#tudunginstant

Instagram photos and videos

#tudunginstant#tudungsarung#tudungmurah#tudung#tudunglabuh#tudunginstantmurah#tudungsarungmurah#tudungcantik#tudungsoftawning#instanthijab#tudungbawal#tudungmuslimah#instantshawl#tudungsarunglabuh#tudungexpress#shawlinstant#sayajualtudung#tudunginstantlabuh#bawalinstant#cumicumi#tudungselesa#haatepuk

Hashtags #tudunginstant for Instagram

by @muslimahhijabbynhm

ISH ISH, DESIGN NI KENAPA SWEET SANGAT NI AWAK!! 😱😱
.
.
Tak boleh move on kita ni, rasa jatuh cinta ni.
.
.
💟 Sweet Sufi 💟
.
.
Design : Tudung express sarung
with piping
.
.
Material : Mosscrepe lycra (Custom printed)
.
.
(Dewasa)
Size: M
Ukuran :
16-17inch dari bawah dagu
26-27inch dari belakang
size Muka : 10inch-10.5inch
.
Size L
Ukuran:
18-19inch dari bawah dagu
28-29inch dari belakang
Size muka: 10.5inch-11inch
.
.
Cara pakai : sarung shj
.
.
👑 Harga tudung dewasa
RM 59/pc
Postage: RM 6
.
.
Sis nak?
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093
.
.
#tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #InstantHijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #dukun #babyctdk #bawalinstant #muslimahhijabbynhm #tudungbudak #tudungbudakmurah #tudungsetibuanak #tudungsarungbudak #tudungsarungbudakmurah


0

by @walaibatikku

REPOST

Good scarf + good food = good mood. 😘
_
#LisaaInstant
#tudungsarung #tudunginstant #shawlinstant


0

by @walaibatikku

REPOST

Lisaa Instant is definitely a must have! Sesuai sangat untuk u all yang banyak buat outdoor activities. It’s comfortable and of course hassle free. No pins, less iron needed. Plus the colours pun senang nak match kan.
http://www.wasap.my/60182839593

#LisaaInstant


1

by @byneeza.my

Bawal shawl kesukaan ramai . Awning bawal + shawl chiffon . Senang bentuk dan tak panas🌷 .

For more details whatsapp +60134696648 🌸 .
#hybridshawl #bawalshawl #bawalshawlmurah #tudungbawal #bawallover #tudunginstant #bawalinstant #tudunginstantmurah #bawalshawlchiffon #tudungmurah #tudungborong #bawalshawldiamond #bawalshawllover


0

by @bysophea_boutique

Meltung giler tgk sis yang cantik manis gayakan Aralyn Instant Shawl nie. 😍😍
.
Happy tak terkata sis bila received feedback yg mengatakan "Aralyn" nie best sangat di pakai.❤
.
Sbbnya sarung sekali jer dah siap tau. Sgt convenient utk di bawa travel & sgt sesuai utk ibu yg mempunyai anak kecil.
.
Sebabnya x perlu ambil masa yg lama utk bersiap n bonus, "#takpayahgosok tau instant shawl nie.
.
#bysopheaboutique #instantshawllabuh #instantshawl #doubleloopshawl #innersilangmurah #satinshawl #instantsatinshawl #innersilang #innerviral #inner #tudungbawal #tudungbawalsatin #tudungbawalcantik #tudungbawallabuh #tudungcantik #tudungsatin #tudungsatinmurah #tudungmurah #tudungraya #tudungonline #tudunginstant #tudungsarung #tudungplain #tudungterkini #sayajualtudung #tudungbawalmurah #tudungbidang60 #tudungchiffon #tudungbidang50


