#tudunglembut

Instagram photos and videos

#tudungmurah#tudunglembut#tudungcantik#tudungmurahmalaysia#tudungbawal#bawaldullsatinmurah#tudungsenangbentuk#shawlchiffon#shawlchiffonmurah#bawalcottonvoilemurah#bawalcottonvoile#bawaldullsatin#shawldullsatin#tudungsenangbentukmurah#shawldullsatinmurah#bawalcrepemurah#shawlmurah#bawalpastel#murah#sayajual

Hashtags #tudunglembut for Instagram

Coming very soon ! NURAA instant hijab by CQ. Tudung sarung paling BEST pernah kak rat pakai. Awning dia SELESA sangat ya Allah๐Ÿ˜๐ŸŽค Nantikan taw. Next week๐Ÿ™Œ

Ready stok 11 kalers cecantik semua. Tangkap cinta lah semua๐Ÿ’•

#tudung
#tudungsarung
#tudungsarungexpert
#tudunglembut
#tudungsoftawning
#tudungmosscrepe
#softawning
#tudungsauk
#tudungsiap
#tudunghijab
#tudungexpress
#tudungexpert
#tudunglitup
#tudungmuslimah
#tudunglabuh
#tudungselesa
#tudungpaternterkini
#tudungartis


0

*STOK TUDUNG SOUK AVAILABLE โคด๏ธ* 17/8/2018
.
Tahap keselesaan yang bakal menggetarkan jiwa anda semua!
.
Sebelum tu baca dulu kelebihan The Souk ni?
.
Jom kita tengok ๐Ÿ‘‡
๐Ÿ‘ป Soft Awning
๐Ÿ‘ป Anti tembam
๐Ÿ‘ป Tak jarang
๐Ÿ‘ป Labuh depan dan belakang
๐Ÿ‘ป Tak perlu iron
๐Ÿ‘ป Sarung sahaja
๐Ÿ‘ป Senang bentuk
๐Ÿ‘ป Serap peluh
๐Ÿ‘ป Tak berkedut
๐Ÿ‘ป Material viscose sejuk dan selesa
๐Ÿ‘ป Jimat masa, zass sekali sarung
๐Ÿ‘ป Ukuran muka tudung mengikut semua muka
๐Ÿ‘ป Tak perlu pin
.
.
Whatsapp 0134679041
.
๐ŸŒธRM34 sehelai free saiz
๐ŸŒธRM39 sehelai saiz L
๐ŸŒธRM44 sehelai saiz XL
๐Ÿ“ฎPostage 1 malaysia
โŒTiada perkhidmatan COD (cash on delivery)
.
#tudung #tudungmurah #tudungmurahmalaysia #tudungmurahmurah #tudungsarung #tudungselesa #tudunglembut #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsaji #tudungcantik #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudungmudah #tudungmudahbentuk #tudungmudahpakai #tudungsouk #tudungsekalisarung #sarungtudungsaji #tudungmalaysia #paidreviewmalaysia #supbunjut #dramanur ##isteriuntukdiiktiraf #janganbencicintaku #ciksempurna #sejutarasabuatadelia #haqiemrusli #igmonsta #cikguseo


2

Lahaiii. Cantiknya sis pakai AYKAA BLOSSOM. Dah macam retis dah sis tengok. Cantik sangat sangat๐Ÿ˜๐ŸŽค Uols koleksi aykaa blossom dah habis semua taw. Masih ada lagi tudung koleksi cq yang lagi cantik dan cun gini taw. Pape boleh wasap kak rat ja๐Ÿ˜š

Sini ek ๐Ÿ‘‰ 01136143903

#tudung
#tudungsarung
#tudungsarungexpert
#tudunglembut
#tudungsoftawning
#tudungmosscrepe
#softawning
#tudungsauk
#tudungsiap
#tudunghijab
#tudungexpress
#tudungexpert
#tudunglitup
#tudungmuslimah
#tudunglabuh
#tudungselesa
#tudungpaternterkini
#tudungartis
#tudungretis


