#tudungforkids

Instagram photos and videos

#tudungforkids#tudungbudak#tudungkanakkanak#kidstudung#tudungbudakcomel#qhaireenstouch#girlshijabqhaireenstouch#kidshijab#littlemuslimah#tudungbudakmurah#kedaibabyonlinemalaysia#kidsfashionista#tudungkidsmurah#tudungbudakcute#kedaibabymalaysia#barangbudakmurah#barangbudak#tudungbudakcantik#kedaibabymurah

Hashtags #tudungforkids for Instagram

by @qhaireens_touch

GOOD NEWS !
.
PROMOSI PENGHANTARAN PERCUMA!
.
Tahu tak Sparkle Series dan Handsocks Goldust ni sangat matching?
.
Material sama.
Warna sama.
.
Cantik sangat kalau pakai in pair!
.
Betul ni, kita nak korang rasakan kecantikan ni sampai kita sanggup absorb kos penghantaran bernilai RM8!
.
SELAGI STOK MASIH ADA!
.
JANGAN TERTIPU DENGAN SHAWL SPARKLE NI!
.
Sebenarnya shawl sparkle ni sehelai tudung yang sama! Tapi boleh pakai kedua2 belah luar dan dalam!
.
WOW BELI SATU TUDUNG MACAM DAPAT 2 TUDUNG!
.
Nak pakai belah depan dengan goldust effect dan metal tag crown boleh. Nak pakai belah dalam yg plain dengan effect goldust cuma di hujung keliling tudung dan corak bunga berserta rhinestones yg bersinar pun boleh.
.
Kalau tengah2 makan tudung comot tumpah kuah ke kena krim coklat ke, senang je terbalikkan tudung terus nampak macam tudung baru.
Kedua2 belah tudung adalah special!
.
REVERSIBLE! JIMAT! UNIK! CANTIK!
.
Sparkle Series ni design PALING EKSKLUSIF, PALING CANTIK, PALING LUARBIASA di antara semua tudung kanak2 yang ada!
.
Jom kita tengok apa kelebihan Sparkle Series yang luar biasa ini!
✓ 2 design untuk peringkat umur berbeza.
✓ Tudung Shawl boleh dipakai kedua2 bahagian tudung, dalam dan luar dengan rekaan berlainan seperti 2 tudung yg berbeza. Beli 1 tudung macam 2 tudung!
✓ Bahagian depan tudung ada goldust effect dan metal tag yang ekslusif.
✓ Bahagian dalam tudung ada corak bunga printed dengan rhinestone yang bersinar.
✓ Semua sparkle series tidak memerlukan sebarang pin.
✓ Dihasilkan dengan penuh kasih sayang daripada material Lycra berkualiti tinggi yang kemas, selesa, sejuk dan tidak jarang.
✓ 12 pilihan warna yang pastinya menepati citarasa!
.
Saiz dan Harga
✓ Tudung Syria size XS untuk umur 6 bulan hingga 4 tahun.
- RM30 set anak tudung dan tudung.
-Labuh 14" .
✓ Shawl size S untuk umur 4 hingga 9 tahun.
- RM42
-Labuh 20"
-Bukaan muka 8" .
✓ Shawl size M untuk umur 9 hingga 12 tahun.
- RM47
-Labuh 24"
-Bukaan muka 8.5"
.
Cara Pembelian Pantas;
1. Melalui PM facebook.com/qhaireenstouch
2. Melalui DM @qhaireens_touch
3. Melalui WhatsApp/Telegram +6012-2171853 (www.wasap.my/60122171853)


