#tudungmuslimah

Instagram photos and videos

#tudungmuslimah#tudunglabuh#tudungbawal#tudungmurah#tudungbawalmurah#bazaarpaknil#bawalchiffon#tudungchiffon#palazzo#bazaarmalaysia#bazarpaknilmurah#blouselabuh#blousecantik#palazopants#palazzopants#palazomurah#palazzomurah#palazzomurahmalaysia#blousemurahmalaysia#palazomurahmalaysia#blousemuslimah#sayajual

Hashtags #tudungmuslimah for Instagram

Hello ladies ๐Ÿ’‹
Boleh berikan nama untuk colour yang ni?
Please ๐Ÿ˜ฑ

#tudungbawal #tudungpeople #tudungmurah #tudungmuslimah #shawlchiffon #shawlmurah #intrendfashion #fashinista


1

Ramai yang tertanyaยฒ, macam mana material cotton emboss utk tudung Cotton Seri ni.

Ni naz share kan close up utk Cotton Seri yer. Ni kod 48204

Cotton emboss ni, bermksd ada corak timbul kt background tudung tu. Bole zoom utk lihat lebih dekat
.
Whatsapp To Order :
+60198970043

Line : naz.alyahya

#DropshipperHijabGaleria #HijabGaleria #bidang60 #bazaarpaknil #tudunglabuh #dshijabgaleria #nazalyahya #tudungmurah #tudunglabuhmurah #tudungmuslimah #muslimah #pemborongtudungmurah #borongtudungmalaysia #cottonseri #tudungcotton #borongtudungindonesia


0

Kurung simple yang diperbuat dari material Premium Chiffon membuatkan Cik Bunga lebih kelihatan anggun dan bersesuaian untuk ke majlis dan outing๐Ÿ’•
ยฐ
ยฐ
#HawwaRayaHaji2018
ยฐยฐยฐ
Jร‰NELLE: Blush
Model: Size XL
Size Available: XS until 2XL
Measurement: @hawwacatalogue
Price: RM 169 EXCLUDE Postage
Student Price: RM 159 (Show student card)
To Order: ๐Ÿ‘‡
ยฐยฐยฐยฐยฐยฐยฐยฐยฐWhatsapp: 0182135798ยฐยฐยฐยฐยฐยฐยฐยฐยฐ
ยท
ยท
#TeamHW #HawwaOfficial #Jร‰NELLEKURUNG #bajukurungpastel #kurungpastel #bajukurungmodenmurah #bajukurungmoden #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #ootd #ootdmuslimah #TudungRaya2018 #TudungMuslimah #iium #uitmshahalam #uitmpuncakalam #TudungMurah #BajuRayaHaji2018 #BajuRayaMurah #BajuRayaCantik #FesyenMuslimah #BajuKurung #Raya2018collection #followme #follow4follow #follow


0

Jom cuci mata dulu! ๐ŸŽˆNEW ARRIVAL๐ŸŽˆ
๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฒWhatsapp 0166803123 okay! .
.
Teringin nak berfesyen dengan
trend tudung bawal yang baru?
Jom cuba bawal yang
.
๐ŸŒนMudah dibentuk
๐ŸŒนAnti kedut
๐ŸŒนKain lembut macam sutera
.
๐ŸŒธBawal Falisha Voal๐ŸŒธ
.
Keistimewaan Tudung Bawal Falisha Voal
.
๐ŸŒนMaterial Premium Voile 100%
๐ŸŒนLembut & Sedap dipakai
๐ŸŒนSize 115cm x 115cm ๐ŸŒนDesign & warna exclusive
Bawal Falisha Voal sesuai dipakai dimana sahaja ๐Ÿง•๐Ÿป
ramai suka pakai bawal kan

Dapatkan hari ini!!
.
.
.
#tudungbawal #bawalfalisha #bawalbidangbesar #tudung #shawllabuh
#tudungmuslimah #schawalooks #bawalkekaboo #bawalmirabelle #bawalkelatan #fashionvalet #duckscarve #donutscarves #ariani #nealofar #creacionbysitinurhaliza #bangi #ctdk #schaawalara #babyctdk #noradanish #owlbynd #terlajaklaris #meletop


0

Bawal Basic Petakโค๏ธ

Material: High Quality Crystal Crepe

Speciality:
โœ”๏ธ Bawal basic bucu petak
โœ”๏ธ Jahitan baby seam
โœ”๏ธ Cutting besar dan labuh
โœ”๏ธ Tak jarang dan senang dibentuk
โœ”๏ธ Lebih berat dan lebih cantik dipakai
โœ”๏ธ Lightly iron
โœ”๏ธ Sejuk dan selesa dipakai seharian
โœ”๏ธ Ada 15 warna pilihan
โœ”๏ธ Available bidang 50 saja - cutting besar (Ukuran: +-132cm)
.
HARGA ASAL: RM49 sehelai

HARGA PENGENALAN/PROMO:
Sehelai RM45 (free pos)
Combo 3 helai RM130.
- Free postage sm/ss

Whatsapp
๐Ÿ“ฒ Tekan je link bio utk order ๐Ÿ˜‰

#tudungmurah #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #uitm #uiam #iium #ukm #bawalinstant #bawalinstantmurah #tudungraya #tudungonline #tudungcantik #tudungcorak #tudungmurahmalaysia #tudungsarung #tudunglabuhinstant #tudungplain #tudungbidang60 #tudungmuslimah #tudungbawalmurah #tudungbidang50 #tudungbawalprinted #tudunglabuhmalaysia #tudungraya


