#tudungmuslimah

Instagram photos and videos

#tudungmuslimah#tudunglabuhumrah#tudunglabuh#tudungbidangbesar#tudungsauk#khimarmurah#khimarchiffon#khimarlabuh#khimarsyarimurah#readytosolat#tudunglabuhcantik#DianakuAvailable#minitelekungumrahhaji#khimarbertali#khimarumrah#khimarumrahbydianaku#bigsales#freepostage#salemalaysia#khimarmurahmalaysia#khimarmuslimah

Hashtags #tudungmuslimah for Instagram

[TUDUNG SEJUK SUPER SELESA ]

The Souk by HafifaZulkiflixbCF -
Tahap keselesaan yang bakal menggetarkan jiwa anda semua!
-
Sebelum tu baca dulu kelebihan The Souk ni?
-
Jom kita tengok
👻 Soft Awning
👻 Anti tembam (awning yang labuh)
👻 Tak jarang
👻 Labuh depan dan belakang
👻 Tak perlu iron
👻 Sarung sahaja
👻 Senang bentuk
👻 Serap peluh
👻 Tak berkedut ( even basuh mesin ke duk bergumpal dalam zaman pak kaduk pun material tak berkedut)
👻 Material viscose sejuk dan selesa
👻 Jimat masa, zass sekali sarung
👻 Ukuran muka tudung mengikut semua muka
👻 Tak perlu pin
👻 Tak melekat di badan
👻 Cutting slim bagi free size

Yeahh full package yang anda semua nak!
. .
Dapatkan warna2 menarik whatsapp 0139911641, Agent wanted.
.
.
.
.

#malaysia
#malaysian
#bazaarpaknil
#likeforlikes
#like4likes
#tudungsoukbcf #thesouk #tudungsarung #tudungekspress #tudungsauk #tudungsoukselesa #tudungsouk #tudungsoukdewasa#tudungmurah #tudungpeople #tudunglabuh #tudunginstant #tudungonline #tudungterkini #tudungmalaysia #tudungraya2018 #tudungborongmurah #tudungviral #tudungmuslimah #tudungexpress


0

[TUDUNG SEJUK SUPER SELESA ]

The Souk by HafifaZulkiflixbCF -
Tahap keselesaan yang bakal menggetarkan jiwa anda semua!
-
Sebelum tu baca dulu kelebihan The Souk ni?
-
Jom kita tengok
👻 Soft Awning
👻 Anti tembam (awning yang labuh)
👻 Tak jarang
👻 Labuh depan dan belakang
👻 Tak perlu iron
👻 Sarung sahaja
👻 Senang bentuk
👻 Serap peluh
👻 Tak berkedut ( even basuh mesin ke duk bergumpal dalam zaman pak kaduk pun material tak berkedut)
👻 Material viscose sejuk dan selesa
👻 Jimat masa, zass sekali sarung
👻 Ukuran muka tudung mengikut semua muka
👻 Tak perlu pin
👻 Tak melekat di badan
👻 Cutting slim bagi free size

Yeahh full package yang anda semua nak!
. .
Dapatkan warna2 menarik whatsapp 0139911641, Agent wanted.
.
.
.
.

#malaysia
#malaysian
#bazaarpaknil
#likeforlikes
#like4likes
#tudungsoukbcf #thesouk #tudungsarung #tudungekspress #tudungsauk #tudungsoukselesa #tudungsouk #tudungsoukdewasa#tudungmurah #tudungpeople #tudunglabuh #tudunginstant #tudungonline #tudungterkini #tudungmalaysia #tudungraya2018 #tudungborongmurah #tudungviral #tudungmuslimah #tudungexpress


