#tudungjimatmasa

Instagram photos and videos

#tudungjimatmasa#tudunginstant#tudungsarungviscose#elfsouk2#tudungsarungsimple#tudungsekolah#innersailang#innertudung#tudungtravel#anaktudungberkualiti#elfinner#innerberkualiti#elfsouk#tudungcantik#innersnowcapberhantu#innerviral#tudunginstantsimple#innersnowcapbcf#tudungsarungberkualiti#anaktudung#tudunginstantberkualiti

Hashtags #tudungjimatmasa for Instagram

by @elf.oo

Ramai yg dah terima tudung. Tapi sis tak sempat nak update sebab Tab lagi 1 x boleh screenshot.
Selembut marshemellow taw tudung souk ni. Lembut sangat2. X berat kainnya. X tebal. Ringan mmg sesuai jadi tudung fav anda 😉
Beli sehelai x cukup taw. Baik grab 3 terus 😉😉😉 ni serius niii


1

by @tudung.sarung.souk

Ramai yg dah terima tudung. Tapi sis tak sempat nak update sebab Tab lagi 1 x boleh screenshot.
Selembut marshemellow taw tudung souk ni. Lembut sangat2. X berat kainnya. X tebal. Ringan mmg sesuai jadi tudung fav anda 😉
Beli sehelai x cukup taw. Baik grab 3 terus 😉😉😉 ni serius niii


1

by @tudung.sarung.basic

Ramai yg dah terima tudung. Tapi sis tak sempat nak update sebab Tab lagi 1 x boleh screenshot.
Selembut marshemellow taw tudung souk ni. Lembut sangat2. X berat kainnya. X tebal. Ringan mmg sesuai jadi tudung fav anda 😉
Beli sehelai x cukup taw. Baik grab 3 terus 😉😉😉 ni serius niii


2

by @tudung.sarung.souk

Latest stock update 😭😓 sekejap je warna2 souk ni sold out. Roger cepat kalau nak , nanti melepas gigit jari 😢😂


3

by @elf.oo

Latest stock update 😭😓 sekejap je warna2 souk ni sold out. Roger cepat kalau nak , nanti melepas gigit jari 😢😂


1

by @tudung.sarung.basic

Latest stock update 😭😓 sekejap je warna2 souk ni sold out. Roger cepat kalau nak , nanti melepas gigit jari 😢😂


3

by @elf.oo

Update stok FS ! Cepat order nanti warna habis 😉😉😉


1

by @tudung.sarung.souk

Update stok FS ! Cepat order nanti warna habis 😉😉😉


1

by @tudung.sarung.souk

Souk Marroon. Warna hot ni dah lama takde 😂😭😭😭😭


1

by @tudung.sarung.souk

Souk kod purple 😉😉


1

by @tudung.sarung.souk

Souk kod BEIGE kalau x silap 😉🤔


1

by @tudung.sarung.souk

SOUK kod Mustard , Lavender & Red 😉😉


1

by @tudung.sarung.souk

Souk Kod GREY 😉


1

by @tudung.sarung.basic

Update stok FS ! Cepat order nanti warna habis 😉😉😉


1

by @elf.oo

Free saiz READY STOCK !!!
Sehelai RM34
3 helai FREE POS SM !!


1

by @elf.oo

READY STOCK saiz L!!!
Rm39 sehelai
3 helai free pos sm !!!


1

by @elf.oo

READY STOCK saiz XL!!!
Rm44 sehelai
3 helai free pos sm !!!


1

by @aziana_azmie

NEW RELEASE ===================
*TIARA PLAIN* with lining
===================
FABRIC OUTER: High Quality Chiffon
-Material sangat lembut, tak panas dan sangat selesa dipakai
walaupun cuaca panas.

FABRIC INNER : High Quality Lycra Cotton
-Kain yang tak sakitkan kan telinga dan selesa. Terdapat Tali dibahagian belakang
inner supaya mudah untuk adjust .

LINING : CHIFFON

AVAILABLE COLOUR:
-MIDNITE BLUE
-MARRON
-BLUSTARY SKY
-BABY BLUE
-PINK
-DUSTY LEAD
-LATTE
-DARK LAVENDER ===================
*TIARA PLAIN* withOUT lining
===================
FABRIC OUTER: High Quality Chiffon
-Material sangat lembut, tak panas dan sangat selesa dipakai
walaupun cuaca panas.

FABRIC INNER : High Quality Lycra Cotton
-Kain yang tak sakitkan kan telinga dan selesa. Terdapat Tali dibahagian belakang
inner supaya mudah untuk adjust .

