#tudungkanakkanakmurah

Instagram photos and videos

#tudungkanakkanakmurah#tudungkanakkanak#tudungbudak#tudungbudakmurah#tudungsekolah#tudungsicomel#sayajual#bazarpaknil#sayajualtudung#hijabmurah#promositudung#onlineshopmalaysia#hijabmalaysia#igshopmalaysia#shoppingonlinemalaysia#kidswear#tudungsarung#tudungsoftawning#tudungsarungkanakkanak#tudungkanakkanakcantik

Hashtags #tudungkanakkanakmurah for Instagram

TAK SUKA AWNING SENGET & RENYUK 😵
.
.
Ramai ibu yang dah cuba tudung awning lembut TSC pada si comel mereka amat berpuas hati! 😍
.
.
✅ MUDAH dibasuh! - tiada masalah awning rosak walau cucian mesin. 💕
.
✅ Sangat SELESA dipakai, awning TERLETAK elok! - kain lycra sejuk dan gebu. Susah berkedut. Tak perlu iron bahagian awning juga. Lepas cucian, terus gantung hingga kering, simpan juga terus. Pasti awning terpelihara. 😌
.
✅ Hanya sarung dan tarik ke belakang, SIAP! - si comel pun boleh bersiap sendiri. Ringkas dan mudah sangat dipakai. 😚
.
.
Pastikan tudung TSC yang original agar kualiti terjamin. 😉
.
.
Berminat, boleh terus hubungi kami:-
📌WhatsApp ke 017-226 9327, atau,
📌Comment DM/ PM, atau
📌Klik direct link di bio./
.
.
Si Comel ceria, ibu gembira.. 😊❤
.
.
#tudungsoftawning
#tudungkanakkanak
#tudungbudak
#tudungsekolah #tudungsarung #kidswear #shoppingonlinemalaysia #sayajual #sayajualtudung #bazarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #hijabmalaysia #hijabmurah #tudungsicomel #tudungkanakkanakmurah #tudungbudakmurah #promositudung


1

TUDUNG LYCRA JE, KENAPA BERBEZA?😬
.
.
💡 Lycra terdiri dari pelbagai jenis dan kualiti. Ada yang berat 280g, 320g, ada yang 400g.
💡 Ada jenis kain yang lembut dan ada jenis kain yang NAMPAK LEMBUT akan tetapi apabila dipakai ianya terasa PANAS dan tidak menyerap peluh.😩
.
.
TudungSiComel telah mencuba beberapa jenis Lycra selama ini dan kita telah dan sentiasa membuat penambahbaikan dari masa ke semasa berdasarkan komen dan maklumbalas rakan-rakan.😉👍
.
.
✅ Akhirnya kita telah mengambil keputusan untuk menghasilkan, ✔ HANYA tudung dari Lycra yang LEMBUT dan SEJUK dipakai sahaja! 😍
✔ Tidak terlalu TEBAL atau tidak terlalu NIPIS.😌
.
Walau.. Kita terpaksa korbankan sedikit dari segi harga.😉
.
.
Apalah sangat BEZA wang 3-4 ringgit, berbanding si comel yang kita sayangi..❤
Anak-anak kita amat bernilai yang tiada perbandingan. 😘
.
.
Tudung awning lembut istimewa kami sangat sesuai untuk pelajar sekolah rendah yang memang aktif. 🎈
.
.
Sesuai juga untuk pakaian harian, mix&match, pergi kelas mengaji dan macam-macam lagi..👍👍
.
.
Harga, RM16.90 sehelai. 📢😊
*sedang ada promosi ni, lagi lagi lagi jimat! 💥
.
.
Berminat, boleh terus hubungi kami:-
📌WhatsApp ke 017-226 9327, atau,
📌Comment DM/ PM, atau
📌Klik direct link di bio/
.
.
Si Comel ceria, ibu gembira.. 😊❤
.
.
#tudungsoftawning
#tudungkanakkanak
#tudungbudak
#tudungsekolah #tudungsarung #kidswear #shoppingonlinemalaysia #sayajual #sayajualtudung #bazarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #hijabmalaysia #hijabmurah #tudungsicomel #tudungkanakkanakmurah #tudungbudakmurah #promositudung


