#tudunginstant

Instagram photos and videos

#tudunginstant#tudungmurah#tudung#tudungcantik#tudungmalaysia#tudunginstantmurah#shawl#shawlmurah#tudungraya2018#shawlcantik#shawlchiffon#instantshawl#tudungchiffon#shawlmalaysia#tudunginstantmalaysia#instantshawlmurah#tudungdokoh#shawlraya2018#instantshawlraya2018#tudungterkini2018#tudunginstantcantik

Hashtags #tudunginstant for Instagram

Tudung XXL tak berdagu ๐Ÿ˜˜ โˆš Haziq Scarf
โˆš Labuh ><24 inci
โˆš Ukuran muka 11-11.5 inci
โˆš Material benang hitam higj quality, berat, lembut, sejuk, tak nipis, sgt selesa, sht sedap pakai ๐Ÿ˜
โˆš Awning denim, cantik terletak, xlekap kat dahi, melebihi tulang pipi, muka tak nampak bulat

Harga? RM39 shj excl post. Normal price RM49 excl post

Whatsapp 60163521340 utk pertanyaan dan tempahan
www.wasap.my/60163521340

Shopee shop galerialiainsyirah
shopee.com.my/galerialiainsyirah

#tudung #tudunglabuh #tudungxxl #hijab #hijabekspress #tudunginstant #haziqscarf #syasyabyhaziq
#tudungmurah #tudungonline #hijabista #tudungsarung #tudungbranded #tudungbidang60 #tudungmuslimah #tudungbidang50


0

Tudung sarung AWLIYA.
Model dalam gambar pakai saiz L, tinggi model 150cm. Ada saiz L & XL. Musim-musim haji ni ramai cari tudung sarung berdagu kan. Kalau tak pergi haji, pakai untuk travel atau pergi mana-mana pun sesuai sangat sebab mudah pakai, terus cantik & ironless โค๏ธ.
.
Dannn macam biasa, yang BEST nya ialah - korang boleh dapat diskaun 10% untuk setiap item kalau korang beli 3-4 item, dan diskaun 20% kalau korang beli 5 item ke atas. Tak kisah item apa-apa, boleh campur saiz & jenis (yang brand El Sajida je tauu ๐Ÿ˜).
.
.
KATALOG ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰ #TNSarungAwliya
.
.
CARA ORDER : whatsapp 018-900 8287 atau tekan je whatsapp link di bio ๐Ÿค—.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsoftdenim #tudungdenimmurah #tudungumrahhaji #tudungumrah #tudunghaji #tudunglabuh #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhmurah #tudunglabuhinstant #tudungironless #tudungtravel #tudungustazah #tudungcikgu #tudungtakpayahgosok #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudungsoftawning #tudungmuslimah #tudungberdagu #tudungjeans #tudungdenim #sarungawliya #raesaOfElsajida


0

.
[TESTIMONI]
.
Alhamdulillah. Bila customer happy, saya double happy๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Syukran jazilan ya ukhti๐ŸŒน.
.
.
#tudung3layerGlam #tudunginstant #tudungjahitsendiribynazura
#testimonicusttudungnazura


0

.
[TESTIMONI]
.
Cara cepat dan mudah bila nak berurusan dgn kami tekan je link whatsapp yg diberi di ig @nazura.boutique.gold. Lepas tu, WAJIBUL save no tu ye..
Senangkan? ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜„
.
Sis ni masih mencari kami utk tempah tudung walaupun no hilang dr simpanan. Syukur, alhamdulillah.
.
Syukran jazilan ya ukhti๐ŸŒน
.
.
.
#customertetap #tudung3layerGlam #tudunginstant #tudungjahitsendiribynazura
#testimonicusttudungnazura


0

.
[TESTIMONI]
.
Gambar customer yg sedang menggayakan tudung mariya๐Ÿ˜. .
Syukran jazilan ya ukhti๐ŸŒน.
.
.
#tudung3layerGlam #tudunginstant #tudungjahitsendiribynazura
#testimonicusttudungnazura


0

Ini BETUL-BETUL, bukan cobaan.
.
Supplement ni mmg sesuai utk semua yg ingin tambahkan ketinggian . Sudah ramai yg guna dan berjaya ! PROVEN & GUARANTEE ! nak tinggi ? ORIGINAL! FREE POSTAGE
.
______________________________________

Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami โœ†โœ‰๏ธโ˜
๐Ÿ“ฑWechat Id : herbaltinggikl
๐Ÿ“ฑWhatsapp : +6016 5583 861
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------
.#igmalaysia #kamixramai #kamijuara #salutstory #ig_feedsmenarik #friendshipgoals #review #tudungbudak #tudungcomel #butiktudung #tudungbaby #tudungsarung #tudungkids #tudungonlinemalaysia #tudunginstant #bajubudak #kasutbudak #muslimahkidsstyle #muslimahkids #khimar #shawl #jualtudung #homeschool #tahfiz #sekolahagama #eusahawan #erezeki #assalamualaikum #selamatpagi #alhamdulillah


