#tudungforkids

Instagram photos and videos

#tudungforkids#kidshijab#tudungkanakkanak#tudungraya2018#tudungsicomel#tudungrayabudak#kidstudung#tudungduamukabudak#tudunginstantbudak#tudungbudakmurah#tudunglycrabudak#kids2loop#tudungduamukakanakkanak#tudungrayabudak2018#tudungrayakanakkanak#babyhijab#instantshawlbudak#instantshawl#tudunginstant#shawlbudak

Hashtags #tudungforkids for Instagram

Sparkle Shawl in black paling tinggi permintaan...sebab senang nak matching dengan any outfit...πŸ˜‰
.
Size S dah SOLD OUT tau...size M still AVAILABLE πŸ˜…
.
Jom grab sementara tengah Flash Sale 2 hari ni 15hb & 16hb Ogos 2018 😊


3

FLASH SALE SEMPENA AIDILADHA! .
.
2 HARI SAHAJA! πŸ’–πŸ’–
.
Shawl Sparkle Exclusive Reversible dari umur 4 tahun hingga 12 tahun!
.
Harga sebenar RM42 untuk Size S dan RM47 untuk size M tetapi untuk 15 & 16 August 2018 ni kita bagi harga RM39.90 untuk kedua2 size!
.
Saiz dan Harga:
βœ“ Tudung Syria size XS untuk umur 6 bulan hingga 4 tahun - RM30 set anak tudung dan tudung.
-Labuh 14" .
.
βœ“ Shawl size S untuk umur 4 hingga 9 tahun - RM42 (KINI RM39.90!)
-Labuh 20"
-Bukaan muka 8"
.
βœ“ Shawl size M untuk umur 9 hingga 12 tahun - RM47 (KINI RM39.90!)
-Labuh 24"
-Bukaan muka 8.5"
.
βœ“ Shawl size XL untuk dewasa. (Limited) - RM69
-Labuh 29"
-Bukaan muka 9.5"
.
Pos RM8 SM / RM12 SS
.
Cara Pembelian Pantas;
1. Melalui PM facebook.com/qhaireenstouch
2. Melalui DM @qhaireens_touch
3. Melalui WhatsApp/Telegram +6012-2171853 (www.wasap.my/60122171853)


1

Assalamualaikum...pagi2 ni Mama Intan nak announce somethingla 😌
.
FLASH SALE SEMPENA AIDILADHA! .
2 HARI SAHAJA! πŸ’–πŸ’–
.
Shawl Sparkle Exclusive Reversible dari umur 4 tahun hingga 12 tahun!
.
Harga sebenar RM42 untuk Size S dan RM47 untuk size M tetapi untuk 15 & 16 August 2018 ni kita bagi harga RM39.90 untuk kedua2 size!
.
Saiz dan Harga:
βœ“ Tudung Syria size XS untuk umur 6 bulan hingga 4 tahun - RM30 set anak tudung dan tudung.
-Labuh 14" .
βœ“ Shawl size S untuk umur 4 hingga 9 tahun - RM42 (KINI RM39.90!)
-Labuh 20"
-Bukaan muka 8"
.
βœ“ Shawl size M untuk umur 9 hingga 12 tahun - RM47 (KINI RM39.90!)
-Labuh 24"
-Bukaan muka 8.5"
.
βœ“ Shawl size XL untuk dewasa. (Limited) - RM69
-Labuh 29"
-Bukaan muka 9.5"
.
Pos RM8 SM / RM12 SS
.
Cara Pembelian Pantas;
1. Melalui PM facebook.com/qhaireenstouch
2. Melalui DM @qhaireens_touch
3. Melalui WhatsApp/Telegram +6012-2171853 (www.wasap.my/60122171853)


1

25 % DISCOUNT 😱
.
Sepanjang OGOS 2018 sahaja !!
.
Beli sehelai je pun dah boleh dapat LESS πŸ€—
.
Ariana instant our #kidshijab, jom jadikan koleksi peribadi 😘
.
whatsapp +60195761906 untuk pertanyaan dan pesanan.
.
#tudungforkids
#deniminstant
#bazaronlineshop
#bazaronlinemalaysia
#augustspecial2018
#bestselleritem
#offerofthemonth
#hadiahbuatputeri
#tudungsicomel


0

25 % DISCOUNT 😱
.
Sepanjang OGOS 2018 sahaja !!
.
Beli sehelai je pun dah boleh dapat LESS πŸ€—
.
Ariana instant our #kidshijab, jom jadikan koleksi peribadi 😘
.
whatsapp +60195761906 untuk pertanyaan dan pesanan.
.
#tudungforkids
#deniminstant
#bazaronlineshop
#bazaronlinemalaysia
#augustspecial2018
#bestselleritem
#offerofthemonth
#hadiahbuatputeri
#tudungsicomel


1

Selamat berhujung minggu...
.
Our collection of Blooming Series...sweet sangat untuk peminat2 floral πŸŒΉπŸŒΌπŸŒΈπŸ’ ..senang juga nak match dengan any colours 😍
.
Jom DM / PM / Whatsapp www.wasap.my/60122171853 Mama Intan sekarang 'INSTANT PRINTED AMEERA' ke :
.
βœ† +6012 2171853 (Mama Intan)
.
Selesa, Ceria, Eksklusif, Kualiti Premium 😘


1

Kenapa Instant Printed Ameera ni special? πŸ’–
.
Semua mummy yang dah grab untuk little princess berkongsi testimoni yang sama...material selesa, lembut, jahitan piping di sekeliling tudung untuk kemasan dan yang penting tak panas...ada 7 corak yang boleh anda pilih...semua pattern memang comey2 kene dengan jiwa anak2 anda 😘
.
Jom DM / PM / Whatsapp www.wasap.my/60122171853 Mama Intan sekarang 'INSTANT PRINTED AMEERA' ke :
.
βœ† +6012 2171853 (Mama Intan)
.
Selesa, Ceria, Eksklusif, Kualiti Premium 😘


1

Inner Twinkle tinggal 2 warna sahaja.
.
Peach n mustard πŸ’—πŸ’›πŸ’—
Material glitters cantik sangat!
Selesa dipakai dalam dan luar tudung tau! .
Harga sehelai RM 8 je! (exclude postage)
.
Nak order klik link di bio πŸ˜‰


1

Combination bold Cheetah Red pilihan Mummy dan sweet Butterfly Mint pilihan puteri kesayangan 😍😍😍 Thank you Mummy for purchasing these bold and sweet Instant Printed Ameera for your little ones 😘 harap sudi share pic nanti πŸ˜‰
.
SALE BIRTHDAY still on going...come and grab it while stock last 😘
.
Happy Shopping!
.
Cara Pembelian Pantas;
1. Melalui PM facebook.com/qhaireenstouch
2. Melalui DM @qhaireens_touch
3. Melalui WhatsApp/Telegram +6012-2171853 (www.wasap.my/60122171853)
.
Nak senang lagi klik je link di bio πŸ˜‰ πŸ‘†


1

Wah Inner printed pun ada la... πŸ˜‰
.
Inner Pucci sesuai sangat pakai dengan tudung Syria plain or nak mix and match dengan Sparkle Shawl/Syria pun boleh je 😊
.
Material moss crepe sesuai utk 7 tahun ke atas sampai dewasa.
.
Inner corak RM10 SAHAJA ok! (Exclude postage)
.
Cara Pembelian Pantas;
1. Melalui PM facebook.com/qhaireenstouch
2. Melalui DM @qhaireens_touch
3. Melalui WhatsApp/Telegram +6012-2171853 (www.wasap.my/60122171853)


1

Ada customer mengadu katanya anak dia kalau pakai shawl cantiknya sekejap je. Lepas tu dah serabut, rambut keluar, tudung senget dan akhirnya anak jadi rimas dan buka tudung...
.
Maka dengan penuh prihatin kami menyediakan INNER SPARKLE khas untuk dipakai bersama shawl sparkle terutamanya bagi anak yang berumur 7 tahun ke bawah.
.
Harga kasih sayang RM8 SAHAJA! πŸ˜‰ (Exclude postage)
.

Cara Pembelian Pantas;
1. Melalui PM facebook.com/qhaireenstouch
2. Melalui DM @qhaireens_touch
3. Melalui WhatsApp/Telegram +6012-2171853 (www.wasap.my/60122171853)


1

Inner HOT SELLING!
.
Ramaiiii yang cakap bila dah try yang ni memang tak pakai yg lain dah..
.
Inner ni special boleh ikut bentuk kepala. Walaupun inner ni size untuk anak, bila ibu pakai ia akan meregang ikut bentuk kepala ibu pulak...πŸ˜‰
.
Ramai juga yang cakap kualiti setanding inner mahal, tapi nasib baik kat sini RM7 SAHAJA 😊 (exclude postage)
.

