#tudungkanakkanakcomel

Instagram photos and videos

#tudungsarungkanakkanak#tudungkanakkanakcomel#tudungkanakkanak#tudungkanakkanakmurah#tudungkanakkanakno1malaysia#tudungkanakkanakcantik#tudungkanakkanaklittlefanna#cikgusekolah#comelpipimerah#littlecaliph#tadika#tudungkanakkanakcotton#tudungkanakkanak2018#tudungkanakkanakdwitone#tudungkanakkanaksale#puterikesayangan

Hashtags #tudungkanakkanakcomel for Instagram

PROMOSI PREORDER SEHINGGA 26 JULAI 2018 SEMPENA PELANCARAN TWINKLE SARUNG KALI PERTAMA

TUDUNG TWINKLE SARUNG

Atas permintaan ramai dan jualan terlajak laris produk Twinkle Syria, kini aljoofre memperkenalkan Twinkle Sarung! πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ» Twinkle Sarung masih mengekalkan material lycra GLITTERS yang sangat CANTIK dan kini ia dijadikan tudung soft awning! 😍😍😍 Metal tag ekslusif dari aljoofre memberi nilai tambah ekslusif pada tudung! 🀩🀩🀩 ISTIMEWA SEMUA WARNA ADA SIZE DEWASA 19"! Yeay boleh sedondon dengan anak! (Eh nak beli lebih lah buat pakai sendiri! 🀭) Sempena pelancaran tudung Twinkle Sarung yang istimewa ni, kita nak open preorder istimewa sementara menunggu stok siap dalam masa 7 hari! 🀀

FAST ACTION FAST RESULT! πŸš€

Saiz XS
Sesuai untuk 1-4 Tahun
Labuh depan 11"
Muka 8.5"
Harga RM30
Preorder RM28

Saiz S
Sesuai untuk 4-8 Tahun
Labuh depan 13"
Muka 9"
Harga RM32
Preorder RM30

Saiz M
Sesuai untuk 8-11 Tahun
Labuh depan 15"
Muka 10"
Harga RM34
Preorder RM32

Saiz L
Sesuai untuk dewasa
Labuh depan 19"
Muka 11"
Harga RM38
Preorder RM36

Inner
RM8 sehelai
PWP RM5 sehelai
PROMOSI PERCUMA SEHELAI INNER dengan setiap pembelian 2 helai Tudung Twinkle Sarung! (Selagi stok masih ada)

Syarat Promosi Preorder
1. Bayaran penuh dijelaskan sebelum 26 JULAI 2018.
2. Penghantaran akan dibuat selepas 27 JULAI 2018.

MEH WASAP KAK INA😊 just klikπŸ‘‡πŸ‘‡
➑️ www.wasap.my/60139714197

#tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #tudungkanakkanakcantik #tudungkanakkanakno1malaysia #tudungkanakkanaklittlefanna #cikgusekolah #nurses #tudungkanakkanakhomemade #tudungkanakkanakcomel #tudungsarungkanakkanak #sekolahpasti #tudungsarungkanakkanakmalaysia #tudungkanakkanakno1 #tudungkanakkanakinstant #anakdarasaya #tudungkanakkanaksarung #puterikesayangan #tudungsarungkanakkanak #sekolahpasti #tudungkanakkanaksale #tudungkanakkanakdwitone #tudungkanakkanak2018 #tudungkanakkanakcotton #tudungkanakkanaksedondon #tadika #littlecaliph #comelpipimerah #hijabkids #tudungmalaysia


0

🌻🌻😁BERITA BAIK UNTUK MOMMIES🌻🌻
SEMPENA AIDIL ADHA YANG AKAN MENJELANG TIBA.. *PROMOSI MARSHMALLOW*

Mulai *21hb Jul - 31 Jul 2018* kita lancarkan promosi *3 PERCUMA 1*. Beli 3 helai *dan ke atas* tudung marshmallow, percuma sehelai lagi Tudung Marshmallow πŸ˜ƒ *Jimat RM29.90* πŸ€ͺ 🌸🌸10 pilihan warna untuk mommies
====================🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Babypink+mustard
Mustard+pink
Kuning+biru
Pink+kuning
Biru+pink
Coklat pekat+coklat cair
Hijau mint+pink cair
Kelabu+hitam
Pink cair+coklat pekat
Pink cair+hijau mint

MEH WASAP KAK INA😊 just klikπŸ‘‡πŸ‘‡
➑️ www.wasap.my/60139714197
➑️ www.wasap.my/60129672505

#tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #tudungkanakkanakcantik #tudungkanakkanakno1malaysia #tudungkanakkanaklittlefanna #cikgusekolah #nurses #tudungkanakkanaktermasyhur #tudungkanakkanakcomel #tudungsarungkanakkanak #tudungraya2018 #tudungsarungkanakkanakmalaysia #tudungkanakkanakno1 #tudungkanakkanakinstant #anakdarasaya #tudungkanakkanaksarung #puterikesayangan #tudungsarungkanakkanak #tudungkanakkanakraya2018 #tudungkanakkanaksale #tudungkanakkanakdwitone #tudungkanakkanak2018 #tudungkanakkanakcotton #tudungkanakkanakbuatantangan #tadika #littlecaliph #comelpipimerah


0

🌻🌻😁BERITA BAIK UNTUK MOMMIES🌻🌻
SEMPENA AIDIL ADHA YANG AKAN MENJELANG TIBA.. *PROMOSI MARSHMALLOW*

Mulai *21hb Jul - 31 Jul 2018* kita lancarkan promosi *3 PERCUMA 1*. Beli 3 helai *dan ke atas* tudung marshmallow, percuma sehelai lagi Tudung Marshmallow πŸ˜ƒ *Jimat RM29.90* πŸ€ͺ 🌸🌸10 pilihan warna untuk mommies
====================🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Babypink+mustard
Mustard+pink
Kuning+biru
Pink+kuning
Biru+pink
Coklat pekat+coklat cair
Hijau mint+pink cair
Kelabu+hitam
Pink cair+coklat pekat
Pink cair+hijau mint

MEH WASAP KAK INA😊 just klikπŸ‘‡πŸ‘‡
➑️ www.wasap.my/60139714197
➑️ www.wasap.my/60129672505

#tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #tudungkanakkanakcantik #tudungkanakkanakno1malaysia #tudungkanakkanaklittlefanna #cikgusekolah #nurses #tudungkanakkanaktermasyhur #tudungkanakkanakcomel #tudungsarungkanakkanak #tudungraya2018 #tudungsarungkanakkanakmalaysia #tudungkanakkanakno1 #tudungkanakkanakinstant #anakdarasaya #tudungkanakkanaksarung #puterikesayangan #tudungsarungkanakkanak #tudungkanakkanakraya2018 #tudungkanakkanaksale #tudungkanakkanakdwitone #tudungkanakkanak2018 #tudungkanakkanakcotton #tudungkanakkanakbuatantangan #tadika #littlecaliph #comelpipimerah


0

Assalamualaikum SALE ❀️
. ✨Tudung Marshmallow adalah tudung kanak-kanak Istimewa TudungSiComel yang dijahit menggunakan material Lycra Korea (Original) dihias dengan reben ceria yang mampu membuatkan Si Comel puan tampak lebih comel
.
🎊RM 29. 90 Exc. Postage πŸŽ‰πŸŽ‰BELI 3 HELAI DAPAT PERCUMA SEHELAI (BOLEH PILIH WARNA DAN SAIZ😍) .
.
πŸŽ‰Mulai 21hb Julai - 31 Julai 2018πŸŽ‰
. πŸ’žIanya direka khas buat anak-kanak kerana dihasilkan untuk MUDAH dipakai (sarung sahaja), LEMBUT dan pastinya SELESA . ✨Sesuai untuk dipakai harian dan dipakai untuk bersiar-siar. Ianya lembut dan menyerap peluh.
. βœ…Kelebihan Tudung Mashmallow:
.
1. Ringkas dan sesuai digayakan harian.
.
2. Basuh dan sarungkan sahaja. .
3. 10 koleksi pilihan warna. .
4. Mudah dibasuh dan dipakai.
.
5. Reben dijahit terus dan mudah dibasuh.
.
6. Awning lembut, melekap di muka dan selesa .
7. Jaminan 180 hari. Tidak berpuas hati boleh dipulangkan atau ditukar . 🌟SAIZ🌟
. πŸ’«Tudung ini dihasilkan dengan 5 saiz khas untuk Si Comel berusia 0- 15 tahun. Model kanak-kanak kita berusia 8 tahun, bersaiz badan sederhana
. - Saiz Bayi cadangan umur 0-2 tahun
. - Saiz XS cadangan umur 2-4 tahun
. - Saiz SS cadangan umur 5-7 tahun
. - Saiz S cadangan umur 8-11 tahun
. - Saiz M cadangan umur 11-15 tahun
. πŸ’–Comel tak? Cuba bayangkan sekiranya Si Comel puan menggayakannya nanti, pasti comel sangat dan pastinya ramai yang akan berkata, woww...comelnya Si Comel awak bertudung .
🌈Warna mungkin sedikit berbeza berbanding gambar berikutan pencahayaan semasa sesi bergambar.
. βœ…JAMINAN 180 HARI
.
πŸ“²WhatsApp 019 310 7200 (Sis Mas)


22

MALUUU TENGOK TUDUNG ANAK SENDIRI?
.
πŸ’” Bila anak berganding dengan kawan-kawan, nampak alahai kesian sangat tudung dia tak selebet πŸ˜”
πŸ’” Tengok gambar wefie cikgu snap kat sekolah, dalam ramai-ramai tu, terkejut tengok. Anak aku ke tu?? 😳
πŸ’” pergi kenduri kahwin, cuaca panas, anak pulak rimas! Haaaa confirm shomot ni! Malunyaa aku pakai tudung mahal.
.
Anak pulak tudung selebet πŸ™ˆπŸ™ˆ Nasib baik tak terlepas peluang nak grab Mayya Zaqia sempena harga pelancaran dari Himayya
β€”β€”β€”β€”β€”-
.
Hari ni sis farah ceria sangat sempena semalam sis farah dah gaji ☺️☺️
Harini secara rasminya sis farah bagi barang baekkk kat mummy semua yang jelita.

Tudung sarung - Mayya Zaqia comei la hai!! *Keistimewaaan Zaqia ni:*
.
πŸ’Ÿ ada getah di dagu. Stretchy ikut saiz muka anak. Tak perlu pin πŸ˜€
πŸ’Ÿ secomel nama dia zaqia ni, ada 8 pilihan warna comel!! Awak suka warna apa? πŸ˜€
πŸ’Ÿ diperbuat daripada heavy chiffon yang beralun. Flowyyyy! Nampak premium tau! Sesuai untuk dipakai ke majlis atau aktiviti formal.
.
*Apa kelebihan zaqia pula? *
πŸ‘ anak tak panas. Kain ni walau 2 lapis, tapi nipis
πŸ‘ material licin tapi pakai tak licin pulak. Sebab pakai bersama inner weya DAN awning scuba yang maintain cun tu tak mudah buat tudung bergerak-gerak
πŸ‘ senang jaga. Cuci? Masuk mesin je dah settle πŸ˜€

Yang paling best lagi... Harga tudung-tudung Himayya ni memang berpatutan

Biasa beli pun tudung anak harga RM25-RM49.
Di Himayya dapat tudung yang
βœ… berkualiti
βœ… ada special getah lagi
βœ… pilihan warna warni
Harga pun berbaloi!

