#tudungmurah

Instagram photos and videos

#tudungmurah#tudung#bawal#tudungbawal#bawalchiffon#bawalmurah#tudungcantik#shawl#shawlmurah#bawalcantik#tudungraya#tudungchiffon#bawalbidang45#tudungruffle#tudungmurahmalaysia#tudungmalaysia#bawalairis#sayajual#pemborongtudung#tudungpeople#janganbencicintaku#cikgumalaysia#bawalsatin#tudungpahang#bawalchiffonbidang45

Hashtags #tudungmurah for Instagram

Bawal Chiffon Bidang 45 πŸ’•
.
Price : RM15 exc pos
Material : Heavy Chiffon
.
🌸 kain yg lembut
🌸 harga berpatutan
.
available :
Cherry Red
Gold
Lime Green
Light Grey
Plum
Lavender
Brown
Dusty Pink
Teal
Black

#bawalchiffon #bawalchiffonbidang45 #bawalbidang45 #tudungchiffon #bawalkuantan #bawalpahang #tudungpahang #tudungkuantan #bawalmurah #bawalcantik #tudungmurah #tudungcantik #kuantan #pahang #kuantanpahang #codbukitsagu #codump #codumpgambang


0

Siapa dekat sini peminat bawal warna pastel?
β€’
Haaa. Bawal hulya purple pastel ni ada tau dan harga pun berpatutan
β€’
Takkan tengok je
β€’
Nak order...? .
.
Komen "PM"
Komen "PM"
Komen "PM"
.
.
atau terus
whatsapp ke 0136122102 (klik link di bio)
.
.
.
.
.
#tudungbawal #tudungbawalmurah #tudungbawalborong #bawalborong #tudungbawallabuh
#hijabbymazaya #tudungmaniktabur #jubahcantik #bazarpaknil #borongtudung #tudungborong #bawaldiamond #jubahmurah #hijabgaleria #jubahkembang #jubahprincess #jubahhijabgaleria #jubahhg #muslimah #niqabis #hijabis #subhanallah #alhamdulillah #allahuakbar #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #tudungmurah #jubahraya #tudunglabuhekslusif #kikichallenge


0

Hye!! Dah makan ke belum?? 😊
Ha yang mana duk tanya sis ada tak Chiffon Voile B50πŸ€—.Sis ada berita baik untuk korang.Sis dah ada new stocks.πŸ“£
.
.
Material Chiffon Voile Premium
Bidang 50
Type Square Scarf
Harga: RM25 exc pos.πŸ’Έ
.
⭐️10 color menarik
⭐️Senang Bentuk
⭐️Tak panas
⭐️Selesa dipakai
.
#bawalchiffonvoile #bawalcottonvoile #bawalcottonpremium #bawalchiffonpremium #bawalviral #bawalheavychiffon #bawallovers #tudungmurah #viralmalaysia #hijabistyle #bidang50 #hmscarves #igshopmalaysia


0

TUDUNG BAWAL MANIK KELILING

RM30 Sahaja
RM30 Sahaja
RM30 Sahaja
.
Harga Borong RM27/pc (min 10 pcs)
.
Anda boleh REQUEST COLOR yg anda nak 😊 .
.
βœ”οΈ Senang dibentuk.
βœ”οΈ Sesuai dipakai utk semua majlis.
βœ”οΈ Ada lebih 60 pilihan warna.
βœ”οΈ Ada bidang 45 & 55.
.
.
❌ Tidak mudah kedut.

Utk order boleh terus WHATSSPP πŸ‘‡ .
.
+6010 841 6181
+6010 841 6181
+6010 841 6181

#TudungBawal #TudungBawalMurah #BawalMurah #BawalTerkini #BorongTudung #TudungBawalLelong #TudungMurah #TudungBawalManik #BawalManik #bawaldiamond #jubahmurah #blouselelong #bawaltabur #amyrarosli #bawalairis #laralana #meletop #bawallilit #bawalbidang45 #bawalbidang55 #malaysiaonlineshopping #bajuterkini #bawalvoile #bajukurungmurah #bawalsquare #bawalpremium #hidayupremium #airispremium #merdekaraya


0

BAWAL CHIFFON VOILE BIDANG 50

Material : Chiffon voile premiun
Bidang 50
Type : square scarf
10 color menarik
Senang dibentuk
Selesa & tidak panas .
Harga : RM25
Postage : RM7 sm / RM11 ss ( 1 parcel muat 4 helai )

#tudungbawal #bawalchiffon #tudungmurah #ig_captures #instadaily #malaysiashop


0

Bawal Chiffon Bidang 45 πŸ’•
.
Price : RM15 exc pos
Material : Heavy Chiffon
.
🌸 kain yg lembut
🌸 harga berpatutan
.
available :
Cherry Red
Gold
Lime Green
Light Grey
Plum
Lavender
Brown
Dusty Pink
Teal
Black

#bawalchiffon #bawalchiffonbidang45 #bawalbidang45 #tudungchiffon #bawalkuantan #bawalpahang #tudungpahang #tudungkuantan #bawalmurah #bawalcantik #tudungmurah #tudungcantik #kuantan #pahang #kuantanpahang #codbukitsagu #codump #codumpgambang


0

BAWAL CHIFFON VOILE BIDANG 50

Material : Chiffon voile premiun
Bidang 50
Type : square scarf
10 color menarik
Senang dibentuk
Selesa & tidak panas .
Harga : RM25
Postage : RM7 sm / RM11 ss ( 1 parcel muat 4 helai )

#tudungbawal #bawalchiffon #tudungmurah #ig_captures #instadaily #malaysiashop


0

Bawal Chiffon Bidang 45 πŸ’•
.
Price : RM15 exc pos
Material : Heavy Chiffon
.
🌸 kain yg lembut
🌸 harga berpatutan
.
available :
Cherry Red
Gold
Lime Green
Light Grey
Plum
Lavender
Brown
Dusty Pink
Teal
Black

#bawalchiffon #bawalchiffonbidang45 #bawalbidang45 #tudungchiffon #bawalkuantan #bawalpahang #tudungpahang #tudungkuantan #bawalmurah #bawalcantik #tudungmurah #tudungcantik #kuantan #pahang #kuantanpahang #codbukitsagu #codump #codumpgambang