Availability as of today:
White
Black
Light blue (last piece)
Mint
Navy blue .
.
Cara Pembelian Pantas;
1. Melalui PM facebook.com/qhaireenstouch
2. Melalui DM @qhaireens_touch
3. Melalui WhatsApp/Telegram +6012-2171853 (www.wasap.my/60122171853)


4

14 pilihan warna!
Cakap je nak warna apa semua ada!
Sparkle ni sebenarnya dah sold out tapi sempat restock!
Ini adalah restock terakhir ye!
.
Macam biasa, tudung2 aljoofre ni semuanya ekslusif n tak dapat kat tempat lain.
Design sparkle ni design yg paling rare sebab boleh pakai kedua2 belah dengan design berbeza!
.
Sebelah depan berkilat dengan goldust dan sebelah dalam ada bunga printed dan rhinestones yang cun sangat!
Ramaiiii dah berjaya dapatkannya tau!
.
Availability as of today
Shawl XL: Baby Blue, Purple, Turquoise.
Shawl M: All available
Shawl S: All available except salmon n dusty pink
Syria XS: Baby blue, Blush pink, Olive, Purple, Royal blue, Salmon, Soft pink, Turquoise available
.
Saiz dan Harga
βœ“ Tudung Syria size XS untuk umur 6 bulan hingga 4 tahun - RM30 set anak tudung dan tudung.
.-Labuh 14" .
βœ“ Shawl size S untuk umur 4 hingga 9 tahun - RM42
-Labuh 20"
-Bukaan muka 8" .
βœ“ Shawl size M untuk umur 9 hingga 12 tahun - RM47
-Labuh 24"
-Bukaan muka 8.5" .
βœ“ Shawl size XL untuk dewasa. (Limited) - RM69
-Labuh 29"
-Bukaan muka 9.5"
.
Pos RM8 SM | RM12 SS
.
Cara Pembelian Pantas;
1. Melalui PM facebook.com/qhaireenstouch
2. Melalui DM @qhaireens_touch
3. Melalui WhatsApp/Telegram +6012-2171853 (www.wasap.my/60122171853)


3

Jom la sedondon dengan #sparkleseriesqhaireenstouch !😍
.
Bukan untuk pakai Raya je...(Raya dah habis πŸ˜‚) kita pakai untuk gi jalan2 senang bawa travel ..tudung 2 in 1 tak payah iron πŸ˜‰
.
Boleh DM or Whatsapp Mama Intan (klik link di bio) untuk cek available sizes and colours 😊


5

Mat Ri Ye ! 😘
.
Sambutan Hari Raya di Tadika Ameera pulak...cam biasa sarung je Sparkle Shawl #sparkleseriesqhaireenstouch ni ..kemas terletak je sampai habis majlis πŸ˜‰
.
Ada lagi yang buat open house minggu terakhir Syawal ni? 😁


1

Sekolah / Tadika banyak yang buat sambutan Hari Raya hari ini kan..maklumlah dah nak penghujung Syawal..
.
Arissa sarung je Sparkle Shawl Black yang senang nak match dengan any outfit ni...lagila ada effect goldust tu memang matching sangat dengan jubah kuning diraja 😍


5

Assalamualaikum gemorning!
Pagi ni Mama Intan nak bagitau pasal stok bling2 series!
.
Bling2 series ni NO RESTOCK ye!
.
Availability as of today;
.
Size XS: Peach, Cream, Purple, Emerald, Khakis.
Size S: Peach & Cream.
Size M: All available except Khakis. Some colours has limited quantity.
.
Size XS - labuh 14" (Sesuai untuk 0-4 tahun)
Harga RM28
.
Size S - labuh 17" (Sesuai untuk 4-7 tahun)
Harga RM30
.
Size M - labuh 20" (sesuai untuk 7-10 tahun)
Harga RM32
.
Pos RM8 SM / RM12 SS
.
Kiraan labuh akan sedikit berbeza apabila dipakai atas faktor lipatan di leher.
.
Cara Pembelian Pantas;
1. Melalui PM facebook.com/qhaireenstouch
2. Melalui DM @qhaireens_touch
3. Melalui WhatsApp/Telegram +6012-2171853 (www.wasap.my/60122171853)


2

Kenapa Instant Printed Ameera ni special? Semua mummy yang dah grab untuk little princess berkongsi testimoni yang sama...material selesa, lembut dan tak panas...jom shopping Instant Printed Ameera ni sementara harga tengah sale..ada 7 corak yang boleh anda pilih...semua pattern memang comey2 😘
.
Jom DM / PM / Whatsapp www.wasap.my/60122171853 Mama Intan sekarang 'INSTANT PRINTED AMEERA' ke :
.
βœ† +6012 2171853 (Mama Intan)
.
Selesa, Ceria, Eksklusif, Kualiti Premium 😘


1

Adik2 comel bergaya tudung Kids 2-Loop Hello Kitty! 😍😍😍
Terima kasih kepada mama adik hantar gambar comey ni! .

Price : RM25! πŸ“² wassap 012-3743812 or DM
.
To view available colours!
klik πŸ‘‰#nurahkidshellokitty2018
#testimonialnurahkids
#kidstudung
#kids2loop #tudungrayabudak2018
#tudungbudakmurah #tudungraya2018 #tudungrayakanakkanak #tudungrayabudak #tudungkanakkanak #tudunginstantbudak #kidshijab #tudungsicomel #tudungforkids #tudungduamukabudak #tudungduamukakanakkanak #tudunglycrabudak


0

Comelnya adik ni bergaya di pagi raya dengan Kids 2-Loop Butterfly 😍😍😍
Terima kasih kepada mama adik hantar gambar.

Price : RM25! πŸ“² wassap 012-3743812 or DM
.
To view available colours!
klik πŸ‘‰#nurahbutterflycolours .
#testimonialnurahkids
#kidstudung
#kids2loop #tudungrayabudak2018
#tudungbudakmurah #tudungraya2018 #tudungrayakanakkanak #tudungrayabudak #tudungkanakkanak #tudunginstantbudak #kidshijab #tudungsicomel #tudungforkids #tudungduamukabudak #tudungduamukakanakkanak #tudunglycrabudak


0

Bergaya tudung sedondon adik beradik dengan Kids 2-Loop Butterfly 😍😍😍
Terima kasih kepada mama adik hantar gambar comey ni! .

Price : RM25! πŸ“² wassap 012-3743812 or DM
.
To view available colours!
klik πŸ‘‰#nurahbutterflycolours .
#testimonialnurahkids
#kidstudung
#kids2loop #tudungrayabudak2018
#tudungbudakmurah #tudungraya2018 #tudungrayakanakkanak #tudungrayabudak #tudungkanakkanak #tudunginstantbudak #kidshijab #tudungsicomel #tudungforkids #tudungduamukabudak #tudungduamukakanakkanak #tudunglycrabudak


0

Alhamdulillah..senang hati dapat comment camni...memang best material Sparkle Shawl ni senang tak payah iron boleh terus pakai..bila pakai kemas terletak je πŸ˜‰
.
Just nak share anak Mama Intan duk ulang pakai Sparkle Shawl ni masa Raya hari tu...dia sarung sendiri je tak payah nak pin2 bagai ..😍 memudahkan kerja Mama Intan sebab terus lipat masuk beg tak payah iron πŸ˜‰
.
Jom order #sparkleseriesqhaireenstouch ni untuk anak2 kesayangan mummy daddy..tak rugi beli banyak warna buat koleksi 😘


1

Selfie sebelum pegi beraya πŸ˜‰Lawa adik ni bergaya dengan Kids 2-Loop Hello Kitty 😍😍😍
Terima kasih kepada mama adik yang share gambar.

Price : RM25! πŸ“² wassap 012-3743812 or DM
.
To view available colours!
klik #nurahkidshellokitty2018 .
#testimonialnurahkids
#kidstudung
#kids2loop #tudungrayabudak2018
#tudungbudakmurah #tudungraya2018 #tudungrayakanakkanak #tudungrayabudak #tudungkanakkanak #tudunginstantbudak #kidshijab #tudungsicomel #tudungforkids #tudungduamukabudak #tudungduamukakanakkanak #tudunglycrabudak


0

OOTD Raya lagi! Adik comel bergaya tudung Kids 2-Loop Butterfly 😍😍😍
Terima kasih kepada mama adik hantar gambar comey ni! .

Price : RM25! πŸ“² wassap 012-3743812 or DM
.
To view available colours!
klik πŸ‘‰#nurahbutterflycolours .
#testimonialnurahkids
#kidstudung
#kids2loop #tudungrayabudak2018
#tudungbudakmurah #tudungraya2018 #tudungrayakanakkanak #tudungrayabudak #tudungkanakkanak #tudunginstantbudak #kidshijab #tudungsicomel #tudungforkids #tudungduamukabudak #tudungduamukakanakkanak #tudunglycrabudak


2

Bergaya tudung sedondon adik beradik dengan Kids 2-Loop Butterfly 😍😍😍
Terima kasih kepada mama adik hantar gambar comey ni! .

Price : RM25! πŸ“² wassap 012-3743812 or DM
.
To view available colours!
klik πŸ‘‰#nurahbutterflycolours .
#testimonialnurahkids
#kidstudung
#kids2loop #tudungrayabudak2018
#tudungbudakmurah #tudungraya2018 #tudungrayakanakkanak #tudungrayabudak #tudungkanakkanak #tudunginstantbudak #kidshijab #tudungsicomel #tudungforkids #tudungduamukabudak #tudungduamukakanakkanak #tudunglycrabudak


0

Ready nak pegi beraya dengan Kids 2-Loop Hello Kitty 😍😍😍
Terima kasih kepada mama adik yang share gambar.

