#tudungawningscuba

Instagram photos and videos

#tudungawningscuba#tudunginstant#tudungsarung#tudunglabuh#tudungdenimmurah#tudung#tudungonline#tudungscallop#tudungterbaru#tudungmosscrepe#tudungsaizl#tudungmuslimah#tudungmalaysia#tudungsoftawning#tudungcantik#tudunglawa#tudungawninglembut#tudungplain#tudung2018#tudungberkualiti#tudungsarunglabuh#lovecaroline

Hashtags #tudungawningscuba for Instagram

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Tudung instant cutting scallop, awning material scuba. Sape pernah pakai cutting butterfly? Armani ni cutting butterfly tau, labuh depan belakang tapi elok terletak di bahu
.
Yang belom try jemput2 grab, senang xpyh nak adjust kat bahu dah
.
Armani
🐝 Tudung express cutting scallop
🐝 Soft Awning material Scuba
🐝 Sekali sarung je!
.
Size: Fit M to L
💘 10-10.5inch (bahagian muka)
.
Material:
Awning: Quality Scuba
🐝 Lembut dan mudah terbentuk
🐝 Tak melekap

Tudung: Korean Double Chiffon
🐝Tak Jarang
🐝Sejuk dan selesa sangat
.
💘 Harga: RM 59 + RM6 Postage
📌 Less 10% untuk pembelian 3 helai ke atas
📌 FREE POSTAGE untuk pembelian RM200 dan ke atas
.
Whatsapp sekarang!
.
👇👇👇👇👇
.
💘Whatsapp - 0136289354
💘Telegram - 0132889354
.
📌Pegi INFO PROFILE instagram akak, click 'www.wasap.my/60136289354'. Korang direct terus ke whatsapp nanti. Senang!
.
#tudungexpressplain #tudungsarung #tudunginstant #tudungexpressdenim #tudungdenimmurah #tudungexpress #tudunginstantlabuh #tudunglabuh #tudunginstantcotton #tudunginstantmalaysia #tudungawningscuba #tudunginstantmurah #tudungdenimmurah #tudunglycralabuh #tudungexpressmurah #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlraya #instantshawldenim #armani #tudunginstantlycra #instantshawlmurah #tudunginstantlycralabuh #hijabbyhanami #instantshawllycra #lovecaroline #lovecarolinemurah


0

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Tudung instant cutting scallop, awning material scuba. Sape pernah pakai cutting butterfly? Armani ni cutting butterfly tau, labuh depan belakang tapi elok terletak di bahu
.
Yang belom try jemput2 grab, senang xpyh nak adjust kat bahu dah
.
Armani
🐝 Tudung express cutting scallop
🐝 Soft Awning material Scuba
🐝 Sekali sarung je!
.
Size: Fit M to L
💘 10-10.5inch (bahagian muka)
.
Material:
Awning: Quality Scuba
🐝 Lembut dan mudah terbentuk
🐝 Tak melekap

Tudung: Korean Double Chiffon
🐝Tak Jarang
🐝Sejuk dan selesa sangat
.
💘 Harga: RM 59 + RM6 Postage
📌 Less 10% untuk pembelian 3 helai ke atas
📌 FREE POSTAGE untuk pembelian RM200 dan ke atas
.
Whatsapp sekarang!
.
👇👇👇👇👇
.
💘Whatsapp - 0136289354
💘Telegram - 0132889354
.
📌Pegi INFO PROFILE instagram akak, click 'www.wasap.my/60136289354'. Korang direct terus ke whatsapp nanti. Senang!
.
#tudungexpressplain #tudungsarung #tudunginstant #tudungexpressdenim #tudungdenimmurah #tudungexpress #tudunginstantlabuh #tudunglabuh #tudunginstantcotton #tudunginstantmalaysia #tudungawningscuba #tudunginstantmurah #tudungdenimmurah #tudunglycralabuh #tudungexpressmurah #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlraya #instantshawldenim #armani #tudunginstantlycra #instantshawlmurah #tudunginstantlycralabuh #hijabbyhanami #instantshawllycra #lovecaroline #lovecarolinemurah


0

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Tudung instant cutting scallop, awning material scuba. Sape pernah pakai cutting butterfly? Armani ni cutting butterfly tau, labuh depan belakang tapi elok terletak di bahu
.
Yang belom try jemput2 grab, senang xpyh nak adjust kat bahu dah
.
Armani
🐝 Tudung express cutting scallop
🐝 Soft Awning material Scuba
🐝 Sekali sarung je!
.
Size: Fit M to L
💘 10-10.5inch (bahagian muka)
.
Material:
Awning: Quality Scuba
🐝 Lembut dan mudah terbentuk
🐝 Tak melekap

Tudung: Korean Double Chiffon
🐝Tak Jarang
🐝Sejuk dan selesa sangat
.
💘 Harga: RM 59 + RM6 Postage
📌 Less 10% untuk pembelian 3 helai ke atas
📌 FREE POSTAGE untuk pembelian RM200 dan ke atas
.
Whatsapp sekarang!
.
👇👇👇👇👇
.
💘Whatsapp - 0136289354
💘Telegram - 0132889354
.
📌Pegi INFO PROFILE instagram akak, click 'www.wasap.my/60136289354'. Korang direct terus ke whatsapp nanti. Senang!
.
#tudungexpressplain #tudungsarung #tudunginstant #tudungexpressdenim #tudungdenimmurah #tudungexpress #tudunginstantlabuh #tudunglabuh #tudunginstantcotton #tudunginstantmalaysia #tudungawningscuba #tudunginstantmurah #tudungdenimmurah #tudunglycralabuh #tudungexpressmurah #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlraya #instantshawldenim #armani #tudunginstantlycra #instantshawlmurah #tudunginstantlycralabuh #hijabbyhanami #instantshawllycra #lovecaroline #lovecarolinemurah


0

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Tudung instant cutting scallop, awning material scuba. Sape pernah pakai cutting butterfly? Armani ni cutting butterfly tau, labuh depan belakang tapi elok terletak di bahu
.
Yang belom try jemput2 grab, senang xpyh nak adjust kat bahu dah
.
Armani
🐝 Tudung express cutting scallop
🐝 Soft Awning material Scuba
🐝 Sekali sarung je!
.
Size: Fit M to L
💘 10-10.5inch (bahagian muka)
.
Material:
Awning: Quality Scuba
🐝 Lembut dan mudah terbentuk
🐝 Tak melekap

Tudung: Korean Double Chiffon
🐝Tak Jarang
🐝Sejuk dan selesa sangat
.
💘 Harga: RM 59 + RM6 Postage
📌 Less 10% untuk pembelian 3 helai ke atas
📌 FREE POSTAGE untuk pembelian RM200 dan ke atas
.
Whatsapp sekarang!
.
👇👇👇👇👇
.
💘Whatsapp - 0136289354
💘Telegram - 0132889354
.
📌Pegi INFO PROFILE instagram akak, click 'www.wasap.my/60136289354'. Korang direct terus ke whatsapp nanti. Senang!
.
#tudungexpressplain #tudungsarung #tudunginstant #tudungexpressdenim #tudungdenimmurah #tudungexpress #tudunginstantlabuh #tudunglabuh #tudunginstantcotton #tudunginstantmalaysia #tudungawningscuba #tudunginstantmurah #tudungdenimmurah #tudunglycralabuh #tudungexpressmurah #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlraya #instantshawldenim #armani #tudunginstantlycra #instantshawlmurah #tudunginstantlycralabuh #hijabbyhanami #instantshawllycra #lovecaroline #lovecarolinemurah


0

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Tudung instant cutting scallop, awning material scuba. Sape pernah pakai cutting butterfly? Armani ni cutting butterfly tau, labuh depan belakang tapi elok terletak di bahu
.
Yang belom try jemput2 grab, senang xpyh nak adjust kat bahu dah
.
Armani
🐝 Tudung express cutting scallop
🐝 Soft Awning material Scuba
🐝 Sekali sarung je!
.
Size: Fit M to L
💘 10-10.5inch (bahagian muka)
.
Material:
Awning: Quality Scuba
🐝 Lembut dan mudah terbentuk
🐝 Tak melekap

Tudung: Korean Double Chiffon
🐝Tak Jarang
🐝Sejuk dan selesa sangat
.
💘 Harga: RM 59 + RM6 Postage
📌 Less 10% untuk pembelian 3 helai ke atas
📌 FREE POSTAGE untuk pembelian RM200 dan ke atas
.
Whatsapp sekarang!
.
👇👇👇👇👇
.
💘Whatsapp - 0136289354
💘Telegram - 0132889354
.
📌Pegi INFO PROFILE instagram akak, click 'www.wasap.my/60136289354'. Korang direct terus ke whatsapp nanti. Senang!
.
#tudungexpressplain #tudungsarung #tudunginstant #tudungexpressdenim #tudungdenimmurah #tudungexpress #tudunginstantlabuh #tudunglabuh #tudunginstantcotton #tudunginstantmalaysia #tudungawningscuba #tudunginstantmurah #tudungdenimmurah #tudunglycralabuh #tudungexpressmurah #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlraya #instantshawldenim #armani #tudunginstantlycra #instantshawlmurah #tudunginstantlycralabuh #hijabbyhanami #instantshawllycra #lovecaroline #lovecarolinemurah


0

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Tudung instant cutting scallop, awning material scuba. Sape pernah pakai cutting butterfly? Armani ni cutting butterfly tau, labuh depan belakang tapi elok terletak di bahu
.
Yang belom try jemput2 grab, senang xpyh nak adjust kat bahu dah
.
Armani
🐝 Tudung express cutting scallop
🐝 Soft Awning material Scuba
🐝 Sekali sarung je!
.
Size: Fit M to L
💘 10-10.5inch (bahagian muka)
.
Material:
Awning: Quality Scuba
🐝 Lembut dan mudah terbentuk
🐝 Tak melekap

Tudung: Korean Double Chiffon
🐝Tak Jarang
🐝Sejuk dan selesa sangat
.
💘 Harga: RM 59 + RM6 Postage
📌 Less 10% untuk pembelian 3 helai ke atas
📌 FREE POSTAGE untuk pembelian RM200 dan ke atas
.
Whatsapp sekarang!
.
👇👇👇👇👇
.
💘Whatsapp - 0136289354
💘Telegram - 0132889354
.
📌Pegi INFO PROFILE instagram akak, click 'www.wasap.my/60136289354'. Korang direct terus ke whatsapp nanti. Senang!
.
#tudungexpressplain #tudungsarung #tudunginstant #tudungexpressdenim #tudungdenimmurah #tudungexpress #tudunginstantlabuh #tudunglabuh #tudunginstantcotton #tudunginstantmalaysia #tudungawningscuba #tudunginstantmurah #tudungdenimmurah #tudunglycralabuh #tudungexpressmurah #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlraya #instantshawldenim #armani #tudunginstantlycra #instantshawlmurah #tudunginstantlycralabuh #hijabbyhanami #instantshawllycra #lovecaroline #lovecarolinemurah


