#tudunggrey

Instagram photos and videos

#tudunggrey#tudungtravel#shawl#instantshawl#tudungviral#nobrooch#noironing#knittedshawl#knittedhijab#ryanees#nopin#hijabfortravellers#hijabista#tudungraya#tudungkelabu#tudungpink#tudungsarung#tudung#tudungbiru#tudunghijau#tudunglabuh#tudungmerah#tudungsilver#exclusivescarves#lilyigisellescarves#jilbabmy

Hashtags #tudunggrey for Instagram

Pakai gaya shawl pun boleh tau #mirabelleLEdarissa #tudunggrey


0

CAMILLA INSTANT [ Shawl Instant ] .
.
DETAILS :
.
❤ Fully instant
❤ High quality chiffon
❤ Soft and flowy material
❤ Comes in 2 unit (inner + outer layer)
❤ Opaque
❤ Pinless
❤ Can style more than 2 styles
❤ Syariah compliance
❤ Solat ready
❤ Cover front and back
.
.
HARGA :
.
💋SEHELAI RM59
💋2 HELAI RM115
💋3 HELAI KE ATAS RM57/each
.
.
CARA ORDER :
.
Whatsapp 6012-8173670
Whatsapp 6012-8173670
Whatsapp 6012-8173670
.
Atau klik link whatsapp di Bio 👆
.
.
#camillainstant #shawlinstant #instantshawl #instantshawllabuh #instantshawlchiffon #tudunggrey


1

CAMILLA INSTANT [ Shawl Instant ] .
.
DETAILS :
.
❤ Fully instant
❤ High quality chiffon
❤ Soft and flowy material
❤ Comes in 2 unit (inner + outer layer)
❤ Opaque
❤ Pinless
❤ Can style more than 2 styles
❤ Syariah compliance
❤ Solat ready
❤ Cover front and back
.
.
HARGA :
.
💋SEHELAI RM59
💋2 HELAI RM115
💋3 HELAI KE ATAS RM57/each
.
.
CARA ORDER :
.
Whatsapp 6012-8173670
Whatsapp 6012-8173670
Whatsapp 6012-8173670
.
Atau klik link whatsapp di Bio 👆
.
.
#camillainstant #shawlinstant #instantshawl #instantshawllabuh #instantshawlchiffon #tudunggrey


0

ADRA Code: RASPBERRY
Hi!🙋🏻
Kakak-kakak, adik-adik manis ada ke masalah-masalah macam dekat bawah ni bila pakai tudung sarung?
- tak sesuai dengan muka
- rasa tak confiden nak pakai pegi kerja dan jalan-jalan
- awning tudung pendek duk atas pipi, nampak terbojol pipi 😂
- awning tudung selalu kelepet tak tegak terletak di muka
- Rasa tak selesa dengan material tudung
Kalau ada kita geng.haha. Tapi itu dulu, sekarang dah tak geng la sebab dah jumpa tudung yang best dari Shanaj 😉
Model memakai Adra warna Raspberry saiz L
Berminat? Jom whatsapp Ara di 013-4726824 sekarang 😉
#tudungsarung #tudungdenim #tudungcottonlycra #tudungexpress #tudungonline #tudunggrey #tudungcantik #tudungsorokpipi #tudungtravel #tudungoutdoor #tudunglabuh #tudungantitembam #sayajualtudung #tudungawning #tudungawninglembut #tudungsoftawning #softawning #newyear #2018 #happynewyear #darkpurple


2

Tudung Sarung Wafira Glitter Collection 💖🌸 Gold champagne . Saiz XL only for kids age 9 to 11years old.
Order now & get FREE ribbon brooch 💙🎀 Jom WA 0192258258 🤗

#tudungsarungwafira #tudungkanak2 #tudungbudak #tudungglitter #tudungplain #tudungprinted #tudungraya #tudungmurah
#koleksiraya2018 #koleksiaidilfitri #koleksiraya #tudunggold#tudunggrey