0

"BANGUN PAGI EXCITED NAK PAKAI TUDUNG BARU"
.
.
✅ Tudung Sekolah Awning Lembut, warna Putih Nila.
.
.
Perfect sangat tudung sekolah ni.😍
Tak tahu nak cakap macam mana. Tengoklah si comel ni pakai, elok sangat terletak!😊
.
.
Terima kasih sudi kongsi feedback. Semoga si comel kekal comel sampai bila-bila dan berjaya dunia akhirat.. Aamiin. ❤
.
.
PROMOSI HINGGA 30.11.2018📢
RM15.90 sehelai.
Beli 5 helai ke atas:-
✔FREE SHIPPING! 😱
✔Dapat senaskah majalah Asuh. 😍
.
.
(Harga asal RM16.90 sehelai. 😜)
.
.
Berminat, boleh terus hubungi kami:-
📌WhatsApp ke 017-226 9327, atau,
📌Comment DM/ PM, atau
📌Klik direct link di bio./
.
.
Si Comel ceria, ibu gembira.. 😊❤
.
.
#tudungsoftawning
#tudungkanakkanak
#tudungbudak
#tudungsekolah #tudungsarung #kidswear #shoppingonlinemalaysia #sayajual #sayajualtudung #bazarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #hijabmalaysia #hijabmurah #tudungsicomel #tudungkanakkanakmurah #tudungbudakmurah #promositudung


0

Bangkitlah.Mungkin susah. Mungkin memakan masa.Kita sendiri belum pasti berapa lama masa yang akan kita ambil.

Mungkin bukan esok hati itu sembuh. Mungkin berbulan-bulan. Mungkin bertahun.

Tapi selagi kita mencuba, berusaha untuk bangkit, pasti ada jalannya.

Assalamualaikum wbt dan Salam Little Dariena

#teamlittledariena
#surinaldteam
#tudungkanakkanakmurah


0

SIS BOLEH JADI MURUNG BILA TUDUNG TAK MENJADI 😩
.
.
Walau masih kecil pun nak tudung menjadi juga. Baru seharian di sekolah rasa yakin! 😌💪
.
.
Tudung sekolah TSC betul-betul istimewa. Pasti akan menjadi.. 😉👍
.
.
Si comel bertambah yakin dan makin ceria ke sekolah. 😍
.
.
Berminat, boleh terus hubungi kami:-
📌WhatsApp ke 017-226 9327, atau,
📌Comment DM/ PM, atau
📌Klik direct link di bio.
.
.
Si Comel ceria, ibu gembira.. 😊❤
.
.
#tudungsoftawning
#tudungkanakkanak
#tudungbudak
#tudungsekolah #tudungsarung #kidswear #shoppingonlinemalaysia #sayajual #sayajualtudung #bazarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #hijabmalaysia #hijabmurah #tudungsicomel #tudungkanakkanakmurah #tudungbudakmurah #promositudung


1

SIAPA IBU SUKA TUDUNG ANAK-ANAK SEDONDON ADIK BERADIK? 🙋😍
.
Bila bawa anak-anak jalan, sedondon tudung. Matching dengan baju. Sekilas pandang dah nampak, itu anak kita. 😆
.
.
Bila kenduri orang tanya, "Lama tak jumpa, anak kamu yang mana?"
Boleh jawap, "Itu haa.. Yang pakai tudung BIRU PINK semua anak-anak kami.." 🤭😜
.
.
Wow.. Meriah! 😍🎉
.
.
Ada promosi 📢📢📢
.
✅ BELI 5 HELAI TUDUNG MARSHMALLOW, FREE SHIPPING! 😱❤
✔ Free shipping bernilai RM6.90.
✔ Boleh campur-campur dari mana-mana versi Marshmallow.
✔ Pilih mana-mana saiz (usia 0-15 tahun).
✔ Boleh juga campur belian dengan tudung sekolah awning lembut/scuba untuk cukupkan 5 helai.
.
.

Berminat, boleh terus hubungi kami:-
📌WhatsApp ke 017-226 9327, atau,
📌Comment DM/ PM, atau
📌Klik direct link di bio.
.
.
Si Comel ceria, ibu gembira.. 😊❤
.
.
#tudungmarshmallow #tudungrebenbudak
#tudungsoftawning
#tudungkanakkanak
#tudungbudak
#tudungsekolah #tudungsarung #kidswear #shoppingonlinemalaysia #sayajual #sayajualtudung #bazarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #hijabmalaysia #hijabmurah #tudungsicomel #tudungkanakkanakmurah #tudungbudakmurah #promositudung


2

⏩ TUDUNG SOUK KIDS BY CHE FIZA⏪
.
▶️Alahai comelnya tudung souk kids nie. Siap awning bersilang lagi. Ada double ribbon
di tengah tudung bahagian depan tu , bertambah keserian anak uols.
.
▶️Super selesa dengan material viscose yang sejuk dan menyerap peluh. Sesuai untuk anak yang aktif.
.
Jom ibu ibu kasi cunnsss anak anak uols .
.

