#tudungkanakkanakmurah

Instagram photos and videos

#bawalbidang60#tudungkanakkanakmurah#tudunglabuhinstant#tudunglabuh#shawllabuhmurah#tudungkanakkanak#tudunglabuhprinted#jubahmurah#shawllabuhmalaysia#instantshawllabuh#shawllabuh#tudunglabuhbidang60#tudunglabuhkoshibo#tudunglabuhmurah#tudung#jubah#tudunglabuhonline#bidang60murah#tudunglabuhmalaysia#tudunglabuhmuslimah

Hashtags #tudungkanakkanakmurah for Instagram

Semoga rezeki hari ini berganda2..
Assalamualaikum
Selamat pagi๐ŸŒท
#Littledariena
#tudungkanak2CANTIK
#tudungkanakkanakmurah
#aufababy
#girlloveit


1

Assalamualaikum โค๏ธ
. โœจTudung Marshmallow adalah tudung kanak-kanak Istimewa TudungSiComel yang dijahit menggunakan material Lycra Korea (Original) dihias dengan reben ceria yang mampu membuatkan Si Comel puan tampak lebih comel
.
๐ŸŽŠRM 19. 90 Exc. Postage . ๐Ÿ’žIanya direka khas buat anak-kanak kerana dihasilkan untuk MUDAH dipakai (sarung sahaja), LEMBUT dan pastinya SELESA . โœจSesuai untuk dipakai harian dan dipakai untuk bersiar-siar. Ianya lembut dan menyerap peluh.
. โœ…Kelebihan Tudung Mashmallow:
.
1. Ringkas dan sesuai digayakan harian.
.
2. Basuh dan sarungkan sahaja. .
3. 10 koleksi pilihan warna. .
4. Mudah dibasuh dan dipakai.
.
5. Reben dijahit terus dan mudah dibasuh.
.
6. Awning lembut, melekap di muka dan selesa .
7. Jaminan 180 hari. Tidak berpuas hati boleh dipulangkan atau ditukar . ๐ŸŒŸSAIZ๐ŸŒŸ
. ๐Ÿ’ซTudung ini dihasilkan dengan 5 saiz khas untuk Si Comel berusia 0- 15 tahun. Model kanak-kanak kita berusia 8 tahun, bersaiz badan sederhana
. - Saiz Bayi cadangan umur 0-2 tahun
. - Saiz XS cadangan umur 2-4 tahun
. - Saiz SS cadangan umur 5-7 tahun
. - Saiz S cadangan umur 8-11 tahun
. - Saiz M cadangan umur 11-15 tahun
. ๐Ÿ’–Comel tak? Cuba bayangkan sekiranya Si Comel puan menggayakannya nanti, pasti comel sangat dan pastinya ramai yang akan berkata, woww...comelnya Si Comel awak bertudung .
๐ŸŒˆWarna mungkin sedikit berbeza berbanding gambar berikutan pencahayaan semasa sesi bergambar.
. โœ…JAMINAN 180 HARI
.
๐Ÿ“ฒWhatsApp 019 310 7200 (Sis Mas)


8

RESTOCK HOT ITEM NI!!! โœ…โœ…
Price scroll bawah
.
Kalau guna ziplock ni automatic produk nampak exclusive & sweet sebab effect frosted tu and ziplock tu pun dah nampak exclusive dah ๐Ÿ˜† ๐ŸŒธ
Ada breathable hole untuk ventilation
.
TRANSPARENT FROSTED ZIPLOCK GARMENT BAG โ€ข Size 12CM X 23CM
50pcs RM25 | 100pcs RM50
.
โ€ข Size 20CM X 30CM
50pcs RM33 | 100pcs RM65
.
Postage RM8 sm | RM12 ss for 50-100pcs
.
Boleh packing tudung / shawl, highwaist panties, baby mitten booties, socks, inner snow cap, buku dan lain2
.
#plasticshawl #plastictransparent #kraftziplock #plastiktudung #plastikseal #shawlmurah #tudungbawal #tudungmurah #shawlbudak #sayajualtudung #sayajualtudungborong #tudungsatin #plasticselfadhesive #jahitpukalshawl #jahitpukal #jahitpukaltudung #tudunglabuhinstant #tudungonline #tudunglabuh #tudungcantik #shawllabuhmurah #shawlcantik #innersnowcapmalaysia #innersnowcap #tudungkanakkanakmurah #plastikpacking #highwaistpanties #innersnowcapborong #innersnowcapborong


1

PLASTIC SELF ADHESIVE / PLASTIC TUDUNG stock dah sampai banyak!!
.
โœ… KUALITI PLASTIK LEBIH TEBAL
.
PLASTIC SELF ADHESIVE / PLASTIC TUDUNG
Size : 18CM x 25CM
With breathable hole
โœ… 50pcs RM10 โœ… 100pcs RM17
Postage RM8 sm | RM12 ss for 50-500pcs
.
Size ni boleh muat tudung dewasa, tudung kanak2, tudung labuh, baby hat, buku & lain2

#plasticshawl #plastictransparent #kraftziplock #plastiktudung #plastikseal #shawlmurah #tudungbawal #tudungmurah #shawlbudak #sayajualtudung #sayajualtudungborong #tudungsatin #plasticselfadhesive #jahitpukalshawl #jahitpukal #jahitpukaltudung #tudunglabuhinstant #tudungonline #tudunglabuh #tudungcantik #shawllabuhmurah #shawlcantik #kurtamoden #tudungjenamasendiri #tudungkanakkanakmurah #plastikpacking #plastiktudung


0

PLASTIC SELF ADHESIVE / PLASTIC TUDUNG stock dah sampai banyak!!
.
โœ… KUALITI PLASTIK LEBIH TEBAL
.
PLASTIC SELF ADHESIVE / PLASTIC TUDUNG
Size : 18CM x 25CM
With breathable hole
โœ… 50pcs RM10 โœ… 100pcs RM17
Postage RM8 sm | RM12 ss for 50-500pcs
.
Size ni boleh muat tudung dewasa, tudung kanak2, baby hat (no need to fold), inner snow cap (no need to fold), buku & lain2

#plasticshawl #plastictransparent #kraftziplock #plastiktudung #plastikseal #shawlmurah #tudungbawal #tudungmurah #shawlbudak #sayajualtudung #sayajualtudungborong #tudungsatin #plasticselfadhesive #jahitpukalshawl #jahitpukal #jahitpukaltudung #tudunglabuhinstant #tudungonline #tudunglabuh #tudungcantik #shawllabuhmurah #shawlcantik #kurtamoden #tudungjenamasendiri #tudungkanakkanakmurah #plastikpacking #plastiktudung


0

Bismillahirrahmanirrahim ||| TUDUNG BAWAL COTTON SERI ||| โ˜บ๏ธ ๐Ÿ‘‰ Material senang bentuk
๐Ÿ‘‰ Tidak jarang walaupun warna cerah
๐Ÿ‘‰ Bidang 60"
๐Ÿ‘‰ Material Cotton Embossed
๐Ÿ‘‰Dengan hiasan corak yg menarik pada tudung

Harga : RM15
MACAMANA NAK ORDER?
--------------------------------------
Whatsapp kami di 016 7086898 atau PM kami untuk pembelian dan pertanyaan stok ๐Ÿ˜ƒ
.
jom order sekarang. stok sangat limited.
.
โค๏ธโค๏ธ
.