0

by @melshijab15

CLEARANCE STOCK .
Jasmine Moss Printed 1.0
.
Design: Tudung Sarung Sahaja
Material: Moss Crepe
.
🌹tak perlu gosok dan tidak berkedut (paling WIN) - senang nak bawak travel
🌹terus sarung .
🌹moss crepe yang lembut dan sejuk. .
🌹awning lembut tapi tidak melekat ke dahi
🌹 stretchable/ boleh meregang. Tak perlu risau ketat kt muka tau
.
Size M
Ukuran:
Dari bawah dagu: 17 inch (approx)
Dari belakang: 25 inch (approx)
Size muka: 10 inch (approx)
Normal price: RM35/pc .
Clearance price: RM25/pc
.
Size L
Ukuran:
Dari bawah dagu: 21 inch (approx)
Dari belakang: 29 inch (approx)
Size muka: 11 inch (approx)
Normal price: RM39/pc
Clearance price: RM29/pc
.
.
Postage: RM6 SM, RM9 SS
Pembelian 3pcs above free postage SM.
.
Jangan lupa whatsapp 0124604588 untuk dapatkan tudung cantik ni cecepat sbb stock utk first batch ni sangat lah terhad. .
#tudungsarung#tudunginstant#tudungsoftawning#tudungawninglembut#tudungmosscrepe#tudungmosscrepelycra#tudungekspress#sayajualtudung#tudunglabuh#tudungsauk#tudungtravel#jasminemossprintedmelshijab


0

by @melshijab15

CLEARANCE STOCK .
Jasmine Moss Printed 1.0
.
Design: Tudung Sarung Sahaja
Material: Moss Crepe
.
🌹tak perlu gosok dan tidak berkedut (paling WIN) - senang nak bawak travel
🌹terus sarung .
🌹moss crepe yang lembut dan sejuk. .
🌹awning lembut tapi tidak melekat ke dahi
🌹 stretchable/ boleh meregang. Tak perlu risau ketat kt muka tau
.
Size M
Ukuran:
Dari bawah dagu: 17 inch (approx)
Dari belakang: 25 inch (approx)
Size muka: 10 inch (approx)
Normal price: RM35/pc .
Clearance price: RM25/pc
.
Size L
Ukuran:
Dari bawah dagu: 21 inch (approx)
Dari belakang: 29 inch (approx)
Size muka: 11 inch (approx)
Normal price: RM39/pc
Clearance price: RM29/pc
.
.
Postage: RM6 SM, RM9 SS
Pembelian 3pcs above free postage SM.
.
Jangan lupa whatsapp 0124604588 untuk dapatkan tudung cantik ni cecepat sbb stock utk first batch ni sangat lah terhad. .
#tudungsarung#tudunginstant#tudungsoftawning#tudungawninglembut#tudungmosscrepe#tudungmosscrepelycra#tudungekspress#sayajualtudung#tudunglabuh#tudungsauk#tudungtravel#jasminemossprintedmelshijab


0

by @tudungborong_

SPECIAL FOR BAWAL LOVERS!! BAWAL COTTON BATU TABUR in the house!!😍
.
Harga kami terlajak murah uollss..minimum order 10pcs sahaja!!
.
.
Mai grab cepat sementara masih ada..LIMITED EDITION!!!
.
✔RM12/pc (10pcs)
✔️RM10/pc (20pcs)
✔️bidang 45’
✔random color
✔️price exclude postage
.
Rambang mata nk pilih warna aihhhh😍😍😍
.
Berminat?
Do whatsapp
0147563774
0147563774
0147563774
.
.
#shawlmurah #shawlborong #shawlbubblemurah #bawalbatutabur #bawalchiffon #shawlchiffon #bawalchiffonmurah #bawalneelofa #shawlkeknismurah #shawl #shawlcantik #shawlkeknis #sayajualshawl #bawalchiffonborong #bawalruffle #shawlpastel #tudung #shawl #shawlheavychiffon #bawalruffles #shawlmurah #bawalkangaroobatutabur #tudungmurah #tudunginstant #shawlinstant #shawlbubbleborong #bawalchiffonneelofa #bawalkangaroodiamond #bawalcottonbatutabur #bawalbatuborong #bawalbatutabur #bawaldiamond