Berminat Boleh clik link di bio atau wassap 0169174083

Xxs- Rm26
Xs/S- Rm30
Exc postage

#TudungSoukKids
#TudungBudak
#tudungkanakkanakmurah
#tudungkanak2cantik
#tudungkekaboo #tudungmurah #tudungexpress #tudungmuslimah
#TudungSouk
#SoukKids


1

⏩ TUDUNG SOUK KIDS BY CHE FIZA⏪
.
▶️Alahai comelnya tudung souk kids nie. Siap awning bersilang lagi. Ada double ribbon
di tengah tudung bahagian depan tu , bertambah keserian anak uols.
.
▶️Super selesa dengan material viscose yang sejuk dan menyerap peluh. Sesuai untuk anak yang aktif.
.
Jom ibu ibu kasi cunnsss anak anak uols .
.

Berminat Boleh clik link di bio atau wassap 0169174083

Xxs- Rm26
Xs/S- Rm30
Exc postage

#TudungSoukKids
#TudungBudak
#tudungkanakkanakmurah
#tudungkanak2cantik
#tudungkekaboo #tudungmurah #tudungexpress #tudungmuslimah
#TudungSouk
#SoukKids


1

⏩ TUDUNG SOUK KIDS BY CHE FIZA⏪
.
▶️Alahai comelnya tudung souk kids nie. Siap awning bersilang lagi. Ada double ribbon
di tengah tudung bahagian depan tu , bertambah keserian anak uols.
.
▶️Super selesa dengan material viscose yang sejuk dan menyerap peluh. Sesuai untuk anak yang aktif.
.
Jom ibu ibu kasi cunnsss anak anak uols .
.

Berminat Boleh clik link di bio atau wassap 0169174083

Xxs- Rm26
Xs/S- Rm30
Exc postage

#TudungSoukKids
#TudungBudak
#tudungkanakkanakmurah
#tudungkanak2cantik
#tudungkekaboo #tudungmurah #tudungexpress #tudungmuslimah
#TudungSouk
#SoukKids


0

"ALHAMDULILLAH KEMAS SAMPAI HABIS PERSEMBAHAN.."
.
.
✅ Tudung Awning Lembut, Hitam. .
.
Sempurna untuk si comel.. Gaya macam mana pun, tudung elok terletak dan selesa sangat! 😍
.
.
Terima kasih sudi kongsi feedback. 😊
.
.
Semoga si comel semua sentiasa ceria dan berjaya..Aamiin.. ❤
.
.
Berminat, boleh terus hubungi kami:-
📌WhatsApp ke 017-226 9327, atau,
📌Comment DM/ PM, atau
📌Klik direct link di bio. .
.
Si Comel ceria, ibu gembira.. 😊❤
.
.
#feedbacktudungsicomel
#tudungsoftawning
#tudungkanakkanak
#tudungbudak
#tudungsekolah #tudungsarung #kidswear #shoppingonlinemalaysia #sayajual #sayajualtudung #bazarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #hijabmalaysia #hijabmurah #tudungsicomel #tudungkanakkanakmurah #tudungbudakmurah #promositudung


1

Jom beli Combo Tudung Sekolah Mayya Irdina dengan sis.. sungguh jimat dan berbaloi😊..Beli set Combo dapat free gift 🎁 2 inner weya tau. Cepat pm sis sementara stok masih ada.
#tudungkanakkanakmurah #himayya #hijabforkids #tudungkanakkanak #hijabista #tudungsekolah #tudungsekolahbudak #mayyairdina