#tudungbawalcottonseri #tudungseri #tudunglabuh #bawalbidang60 #Bawalcottonplain #jubah #tudung #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhlover #tudunglabuhinstant #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhonline #tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #shawllabuh #shawllabuhmurah #instantshawllabuh #shawllabuhmalaysia #jubahmurah #tudunglabuhprinted #bawalbidang60 #bidang60murah


0

Bismillahirrahmanirrahim ||| TUDUNG BAWAL COTTON SERI ||| โ˜บ๏ธ ๐Ÿ‘‰ Material senang bentuk
๐Ÿ‘‰ Tidak jarang walaupun warna cerah
๐Ÿ‘‰ Bidang 60"
๐Ÿ‘‰ Material Cotton Embossed
๐Ÿ‘‰Dengan hiasan corak yg menarik pada tudung

Harga : RM15
MACAMANA NAK ORDER?
--------------------------------------
Whatsapp kami di 016 7086898 atau PM kami untuk pembelian dan pertanyaan stok ๐Ÿ˜ƒ
.
jom order sekarang. stok sangat limited.
.
โค๏ธโค๏ธ
.

#tudungbawalcottonseri #tudungseri #tudunglabuh #bawalbidang60 #Bawalcottonplain #jubah #tudung #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhlover #tudunglabuhinstant #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhonline #tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #shawllabuh #shawllabuhmurah #instantshawllabuh #shawllabuhmalaysia #jubahmurah #tudunglabuhprinted #bawalbidang60 #bidang60murah


0

Bismillahirrahmanirrahim ||| TUDUNG BAWAL COTTON SERI ||| โ˜บ๏ธ ๐Ÿ‘‰ Material senang bentuk
๐Ÿ‘‰ Tidak jarang walaupun warna cerah
๐Ÿ‘‰ Bidang 60"
๐Ÿ‘‰ Material Cotton Embossed
๐Ÿ‘‰Dengan hiasan corak yg menarik pada tudung

Harga : RM15
MACAMANA NAK ORDER?
--------------------------------------
Whatsapp kami di 016 7086898 atau PM kami untuk pembelian dan pertanyaan stok ๐Ÿ˜ƒ
.
jom order sekarang. stok sangat limited.
.
โค๏ธโค๏ธ
.

#tudungbawalcottonseri #tudungseri #tudunglabuh #bawalbidang60 #Bawalcottonplain #jubah #tudung #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhlover #tudunglabuhinstant #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhonline #tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #shawllabuh #shawllabuhmurah #instantshawllabuh #shawllabuhmalaysia #jubahmurah #tudunglabuhprinted #bawalbidang60 #bidang60murah


0

Bismillahirrahmanirrahim ||| TUDUNG BAWAL COTTON SERI ||| โ˜บ๏ธ ๐Ÿ‘‰ Material senang bentuk
๐Ÿ‘‰ Tidak jarang walaupun warna cerah
๐Ÿ‘‰ Bidang 60"
๐Ÿ‘‰ Material Cotton Embossed
๐Ÿ‘‰Dengan hiasan corak yg menarik pada tudung

Harga : RM15
MACAMANA NAK ORDER?
--------------------------------------
Whatsapp kami di 016 7086898 atau PM kami untuk pembelian dan pertanyaan stok ๐Ÿ˜ƒ
.
jom order sekarang. stok sangat limited.
.
โค๏ธโค๏ธ
.

#tudungbawalcottonseri #tudungseri #tudunglabuh #bawalbidang60 #Bawalcottonplain #jubah #tudung #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhlover #tudunglabuhinstant #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhonline #tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #shawllabuh #shawllabuhmurah #instantshawllabuh #shawllabuhmalaysia #jubahmurah #tudunglabuhprinted #bawalbidang60 #bidang60murah


0

Bismillahirrahmanirrahim ||| TUDUNG BAWAL COTTON SERI ||| โ˜บ๏ธ ๐Ÿ‘‰ Material senang bentuk
๐Ÿ‘‰ Tidak jarang walaupun warna cerah
๐Ÿ‘‰ Bidang 60"
๐Ÿ‘‰ Material Cotton Embossed
๐Ÿ‘‰Dengan hiasan corak yg menarik pada tudung

Harga : RM15
MACAMANA NAK ORDER?
--------------------------------------
Whatsapp kami di 016 7086898 atau PM kami untuk pembelian dan pertanyaan stok ๐Ÿ˜ƒ
.
jom order sekarang. stok sangat limited.
.
โค๏ธโค๏ธ
.

#tudungbawalcottonseri #tudungseri #tudunglabuh #bawalbidang60 #Bawalcottonplain #jubah #tudung #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhlover #tudunglabuhinstant #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhonline #tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #shawllabuh #shawllabuhmurah #instantshawllabuh #shawllabuhmalaysia #jubahmurah #tudunglabuhprinted #bawalbidang60 #bidang60murah


0

Bismillahirrahmanirrahim ||| TUDUNG BAWAL COTTON SERI ||| โ˜บ๏ธ ๐Ÿ‘‰ Material senang bentuk
๐Ÿ‘‰ Tidak jarang walaupun warna cerah
๐Ÿ‘‰ Bidang 60"
๐Ÿ‘‰ Material Cotton Embossed
๐Ÿ‘‰Dengan hiasan corak yg menarik pada tudung

Harga : RM15
MACAMANA NAK ORDER?
--------------------------------------
Whatsapp kami di 016 7086898 atau PM kami untuk pembelian dan pertanyaan stok ๐Ÿ˜ƒ
.
jom order sekarang. stok sangat limited.
.
โค๏ธโค๏ธ
.

#tudungbawalcottonseri #tudungseri #tudunglabuh #bawalbidang60 #Bawalcottonplain #jubah #tudung #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhlover #tudunglabuhinstant #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhonline #tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #shawllabuh #shawllabuhmurah #instantshawllabuh #shawllabuhmalaysia #jubahmurah #tudunglabuhprinted #bawalbidang60 #bidang60murah


0

Bismillahirrahmanirrahim ||| TUDUNG BAWAL COTTON SERI ||| โ˜บ๏ธ ๐Ÿ‘‰ Material senang bentuk
๐Ÿ‘‰ Tidak jarang walaupun warna cerah
๐Ÿ‘‰ Bidang 60"
๐Ÿ‘‰ Material Cotton Embossed
๐Ÿ‘‰Dengan hiasan corak yg menarik pada tudung

Harga : RM15
MACAMANA NAK ORDER?
--------------------------------------
Whatsapp kami di 016 7086898 atau PM kami untuk pembelian dan pertanyaan stok ๐Ÿ˜ƒ
.
jom order sekarang. stok sangat limited.
.
โค๏ธโค๏ธ
.

#tudungbawalcottonseri #tudungseri #tudunglabuh #bawalbidang60 #Bawalcottonplain #jubah #tudung #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhlover #tudunglabuhinstant #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhonline #tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #shawllabuh #shawllabuhmurah #instantshawllabuh #shawllabuhmalaysia #jubahmurah #tudunglabuhprinted #bawalbidang60 #bidang60murah


0

Bismillahirrahmanirrahim ||| TUDUNG BAWAL COTTON SERI ||| โ˜บ๏ธ ๐Ÿ‘‰ Material senang bentuk
๐Ÿ‘‰ Tidak jarang walaupun warna cerah
๐Ÿ‘‰ Bidang 60"
๐Ÿ‘‰ Material Cotton Embossed
๐Ÿ‘‰Dengan hiasan corak yg menarik pada tudung

Harga : RM15
MACAMANA NAK ORDER?
--------------------------------------
Whatsapp kami di 016 7086898 atau PM kami untuk pembelian dan pertanyaan stok ๐Ÿ˜ƒ
.
jom order sekarang. stok sangat limited.
.
โค๏ธโค๏ธ
.

