#tudunglabuh

Instagram photos and videos

#tudunglabuh#tudungbawal#khimar#khimarcantik#khimarmurah#tudungmurah#tudungcantik#tudung#bawalmurah#bawalsatin#shawl#muslimahfashion#khimarlabuh#hijabista#khimarmalaysia#khimarinstant#khimardianaku#khimardualayer#bigsales#instantshawl#bazaronlinemalaysia#freepostage#bawalturkey#salemalaysia#khimarnaylabydianaku

Hashtags #tudunglabuh for Instagram

Bawal yang mudah sangat nak bentuk👍😊
Dapatkan koleksi Bawal Shimor Gold Kartikasari terbaharu dari Larnie Scarves sekarang juga girls! 😍😘 DM/Whatsapp to order 013 6964145💋 Inshaa Allah fast respond😘💕
.
🌻LARNIE SCARVES🌻
.
💖BAWAL SHIMOR GOLD KARTIKASARI💖
.
Color : YELLOW
.
🔹️Material : Chiffon Cotton
🔹️Tidak licin👍
🔹️Mudah terbentuk👍
🔹️Tidak panas & selesa👍
🔹️Material jenis chiffon, tak lembut & tak keras lebih kurang macam chiffon
.
PRICE : RM29 (exclude postage)
POSTAGE : RM8 (SM), RM12 (SS)
.
☞DM / Whatsapp : 013 6964145 💋
☞Follow IG @tudunglarnie .
.
#larniescarves #larnielovers #trustteddropshiplarnie #bangisentral #bazarpaknil #tudung #tudungchiffon #tudungchiffonmurah #tudungprinted #tudungcorak #tudungmurah #sayajualtudung #tudungbawal #bawal #tudunglabuh #squarescarf #konvo #resepsi #kenduri #akikah #marhaban #cukurjambul


0

Bawal yang mudah sangat nak bentuk👍😊
Dapatkan koleksi Bawal Shimor Gold Kartikasari terbaharu dari Larnie Scarves sekarang juga girls! 😍😘 DM/Whatsapp to order 013 6964145💋 Inshaa Allah fast respond😘💕
.
🌻LARNIE SCARVES🌻
.
💖BAWAL SHIMOR GOLD KARTIKASARI💖
.
Color : BLACK
.
🔹️Material : Chiffon Cotton
🔹️Tidak licin👍
🔹️Mudah terbentuk👍
🔹️Tidak panas & selesa👍
🔹️Material jenis chiffon, tak lembut & tak keras lebih kurang macam chiffon
.
PRICE : RM29 (exclude postage)
POSTAGE : RM8 (SM), RM12 (SS)
.
☞DM / Whatsapp : 013 6964145 💋
☞Follow IG @tudunglarnie .
.
#larniescarves #larnielovers #trustteddropshiplarnie #bangisentral #bazarpaknil #tudung #tudungchiffon #tudungchiffonmurah #tudungprinted #tudungcorak #tudungmurah #sayajualtudung #tudungbawal #bawal #tudunglabuh #squarescarf #konvo #resepsi #kenduri #akikah #marhaban #cukurjambul


0

3 helai RM147 sahaja sempena #AEYES (JIMAT RM30) + FREE DELIVERY (sehingga 20 November 2018 sahaja). 🌷Instant 2 loops
🌷Cutting butterfly
🌷Chiffon panoora
🌷Dgn hiasan batuan kristal
🌷Labuh 23 inci daripada dagu

Jom borong ESHAL_LUXE utk pakai #kenduri cuti sekolah tak lama lagi.Nak pakai sedondon pun sesuaiSangat jimat😘

Sangat cantik terletak,selesa dan mudah😍

Dapatkan terus di www.ameera.com.my atau klik link whatsapp ni http://www.wasap.my/60195913123