3

by @qhaireens_touch

GOOD NEWS !
.
PROMOSI PENGHANTARAN PERCUMA!
.
Tahu tak Sparkle Series dan Handsocks Goldust ni sangat matching?
.
Material sama.
Warna sama.
.
Cantik sangat kalau pakai in pair!
.
Betul ni, kita nak korang rasakan kecantikan ni sampai kita sanggup absorb kos penghantaran bernilai RM8!
.
SELAGI STOK MASIH ADA!
.
JANGAN TERTIPU DENGAN SHAWL SPARKLE NI!
.
Sebenarnya shawl sparkle ni sehelai tudung yang sama! Tapi boleh pakai kedua2 belah luar dan dalam!
.
WOW BELI SATU TUDUNG MACAM DAPAT 2 TUDUNG!
.
Nak pakai belah depan dengan goldust effect dan metal tag crown boleh. Nak pakai belah dalam yg plain dengan effect goldust cuma di hujung keliling tudung dan corak bunga berserta rhinestones yg bersinar pun boleh.
.
Kalau tengah2 makan tudung comot tumpah kuah ke kena krim coklat ke, senang je terbalikkan tudung terus nampak macam tudung baru.
Kedua2 belah tudung adalah special!
.
REVERSIBLE! JIMAT! UNIK! CANTIK!
.
Sparkle Series ni design PALING EKSKLUSIF, PALING CANTIK, PALING LUARBIASA di antara semua tudung kanak2 yang ada!
.
Jom kita tengok apa kelebihan Sparkle Series yang luar biasa ini!
✓ 2 design untuk peringkat umur berbeza.
✓ Tudung Shawl boleh dipakai kedua2 bahagian tudung, dalam dan luar dengan rekaan berlainan seperti 2 tudung yg berbeza. Beli 1 tudung macam 2 tudung!
✓ Bahagian depan tudung ada goldust effect dan metal tag yang ekslusif.
✓ Bahagian dalam tudung ada corak bunga printed dengan rhinestone yang bersinar.
✓ Semua sparkle series tidak memerlukan sebarang pin.
✓ Dihasilkan dengan penuh kasih sayang daripada material Lycra berkualiti tinggi yang kemas, selesa, sejuk dan tidak jarang.
✓ 12 pilihan warna yang pastinya menepati citarasa!
.
Saiz dan Harga
✓ Tudung Syria size XS untuk umur 6 bulan hingga 4 tahun.
- RM30 set anak tudung dan tudung.
-Labuh 14" .
✓ Shawl size S untuk umur 4 hingga 9 tahun.
- RM42
-Labuh 20"
-Bukaan muka 8" .
✓ Shawl size M untuk umur 9 hingga 12 tahun.
- RM47
-Labuh 24"
-Bukaan muka 8.5"
.
Cara Pembelian Pantas;
1. Melalui PM facebook.com/qhaireenstouch
2. Melalui DM @qhaireens_touch
3. Melalui WhatsApp/Telegram +6012-2171853 (www.wasap.my/60122171853)


3

by @qhaireens_touch

GOOD NEWS !
.
PROMOSI PENGHANTARAN PERCUMA!
.
Tahu tak Sparkle Series dan Handsocks Goldust ni sangat matching?
.
Material sama.
Warna sama.
.
Cantik sangat kalau pakai in pair!
.
Betul ni, kita nak korang rasakan kecantikan ni sampai kita sanggup absorb kos penghantaran bernilai RM8!
.
SELAGI STOK MASIH ADA!
.
JANGAN TERTIPU DENGAN SHAWL SPARKLE NI!
.
Sebenarnya shawl sparkle ni sehelai tudung yang sama! Tapi boleh pakai kedua2 belah luar dan dalam!
.
WOW BELI SATU TUDUNG MACAM DAPAT 2 TUDUNG!
.
Nak pakai belah depan dengan goldust effect dan metal tag crown boleh. Nak pakai belah dalam yg plain dengan effect goldust cuma di hujung keliling tudung dan corak bunga berserta rhinestones yg bersinar pun boleh.
.
Kalau tengah2 makan tudung comot tumpah kuah ke kena krim coklat ke, senang je terbalikkan tudung terus nampak macam tudung baru.
Kedua2 belah tudung adalah special!
.
REVERSIBLE! JIMAT! UNIK! CANTIK!
.
Sparkle Series ni design PALING EKSKLUSIF, PALING CANTIK, PALING LUARBIASA di antara semua tudung kanak2 yang ada!
.
Jom kita tengok apa kelebihan Sparkle Series yang luar biasa ini!
✓ 2 design untuk peringkat umur berbeza.
✓ Tudung Shawl boleh dipakai kedua2 bahagian tudung, dalam dan luar dengan rekaan berlainan seperti 2 tudung yg berbeza. Beli 1 tudung macam 2 tudung!
✓ Bahagian depan tudung ada goldust effect dan metal tag yang ekslusif.
✓ Bahagian dalam tudung ada corak bunga printed dengan rhinestone yang bersinar.
✓ Semua sparkle series tidak memerlukan sebarang pin.
✓ Dihasilkan dengan penuh kasih sayang daripada material Lycra berkualiti tinggi yang kemas, selesa, sejuk dan tidak jarang.
✓ 14 pilihan warna yang pastinya menepati citarasa!
.
Saiz dan Harga
✓ Tudung Syria size XS untuk umur 6 bulan hingga 4 tahun.
- RM30 set anak tudung dan tudung.
-Labuh 14" .
✓ Shawl size S untuk umur 4 hingga 9 tahun.
- RM42
-Labuh 20"
-Bukaan muka 8" .
✓ Shawl size M untuk umur 9 hingga 12 tahun.
- RM47
-Labuh 24"
-Bukaan muka 8.5"
.
Cara Pembelian Pantas;
1. Melalui PM facebook.com/qhaireenstouch
2. Melalui DM @qhaireens_touch
3. Melalui WhatsApp/Telegram +6012-2171853 (www.wasap.my/60122171853)