#tudungbawalcottonseri #tudungseri #tudunglabuh #bawalbidang60 #Bawalcottonplain #jubah #tudung #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhlover #tudunglabuhinstant #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhonline #tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #shawllabuh #shawllabuhmurah #instantshawllabuh #shawllabuhmalaysia #jubahmurah #tudunglabuhprinted #bawalbidang60 #bidang60murah


0

Bismillahirrahmanirrahim ||| TUDUNG BAWAL COTTON SERI ||| โ˜บ๏ธ ๐Ÿ‘‰ Material senang bentuk
๐Ÿ‘‰ Tidak jarang walaupun warna cerah
๐Ÿ‘‰ Bidang 60"
๐Ÿ‘‰ Material Cotton Embossed
๐Ÿ‘‰Dengan hiasan corak yg menarik pada tudung

Harga : RM15
MACAMANA NAK ORDER?
--------------------------------------
Whatsapp kami di 016 7086898 atau PM kami untuk pembelian dan pertanyaan stok ๐Ÿ˜ƒ
.
jom order sekarang. stok sangat limited.
.
โค๏ธโค๏ธ
.

#tudungbawalcottonseri #tudungseri #tudunglabuh #bawalbidang60 #Bawalcottonplain #jubah #tudung #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhlover #tudunglabuhinstant #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhonline #tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #shawllabuh #shawllabuhmurah #instantshawllabuh #shawllabuhmalaysia #jubahmurah #tudunglabuhprinted #bawalbidang60 #bidang60murah


0

Bismillahirrahmanirrahim ||| TUDUNG BAWAL COTTON SERI ||| โ˜บ๏ธ ๐Ÿ‘‰ Material senang bentuk
๐Ÿ‘‰ Tidak jarang walaupun warna cerah
๐Ÿ‘‰ Bidang 60"
๐Ÿ‘‰ Material Cotton Embossed
๐Ÿ‘‰Dengan hiasan corak yg menarik pada tudung

Harga : RM15
MACAMANA NAK ORDER?
--------------------------------------
Whatsapp kami di 016 7086898 atau PM kami untuk pembelian dan pertanyaan stok ๐Ÿ˜ƒ
.
jom order sekarang. stok sangat limited.
.
โค๏ธโค๏ธ
.

#tudungbawalcottonseri #tudungseri #tudunglabuh #bawalbidang60 #Bawalcottonplain #jubah #tudung #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhlover #tudunglabuhinstant #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhonline #tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #shawllabuh #shawllabuhmurah #instantshawllabuh #shawllabuhmalaysia #jubahmurah #tudunglabuhprinted #bawalbidang60 #bidang60murah


0

Bismillahirrahmanirrahim ||| TUDUNG BAWAL COTTON SERI ||| โ˜บ๏ธ ๐Ÿ‘‰ Material senang bentuk
๐Ÿ‘‰ Tidak jarang walaupun warna cerah
๐Ÿ‘‰ Bidang 60"
๐Ÿ‘‰ Material Cotton Embossed
๐Ÿ‘‰Dengan hiasan corak yg menarik pada tudung

Harga : RM15
MACAMANA NAK ORDER?
--------------------------------------
Whatsapp kami di 016 7086898 atau PM kami untuk pembelian dan pertanyaan stok ๐Ÿ˜ƒ
.
jom order sekarang. stok sangat limited.
.
โค๏ธโค๏ธ
.

#tudungbawalcottonseri #tudungseri #tudunglabuh #bawalbidang60 #Bawalcottonplain #jubah #tudung #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhlover #tudunglabuhinstant #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhonline #tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #shawllabuh #shawllabuhmurah #instantshawllabuh #shawllabuhmalaysia #jubahmurah #tudunglabuhprinted #bawalbidang60 #bidang60murah


0

Bismillahirrahmanirrahim ||| TUDUNG BAWAL COTTON SERI ||| โ˜บ๏ธ ๐Ÿ‘‰ Material senang bentuk
๐Ÿ‘‰ Tidak jarang walaupun warna cerah
๐Ÿ‘‰ Bidang 60"
๐Ÿ‘‰ Material Cotton Embossed
๐Ÿ‘‰Dengan hiasan corak yg menarik pada tudung

Harga : RM15
MACAMANA NAK ORDER?
--------------------------------------
Whatsapp kami di 016 7086898 atau PM kami untuk pembelian dan pertanyaan stok ๐Ÿ˜ƒ
.
jom order sekarang. stok sangat limited.
.
โค๏ธโค๏ธ
.

#tudungbawalcottonseri #tudungseri #tudunglabuh #bawalbidang60 #Bawalcottonplain #jubah #tudung #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhlover #tudunglabuhinstant #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhonline #tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #shawllabuh #shawllabuhmurah #instantshawllabuh #shawllabuhmalaysia #jubahmurah #tudunglabuhprinted #bawalbidang60 #bidang60murah


0

Bismillahirrahmanirrahim ||| TUDUNG BAWAL COTTON SERI ||| โ˜บ๏ธ ๐Ÿ‘‰ Material senang bentuk
๐Ÿ‘‰ Tidak jarang walaupun warna cerah
๐Ÿ‘‰ Bidang 60"
๐Ÿ‘‰ Material Cotton Embossed
๐Ÿ‘‰Dengan hiasan corak yg menarik pada tudung

Harga : RM15
MACAMANA NAK ORDER?
--------------------------------------
Whatsapp kami di 016 7086898 atau PM kami untuk pembelian dan pertanyaan stok ๐Ÿ˜ƒ
.
jom order sekarang. stok sangat limited.
.
โค๏ธโค๏ธ
.

#tudungbawalcottonseri #tudungseri #tudunglabuh #bawalbidang60 #Bawalcottonplain #jubah #tudung #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhlover #tudunglabuhinstant #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhonline #tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #shawllabuh #shawllabuhmurah #instantshawllabuh #shawllabuhmalaysia #jubahmurah #tudunglabuhprinted #bawalbidang60 #bidang60murah


0

๐ŸŒธ๐ŸŒธ TUDUNG JANNAH ๐ŸŒธ๐ŸŒธ Dihasilkan dari material Milk silk. Kain yg sejuk dan gebu.. Sgt sesuai dan selesa untuk digunakan sicomel mommies๐Ÿ˜Š
Tudung instant shawl cuma sarung sahaja... SIZE TUDUNG JANNAH:

Size XS (umur 2-4 tahun):
- Lilit muka : 17 Inchi
- Labuh dari dagu : 18 Inchi

Size S (umur 4-7 tahun):
- Lilit muka : 18 Inchi
- Labuh dari dagu : 19.5 Inchi

Size M (umur 7-9 tahun):
- Lilit muka : 20 Inchi
- Labuh dari dagu : 21 Inchi

Size L (umur 9-12 tahun):
- Lilit muka : 21 Inchi
- Labuh dari dagu : 23 Inchi ๐ŸŒน *Harga Tudung JANNAH*๐ŸŒน Pembelian 1-2 helai... RM33 sehelai
3 helai keatas.. . HANYA RM28 sehelai

Postage:

1-5 helai.. RM7(SM) /RM12(SS)
6-10 helai.. RM11(SM) /RM17(SS)

MEH WASAP KAK INA๐Ÿ˜Š just klik๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
โžก๏ธ www.wasap.my/60139714197

#tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #tudungkanakkanakcantik #tudungkanakkanakno1malaysia #tudungkanakkanaklittlefanna #cikgusekolah #nurses #tudungkanakkanakhomemade #tudungkanakkanakcomel #tudungsarungkanakkanak #sekolahpasti #tudungsarungkanakkanakmalaysia #tudungkanakkanakno1 #tudungkanakkanakinstant #anakdarasaya #tudungkanakkanaksarung #puterikesayangan #tudungsarungkanakkanak #sekolahpasti #tudungkanakkanaksale #tudungkanakkanakdwitone #tudungkanakkanak2018 #tudungkanakkanakcotton #tudungkanakkanaksedondon #tadika #littlecaliph #comelpipimerah #hijabkids #tudungmalaysia


