang + Menghilangkan garis garis halus diwajah + Mengekalkan kelembapan kulit + ANTIOXIDAN + Pencerahan kulit utk satu badan
.
CARA MAKAN : + Sekotak ada 30 biji - untuk 1 bulan
+ Satu biji kapsul untuk sehari
+ 1 Kapsul 30 minit sebelum makan
+ Pastikan MINUM AIR KOSONG Sekurang Kurang nya 3 liter
harga pasaran; rm150
.
#glutacapsblister #glutacapsmurah #glutacapsoriginal #glutacapsblistermurah #glutacapsblisteroriginal
#glutacaps #glutacapsmurah #glutacapsoriginal #glutacapsspecialedition #glutacapslimitededition #bellezamurah #bellezacollagen #izearaserum #magicjelly #dzgarciniaherbalplus #glowglowingmurah #garciniaherbalmurah #glowglowingskincare #toujoursadvanced #putihcollagen #dzgarcinia #heightup #heightupmurah #toujourscollagen #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme


1

Toujours Merdeka Sale. What are you waiting for? Order yours now!
#Repost @toujoursadvanced with @repostapp
ใƒปใƒปใƒป
Dapatkan original #ToujoursAdvanced daripada stokis sah kami:โ€จ
@toujoursmummy (+60135267898) (Sel)
@fancycandy (+60132664529) (Perak)โ€จ@bbtylcs (+60169713425) (KL)โ€จ@effareezaa (+60109606800) (KL)
@farhanzaman_stokistoujours (0102213604) (KL)
@zara_stokistoujours
(0129693795) (KL)
@sayasale (+60169713425) (KL)
@mymars2013 (+60189776854) (KL)
@team_toujours_muzakkir (+60137903148) (KL)โ€จ@mah_storegallery (+60125563021) (Sel)โ€จ@mia_magicbeauty (+60165516471) (Sel)
@anis_toujoursadvanced (0193152178) (Sel)
@hana_elweena (0122677144) (Sel)
@dazzlingsister (0122156377) (Sel)
@toujoursadvanced.shahalam 0182055228 (Sel)
@toujoursadvanced_stokis93(01121176314) (Melaka)โ€จ@jomtoujours (0125939220) (Perlis)โ€จ@toujours.sg (+6592267897) (Singapura)


1

๐ŸŽSERUM HONEY BEE 50ml๐ŸŽ
. .
Sesape yang dah jatuh cinta dengan Honey Bee Venom pasti teruja nak try sekali serumnya kan?
.
Serum ni semestinya diperkaya dengan Honey, Royal Jelly and active ingredients yang bersifat anti bakteria yang dapat merawat kerengsaan juga jerawat. Apa effectnya bila kita pakai sekali serum ni setiap hari? .
๐ŸŒฑ kulit makin LEMBUT
๐ŸŒฑ kulit makin LEMBAB
๐ŸŒฑ Kulit makin HALUS
๐ŸŒฑ Kulit makin CERAH
๐ŸŒฑ Jerawat dah segan-segan nak naik
๐ŸŒฑ Mempercepatkan proses awet muda
๐ŸŒฑ Merawat sunburn dengan lebih BERKESAN
.
So bagi uols yang dah fall in love dengan Moisturizer Honey Bee Venom tu WAJIB try serum ni sekali taw ๐Ÿ˜„
.
BORONG DIALU ALUKAN
WHATSAPP 0193851102
.
#tropikalherbalbabycream #tropikalherbalcream #krimherbaltropika #tropikalherbalbabycreammurah #dropshipwanted #dropshipneeded #openfordropship #shakeshakeuolls #redbella #redbellabodywash #toujoursadvanced
#vshapehibeevenom #vshapehibeevenommurah #vshapehibeevenomborong #honeybeevenom #vshapehibeevenommurah #honeybeevenom #honeybeevenomserum #serumhoneybeevenom


0

RM47
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
LOVERA COMPLETE CLEANSER 5-in-1 MULTI ACTION FACIAL WASH
.
Lovera Complete Cleanser menyelesaikan 3 masalah utama kulit muka iaitu jerawat, kulit berminyak & kulit kusam. LCC membersihkan kulit muka sehingga ke liang rongga dgn memcuci kotoran yg terkumpul di dalam pori muka dan menjadikan kulit muka anda lembut, pipi bewarna pink glowing semulajadi dan merasa sgt segar dgn serta merta selepas cucian.
APA YG ANDA DAPAT DGN LCC?
1. Kulit muka yg bersih, segar dan berseri seperti kulit baru
2. Kelembutan & keanjalan kulit serta merta secepat 1 saat!
3. Kulit tampak siha#t kemerah-merahan semulajadi seperti memakai blusher!
.
Dijamin 100% originalโœ…
Ready stockโœ…
Fast Delivery โœ…
.
Baca Ribuan Testimonials di sini ๐Ÿ‘‰ @Lovera.Testimonials
#MagicJellyTestimonialsย 
#LCCTestimonials
ย #magicjelly #magicjellylovera #sayajual #magicjellybenefits #magicjellytips #loverabeautytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #loveracompletecleanser #loveracompletecleansermalaysia #loveracompletecleansermurah #loveracompletecleanseroriginal #ephyra #ephyramurah #ephyrapremium #dianzvitamin #dianzvitaminmurah #dianzvitaminc #olicandy #olicandymurah #toujoursadvancedcollagenshots #toujoursadvanced #dtrim #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme


0

Merdeka Sale kembali lagii. Hanya RM188 sahaja. Cepat grab peluang keemasan ini sebelum ia tamat buat selama lamanya. Minggu depan dah raya haji, sempat lagi kalau nk cantik melepak ๐Ÿ˜
Whtsapp 011-2117 6314

COD area
#MELAKA (seluruh)
#KUALALUMPUR (seluruh)
#KlangValley

Postage 1 MALAYSIA

#ToujoursAdvanced #toujourstestimoni #toujoursadvanced #toujourstesti #collagen #collagenshots #toujoursserdang #toujourskl #toujoursputrajaya #toujoursbangi #sayajual #sayajualtoujours #sayajualtoujoursadvanced #bazarpaknil #bazaarpaknil #toujoursmurah #toujoursadvancedmurah #haniszalikha #hairulazreen #theyusufiskandar #bujibuchempel