1

Bawal Basic Petakโค๏ธ

Material: High Quality Crystal Crepe

Speciality:
โœ”๏ธ Bawal basic bucu petak
โœ”๏ธ Jahitan baby seam
โœ”๏ธ Cutting besar dan labuh
โœ”๏ธ Tak jarang dan senang dibentuk
โœ”๏ธ Lebih berat dan lebih cantik dipakai
โœ”๏ธ Lightly iron
โœ”๏ธ Sejuk dan selesa dipakai seharian
โœ”๏ธ Ada 15 warna pilihan
โœ”๏ธ Available bidang 50 saja - cutting besar (Ukuran: +-132cm)
.
HARGA ASAL: RM49 sehelai

HARGA PENGENALAN/PROMO:
Sehelai RM45 (free pos)
Combo 3 helai RM130.
- Free postage sm/ss

Whatsapp
๐Ÿ“ฒ Tekan je link bio utk order ๐Ÿ˜‰

#tudungmurah #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #uitm #uiam #iium #ukm #bawalinstant #bawalinstantmurah #tudungraya #tudungonline #tudungcantik #tudungcorak #tudungmurahmalaysia #tudungsarung #tudunglabuhinstant #tudungplain #tudungbidang60 #tudungmuslimah #tudungbawalmurah #tudungbidang50 #tudungbawalprinted #tudunglabuhmalaysia #tudungraya


0

Jom cuci mata dulu! ๐ŸŽˆNEW ARRIVAL๐ŸŽˆ
๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฒWhatsapp 0166803123 okay! .
.
Teringin nak berfesyen dengan
trend tudung bawal yang baru?
Jom cuba bawal yang
.
๐ŸŒนMudah dibentuk
๐ŸŒนAnti kedut
๐ŸŒนKain lembut macam sutera
.
๐ŸŒธBawal Falisha Voal๐ŸŒธ
.
Keistimewaan Tudung Bawal Falisha Voal
.
๐ŸŒนMaterial Premium Voile 100%
๐ŸŒนLembut & Sedap dipakai
๐ŸŒนSize 115cm x 115cm ๐ŸŒนDesign & warna exclusive
Bawal Falisha Voal sesuai dipakai dimana sahaja ๐Ÿง•๐Ÿป
ramai suka pakai bawal kan

Dapatkan hari ini!!
.
.
.
#tudungbawal #bawalfalisha #bawalbidangbesar #tudung #shawllabuh
#tudungmuslimah #schawalooks #bawalkekaboo #bawalmirabelle #bawalkelatan #fashionvalet #duckscarve #donutscarves #ariani #nealofar #creacionbysitinurhaliza #bangi #ctdk #schaawalara #babyctdk #noradanish #owlbynd #terlajaklaris #meletop


4

Bawal Basic Petakโค๏ธ

Material: High Quality Crystal Crepe

Speciality:
โœ”๏ธ Bawal basic bucu petak
โœ”๏ธ Jahitan baby seam
โœ”๏ธ Cutting besar dan labuh
โœ”๏ธ Tak jarang dan senang dibentuk
โœ”๏ธ Lebih berat dan lebih cantik dipakai
โœ”๏ธ Lightly iron
โœ”๏ธ Sejuk dan selesa dipakai seharian
โœ”๏ธ Ada 15 warna pilihan
โœ”๏ธ Available bidang 50 saja - cutting besar (Ukuran: +-132cm)
.
HARGA ASAL: RM49 sehelai

HARGA PENGENALAN/PROMO:
Sehelai RM45 (free pos)
Combo 3 helai RM130.
- Free postage sm/ss

Whatsapp
๐Ÿ“ฒ Tekan je link bio utk order ๐Ÿ˜‰

#tudungmurah #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #uitm #uiam #iium #ukm #bawalinstant #bawalinstantmurah #tudungraya #tudungonline #tudungcantik #tudungcorak #tudungmurahmalaysia #tudungsarung #tudunglabuhinstant #tudungplain #tudungbidang60 #tudungmuslimah #tudungbawalmurah #tudungbidang50 #tudungbawalprinted #tudunglabuhmalaysia #tudungraya


0

Cari khimar motif tapi tetap syar'i dan elegant ? *KHIMAR SINTA MOTIF* (Khimar Segi Empat Instan Hijab Alsa) solusinya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Bahan Chiriment, stretch dan teksturnya mirip ceruti diamond, tapi lebih tebal dan lebih jatuh
Terdapat belah tengah bagian bawah
Bahan eksklusif tdk dijual di pasaran

DETAIL UKURAN : 140 x 140 cm

HARGA : 150.000 *Ready stok*
Sinta motif 05
Sinta motif 08
Sinta motif 10
Sinta motif 11
Sinta motif 12
Sinta motif 13
Sinta motif 14
Sinta motif 15 *Diskon hingga akhir Juli
Wa 0858.8187.7408

#khimarmuslimah #khimarcantik #jilbab#segiempat#tudungmuslimah


0

MEDIUMSEAGREEN

Category: Wide Shawl
Measurement: 2m x 0.7m
Material: Vernia Crepe
Sewing: Babyseam
. . .
BE MODEST. BE EXCLUSIVE. .
#shawl #squarescarf #tudung #tudungmuslimah #printedscarf #printedbawal #bawalinstant #bawallovers #bawalcantik #bawalprinted #squarescarf