0

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Tudung instant cutting scallop, awning material scuba. Sape pernah pakai cutting butterfly? Armani ni cutting butterfly tau, labuh depan belakang tapi elok terletak di bahu
.
Yang belom try jemput2 grab, senang xpyh nak adjust kat bahu dah
.
Armani
🐝 Tudung express cutting scallop
🐝 Soft Awning material Scuba
🐝 Sekali sarung je!
.
Size: Fit M to L
💘 10-10.5inch (bahagian muka)
.
Material:
Awning: Quality Scuba
🐝 Lembut dan mudah terbentuk
🐝 Tak melekap

Tudung: Korean Double Chiffon
🐝Tak Jarang
🐝Sejuk dan selesa sangat
.
💘 Harga: RM 59 + RM6 Postage
📌 Less 10% untuk pembelian 3 helai ke atas
📌 FREE POSTAGE untuk pembelian RM200 dan ke atas
.
Whatsapp sekarang!
.
👇👇👇👇👇
.
💘Whatsapp - 0136289354
💘Telegram - 0132889354
.
📌Pegi INFO PROFILE instagram akak, click 'www.wasap.my/60136289354'. Korang direct terus ke whatsapp nanti. Senang!
.
#tudungexpressplain #tudungsarung #tudunginstant #tudungexpressdenim #tudungdenimmurah #tudungexpress #tudunginstantlabuh #tudunglabuh #tudunginstantcotton #tudunginstantmalaysia #tudungawningscuba #tudunginstantmurah #tudungdenimmurah #tudunglycralabuh #tudungexpressmurah #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlraya #instantshawldenim #armani #tudunginstantlycra #instantshawlmurah #tudunginstantlycralabuh #hijabbyhanami #instantshawllycra #lovecaroline #lovecarolinemurah


0

TUDUNG AZALEA
********************** Saiz L
Awning lembut (Soft awning) ❤️Dihiasi tampalan batu bentuk bunga di bahagian hadapan tudung. ❤️Siap dijahit kedutan di bahu utk membentuk scallop di bahagian hadapan.

Fabrik:
Body: Moss crepe
Awning:
Kod 01-30: Double cotton
Kod 31-39: Scuba

Ukuran (inci):
Labuh depan: 19-20"
Labuh belakang: 29-30"
Saiz muka: 10.5-11.5"

HARGA RM49
Whatsapp 0194287273

#tudung #tudunginstant #tudungscallop #tudungmosscrepe #tudungsaizl #tudunglabuh #tudungmuslimah #tudungmalaysia #tudungonline #tudungterbaru #tudungcantik #tudunglawa #tudungsoftawning #tudungawninglembut #tudungplain #tudungsarung #tudungawningscuba #tudung2018 #tudungberkualiti #tudungsarunglabuh


0

TUDUNG AZALEA
********************** Saiz L
Awning lembut (Soft awning) ❤️Dihiasi tampalan batu bentuk bunga di bahagian hadapan tudung. ❤️Siap dijahit kedutan di bahu utk membentuk scallop di bahagian hadapan.

Fabrik:
Body: Moss crepe
Awning:
Kod 01-30: Double cotton
Kod 31-39: Scuba

Ukuran (inci):
Labuh depan: 19-20"
Labuh belakang: 29-30"
Saiz muka: 10.5-11.5"

HARGA RM49
Whatsapp 0194287273

#tudung #tudunginstant #tudungscallop #tudungmosscrepe #tudungsaizl #tudunglabuh #tudungmuslimah #tudungmalaysia #tudungonline #tudungterbaru #tudungcantik #tudunglawa #tudungsoftawning #tudungawninglembut #tudungplain #tudungsarung #tudungawningscuba #tudung2018 #tudungberkualiti #tudungsarunglabuh


0

TUDUNG AZALEA
********************** Saiz L
Awning lembut (Soft awning) ❤️Dihiasi tampalan batu bentuk bunga di bahagian hadapan tudung. ❤️Siap dijahit kedutan di bahu utk membentuk scallop di bahagian hadapan.

Fabrik:
Body: Moss crepe
Awning:
Kod 01-30: Double cotton
Kod 31-39: Scuba

Ukuran (inci):
Labuh depan: 19-20"
Labuh belakang: 29-30"
Saiz muka: 10.5-11.5"

HARGA RM49
Whatsapp 0194287273

#tudung #tudunginstant #tudungscallop #tudungmosscrepe #tudungsaizl #tudunglabuh #tudungmuslimah #tudungmalaysia #tudungonline #tudungterbaru #tudungcantik #tudunglawa #tudungsoftawning #tudungawninglembut #tudungplain #tudungsarung #tudungawningscuba #tudung2018 #tudungberkualiti #tudungsarunglabuh


0

TUDUNG AZALEA
********************** Saiz L
Awning lembut (Soft awning) ❤️Dihiasi tampalan batu bentuk bunga di bahagian hadapan tudung. ❤️Siap dijahit kedutan di bahu utk membentuk scallop di bahagian hadapan.

Fabrik:
Body: Moss crepe
Awning:
Kod 01-30: Double cotton
Kod 31-39: Scuba

Ukuran (inci):
Labuh depan: 19-20"
Labuh belakang: 29-30"
Saiz muka: 10.5-11.5"

HARGA RM49
Whatsapp 0194287273

#tudung #tudunginstant #tudungscallop #tudungmosscrepe #tudungsaizl #tudunglabuh #tudungmuslimah #tudungmalaysia #tudungonline #tudungterbaru #tudungcantik #tudunglawa #tudungsoftawning #tudungawninglembut #tudungplain #tudungsarung #tudungawningscuba #tudung2018 #tudungberkualiti #tudungsarunglabuh


1

TUDUNG AZALEA
********************** Saiz L
Awning lembut (Soft awning) ❤️Dihiasi tampalan batu bentuk bunga di bahagian hadapan tudung. ❤️Siap dijahit kedutan di bahu utk membentuk scallop di bahagian hadapan.

Fabrik:
Body: Moss crepe
Awning:
Kod 01-30: Double cotton
Kod 31-39: Scuba

Ukuran (inci):
Labuh depan: 19-20"
Labuh belakang: 29-30"
Saiz muka: 10.5-11.5"

HARGA RM49
Whatsapp 0194287273

#tudung #tudunginstant #tudungscallop #tudungmosscrepe #tudungsaizl #tudunglabuh #tudungmuslimah #tudungmalaysia #tudungonline #tudungterbaru #tudungcantik #tudunglawa #tudungsoftawning #tudungawninglembut #tudungplain #tudungsarung #tudungawningscuba #tudung2018 #tudungberkualiti #tudungsarunglabuh


0

TUDUNG AZALEA
********************** Saiz L
Awning lembut (Soft awning) ❤️Dihiasi tampalan batu bentuk bunga di bahagian hadapan tudung. ❤️Siap dijahit kedutan di bahu utk membentuk scallop di bahagian hadapan.

Fabrik:
Body: Moss crepe
Awning:
Kod 01-30: Double cotton
Kod 31-39: Scuba

Ukuran (inci):
Labuh depan: 19-20"
Labuh belakang: 29-30"
Saiz muka: 10.5-11.5"

HARGA RM49
Whatsapp 0194287273

#tudung #tudunginstant #tudungscallop #tudungmosscrepe #tudungsaizl #tudunglabuh #tudungmuslimah #tudungmalaysia #tudungonline #tudungterbaru #tudungcantik #tudunglawa #tudungsoftawning #tudungawninglembut #tudungplain #tudungsarung #tudungawningscuba #tudung2018 #tudungberkualiti #tudungsarunglabuh


0

TUDUNG AZALEA
********************** Saiz L
Awning lembut (Soft awning) ❤️Dihiasi tampalan batu bentuk bunga di bahagian hadapan tudung. ❤️Siap dijahit kedutan di bahu utk membentuk scallop di bahagian hadapan.

Fabrik:
Body: Moss crepe
Awning:
Kod 01-30: Double cotton
Kod 31-39: Scuba

Ukuran (inci):
Labuh depan: 19-20"
Labuh belakang: 29-30"
Saiz muka: 10.5-11.5"

HARGA RM49
Whatsapp 0194287273

#tudung #tudunginstant #tudungscallop #tudungmosscrepe #tudungsaizl #tudunglabuh #tudungmuslimah #tudungmalaysia #tudungonline #tudungterbaru #tudungcantik #tudunglawa #tudungsoftawning #tudungawninglembut #tudungplain #tudungsarung #tudungawningscuba #tudung2018 #tudungberkualiti #tudungsarunglabuh


0

TUDUNG AZALEA
********************** Saiz L
Awning lembut (Soft awning) ❤️Dihiasi tampalan batu bentuk bunga di bahagian hadapan tudung. ❤️Siap dijahit kedutan di bahu utk membentuk scallop di bahagian hadapan.

Fabrik:
Body: Moss crepe
Awning:
Kod 01-30: Double cotton
Kod 31-39: Scuba

Ukuran (inci):
Labuh depan: 19-20"
Labuh belakang: 29-30"
Saiz muka: 10.5-11.5"

HARGA RM49
Whatsapp 0194287273

#tudung #tudunginstant #tudungscallop #tudungmosscrepe #tudungsaizl #tudunglabuh #tudungmuslimah #tudungmalaysia #tudungonline #tudungterbaru #tudungcantik #tudunglawa #tudungsoftawning #tudungawninglembut #tudungplain #tudungsarung #tudungawningscuba #tudung2018 #tudungberkualiti #tudungsarunglabuh


0

TUDUNG AZALEA
********************** Saiz L
Awning lembut (Soft awning) ❤️Dihiasi tampalan batu bentuk bunga di bahagian hadapan tudung. ❤️Siap dijahit kedutan di bahu utk membentuk scallop di bahagian hadapan.