Mayya zaqia ni special harga dia RM29 je sis farah bagi!
Harga asal RM35
Promosi hari gaji : RM29 saja.
Jimat RM6 sehelai. Ambil pula dengan kombo inner weya haaaaa sis farah memang bagi special harga la

Wasap sis farah terus k
wasap.my/60103107760

#mayyazaqia
#tudungkanakkanakcomel
#originalhimayyabarubeli
#teamhimayya


0

MALUUU TENGOK TUDUNG ANAK SENDIRI? πŸ’” Bila anak berganding dengan kawan-kawan, nampak alahai kesian sangat tudung dia tak selebet πŸ˜” πŸ’” Tengok gambar wefie cikgu snap kat sekolah, dalam ramai-ramai tu, terkejut tengok. Anak aku ke tu?? 😳 πŸ’” pergi kenduri kahwin, cuaca panas, anak pulak rimas! Haaaa confirm shomot ni! Malunyaa aku pakai tudung mahal. Anak pulak tudung selebet πŸ™ˆπŸ™ˆ Nasib baik tak terlepas peluang nak grab Mayya Zaqia sempena harga pelancaran dari Himayya β€”β€”β€”β€”β€”- Pagi ni akak ceria sangat sempena semalam akak dah gaji ☺️☺️☺️ Harini secara rasminya akak bagi barang baekkk kat mummy semua yang jelita.

Tudung sarung - Mayya Zaqia comei la hai!! *Keistimewaaan Zaqia ni:* πŸ’Ÿ ada getah di dagu. Stretchy ikut saiz muka anak. Tak perlu pin πŸ˜€ πŸ’Ÿ secomel nama dia zaqia ni, ada 8 pilihan warna comel!! Awak suka warna apa? πŸ˜€ πŸ’Ÿ diperbuat daripada heavy chiffon yang beralun. Flowyyyy! Nampak premium tau! Sesuai untuk dipakai ke majlis atau aktiviti formal. *Apa kelebihan zaqia pula? * πŸ‘ anak tak panas. Kain ni walau 2 lapis, tapi nipis. πŸ‘ material licin tapi pakai tak licin pulak. Sebab pakai bersama inner weya DAN awning scuba yang maintain cun tu tak mudah buat tudung bergerak-gerak πŸ‘ senang jaga. Cuci? Masuk mesin je dah settle πŸ˜€

Yang paling best lagi... Harga tudung-tudung Himayya ni memang berpatutan

Biasa beli pun tudung anak harga RM25-RM49.
Di Himayya dapat tudung yang βœ… berkualiti
βœ… ada special getah lagi
βœ… pilihan warna warni
Harga pun berbaloi!

Mayya zaqia ni special harga dia RM29 je akak bagi!
Harga asal RM35
Promosi hari gaji : RM29 saja.
Jimat RM6 sehelai. Ambil pula dengan kombo inner weya haaaaa akak memang bagi special harga la

Wasap akak terus
wasap.my/60139806542/zaqia

#mayyazaqia
#tudungkanakkanakcomel
#originalhimayyabarubeli
#teamhimayya


0

Assalamualaikum ❀️
. ✨Tudung Marshmallow adalah tudung kanak-kanak Istimewa TudungSiComel yang dijahit menggunakan material Lycra Korea (Original) dihias dengan reben ceria yang mampu membuatkan Si Comel puan tampak lebih comel
.
🎊RM 29. 90 Exc. Postage . πŸ’žIanya direka khas buat anak-kanak kerana dihasilkan untuk MUDAH dipakai (sarung sahaja), LEMBUT dan pastinya SELESA . ✨Sesuai untuk dipakai harian dan dipakai untuk bersiar-siar. Ianya lembut dan menyerap peluh.
. βœ…Kelebihan Tudung Mashmallow:
.
1. Ringkas dan sesuai digayakan harian.
.
2. Basuh dan sarungkan sahaja. .
3. 10 koleksi pilihan warna. .
4. Mudah dibasuh dan dipakai.
.
5. Reben dijahit terus dan mudah dibasuh.
.
6. Awning lembut, melekap di muka dan selesa .
7. Jaminan 180 hari. Tidak berpuas hati boleh dipulangkan atau ditukar . 🌟SAIZ🌟
. πŸ’«Tudung ini dihasilkan dengan 5 saiz khas untuk Si Comel berusia 0- 15 tahun. Model kanak-kanak kita berusia 8 tahun, bersaiz badan sederhana
. - Saiz Bayi cadangan umur 0-2 tahun
. - Saiz XS cadangan umur 2-4 tahun
. - Saiz SS cadangan umur 5-7 tahun
. - Saiz S cadangan umur 8-11 tahun
. - Saiz M cadangan umur 11-15 tahun
. πŸ’–Comel tak? Cuba bayangkan sekiranya Si Comel puan menggayakannya nanti, pasti comel sangat dan pastinya ramai yang akan berkata, woww...comelnya Si Comel awak bertudung .
🌈Warna mungkin sedikit berbeza berbanding gambar berikutan pencahayaan semasa sesi bergambar.
. βœ…JAMINAN 180 HARI
.
πŸ“²WhatsApp 019 310 7200 (Sis Mas)


15

🌸🌸 TUDUNG JANNAH 🌸🌸 Dihasilkan dari material Milk silk. Kain yg sejuk dan gebu.. Sgt sesuai dan selesa untuk digunakan sicomel mommies😊
Tudung instant shawl cuma sarung sahaja... SIZE TUDUNG JANNAH:

Size XS (umur 2-4 tahun):
- Lilit muka : 17 Inchi
- Labuh dari dagu : 18 Inchi

Size S (umur 4-7 tahun):
- Lilit muka : 18 Inchi
- Labuh dari dagu : 19.5 Inchi

Size M (umur 7-9 tahun):
- Lilit muka : 20 Inchi
- Labuh dari dagu : 21 Inchi

Size L (umur 9-12 tahun):
- Lilit muka : 21 Inchi
- Labuh dari dagu : 23 Inchi 🌹 *Harga Tudung JANNAH*🌹 Pembelian 1-2 helai... RM33 sehelai
3 helai keatas.. . HANYA RM28 sehelai

Postage:

1-5 helai.. RM7(SM) /RM12(SS)
6-10 helai.. RM11(SM) /RM17(SS)

MEH WASAP KAK INA😊 just klikπŸ‘‡πŸ‘‡
➑️ www.wasap.my/60139714197

#tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #tudungkanakkanakcantik #tudungkanakkanakno1malaysia #tudungkanakkanaklittlefanna #cikgusekolah #nurses #tudungkanakkanakhomemade #tudungkanakkanakcomel #tudungsarungkanakkanak #sekolahpasti #tudungsarungkanakkanakmalaysia #tudungkanakkanakno1 #tudungkanakkanakinstant #anakdarasaya #tudungkanakkanaksarung #puterikesayangan #tudungsarungkanakkanak #sekolahpasti #tudungkanakkanaksale #tudungkanakkanakdwitone #tudungkanakkanak2018 #tudungkanakkanakcotton #tudungkanakkanaksedondon #tadika #littlecaliph #comelpipimerah #hijabkids #tudungmalaysia


1

Canteekk ke canteekkk?? Our SUPER DUPER CUTE NEW ARRIVAL "LD PRINTED"
.
.
Pasti akan membuat anak anda kelihatan comel dan selesa.
.
Material dari Premium chiffon yang mudah untuk anda gayakan serta pemilihan corak yang menarik dan comel pasti memenuhi kriteria shawl idaman kanak2.
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena β™₯️ Shawl instant yang sudah dijahit 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara β™₯️ Shawl dari material chiffon yang lembut & selesa β™₯️ Ukuran 1.5mx18inci β™₯️ Inner dijual berasingan dan tidak dijahit sekali β™₯️ Tampil dengan pelbagai warna pilihan yang fresh & terkini β™₯️ Sesuai untuk 4-12 tahun

Jgn terlepas peluang kerana stok kami memang sangat LIMITEDπŸš€

MEH WASAP KAK INA😊 just klikπŸ‘‡πŸ‘‡
➑️ www.wasap.my/60139714197

#tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #tudungkanakkanakcantik #tudungkanakkanakno1malaysia #tudungkanakkanaklittlefanna #cikgusekolah #nurses #tudungkanakkanakhomemade #tudungkanakkanakcomel #tudungsarungkanakkanak #sekolahpasti #tudungsarungkanakkanakmalaysia #tudungkanakkanakno1 #tudungkanakkanakinstant #anakdarasaya #tudungkanakkanaksarung #puterikesayangan #tudungsarungkanakkanak #sekolahpasti #tudungkanakkanaksale #tudungkanakkanakdwitone #tudungkanakkanak2018 #tudungkanakkanakcotton #tudungkanakkanaksedondon #tadika #littlecaliph #comelpipimerah #hijabkids #tudungmalaysia


0

Canteekk ke canteekkk?? Our SUPER DUPER CUTE NEW ARRIVAL "LD PRINTED"
.
.
Pasti akan membuat anak anda kelihatan comel dan selesa.
.
Material dari Premium chiffon yang mudah untuk anda gayakan serta pemilihan corak yang menarik dan comel pasti memenuhi kriteria shawl idaman kanak2.
.
.
Ciri2 shawl printed Little Dariena β™₯️ Shawl instant yang sudah dijahit 2muka mudah disarung dan digayakan pelbagai cara β™₯️ Shawl dari material chiffon yang lembut & selesa β™₯️ Ukuran 1.5mx18inci β™₯️ Inner dijual berasingan dan tidak dijahit sekali β™₯️ Tampil dengan pelbagai warna pilihan yang fresh & terkini β™₯️ Sesuai untuk 4-12 tahun

Jgn terlepas peluang kerana stok kami memang sangat LIMITEDπŸš€

MEH WASAP KAK INA😊 just klikπŸ‘‡πŸ‘‡
➑️ www.wasap.my/60139714197

#tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #tudungkanakkanakcantik #tudungkanakkanakno1malaysia #tudungkanakkanaklittlefanna #cikgusekolah #nurses #tudungkanakkanakhomemade #tudungkanakkanakcomel #tudungsarungkanakkanak #sekolahpasti #tudungsarungkanakkanakmalaysia #tudungkanakkanakno1 #tudungkanakkanakinstant #anakdarasaya #tudungkanakkanaksarung #puterikesayangan #tudungsarungkanakkanak #sekolahpasti #tudungkanakkanaksale #tudungkanakkanakdwitone #tudungkanakkanak2018 #tudungkanakkanakcotton #tudungkanakkanaksedondon #tadika #littlecaliph #comelpipimerah #hijabkids #tudungmalaysia


0

14 pilihan warna!
Cakap je nak warna apa semua ada!
Sparkle ni sebenarnya dah sold out tapi sempat restock!
Ini adalah restock terakhir ye!
Macam biasa, tudung2 aljoofre ni semuanya ekslusif n tak dapat kat tempat lain.
Design sparkle ni design yg paling rare sebab boleh pakai kedua2 belah dengan design berbeza!
Sebelah depan berkilat dengan goldust dan sebelah dalam ada bunga printed dan rhinestones yg cun sgt!
Ramaiiii dah berjaya dapatkannya tau!

