#tudungcoklat

Instagram photos and videos

#tudungcoklat#tudungpastel#tudungchiffon#teambawal#instantshawl#tudungmurah#bawalmurah#tudungraya#tudungcantik#bawaldiamond#bawalchiffon#bawalmalaysia#bawalplain#bawalshahalam#bawaluitm#sayajual#tudungrayabawal#bawalchiffonmurah#kakibawal#tudunglabuh#tudung45#bidang45#senangbentuk#odanafeedback#merdekasale

Hashtags #tudungcoklat for Instagram

CAMILLA INSTANT [ Shawl Instant ] .
.
DETAILS :
.
❤ Fully instant
❤ High quality chiffon
❤ Soft and flowy material
❤ Comes in 2 unit (inner + outer layer)
❤ Opaque
❤ Pinless
❤ Can style more than 2 styles
❤ Syariah compliance
❤ Solat ready
❤ Cover front and back
.
.
HARGA :
.
💋SEHELAI RM59
💋2 HELAI RM115
💋3 HELAI KE ATAS RM57/each
.
.
CARA ORDER :
.
Whatsapp 6012-8173670
Whatsapp 6012-8173670
Whatsapp 6012-8173670
.
Atau klik link whatsapp di Bio 👆
.
.
#camillainstant #shawlinstant #instantshawl #instantshawllabuh #instantshawlchiffon #tudungcoklat


0

CAMILLA INSTANT [ Shawl Instant ] .
.
DETAILS :
.
❤ Fully instant
❤ High quality chiffon
❤ Soft and flowy material
❤ Comes in 2 unit (inner + outer layer)
❤ Opaque
❤ Pinless
❤ Can style more than 2 styles
❤ Syariah compliance
❤ Solat ready
❤ Cover front and back
.
.
HARGA :
.
💋SEHELAI RM59
💋2 HELAI RM115
💋3 HELAI KE ATAS RM57/each
.
.
CARA ORDER :
.
Whatsapp 6012-8173670
Whatsapp 6012-8173670
Whatsapp 6012-8173670
.
Atau klik link whatsapp di Bio 👆
.
.
#camillainstant #shawlinstant #instantshawl #instantshawllabuh #instantshawlchiffon #tudungcoklat


0

CAMILLA INSTANT [ Shawl Instant ] .
.
DETAILS :
.
❤ Fully instant
❤ High quality chiffon
❤ Soft and flowy material
❤ Comes in 2 unit (inner + outer layer)
❤ Opaque
❤ Pinless
❤ Can style more than 2 styles
❤ Syariah compliance
❤ Solat ready
❤ Cover front and back
.
.
HARGA :
.
💋SEHELAI RM59
💋2 HELAI RM115
💋3 HELAI KE ATAS RM57/each
.
.
CARA ORDER :
.
Whatsapp 6012-8173670
Whatsapp 6012-8173670
Whatsapp 6012-8173670
.
Atau klik link whatsapp di Bio 👆
.
.
#camillainstant #shawlinstant #instantshawl #instantshawllabuh #instantshawlchiffon #tudungcoklat


0

Selamat Tengahari ✨
.
Awali hari ni dengan Doa dan Harapan semoga Allah swt memberkati langkah kita hari ini. Aamin..
.
.
Nota kaki : Jom ber'Syuha Instant pagi ni. Sekali sarung je dah cun bergaya! 😉😘
.
.
#syuhainstant #instantshawl #fullinstant #shawlprinted #tudungcoklat #coklat #properhijab #Isnin #supportsisterletups #tudungcorak #sayajual #malaysia #sabah #sarawak #muslimahhijabbynhm


1

Selamat pagi ✨
.
Awali pagi dengan Doa dan Harapan semoga Allah swt memberkati langkah kita hari ini. Aamin..
.
.
Nota kaki : Jom ber'Syuha Instant pagi ni. Sekali sarung je dah cun bergaya! 😉😘
.
.
#syuhainstant #instantshawl #fullinstant #shawlprinted #tudungcoklat #coklat #properhijab #Isnin #supportsisterletups #tudungcorak #sayajual #malaysia #sabah #sarawak


1

Selamat pagi ✨
.
Awali pagi dengan Doa dan Harapan semoga Allah swt memberkati langkah kita hari ini. Aamin..
.
.
Nota kaki : Jom ber'Syuha Instant pagi ni. Sekali sarung je dah cun bergaya! 😉😘
.
.
#syuhainstant #instantshawl #shawlprinted #tudungcoklat #coklat #properhijab #Isnin #supportsisterletups #tudungcorak #sayajual #malaysia #instanthijab #hijab #sisterletups #tudungsarung