Fabrik:
Body: Moss crepe
Awning:
Kod 01-30: Double cotton
Kod 31-39: Scuba

Ukuran (inci):
Labuh depan: 19-20"
Labuh belakang: 29-30"
Saiz muka: 10.5-11.5"

HARGA RM49
Whatsapp 0194287273

#tudung #tudunginstant #tudungscallop #tudungmosscrepe #tudungsaizl #tudunglabuh #tudungmuslimah #tudungmalaysia #tudungonline #tudungterbaru #tudungcantik #tudunglawa #tudungsoftawning #tudungawninglembut #tudungplain #tudungsarung #tudungawningscuba #tudung2018 #tudungberkualiti #tudungsarunglabuh


0

TUDUNG AZALEA
********************** Saiz L
Awning lembut (Soft awning) ❤️Dihiasi tampalan batu bentuk bunga di bahagian hadapan tudung. ❤️Siap dijahit kedutan di bahu utk membentuk scallop di bahagian hadapan.

Fabrik:
Body: Moss crepe
Awning:
Kod 01-30: Double cotton
Kod 31-39: Scuba

Ukuran (inci):
Labuh depan: 19-20"
Labuh belakang: 29-30"
Saiz muka: 10.5-11.5"

HARGA RM49
Whatsapp 0194287273

#tudung #tudunginstant #tudungscallop #tudungmosscrepe #tudungsaizl #tudunglabuh #tudungmuslimah #tudungmalaysia #tudungonline #tudungterbaru #tudungcantik #tudunglawa #tudungsoftawning #tudungawninglembut #tudungplain #tudungsarung #tudungawningscuba #tudung2018 #tudungberkualiti #tudungsarunglabuh


0

TUDUNG AZALEA
********************** Saiz L
Awning lembut (Soft awning) ❤️Dihiasi tampalan batu bentuk bunga di bahagian hadapan tudung. ❤️Siap dijahit kedutan di bahu utk membentuk scallop di bahagian hadapan.

Fabrik:
Body: Moss crepe
Awning:
Kod 01-30: Double cotton
Kod 31-39: Scuba

Ukuran (inci):
Labuh depan: 19-20"
Labuh belakang: 29-30"
Saiz muka: 10.5-11.5"

HARGA RM49
Whatsapp 0194287273

#tudung #tudunginstant #tudungscallop #tudungmosscrepe #tudungsaizl #tudunglabuh #tudungmuslimah #tudungmalaysia #tudungonline #tudungterbaru #tudungcantik #tudunglawa #tudungsoftawning #tudungawninglembut #tudungplain #tudungsarung #tudungawningscuba #tudung2018 #tudungberkualiti #tudungsarunglabuh


0

TUDUNG AZALEA
********************** Saiz L
Awning lembut (Soft awning) ❤️Dihiasi tampalan batu bentuk bunga di bahagian hadapan tudung. ❤️Siap dijahit kedutan di bahu utk membentuk scallop di bahagian hadapan.

Fabrik:
Body: Moss crepe
Awning:
Kod 01-30: Double cotton
Kod 31-39: Scuba

Ukuran (inci):
Labuh depan: 19-20"
Labuh belakang: 29-30"
Saiz muka: 10.5-11.5"

HARGA RM49
Whatsapp 0194287273

#tudung #tudunginstant #tudungscallop #tudungmosscrepe #tudungsaizl #tudunglabuh #tudungmuslimah #tudungmalaysia #tudungonline #tudungterbaru #tudungcantik #tudunglawa #tudungsoftawning #tudungawninglembut #tudungplain #tudungsarung #tudungawningscuba #tudung2018 #tudungberkualiti #tudungsarunglabuh


0

LATEST UPDATE !
.
.
Item : Hayfa 3.0
Code : Ocean
.
.
Availability :
.
.
❤️ Size L : Out of stock !
❤️ Size XL : 6 pcs left !
.
.
Berminat? Terus whatsapp 📲 013 9656 214 atau klik link di bio 🌸


4

TUDUNG AZALEA
********************** Saiz L
Awning lembut (Soft awning) ❤️Dihiasi tampalan batu bentuk bunga di bahagian hadapan tudung. ❤️Siap dijahit kedutan di bahu utk membentuk scallop di bahagian hadapan.

Fabrik:
Body: Moss crepe
Awning:
Kod 01-30: Double cotton
Kod 31-39: Scuba

Ukuran (inci):
Labuh depan: 19-20"
Labuh belakang: 29-30"
Saiz muka: 10.5-11.5"

HARGA RM49
Whatsapp 0194287273

#tudung #tudunginstant #tudungscallop #tudungmosscrepe #tudungsaizl #tudunglabuh #tudungmuslimah #tudungmalaysia #tudungonline #tudungterbaru #tudungcantik #tudunglawa #tudungsoftawning #tudungawninglembut #tudungplain #tudungsarung #tudungawningscuba #tudung2018 #tudungberkualiti #tudungsarunglabuh


1

TUDUNG AZALEA
********************** Saiz L
Awning lembut (Soft awning) ❤️Dihiasi tampalan batu bentuk bunga di bahagian hadapan tudung. ❤️Siap dijahit kedutan di bahu utk membentuk scallop di bahagian hadapan.

Fabrik:
Body: Moss crepe
Awning:
Kod 01-30: Double cotton
Kod 31-39: Scuba

Ukuran (inci):
Labuh depan: 19-20"
Labuh belakang: 29-30"
Saiz muka: 10.5-11.5"

HARGA RM49
Whatsapp 0194287273

#tudung #tudunginstant #tudungscallop #tudungmosscrepe #tudungsaizl #tudunglabuh #tudungmuslimah #tudungmalaysia #tudungonline #tudungterbaru #tudungcantik #tudunglawa #tudungsoftawning #tudungawninglembut #tudungplain #tudungsarung #tudungawningscuba #tudung2018 #tudungberkualiti #tudungsarunglabuh


1

TUDUNG AZALEA
********************** Saiz L
Awning lembut (Soft awning) ❤️Dihiasi tampalan batu bentuk bunga di bahagian hadapan tudung. ❤️Siap dijahit kedutan di bahu utk membentuk scallop di bahagian hadapan.

Fabrik:
Body: Moss crepe
Awning:
Kod 01-30: Double cotton
Kod 31-39: Scuba

Ukuran (inci):
Labuh depan: 19-20"
Labuh belakang: 29-30"
Saiz muka: 10.5-11.5"

HARGA RM49
Whatsapp 0194287273

#tudung #tudunginstant #tudungscallop #tudungmosscrepe #tudungsaizl #tudunglabuh #tudungmuslimah #tudungmalaysia #tudungonline #tudungterbaru #tudungcantik #tudunglawa #tudungsoftawning #tudungawninglembut #tudungplain #tudungsarung #tudungawningscuba #tudung2018 #tudungberkualiti #tudungsarunglabuh


1

TUDUNG AZALEA
********************** Saiz L
Awning lembut (Soft awning) ❤️Dihiasi tampalan batu bentuk bunga di bahagian hadapan tudung. ❤️Siap dijahit kedutan di bahu utk membentuk scallop di bahagian hadapan.

Fabrik:
Body: Moss crepe
Awning:
Kod 01-30: Double cotton
Kod 31-39: Scuba

Ukuran (inci):
Labuh depan: 19-20"
Labuh belakang: 29-30"
Saiz muka: 10.5-11.5"

HARGA RM49
Whatsapp 0194287273

#tudung #tudunginstant #tudungscallop #tudungmosscrepe #tudungsaizl #tudunglabuh #tudungmuslimah #tudungmalaysia #tudungonline #tudungterbaru #tudungcantik #tudunglawa #tudungsoftawning #tudungawninglembut #tudungplain #tudungsarung #tudungawningscuba #tudung2018 #tudungberkualiti #tudungsarunglabuh


0

TUDUNG AZALEA
********************** Saiz L
Awning lembut (Soft awning) ❤️Dihiasi tampalan batu bentuk bunga di bahagian hadapan tudung. ❤️Siap dijahit kedutan di bahu utk membentuk scallop di bahagian hadapan.

Fabrik:
Body: Moss crepe
Awning:
Kod 01-30: Double cotton
Kod 31-39: Scuba

Ukuran (inci):
Labuh depan: 19-20"
Labuh belakang: 29-30"
Saiz muka: 10.5-11.5"

HARGA RM49
Whatsapp 0194287273

#tudung #tudunginstant #tudungscallop #tudungmosscrepe #tudungsaizl #tudunglabuh #tudungmuslimah #tudungmalaysia #tudungonline #tudungterbaru #tudungcantik #tudunglawa #tudungsoftawning #tudungawninglembut #tudungplain #tudungsarung #tudungawningscuba #tudung2018 #tudungberkualiti #tudungsarunglabuh


0

TUDUNG AZALEA
********************** Saiz L
Awning lembut (Soft awning) ❤️Dihiasi tampalan batu bentuk bunga di bahagian hadapan tudung. ❤️Siap dijahit kedutan di bahu utk membentuk scallop di bahagian hadapan.

Fabrik:
Body: Moss crepe
Awning:
Kod 01-30: Double cotton
Kod 31-39: Scuba

Ukuran (inci):
Labuh depan: 19-20"
Labuh belakang: 29-30"
Saiz muka: 10.5-11.5"

HARGA RM49
Whatsapp 0194287273

#tudung #tudunginstant #tudungscallop #tudungmosscrepe #tudungsaizl #tudunglabuh #tudungmuslimah #tudungmalaysia #tudungonline #tudungterbaru #tudungcantik #tudunglawa #tudungsoftawning #tudungawninglembut #tudungplain #tudungsarung #tudungawningscuba #tudung2018 #tudungberkualiti #tudungsarunglabuh


0

TUDUNG AZALEA
********************** Saiz L
Awning lembut (Soft awning) ❤️Dihiasi tampalan batu bentuk bunga di bahagian hadapan tudung. ❤️Siap dijahit kedutan di bahu utk membentuk scallop di bahagian hadapan.

Fabrik:
Body: Moss crepe
Awning:
Kod 01-30: Double cotton
Kod 31-39: Scuba

Ukuran (inci):
Labuh depan: 19-20"
Labuh belakang: 29-30"
Saiz muka: 10.5-11.5"

HARGA RM49
Whatsapp 0194287273

#tudung #tudunginstant #tudungscallop #tudungmosscrepe #tudungsaizl #tudunglabuh #tudungmuslimah #tudungmalaysia #tudungonline #tudungterbaru #tudungcantik #tudunglawa #tudungsoftawning #tudungawninglembut #tudungplain #tudungsarung #tudungawningscuba #tudung2018 #tudungberkualiti #tudungsarunglabuh


1

TUDUNG AZALEA
********************** Saiz L
Awning lembut (Soft awning) ❤️Dihiasi tampalan batu bentuk bunga di bahagian hadapan tudung. ❤️Siap dijahit kedutan di bahu utk membentuk scallop di bahagian hadapan.