0

[ Ready Stock ]
_
Detailing Le Darl
_
- Semi instant
- high quality chiffon
- Bawal awning
- 2 in 1 (cape attached with bawal)
- Opaque
- Syariah compliance
- Fully cover front and back
- Solat ready
- Very flowy and soft material thus starch is required
- Can style more than 5 styles

_
PRICE
1pcs - RM79
2 pcs and more - RM75 each
_
**Refer video tutorial @noryhijab.catalogue 😘

_
#noryhijabcatalogue #properhijab #khimarledarl #sayajual #khimar #khimarinstant #khimarmalaysia #khimarcantik #khimarsyarie #tudunglabuh #umrah #haji #cikgu #ustazah #tudunggrey #khimarpremium #khimarlayer #tudungnikah #tudungkahwin #tudunglabuhnikah #tudunglabuhplain


2

[ Ready Stock ]
_
Detailing Le Darl
_
- Semi instant
- high quality chiffon
- Bawal awning
- 2 in 1 (cape attached with bawal)
- Opaque
- Syariah compliance
- Fully cover front and back
- Solat ready
- Very flowy and soft material thus starch is required
- Can style more than 5 styles

_
PRICE
1pcs - RM79
2 pcs and more - RM75 each
_
**Refer video tutorial @noryhijab.catalogue 😘

_
#noryhijabcatalogue #properhijab #khimarledarl #sayajual #khimar #khimarinstant #khimarmalaysia #khimarcantik #khimarsyarie #tudunglabuh #umrah #haji #cikgu #ustazah #tudungkelabu #tudunggrey


2

.
#juwitaXLABA
.
TUDUNG JUWITA (XL)
==================
SOFT Awning Scuba
Body Material : Denim + Chiffon 2-Layers
Saiz : XL (SLIM Cut)

Ukuran :
Labuh depan: 21.5-23"
Labuh belakang: 31.5-32.5"
Lebar bawah: 42-44.5"
Saiz muka: 10.5-11.5"
.
➤ Tudung gabungan material Denim dan Chiffon 2 Lapis.
➤ Potongan SLIM - singkat di bahagian bahu agar lebih kemas dan terletak.
➤ Awning lembut daripada material Scuba yang teguh dan tidak melekap di dahi.
➤ Dihiasi dengan bunga renda kecil yang dijahit sekeliling tudung, menambah seri!

HARGA : RM65 SAHAJA!
(Caj pos 1-2 helai : RM7/SM & RM10/SS)
---------------------------------------
.
BERMINAT?
WhatsApp kami di 012-912 1769 (KLIK LINK DI BIO)
.
.
#tudunggrey
#tudunghitam
#tudungdarkgrey


0

.
#juwitaXLABA
.
TUDUNG JUWITA (XL)
==================
SOFT Awning Scuba
Body Material : Denim + Chiffon 2-Layers
Saiz : XL (SLIM Cut)

Ukuran :
Labuh depan: 21.5-23"
Labuh belakang: 31.5-32.5"
Lebar bawah: 42-44.5"
Saiz muka: 10.5-11.5"
.
➤ Tudung gabungan material Denim dan Chiffon 2 Lapis.
➤ Potongan SLIM - singkat di bahagian bahu agar lebih kemas dan terletak.
➤ Awning lembut daripada material Scuba yang teguh dan tidak melekap di dahi.
➤ Dihiasi dengan bunga renda kecil yang dijahit sekeliling tudung, menambah seri!

HARGA : RM65 SAHAJA!
(Caj pos 1-2 helai : RM7/SM & RM10/SS)
---------------------------------------
.
BERMINAT?
WhatsApp kami di 012-912 1769 (KLIK LINK DI BIO)
.
.
#tudunggrey
#tudungkelabu


0

★code : dimgrey
★Rm25 (plain)
★Rm30 (diamond)
★buy 5 free 1
_______________________________
√material :chiffonvoile -❌lembik
√senang bentuk
√️tak pekak
√️tak panas
√tak lusuh
√hujung tudung curve
√️flowyyy😚

#bawalchiffon #bawalcurve #bawaluitm #bawalshahalam #teambawal #bawaldiamond #bawalplain #bawalmurah #bawalmalaysia #tudungmurah #tudungcurve #tudungchiffon #tudungpastel #bidang50 #tudung50 #tudunggrey