0

Alhamdulillah feedback dari customers @de_qeeya. Tqsm dear #feedbackqeeya


2

Alhamdulillah feedback dari customers @de_qeeya. Tqsm dear #feedbackqeeya


2

Alhamdulillah feedback dari customers @de_qeeya. Tqsm dear #feedbackqeeya


2

๐Ÿ’ŽClose up material Bawal Mardhiah. .
Material kain seakan serat limau.
Namun, lembut beralun dan sangat mudah bentuk.
Best tau pakainya. Nak iron pun mudah.๐Ÿ‘
.
.
#TudungByAinAlifHijab #AinAlifHijab #BawalMardhiah #HannaWideshawl #AufaInstantBawal #TudungBidangBesar #TudungMurah #TudungMuslimah #TudungInstant #BawalInstant #JualTudung #BawalBidangBesar #TudungBawal #bukancotton #bukanchiffon .
#Arazan
#ArazanTudungAyu


0

2 warna FATMA FLARE ni memang mengugat iman ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Seriusly warna "blushing lilac" memang mudah match semua baju... Tapi kan, warna "blushing pink" pun apa kurangnya. Febret ramai wanita kot.
.
Tambah-tambah, bila pakai sesuai pula nak cover muka tembam. Dengan "soft awning" yang terletak tu, buat effect #AntiBolat fuhh memang best! Dah la potongan "curve" dibucu tepi shawl, dan ada effect kepuk-kepuk #GojesGlamour.
.
Walaupun hanya shawl plain, confirm lepas pakai awak dah tak cari lain๐Ÿ˜™
.
PRICE : (M- RM49) / (XL- RM55)
.
COMBO PRICE
M - RM45 (BELIAN 2PCS)
XL- RM50 (BELIAN 2PCS)
.
Wsap 010-3723557
.
#tudungmuslimah #tudunglabuh #instant2muka #instantshawllabuh #instant2loop #softawningscuba #softawning #instantshawldoubleloop #instantshawlsoftawning


0

๐ŸŒธ RAFANDAA TOPS ๐ŸŒธ
.
.
Hi sayang nusya semua! nusya harap semua dalam keadaan baik-baik saja ๐Ÿ’• Disini Nusya nak announce yang kita dah release our new blouse๐Ÿ˜ฑ RAFANDAA BLOUSE! Get yours now!
.
.
SAIZ : FROM S-XXL (measurement boleh pm nusya ya)
.
.
๐ŸŒˆAVAILABLE IN 4 COLOURS ๐ŸŒˆ
.
.
๐Ÿ›๏ธHARGA๐Ÿ›๏ธ
1 PCS : RM69 WITH POSTAGE
2 PCS : RM130 WITH POSTAGE
.
.
๐Ÿ”ฅCOMBO RAFANDAA TOPS + ALEESYA PALAZZO๐Ÿ”ฅ
.
๐Ÿ›๏ธHARGA ๐Ÿ›๏ธ
RM117 WITH POSTAGE
.
.
โœ”๏ธRafandaa Tops by IyliaMalek yakin cutting yang super terletak pada badan, design yang simple tapi tampak exclusive !
โœ”๏ธZip di bahagian hadapan baju, mudah untuk ibu menyusu !
โœ”๏ธZip di bahagian lengan mudah untuk mengambil wudhu !
โœ”๏ธDatang dengan 4 warna yang lembut, garang dan menarik black, wine, sapphire & lavender !
โœ”๏ธMaterial como crepe yang sangat selesa, lembut, sejuk dan mudah iron !
.
.
Berminat? Sayang-sayang boleh order dengan nusya ya
.
.
Sayang-sayang boleh whatsapp ๐Ÿ“ฒ +60135195870
.
.
Atau untuk lebih mudah sayang klik je link dekat bio k. Terus bleh wasap nusya๐Ÿ˜
.
.
Nak tanya-tanya dulu pun boleh dear ๐Ÿ˜˜
.
.
Love, Nusya ๐Ÿ’•
.
.
๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ
.
#palazzo #bazaarmalaysia #blouselabuh #blousecantik #blousemurah #blousemurahmalaysia #bazarpaknilmurah #palazopants #palazzopants #palazomurah #palazzomurah #palazzomurahmalaysia #palazomurahmalaysia #blousemuslimah #sayajual #teamIM #tudungbawalmurah #tudungbawal #tudungmurah #tudunglabuh #bazaarpaknil #tudungbawal #tudungchiffon #tudungbidang45 #tudungmuslimah #palazzocrepe #palazzobootcut #kurungmurah #ruangrezekihanania #bazaaronline