0

Assalamualaikum berita baik untuk my dear customer ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Sempena raya haji ni kami ada promo sale tau utk tudung souk
.
Bermula hari ni 14/08/2018 sehingga 23/08/2018
.
Jom sape2 yg nak beli tudung souk sebelum ni rasa mcm mahal kan sekarang dah sale jom laa grab cepat2 sebelum harga kembali asal uollss ๐Ÿ˜˜ Kan dah jimat sikit duit korang tuhhh ๐Ÿ˜‰
.
Whatsapp 0134679041
.
๐ŸŒธRM34 jadi RM30 sehelai free saiz
๐ŸŒธRM39 jadi RM35 sehelai saiz L
๐ŸŒธRM44 jadi RM40 sehelai saiz XL
๐Ÿ“ฎPostage 1 malaysia
โŒTiada perkhidmatan COD (cash on delivery)
.
#tudung #tudungmurah #tudungmurahmalaysia #tudungmurahmurah #tudungsarung #tudungselesa #tudunglembut #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsaji #tudungcantik #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudungmudah #tudungmudahbentuk #tudungmudahpakai #tudungsouk #tudungsekalisarung #sarungtudungsaji #tudungmalaysia #paidreviewmalaysia #supbunjut #dramanur ##isteriuntukdiiktiraf #janganbencicintaku #ciksempurna #sejutarasabuatadelia #haqiemrusli #igmonsta #cikguseo


4

Peminat NURAA instant hijab. Ini ada corak baru nak release๐Ÿ˜๐ŸŽค Body moss crepe + awning lycra cotton. Vavaahhh BEST sungguh pakainya. Terletak elok kat muka. Tirus memanjang๐Ÿ™Œ

Tunggu taw!
#tudung
#tudungsarung
#tudungsarungexpert
#tudunglembut
#tudungsoftawning
#tudungmosscrepe
#softawning
#tudungsauk
#tudungsiap
#tudunghijab
#tudungexpress
#tudungexpert
#tudunglitup
#tudungmuslimah
#tudunglabuh
#tudungselesa
#tudungpaternterkini
#tudungartis


0

Maaf maaf uolsss. Aykaa blossom dah habis semuanya termasuk kaler grey cantik tahap potong kaki ni๐Ÿ˜๐ŸŽค Untuk bella bloom.ade lagi stoknya๐Ÿ™Œ
Terus order aini yep ๐Ÿ‘‰ 01136143903

#tudung
#tudungsarung
#tudungsarungexpert
#tudunglembut
#tudungsoftawning
#tudungmosscrepe
#softawning
#tudungsauk
#tudungsiap
#tudunghijab
#tudungexpress
#tudungexpert
#tudunglitup
#tudungmuslimah
#tudunglabuh
#tudungselesa
#tudungpaternterkini
#tudungartis


1

[AIDILADHA SALE 2PCS RM80. JIMAT RM16๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ] DIAMOND HIJAB .
.

Keistimewaan #DiamondHijab adalah:
.
โ„๏ธTerdapat sentuhan 26 biji crystal diamond terbaik dan berkualiti.
โ„๏ธJahitan tepi babyseam yang kemas dan cantik.
โ„๏ธMenggunakan material kain yang terbaik, ringan, lembut dan sangat nyaman.
โ„๏ธFabriknya tidak tebal dan tidak nipis.
โ„๏ธSelesa untuk dipakai sepanjang hari.
.
Price: RM48 exclude postage
ukuran: (115cm x115cm) segiempat

Buy 2 For RM80 ONLY!!!
.
๐Ÿ”…Colors maybe slightly different due to lighting ๐Ÿ’‹
.
Info:
ใ€ฐ๏ธ Pos dilakukan setiap hari

#byhaqihijab
#diamondhijabbyhaqi
#tudungterkini
#tudungbidang45
#tudunglimitededition
#tudungmurahmalaysia
#tudungraya2018
#tudungcantik
#tudungmalaysia
#tudungdiamond
#highquality
#tudungdiamondmurah
#tudungbatuswarovski
#tudungberlian
#tudunglembut
#tudungcantik
#hijabempatsegi
#tudungbabyseam
#jahitantepirapatdankemas
#jahitankemas