0

★code : gainsboro
★Rm20(plain)
★Rm25(diamond)
★buy 5 free 1
_______________________________
√material :chiffonvoile -❌lembik
√senang bentuk
√️tak pekak
√️tak panas
√tak lusuh
√hujung tudung curve
√️flowyyy😚

#bawalchiffon #bawalcurve #bawaluitm #bawalshahalam #teambawal #bawaldiamond #bawalplain #bawalmurah #bawalmalaysia #tudungmurah #tudungcurve #tudungchiffon #tudunggrey #bidang45 #tudung45 #tudungpastel


0

.Anggun Hijab .
.
.🌺Soft visor awning
(boleh masuk mesin tak rosak visor) .
.🌺Ada lapisan premium lycra di bahagian dalam (lycra yg sejuk ) .
.🌺Material chiffon di bahagian luar .
.🌺Visor dah siap berjahit dgn tudung .
.🌺Sekali lilit je dan cantik .
.🌺Cutting terletak tak perlu brooch kiri kanan .
.🌺Tak pakai anak tudung pun boleh rambut tak keluar

Labuh M = 16.5 inchi
Labuh L = 19 inchi

Harga:
1 pcs : saiz M = RM 50, saiz L = RM 55
Caj pos : RM 8 sm/ RM 10 ss

2 pcs : saiz M = RM 89, saiz L = RM 99
Caj pos : RM 10 sm/ RM 12 ss

Berminat, whatsapp
. 👉 0192756398

#anggunhijab #hijabanggun #tudungsarung #tudungsarungonline #tudungexpress #pakaianmuslimah #tudungsarungchiffon #tudung #iklanonlineshop #iklanolshop #hijab #sayajual #sayajualmurah #tudungvisor #tudunglilit #varioussize #cikguseo #tudunggrey #tudungazuregrey #shawlgret


0

HALiMAH SYARi
*set jubah dan tudung
RM125

FREE SIZE
Lilit dada 105-110cm
Labuh 140cm
Menyusu friendly zip di depan
Ada getah di belakang
Material: woolpeach premium 💖PROMOSI BELI MANA MANA 2 PCS DAPAT DISKAUN RM10 PER PCS!! BOLEH CAMPUR SEMUA DESIGN

FREE POSTAGE  SELURUH MALAYSIA
✈️ penghantaran 7 - 10 Hari
❌ urgent orders

Persamaan warna 85% kerana efek studio, editing dan perbezaan skrin HP masing-masing.

WhatsApp +60179545490

#instakedaionline #instajualbeli #instabeli #instajual #instakedai #instabajumuslimah #butikmuslimah #butikonline #butikmurah #freepostagemalaysia #malaysiasales #malaysiashop #malaysiafesyen #fesyenmuslimah #instafesyenmalaysia #instafemes #instaviral #jubahdantudungsedondon #tudunglabuhmurah #tudunginstant #tudunginstantlabuh #freetudung #jubahgrey #tudunggrey


0

kL skyline shawl code grey💕
.
Material : Satin Silk
Length of scarf : 175cm
Width of scarf : 69cm
___
PRICE : RM150 + free postages + exclusive box
.
ready to grab this scarf?
whatsapp 0129576150 or click link on bio🌺
.
p/s : colour might be different due to lighting


6

#BaimondsScarf ni tak kisahlah warna apa pun semua lawa lawa 😭 Paling best sebab ironless, keluar plastik terus sarunggg! Benda cepat dan mudah siapa je yang tak suka kannn? 😋
-
Pre Order ( NOW) : RM 39
Normal Price : RM 59

SAVE RM 20 WEHH! 😍
-
Whatsapp Fathin 019 462 9036
#BellaAmmara #TeamAwesomeBASP #OfficialPSBA


2

Shopping is therapy!
Setuju tak semua hihi 😆
__
Eh eh, #BaimondsScarf warna Grey ni pun boleh jadi therapy untuk yang stress tak suka belit belit shawl, jaga awning tudung bagi on point 😂