Price : RM25! πŸ“² wassap 012-3743812 or DM
.
To view available colours!
klik #nurahkidshellokitty2018 .
#testimonialnurahkids
#kidstudung
#kids2loop #tudungrayabudak2018
#tudungbudakmurah #tudungraya2018 #tudungrayakanakkanak #tudungrayabudak #tudungkanakkanak #tudunginstantbudak #kidshijab #tudungsicomel #tudungforkids #tudungduamukabudak #tudungduamukakanakkanak #tudunglycrabudak


1

Salam Jumaat dan Salam Syawal ke 8 😊
.
Apabila Mama suruh photoshoot di tepi bendang...πŸ˜‚ .
.
Dah balik Kodiang tak sah kalau takda gambar di tepi bendang πŸ˜… sambil tu jalan2 ambil angin petang 😊
.
#sparkleseriesqhaireenstouch
#familyofqhaireens #qhaireenstraveljourney #qhaireenstouch


3

Update status ke tu dik ?πŸ˜… Hari Raya mesti busy update gambar raya di media sosial kan. Sweetnye adik ni pakai Kids 2-loop Butterfly size M!

Terima kasih kepada mommy yang hantar gambar niπŸ˜‰

Price : RM25! πŸ“² wassap 012-3743812 or DM
.
To view available colours!
klik πŸ‘‰#nurahbutterflycolours .
#testimonialnurahkids
#kidstudung
#kids2loop #tudungrayabudak2018
#tudungbudakmurah #tudungraya2018 #tudungrayakanakkanak #tudungrayabudak #tudungkanakkanak #tudunginstantbudak #kidshijab #tudungsicomel #tudungforkids #tudungduamukabudak #tudungduamukakanakkanak #tudunglycrabudak


0

Comel kan kan kan?
Sesuai sangat kecik2 camni pakai Syria Sparkle. Kemas elok je terletak 😍 kalau yang dah besar tu boleh pakai Shawl Sparkle...sedondon adik beradik ....
.
Cepat2 DM or Whatsapp Mama Intan πŸ˜‰
.
#ootdrayaqhaireenstouch


5

Tak pernah tak comel 😍. Adik Qaireen bergaya di hari raya dengan Kids 2-Loop Butterfly.

Macam2 warna tudung adik ni ada! Terima kasih kepada mama adik yang selalu purchase tudung kami πŸ˜‰

Price : RM25! πŸ“² wassap 012-3743812 or DM
.
To view available colours!
klik πŸ‘‰#nurahbutterflycolours .
#testimonialnurahkids
#kidstudung
#kids2loop #tudungrayabudak2018
#tudungbudakmurah #tudungraya2018 #tudungrayakanakkanak #tudungrayabudak #tudungkanakkanak #tudunginstantbudak #kidshijab #tudungsicomel #tudungforkids #tudungduamukabudak #tudungduamukakanakkanak #tudunglycrabudak


0

Comelnya adik ni bergaya di pagi raya dengan Kids 2-Loop Butterfly 😍😍😍
Terima kasih kepada mama adik hantar gambar.

Price : RM25! πŸ“² wassap 012-3743812 or DM
.
To view available colours!
klik πŸ‘‰#nurahbutterflycolours .
#testimonialnurahkids
#kidstudung
#kids2loop #tudungrayabudak2018
#tudungbudakmurah #tudungraya2018 #tudungrayakanakkanak #tudungrayabudak #tudungkanakkanak #tudunginstantbudak #kidshijab #tudungsicomel #tudungforkids #tudungduamukabudak #tudungduamukakanakkanak #tudunglycrabudak


1

Raya photoshoot background cantik πŸ˜‰ .
.
Thank you Mummy sudi share pic si comel kesayangan menggayakan tudung selesa Instant Printed Ameera - Floral Abstract Pink ni...kurung polos dinaikkan lagi seri dengan colourful printed hijab ni 😍 pakai seharian tak panas memang sangat comfy 😘
.
Jom share lagi pic Raya anda sekeluarga πŸ˜‰ #ootdrayaqhaireenstouch .
.
#printedhijabqhaireenstouch
#feedbackqhaireenstouch


2

Selamat berhujung minggu...Ada yang last minit shopping minggu ni? πŸ˜‰ minggu terakhir sebelum balik kampung 😍
.
Shawl Sparkle Black 2 in 1 ni semestinya warna mesti ada sebab senang nak match dengan any outfit ..boleh pakai depan belakang pulak tu 😊 .
.
Siapa yang dah grab tu jangan lupa share pic comel anak2 anda bergaya di hari raya nanti #ootdrayaqhaireenstouch 😘😘


2

Nah pesanan penaja:

Tudung for girls by claraandrose
Byk lagi corak cute
Colour plain pon ade
Bwh dagu begetah so x pyh pkai keronsang
Rm49 each😊

Contact +60102251016
+60102251016
+60102251016

#iklan #tudungforkids #instanthijab #claraandrosemalaysia


0

STOK LIMITED! Tinggal size S sahaja!
Dah beli baju raya anak2 tapi sukar cari tudung yang matching?
Kami ada solutionnya. Apa kata beli tudung 2loop printed kami. Banyak warna baju boleh matching.

Sekarang tengah sale tau.
RM18 sahaja. Jimat mak! πŸ˜… .
MATERIAL : CHIFFON + LYCRA(Inner)
SIZE : 4-9 tahun

WAπŸ“²012.3743812.atau.DM
.
#tudungbudakmurah #tudungraya2018 #tudungrayabudak #tudungkanakkanak #tudunginstantbudak #kidshijab #kidsinstanthijab #tudungsicomel #tudungforkids #tudungduamukabudak #tudungduamukakanakkanak #kids2loop #tudunglycrabudak #kidstudung


0

STOK MAKIN LIMITED! .
πŸ’•Kids 2-Loop
Butterfly/ Hello Kitty πŸ’• .
===========
Ada 2 Size :
===========
Size S (4 - 9 tahun)
Size M (10-11 tahun)

Price : RM25! πŸ“² wassap 012-3743812 or DM
.
To view available colours!
klik πŸ‘‡πŸ‘‡
#nurahbutterflycolours
#nurahkidshellokitty2018 or swipe picture. πŸ‘‰πŸ‘‰
.
#kidstudung
#kids2loop #tudungrayabudak2018
#tudungbudakmurah #tudungraya2018 #tudungrayakanakkanak #tudungrayabudak #tudungkanakkanak #tudunginstantbudak #kidshijab #tudungsicomel #tudungforkids #tudungduamukabudak #tudungduamukakanakkanak #tudunglycrabudak


0

Dah beli baju raya anak2 tapi sukar cari tudung yang matching?
Kami ada solutionnya. Apa kata beli tudung 2loop printed kami. Banyak warna baju boleh matching.

Sekarang tengah sale tau.RM18 sahaja. Jimat mak! πŸ˜… MATERIAL : CHIFFON + LYCRA(Inner)
SIZE : 4-9 tahun

WAπŸ“²012.3743812.atau.DM
.
#tudungbudakmurah #tudungraya2018 #tudungrayabudak #tudungkanakkanak #tudunginstantbudak #kidshijab #kidsinstanthijab #tudungsicomel #tudungforkids #tudungduamukabudak #tudungduamukakanakkanak #kids2loop #tudunglycrabudak #kidstudung


0

Dah beli baju raya anak2 tapi sukar cari tudung yang matching?
Kami ada solutionnya. Apa kata beli tudung 2loop printed kami. Banyak warna baju boleh matching.

Sekarang tengah sale tau.RM18 sahaja. Jimat mak! πŸ˜… MATERIAL : CHIFFON + LYCRA(Inner)
SIZE : 4-9 tahun

WAπŸ“²012.3743812.atau.DM
.
#tudungbudakmurah #tudungraya2018 #tudungrayabudak #tudungkanakkanak #tudunginstantbudak #kidshijab #kidsinstanthijab #tudungsicomel #tudungforkids #tudungduamukabudak #tudungduamukakanakkanak #kids2loop #tudunglycrabudak #kidstudung


0

Assalamualaikum lovelies.. 😊 .
.
Dah habis shopping Raya untuk satu family?? Kalau belum jemput cuci mata dengan Raya collection yang sememangnya meletops di @qhaireens_touch ..Sesiapa yang nak dapatkan instant hijab for your princess bolehla cepat-cepat buat pilihan 😁😁 Ada seminggu je lagi untuk shopping online sebelum last postage 9 June 2018 😘😘
.
πŸ’žπŸ’žπŸ’ž @qhaireens_touch πŸ’–πŸ’–πŸ’–
.
Cara Pembelian Pantas;
1. Melalui PM facebook.com/qhaireenstouch
2. Melalui DM @qhaireens_touch
3. Melalui WhatsApp/Telegram +6012-2171853 (www.wasap.my/60122171853)