1

Sekali sarung cantik berseri,
Mudah digaya, tampil exclusive.
Batch 1, sold out tak berbaki,
Dah sedia untuk gelombang kedua kalini? ๐Ÿ˜˜
.
Tinggalkan no Whassup @ terus klik link wasap kami di bio untuk jadi waiting list kami untuk dapatkan DISKAUN EARLY BIRD!
.
Whassup kami di no iniโคต๏ธ
โœ…01126199575
โœ…01126199575
โœ…01126199575
.
No โŒ DM GAIS๐Ÿ˜‰
Jemput join gallery kami untuk dapatkan update2 terkini promoโค๏ธ! .
KLIK: โžก๏ธ https://t.me/galleryyumiescouture

Whassup kami untuk sebarang pertanyaan:
โžก๏ธ www.wasap.my/01126199575/warda
======
#tudunglabuh #jubahmuslimah #jubahplain #jubah #tudung #ibu #anak #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhlover #tudunglabuhinstant #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhonline #tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #shawllabuh #shawllabuhmurah #instantshawllabuh #shawllabuhmalaysia #ootd #jubahmurah #tudunglabuhprinted #bawalbidang60 #Hijab_Ke_Syurga #tudungsarung #tudungexpress #tudungmalaysia #baazarpaknil


1

Sekali sarung cantik berseri,
Mudah digaya, tampil exclusive.
Batch 1, sold out tak berbaki,
Dah sedia untuk gelombang kedua kalini? ๐Ÿ˜˜
.
Tinggalkan no Whassup @ terus klik link wasap kami di bio untuk jadi waiting list kami untuk dapatkan DISKAUN EARLY BIRD!
.
Whassup kami di no iniโคต๏ธ
โœ…01126199575
โœ…01126199575
โœ…01126199575
.
No โŒ DM GAIS๐Ÿ˜‰
Jemput join gallery kami untuk dapatkan update2 terkini promoโค๏ธ! .
KLIK: โžก๏ธ https://t.me/galleryyumiescouture

Whassup kami untuk sebarang pertanyaan:
โžก๏ธ www.wasap.my/01126199575/warda
======
#tudunglabuh #jubahmuslimah #jubahplain #jubah #tudung #ibu #anak #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhlover #tudunglabuhinstant #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhonline #tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #shawllabuh #shawllabuhmurah #instantshawllabuh #shawllabuhmalaysia #ootd #jubahmurah #tudunglabuhprinted #bawalbidang60 #Hijab_Ke_Syurga #tudungsarung #tudungexpress #tudungmalaysia #baazarpaknil


1

Sekali sarung cantik berseri,
Mudah digaya, tampil exclusive.
Batch 1, sold out tak berbaki,
Dah sedia untuk gelombang kedua kalini? ๐Ÿ˜˜
.
Tinggalkan no Whassup @ terus klik link wasap kami di bio untuk jadi waiting list kami untuk dapatkan DISKAUN EARLY BIRD!
.
Whassup kami di no iniโคต๏ธ
โœ…01126199575
โœ…01126199575
โœ…01126199575
.
No โŒ DM GAIS๐Ÿ˜‰
Jemput join gallery kami untuk dapatkan update2 terkini promoโค๏ธ! .
KLIK: โžก๏ธ https://t.me/galleryyumiescouture

Whassup kami untuk sebarang pertanyaan:
โžก๏ธ www.wasap.my/01126199575/warda
======
#tudunglabuh #jubahmuslimah #jubahplain #jubah #tudung #ibu #anak #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhlover #tudunglabuhinstant #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhonline #tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #shawllabuh #shawllabuhmurah #instantshawllabuh #shawllabuhmalaysia #ootd #jubahmurah #tudunglabuhprinted #bawalbidang60 #Hijab_Ke_Syurga #tudungsarung #tudungexpress #tudungmalaysia #baazarpaknil


1

Bismillahirrahmanirrahim ๐Ÿ‘’ TUDUNG SAFIA ๐Ÿ‘’

MATERIAL: CHIFFON CREPE
SAIZ:50,55,60 ~KELILING JAHIT TEPI
~JAHIT TENGAH
~MUDAH DIGAYAKAN
~SARUNG TERUS ~RM39 SEHELAI
~4 HELAI -RM100

50"
Depan: 32 inch +/-
Belakang: 40 inch +/- 55"
Depan: 34 inch +/-
Belakang: 45 inch +/- 60"
Depan: 36 inch +/-
Belakang: 45 inch +/- Harga tertera exc postage *item proses 3-9 hari bekerja, *no rush order.

MACAMANA NAK ORDER?
--------------------------------------
Whatsapp kami di 016 7086898 / 010 205 4898 atau PM kami untuk pembelian dan pertanyaan stok ๐Ÿ˜ƒ
.
jom order sekarang. stok sangat limited.
.
โค๏ธโค๏ธ
.

#tudungsafia # rizqiammara #tudunglabuh #bawalbidang60 #Bawalcottonplain #jubah #tudung #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhlover #tudunglabuhinstant #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhonline #tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #shawllabuh #shawllabuhmurah #instantshawllabuh #shawllabuhmalaysia #jubahmurah #tudunglabuhprinted #bawalbidang60 #bidang60murah


0

Bismillahirrahmanirrahim ๐Ÿ‘’ TUDUNG SAFIA ๐Ÿ‘’

MATERIAL: CHIFFON CREPE
SAIZ:50,55,60 ~KELILING JAHIT TEPI
~JAHIT TENGAH
~MUDAH DIGAYAKAN
~SARUNG TERUS ~RM39 SEHELAI
~4 HELAI -RM100

50"
Depan: 32 inch +/-
Belakang: 40 inch +/- 55"
Depan: 34 inch +/-
Belakang: 45 inch +/- 60"
Depan: 36 inch +/-
Belakang: 45 inch +/- Harga tertera exc postage *item proses 3-9 hari bekerja, *no rush order.

MACAMANA NAK ORDER?
--------------------------------------
Whatsapp kami di 016 7086898 / 010 205 4898 atau PM kami untuk pembelian dan pertanyaan stok ๐Ÿ˜ƒ
.
jom order sekarang. stok sangat limited.
.
โค๏ธโค๏ธ
.

#tudungsafia # rizqiammara #tudunglabuh #bawalbidang60 #Bawalcottonplain #jubah #tudung #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhlover #tudunglabuhinstant #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhonline #tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #shawllabuh #shawllabuhmurah #instantshawllabuh #shawllabuhmalaysia #jubahmurah #tudunglabuhprinted #bawalbidang60 #bidang60murah


0

Bismillahirrahmanirrahim ๐Ÿ‘’ TUDUNG SAFIA ๐Ÿ‘’

MATERIAL: CHIFFON CREPE
SAIZ:50,55,60 ~KELILING JAHIT TEPI
~JAHIT TENGAH
~MUDAH DIGAYAKAN
~SARUNG TERUS ~RM39 SEHELAI
~4 HELAI -RM100

50"
Depan: 32 inch +/-
Belakang: 40 inch +/- 55"
Depan: 34 inch +/-
Belakang: 45 inch +/- 60"
Depan: 36 inch +/-
Belakang: 45 inch +/- Harga tertera exc postage *item proses 3-9 hari bekerja, *no rush order.

MACAMANA NAK ORDER?
--------------------------------------
Whatsapp kami di 016 7086898 / 010 205 4898 atau PM kami untuk pembelian dan pertanyaan stok ๐Ÿ˜ƒ
.
jom order sekarang. stok sangat limited.
.
โค๏ธโค๏ธ
.