Availability as of today
Shawl XL: Baby Blue, Purple, Turquoise.
Shawl M: All available
Shawl S: All available except salmon n dusty pink
Syria XS: Baby blue, Blush pink, Olive, Purple, Royal blue, Salmon, Soft pink, Turquoise available

Saiz dan Harga
βœ“ Tudung Syria size xs untuk umur 6 bulan hingga 4 tahun - RM30 set anak tudung dan tudung.
-Labuh 14" βœ“ Shawl size s untuk umur 4 hingga 9 tahun - RM42
-Labuh 20"
-Bukaan muka 8" βœ“ Shawl size m untuk umur 9 hingga 12 tahun - RM47
-Labuh 24"
-Bukaan muka 8.5" βœ“ Shawl size XL untuk dewasa. (Limited) - RM69
-Labuh 29"
-Bukaan muka 9.5"

Pos
RM8 SM
RM12 SS

MEH WASAP KAK INA😊 just klikπŸ‘‡πŸ‘‡
➑️ www.wasap.my/60139714197

#tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #tudungkanakkanakcantik #tudungkanakkanakno1malaysia #tudungkanakkanaklittlefanna #cikgusekolah #nurses #tudungkanakkanakhomemade #tudungkanakkanakcomel #tudungsarungkanakkanak #sekolahpasti #tudungsarungkanakkanakmalaysia #tudungkanakkanakno1 #tudungkanakkanakinstant #anakdarasaya #tudungkanakkanaksarung #puterikesayangan #tudungsarungkanakkanak #sekolahpasti #tudungkanakkanaksale #tudungkanakkanakdwitone #tudungkanakkanak2018 #tudungkanakkanakcotton #tudungkanakkanaksedondon #tadika #littlecaliph #comelpipimerah #hijabkids #tudungmalaysia


0

OMBRE SERIES🌸🌸 Dilancarkan hanya seminggu sebelum tarikh akhir pos Hari Raya. Tapi brg baik mana boleh simpan lama2.
Kejap je habis.
Ombre Series
Pinky Purple
Violet - SOLD OUT
Icy Pink
Sapphire - SOLD OUT
Scarlet
Greeny Purple
Greeny Nude
Gold - M only (2 piece)

Saiz dan Harga βœ“ Shawl size s untuk umur 4 hingga 9 tahun - RM35
-Labuh 20"
-Bukaan muka 8" βœ“ Shawl size m untuk umur 9 hingga 12 tahun - RM39
-Labuh 24"
-Bukaan muka 8.5"

Pos
RM8 SM
RM12 SS

MEH WASAP KAK INA😊 just klikπŸ‘‡πŸ‘‡
➑️ www.wasap.my/60139714197

#tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #tudungkanakkanakcantik #tudungkanakkanakno1malaysia #tudungkanakkanaklittlefanna #cikgusekolah #nurses #tudungkanakkanakhomemade #tudungkanakkanakcomel #tudungsarungkanakkanak #sekolahpasti #tudungsarungkanakkanakmalaysia #tudungkanakkanakno1 #tudungkanakkanakinstant #anakdarasaya #tudungkanakkanaksarung #puterikesayangan #tudungsarungkanakkanak #sekolahpasti #tudungkanakkanaksale #tudungkanakkanakdwitone #tudungkanakkanak2018 #tudungkanakkanakcotton #tudungkanakkanaksedondon #tadika #littlecaliph #comelpipimerah #hijabkids #tudungmalaysia


0

🌸🌸BLING BLING TUDUNG🌸🌸 Bling2 series ni NO RESTOCK ye!
Jika dah berkenan cepat2 grab 1 ke 2 helai ya mummyπŸ˜„

Availability as of today;
Size xs: Peach, Cream, Purple, Emerald, Khakis.
Size S: Peach & Cream.
Size M: All available except Khakis. Some colours has limited quantity.

Size XS - labuh 14" (Sesuai untuk 0-4 tahun)
Harga RM28

Size S - labuh 17" (Sesuai untuk 4-7 tahun)
Harga RM30

Size M - labuh 20" (sesuai untuk 7-10 tahun)
Harga RM32

Pos RM8 SM / RM12 SS

Kiraan labuh akan sedikit berbeza apabila dipakai atas faktor lipatan di leher.

MEH WASAP KAK INA😊 just klikπŸ‘‡πŸ‘‡
➑️ www.wasap.my/60139714197

#tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #tudungkanakkanakcantik #tudungkanakkanakno1malaysia #tudungkanakkanaklittlefanna #cikgusekolah #nurses #tudungkanakkanakhomemade #tudungkanakkanakcomel #tudungsarungkanakkanak #sekolahpasti #tudungsarungkanakkanakmalaysia #tudungkanakkanakno1 #tudungkanakkanakinstant #anakdarasaya #tudungkanakkanaksarung #puterikesayangan #tudungsarungkanakkanak #sekolahpasti #tudungkanakkanaksale #tudungkanakkanakdwitone #tudungkanakkanak2018 #tudungkanakkanakcotton #tudungkanakkanaksedondon #tadika #littlecaliph #comelpipimerah #hijabkids #tudungmalaysia


0

INSTANT SHAWL LUXE

Hi mommies!... Masih mencari Instant Shawl yang "cute" untuk Si Comel ?

Cotton Cloud Kids ada mengeluarkan rekaan terkini.

Terdapat 8 warna yg menarik: - Baby Blue
- Blush
- Electric Blue
- Milo
- Mint Green
- Ocean Blue
- Rose Pink
- Salmon

KELEBIHAN INSTANT SHAWL LUXE βœ”οΈ With adjustable band andΒ cutie patchΒ (dijahit)
βœ”οΈ Mudah digosok
βœ”οΈ MaterialΒ "Heavy Chiffon"

SAIZ / UKURAN / UMUR

Free Size BabyΒ (6 Bulan - 3 Tahun)

Harga: RM 25.00 (exclude postage)

MEH WASAP KAK INA😊 just klikπŸ‘‡πŸ‘‡
➑️ www.wasap.my/60139714197

#tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #tudungkanakkanakcantik #tudungkanakkanakno1malaysia #tudungkanakkanaklittlefanna #cikgusekolah #nurses #tudungkanakkanakhomemade #tudungkanakkanakcomel #tudungsarungkanakkanak #tudungraya2018 #tudungsarungkanakkanakmalaysia #tudungkanakkanakno1 #tudungkanakkanakinstant #anakdarasaya #tudungkanakkanaksarung #puterikesayangan #tudungsarungkanakkanak #sekolahpasti #tudungkanakkanaksale #tudungkanakkanakdwitone #tudungkanakkanak2018 #tudungkanakkanakcotton #tudungkanakkanaksedondon #tadika #littlecaliph #comelpipimerah #hijabkids #tudungmalaysia


0

INSTANT SHAWL LUXE

Hi mommies!... Masih mencari Instant Shawl yang "cute" untuk Si Comel ?

Cotton Cloud Kids ada mengeluarkan rekaan terkini.

Terdapat 8 warna yg menarik: - Baby Blue
- Blush
- Electric Blue
- Milo
- Mint Green
- Ocean Blue
- Rose Pink
- Salmon

KELEBIHAN INSTANT SHAWL LUXE βœ”οΈ With adjustable band andΒ cutie patchΒ (dijahit)
βœ”οΈ Mudah digosok
βœ”οΈ MaterialΒ "Heavy Chiffon"

SAIZ / UKURAN / UMUR

Free Size BabyΒ (6 Bulan - 3 Tahun)

Harga: RM 25.00 (exclude postage)

MEH WASAP KAK INA😊 just klikπŸ‘‡πŸ‘‡
➑️ www.wasap.my/60139714197

#tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #tudungkanakkanakcantik #tudungkanakkanakno1malaysia #tudungkanakkanaklittlefanna #cikgusekolah #nurses #tudungkanakkanakhomemade #tudungkanakkanakcomel #tudungsarungkanakkanak #tudungraya2018 #tudungsarungkanakkanakmalaysia #tudungkanakkanakno1 #tudungkanakkanakinstant #anakdarasaya #tudungkanakkanaksarung #puterikesayangan #tudungsarungkanakkanak #sekolahpasti #tudungkanakkanaksale #tudungkanakkanakdwitone #tudungkanakkanak2018 #tudungkanakkanakcotton #tudungkanakkanaksedondon #tadika #littlecaliph #comelpipimerah #hijabkids #tudungmalaysia


0

INSTANT SHAWL LUXE

Hi mommies!... Masih mencari Instant Shawl yang "cute" untuk Si Comel ?

Cotton Cloud Kids ada mengeluarkan rekaan terkini.

Terdapat 8 warna yg menarik: - Baby Blue
- Blush
- Electric Blue
- Milo
- Mint Green
- Ocean Blue
- Rose Pink
- Salmon

KELEBIHAN INSTANT SHAWL LUXE βœ”οΈ With adjustable band andΒ cutie patchΒ (dijahit)
βœ”οΈ Mudah digosok
βœ”οΈ MaterialΒ "Heavy Chiffon"

SAIZ / UKURAN / UMUR

Free Size BabyΒ (6 Bulan - 3 Tahun)

Harga: RM 25.00 (exclude postage)

MEH WASAP KAK INA😊 just klikπŸ‘‡πŸ‘‡
➑️ www.wasap.my/60139714197

#tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #tudungkanakkanakcantik #tudungkanakkanakno1malaysia #tudungkanakkanaklittlefanna #cikgusekolah #nurses #tudungkanakkanakhomemade #tudungkanakkanakcomel #tudungsarungkanakkanak #tudungraya2018 #tudungsarungkanakkanakmalaysia #tudungkanakkanakno1 #tudungkanakkanakinstant #anakdarasaya #tudungkanakkanaksarung #puterikesayangan #tudungsarungkanakkanak #sekolahpasti #tudungkanakkanaksale #tudungkanakkanakdwitone #tudungkanakkanak2018 #tudungkanakkanakcotton #tudungkanakkanaksedondon #tadika #littlecaliph #comelpipimerah #hijabkids #tudungmalaysia


0

BAWAL LUXE

Hi mommies!... Masih mencari Tudung yangΒ "Simple"Β seperti BawalΒ untuk Si Comel ?

Cotton Cloud Kids ada mengeluarkanΒ rekaan terkiniΒ yangΒ RingkasΒ danΒ EsklusifΒ buat Si Comel.

Terdapat 8 warna yg menarik:
- Milo
- Mint Green
- Blush
- Electric Blue
- Rose Pink
- Baby Blue
- Salmon
- Ocean Blue

KELEBIHAN BAWAL LUXE βœ”οΈ Labuh boleh laras
βœ”οΈ 2 bucuΒ "curve"Β 2 bucu tajam
βœ”οΈ Mudah digosok
βœ”οΈ JahitanΒ "baby seam"
βœ”οΈ MaterialΒ High Quality Chiffon

Free size bidang 42
Rm 28 (exclude postage)

MEH WASAP KAK INA😊 just klikπŸ‘‡πŸ‘‡
➑️ www.wasap.my/60139714197

#tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #tudungkanakkanakcantik #tudungkanakkanakno1malaysia #tudungkanakkanaklittlefanna #cikgusekolah #nurses #tudungkanakkanakhomemade #tudungkanakkanakcomel #tudungsarungkanakkanak #sekolahpasti #tudungsarungkanakkanakmalaysia #tudungkanakkanakno1 #tudungkanakkanakinstant #anakdarasaya #tudungkanakkanaksarung #puterikesayangan #tudungsarungkanakkanak #sekolahpasti #tudungkanakkanaksale #tudungkanakkanakdwitone #tudungkanakkanak2018 #tudungkanakkanakcotton #tudungkanakkanaksedondon #tadika #littlecaliph #comelpipimerah #hijabkids #tudungmalaysia


0

BAWAL LUXE

Hi mommies!... Masih mencari Tudung yangΒ "Simple"Β seperti BawalΒ untuk Si Comel ?

Cotton Cloud Kids ada mengeluarkanΒ rekaan terkiniΒ yangΒ RingkasΒ danΒ EsklusifΒ buat Si Comel.