1

Selamat pagi ✨
.
Awali pagi dengan Doa dan Harapan semoga Allah swt memberkati langkah kita hari ini. Aamin..
.
.
Nota kaki : Jom ber'Syuha Instant pagi ni. Sekali sarung je dah cun bergaya! 😉😘
.
.
#syuhainstant #instantshawl #fullinstant #shawlprinted #tudungcoklat #coklat #properhijab #Isnin #supportsisterletups #tudungcorak #sayajual #malaysia #sabah #sarawak


1

She's donning #hybridribbon colour honeydew. Comel je kakak ni pakai tudung ade riben kan? Siapa kata bdk2 je sesuai pakai tudung riben. Orang dewasa pun sesuai tau bile pakai tudung #hybridribbon #byazzy ni. Sememangnya unik dan lain dr yang lain.🎀🎀😘
.
So tunggu ape lagi?? Jom dapatkan #hybridribbon yang super comel ni!🙈🙈
.
.
Sebarang order/pertanyaan ---> boleh Dm/ Whatsapp sis ya @ klik sahaja di link bio😊
.
.
📲013 6008177
📲013 6008177
📲013 6008177
.
--------------
#tudung#bawal#shawl#hijab#bawalshawl#bawalshawlmurah#hybridshawllabuh#bawalribbon#bawallovers#tudungcoklat#tudunglabuh#tudungcantik#tudungmurah#tudungbridesmaid#tudungkahwin#tudungnikah#tudungarab#tudunglabuh#veil#hybridshawl#hybridribbon#hootdainz#feedbackhybridshawl#byazzy#freeyourownstyle


0

Adik kita si cantik manis sorg ni bukan shj bisneswomen yang hebat tau tapi die sangat bijak 🎓 dan pandai bergaya orangnya.😍😍😍 Korang yang mana nak dapatkan make up yang natural dan selamat boleh direct dptkn dkt adik Syafiqah ni @lippielist💄💄💄
.
.
Btw she donning #hybridribbon colour #sand . So pretty💕 Colour ni memang #hotselling gaisss!😱😱 Uols yang nak dapatkan colour hot ni boleh la grab dengan sis cecepat keyhh. Stok warna ni still available. Let grab it now!!
.
.
Sebarang order/pertanyaan ---> boleh Dm/ Whatsapp sis ya @ klik sahaja di link bio😊
.
.
📲013 6008177
📲013 6008177
📲013 6008177
.
--------------
#tudung#bawal#shawl#hijab#bawalshawl#bawalshawlmurah#hybridshawllabuh#bawalribbon#bawallovers#tudungcoklat#tudunglabuh#tudungcantik#tudungmurah#tudungbridesmaid#tudungkahwin#tudungnikah#tudungarab#tudunglabuh#veil#hybridshawl#hybridribbon#hootdainz#feedbackhybridshawl#byazzy#freeyourownstyle


1

Tudung Safiyyah 4.0 came back, exclusive versi berlayers by Wanfaiqahhijab🌸.
. --------------------
Khas direka untuk Muslimah bersiap sepantas kilat. Sarung je, simple but still elegant.
. --------------------- .
✔ Menggunakan material heavy chiffon high quality yg mudah bentuk, tak nipis, flowwy, ironless .
.
✔ Dihiasi dengan piping exclusive untuk kelihatan lagi elegant (piping gred A).
. ✔Versi berlayers. Layer luar pendek dari layers dalam. Beralun terletak elok 😍.
. ✔ Dimeriahkan lagi dengan riben ditengah (riben dwitone [colour tudung combine colour piping]).
. ✔ 10 pilihan warna letops (bold and pastel).
. ✔ Mempunyai 3 size (XL, L, M) .
.

Size L, M pre order
Size XL ready stock .
Harga : RM 45
Sales price : Rm39
.
Jap sempena lauching ada combo sales special sangat!
3helai Rm105 sahaja !
7helai Rm245 + dapat percuma sehelai tudung
Ajak mak kakak2 adik kawan2 beli secara berjemaah! Valid selama 5hari sahaja (17-21nov) .
#TudungSafiyyah4.0
#ExclusiveDesignWanfaiqahhijab
#Tudunglabuhletops
#Norefund
#Buy1Free1
#Wanfaiqahhijab
#NiqabAisyahHiddenEyes
#Niqabletops
#ExclusiveDesignWanfaiqahhijab
#sayajual #sayajualtudung #tudunglabuh #bawallabuh #tudungbawal #tudungshawl #shawllabuh #tudunglabuhmalaysia #tudungustazah #tudungbidang60 #tudungzip #tudungsarung #tudungbawalsarung #bawalsarung #tudungcoklat #tudungkelas #tudungsafiyyah #jubahmurah #tudungmurah #tudungmalaysia #tudunglabuhmalaysia #madeinmalaysia #niqabmurahmalaysia