0

SI COMEL PASTI SERASI DENGAN MARSHMALLOW 😍🍭
.
.
Tudung Marshmallow ni bukan sahaja nampak comel, malah ia juga SELESA dan SESUAI sangat buat kanak-kanak yang secara fitrahnya aktif, comel & sentiasa ceria! 🎈
.
.
✅ Tudung mudah dijaga, mudah dipakai. 😚
✅ Simple tapi tetap eksklusif!
Sesuai buat special event, jalan-jalan, mahupun pakai harian. 😱🎉
.
.
RM29.90 sehelai untuk semua saiz. 📢
.
.
Berminat, boleh terus hubungi kami:-
📌WhatsApp ke 017-226 9327, atau,
📌Comment DM/ PM, atau
📌Klik direct link di bio. .
.
Si Comel ceria, ibu gembira.. 😊❤
.
.
#tudungmarshmallow #tudungrebenbudak
#tudungsoftawning
#tudungkanakkanak
#tudungbudak
#tudungsarung #kidswear #shoppingonlinemalaysia #sayajual #sayajualtudung #bazarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #hijabmalaysia #hijabmurah #tudungsicomel #tudungkanakkanakmurah #tudungbudakmurah #promositudung


3

PROMOSI LAGI! 📢
.
.
PERCUMA KOS PENGHANTARAN POSLAJU UNTUK 5 HELAI TUDUNG! 😱❤🚚💨💨 (worth RM6.90)
*istimewa buat TUDUNG SEKOLAH dan TUDUNG MARSHMALLOW. 📝🍬
.
.
✔ 5 Helai Tudung Sekolah (Awning Lembut/Scuba).📝
✔ 5 Helai Tudung Marsmallow dari mana-mana versi. 🍬
✔ 5 Helai dari Mix Tudung Sekolah & Tudung Marshmallow.📝🍬
.
.
📍 Tudung Sekolah Awning Lembut, RM15.90 sehelai.
📍Tudung Sekolah Awning Scuba, RM19.90 sehelai.
📍Tudung Marshmallow, RM29.90 sehelai. .
.
Berminat, boleh terus hubungi kami:-
📌WhatsApp ke 017-226 9327, atau,
📌Comment DM/ PM, atau
📌Klik direct link di bio.
.
.
**Tawaran sah sehingga 30/11/2018. .
.
Si Comel ceria, ibu gembira.. 😊❤
.
.
#tudungmarshmallow #tudungrebenbudak
#tudungscuba
#tudungsoftawning
#tudungkanakkanak
#tudungbudak
#tudungsekolah #tudungsarung #kidswear #shoppingonlinemalaysia #sayajual #sayajualtudung #bazarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #hijabmalaysia #hijabmurah #tudungsicomel #tudungkanakkanakmurah #tudungbudakmurah #promositudung


1

OFFER🥁OFFER🥁OFFER🥁

TUDUNG SECRET GARDEN- Bundle
5 helai tudung dengan harga
Offer: RM 70.00
Harga asal: RM 140.00

Penjimatan Berganda!

Tudung yang sentiasa menjadi kegemaran dan selesa kanak-kanak. Ianya: -Tudung instant sarung 1-saat
-Awning Lembut
-100% kain ‘cotton lycra’ – sangat lembut dan sangat sejuk.
-5 corak warna menarik dan ceria
-5 saiz – XS (Baby Toddler), S, M, L, XL (Dewasa)

Cara penjagaan :

Basuhan tangan. Boleh dicuci mesin. Seterika pada suhu rendah.

MEH WASAP KAK INA😊 just klik👇👇
➡ www.wasap.my/60139714197

#tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #tudungkanakkanakcantik #tudungkanakkanakno1malaysia #tudungkanakkanaklittlefanna #cikgusekolah #nurses #tudungkanakkanakhomemade #tudungkanakkanakcomel #tudungsarungkanakkanak #tudungraya2018 #tudungsarungkanakkanakmalaysia #tudungkanakkanakno1 #tudungkanakkanakinstant #anakdarasaya #tudungkanakkanaksarung #puterikesayangan #tudungsarungkanakkanak #sekolahpasti #tudungkanakkanaksale #tudungkanakkanakdwitone #tudungkanakkanak2018 #tudungkanakkanakcotton #tudungkanakkanaksedondon #tadika #littlecaliph #comelpipimerah #hijabkids #tudungmalaysia


1

🌻🌻Mummy Secret Garden 🌻🌻 🥁🥁OFFER RM 29.50
Harga biasa: RM 59.00 (ibu sahaja)
🥁🥁OFFER RM17.50
Harga biasa: RM 35.00 (anak sahaja)

Tudung yang sentiasa menjadi kegemaran dan selesa kanak-kanak. Ianya: 💥 Tudung instant sarung 1-saat
💥 Awning Lembut
💥 100% kain ‘cotton lycra’ – sangat lembut dan sangat sejuk.
💥 5 corak warna menarik dan ceria
💥 5 saiz – XS (Baby Toddler), S, M, L, XL (Dewasa)

Cara penjagaan :

Basuhan tangan.  Boleh dicuci mesin. Seterika pada suhu rendah.

