#trademark

Instagram photos and videos

#trademark#copyright#typography#intellectualproperty#myipo#repost#design#fashion#industrialdesign#hakcipta#ip#myipo15#patent#hartaintelek#brand#distro#apparel#kaos#cotton#streetwear#urban#tshirt#lookbook#ブランド#life#supreme#jakcloth#clothing#lettering#ファッション#quality#style#skate#onlinestore

Hashtags #trademark for Instagram

======================================================
🏁DreamRacer korea motorsports company🏁
.
#mclaren720s
#trademark
.
Combination of aerodynamics and light.
.
#mclaren #realcar #street #track #allweather #supercar #멕라렌 #끝판왕
======================================================
#DreamRacer #Racecar #Karting #Motorsport #Circuit #Racetrack #Cars #Tracklife #Power #Fastcar #Hp #드림레이서 #모터스포츠 #레이싱 #자동차 #스포츠 #카레이서 #레이싱카트 #드라이브 #파주


0

#Readystock
#FRDlife #farddyparty

#Tshirt
code "FRD Creamy Pink"

Contact order & info,
@frdcatalog (for our catalog)
SMS/Whatsapp : 0857-8047-2003
Line : @lrl3492g (use @)
for international order text to farddyparty@gmail.com

Form order,
Name • Address • Code • Size/Qty • Phone number
.
#ファッション #clothing #apparel #urban #streetwear #brand #ブランド #typography #design #life #trademark #copyright #fashion #swag #style #lookbook #supreme #catalogue #cotton #jakcloth #distro #quality #skate #tshirt #kaos #onlinestore


0

1. Kalau daftar sure tak lepas ni #descriptive #trademark
2. "Nasi goreng" memang tak boleh translate dah ke?

Luzern Bahnhof
3

من الأعمال الجديدة
البسملة الشهيرة التي ذاع صيتها إبان حكم دولتي المماليك البحرية و الجراكسة في نقوش العمائر الدينية
مع تعديل أشكال الحروف بتصرف
هذا الطراز غير موجود في الكتب والمراجع
وإنما هو نتاج إجتهاد شخصي ©️ HadiTypeStudio 2017
#handwritinglicious #HadiTypeStudio #arabiclogos #logodesign #calligraphylogo #arabianbranding #islamicbranding #logomaster #Arabianbrands #calligraphy #arabiccalligraphy #typography #arabictypography #lettering #arabiclettering #logobrand #trademark #monogram #branded #logo #icon #arabicsigns #logodesign #modern #contemporary #خوشنويسي #kuficcalligraphy #kufikhat #kufiart #dubai #islamiccalligraphy ---------------------
haditypo@gmail.com و هذا جهد الضعيف الشغوف


0

Ramai yang salah sebut perkataan MyIPO ni tau.. sebenarnya bukan "My-IPO" tapi "Maipo".. 😊
.
.
MyIPO atau Perbadanan Harta Intelek Malaysia adalah sebuah agensi di bawah KPDNKK bertanggungjawab dalam pembangunan dan pentadbiran sistem hak harta intelek (IPR) di Malaysia. MyIPO merupakan agensi tunggal yang menyediakan perkhidmatan pendaftaran harta intelek; paten, cap dagangan, reka bentuk perindustrian, hak cipta, petunjuk geografi dan rekabentuk susun atur litar bersepadu.
.
.
#MyIPO #MyIPO15 #TradeMark #Copyright #Patent #IndustrialDesign #IntellectualProperty #IP #HartaIntelek #HakCipta #myipoctss .
.
FB: www.facebook.com/ipmalaysia
.
Instagram : @myipo


3

!!!
-
Our customers are always amazing us, with how they can make a simple maker’s mark stamp look so good.
-
#Repost @shrumgraphics (@get_repost)
・・・
American made 🇺🇸🇺🇸🇺🇸 #shrumgraphics #leathercraft #leatherwork #leathertooling #usamade #trademark #logo #logostamp


0

#Repost @khaiartzfar(@repost_via_instant)Ehemm korang tau ke sebutan yang betul bagi MyIPO? Bukan mai - ee - po ya tapi mai-po. Haa mudah nak sebut kan? By the way korang dah daftar ke hak intelek korang? Maklumat lanjut boleh ke website dorang ya!

@myipo
#MyIPO #MyIPO15 #TradeMark #Copyright #Patent #IndustrialDesign #IntellectualProperty #IP #HartaIntelek #HakCipta


0

#Repost @dikbee(@repost_via_instant)Amboi dek non.. "Myhippo" pulak peginya...hahaha.. 😂😂
.
Meh hakak ajar 📣
Sebut betul-betul….. 🔊 “MAIPO”
.
Apa MyIPO tu ?? baca sini 👇
.
MyIPO atau Perbadanan Harta Intelek Malaysia adalah sebuah agensi di bawah KPDNKK bertanggungjawab dalam pembangunan dan pentadbiran sistem hak harta intelek (IPR) di Malaysia. MyIPO merupakan agensi tunggal yang menyediakan perkhidmatan pendaftaran harta intelek; paten, cap dagangan, reka bentuk perindustrian, hak cipta, petunjuk geografi dan rekabentuk susun atur litar bersepadu.

@myipo
@myipo
@myipo #MyIPO #MyIPO15 #TradeMark #Copyright #Patent #IndustrialDesign #IntellectualProperty #IP #HartaIntelek #HakCipta


0

Betulkan yang biasa, biasakan yang betul.
Sebab itulah sebutan sesuatu perkataan juga kena betul.
MyIPO kita sebut "maipo" yer kawan-kawan.
.
Sebut betul-betul..."maipo"
.
MyIPO atau Perbadanan Harta Intelek Malaysia adalah sebuah agensi di bawah KPDNKK bertanggungjawab dalam pembangunan dan pentadbiran sistem hak harta intelek (IPR) di Malaysia. @myipo merupakan agensi tunggal yang menyediakan perkhidmatan pendaftaran harta intelek; paten, cap dagangan, reka bentuk perindustrian, hak cipta, petunjuk geografi dan rekabentuk susun atur litar bersepadu.
.
#MyIPO #MyIPO15 #TradeMark #Copyright #Patent #IndustrialDesign #IntellectualProperty #IP #HartaIntelek #HakCipta #myipoctss


2

Loading...