#ameeraelegance #AE #AEYES #eshal_luxe #instantshawllabuh #ameeraelegance #AE #tudunglabuhberdagu #tudunglabuhxl #tudungbawal #tudungbawallabuh #ootd #muslimat #hijabgaleria #malaysia #tudungxl #mosscrepe #ironless #travelfrienfdly #solatfriendly #aurainstabatch23 #aurainsta #tudunglabuh #bawalbidang60 #tudung #onlineshopping #instantshawldoubleloop #instantshawl


0

.
Apa bestnya Raudhah instant shawl ni?
.
Menggunakan material kain yang berkualiti dari flamingo chiffon dan bahagian awning dari soft cotton mudah dibentuk sesuai untuk semua jenis muka.
.
Raudhah 9.0 instant shawl ni tidak jarang, tidak panas dan tidak keras kejung. Material kainnya sangat flowy bila digayakan.
.
Cara pakai tersangatlah mudah dengan hanya dua kali sarung sahaja. Tidak perlu aksi melilit bagai. Orang cakap bersiap sepantas 2 minit uolls. .
.
Kelabuhan shawl boleh dilaras mengikut keselesaan pemakai. Kalau nak pakai buat solat pun boleh tak ada masalah.👍
.
Didatangkan dengan 10 warna menarik lagi tertarik dan METAL TAG eksklusif
.
Harga:
RM65/ sehelai
.
.
Berminat? Boleh terus klik link whatsapp dibahagian bio untuk order.⬆️⬆️
.
.
Whatsapp
📲 012-496 3195
📲 012-496 3195
📲 012-496 3195
.
.
.
.
.
#instantshawl #instantshawlmurah #instantshawllabuh #instantshawl2muka #instantshawl2loops #instantshawltrendy #instantshawlplain #instantshawlcorak
#instantshawlprinted #instantshawlcantik #shawlcantikmalaysia #shawl #shawlplain #shawlcorak #shawlmurahmalaysia #tudung #tudunglabuh #tudungmurah #tudungonline #tudungbidang60 #tudungbidang55 #tudungbidangbesar #tudungmudahbentuk #tudungmudahpakai #tudungmudahsolat #tudungmudahiron #wanyhasrita #mirafilzah #ctdk #munafik2


0

.
Apa bestnya Raudhah instant shawl ni?
.
Menggunakan material kain yang berkualiti dari flamingo chiffon dan bahagian awning dari soft cotton mudah dibentuk sesuai untuk semua jenis muka.
.
Raudhah 9.0 instant shawl ni tidak jarang, tidak panas dan tidak keras kejung. Material kainnya sangat flowy bila digayakan.
.
Cara pakai tersangatlah mudah dengan hanya dua kali sarung sahaja. Tidak perlu aksi melilit bagai. Orang cakap bersiap sepantas 2 minit uolls. .
.
Kelabuhan shawl boleh dilaras mengikut keselesaan pemakai. Kalau nak pakai buat solat pun boleh tak ada masalah.👍
.
Didatangkan dengan 10 warna menarik lagi tertarik dan METAL TAG eksklusif
.
Harga:
RM65/ sehelai
.
.
Berminat? Boleh terus klik link whatsapp dibahagian bio untuk order.⬆️⬆️
.
.
Whatsapp
📲 012-496 3195
📲 012-496 3195
📲 012-496 3195
.
.
.
.
.
#instantshawl #instantshawlmurah #instantshawllabuh #instantshawl2muka #instantshawl2loops #instantshawltrendy #instantshawlplain #instantshawlcorak
#instantshawlprinted #instantshawlcantik #shawlcantikmalaysia #shawl #shawlplain #shawlcorak #shawlmurahmalaysia #tudung #tudunglabuh #tudungmurah #tudungonline #tudungbidang60 #tudungbidang55 #tudungbidangbesar #tudungmudahbentuk #tudungmudahpakai #tudungmudahsolat #tudungmudahiron #wanyhasrita #mirafilzah #ctdk #munafik2