2

Tudung payah bentuk..
Gelembung berbelon belon๐Ÿ˜ฉ

Meh sembur cik piyaa

Kompom senang nak bentuk tudung bila pakai..
Pecah dah belon belon yang ada kat tudung๐Ÿ˜

Uollss nak meh pinang kat fiza
Terima kasih berminat dengan SAFIYYA HIJAB SPRAY

Untuk info lanjut, klik link untuk respon pantas๐Ÿ˜‰
http://spraytudungfyza.wasap.my/
http://spraytudungfyza.wasap.my/

#safiyyahijabspray
#safiyya
#hijabspray
#spraytudung
#bawallovers
#bawal
#shawl
#shawllovers
#duck
#starch
#bnehq
#stayprettywithyourhijab
#bnecodcheras
#bnecodklcc
#bnecodkl
#love
#tudung
#cantik
#spraypengeras
#pengerastudung
#bnecodklang
#bnecodtelokpanglimagarang
#bnecodbtho
#bnecodcherasperdana
#tudunglabuh
#tudunglembut
#tudungrufle
#tudungmurah
#produkmurah
#produkoriginal


0

Bukan tudung bawal je boleh guna SAFIYYA HIJAB SPRAY ni..
Tudung ada awning pun boleh guna tau.. Lelagi yang dah rosak dek dimasukkan mesin๐Ÿ˜ช

Takde la kelepet kelepot awning tudung bila dah guna cik piyaa ni๐Ÿ˜

Uolls nak pinang cik piyaa meh lelajuzz wasap fiza๐Ÿ˜‰

http://spraytudungfyza.wasap.my/
http://spraytudungfyza.wasap.my/

#safiyyahijabspray
#safiyya
#hijabspray
#spraytudung
#bawallovers
#bawal
#shawl
#shawllovers
#duck
#starch
#bnehq
#stayprettywithyourhijab
#bnecodcheras
#bnecodklcc
#bnecodkl
#love
#tudung
#cantik
#spraypengeras
#pengerastudung
#bnecodklang
#bnecodtelokpanglimagarang
#bnecodbtho
#bnecodcherasperdana
#tudunglabuh
#tudunglembut
#tudungrufle
#tudungmurah
#produkmurah
#produkoriginal


0

Eh..ade yang cakap cik piyaa ni MAGIC..Betul ker๐Ÿ˜„

Eh..betulla tu..lepas spray, kibas2 jer..
Tak payah iron pun tudung dh elok terbentuk bila pakai.. Uollss tak caya gak, boleh try sendiri..
Meh wasap fiza pinang sebotol dua๐Ÿ˜œ

Untuk info lanjut, klik link untuk respon pantas๐Ÿ˜‰
http://spraytudungfyza.wasap.my/
http://spraytudungfyza.wasap.my/

#safiyyahijabspray
#safiyya
#hijabspray
#spraytudung
#bawallovers
#bawal
#shawl
#shawllovers
#duck
#starch
#bnehq
#stayprettywithyourhijab
#bnecodcheras
#bnecodklcc
#bnecodkl
#computational
#tudung
#cantik
#spraypengeras
#pengerastudung
#bnecodklang
#bnecodtelokpanglimagarang
#bnecodbtho
#bnecodcherasperdana
#tudunglabuh
#tudunglembut
#tudungrufle
#tudungmurah
#produkmurah
#produkoriginal


0

[AIDILADHA SALE 2PCS RM80. JIMAT RM16๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ] DIAMOND HIJAB .
.