0

🎊CLEARANCE SALES🎊
_
💰BUY 1 : RM89 + RM6 POSTAGE
_
💰BUY 2 : RM150 + FREE POSTAGE (save rm28)
_
💰BUY 3 : RM200 + FREE POSTAGE (save rm67)
_
✨APPLICABLE : 15 - 30 NOV 2018✨
🇲🇾SEM | SABAH | SERAWAK🇲🇾
_
SEKARANG setelah hampir 10 bulan menjadi antara khimar pilihan ramai Jemaah Umrah & Haji baru2 ni
_
Kali ni semuanya warna2 pastel yg sesuai dipakai utk beribadah di Tanah Suci nanti.. Paling best pasal khimar ni & punca salah satu sebab kenapa mereka yg dah dapatkan khimar ni akan beli lagi sekali utk hadiahkan pada kawan2 yg bakal buat Umrah adalah ianya boleh dijadikan sbg MINI TELEKUNG & juga KHIMAR BIASA.. Dah tak perlu nak ganti2 pakai telekung masa solat SEBAB khimar ni dah boleh buat pakai solat terus tau.. JIMAT, MUDAH, SELESA & PRAKTIKAL
_
CAMNE NK ORDER NIE??😍😍
_
Tekan link di bio profile kami🤗
_
#salemalaysia #freepostage #bigsales #khimarumrahbydianaku #khimarumrah #khimarbertali #tudunglabuhumrah #khimarmurahmalaysia #DianakuAvailable #khimarmurah #readytosolat #khimarsyarimurah #khimarlabuh #khimarchiffon #minitelekungumrahhaji #tudunginstantmalaysia #tudungsarungplain #khimarmuslimah #tudungsauk #tudunglabuhumrah #khimarlayer #tudunglabuhcantik #tudungbidangbesar #tudungmuslimah #umrah2018 #hijabs #tudunghajiumrah #bazarmalaysia #bazarpaknilmalaysia #bazarpakniltudung


0

🎊CLEARANCE SALES🎊
_
💰BUY 1 : RM89 + RM6 POSTAGE
_
💰BUY 2 : RM150 + FREE POSTAGE (save rm28)
_
💰BUY 3 : RM200 + FREE POSTAGE (save rm67)
_
✨APPLICABLE : 15 - 30 NOV 2018✨
🇲🇾SEM | SABAH | SERAWAK🇲🇾
_
SEKARANG setelah hampir 10 bulan menjadi antara khimar pilihan ramai Jemaah Umrah & Haji baru2 ni
_
Kali ni semuanya warna2 pastel yg sesuai dipakai utk beribadah di Tanah Suci nanti.. Paling best pasal khimar ni & punca salah satu sebab kenapa mereka yg dah dapatkan khimar ni akan beli lagi sekali utk hadiahkan pada kawan2 yg bakal buat Umrah adalah ianya boleh dijadikan sbg MINI TELEKUNG & juga KHIMAR BIASA.. Dah tak perlu nak ganti2 pakai telekung masa solat SEBAB khimar ni dah boleh buat pakai solat terus tau.. JIMAT, MUDAH, SELESA & PRAKTIKAL
_
CAMNE NK ORDER NIE??😍😍
_
Tekan link di bio profile kami🤗
_
#salemalaysia #freepostage #bigsales #khimarumrahbydianaku #khimarumrah #khimarbertali #tudunglabuhumrah #khimarmurahmalaysia #DianakuAvailable #khimarmurah #readytosolat #khimarsyarimurah #khimarlabuh #khimarchiffon #minitelekungumrahhaji #tudunginstantmalaysia #tudungsarungplain #khimarmuslimah #tudungsauk #tudunglabuhumrah #khimarlayer #tudunglabuhcantik #tudungbidangbesar #tudungmuslimah #umrah2018 #hijabs #tudunghajiumrah #bazarmalaysia #bazarpaknilmalaysia #bazarpakniltudung


0

🎊CLEARANCE SALES🎊
_
💰BUY 1 : RM89 + RM6 POSTAGE
_
💰BUY 2 : RM150 + FREE POSTAGE (save rm28)
_
💰BUY 3 : RM200 + FREE POSTAGE (save rm67)
_
✨APPLICABLE : 15 - 30 NOV 2018✨
🇲🇾SEM | SABAH | SERAWAK🇲🇾
_
SEKARANG setelah hampir 10 bulan menjadi antara khimar pilihan ramai Jemaah Umrah & Haji baru2 ni
_
Kali ni semuanya warna2 pastel yg sesuai dipakai utk beribadah di Tanah Suci nanti.. Paling best pasal khimar ni & punca salah satu sebab kenapa mereka yg dah dapatkan khimar ni akan beli lagi sekali utk hadiahkan pada kawan2 yg bakal buat Umrah adalah ianya boleh dijadikan sbg MINI TELEKUNG & juga KHIMAR BIASA.. Dah tak perlu nak ganti2 pakai telekung masa solat SEBAB khimar ni dah boleh buat pakai solat terus tau.. JIMAT, MUDAH, SELESA & PRAKTIKAL
_
CAMNE NK ORDER NIE??😍😍
_
Tekan link di bio profile kami🤗
_
#salemalaysia #freepostage #bigsales #khimarumrahbydianaku #khimarumrah #khimarbertali #tudunglabuhumrah #khimarmurahmalaysia #DianakuAvailable #khimarmurah #readytosolat #khimarsyarimurah #khimarlabuh #khimarchiffon #minitelekungumrahhaji #tudunginstantmalaysia #tudungsarungplain #khimarmuslimah #tudungsauk #tudunglabuhumrah #khimarlayer #tudunglabuhcantik #tudungbidangbesar #tudungmuslimah #umrah2018 #hijabs #tudunghajiumrah #bazarmalaysia #bazarpaknilmalaysia #bazarpakniltudung