1

.
Masih ada waktu untuk order sampai sebelum raya InsyaAllah😊
.
🚩SIZE AVAILABLE (M)(L)(XL)
.
🎈 PROMO RAMADAN:
πŸŽ‰HARGA DISCOUNT + FREE POSTAGE😍
.
πŸ˜‡OUT BEST SELLING TUDUNG SARUNG RAYA 2018πŸ˜‡
.
🌷TUDUNG INSTANT AUNI🌷
.
βœ…Cantik (kombinasi warna yang ceria)
βœ…Cepat (terus sarung je, tak perlu lilit shawl)
βœ…Selamat (tak perlu pin atau brooch)
βœ…Kemas (awning lembut tersedia yang sentiasa terbentuk cantik)
βœ…Mudah (boleh dibasuh dalam mesin basuh)
βœ…Kualiti tinggi (material moss crepe 320gsm)
βœ…Soft awning (material scuba yang berkualiti)
.
🌷TUDUNG INSTANT AUNI🌷
.
🌼Type: Instant Syria (Soft Awning)
.
🌼Material: Moss Crepe
.
🌼Size:
πŸ”ΉS (4-6 yrs old)
πŸ”ΈM (7-8 yrs old)
πŸ”ΉL (9-10 yrs old)
πŸ”ΈXL (11-12 yrs old)
πŸ”ΉXXL ( 13y/o-adult)
(Model is wearing size XL)
.
🌼PRICE:
πŸ”ΉS/M: RM35
πŸ”ΈL/XL: RM39
πŸ”ΉXXL: RM 42
.
🌼Measurement (length from chin to chest):
πŸ”ΉS: 33cm
πŸ”ΈM: 36cm
πŸ”ΉL: 39.5cm
πŸ”ΈXL: 42cm
πŸ”ΉXXL: 47.5cm
.
πŸ“² whatsapp 012.299.3303 (nadia)
.
#tudungbudak
#tudungbudakinstant
#tudungbudaksarung
#tudungbudaksoftawning
#tudunginstant
#instantshawl
#instantshawlbudak
#shawlbudak
#shawlbudakinstant
#shawldoubleloop
#tudungbaby
#babyhijab
#kidshijab
#tudungcomel
#tudungcantik
#tudungsoftawning
#tudungkanakkanak
#tudungkanak2
#shawlkanakkanak
#shawlkanak2
#innertudungbudak
#anaktudungbudak
#armsockbudak
#handsockbudak
#tudungbudakraya
#shawlbudakraya
#tudungraya2018
#shawlraya2018
#tudungforkids
#tudungrayalabuh


0

.
Masih ada waktu untuk order sampai sebelum raya InsyaAllah😊
.
🚩SIZE AVAILABLE (M)(L)(XL)
.
🎈 PROMO RAMADAN:
πŸŽ‰HARGA DISCOUNT + FREE POSTAGE😍
.
πŸ˜‡OUT BEST SELLING TUDUNG SARUNG RAYA 2018πŸ˜‡
.
🌷TUDUNG INSTANT AUNI🌷
.
βœ…Cantik (kombinasi warna yang ceria)
βœ…Cepat (terus sarung je, tak perlu lilit shawl)
βœ…Selamat (tak perlu pin atau brooch)
βœ…Kemas (awning lembut tersedia yang sentiasa terbentuk cantik)
βœ…Mudah (boleh dibasuh dalam mesin basuh)
βœ…Kualiti tinggi (material moss crepe 320gsm)
βœ…Soft awning (material scuba yang berkualiti)
.
🌷TUDUNG INSTANT AUNI🌷
.
🌼Type: Instant Syria (Soft Awning)
.
🌼Material: Moss Crepe
.
🌼Size:
πŸ”ΉS (4-6 yrs old)
πŸ”ΈM (7-8 yrs old)
πŸ”ΉL (9-10 yrs old)
πŸ”ΈXL (11-12 yrs old)
πŸ”ΉXXL ( 13y/o-adult)
(Model is wearing size XL)
.
🌼PRICE:
πŸ”ΉS/M: RM35
πŸ”ΈL/XL: RM39
πŸ”ΉXXL: RM 42
.
🌼Measurement (length from chin to chest):
πŸ”ΉS: 33cm
πŸ”ΈM: 36cm
πŸ”ΉL: 39.5cm
πŸ”ΈXL: 42cm
πŸ”ΉXXL: 47.5cm
.
πŸ“² whatsapp 012.299.3303 (nadia)
.
#tudungbudak
#tudungbudakinstant
#tudungbudaksarung
#tudungbudaksoftawning
#tudunginstant
#instantshawl
#instantshawlbudak
#shawlbudak
#shawlbudakinstant
#shawldoubleloop
#tudungbaby
#babyhijab
#kidshijab
#tudungcomel
#tudungcantik
#tudungsoftawning
#tudungkanakkanak
#tudungkanak2
#shawlkanakkanak
#shawlkanak2
#innertudungbudak
#anaktudungbudak
#armsockbudak
#handsockbudak
#tudungbudakraya
#shawlbudakraya
#tudungraya2018
#shawlraya2018
#tudungforkids
#tudungrayalabuh


1

Harini nak share gambar adik comel. Excited sangat dapat tudung baru sampai taknak bukakπŸ˜‰ .
.
πŸ’•Kids 2-Loop Hello KittyπŸ’• .
===========
Ada 2 Size :
===========
Size S (4 - 9 tahun)
Size M (10-11 tahun)
.
Price : RM25! πŸ“² wassap 012-3743812 or DM
.
To view available colours!
klik πŸ‘‰#nurahkidshellokitty2018
.
#testimonialnurahkids
#kidstudung
#kids2loop #tudungrayabudak2018
#tudungbudakmurah #tudungraya2018 #tudungrayakanakkanak #tudungrayabudak #tudungkanakkanak #tudunginstantbudak #kidshijab #tudungsicomel #tudungforkids #tudungduamukabudak #tudungduamukakanakkanak #tudunglycrabudak


0

Harini nak share gambar adik comel. Thank you Pn. Rozana for sending this picture 😘😘
.
πŸ’•Kids 2-Loop Hello Kitty πŸ’• .
===========
Ada 2 Size :
===========
Size S (4 - 9 tahun)
Size M (10-11 tahun)
.
Price : RM25! πŸ“² wassap 012-3743812 or DM
.
To view available colours!
klik #nurahkidshellokitty2018 or swipe picture. .
.
#testimonialnurahkids
#kidstudung
#kids2loop #tudungrayabudak2018
#tudungbudakmurah #tudungraya2018 #tudungrayakanakkanak #tudungrayabudak #tudungkanakkanak #tudunginstantbudak #kidshijab #tudungsicomel #tudungforkids #tudungduamukabudak #tudungduamukakanakkanak #tudunglycrabudak


1

Ada customer mengadu katanya anak dia kalau pakai shawl cantiknya sekejap je. Lepas tu dah serabut, rambut keluar, tudung senget dan akhirnya anak jadi rimas dan buka tudung.
Maka dengan penuh prihatin kami menyediakan INNER SPARKLE khas untuk dipakai bersama shawl sparkle terutamanya bagi anak yang berumur 7 tahun ke bawah...yang baru nak belajar pakai shawl πŸ˜…
.
Harga kasih sayang RM8 SAHAJA!
(Postage SM RM 8/SS RM 12)
.
Cara Pembelian Pantas;
1. Melalui PM facebook.com/qhaireenstouch
2. Melalui DM @qhaireens_touch
3. Melalui WhatsApp/Telegram +6012-2171853 (www.wasap.my/60122171853)


1

Thank you Mummy grab one of our famous Blooming Series - Floral Abstract Pink 🌼🌻🌹🌸
.
Material high quality imported Cotton Lycra yang sejuk dan serap peluh...yang penting selesa untuk si manja anda 😍 .
.
Blooming series - FLORAL ABSTRACT PINK, FLORAL CORAL, and FLOWERY PEACH, πŸ’πŸŒΊπŸŒ· .
.
Loving all the patters of BLOOMING SERIES ..memang cantik sangat!! .
.
Cara Pembelian Pantas;
1. Melalui PM facebook.com/qhaireenstouch
2. Melalui DM @qhaireens_touch
3. Melalui WhatsApp/Telegram +6012-2171853 (www.wasap.my/60122171853)


1

JUALAN RAMADHAN
*****************************
Free kids inner tudung (bernilai RM7) untuk setiap pembelian 2 helai tudung Kids 2-loop Hello Kitty atau Butterfly !

Boleh pilih colour inner!
*offer sementara stok masih ada!

MORE COLOURS, SWIPE PICTUREβœ‹ ➑️➑️
.
.
#ramadhansale #sale #nurahkidssale #tudungbudakmurah #tudungraya2018 #tudungrayabudak #tudungkanakkanak #tudunginstantbudak #kidshijab #tudungsicomel #tudungforkids #tudungduamukabudak #tudungduamukakanakkanak #kids2loop #tudunglycrabudak #kidstudung


0

Harini nak share gambar adik comel. Thank you Pn. @ieydamirza for sending this picture. Adik ni mesti excited sbb dah dpt tudung raya! Mommies yang lain bila lagi nak dapatkan tudung ni untuk anak2? πŸ˜‰ .
.
πŸ’•Kids 2-Loop ButterflyπŸ’• .
===========
Ada 2 Size :
===========
Size S (4 - 9 tahun)
Size M (10-11 tahun)
.
Price : RM25! πŸ“² wassap 012-3743812 or DM
.
To view available colours!
klik πŸ‘‰#nurahbutterflycolours or swipe picture. .
.
#testimonialnurahkids
#kidstudung
#kids2loop #tudungrayabudak2018
#tudungbudakmurah #tudungraya2018 #tudungrayakanakkanak #tudungrayabudak #tudungkanakkanak #tudunginstantbudak #kidshijab #tudungsicomel #tudungforkids #tudungduamukabudak #tudungduamukakanakkanak #tudunglycrabudak