Warna yang ada- Orange, Blue, Purple, Pink, Maroon

MEH WASAP KAK INA😊 just klik👇👇
➡ www.wasap.my/60139714197

#tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #tudungkanakkanakcantik #tudungkanakkanakno1malaysia #tudungkanakkanaklittlefanna #cikgusekolah #nurses #tudungkanakkanakhomemade #tudungkanakkanakcomel #tudungsarungkanakkanak #tudungraya2018 #tudungsarungkanakkanakmalaysia #tudungkanakkanakno1 #tudungkanakkanakinstant #anakdarasaya #tudungkanakkanaksarung #puterikesayangan #tudungsarungkanakkanak #tudungkanakkanakraya2018 #tudungkanakkanaksale #tudungkanakkanakdwitone #tudungkanakkanak2018 #tudungkanakkanakcotton #tudungkanakkanaksedondon #tadika #littlecaliph #comelpipimerah #hijabkids #tudungmalaysia


1

🌻🌻Mummy Secret Garden 🌻🌻 🥁🥁OFFER RM 29.50
Harga biasa: RM 59.00 (ibu sahaja)
🥁🥁OFFER RM17.50
Harga biasa: RM 35.00 (anak sahaja)

Tudung yang sentiasa menjadi kegemaran dan selesa kanak-kanak. Ianya: 💥 Tudung instant sarung 1-saat
💥 Awning Lembut
💥 100% kain ‘cotton lycra’ – sangat lembut dan sangat sejuk.
💥 5 corak warna menarik dan ceria
💥 5 saiz – XS (Baby Toddler), S, M, L, XL (Dewasa)

Cara penjagaan :

Basuhan tangan.  Boleh dicuci mesin. Seterika pada suhu rendah.

Warna yang ada- Orange, Blue, Purple, Pink, Maroon

MEH WASAP KAK INA😊 just klik👇👇
➡ www.wasap.my/60139714197

#tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #tudungkanakkanakcantik #tudungkanakkanakno1malaysia #tudungkanakkanaklittlefanna #cikgusekolah #nurses #tudungkanakkanakhomemade #tudungkanakkanakcomel #tudungsarungkanakkanak #tudungraya2018 #tudungsarungkanakkanakmalaysia #tudungkanakkanakno1 #tudungkanakkanakinstant #anakdarasaya #tudungkanakkanaksarung #puterikesayangan #tudungsarungkanakkanak #tudungkanakkanakraya2018 #tudungkanakkanaksale #tudungkanakkanakdwitone #tudungkanakkanak2018 #tudungkanakkanakcotton #tudungkanakkanaksedondon #tadika #littlecaliph #comelpipimerah #hijabkids #tudungmalaysia


1

🌻🌻Mummy Secret Garden 🌻🌻 🥁🥁OFFER RM 29.50
Harga biasa: RM 59.00 (ibu sahaja)
🥁🥁OFFER RM17.50
Harga biasa: RM 35.00 (anak sahaja)

Tudung yang sentiasa menjadi kegemaran dan selesa kanak-kanak. Ianya: 💥 Tudung instant sarung 1-saat
💥 Awning Lembut
💥 100% kain ‘cotton lycra’ – sangat lembut dan sangat sejuk.
💥 5 corak warna menarik dan ceria
💥 5 saiz – XS (Baby Toddler), S, M, L, XL (Dewasa)

Cara penjagaan :

Basuhan tangan.  Boleh dicuci mesin. Seterika pada suhu rendah.