1

by @littleshopper_littlebee

Hai Tudung Marshmallow yang cantik-cantik ni ada 7 pilihan warna.
Semua cantik-cantik
Ada saiz disertakan
Jemput pilih buat si comel anda
Whatsapp ke 0174608867 untuk order 🌸

#tudungsarung #tudungforkids #tudungbudak #tudungmurah #tudungcantik


1

by @eljameelarannea

CLARA CLARA CLARA INSTANT SHAWL

Nak cri instant shawl yg murah yet so cantek n elegant ni kakyatt kasi jalan dia..tkyah g jauh2 pm je kakyatt kakyatt kasi special promo utk bulan ni

#eljameelarannea #bajumuslimah #jubahelegant #shawlmurah #instantshawlmurah #blouseuntuksemua #blousecantek #fattzura #minaz #bellaammara #ctdk #kurungmoden #tudungmurah #muslimahclothes #newdesign #handsock #shawlcantik #shawllabuh #blousemurah #butikmuslimah #muslimahworld #jubahkids #tudungforkids #shawlforkids


2

by @qhaireens_touch

Hello Kitty #hellokitty Lovers anyone ?? 😘 .
.
Ada 1 size je available ni..Mama Intan nak clearkan murah2 je...confirm comey pakai tudung sarung printed Ameera ni 😍
.
HARGA PROMOSI 🔥🔥🔥: 💥 Saiz S RM 30 (baby 6 bulan - 4 tahun) | labuh depan dari dagu 10 inch (normal price RM 35)
.
Postage sm RM 8 / ss RM 12
.
Jom DM / PM / Whatsapp www.wasap.my/60122171853 Mama Intan sekarang 'INSTANT PRINTED AMEERA' ke :
.
✆ +6012 2171853 (Mama Intan)
.
Selesa, Ceria, Eksklusif, Kualiti Premium 😘