1

🎊CLEARANCE SALES🎊
_
💰BUY 1 : RM89 + RM6 POSTAGE
_
💰BUY 2 : RM150 + FREE POSTAGE (save rm28)
_
💰BUY 3 : RM200 + FREE POSTAGE (save rm67)
_
✨APPLICABLE : 15 - 30 NOV 2018✨
🇲🇾SEM | SABAH | SERAWAK🇲🇾
_
SEKARANG setelah hampir 10 bulan menjadi antara khimar pilihan ramai Jemaah Umrah & Haji baru2 ni
_
Kali ni semuanya warna2 pastel yg sesuai dipakai utk beribadah di Tanah Suci nanti.. Paling best pasal khimar ni & punca salah satu sebab kenapa mereka yg dah dapatkan khimar ni akan beli lagi sekali utk hadiahkan pada kawan2 yg bakal buat Umrah adalah ianya boleh dijadikan sbg MINI TELEKUNG & juga KHIMAR BIASA.. Dah tak perlu nak ganti2 pakai telekung masa solat SEBAB khimar ni dah boleh buat pakai solat terus tau.. JIMAT, MUDAH, SELESA & PRAKTIKAL
_
CAMNE NK ORDER NIE??😍😍
_
Tekan link di bio profile kami🤗
_
#salemalaysia #freepostage #bigsales #khimarumrahbydianaku #khimarumrah #khimarbertali #tudunglabuhumrah #khimarmurahmalaysia #DianakuAvailable #khimarmurah #readytosolat #khimarsyarimurah #khimarlabuh #khimarchiffon #minitelekungumrahhaji #tudunginstantmalaysia #tudungsarungplain #khimarmuslimah #tudungsauk #tudunglabuhumrah #khimarlayer #tudunglabuhcantik #tudungbidangbesar #tudungmuslimah #umrah2018 #hijabs #tudunghajiumrah #bazarmalaysia #bazarpaknilmalaysia #bazarpakniltudung


0

Sejak tahun 1990an lagi tudung ni femes dan sehingga sekarang permintaan masih tinggi 💕💕💕
.
Inilah yg membuatkan abang2 kita pening ni color purple bukan 1 tapi ada banyak 😎 Fahami lah perempuan hehe
.
Ini baru koleksi purple kalau warna lain? MasyaaAllah 😋
.
Alami sendiri pengalaman mengujakan bila pakai tudung labuh bujur ni 💕
.
Apa specialnya tudung ni sampai ramai yang order 3 helai terus dan repeat?
🌺 Kami sediakan bidang 50/55/60 semua boleh pakai .
🌺 Harga hanya RM28 sahaja
🌺 Lebih 40++ kod warna ada mesti rabun kalau tengok 😝
.
Nota kaki : nak dekat raya order overload,warna pun nyawa2 itik
.
Jangan tunggu lama order whatsapp sekarang 0133012075
.
.
.
.
.
#tudunglabuh #tudung #tudungmurah #bawallabuh #tudungbawal #bawalbidang60 #bazarpaknil #tudungcantik #bawal #tudungsarung #tudungonline #bawalmurah #bawalbidang50 #muslimah #bawallabuhmurah #bawallovers #sayajual #hijab #sayajualmurah #bawalplain #tudunglabuhmurah #bidang60 #bazaronline #tudungbidang60 #tudungmuslimah #tudunginstant #dropshiptudungkoshibo