1

[ Ready Stock ]
_
Detailing Le Darl
_
- Semi instant
- high quality chiffon
- Bawal awning
- 2 in 1 (cape attached with bawal)
- Opaque
- Syariah compliance
- Fully cover front and back
- Solat ready
- Very flowy and soft material thus starch is required
- Can style more than 5 styles

_
PRICE
1pcs - RM79
2 pcs and more - RM75 each
_
**Refer video tutorial @noryhijab.catalogue 😘

_
#noryhijabcatalogue #properhijab #khimarledarl #sayajual #khimar #khimarinstant #khimarmalaysia #khimarcantik #khimarsyarie #tudunglabuh #umrah #haji #cikgu #ustazah #tudungcoklat #khimarpremium #khimarlayer #tudungnikah #tudungkahwin #tudunglabuhnikah #tudunglabuhplain


1

[ Ready Stock ]
_
Detailing Le Darl
_
- Semi instant
- high quality chiffon
- Bawal awning
- 2 in 1 (cape attached with bawal)
- Opaque
- Syariah compliance
- Fully cover front and back
- Solat ready
- Very flowy and soft material thus starch is required
- Can style more than 5 styles

_
PRICE
1pcs - RM79
2 pcs and more - RM75 each
_
**Refer video tutorial @noryhijab.catalogue 😘

_
#noryhijabcatalogue #properhijab #khimarledarl #sayajual #khimar #khimarinstant #khimarmalaysia #khimarcantik #khimarsyarie #tudunglabuh #umrah #haji #cikgu #ustazah #tudungcoklat


2

.
.
*SPECIAL OFFER KHAYRA2.0 BY MUSLIMAH HEEJAB*
.
Dapatkan tawaran istimewa harga pengenalan hari ini juga.
.
.
Keunikan KHAYRA2.0 ⤵️
.
✔*Material BEST dan FLOWY sesangat!* 😘
.
✔Body dari Chiffon Flamingo dan inner soft cotton yang *SEJUK* & *SELESA* dipakai sepanjang hari.
.
✔Awning mudah *BENTUK* ikut raut wajah kita yang dah sah-sah cantik nih. ❤
.
✔ Design bunga 3D pada hujung tudung menaikkan seri
.
.
✔ 2 Pilihan saiz : .
L : 2.0m x 0.80m (+/-)
XL : 2.3m x 0.80m (+/-)
.
✔ Kelabuhan *ADJUSTABLE* jadi semestinya nursing dan solat friendly. .
✔ Dimewahkan lagi dengan *TAG ARCYLIC* yang exclusive. Bertambah cantik. 😘
.
.
Ehh japp❗
.
Ada SPECIAL OFFER untuk yang terawal miliki koleksi *Khayra2.0 Instant Shawl*.
.
Tapi SPECIAL OFFER ni SAH sehingga 31 Oktober 2018 sahaja.
.
.
Harga Istimewa Khayra2.0:
.
1 helai = *RM69*
.
2 helai = FREE postage
.
3 helai = FREE postage + FREE Gift
.
*untuk saiz XL tambah RM10/helai*
.
Postage : SM RM8, SS RM11
.
.
P/s : *Ready Stock dan Limited. Dapatkan sekarang juga*
.
.
www.wasap.my/60192559114/khayra2
.
.
#MuslimahHijab
#InstantShawlLabuhDuaMuka
#instantShawlBuy3free1
#tudungpengantin
#TudungNikah
#TudungBridesMaids
#TudungUmrah
#TudungInstant
#tudunglabuh
#tudungpengapit
#tudungbeli2freepostage
#tudungsale
#tudungcoklat
#tudungbrown
#khimarpengantin
#bajupengantin
#ButikVee


0

.
#juwitaXLABA
.
TUDUNG JUWITA (XL)
==================
SOFT Awning Scuba
Body Material : Denim + Chiffon 2-Layers
Saiz : XL (SLIM Cut)

Ukuran :
Labuh depan: 21.5-23"
Labuh belakang: 31.5-32.5"
Lebar bawah: 42-44.5"
Saiz muka: 10.5-11.5"
.
➤ Tudung gabungan material Denim dan Chiffon 2 Lapis.
➤ Potongan SLIM - singkat di bahagian bahu agar lebih kemas dan terletak.
➤ Awning lembut daripada material Scuba yang teguh dan tidak melekap di dahi.
➤ Dihiasi dengan bunga renda kecil yang dijahit sekeliling tudung, menambah seri!