0

.
Apa bestnya Raudhah instant shawl ni?
.
Menggunakan material kain yang berkualiti dari flamingo chiffon dan bahagian awning dari soft cotton mudah dibentuk sesuai untuk semua jenis muka.
.
Raudhah 9.0 instant shawl ni tidak jarang, tidak panas dan tidak keras kejung. Material kainnya sangat flowy bila digayakan.
.
Cara pakai tersangatlah mudah dengan hanya dua kali sarung sahaja. Tidak perlu aksi melilit bagai. Orang cakap bersiap sepantas 2 minit uolls. .
.
Kelabuhan shawl boleh dilaras mengikut keselesaan pemakai. Kalau nak pakai buat solat pun boleh tak ada masalah.👍
.
Didatangkan dengan 10 warna menarik lagi tertarik dan METAL TAG eksklusif
.
Harga:
RM65/ sehelai
.
.
Berminat? Boleh terus klik link whatsapp dibahagian bio untuk order.⬆️⬆️
.
.
Whatsapp
📲 012-496 3195
📲 012-496 3195
📲 012-496 3195
.
.
.
.
.
#instantshawl #instantshawlmurah #instantshawllabuh #instantshawl2muka #instantshawl2loops #instantshawltrendy #instantshawlplain #instantshawlcorak
#instantshawlprinted #instantshawlcantik #shawlcantikmalaysia #shawl #shawlplain #shawlcorak #shawlmurahmalaysia #tudung #tudunglabuh #tudungmurah #tudungonline #tudungbidang60 #tudungbidang55 #tudungbidangbesar #tudungmudahbentuk #tudungmudahpakai #tudungmudahsolat #tudungmudahiron #nur #mirafilzah #ctdk #munafik2


0

Kalau padi katakan padi
Tidak aku tertampi tampi
Kalau sudi katakan sudi
Tidak aku ternanti nanti
.
.
.
.
Tudung bawal design ini InsyaAllah ada.

Ada yang sudi?

#tudungcantik
#tudungbidang50
#tudungbidang60
#tudung
#tudungmurah
#tudungbawal
#tudungbawalmurah
#tudunglabuh


0

Ada warna yang dah sold out 😣
Better korang cepat, sebelum warna kesukaan korang dah habis 😱
LAST DAY PROMO
LAST DAY PROMO
LAST DAY PROMO
cepat whatsapp @deenascarves untuk dapatkan harga murah 😘


1

Tudung Eisyah 4XL memang perfect untuk semua tak kira awak tinggi atau rendah. Material Korean Lycra yang lembut, berat dan jatuh pasti beri keselesaan maksima kepada si pemakai. Paling best sebab tak perlu iron, ready solat sebab tudung dah siap jahit berdagu, awning yang lembut dan mudah bentuk (basuh banyak kali pun tak kemek!) ☺️
.
Bagaimana nak beli?
Klik link WhatsApp Sha
☎ http://www.wasap.my/60183809093 .
#QibtiyyahExclusive #TudungEisyah4xl #TudungMalaysia #TudungSarung #TudungLabuh #SayaJualTudung #QeLovers #TudungViral #ParyParyQE #QibtiyyahWarriors #ZSLegacy #AisyahHumayrah


0

TAHNIAH KEPADA YANG DI JEMPUT MENGERJAKAN IBADAH UMRAH.
............................. DAPATKAN SET TESSA ABAYA PREMIUM.

Tessa Abaya Premium - Material: Matte Satin Valentino
- A Cut
- Round Neckline
- Ruffle Sleeves
- Breastfeeding Friendly (Front Hidden Zip 12”)
- Hidden Pocket (Right Side) *Khimar Lili Natasya*

_Material: Heavy Chiffon Georgette_ *Ada 3 size:* *1) Super Petite (S)*
-bidang 45"
-tinggi sesuai 140cm - 150cm
-labuh depan 29"
-labuh belakang 37" *2) Petite (M)*
-bidang 50"
-tinggi sesuai 151cm - 160cm -labuh depan 31"
-labuh belakang 41" *3) Tall (L)*
-bidang 60"
-tinggi sesuai 161cm - 170cm
-labuh depan 33"
-labuh belakang 52"

http://www.wasap.my/60169840699
http://www.wasap.my/60169840699
http://www.wasap.my/60169840699