1

🎊CLEARANCE SALES🎊
_
💰BUY 1 : RM89 + RM6 POSTAGE
_
💰BUY 2 : RM150 + FREE POSTAGE (save rm28)
_
💰BUY 3 : RM200 + FREE POSTAGE (save rm67)
_
✨APPLICABLE : 15 - 30 NOV 2018✨
🇲🇾SEM | SABAH | SERAWAK🇲🇾
_
SEKARANG setelah hampir 10 bulan menjadi antara khimar pilihan ramai Jemaah Umrah & Haji baru2 ni
_
Kali ni semuanya warna2 pastel yg sesuai dipakai utk beribadah di Tanah Suci nanti.. Paling best pasal khimar ni & punca salah satu sebab kenapa mereka yg dah dapatkan khimar ni akan beli lagi sekali utk hadiahkan pada kawan2 yg bakal buat Umrah adalah ianya boleh dijadikan sbg MINI TELEKUNG & juga KHIMAR BIASA.. Dah tak perlu nak ganti2 pakai telekung masa solat SEBAB khimar ni dah boleh buat pakai solat terus tau.. JIMAT, MUDAH, SELESA & PRAKTIKAL
_
CAMNE NK ORDER NIE??😍😍
_
Tekan link di bio profile kami🤗
_
#salemalaysia #freepostage #bigsales #khimarumrahbydianaku #khimarumrah #khimarbertali #tudunglabuhumrah #khimarmurahmalaysia #DianakuAvailable #khimarmurah #readytosolat #khimarsyarimurah #khimarlabuh #khimarchiffon #minitelekungumrahhaji #tudunginstantmalaysia #tudungsarungplain #khimarmuslimah #tudungsauk #tudunglabuhumrah #khimarlayer #tudunglabuhcantik #tudungbidangbesar #tudungmuslimah #umrah2018 #hijabs #tudunghajiumrah #bazarmalaysia #bazarpaknilmalaysia #bazarpakniltudung


1

🎊CLEARANCE SALES🎊
_
💰BUY 1 : RM89 + RM6 POSTAGE
_
💰BUY 2 : RM150 + FREE POSTAGE (save rm28)
_
💰BUY 3 : RM200 + FREE POSTAGE (save rm67)
_
✨APPLICABLE : 15 - 30 NOV 2018✨
🇲🇾SEM | SABAH | SERAWAK🇲🇾
_
SEKARANG setelah hampir 10 bulan menjadi antara khimar pilihan ramai Jemaah Umrah & Haji baru2 ni
_
Kali ni semuanya warna2 pastel yg sesuai dipakai utk beribadah di Tanah Suci nanti.. Paling best pasal khimar ni & punca salah satu sebab kenapa mereka yg dah dapatkan khimar ni akan beli lagi sekali utk hadiahkan pada kawan2 yg bakal buat Umrah adalah ianya boleh dijadikan sbg MINI TELEKUNG & juga KHIMAR BIASA.. Dah tak perlu nak ganti2 pakai telekung masa solat SEBAB khimar ni dah boleh buat pakai solat terus tau.. JIMAT, MUDAH, SELESA & PRAKTIKAL
_
CAMNE NK ORDER NIE??😍😍
_
Tekan link di bio profile kami🤗
_
#salemalaysia #freepostage #bigsales #khimarumrahbydianaku #khimarumrah #khimarbertali #tudunglabuhumrah #khimarmurahmalaysia #DianakuAvailable #khimarmurah #readytosolat #khimarsyarimurah #khimarlabuh #khimarchiffon #minitelekungumrahhaji #tudunginstantmalaysia #tudungsarungplain #khimarmuslimah #tudungsauk #tudunglabuhumrah #khimarlayer #tudunglabuhcantik #tudungbidangbesar #tudungmuslimah #umrah2018 #hijabs #tudunghajiumrah #bazarmalaysia #bazarpaknilmalaysia #bazarpakniltudung


0

🎊CLEARANCE SALES🎊
_
💰BUY 1 : RM89 + RM6 POSTAGE
_
💰BUY 2 : RM150 + FREE POSTAGE (save rm28)
_
💰BUY 3 : RM200 + FREE POSTAGE (save rm67)
_
✨APPLICABLE : 15 - 30 NOV 2018✨
🇲🇾SEM | SABAH | SERAWAK🇲🇾
_
SEKARANG setelah hampir 10 bulan menjadi antara khimar pilihan ramai Jemaah Umrah & Haji baru2 ni
_
Kali ni semuanya warna2 pastel yg sesuai dipakai utk beribadah di Tanah Suci nanti.. Paling best pasal khimar ni & punca salah satu sebab kenapa mereka yg dah dapatkan khimar ni akan beli lagi sekali utk hadiahkan pada kawan2 yg bakal buat Umrah adalah ianya boleh dijadikan sbg MINI TELEKUNG & juga KHIMAR BIASA.. Dah tak perlu nak ganti2 pakai telekung masa solat SEBAB khimar ni dah boleh buat pakai solat terus tau.. JIMAT, MUDAH, SELESA & PRAKTIKAL
_
CAMNE NK ORDER NIE??😍😍
_
Tekan link di bio profile kami🤗
_
#salemalaysia #freepostage #bigsales #khimarumrahbydianaku #khimarumrah #khimarbertali #tudunglabuhumrah #khimarmurahmalaysia #DianakuAvailable #khimarmurah #readytosolat #khimarsyarimurah #khimarlabuh #khimarchiffon #minitelekungumrahhaji #tudunginstantmalaysia #tudungsarungplain #khimarmuslimah #tudungsauk #tudunglabuhumrah #khimarlayer #tudunglabuhcantik #tudungbidangbesar #tudungmuslimah #umrah2018 #hijabs #tudunghajiumrah #bazarmalaysia #bazarpaknilmalaysia #bazarpakniltudung