0

Harini nak kongsi gambar adik2 comel. Terima kasih kepada mama adik hantar gambar.Dah ready nak raya dah ! πŸ˜‰ .
πŸ’•Kids 2-Loop ButterflyπŸ’• .
===========
Ada 2 Size :
===========
Size S (4 - 9 tahun)
Size M (10-11 tahun)
.
Price : RM25! πŸ“² wassap 012-3743812 or DM
.
To view available colours!
klik πŸ‘‰#nurahbutterflycolours or swipe picture. .
.
#testimonialnurahkids
#kidstudung
#kids2loop #tudungrayabudak2018
#tudungbudakmurah #tudungraya2018 #tudungrayakanakkanak #tudungrayabudak #tudungkanakkanak #tudunginstantbudak #kidshijab #tudungsicomel #tudungforkids #tudungduamukabudak #tudungduamukakanakkanak #tudunglycrabudak


0

Ada yang tercari2 tudung plain , material cotton lycra yang lembut dan sejuk, #babyhijab yang super comfy dengan harga PROMOSI πŸŽ‰πŸŽ‰
.
INSTANT BOW AFIA KIDS HIJAB SARUNG JE SIAP! .
.
πŸŽ€ Tudung sarung awning lembut .
πŸŽ€ Ruffles // Handmade mini bow // Lace warna pink pastel dengan sulaman emas // Jahitan double stitches di bahagian awning agar terbentuk kemas .
πŸŽ€ Material cotton lycra yang lembut dan selesa // Cooling tidak panas //Tudung sarung tidak memerlukan pin // Mudah dipakai .
.
5 kombinasi warna yang menarik!
.
Saiz Dan Harga:
XS (bayi - 2 tahun) πŸ’₯ RM 25 (normal price RM 29)
S (3 - 5 tahun) πŸ’₯ RM 27 (normal price RM 31)
M (6 - 8 tahun) πŸ’₯ RM 29 (normal price RM 33)
.
Postage RM 8 (SM) / RM 12 (SS)
.
Ukuran :
XS (labuh dari dagu 8 inch)
S (labuh dari dagu 10 inch)
M (labuh dari dagu 12 inch)
. .
πŸ’¬ DM or πŸ“± Whatsapp Mama Intan +6012-2171853 untuk cek available sizes..stocks are limited!
.


5

14 COLOURS OF SPARKLE SHAWL πŸ’–πŸ’–πŸ’–
.
Sparkle Series ni design PALING EKSKLUSIF, PALING CANTIK, PALING LUARBIASA di antara semua tudung kanak2 yang ada!
.
Sparkle Series direka istimewa dengan 14 pilihan warna cun dan 4 size pilihan! Semua warna memukau mata jatuh ke hati!
.
Jom kita tengok apa kelebihan Sparkle Series yang luar biasa ini!
.
βœ“ 2 design untuk peringkat umur berbeza.
βœ“ Tudung Shawl boleh dipakai kedua2 bahagian tudung, dalam dan luar dengan rekaan berlainan seperti 2 tudung yg berbeza. Beli 1 tudung macam 2 tudung!
βœ“ Bahagian depan tudung ada goldust effect dan metal tag yang ekslusif.
βœ“ Bahagian dalam tudung ada corak bunga printed dengan rhinestone yang bersinar.
βœ“ Semua sparkle series tidak memerlukan sebarang pin.
βœ“ Dihasilkan dengan penuh kasih sayang daripada material Lycra berkualiti tinggi yang kemas, selesa, sejuk dan tidak jarang.
βœ“ 12 pilihan warna yang pastinya menepati citarasa!
.
Saiz dan Harga
βœ“ Tudung Syria size XS untuk umur 6 bulan hingga 4 tahun - RM30 set anak tudung dan tudung.
-Labuh 14" .
.
βœ“ Shawl size S untuk umur 4 hingga 9 tahun - RM42
-Labuh 20"
-Bukaan muka 8"
.
βœ“ Shawl size M untuk umur 9 hingga 12 tahun - RM47
-Labuh 24"
-Bukaan muka 8.5"
.
βœ“ Shawl size XL untuk dewasa. (Limited) - RM69
-Labuh 29"
-Bukaan muka 9.5"
.
Pos RM8 SM / RM12 SS
.
Cara Pembelian Pantas;
1. Melalui PM facebook.com/qhaireenstouch
2. Melalui DM @qhaireens_touch
3. Melalui WhatsApp/Telegram +6012-2171853 (www.wasap.my/60122171853)


1

New colour for Sparkle Series πŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’Ž
.
SWEET PINK a.k.a PINK CAIR πŸ’–
.
Sparkle Series ni design PALING EKSKLUSIF, PALING CANTIK, PALING LUARBIASA di antara semua tudung kanak2 yang ada!
.
Sparkle Series direka istimewa dengan 14 pilihan warna cun dan 4 size pilihan! Semua warna memukau mata jatuh ke hati!
.
Jom kita tengok apa kelebihan Sparkle Series yang luar biasa ini!
.
βœ“ 2 design untuk peringkat umur berbeza.
βœ“ Tudung Shawl boleh dipakai kedua2 bahagian tudung, dalam dan luar dengan rekaan berlainan seperti 2 tudung yg berbeza. Beli 1 tudung macam 2 tudung!
βœ“ Bahagian depan tudung ada goldust effect dan metal tag yang ekslusif.
βœ“ Bahagian dalam tudung ada corak bunga printed dengan rhinestone yang bersinar.
βœ“ Semua sparkle series tidak memerlukan sebarang pin.
βœ“ Dihasilkan dengan penuh kasih sayang daripada material Lycra berkualiti tinggi yang kemas, selesa, sejuk dan tidak jarang.
βœ“ 12 pilihan warna yang pastinya menepati citarasa!
.
Saiz dan Harga
βœ“ Tudung Syria size XS untuk umur 6 bulan hingga 4 tahun - RM30 set anak tudung dan tudung.
-Labuh 14" .
.
βœ“ Shawl size S untuk umur 4 hingga 9 tahun - RM42
-Labuh 20"
-Bukaan muka 8"
.
βœ“ Shawl size M untuk umur 9 hingga 12 tahun - RM47
-Labuh 24"
-Bukaan muka 8.5"
.
βœ“ Shawl size XL untuk dewasa. (Limited) - RM69
-Labuh 29"
-Bukaan muka 9.5"
.
Pos RM8 SM / RM12 SS
.
Cara Pembelian Pantas;
1. Melalui PM facebook.com/qhaireenstouch
2. Melalui DM @qhaireens_touch
3. Melalui WhatsApp/Telegram +6012-2171853 (www.wasap.my/60122171853)


1

New colour for Sparkle Series πŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’Ž
.
BLUSH PINK a.k.a PINK BELACAN πŸ’–
.
Sparkle Series ni design PALING EKSKLUSIF, PALING CANTIK, PALING LUARBIASA di antara semua tudung kanak2 yang ada!
.
Sparkle Series direka istimewa dengan 14 pilihan warna cun dan 4 size pilihan! Semua warna memukau mata jatuh ke hati!
.
Jom kita tengok apa kelebihan Sparkle Series yang luar biasa ini!
.
βœ“ 2 design untuk peringkat umur berbeza.
βœ“ Tudung Shawl boleh dipakai kedua2 bahagian tudung, dalam dan luar dengan rekaan berlainan seperti 2 tudung yg berbeza. Beli 1 tudung macam 2 tudung!
βœ“ Bahagian depan tudung ada goldust effect dan metal tag yang ekslusif.
βœ“ Bahagian dalam tudung ada corak bunga printed dengan rhinestone yang bersinar.
βœ“ Semua sparkle series tidak memerlukan sebarang pin.
βœ“ Dihasilkan dengan penuh kasih sayang daripada material Lycra berkualiti tinggi yang kemas, selesa, sejuk dan tidak jarang.
βœ“ 12 pilihan warna yang pastinya menepati citarasa!
.
Saiz dan Harga
βœ“ Tudung Syria size XS untuk umur 6 bulan hingga 4 tahun - RM30 set anak tudung dan tudung.
-Labuh 14" .
.
βœ“ Shawl size S untuk umur 4 hingga 9 tahun - RM42
-Labuh 20"
-Bukaan muka 8"
.
βœ“ Shawl size M untuk umur 9 hingga 12 tahun - RM47
-Labuh 24"
-Bukaan muka 8.5"
.
βœ“ Shawl size XL untuk dewasa. (Limited) - RM69
-Labuh 29"
-Bukaan muka 9.5"
.
Pos RM8 SM / RM12 SS
.
Cara Pembelian Pantas;
1. Melalui PM facebook.com/qhaireenstouch
2. Melalui DM @qhaireens_touch
3. Melalui WhatsApp/Telegram +6012-2171853 (www.wasap.my/60122171853)


3

Dah beli baju raya anak2 tapi sukar cari tudung yang matching. Jangan risau mommies, kami
boleh bantu cari warna yang sesuaii!
Hantarkan sahaja gambar baju anak ke whatsapp πŸ“²0123743812πŸ“ž.atau. DM

Kami akan bantu mommies semua cari tudung warna yang sesuai πŸ˜€πŸ˜€
.
To view available colours!
klik πŸ‘‰#nurahbutterflycolours
.
#kidstudung
#kids2loop #tudungrayabudak2018
#tudungbudakmurah #tudungraya2018 #tudungrayakanakkanak #tudungrayabudak #tudungkanakkanak #tudunginstantbudak #kidshijab #tudungsicomel #tudungforkids #tudungduamukabudak #tudungduamukakanakkanak #tudunglycrabudak


0

Dah beli baju raya anak2 tapi sukar cari tudung yang matching?
Kami ada solutionnya. Apa kata beli tudung 2loop printed kami. Banyak warna baju boleh matching.