#tudungsafia # rizqiammara #tudunglabuh #bawalbidang60 #Bawalcottonplain #jubah #tudung #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhlover #tudunglabuhinstant #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhonline #tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #shawllabuh #shawllabuhmurah #instantshawllabuh #shawllabuhmalaysia #jubahmurah #tudunglabuhprinted #bawalbidang60 #bidang60murah


0

Bismillahirrahmanirrahim ๐Ÿ‘’ TUDUNG SAFIA ๐Ÿ‘’

MATERIAL: CHIFFON CREPE
SAIZ:50,55,60 ~KELILING JAHIT TEPI
~JAHIT TENGAH
~MUDAH DIGAYAKAN
~SARUNG TERUS ~RM39 SEHELAI
~4 HELAI -RM100

50"
Depan: 32 inch +/-
Belakang: 40 inch +/- 55"
Depan: 34 inch +/-
Belakang: 45 inch +/- 60"
Depan: 36 inch +/-
Belakang: 45 inch +/- Harga tertera exc postage *item proses 3-9 hari bekerja, *no rush order.

MACAMANA NAK ORDER?
--------------------------------------
Whatsapp kami di 016 7086898 / 010 205 4898 atau PM kami untuk pembelian dan pertanyaan stok ๐Ÿ˜ƒ
.
jom order sekarang. stok sangat limited.
.
โค๏ธโค๏ธ
.

#tudungsafia # rizqiammara #tudunglabuh #bawalbidang60 #Bawalcottonplain #jubah #tudung #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhlover #tudunglabuhinstant #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhonline #tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #shawllabuh #shawllabuhmurah #instantshawllabuh #shawllabuhmalaysia #jubahmurah #tudunglabuhprinted #bawalbidang60 #bidang60murah


1

Bismillahirrahmanirrahim ๐Ÿ‘’ TUDUNG SAFIA ๐Ÿ‘’

MATERIAL: CHIFFON CREPE
SAIZ:50,55,60 ~KELILING JAHIT TEPI
~JAHIT TENGAH
~MUDAH DIGAYAKAN
~SARUNG TERUS ~RM39 SEHELAI
~4 HELAI -RM100

50"
Depan: 32 inch +/-
Belakang: 40 inch +/- 55"
Depan: 34 inch +/-
Belakang: 45 inch +/- 60"
Depan: 36 inch +/-
Belakang: 45 inch +/- Harga tertera exc postage *item proses 3-9 hari bekerja, *no rush order.

MACAMANA NAK ORDER?
--------------------------------------
Whatsapp kami di 016 7086898 / 010 205 4898 atau PM kami untuk pembelian dan pertanyaan stok ๐Ÿ˜ƒ
.
jom order sekarang. stok sangat limited.
.
โค๏ธโค๏ธ
.

#tudungsafia # rizqiammara #tudunglabuh #bawalbidang60 #Bawalcottonplain #jubah #tudung #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhlover #tudunglabuhinstant #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhonline #tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #shawllabuh #shawllabuhmurah #instantshawllabuh #shawllabuhmalaysia #jubahmurah #tudunglabuhprinted #bawalbidang60 #bidang60murah


0

Bismillahirrahmanirrahim ๐Ÿ‘’ TUDUNG SAFIA ๐Ÿ‘’

MATERIAL: CHIFFON CREPE
SAIZ:50,55,60 ~KELILING JAHIT TEPI
~JAHIT TENGAH
~MUDAH DIGAYAKAN
~SARUNG TERUS ~RM39 SEHELAI
~4 HELAI -RM100

50"
Depan: 32 inch +/-
Belakang: 40 inch +/- 55"
Depan: 34 inch +/-
Belakang: 45 inch +/- 60"
Depan: 36 inch +/-
Belakang: 45 inch +/- Harga tertera exc postage *item proses 3-9 hari bekerja, *no rush order.

MACAMANA NAK ORDER?
--------------------------------------
Whatsapp kami di 016 7086898 / 010 205 4898 atau PM kami untuk pembelian dan pertanyaan stok ๐Ÿ˜ƒ
.
jom order sekarang. stok sangat limited.
.
โค๏ธโค๏ธ
.

#tudungsafia # rizqiammara #tudunglabuh #bawalbidang60 #Bawalcottonplain #jubah #tudung #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhlover #tudunglabuhinstant #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhonline #tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #shawllabuh #shawllabuhmurah #instantshawllabuh #shawllabuhmalaysia #jubahmurah #tudunglabuhprinted #bawalbidang60 #bidang60murah


0

Bismillahirrahmanirrahim ๐Ÿ‘’ TUDUNG SAFIA ๐Ÿ‘’

MATERIAL: CHIFFON CREPE
SAIZ:50,55,60 ~KELILING JAHIT TEPI
~JAHIT TENGAH
~MUDAH DIGAYAKAN
~SARUNG TERUS ~RM39 SEHELAI
~4 HELAI -RM100

50"
Depan: 32 inch +/-
Belakang: 40 inch +/- 55"
Depan: 34 inch +/-
Belakang: 45 inch +/- 60"
Depan: 36 inch +/-
Belakang: 45 inch +/- Harga tertera exc postage *item proses 3-9 hari bekerja, *no rush order.

MACAMANA NAK ORDER?
--------------------------------------
Whatsapp kami di 016 7086898 / 010 205 4898 atau PM kami untuk pembelian dan pertanyaan stok ๐Ÿ˜ƒ
.
jom order sekarang. stok sangat limited.
.
โค๏ธโค๏ธ
.

#tudungsafia # rizqiammara #tudunglabuh #bawalbidang60 #Bawalcottonplain #jubah #tudung #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhlover #tudunglabuhinstant #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhonline #tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #shawllabuh #shawllabuhmurah #instantshawllabuh #shawllabuhmalaysia #jubahmurah #tudunglabuhprinted #bawalbidang60 #bidang60murah


1

Bismillahirrahmanirrahim ๐Ÿ‘’ TUDUNG SAFIA ๐Ÿ‘’

MATERIAL: CHIFFON CREPE
SAIZ:50,55,60 ~KELILING JAHIT TEPI
~JAHIT TENGAH
~MUDAH DIGAYAKAN
~SARUNG TERUS ~RM39 SEHELAI
~4 HELAI -RM100

50"
Depan: 32 inch +/-
Belakang: 40 inch +/- 55"
Depan: 34 inch +/-
Belakang: 45 inch +/- 60"
Depan: 36 inch +/-
Belakang: 45 inch +/- Harga tertera exc postage *item proses 3-9 hari bekerja, *no rush order.

MACAMANA NAK ORDER?
--------------------------------------
Whatsapp kami di 016 7086898 / 010 205 4898 atau PM kami untuk pembelian dan pertanyaan stok ๐Ÿ˜ƒ
.
jom order sekarang. stok sangat limited.
.
โค๏ธโค๏ธ
.

#tudungsafia # rizqiammara #tudunglabuh #bawalbidang60 #Bawalcottonplain #jubah #tudung #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhlover #tudunglabuhinstant #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhonline #tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #shawllabuh #shawllabuhmurah #instantshawllabuh #shawllabuhmalaysia #jubahmurah #tudunglabuhprinted #bawalbidang60 #bidang60murah


0

Bismillahirrahmanirrahim ||| TUDUNG BAWAL SATIN MATTE - LASER CUT ||| โ˜บ๏ธ ๐Ÿ‘‰ Material Satin Matte (tidak berkilat)
๐Ÿ‘‰ Tidak jarang & sangat berkualiti - tidak nipis
๐Ÿ‘‰ Bidang 60"
๐Ÿ‘‰Boleh digayakan both side - Dengan pelbagai pilihan menarik

Harga Promosi : RM19 Sahaja

MACAMANA NAK ORDER?
--------------------------------------
Whatsapp kami di 016 7086898 / 010 205 4898 atau PM kami untuk pembelian dan pertanyaan stok ๐Ÿ˜ƒ
.
jom order sekarang. stok sangat limited.
.
โค๏ธโค๏ธ
.