0

Nak tak dapat kan #TudungSarungRuby ni..material dia dari JERSEY, sangat mudah dan ringkas dan blh siap dalam masa 5 SAAT!! Klik je Link ni tau terus wasap syu ===>>> www.wasap.my/0147322554

supaya nanti nak keluar rumah, takdelah siap berjam jam lagi kan? Sangat sesuai untuk travel..lipat masuk dalam beg terus..x perlu iron
.
Kadang-kadang malu kan kalau jalan tapi tudung kedut seribu..tapi kalau dengan #TSR jangan risau..mesti cantik punya..kalau nak dapatkan #TSR ni, kena cepat. Sebab stok yg ada kat syu pon tak banyak dalam tangan..dah tak banyak dah sis.. kain jersey lembut..ringan..tak panas..sesuai jgk untuk sukan 💋Banyak warna
💋Murah dan cantik
💋Sarung je
💋Jersey lembut
💋Tak panas
💋Tak perlu Iron
💋Muka nampak runcing

klik sini ye boleh terus wasap ===>>> www.wasap.my/0147322554
===>>> www.wasap.my/0147322554
===>>> www.wasap.my/0147322554

#sportshijab #sportshijabmalaysia #wanitasukan #tudungsukan #tudungsukanmuslimah #tudungsukanjersey #tudungsukanbestquality
#tudung #tudunglawa #tudungmurah #tudungsukan #tudungmuslimah #tudungsukanbestquality #tudungsukan #tudungsedap #tudungraya #jersey #jerseyonline #tudungsarung

@tudung_sukan

Note : Pastikan dapat yg ORIGINAL Tudung Sarung Ruby ❤️


0

🎊CLEARANCE SALES🎊
_
💰BUY 1 : RM89 + RM6 POSTAGE
_
💰BUY 2 : RM150 + FREE POSTAGE (save rm28)
_
💰BUY 3 : RM200 + FREE POSTAGE (save rm67)
_
✨APPLICABLE : 15 - 30 NOV 2018✨
🇲🇾SEM | SABAH | SERAWAK🇲🇾
_
SEKARANG setelah hampir 10 bulan menjadi antara khimar pilihan ramai Jemaah Umrah & Haji baru2 ni
_
Kali ni semuanya warna2 pastel yg sesuai dipakai utk beribadah di Tanah Suci nanti.. Paling best pasal khimar ni & punca salah satu sebab kenapa mereka yg dah dapatkan khimar ni akan beli lagi sekali utk hadiahkan pada kawan2 yg bakal buat Umrah adalah ianya boleh dijadikan sbg MINI TELEKUNG & juga KHIMAR BIASA.. Dah tak perlu nak ganti2 pakai telekung masa solat SEBAB khimar ni dah boleh buat pakai solat terus tau.. JIMAT, MUDAH, SELESA & PRAKTIKAL
_
CAMNE NK ORDER NIE??😍😍
_
Tekan link di bio profile kami🤗
_
#salemalaysia #freepostage #bigsales #khimarumrahbydianaku #khimarumrah #khimarbertali #tudunglabuhumrah #khimarmurahmalaysia #DianakuAvailable #khimarmurah #readytosolat #khimarsyarimurah #khimarlabuh #khimarchiffon #minitelekungumrahhaji #tudunginstantmalaysia #tudungsarungplain #khimarmuslimah #tudungsauk #tudunglabuhumrah #khimarlayer #tudunglabuhcantik #tudungbidangbesar #tudungmuslimah #umrah2018 #hijabs #tudunghajiumrah #bazarmalaysia #bazarpaknilmalaysia #bazarpakniltudung