Fabrik:
Body: Moss crepe
Awning:
Kod 01-30: Double cotton
Kod 31-39: Scuba

Ukuran (inci):
Labuh depan: 19-20"
Labuh belakang: 29-30"
Saiz muka: 10.5-11.5"

HARGA RM49
Whatsapp 0194287273

#tudung #tudunginstant #tudungscallop #tudungmosscrepe #tudungsaizl #tudunglabuh #tudungmuslimah #tudungmalaysia #tudungonline #tudungterbaru #tudungcantik #tudunglawa #tudungsoftawning #tudungawninglembut #tudungplain #tudungsarung #tudungawningscuba #tudung2018 #tudungberkualiti #tudungsarunglabuh


1

TUDUNG AZALEA
********************** Saiz L
Awning lembut (Soft awning) ❤️Dihiasi tampalan batu bentuk bunga di bahagian hadapan tudung. ❤️Siap dijahit kedutan di bahu utk membentuk scallop di bahagian hadapan.

Fabrik:
Body: Moss crepe
Awning:
Kod 01-30: Double cotton
Kod 31-39: Scuba

Ukuran (inci):
Labuh depan: 19-20"
Labuh belakang: 29-30"
Saiz muka: 10.5-11.5"

HARGA RM49
Whatsapp 0194287273

#tudung #tudunginstant #tudungscallop #tudungmosscrepe #tudungsaizl #tudunglabuh #tudungmuslimah #tudungmalaysia #tudungonline #tudungterbaru #tudungcantik #tudunglawa #tudungsoftawning #tudungawninglembut #tudungplain #tudungsarung #tudungawningscuba #tudung2018 #tudungberkualiti #tudungsarunglabuh


0

TUDUNG AZALEA
********************** Saiz L
Awning lembut (Soft awning) ❤️Dihiasi tampalan batu bentuk bunga di bahagian hadapan tudung. ❤️Siap dijahit kedutan di bahu utk membentuk scallop di bahagian hadapan.

Fabrik:
Body: Moss crepe
Awning:
Kod 01-30: Double cotton
Kod 31-39: Scuba

Ukuran (inci):
Labuh depan: 19-20"
Labuh belakang: 29-30"
Saiz muka: 10.5-11.5"

HARGA RM49
Whatsapp 0194287273

#tudung #tudunginstant #tudungscallop #tudungmosscrepe #tudungsaizl #tudunglabuh #tudungmuslimah #tudungmalaysia #tudungonline #tudungterbaru #tudungcantik #tudunglawa #tudungsoftawning #tudungawninglembut #tudungplain #tudungsarung #tudungawningscuba #tudung2018 #tudungberkualiti #tudungsarunglabuh


0

TUDUNG AZALEA
********************** Saiz L
Awning lembut (Soft awning) ❤️Dihiasi tampalan batu bentuk bunga di bahagian hadapan tudung. ❤️Siap dijahit kedutan di bahu utk membentuk scallop di bahagian hadapan.

Fabrik:
Body: Moss crepe
Awning:
Kod 01-30: Double cotton
Kod 31-39: Scuba

Ukuran (inci):
Labuh depan: 19-20"
Labuh belakang: 29-30"
Saiz muka: 10.5-11.5"

HARGA RM49
Whatsapp 0194287273

#tudung #tudunginstant #tudungscallop #tudungmosscrepe #tudungsaizl #tudunglabuh #tudungmuslimah #tudungmalaysia #tudungonline #tudungterbaru #tudungcantik #tudunglawa #tudungsoftawning #tudungawninglembut #tudungplain #tudungsarung #tudungawningscuba #tudung2018 #tudungberkualiti #tudungsarunglabuh


1

TUDUNG AZALEA
********************** Saiz L
Awning lembut (Soft awning) ❤️Dihiasi tampalan batu bentuk bunga di bahagian hadapan tudung. ❤️Siap dijahit kedutan di bahu utk membentuk scallop di bahagian hadapan.

Fabrik:
Body: Moss crepe
Awning:
Kod 01-30: Double cotton
Kod 31-39: Scuba

Ukuran (inci):
Labuh depan: 19-20"
Labuh belakang: 29-30"
Saiz muka: 10.5-11.5"

HARGA RM49
Whatsapp 0194287273

#tudung #tudunginstant #tudungscallop #tudungmosscrepe #tudungsaizl #tudunglabuh #tudungmuslimah #tudungmalaysia #tudungonline #tudungterbaru #tudungcantik #tudunglawa #tudungsoftawning #tudungawninglembut #tudungplain #tudungsarung #tudungawningscuba #tudung2018 #tudungberkualiti #tudungsarunglabuh


0

TUDUNG AZALEA
********************** Saiz L
Awning lembut (Soft awning) ❤️Dihiasi tampalan batu bentuk bunga di bahagian hadapan tudung. ❤️Siap dijahit kedutan di bahu utk membentuk scallop di bahagian hadapan.

Fabrik:
Body: Moss crepe
Awning:
Kod 01-30: Double cotton
Kod 31-39: Scuba

Ukuran (inci):
Labuh depan: 19-20"
Labuh belakang: 29-30"
Saiz muka: 10.5-11.5"

HARGA RM49
Whatsapp 0194287273

#tudung #tudunginstant #tudungscallop #tudungmosscrepe #tudungsaizl #tudunglabuh #tudungmuslimah #tudungmalaysia #tudungonline #tudungterbaru #tudungcantik #tudunglawa #tudungsoftawning #tudungawninglembut #tudungplain #tudungsarung #tudungawningscuba #tudung2018 #tudungberkualiti #tudungsarunglabuh


0

TUDUNG AZALEA
********************** Saiz L
Awning lembut (Soft awning) ❤️Dihiasi tampalan batu bentuk bunga di bahagian hadapan tudung. ❤️Siap dijahit kedutan di bahu utk membentuk scallop di bahagian hadapan.

Fabrik:
Body: Moss crepe
Awning:
Kod 01-30: Double cotton
Kod 31-39: Scuba

Ukuran (inci):
Labuh depan: 19-20"
Labuh belakang: 29-30"
Saiz muka: 10.5-11.5"

HARGA RM49
Whatsapp 0194287273

#tudung #tudunginstant #tudungscallop #tudungmosscrepe #tudungsaizl #tudunglabuh #tudungmuslimah #tudungmalaysia #tudungonline #tudungterbaru #tudungcantik #tudunglawa #tudungsoftawning #tudungawninglembut #tudungplain #tudungsarung #tudungawningscuba #tudung2018 #tudungberkualiti #tudungsarunglabuh


0

TUDUNG AZALEA
********************** Saiz L
Awning lembut (Soft awning) ❤️Dihiasi tampalan batu bentuk bunga di bahagian hadapan tudung. ❤️Siap dijahit kedutan di bahu utk membentuk scallop di bahagian hadapan.

Fabrik:
Body: Moss crepe
Awning:
Kod 01-30: Double cotton
Kod 31-39: Scuba

Ukuran (inci):
Labuh depan: 19-20"
Labuh belakang: 29-30"
Saiz muka: 10.5-11.5"

HARGA RM49
Whatsapp 0194287273

#tudung #tudunginstant #tudungscallop #tudungmosscrepe #tudungsaizl #tudunglabuh #tudungmuslimah #tudungmalaysia #tudungonline #tudungterbaru #tudungcantik #tudunglawa #tudungsoftawning #tudungawninglembut #tudungplain #tudungsarung #tudungawningscuba #tudung2018 #tudungberkualiti #tudungsarunglabuh


0

TUDUNG AZALEA
********************** Saiz L
Awning lembut (Soft awning) ❤️Dihiasi tampalan batu bentuk bunga di bahagian hadapan tudung. ❤️Siap dijahit kedutan di bahu utk membentuk scallop di bahagian hadapan.

Fabrik:
Body: Moss crepe
Awning:
Kod 01-30: Double cotton
Kod 31-39: Scuba

Ukuran (inci):
Labuh depan: 19-20"
Labuh belakang: 29-30"
Saiz muka: 10.5-11.5"

HARGA RM49
Whatsapp 0194287273

#tudung #tudunginstant #tudungscallop #tudungmosscrepe #tudungsaizl #tudunglabuh #tudungmuslimah #tudungmalaysia #tudungonline #tudungterbaru #tudungcantik #tudunglawa #tudungsoftawning #tudungawninglembut #tudungplain #tudungsarung #tudungawningscuba #tudung2018 #tudungberkualiti #tudungsarunglabuh


1

TUDUNG AZALEA
********************** Saiz L
Awning lembut (Soft awning) ❤️Dihiasi tampalan batu bentuk bunga di bahagian hadapan tudung. ❤️Siap dijahit kedutan di bahu utk membentuk scallop di bahagian hadapan.

Fabrik:
Body: Moss crepe
Awning:
Kod 01-30: Double cotton
Kod 31-39: Scuba

Ukuran (inci):
Labuh depan: 19-20"
Labuh belakang: 29-30"
Saiz muka: 10.5-11.5"

HARGA RM49
Whatsapp 0194287273

#tudung #tudunginstant #tudungscallop #tudungmosscrepe #tudungsaizl #tudunglabuh #tudungmuslimah #tudungmalaysia #tudungonline #tudungterbaru #tudungcantik #tudunglawa #tudungsoftawning #tudungawninglembut #tudungplain #tudungsarung #tudungawningscuba #tudung2018 #tudungberkualiti #tudungsarunglabuh


1

TUDUNG AZALEA
********************** Saiz L
Awning lembut (Soft awning) ❤️Dihiasi tampalan batu bentuk bunga di bahagian hadapan tudung. ❤️Siap dijahit kedutan di bahu utk membentuk scallop di bahagian hadapan.

Fabrik:
Body: Moss crepe
Awning:
Kod 01-30: Double cotton
Kod 31-39: Scuba

Ukuran (inci):
Labuh depan: 19-20"
Labuh belakang: 29-30"
Saiz muka: 10.5-11.5"

HARGA RM49
Whatsapp 0194287273

#tudung #tudunginstant #tudungscallop #tudungmosscrepe #tudungsaizl #tudunglabuh #tudungmuslimah #tudungmalaysia #tudungonline #tudungterbaru #tudungcantik #tudunglawa #tudungsoftawning #tudungawninglembut #tudungplain #tudungsarung #tudungawningscuba #tudung2018 #tudungberkualiti #tudungsarunglabuh


0

TUDUNG AZALEA
********************** Saiz L
Awning lembut (Soft awning) ❤️Dihiasi tampalan batu bentuk bunga di bahagian hadapan tudung. ❤️Siap dijahit kedutan di bahu utk membentuk scallop di bahagian hadapan.