#tudungbawalsatinmatte #tudingbawallasercut #tudunglabuh #bawalbidang60 #Bawalcottonplain #jubah #tudung #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhlover #tudunglabuhinstant #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhonline #tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #shawllabuh #shawllabuhmurah #instantshawllabuh #shawllabuhmalaysia #jubahmurah #tudunglabuhprinted #bawalbidang60 #bidang60murah


0

Bismillahirrahmanirrahim ||| TUDUNG BAWAL SATIN MATTE - LASER CUT ||| โ˜บ๏ธ ๐Ÿ‘‰ Material Satin Matte (tidak berkilat)
๐Ÿ‘‰ Tidak jarang & sangat berkualiti - tidak nipis
๐Ÿ‘‰ Bidang 60"
๐Ÿ‘‰Boleh digayakan both side - Dengan pelbagai pilihan menarik

Harga Promosi : RM19 Sahaja

MACAMANA NAK ORDER?
--------------------------------------
Whatsapp kami di 016 7086898 / 010 205 4898 atau PM kami untuk pembelian dan pertanyaan stok ๐Ÿ˜ƒ
.
jom order sekarang. stok sangat limited.
.
โค๏ธโค๏ธ
.

#tudungbawalsatinmatte #tudingbawallasercut #tudunglabuh #bawalbidang60 #Bawalcottonplain #jubah #tudung #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhlover #tudunglabuhinstant #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhonline #tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #shawllabuh #shawllabuhmurah #instantshawllabuh #shawllabuhmalaysia #jubahmurah #tudunglabuhprinted #bawalbidang60 #bidang60murah


0

Bismillahirrahmanirrahim ||| TUDUNG BAWAL SATIN MATTE - LASER CUT ||| โ˜บ๏ธ ๐Ÿ‘‰ Material Satin Matte (tidak berkilat)
๐Ÿ‘‰ Tidak jarang & sangat berkualiti - tidak nipis
๐Ÿ‘‰ Bidang 60"
๐Ÿ‘‰Boleh digayakan both side - Dengan pelbagai pilihan menarik

Harga Promosi : RM19 Sahaja

MACAMANA NAK ORDER?
--------------------------------------
Whatsapp kami di 016 7086898 / 010 205 4898 atau PM kami untuk pembelian dan pertanyaan stok ๐Ÿ˜ƒ
.
jom order sekarang. stok sangat limited.
.
โค๏ธโค๏ธ
.

#tudungbawalsatinmatte #tudingbawallasercut #tudunglabuh #bawalbidang60 #Bawalcottonplain #jubah #tudung #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhlover #tudunglabuhinstant #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhonline #tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #shawllabuh #shawllabuhmurah #instantshawllabuh #shawllabuhmalaysia #jubahmurah #tudunglabuhprinted #bawalbidang60 #bidang60murah


0

Bismillahirrahmanirrahim ||| TUDUNG BAWAL SATIN MATTE - LASER CUT ||| โ˜บ๏ธ ๐Ÿ‘‰ Material Satin Matte (tidak berkilat)
๐Ÿ‘‰ Tidak jarang & sangat berkualiti - tidak nipis
๐Ÿ‘‰ Bidang 60"
๐Ÿ‘‰Boleh digayakan both side - Dengan pelbagai pilihan menarik

Harga Promosi : RM19 Sahaja

MACAMANA NAK ORDER?
--------------------------------------
Whatsapp kami di 016 7086898 / 010 205 4898 atau PM kami untuk pembelian dan pertanyaan stok ๐Ÿ˜ƒ
.
jom order sekarang. stok sangat limited.
.
โค๏ธโค๏ธ
.

#tudungbawalsatinmatte #tudingbawallasercut #tudunglabuh #bawalbidang60 #Bawalcottonplain #jubah #tudung #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhlover #tudunglabuhinstant #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhonline #tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #shawllabuh #shawllabuhmurah #instantshawllabuh #shawllabuhmalaysia #jubahmurah #tudunglabuhprinted #bawalbidang60 #bidang60murah


0

Bismillahirrahmanirrahim ||| TUDUNG BAWAL SATIN MATTE - LASER CUT ||| โ˜บ๏ธ ๐Ÿ‘‰ Material Satin Matte (tidak berkilat)
๐Ÿ‘‰ Tidak jarang & sangat berkualiti - tidak nipis
๐Ÿ‘‰ Bidang 60"
๐Ÿ‘‰Boleh digayakan both side - Dengan pelbagai pilihan menarik

Harga Promosi : RM19 Sahaja

MACAMANA NAK ORDER?
--------------------------------------
Whatsapp kami di 016 7086898 / 010 205 4898 atau PM kami untuk pembelian dan pertanyaan stok ๐Ÿ˜ƒ
.
jom order sekarang. stok sangat limited.
.
โค๏ธโค๏ธ
.

#tudungbawalsatinmatte #tudingbawallasercut #tudunglabuh #bawalbidang60 #Bawalcottonplain #jubah #tudung #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhlover #tudunglabuhinstant #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhonline #tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #shawllabuh #shawllabuhmurah #instantshawllabuh #shawllabuhmalaysia #jubahmurah #tudunglabuhprinted #bawalbidang60 #bidang60murah


0

Bismillahirrahmanirrahim ||| TUDUNG BAWAL SATIN MATTE - LASER CUT ||| โ˜บ๏ธ ๐Ÿ‘‰ Material Satin Matte (tidak berkilat)
๐Ÿ‘‰ Tidak jarang & sangat berkualiti - tidak nipis
๐Ÿ‘‰ Bidang 60"
๐Ÿ‘‰Boleh digayakan both side - Dengan pelbagai pilihan menarik

Harga Promosi : RM19 Sahaja

MACAMANA NAK ORDER?
--------------------------------------
Whatsapp kami di 016 7086898 / 010 205 4898 atau PM kami untuk pembelian dan pertanyaan stok ๐Ÿ˜ƒ
.
jom order sekarang. stok sangat limited.
.
โค๏ธโค๏ธ
.

#tudungbawalsatinmatte #tudingbawallasercut #tudunglabuh #bawalbidang60 #Bawalcottonplain #jubah #tudung #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhlover #tudunglabuhinstant #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhonline #tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #shawllabuh #shawllabuhmurah #instantshawllabuh #shawllabuhmalaysia #jubahmurah #tudunglabuhprinted #bawalbidang60 #bidang60murah


0

Bismillahirrahmanirrahim ||| TUDUNG BAWAL SATIN MATTE - LASER CUT ||| โ˜บ๏ธ ๐Ÿ‘‰ Material Satin Matte (tidak berkilat)
๐Ÿ‘‰ Tidak jarang & sangat berkualiti - tidak nipis
๐Ÿ‘‰ Bidang 60"
๐Ÿ‘‰Boleh digayakan both side - Dengan pelbagai pilihan menarik

Harga Promosi : RM19 Sahaja

MACAMANA NAK ORDER?
--------------------------------------
Whatsapp kami di 016 7086898 / 010 205 4898 atau PM kami untuk pembelian dan pertanyaan stok ๐Ÿ˜ƒ
.
jom order sekarang. stok sangat limited.
.
โค๏ธโค๏ธ
.

#tudungbawalsatinmatte #tudingbawallasercut #tudunglabuh #bawalbidang60 #Bawalcottonplain #jubah #tudung #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhlover #tudunglabuhinstant #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhonline #tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #shawllabuh #shawllabuhmurah #instantshawllabuh #shawllabuhmalaysia #jubahmurah #tudunglabuhprinted #bawalbidang60 #bidang60murah


0

Bismillahirrahmanirrahim ||| TUDUNG BAWAL SATIN MATTE - LASER CUT ||| โ˜บ๏ธ ๐Ÿ‘‰ Material Satin Matte (tidak berkilat)
๐Ÿ‘‰ Tidak jarang & sangat berkualiti - tidak nipis
๐Ÿ‘‰ Bidang 60"
๐Ÿ‘‰Boleh digayakan both side - Dengan pelbagai pilihan menarik

Harga Promosi : RM19 Sahaja

MACAMANA NAK ORDER?
--------------------------------------
Whatsapp kami di 016 7086898 / 010 205 4898 atau PM kami untuk pembelian dan pertanyaan stok ๐Ÿ˜ƒ
.
jom order sekarang. stok sangat limited.
.
โค๏ธโค๏ธ
.