0

🎊CLEARANCE SALES🎊
_
💰BUY 1 : RM89 + RM6 POSTAGE
_
💰BUY 2 : RM150 + FREE POSTAGE (save rm28)
_
💰BUY 3 : RM200 + FREE POSTAGE (save rm67)
_
✨APPLICABLE : 15 - 30 NOV 2018✨
🇲🇾SEM | SABAH | SERAWAK🇲🇾
_
SEKARANG setelah hampir 10 bulan menjadi antara khimar pilihan ramai Jemaah Umrah & Haji baru2 ni
_
Kali ni semuanya warna2 pastel yg sesuai dipakai utk beribadah di Tanah Suci nanti.. Paling best pasal khimar ni & punca salah satu sebab kenapa mereka yg dah dapatkan khimar ni akan beli lagi sekali utk hadiahkan pada kawan2 yg bakal buat Umrah adalah ianya boleh dijadikan sbg MINI TELEKUNG & juga KHIMAR BIASA.. Dah tak perlu nak ganti2 pakai telekung masa solat SEBAB khimar ni dah boleh buat pakai solat terus tau.. JIMAT, MUDAH, SELESA & PRAKTIKAL
_
CAMNE NK ORDER NIE??😍😍
_
Tekan link di bio profile kami🤗
_
#salemalaysia #freepostage #bigsales #khimarumrahbydianaku #khimarumrah #khimarbertali #tudunglabuhumrah #khimarmurahmalaysia #DianakuAvailable #khimarmurah #readytosolat #khimarsyarimurah #khimarlabuh #khimarchiffon #minitelekungumrahhaji #tudunginstantmalaysia #tudungsarungplain #khimarmuslimah #tudungsauk #tudunglabuhumrah #khimarlayer #tudunglabuhcantik #tudungbidangbesar #tudungmuslimah #umrah2018 #hijabs #tudunghajiumrah #bazarmalaysia #bazarpaknilmalaysia #bazarpakniltudung


0

🎊CLEARANCE SALES🎊
_
💰BUY 1 : RM89 + RM6 POSTAGE
_
💰BUY 2 : RM150 + FREE POSTAGE (save rm28)
_
💰BUY 3 : RM200 + FREE POSTAGE (save rm67)
_
✨APPLICABLE : 15 - 30 NOV 2018✨
🇲🇾SEM | SABAH | SERAWAK🇲🇾
_
SEKARANG setelah hampir 10 bulan menjadi antara khimar pilihan ramai Jemaah Umrah & Haji baru2 ni
_
Kali ni semuanya warna2 pastel yg sesuai dipakai utk beribadah di Tanah Suci nanti.. Paling best pasal khimar ni & punca salah satu sebab kenapa mereka yg dah dapatkan khimar ni akan beli lagi sekali utk hadiahkan pada kawan2 yg bakal buat Umrah adalah ianya boleh dijadikan sbg MINI TELEKUNG & juga KHIMAR BIASA.. Dah tak perlu nak ganti2 pakai telekung masa solat SEBAB khimar ni dah boleh buat pakai solat terus tau.. JIMAT, MUDAH, SELESA & PRAKTIKAL
_
CAMNE NK ORDER NIE??😍😍
_
Tekan link di bio profile kami🤗
_
#salemalaysia #freepostage #bigsales #khimarumrahbydianaku #khimarumrah #khimarbertali #tudunglabuhumrah #khimarmurahmalaysia #DianakuAvailable #khimarmurah #readytosolat #khimarsyarimurah #khimarlabuh #khimarchiffon #minitelekungumrahhaji #tudunginstantmalaysia #tudungsarungplain #khimarmuslimah #tudungsauk #tudunglabuhumrah #khimarlayer #tudunglabuhcantik #tudungbidangbesar #tudungmuslimah #umrah2018 #hijabs #tudunghajiumrah #bazarmalaysia #bazarpaknilmalaysia #bazarpakniltudung


0

FEEDBACK BAWAL CHENTA!!
.
Sekarang ada SALE PECAH POKET!!!
####################
BAWAL CHENTA❤
Bawal Ustazah
.
CLEARANCE STOCK!!
DISKAUN RM5/pcs..
COMBO 4pcs FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA..
.
Nak tak??
Kalau tak nak rugi yang hamat!
.
BIDANG50'
1pcs -rm30
2pcs -rm60
3pcs -rm88
.
BIDANG60'
1pcs -rm35
2pcs -rm70
3pcs -rm100
.
Pos rm8 sm/ rm11 ss
.
COMBO 4pcs
BIDANG50' - rm120sm / rm122ss
BIDANG60' - rm140sm / rm142ss
.
Normal Price;
BIDANG50' - rm35/pcs
BIDANG60' - rm40/pcs
.
Berbaloi baloi...cepat grab sebab stok tak banyak dah!
.
#bawalchenta #bawalviral #bawalustazah #bawalawetmuda #bawalchiffon #heavychiffon #bawalbucubulat #bidang50 #bidang60 #bawalplain #bawallabuh #senangbentuk #speckyfriendly #muslimahfriendly #tudungbawal #tudungmuslimah #tudungmalaysia #butikmuslimah #butikonline #yearendsale #2018 #clearancestock #bestmaterial #bestprice #bawalbest