Keistimewaan #DiamondHijab adalah:
.
โ„๏ธTerdapat sentuhan 26 biji crystal diamond terbaik dan berkualiti.
โ„๏ธJahitan tepi babyseam yang kemas dan cantik.
โ„๏ธMenggunakan material kain yang terbaik, ringan, lembut dan sangat nyaman.
โ„๏ธFabriknya tidak tebal dan tidak nipis.
โ„๏ธSelesa untuk dipakai sepanjang hari.
.
Price: RM48 exclude postage
ukuran: (115cm x115cm) segiempat

Buy 2 For RM80 ONLY!!!
.
๐Ÿ”…Colors maybe slightly different due to lighting ๐Ÿ’‹
.
Info:
ใ€ฐ๏ธ Pos dilakukan setiap hari

#byhaqihijab
#diamondhijabbyhaqi
#tudungterkini
#tudungbidang45
#tudunglimitededition
#tudungmurahmalaysia
#tudungraya2018
#tudungcantik
#tudungmalaysia
#tudungdiamond
#highquality
#tudungdiamondmurah
#tudungbatuswarovski
#tudungberlian
#tudunglembut
#tudungcantik
#hijabempatsegi
#tudungbabyseam
#jahitantepirapatdankemas
#jahitankemas


1

TUDUNG RAYA 2018
๐Ÿ’žKain yang sesuai untuk tudung bawal & tudung labuhโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธ
๐Ÿ’žBoleh beli ikut meter
๐Ÿ’žTudung jahit tengah, labuh . Sarung sekali sahaja dah boleh bergaya di pagi *RAYA*.
๐Ÿ’žSenyumnya nanti sampai ke malam.๐Ÿ˜€
๐Ÿ’žRindu terubat untuk peminat tegar Tudung Ixora Premium.
๐ŸŽ‰Kini Tudung Ixora Premium KEMBALI!๐ŸŽ‰
โœ…20 warna lembut dan terkini.
โœ…Mesra cucian mesin.
โœ…Meterial tak mudah kedut.
โœ…Senang bentuk di bahagian muka.
โœ…Selesa sepanjang hari kerana meterial yang nyaman ๐Ÿ“ŒHarga tudung Ixora Premium
Empat Segi / bawal - RM 30.00
Labuh - RM 40.00
Kain meter - RM15. 00

Milikinya hari ini.

_________

Boleh order melalui whatsApp :

www.wasap.my/60174143667
www.wasap.my/60174143667
www.wasap.my/60174143667 ๐ŸคฉKunjungi kami di...
๐Ÿ’ปWebsite : web.pusma360.biz/abdalishop
๐Ÿ‘ฅFB page: https://www.facebook.com/abdalishop/
๐ŸฆTwitter: https://twitter.com/abdali_shop?s=07
๐Ÿ“ท Instagram: abdali_shop
๐Ÿ”ตTumblr: www.tumblr.com/blog/abdalishop
๐Ÿ”ดPinterset: www.pinterest.com/abdalishop/

#tudunglabuh
#tudunglembut
#tudungbawal
#saletudunglabuh
#tudungberkualiti
#jomtutupaurat
#hargatudungberpatutan
#madukelulutasli
#madulebah
#madukelulut3in1
#beebread
#propolis
#jomjagakesihatan
#jomamalkansunnah
#gelamani
#tudungnur
#inurkelantan
#dropshipinurkelantan
#inurraya2018
#abdalishop
#tudungjimat #diskauntudung #diskauntudungraya #tudungraya #tudungraya2018


0

[AIDILADHA SALE 2PCS RM80. JIMAT RM16๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ] DIAMOND HIJAB .
.

Keistimewaan #DiamondHijab adalah:
.
โ„๏ธTerdapat sentuhan 26 biji crystal diamond terbaik dan berkualiti.
โ„๏ธJahitan tepi babyseam yang kemas dan cantik.
โ„๏ธMenggunakan material kain yang terbaik, ringan, lembut dan sangat nyaman.
โ„๏ธFabriknya tidak tebal dan tidak nipis.
โ„๏ธSelesa untuk dipakai sepanjang hari.
.
Price: RM48 exclude postage
ukuran: (115cm x115cm) segiempat

Buy 2 For RM80 ONLY!!!
.
๐Ÿ”…Colors maybe slightly different due to lighting ๐Ÿ’‹
.
Info:
ใ€ฐ๏ธ Pos dilakukan setiap hari