0

by @aafiya.fashion

Introducing Bymirasya's first ever printed collections inspired by the intricate features of nature and abstract geometry, translated into a whimsical design that is easy to pair for everyday wear
.
Material : Chiffon Georgette / Chiffon Pandora
.
Measurement :
Free Size : 2.0 m x 0.7 m
.
SIZING IS APPROXIMATELY 0.5' ~ 1.0'
.
Features :
1. Very minimal ironing required
2. Limited edition prints
3. High quality finishing (baby seam)
4. Easy to style
5. Sturdy material
.
Care Instructions:
Handwash
Machine Washable.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#TeamBM
#wideshawl
#widescarf
#longshawl
#printedshawl
#printedscarf
#tudunglabuh
#tudunglabuhmurah
#tudunginstant
#tudunginstantmurah
#shawl
#muslimahapparel
#muslimahhijab
#hijaabfashion
#scarves
#tudungmuslimah
#shawlfashion
#wideshawl
#hijaab
#hijabi
#hijabmuslimah
#tutorialshawl


0

by @aafiya.fashion

Introducing Bymirasya's first ever printed collections inspired by the intricate features of nature and abstract geometry, translated into a whimsical design that is easy to pair for everyday wear
.
Material : Chiffon Georgette / Chiffon Pandora
.
Measurement :
Free Size : 2.0 m x 0.7 m
.
SIZING IS APPROXIMATELY 0.5' ~ 1.0'
.
Features :
1. Very minimal ironing required
2. Limited edition prints
3. High quality finishing (baby seam)
4. Easy to style
5. Sturdy material
.
Care Instructions:
Handwash
Machine Washable.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#TeamBM
#wideshawl
#widescarf
#longshawl
#printedshawl
#printedscarf
#tudunglabuh
#tudunglabuhmurah
#tudunginstant
#tudunginstantmurah
#shawl
#muslimahapparel
#muslimahhijab
#hijaabfashion
#scarves
#tudungmuslimah
#shawlfashion
#wideshawl
#hijaab
#hijabi
#hijabmuslimah
#tutorialshawl


0

by @nurdyacollections

Myrcella Classy
3 layer heavy chiffon
DISKAUN COMBO 3 HELAI
4 WARNA SAHAJA
.
Saiz L sahaja available
Labuh 19-20 inchi dr dagu
.
3 helai dapat free pos semenanjung .
Wasap
www.wasap.my/60193352581/myrcellaclassyL
.
KLIK ORDER DI LINK WASAP BIO
@nurdyacollections
#trustedseller#tudung #tudungmurah #tudungraya #tudungbawal #tudunginstant #tudungonline #tudunginstant
#tudungborong #tudungborong #tudungsarung #tudungterkini
#tudungsarungmurah
#shawlmurah #shawlchiffon #tudungsoftawning
#antitembam #shawlinstant #shawlborong #telekung #telekungmurah #telekungcantik #kedaionline #tudungsoftawningmurah

Sungai Petani
0

by @nurdyacollections

Myrcella Classy
3 layer heavy chiffon
DISKAUN COMBO 3 HELAI
4 WARNA SAHAJA
.
Saiz L sahaja available
Labuh 19-20 inchi dr dagu
.
3 helai dapat free pos semenanjung .
Wasap
www.wasap.my/60193352581/myrcellaclassyL
.
KLIK ORDER DI LINK WASAP BIO
@nurdyacollections
#trustedseller#tudung #tudungmurah #tudungraya #tudungbawal #tudunginstant #tudungonline #tudunginstant
#tudungborong #tudungborong #tudungsarung #tudungterkini
#tudungsarungmurah
#shawlmurah #shawlchiffon #tudungsoftawning
#antitembam #shawlinstant #shawlborong #telekung #telekungmurah #telekungcantik #kedaionline #tudungsoftawningmurah

Sungai Petani
0

by @ps.ciknana

😍😍😍😍.
.
Denim top gaisss!.
.
.
Cepat pm cik nana
0176992656.
0176992656.
#offcialpsba #officialteampowerbasa #trustedseller

Petaling Jaya, Malaysia
1

by @baju.kurung.songket.dan.batek

🌷NEW ARRIVAL - Special Design Chinta Anggun Exklusif 🌷

Tampak lebih manis dipandang. Bertambah yakin dan lebih positif berfashion.