#tudungbawalsatinmatte #tudingbawallasercut #tudunglabuh #bawalbidang60 #Bawalcottonplain #jubah #tudung #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhlover #tudunglabuhinstant #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhonline #tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #shawllabuh #shawllabuhmurah #instantshawllabuh #shawllabuhmalaysia #jubahmurah #tudunglabuhprinted #bawalbidang60 #bidang60murah


1

Bismillahirrahmanirrahim ||| TUDUNG BAWAL SATIN MATTE - LASER CUT ||| โ˜บ๏ธ ๐Ÿ‘‰ Material Satin Matte (tidak berkilat)
๐Ÿ‘‰ Tidak jarang & sangat berkualiti - tidak nipis
๐Ÿ‘‰ Bidang 60"
๐Ÿ‘‰Boleh digayakan both side - Dengan pelbagai pilihan menarik

Harga Promosi : RM19 Sahaja

MACAMANA NAK ORDER?
--------------------------------------
Whatsapp kami di 016 7086898 / 010 205 4898 atau PM kami untuk pembelian dan pertanyaan stok ๐Ÿ˜ƒ
.
jom order sekarang. stok sangat limited.
.
โค๏ธโค๏ธ
.

#tudungbawaldiamond #tudunglabuh #bawalbidang60 #Bawalcottonplain #jubah #tudung #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhlover #tudunglabuhinstant #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhonline #tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #shawllabuh #shawllabuhmurah #instantshawllabuh #shawllabuhmalaysia #jubahmurah #tudunglabuhprinted #bawalbidang60 #bidang60murah


1

Bismillahirrahmanirrahim ||| TUDUNG BAWAL SATIN MATTE - LASER CUT ||| โ˜บ๏ธ ๐Ÿ‘‰ Material Satin Matte (tidak berkilat)
๐Ÿ‘‰ Tidak jarang & sangat berkualiti - tidak nipis
๐Ÿ‘‰ Bidang 60"
๐Ÿ‘‰Boleh digayakan both side - Dengan pelbagai pilihan menarik

Harga Promosi : RM19 Sahaja

MACAMANA NAK ORDER?
--------------------------------------
Whatsapp kami di 016 7086898 / 010 205 4898 atau PM kami untuk pembelian dan pertanyaan stok ๐Ÿ˜ƒ
.
jom order sekarang. stok sangat limited.
.
โค๏ธโค๏ธ
.

#tudungbawalsatinmatte #tudingbawallasercut #tudunglabuh #bawalbidang60 #Bawalcottonplain #jubah #tudung #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhlover #tudunglabuhinstant #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhonline #tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #shawllabuh #shawllabuhmurah #instantshawllabuh #shawllabuhmalaysia #jubahmurah #tudunglabuhprinted #bawalbidang60 #bidang60murah


0

Bismillahirrahmanirrahim ||| TUDUNG BAWAL SATIN MATTE - LASER CUT ||| โ˜บ๏ธ ๐Ÿ‘‰ Material Satin Matte (tidak berkilat)
๐Ÿ‘‰ Tidak jarang & sangat berkualiti - tidak nipis
๐Ÿ‘‰ Bidang 60"
๐Ÿ‘‰Boleh digayakan both side - Dengan pelbagai pilihan menarik

Harga Promosi : RM19 Sahaja

MACAMANA NAK ORDER?
--------------------------------------
Whatsapp kami di 016 7086898 / 010 205 4898 atau PM kami untuk pembelian dan pertanyaan stok ๐Ÿ˜ƒ
.
jom order sekarang. stok sangat limited.
.
โค๏ธโค๏ธ
.

#tudungbawalsatinmatte #tudingbawallasercut #tudunglabuh #bawalbidang60 #Bawalcottonplain #jubah #tudung #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhlover #tudunglabuhinstant #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhonline #tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #shawllabuh #shawllabuhmurah #instantshawllabuh #shawllabuhmalaysia #jubahmurah #tudunglabuhprinted #bawalbidang60 #bidang60murah


0

Bismillahirrahmanirrahim ||| TUDUNG BAWAL SATIN MATTE - LASER CUT ||| โ˜บ๏ธ ๐Ÿ‘‰ Material Satin Matte (tidak berkilat)
๐Ÿ‘‰ Tidak jarang & sangat berkualiti - tidak nipis
๐Ÿ‘‰ Bidang 60"
๐Ÿ‘‰Boleh digayakan both side - Dengan pelbagai pilihan menarik

Harga Promosi : RM19 Sahaja

MACAMANA NAK ORDER?
--------------------------------------
Whatsapp kami di 016 7086898 / 010 205 4898 atau PM kami untuk pembelian dan pertanyaan stok ๐Ÿ˜ƒ
.
jom order sekarang. stok sangat limited.
.
โค๏ธโค๏ธ
.

#tudungbawalsatinmatte #tudingbawallasercut #tudunglabuh #bawalbidang60 #Bawalcottonplain #jubah #tudung #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhlover #tudunglabuhinstant #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhonline #tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #shawllabuh #shawllabuhmurah #instantshawllabuh #shawllabuhmalaysia #jubahmurah #tudunglabuhprinted #bawalbidang60 #bidang60murah


0

Bismillahirrahmanirrahim ||| TUDUNG BAWAL SATIN MATTE - LASER CUT ||| โ˜บ๏ธ ๐Ÿ‘‰ Material Satin Matte (tidak berkilat)
๐Ÿ‘‰ Tidak jarang & sangat berkualiti - tidak nipis
๐Ÿ‘‰ Bidang 60"
๐Ÿ‘‰Boleh digayakan both side - Dengan pelbagai pilihan menarik

Harga Promosi : RM19 Sahaja

MACAMANA NAK ORDER?
--------------------------------------
Whatsapp kami di 016 7086898 / 010 205 4898 atau PM kami untuk pembelian dan pertanyaan stok ๐Ÿ˜ƒ
.
jom order sekarang. stok sangat limited.
.
โค๏ธโค๏ธ
.

#tudungbawalsatinmatte #tudingbawallasercut #tudunglabuh #bawalbidang60 #Bawalcottonplain #jubah #tudung #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhlover #tudunglabuhinstant #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhonline #tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #shawllabuh #shawllabuhmurah #instantshawllabuh #shawllabuhmalaysia #jubahmurah #tudunglabuhprinted #bawalbidang60 #bidang60murah


0

Bismillahirrahmanirrahim ||| TUDUNG BAWAL SATIN MATTE - LASER CUT ||| โ˜บ๏ธ ๐Ÿ‘‰ Material Satin Matte (tidak berkilat)
๐Ÿ‘‰ Tidak jarang & sangat berkualiti - tidak nipis
๐Ÿ‘‰ Bidang 60"
๐Ÿ‘‰Boleh digayakan both side - Dengan pelbagai pilihan menarik

Harga Promosi : RM19 Sahaja

MACAMANA NAK ORDER?
--------------------------------------
Whatsapp kami di 016 7086898 / 010 205 4898 atau PM kami untuk pembelian dan pertanyaan stok ๐Ÿ˜ƒ
.
jom order sekarang. stok sangat limited.
.
โค๏ธโค๏ธ
.