1

PROMO DATANG LAGI sempena Hari MErdeka๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พโž•Hari Raya Aidiladha๐Ÿฎ๐Ÿ‚ ..jom dapatkan #kolagen #toujoursadvanced yg #original dari kami..COD sekitar SEL/KL/PUTRJY/CYBERJY tanpa sebarang cas tersembunyi dikenakan..whtsap terus bio profile +60126522437/+60125563021 ๐Ÿญ๐Ÿญkolagen yg sesuai utk lelaki+perempuan+ ibu menyusu+ibu bepantang+ibu mengandung..jom order dgn kami uols akan dpt:-
๐Ÿ’Percuma Gift
๐Ÿ’Percuma paper bag jika COD/pos blh request
๐Ÿ’Percuma postage SM n SS/Delivery tiada cas dikenakan
๐Ÿ’Percuma pamplet sbg panduan
๐Ÿ’Percuma bubble wraping jika pos. ๐Ÿš— cod ๐Ÿ‘‰kuala lumpur (seluruh)
๐Ÿ‘‰ putrajaya
๐Ÿ‘‰cyberjaya ๐Ÿ‘‰kajang
๐Ÿ‘‰Damansara,Petaling Jaya
๐Ÿ‘‰Bndr baru bangi semua sekyn
๐Ÿ‘‰Bandar Mahkota n Sri Putra Bangi
๐Ÿ‘‰cheras,PGA,suntex
๐Ÿ‘‰kepong
๐Ÿ‘‰Bandar tun hussein onn(BTHO)
๐Ÿ‘‰bndr mahkota cheras (BMC), sg long
๐Ÿ‘‰cheras jaya, tmn impian ehsan
๐Ÿ‘‰๐Ÿปthe mines -pekan batu 11
๐Ÿ‘‰๐Ÿปukm,upm,uniten,iukl,unikl,gmi
๐Ÿ‘‰sunway
๐Ÿ‘‰kptm bangi,GMI
๐Ÿ‘‰puncak alam
๐Ÿ‘‰s.alam2
๐Ÿ‘‰Shah alam ๐Ÿ‘‰klang,andalas bayu perdana
๐Ÿ‘‰Bndr saujana putra, jenjarom
๐Ÿ‘‰ banting,klia
๐Ÿ‘‰kota kemuning,jln kebun,bukit rimau
๐Ÿ‘‰bandar puteri,putera,bayuemas
๐Ÿ‘‰ mpkj
๐Ÿ‘‰telok panglima garang
๐Ÿ‘‰salak tinggi,dengkil
๐Ÿ‘‰๐Ÿปbandar tun razak
๐Ÿ‘‰๐Ÿปgombak, batu caves,UIA
๐Ÿ‘‰๐Ÿปselayang
๐Ÿ‘‰๐Ÿปkeramat
๐Ÿ‘‰Air keroh,Cheng
๐Ÿ‘‰Port Dickson ๐Ÿƒ๐Ÿƒ walk in @blinksouk.bazaar sekyn 7 shah alam
๐Ÿ‘‰Serta kawasan2 behampiran dengannya

#stockistsah #original #selangor #kualalumpur #like4like #murah #kolagen #beauty #sayajualtoujours #bazarpaknil #cantik #toujoursmurah #stockistoujoursadvanced #toujoursadvanced #sayajualtoujoursadvanced #toujours #toujoursbangi #toujourskajang #keknis #toujoursputrajaya #toujoursshahalam #hairulazreen #haniszalikha
#tateamms


0

TOUJOURS ADVANCE COLLAGEN SHOT ORIGINAL MURAH

Whatsaps +60146433638 / +60134059407
Weechat id: puanlina01
Teligram : +60146433638

30 SACHETS
HARGA PASARAN : RM 199
HARGA PROMO : 1 BOX RM 132
10 SM. 15 ss
. โญ๏ธKELEBIHAN TOUJOURS ADVANCED COLLAGEN SHOT ORIGINAL โญ๏ธ ๐ŸŒธProduk kolagen kecantikan dan kesihatan yang terkini menjadi fenomena terhangat
๐ŸŒธRasa yang SANGAT SEDAP seakan gula gula, menyenangkan pengguna untuk minum setiap hari dengan disiplin yang tinggi, seterusnya menampakkan hasil lebih cepat dan berterusan.
๐ŸŒธHarga yang TERENDAH** di pasaran dengan kandungan 30 sachets dalam satu kotak berharga RM199*. Untuk hasil terbaik dan terpantas disarankan pengambilan 2 sachets sehari, namun sekotak mampu betahan untuk SEBULAN (jika pengambilan 1 sachet sehari)

Koyak dan minum, tanpa perlu bancuh.
Sesuai dan senang untuk pengguna ( lelaki terutamanya) yang tidak sukakan process yang leceh.
Product kecantikan kesihatan yang tertumpu pada LELAKI dan WANITA, mengetengahkan selebriti lelaki dan perempuan. ๐ŸŒธBoleh diminum oleh IBU MENGANDUNG, BERPANTANG dan MENYUSU๐Ÿ‘ถ
Mengandungi makanan SUNNAH sebagai penyumbang terbesar kelebihan collagen advanced collagen shots.
๐ŸŒธHasil yang memberansangkan tanpa sebarang kesan sampingan.
Kandungan 100% semula jadi tanpa sebarang bahan kimia
๐ŸŒธDijamin HALAL oleh JAKIM dan mendapat kelulusan KKM.
Terbukti mempunyai peminat product yang ramai sebelom ia di lancarkan lagi, melalui laman media instagram
KELEBIHAN KESIHATAN TOUJOURS ADVANCED COLLAGEN SHOT ORIGINAL : ๐ŸŒทMenstabilkan tekanan darah dan meningkatkan sistem imunisasi dalam badan.
๐ŸŒทMembantu menguatkan sendi-sendi
๐ŸŒทMembantu merawat resdung dan penyakit kencing manis.
Membantu merawat dan mencegah cancel
๐ŸŒทMembantu merawat dan mencuci buah pinggang โญ๏ธTIPS MENDAPAT HASIL TERBAIKโญ๏ธ
๐ŸŒฑMinum air yang BANYAK (sekurang-kurangnye 8 gelas sehari).
Elak pengambilan kafein dan alkohol (minimum 3 jam selepas 3 jam minum shot).
๐ŸŒฑBanyakkan aktiviti keluarkan peluh Kelebihan Toujours Advancedโ„ข๏ธ collagen shots mengatasi supplement kecantikan lain yang dipasaran.

#toujoursadvance
#toujoursadvanced
#toujoursadvancedmurah


0

MERDEKA SALE IS FINALLY HERE!! RM 188/box + FREE DELIVERY + FREE GIFT ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ all in and you save more than RM 20+. Grab yours now whatsapp us at +60127033829 / click link at bio / DM us ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ƒโ˜บ๏ธ
โ€ข
โ€ข
MERDRKA SALE ๐ŸŽ‰๐ŸญNOW READY STOCK!! FREE DELIVERY + FREE GIFT ๐Ÿค— ๐Ÿ’ฏ ORIGINAL Money Back Guaranteed ๐Ÿ’ต Whatsapp +60127033829 Authorized Agent #ToujoursAdvanced ๐Ÿš— FREE COD All KL& Shah Alam area and FREE postage + FREE paperbag ๐Ÿ›๏ธ+ FREE GIFT nationwide/worldwide ๐ŸŽŠ


0

Hello agent SAH TOUJOURS here jom order SM RM199 SS RM209 (24 Jam respond and full info provided) +601111887323 or DM me for free COD ๐Ÿš

WHATSAPP / CALL 01111887323

Nak tahu apa LAGI BEST? FREE GIFTS, FREE POSTAGE FREE SEMUANYA!