Warna yang ada- Orange, Blue, Purple, Pink, Maroon

MEH WASAP KAK INA😊 just klik👇👇
➡ www.wasap.my/60139714197

#tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #tudungkanakkanakcantik #tudungkanakkanakno1malaysia #tudungkanakkanaklittlefanna #cikgusekolah #nurses #tudungkanakkanakhomemade #tudungkanakkanakcomel #tudungsarungkanakkanak #tudungraya2018 #tudungsarungkanakkanakmalaysia #tudungkanakkanakno1 #tudungkanakkanakinstant #anakdarasaya #tudungkanakkanaksarung #puterikesayangan #tudungsarungkanakkanak #tudungkanakkanakraya2018 #tudungkanakkanaksale #tudungkanakkanakdwitone #tudungkanakkanak2018 #tudungkanakkanakcotton #tudungkanakkanaksedondon #tadika #littlecaliph #comelpipimerah #hijabkids #tudungmalaysia


1

🌻🌻Mummy Secret Garden 🌻🌻 🥁🥁OFFER RM 29.50
Harga biasa: RM 59.00 (ibu sahaja)
🥁🥁OFFER RM17.50
Harga biasa: RM 35.00 (anak sahaja)

Tudung yang sentiasa menjadi kegemaran dan selesa kanak-kanak. Ianya: 💥 Tudung instant sarung 1-saat
💥 Awning Lembut
💥 100% kain ‘cotton lycra’ – sangat lembut dan sangat sejuk.
💥 5 corak warna menarik dan ceria
💥 5 saiz – XS (Baby Toddler), S, M, L, XL (Dewasa)

Cara penjagaan :

Basuhan tangan.  Boleh dicuci mesin. Seterika pada suhu rendah.

Warna yang ada- Orange, Blue, Purple, Pink, Maroon

MEH WASAP KAK INA😊 just klik👇👇
➡ www.wasap.my/60139714197

#tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #tudungkanakkanakcantik #tudungkanakkanakno1malaysia #tudungkanakkanaklittlefanna #cikgusekolah #nurses #tudungkanakkanakhomemade #tudungkanakkanakcomel #tudungsarungkanakkanak #tudungraya2018 #tudungsarungkanakkanakmalaysia #tudungkanakkanakno1 #tudungkanakkanakinstant #anakdarasaya #tudungkanakkanaksarung #puterikesayangan #tudungsarungkanakkanak #tudungkanakkanakraya2018 #tudungkanakkanaksale #tudungkanakkanakdwitone #tudungkanakkanak2018 #tudungkanakkanakcotton #tudungkanakkanaksedondon #tadika #littlecaliph #comelpipimerah #hijabkids #tudungmalaysia


0

🌻🌻Mummy Secret Garden 🌻🌻 🥁🥁OFFER RM 29.50
Harga biasa: RM 59.00 (ibu sahaja)
🥁🥁OFFER RM17.50
Harga biasa: RM 35.00 (anak sahaja)

Tudung yang sentiasa menjadi kegemaran dan selesa kanak-kanak. Ianya: 💥 Tudung instant sarung 1-saat
💥 Awning Lembut
💥 100% kain ‘cotton lycra’ – sangat lembut dan sangat sejuk.
💥 5 corak warna menarik dan ceria
💥 5 saiz – XS (Baby Toddler), S, M, L, XL (Dewasa)

Cara penjagaan :

Basuhan tangan.  Boleh dicuci mesin. Seterika pada suhu rendah.

Warna yang ada- Orange, Blue, Purple, Pink, Maroon

MEH WASAP KAK INA😊 just klik👇👇
➡ www.wasap.my/60139714197

#tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #tudungkanakkanakcantik #tudungkanakkanakno1malaysia #tudungkanakkanaklittlefanna #cikgusekolah #nurses #tudungkanakkanakhomemade #tudungkanakkanakcomel #tudungsarungkanakkanak #tudungraya2018 #tudungsarungkanakkanakmalaysia #tudungkanakkanakno1 #tudungkanakkanakinstant #anakdarasaya #tudungkanakkanaksarung #puterikesayangan #tudungsarungkanakkanak #tudungkanakkanakraya2018 #tudungkanakkanaksale #tudungkanakkanakdwitone #tudungkanakkanak2018 #tudungkanakkanakcotton #tudungkanakkanaksedondon #tadika #littlecaliph #comelpipimerah #hijabkids #tudungmalaysia


2

Cakkkk!

Comel tak tudung Bawal Awning Silang Budak ni? Kawaii sangat kan?😍😍
-
Hanya RM17 sehelai, tak termasuk postage.