#khimar #khimarmalaysia #khimarsyari #khimarcantik #elraniasyariestyle #setsyarie #setumrah #umrahdanhaji
#khimarcantik #tudunglabuh #nursingfriendly #sayajualkhimar #solatready #wudhufriendly #khimarelrania #bergayadenganbersyariat #elraniaexclusive #khimarumrah #pakaianumrah
#yoursyarielifestyleexpert @ Rania Boutique & Gallery @ Rania Boutique & Gallery @ Rania Boutique & Gallery


0

Elsha Diamond 2.0
.
Harga:RM 59 /pcs
.
Product Details -
Material : Matte Chiffon -
Measurement :
50” : 1.3m X 1.3m
60” : 1.5m X 1.5m .
.
Colour avaibility : 7 colours
Embellishment : Swasroski stone️
.
Nak order klik je link kat bio hana/whatsapp 0133377517 😘
.
#katalogmihana #tudung #wideshawl #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudunglabuh #tudunginstant #instantshawl #bidang60 #bidang50 #tudungmurah #tudungbawal #tudungcantik #tudunginstant #tudungbidang60 #tudunglabuhmurah #khimar #khimarmurah #khimarsyari #instantsoftawning #softawning


0

Terus terang ni Cik Za kata! KITA TAKKAN RESTOCK DAH BAWAL SATIN LUNA 🤧 So siapa yang taknak termiss seumur hidup dia, silakan grab sekarang sementara beberapa warna available!.
.
Harga untuk Bidang 50 dan 55 both sama saja. Kalau nak rebut harga COMBO sambil campur campur saiz pun no problem 😘.
.
Whatsapp sekarang sebelum semua warna ditarah licin😱!
.
#milalaattire #teamilala #bawalsatinlunamilala #bawalsatin #bawaldiamond #bawaldiamondsatin #bawalsatinmurah #bawaldiamondmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #bahagiabukanbidaan #cintabukankristal #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop


0

.
Comel tak saya?❤️
.
.
. 🌈Kids Scarf🌈

1) 0-1yrs-rm10
2) 1-2yrs-RM12
3) 3-4yrs-rm14
4) 5-6yrs-rm16
5) 7-10yrs-rm18
6) 11-12yrs-rm20 .
.
~material cotton lycra
~PREORDER 3-5 hari
~warna pilihan sendiri, boleh mix n match
~tambah ribbon Rm3, tambah bunga Rm5
.
WhatsApp⏩012-7617852
#tudungbudak
#tudungbaby
#tudungbawal
#jubahbaby
#jubahbudak
#jubahperempuan
#jubahmurah
#tudungmurah
#tudunglabuh
#tudunglabuhmurah
#jubahmuslimah #jubahmurahmalaysia #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhmurah
#tudungmurah
#tudungkanak2
#tudungkanakkanak
#tudungbayi
#tudungkids
#bajukurungbaby
#bajukurungbudak
#bajubudak
#bajubudakmurah
#tudungsarungbudak
#tudungsarung
#tadika
#sabah
#sarawak


0

.
Comel tak saya?❤️
.
.
. 🌈Kids Scarf🌈

1) 0-1yrs-rm10
2) 1-2yrs-RM12
3) 3-4yrs-rm14
4) 5-6yrs-rm16
5) 7-10yrs-rm18
6) 11-12yrs-rm20 .
.
~material cotton lycra
~PREORDER 3-5 hari
~warna pilihan sendiri, boleh mix n match
~tambah ribbon Rm3, tambah bunga Rm5
.
WhatsApp⏩012-7617852
#tudungbudak
#tudungbaby
#tudungbawal
#jubahbaby
#jubahbudak
#jubahperempuan
#jubahmurah
#tudungmurah
#tudunglabuh
#tudunglabuhmurah
#jubahmuslimah #jubahmurahmalaysia #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhmurah
#tudungmurah
#tudungkanak2
#tudungkanakkanak
#tudungbayi
#tudungkids
#bajukurungbaby
#bajukurungbudak
#bajubudak
#bajubudakmurah
#tudungsarungbudak
#tudungsarung
#tadika
#sabah
#sarawak