Fabrik:
Body: Moss crepe
Awning:
Kod 01-30: Double cotton
Kod 31-39: Scuba

Ukuran (inci):
Labuh depan: 19-20"
Labuh belakang: 29-30"
Saiz muka: 10.5-11.5"

HARGA RM49
Whatsapp 0194287273

#tudung #tudunginstant #tudungscallop #tudungmosscrepe #tudungsaizl #tudunglabuh #tudungmuslimah #tudungmalaysia #tudungonline #tudungterbaru #tudungcantik #tudunglawa #tudungsoftawning #tudungawninglembut #tudungplain #tudungsarung #tudungawningscuba #tudung2018 #tudungberkualiti #tudungsarunglabuh


1

TUDUNG AZALEA
********************** Saiz L
Awning lembut (Soft awning) ❤️Dihiasi tampalan batu bentuk bunga di bahagian hadapan tudung. ❤️Siap dijahit kedutan di bahu utk membentuk scallop di bahagian hadapan.

Fabrik:
Body: Moss crepe
Awning:
Kod 01-30: Double cotton
Kod 31-39: Scuba

Ukuran (inci):
Labuh depan: 19-20"
Labuh belakang: 29-30"
Saiz muka: 10.5-11.5"

HARGA RM49
Whatsapp 0194287273

#tudung #tudunginstant #tudungscallop #tudungmosscrepe #tudungsaizl #tudunglabuh #tudungmuslimah #tudungmalaysia #tudungonline #tudungterbaru #tudungcantik #tudunglawa #tudungsoftawning #tudungawninglembut #tudungplain #tudungsarung #tudungawningscuba #tudung2018 #tudungberkualiti #tudungsarunglabuh


0

TUDUNG AZALEA
********************** Saiz L
Awning lembut (Soft awning) ❤️Dihiasi tampalan batu bentuk bunga di bahagian hadapan tudung. ❤️Siap dijahit kedutan di bahu utk membentuk scallop di bahagian hadapan.

Fabrik:
Body: Moss crepe
Awning:
Kod 01-30: Double cotton
Kod 31-39: Scuba

Ukuran (inci):
Labuh depan: 19-20"
Labuh belakang: 29-30"
Saiz muka: 10.5-11.5"

HARGA RM49
Whatsapp 0194287273

#tudung #tudunginstant #tudungscallop #tudungmosscrepe #tudungsaizl #tudunglabuh #tudungmuslimah #tudungmalaysia #tudungonline #tudungterbaru #tudungcantik #tudunglawa #tudungsoftawning #tudungawninglembut #tudungplain #tudungsarung #tudungawningscuba #tudung2018 #tudungberkualiti #tudungsarunglabuh


0

TUDUNG AZALEA
********************** Saiz L
Awning lembut (Soft awning) ❤️Dihiasi tampalan batu bentuk bunga di bahagian hadapan tudung. ❤️Siap dijahit kedutan di bahu utk membentuk scallop di bahagian hadapan.

Fabrik:
Body: Moss crepe
Awning:
Kod 01-30: Double cotton
Kod 31-39: Scuba

Ukuran (inci):
Labuh depan: 19-20"
Labuh belakang: 29-30"
Saiz muka: 10.5-11.5"

HARGA RM49
Whatsapp 0194287273

#tudung #tudunginstant #tudungscallop #tudungmosscrepe #tudungsaizl #tudunglabuh #tudungmuslimah #tudungmalaysia #tudungonline #tudungterbaru #tudungcantik #tudunglawa #tudungsoftawning #tudungawninglembut #tudungplain #tudungsarung #tudungawningscuba #tudung2018 #tudungberkualiti #tudungsarunglabuh


0

TUDUNG AZALEA
********************** Saiz L
Awning lembut (Soft awning) ❤️Dihiasi tampalan batu bentuk bunga di bahagian hadapan tudung. ❤️Siap dijahit kedutan di bahu utk membentuk scallop di bahagian hadapan.

Fabrik:
Body: Moss crepe
Awning:
Kod 01-30: Double cotton
Kod 31-39: Scuba

Ukuran (inci):
Labuh depan: 19-20"
Labuh belakang: 29-30"
Saiz muka: 10.5-11.5"

HARGA RM49
Whatsapp 0194287273

#tudung #tudunginstant #tudungscallop #tudungmosscrepe #tudungsaizl #tudunglabuh #tudungmuslimah #tudungmalaysia #tudungonline #tudungterbaru #tudungcantik #tudunglawa #tudungsoftawning #tudungawninglembut #tudungplain #tudungsarung #tudungawningscuba #tudung2018 #tudungberkualiti #tudungsarunglabuh


0

TUDUNG AZALEA
******************* Saiz L
Awning lembut (Soft awning) ❤️Dihiasi tampalan batu bentuk bunga di bahagian hadapan tudung. ❤️Siap dijahit kedutan di bahu utk membentuk scallop di bahagian hadapan.

Fabrik:
Body: Moss crepe
Awning:
Kod 01-30: Double cotton
Kod 31-39: Scuba

Ukuran (inci):
Labuh depan: 19-20"
Labuh belakang: 29-30"
Saiz muka: 10.5-11.5"

HARGA RM49
Whatsapp 0194287273

#tudung #tudunginstant #tudungscallop #tudungmosscrepe #tudungsaizl #tudunglabuh #tudungmuslimah #tudungmalaysia #tudungonline #tudungterbaru #tudungcantik #tudunglawa #tudungsoftawning #tudungawninglembut #tudungplain #tudungsarung #tudungawningscuba #tudung2018 #tudungberkualiti #tudungsarunglabuh


1

TUDUNG AZALEA
******************* Saiz L
Awning lembut (Soft awning) ❤️Dihiasi tampalan batu bentuk bunga di bahagian hadapan tudung. ❤️Siap dijahit kedutan di bahu utk membentuk scallop di bahagian hadapan.

Fabrik:
Body: Moss crepe
Awning:
Kod 01-30: Double cotton
Kod 31-39: Scuba

Ukuran (inci):
Labuh depan: 19-20"
Labuh belakang: 29-30"
Saiz muka: 10.5-11.5"

HARGA RM49
Whatsapp 0194287273

#tudung #tudunginstant #tudungscallop #tudungmosscrepe #tudungsaizl #tudunglabuh #tudungmuslimah #tudungmalaysia #tudungonline #tudungterbaru #tudungcantik #tudunglawa #tudungsoftawning #tudungawninglembut #tudungplain #tudungsarung #tudungawningscuba #tudung2018 #tudungberkualiti #tudungsarunglabuh


0

TUDUNG AZALEA
******************* Saiz L
Awning lembut (Soft awning) ❤️Dihiasi tampalan batu bentuk bunga di bahagian hadapan tudung. ❤️Siap dijahit kedutan di bahu utk membentuk scallop di bahagian hadapan.

Fabrik:
Body: Moss crepe
Awning:
Kod 01-30: Double cotton
Kod 31-39: Scuba

Ukuran (inci):
Labuh depan: 19-20"
Labuh belakang: 29-30"
Saiz muka: 10.5-11.5"

HARGA RM49
Whatsapp 0194287273

#tudung #tudunginstant #tudungscallop #tudungmosscrepe #tudungsaizl #tudunglabuh #tudungmuslimah #tudungmalaysia #tudungonline #tudungterbaru #tudungcantik #tudunglawa #tudungsoftawning #tudungawninglembut #tudungplain #tudungsarung #tudungawningscuba #tudung2018 #tudungberkualiti #tudungsarunglabuh


1

LATEST UPDATE !
.
.
Item : Hayfa 3.0
Code : Brownies
.
.
Availability :
.
.
❤️ Size L : 3 pcs left !
❤️ Size XL : 2 pcs left !
.
.
Berminat? Terus whatsapp 📲 013 9656 214 atau klik link di bio 🌸


4

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Tudung instant cutting scallop, awning material scuba. Sape pernah pakai cutting butterfly? Armani ni cutting butterfly tau, labuh depan belakang tapi elok terletak di bahu
.
Yang belom try jemput2 grab, senang xpyh nak adjust kat bahu dah
.
Armani
🐝 Tudung express cutting scallop
🐝 Soft Awning material Scuba
🐝 Sekali sarung je!
.
Size: Fit M to L
💘 10-10.5inch (bahagian muka)
.
Material:
Awning: Quality Scuba
🐝 Lembut dan mudah terbentuk
🐝 Tak melekap

Tudung: Korean Double Chiffon
🐝Tak Jarang
🐝Sejuk dan selesa sangat
.
💘 Harga: RM 59 + RM6 Postage
📌 Less 10% untuk pembelian 3 helai ke atas
📌 FREE POSTAGE untuk pembelian RM200 dan ke atas
.
Whatsapp sekarang!
.
👇👇👇👇👇
.
💘Whatsapp - 0136289354
💘Telegram - 0132889354
.
📌Pegi INFO PROFILE instagram akak, click 'www.wasap.my/60136289354'. Korang direct terus ke whatsapp nanti. Senang!
.
#tudungexpressplain #tudungsarung #tudunginstant #tudungexpressdenim #tudungdenimmurah #tudungexpress #tudunginstantlabuh #tudunglabuh #tudunginstantcotton #tudunginstantmalaysia #tudungawningscuba #tudunginstantmurah #tudungdenimmurah #tudunglycralabuh #tudungexpressmurah #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlraya #instantshawldenim #armani #tudunginstantlycra #instantshawlmurah #tudunginstantlycralabuh #hijabbyhanami #instantshawllycra #lovecaroline #lovecarolinemurah


0

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Tudung instant cutting scallop, awning material scuba. Sape pernah pakai cutting butterfly? Armani ni cutting butterfly tau, labuh depan belakang tapi elok terletak di bahu
.
Yang belom try jemput2 grab, senang xpyh nak adjust kat bahu dah
.
Armani
🐝 Tudung express cutting scallop
🐝 Soft Awning material Scuba
🐝 Sekali sarung je!
.
Size: Fit M to L
💘 10-10.5inch (bahagian muka)
.
Material:
Awning: Quality Scuba
🐝 Lembut dan mudah terbentuk
🐝 Tak melekap