Terdapat 8 warna yg menarik:
- Milo
- Mint Green
- Blush
- Electric Blue
- Rose Pink
- Baby Blue
- Salmon
- Ocean Blue

KELEBIHAN BAWAL LUXE βœ”οΈ Labuh boleh laras
βœ”οΈ 2 bucuΒ "curve"Β 2 bucu tajam
βœ”οΈ Mudah digosok
βœ”οΈ JahitanΒ "baby seam"
βœ”οΈ MaterialΒ High Quality Chiffon

Free size bidang 42
Rm 28 (exclude postage)

MEH WASAP KAK INA😊 just klikπŸ‘‡πŸ‘‡
➑️ www.wasap.my/60139714197

#tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #tudungkanakkanakcantik #tudungkanakkanakno1malaysia #tudungkanakkanaklittlefanna #cikgusekolah #nurses #tudungkanakkanakhomemade #tudungkanakkanakcomel #tudungsarungkanakkanak #sekolahpasti #tudungsarungkanakkanakmalaysia #tudungkanakkanakno1 #tudungkanakkanakinstant #anakdarasaya #tudungkanakkanaksarung #puterikesayangan #tudungsarungkanakkanak #sekolahpasti #tudungkanakkanaksale #tudungkanakkanakdwitone #tudungkanakkanak2018 #tudungkanakkanakcotton #tudungkanakkanaksedondon #tadika #littlecaliph #comelpipimerah #hijabkids #tudungmalaysia


0

🌻🌻TUDUNG PRINCESS🌻🌻 πŸ₯πŸ₯OFFER BUNDLE 1
HARGA BIASA RM130.00
OFFER RM 65.00 UNTUK 4 HELAI TUDUNG

Princess - Yellow, Purple, Coral, Emerald

Tudung yang sentiasa menjadi idaman anda dan anak anda. Bak seorang puteri, ianya: 🌻 Tudung 2-muka
🌻 100% kain β€˜cotton lycra’ di muka dan princess chiffon berkualiti tinggi.
🌻 Drape yang can dan flowy serta kemas dimuka.
🌻 Hiasan butang-butang menarik bak MICKEY MOUSE di hujung tudung
🌻 9 corak warna sangat menawan dan ceria
🌻 Tak panas, tak licin dan tak jarang! Selesa all-day long!
🌻 2 saiz – S (4-8 tahun) , M (9-12 tahun)

Cara penjagaan :

Basuhan tangan. Boleh dicuci mesin. Seterika pada suhu rendah.

Ukuran dalam inci :

Size S
Sesuai dari umur 4-8 tahun
Muka: 7.5 inci
Panjang dari dagu: 39 inci
Muka: 20 inci

Size L
Sesuai dari umur 9-12 tahun
Muka: 8 inci
Panjang dari dagu: 41 inci
Muka: 20 inci

MEH WASAP KAK INA😊 just klikπŸ‘‡πŸ‘‡
➑️ www.wasap.my/60139714197

#tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #tudungkanakkanakcantik #tudungkanakkanakno1malaysia #tudungkanakkanaklittlefanna #cikgusekolah #nurses #tudungkanakkanakhomemade #tudungkanakkanakcomel #tudungsarungkanakkanak #tudungraya2018 #tudungsarungkanakkanakmalaysia #tudungkanakkanakno1 #tudungkanakkanakinstant #anakdarasaya #tudungkanakkanaksarung #puterikesayangan #tudungsarungkanakkanak #sekolahpasti #tudungkanakkanaksale #tudungkanakkanakdwitone #tudungkanakkanak2018 #tudungkanakkanakcotton #tudungkanakkanaksedondon #tadika #littlecaliph #comelpipimerah #hijabkids #tudungmalaysia


0

🌻🌻TUDUNG PRINCESS🌻🌻 πŸ₯πŸ₯OFFER RM19.50
HARGA BIASA RM39.00

Princess - Yellow, Purple, Pink, Orange, Green, Emerald, Blue

Tudung yang sentiasa menjadi idaman anda dan anak anda. Bak seorang puteri, ianya: 🌻 Tudung 2-muka
🌻 100% kain β€˜cotton lycra’ di muka dan princess chiffon berkualiti tinggi.
🌻 Drape yang can dan flowy serta kemas dimuka.
🌻 Hiasan butang-butang menarik bak MICKEY MOUSE di hujung tudung
🌻 9 corak warna sangat menawan dan ceria
🌻 Tak panas, tak licin dan tak jarang! Selesa all-day long!
🌻 2 saiz – S (4-8 tahun) , M (9-12 tahun)

Cara penjagaan :

Basuhan tangan. Boleh dicuci mesin. Seterika pada suhu rendah.

Ukuran dalam inci :

Size S
Sesuai dari umur 4-8 tahun
Muka: 7.5 inci
Panjang dari dagu: 39 inci
Muka: 20 inci

Size L
Sesuai dari umur 9-12 tahun
Muka: 8 inci
Panjang dari dagu: 41 inci
Muka: 20 inci

MEH WASAP KAK INA😊 just klikπŸ‘‡πŸ‘‡
➑️ www.wasap.my/60139714197

#tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #tudungkanakkanakcantik #tudungkanakkanakno1malaysia #tudungkanakkanaklittlefanna #cikgusekolah #nurses #tudungkanakkanakhomemade #tudungkanakkanakcomel #tudungsarungkanakkanak #tudungraya2018 #tudungsarungkanakkanakmalaysia #tudungkanakkanakno1 #tudungkanakkanakinstant #anakdarasaya #tudungkanakkanaksarung #puterikesayangan #tudungsarungkanakkanak #sekolahpasti #tudungkanakkanaksale #tudungkanakkanakdwitone #tudungkanakkanak2018 #tudungkanakkanakcotton #tudungkanakkanaksedondon #tadika #littlecaliph #comelpipimerah #hijabkids #tudungmalaysia


1

🌸🌸TUDUNG ELSA SET OF 3🌸🌸 Warna: Ocean Blue, Purple, Pink πŸ₯πŸ₯OFFER RM 69.00
Harga biasa: Rm99.00

Tudung popular ini sudah dikeluarkan menemui beribu-ribu peminat tudung sarung. Setiap set mengandungi 3 pasang tudung ELSA. Sesuai untuk anak 7-12 tahun. 1 size fits all. Senang di jaga. Gabungan kain, warna dan kemasan dan hiasan tudung menjadikannya tudung yang sangat popular. 🌸 Tudung instant sarung 1-saat
🌸 Awning Lembut
🌸 100% kain lycra bermutu tinggi
🌸 Paling VALUE BUY
🌸 1 set adalah 3 warna menarik dan ceria + Anak tudung percuma
🌸 1 saiz – 7 – 10 tahun

Cara Penjagaan:
Boleh dicuci mesin. Seterika pada suhu rendah.

Size: Free size
Sesuai dari umur 7-10 tahun
Muka: 10 inci
Labuh bawah dagu: 15 inci

MEH WASAP KAK INA😊 just klikπŸ‘‡πŸ‘‡
➑️ www.wasap.my/60139714197

#tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #tudungkanakkanakcantik #tudungkanakkanakno1malaysia #tudungkanakkanaklittlefanna #cikgusekolah #nurses #tudungkanakkanakhomemade #tudungkanakkanakcomel #tudungsarungkanakkanak #tudungraya2018 #tudungsarungkanakkanakmalaysia #tudungkanakkanakno1 #tudungkanakkanakinstant #anakdarasaya #tudungkanakkanaksarung #puterikesayangan #tudungsarungkanakkanak #sekolahpasti #tudungkanakkanaksale #tudungkanakkanakdwitone #tudungkanakkanak2018 #tudungkanakkanakcotton #tudungkanakkanaksedondon #tadika #littlecaliph #comelpipimerah #hijabkids #tudungmalaysia


1

🌸🌸TUDUNG ELSA🌸🌸 Warna: Ocean Blue, Purple, Pink πŸ₯πŸ₯OFFER RM 25.00
Harga biasa: Rm35.00

Tudung popular ini sudah dikeluarkan menemui beribu-ribu peminat tudung sarung. Sesuai untuk anak 7-12 tahun. 1 size fits all. Senang di jaga. Gabungan kain, warna dan kemasan dan hiasan tudung menjadikannya tudung yang sangat popular. 🌸 Tudung instant sarung 1-saat
🌸 Awning Lembut
🌸 100% kain lycra bermutu tinggi
🌸 1 saiz – 7 – 10 tahun

Cara Penjagaan:
Boleh dicuci mesin. Seterika pada suhu rendah.

Size: Free size
Umur dari 7-10th
Muka: 10 inci
Labuh bawah dagu: 15 inci

MEH WASAP KAK INA😊 just klikπŸ‘‡πŸ‘‡
➑️ www.wasap.my/60139714197

#tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #tudungkanakkanakcantik #tudungkanakkanakno1malaysia #tudungkanakkanaklittlefanna #cikgusekolah #nurses #tudungkanakkanakhomemade #tudungkanakkanakcomel #tudungsarungkanakkanak #tudungraya2018 #tudungsarungkanakkanakmalaysia #tudungkanakkanakno1 #tudungkanakkanakinstant #anakdarasaya #tudungkanakkanaksarung #puterikesayangan #tudungsarungkanakkanak #sekolahpasti #tudungkanakkanaksale #tudungkanakkanakdwitone #tudungkanakkanak2018 #tudungkanakkanakcotton #tudungkanakkanaksedondon #tadika #littlecaliph #comelpipimerah #hijabkids #tudungmalaysia


0

🌻🌻Mummy Secret Garden 🌻🌻 πŸ₯πŸ₯OFFER RM 29.50
Harga biasa: RM 59.00 (ibu sahaja)
πŸ₯πŸ₯OFFER RM17.50
Harga biasa: RM 35.00 (anak sahaja)

Tudung yang sentiasa menjadi kegemaran dan selesa kanak-kanak. Ianya: πŸ’₯ Tudung instant sarung 1-saat
πŸ’₯ Awning Lembut
πŸ’₯ 100% kain β€˜cotton lycra’ – sangat lembut dan sangat sejuk.
πŸ’₯ 5 corak warna menarik dan ceria
πŸ’₯ 5 saiz – XS (Baby Toddler), S, M, L, XL (Dewasa)

Cara penjagaan :

Basuhan tangan. Β Boleh dicuci mesin. Seterika pada suhu rendah.

Warna yang ada- Orange, Blue, Purple, Pink, Maroon

MEH WASAP KAK INA😊 just klikπŸ‘‡πŸ‘‡
➑️ www.wasap.my/60139714197

#tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #tudungkanakkanakcantik #tudungkanakkanakno1malaysia #tudungkanakkanaklittlefanna #cikgusekolah #nurses #tudungkanakkanakhomemade #tudungkanakkanakcomel #tudungsarungkanakkanak #tudungraya2018 #tudungsarungkanakkanakmalaysia #tudungkanakkanakno1 #tudungkanakkanakinstant #anakdarasaya #tudungkanakkanaksarung #puterikesayangan #tudungsarungkanakkanak #tudungkanakkanakraya2018 #tudungkanakkanaksale #tudungkanakkanakdwitone #tudungkanakkanak2018 #tudungkanakkanakcotton #tudungkanakkanaksedondon #tadika #littlecaliph #comelpipimerah #hijabkids #tudungmalaysia


0

OFFERπŸ₯OFFERπŸ₯OFFERπŸ₯

TUDUNG SECRET GARDEN- Bundle
5 helai tudung dengan harga
Offer: RM 70.00
Harga asal: RM 140.00

Penjimatan Berganda!