HARGA : RM65 SAHAJA!
(Caj pos 1-2 helai : RM7/SM & RM10/SS)
---------------------------------------
.
BERMINAT?
WhatsApp kami di 012-912 1769 (KLIK LINK DI BIO)
.
.
#tudungbrown
#tudungcoklat


0

★code : sienna
★Rm25 (plain)
★Rm30 (diamond)
★buy 5 free 1
_______________________________
√material :chiffonvoile -❌lembik
√senang bentuk
√️tak pekak
√️tak panas
√tak lusuh
√hujung tudung curve
√️flowyyy😚

#bawalchiffon #bawalcurve #bawaluitm #bawalshahalam #teambawal #bawaldiamond #bawalplain #bawalmurah #bawalmalaysia #tudungmurah #tudungcurve #tudungchiffon #tudungpastel #bidang50 #tudung50 #tudungcoklat


0

.
#juwitaLABA
.
TUDUNG JUWITA (L)
=================
SOFT Awning Scuba
Body Material : Denim + Chiffon 2-Layers

Saiz : L (SLIM Cut)

Ukuran :
Labuh depan: 18.5-20"
Labuh belakang: 28-29"
Lebar bawah: 38-40"
Saiz muka: 10.5-11.5"
.
➤ Tudung gabungan material Denim dan Chiffon 2 Lapis.
➤ Potongan SLIM - singkat di bahagian bahu agar lebih kemas dan terletak.
➤ Awning lembut daripada material Scuba yang teguh dan tidak melekap di dahi.
➤ Dihiasi dengan bunga renda kecil yang dijahit sekeliling tudung, menambah seri!

HARGA : RM60 SAHAJA!
(Caj pos 1-3 helai : RM7/SM & RM10/SS)
-------------------------------------------
.
MAKLUMAN:
*Warna sebenar tudung mungkin terdapat perbezaan dari dalam gambar disebabkan pencahayaan fotografi atau resolusi warna skrin gajet anda.
*Ukuran sebenar tudung juga mungkin terdapat sedikit perbezaan dari ukuran diberi.
*Tudung yang sudah dibeli tidak boleh ditukar atau pulang.
*Teruskan pembelian hanya jika anda boleh menerimanya.

BERMINAT?
WhatsApp kami di 012-912 1769 (KLIK LINK DI BIO)
.
#tudungcoklat #tudungbrown


0

#New_Collection SHAWL INSTANT .
.
.
Detailing Stella Isella .
.
❤ Ironless .
❤ Pinless .
❤ Travel friendly .
❤ Opaque .
❤ Syariah Compliance .
❤ Solat ready .
❤ Free toiletries bag .
❤ Available 14 beautiful colors
.
.
Order whatsapp 012-8173670 atau klik link at bio @nory_hijab .
.
#shawlinstantlabuh #stellaisella #newcollection #shawlmalaysia #malaysia #sabah #sarawak #warnacoklat #tudungcoklat


0

HALiMAH SYARi
*set jubah dan tudung
RM125

FREE SIZE
Lilit dada 105-110cm
Labuh 140cm
Menyusu friendly zip di depan
Ada getah di belakang
Material: woolpeach premium 💖PROMOSI BELI MANA MANA 2 PCS DAPAT DISKAUN RM10 PER PCS!! BOLEH CAMPUR SEMUA DESIGN

FREE POSTAGE  SELURUH MALAYSIA
✈️ penghantaran 7 - 10 Hari
❌ urgent orders

Persamaan warna 85% kerana efek studio, editing dan perbezaan skrin HP masing-masing.

WhatsApp +60179545490

#instakedaionline #instajualbeli #instabeli #instajual #instakedai #instabajumuslimah #butikmuslimah #butikonline #butikmurah #freepostagemalaysia #malaysiasales #malaysiashop #malaysiafesyen #fesyenmuslimah #instafesyenmalaysia #instafemes #instaviral #jubahdantudungsedondon #tudunglabuhmurah #tudunginstant #tudunginstantlabuh #freetudung #jubahcoklat #tudungcoklat


0

Pengapit pengantin "bridesmate" nak pakai tudung warna sama beramai-ramai, tapi nak corak berbeza, kat sini ada banyak pilihan 👇
Harga RM25. New.
Pos - SM RM8/SS RM12 (1-5pcs) * Sarimaa & Monalisa RM28 ⚡ Material : cotton paris voile
⚡ Saiz : bidang 45 plus ⚡ Jenis : senang bentuk / lembut terletak / ironless /ringan tak panas
⚡ Pos dalam 1-5 hari bekerja
Nak order klik www.wasap.my/+601114417522