Sekarang tengah sale.>> RM18 sahaja.
Boleh pilih warna inner taw!
Jimat mak! πŸ˜…

Material : Quality Italian Chiffon + Lycra (Inner)
.
WAπŸ“²012.3743812.atau.DM.
.
#tudungbudakmurah #tudungraya2018 #tudungrayabudak #tudungkanakkanak #tudunginstantbudak #kidshijab #kidsinstanthijab #tudungsicomel #tudungforkids #tudungduamukabudak #tudungduamukakanakkanak #kids2loop #tudunglycrabudak #kidstudung


0

Masyaallah...comel sangat adik ni memakai Sparkle Syria size XS...Baru berumur 8 bulan tau 😍 kemas terletak je kan ...
.
Nak sedondon Mummy dan anak2?? Sparkle Series ni available in sizes starting from baby 6 months to adult size..
.
Cara Pembelian Pantas;
1. Melalui PM facebook.com/qhaireenstouch
2. Melalui DM @qhaireens_touch
3. Melalui WhatsApp/Telegram +6012-2171853 (www.wasap.my/60122171853)


7

⭐️RESTOCKED⭐️
Ada 16 warna untuk you all pilih. Tudung favourite saya ni, super selesa dan super senang😍
.
🚩SIZE AVAILABLE (M)(L)(XL)
.
🎈 PROMO RAMADAN:
πŸŽ‰HARGA DISCOUNT + FREE POSTAGE😍
.
πŸ˜‡OUT BEST SELLING TUDUNG SARUNG RAYA 2018πŸ˜‡
.
🌷TUDUNG INSTANT AUNI🌷
.
βœ…Cantik (kombinasi warna yang ceria)
βœ…Cepat (terus sarung je, tak perlu lilit shawl)
βœ…Selamat (tak perlu pin atau brooch)
βœ…Kemas (awning lembut tersedia yang sentiasa terbentuk cantik)
βœ…Mudah (boleh dibasuh dalam mesin basuh)
βœ…Kualiti tinggi (material moss crepe 320gsm)
βœ…Soft awning (material scuba yang berkualiti)
.
🌷TUDUNG INSTANT AUNI🌷
.
🌼Type: Instant Syria (Soft Awning)
.
🌼Material: Moss Crepe
.
🌼Size:
πŸ”ΉS (4-6 yrs old)
πŸ”ΈM (7-8 yrs old)
πŸ”ΉL (9-10 yrs old)
πŸ”ΈXL (11-12 yrs old)
πŸ”ΉXXL ( 13y/o-adult)
(Model is wearing size XL)
.
🌼PRICE:
πŸ”ΉS/M: RM35
πŸ”ΈL/XL: RM39
πŸ”ΉXXL: RM 42
.
🌼Measurement (length from chin to chest):
πŸ”ΉS: 33cm
πŸ”ΈM: 36cm
πŸ”ΉL: 39.5cm
πŸ”ΈXL: 42cm
πŸ”ΉXXL: 47.5cm
.
πŸ“² whatsapp 012.299.3303 (nadia)
.
#tudungbudak
#tudungbudakinstant
#tudungbudaksarung
#tudungbudaksoftawning
#tudunginstant
#instantshawl
#instantshawlbudak
#shawlbudak
#shawlbudakinstant
#shawldoubleloop
#tudungbaby
#babyhijab
#kidshijab
#tudungcomel
#tudungcantik
#tudungsoftawning
#tudungkanakkanak
#tudungkanak2
#shawlkanakkanak
#shawlkanak2
#innertudungbudak
#anaktudungbudak
#armsockbudak
#handsockbudak
#tudungbudakraya
#shawlbudakraya
#tudungraya2018
#shawlraya2018
#tudungforkids
#tudungrayalabuh


1

⭐️RESTOCKED⭐️
Ada 16 warna untuk you all pilih. Tudung favourite saya ni, super selesa dan super senang😍
.
🚩SIZE AVAILABLE (M)(L)(XL)
.
🎈 PROMO RAMADAN:
πŸŽ‰HARGA DISCOUNT + FREE POSTAGE😍
.
πŸ˜‡OUT BEST SELLING TUDUNG SARUNG RAYA 2018πŸ˜‡
.
🌷TUDUNG INSTANT AUNI🌷
.
βœ…Cantik (kombinasi warna yang ceria)
βœ…Cepat (terus sarung je, tak perlu lilit shawl)
βœ…Selamat (tak perlu pin atau brooch)
βœ…Kemas (awning lembut tersedia yang sentiasa terbentuk cantik)
βœ…Mudah (boleh dibasuh dalam mesin basuh)
βœ…Kualiti tinggi (material moss crepe 320gsm)
βœ…Soft awning (material scuba yang berkualiti)
.
🌷TUDUNG INSTANT AUNI🌷
.
🌼Type: Instant Syria (Soft Awning)
.
🌼Material: Moss Crepe
.
🌼Size:
πŸ”ΉS (4-6 yrs old)
πŸ”ΈM (7-8 yrs old)
πŸ”ΉL (9-10 yrs old)
πŸ”ΈXL (11-12 yrs old)
πŸ”ΉXXL ( 13y/o-adult)
(Model is wearing size XL)
.
🌼PRICE:
πŸ”ΉS/M: RM35
πŸ”ΈL/XL: RM39
πŸ”ΉXXL: RM 42
.
🌼Measurement (length from chin to chest):
πŸ”ΉS: 33cm
πŸ”ΈM: 36cm
πŸ”ΉL: 39.5cm
πŸ”ΈXL: 42cm
πŸ”ΉXXL: 47.5cm
.
πŸ“² whatsapp 012.299.3303 (nadia)
.
#tudungbudak
#tudungbudakinstant
#tudungbudaksarung
#tudungbudaksoftawning
#tudunginstant
#instantshawl
#instantshawlbudak
#shawlbudak
#shawlbudakinstant
#shawldoubleloop
#tudungbaby
#babyhijab
#kidshijab
#tudungcomel
#tudungcantik
#tudungsoftawning
#tudungkanakkanak
#tudungkanak2
#shawlkanakkanak
#shawlkanak2
#innertudungbudak
#anaktudungbudak
#armsockbudak
#handsockbudak
#tudungbudakraya
#shawlbudakraya
#tudungraya2018
#shawlraya2018
#tudungforkids
#tudungrayalabuh


0

⭐️RESTOCKED⭐️
Ada 16 warna untuk you all pilih. Tudung favourite saya ni, super selesa dan super senang😍
.
🚩SIZE AVAILABLE (M)(L)(XL)
.
🎈 PROMO RAMADAN:
πŸŽ‰HARGA DISCOUNT + FREE POSTAGE😍
.
πŸ˜‡OUT BEST SELLING TUDUNG SARUNG RAYA 2018πŸ˜‡
.
🌷TUDUNG INSTANT AUNI🌷
.
βœ…Cantik (kombinasi warna yang ceria)
βœ…Cepat (terus sarung je, tak perlu lilit shawl)
βœ…Selamat (tak perlu pin atau brooch)
βœ…Kemas (awning lembut tersedia yang sentiasa terbentuk cantik)
βœ…Mudah (boleh dibasuh dalam mesin basuh)
βœ…Kualiti tinggi (material moss crepe 320gsm)
βœ…Soft awning (material scuba yang berkualiti)
.
🌷TUDUNG INSTANT AUNI🌷
.
🌼Type: Instant Syria (Soft Awning)
.
🌼Material: Moss Crepe
.
🌼Size:
πŸ”ΉS (4-6 yrs old)
πŸ”ΈM (7-8 yrs old)
πŸ”ΉL (9-10 yrs old)
πŸ”ΈXL (11-12 yrs old)
πŸ”ΉXXL ( 13y/o-adult)
(Model is wearing size XL)
.
🌼PRICE:
πŸ”ΉS/M: RM35
πŸ”ΈL/XL: RM39
πŸ”ΉXXL: RM 42
.
🌼Measurement (length from chin to chest):
πŸ”ΉS: 33cm
πŸ”ΈM: 36cm
πŸ”ΉL: 39.5cm
πŸ”ΈXL: 42cm
πŸ”ΉXXL: 47.5cm
.
πŸ“² whatsapp 012.299.3303 (nadia)
.
#tudungbudak
#tudungbudakinstant
#tudungbudaksarung
#tudungbudaksoftawning
#tudunginstant
#instantshawl
#instantshawlbudak
#shawlbudak
#shawlbudakinstant
#shawldoubleloop
#tudungbaby
#babyhijab
#kidshijab
#tudungcomel
#tudungcantik
#tudungsoftawning
#tudungkanakkanak
#tudungkanak2
#shawlkanakkanak
#shawlkanak2
#innertudungbudak
#anaktudungbudak
#armsockbudak
#handsockbudak
#tudungbudakraya
#shawlbudakraya
#tudungraya2018
#shawlraya2018
#tudungforkids
#tudungrayalabuh