1-🌺 Potongan baju kurung kedah moden pendek.
2-🌺 Gabungan batik bercorak dan batik plain ala tradisional moden membangkitkan aura sifat wanita yg lemah lembut, sopan dan sentiasa tampil ayu.
4-🌺 Material kain dari cotton batik yang cantik, selesa dan less iron.
5-🌺 Cutting kain bertema kipas depan, kain belah.
6-🌺 Terdapat dalam saiz ,S,M,L dan XL

HARGA:
RM 160 exclude postage
.
‼️PROMOSI PENGENALAN‼️
(sehingga 08/10/18)
RM149 exclude postage
.
📫 Poslaju RM7 SM / RM12 SS

Whatsapp 019-5966373

#ryanazcollection
#bajukurung2018
#bajukurungmurah
#bajukurungmoden
#bajukurungcantik
#kurungmodencantik
#kurungmodenmurah
#minikurungcantik
#minikurungmurah
#peplummurah
#peplumkurungmurah
#terapiinstagram
#bajubridesmaid
#bajukonvo
#bajusedondon
#bajukurung
#kebayamurah
#bajukurungbatik
#kebayamoden
#kebayamurahmalaysia
#instantshawlmurah
#bajukurungsedondon
#shawllabuhmurah
#tudunginstant
#tudungbawalmurah
#shawlinstantmurah
#kurungmini
#kurungbatikmurah
#batikcotton

Universiti Sains Malaysia
1

by @snowcapberhantuofficial

NEW DESIGN SOUK 🎉🎉🎉
.
Awning viscose.
Body moss crepe membuatkan souk nampak lebih exclusive. Moss crepe buat color dia lebih hidup. Corak tampak menyerlah.
Material moss crepe yang tak perlu gosok.
Tidak jarang.
Paling penting tak panas!
.
Jom order sekarang 🤗
.
Whatsapp 0134679041
.
🌸RM49 sehelai saiz M
📮Postage 1 malaysia
❌Tiada perkhidmatan COD (cash on delivery)
.
#tudung #tudungmurah #tudungmurahmalaysia #tudungmurahmurah #tudungsarung #tudungselesa #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsaji #tudungcantik #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudungmudah #tudungmudahpakai #tudungsouk #tudungsoukbychefiza #tudungsoukbcf #tudungsekalisarung #cumicumi #haelhusaini #jampi #alamatnyacinta #vilaghazara #cintatiadaganti #haatepuk #hajat #jozan #superspontanxtravaganza #igmonsta #cikguseo


0

by @snowcapberhantuofficial

NEW DESIGN SOUK 🎉🎉🎉
.
Awning viscose.
Body moss crepe membuatkan souk nampak lebih exclusive. Moss crepe buat color dia lebih hidup. Corak tampak menyerlah.
Material moss crepe yang tak perlu gosok.
Tidak jarang.
Paling penting tak panas!
.
Jom order sekarang 🤗
.
Whatsapp 0134679041
.
🌸RM49 sehelai saiz M sahaja
📮Postage 1 malaysia
❌Tiada perkhidmatan COD (cash on delivery)
.
#tudung #tudungmurah #tudungmurahmalaysia #tudungmurahmurah #tudungsarung #tudungselesa #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsaji #tudungcantik #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudungmudah #tudungmudahpakai #tudungsouk #tudungsoukbychefiza #tudungsoukbcf #tudungsekalisarung #cumicumi #haelhusaini #jampi #alamatnyacinta #vilaghazara #cintatiadaganti #haatepuk #hajat #jozan #superspontanxtravaganza #igmonsta #cikguseo