Tudung yang sentiasa menjadi kegemaran dan selesa kanak-kanak. Ianya: -Tudung instant sarung 1-saat
-Awning Lembut
-100% kain β€˜cotton lycra’ – sangat lembut dan sangat sejuk.
-5 corak warna menarik dan ceria
-5 saiz – XS (Baby Toddler), S, M, L, XL (Dewasa)

Cara penjagaan :

Basuhan tangan. Boleh dicuci mesin. Seterika pada suhu rendah.

MEH WASAP KAK INA😊 just klikπŸ‘‡πŸ‘‡
➑️ www.wasap.my/60139714197

#tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #tudungkanakkanakcantik #tudungkanakkanakno1malaysia #tudungkanakkanaklittlefanna #cikgusekolah #nurses #tudungkanakkanakhomemade #tudungkanakkanakcomel #tudungsarungkanakkanak #tudungsarungkanakkanakmalaysia #tudungkanakkanakno1 #tudungkanakkanakinstant #anakdarasaya #tudungkanakkanaksarung #puterikesayangan #tudungsarungkanakkanak #sekolahpasti #tudungkanakkanaksale #tudungkanakkanakdwitone #tudungkanakkanak2018 #tudungkanakkanakcotton #tudungkanakkanaksedondon #tadika #littlecaliph #comelpipimerah #hijabkids #tudungmalaysiamurah


1

Instant Ribbon with Button Kids
Mosscrepe
4-8 Tahun
.
RANDOM SAHAJA
10pcs RM 120 (postage RM13)
20pcs RM 200 (postage RM20)
.
‼️‼️BORONG AKAN DAPAT COLOUR BERLAINAN❌❌TAK BOLEH PILIH COLOUR ❌❌GAMBAR HANYA CONTOH COLOUR YANG AKAN DAPAT‼️‼️
.
Whatsapp 011-21678878
.
#tudungmurah_jb #tudungkanak2 #tudungkanakkanak #tudungkanak2cantik #tudungkanakkanakmurah #tudungkanakkanakcomel #tudungkanakborong #johorbharu #johorbahru #johor #joho #jdt #singapore #brunei #sayajualborong #sayajualmurah #sayajualtudung #sayajual #bazarpaknil #instantbudak #instantbudakborong #tudungbudak #tudungbudakborong #tudungbudakmurah #tudungkids #tudungkidsmurah #tudungkidsborong #bawalnaila #bawanailakids #instantkids


1

SALAM LD CLARA
.
πŸ’•Instant Shawl 2 muka terbaru. Design yang comel tapi mengekalkan jenis tudung yang selesa, mudah dipakai dan dijaga 😊😊
.
Ukuran: πŸ”ΊBukaan muka: +/- 9Β inch (ukuran flat ditengah)
.
πŸ”ΊLabuh belakang: 18-20inci (+/- 1 inci)
.
#warna merah, purple, putih cream, hijau lebih kurang 18inch. Yg lain lebih kurang 20 inch.
.
πŸ”ΊLabuh depan: adjustable ( refer gambar2 testimoni yang pelanggan kami pakai ya 😊) πŸ”΅πŸ”΅πŸ”΅πŸ”΅πŸ”΅πŸ”΅
.
βœ…Sangat Sesuai untuk umur 3 tahun hingga 12 tahun
.
βœ…MAMAΒ  yang genit comel2 jugaΒ boleh pakai. Labuh adjustable kerana dua muka
.
βœ…Fabrik Lycra yg berkualiti - LEMBUT,SEJUK & SERAP PELUH .
SIMPLE - sarung 2X siap !
βœ…TUTUP DADA βœ…FASHIONABLE βœ…FREE SIZE - adjustable βœ…SESUAI kemana sahaja -tempat kerja , majlis2 , jalan2
βœ…MASA yg singkat untuk bersiap βœ…MUDAH dibawa travel βœ…XPERLU IRON βœ…MUDAH DIBASUH MESIN ❌PERLU PAKAI PIN @ KERONGSANG LAGI πŸ‘
.
WhatsApp 019 310 7200 (Sis Mas)


19

Adik kakak sedondon di pagi raya dengan tudung ala shawl kanak kanak dari anniswah.
#ootdraya #raya2018 #tudungkanakkanakcomel #tudungkanakkanak #alashawl #tudungmurahmalaysia #tudungbudak #tudungkualiti


3

Baby irdina menggayakan tudung anniswah kanak kanak. Alalaa comey nyaaπŸ’– .
Harga berpatutan tapi kualiti setanding jenama mahal di luaq sana. Kat mana lagi nak cari #tudungkanakkanakcomel selain dari @anniswahcollection πŸŽ‰terima kasih semua yg sudi support🌈


0

Instant Ribbon with Button Kids
Mosscrepe
4-8 Tahun
.
RANDOM SAHAJA
10pcs RM 120 (postage RM13)
20pcs RM 200 (postage RM20)
.
‼️‼️BORONG AKAN DAPAT COLOUR BERLAINAN❌❌TAK BOLEH PILIH COLOUR ❌❌GAMBAR HANYA CONTOH COLOUR YANG AKAN DAPAT‼️‼️
.
Whatsapp 011-21678878
.
#tudungmurah_jb #tudungkanak2 #tudungkanakkanak #tudungkanak2cantik #tudungkanakkanakmurah #tudungkanakkanakcomel #tudungkanakborong #johorbharu #johorbahru #johor #joho #jdt #singapore #brunei #sayajualborong #sayajualmurah #sayajualtudung #sayajual #bazarpaknil #instantbudak #instantbudakborong #tudungbudak #tudungbudakborong #tudungbudakmurah #tudungkids #tudungkidsmurah #tudungkidsborong #bawalnaila #bawanailakids #instantkids


0

Bawal Button Kids
Heavy Chiffon
2-8 Tahun
.
RANDOM SAHAJA
10pcs RM 120 (postage RM13)
20pcs RM 200 (postage RM20)
.
‼️‼️BORONG AKAN DAPAT COLOUR BERLAINAN❌❌TAK BOLEH PILIH COLOUR ❌❌GAMBAR HANYA CONTOH COLOUR YANG AKAN DAPAT‼️‼️
.
Whatsapp 011-21678878
.
#tudungmurah_jb #tudungkanak2 #tudungkanakkanak #tudungkanak2cantik #tudungkanakkanakmurah #tudungkanakkanakcomel #tudungkanakborong #johorbharu #johorbahru #johor #joho #jdt #singapore #brunei #sayajualborong #sayajualmurah #sayajualtudung #sayajual #bazarpaknil #instantbudak #instantbudakborong #tudungbudak #tudungbudakborong #tudungbudakmurah #tudungkids #tudungkidsmurah #tudungkidsborong #bawalnaila #bawanailakids #instantkids


0

Assalamalaikum😊
.
🌹Nak release ke taknak OMBRE EXCLUSIVE ni?
.
🌹Tapi sayang plak kalau tak release sebab cantik sgt untuk Raya kan!
.
🌹Oklah kita RELEASE!
.
🎊SIAPA NAK??
.
πŸ’–Shawl Ombre Exclusive khas untuk anak2 hari raya ini!
.
❀️ Warna yang lembut
❀️ Corak abstrak yang minimal
❀️ Dihiasi batu rhinestones yg bersinar
❀️ Shawl dua muka tanpa pin
❀️ Tidak perlu iron
❀️ Boleh dibasuh mesin
❀️ Material moss crepe
❀️ 3 pilihan warna
❀️ Sangat kemas terletak βœ“ Shawl size s untuk umur 4 hingga 9 tahun - RM42
-Labuh 20"
-Bukaan muka 8" βœ“ Shawl size m untuk umur 9 hingga 12 tahun - RM47
-Labuh 24"
-Bukaan muka 8.5"
.
🎈Pos
RM8 SM
RM12 SS
.
πŸ’–EXCLUSIVE SERIES.
LIMITED.
NO RESTOCK.
HANYA DI ALJOOFRE DAN AGENT YANG DILANTIK.


14

Instant Ribbon with Button Kids
Mosscrepe
4-8 Tahun
.
RANDOM SAHAJA
10pcs RM 120 (postage RM13)
20pcs RM 200 (postage RM20)
.
‼️‼️BORONG AKAN DAPAT COLOUR BERLAINAN❌❌TAK BOLEH PILIH COLOUR ❌❌GAMBAR HANYA CONTOH COLOUR YANG AKAN DAPAT‼️‼️
.
Whatsapp 011-21678878
.
#tudungmurah_jb #tudungkanak2 #tudungkanakkanak #tudungkanak2cantik #tudungkanakkanakmurah #tudungkanakkanakcomel #tudungkanakborong #johorbharu #johorbahru #johor #joho #jdt #singapore #brunei #sayajualborong #sayajualmurah #sayajualtudung #sayajual #bazarpaknil #instantbudak #instantbudakborong #tudungbudak #tudungbudakborong #tudungbudakmurah #tudungkids #tudungkidsmurah #tudungkidsborong #bawalnaila #bawanailakids #instantkids


0

Nak release ke taknak OMBRE EXCLUSIVE ni?

Tapi sayang plak kalau tak release sebab cantik sgt untuk Raya kan!

Oklah kita RELEASE!

SIAPA NAK?? Shawl Ombre Exclusive khas untuk anak2 hari raya ini! ❀️ Warna yang lembut
❀️ Corak abstrak yang minimal
❀️ Dihiasi batu rhinestones yg bersinar
❀️ Shawl dua muka tanpa pin
❀️ Tidak perlu iron
❀️ Boleh dibasuh mesin
❀️ Material moss crepe
❀️ 3 pilihan warna
❀️ Sangat kemas terletak βœ“ Shawl size s untuk umur 4 hingga 9 tahun - RM42
-Labuh 20"
-Bukaan muka 8" βœ“ Shawl size m untuk umur 9 hingga 12 tahun - RM47
-Labuh 24"
-Bukaan muka 8.5"

Pos
RM8 SM
RM12 SS

EXCLUSIVE SERIES.
LIMITED.
NO RESTOCK.

#tudungbudak
#tudungbudakmurah
#tudungbudakcomel
#tudungbudakborong
#tudungbudakraya
#tudungbudaksoftawning
#tudungbudakcantik
#tudungbudakinstant
#tudungbudaksarung
#tudungbudakmalaysia
#tudungbudakonline
#tudungbudaksekolah
#tudungbudakbrunei
#tudungbudaktadika
#tudungbudakraya2018
#tudungbudaksekolahrendah
#tudungbudakprinted
#tudungbudakmurahcantik
#tudungbudakmurahmalaysia
#tudungkanakkanak
#tudungkanakkanakmurah
#tudungkanakkanakcantik
#tudungkanakkanakno1malaysia
#tudungkanakkanakcomel


0

Nak release ke taknak OMBRE EXCLUSIVE ni?

Tapi sayang plak kalau tak release sebab cantik sgt untuk Raya kan!

Oklah kita RELEASE!

SIAPA NAK?? Shawl Ombre Exclusive khas untuk anak2 hari raya ini! ❀️ Warna yang lembut
❀️ Corak abstrak yang minimal
❀️ Dihiasi batu rhinestones yg bersinar
❀️ Shawl dua muka tanpa pin
❀️ Tidak perlu iron
❀️ Boleh dibasuh mesin
❀️ Material moss crepe
❀️ 3 pilihan warna
❀️ Sangat kemas terletak βœ“ Shawl size s untuk umur 4 hingga 9 tahun - RM42
-Labuh 20"
-Bukaan muka 8" βœ“ Shawl size m untuk umur 9 hingga 12 tahun - RM47
-Labuh 24"
-Bukaan muka 8.5"

Pos
RM8 SM
RM12 SS

EXCLUSIVE SERIES.
LIMITED.
NO RESTOCK.