4

#NEWRELEASE
#hadiahUntukBakalHajah
.
SARUNG AWLIYA โค๏ธ
===============
.
โžก๏ธ Material: Soft Denim
โžก๏ธ Ironless, tidak terlalu tebal, sejuk, tak jarang walau tanpa inner dan tidak melekap.
โžก๏ธ Hanya sekali sarung
โžก๏ธ Jahitan pleated di kedua-dua bahu .
โžก๏ธ Kelabuhan sisi boleh di adjust bergantung kepada keselesaan pemakai (disarankan agar meletakkan jarum peniti atau brooch di bahagian pleated di bahu supaya lebih kemas).
โžก๏ธ Labuh depan & belakang (Solat Ready).
โžก๏ธ Berdagu
โžก๏ธ Jahitan yang kemas, kualiti butik.
โžก๏ธ Didatangkan dalam 2 saiz: L & XL
Labuh hadapan (ukuran dari bawah dagu).
- L: 24.5 inci, XL: 26.5 inci
Labuh belakang (ukuran dari atas kepala).
- L: 34 inci, XL: 39 inci
Saiz muka: +- 11 inci
.
Nota tambahan: Warna sebenar mungkin sedikit berbeza daripada gambar kerana kesan pencahayaan kamera & resolusi imej.
.
Normal price : RM49.00
PROMO price : RM44.00
.
.
KATALOG ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰ #TNSarungAwliya
.
.
CARA ORDER : whatsapp 018-900 8287 atau tekan je whatsapp link di bio ๐Ÿค—.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsoftdenim #tudungdenimmurah #tudungumrahhaji #tudungumrah #tudunghaji #tudunglabuh #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhmurah #tudunglabuhinstant #tudungironless #tudungtravel #tudungustazah #tudungcikgu #tudungtakpayahgosok #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudungsoftawning #tudungmuslimah #tudungberdagu #tudungjeans #tudungdenim #sarungawliya #raesaOfElsajida


0

#NEWRELEASE
#hadiahUntukBakalHajah
.
SARUNG AWLIYA โค๏ธ
===============
.
โžก๏ธ Material: Soft Denim
โžก๏ธ Ironless, tidak terlalu tebal, sejuk, tak jarang walau tanpa inner dan tidak melekap.
โžก๏ธ Hanya sekali sarung
โžก๏ธ Jahitan pleated di kedua-dua bahu .
โžก๏ธ Kelabuhan sisi boleh di adjust bergantung kepada keselesaan pemakai (disarankan agar meletakkan jarum peniti atau brooch di bahagian pleated di bahu supaya lebih kemas).
โžก๏ธ Labuh depan & belakang (Solat Ready).
โžก๏ธ Berdagu
โžก๏ธ Jahitan yang kemas, kualiti butik.
โžก๏ธ Didatangkan dalam 2 saiz: L & XL
Labuh hadapan (ukuran dari bawah dagu).
- L: 24.5 inci, XL: 26.5 inci
Labuh belakang (ukuran dari atas kepala).
- L: 34 inci, XL: 39 inci
Saiz muka: +- 11 inci
.
Nota tambahan: Warna sebenar mungkin sedikit berbeza daripada gambar kerana kesan pencahayaan kamera & resolusi imej.
.
Normal price : RM49.00
PROMO price : RM44.00
.
.
KATALOG ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰ #TNSarungAwliya
.
.
CARA ORDER : whatsapp 018-900 8287 atau tekan je whatsapp link di bio ๐Ÿค—.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsoftdenim #tudungdenimmurah #tudungumrahhaji #tudungumrah #tudunghaji #tudunglabuh #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhmurah #tudunglabuhinstant #tudungironless #tudungtravel #tudungustazah #tudungcikgu #tudungtakpayahgosok #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudungsoftawning #tudungmuslimah #tudungberdagu #tudungjeans #tudungdenim #sarungawliya #raesaOfElsajida


0

Ladyboss kakmila @shamilashahiminn kata sabaq sikit jaaa lagi okay ! ๐Ÿ˜‰
.
Nanti kita belanja teaser banyak banyak untuk semua new stock !.
.
Kita akan restock Aara Basic, Aara Premium, Palazzo, and insya Allah akan ada BLOUSE juga nanti ๐Ÿ˜.
.
Eh ? Blouse pun ada ke ? ๐Ÿ˜ฑ
.
Akan ada juga okay, doa yang baik baik tau, lekas TURN ON NOTIFICATION NOW ๐Ÿ’ž
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#teamilala125 #teamilala #milalaattire #wideshawl #sayajualshawl #shawlcantik #shawllabuh #shawlchiffon #shawlmurah #bawallovers #tudunginstant #tudungbawal #tudunglabuh #tudungmurah #sayajual #visitmyig #igshopmalaysia #instashopmalaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualmurah #sayajualtudung #syukur #alhamdulillah #terlajaklaris #trustedseller #fastreply #fastbooking


2

Ladyboss kakmila @shamilashahiminn kata sabaq sikit jaaa lagi okay ! ๐Ÿ˜‰
.
Nanti kita belanja teaser banyak banyak untuk semua new stock !.
.
Kita akan restock Aara Basic, Aara Premium, Palazzo, and insya Allah akan ada BLOUSE juga nanti ๐Ÿ˜.
.
Eh ? Blouse pun ada ke ? ๐Ÿ˜ฑ
.
Akan ada juga okay, doa yang baik baik tau, lekas TURN ON NOTIFICATION NOW ๐Ÿ’ž
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#teamilala125 #teamilala #milalaattire #wideshawl #sayajualshawl #shawlcantik #shawllabuh #shawlchiffon #shawlmurah #bawallovers #tudunginstant #tudungbawal #tudunglabuh #tudungmurah #sayajual #visitmyig #igshopmalaysia #instashopmalaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualmurah #sayajualtudung #syukur #alhamdulillah #terlajaklaris #trustedseller #fastreply #fastbooking