Tudung: Korean Double Chiffon
🐝Tak Jarang
🐝Sejuk dan selesa sangat
.
💘 Harga: RM 59 + RM6 Postage
📌 Less 10% untuk pembelian 3 helai ke atas
📌 FREE POSTAGE untuk pembelian RM200 dan ke atas
.
Whatsapp sekarang!
.
👇👇👇👇👇
.
💘Whatsapp - 0136289354
💘Telegram - 0132889354
.
📌Pegi INFO PROFILE instagram akak, click 'www.wasap.my/60136289354'. Korang direct terus ke whatsapp nanti. Senang!
.
#tudungexpressplain #tudungsarung #tudunginstant #tudungexpressdenim #tudungdenimmurah #tudungexpress #tudunginstantlabuh #tudunglabuh #tudunginstantcotton #tudunginstantmalaysia #tudungawningscuba #tudunginstantmurah #tudungdenimmurah #tudunglycralabuh #tudungexpressmurah #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlraya #instantshawldenim #armani #tudunginstantlycra #instantshawlmurah #tudunginstantlycralabuh #hijabbyhanami #instantshawllycra #lovecaroline #lovecarolinemurah


0

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Tudung instant cutting scallop, awning material scuba. Sape pernah pakai cutting butterfly? Armani ni cutting butterfly tau, labuh depan belakang tapi elok terletak di bahu
.
Yang belom try jemput2 grab, senang xpyh nak adjust kat bahu dah
.
Armani
🐝 Tudung express cutting scallop
🐝 Soft Awning material Scuba
🐝 Sekali sarung je!
.
Size: Fit M to L
💘 10-10.5inch (bahagian muka)
.
Material:
Awning: Quality Scuba
🐝 Lembut dan mudah terbentuk
🐝 Tak melekap

Tudung: Korean Double Chiffon
🐝Tak Jarang
🐝Sejuk dan selesa sangat
.
💘 Harga: RM 59 + RM6 Postage
📌 Less 10% untuk pembelian 3 helai ke atas
📌 FREE POSTAGE untuk pembelian RM200 dan ke atas
.
Whatsapp sekarang!
.
👇👇👇👇👇
.
💘Whatsapp - 0136289354
💘Telegram - 0132889354
.
📌Pegi INFO PROFILE instagram akak, click 'www.wasap.my/60136289354'. Korang direct terus ke whatsapp nanti. Senang!
.
#tudungexpressplain #tudungsarung #tudunginstant #tudungexpressdenim #tudungdenimmurah #tudungexpress #tudunginstantlabuh #tudunglabuh #tudunginstantcotton #tudunginstantmalaysia #tudungawningscuba #tudunginstantmurah #tudungdenimmurah #tudunglycralabuh #tudungexpressmurah #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlraya #instantshawldenim #armani #tudunginstantlycra #instantshawlmurah #tudunginstantlycralabuh #hijabbyhanami #instantshawllycra #lovecaroline #lovecarolinemurah


0

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Tudung instant cutting scallop, awning material scuba. Sape pernah pakai cutting butterfly? Armani ni cutting butterfly tau, labuh depan belakang tapi elok terletak di bahu
.
Yang belom try jemput2 grab, senang xpyh nak adjust kat bahu dah
.
Armani
🐝 Tudung express cutting scallop
🐝 Soft Awning material Scuba
🐝 Sekali sarung je!
.
Size: Fit M to L
💘 10-10.5inch (bahagian muka)
.
Material:
Awning: Quality Scuba
🐝 Lembut dan mudah terbentuk
🐝 Tak melekap

Tudung: Korean Double Chiffon
🐝Tak Jarang
🐝Sejuk dan selesa sangat
.
💘 Harga: RM 59 + RM6 Postage
📌 Less 10% untuk pembelian 3 helai ke atas
📌 FREE POSTAGE untuk pembelian RM200 dan ke atas
.
Whatsapp sekarang!
.
👇👇👇👇👇
.
💘Whatsapp - 0136289354
💘Telegram - 0132889354
.
📌Pegi INFO PROFILE instagram akak, click 'www.wasap.my/60136289354'. Korang direct terus ke whatsapp nanti. Senang!
.
#tudungexpressplain #tudungsarung #tudunginstant #tudungexpressdenim #tudungdenimmurah #tudungexpress #tudunginstantlabuh #tudunglabuh #tudunginstantcotton #tudunginstantmalaysia #tudungawningscuba #tudunginstantmurah #tudungdenimmurah #tudunglycralabuh #tudungexpressmurah #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlraya #instantshawldenim #armani #tudunginstantlycra #instantshawlmurah #tudunginstantlycralabuh #hijabbyhanami #instantshawllycra #lovecaroline #lovecarolinemurah


0

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Tudung instant cutting scallop, awning material scuba. Sape pernah pakai cutting butterfly? Armani ni cutting butterfly tau, labuh depan belakang tapi elok terletak di bahu
.
Yang belom try jemput2 grab, senang xpyh nak adjust kat bahu dah
.
Armani
🐝 Tudung express cutting scallop
🐝 Soft Awning material Scuba
🐝 Sekali sarung je!
.
Size: Fit M to L
💘 10-10.5inch (bahagian muka)
.
Material:
Awning: Quality Scuba
🐝 Lembut dan mudah terbentuk
🐝 Tak melekap

Tudung: Korean Double Chiffon
🐝Tak Jarang
🐝Sejuk dan selesa sangat
.
💘 Harga: RM 59 + RM6 Postage
📌 Less 10% untuk pembelian 3 helai ke atas
📌 FREE POSTAGE untuk pembelian RM200 dan ke atas
.
Whatsapp sekarang!
.
👇👇👇👇👇
.
💘Whatsapp - 0136289354
💘Telegram - 0132889354
.
📌Pegi INFO PROFILE instagram akak, click 'www.wasap.my/60136289354'. Korang direct terus ke whatsapp nanti. Senang!
.
#tudungexpressplain #tudungsarung #tudunginstant #tudungexpressdenim #tudungdenimmurah #tudungexpress #tudunginstantlabuh #tudunglabuh #tudunginstantcotton #tudunginstantmalaysia #tudungawningscuba #tudunginstantmurah #tudungdenimmurah #tudunglycralabuh #tudungexpressmurah #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlraya #instantshawldenim #armani #tudunginstantlycra #instantshawlmurah #tudunginstantlycralabuh #hijabbyhanami #instantshawllycra #lovecaroline #lovecarolinemurah


0

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Tudung instant cutting scallop, awning material scuba. Sape pernah pakai cutting butterfly? Armani ni cutting butterfly tau, labuh depan belakang tapi elok terletak di bahu
.
Yang belom try jemput2 grab, senang xpyh nak adjust kat bahu dah
.
Armani
🐝 Tudung express cutting scallop
🐝 Soft Awning material Scuba
🐝 Sekali sarung je!
.
Size: Fit M to L
💘 10-10.5inch (bahagian muka)
.
Material:
Awning: Quality Scuba
🐝 Lembut dan mudah terbentuk
🐝 Tak melekap

Tudung: Korean Double Chiffon
🐝Tak Jarang
🐝Sejuk dan selesa sangat
.
💘 Harga: RM 59 + RM6 Postage
📌 Less 10% untuk pembelian 3 helai ke atas
📌 FREE POSTAGE untuk pembelian RM200 dan ke atas
.
Whatsapp sekarang!
.
👇👇👇👇👇
.
💘Whatsapp - 0136289354
💘Telegram - 0132889354
.
📌Pegi INFO PROFILE instagram akak, click 'www.wasap.my/60136289354'. Korang direct terus ke whatsapp nanti. Senang!
.
#tudungexpressplain #tudungsarung #tudunginstant #tudungexpressdenim #tudungdenimmurah #tudungexpress #tudunginstantlabuh #tudunglabuh #tudunginstantcotton #tudunginstantmalaysia #tudungawningscuba #tudunginstantmurah #tudungdenimmurah #tudunglycralabuh #tudungexpressmurah #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlraya #instantshawldenim #armani #tudunginstantlycra #instantshawlmurah #tudunginstantlycralabuh #hijabbyhanami #instantshawllycra #lovecaroline #lovecarolinemurah


0

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Tudung instant cutting scallop, awning material scuba. Sape pernah pakai cutting butterfly? Armani ni cutting butterfly tau, labuh depan belakang tapi elok terletak di bahu
.
Yang belom try jemput2 grab, senang xpyh nak adjust kat bahu dah
.
Armani
🐝 Tudung express cutting scallop
🐝 Soft Awning material Scuba
🐝 Sekali sarung je!
.
Size: Fit M to L
💘 10-10.5inch (bahagian muka)
.
Material:
Awning: Quality Scuba
🐝 Lembut dan mudah terbentuk
🐝 Tak melekap

Tudung: Korean Double Chiffon
🐝Tak Jarang
🐝Sejuk dan selesa sangat
.
💘 Harga: RM 59 + RM6 Postage
📌 Less 10% untuk pembelian 3 helai ke atas
📌 FREE POSTAGE untuk pembelian RM200 dan ke atas
.
Whatsapp sekarang!
.
👇👇👇👇👇
.
💘Whatsapp - 0136289354
💘Telegram - 0132889354
.
📌Pegi INFO PROFILE instagram akak, click 'www.wasap.my/60136289354'. Korang direct terus ke whatsapp nanti. Senang!
.
#tudungexpressplain #tudungsarung #tudunginstant #tudungexpressdenim #tudungdenimmurah #tudungexpress #tudunginstantlabuh #tudunglabuh #tudunginstantcotton #tudunginstantmalaysia #tudungawningscuba #tudunginstantmurah #tudungdenimmurah #tudunglycralabuh #tudungexpressmurah #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlraya #instantshawldenim #armani #tudunginstantlycra #instantshawlmurah #tudunginstantlycralabuh #hijabbyhanami #instantshawllycra #lovecaroline #lovecarolinemurah


0

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Tudung instant cutting scallop, awning material scuba. Sape pernah pakai cutting butterfly? Armani ni cutting butterfly tau, labuh depan belakang tapi elok terletak di bahu
.
Yang belom try jemput2 grab, senang xpyh nak adjust kat bahu dah
.
Armani
🐝 Tudung express cutting scallop
🐝 Soft Awning material Scuba
🐝 Sekali sarung je!
.
Size: Fit M to L
💘 10-10.5inch (bahagian muka)
.
Material:
Awning: Quality Scuba
🐝 Lembut dan mudah terbentuk
🐝 Tak melekap