0

SELAMAT TINGGAL TUDUNG KELEPET! 🙊
.
.
Comelnyaa adik ni pakai tudung, bila terbentuk elok macam ni. Nampak kemas je kan? Walaupun pakai tudung sarung je. 😊 Korang ada ke masalah tudung sarung yang susah bentuk? Mehhh sembur cikpiyaaa! 🧡 .
.
#tudunglabuh #tudungmurah #tudungmuslimah #bawalheavychiffon #wangsamaju #bazaarpaknil #ajimaura #terapiinstagram #facebook #twitter #postage #readystock #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudungraya #tudungcantik #sayajualtudung #sayajualmurah #trustedseller #igshop #igseller #tudungmalaysia #instafamous #igersmy #hijabspray #hijabspraykl #safiyyahijabspray #kualalumpur #hargamurah #tudungbestseller


2

TUKAR CARA UNTUK JIMAT KALORI.
.
Bukan mudah untuk kita tukar tabiat pemakanan kita yang dulu.Kat sini saya share lah sikit ape yang boleh kita ubah untuk kurangkan kalori.
.
!! Tukar mentega kacang ambil kekacang.Mentega kacang tinggi lemak dan gula berbanding kekacang. !! Tukar telur goreng ambil telur rebus.Dah jimat minyak. !! Tukar jus oren ambil buah oren.Segelas jus oren hanya ade sedikit jer sari buah dan tinggi gula.manakala sebiji oren dapat seluruh nutrisi. !! Tukar ayam goreng ambil ayam panggang atau rebus.
.
Simple kan.Tak susah pun.
Yang penting kita ade ilmu bila memulakan diet.

Jom ubah.Anda buat anda dapat.
Nak lagi tips jom follow coachnita.

Intake online coaching Dec dah bermula.
Nak kurus sebelum 2019 sempat lagi ni.
Wasap coachnita 0199860295
Atau klik link di bio.
.
#iamacoach
#gengfitsihatonlinecoaching
#nostress#happyjer
#makanansihat#resepisihat
#tipkurus#tipsenaman
#muslimahfit#jubahcantik
#tudungmuslimah
#neelofahijab#ctdk


0

#ootd pagi ni dgn #baimondsscarf rosewood 🌹.. Cantik sgt2 color ni.. Ringan j.. Terletak je kt muka..yang penting Tak payah nak gosok2.. Sarung terus siap.. Jom order dgn sis.utk kiriman blh wasap sis dgn click je link kt bio ig sis @ps.noor_bellaammara www.wasap.my/60123474897

#bellaammara #bellaammaralovers #officialpsbellaammara #psofficialbellaammara #trustedpsbellaammara #baimondsscarfbellaammara #baimondstudung #baimondsjubah #baimondskurung #tudungglitter #tudungviral #tudungsarungmurah #tudungmuslimah #tudung39 #tudungonline #officialpsbaku #ootdbaku #ootdps


0

“[#COMING_SOON] : .
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
APA YG BEST TNTG #tudung_instant QAISARAA ?
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= ✅ Awning Jahit Bertulang
✅ 17 Design Fresh, Trendy & #exclusive ✅ Material High Quality Cotton + Chiffon
✅ Senang Dijaga & Dicuci ✅ BF / Wudhuk Friendly
.
. =-=-=-=-=-=-=-=-=
LAUNCHING DATE BILA?
=-=-=-=-=-=-=-=-=
>> Open order 16 Nov 2018 (JUMAAT)
>> Open order 16 Nov 2018 (JUMAAT)
>> Open order 16 Nov 2018 (JUMAAT)
.
. =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
"MACAM MANA NAK BOOK?" =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
.
boleh klik link di profile atau ws dhiya 📲 017 3202 142 💥💥
. .
#tudunglabuh #bymirasya #tudungMalaysia #shahAlam #tudungmuslimah #tudunginstant #tudungbidang50 #tudunglabuh #tudungterkini #tudungbidang60 #tudunglabuhinstant #instantshawl #instantshawlMY #instantshawlsg #innerattached
#bymirasyads