0

TAMBAH TINGGI DENGAN โ˜…HEIGHT CALCIUM & ZINCโ˜… .
Berkesan untuk tambahkan ketinggian anda! Tak usah ragu lagi, PEKERJAAN ANDA MEMERLUKAN ANDA LEBIH TINGGI ?
HEIGHT CALCIUM & ZINC adalah supplement nutrisi SEMULAJADI yang sangat membantu lelaki dan wanita yang terbantut ketinggian serta yang ingin menambah ketinggian lagi Scientifically Researched & Proven Height
.
Formula : CUBA HEIGHT CALCIUM & ZINCโ„ข๏ธ
KAMI 100BERKESAN TANPA RISIKO DAN TANPA SIDE EFFECT
1) NUTRISI SEMULAJADI
2) 100BERKESAN
3) 100SELAMAT
4) 100-HALAL
Any question ??
.
______________________________________
Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami โœ†โœ‰๏ธโ˜
๐Ÿ“ฑWechat Id : herbaltinggikl
๐Ÿ“ฑWhatsapp : +6016 5583 861
FAST RESPON & HAPPY SHOPPINใ…ค
------------------------------------------------------------
.
#igmalaysia #kamixramai #kamijuara #salutstory #ig_feedsmenarik #friendshipgoals #review #tudungbudak #tudungcomel #butiktudung #tudungbaby #tudungsarung #tudungkids #tudungonlinemalaysia #tudunginstant #bajubudak #kasutbudak #muslimahkidsstyle #muslimahkids #khimar #shawl #jualtudung #homeschool #tahfiz #sekolahagama #eusahawan #erezeki #assalamualaikum #selamatpagi #alhamdulillah


3

.
Comel dak kakak comel ni pakai tudung souk ๐Ÿ˜ tengok terletak je kan ๐Ÿค—
.
Sekarang dah tak boleh nak gelar the souk ni tudung makcik bawang sebab the souk ni dah jadi kegilaan gadis manis ๐Ÿ˜
.
.
Jom order sekarang ๐Ÿค—
.
.
.
Whatsapp 0134679041
.
๐ŸŒธRM34 sehelai free saiz
๐ŸŒธRM39 sehelai saiz L
๐ŸŒธRM44 sehelai saiz XL
๐Ÿ“ฎPostage 1 malaysia
โŒTiada COD (cash on delivery)
.
#tudung #tudungmurah #tudungmurahmalaysia #tudungmurahmurah #tudungsarung #tudungselesa #tudunglembut #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsaji #tudungcantik #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudungmudah #tudungmudahbentuk #tudungmudahpakai #tudungsouk #tudungsekalisarung #sarungdansiap #sarungtudungsaji #tudungmalaysia #anaktudungmurah #anaktudungborong #cintafatamorgana #klikpengantinmusimsalju #isteriuntukdiiktiraf #rahsiahatiperempuan #igmonsta #cikguseo


1

UDPATE STOK TUDUNG SOUK ADULT 17/7๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†
.
Tahap keselesaan yang bakal menggetarkan jiwa anda semua!
.
Sebelum tu baca dulu kelebihan The Souk ni?
.
Jom kita tengok ๐Ÿ‘‡
๐Ÿ‘ป Soft Awning
๐Ÿ‘ป Anti tembam
๐Ÿ‘ป Tak jarang
๐Ÿ‘ป Labuh depan dan belakang
๐Ÿ‘ป Tak perlu iron
๐Ÿ‘ป Sarung sahaja
๐Ÿ‘ป Senang bentuk
๐Ÿ‘ป Serap peluh
๐Ÿ‘ป Tak berkedut
๐Ÿ‘ป Material viscose sejuk dan selesa
๐Ÿ‘ป Jimat masa, zass sekali sarung
๐Ÿ‘ป Ukuran muka tudung mengikut semua muka
๐Ÿ‘ป Tak perlu pin
.
.
Whatsapp 0134679041
.
๐ŸŒธRM34 sehelai free saiz
๐ŸŒธRM39 sehelai saiz L
๐ŸŒธRM44 sehelai saiz XL
๐Ÿ“ฎPostage 1 malaysia
โŒTiada perkhidmatan COD (cash on delivery)
.
#tudung #tudungmurah #tudungmurahmalaysia #tudungmurahmurah #tudungsarung #tudungselesa #tudunglembut #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsaji #tudungcantik #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudungmudah #tudungmudahbentuk #tudungmudahpakai #tudungsouk #tudungsekalisarung #sarungtudungsaji #tudungmalaysia #paidreviewmalaysia #supbunjut #dramanur ##isteriuntukdiiktiraf #janganbencicintaku #ciksempurna #sejutarasabuatadelia #haqiemrusli #igmonsta #cikguseo