Tudung: Korean Double Chiffon
🐝Tak Jarang
🐝Sejuk dan selesa sangat
.
💘 Harga: RM 59 + RM6 Postage
📌 Less 10% untuk pembelian 3 helai ke atas
📌 FREE POSTAGE untuk pembelian RM200 dan ke atas
.
Whatsapp sekarang!
.
👇👇👇👇👇
.
💘Whatsapp - 0136289354
💘Telegram - 0132889354
.
📌Pegi INFO PROFILE instagram akak, click 'www.wasap.my/60136289354'. Korang direct terus ke whatsapp nanti. Senang!
.
#tudungexpressplain #tudungsarung #tudunginstant #tudungexpressdenim #tudungdenimmurah #tudungexpress #tudunginstantlabuh #tudunglabuh #tudunginstantcotton #tudunginstantmalaysia #tudungawningscuba #tudunginstantmurah #tudungdenimmurah #tudunglycralabuh #tudungexpressmurah #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlraya #instantshawldenim #armani #tudunginstantlycra #instantshawlmurah #tudunginstantlycralabuh #hijabbyhanami #instantshawllycra #lovecaroline #lovecarolinemurah


0

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Tudung instant cutting scallop, awning material scuba. Sape pernah pakai cutting butterfly? Armani ni cutting butterfly tau, labuh depan belakang tapi elok terletak di bahu
.
Yang belom try jemput2 grab, senang xpyh nak adjust kat bahu dah
.
Armani
🐝 Tudung express cutting scallop
🐝 Soft Awning material Scuba
🐝 Sekali sarung je!
.
Size: Fit M to L
💘 10-10.5inch (bahagian muka)
.
Material:
Awning: Quality Scuba
🐝 Lembut dan mudah terbentuk
🐝 Tak melekap

Tudung: Korean Double Chiffon
🐝Tak Jarang
🐝Sejuk dan selesa sangat
.
💘 Harga: RM 59 + RM6 Postage
📌 Less 10% untuk pembelian 3 helai ke atas
📌 FREE POSTAGE untuk pembelian RM200 dan ke atas
.
Whatsapp sekarang!
.
👇👇👇👇👇
.
💘Whatsapp - 0136289354
💘Telegram - 0132889354
.
📌Pegi INFO PROFILE instagram akak, click 'www.wasap.my/60136289354'. Korang direct terus ke whatsapp nanti. Senang!
.
#tudungexpressplain #tudungsarung #tudunginstant #tudungexpressdenim #tudungdenimmurah #tudungexpress #tudunginstantlabuh #tudunglabuh #tudunginstantcotton #tudunginstantmalaysia #tudungawningscuba #tudunginstantmurah #tudungdenimmurah #tudunglycralabuh #tudungexpressmurah #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlraya #instantshawldenim #armani #tudunginstantlycra #instantshawlmurah #tudunginstantlycralabuh #hijabbyhanami #instantshawllycra #lovecaroline #lovecarolinemurah


0

TUDUNG SARUNG AWNING SCUBA 😍

Saiz M (Rm19/pc)
Ukuran depan (dari bawah dagu) +-42cm
Ukuran belakang (tidak termasuk awning) +-75cm
Panjang awning +-19cm
Ukuran muka +-28cm

Saiz L (Rm23/pc)
Ukuran depan (dari bawah dagu)+-50cm
Ukuran belakang +-80cm
Panjang awning +-19cm
Ukuran muka +-28cm
.
.
Whatsapp +60142244307

#tudunginstant #tudunginstantscuba #instantscubasaiz #instantawningscuba #tudungsarungawningscuba #tudungbest #tudungawning #tudungawningscuba


0

LATEST UPDATE !
.
.
Item : Hayfa 3.0
Code : Baked Salmon
.
.
Availability :
.
.
❤️ Size L : Out Of Stock !
❤️ Size XL : 7 pcs left !
.
.
Berminat? Terus whatsapp 📲 013 9656 214 atau klik link di bio 🌸


4

TUDUNG LUAR BIASA SAMBUTAN, DALAM BEBERAPA HARI LICIN STOK....KITA BUAT PRE ORDER POS 23.7.18..BOOKING SERTA PAYMENT..SAPA CPT DIA DPT YA.. 💥Harga Exklusif Hijab Sufi💥 🔥🔥harga kasih sayanggggg...... 😍😍 🌹SUFI L BERDAGU SEHELAI RM59
DISKAUN RM49

POS 1-2helai RM8sm RM10/11ss.. (belian byk bergantung berat parcel) ... SUFI BERDAGU TUDUNG LABUH BERSAIZ L WITH SOFT AWNING ❤️ADA 12 WARNA terbaruu
❤️AWNING SCUBA
❤️MATERIAL BADAN CHIFFON+ MOSS CREPE
❤️JAHITAN YG HALUS DAN KEMAS DAN CUTING YG LAIN DARI YG LAIN
❤️SUFI ADA MANIK DI DPN DAN ADA MANIK DI BELAKANG
saiz L dpn 19.5" belakang 29.5"
📳 http://www.wasap.my/+60122761448/sufiL

#tudung
#0122761448
#@butikmuslimahazie
#tudungberdagusizel
#tudungawningscuba
#ezzufirdakajang
#tudungonline #hijabtutorial #hijabista


0

LATEST UPDATE !
.
.
Item : Hayfa 3.0
Code : Raisin Cookies
.
.
Availability :
.
.
❤️ Size L : Out Of Stock !
❤️ Size XL : 5 pcs left !
.
.
Berminat? Terus whatsapp 📲 013 9656 214 atau klik link di bio 🌸


4

TUDUNG SARUNG AWNING SCUBA SAIZ 😍

Saiz M (Rm19/pc)
Ukuran depan (dari bawah dagu) +-42cm
Ukuran belakang (tidak termasuk awning) +-75cm
Panjang awning +-19cm
Ukuran muka +-28cm

Saiz L (Rm23/pc)
Ukuran depan (dari bawah dagu)+-50cm
Ukuran belakang +-80cm
Panjang awning +-19cm
Ukuran muka +-28cm
.
.
Whatsapp +60142244307

#tudunginstant #tudunginstantscuba #instantscubasaiz #instantawningscuba #tudungsarungawningscuba #tudungbest #tudungawning #tudungawningscuba


0

Pakat pakat mai order warna febret hampa nahhh . ada banyakkkkkk pilihan #warnapastel tauuuuu . .
.
Nak request warna sedondon pon boleh uolss . Dapat harga borong atas 5 helai . klik link wassp di bio🤗💕
klik link whatsapp ⤵️
Www.wasap.my/60173380146/bawalreben


1

TUDUNG SARUNG AWNING SCUBA SAIZ 😍

Saiz M (Rm19/pc)
Ukuran depan (dari bawah dagu) +-42cm
Ukuran belakang (tidak termasuk awning) +-75cm
Panjang awning +-19cm
Ukuran muka +-28cm

Saiz L (Rm23/pc)
Ukuran depan (dari bawah dagu)+-50cm
Ukuran belakang +-80cm
Panjang awning +-19cm
Ukuran muka +-28cm
.
.
Whatsapp +60142244307

#tudunginstant #tudunginstantscuba #instantscubasaiz #instantawningscuba #tudungsarungawningscuba #tudungbest #tudungawning #tudungawningscuba


0

LATEST UPDATE !
.
.
Item : Bella Button
Code : Pewter Grey
.
.
Availability :
.
.
❤️ Size M : 17 pcs left !
❤️ Size L : Out Of Stock !
❤️ Size XL : 1 pcs left !
.
.
Berminat? Terus whatsapp 📲 013 9656 214 atau klik link di bio 🌸


4

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Tudung instant cutting scallop, awning material scuba. Sape pernah pakai cutting butterfly? Armani ni cutting butterfly tau, labuh depan belakang tapi elok terletak di bahu
.
Yang belom try jemput2 grab, senang xpyh nak adjust kat bahu dah
.
Armani
🐝 Tudung express cutting scallop
🐝 Soft Awning material Scuba
🐝 Sekali sarung je!
.
Size: Fit M to L
💘 10-10.5inch (bahagian muka)
.
Material:
Awning: Quality Scuba
🐝 Lembut dan mudah terbentuk
🐝 Tak melekap

Tudung: Korean Double Chiffon
🐝Tak Jarang
🐝Sejuk dan selesa sangat
.
💘 Harga: RM 59 + RM6 Postage
📌 Less 10% untuk pembelian 3 helai ke atas
📌 FREE POSTAGE untuk pembelian RM200 dan ke atas
.
Whatsapp sekarang!
.
👇👇👇👇👇
.
💘Whatsapp - 0136289354
💘Telegram - 0132889354
.
📌Pegi INFO PROFILE instagram akak, click 'www.wasap.my/60136289354'. Korang direct terus ke whatsapp nanti. Senang!
.
#tudungexpressplain #tudungsarung #tudunginstant #tudungexpressdenim #tudungdenimmurah #tudungexpress #tudunginstantlabuh #tudunglabuh #tudunginstantcotton #tudunginstantmalaysia #tudungawningscuba #tudunginstantmurah #tudungdenimmurah #tudunglycralabuh #tudungexpressmurah #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlraya #instantshawldenim #armani #tudunginstantlycra #instantshawlmurah #tudunginstantlycralabuh #hijabbyhanami #instantshawllycra #lovecaroline #lovecarolinemurah


0

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Tudung instant cutting scallop, awning material scuba. Sape pernah pakai cutting butterfly? Armani ni cutting butterfly tau, labuh depan belakang tapi elok terletak di bahu
.
Yang belom try jemput2 grab, senang xpyh nak adjust kat bahu dah
.
Armani
🐝 Tudung express cutting scallop
🐝 Soft Awning material Scuba
🐝 Sekali sarung je!
.
Size: Fit M to L
💘 10-10.5inch (bahagian muka)
.
Material:
Awning: Quality Scuba
🐝 Lembut dan mudah terbentuk
🐝 Tak melekap

Tudung: Korean Double Chiffon
🐝Tak Jarang
🐝Sejuk dan selesa sangat
.
💘 Harga: RM 59 + RM6 Postage
📌 Less 10% untuk pembelian 3 helai ke atas
📌 FREE POSTAGE untuk pembelian RM200 dan ke atas
.
Whatsapp sekarang!
.
👇👇👇👇👇
.
💘Whatsapp - 0136289354
💘Telegram - 0132889354
.
📌Pegi INFO PROFILE instagram akak, click 'www.wasap.my/60136289354'. Korang direct terus ke whatsapp nanti. Senang!
.
#tudungexpressplain #tudungsarung #tudunginstant #tudungexpressdenim #tudungdenimmurah #tudungexpress #tudunginstantlabuh #tudunglabuh #tudunginstantcotton #tudunginstantmalaysia #tudungawningscuba #tudunginstantmurah #tudungdenimmurah #tudunglycralabuh #tudungexpressmurah #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlraya #instantshawldenim #armani #tudunginstantlycra #instantshawlmurah #tudunginstantlycralabuh #hijabbyhanami #instantshawllycra #lovecaroline #lovecarolinemurah