MEH WASAP KAK INA😊 just klikπŸ‘‡πŸ‘‡
➑️ www.wasap.my/60139714197

#tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #tudungkanakkanakcantik #tudungkanakkanakno1malaysia #tudungkanakkanaklittlefanna #cikgusekolah #nurses #tudungkanakkanakhomemade #tudungkanakkanakcomel #tudungsarungkanakkanak #tudungraya2018 #tudungsarungkanakkanakmalaysia #tudungkanakkanakno1 #tudungkanakkanakinstant #anakdarasaya #tudungkanakkanaksarung #puterikesayangan #tudungsarungkanakkanak #tudungkanakkanakraya2018 #tudungkanakkanaksale #tudungkanakkanakdwitone #tudungkanakkanak2018 #tudungkanakkanakcotton #tudungkanakkanakbuatantangan #tadika #littlecaliph #comelpipimerah #tudungmalaysia


1

Nak release ke taknak OMBRE EXCLUSIVE ni?

Tapi sayang plak kalau tak release sebab cantik sgt untuk Raya kan!

Oklah kita RELEASE!

SIAPA NAK?? Shawl Ombre Exclusive khas untuk anak2 hari raya ini! ❀️ Warna yang lembut
❀️ Corak abstrak yang minimal
❀️ Dihiasi batu rhinestones yg bersinar
❀️ Shawl dua muka tanpa pin
❀️ Tidak perlu iron
❀️ Boleh dibasuh mesin
❀️ Material moss crepe
❀️ 3 pilihan warna
❀️ Sangat kemas terletak βœ“ Shawl size s untuk umur 4 hingga 9 tahun - RM42
-Labuh 20"
-Bukaan muka 8" βœ“ Shawl size m untuk umur 9 hingga 12 tahun - RM47
-Labuh 24"
-Bukaan muka 8.5"

Pos
RM8 SM
RM12 SS

EXCLUSIVE SERIES.
LIMITED.
NO RESTOCK.

MEH WASAP KAK INA😊 just klikπŸ‘‡πŸ‘‡
➑️ www.wasap.my/60139714197

#tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #tudungkanakkanakcantik #tudungkanakkanakno1malaysia #tudungkanakkanaklittlefanna #cikgusekolah #nurses #tudungkanakkanakhomemade #tudungkanakkanakcomel #tudungsarungkanakkanak #tudungraya2018 #tudungsarungkanakkanakmalaysia #tudungkanakkanakno1 #tudungkanakkanakinstant #anakdarasaya #tudungkanakkanaksarung #puterikesayangan #tudungsarungkanakkanak #tudungkanakkanakraya2018 #tudungkanakkanaksale #tudungkanakkanakdwitone #tudungkanakkanak2018 #tudungkanakkanakcotton #tudungkanakkanakbuatantangan #tadika #littlecaliph #comelpipimerah #tudungmalaysia


0

Nak release ke taknak OMBRE EXCLUSIVE ni?

Tapi sayang plak kalau tak release sebab cantik sgt untuk Raya kan!

Oklah kita RELEASE!

SIAPA NAK?? Shawl Ombre Exclusive khas untuk anak2 hari raya ini! ❀️ Warna yang lembut
❀️ Corak abstrak yang minimal
❀️ Dihiasi batu rhinestones yg bersinar
❀️ Shawl dua muka tanpa pin
❀️ Tidak perlu iron
❀️ Boleh dibasuh mesin
❀️ Material moss crepe
❀️ 3 pilihan warna
❀️ Sangat kemas terletak βœ“ Shawl size s untuk umur 4 hingga 9 tahun - RM42
-Labuh 20"
-Bukaan muka 8" βœ“ Shawl size m untuk umur 9 hingga 12 tahun - RM47
-Labuh 24"
-Bukaan muka 8.5"

Pos
RM8 SM
RM12 SS

EXCLUSIVE SERIES.
LIMITED.
NO RESTOCK.

MEH WASAP KAK INA😊 just klikπŸ‘‡πŸ‘‡
➑️ www.wasap.my/60139714197

#tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #tudungkanakkanakcantik #tudungkanakkanakno1malaysia #tudungkanakkanaklittlefanna #cikgusekolah #nurses #tudungkanakkanakhomemade #tudungkanakkanakcomel #tudungsarungkanakkanak #tudungraya2018 #tudungsarungkanakkanakmalaysia #tudungkanakkanakno1 #tudungkanakkanakinstant #anakdarasaya #tudungkanakkanaksarung #puterikesayangan #tudungsarungkanakkanak #tudungkanakkanakraya2018 #tudungkanakkanaksale #tudungkanakkanakdwitone #tudungkanakkanak2018 #tudungkanakkanakcotton #tudungkanakkanakbuatantangan #tadika #littlecaliph #comelpipimerah #tudungmalaysia


0

Cantik adik ni pakai tudung syria twinkle. Merelit 😍
#testimoni #tudungbudakcantik #tudungkanakkanakcomel


0

Nak release ke taknak OMBRE EXCLUSIVE ni?

Tapi sayang plak kalau tak release sebab cantik sgt untuk Raya kan!

Oklah kita RELEASE!

SIAPA NAK?? Shawl Ombre Exclusive khas untuk anak2 hari raya ini! ❀️ Warna yang lembut
❀️ Corak abstrak yang minimal
❀️ Dihiasi batu rhinestones yg bersinar
❀️ Shawl dua muka tanpa pin
❀️ Tidak perlu iron
❀️ Boleh dibasuh mesin
❀️ Material moss crepe
❀️ 3 pilihan warna
❀️ Sangat kemas terletak βœ“ Shawl size s untuk umur 4 hingga 9 tahun - RM42
-Labuh 20"
-Bukaan muka 8" βœ“ Shawl size m untuk umur 9 hingga 12 tahun - RM47
-Labuh 24"
-Bukaan muka 8.5"

Pos
RM8 SM
RM12 SS

EXCLUSIVE SERIES.
LIMITED.
NO RESTOCK.

#tudungbudak
#tudungbudakmurah
#tudungbudakcomel
#tudungbudakborong
#tudungbudakraya
#tudungbudaksoftawning
#tudungbudakcantik
#tudungbudakinstant
#tudungbudaksarung
#tudungbudakmalaysia
#tudungbudakonline
#tudungbudaksekolah
#tudungbudakbrunei
#tudungbudaktadika
#tudungbudakraya2018
#tudungbudaksekolahrendah
#tudungbudakprinted
#tudungbudakmurahcantik
#tudungbudakmurahmalaysia
#tudungkanakkanak
#tudungkanakkanakmurah
#tudungkanakkanakcantik
#tudungkanakkanakno1malaysia
#tudungkanakkanakcomel


0

Instant Sarung Kids
Minky Chiffon Fiona
Soft Awning
4-8 Tahun
.
RANDOM SAHAJA
10pcs RM 120 (postage RM13)
20pcs RM 200 (postage RM20)
.
‼️‼️BORONG AKAN DAPAT COLOUR BERLAINAN❌❌TAK BOLEH PILIH COLOUR ❌❌GAMBAR HANYA CONTOH COLOUR YANG AKAN DAPAT‼️‼️
.
Whatsapp 011-21678878
.
#tudungmurah_jb #tudungkanak2 #tudungkanakkanak #tudungkanak2cantik #tudungkanakkanakmurah #tudungkanakkanakcomel #tudungkanakborong #johorbharu #johorbahru #johor #joho #jdt #singapore #brunei #sayajualborong #sayajualmurah #sayajualtudung #sayajual #bazarpaknil #instantbudak #instantbudakborong #tudungbudak #tudungbudakborong #tudungbudakmurah #tudungkids #tudungkidsmurah #tudungkidsborong #bawalnaila #bawanailakids #instantkids


1

Nak release ke taknak OMBRE EXCLUSIVE ni?

Tapi sayang plak kalau tak release sebab cantik sgt untuk Raya kan!

Oklah kita RELEASE!

SIAPA NAK?? Shawl Ombre Exclusive khas untuk anak2 hari raya ini! ❀️ Warna yang lembut
❀️ Corak abstrak yang minimal
❀️ Dihiasi batu rhinestones yg bersinar
❀️ Shawl dua muka tanpa pin
❀️ Tidak perlu iron
❀️ Boleh dibasuh mesin
❀️ Material moss crepe
❀️ 3 pilihan warna
❀️ Sangat kemas terletak βœ“ Shawl size s untuk umur 4 hingga 9 tahun - RM42
-Labuh 20"
-Bukaan muka 8" βœ“ Shawl size m untuk umur 9 hingga 12 tahun - RM47
-Labuh 24"
-Bukaan muka 8.5"

Pos
RM8 SM
RM12 SS

EXCLUSIVE SERIES.
LIMITED.
NO RESTOCK.

#tudungbudak
#tudungbudakmurah
#tudungbudakcomel
#tudungbudakborong
#tudungbudakraya
#tudungbudaksoftawning
#tudungbudakcantik
#tudungbudakinstant
#tudungbudaksarung
#tudungbudakmalaysia
#tudungbudakonline
#tudungbudaksekolah
#tudungbudakbrunei
#tudungbudaktadika
#tudungbudakraya2018
#tudungbudaksekolahrendah
#tudungbudakprinted
#tudungbudakmurahcantik
#tudungbudakmurahmalaysia
#tudungkanakkanak
#tudungkanakkanakmurah
#tudungkanakkanakcantik
#tudungkanakkanakno1malaysia
#tudungkanakkanakcomel


0

Shawl Ombre datang lagi!! JANGAN TERTIPU DENGAN SHAWL OMBRE NI! SAMA JE PERANGAI MACAM SHAWL SPARKLE!

Sebenarnya shawl ombre ni sehelai tudung yang sama! Tapi boleh pakai kedua2 belah luar dan dalam!

WOW BELI SATU TUDUNG MACAM DAPAT 2 TUDUNG!

Nak pakai belah depan dengan corak ombre dwitone boleh. Nak pakai belah dalam yang plain pun boleh.

Kalau tengah2 makan pergi jalan2 tudung comot senang je terbalikkan terus nampak macam tudung baru!

REVERSIBLE! JIMAT! UNIK! CANTIK!

Tips pakai shawl 2 muka, pastikan belahan luar terletak di tepi cuping telinga untuk mendapatkan flow yg terbaik.

SHAWL OMBRE VERSI KE2 βœ”οΈ Shawl Ombre 100% No Iron!
βœ”οΈ Boleh Dibasuh Mesin!
βœ”οΈ Material High Quality Moss Crepe yang lembut dan selesa!
βœ”οΈ 8 pilihan warna!
βœ”οΈ Boleh dipakai kedua2 bahagian depan dan belakang kain!
βœ”οΈ Satu shawl, 2 warna!
βœ”οΈ Terdapat 2 size shawl dua muka dari 4 tahun hingga 12 tahun.
βœ”οΈ Shawl sedondon dengan ibu disediakan (kuantiti terhad)
βœ”οΈ Sangat kemas terletak
βœ”οΈ Shawl dua muka, dua cara pakai.

Size dan harga βœ“ Shawl size s untuk umur 4 hingga 9 tahun - RM35
-Labuh 20"
-Bukaan muka 8" βœ“ Shawl size m untuk umur 9 hingga 12 tahun - RM39
-Labuh 24"
-Bukaan muka 8.5" βœ“ Shawl size XL untuk dewasa. (Limited) - RM59
-Labuh 29"
-Bukaan muka 9.5"

Pos
RM8 SM
RM12 SS

#tudungbudak
#tudungbudakmurah
#tudungbudakcomel
#tudungbudakborong
#tudungbudakraya
#tudungbudaksoftawning
#tudungbudakcantik
#tudungbudakinstant
#tudungbudaksarung
#tudungbudakmalaysia
#tudungbudakonline
#tudungbudaksekolah
#tudungbudakbrunei
#tudungbudaktadika
#tudungbudakraya2018
#tudungbudaksekolahrendah
#tudungbudakprinted
#tudungbudakmurahcantik
#tudungbudakmurahmalaysia
#tudungkanakkanak
#tudungkanakkanakmurah
#tudungkanakkanakcantik
#tudungkanakkanakno1malaysia
#tudungkanakkanakcomel


0

Shawl Ombre datang lagi!! JANGAN TERTIPU DENGAN SHAWL OMBRE NI! SAMA JE PERANGAI MACAM SHAWL SPARKLE!