1

by @qhaireens_touch

Happy monday uollsss 😎 Cuti ke hari ni?? 🤭


3

by @qhaireens_touch

INNER TUDUNG BUDAK BERMULA RM7 SAHAJA!! KALAU SAYA NAK INNER SAHAJA BOLEH TAK?
.
Boleh.. Tudung dah ada, tambah je inner pakai kat dalam tudung supaya rambut tak terkeluar.
Nak yang macam2 warna pun ada jadi mudah mix n match..
Untuk ke sekolah paling HOT SELLING warna hitam dan putih.
Psst boleh share ngan anak tau inner ni! Size flexible! 😁
.
WAHH JIMAT LA MACAM NI!! Material lycra/moss crepe
Stretchable-dewasa pun boleh pakai.
Boleh pakai kedua2 belah depan dan belakang.
Bukaan di belakang untuk pengudaraan.
Selesa, sejuk, kemas, tahan lasak, mudah dicuci dan tak perlu iron!
.
Highly recommended!
.
HARGA INNER:
PLAIN RM7
TWINKLE/SPARKLE RM8
.
Poatage sm RM 8 / ss RM 12
.
Cara Pembelian Pantas;
1. Melalui PM facebook.com/qhaireenstouch
2. Melalui DM @qhaireens_touch
3. Melalui WhatsApp/Telegram +6012-2171853 (www.wasap.my/60122171853)


1

by @huddyz

🌼INSTOCKS🌼
Kids Heartz 2-Loop by Nurah Kids

Tinggal size S sahaja!
Tgh cari tudung untuk anak2?
Ah ha...! I ada solusinya. Apa kata beli tudung 2loop printed ni?? Banyak warna baju boleh matching.

Sekarang tengah sale tau.
SGD$12/- sahaja include postage!!!
Jimat mak! (UP:$15) 😅 .
MATERIAL :
CHIFFON + LYCRA(Inner)
SIZE : 4-9 tahun

Comment I WANT! 😁
A. 2-Loop wit Red Inner
B. 2-Loop wit Purple Inner
C. 2-Loop wit Black Inner

PM atau WA @ 90227832 skrg!!!
.
#tudungbudakmurah #tudungraya2018 #tudungrayabudak #tudungkanakkanak #tudunginstantbudak #kidshijab #kidsinstanthijab #tudungsicomel #tudungforkids #tudungduamukabudak #tudungduamukakanakkanak #kids2loop #tudunglycrabudak #kidstudung


0

by @qhaireens_touch

READY STOCK!
.
Nak cari tudung sarung yang selesa, tak panas, pattern meletop dan kene dengan jiwa anak2 😉
.
Material pulak memang confirm sejuk dan serap peluh..tak payah iron pulak tu..😆
.
Semestinya pilih TUDUNG SARUNG PRINTED AMEERA YANG BUATKAN SI COMEL SELESA SEPANJANG MASA 😘 .
.
KENAPA MUMMIES WAJIB DAPATKAN INSTANT PRINTED AMEERA? :
.
🎀 Material high quality imported COTTON LYCRA yang lembut dan serap peluh, buatkan si comel sentiasa selesa walaupun seharian memakai hijab 😉
.
🎀 Material IRONLESS, Mummy tak perlu lagi susah2 iron tudung anak .. senang sangat nak bawa balik kampung beraya nanti.. .
.
🎀 AWNING SCUBA yang tahan lasak dan kemas terletak
.
🎀SOFT AWNING dengan jahitan DOUBLE STITCHED memastikan awning senang terbentuk dan kemas...
.
🎀 JAHITAN PIPING yang kemas di bahagian tepi tudung untuk tampil lebih eksklusif .
.
🎀 Terdapat 7 pilihan Corak PREMIUM LIMITED EDITION, setiap corak memang sangat ceria dan eksklusif, corak ini untuk keluaran ini sahaja.. .
.
🎀 Sesuai untuk si comel berumur 6 bulan - 12 tahun
.
Harga Dan Saiz:
.
💖 Saiz S RM 35 (baby 6 bulan - 4 tahun) | labuh depan dari dagu 10 inch
💖 Saiz M RM 37 (5 tahun - 8 tahun) | labuh depan dari dagu 12 inch .
💖 Saiz L RM 39 (9 tahun - 12 tahun) | labuh depan dari dagu 14 inch .
.
Postage sm RM 8 / ss RM 12
.
HARGA COMBO SET SEDONDON ADIK BERADIK 🎉 .
.
Dapatkan potongan harga 10% untuk setiap pembelian 3 helai tudung sedondon adik beradik (boleh mix sizes)
.
Jom DM / PM / Whatsapp www.wasap.my/60122171853 (kill link di bio) Mama Intan sekarang 'INSTANT PRINTED AMEERA' ke :
.
✆ +6012 2171853 (Mama Intan)
.
Selesa, Ceria, Eksklusif, Kualiti Premium 😘