0

BAWAL CHIFFON VOILE BIDANG 50

Material : Chiffon voile premiun
Bidang 50
Type : square scarf
10 color menarik
Senang dibentuk
Selesa & tidak panas .
Harga : RM25
Postage : RM7 sm / RM11 ss ( 1 parcel muat 4 helai )

#tudungbawal #bawalchiffon #tudungmurah #ig_captures #instadaily #malaysiashop


0

Bawal Chiffon Bidang 45 πŸ’•
.
Price : RM15 exc pos
Material : Heavy Chiffon
.
🌸 kain yg lembut
🌸 harga berpatutan
.
available :
Cherry Red
Gold
Lime Green
Light Grey
Plum
Lavender
Brown
Dusty Pink
Teal
Black

#bawalchiffon #bawalchiffonbidang45 #bawalbidang45 #tudungchiffon #bawalkuantan #bawalpahang #tudungpahang #tudungkuantan #bawalmurah #bawalcantik #tudungmurah #tudungcantik #kuantan #pahang #kuantanpahang #codbukitsagu #codump #codumpgambang


0

Promo printed shawl
πŸ’RM39/pc, buy 3 for RM100
πŸ“² Whatsapp +6011-18616244

#shawlmurah #shawlmurahmalaysia #tudung #tudungmurah #tudungmurahmalaysia


0

Bawal Chiffon Bidang 45 πŸ’•
.
Price : RM15 exc pos
Material : Heavy Chiffon
.
🌸 kain yg lembut
🌸 harga berpatutan
.
available :
Cherry Red
Gold
Lime Green
Light Grey
Plum
Lavender
Brown
Dusty Pink
Teal
Black

#bawalchiffon #bawalchiffonbidang45 #bawalbidang45 #tudungchiffon #bawalkuantan #bawalpahang #tudungpahang #tudungkuantan #bawalmurah #bawalcantik #tudungmurah #tudungcantik #kuantan #pahang #kuantanpahang #codbukitsagu #codump #codumpgambang


0

Tudung Bawal Chiffon murah2 je kita jual. Limited stok, so siapa cepat dia dapat. Ada 10% diskaun lagi!! 😍😍 ✨ Senang bentuk ✨
✨ Design mengerlip ✨
✨ Bidang 45 ✨
✨ Diskaun 10% ✨

#sayajual #sayajualtudung #tudungbawal #bawalchiffon #bawaldiamond #bawaltabur #tudungcantik #tudungmurah #bawalmurah #bawaltabur #hijabmalaysia #bawalcantik #tudungbawalchiffon #sayajualonline #bawallover #tudungbawalchiffon


0

Bawal Chiffon Bidang 45 πŸ’•
.
Price : RM15 exc pos
Material : Heavy Chiffon
.
🌸 kain yg lembut
🌸 harga berpatutan
.
available :
Cherry Red
Gold
Lime Green
Light Grey
Plum
Lavender
Brown
Dusty Pink
Teal
Black

#bawalchiffon #bawalchiffonbidang45 #bawalbidang45 #tudungchiffon #bawalkuantan #bawalpahang #tudungpahang #tudungkuantan #bawalmurah #bawalcantik #tudungmurah #tudungcantik #kuantan #pahang #kuantanpahang #codbukitsagu #codump #codumpgambang


0

MINGGU TERAKHIR PROMOSI !!!
PROMOSI RAYA HAJI 2018
(Promo Sampai 17 Ogos Sahaja)
======================
K1.Soft Pink
K2.Lime Green
K3.Peach
K4.Magenta
K5.Dark Emelard
K6.Lite Blue
K7.Belachan
K8.Black
K9.Purple
K10.Electric Blue
K11.Cream
K12.Mulberry
K13.Green Turquoise
K14.Grey
K15.Milo
K16.Dark Chocolate
K17.Emelard Green
K18.Mustard
K19.Blue Turquoise
K20.Shocking Pink
K21.Red Chili
K22.Maroon
K23.Latte
K24.Lite Lavender
K25.Mint Green
K26.Olive
K27.Coklat Gold
K28.Navy Blue

SEMPENA PROMOSI RAYA HAJI
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ Dapatkan 7 Helai hanya RM100
(Harga Biasa: 6 Helai RM100) ⚠️Sah sehingga 17 Ogos 2018 πŸ“ŒMaterial Heavy Chiffon
πŸ“Œ3 Style, Easy & Simple to Wear
πŸ“ŒTidak Perlu Pin (Option)
πŸ“ŒKain Selesa & Kualiti
πŸ“ŒKain Mudah dibentuk
πŸ“Œ28 Pilihan Warna
πŸ“ŒBoleh Campur2 Warna Pilihan

Tetapkan COLOUR &Β  Hubungi segera Linnie untuk Pembelian & Pertanyaan lanjutπŸ‘‡
http://www.wasap.my/60133122002/Tudung5Saat

#zahraascarve #tudungmurah #tudunghubs #bawalcrepemurah #bawalcrepematte #bawalcantik #bawalcrepeplain #bawallabuh #tudunglabuh #instantshawlmurah #instantshawllabuh #bawalglitterb60 #bawalglitter #shawlglitter #shawllabuh #shawlglitterbidang60 #pemborongtudung #neelofa #neelofahijab #neelofahijabmurah #tudung #tudungruffle #tudungpeople #shawl


0

Bawal Chiffon Bidang 45 πŸ’•
.
Price : RM15 exc pos
Material : Heavy Chiffon
.
🌸 kain yg lembut
🌸 harga berpatutan
.
available :
Cherry Red
Gold
Lime Green
Light Grey
Plum
Lavender
Brown
Dusty Pink
Teal
Black

#bawalchiffon #bawalchiffonbidang45 #bawalbidang45 #tudungchiffon #bawalkuantan #bawalpahang #tudungpahang #tudungkuantan #bawalmurah #bawalcantik #tudungmurah #tudungcantik #kuantan #pahang #kuantanpahang #codbukitsagu #codump #codumpgambang