0

“[#COMING_SOON] : .
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
APA YG BEST TNTG #tudung_instant QAISARAA ?
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= ✅ Awning Jahit Bertulang
✅ 17 Design Fresh, Trendy & #exclusive ✅ Material High Quality Cotton + Chiffon
✅ Senang Dijaga & Dicuci ✅ BF / Wudhuk Friendly
.
. =-=-=-=-=-=-=-=-=
LAUNCHING DATE BILA?
=-=-=-=-=-=-=-=-=
>> Open order 16 Nov 2018 (JUMAAT)
>> Open order 16 Nov 2018 (JUMAAT)
>> Open order 16 Nov 2018 (JUMAAT)
.
. =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
"MACAM MANA NAK BOOK?" =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
.
boleh klik link di profile atau ws dhiya 📲 017 3202 142 💥💥
. .
#tudunglabuh #bymirasya #tudungMalaysia #shahAlam #tudungmuslimah #tudunginstant #tudungbidang50 #tudunglabuh #tudungterkini #tudungbidang60 #tudunglabuhinstant #instantshawl #instantshawlMY #instantshawlsg #innerattached
#bymirasyads


0

“[#COMING_SOON] : .
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
APA YG BEST TNTG #tudung_instant QAISARAA ?
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= ✅ Awning Jahit Bertulang
✅ 17 Design Fresh, Trendy & #exclusive ✅ Material High Quality Cotton + Chiffon
✅ Senang Dijaga & Dicuci ✅ BF / Wudhuk Friendly
.
. =-=-=-=-=-=-=-=-=
LAUNCHING DATE BILA?
=-=-=-=-=-=-=-=-=
>> Open order 16 Nov 2018 (JUMAAT)
>> Open order 16 Nov 2018 (JUMAAT)
>> Open order 16 Nov 2018 (JUMAAT)
.
. =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
"MACAM MANA NAK BOOK?" =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
.
boleh klik link di profile atau ws dhiya 📲 017 3202 142 💥💥
. .
#tudunglabuh #bymirasya #tudungMalaysia #shahAlam #tudungmuslimah #tudunginstant #tudungbidang50 #tudunglabuh #tudungterkini #tudungbidang60 #tudunglabuhinstant #instantshawl #instantshawlMY #instantshawlsg #innerattached
#bymirasyads


0

Endometriosis adalah suatu penyakit pada sistem reproduksi wanita di mana jaringan dari lapisan dalam dinding rahim atau endometrium tumbuh di luar rongga rahim.

Endometriosis terjadi saat jaringan endometrium tumbuh di luar rahim. Jika Anda mengidap endometriosis, jaringan tersebut juga mengalami proses penebalan dan luruh, yang sama dengan siklus menstruasi. Tetapi, darah tersebut akhirnya mengendap dan tidak bisa keluar karena terletak di luar rahim. Endapan tersebut akan mengiritasi jaringan di sekitarnya. Lama-kelamaan, jaringan parut atau bekas iritasi pun terbentuk.


1

💥💥BAWAL CHIFFON💥💥
Bawal Chiffon .
READY STOCK!!!.
POS BOLEH
COD PN BOLEH

PRICE : RM10
.
Size: bidang 45
Material: Chiffon Voile
.
Details:
√ Mudah bentuk
√ Ironless
√ Tak panas
√ Type square bawal

Bawal ready stock..
📮postage smrm8/ss rm12..
🚗Cod Trganu/marang/bukitpayong.

Wassap 0145370377.
.
#bawalchiffon #heavychiffon #bawalplainmurah #bawalchiffonplain #bawalmudahbentuk #bawalplainlabuh #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #terlajaklaris #tudungmurah #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #terapiinstagram #instafamous #tudungonline #tudungcantik #tudungplain #tudungmurahmalaysia #syukurselalu #tudungmuslimah #tudungbawalmurah #tudungbawalplain #sayajual
#bawalbidang45 #bawalshiffonmurah #bawalchiffon #tudungbawalshiffon #opendropship


8

Assalamualaikum... Selamat pagi smue... Arini sis orkid pakai Rossy D'amour dr HIJAB BY HANAMI... Instant Shawl Double Loop with Awning... Rossy D'amour ni pun dh abes... Tnggal 2 design je lagi... Sis bgi harga mur2... Sape nak boleh DM sis orkid ye...
.
DM for more details
Or whatssap me +60173041039

Or just klik link below👇👇👇👇
http://www.wasap.my/+60173041039/haisayanaktanya.

#TUDUNG #tudung #expresshijab #tudungexpress #tudungsarung #tudungcorak #hijabbyhanamiagent #hijabexpress #tudungcantik #tudungcantikmalaysia #tudungmuslimah #tudungmalaysia  #hijabbyhanami #instantshawl #instantshawlmalaysia #shawlmalaysia #instant #HIJAB #HIJABBYHANAMI


0