Sebenarnya shawl ombre ni sehelai tudung yang sama! Tapi boleh pakai kedua2 belah luar dyan dalam!

WOW BELI SATU TUDUNG MACAM DAPAT 2 TUDUNG!

Nak pakai belah depan dengan corak ombre dwitone boleh. Nak pakai belah dalam yang plain pun boleh.

Kalau tengah2 makan pergi jalan2 tudung comot senang je terbalikkan terus nampak macam tudung baru!

REVERSIBLE! JIMAT! UNIK! CANTIK!

Tips pakai shawl 2 muka, pastikan belahan luar terletak di tepi cuping telinga untuk mendapatkan flow yg terbaik.

SHAWL OMBRE VERSI KE2 βœ”οΈ Shawl Ombre 100% No Iron!
βœ”οΈ Boleh Dibasuh Mesin!
βœ”οΈ Material High Quality Moss Crepe yang lembut dan selesa!
βœ”οΈ 8 pilihan warna!
βœ”οΈ Boleh dipakai kedua2 bahagian depan dan belakang kain!
βœ”οΈ Satu shawl, 2 warna!
βœ”οΈ Terdapat 2 size shawl dua muka dari 4 tahun hingga 12 tahun.
βœ”οΈ Shawl sedondon dengan ibu disediakan (kuantiti terhad)
βœ”οΈ Sangat kemas terletak
βœ”οΈ Shawl dua muka, dua cara pakai.

Size dan harga βœ“ Shawl size s untuk umur 4 hingga 9 tahun - RM35
-Labuh 20"
-Bukaan muka 8" βœ“ Shawl size m untuk umur 9 hingga 12 tahun - RM39
-Labuh 24"
-Bukaan muka 8.5" βœ“ Shawl size XL untuk dewasa. (Limited) - RM59
-Labuh 29"
-Bukaan muka 9.5"

Pos
RM8 SM
RM12 SS
#tudungbudak
#tudungbudakmurah
#tudungbudakcomel
#tudungbudakborong
#tudungbudakraya
#tudungbudaksoftawning
#tudungbudakcantik
#tudungbudakinstant
#tudungbudaksarung
#tudungbudakmalaysia
#tudungbudakonline
#tudungbudaksekolah
#tudungbudakbrunei
#tudungbudaktadika
#tudungbudakraya2018
#tudungbudaksekolahrendah
#tudungbudakprinted
#tudungbudakmurahcantik
#tudungbudakmurahmalaysia
#tudungkanakkanak
#tudungkanakkanakmurah
#tudungkanakkanakcantik
#tudungkanakkanakno1malaysia
#tudungkanakkanakcomel


2

Aljoofre Ombre

Shawl Ombre datang lagi!! JANGAN TERTIPU DENGAN SHAWL OMBRE NI! SAMA JE PERANGAI MACAM SHAWL SPARKLE!

Sebenarnya shawl ombre ni sehelai tudung yang sama! Tapi boleh pakai kedua2 belah luar dan dalam!

WOW BELI SATU TUDUNG MACAM DAPAT 2 TUDUNG!

Nak pakai belah depan dengan corak ombre dwitone boleh. Nak pakai belah dalam yang plain pun boleh.

Kalau tengah2 makan pergi jalan2 tudung comot senang je terbalikkan terus nampak macam tudung baru!

REVERSIBLE! JIMAT! UNIK! CANTIK!

Tips pakai shawl 2 muka, pastikan belahan luar terletak di tepi cuping telinga untuk mendapatkan flow yg terbaik.

SHAWL OMBRE VERSI KE2 βœ”οΈ Shawl Ombre 100% No Iron!
βœ”οΈ Boleh Dibasuh Mesin!
βœ”οΈ Material High Quality Moss Crepe yang lembut dan selesa!
βœ”οΈ 8 pilihan warna!
βœ”οΈ Boleh dipakai kedua2 bahagian depan dan belakang kain!
βœ”οΈ Satu shawl, 2 warna!
βœ”οΈ Terdapat 2 size shawl dua muka dari 4 tahun hingga 12 tahun.
βœ”οΈ Shawl sedondon dengan ibu disediakan (kuantiti terhad)
βœ”οΈ Sangat kemas terletak
βœ”οΈ Shawl dua muka, dua cara pakai.

Size dan harga βœ“ Shawl size s untuk umur 4 hingga 9 tahun - RM35
-Labuh 20"
-Bukaan muka 8" βœ“ Shawl size m untuk umur 9 hingga 12 tahun - RM39
-Labuh 24"
-Bukaan muka 8.5" βœ“ Shawl size XL untuk dewasa. (Limited) - RM59
-Labuh 29"
-Bukaan muka 9.5"

Pos
RM8 SM
RM12 SS

Klik link di bio untuk order
#tudungbudak
#tudungbudakmurah
#tudungbudakcomel
#tudungbudakborong
#tudungbudakraya
#tudungbudaksoftawning
#tudungbudakcantik
#tudungbudakinstant
#tudungbudaksarung
#tudungbudakmalaysia
#tudungbudakonline
#tudungbudaksekolah
#tudungbudakbrunei
#tudungbudaktadika
#tudungbudakraya2018
#tudungbudaksekolahrendah
#tudungbudakprinted
#tudungbudakmurahcantik
#tudungbudakmurahmalaysia
#tudungkanakkanak
#tudungkanakkanakmurah
#tudungkanakkanakcantik
#tudungkanakkanakno1malaysia
#tudungkanakkanakcomel


0

Assalamualaikum Comeei😘
.
Shawl Ombre datang lagi!!
.
JANGAN TERTIPU DENGAN SHAWL OMBRE NI! SAMA JE PERANGAI MACAM SHAWL SPARKLE!
.
Sebenarnya shawl ombre ni sehelai tudung yang sama! Tapi boleh pakai kedua2 belah luar dan dalam!
.
WOW BELI SATU TUDUNG MACAM DAPAT 2 TUDUNG!
.
Nak pakai belah depan dengan corak ombre dwitone boleh. Nak pakai belah dalam yang plain pun boleh.
.
Kalau tengah2 makan pergi jalan2 tudung comot senang je terbalikkan terus nampak macam tudung baru!
.
REVERSIBLE! JIMAT! UNIK! CANTIK!
.
Tips pakai shawl 2 muka, pastikan belahan luar terletak di tepi cuping telinga untuk mendapatkan flow yg terbaik.
.
SHAWL OMBRE VERSI KE2
.
βœ”οΈ Shawl Ombre 100% No Iron!
βœ”οΈ Boleh Dibasuh Mesin!
βœ”οΈ Material High Quality Moss Crepe yang lembut dan selesa!
βœ”οΈ 8 pilihan warna!
βœ”οΈ Boleh dipakai kedua2 bahagian depan dan belakang kain!
βœ”οΈ Satu shawl, 2 warna!
βœ”οΈ Terdapat 2 size shawl dua muka dari 4 tahun hingga 12 tahun.
βœ”οΈ Sangat kemas terletak
βœ”οΈ Shawl dua muka, dua cara pakai.
.
Size dan harga
.
βœ“ Shawl size s untuk umur 4 hingga 9 tahun - RM35
-Labuh 20"
-Bukaan muka 8"
.
βœ“ Shawl size m untuk umur 9 hingga 12 tahun - RM39
-Labuh 24"
-Bukaan muka 8.5"
.
πŸ“²WhatsApp 019 310 7200 (Mastura)


6

🌻🌻Mummy Secret Garden 🌻🌻 RM 59.00 (ibuanak) RM 35.00 (anak sahaja)

NOW!! BUY 1 FREE 1 - BUY MUMMY FREE DAUGHTER , CHOOSE YOUR DAUGHTER'S SIZE

Tudung yang sentiasa menjadi kegemaran dan selesa kanak-kanak. Ianya:

Tudung instant sarung 1-saat
Awning Lembut
100% kain β€˜cotton lycra’ – sangat lembut dan sangat sejuk.
5 corak warna menarik dan ceria
5 saiz – XS (Baby Toddler), S, M, L, XL (Dewasa)
Cara penjagaan :

Basuhan tangan. Β Boleh dicuci mesin. Seterika pada suhu rendah.

Warna yang ada- Orange, Blue, Purple, Pink, Maroon

MEH WASAP KAK INA😊 just klikπŸ‘‡πŸ‘‡
➑️ www.wasap.my/60139714197

#tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #tudungkanakkanakcantik #tudungkanakkanakno1malaysia #tudungkanakkanaklittlefanna #cikgusekolah #nurses #tudungkanakkanakhomemade #tudungkanakkanakcomel #tudungsarungkanakkanak #tudungraya2018 #tudungsarungkanakkanakmalaysia #tudungkanakkanakno1 #tudungkanakkanakinstant #anakdarasaya #tudungkanakkanaksarung #puterikesayangan #tudungsarungkanakkanak #tudungkanakkanakraya2018 #tudungkanakkanaksale #tudungkanakkanakdwitone #tudungkanakkanak2018 #tudungkanakkanakcotton #tudungkanakkanaksedondon #tadika #littlecaliph #comelpipimerah #hijabkids #tudungmalaysia


1


3


1

Aljoofre Ombre

Shawl Ombre datang lagi!! JANGAN TERTIPU DENGAN SHAWL OMBRE NI! SAMA JE PERANGAI MACAM SHAWL SPARKLE!

Sebenarnya shawl ombre ni sehelai tudung yang sama! Tapi boleh pakai kedua2 belah luar dan dalam!

WOW BELI SATU TUDUNG MACAM DAPAT 2 TUDUNG!

Nak pakai belah depan dengan corak ombre dwitone boleh. Nak pakai belah dalam yang plain pun boleh.

Kalau tengah2 makan pergi jalan2 tudung comot senang je terbalikkan terus nampak macam tudung baru!

REVERSIBLE! JIMAT! UNIK! CANTIK!

Tips pakai shawl 2 muka, pastikan belahan luar terletak di tepi cuping telinga untuk mendapatkan flow yg terbaik.

SHAWL OMBRE VERSI KE2 βœ”οΈ Shawl Ombre 100% No Iron!
βœ”οΈ Boleh Dibasuh Mesin!
βœ”οΈ Material High Quality Moss Crepe yang lembut dan selesa!
βœ”οΈ 8 pilihan warna!
βœ”οΈ Boleh dipakai kedua2 bahagian depan dan belakang kain!
βœ”οΈ Satu shawl, 2 warna!
βœ”οΈ Terdapat 2 size shawl dua muka dari 4 tahun hingga 12 tahun.
βœ”οΈ Shawl sedondon dengan ibu disediakan (kuantiti terhad)
βœ”οΈ Sangat kemas terletak
βœ”οΈ Shawl dua muka, dua cara pakai.