0

๐ŸŒธ RAFANDAA TOPS ๐ŸŒธ
.
.
Hi sayang nusya semua! nusya harap semua dalam keadaan baik-baik saja ๐Ÿ’• Disini Nusya nak announce yang kita dah release our new blouse๐Ÿ˜ฑ RAFANDAA BLOUSE! Get yours now!
.
.
SAIZ : FROM S-XXL (measurement boleh pm nusya ya)
.
.
๐ŸŒˆAVAILABLE IN 4 COLOURS ๐ŸŒˆ
.
.
๐Ÿ›๏ธHARGA๐Ÿ›๏ธ
1 PCS : RM69 WITH POSTAGE
2 PCS : RM130 WITH POSTAGE
.
.
๐Ÿ”ฅCOMBO RAFANDAA TOPS + ALEESYA PALAZZO๐Ÿ”ฅ
.
๐Ÿ›๏ธHARGA ๐Ÿ›๏ธ
RM117 WITH POSTAGE
.
.
โœ”๏ธRafandaa Tops by IyliaMalek yakin cutting yang super terletak pada badan, design yang simple tapi tampak exclusive !
โœ”๏ธZip di bahagian hadapan baju, mudah untuk ibu menyusu !
โœ”๏ธZip di bahagian lengan mudah untuk mengambil wudhu !
โœ”๏ธDatang dengan 4 warna yang lembut, garang dan menarik black, wine, sapphire & lavender !
โœ”๏ธMaterial como crepe yang sangat selesa, lembut, sejuk dan mudah iron !
.
.
Berminat? Sayang-sayang boleh order dengan nusya ya
.
.
Sayang-sayang boleh whatsapp ๐Ÿ“ฒ +60135195870
.
.
Atau untuk lebih mudah sayang klik je link dekat bio k. Terus bleh wasap nusya๐Ÿ˜
.
.
Nak tanya-tanya dulu pun boleh dear ๐Ÿ˜˜
.
.
Love, Nusya ๐Ÿ’•
.
.
๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ
.
#palazzo #bazaarmalaysia #blouselabuh #blousecantik #blousemurah #blousemurahmalaysia #bazarpaknilmurah #palazopants #palazzopants #palazomurah #palazzomurah #palazzomurahmalaysia #palazomurahmalaysia #blousemuslimah #sayajual #teamIM #tudungbawalmurah #tudungbawal #tudungmurah #tudunglabuh #bazaarpaknil #tudungbawal #tudungchiffon #tudungbidang45 #tudungmuslimah #palazzocrepe #palazzobootcut #kurungmurah #ruangrezekihanania #bazaaronline


0

๐ŸŒธ RAFANDAA TOPS ๐ŸŒธ
.
.
Hi sayang nusya semua! nusya harap semua dalam keadaan baik-baik saja ๐Ÿ’• Disini Nusya nak announce yang kita dah release our new blouse๐Ÿ˜ฑ RAFANDAA BLOUSE! Get yours now!
.
.
SAIZ : FROM S-XXL (measurement boleh pm nusya ya)
.
.
๐ŸŒˆAVAILABLE IN 4 COLOURS ๐ŸŒˆ
.
.
๐Ÿ›๏ธHARGA๐Ÿ›๏ธ
1 PCS : RM69 WITH POSTAGE
2 PCS : RM130 WITH POSTAGE
.
.
๐Ÿ”ฅCOMBO RAFANDAA TOPS + ALEESYA PALAZZO๐Ÿ”ฅ
.
๐Ÿ›๏ธHARGA ๐Ÿ›๏ธ
RM117 WITH POSTAGE
.
.
โœ”๏ธRafandaa Tops by IyliaMalek yakin cutting yang super terletak pada badan, design yang simple tapi tampak exclusive !
โœ”๏ธZip di bahagian hadapan baju, mudah untuk ibu menyusu !
โœ”๏ธZip di bahagian lengan mudah untuk mengambil wudhu !
โœ”๏ธDatang dengan 4 warna yang lembut, garang dan menarik black, wine, sapphire & lavender !
โœ”๏ธMaterial como crepe yang sangat selesa, lembut, sejuk dan mudah iron !
.
.
Berminat? Sayang-sayang boleh order dengan nusya ya
.
.
Sayang-sayang boleh whatsapp ๐Ÿ“ฒ +60135195870
.
.
Atau untuk lebih mudah sayang klik je link dekat bio k. Terus bleh wasap nusya๐Ÿ˜
.
.
Nak tanya-tanya dulu pun boleh dear ๐Ÿ˜˜
.
.
Love, Nusya ๐Ÿ’•
.
.
๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ
.
#palazzo #bazaarmalaysia #blouselabuh #blousecantik #blousemurah #blousemurahmalaysia #bazarpaknilmurah #palazopants #palazzopants #palazomurah #palazzomurah #palazzomurahmalaysia #palazomurahmalaysia #blousemuslimah #sayajual #teamIM #tudungbawalmurah #tudungbawal #tudungmurah #tudunglabuh #bazaarpaknil #tudungbawal #tudungchiffon #tudungbidang45 #tudungmuslimah #palazzocrepe #palazzobootcut #kurungmurah #ruangrezekihanania #bazaaronline