1

by @qhaireens_touch

Hello Kitty Lovers anyone ?? 😘 .
.
Ada 1 size je available ni..Mama Intan nak clearkan murah2 je...confirm comey pakai tudung sarung printed Ameera ni 😍
.
HARGA PROMOSI 🔥🔥🔥: 💥 Saiz S RM 30 (baby 6 bulan - 4 tahun) | labuh depan dari dagu 10 inch (normal price RM 35)
.
Postage sm RM 8 / ss RM 12
.
Jom DM / PM / Whatsapp www.wasap.my/60122171853 Mama Intan sekarang 'INSTANT PRINTED AMEERA' ke :
.
✆ +6012 2171853 (Mama Intan)
.
Selesa, Ceria, Eksklusif, Kualiti Premium 😘


1

by @qhaireens_touch

Sparkle Shawl in black paling tinggi permintaan...sebab senang nak matching dengan any outfit...😉
.
Size S dah SOLD OUT tau...size M still AVAILABLE 😅
.
Jom grab sementara tengah Flash Sale 2 hari ni 15hb & 16hb Ogos 2018 😊


3

by @qhaireens_touch

FLASH SALE SEMPENA AIDILADHA! .
.
2 HARI SAHAJA! 💖💖
.
Shawl Sparkle Exclusive Reversible dari umur 4 tahun hingga 12 tahun!
.
Harga sebenar RM42 untuk Size S dan RM47 untuk size M tetapi untuk 15 & 16 August 2018 ni kita bagi harga RM39.90 untuk kedua2 size!
.
Saiz dan Harga:
✓ Tudung Syria size XS untuk umur 6 bulan hingga 4 tahun - RM30 set anak tudung dan tudung.
-Labuh 14" .
.
✓ Shawl size S untuk umur 4 hingga 9 tahun - RM42 (KINI RM39.90!)
-Labuh 20"
-Bukaan muka 8"
.
✓ Shawl size M untuk umur 9 hingga 12 tahun - RM47 (KINI RM39.90!)
-Labuh 24"
-Bukaan muka 8.5"
.
✓ Shawl size XL untuk dewasa. (Limited) - RM69
-Labuh 29"
-Bukaan muka 9.5"
.
Pos RM8 SM / RM12 SS
.
Cara Pembelian Pantas;
1. Melalui PM facebook.com/qhaireenstouch
2. Melalui DM @qhaireens_touch
3. Melalui WhatsApp/Telegram +6012-2171853 (www.wasap.my/60122171853)


2

by @qhaireens_touch

Assalamualaikum...pagi2 ni Mama Intan nak announce somethingla 😌
.
FLASH SALE SEMPENA AIDILADHA! .
2 HARI SAHAJA! 💖💖
.
Shawl Sparkle Exclusive Reversible dari umur 4 tahun hingga 12 tahun!
.
Harga sebenar RM42 untuk Size S dan RM47 untuk size M tetapi untuk 15 & 16 August 2018 ni kita bagi harga RM39.90 untuk kedua2 size!
.
Saiz dan Harga:
✓ Tudung Syria size XS untuk umur 6 bulan hingga 4 tahun - RM30 set anak tudung dan tudung.
-Labuh 14" .
✓ Shawl size S untuk umur 4 hingga 9 tahun - RM42 (KINI RM39.90!)
-Labuh 20"
-Bukaan muka 8"
.
✓ Shawl size M untuk umur 9 hingga 12 tahun - RM47 (KINI RM39.90!)
-Labuh 24"
-Bukaan muka 8.5"
.
✓ Shawl size XL untuk dewasa. (Limited) - RM69
-Labuh 29"
-Bukaan muka 9.5"
.
Pos RM8 SM / RM12 SS
.
Cara Pembelian Pantas;
1. Melalui PM facebook.com/qhaireenstouch
2. Melalui DM @qhaireens_touch
3. Melalui WhatsApp/Telegram +6012-2171853 (www.wasap.my/60122171853)