0

MINGGU TERAKHIR PROMOSI !!!
PROMOSI RAYA HAJI 2018
(Promo Sampai 17 Ogos Sahaja)
======================
K1.Soft Pink
K2.Lime Green
K3.Peach
K4.Magenta
K5.Dark Emelard
K6.Lite Blue
K7.Belachan
K8.Black
K9.Purple
K10.Electric Blue
K11.Cream
K12.Mulberry
K13.Green Turquoise
K14.Grey
K15.Milo
K16.Dark Chocolate
K17.Emelard Green
K18.Mustard
K19.Blue Turquoise
K20.Shocking Pink
K21.Red Chili
K22.Maroon
K23.Latte
K24.Lite Lavender
K25.Mint Green
K26.Olive
K27.Coklat Gold
K28.Navy Blue

SEMPENA PROMOSI RAYA HAJI
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ Dapatkan 7 Helai hanya RM100
(Harga Biasa: 6 Helai RM100) ⚠️Sah sehingga 17 Ogos 2018 πŸ“ŒMaterial Heavy Chiffon
πŸ“Œ3 Style, Easy & Simple to Wear
πŸ“ŒTidak Perlu Pin (Option)
πŸ“ŒKain Selesa & Kualiti
πŸ“ŒKain Mudah dibentuk
πŸ“Œ28 Pilihan Warna
πŸ“ŒBoleh Campur2 Warna Pilihan

Tetapkan COLOUR &Β  Hubungi segera Linnie untuk Pembelian & Pertanyaan lanjutπŸ‘‡
http://www.wasap.my/60133122002/Tudung5Saat

#zahraascarve #tudungmurah #tudunghubs #bawalcrepemurah #bawalcrepematte #bawalcantik #bawalcrepeplain #bawallabuh #tudunglabuh #instantshawlmurah #instantshawllabuh #bawalglitterb60 #bawalglitter #shawlglitter #shawllabuh #shawlglitterbidang60 #pemborongtudung #neelofa #neelofahijab #neelofahijabmurah #tudung #tudungruffle #tudungpeople #shawl


1

Bawal Chiffon Bidang 45 πŸ’•
.
Price : RM15 exc pos
Material : Heavy Chiffon
.
🌸 kain yg lembut
🌸 harga berpatutan
.
available :
Cherry Red
Gold
Lime Green
Light Grey
Plum
Lavender
Brown
Dusty Pink
Teal
Black

#bawalchiffon #bawalchiffonbidang45 #bawalbidang45 #tudungchiffon #bawalkuantan #bawalpahang #tudungpahang #tudungkuantan #bawalmurah #bawalcantik #tudungmurah #tudungcantik #kuantan #pahang #kuantanpahang #codbukitsagu #codump #codumpgambang


0

πŸ”₯ New Arrival πŸ”₯
.
.
🌺 BAWAL PAISLEY 🌺
.
Size : Bidang 45
Material : Satin
.
Harga : RM 15 / sehelai ( exclude postage )
.
.
πŸ“± Order ? Whatsapp 019 - 2256253 ( link di bio )
.
#bawal #bawalsatin #satin #sayajual #sayajualtudung #hijabstyle #hijabista #sayajualtudungmurah #jualmurah #bazzarmalaysia #bazarpaknil #bazzarpaknil #tudung #hijablicious #bazarmalaysia #jualonline #instashop #tudungmurah #hijabfashion #trustedseller #zfbawal


0

Orang kata peminat corak bunga ni orangnya ada exotic beauty dan sentiasa mencuri perhatian . Nampak muda 10 tahun gitu 😍

Sama la dengan kain baru ROYAL SILK PREMIUM EXCLUSIVE kami ni. Corak bunga suwit ni kalau kakak cantik pakai, hari yang moody terus bertukar happy. Daripada rupa tukang masak istana terus berseri macam puteri. Lembut dan sejuknya kain ni buat kakak terbuai fefeeling petik bunga tepian desa pagi pagi. Aishhh 😍

Nanti kakak cantik rasa sendiri, kain ni memang selesa dipakai sepanjang hari. Boleh buat kakak lupa baju yang dipakai dari pagi walaupun dah malam hari. Nasib baik mak mertua kakak mulutnya tak berbunyi tanya kakak dah mandi ke belum ni πŸ˜‚ ❀️SEPASANG 4 METER RM55❀️

Dah la weh, ajommm sambung belek belek kain baru yang mana satu menusuk kalbu. Dah tahu mana satu tertusuk kang cepat cepat KLIK LINK kak BIO tau. ❀️

Kang habis Tipah, ko jangan nangis kalau taknak KakFar bermuka bengis. Eheeee πŸ˜…

#janganbencicintaku
#cikgumalaysia
#naelofarhijab
#aidijuma
#radiusite
#sugarscarf
#ariani
#tudungruffle
#duckscarves
#alhumaira
#tudungpeople
#owlbynd
#cakenis
#sayamasak
#bawal
#bawalexclusive
#fareeda
#tudung
#kainpasang
#tudungmurah
#tudungmurahmalaysia
#shawlmurah
#tudungraya


0

Orang kata peminat corak bunga ni orangnya ada exotic beauty dan sentiasa mencuri perhatian . Nampak muda 10 tahun gitu 😍

Sama la dengan kain baru ROYAL SILK PREMIUM EXCLUSIVE kami ni. Corak bunga suwit ni kalau kakak cantik pakai, hari yang moody terus bertukar happy. Daripada rupa tukang masak istana terus berseri macam puteri. Lembut dan sejuknya kain ni buat kakak terbuai fefeeling petik bunga tepian desa pagi pagi. Aishhh 😍

Nanti kakak cantik rasa sendiri, kain ni memang selesa dipakai sepanjang hari. Boleh buat kakak lupa baju yang dipakai dari pagi walaupun dah malam hari. Nasib baik mak mertua kakak mulutnya tak berbunyi tanya kakak dah mandi ke belum ni πŸ˜‚ ❀️SEPASANG 4 METER RM55❀️

Dah la weh, ajommm sambung belek belek kain baru yang mana satu menusuk kalbu. Dah tahu mana satu tertusuk kang cepat cepat KLIK LINK kak BIO tau. ❀️

Kang habis Tipah, ko jangan nangis kalau taknak KakFar bermuka bengis. Eheeee πŸ˜…

#janganbencicintaku
#cikgumalaysia
#naelofarhijab
#aidijuma
#radiusite
#sugarscarf
#ariani
#tudungruffle
#duckscarves
#alhumaira
#tudungpeople
#owlbynd
#cakenis
#sayamasak
#bawal
#bawalexclusive
#fareeda
#tudung
#kainpasang
#tudungmurah
#tudungmurahmalaysia
#shawlmurah
#tudungraya