0

๐ŸŒธ RAFANDAA TOPS ๐ŸŒธ
.
.
Hi sayang nusya semua! nusya harap semua dalam keadaan baik-baik saja ๐Ÿ’• Disini Nusya nak announce yang kita dah release our new blouse๐Ÿ˜ฑ RAFANDAA BLOUSE! Get yours now!
.
.
SAIZ : FROM S-XXL (measurement boleh pm nusya ya)
.
.
๐ŸŒˆAVAILABLE IN 4 COLOURS ๐ŸŒˆ
.
.
๐Ÿ›๏ธHARGA๐Ÿ›๏ธ
1 PCS : RM69 WITH POSTAGE
2 PCS : RM130 WITH POSTAGE
.
.
๐Ÿ”ฅCOMBO RAFANDAA TOPS + ALEESYA PALAZZO๐Ÿ”ฅ
.
๐Ÿ›๏ธHARGA ๐Ÿ›๏ธ
RM117 WITH POSTAGE
.
.
โœ”๏ธRafandaa Tops by IyliaMalek yakin cutting yang super terletak pada badan, design yang simple tapi tampak exclusive !
โœ”๏ธZip di bahagian hadapan baju, mudah untuk ibu menyusu !
โœ”๏ธZip di bahagian lengan mudah untuk mengambil wudhu !
โœ”๏ธDatang dengan 4 warna yang lembut, garang dan menarik black, wine, sapphire & lavender !
โœ”๏ธMaterial como crepe yang sangat selesa, lembut, sejuk dan mudah iron !
.
.
Berminat? Sayang-sayang boleh order dengan nusya ya
.
.
Sayang-sayang boleh whatsapp ๐Ÿ“ฒ +60135195870
.
.
Atau untuk lebih mudah sayang klik je link dekat bio k. Terus bleh wasap nusya๐Ÿ˜
.
.
Nak tanya-tanya dulu pun boleh dear ๐Ÿ˜˜
.
.
Love, Nusya ๐Ÿ’•
.
.
๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ
.
#palazzo #bazaarmalaysia #blouselabuh #blousecantik #blousemurah #blousemurahmalaysia #bazarpaknilmurah #palazopants #palazzopants #palazomurah #palazzomurah #palazzomurahmalaysia #palazomurahmalaysia #blousemuslimah #sayajual #teamIM #tudungbawalmurah #tudungbawal #tudungmurah #tudunglabuh #bazaarpaknil #tudungbawal #tudungchiffon #tudungbidang45 #tudungmuslimah #palazzocrepe #palazzobootcut #kurungmurah #ruangrezekihanania #bazaaronline


0

Siapa yang suka tudung instant ni, jangan lupa dapatkan tudung labuh muslimah Hawa ni okay!. Material badan daripada mosscreepe dan awning scuba lemur yang tersangatlah mudah dibentuk. Yang pending sarung je dah siap. ๐Ÿ˜‰
.
Order/pertanyaan terus tekan link wasap bio di atas.

#tudungsarung #tudungmurah #tudungmuslimah #instantshawl #tudunginstant #tudungumrah #shawlcantik #tudunglabuh #instantshawl #needacollections #shawldoubleloop #tudungbawal #tudungberdagu #ezzufirda


0

Details tudung bawal Waseema.
Materianya ala-ala bawal tapi lebih tebal sedikit. Jadi ia tak jarang & senang bentuk ๐Ÿ˜‰.
.
TUDUNG WASEEMA โค๏ธ
==================
.
โžก๏ธMaterial: Turkey Premium Thick Voile.
โžก๏ธMudah bentuk, tidak jarang, dan minimal ironing kerana ia tidak mudah berkedut.
โžก๏ธTudung bawal square yang bercorak gabungan floral yang menarik.
โžก๏ธMenggunakan teknik digital print, lebih cantik & istimewa berbanding print biasa. .
โžก๏ธUkuran: Bidang 60 sahaja (54 inci x 54 inci).
โžก๏ธTerdapat dalam 10 warna yang lembut & menarik.
.
Nota tambahan: Warna sebenar mungkin sedikit berbeza daripada gambar kerana kesan pencahayaan kamera & resolusi imej.
.
Normal price: RM49.00
PROMO price : RM44.00
.
.
KATALOG ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰ #TNTudungWaseema
.
.
CARA ORDER : whatsapp 018-900 8287 atau tekan je whatsapp link di bio ๐Ÿค—.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#tudungturkey #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #tudungbidang60 #tudungbidangbesar #bidang60 #tudungbawal #tudungbawalbunga #tudungbawalprinted #tudungbawalsquare #tudungbawalcantik #tudungbawalmurah #tudungbawalmalaysia #tudungbawallabuh #tudungbawalthickvoile #tudungbawalbidang60 #tudungustazah #tudungcikgu #tudungmuslimah #tudungmurah #bawalsenangbentuk #bawalmudahbentuk #raesaOfElsajida


0

.
TUDUNG WASEEMA โค๏ธ
==================
.
โžก๏ธMaterial: Turkey Premium Thick Voile.
โžก๏ธMudah bentuk, tidak jarang, dan minimal ironing kerana ia tidak mudah berkedut.
โžก๏ธTudung bawal square yang bercorak gabungan floral yang menarik.
โžก๏ธMenggunakan teknik digital print, lebih cantik & istimewa berbanding print biasa. .
โžก๏ธUkuran: Bidang 60 sahaja (54 inci x 54 inci).
โžก๏ธTerdapat dalam 10 warna yang lembut & menarik.
.
Nota tambahan: Warna sebenar mungkin sedikit berbeza daripada gambar kerana kesan pencahayaan kamera & resolusi imej.
.
Normal price: RM49.00
PROMO price : RM44.00
.
.
KATALOG ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰ #TNTudungWaseema
.
.
CARA ORDER : whatsapp 018-900 8287 atau tekan je whatsapp link di bio ๐Ÿค—.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#tudungturkey #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #tudungbidang60 #tudungbidangbesar #bidang60 #tudungbawal #tudungbawalbunga #tudungbawalprinted #tudungbawalsquare #tudungbawalcantik #tudungbawalmurah #tudungbawalmalaysia #tudungbawallabuh #tudungbawalthickvoile #tudungbawalbidang60 #tudungustazah #tudungcikgu #tudungmuslimah #tudungmurah #bawalsenangbentuk #bawalmudahbentuk #raesaOfElsajida


0

:
Warda plain ni special tau dengan awning daripada soft cotton lycra yang dijahit siap dengan tulang.