1

Beza kelabuhan size tudung sarung anggerik. Mudah dipakai, selesa dan kemas bila pakai tudung sarung Anggerik ni. Sesuai untuk ke mana2 sahaja.
.
Nak pergi kerja, pergi jalan2, pergi kelas, pergi beriadah. pakai dalam rumah aje pun boleh. Tudung senang pakai, sejuk, x payah iron, mudah bentuk dan anti tembam.
.
Material COTTON LYCRA yang berkualiti, jahitan yang kemas dan AWNING LEMBUT yg mudah bentuk, x payah tgk cermin pun jadi cantik.๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Ada lebih 20 warna untuk anda pilih dengan 3 size, S, M & L
.
Harga Sehelai :
Saiz S = RM34.00
Saiz M= RM39.00
Saiz L = RM45.00
(Tidak termasuk Postage)
.
PROMOSI White Petals:
3 for RM90 (size S)
3 for RM100 (size M)
3 for RM120 (size L)
(Tidak termasuk Postage)
.
๐Ÿ“ฑDM or Whatsapp 0163248904 (klik link di bio)
.
#tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungcotton #tudungsarungexpress #tudungsukan #tudunglabuh #tudungsenangpakai #tudungsoftawning #tudungawninglembut #tudungekspress #tudungexpress #tudunginstant #tudungantitembam #tudungtakpayahgosok #tudungmudah #instanthijab #instanthijabmurah #tudungplain #tudungcantik #agentwhitepetals #muslimahfesyen #hijabfesyen #tudungselesa


0

TUDUNG EKSPRESS 6 HELAI RM100
โ–ช๏ธinstant, trend terkini dan mudah dipakai
โ–ช๏ธ Heavy chiffon, sangat selesa!
โ–ช๏ธada pelbagai warna ๐Ÿ˜
READY STOCK ๐Ÿ”ˆ
POSTAGE SETIAP HARI ๐Ÿ”ˆ
WHATSAPP 01133096509 (klik link ๐Ÿ˜Š)
-
#tudunginstant #tudungmurah #tudungborong #tudung


0

Stock will be release soon love! ๐Ÿ’–
.
Basic hijab paling best, paling rare, paling syok dan selesa pakai ๐Ÿ˜˜
.
Macam biasa k, grab before abis ๐Ÿ’‹
Sebab this #instanthijab memang sangat sangat digilai ๐Ÿค—
.
.
Boleh click kat bio untuk direct order, kalau DM takut tak perasan.
.
.
#tudunginstant #tudungmalaysia #tudungberkualiti #tudungsuperawesome #tudungonline #tudungbest #tudungraya #tudungsegera #tudungcantik #tudunglabuh #azfaagent #trustedseller #agentgombak


1

Stock will be release soon love! ๐Ÿ’–
.
Basic hijab paling best, paling rare, paling syok dan selesa pakai ๐Ÿ˜˜
.
Macam biasa k, grab before abis ๐Ÿ’‹
Sebab this #instanthijab memang sangat sangat digilai ๐Ÿค—
.
.
Boleh click kat bio untuk direct order, kalau DM takut tak perasan.
.
.
#tudunginstant #tudungmalaysia #tudungberkualiti #tudungsuperawesome #tudungonline #tudungbest #tudungraya #tudungsegera #tudungcantik #tudunglabuh #azfaagent #trustedseller #agentgombak


1

Stock will be release soon love! ๐Ÿ’–
.
Basic hijab paling best, paling rare, paling syok dan selesa pakai ๐Ÿ˜˜
.
Macam biasa k, grab before abis ๐Ÿ’‹
Sebab this #instanthijab memang sangat sangat digilai ๐Ÿค—
.
.
Boleh click kat bio untuk direct order, kalau DM takut tak perasan.
.
.
#tudunginstant #tudungmalaysia #tudungberkualiti #tudungsuperawesome #tudungonline #tudungbest #tudungraya #tudungsegera #tudungcantik #tudunglabuh #azfaagent #trustedseller #agentgombak


0

Being a classy lady doesnโ€™t mean that you should be snobby or stuck up, but that you should have dignity, consideration, and moderation in your daily actions. โค๏ธ
.

ANNA FULL INSTANT SHAWL
Material: Matte Satin Silk (original pucci)
Price: RM25 (hijab box provided)
Measurement: 2m x 0.75m
Width: 60"

_

#AnnaFullInstantShawl #AraAmnanBoutique #tudunginstant
#instantshawl #fullinstantshawl #tudungmalaysia #tudungbrunei #hijabfilipina #philippineshijab #muslimahfashion #wideshawl #tudungborong #classywoman #womaninspired #suppliertudung #hijab #hijabers #scarf #scarves #fashion #muslimah#shawls #puccishawl #printedshawl


0

Siapa sini yang tak suka iron tudung angkat tangan๐Ÿ™‹. Jom try Mikayla Premium ni. Ada lapik dagu sekali. .
.

13 corak yang exclusive ditambah pula dengan ๐Ÿ’Ž bling blingโœจ
Tidak perlu gosok, sekali sarung je dah siap..๐Ÿค— Syantik syantik je keluar jalan-jalan๐Ÿ˜˜ .
.

Dijahit pula dengan sangat detail iaitu jahitan Double Stitches bawah awning yang membuatkan awning menjadi tegak.. ๐Ÿ˜‰ .
.

Jahitan Patch lock dijahit pada hujung tudung supaya tudung tidak berbuluโœจ .
.

Very high quality ๐Ÿ˜˜
๐Ÿ’ซMaterial : Moss Crepe
๐Ÿ’ซCotton Lycra Awning
๐Ÿ’ซCustomized label tag
๐Ÿ’ซExclusive box .
.