COD AREA
#KL
#KLANGVALLEY
#SHAHALAM
#SELANGOR
#ToujoursAdvanced #AgentToujoursAdvanced #teamtoujoursmuzakkir #ToujoursNizam
#Toujourstesti


0

Toujours advanced
#READYstock
.
HARGA PROMOSI ๐ŸŽFREE POSTAGE
๐ŸŽFREE GIFT
.
500% ORIGINAL.TIADA TIRUAN
.
Transformasi Kecantikan :
๐Ÿ’Seawal 3 hari penggunaan
๐Ÿ’wajah berseri-seri
๐Ÿ’Bibir dan pipi menjadi lebih merah jambu
๐Ÿ’Mengecutkan dan menghilangkan jerawat
๐Ÿ’Memudarkan parut jerawat dan jeragat
๐Ÿ’Lingkaran lebam bawah mata semakin berkurangan dengan penggunaan
berterusan.
๐Ÿ’Mengecilkan pori- pori di wajah.
๐Ÿ’Kulit semakin berseri (dengan 'glowing effect') dan cerah seluruh badan.
๐Ÿ’Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit mati.
๐Ÿ’Menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan.
๐Ÿ’perubahan positif pada buah dada (bagi wanita) dan punggung.
๐Ÿ’Turun berat badan apabila metobolisma ditingkatkan dengan pengambilan berterusan.
.
KANDUNGAN:
๐ŸŒทCollagen - Grade AAA berkualiti tinggi
๐ŸŒทVitamin C ekstrak buah-buahan
Makanan sunnah - madu kurma delima
๐ŸŒทPurasweet - pengganti gula baik untuk penghidap diabetes dan kencing manis
๐ŸŒทAir osmosis berbalik
.
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ +60135969771 ๐Ÿ˜ .
#SayaJualToujoursAdvanced #toujourstestimoni #toujoursadvanced #toujourstesti #toujoursadvancedagensah #flewless #product #like4like #naturalskin #malaysia #onlineshop #suppliments #stokist


0

TOUJOURS ADVANCED COLLAGEN SHOTS (30 sachet)
.
http://Wasap.my/60136751345
.
Khasiat Toujours Advanced Collagen Shots
๐Ÿ’ŸIanya membantu meningkatkan sistem imunisasi badan.
๐Ÿ’ŸMencerahkan kulit wajah dan memberikan tona sekata pada kulit.
๐Ÿ’ŸMembantu mengurangkan jerawat serta menghilangkan parut jerawat pada wajah anda.
๐Ÿ’Ÿmembantu menegangkan wajah anda agar tampak lebih muda dan berseri.
๐Ÿ’Ÿmembantu melambatkan proses penuaan dan mengurangkan kedutan dalam jangka masa yang pendek.
.
Tip pengambilan Toujours Advanced Collagen Shots
โœ…Sesuai dihidangkan semasa ianya masih sejuk. Jadi amat digalakkan untuk menyimpan produk dalam peti ais.
โœ…Ambil 1-2 paket Collagen Shots setiap hari.
โœ…Minum air sekurang-kurangnya 3 liter setiap hari.
๐Ÿ“›Jangan mengambil minuman yang mengandungi kafein sekurang-kurangnya 3 jam selepas mengambil Collagen Shot.
๐Ÿ“›Jalani kehidupan sihat dan tidur dengan cukup.
.
Cara pengambilan produk
๐Ÿ’Anda hanya perlu koyakkan paket dan terus minum semasa perut kosong, sebelum sarapan pagi
โŽJauhkan dari sinaran cahaya matahari. Simpan di tempat yang sejuk dan gelap
.
#toujoursadvanced #toujoursadvancedmurah #toujour #toujourmurah #toujouradvanced #toujouradvancedmurah #toujouradvance #toujouradvancemurah #toujoursadvance #toujoursadvancemurah


0

Okay. kepada semua yang bertanya tentang promo, Toujours Advanced ade Merdeka Promo!

Cepat2 grab. While stock last. Selalunya kalau promo ni stock lajuuuu je. Yang dah book pun ramai.
Whatsapp je saya kayy. 0182055228๐Ÿ˜Š
#toujoursadvancedmurah
#toujoursadvanced
#toujoursadvancedshahalam
#toujoursadvancedmelaka
#bazarpaknil


0

Offer Rm 188 Sempena Hari Merdeka! Hari ini COD sekitar KL & Selangor serta postage.
.
Untuk mereka nak Selit COD atau postage makluman di sini๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿคณ๐Ÿป Pembelian Whatsapps. +6013-790-3148
. Postage 1 Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ Sabah / Sarawak / Labuan Ship worldwide โœˆ๏ธ Agen Di perlukan ๐Ÿค COD All Area KL & Selangor๐ŸŽ๏ธ FREE Postage ๐Ÿ“ฆ FREE COD๐ŸŽ๏ธ FREE GIFT ๐ŸŽ
.
Area COD๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” Kuala Lumpur โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
๐ŸŽ๏ธ KLCC
๐ŸŽ๏ธ PAVILION
๐ŸŽ๏ธ MID VALLEY
๐ŸŽ๏ธ MY TOWN ( IKEA )
๐ŸŽ๏ธ Cheras
๐ŸŽ๏ธ Kg Baru
๐ŸŽ๏ธ Sentul
๐ŸŽ๏ธ Kepong
๐ŸŽ๏ธ Ukay Perdana
๐ŸŽ๏ธ Bukit AntaraBangsa
๐ŸŽ๏ธ Titiwangsa
๐ŸŽ๏ธ WangsaMaju
๐ŸŽ๏ธ Setapak
๐ŸŽ๏ธ Keramat
๐ŸŽ๏ธ Melawati
๐ŸŽ๏ธ KL Sentral
๐ŸŽ๏ธ Desa Petaling
๐ŸŽ๏ธ Bandar Tun Razak
๐ŸŽ๏ธ BTHO
๐ŸŽ๏ธ Bandar Sri Permaisuri
๐ŸŽ๏ธ Bukit Jalil
๐ŸŽ๏ธ Sungai Besi
๐ŸŽ๏ธ Desa Pandan
๐ŸŽ๏ธ TBS
๐ŸŽ๏ธ Maluri
.
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” Selangor โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
๐ŸŽ๏ธ Shah Alam
๐ŸŽ๏ธ Klang
๐ŸŽ๏ธ Petaling Jaya
๐ŸŽ๏ธ Subang ๐ŸŽ๏ธ USJ
๐ŸŽ๏ธ Meru
๐ŸŽ๏ธ Kota Kemuning
๐ŸŽ๏ธ Saujana Putra
๐ŸŽ๏ธ Puchong
๐ŸŽ๏ธ Serdang
๐ŸŽ๏ธ Seri Kembangan
๐ŸŽ๏ธ Bangi
๐ŸŽ๏ธ Sepang
๐ŸŽ๏ธ Kajang
๐ŸŽ๏ธ Cyberjaya
๐ŸŽ๏ธ Balakong
๐ŸŽ๏ธ Semenyih
๐ŸŽ๏ธ Gombak
๐ŸŽ๏ธ Selayang
๐ŸŽ๏ธ Puncak Jalil
๐ŸŽ๏ธ Kinrara
๐ŸŽ๏ธ KLIA
๐ŸŽ๏ธ Salak Tinggi
๐ŸŽ๏ธ Putrajaya
.
โ€”โ€”โ€”โ€” Semua Station LRT / MRT โ€”โ€”โ€”
๐ŸšŠ๐Ÿš…๐Ÿš†๐Ÿš๐Ÿš„๐ŸšŠ๐Ÿš…๐Ÿš†๐Ÿš๐Ÿš„๐ŸšŠ๐Ÿš…๐Ÿš†๐Ÿš
.
#TeamToujoursMuzakkir#ToujoursAdvanced#ToujoursTesti#Toujours#ToujoursAdvancedCollagenShot


0

DAPATKAN POTONGAN LEBIH MURAH. FREE POSTAGE/COD. Hanya RM188 sekotak. Sah sehingga 31 OGOS 2018 sahaja. Cepat2 grab sebelum ia tamat ๐Ÿ˜Š