Awning jenis ni lagi tegap dan lagi sado dari jenis yang takde tetulang tu tau.

And the best part is body daripada material mosscrepe yang jenis berat, jatuh terletak dan gerenti tak payah gosok! ๐Ÿ˜

Pssst! Jangan lupa 2 hari lagi akan tamat harga combo spesel Warda ni.

Jom ler grab lebih untuk lebih jimat. Boleh share beli berjemaah dengan kengkawan, famili, sedara-mara tau. Barulah geng tudung anti-iron ๐Ÿ˜

#NunaRzSignature
#AurahLuxeExclusive
#JimmyScarves
#DropshipWanted
#MiniAgentWanted


1

๐ŸŒธ RAFANDAA TOPS ๐ŸŒธ
.
.
Hi sayang nusya semua! nusya harap semua dalam keadaan baik-baik saja ๐Ÿ’• Disini Nusya nak announce yang kita dah release our new blouse๐Ÿ˜ฑ RAFANDAA BLOUSE! Get yours now!
.
.
SAIZ : FROM S-XXL (measurement boleh pm nusya ya)
.
.
๐ŸŒˆAVAILABLE IN 4 COLOURS ๐ŸŒˆ
.
.
๐Ÿ›๏ธHARGA๐Ÿ›๏ธ
1 PCS : RM69 WITH POSTAGE
2 PCS : RM130 WITH POSTAGE
.
.
๐Ÿ”ฅCOMBO RAFANDAA TOPS + ALEESYA PALAZZO๐Ÿ”ฅ
.
๐Ÿ›๏ธHARGA ๐Ÿ›๏ธ
RM117 WITH POSTAGE
.
.
โœ”๏ธRafandaa Tops by IyliaMalek yakin cutting yang super terletak pada badan, design yang simple tapi tampak exclusive !
โœ”๏ธZip di bahagian hadapan baju, mudah untuk ibu menyusu !
โœ”๏ธZip di bahagian lengan mudah untuk mengambil wudhu !
โœ”๏ธDatang dengan 4 warna yang lembut, garang dan menarik black, wine, sapphire & lavender !
โœ”๏ธMaterial como crepe yang sangat selesa, lembut, sejuk dan mudah iron !
.
.
Berminat? Sayang-sayang boleh order dengan nusya ya
.
.
Sayang-sayang boleh whatsapp ๐Ÿ“ฒ +60135195870
.
.
Atau untuk lebih mudah sayang klik je link dekat bio k. Terus bleh wasap nusya๐Ÿ˜
.
.
Nak tanya-tanya dulu pun boleh dear ๐Ÿ˜˜
.
.
Love, Nusya ๐Ÿ’•
.
.
๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ
.
#palazzo #bazaarmalaysia #blouselabuh #blousecantik #blousemurah #blousemurahmalaysia #bazarpaknilmurah #palazopants #palazzopants #palazomurah #palazzomurah #palazzomurahmalaysia #palazomurahmalaysia #blousemuslimah #sayajual #teamIM #tudungbawalmurah #tudungbawal #tudungmurah #tudunglabuh #bazaarpaknil #tudungbawal #tudungchiffon #tudungbidang45 #tudungmuslimah #palazzocrepe #palazzobootcut #kurungmurah #ruangrezekihanania #bazaaronline


1

๐ŸŒธ RAFANDAA TOPS ๐ŸŒธ
.
.
Hi sayang nusya semua! nusya harap semua dalam keadaan baik-baik saja ๐Ÿ’• Disini Nusya nak announce yang kita dah release our new blouse๐Ÿ˜ฑ RAFANDAA BLOUSE! Get yours now!
.
.
SAIZ : FROM S-XXL (measurement boleh pm nusya ya)
.
.
๐ŸŒˆAVAILABLE IN 4 COLOURS ๐ŸŒˆ
.
.
๐Ÿ›๏ธHARGA๐Ÿ›๏ธ
1 PCS : RM69 WITH POSTAGE
2 PCS : RM130 WITH POSTAGE
.
.
๐Ÿ”ฅCOMBO RAFANDAA TOPS + ALEESYA PALAZZO๐Ÿ”ฅ
.
๐Ÿ›๏ธHARGA ๐Ÿ›๏ธ
RM117 WITH POSTAGE
.
.
โœ”๏ธRafandaa Tops by IyliaMalek yakin cutting yang super terletak pada badan, design yang simple tapi tampak exclusive !
โœ”๏ธZip di bahagian hadapan baju, mudah untuk ibu menyusu !
โœ”๏ธZip di bahagian lengan mudah untuk mengambil wudhu !
โœ”๏ธDatang dengan 4 warna yang lembut, garang dan menarik black, wine, sapphire & lavender !
โœ”๏ธMaterial como crepe yang sangat selesa, lembut, sejuk dan mudah iron !
.
.
Berminat? Sayang-sayang boleh order dengan nusya ya
.
.
Sayang-sayang boleh whatsapp ๐Ÿ“ฒ +60135195870
.
.
Atau untuk lebih mudah sayang klik je link dekat bio k. Terus bleh wasap nusya๐Ÿ˜
.
.
Nak tanya-tanya dulu pun boleh dear ๐Ÿ˜˜
.
.
Love, Nusya ๐Ÿ’•
.
.
๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ
.
#palazzo #bazaarmalaysia #blouselabuh #blousecantik #blousemurah #blousemurahmalaysia #bazarpaknilmurah #palazopants #palazzopants #palazomurah #palazzomurah #palazzomurahmalaysia #palazomurahmalaysia #blousemuslimah #sayajual #teamIM #tudungbawalmurah #tudungbawal #tudungmurah #tudunglabuh #bazaarpaknil #tudungbawal #tudungchiffon #tudungbidang45 #tudungmuslimah #palazzocrepe #palazzobootcut #kurungmurah #ruangrezekihanania #bazaaronline