#byhaqihijab
#diamondhijabbyhaqi
#tudungterkini
#tudungbidang45
#tudunglimitededition
#tudungmurahmalaysia
#tudungraya2018
#tudungcantik
#tudungmalaysia
#tudungdiamond
#highquality
#tudungdiamondmurah
#tudungbatuswarovski
#tudungberlian
#tudunglembut
#tudungcantik
#hijabempatsegi
#tudungbabyseam
#jahitantepirapatdankemas
#jahitankemas


0

Potongan Harga Tudung Bawal / Empat Segi & NEW Instant Shawl Two Loops SAIZ BESAR

Tudung AFIA
โค๏ธEmpat Segi/bawal: RM30.00
๐Ÿ’šTudung Labuh: RM40.00
๐Ÿ’›Kain Meter: RM15.00
๐Ÿ’™Shawl Two Loops saiz :-
S : RM40.00
M : RM45.00
L : RM50.00
XL : RM55.00

Berminat?โ˜บ๏ธ Boleh order melalui whatsApp :

www.wasap.my/60174143667
www.wasap.my/60174143667
www.wasap.my/60174143667

#diakauntudung
#diskauntudungraya
#discounttudung
#tudungsaizbesar
#tudunglabuh
#tudunglembut
#tudungbawal
#saletudunglabuh
#tudungberkualiti
#hargatudungberpatutan
#tudungraya2018 #tudungraya #shawl #instantshawllabuh #instantshawl #shawl2loops


0

[AIDILADHA SALE 2PCS RM80. JIMAT RM16๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ] DIAMOND HIJAB .
.

Keistimewaan #DiamondHijab adalah:
.
โ„๏ธTerdapat sentuhan 26 biji crystal diamond terbaik dan berkualiti.
โ„๏ธJahitan tepi babyseam yang kemas dan cantik.
โ„๏ธMenggunakan material kain yang terbaik, ringan, lembut dan sangat nyaman.
โ„๏ธFabriknya tidak tebal dan tidak nipis.
โ„๏ธSelesa untuk dipakai sepanjang hari.
.
Price: RM48 exclude postage
ukuran: (115cm x115cm) segiempat

Buy 2 For RM80 ONLY!!!
.
๐Ÿ”…Colors maybe slightly different due to lighting ๐Ÿ’‹
.
Info:
ใ€ฐ๏ธ Pos dilakukan setiap hari

#byhaqihijab
#diamondhijabbyhaqi
#tudungterkini
#tudungbidang45
#tudunglimitededition
#tudungmurahmalaysia
#tudungraya2018
#tudungcantik
#tudungmalaysia
#tudungdiamond
#highquality
#tudungdiamondmurah
#tudungbatuswarovski
#tudungberlian
#tudunglembut
#tudungcantik
#hijabempatsegi
#tudungbabyseam
#jahitantepirapatdankemas
#jahitankemas


0

๐Ÿ’ŽTudung Annayyir Diamond ๐Ÿ’Ž โค๏ธEmpat Segi/Bawal: RM45.00
๐Ÿ’šLabuh: RM55.00
๐Ÿ’›Semi Instant Awning: (S,M,L): RM55.00
๐Ÿ’™Semi Instant: (S,M,L): RM45.00

Berminat?โ˜บ๏ธ Boleh order melalui whatsApp :

www.wasap.my/60174143667
www.wasap.my/60174143667
www.wasap.my/60174143667

#diakauntudung
#diskauntudungraya
#discounttudung
#tudunglabuh
#tudunglembut
#tudungbawal
#saletudunglabuh
#tudungberkualiti
#hargatudungberpatutan
#tudungraya2018 #tudungraya #shawl #instantshawllabuh #instantshawl #shawl2loops #beebreadkelantan #bawaldiamond #bawaldiamondsatin #tudungsatin