1

by @imanicollections

25 % DISCOUNT 😱
.
Sepanjang OGOS 2018 sahaja !!
.
Beli sehelai je pun dah boleh dapat LESS 🤗
.
Ariana instant our #kidshijab, jom jadikan koleksi peribadi 😘
.
whatsapp +60195761906 untuk pertanyaan dan pesanan.
.
#tudungforkids
#deniminstant
#bazaronlineshop
#bazaronlinemalaysia
#augustspecial2018
#bestselleritem
#offerofthemonth
#hadiahbuatputeri
#tudungsicomel


1

by @imanicollections

25 % DISCOUNT 😱
.
Sepanjang OGOS 2018 sahaja !!
.
Beli sehelai je pun dah boleh dapat LESS 🤗
.
Ariana instant our #kidshijab, jom jadikan koleksi peribadi 😘
.
whatsapp +60195761906 untuk pertanyaan dan pesanan.
.
#tudungforkids
#deniminstant
#bazaronlineshop
#bazaronlinemalaysia
#augustspecial2018
#bestselleritem
#offerofthemonth
#hadiahbuatputeri
#tudungsicomel


0

by @qhaireens_touch

Selamat berhujung minggu...
.
Our collection of Blooming Series...sweet sangat untuk peminat2 floral 🌹🌼🌸💐 ..senang juga nak match dengan any colours 😍
.
Jom DM / PM / Whatsapp www.wasap.my/60122171853 Mama Intan sekarang 'INSTANT PRINTED AMEERA' ke :
.
✆ +6012 2171853 (Mama Intan)
.
Selesa, Ceria, Eksklusif, Kualiti Premium 😘


1

by @qhaireens_touch

Kenapa Instant Printed Ameera ni special? 💖
.
Semua mummy yang dah grab untuk little princess berkongsi testimoni yang sama...material selesa, lembut, jahitan piping di sekeliling tudung untuk kemasan dan yang penting tak panas...ada 7 corak yang boleh anda pilih...semua pattern memang comey2 kene dengan jiwa anak2 anda 😘
.
Jom DM / PM / Whatsapp www.wasap.my/60122171853 Mama Intan sekarang 'INSTANT PRINTED AMEERA' ke :
.
✆ +6012 2171853 (Mama Intan)
.
Selesa, Ceria, Eksklusif, Kualiti Premium 😘


3

by @qhaireens_touch

Inner Twinkle tinggal 2 warna sahaja.
.
Peach n mustard 💗💛💗
Material glitters cantik sangat!
Selesa dipakai dalam dan luar tudung tau! .
Harga sehelai RM 8 je! (exclude postage)
.
Nak order klik link di bio 😉


1

by @qhaireens_touch

Combination bold Cheetah Red pilihan Mummy dan sweet Butterfly Mint pilihan puteri kesayangan 😍😍😍 Thank you Mummy for purchasing these bold and sweet Instant Printed Ameera for your little ones 😘 harap sudi share pic nanti 😉
.
SALE BIRTHDAY still on going...come and grab it while stock last 😘
.
Happy Shopping!
.
Cara Pembelian Pantas;
1. Melalui PM facebook.com/qhaireenstouch
2. Melalui DM @qhaireens_touch
3. Melalui WhatsApp/Telegram +6012-2171853 (www.wasap.my/60122171853)
.
Nak senang lagi klik je link di bio 😉 👆


1

by @qhaireens_touch

Wah Inner printed pun ada la... 😉
.
Inner Pucci sesuai sangat pakai dengan tudung Syria plain or nak mix and match dengan Sparkle Shawl/Syria pun boleh je 😊
.
Material moss crepe sesuai utk 7 tahun ke atas sampai dewasa.
.
Inner corak RM10 SAHAJA ok! (Exclude postage)
.
Cara Pembelian Pantas;
1. Melalui PM facebook.com/qhaireenstouch
2. Melalui DM @qhaireens_touch
3. Melalui WhatsApp/Telegram +6012-2171853 (www.wasap.my/60122171853)


1