0

.
Comel tak saya?❤️
.
.
. 🌈Kids Scarf🌈

1) 0-1yrs-rm10
2) 1-2yrs-RM12
3) 3-4yrs-rm14
4) 5-6yrs-rm16
5) 7-10yrs-rm18
6) 11-12yrs-rm20 .
.
~material cotton lycra
~PREORDER 3-5 hari
~warna pilihan sendiri, boleh mix n match
~tambah ribbon Rm3, tambah bunga Rm5
.
WhatsApp⏩012-7617852
#tudungbudak
#tudungbaby
#tudungbawal
#jubahbaby
#jubahbudak
#jubahperempuan
#jubahmurah
#tudungmurah
#tudunglabuh
#tudunglabuhmurah
#jubahmuslimah #jubahmurahmalaysia #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhmurah
#tudungmurah
#tudungkanak2
#tudungkanakkanak
#tudungbayi
#tudungkids
#bajukurungbaby
#bajukurungbudak
#bajubudak
#bajubudakmurah
#tudungsarungbudak
#tudungsarung
#tadika
#sabah
#sarawak


0

Assalammualaikum, Selamat pagi #shanalovers 😘
Di doakan semua follower kaksha sihat sepanjang masa😍
.
.
Haa so harini kak sha nak share beberapa sebab kenapa korang kena beli koleksi2 daripada @byshana_exclusive 🙈
.
So stay tunedd!!
Korang memang kena try sendiri dengan @byshana_exclusive ..sekali pakai pasti jatuh cinta tau awak😝
#tudunglabuh #tudungbawal #tudungmurah #bawalbungaelle #BawalAutumn #bawalchiffonmudahbentuk #bawalbidang50 #bawalbidang60


0

Tudung bawal hitam plain dah lusuh? Kena tambah koleksi tudung hitam baru nampaknya. Warna wajib untuk semua perempuan. 🔥 Eiffel warna charcoal ni dah tak banyak yang tinggal, tapi masih available untuk kedua-dua bidang. Material? Italiano Chiffon Crepe. Dijamin senang bentuk, tak keras & tak jarang. ❤️ RM39 sahaja untuk bidang 50 & RM44 untuk bidang 60. Model pakai bidang 60. Click link in bio untuk order. #bawalEiffelElsajida #bawalElsajida #eiffelCharcoal #bawalLabuh #tudungLabuh


0

Wow ❗️
Cantik dan exclusive ❗️

Confirm sale naik kaw kaw ni..

Kami @metaltag.my menerima tempahan label tag besi / woven bersulam darmask dan pelbagai lagi dengan harga yang terbaik terbanyak termurah

✔️percuma design 💻
✔️percuma consultation 📲
✔️percuma diamond 💎 •
Masalah anda selesai dgn bantuan kami. Insyaallah!
MOQ: 500pcs 📲 0129148272
WhatsApp for fast response, don’t DM

Follow ig @metaltag.my
Follow ig @metaltag.my
Follow ig @metaltag.my
#labelpakaian #labeltudung #labelbesimurah #labelbesi #metaltag #woven #labelplastik #labelbaju #labelkain #labelmurah #hijabista #hijabfashion #jenamasendiri #jahitpukal #duckscarves #naelofarhijaboriginal #tudunglabuh #tudungmurah #shawl #shawlmurah #tudungbawal #metaltagmurah #charm #charmmurah #jahittudung #shawlchiffon #moodrepublik #labeltagmurah


0