Whtsapp 011-2117 6314

Free COD area
#MELAKA (seluruh)
#KUALALUMPUR (seluruh)
#KlangValley

FREE POSTAGE 1 MALAYSIA

#ToujoursAdvanced #toujourstestimoni #toujoursadvanced #toujourstesti #collagen #collagenshots #toujoursserdang #toujourskl #toujoursputrajaya #toujoursbangi #sayajual #sayajualtoujours #sayajualtoujoursadvanced #bazarpaknil #bazaarpaknil #toujoursmurah #toujoursadvancedmurah #haniszalikha #hairulazreen #theyusufiskandar #bujibuchempel


0

Ada apa di Sheilasancorner?
.
Adaaa niii.. Mau cari tetudungs yang cantik2. Boleh try Dara by Fathia Latiff, Twinkle by Elfira, Ameerazainiโ„ข๏ธ, Aleynamiranda dan Sofearose ok ๐Ÿ˜Š
.
Adaaa niiii... mau cantik2 sambil jaga kesihatan, boleh la try TOUJOURS ADVANCED by Hanis Zalikha ๐Ÿ’•.
.
Adaaa niii... mau mata cantik, boleh try AURALENS & PUREROSE k ๐Ÿ˜˜
.
Kami beroperasi secara ONLINE.
Pembelian secara ONLINE, sila whatsapp kami +60128813943, untuk layanan yang pantas ๐Ÿ˜˜
.
Sambar hari ini, sebelum termimpi-mimpi ๐Ÿ˜œ
.
Love,
Founder of @sheilasancorner ๐Ÿ’
#sheilasancorner #twinklebyelfira #twinklebyelfirastockist #ameerazaini #kkcity #kotakinabalu #sabah #sabahan #brunei #sofearose #sofearoseagent #aleynamiranda #aleynamirandastockist #toujoursadvancedsabah #toujoursadvanced #bananemunch #bananemunchlovers #bananemunchsabah #lactomommasabah #lactomomma #sekutemjayssabah #tracyncsabah


0

.
Salam & good morning !
.
Nak tanya, korang breakfast apa pagi ni? Sis semestinya breakfast dengan #ToujoursAdvanced pagi ni ๐Ÿ˜Š
.
Satu sachet pagi ini mampu membantu badan anda menghasilkan sel baru, menambahkan kolagen, melawaskan sistem pencernaan, membuang toksik dalam tubuh, dan memancarkan kesihatan dalaman melalui kulit yang sekata dan berseri!
.
Click link di bio for more details & order ๐Ÿ˜‰

COD Area:
#kualalumpur (seluruh)
#gombak
#ampang
#bangsar
#sripetaling
#cheras
#btho
#balakong
#serikembangan
#bangi
#kajang
#putrajaya
#cyberjaya
#puchong
#subangjaya
#petalingjaya
#shahalam

#ToujoursAdvanced #toujourstestimoni #toujoursadvanced #toujourstesti #collagen
#sayajual
#sayajualtoujoursadvanced
#bazarpaknil


0

๐Ÿ”ŠPROMO price RM188 jer??๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
Normal price RM199.
Jgn tegok jer ullos Nnt terlepas lg mcm promo2 yg lepas2!!
.
Cepat2 wsap sis utk dpt hrga ni lg. ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธMeh simpan stock byk2 sbb EXPIRED DATE pun lama lg TAHUN 2020๐Ÿ‘๐Ÿป
.
๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ
READY STOCK!!!
๐ŸŽfreegift menanti anda ๐Ÿค—
.
For more information & order wsap sis k ๐Ÿค— .
โฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโ€จ๐Ÿ www.wasap.my/+60165516471
๐Ÿ www.wasap.my/+60165516471
.
๐Ÿš™COD area :
#kl
#gombak
#batucaves
#setapak
#selayang
#bangi
#putrajaya
#cyberjaya
#puchong
#subangjaya
#petalingjaya
#damansara
#sg buluh
#shahalam
#setiawangsa
#wangsamaju
#kepong
#ampang
#cheras
#SayaJualToujoursAdvanced #toujourstestimoni #toujoursadvanced #toujourstesti #malaysia #onlineshop #stokist #promo #merdekasale2018 #toujoursmerdekasale


2

Yezzaa... Murah murah sempena bulan kemerdekaan ke61.. Jom grab #ToujoursAdvanced sebelum terlambat... Sale bermula 17hb hingga 31hb Ogos shaja!!! Meh ler sapa nk cantik gebu gebass, pakat whtsapp mikee
0174995881

#toujoursOriginal #toujoursIpoh #ToujoursAdvancedAgentSah


0

Ada apa di Sheilasancorner?
.
Adaaa niii.. Mau cari tetudungs yang cantik2. Boleh try Dara by Fathia Latiff, Twinkle by Elfira, Ameerazainiโ„ข๏ธ, Aleynamiranda dan Sofearose ok ๐Ÿ˜Š
.
Adaaa niiii... mau cantik2 sambil jaga kesihatan, boleh la try TOUJOURS ADVANCED by Hanis Zalikha ๐Ÿ’•.
.
Adaaa niii... mau mata cantik, boleh try AURALENS & PUREROSE k ๐Ÿ˜˜
.
Kami beroperasi secara ONLINE.
Pembelian secara ONLINE, sila whatsapp kami +60128813943, untuk layanan yang pantas ๐Ÿ˜˜
.
Sambar hari ini, sebelum termimpi-mimpi ๐Ÿ˜œ
.
Love,
Founder of @sheilasancorner ๐Ÿ’
#sheilasancorner #twinklebyelfira #twinklebyelfirastockist #ameerazaini #kkcity #kotakinabalu #sabah #sabahan #brunei #sofearose #sofearoseagent #aleynamiranda #aleynamirandastockist #toujoursadvancedsabah #toujoursadvanced #bananemunch #bananemunchlovers #bananemunchsabah #lactomommasabah #lactomomma #sekutemjayssabah #tracyncsabah


0

โญ๏ธBELUM CUBA BELUM TAHU. โญ๏ธDAH CUBA BARU TAHU BERHANTU.
.
.
Dari 1botol MaxXSlim MAMPU Kurus & paling Pantas Membakar Lemak di bahagian Perutโ—๏ธPehaโ—๏ธ Lenganโ—๏ธ Pinggulโ—๏ธ๐Ÿ˜ฑ
.
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐Ÿ”ผ Formula ๐Ÿ’ฏ% semulajadi yang berkualiti tinggi dan selamat.
.
.
Kebaikan MaxXSlim: โœ”๏ธ Menurunkan berat badan dalam masa 7 Hari.
โœ”๏ธ Mengawal selera makan.
โœ”๏ธ Anda akan rasa cepat kenyang.
โœ”๏ธ Lawas Pembuangan Najis.
โœ”๏ธ Perut Anda Hanya Menerima Makanan Yang Diperlukan sahaja.
โœ”๏ธ Anda tidak akan berasa Lapar Sepanjang Masa.
โœ”๏ธ Lemak degil di bahagian perut, peha, lengan, Pinggul anda akan disingkirkan dari badan.
.
๐Ÿ“ฒ+6013-4930050
.
.
#maxxslim #glittzglow #suretrim #juslentikdara #jushinecbynleebeauty #jusgoyangrapatbyrcw #dianzvitamin #dianzvitamilk #fiffadhatimagiclotion #ratuslimmingjelly #radiancesignature #toujoursadvanced #jamumakdara #secretplus #pootehturboocoffe #aurawhitebeautycollagen #caliph #pureslim7d #minkaffemurah #vdolly