Pre Order ( NOW) : RM 39
Normal Price : RM 59

SAVE RM 20 WEHH! 😍
__
Whatsapp Fathin 019 462 9036
#BellaAmmara #TeamAwesomeBASP #OfficialBASP


1

بسم الله الرحمن الرحيم..
Wahhhh... main bowling and shopping with BaitELjilbab... Sebabnya tudung sarung yang best dan sedap pakai 💝 Mai rapatttt Hayaya_tudungcomey pasti terpikat 💞

#baiteljilbab #saiz3xl #tudungborong
#tudungborongonline #tudungsarungselesa #tudungsarung #tudungsarungberdagu #TUDUNGSARUNGTERLAJAKLARIS #tudungsarungsoftawning
#tudungsarunggrey
#tudunggrey #tudungumrah
#tudunghaji #tudunghajiumrah #tudungberdagu
Dm Hayaya_tudungcomey 💕


2

ADRA RESTOCK
Hi!🙋🏻
Kakak-kakak, adik-adik manis ada ke masalah-masalah macam dekat bawah ni bila pakai tudung sarung?
- tak sesuai dengan muka
- rasa tak confiden nak pakai pegi kerja dan jalan-jalan
- awning tudung pendek duk atas pipi, nampak terbojol pipi 😂
- awning tudung selalu kelepet tak tegak terletak di muka
- Rasa tak selesa dengan material tudung
Kalau ada kita geng.haha. Tapi itu dulu, sekarang dah tak geng la sebab dah jumpa tudung yang best dari Shanaj 😉
Model memakai Adra warna Raspberry saiz L
Berminat? Jom whatsapp Ara di 013-4726824 sekarang 😉
#tudungsarung #tudungdenim #tudungcottonlycra #tudungexpress #tudungonline #tudunggrey #tudungcantik #tudungsorokpipi #tudungtravel #tudungoutdoor #tudunglabuh #tudungantitembam #sayajualtudung #tudungawning #tudungawninglembut #tudungsoftawning #softawning #newyear #2018 #happynewyear #darkpurple


1

ADRA RESTOCK
Hi!🙋🏻
Kakak-kakak, adik-adik manis ada ke masalah-masalah macam dekat bawah ni bila pakai tudung sarung?
- tak sesuai dengan muka
- rasa tak confiden nak pakai pegi kerja dan jalan-jalan
- awning tudung pendek duk atas pipi, nampak terbojol pipi 😂
- awning tudung selalu kelepet tak tegak terletak di muka
- Rasa tak selesa dengan material tudung
Kalau ada kita geng.haha. Tapi itu dulu, sekarang dah tak geng la sebab dah jumpa tudung yang best dari Shanaj 😉
Model memakai Adra warna Sapphire Blue saiz L
Berminat? Jom whatsapp Ara di 013-4726824 sekarang 😉
#tudungsarung #tudungdenim #tudungcottonlycra #tudungexpress #tudungonline #tudunggrey #tudungcantik #tudungsorokpipi #tudungtravel #tudungoutdoor #tudunglabuh #tudungantitembam #sayajualtudung #tudungawning #tudungawninglembut #tudungsoftawning #softawning #newyear #2018 #happynewyear #darkpurple


0

Tudung Sarung Wafira Glitter Collection 💖🌸
.
Gold champagne . Saiz XL only for kids age 9 to 11years old.
Order now & get FREE ribbon brooch 💙🎀 Jom WA 0192258258 🤗

#tudungsarungwafira #tudungkanak2 #tudungbudak #tudungglitter #tudungplain #tudungprinted #tudungraya #tudungmurah
#koleksiraya2018 #koleksiaidilfitri #koleksiraya #tudunggold#tudunggrey


0

Tudung Sarung Wafira Glitter Collection 💖🌸 Gold champagne . Saiz XL only for kids age 9 to 11years old.
Order now & get FREE ribbon brooch 💙🎀 Jom WA 0192258258 🤗

#tudungsarungwafira #tudungkanak2 #tudungbudak #tudungglitter #tudungplain #tudungprinted #tudungraya #tudungmurah
#koleksiraya2018 #koleksiaidilfitri #koleksiraya #tudunggold#tudunggrey