1

Orang kata peminat corak bunga ni orangnya ada exotic beauty dan sentiasa mencuri perhatian . Nampak muda 10 tahun gitu 😍

Sama la dengan kain baru ROYAL SILK PREMIUM EXCLUSIVE kami ni. Corak bunga suwit ni kalau kakak cantik pakai, hari yang moody terus bertukar happy. Daripada rupa tukang masak istana terus berseri macam puteri. Lembut dan sejuknya kain ni buat kakak terbuai fefeeling petik bunga tepian desa pagi pagi. Aishhh 😍

Nanti kakak cantik rasa sendiri, kain ni memang selesa dipakai sepanjang hari. Boleh buat kakak lupa baju yang dipakai dari pagi walaupun dah malam hari. Nasib baik mak mertua kakak mulutnya tak berbunyi tanya kakak dah mandi ke belum ni πŸ˜‚ ❀️SEPASANG 4 METER RM55❀️

Dah la weh, ajommm sambung belek belek kain baru yang mana satu menusuk kalbu. Dah tahu mana satu tertusuk kang cepat cepat KLIK LINK kak BIO tau. ❀️

Kang habis Tipah, ko jangan nangis kalau taknak KakFar bermuka bengis. Eheeee πŸ˜…

#janganbencicintaku
#cikgumalaysia
#naelofarhijab
#aidijuma
#radiusite
#sugarscarf
#ariani
#tudungruffle
#duckscarves
#alhumaira
#tudungpeople
#owlbynd
#cakenis
#sayamasak
#bawal
#bawalexclusive
#fareeda
#tudung
#kainpasang
#tudungmurah
#tudungmurahmalaysia
#shawlmurah
#tudungraya


0

Orang kata peminat corak bunga ni orangnya ada exotic beauty dan sentiasa mencuri perhatian . Nampak muda 10 tahun gitu 😍

Sama la dengan kain baru ROYAL SILK PREMIUM EXCLUSIVE kami ni. Corak bunga suwit ni kalau kakak cantik pakai, hari yang moody terus bertukar happy. Daripada rupa tukang masak istana terus berseri macam puteri. Lembut dan sejuknya kain ni buat kakak terbuai fefeeling petik bunga tepian desa pagi pagi. Aishhh 😍

Nanti kakak cantik rasa sendiri, kain ni memang selesa dipakai sepanjang hari. Boleh buat kakak lupa baju yang dipakai dari pagi walaupun dah malam hari. Nasib baik mak mertua kakak mulutnya tak berbunyi tanya kakak dah mandi ke belum ni πŸ˜‚ ❀️SEPASANG 4 METER RM55❀️

Dah la weh, ajommm sambung belek belek kain baru yang mana satu menusuk kalbu. Dah tahu mana satu tertusuk kang cepat cepat KLIK LINK kak BIO tau. ❀️

Kang habis Tipah, ko jangan nangis kalau taknak KakFar bermuka bengis. Eheeee πŸ˜…

#janganbencicintaku
#cikgumalaysia
#naelofarhijab
#aidijuma
#radiusite
#sugarscarf
#ariani
#tudungruffle
#duckscarves
#alhumaira
#tudungpeople
#owlbynd
#cakenis
#sayamasak
#bawal
#bawalexclusive
#fareeda
#tudung
#kainpasang
#tudungmurah
#tudungmurahmalaysia
#shawlmurah
#tudungraya


0

Assalamualaikum, selamat petang
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
TUDUNG SULAM
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
πŸ”ΈοΈ bunga sulam πŸ”ΈοΈ soft awning
πŸ”ΈοΈ chiffon
*sementara stok masih ada
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
Jom pilih koleksi dari Butik Aisy Emmie 🀩
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
Waktu urusniaga : 10pagi - 6 petang
*setiap hari, JUMAAT CUTI
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
#tudungbudak #tudungsarung #shawl #tudungmurah #shawlmurah #tudungnurkasih #tudunginstant #tudungbawal #selendang #shawlsatinsilk #shawlbubblesilk #shawlchiffon #bawalchiffon #bawalcotton #snowcap #tudungbudakinstant #tudungriben #tudungberlian #bawalbidang45 #bawalbidang50 #bawalbidang60 #tudungXL #tudungselesa #tudungmanik #bawalmanik #kedaitudungterengganu #kedaitudungmarang #kedaitudung #marang #terengganu


0

Dah lunch ke tu? Akk br je sudah. Sebelum sambung keje...apa kata cuci mata dl dgn bawal mirabelle paris love ni. Corak cute jek. RM25 jer sehelai tak termasuk postage.
.
Order : whatsapp 013.9886355 ❀️
.
#helenaroze #helenarozes #bawal #tudungbawal #hijab #tudungraya #mirabellebawal #bawalkekaboo #mirabellas #kekaboolovers #helenarozescarfs #cikgu #cikgumalaysia #kerjakerajaan #surirumah #uthm #kerjakosong #nurse #tudungonline #tudungmurah #tudungcorak #sayajualtudung #lecollection #swarovski #tudungbawalswarovski


0

Supyer cadar

JALUR ARMA
Cadar fitted 5 in 1
Rm135 sem
Rm145 ss

1 cadar fitted
1 comfeter tebal
2 sarung bantal kepala
1 sarung bantal peluk
Saiz queen/KING
100% cotton

Berminat untuk pertanyaan & oder
sila klik link ini βœ”οΈπŸ‘‡ http://www.wasap.my/60182989160

@ KLIK LINK PAGES
Arafiatul Baju Kurung Peplum Dress Jubah - https://www.facebook.com/ArafiatulBajuKurungPeplumDressJubah

https://www.facebook.com/Amy-Others-E-shop-1432421813653382/

#igreview #reviewig
#blousechiffon #blouseplussize
#sayajualjubahmurah #sayajualmurah2 #sayajualdress #sayajualdressmurah #sayajualbajukurung #dresswanita #bazaarpaknil #bazaarintagram #barangmurah #jubahplussize #dressplussize #kasutsandalmurah #handbagmurah #tudungmurah
#berbagaikoleksi #dresswithcardigan
#kainpasangmurah
#kainpasangdullsatinmurah
#kainelamurah
#dullsatin
#jubahcantik
#jubahdullsatin
#nursingkurung
#handbags
#kasut
#kasutmurahΕ₯