Kindly whatsapps ๐Ÿ‘‡kak jammy ok. ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60133067159
#tudunglabuh #tudunglembut #tudungmosscrepe #shawl
#tudunginstant #tudungdagu
#tudungmuslimah #tudungraya
#instanttudung #tudungpermata
#tudunglapikdagu #tudungcotton #gayamuslimah #bawal #tudung #tudungmuslimah #tudunghaji
#tudungumrah #tudungmurah #tudunginstantdagu


0

Siapa sini yang tak suka iron tudung angkat tangan๐Ÿ™‹. Jom try Mikayla Premium ni. Ada lapik dagu sekali. .
.

13 corak yang exclusive ditambah pula dengan ๐Ÿ’Ž bling blingโœจ
Tidak perlu gosok, sekali sarung je dah siap..๐Ÿค— Syantik syantik je keluar jalan-jalan๐Ÿ˜˜ .
.

Dijahit pula dengan sangat detail iaitu jahitan Double Stitches bawah awning yang membuatkan awning menjadi tegak.. ๐Ÿ˜‰ .
.

Jahitan Patch lock dijahit pada hujung tudung supaya tudung tidak berbuluโœจ .
.

Very high quality ๐Ÿ˜˜
๐Ÿ’ซMaterial : Moss Crepe
๐Ÿ’ซCotton Lycra Awning
๐Ÿ’ซCustomized label tag
๐Ÿ’ซExclusive box .
.

Kindly whatsapps ๐Ÿ‘‡kak jammy ok. ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60133067159
#tudunglabuh #tudunglembut #tudungmosscrepe #shawl
#tudunginstant #tudungdagu
#tudungmuslimah #tudungraya
#instanttudung #tudungpermata
#tudunglapikdagu #tudungcotton #gayamuslimah #bawal #tudung #tudungmuslimah #tudunghaji
#tudungumrah #tudungmurah #tudunginstantdagu


0

.
Clean Sprayz
.
Penghapus kotoran di fabrik sepantas 30 saat.
.
1 botol rm30 (NP rm35)
2 botol rm55
3 botol rm80
FREE POSTAGE (SM)
.
Klik di bio untuk pembelian atau pertanyaan


3

.
Clean Sprayz
.
Penghapus kotoran di fabrik sepantas 30 saat.
.
1 botol rm30 (NP rm35)
2 botol rm55
3 botol rm80
FREE POSTAGE (SM)
.
Klik di bio untuk pembelian atau pertanyaan


1

Siapa sini yang tak suka iron tudung angkat tangan๐Ÿ™‹. Jom try Mikayla Premium ni. Ada lapik dagu sekali. .
.

13 corak yang exclusive ditambah pula dengan ๐Ÿ’Ž bling blingโœจ
Tidak perlu gosok, sekali sarung je dah siap..๐Ÿค— Syantik syantik je keluar jalan-jalan๐Ÿ˜˜ .
.

Dijahit pula dengan sangat detail iaitu jahitan Double Stitches bawah awning yang membuatkan awning menjadi tegak.. ๐Ÿ˜‰ .
.

Jahitan Patch lock dijahit pada hujung tudung supaya tudung tidak berbuluโœจ .
.

Very high quality ๐Ÿ˜˜
๐Ÿ’ซMaterial : Moss Crepe
๐Ÿ’ซCotton Lycra Awning
๐Ÿ’ซCustomized label tag
๐Ÿ’ซExclusive box .
.

Kindly whatsapps ๐Ÿ‘‡kak jammy ok. ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60133067159
#tudunglabuh #tudunglembut #tudungmosscrepe #shawl
#tudunginstant #tudungdagu
#tudungmuslimah #tudungraya
#instanttudung #tudungpermata
#tudunglapikdagu #tudungcotton #gayamuslimah #bawal #tudung #tudungmuslimah #tudunghaji
#tudungumrah #tudungmurah #tudunginstantdagu


0

TUDUNG EKSPRESS 6 HELAI RM100
โ–ช๏ธinstant, trend terkini dan mudah dipakai
โ–ช๏ธ Heavy chiffon, sangat selesa!
โ–ช๏ธada pelbagai warna ๐Ÿ˜
READY STOCK ๐Ÿ”ˆ
POSTAGE SETIAP HARI ๐Ÿ”ˆ
WHATSAPP 01133096509 (klik link ๐Ÿ˜Š)
-
#tudunginstant #tudungmurah #tudungborong #tudung


0

READY STOCKKK!!
.
RM 22 ONLY!
RM 22 ONLY!
RM 22 ONLY! .
.
Shawl Helena Plain

Material: Heavy chiffon.
.
POS ADD RM7SM/RM10SS
.
Pakat2 ajak kakak,adik,kawan,ofismate beli ramai2. Selain boleh cantik sama2, bole Jimat postage jugak. ๐Ÿ˜˜
.
WHATSAPP FOR ORDER +6010-3636081 or klik link http://www.wasap.my/60103636081
Nama:
Alamat:
Phone no:
Order:
.
#tudungmurah #tudungsarung #tudungonline #tudunginstantmurah #tudunginstant #tudungcantik #instantshawlmurah #instantsarima #sarimaribbon #khimarmurah #khimarzip #instantduamuka #shawlaurora #instantshawl #instantbawal #instantbawalflorry #bawalinstant #sarimaflower #bawalrose #shawlplain #shawlcotton #bawalmanik #instantprincess #shawlhelena #bawaltabur