0

by @snowcapberhantuofficial

NEW DESIGN SOUK 🎉🎉🎉
.
Awning viscose.
Body moss crepe membuatkan souk nampak lebih exclusive. Moss crepe buat color dia lebih hidup. Corak tampak menyerlah.
Material moss crepe yang tak perlu gosok.
Tidak jarang.
Paling penting tak panas!
.
Jom order sekarang 🤗
.
Whatsapp 0134679041
.
🌸RM49 sehelai saiz M sahaja
📮Postage 1 malaysia
❌Tiada perkhidmatan COD (cash on delivery)
.
#tudung #tudungmurah #tudungmurahmalaysia #tudungmurahmurah #tudungsarung #tudungselesa #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsaji #tudungcantik #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudungmudah #tudungmudahpakai #tudungsouk #tudungsoukbychefiza #tudungsoukbcf #tudungsekalisarung #cumicumi #haelhusaini #jampi #alamatnyacinta #vilaghazara #cintatiadaganti #haatepuk #hajat #jozan #superspontanxtravaganza #igmonsta #cikguseo


0

by @aniscarf.co

🌈INSTANT ANNISA...
Ciri-ciri instant annisa:
🌸size XL
🌸ready solat
🌸double layers
🌸soft awning
🌸material heavy chiffon platinum italian
🌸taburan diamond swarovski .
.
📲 Berminat boleh whatsapp 👇🏻
013-4564416
013-4564416
013-4564416
.
.
#zahrahexclusive #tudunginstant #tudunginstantlabuh #instanthijab


0

by @aniscarf.co

INSTANT ANNISA...
Ciri-ciri instant annisa:
🌸size XL
🌸ready solat
🌸double layers
🌸soft awning
🌸material heavy chiffon platinum italian
🌸taburan diamond swarovski .
.
📲 Berminat boleh whatsapp 👇🏻
013-4564416
013-4564416
013-4564416
.
.
#zahrahexclusive #tudunginstant #tudunginstantlabuh #instanthijab


0

by @snowcapberhantuofficial

.
Assalamualaikum semua selamat tengahari uolss 🌹🌸
.
Haa korang nak pergi hantar anak ke sekolah ke pergi pasor ke pergi jalan2 makan angin ke pergi hiking atau pergi kerja tak kuase nak belit-belit dengan shawl kenn 🤦🏻‍♀️
.
Tudung souk je yang the best waktu darurat cenggitu. Nak mudah cepat dan selesa. Pakej tak perlu iron lagi, tak berkedut pun tudung souk ni percaya laa 😍
.
Paling penting tetap nampak gojes hokay? Mak anak sepoloh pun mantain cun melecun dengan tudung souk ni 😉
.
.
.
Jom order sekarang 🤗
.
Whatsapp 0134679041
.
🌸RM34 sehelai free saiz
🌸RM39 sehelai saiz L
🌸RM44 sehelai saiz XL
📮Postage 1 malaysia
❌Tiada perkhidmatan COD (cash on delivery)
.
#tudung #tudungmurah #tudungmurahmalaysia #tudungmurahmurah #tudungsarung #tudungselesa #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsaji #tudungcantik #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudungmudah #tudungmudahpakai #tudungsouk #tudungsoukbychefiza #tudungsoukbcf #tudungsekalisarung #cumicumi #haelhusaini #jampi #alamatnyacinta #vilaghazara #cintatiadaganti #haatepuk #hajat #jozan #superspontanxtravaganza #igmonsta #cikguseo


0

by @aniscarf.co

INSTANT ANNISA...
Ciri-ciri instant annisa:
🌸size XL
🌸ready solat
🌸double layers
🌸soft awning
🌸material heavy chiffon platinum italian
🌸taburan diamond swarovski .
.
📲 Berminat boleh whatsapp 👇🏻
013-4564416
013-4564416
013-4564416
.
.
#zahrahexclusive #tudunginstant #tudunginstantlabuh #instanthijab


0

by @tihany.scarf

Team BIRU ke Team PINK ?