AVAILABLE COLOUR:
-DUSTY GREEN
-OLIVE
-OAT
-BABY PINK
-BLACK

PRICE : RM 76 FREE POSTAGE

SILA WHATSAPP SEKARANG UNTUK ORDER:
www.wasap.my/60149888213

#lavanyahijab #tiarainstant #tudungsarung
#tudungviral #tudungjimatmasa #tudungfreepin #tudungpinless #tudungmurah #hijabista #tudungonline #scarf #hijabstyle #hijabviral #lavanyahijablovers #tiarainstantnewrelease #tudungnewrelease #lavanyahijabsungaibuloh #innersejukbertali #hijabfashion #tudunggayaterikini


0

by @aziana_azmie

NEW RELEASE ===================
*TIARA PLAIN* with lining
===================
FABRIC OUTER: High Quality Chiffon
-Material sangat lembut, tak panas dan sangat selesa dipakai
walaupun cuaca panas.

FABRIC INNER : High Quality Lycra Cotton
-Kain yang tak sakitkan kan telinga dan selesa. Terdapat Tali dibahagian belakang
inner supaya mudah untuk adjust .

LINING : CHIFFON

AVAILABLE COLOUR:
-MIDNITE BLUE
-MARRON
-BLUSTARY SKY
-BABY BLUE
-PINK
-DUSTY LEAD
-LATTE
-DARK LAVENDER ===================
*TIARA PLAIN* withOUT lining
===================
FABRIC OUTER: High Quality Chiffon
-Material sangat lembut, tak panas dan sangat selesa dipakai
walaupun cuaca panas.

FABRIC INNER : High Quality Lycra Cotton
-Kain yang tak sakitkan kan telinga dan selesa. Terdapat Tali dibahagian belakang
inner supaya mudah untuk adjust .

AVAILABLE COLOUR:
-DUSTY GREEN
-OLIVE
-OAT
-BABY PINK
-BLACK

PRICE : RM 76 FREE POSTAGE

SILA WHATSAPP SEKARANG UNTUK ORDER:
www.wasap.my/60149888213

#lavanyahijab #tiarainstant #tudungsarung
#tudungviral #tudungjimatmasa #tudungfreepin #tudungpinless #tudungmurah #hijabista #tudungonline #scarf #hijabstyle #hijabviral #lavanyahijablovers #tiarainstantnewrelease #tudungnewrelease #lavanyahijabsungaibuloh #innersejukbertali #hijabfashion #tudunggayaterikini


0

by @aziana_azmie

NEW RELEASE ===================
*TIARA PLAIN* with lining
===================
FABRIC OUTER: High Quality Chiffon
-Material sangat lembut, tak panas dan sangat selesa dipakai
walaupun cuaca panas.

FABRIC INNER : High Quality Lycra Cotton
-Kain yang tak sakitkan kan telinga dan selesa. Terdapat Tali dibahagian belakang
inner supaya mudah untuk adjust .

LINING : CHIFFON

AVAILABLE COLOUR:
-MIDNITE BLUE
-MARRON
-BLUSTARY SKY
-BABY BLUE
-PINK
-DUSTY LEAD
-LATTE
-DARK LAVENDER ===================
*TIARA PLAIN* withOUT lining
===================
FABRIC OUTER: High Quality Chiffon
-Material sangat lembut, tak panas dan sangat selesa dipakai
walaupun cuaca panas.

FABRIC INNER : High Quality Lycra Cotton
-Kain yang tak sakitkan kan telinga dan selesa. Terdapat Tali dibahagian belakang
inner supaya mudah untuk adjust .

AVAILABLE COLOUR:
-DUSTY GREEN
-OLIVE
-OAT
-BABY PINK
-BLACK

PRICE : RM 76 FREE POSTAGE

SILA WHATSAPP SEKARANG UNTUK ORDER:
www.wasap.my/60149888213

#lavanyahijab #tiarainstant #tudungsarung
#tudungviral #tudungjimatmasa #tudungfreepin #tudungpinless #tudungmurah #hijabista #tudungonline #scarf #hijabstyle #hijabviral #lavanyahijablovers #tiarainstantnewrelease #tudungnewrelease #lavanyahijabsungaibuloh #innersejukbertali #hijabfashion #tudunggayaterikini


0

by @tudung.sarung.souk

FREE SIZE ni memang ngam2 je taw, kalau nak labuh sikit better amek Saiz L sis pesan awal2 😉
Untuk yg kecik molek sesuai pakai FREE SIZE.
Nak bagi kat mak boleh bagi SAIZ L atau SAIZ XL


2

by @tudung.sarung.souk

Dah available. Boleh order dah 😉😉 esok ada pos ye. 3 lai free pos. Beli la 3 sebab beli sehelai mesti rasa x ckup ! 😉😂😂😭


1

by @tudung.sarung.souk

Dah available. Boleh order dah 😉😉 esok ada pos ye. 3 lai free pos. Beli la 3 sebab beli sehelai mesti rasa x ckup ! 😉😂😂😭


1