0

BAWAL AARA BASIC
.
.
Ni testimoni customer yang pakai BAWAL AARA BASIC B50.. kaler DARK MAROON.. .
CANTIK KAN? .
.
Ape tunggu lagi meh grab cepat.. .
.
Berapa rm???
.
.
RM35 jeee...
.
.
pakej combo rm130 4 helai sis..
.
.
.
PM 01135312328 FOR BOOKING ORDER ;) .
.
#tudung #tudungmurah #bawalmurah #instantshawl #shawlmurah #sale #tudungsale #escarvesnegerisembilan #hayathijabnegerisembilan #bawalturkey #bawalsaudiamurah #bawalhelwamurah #bawalbercorak #bawalplain #doubleloop #murah #saletudung #jualtudung #tudungcantik #tudungonline #tudungturki #tudungchiffon #tudungpucci #tudungfareeda #tudunginstant #tudungbidang50 #tudungbidang55 #tudungterkini #tudungborong #saudiaborong


0

Supyer cadar

JALUR ARMA
Cadar fitted 5 in 1
Rm135 sem
Rm145 ss

1 cadar fitted
1 comfeter tebal
2 sarung bantal kepala
1 sarung bantal peluk
Saiz queen/KING
100% cotton

Berminat untuk pertanyaan & oder
sila klik link ini βœ”οΈπŸ‘‡ http://www.wasap.my/60182989160

@ KLIK LINK PAGES
Arafiatul Baju Kurung Peplum Dress Jubah - https://www.facebook.com/ArafiatulBajuKurungPeplumDressJubah

https://www.facebook.com/Amy-Others-E-shop-1432421813653382/

#igreview #reviewig
#blousechiffon #blouseplussize
#sayajualjubahmurah #sayajualmurah2 #sayajualdress #sayajualdressmurah #sayajualbajukurung #dresswanita #bazaarpaknil #bazaarintagram #barangmurah #jubahplussize #dressplussize #kasutsandalmurah #handbagmurah #tudungmurah
#berbagaikoleksi #dresswithcardigan
#kainpasangmurah
#kainpasangdullsatinmurah
#kainelamurah
#dullsatin
#jubahcantik
#jubahdullsatin
#nursingkurung
#handbags
#kasut
#kasutmurahΕ₯


0

Cantik kan ?? Kalau berminat boleh pm sis
Whatsapp link kat bio
Ataupun
Dm ig sis
#tudungraya
#tudungmurah
#tudung
#cantikgilers
#grabnow
#hargabaekpunya


0

Hai korang semua dah order #AyraSquare ni ke belum?? .
Kalau belum cepat2 order 😱 sebabnya kemungkinan malam ni tamat EARLY BIRD PRICE tuhh..
.
Harga dia sangatlah Durian Runtuh!! Biasanya bila ada special price ni stock cepat habis 😭
.
Jadi siapa yang dah berkenan tu cepat2 klik link kat bio ya untuk order sepantas kilat ⚑️⚑️
.
#Tudunglabuh #tudungmurah #bawalsquircle #bawalantistress #bawalantikedut
#bawalbucusquare #wanitamuslimah #purdah #dsanafarahin #dropshipanafarahin #farahinlovers #teamfarahin157 #bawalchiffon #bawalsakura #bawalaritachi #bawalbidang60 #bawalbidang50 #tudunglabuhmaniktabur #tudungbawalsakura #tudungsenangbentuk #sakurabasic #bawalraysha #awningsenangbentuk #tudungbawalaritachilabuh #bawalairtachimurah #bawallabuhmaniktabur #awningantistarch #bawalmattechiffon #ayrasquare


0

BAWAL AARA BASIC
.
.
Ni testimoni customer yang pakai BAWAL AARA BASIC B50.. .kaler STONE BLUE
.
CANTIK KAN? .
.
Ape tunggu lagi meh grab cepat.. .
.
Berapa rm???
.
.
RM35 jeee...
.
.
pakej combo rm130 4 helai sis..
.
.
.
PM 01135312328 FOR BOOKING ORDER ;) .
.
#tudung #tudungmurah #bawalmurah #instantshawl #shawlmurah #sale #tudungsale #escarvesnegerisembilan #hayathijabnegerisembilan #bawalturkey #bawalsaudiamurah #bawalhelwamurah #bawalbercorak #bawalplain #doubleloop #murah #saletudung #jualtudung #tudungcantik #tudungonline #tudungturki #tudungchiffon #tudungpucci #tudungfareeda #tudunginstant #tudungbidang50 #tudungbidang55 #tudungterkini #tudungborong #saudiaborong


0

πŸ§•πŸ» *TUDUNG BAWAL CHIFFON* πŸ§•πŸ» Bidang 45 : *RM15*

Bidang 50 & 60 : *RM20*

Bawal chiffon diamond bidang 50 : *RM25* πŸ‘†πŸΌexclude postage🌚 πŸƒπŸ»β€β™€FREE COD AREA UNISZA,GONG BADAK, UMT
#tudung #tudungmurah #tudungbawalcantikmurah #tudungchiffonmurah #tudunghargastudent #uniszapastitahu #unisza #umt #sukanuniversiti #usahawanDYXY


0

CHOOCO APA? CHOOCOBY! DENGAN PILIHAN 7 TOPPING ENAK LAGI MENGENYANGKAN!
.
.
=============
Apa yang best Choocoby ni
=============
.
.
<3 Coklat yang banyak
<3 Bertih beras yang ranggup
<3 Tak perlu rendam. Boleh terus makan
<3 Harga berpatutan
<3 Mudah disimpan
<3 Coklat sedia cair dan boleh dimakan terus
<3 Rasa Choocoby sedap yakmattt
.
.
Berminat menjadi agent/belian borong?
.
Semuanya sedap sedap belaka??..teringin nak cuba?
.
WhatsApp admin untuk detail lebih lanjut:
.
016-791 0446
.
Atau lebih mudah klik link di bio ni terus masuk ke WhatsApp Admin.
.
.
#choocoby #coklat #coklatinjar #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #chocolateinjarmurah #gift #doorgift #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftbotol #doorgiftaqiqah #bazaarpaknil #bazarpaknil #bajuraya #tudung #tudungmurah #shawl #shawlmurah #handbagmurahΒ  #jualonline #instashopmalaysia #instashop #malaysia #kualalumpur #shahalam