0

READY STOCKKK!!
.
RM 22 ONLY!
RM 22 ONLY!
RM 22 ONLY! .
.
Shawl Cotton Plain

Material: Cotton
.
POS ADD RM7SM/RM10SS
.
Pakat2 ajak kakak,adik,kawan,ofismate beli ramai2. Selain boleh cantik sama2, bole Jimat postage jugak. ๐Ÿ˜˜
.
WHATSAPP FOR ORDER +6010-3636081 or klik link http://www.wasap.my/60103636081
Nama:
Alamat:
Phone no:
Order:
.
#tudungmurah #tudungsarung #tudungonline #tudunginstantmurah #tudunginstant #tudungcantik #instantshawlmurah #instantsarima #sarimaribbon #khimarmurah #khimarzip #instantduamuka #shawlaurora #instantshawl #instantbawal #instantbawalflorry #bawalinstant #sarimaflower #bawalrose #shawlplain #shawlcotton #bawalmanik #instantprincess #shawlhelena #bawaltabur


0

23 warna menarik untuk dipilih๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
Well good news ladies! Weโ€™re feeling generous so weโ€™re pricing the new #AZEyelashes Chiffon at only RM55! ๐Ÿ˜
_
Yep, you read it right! So berapa helai nak grab nanti? ๐Ÿ˜ฌ

To order DM @ WHATSAPP 017-4644415โœ”๏ธ

#ameerazainiofficial #ameerazaini #azprint #azauthorizedreseller #bawalchiffoneyelash #bawaleyelash #bawalchiffon #scarf #tudungbawal #bawalprinted #custommade #azreseller #kotabharu #uitm #umk #kelantan #kelate #ampang #ukayperdana #bukitantarabangsa #syjual #bazarpaknil #vendor #butikvendor #amlover #trend #2018 #LisaaInstant #tudunginstant


0

#Alhamdulillah customer puas hati sis pon happy๐Ÿ˜Š
.
YA MEMANG RAMAI YG DAH REPEAT ORDER! Haa kompem x kan menyesal punyalah kalau order tudung dgn sis..
.
โœ”๏ธjahitan kemas
โœ”๏ธmaterial tip top
โœ”๏ธservis terbaekkk
.
kompem puas hati!
.
so ape tunggu lagi?!? mai pm sis lekaih!!
.
For more feeeback boleh jenguk2 #feedbackcustazniza keh
.
Rambang mata nk pilih warna aihhhh๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Berminat?
Do pm/whatsapp
0147563774
0147563744
0147563774
or boleh click wasap link dkt page info keh๐Ÿ˜‰
.
.
#shawlarabborong #bawalsaudia #instantmosscrepe #instantribbon #fringeshawl #shawlmurah #shawlborong #shawlbubblemurah #shawlbubble #shawllabuh #shawlchiffon #bawalsaudiaborong #shawlkeknismurah #shawl #shawls #shawlbridesmaid #shawlkeknis #shawlmalaysia #bawalchiffonmurah #bawallofa #tudung #shawl #shawls #feedbackcustazniza #shawllover #shawlmurah #shawlraya2018 #tudungmurah #tudunginstant #shawlinstant #shawlheavychiffonborong #tudungraya2018


0

.
BAYANGKAN AWAK2 SEMUA MENGGAYAKAN BAWAL CHIFFON NI..GOJES SANGAT UOLLS!๐Ÿ˜
.
Haa nak fefeeling cantik mcm neelofa?Nak pakai bawal chiffon mcm neelofa?cantik elok je terbentuk kn..SEKARANG TENGAH TRENDY BAWAL NI TAW..habis kang nangis tepi bucu katil ๐Ÿ˜‚
.
.
๐ŸŒธbidang 45โ€™
โœ”๏ธRM10/pc (min 10pcs)
โœ”๏ธRM9.50/pc (min 20pcs)
๐ŸŒธbidang 50โ€™
โœ”๏ธRM12/pc (min 10pcs)
โœ”๏ธRM11/pc (min 20pcs)
๐ŸŒธbidang 60โ€™
โœ”๏ธRM13/pc (min 10pcs)
โœ”๏ธRM12/pc (min 20pcs)
๐ŸŒธ
โœ”๏ธrandom color
โœ”๏ธprice exclude postage
.
Rambang mata nk pilih warna aihhhh๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Berminat?
Do whatsapp
0147563774
0147563774
0147563774

#shawlmurah #shawlborong #shawlbubblemurah #shawlbubble #bawalchiffon #shawlchiffon #bawalchiffonmurah #bawalneelofa #shawlkeknismurah #shawl #shawls #shawlcantik #shawlkeknis #shawlmalaysia #sayajualshawl #bawalchiffonborong #sayajualborong #shawlpastel #tudung #shawl #shawls #shawlheavychiffon #sayajualmurahsangat #shawllover #shawlmurah #shawlonline #tudungmurah #tudunginstant #shawlinstant #shawlbubbleborong #bawalchiffonneelofa #tudungraya2018