Size dan harga βœ“ Shawl size s untuk umur 4 hingga 9 tahun - RM35
-Labuh 20"
-Bukaan muka 8" βœ“ Shawl size m untuk umur 9 hingga 12 tahun - RM39
-Labuh 24"
-Bukaan muka 8.5" βœ“ Shawl size XL untuk dewasa. (Limited) - RM59
-Labuh 29"
-Bukaan muka 9.5"

Pos
RM8 SM
RM12 SS

Klik link di bio untuk order πŸ’’
#tudungbudak
#tudungbudakmurah
#tudungbudakcomel
#tudungbudakborong
#tudungbudakraya
#tudungbudaksoftawning
#tudungbudakcantik
#tudungbudakinstant
#tudungbudaksarung
#tudungbudakmalaysia
#tudungbudakonline
#tudungbudaksekolah
#tudungbudakbrunei
#tudungbudaktadika
#tudungbudakraya2018
#tudungbudaksekolahrendah
#tudungbudakprinted
#tudungbudakmurahcantik
#tudungbudakmurahmalaysia
#tudungkanakkanak
#tudungkanakkanakmurah
#tudungkanakkanakcantik
#tudungkanakkanakno1malaysia
#tudungkanakkanakcomel


0

.
.
Shawl Ombre βœ”οΈ Shawl Ombre 100% No Iron!
βœ”οΈ Boleh Dibasuh Mesin!
βœ”οΈ Material High Quality Moss Crepe yang lembut dan selesa!
βœ”οΈ 8 pilihan warna!
βœ”οΈ Boleh dipakai kedua2 bahagian depan dan belakang kain!
βœ”οΈ Satu shawl, 2 warna!
βœ”οΈ Terdapat 2 size shawl dua muka dari 4 tahun hingga 12 tahun.
βœ”οΈ Shawl sedondon dengan ibu disediakan (kuantiti terhad)
βœ”οΈ Sangat kemas terletak
βœ”οΈ Shawl dua muka, dua cara pakai.

Size dan harga βœ“ Shawl size s untuk umur 4 hingga 9 tahun - RM35
-Labuh 20"
-Bukaan muka 8" βœ“ Shawl size m untuk umur 9 hingga 12 tahun - RM39
-Labuh 24"
-Bukaan muka 8.5" βœ“ Shawl size XL untuk dewasa. (Limited) - RM59
-Labuh 29"
-Bukaan muka 9.5"

Pos
RM8 SM
RM12 SS

dm @ whatsapp

0129543454
0129543454
0129543454
. .


5

.
.
Shawl Ombre βœ”οΈ Shawl Ombre 100% No Iron!
βœ”οΈ Boleh Dibasuh Mesin!
βœ”οΈ Material High Quality Moss Crepe yang lembut dan selesa!
βœ”οΈ 8 pilihan warna!
βœ”οΈ Boleh dipakai kedua2 bahagian depan dan belakang kain!
βœ”οΈ Satu shawl, 2 warna!
βœ”οΈ Terdapat 2 size shawl dua muka dari 4 tahun hingga 12 tahun.
βœ”οΈ Shawl sedondon dengan ibu disediakan (kuantiti terhad)
βœ”οΈ Sangat kemas terletak
βœ”οΈ Shawl dua muka, dua cara pakai.

Size dan harga βœ“ Shawl size s untuk umur 4 hingga 9 tahun - RM35
-Labuh 20"
-Bukaan muka 8" βœ“ Shawl size m untuk umur 9 hingga 12 tahun - RM39
-Labuh 24"
-Bukaan muka 8.5" βœ“ Shawl size XL untuk dewasa. (Limited) - RM59
-Labuh 29"
-Bukaan muka 9.5"

Pos
RM8 SM
RM12 SS

dm @ whatsapp

0129543454
0129543454
0129543454
. .


1

.
.
Shawl Ombre βœ”οΈ Shawl Ombre 100% No Iron!
βœ”οΈ Boleh Dibasuh Mesin!
βœ”οΈ Material High Quality Moss Crepe yang lembut dan selesa!
βœ”οΈ 8 pilihan warna!
βœ”οΈ Boleh dipakai kedua2 bahagian depan dan belakang kain!
βœ”οΈ Satu shawl, 2 warna!
βœ”οΈ Terdapat 2 size shawl dua muka dari 4 tahun hingga 12 tahun.
βœ”οΈ Shawl sedondon dengan ibu disediakan (kuantiti terhad)
βœ”οΈ Sangat kemas terletak
βœ”οΈ Shawl dua muka, dua cara pakai.

Size dan harga βœ“ Shawl size s untuk umur 4 hingga 9 tahun - RM35
-Labuh 20"
-Bukaan muka 8" βœ“ Shawl size m untuk umur 9 hingga 12 tahun - RM39
-Labuh 24"
-Bukaan muka 8.5" βœ“ Shawl size XL untuk dewasa. (Limited) - RM59
-Labuh 29"
-Bukaan muka 9.5"

Pos
RM8 SM
RM12 SS

dm @ whatsapp

0129543454
0129543454
0129543454
. .


1

Aljoofre Ombre

Shawl Ombre datang lagi!! JANGAN TERTIPU DENGAN SHAWL OMBRE NI! SAMA JE PERANGAI MACAM SHAWL SPARKLE!

Sebenarnya shawl ombre ni sehelai tudung yang sama! Tapi boleh pakai kedua2 belah luar dan dalam!

WOW BELI SATU TUDUNG MACAM DAPAT 2 TUDUNG!

Nak pakai belah depan dengan corak ombre dwitone boleh. Nak pakai belah dalam yang plain pun boleh.

Kalau tengah2 makan pergi jalan2 tudung comot senang je terbalikkan terus nampak macam tudung baru!

REVERSIBLE! JIMAT! UNIK! CANTIK!

Tips pakai shawl 2 muka, pastikan belahan luar terletak di tepi cuping telinga untuk mendapatkan flow yg terbaik.

SHAWL OMBRE VERSI KE2 βœ”οΈ Shawl Ombre 100% No Iron!
βœ”οΈ Boleh Dibasuh Mesin!
βœ”οΈ Material High Quality Moss Crepe yang lembut dan selesa!
βœ”οΈ 8 pilihan warna!
βœ”οΈ Boleh dipakai kedua2 bahagian depan dan belakang kain!
βœ”οΈ Satu shawl, 2 warna!
βœ”οΈ Terdapat 2 size shawl dua muka dari 4 tahun hingga 12 tahun.
βœ”οΈ Shawl sedondon dengan ibu disediakan (kuantiti terhad)
βœ”οΈ Sangat kemas terletak
βœ”οΈ Shawl dua muka, dua cara pakai.

Size dan harga βœ“ Shawl size s untuk umur 4 hingga 9 tahun - RM35
-Labuh 20"
-Bukaan muka 8" βœ“ Shawl size m untuk umur 9 hingga 12 tahun - RM39
-Labuh 24"
-Bukaan muka 8.5" βœ“ Shawl size XL untuk dewasa. (Limited) - RM59
-Labuh 29"
-Bukaan muka 9.5"

Pos
RM8 SM
RM12 SS

Klik link di bio untuk order
#tudungbudak
#tudungbudakmurah
#tudungbudakcomel
#tudungbudakborong
#tudungbudakraya
#tudungbudaksoftawning
#tudungbudakcantik
#tudungbudakinstant
#tudungbudaksarung
#tudungbudakmalaysia
#tudungbudakonline
#tudungbudaksekolah
#tudungbudakbrunei
#tudungbudaktadika
#tudungbudakraya2018
#tudungbudaksekolahrendah
#tudungbudakprinted
#tudungbudakmurahcantik
#tudungbudakmurahmalaysia
#tudungkanakkanak
#tudungkanakkanakmurah
#tudungkanakkanakcantik
#tudungkanakkanakno1malaysia
#tudungkanakkanakcomel


0

Aljoofre Ombre

Shawl Ombre datang lagi!! JANGAN TERTIPU DENGAN SHAWL OMBRE NI! SAMA JE PERANGAI MACAM SHAWL SPARKLE!

Sebenarnya shawl ombre ni sehelai tudung yang sama! Tapi boleh pakai kedua2 belah luar dan dalam!

WOW BELI SATU TUDUNG MACAM DAPAT 2 TUDUNG!

Nak pakai belah depan dengan corak ombre dwitone boleh. Nak pakai belah dalam yang plain pun boleh.

Kalau tengah2 makan pergi jalan2 tudung comot senang je terbalikkan terus nampak macam tudung baru!

REVERSIBLE! JIMAT! UNIK! CANTIK!

Tips pakai shawl 2 muka, pastikan belahan luar terletak di tepi cuping telinga untuk mendapatkan flow yg terbaik.

SHAWL OMBRE VERSI KE2 βœ”οΈ Shawl Ombre 100% No Iron!
βœ”οΈ Boleh Dibasuh Mesin!
βœ”οΈ Material High Quality Moss Crepe yang lembut dan selesa!
βœ”οΈ 8 pilihan warna!
βœ”οΈ Boleh dipakai kedua2 bahagian depan dan belakang kain!
βœ”οΈ Satu shawl, 2 warna!
βœ”οΈ Terdapat 2 size shawl dua muka dari 4 tahun hingga 12 tahun.
βœ”οΈ Shawl sedondon dengan ibu disediakan (kuantiti terhad)
βœ”οΈ Sangat kemas terletak
βœ”οΈ Shawl dua muka, dua cara pakai.

Size dan harga βœ“ Shawl size s untuk umur 4 hingga 9 tahun - RM35
-Labuh 20"
-Bukaan muka 8" βœ“ Shawl size m untuk umur 9 hingga 12 tahun - RM39
-Labuh 24"
-Bukaan muka 8.5" βœ“ Shawl size XL untuk dewasa. (Limited) - RM59
-Labuh 29"
-Bukaan muka 9.5"

Pos
RM8 SM
RM12 SS

Tekan link di bio untuk order ok!
#tudungbudak
#tudungbudakmurah
#tudungbudakcomel
#tudungbudakborong
#tudungbudakraya
#tudungbudaksoftawning
#tudungbudakcantik
#tudungbudakinstant
#tudungbudaksarung
#tudungbudakmalaysia
#tudungbudakonline
#tudungbudaksekolah
#tudungbudakbrunei
#tudungbudaktadika
#tudungbudakraya2018
#tudungbudaksekolahrendah
#tudungbudakprinted
#tudungbudakmurahcantik
#tudungbudakmurahmalaysia
#tudungkanakkanak
#tudungkanakkanakmurah
#tudungkanakkanakcantik
#tudungkanakkanakno1malaysia
#tudungkanakkanakcomel


0

.
.
Shawl Ombre βœ”οΈ Shawl Ombre 100% No Iron!
βœ”οΈ Boleh Dibasuh Mesin!
βœ”οΈ Material High Quality Moss Crepe yang lembut dan selesa!
βœ”οΈ 8 pilihan warna!
βœ”οΈ Boleh dipakai kedua2 bahagian depan dan belakang kain!
βœ”οΈ Satu shawl, 2 warna!
βœ”οΈ Terdapat 2 size shawl dua muka dari 4 tahun hingga 12 tahun.
βœ”οΈ Shawl sedondon dengan ibu disediakan (kuantiti terhad)
βœ”οΈ Sangat kemas terletak
βœ”οΈ Shawl dua muka, dua cara pakai.

Size dan harga βœ“ Shawl size s untuk umur 4 hingga 9 tahun - RM35
-Labuh 20"
-Bukaan muka 8" βœ“ Shawl size m untuk umur 9 hingga 12 tahun - RM39
-Labuh 24"
-Bukaan muka 8.5" βœ“ Shawl size XL untuk dewasa. (Limited) - RM59
-Labuh 29"
-Bukaan muka 9.5"

Pos
RM8 SM
RM12 SS

dm @ whatsapp

0129543454
0129543454
0129543454
. .


1