LANA PRINTED
.
SIZE M RM55 l SIZE L RM59
. 🔥COMBO 3 HELAI RM150🔥

Ukuran :
Size M
Muka : +/-28cm
Depan : +/- 45cm
Belakang : +/-80cm

Size L
Muka : +/-28cm
Depan : +/-50cm
Belakang : +/-85cm

WHATSAPP 👉 012 235 9806 atau click link die BIO .

#tudungekspres
#instantscarf
#tudungexpress
#umrah2018
#tudungawninglembut #tudungawning #tudungsoftawning #tudungsarung
#tudunginstant
#tudungekspres
#softawning #tudungantitembam #antitembam #tudung
#tudungumrahhaji
#tudunglabuh


0

by @hijab_asyikin

.
.
[SUDAH TIBA!] SAFIYA PRIMA 3.0 . TAK SABARNYA. PUAS TUNGGU..!
.
Akhirnya didatangkan dengan 6 pilihan warna yang matchlah dengan baju warna apa pun, warna mewahnya akan matchy matchy dengan cemerlang. .
Kalau terlepas yang ni tak dapatlah nak berSafiya Prima warna batch 3.0 lagi, sebab warna yang dah habis memang tak direstock. Koleksi kali ni semuanya warna baru!
.
.
SPECIALNYA!
Sempena launching, Safiya Prima datang dengan #Offer khas Launching Day!
Psst: Percaya tak! Kualiti setanding Safiya Prima diluar sana rata-rata ditawarkan pada harga RM60++ untuk saiz M. Saiz L
dan saiz lebih besar seperti XL pastinya lebih mahal. Saiz XL sehingga RM99. Labeyla tawarkan M dibawah RM50! Saiz L dan XL kami ditawarkan pada harga sangat mampu milik.
.
.
Sempena Launching, kami berikan lagi #Offer jimat untuk anda!.
.
Saiz M:
Biasa: RM47
Belian 2 helai dan ke atas: RM45 sahaja!
.
Saiz L:
Biasa: RM54
Belian 2 helai dan ke atas: RM52 sahaja!
.
Saiz XL:
Biasa: RM64
Belian 2 helai dan ke atas: RM62 sahaja!
.
Didatangkan berdagu dan tidak berdagu bagi saiz M dan L. Manakala XL didatangkan berdagu.
.
.
Ingatan kasih sayang.
Kod yang habis mungkin tiada restock seperti batch terdahulu yang tidak diulang. Dapatkan cepat tau!.
.
.
Untuk tempahan !
WHATSAPP : 📲 #0123070667

#TudungSauk5Saat #tudung #instanthijab #tudungmurah #tudungsarung #tudungexpress #tudunginstant #tudunglabuh #tudungmuslimah #tudungberdagu #tudungsoftawning #muslimah #instanthijabmurah #instanthijabsoftawning #sayajualtudung #sayajualinstanthijab #sayajualtudungmurah #instanthijablabuh #sayajual #instanthijabno1malaysia #instanthijabspecialist #sayajualonline #tudungcotton #tudungantitembam #instantshawl #fullyinstantshawl #sayajualinstantshawl


0

by @hijab_asyikin

.
.
SAFIYA PRIMA 3.0 BERDAGU
.
Model memakai size L
.
.
Sempena Launching, kami berikan lagi #Offer jimat untuk anda!.
.
Saiz M:
Biasa: RM47
Belian 2 helai dan ke atas: RM45 sahaja!
.
Saiz L:
Biasa: RM54
Belian 2 helai dan ke atas: RM52 sahaja!
.
Saiz XL:
Biasa: RM64
Belian 2 helai dan ke atas: RM62 sahaja!
.
.
Ingatan kasih sayang.
Kod yang habis mungkin tiada restock seperti batch terdahulu yang tidak diulang. Dapatkan cepat tau!.
.
.
Untuk tempahan !
WHATSAPP : 📲 #0123070667