1

🌊 Sailor* ⛡️
- Sailor design bertema minimalis lautan yang sangat cute dengan ada kapal layar ⛡️ , rumah api βš“οΈdan lain lagi. Ditambah dengan kilauan kristal 🌠 korean, pastinya menjadi koleksi yang harus di miliki

#malaysiaku
#malaysia
#negarakumalaysia
#tudungbawal
#merdeka
#bawaltia#bawalprinted#bawalmurah#borongtudung#terbaik#shawlplain#bawalplain#shawl#bawalsatin#koreansilk#bawalchiffon#jubah#uum#uitm#ukm#tudungmurah#tudungbawal#unikl#ootd#tv3#bajuraya#jubah#handsock#reviewmalaysia#cintabukankristal


0

Satin scarf
RM 15 sehelai (exclude postage)
Beli 10 helai dapat FREE postage

postage RM 8sm / RM 12ss
βœ”οΈ Bidang 43
βœ”οΈ Senang dibentuk
βœ”οΈ Tak rasa pekak bila pakai
βœ”οΈ Material kain sedap & sejuk
βœ”οΈ Memang rasa selesa pakai even tanpa inner
.
.
Jom grab awal sebelum stok habisπŸ™ˆ
.
Nak nak lagi tengah musim konvo bulan 10 nanti. Beli awal-awal, dah tak payah nak kalut cari 🀩
.
.
.
#tudungsatin #tudungrm15 #tudungmalaysia #tudungmalaysiamurah
#konvo2018 #ootdkonvo #tudungmurah #bawalsatin #bawalsatinmurah #peminatbawal #peminatbawalsatin


0

Assalamualaikum.
.
Bawal Dwicolour βœ… Beli 1 tudung dapat 2 warna tau, depan dan belakang warna yang berbeza, SUPER DUPER JIMAT πŸ˜‹
.
Material : Soft Bubble

Available Size :
* Bidang 50 - 1.3m x 1.3m
* Bidang 60 - 1.5m x 1.5m
.
Harga

1 Helai - RM36 FREE POSTAGE
3 Helai - RM95 FREE POSTAGE .
.

#TudungBawal #FZNISA #TudungBawalByFZNISA #TudungBawalRawdha #BawalRawdha #BawalRasyeqa #ChiffonCerutti #bidang50 #bidang60 #HakakJual #TudungMurah #TudungLabuh #shawl #ShawlLabuh #WideShawl #TudungBawalBidang50 #TudungBawalBidang60 #TudungBawalHeavyChiffon #HeavyChiffon #BawalChiffon #ChiffonPremium #BawalPrinted #TudungBawalPrinted #tudungbawalchiffon #tudungbawalchiffonpremium #dwicolor #Bawaldwicolor #bawalmurah #tudungbawalchiffon


0

Satin scarf
RM 15 sehelai (exclude postage)
Beli 10 helai dapat FREE postage

postage RM 8sm / RM 12ss
βœ”οΈ Bidang 43
βœ”οΈ Senang dibentuk
βœ”οΈ Tak rasa pekak bila pakai
βœ”οΈ Material kain sedap & sejuk
βœ”οΈ Memang rasa selesa pakai even tanpa inner
.
.
Jom grab awal sebelum stok habisπŸ™ˆ
.
Nak nak lagi tengah musim konvo bulan 10 nanti. Beli awal-awal, dah tak payah nak kalut cari 🀩
.
.
.
#tudungsatin #tudungrm15 #tudungmalaysia #tudungmalaysiamurah
#konvo2018 #ootdkonvo #tudungmurah #bawalsatin #bawalsatinmurah #peminatbawal #peminatbawalsatin


0

Satin scarf
RM 15 sehelai (exclude postage)
Beli 10 helai dapat FREE postage

postage RM 8sm / RM 12ss
βœ”οΈ Bidang 43
βœ”οΈ Senang dibentuk
βœ”οΈ Tak rasa pekak bila pakai
βœ”οΈ Material kain sedap & sejuk
βœ”οΈ Memang rasa selesa pakai even tanpa inner
.
.
Jom grab awal sebelum stok habisπŸ™ˆ
.
Nak nak lagi tengah musim konvo bulan 10 nanti. Beli awal-awal, dah tak payah nak kalut cari 🀩
.
.
.
#tudungsatin #tudungrm15 #tudungmalaysia #tudungmalaysiamurah
#konvo2018 #ootdkonvo #tudungmurah #bawalsatin #bawalsatinmurah #peminatbawal #peminatbawalsatin


0

MAKAN KARI BOLEH TURUN BERAT.
.
Haa kan..kari pun ade dalam menu turun berat.. ini kari versi sihat.. nanti saya akan sharekan resepi 😘.
.
Turun berat tanpa berlapar. UNTUK PERTANYAAN & PENDAFTARAN PROGRAM ADVANCE COACHING-TRANSFORMASI KURUS ONLINE.
.
.
Coach Atie πŸ“² 0136288127
Coach Pemakanan 12 tahun
πŸ“ŒMenu sihat
πŸ“ŒTips kurus tanpa berlapar.
.
Kurus & Fit - Eat Right Stay Fit with Advance Coaching T.E.A.M Power❀️Fit Malaysia .
.