2

โœจ Ramai yang nak cuba 2 produk hebat dan viral kami iaitu #JusLentikDara & #LentikDaraShake tapi nak tunggu #SALES ok baikkklah sempena bulan keMERDEKAan ini kami bawakan kepada anda Promosi MERDEKA #MauDiskaunKa Sale 2018 | DISKAUN SEHINGGA 15% โœจ โžก๏ธ BELI 1 ADA DISKAUN
โžก๏ธ BELI 2 ADA DISKAUN
โžก๏ธ BELI 3 ADA DISKAUN
โžก๏ธ BELI 4 ADA DISKAUN
โžก๏ธ BELI PAKEJ EJEN ADA DISKAUN

JOM, grab #MerdekaOffer | #MERDEKASALE ini hari ini selagi stok masih ada. KLIK link WhatsApp di bio atau
PM ๐Ÿ“ฒ 017-4222812 sekarang!!! #TeamLentikDaraMazim
#lentikdaraoriginal
#ubatkurus


2

DAPATKAN POTONGAN LEBIH MURAH. FREE POSTAGE/COD. Hanya RM188 sekotak. Sah sehingga 31 OGOS 2018 sahaja. Cepat2 grab sebelum ia tamat ๐Ÿ˜Š

Whtsapp 011-2117 6314

Free COD area
#MELAKA (seluruh)
#KUALALUMPUR (seluruh)
#KlangValley

FREE POSTAGE 1 MALAYSIA

#ToujoursAdvanced #toujourstestimoni #toujoursadvanced #toujourstesti #collagen #collagenshots #toujoursserdang #toujourskl #toujoursputrajaya #toujoursbangi #sayajual #sayajualtoujours #sayajualtoujoursadvanced #bazarpaknil #bazaarpaknil #toujoursmurah #toujoursadvancedmurah #haniszalikha #hairulazreen #theyusufiskandar #bujibuchempel


1

Toujours advanced
#READYstock
.
HARGA PROMOSI ๐ŸŽFREE POSTAGE
๐ŸŽFREE GIFT
.
500% ORIGINAL.TIADA TIRUAN
.
Transformasi Kecantikan :
๐Ÿ’Seawal 3 hari penggunaan
๐Ÿ’wajah berseri-seri
๐Ÿ’Bibir dan pipi menjadi lebih merah jambu
๐Ÿ’Mengecutkan dan menghilangkan jerawat
๐Ÿ’Memudarkan parut jerawat dan jeragat
๐Ÿ’Lingkaran lebam bawah mata semakin berkurangan dengan penggunaan
berterusan.
๐Ÿ’Mengecilkan pori- pori di wajah.
๐Ÿ’Kulit semakin berseri (dengan 'glowing effect') dan cerah seluruh badan.
๐Ÿ’Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit mati.
๐Ÿ’Menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan.
๐Ÿ’perubahan positif pada buah dada (bagi wanita) dan punggung.
๐Ÿ’Turun berat badan apabila metobolisma ditingkatkan dengan pengambilan berterusan.
.
KANDUNGAN:
๐ŸŒทCollagen - Grade AAA berkualiti tinggi
๐ŸŒทVitamin C ekstrak buah-buahan
Makanan sunnah - madu kurma delima
๐ŸŒทPurasweet - pengganti gula baik untuk penghidap diabetes dan kencing manis
๐ŸŒทAir osmosis berbalik
.
Whatsapp +60174342624
.
#SayaJualToujoursAdvanced #toujourstestimoni #toujoursadvanced #toujourstesti #toujoursadvancedagensah #flewless #product #like4like #naturalskin #malaysia #onlineshop #suppliments #stokist


0

Toujours advanced
#READYstock
.
HARGA PROMOSI ๐ŸŽFREE POSTAGE
๐ŸŽFREE GIFT
.
500% ORIGINAL.TIADA TIRUAN
.
Transformasi Kecantikan :
๐Ÿ’Seawal 3 hari penggunaan
๐Ÿ’wajah berseri-seri
๐Ÿ’Bibir dan pipi menjadi lebih merah jambu
๐Ÿ’Mengecutkan dan menghilangkan jerawat
๐Ÿ’Memudarkan parut jerawat dan jeragat
๐Ÿ’Lingkaran lebam bawah mata semakin berkurangan dengan penggunaan
berterusan.
๐Ÿ’Mengecilkan pori- pori di wajah.
๐Ÿ’Kulit semakin berseri (dengan 'glowing effect') dan cerah seluruh badan.
๐Ÿ’Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit mati.
๐Ÿ’Menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan.
๐Ÿ’perubahan positif pada buah dada (bagi wanita) dan punggung.
๐Ÿ’Turun berat badan apabila metobolisma ditingkatkan dengan pengambilan berterusan.
.
KANDUNGAN:
๐ŸŒทCollagen - Grade AAA berkualiti tinggi
๐ŸŒทVitamin C ekstrak buah-buahan
Makanan sunnah - madu kurma delima
๐ŸŒทPurasweet - pengganti gula baik untuk penghidap diabetes dan kencing manis
๐ŸŒทAir osmosis berbalik
.
Whatsapp +60174342624
.
#SayaJualToujoursAdvanced #toujourstestimoni #toujoursadvanced #toujourstesti #toujoursadvancedagensah #flewless #product #like4like #naturalskin #malaysia #onlineshop #suppliments #stokist


0

Toujours advanced
#READYstock
.
HARGA PROMOSI ๐ŸŽFREE POSTAGE
๐ŸŽFREE GIFT
.
500% ORIGINAL.TIADA TIRUAN
.
Transformasi Kecantikan :
๐Ÿ’Seawal 3 hari penggunaan
๐Ÿ’wajah berseri-seri
๐Ÿ’Bibir dan pipi menjadi lebih merah jambu
๐Ÿ’Mengecutkan dan menghilangkan jerawat
๐Ÿ’Memudarkan parut jerawat dan jeragat
๐Ÿ’Lingkaran lebam bawah mata semakin berkurangan dengan penggunaan
berterusan.
๐Ÿ’Mengecilkan pori- pori di wajah.
๐Ÿ’Kulit semakin berseri (dengan 'glowing effect') dan cerah seluruh badan.
๐Ÿ’Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit mati.
๐Ÿ’Menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan.
๐Ÿ’perubahan positif pada buah dada (bagi wanita) dan punggung.
๐Ÿ’Turun berat badan apabila metobolisma ditingkatkan dengan pengambilan berterusan.
.
KANDUNGAN:
๐ŸŒทCollagen - Grade AAA berkualiti tinggi
๐ŸŒทVitamin C ekstrak buah-buahan
Makanan sunnah - madu kurma delima
๐ŸŒทPurasweet - pengganti gula baik untuk penghidap diabetes dan kencing manis
๐ŸŒทAir osmosis berbalik
.
Whatsapp +60174342624
.
#SayaJualToujoursAdvanced #toujourstestimoni #toujoursadvanced #toujourstesti #toujoursadvancedagensah #flewless #product #like4like #naturalskin #malaysia #onlineshop #suppliments #stokist