#kekaboolovers
#mirabellelovers
#tudungbawal
#tudungbawalcorak
#tudungcoklat
#bridesmate


1

jom join postage ini ni 💌
.
.
⚠️sale untuk kalini untuk clear kan stock insyaAllah nnti kita tunjuk colour baru plus colour yg adaaa if ada rezeki lebih insyaAllah.
.
#tudungcoklat #mattesatinshawl #shawleyelash #sayajualtudung #sayajual #tudungraya #merdekasale #fattahanas #merdeka #mattesatinsilk #mycybersale berSale


0

OOTD Bawal Cotton Voile Diamond ❤
#tudungcoklat 😍


0

adik beradik cream yg tudung.mn adaaa tadaa 🎉.
.
choc susu vs creamo
.
yg mcm nak effect terang boleh choose choc susu sbb dia mcm cream kuning mcm tu . yg nak mcm pale sikit bole amik yg cremo .. colour mmg lebih kurang sgt cuma effect light dia je terang sikit ... gelap sikit ... bukan gelap banyak gelap sikit jeee seyes 😎. .
⚠️ lepas tgkp gamba. kita tgk balik sama tak colour yg real dgn dlm gambar. buat masa ni sis mmg bgi nampak sama mungkin brp percent je tak sama tu. and alhamdulillah belum ada yg kecewa alhamdulillah . kalau terslightly tak sama colour yg yall dapat hmm harap maaf bgi pihak sis 🙏🏽🙏🏽🙏🏽 tau tau jgn maraa 🙆🏻 . .
‼️‼️ DM US NOW 💌.
.
.
#tudungcoklat #mattesatinshawl #shawleyelash #sayajualtudung #sayajual #tudungraya #merdekasale #fattahanas #merdeka #mattesatinsilk


2

salam jumaat !! dah ada tudung nak pergi kenduri ?? 😍. .
tgh harga sale beli 2 dan keatas sehelai hanya RM 23 🔥🔥🔥🔥.
.
sis ulang RM 23 ✨✨✨
.
#tudungkenduri #cottonlover #satinlovers #mattesatin #eyelashshawl #tudungraya #tudungpastel #pastel #tudungsatin #tudungmattesatin #satinsilk #tudungraya #mattesatinsilk #satinshawl #merdekasale #sale #tudungsale #tudungraya #bazarpaknil #abpbh #viral #sayajualmurah #hargastudent #tudungcoklat #tudungnude


10

[Alayna 2.0 Instant Shawl]
.............................................
.
*Material* :
KOREAN CHIFFON (body)
Soft cotton lycra (inner)
Awning (scuba)
.
*Ukuran* : Bidang 60'
.
*Didatangi dua saiz* :
*Saiz L* (2.0m x 0.75cm)
*Saiz XL* (2.2m x 0.75cm)
.
*Jahitan* : Fully Baby Seam
.
*Ciri-ciri:*
✨Tidak Jarang (Korean Chiffon)
✨Tidak Panas
✨Kelabuhan Adjustable
✨Soft Inner attached
✨Awning lebih kemas terbentuk (Scuba)
✨Pinless ✨Inner dalam labuh menutupi leher.
✨Didatangkan dengan 10 pilihan warna
.
*Harga:
======
L rm65
XL rm75
.
.
Postage 1+2pcs:
+RM8 (sm)/ +RM12(ss)
.
www.wasap.my/60196636616/nakAlayna2
.
.
#TopTeamKakSya #Jimmyscarves #jimmyscarveslovers #jimmyscarvesselangor #jimmyscarvessepang #instantshawllabuh #instantshawlviral #instantshawlalayna #instantshawl2muka #newcollection #tudungsarung #tudungraya #tudungviral #surirumah #bisneswoman #cikgucikgi #usim #ums #terapiinstagram #bazaarpaknil #tudungcoklat #tortilla #raya2018 #kliasepang #walkin #poslaju #bantingselangor


3

Salam jumaat semua~😁 Sis wahida berootd bersama bawal curve code lantana😘 Cantikk sis gayakan tudung nampak style curvy 😍 Sis2 semua yg beraya dgn tudung odana.co jgn lupa tag kami yer 😎
#odanafeedback
#bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawaluitm #bawalshahalam #teambawal #bawaldiamond #senangbentuk #bawalplain #bawalmurah #bawalmalaysia #kakibawal #tudungrayabawal #tudungcantik#tudungchiffon #tudunghipster #tudungcoklat #tudung45 #bidang45 #tudungpastel


0