0

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Tudung instant cutting scallop, awning material scuba. Sape pernah pakai cutting butterfly? Armani ni cutting butterfly tau, labuh depan belakang tapi elok terletak di bahu
.
Yang belom try jemput2 grab, senang xpyh nak adjust kat bahu dah
.
Armani
🐝 Tudung express cutting scallop
🐝 Soft Awning material Scuba
🐝 Sekali sarung je!
.
Size: Fit M to L
💘 10-10.5inch (bahagian muka)
.
Material:
Awning: Quality Scuba
🐝 Lembut dan mudah terbentuk
🐝 Tak melekap

Tudung: Korean Double Chiffon
🐝Tak Jarang
🐝Sejuk dan selesa sangat
.
💘 Harga: RM 59 + RM6 Postage
📌 Less 10% untuk pembelian 3 helai ke atas
📌 FREE POSTAGE untuk pembelian RM200 dan ke atas
.
Whatsapp sekarang!
.
👇👇👇👇👇
.
💘Whatsapp - 0136289354
💘Telegram - 0132889354
.
📌Pegi INFO PROFILE instagram akak, click 'www.wasap.my/60136289354'. Korang direct terus ke whatsapp nanti. Senang!
.
#tudungexpressplain #tudungsarung #tudunginstant #tudungexpressdenim #tudungdenimmurah #tudungexpress #tudunginstantlabuh #tudunglabuh #tudunginstantcotton #tudunginstantmalaysia #tudungawningscuba #tudunginstantmurah #tudungdenimmurah #tudunglycralabuh #tudungexpressmurah #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlraya #instantshawldenim #armani #tudunginstantlycra #instantshawlmurah #tudunginstantlycralabuh #hijabbyhanami #instantshawllycra #lovecaroline #lovecarolinemurah


0

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Tudung instant cutting scallop, awning material scuba. Sape pernah pakai cutting butterfly? Armani ni cutting butterfly tau, labuh depan belakang tapi elok terletak di bahu
.
Yang belom try jemput2 grab, senang xpyh nak adjust kat bahu dah
.
Armani
🐝 Tudung express cutting scallop
🐝 Soft Awning material Scuba
🐝 Sekali sarung je!
.
Size: Fit M to L
💘 10-10.5inch (bahagian muka)
.
Material:
Awning: Quality Scuba
🐝 Lembut dan mudah terbentuk
🐝 Tak melekap

Tudung: Korean Double Chiffon
🐝Tak Jarang
🐝Sejuk dan selesa sangat
.
💘 Harga: RM 59 + RM6 Postage
📌 Less 10% untuk pembelian 3 helai ke atas
📌 FREE POSTAGE untuk pembelian RM200 dan ke atas
.
Whatsapp sekarang!
.
👇👇👇👇👇
.
💘Whatsapp - 0136289354
💘Telegram - 0132889354
.
📌Pegi INFO PROFILE instagram akak, click 'www.wasap.my/60136289354'. Korang direct terus ke whatsapp nanti. Senang!
.
#tudungexpressplain #tudungsarung #tudunginstant #tudungexpressdenim #tudungdenimmurah #tudungexpress #tudunginstantlabuh #tudunglabuh #tudunginstantcotton #tudunginstantmalaysia #tudungawningscuba #tudunginstantmurah #tudungdenimmurah #tudunglycralabuh #tudungexpressmurah #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlraya #instantshawldenim #armani #tudunginstantlycra #instantshawlmurah #tudunginstantlycralabuh #hijabbyhanami #instantshawllycra #lovecaroline #lovecarolinemurah


0

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Tudung instant cutting scallop, awning material scuba. Sape pernah pakai cutting butterfly? Armani ni cutting butterfly tau, labuh depan belakang tapi elok terletak di bahu
.
Yang belom try jemput2 grab, senang xpyh nak adjust kat bahu dah
.
Armani
🐝 Tudung express cutting scallop
🐝 Soft Awning material Scuba
🐝 Sekali sarung je!
.
Size: Fit M to L
💘 10-10.5inch (bahagian muka)
.
Material:
Awning: Quality Scuba
🐝 Lembut dan mudah terbentuk
🐝 Tak melekap

Tudung: Korean Double Chiffon
🐝Tak Jarang
🐝Sejuk dan selesa sangat
.
💘 Harga: RM 59 + RM6 Postage
📌 Less 10% untuk pembelian 3 helai ke atas
📌 FREE POSTAGE untuk pembelian RM200 dan ke atas
.
Whatsapp sekarang!
.
👇👇👇👇👇
.
💘Whatsapp - 0136289354
💘Telegram - 0132889354
.
📌Pegi INFO PROFILE instagram akak, click 'www.wasap.my/60136289354'. Korang direct terus ke whatsapp nanti. Senang!
.
#tudungexpressplain #tudungsarung #tudunginstant #tudungexpressdenim #tudungdenimmurah #tudungexpress #tudunginstantlabuh #tudunglabuh #tudunginstantcotton #tudunginstantmalaysia #tudungawningscuba #tudunginstantmurah #tudungdenimmurah #tudunglycralabuh #tudungexpressmurah #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlraya #instantshawldenim #armani #tudunginstantlycra #instantshawlmurah #tudunginstantlycralabuh #hijabbyhanami #instantshawllycra #lovecaroline #lovecarolinemurah


0

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Tudung instant cutting scallop, awning material scuba. Sape pernah pakai cutting butterfly? Armani ni cutting butterfly tau, labuh depan belakang tapi elok terletak di bahu
.
Yang belom try jemput2 grab, senang xpyh nak adjust kat bahu dah
.
Armani
🐝 Tudung express cutting scallop
🐝 Soft Awning material Scuba
🐝 Sekali sarung je!
.
Size: Fit M to L
💘 10-10.5inch (bahagian muka)
.
Material:
Awning: Quality Scuba
🐝 Lembut dan mudah terbentuk
🐝 Tak melekap

Tudung: Korean Double Chiffon
🐝Tak Jarang
🐝Sejuk dan selesa sangat
.
💘 Harga: RM 59 + RM6 Postage
📌 Less 10% untuk pembelian 3 helai ke atas
📌 FREE POSTAGE untuk pembelian RM200 dan ke atas
.
Whatsapp sekarang!
.
👇👇👇👇👇
.
💘Whatsapp - 0136289354
💘Telegram - 0132889354
.
📌Pegi INFO PROFILE instagram akak, click 'www.wasap.my/60136289354'. Korang direct terus ke whatsapp nanti. Senang!
.
#tudungexpressplain #tudungsarung #tudunginstant #tudungexpressdenim #tudungdenimmurah #tudungexpress #tudunginstantlabuh #tudunglabuh #tudunginstantcotton #tudunginstantmalaysia #tudungawningscuba #tudunginstantmurah #tudungdenimmurah #tudunglycralabuh #tudungexpressmurah #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlraya #instantshawldenim #armani #tudunginstantlycra #instantshawlmurah #tudunginstantlycralabuh #hijabbyhanami #instantshawllycra #lovecaroline #lovecarolinemurah


0

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Tudung instant cutting scallop, awning material scuba. Sape pernah pakai cutting butterfly? Armani ni cutting butterfly tau, labuh depan belakang tapi elok terletak di bahu
.
Yang belom try jemput2 grab, senang xpyh nak adjust kat bahu dah
.
Armani
🐝 Tudung express cutting scallop
🐝 Soft Awning material Scuba
🐝 Sekali sarung je!
.
Size: Fit M to L
💘 10-10.5inch (bahagian muka)
.
Material:
Awning: Quality Scuba
🐝 Lembut dan mudah terbentuk
🐝 Tak melekap

Tudung: Korean Double Chiffon
🐝Tak Jarang
🐝Sejuk dan selesa sangat
.
💘 Harga: RM 59 + RM6 Postage
📌 Less 10% untuk pembelian 3 helai ke atas
📌 FREE POSTAGE untuk pembelian RM200 dan ke atas
.
Whatsapp sekarang!
.
👇👇👇👇👇
.
💘Whatsapp - 0136289354
💘Telegram - 0132889354
.
📌Pegi INFO PROFILE instagram akak, click 'www.wasap.my/60136289354'. Korang direct terus ke whatsapp nanti. Senang!
.
#tudungexpressplain #tudungsarung #tudunginstant #tudungexpressdenim #tudungdenimmurah #tudungexpress #tudunginstantlabuh #tudunglabuh #tudunginstantcotton #tudunginstantmalaysia #tudungawningscuba #tudunginstantmurah #tudungdenimmurah #tudunglycralabuh #tudungexpressmurah #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlraya #instantshawldenim #armani #tudunginstantlycra #instantshawlmurah #tudunginstantlycralabuh #hijabbyhanami #instantshawllycra #lovecaroline #lovecarolinemurah


0

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Tudung instant cutting scallop, awning material scuba. Sape pernah pakai cutting butterfly? Armani ni cutting butterfly tau, labuh depan belakang tapi elok terletak di bahu
.
Yang belom try jemput2 grab, senang xpyh nak adjust kat bahu dah
.
Armani
🐝 Tudung express cutting scallop
🐝 Soft Awning material Scuba
🐝 Sekali sarung je!
.
Size: Fit M to L
💘 10-10.5inch (bahagian muka)
.
Material:
Awning: Quality Scuba
🐝 Lembut dan mudah terbentuk
🐝 Tak melekap

Tudung: Korean Double Chiffon
🐝Tak Jarang
🐝Sejuk dan selesa sangat
.
💘 Harga: RM 59 + RM6 Postage
📌 Less 10% untuk pembelian 3 helai ke atas
📌 FREE POSTAGE untuk pembelian RM200 dan ke atas
.
Whatsapp sekarang!
.
👇👇👇👇👇
.
💘Whatsapp - 0136289354
💘Telegram - 0132889354
.
📌Pegi INFO PROFILE instagram akak, click 'www.wasap.my/60136289354'. Korang direct terus ke whatsapp nanti. Senang!
.
#tudungexpressplain #tudungsarung #tudunginstant #tudungexpressdenim #tudungdenimmurah #tudungexpress #tudunginstantlabuh #tudunglabuh #tudunginstantcotton #tudunginstantmalaysia #tudungawningscuba #tudunginstantmurah #tudungdenimmurah #tudunglycralabuh #tudungexpressmurah #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlraya #instantshawldenim #armani #tudunginstantlycra #instantshawlmurah #tudunginstantlycralabuh #hijabbyhanami #instantshawllycra #lovecaroline #lovecarolinemurah


0