0

RM150
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
TOUJORS ADVANCED
.
Toujours Advancedย Collagen Shots ialah minuman kolagen tambahan untuk kecantikan dan kesihatan yang digandakan kebaikan dan khasiatnya dengan ekstrak buah-buahan dan makanan sunnah seperti delima, madu dan kurma. Diperbuat daripada kolagen kelas tertinggi gred AAA daripada ikan kod, Toujours Advancedย Collagen Shots adalah yang terbaik dalam kalangannya. Ia sudah sedia dalam bancuhan yang sedap dan mudah ditelan, hanya koyak dan minum.
.
Seawal 3 hari penggunaan, perubahan seri wajah dapat dilihat jelas.
๐Ÿ‘Bibir dan pipi menjadi lebih merah jambu, dan kulit tidak lagi kusam.
๐Ÿ‘Mengecutkan dan seterusnya menghilangkan jerawat.
๐Ÿ‘Memudarkan parut jerawat dan jeragat.
๐Ÿ‘Lingkaran lebam bawah mata semakin cerah dan semakin hilang dengan penggunaan berterusan.
๐Ÿ‘Mengecilkan pori-pori di wajah.
๐Ÿ‘Kulit semakin berseri (dengan 'glowing effect') dan cerah seluruh badan.
๐Ÿ‘Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit mati.
๐Ÿ‘Menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan.
๐Ÿ‘Kulit yang anjal tidak tertumpu pada wajah sahaja, perhatikan perubahan pada anggota badan anda juga.
๐Ÿ‘Turun berat badan apabila metobolisma ditingkatkan dengan pengambilan berterusan.
.
3 bulan pertama .
1sachet pagi
1 sachet mlm
Selepas mkn.
3bulan kemudian
1sachet sehari lpas mkn.
.
#toujours #toujoursadvanced #toujoursmurah #toujoursadvancedmurah #toujoursadvanvecollagenshot #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaarmalaysia #toujoursoriginal #online #toujoursori #kakishopping #kakionline #myig #myigshop #igshop #igshopmalaysia #myigshopmalaysia #instashop #instaniaga #instashopmalaysia #murah #malaysia #readystock #visitmyigk #likeforlike #like4like #follow4follow #streetfashion #love


0

Ada apa di Sheilasancorner?
.
Adaaa niii.. Mau cari tetudungs yang cantik2. Boleh try Dara by Fathia Latiff, Twinkle by Elfira, Ameerazainiโ„ข๏ธ, Aleynamiranda dan Sofearose ok ๐Ÿ˜Š
.
Adaaa niiii... mau cantik2 sambil jaga kesihatan, boleh la try TOUJOURS ADVANCED by Hanis Zalikha ๐Ÿ’•.
.
Adaaa niii... mau mata cantik, boleh try AURALENS & PUREROSE k ๐Ÿ˜˜
.
Kami beroperasi secara ONLINE.
Pembelian secara ONLINE, sila whatsapp kami +60128813943, untuk layanan yang pantas ๐Ÿ˜˜
.
Sambar hari ini, sebelum termimpi-mimpi ๐Ÿ˜œ
.
Love,
Founder of @sheilasancorner ๐Ÿ’
#sheilasancorner #twinklebyelfira #twinklebyelfirastockist #ameerazaini #kkcity #kotakinabalu #sabah #sabahan #brunei #sofearose #sofearoseagent #aleynamiranda #aleynamirandastockist #toujoursadvancedsabah #toujoursadvanced #bananemunch #bananemunchlovers #bananemunchsabah #lactomommasabah #lactomomma #sekutemjayssabah #tracyncsabah


0

Bestnya bangun dari tidur kulit dah cantik macam asyalliee EH ?
.
Kak nisa tahu mesti ramai yang nak punya kulit macam asyalliee kita tu, nak tahu rahsia dia ? Hem hem senang sahaja
.
Rahsia dia adalah
๐ŸŒทPenjagaan luaran seperti pencuci muka, toner, pelembab, sunscreen dan mask (skincare)
๐ŸŒท Facial di klinik sebulan sekali seperti bersihkan blackhead/whitehead
๐ŸŒท Supplement yang membantu dari dalaman hello peach please supplement la ofkos
.
Nak kulit cantik bukan senang tau, kena jaga betul betul tau. Walaupun penjagaan luaran or buat facial ke apa tapi kalau tak jaga dari dalaman susah juga tau ๐Ÿ˜ฑ
.
Sebab supplement ni macam KUNCI untuk kulit cantik bersih dari dalaman tau . Sebab kalau buat facial kejap je hilang dan akan kembali kepada kulit asal begitu juga dengan skincare kita
.
Kecuali supplement okayy ! Dia akan kekal selagi masih consume tau, Luaran jaga, dalaman pun jaga โœจ
.
๐Ÿ’“Nak tahu lebih lanjut Whatsapp Nisa atau boleh click link biru dekat bio atas terus masuk ke app WhatsApp tak perlu save no dah ๐Ÿค—
๐Ÿ Cod available, hanya perlu tunggu depan rumah jurr uols
๐Ÿ“ฎPostage everyday (Isnin - sabtu) . .
.
๐Ÿš˜Cash On Delivery:-
๐Ÿ’ŽEveryday : Tesco Ampang | LRT Ampang | Wangsa Maju | Keramat | Setiawangsa | Setapak | Ukay perdana | Cheras | KLCC | Pavilion | Gombak | Bangsar | Shah Alam | Batu caves | Putrajaya | Bangi | Kajang | Puchong | Rawang | Shah alam | Sg besi | kepong | bentong | labuan | kedah | Negeri sembilan .
Grab Now dearie! Special Free Gift menanti anda ๐ŸŽ๐Ÿ›๏ธ
.
#hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #bazaarpaknil #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #nafura #lovebabeagent #honeybeekl #shawlpublika #hellopeachpleasesupplement #toujoursadvanced #miracletonermalaysia #luvliees #asyallieagent #koreancosmeticmalaysia #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl #lovelieemurah #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #SalamSoldOut #lovelieemalaysia #teammeletops #teamlovelieenisa


1

Tak sampai DUA BULAN lebih drpd 8000 testimoni yg kami dapat bgtau HPP mmg berkesan walaupon baru makan satu kotak je! Weeeeee. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Rugi la siapa yg tak order lg. Nak raya kena make sure kulit letops! Biar makan hati jiran tetangga tgk kulit licin tergelincir uolls!
.
๐Ÿ‘ 1 BOX RM89 exclude postage
.
๐Ÿ’“Nak tahu lebih lanjut Whatsapp Nisa atau boleh click link biru dekat bio atas terus masuk ke app WhatsApp tak perlu save no dah ๐Ÿค—
๐Ÿ Cod available, hanya perlu tunggu depan rumah jurr uols
๐Ÿ“ฎPostage everyday (Isnin - sabtu) . .
.
๐Ÿš˜Cash On Delivery:-
๐Ÿ’ŽEveryday : Tesco Ampang | LRT Ampang | Wangsa Maju | Keramat | Setiawangsa | Setapak | Ukay perdana | Cheras | KLCC | Pavilion | Gombak | Bangsar | Shah Alam | Batu caves | Putrajaya | Bangi | Kajang | Puchong | Rawang | Shah alam | Sg besi | kepong | bentong | labuan | kedah | Negeri sembilan .
Grab Now dearie! Special Free Gift menanti anda ๐ŸŽ๐Ÿ›๏ธ
.
#hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #bazaarpaknil #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #nafura #lovebabeagent #honeybeekl #shawlpublika #hellopeachpleasesupplement #toujoursadvanced #miracletonermalaysia #luvliees #asyallieagent #koreancosmeticmalaysia #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl #lovelieemurah #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #SalamSoldOut #lovelieemalaysia #teammeletops #teamlovelieenisa