0

[AIDILADHA SALE 2PCS RM80. JIMAT RM16๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ] DIAMOND HIJAB
.
sis boleh tengok sendiri betapa berkilau nya butir diamond yang tertampal di material terbaik kami.
.
Sesiapa yang ingin raya nampak cantik. Cepat-cepat Whatsapp kami selagi stok masih ada. ๐Ÿ˜‰
.
#byhaqihijab
#diamondhijabbyhaqi
#tudungterkini
#tudungbidang45
#tudunglimitededition
#tudungmurahmalaysia
#tudungraya2018
#tudungcantik
#tudungmalaysia
#tudungdiamond
#highquality
#tudungdiamondmurah
#tudungbatuswarovski
#tudungberlian
#tudunglembut
#tudungcantik
#hijabempatsegi
#tudungbabyseam
#jahitantepirapatdankemas
#jahitankemas


0

[AIDILADHA SALE 2PCS RM80. JIMAT RM16๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ] DIAMOND HIJAB
.
sis boleh tengok sendiri betapa berkilau nya butir diamond yang tertampal di material terbaik kami.
.
Sesiapa yang ingin raya nampak cantik. Cepat-cepat Whatsapp kami selagi stok masih ada. ๐Ÿ˜‰
.
#byhaqihijab
#diamondhijabbyhaqi
#tudungterkini
#tudungbidang45
#tudunglimitededition
#tudungmurahmalaysia
#tudungraya2018
#tudungcantik
#tudungmalaysia
#tudungdiamond
#highquality
#tudungdiamondmurah
#tudungbatuswarovski
#tudungberlian
#tudunglembut
#tudungcantik
#hijabempatsegi
#tudungbabyseam
#jahitantepirapatdankemas
#jahitankemas


0

Instant ELORA fit #MAGICAPgebuss ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ž Dua dua selesa, dua dua sedapkan kepala. Lembut ditelinga, NYAMAN sangat dikepalaโ›„๏ธ

Rugi uols takde 2 koleksi ni taw๐Ÿ˜
Meh risik.sini ๐Ÿ‘‰ 01136143903

#tudung
#tudungsarung
#tudungsarungexpert
#tudunglembut
#tudungsoftawning
#tudungmosscrepe
#softawning
#tudungsauk
#tudungsiap
#tudunghijab
#tudungexpress
#tudungexpert
#tudunglitup
#tudungmuslimah
#tudunglabuh
#tudungselesa
#tudungpaternterkini
#tudungartis
#innersnowcaplembut


0

Mesti korang suka tudung ni โค๏ธ
[BAWAL SATIN] NEW!
๐Ÿ’ŽTudung Annayyir Diamond๐Ÿ’Ž

Boleh order melalui whatsApp :

www.wasap.my/60174143667
www.wasap.my/60174143667
www.wasap.my/60174143667

#diakauntudung
#diskauntudungraya
#discounttudung
#tudunglabuh
#tudunglembut
#tudungbawal
#saletudunglabuh
#tudungberkualiti
#hargatudungberpatutan
#tudungraya2018 #tudungraya #shawl #instantshawllabuh #instantshawl #shawl2loops #tudungdiamond


0

*ZAHRAA 2.0 sarung by ANN CHICK*

Material : Korean Lycra (body) + Soft Cotton (Awning) *custom printed hanya untuk 700 pcs*
Perincian: Matel Tag Exclusive
Muka: 9.5-10.5"
L: depan 18" Belakang 29"
Xl: depan 20 belakang 32.5" โœ… Tidak Jarang (Opaque)
โœ… Tidak Panas
โœ… Flowy
โœ… Labuh
โœ… Inner terbentuk elok
โœ… Pinless
โœ… tak perlu iron
โœ… mesra travel
โœ… Didatangkan dengan 7 pilihan warna yang menarik (CANDY COLOR)

Nak tau harga promo? WhatsApp 013 429 1825 sekarang or klik je link di Bio ๐Ÿ’•๐Ÿ˜˜ #TudungSarungExclusive #tudungsarung #annchick #tudunglembut #awningsoftcotton #hijabista #niqabis #tudungsauk #instantshawl