#kurustanpaberlapar #jomkurus #kurus #powerfitkl #kasutbata #diet #coachkurus #nakkurus #dietkalori #zumba #menusihat #dietherbalife #fattzura #tipskurus #protein #kurusselepasbersalin #kurusmudah #kuruscepat #tipskurus #tipsturunberat #pilkurus #bajubesar #tudungmurah #ruangrezekihanania #tipssusumeriah #tipsturunberat #kuruscepat #janganbencicintaku


0

Satin scarf
RM 15 sehelai (exclude postage)
Beli 10 helai dapat FREE postage

postage RM 8sm / RM 12ss
βœ”οΈ Bidang 43
βœ”οΈ Senang dibentuk
βœ”οΈ Tak rasa pekak bila pakai
βœ”οΈ Material kain sedap & sejuk
βœ”οΈ Memang rasa selesa pakai even tanpa inner
.
.
Jom grab awal sebelum stok habisπŸ™ˆ
.
Nak nak lagi tengah musim konvo bulan 10 nanti. Beli awal-awal, dah tak payah nak kalut cari 🀩
.
.
.
#tudungsatin #tudungrm15 #tudungmalaysia #tudungmalaysiamurah
#konvo2018 #ootdkonvo #tudungmurah #bawalsatin #bawalsatinmurah #peminatbawal #peminatbawalsatin


1

Satin scarf
RM 15 sehelai (exclude postage)
Beli 10 helai dapat FREE postage

postage RM 8sm / RM 12ss
βœ”οΈ Bidang 43
βœ”οΈ Senang dibentuk
βœ”οΈ Tak rasa pekak bila pakai
βœ”οΈ Material kain sedap & sejuk
βœ”οΈ Memang rasa selesa pakai even tanpa inner
.
.
Jom grab awal sebelum stok habisπŸ™ˆ
.
Nak nak lagi tengah musim konvo bulan 10 nanti. Beli awal-awal, dah tak payah nak kalut cari 🀩
.
.
.
#tudungsatin #tudungrm15 #tudungmalaysia #tudungmalaysiamurah
#konvo2018 #ootdkonvo #tudungmurah #bawalsatin #bawalsatinmurah #peminatbawal #peminatbawalsatin


0

Satin scarf
RM 15 sehelai (exclude postage)
Beli 10 helai dapat FREE postage

postage RM 8sm / RM 12ss
βœ”οΈ Bidang 43
βœ”οΈ Senang dibentuk
βœ”οΈ Tak rasa pekak bila pakai
βœ”οΈ Material kain sedap & sejuk
βœ”οΈ Memang rasa selesa pakai even tanpa inner
.
.
Jom grab awal sebelum stok habisπŸ™ˆ
.
Nak nak lagi tengah musim konvo bulan 10 nanti. Beli awal-awal, dah tak payah nak kalut cari 🀩
.
.
.
#tudungsatin #tudungrm15 #tudungmalaysia #tudungmalaysiamurah
#konvo2018 #ootdkonvo #tudungmurah #bawalsatin #bawalsatinmurah #peminatbawal #peminatbawalsatin


0

What was your 2018 ny resolution?
πŸ˜πŸ˜ŽπŸ˜‹πŸ˜‰
#Slimfit program
come join me... contact : 012-3865720
#nakkurus #buanglemak #tudungmurah #turunberatonline #zumba #kurusdarirumah #HerbalifeNutrition #eatclean #Fitness #KevinZahri #Herbalife24


0

RAYA HAJI SALE‼️‼️
β€’β€’β€’β€’β€’OPEN ORDERβ€’β€’β€’β€’β€’
BAWAL TABUR SS10 @ SS20 by @bscarf_co

RM12 SAHAJA!!!
RM12 SAHAJA!!!
RM12 SAHAJA!!!
.
YANG PENTING‼️
BOLEH REQUEST SAIZ BERLIAN SS10/SS20 & WARNA BERLIAN uolsss 😍😍 .
Valid 15-21 August 2018
.
✨Material Cotton PREMIUM (no.2)
✨Bidang 45
✨70+ pilihan warna
✨Senang dibentuk
✨Senang digosok
✨BerkualitiπŸ’―
.
πŸ“²0139672670
πŸ“²0139672670
.
#tudungbawal #bawaltabur #broochmurah #bawalbee #BawalCrownBorong #bawalplain #bawaldiamond #bawaldiamondmurah #bawalkeliling #bawalkangaroo #bawalhidayu #bawalairis #bawalaidijuma #bawalheavychiffon #tudung #tudungneelofa #tudungnikah #tudungmurah #bawal #bawalno1 #bawalno2 #bawalraya #ootd #bawalairis #bawalartie #bawallabuh #bawalcorak #bawalbidang60 #bawalkelantan


0

LOBELIA I BLACK 🌼
.
LIMITED PIECE !!!
.
EMERALD SOLD OUT !!!
.
Special hari ni 4 SAHAJA org terawal dpt harga special 😍 ws cepatt!!
.
NAYLAA LUXÈ BAWAL
.
Material : Matte satin PREMIUM
Harga : RM38 TAK MASUK POS
Saiz : 50 inchi (Bidang 50)
Jenis : BAWAL with all CURVE SIDE
.
🌸 Senang bentuk
🌸 Kain sejuk tak panas
🌸 Modern design
🌸 Tidak terlalu licin
🌸 Cutting mini scallop
🌸 19 warna menarik
🌸 Boleh digayakan di acara atau majlis
.
Ws 0177075152 atau tekan je link di bio tau πŸ˜‰
.
#naylaaluxΓ©bawal #bawal #tudungsarung #bawalmurah #bidang50 #tudungsouk #uia #ukm #uitm #uum #miniskirt #extender #sayajual #miniskirtmurah #coverlybyme #teamdropshipcoverly #azfaagent #dropship #mattesatin #kainsejuk #muslimah #miniskirtmuslimah #tudungmurah #naylaabasichijab #naylaaluxebawal #azfaboutique #coverlymy #mattesatin


1

Penjimatan sehingga RM90 😱πŸ”₯. Harga asal RM189 kini menjadi RM99 je murah giler!!!! .
.
Kalau anda masih mencari baju kurung untuk digayakan semasa raya haji, apa kata cuba kurung Blossom Red Cherry ni. Material kurung jenis satin exclusive pasti nampak sweet je ketika memakainya πŸ’•πŸ’• Hehe !
.
.
Wasap Miss Ika ye jika berminat βœ‹πŸ˜€ πŸ“²+60172455886
.
.
#tudungbawal #bawalbidang45 #tudunglabuh #tudungmurah #tudungcantik #tudungraya #tudunginstant #tudungbawalmurah #shawlkeknis #tudungmalaysia #bazaaronline #tudungborong #bazaaronlinemalaysia #tudungsarung #tudungbudak #tudungmurahmalaysia #tudungruffle #tudungviral #tudungchiffon