0

#goodnight auntie ๐Ÿ˜
_
Chantiq kan tudung sekolah kite ๐Ÿ˜


4

Alhamdulillah, ramai yang berminat dengan material dan style tudung instant ni.
Awak semua berminat? 6 helai rm100 sahaja โ—๏ธ
Sangat mudah nak pakai ๐Ÿ˜ and ada pelbagai warna ๐Ÿ’–
Cepat cepat whatsapp 011 33096509 atau klik link di bio -
#tudunginstant #tudunginstantmurah #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudungborongmurah #tudungcantik


0

Dua warna HOT kegemaran ramai, kini dah restock ๐Ÿ˜
Warna walnut dgn rose brown ni ramai betul peminat ya ๐Ÿ˜. Warna yang tengah in sekarang gitu
.
.
Jom dapatkan sekarang sementara ada stock ni, pasni habis tak tahu lagi bila akan restock pulak ๐Ÿ˜‰. Whatsapp 011 4076 5592 ya untuk order.Link ada dia bio. Thank you for your support ๐Ÿ˜™


1

'marniey INSTANT CHIFFON' sgt sesuai utk anda y ingin kelihatan bergaya dgn pemakaian hanya beberapa saat shj.. ๐ŸŒธ jenama: adorableNiey (registered TM)
๐ŸŒธ hanya RM39
๐ŸŒธ full baby seam (jenis jahitan y kemas & cantik)
๐ŸŒธ length 2m ๐ŸŒธ label metal eksklusif berwarna gold
๐ŸŒธ high grade material (kain chiffon berkualiti premium)
๐ŸŒธ memberi effect flow y cantik ๐ŸŒธ 20 pilihan warna ๐ŸŒธ kualiti jahitan gred A
๐ŸŒธ percuma eksklusif mini tote bag ๐ŸŒธ hanya 2 langkah mudah:-
(1)ikat
(2)sarung ๐ŸŽ€ Fb page : Adorable Niey
๐ŸŽ€ IG: @adorableniey ๐Ÿ‘‰ utk pembelian, whatsapp 011-2884 8512

#instantshawl #instantshawlmurah #instantshawlcantik #instantshawlchiffon #instantshawlmalaysia #instantshawlterkini2018 #instantshawlraya2018
#tudung #tudungmurah #tudungcantik #tudungchiffon #tudungmalaysia #tudungterkini2018 #tudungraya2018
#tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantcantik #tudunginstantchiffon #tudunginstantmalaysia #tudunginstantterkini2018 #tudunginstantraya2018
#shawl #shawlmurah #shawlcantik #shawlchiffon #shawlmalaysia #shawlterkini2018 #shawlraya2018
#instantshawldokoh #tudungdokoh


0

'marniey INSTANT CHIFFON' sgt sesuai utk anda y ingin kelihatan bergaya dgn pemakaian hanya beberapa saat shj.. ๐ŸŒธ jenama: adorableNiey (registered TM)
๐ŸŒธ hanya RM39
๐ŸŒธ full baby seam (jenis jahitan y kemas & cantik)
๐ŸŒธ length 2m ๐ŸŒธ label metal eksklusif berwarna gold
๐ŸŒธ high grade material (kain chiffon berkualiti premium)
๐ŸŒธ memberi effect flow y cantik ๐ŸŒธ 20 pilihan warna ๐ŸŒธ kualiti jahitan gred A
๐ŸŒธ percuma eksklusif mini tote bag ๐ŸŒธ hanya 2 langkah mudah:-
(1)ikat
(2)sarung ๐ŸŽ€ Fb page : Adorable Niey
๐ŸŽ€ IG: @adorableniey ๐Ÿ‘‰ utk pembelian, whatsapp 011-2884 8512

#instantshawl #instantshawlmurah #instantshawlcantik #instantshawlchiffon #instantshawlmalaysia #instantshawlterkini2018 #instantshawlraya2018
#tudung #tudungmurah #tudungcantik #tudungchiffon #tudungmalaysia #tudungterkini2018 #tudungraya2018
#tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantcantik #tudunginstantchiffon #tudunginstantmalaysia #tudunginstantterkini2018 #tudunginstantraya2018
#shawl #shawlmurah #shawlcantik #shawlchiffon #shawlmalaysia #shawlterkini2018 #shawlraya2018
#instantshawldokoh #tudungdokoh


0

'marniey INSTANT CHIFFON' sgt sesuai utk anda y ingin kelihatan bergaya dgn pemakaian hanya beberapa saat shj.. ๐ŸŒธ jenama: adorableNiey (registered TM)
๐ŸŒธ hanya RM39
๐ŸŒธ full baby seam (jenis jahitan y kemas & cantik)
๐ŸŒธ length 2m ๐ŸŒธ label metal eksklusif berwarna gold
๐ŸŒธ high grade material (kain chiffon berkualiti premium)
๐ŸŒธ memberi effect flow y cantik ๐ŸŒธ 20 pilihan warna ๐ŸŒธ kualiti jahitan gred A
๐ŸŒธ percuma eksklusif mini tote bag ๐ŸŒธ hanya 2 langkah mudah:-
(1)ikat
(2)sarung ๐ŸŽ€ Fb page : Adorable Niey
๐ŸŽ€ IG: @adorableniey ๐Ÿ‘‰ utk pembelian, whatsapp 011-2884 8512