2

⭐️RESTOCKED⭐️
Ada 16 warna untuk you all pilih. Tudung favourite saya ni, super selesa dan super senang😍
.
🚩SIZE AVAILABLE (M)(L)(XL)
.
🎈 PROMO RAMADAN:
πŸŽ‰HARGA DISCOUNT + FREE POSTAGE😍
.
πŸ˜‡OUT BEST SELLING TUDUNG SARUNG RAYA 2018πŸ˜‡
.
🌷TUDUNG INSTANT AUNI🌷
.
βœ…Cantik (kombinasi warna yang ceria)
βœ…Cepat (terus sarung je, tak perlu lilit shawl)
βœ…Selamat (tak perlu pin atau brooch)
βœ…Kemas (awning lembut tersedia yang sentiasa terbentuk cantik)
βœ…Mudah (boleh dibasuh dalam mesin basuh)
βœ…Kualiti tinggi (material moss crepe 320gsm)
βœ…Soft awning (material scuba yang berkualiti)
.
🌷TUDUNG INSTANT AUNI🌷
.
🌼Type: Instant Syria (Soft Awning)
.
🌼Material: Moss Crepe
.
🌼Size:
πŸ”ΉS (4-6 yrs old)
πŸ”ΈM (7-8 yrs old)
πŸ”ΉL (9-10 yrs old)
πŸ”ΈXL (11-12 yrs old)
πŸ”ΉXXL ( 13y/o-adult)
(Model is wearing size XL)
.
🌼PRICE:
πŸ”ΉS/M: RM35
πŸ”ΈL/XL: RM39
πŸ”ΉXXL: RM 42
.
🌼Measurement (length from chin to chest):
πŸ”ΉS: 33cm
πŸ”ΈM: 36cm
πŸ”ΉL: 39.5cm
πŸ”ΈXL: 42cm
πŸ”ΉXXL: 47.5cm
.
πŸ“² whatsapp 012.299.3303 (nadia)
.
#tudungbudak
#tudungbudakinstant
#tudungbudaksarung
#tudungbudaksoftawning
#tudunginstant
#instantshawl
#instantshawlbudak
#shawlbudak
#shawlbudakinstant
#shawldoubleloop
#tudungbaby
#babyhijab
#kidshijab
#tudungcomel
#tudungcantik
#tudungsoftawning
#tudungkanakkanak
#tudungkanak2
#shawlkanakkanak
#shawlkanak2
#innertudungbudak
#anaktudungbudak
#armsockbudak
#handsockbudak
#tudungbudakraya
#shawlbudakraya
#tudungraya2018
#shawlraya2018
#tudungforkids
#tudungrayalabuh


1

⭐️RESTOCKED⭐️
Ada 16 warna untuk you all pilih. Tudung favourite saya ni, super selesa dan super senang😍
.
🚩SIZE AVAILABLE (M)(L)(XL)
.
🎈 PROMO RAMADAN:
πŸŽ‰HARGA DISCOUNT + FREE POSTAGE😍
.
πŸ˜‡OUT BEST SELLING TUDUNG SARUNG RAYA 2018πŸ˜‡
.
🌷TUDUNG INSTANT AUNI🌷
.
βœ…Cantik (kombinasi warna yang ceria)
βœ…Cepat (terus sarung je, tak perlu lilit shawl)
βœ…Selamat (tak perlu pin atau brooch)
βœ…Kemas (awning lembut tersedia yang sentiasa terbentuk cantik)
βœ…Mudah (boleh dibasuh dalam mesin basuh)
βœ…Kualiti tinggi (material moss crepe 320gsm)
βœ…Soft awning (material scuba yang berkualiti)
.
🌷TUDUNG INSTANT AUNI🌷
.
🌼Type: Instant Syria (Soft Awning)
.
🌼Material: Moss Crepe
.
🌼Size:
πŸ”ΉS (4-6 yrs old)
πŸ”ΈM (7-8 yrs old)
πŸ”ΉL (9-10 yrs old)
πŸ”ΈXL (11-12 yrs old)
πŸ”ΉXXL ( 13y/o-adult)
(Model is wearing size XL)
.
🌼PRICE:
πŸ”ΉS/M: RM35
πŸ”ΈL/XL: RM39
πŸ”ΉXXL: RM 42
.
🌼Measurement (length from chin to chest):
πŸ”ΉS: 33cm
πŸ”ΈM: 36cm
πŸ”ΉL: 39.5cm
πŸ”ΈXL: 42cm
πŸ”ΉXXL: 47.5cm
.
πŸ“² whatsapp 012.299.3303 (nadia)
.
#tudungbudak
#tudungbudakinstant
#tudungbudaksarung
#tudungbudaksoftawning
#tudunginstant
#instantshawl
#instantshawlbudak
#shawlbudak
#shawlbudakinstant
#shawldoubleloop
#tudungbaby
#babyhijab
#kidshijab
#tudungcomel
#tudungcantik
#tudungsoftawning
#tudungkanakkanak
#tudungkanak2
#shawlkanakkanak
#shawlkanak2
#innertudungbudak
#anaktudungbudak
#armsockbudak
#handsockbudak
#tudungbudakraya
#shawlbudakraya
#tudungraya2018
#shawlraya2018
#tudungforkids
#tudungrayalabuh


1

⭐️RESTOCKED⭐️
.
🚩SIZE AVAILABLE (M)(L)(XL)
.
🎈 PROMO RAMADAN:
πŸŽ‰HARGA DISCOUNT + FREE POSTAGE😍
.
πŸ˜‡OUT BEST SELLING TUDUNG SARUNG RAYA 2018πŸ˜‡
.
🌷TUDUNG INSTANT AUNI🌷
.
βœ…Cantik (kombinasi warna yang ceria)
βœ…Cepat (terus sarung je, tak perlu lilit shawl)
βœ…Selamat (tak perlu pin atau brooch)
βœ…Kemas (awning lembut tersedia yang sentiasa terbentuk cantik)
βœ…Mudah (boleh dibasuh dalam mesin basuh)
βœ…Kualiti tinggi (material moss crepe 320gsm)
βœ…Soft awning (material scuba yang berkualiti)
.
🌷TUDUNG INSTANT AUNI🌷
.
🌼Type: Instant Syria (Soft Awning)
.
🌼Material: Moss Crepe
.
🌼Size:
πŸ”ΉS (4-6 yrs old)
πŸ”ΈM (7-8 yrs old)
πŸ”ΉL (9-10 yrs old)
πŸ”ΈXL (11-12 yrs old)
πŸ”ΉXXL ( 13y/o-adult)
(Model is wearing size XL)
.
🌼PRICE:
πŸ”ΉS/M: RM35
πŸ”ΈL/XL: RM39
πŸ”ΉXXL: RM 42
.
🌼Measurement (length from chin to chest):
πŸ”ΉS: 33cm
πŸ”ΈM: 36cm
πŸ”ΉL: 39.5cm
πŸ”ΈXL: 42cm
πŸ”ΉXXL: 47.5cm
.
πŸ“² whatsapp 012.299.3303 (nadia)
.
#tudungbudak
#tudungbudakinstant
#tudungbudaksarung
#tudungbudaksoftawning
#tudunginstant
#instantshawl
#instantshawlbudak
#shawlbudak
#shawlbudakinstant
#shawldoubleloop
#tudungbaby
#babyhijab
#kidshijab
#tudungcomel
#tudungcantik
#tudungsoftawning
#tudungkanakkanak
#tudungkanak2
#shawlkanakkanak
#shawlkanak2
#innertudungbudak
#anaktudungbudak
#armsockbudak
#handsockbudak
#tudungbudakraya
#shawlbudakraya
#tudungraya2018
#shawlraya2018
#tudungforkids
#tudungrayalabuh


0

Selamat berhujung minggu..minggu shopping Raya dah bermula...penat shopping offline moh le kita shopping online je 😁
.
Comel sangat kan adik ni mengenakan Instant Hijab Ameera - Hello Kitty Magenta ni...pattern hot πŸ”₯ ni tinggal size S je...cepat2 DM / Whatsapp Mama Intan kay (klik je link di bio) πŸ˜‰
.
Thank you Mummy for sharing this cute pic 😍 tak sempat tunggu Raya dah pakai pergi mengaji...senang kan sarung je zaaasss 😊
.
Regrann from @fienacraft - Tq ya sis @qhaireens_touch
Sapa nak beli tudung cecomel leh skodeng IG ni ya
@qhaireens_touch
@qhaireens_touch
Anak dara saya suka sangat. Tp mamanya snap muka die balik ngaji jd muka penat kuikuikuiπŸ˜†