Boleh pilih warna tudung sahaja, awning random pick.
Material tudung chiffon georgette.
Siap lengkap dengan button comel utk gegirl kita 😘
-
Mommies yang dah jatuh hati, boleh whatsapp kakak okay?
0135925829 or klik je link kat bio 😘
-
#tudungbudak #anaktudungsilang #tudungsilangbudak #bawalbudak #bawalkanakkanak #bawalawning #bawalawningsilang #tudungbudakmurah #tudungsarungbudak #tudungsarungbudakmurah #tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #tudungkanakkanakcantik


1

LD SPORT KIDS HIJAB
Size : S,M and L
Price : RM 25.00
For purchase please refer details below :
📲 Direct Message
📩 thegerobokvendors@yahoo.com
🏡 The Gerobok 20-01 Uda Business Centre, Jalan Padi Emas 1/5, BBU 81200 Johor Bahru, Johor

#tudungbudak #tudungkanakkanak #kidshijab #tudungkanakkanakmurah #tudungbudakjohor


0

Instant Ribbon Awning
10pcs RM 110 (postage RM13)
20pcs RM 180 (postage RM20)
.
Instant Ribbon
10pcs RM 100 (postage RM13)
20pcs RM 160 (postage RM20)
.
Instant Beads
10pcs RM 120 (postage RM13)
20pcs RM 200 (postage RM20)
.
Instant Awning Beads
10pcs RM 130 (postage RM13)
20pcs RM 220 (postage RM20)
.
Instant Ribbon Button
10pcs RM 110 (postage RM13)
20pcs RM 170 (postage RM20)
.
‼️‼️BORONG AKAN DAPAT COLOUR BERLAINAN❌❌TAK BOLEH PILIH COLOUR ❌❌GAMBAR HANYA CONTOH COLOUR YANG AKAN DAPAT‼️‼️
.
Whatsapp 011-21678878
.
#tudungmurah_jb #tudungkanak2 #tudungkanakkanak #tudungkanak2cantik #tudungkanakkanakmurah #tudungkanakkanakcomel #tudungkanakborong #johorbharu #johorbahru #johor #joho #jdt #singapore #brunei #sayajualborong #sayajualmurah #sayajualtudung #sayajual #bazarpaknil #instantbudak #instantbudakborong #tudungbudak #tudungbudakborong #tudungbudakmurah #tudungkids #tudungkidsmurah #tudungkidsborong #bawalnaila #bawanailakids #instantkids


1

"SEMUA CANTIK 😍😍"
.
.
Alhamdulillah.. Pelanggan kami berpuas hati dengan tudung kami. 😊
.
✅ Marshmallow 3.0
✅ Marshmallow Limited Edition
✅ Marshmallow 2.0
.
.
Terima kasih Puan Rahayu. ❤
Moga si comel puan semakin berseri-seri dengan tudung kami, serta semoga sentiasa menjadi anak solehah, penyejuk hati ibu ayah.. Aamiiin. 😌
.
.
Berminat, boleh terus hubungi kami:-
📌WhatsApp ke 017-226 9327, atau,
📌Comment DM/ PM, atau
📌Klik direct link di bio. .
.
Si Comel ceria, ibu gembira.. 😊❤
.
.
#tudungmarshmallow #tudungrebenbudak
#tudungsoftawning
#tudungkanakkanak
#tudungbudak #tudungsarung #kidswear #shoppingonlinemalaysia #sayajual #sayajualtudung #bazarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #hijabmalaysia #hijabmurah #tudungsicomel #tudungkanakkanakmurah #tudungbudakmurah #promositudung


0

AWNING SCUBA STOK TERKINI TINGGAL HITAM & PUTIH MUTIARA 😱
.
.
Permintaan sangat menggalakkan. Baru je release, dah susut laju. 😍
.
.
Yang berhajat nak tudung awning SCUBA HITAM & PUTIH MUTIARA, cepat dapatkan sebelum out of stock. 👌
.
RM19.90 Sehelai. ❤
.
Warna Putih Nila & Biru Gelap in shaa Allah akan menyusul stok baru. Stay tuned okay? 😉
Stok masuk je, cepat-cepat buat tempahan. 😊
.
.
Berminat, boleh terus hubungi kami:-
📌WhatsApp ke 017-226 9327, atau,
📌Comment DM/ PM, atau
📌Klik direct link di bio. .
.
Si Comel ceria, ibu gembira.. 😊❤
.
.
#tudungawningscuba
#tudungkanakkanak
#tudungbudak
#tudungsekolah #tudungsarung #kidswear #shoppingonlinemalaysia #sayajual #sayajualtudung #bazarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #hijabmalaysia #hijabmurah #tudungsicomel #tudungkanakkanakmurah #tudungbudakmurah #promositudung


1