0

๐ŸŒธ RAFANDAA TOPS ๐ŸŒธ
.
.
Hi sayang nusya semua! nusya harap semua dalam keadaan baik-baik saja ๐Ÿ’• Disini Nusya nak announce yang kita dah release our new blouse๐Ÿ˜ฑ RAFANDAA BLOUSE! Get yours now!
.
.
SAIZ : FROM S-XXL (measurement boleh pm nusya ya)
.
.
๐ŸŒˆAVAILABLE IN 4 COLOURS ๐ŸŒˆ
.
.
๐Ÿ›๏ธHARGA๐Ÿ›๏ธ
1 PCS : RM69 WITH POSTAGE
2 PCS : RM130 WITH POSTAGE
.
.
๐Ÿ”ฅCOMBO RAFANDAA TOPS + ALEESYA PALAZZO๐Ÿ”ฅ
.
๐Ÿ›๏ธHARGA ๐Ÿ›๏ธ
RM117 WITH POSTAGE
.
.
โœ”๏ธRafandaa Tops by IyliaMalek yakin cutting yang super terletak pada badan, design yang simple tapi tampak exclusive !
โœ”๏ธZip di bahagian hadapan baju, mudah untuk ibu menyusu !
โœ”๏ธZip di bahagian lengan mudah untuk mengambil wudhu !
โœ”๏ธDatang dengan 4 warna yang lembut, garang dan menarik black, wine, sapphire & lavender !
โœ”๏ธMaterial como crepe yang sangat selesa, lembut, sejuk dan mudah iron !
.
.
Berminat? Sayang-sayang boleh order dengan nusya ya
.
.
Sayang-sayang boleh whatsapp ๐Ÿ“ฒ +60135195870
.
.
Atau untuk lebih mudah sayang klik je link dekat bio k. Terus bleh wasap nusya๐Ÿ˜
.
.
Nak tanya-tanya dulu pun boleh dear ๐Ÿ˜˜
.
.
Love, Nusya ๐Ÿ’•
.
.
๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ
.
#palazzo #bazaarmalaysia #blouselabuh #blousecantik #blousemurah #blousemurahmalaysia #bazarpaknilmurah #palazopants #palazzopants #palazomurah #palazzomurah #palazzomurahmalaysia #palazomurahmalaysia #blousemuslimah #sayajual #teamIM #tudungbawalmurah #tudungbawal #tudungmurah #tudunglabuh #bazaarpaknil #tudungbawal #tudungchiffon #tudungbidang45 #tudungmuslimah #palazzocrepe #palazzobootcut #kurungmurah #ruangrezekihanania #bazaaronline


0

๐ŸŒธ RAFANDAA TOPS ๐ŸŒธ
.
.
Hi sayang nusya semua! nusya harap semua dalam keadaan baik-baik saja ๐Ÿ’• Disini Nusya nak announce yang kita dah release our new blouse๐Ÿ˜ฑ RAFANDAA BLOUSE! Get yours now!
.
.
SAIZ : FROM S-XXL (measurement boleh pm nusya ya)
.
.
๐ŸŒˆAVAILABLE IN 4 COLOURS ๐ŸŒˆ
.
.
๐Ÿ›๏ธHARGA๐Ÿ›๏ธ
1 PCS : RM69 WITH POSTAGE
2 PCS : RM130 WITH POSTAGE
.
.
๐Ÿ”ฅCOMBO RAFANDAA TOPS + ALEESYA PALAZZO๐Ÿ”ฅ
.
๐Ÿ›๏ธHARGA ๐Ÿ›๏ธ
RM117 WITH POSTAGE
.
.
โœ”๏ธRafandaa Tops by IyliaMalek yakin cutting yang super terletak pada badan, design yang simple tapi tampak exclusive !
โœ”๏ธZip di bahagian hadapan baju, mudah untuk ibu menyusu !
โœ”๏ธZip di bahagian lengan mudah untuk mengambil wudhu !
โœ”๏ธDatang dengan 4 warna yang lembut, garang dan menarik black, wine, sapphire & lavender !
โœ”๏ธMaterial como crepe yang sangat selesa, lembut, sejuk dan mudah iron !
.
.
Berminat? Sayang-sayang boleh order dengan nusya ya
.
.
Sayang-sayang boleh whatsapp ๐Ÿ“ฒ +60135195870
.
.
Atau untuk lebih mudah sayang klik je link dekat bio k. Terus bleh wasap nusya๐Ÿ˜
.
.
Nak tanya-tanya dulu pun boleh dear ๐Ÿ˜˜
.
.
Love, Nusya ๐Ÿ’•
.
.
๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ
.
#palazzo #bazaarmalaysia #blouselabuh #blousecantik #blousemurah #blousemurahmalaysia #bazarpaknilmurah #palazopants #palazzopants #palazomurah #palazzomurah #palazzomurahmalaysia #palazomurahmalaysia #blousemuslimah #sayajual #teamIM #tudungbawalmurah #tudungbawal #tudungmurah #tudunglabuh #bazaarpaknil #tudungbawal #tudungchiffon #tudungbidang45 #tudungmuslimah #palazzocrepe #palazzobootcut #kurungmurah #ruangrezekihanania #bazaaronline