0

[Alayna 2.0 Instant Shawl]
.............................................
.
*Material* :
KOREAN CHIFFON (body)
Soft cotton lycra (inner)
Awning (scuba)
.
*Ukuran* : Bidang 60'
.
*Didatangi dua saiz* :
*Saiz L* (2.0m x 0.75cm)
*Saiz XL* (2.2m x 0.75cm)
.
*Jahitan* : Fully Baby Seam
.
*Ciri-ciri:*
✨Tidak Jarang (Korean Chiffon)
✨Tidak Panas
✨Kelabuhan Adjustable
✨Soft Inner attached
✨Awning lebih kemas terbentuk (Scuba)
✨Pinless ✨Inner dalam labuh menutupi leher.
✨Didatangkan dengan 10 pilihan warna
.
*Harga:
======
L rm65
XL rm75
.
.
Postage 1+2pcs:
+RM8 (sm)/ +RM12(ss)
.
www.wasap.my/60196636616/nakAlayna2
.
.
#TopTeamKakSya #Jimmyscarves #jimmyscarveslovers #jimmyscarvesselangor #jimmyscarvessepang #instantshawllabuh #instantshawlviral #instantshawlalayna #instantshawl2muka #newcollection #tudungsarung #tudungraya #tudungviral #surirumah #bisneswoman #cikgucikgi #usim #ums #terapiinstagram #bazaarpaknil #tudunggrey #bone #raya2018 #kliasepang #walkin #poslaju #bantingselangor


0

[Alayna 2.0 Instant Shawl]
.............................................
.
*Material* :
KOREAN CHIFFON (body)
Soft cotton lycra (inner)
Awning (scuba)
.
*Ukuran* : Bidang 60'
.
*Didatangi dua saiz* :
*Saiz L* (2.0m x 0.75cm)
*Saiz XL* (2.2m x 0.75cm)
.
*Jahitan* : Fully Baby Seam
.
*Ciri-ciri:*
✨Tidak Jarang (Korean Chiffon)
✨Tidak Panas
✨Kelabuhan Adjustable
✨Soft Inner attached
✨Awning lebih kemas terbentuk (Scuba)
✨Pinless ✨Inner dalam labuh menutupi leher.
✨Didatangkan dengan 10 pilihan warna
.
*Harga:
======
L rm65
XL rm75
.
.
Postage 1+2pcs:
+RM8 (sm)/ +RM12(ss)
.
www.wasap.my/60196636616/nakAlayna2
.
.
#TopTeamKakSya #Jimmyscarves #jimmyscarveslovers #jimmyscarvesselangor #jimmyscarvessepang #instantshawllabuh #instantshawlviral #instantshawlalayna #instantshawl2muka #newcollection #tudungsarung #tudungraya #tudungviral #surirumah #bisneswoman #cikgucikgi #usim #ums #terapiinstagram #bazaarpaknil #tudunggrey #bone #raya2018 #kliasepang #walkin #poslaju #bantingselangor


0

.
Mencari #tudungsarungcantik warna GREY?
.
Selain warna Hitam, tudung warna GREY juga mudah disuaipadan dengan banyak warna lain.
.
Kami kongsikan di sini semua koleksi tudung warna GREY yang masih ada stok.
.
Ada yang berkenan di hati? Untuk diri sendiri atau insan tersayang 💕. Boleh terus klik link WA di bio @katalog_aba, sertakan gambar tudung idaman anda ya.
.
Dapatkan segera sementara stok masih ada! 😊
.
.
.
.
.
.
.
.
#tudunggrey #tudungkelabu #tudung #tudungsarung #tudungekspress #softawning #tudunglabuhcantik #tudungchiffon2layer #tudungchiffon3layer