0

*ZAHRAA 2.0 sarung by ANN CHICK*

Material : Korean Lycra (body) + Soft Cotton (Awning) *custom printed hanya untuk 700 pcs*
Perincian: Matel Tag Exclusive
Muka: 9.5-10.5"
L: depan 18" Belakang 29"
Xl: depan 20 belakang 32.5" โœ… Tidak Jarang (Opaque)
โœ… Tidak Panas
โœ… Flowy
โœ… Labuh
โœ… Inner terbentuk elok
โœ… Pinless
โœ… tak perlu iron
โœ… mesra travel
โœ… Didatangkan dengan 7 pilihan warna yang menarik (CANDY COLOR)

Nak tau harga promo? WhatsApp 013 429 1825 sekarang or klik je link di Bio ๐Ÿ’•๐Ÿ˜˜ #TudungSarungExclusive #tudungsarung #annchick #tudunglembut #awningsoftcotton #hijabista #niqabis #tudungsauk #instantshawl


1

.
Nak pergi hantar anak ke sekolah ke pergi pasor ke tak kuase nak belit-belit dengan shawl kenn ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
.
Tudung souk je yang the best waktu darurat cenggitu. Nak mudah cepat dan selesa. Pakej tak perlu iron lagi, tak berkedut pun tudung souk ni percaya laa ๐Ÿ˜
.
Paling penting tetap nampak gojes hokay? Mak anak sepoloh pun mantain cun melecun dengan tudung souk ni ๐Ÿ˜‰
.
.
.
Jom order sekarang ๐Ÿค—
.
Whatsapp 0134679041
.
๐ŸŒธRM34 sehelai free saiz
๐ŸŒธRM39 sehelai saiz L
๐ŸŒธRM44 sehelai saiz XL
๐Ÿ“ฎPostage 1 malaysia
โŒTiada perkhidmatan COD (cash on delivery)
.
#tudung #tudungmurah #tudungmurahmalaysia #tudungmurahmurah #tudungsarung #tudungselesa #tudunglembut #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsaji #tudungcantik #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudungmudah #tudungmudahbentuk #tudungmudahpakai #tudungsouk #tudungsekalisarung #sarungtudungsaji #tudungmalaysia #paidreviewmalaysia #supbunjut #dramanur ##isteriuntukdiiktiraf #janganbencicintaku #ciksempurna #sejutarasabuatadelia #haqiemrusli #igmonsta #cikguseo


1

[AIDILADHA SALE 2PCS RM80. JIMAT RM16๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ] DIAMOND HIJAB
.
sis boleh tengok sendiri betapa berkilau nya butir diamond yang tertampal di material terbaik kami.
.
Sesiapa yang ingin raya nampak cantik. Cepat-cepat Whatsapp kami selagi stok masih ada. ๐Ÿ˜‰
.
#byhaqihijab
#diamondhijabbyhaqi
#tudungterkini
#tudungbidang45
#tudunglimitededition
#tudungmurahmalaysia
#tudungraya2018
#tudungcantik
#tudungmalaysia
#tudungdiamond
#highquality
#tudungdiamondmurah
#tudungbatuswarovski
#tudungberlian
#tudunglembut
#tudungcantik
#hijabempatsegi
#tudungbabyseam
#jahitantepirapatdankemas
#jahitankemas


0

Tudung Daisi (KOSHIBO)
โค๏ธEmpat Segi/bawal: RM27.00
๐Ÿ’šTudung Labuh: RM29.00
๐Ÿ’šTudung Labuh saiz 38: RM42.00

Tudung (saiz Kanak-Kanak)
๐Ÿ’™Labuh saiz L - XL : RM26.00
๐Ÿ’™Labuh saiz S - MM : RM24.00
๐ŸงกKain Meter : RM13.90

Berminat?โ˜บ๏ธ Boleh order melalui whatsApp :

www.wasap.my/60174143667
www.wasap.my/60174143667
www.wasap.my/60174143667

#diakauntudung
#diskauntudungraya
#discounttudung
#tudunglabuh
#tudunglembut
#tudungbawal
#saletudunglabuh
#tudungberkualiti
#hargatudungberpatutan
#tudungraya2018 #tudungraya #shawl #instantshawllabuh #instantshawl #shawl2loops


0