0

Baju kurung moden Elvyna dihiasi fabrik reben yang comel di lengan baju tentunya membuat anda yang memakai akan kelihatan ayu gitu. Terdapat 3 colour lembut .
.
πŸ’•Light Pink.
.
πŸ’•Baby Blue. .
πŸ’•Peach
.
.
Harga asal RM169 kini kita jual RM129. Anda jimat RM40 di situ 😱πŸ”₯. Fuhhh merecik punya diskaun!!! .
.
Berminat wasap ja βœ‹πŸ˜ πŸ“²+60172455886
.
.
#bawal #bawalmurah #tudung #tudungbawal #tudungmurah #shawl #shawlmurah #shawlchiffon #shawlkeknis #shawlcantik #rayahaji2018 #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #malaysiaonlineshopping #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #busanamuslim #neelofa #busanamuslimah #busanawanita #satin #fattzura


1

CADAR RANTING

MATERIAL COTTON
ONE SET MENGANDUNGI
SAIZ : ( FREE SIZE FIT TO KING)
βœ”οΈ 2 Sarung Bantal
βœ”οΈ 2 Sarung Peluk
βœ”οΈ 1 Cadar Fitted
βœ”οΈ 1 Comforter (selimut tebal) PRICE : RM100 SM
ADD RM15 SS

PROSES ORDER 5 HARI BEKERJA

Berminat untuk pertanyaan & oder
sila klik link ini βœ”οΈπŸ‘‡ http://www.wasap.my/60182989160

@ KLIK LINK PAGES
Arafiatul Baju Kurung Peplum Dress Jubah - https://www.facebook.com/ArafiatulBajuKurungPeplumDressJubah

https://www.facebook.com/Amy-Others-E-shop-1432421813653382/

#igreview #reviewig
#blousechiffon #blouseplussize
#sayajualjubahmurah #sayajualmurah2 #sayajualdress #sayajualdressmurah #sayajualbajukurung #dresswanita #bazaarpaknil #bazaarintagram #barangmurah #jubahplussize #dressplussize #kasutsandalmurah #handbagmurah #tudungmurah
#berbagaikoleksi #dresswithcardigan
#kainpasangmurah
#kainpasangdullsatinmurah
#kainelamurah
#dullsatin
#jubahcantik
#jubahdullsatin
#nursingkurung
#handbags
#kasut
#kasutmurahΕ₯


0

Sayang sekalian.

Ni beza Adra Black & Dark Brown. Walaupun Black belum restock, tapi Dark Brown ada ready stock πŸ‘

Warna Dark Brown ni boleh jadi pengganti Black. Boleh matching dengan pelbagai warna baju juga tau 😊

Asyik-asyik Black ja kan. Kita tukar selera kali ni nak? πŸ˜€

Whatsapp 019 6199 662 untuk order ya πŸ’“


1

SEGIEMPAT
KODE : RF-108 (warna dasar Krem)
Material : POLYCOTTON/ROYAL FINE (bahan ga panas, ga licin, gampang dibentuk, tegak dan melengkung di dahi, dijamin nyaman banget. Jilbab ini @twinstores dijahit tepi rapih, dan berlabel TWINHIJAB)
β€’
BELI 1 Rp35.000
BELI 3 Rp100.000
MINIMAL BELI 10 Rp30.000/pc
β€’
LIMITED STOCK!
-----------------------------
ORDER
WA : +6282113893321
LINE : twinstores
------------------------------
FORMAT ORDER :
β€’NAMA :
β€’NO.HP :
β€’ALAMAT LENGKAP (Kecamatan&kelurahan) :
β€’KODE BARANG :
------------------------------
#twinhijab #availabletwin #royalfine #viney #tudungbawal #tudung #chiffonprinted #bawalchiffon #tudungmalaysia #tudungmurah #instagood #instafashion #fashionmuslim #muslimfashion #instastyle #instabusiness #instapic #hijabfashion #daisy #daisyflower #fashionblogger #fashionweek #scarf #dailyscarf


4

SEGIEMPAT
KODE : RF-107 (warna dasar Pinkpeach)
Material : POLYCOTTON/ROYAL FINE (bahan ga panas, ga licin, gampang dibentuk, tegak dan melengkung di dahi, dijamin nyaman banget. Jilbab ini @twinstores dijahit tepi rapih, dan berlabel TWINHIJAB)
β€’
BELI 1 Rp35.000
BELI 3 Rp100.000
MINIMAL BELI 10 Rp30.000/pc
β€’
LIMITED STOCK!
-----------------------------
ORDER
WA : +6282113893321
LINE : twinstores
------------------------------
FORMAT ORDER :
β€’NAMA :
β€’NO.HP :
β€’ALAMAT LENGKAP (Kecamatan&kelurahan) :
β€’KODE BARANG :
------------------------------
#twinhijab #availabletwin #royalfine #viney #tudungbawal #tudung #chiffonprinted #bawalchiffon #tudungmalaysia #tudungmurah #instagood #instafashion #fashionmuslim #muslimfashion #instastyle #instabusiness #instapic #hijabfashion #daisy #daisyflower #fashionblogger #fashionweek #scarf #dailyscarf


0

SEGIEMPAT
KODE : RF-105 (warna dasar Abu2)
Material : POLYCOTTON/ROYAL FINE (bahan ga panas, ga licin, gampang dibentuk, tegak dan melengkung di dahi, dijamin nyaman banget. Jilbab ini @twinstores dijahit tepi rapih, dan berlabel TWINHIJAB)
β€’
BELI 1 Rp35.000
BELI 3 Rp100.000
MINIMAL BELI 10 Rp30.000/pc
β€’
LIMITED STOCK!
-----------------------------
ORDER
WA : +6282113893321
LINE : twinstores
------------------------------
FORMAT ORDER :
β€’NAMA :
β€’NO.HP :
β€’ALAMAT LENGKAP (Kecamatan&kelurahan) :
β€’KODE BARANG :
------------------------------
#twinhijab #availabletwin #royalfine #viney #tudungbawal #tudung #chiffonprinted #bawalchiffon #tudungmalaysia #tudungmurah #instagood #instafashion #fashionmuslim #muslimfashion #instastyle #instabusiness #instapic #hijabfashion #daisy #daisyflower #fashionblogger #fashionweek #scarf #dailyscarf


0