0

.
.
INSTANT SHAWL RAUDHAH 8 💕
.
.
✅ 2 saiz
L: 2.0 m x 0.73cm +- 0.05cm (bidang 60)
XL: 2.2meter x 0.73cm +- 0.05cm (bidang 65) .
.
✅Saiz Muka
Loop 1: 9.5"-10"
Loop 2: 11.5"-12"
.
✅ Material
Body: High Quality Flaminggo Chiffon
Awning: Soft Cotton Anti Tembam
.
.
Harga Asal
------------------
Saiz L – RM69
Saiz XL- RM79
.
Postage:
+RM8 (sm) / +RM12 (ss) .
.
👉🏻
www.wasap.my/60192559114/Raudhah8
.
.
#HeejabScarf
#Tudung
#TudungInstant
#TudungSarung
#TudungBawal
#TudungLabuh
#TudungChiffon
#TudungDuaMuka
#TudungAdaInner
#TudungPlain
#TudungGrey
#TudungMurah
#InstantShawl
#InstantShawlLabuh
#InstantShawlPlain
#InstantShawlDoubleLoop
#InstantShawlChiffon
#InstantShawlInnerAttach
#InstantshawlGrey
#hijab
#fashion
#muslimahfashion
#bajukurung
#kurungModen
#syukurSelalu
#uitm


0

Alhamdulillah
Pagi2 dh dpt testimoni tudung,
Tq pd semua cust yg pernah berurusan dgn @uzsyawani_exclusive
#tudungkanakkanak #tudungselesa #tudunglycra #tudunggrey


0

Stella Instant by Proper Hijab dah restocked! .
💕 TIDAK JARANG
💕 SOLAT READY
💕 MUDAH DIPAKAI
💕 MUDAH BENTUK
💕 TIDAK PANAS.

Ada banyak warna yang woww!!!!.
.
"Nak tengok dekat mana ye? .
Haaa, senang je sis.
Boleh follow @carnations.blush .
📲 019-880 2563
📲 www.wasap.my/60198802563/ProperHijab (or click link in Bio)
.
.
.
#hijab #properhijab #tudung #scarf #syariecompliancehijab #CarnationsBlush #stellainstant #chiffoninstantshawl #chiffon #instantshawllabuh #tudunggrey #plaincolorhijab


0

Stella Instant by Proper Hijab dah restocked! .
💕 TIDAK JARANG
💕 SOLAT READY
💕 MUDAH DIPAKAI
💕 MUDAH BENTUK
💕 TIDAK PANAS.

Ada banyak warna yang woww!!!!.
.
"Nak tengok dekat mana ye? .
Haaa, senang je sis. Boleh follow @carnations.blush .
📲 019-880 2563
📲 www.wasap.my/60198802563/ProperHijab (or click link in Bio)
.
.
.
#hijab #properhijab #tudung #scarf #syariecompliancehijab #CarnationsBlush #stellainstant #chiffoninstantshawl #chiffon #instantshawllabuh #tudunggrey #plaincolorhijab


0

‼️SALE SALE SALE‼️ ‼️
:
‼️‼️TUDUNG‼️‼️‼️ B A W A L ka S H A W L
:
Naaaaaaaaa... tgkkkk zoom ok😍😍 :
⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️ :
‼️‼️BUY 1 FREE 1‼️‼️‼️ :
✅pink soft
✅dusty pink
✅grey
✅turqouise
✅Coffee choc
🎀Shawl bulat🎀 🛍RM 29.00 nett
:
🧡Material : heavy Chiffon
:
🛒 Pembelian ⤵️⤵️⤵️
http://admintarjalux2.wasap.my/
http://admintarjalux2.wasap.my/
http://admintarjalux2.wasap.my/
:
📦Pos Laju
Sabah Serawak : RM8
Sem. M’sia : RM12
:
🚌Pos Bas sekitar Sabah
Kota Kinabalu : RM5
Lahad Datu : RM5
Tawau : RM5
:
WAZE 🚗: TARJA LUX BUTIK
Lot 6, Blok F, mawar commercial centre
Jln Sibuga, Taman Mawar 90000,Sandakan Sabah
:
☎️ +6 017 831 6896 (Office TARJA LUX)
:
#tarjalux #tarjaluxscraves #tudungbawalmaniktabur #tudungbawaldustypink #tudungbawalmurah #shawlknitting #shawl #shawllabuhmurah #tudunggrey


2