1

RM100
READY STOCK!! FAST DELIVERY!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
Glutacaps Blister
.
Glutacaps adalah produk kesihatan yang diformulasi khas untuk membantu mengatasi masalah kulit terutamanya untuk kulit cerah serta menjadikan kulit berseri. Glutacaps disahkan Halal dan ia selamat untuk digunakan.
.
Kelebihan Glutacaps: membantu merawat masalah kulit seperti pigmentasi mengurangkan kesan parut melasma dan juga mencerahkan kulit (brightening). GLUTACAPS memang sudah terbukti selamat dan berkesan untuk PENCERAHAN anda tak perlu ragu ragu lagi kerana Glutacaps ada Sijil KKM dari Kementerian Kesihatan Malaysia.
.
KESAN TINDAKBALAS GLUTACAPS : + Selepas hari pertama kulit anda berasa lembab + Selepas hari ke-3 jerawat mula mengecut + Selepas hari ke-7 kulit semakin โ€œglowโ€ dan berseri + Selepas hari ke 15 hingga ke 20 kesan parut semakin pudar dan kulit semakin semakin gebu
.
KESAN PENGAMBILAN GLUTACAPS : + Kulit bertambah putih dan glowing + Pigmentasi hilang + Meratakan tona warna kulit + Mengecutkan jerawat & Memudarkan parut jerawat + Menegangkan kulit + Merawat katarak dan glukoma + Membekalkan kadar kandungan air ini menyebabkan kulit tegang + Menghilangkan garis garis halus diwajah + Mengekalkan kelembapan kulit + ANTIOXIDAN + Pencerahan kulit utk satu badan
.
CARA MAKAN : + Sekotak ada 30 biji - untuk 1 bulan
+ Satu biji kapsul untuk sehari
+ 1 Kapsul 30 minit sebelum makan
+ Pastikan MINUM AIR KOSONG Sekurang Kurang nya 3 liter
harga pasaran; rm150
.
#glutacapsblister #glutacapsmurah #glutacapsoriginal #glutacapsblistermurah #glutacapsblisteroriginal
#glutacaps #glutacapsmurah #glutacapsoriginal #glutacapsspecialedition #glutacapslimitededition #bellezamurah #bellezacollagen #izearaserum #magicjelly #dzgarciniaherbalplus #glowglowingmurah #garciniaherbalmurah #glowglowingskincare #toujoursadvanced #putihcollagen #dzgarcinia #heightup #heightupmurah #toujourscollagen #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme


0

Tralalalala ~ โœจ
.
Jangan lupa ambil 1 sachet hpp supplement bersama 8 gelas air dalam sehari . Baru kulit rasa segar
.
NO Kulit kusam
NO Jerawat Batu
NO Jerawat Pasir
NO Ruam
NO Muka Burn
NO Kulit Kering
NO Kulit Berminyak
.
No MORE !! hanya dengan hello peach please supplement
.
๐Ÿ’“Nak tahu lebih lanjut Whatsapp Nisa atau boleh click link biru dekat bio atas terus masuk ke app WhatsApp tak perlu save no dah ๐Ÿค—
๐Ÿ Cod available, hanya perlu tunggu depan rumah jurr uols
๐Ÿ“ฎPostage everyday (Isnin - sabtu) . .
.
๐Ÿš˜Cash On Delivery:-
๐Ÿ’ŽEveryday : Tesco Ampang | LRT Ampang | Wangsa Maju | Keramat | Setiawangsa | Setapak | Ukay perdana | Cheras | KLCC | Pavilion | Gombak | Bangsar | Shah Alam | Batu caves | Putrajaya | Bangi | Kajang | Puchong | Rawang | Shah alam | Sg besi | kepong | bentong | labuan | kedah | Negeri sembilan .
Grab Now dearie! Special Free Gift menanti anda ๐ŸŽ๐Ÿ›๏ธ
.
#hellopeachplease #hellopeachpleasemurah #bazaarpaknil #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #nafura #lovebabeagent #honeybeekl #shawlpublika #hellopeachpleasesupplement #toujoursadvanced #miracletonermalaysia #luvliees #asyallieagent #koreancosmeticmalaysia #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #lovelieekl #lovelieemurah #loveliee #ohmychocolate #ohmychocolateloveliee #luvlies #SalamSoldOut #lovelieemalaysia #teammeletops #teamlovelieenisa


1

TOUJOURS ADVANCE COLLAGEN SHOT ORIGINAL MURAH

Whatsaps +60146433638 / +60134059407
Weechat id: puanlina01
Teligram : +60146433638

30 SACHETS
HARGA PASARAN : RM 199
HARGA PROMO : 1 BOX RM 132
10 SM. 15 ss
. โญ๏ธKELEBIHAN TOUJOURS ADVANCED COLLAGEN SHOT ORIGINAL โญ๏ธ ๐ŸŒธProduk kolagen kecantikan dan kesihatan yang terkini menjadi fenomena terhangat
๐ŸŒธRasa yang SANGAT SEDAP seakan gula gula, menyenangkan pengguna untuk minum setiap hari dengan disiplin yang tinggi, seterusnya menampakkan hasil lebih cepat dan berterusan.
๐ŸŒธHarga yang TERENDAH** di pasaran dengan kandungan 30 sachets dalam satu kotak berharga RM199*. Untuk hasil terbaik dan terpantas disarankan pengambilan 2 sachets sehari, namun sekotak mampu betahan untuk SEBULAN (jika pengambilan 1 sachet sehari)

Koyak dan minum, tanpa perlu bancuh.
Sesuai dan senang untuk pengguna ( lelaki terutamanya) yang tidak sukakan process yang leceh.
Product kecantikan kesihatan yang tertumpu pada LELAKI dan WANITA, mengetengahkan selebriti lelaki dan perempuan. ๐ŸŒธBoleh diminum oleh IBU MENGANDUNG, BERPANTANG dan MENYUSU๐Ÿ‘ถ
Mengandungi makanan SUNNAH sebagai penyumbang terbesar kelebihan collagen advanced collagen shots.
๐ŸŒธHasil yang memberansangkan tanpa sebarang kesan sampingan.
Kandungan 100% semula jadi tanpa sebarang bahan kimia
๐ŸŒธDijamin HALAL oleh JAKIM dan mendapat kelulusan KKM.
Terbukti mempunyai peminat product yang ramai sebelom ia di lancarkan lagi, melalui laman media instagram
KELEBIHAN KESIHATAN TOUJOURS ADVANCED COLLAGEN SHOT ORIGINAL : ๐ŸŒทMenstabilkan tekanan darah dan meningkatkan sistem imunisasi dalam badan.
๐ŸŒทMembantu menguatkan sendi-sendi
๐ŸŒทMembantu merawat resdung dan penyakit kencing manis.
Membantu merawat dan mencegah cancel
๐ŸŒทMembantu merawat dan mencuci buah pinggang โญ๏ธTIPS MENDAPAT HASIL TERBAIKโญ๏ธ
๐ŸŒฑMinum air yang BANYAK (sekurang-kurangnye 8 gelas sehari).
Elak pengambilan kafein dan alkohol (minimum 3 jam selepas 3 jam minum shot).
๐ŸŒฑBanyakkan aktiviti keluarkan peluh Kelebihan Toujours Advancedโ„ข๏ธ collagen shots mengatasi supplement kecantikan lain yang dipasaran.