#tudungbawalsatinmatte #tudingbawallasercut #tudunglabuh #bawalbidang60 #Bawalcottonplain #jubah #tudung #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhlover #tudunglabuhinstant #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhonline #tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #shawllabuh #shawllabuhmurah #instantshawllabuh #shawllabuhmalaysia #jubahmurah #tudunglabuhprinted #bawalbidang60 #bidang60murah


1

InsyaAllah, dah dekat dah nak realease. Whassup kami untuk jadi waiting list VIP kami. .
HARGA INTRODUCTION yang special menanti uolls๐Ÿ˜˜
.
โœ–๏ธNO DM
โœ–๏ธCALL
.
โœ…โœ… WHASSUP: 601114389511 or click our whassup link at bio. โค๏ธ
.
.
Tudung
====== #tudunglabuh #jubahmuslimah #jubahplain #jubah #tudung #ibu #anak #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhlover #tudunglabuhinstant #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhonline #tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #shawllabuh #shawllabuhmurah #instantshawllabuh #shawllabuhmalaysia #ootd #jubahmurah #tudunglabuhprinted #bawalbidang60


0

InsyaAllah, dah dekat dah nak realease. Whassup kami untuk jadi waiting list VIP kami. .
HARGA INTRODUCTION yang special menanti uolls๐Ÿ˜˜
.
โœ–๏ธNO DM
โœ–๏ธCALL
.
โœ…โœ… WHASSUP: 601114389511 or click our whassup link at bio. โค๏ธ
.
.
Tudung
====== #tudunglabuh #jubahmuslimah #jubahplain #jubah #tudung #ibu #anak #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhlover #tudunglabuhinstant #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhonline #tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #shawllabuh #shawllabuhmurah #instantshawllabuh #shawllabuhmalaysia #ootd #jubahmurah #tudunglabuhprinted #bawalbidang60


0

SATIN LASER CUT by Hijab Galeria ๐Ÿ˜
.
๐Ÿ‘‰ Bidang 60"
๐Ÿ‘‰ Material Satin Matte ( Tidak berkilat)
๐Ÿ‘‰ Boleh pakai " Both Side "
๐Ÿ‘‰ Sangat senang bentuk
๐Ÿ‘‰ Harga RM19 Tak Termasuk Postage
.
***Material yang digunakan Satin Matte yang sangat berkualiti bukan satin yang ringan dan nipis.
***Kemungkinan gelombang tsunami Laser Cut akan melanda. boleh pesan pada customer ( kemungkinan postage akan memakan sedikit masa )
.
WHATSAPP 01126860944
WHATSAPP 01126860944
WHATSAPP 01126860944

#tudunglabuh #teamhijabgaleria #dropshiphijabgaleria #jubah #tudung #ibu #anak #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhlover #tudunglabuhinstant #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhonline #tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #shawllabuh #shawllabuhmurah #instantshawllabuh #shawllabuhmalaysia #ootd #jubahmurah #tudunglabuhprinted #bawalbidang60 #bidang60murah


0

NEW ARRIVAL!! ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ
Ziplock ni specialist untuk packing clothing macam tudung & shawl.
.
Tak sesuai untuk packaging makanan ya sebab dia ada breathable hole
.
โœ… ALUMINIUM FOIL GARMENT STAND ZIPLOCK BAG WITH WINDOW
โœ… 2 color available Black & White
โœ… SIZE 14CM X 21CM
โœ…Price :- 50pcs RM24 | 100pcs RM45
Postage RM8 sm / RM12 ss for <100pcs
.
Specifications :-
.
- Good quality foil material
- With breathable hole for good ventilation of your product
- Transparent window at front can see through inside the bag.
- Thigh ziplock and reusable
- Can stand alone give your product more advantageous as it is easier to see from a far
- Strong thickness and widened space to support it's base stand
- Have a hole at the top of the bag so it is easier to hang while you display your product
.
#plasticshawl #plastictransparent #kraftziplock #plastiktudung #plastikseal #shawlmurah #tudungbawal #tudungmurah #shawlbudak #sayajualtudung #sayajualtudungborong #tudungsatin #plasticselfadhesive #jahitpukalshawl #jahitpukal #jahitpukaltudung #tudunglabuhinstant #tudungonline #tudunglabuh #tudungcantik #shawllabuhmurah #shawlcantik #innersnowcapmalaysia #innersnowcap #tudungkanakkanakmurah #plastikpacking #highwaistpanties #innersnowcapborong #innersnowcapborong


0

SATIN LASER CUT ๐Ÿ‘‰ Bidang 60"
๐Ÿ‘‰ Material Satin Matte ( Tidak berkilat)
๐Ÿ‘‰ Boleh pakai " Both Side " ๐Ÿ‘‰ Sangat senang bentuk
๐Ÿ‘‰ Harga RM19 saja ๐Ÿ˜ฑ
* Harga pasaran RM25 keatas tauuuuu * **** Material yang digunakan Dull Satin Matte yang sangat berkualiti bukan satin yang ringan dan nipis.

Comfirm TSUNAMI Laser Cut melanda tauuuu, mohon pm @ wasap laju2 utk order ๐Ÿ˜˜

WHATSAPP ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
http://www.wasap.my/60134490849

#satinlasercutlabuh #satinlabuh #lasercutbidang60 #satinlasercutmurah
#tudunglabuh #teamhijabgaleria #dropshiphijabgaleria #jubah #tudung #ibu #anak #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhlover #tudunglabuhinstant #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhonline #tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #shawllabuh #shawllabuhmurah #instantshawllabuh #shawllabuhmalaysia #ootd #jubahmurah #tudunglabuhprinted #bawalbidang60 #bidang60murah


0

SATIN LASER CUT ๐Ÿ‘‰ Bidang 60"
๐Ÿ‘‰ Material Satin Matte ( Tidak berkilat)
๐Ÿ‘‰ Boleh pakai " Both Side " ๐Ÿ‘‰ Sangat senang bentuk
๐Ÿ‘‰ Harga RM19 saja ๐Ÿ˜ฑ
* Harga pasaran RM25 keatas tauuuuu * **** Material yang digunakan Dull Satin Matte yang sangat berkualiti bukan satin yang ringan dan nipis.

Comfirm TSUNAMI Laser Cut melanda tauuuu, mohon pm @ wasap laju2 utk order ๐Ÿ˜˜

WHATSAPP ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
http://www.wasap.my/60134490849

#satinlasercutlabuh #satinlabuh #lasercutbidang60 #satinlasercutmurah
#tudunglabuh #teamhijabgaleria #dropshiphijabgaleria #jubah #tudung #ibu #anak #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhlover #tudunglabuhinstant #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhonline #tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #shawllabuh #shawllabuhmurah #instantshawllabuh #shawllabuhmalaysia #ootd #jubahmurah #tudunglabuhprinted #bawalbidang60 #bidang60murah


0

SATIN LASER CUT
.
๐Ÿ‘‰ Bidang 60"
๐Ÿ‘‰ Material Satin Matte ( Tidak berkilat)
๐Ÿ‘‰ Boleh pakai " Both Side "
๐Ÿ‘‰ Sangat senang bentuk
๐Ÿ‘‰ Harga RM19 (Tidak termasuk postage)
.
**** Material yang digunakan Satin Matte yang sangat berkualiti bukan satin yang ringan dan nipis.
.
**** Kemungkinan gelombang tsunami Laser Cut akan melanda. kemungkinan postage akan memakan sedikit masa.
.
Whatsapp 011 39442884
.
#tudunglabuh #teamhijabgaleria #dropshiphijabgaleria #jubah #tudung #ibu #anak #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhbidang60 #khimar #Khimarlabuh #khimarmurah #khimarmalaysia #tudunglabuhinstant #tudunglabuhonline #tudungkanakkanak #tudungkanakkanakmurah #shawllabuh #shawllabuhmurah #instantshawllabuh #shawllabuhmalaysia #ootd #jubahmurah #tudunglabuhprinted #bawalbidang60 #bidang60murah #tunicmedina #blousetakyahgosok #blousemurah


0