#instantshawl #instantshawlmurah #instantshawlcantik #instantshawlchiffon #instantshawlmalaysia #instantshawlterkini2018 #instantshawlraya2018
#tudung #tudungmurah #tudungcantik #tudungchiffon #tudungmalaysia #tudungterkini2018 #tudungraya2018
#tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantcantik #tudunginstantchiffon #tudunginstantmalaysia #tudunginstantterkini2018 #tudunginstantraya2018
#shawl #shawlmurah #shawlcantik #shawlchiffon #shawlmalaysia #shawlterkini2018 #shawlraya2018
#instantshawldokoh #tudungdokoh


0

'marniey INSTANT CHIFFON' sgt sesuai utk anda y ingin kelihatan bergaya dgn pemakaian hanya beberapa saat shj.. ๐ŸŒธ jenama: adorableNiey (registered TM)
๐ŸŒธ hanya RM39
๐ŸŒธ full baby seam (jenis jahitan y kemas & cantik)
๐ŸŒธ length 2m ๐ŸŒธ label metal eksklusif berwarna gold
๐ŸŒธ high grade material (kain chiffon berkualiti premium)
๐ŸŒธ memberi effect flow y cantik ๐ŸŒธ 20 pilihan warna ๐ŸŒธ kualiti jahitan gred A
๐ŸŒธ percuma eksklusif mini tote bag ๐ŸŒธ hanya 2 langkah mudah:-
(1)ikat
(2)sarung ๐ŸŽ€ Fb page : Adorable Niey
๐ŸŽ€ IG: @adorableniey ๐Ÿ‘‰ utk pembelian, whatsapp 011-2884 8512

#instantshawl #instantshawlmurah #instantshawlcantik #instantshawlchiffon #instantshawlmalaysia #instantshawlterkini2018 #instantshawlraya2018
#tudung #tudungmurah #tudungcantik #tudungchiffon #tudungmalaysia #tudungterkini2018 #tudungraya2018
#tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantcantik #tudunginstantchiffon #tudunginstantmalaysia #tudunginstantterkini2018 #tudunginstantraya2018
#shawl #shawlmurah #shawlcantik #shawlchiffon #shawlmalaysia #shawlterkini2018 #shawlraya2018
#instantshawldokoh #tudungdokoh


0

'marniey INSTANT CHIFFON' sgt sesuai utk anda y ingin kelihatan bergaya dgn pemakaian hanya beberapa saat shj.. ๐ŸŒธ jenama: adorableNiey (registered TM)
๐ŸŒธ hanya RM39
๐ŸŒธ full baby seam (jenis jahitan y kemas & cantik)
๐ŸŒธ length 2m ๐ŸŒธ label metal eksklusif berwarna gold
๐ŸŒธ high grade material (kain chiffon berkualiti premium)
๐ŸŒธ memberi effect flow y cantik ๐ŸŒธ 20 pilihan warna ๐ŸŒธ kualiti jahitan gred A
๐ŸŒธ percuma eksklusif mini tote bag ๐ŸŒธ hanya 2 langkah mudah:-
(1)ikat
(2)sarung ๐ŸŽ€ Fb page : Adorable Niey
๐ŸŽ€ IG: @adorableniey ๐Ÿ‘‰ utk pembelian, whatsapp 011-2884 8512

#instantshawl #instantshawlmurah #instantshawlcantik #instantshawlchiffon #instantshawlmalaysia #instantshawlterkini2018 #instantshawlraya2018
#tudung #tudungmurah #tudungcantik #tudungchiffon #tudungmalaysia #tudungterkini2018 #tudungraya2018
#tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantcantik #tudunginstantchiffon #tudunginstantmalaysia #tudunginstantterkini2018 #tudunginstantraya2018
#shawl #shawlmurah #shawlcantik #shawlchiffon #shawlmalaysia #shawlterkini2018 #shawlraya2018
#instantshawldokoh #tudungdokoh


0

'marniey INSTANT CHIFFON' sgt sesuai utk anda y ingin kelihatan bergaya dgn pemakaian hanya beberapa saat shj.. ๐ŸŒธ jenama: adorableNiey (registered TM)
๐ŸŒธ hanya RM39
๐ŸŒธ full baby seam (jenis jahitan y kemas & cantik)
๐ŸŒธ length 2m ๐ŸŒธ label metal eksklusif berwarna gold
๐ŸŒธ high grade material (kain chiffon berkualiti premium)
๐ŸŒธ memberi effect flow y cantik ๐ŸŒธ 20 pilihan warna ๐ŸŒธ kualiti jahitan gred A
๐ŸŒธ percuma eksklusif mini tote bag ๐ŸŒธ hanya 2 langkah mudah:-
(1)ikat
(2)sarung ๐ŸŽ€ Fb page : Adorable Niey
๐ŸŽ€ IG: @adorableniey ๐Ÿ‘‰ utk pembelian, whatsapp 011-2884 8512

#instantshawl #instantshawlmurah #instantshawlcantik #instantshawlchiffon #instantshawlmalaysia #instantshawlterkini2018 #instantshawlraya2018
#tudung #tudungmurah #tudungcantik #tudungchiffon #tudungmalaysia #tudungterkini2018 #tudungraya2018
#tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantcantik #tudunginstantchiffon #tudunginstantmalaysia #tudunginstantterkini2018 #tudunginstantraya2018
#shawl #shawlmurah #shawlcantik #shawlchiffon #shawlmalaysia #shawlterkini2018 #shawlraya2018
#instantshawldokoh #tudungdokoh


0