#toujoursadvance
#toujoursadvanced
#toujoursadvancedmurah


0

Sale start esok ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Dapatkan original #ToujoursAdvanced daripada stokis sah kami:โ€จ
@toujoursmummy (+60135267898) (Sel)
@fancycandy (+60132664529) (Perak)โ€จ@bbtylcs (+60169713425) (KL)โ€จ@effareezaa (+60109606800) (KL)
@farhanzaman_stokistoujours (0102213604) (KL)
@zara_stokistoujours
(0129693795) (KL)
@sayasale (+60169713425) (KL)
@mymars2013 (+60189776854) (KL)
@team_toujours_muzakkir (+60137903148) (KL)โ€จ@mah_storegallery (+60125563021) (Sel)โ€จ@mia_magicbeauty (+60165516471) (Sel)
@anis_toujoursadvanced (0193152178) (Sel)
@hana_elweena (0122677144) (Sel)
@dazzlingsister (0122156377) (Sel)
@toujoursadvanced.shahalam 0182055228 (Sel)
@toujoursadvanced_stokis93(01121176314) (Melaka)โ€จ@jomtoujours (0125939220) (Perlis)โ€จ@toujours.sg (+6592267897) (Singapura)


36

RM47
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
LOVERA COMPLETE CLEANSER 5-in-1 MULTI ACTION FACIAL WASH
.
Lovera Complete Cleanser menyelesaikan 3 masalah utama kulit muka iaitu jerawat, kulit berminyak & kulit kusam. LCC membersihkan kulit muka sehingga ke liang rongga dgn memcuci kotoran yg terkumpul di dalam pori muka dan menjadikan kulit muka anda lembut, pipi bewarna pink glowing semulajadi dan merasa sgt segar dgn serta merta selepas cucian.
APA YG ANDA DAPAT DGN LCC?
1. Kulit muka yg bersih, segar dan berseri seperti kulit baru
2. Kelembutan & keanjalan kulit serta merta secepat 1 saat!
3. Kulit tampak siha#t kemerah-merahan semulajadi seperti memakai blusher!
.
Dijamin 100% originalโœ…
Ready stockโœ…
Fast Delivery โœ…
.
Baca Ribuan Testimonials di sini ๐Ÿ‘‰ @Lovera.Testimonials
#MagicJellyTestimonialsย 
#LCCTestimonials
ย #magicjelly #magicjellylovera #sayajual #magicjellybenefits #magicjellytips #loverabeautytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #loveracompletecleanser #loveracompletecleansermalaysia #loveracompletecleansermurah #loveracompletecleanseroriginal #ephyra #ephyramurah #ephyrapremium #dianzvitamin #dianzvitaminmurah #dianzvitaminc #olicandy #olicandymurah #toujoursadvancedcollagenshots #toujoursadvanced #dtrim #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme


1

Whoโ€™s excited??!! ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹โ€โ™‚๏ธ ITS TOMORROW ๐Ÿ˜ฑ stay tuned for the much awaited sale ๐Ÿ‘Œ PRE ORDER STARTS TODAY kindly whatsapp or dm us to get this special deal before you missed it ๐Ÿ˜‰ How much do you think this yearโ€™s merdeka sale will be? ( hint : RM 18*) โ€ข
โ€ข
MERDRKA SALE ๐ŸŽ‰๐ŸญNOW READY STOCK!! FREE DELIVERY + FREE GIFT ๐Ÿค— ๐Ÿ’ฏ ORIGINAL Money Back Guaranteed ๐Ÿ’ต Whatsapp +60127033829 Authorized Agent #ToujoursAdvanced ๐Ÿš— FREE COD All KL& Shah Alam area and FREE postage + FREE paperbag ๐Ÿ›๏ธ+ FREE GIFT nationwide/worldwide ๐ŸŽŠ


1

Toujours advanced
#READYstock
.
HARGA PROMOSI
RM165 SM
RM 170 SS ๐ŸŽFREE POSTAGE
๐ŸŽFREE GIFT
.
500% ORIGINAL.TIADA TIRUAN
.
Transformasi Kecantikan :
๐Ÿ’Seawal 3 hari penggunaan
๐Ÿ’wajah berseri-seri
๐Ÿ’Bibir dan pipi menjadi lebih merah jambu
๐Ÿ’Mengecutkan dan menghilangkan jerawat
๐Ÿ’Memudarkan parut jerawat dan jeragat
๐Ÿ’Lingkaran lebam bawah mata semakin berkurangan dengan penggunaan
berterusan.
๐Ÿ’Mengecilkan pori- pori di wajah.
๐Ÿ’Kulit semakin berseri (dengan 'glowing effect') dan cerah seluruh badan.
๐Ÿ’Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit mati.
๐Ÿ’Menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan.
๐Ÿ’perubahan positif pada buah dada (bagi wanita) dan punggung.
๐Ÿ’Turun berat badan apabila metobolisma ditingkatkan dengan pengambilan berterusan.
.
KANDUNGAN:
๐ŸŒทCollagen - Grade AAA berkualiti tinggi
๐ŸŒทVitamin C ekstrak buah-buahan
Makanan sunnah - madu kurma delima
๐ŸŒทPurasweet - pengganti gula baik untuk penghidap diabetes dan kencing manis
๐ŸŒทAir osmosis berbalik
.
Whatsapp +60137215604
.
#SayaJualToujoursAdvanced #toujourstestimoni #toujoursadvanced #toujourstesti #toujoursadvancedagensah #flewless #product #like4like #naturalskin #malaysia #onlineshop #suppliments #stokist


0

๐Ÿ”ŠPROMO price RM188 jer??๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
Normal price RM199.
Jgn tegok jer ullos Nnt terlepas lg mcm promo2 yg lepas2!!
.
Cepat2 wsap sis utk dpt hrga ni lg. ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธMeh simpan stock byk2 sbb EXPIRED DATE pun lama lg TAHUN 2020๐Ÿ‘๐Ÿป
.
๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ
READY STOCK!!!
๐ŸŽfreegift menanti anda ๐Ÿค—
.
For more information & order wsap sis k ๐Ÿค— .
โฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโ€จ๐Ÿ www.wasap.my/+60165516471
๐Ÿ www.wasap.my/+60165516471
.
๐Ÿš™COD area :
#kl
#gombak
#batucaves
#setapak
#selayang
#bangi
#putrajaya
#cyberjaya
#puchong
#subangjaya
#petalingjaya
#damansara
#sg buluh
#shahalam
#setiawangsa
#wangsamaju
#kepong
#ampang
#cheras
#SayaJualToujoursAdvanced #toujourstestimoni #toujoursadvanced #toujourstesti #malaysia #onlineshop #stokist #promo #merdekasale2018 #toujoursmerdekasale


0

#paidreview
Dulu kulit Aisyah nak pandang cermin pun tak sanggup ๐Ÿ˜ฃ Nak tahu rahsia Kulit Aisyah cantik macam ni?? Aisyah tak buat injection okay atau jumpa mana-mana pakar kulit, atau pergi spa ๐Ÿคญ Nak tau visit & follow @thesuriaroses.nooah ! .
.
.
.
#lawakhambar #jamutunteja #quputehbarulahputih #detoksmalaysia #thesuriaroseswhiteningcollagenselangor #thesuriaroseswhiteningcollagen #twc #sepplementwhiteningmalaysia #whiteningmalaysia #whitening #elfiraloy #kekechallengemalaysia #tiktokmalaysia #toujoursadvanced #toujoursselangor #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagenperak


11