4

⭐️RESTOCKED⭐️
.
🚩SIZE AVAILABLE (M)(L)(XL)
.
🎈 PROMO RAMADAN:
πŸŽ‰HARGA DISCOUNT + FREE POSTAGE😍
.
πŸ˜‡OUT BEST SELLING TUDUNG SARUNG RAYA 2018πŸ˜‡
.
🌷TUDUNG INSTANT AUNI🌷
.
βœ…Cantik (kombinasi warna yang ceria)
βœ…Cepat (terus sarung je, tak perlu lilit shawl)
βœ…Selamat (tak perlu pin atau brooch)
βœ…Kemas (awning lembut tersedia yang sentiasa terbentuk cantik)
βœ…Mudah (boleh dibasuh dalam mesin basuh)
βœ…Kualiti tinggi (material moss crepe 320gsm)
βœ…Soft awning (material scuba yang berkualiti)
.
🌷TUDUNG INSTANT AUNI🌷
.
🌼Type: Instant Syria (Soft Awning)
.
🌼Material: Moss Crepe
.
🌼Size:
πŸ”ΉS (4-6 yrs old)
πŸ”ΈM (7-8 yrs old)
πŸ”ΉL (9-10 yrs old)
πŸ”ΈXL (11-12 yrs old)
πŸ”ΉXXL ( 13y/o-adult)
(Model is wearing size XL)
.
🌼PRICE:
πŸ”ΉS/M: RM35
πŸ”ΈL/XL: RM39
πŸ”ΉXXL: RM 42
.
🌼Measurement (length from chin to chest):
πŸ”ΉS: 33cm
πŸ”ΈM: 36cm
πŸ”ΉL: 39.5cm
πŸ”ΈXL: 42cm
πŸ”ΉXXL: 47.5cm
.
πŸ“² whatsapp 012.299.3303 (nadia)
.
#tudungbudak
#tudungbudakinstant
#tudungbudaksarung
#tudungbudaksoftawning
#tudunginstant
#instantshawl
#instantshawlbudak
#shawlbudak
#shawlbudakinstant
#shawldoubleloop
#tudungbaby
#babyhijab
#kidshijab
#tudungcomel
#tudungcantik
#tudungsoftawning
#tudungkanakkanak
#tudungkanak2
#shawlkanakkanak
#shawlkanak2
#innertudungbudak
#anaktudungbudak
#armsockbudak
#handsockbudak
#tudungbudakraya
#shawlbudakraya
#tudungraya2018
#shawlraya2018
#tudungforkids
#tudungrayalabuh


0

⭐️RESTOCKED⭐️
.
🚩SIZE AVAILABLE (M)(L)(XL)
.
🎈 PROMO RAMADAN:
πŸŽ‰HARGA DISCOUNT + FREE POSTAGE😍
.
πŸ˜‡OUT BEST SELLING TUDUNG SARUNG RAYA 2018πŸ˜‡
.
🌷TUDUNG INSTANT AUNI🌷
.
βœ…Cantik (kombinasi warna yang ceria)
βœ…Cepat (terus sarung je, tak perlu lilit shawl)
βœ…Selamat (tak perlu pin atau brooch)
βœ…Kemas (awning lembut tersedia yang sentiasa terbentuk cantik)
βœ…Mudah (boleh dibasuh dalam mesin basuh)
βœ…Kualiti tinggi (material moss crepe 320gsm)
βœ…Soft awning (material scuba yang berkualiti)
.
🌷TUDUNG INSTANT AUNI🌷
.
🌼Type: Instant Syria (Soft Awning)
.
🌼Material: Moss Crepe
.
🌼Size:
πŸ”ΉS (4-6 yrs old)
πŸ”ΈM (7-8 yrs old)
πŸ”ΉL (9-10 yrs old)
πŸ”ΈXL (11-12 yrs old)
πŸ”ΉXXL ( 13y/o-adult)
(Model is wearing size XL)
.
🌼PRICE:
πŸ”ΉS/M: RM35
πŸ”ΈL/XL: RM39
πŸ”ΉXXL: RM 42
.
🌼Measurement (length from chin to chest):
πŸ”ΉS: 33cm
πŸ”ΈM: 36cm
πŸ”ΉL: 39.5cm
πŸ”ΈXL: 42cm
πŸ”ΉXXL: 47.5cm
.
πŸ“² whatsapp 012.299.3303 (nadia)
.
#tudungbudak
#tudungbudakinstant
#tudungbudaksarung
#tudungbudaksoftawning
#tudunginstant
#instantshawl
#instantshawlbudak
#shawlbudak
#shawlbudakinstant
#shawldoubleloop
#tudungbaby
#babyhijab
#kidshijab
#tudungcomel
#tudungcantik
#tudungsoftawning
#tudungkanakkanak
#tudungkanak2
#shawlkanakkanak
#shawlkanak2
#innertudungbudak
#anaktudungbudak
#armsockbudak
#handsockbudak
#tudungbudakraya
#shawlbudakraya
#tudungraya2018
#shawlraya2018
#tudungforkids
#tudungrayalabuh


0

⭐️RESTOCKED⭐️
.
🚩SIZE AVAILABLE (M)(L)(XL)
.
🎈 PROMO RAMADAN:
πŸŽ‰HARGA DISCOUNT + FREE POSTAGE😍
.
πŸ˜‡OUT BEST SELLING TUDUNG SARUNG RAYA 2018πŸ˜‡
.
🌷TUDUNG INSTANT AUNI🌷
.
βœ…Cantik (kombinasi warna yang ceria)
βœ…Cepat (terus sarung je, tak perlu lilit shawl)
βœ…Selamat (tak perlu pin atau brooch)
βœ…Kemas (awning lembut tersedia yang sentiasa terbentuk cantik)
βœ…Mudah (boleh dibasuh dalam mesin basuh)
βœ…Kualiti tinggi (material moss crepe 320gsm)
βœ…Soft awning (material scuba yang berkualiti)
.
🌷TUDUNG INSTANT AUNI🌷
.
🌼Type: Instant Syria (Soft Awning)
.
🌼Material: Moss Crepe
.
🌼Size:
πŸ”ΉS (4-6 yrs old)
πŸ”ΈM (7-8 yrs old)
πŸ”ΉL (9-10 yrs old)
πŸ”ΈXL (11-12 yrs old)
πŸ”ΉXXL ( 13y/o-adult)
(Model is wearing size XL)
.
🌼PRICE:
πŸ”ΉS/M: RM35
πŸ”ΈL/XL: RM39
πŸ”ΉXXL: RM 42
.
🌼Measurement (length from chin to chest):
πŸ”ΉS: 33cm
πŸ”ΈM: 36cm
πŸ”ΉL: 39.5cm
πŸ”ΈXL: 42cm
πŸ”ΉXXL: 47.5cm
.
πŸ“² whatsapp 012.299.3303 (nadia)
.
#tudungbudak
#tudungbudakinstant
#tudungbudaksarung
#tudungbudaksoftawning
#tudunginstant
#instantshawl
#instantshawlbudak
#shawlbudak
#shawlbudakinstant
#shawldoubleloop
#tudungbaby
#babyhijab
#kidshijab
#tudungcomel
#tudungcantik
#tudungsoftawning
#tudungkanakkanak
#tudungkanak2
#shawlkanakkanak
#shawlkanak2
#innertudungbudak
#anaktudungbudak
#armsockbudak
#handsockbudak
#tudungbudakraya
#shawlbudakraya
#tudungraya2018
#shawlraya2018
#tudungforkids
#tudungrayalabuh


0

Assalamualaikum,
Sambil shopping tudung raya tu jangan lupa beli inner Warna-Warni kami😊
.
🌈KIDS INNER🌈
.
β˜€οΈ material moss crepe
.
β˜€οΈ FREE SIZE: πŸ”Ή lebar 7inchi
πŸ”Ή panjang 12inchi
.
β˜€οΈ boleh meregang .
β˜€οΈsesuai semua umur kanak2
.
β˜€οΈ Nomal price RM7 (Poslaju RM8 sm)
.
🎈PROMO RAMADAN: SPECIAL PRICE untuk belian bersama Tudung atau Shawl😍
.
whatsapp NadiaπŸ“² 012.299.3303
Atau click link di profile untuk order😊
.
#tudungbudak
#tudungbudakinstant
#tudungbudaksarung
#tudungbudaksoftawning
#tudunginstant
#instantshawl
#instantshawlbudak
#shawlbudak
#shawlbudakinstant
#shawldoubleloop
#tudungbaby
#babyhijab
#kidshijab
#tudungcomel
#tudungcantik
#tudungsoftawning
#tudungkanakkanak
#tudungkanak2
#shawlkanakkanak
#shawlkanak2
#innertudungbudak
#anaktudungbudak
#armsockbudak
#handsockbudak
#tudungforkids
#innerbudak
#tudungraya2018
#tudungRayabudak


0

Assalamualaikum,
Sambil shopping tudung raya tu jangan lupa beli inner Warna-Warni kami😊
.
🌈KIDS INNER🌈
.
β˜€οΈ material moss crepe
.
β˜€οΈ FREE SIZE: πŸ”Ή lebar 7inchi
πŸ”Ή panjang 12inchi
.
β˜€οΈ boleh meregang .
β˜€οΈsesuai semua umur kanak2
.
β˜€οΈ Nomal price RM7 (Poslaju RM8 sm)
.
🎈PROMO RAMADAN: SPECIAL PRICE untuk belian bersama Tudung atau Shawl😍
.
whatsapp NadiaπŸ“² 012.299.3303
Atau click link di profile untuk order😊
.
#tudungbudak
#tudungbudakinstant
#tudungbudaksarung
#tudungbudaksoftawning
#tudunginstant
#instantshawl
#instantshawlbudak
#shawlbudak
#shawlbudakinstant
#shawldoubleloop
#tudungbaby
#babyhijab
#kidshijab
#tudungcomel
#tudungcantik
#tudungsoftawning
#tudungkanakkanak
#tudungkanak2
#shawlkanakkanak
#shawlkanak2
#innertudungbudak
#anaktudungbudak
#armsockbudak
#handsockbudak
#tudungforkids
#innerbudak
#tudungraya2018
#tudungrayabudak2018


2