1

by @expresscarves.hanami

3 warna bru utk Royal Love Isabelle 😍😍
.
Jgn lupa kita ad sale
SALE KOCEK PENOH
.
Date: 25 SEPT - 1 OCT 2018
.
15% off utk Royal Isabelle. Design bru ni pun termasuk k 😉😉
.
Normal price: RM79
After sale: RM67.15
**tidak termasuk postage
.
Pertanyaan bole watsap ke 0104344737 @ bole klik link watsap d bio 😘
.
#agenhanami #tudungsarung #tudunginstant #tudungexpress #expresscarves #instantshawl #instantshawlduamuka #royalisabelle


0

by @hijab_asyikin

.
.
SAFIYA PRIMA 3.0 TAK DAGU
.
Model memakai size M
.
.
Sempena Launching, kami berikan lagi #Offer jimat untuk anda!.
.
Saiz M:
Biasa: RM47
Belian 2 helai dan ke atas: RM45 sahaja!
.
Saiz L:
Biasa: RM54
Belian 2 helai dan ke atas: RM52 sahaja!
.
Saiz XL:
Biasa: RM64
Belian 2 helai dan ke atas: RM62 sahaja!
.
.
Ingatan kasih sayang.
Kod yang habis mungkin tiada restock seperti batch terdahulu yang tidak diulang. Dapatkan cepat tau!.
.
.
Untuk tempahan !
WHATSAPP : 📲 #0123070667


3

by @nis_shawl

LATEST COLLECTION

Instant safa
Size L dan XL

Beli satu rm55
Beli 3 ke atas ada harga kasih sayang

Berminat?

Whatsapp 0174175189 untuk order


1

by @breastfirming_bootycream

AMARAN KERAS: JANGAN TERKEJUT!

Pada mulanya, ramai yang meragui keberkesanan Love Potion dan Wonder Bloom. Majoritinya juga cuba atas dasar tertarik dengan testimonial GENUINE CUSTOMER kami yang SUPERB 😊 Ya, kami tidak memaksa korang untuk mencuba, biarlah testimonial pelanggan kami yang berbicara 😉

Tapiiii, JANGAN TERKEJUT jika.. 🍑 Asset yang KENDUR menjadi TEGANG
🍑 Asset yang KECIL menjadi BESAR
🍑 Asset yang LEPER menjadi BULAT
🍑 Susu yang KURANG menjadi BANYAK
🍑 Asset yang SAIZ TAK SEIMBANG kini menjadi SAMA SAIZ

Yaaa, itulah KELEBIHAN Combo Love Potion dan Wonder Bloom. Kesan yang bukan biasa-biasa 😊

Jika, korang dah bersedia untuk merasai PERUBAHAN seperti di atas, klik whatsapp LINK di BIO sekarang untuk grab PROMO COMBO! Jimat berganda-ganda tau 😍


2

by @muslimahhijabbynhm

ISH ISH, DESIGN NI KENAPA SWEET SANGAT NI AWAK!! 😱😱
.
.
Tak boleh move on kita ni, rasa jatuh cinta ni.
.
.
💟 Sweet Sufi 💟
.
.
Design : Tudung express sarung
with piping
.
.
Material : Mosscrepe lycra (Custom printed)
.
.
(Dewasa)
Size: M
Ukuran :
16-17inch dari bawah dagu
26-27inch dari belakang
size Muka : 10inch-10.5inch
.
Size L
Ukuran:
18-19inch dari bawah dagu
28-29inch dari belakang
Size muka: 10.5inch-11inch
.
.
Cara pakai : sarung shj
.
.
👑 Harga tudung dewasa
RM 59/pc
Postage: RM 6
.
.
Sis nak?
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093
.
.
#tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #InstantHijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #dukun #babyctdk #bawalinstant #muslimahhijabbynhm #tudungbudak #tudungbudakmurah #tudungsetibuanak #tudungsarungbudak #tudungsarungbudakmurah


1