0

๐ŸŒธ RAFANDAA TOPS ๐ŸŒธ
.
.
Hi sayang nusya semua! nusya harap semua dalam keadaan baik-baik saja ๐Ÿ’• Disini Nusya nak announce yang kita dah release our new blouse๐Ÿ˜ฑ RAFANDAA BLOUSE! Get yours now!
.
.
SAIZ : FROM S-XXL (measurement boleh pm nusya ya)
.
.
๐ŸŒˆAVAILABLE IN 4 COLOURS ๐ŸŒˆ
.
.
๐Ÿ›๏ธHARGA๐Ÿ›๏ธ
1 PCS : RM69 WITH POSTAGE
2 PCS : RM130 WITH POSTAGE
.
.
๐Ÿ”ฅCOMBO RAFANDAA TOPS + ALEESYA PALAZZO๐Ÿ”ฅ
.
๐Ÿ›๏ธHARGA ๐Ÿ›๏ธ
RM117 WITH POSTAGE
.
.
โœ”๏ธRafandaa Tops by IyliaMalek yakin cutting yang super terletak pada badan, design yang simple tapi tampak exclusive !
โœ”๏ธZip di bahagian hadapan baju, mudah untuk ibu menyusu !
โœ”๏ธZip di bahagian lengan mudah untuk mengambil wudhu !
โœ”๏ธDatang dengan 4 warna yang lembut, garang dan menarik black, wine, sapphire & lavender !
โœ”๏ธMaterial como crepe yang sangat selesa, lembut, sejuk dan mudah iron !
.
.
Berminat? Sayang-sayang boleh order dengan nusya ya
.
.
Sayang-sayang boleh whatsapp ๐Ÿ“ฒ +60135195870
.
.
Atau untuk lebih mudah sayang klik je link dekat bio k. Terus bleh wasap nusya๐Ÿ˜
.
.
Nak tanya-tanya dulu pun boleh dear ๐Ÿ˜˜
.
.
Love, Nusya ๐Ÿ’•
.
.
๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ
.
#palazzo #bazaarmalaysia #blouselabuh #blousecantik #blousemurah #blousemurahmalaysia #bazarpaknilmurah #palazopants #palazzopants #palazomurah #palazzomurah #palazzomurahmalaysia #palazomurahmalaysia #blousemuslimah #sayajual #teamIM #tudungbawalmurah #tudungbawal #tudungmurah #tudunglabuh #bazaarpaknil #tudungbawal #tudungchiffon #tudungbidang45 #tudungmuslimah #palazzocrepe #palazzobootcut #kurungmurah #ruangrezekihanania #bazaaronline


0

๐ŸŒธ RAFANDAA TOPS ๐ŸŒธ
.
.
Hi sayang nusya semua! nusya harap semua dalam keadaan baik-baik saja ๐Ÿ’• Disini Nusya nak announce yang kita dah release our new blouse๐Ÿ˜ฑ RAFANDAA BLOUSE! Get yours now!
.
.
SAIZ : FROM S-XXL (measurement boleh pm nusya ya)
.
.
๐ŸŒˆAVAILABLE IN 4 COLOURS ๐ŸŒˆ
.
.
๐Ÿ›๏ธHARGA๐Ÿ›๏ธ
1 PCS : RM69 WITH POSTAGE
2 PCS : RM130 WITH POSTAGE
.
.
๐Ÿ”ฅCOMBO RAFANDAA TOPS + ALEESYA PALAZZO๐Ÿ”ฅ
.
๐Ÿ›๏ธHARGA ๐Ÿ›๏ธ
RM117 WITH POSTAGE
.
.
โœ”๏ธRafandaa Tops by IyliaMalek yakin cutting yang super terletak pada badan, design yang simple tapi tampak exclusive !
โœ”๏ธZip di bahagian hadapan baju, mudah untuk ibu menyusu !
โœ”๏ธZip di bahagian lengan mudah untuk mengambil wudhu !
โœ”๏ธDatang dengan 4 warna yang lembut, garang dan menarik black, wine, sapphire & lavender !
โœ”๏ธMaterial como crepe yang sangat selesa, lembut, sejuk dan mudah iron !
.
.
Berminat? Sayang-sayang boleh order dengan nusya ya
.
.
Sayang-sayang boleh whatsapp ๐Ÿ“ฒ +60135195870
.
.
Atau untuk lebih mudah sayang klik je link dekat bio k. Terus bleh wasap nusya๐Ÿ˜
.
.
Nak tanya-tanya dulu pun boleh dear ๐Ÿ˜˜
.
.
Love, Nusya ๐Ÿ’•
.
.
๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ
.
#palazzo #bazaarmalaysia #blouselabuh #blousecantik #blousemurah #blousemurahmalaysia #bazarpaknilmurah #palazopants #palazzopants #palazomurah #palazzomurah #palazzomurahmalaysia #palazomurahmalaysia #blousemuslimah #sayajual #teamIM #tudungbawalmurah #tudungbawal #tudungmurah #tudunglabuh #bazaarpaknil #tudungbawal #tudungchiffon #tudungbidang45 #tudungmuslimah #palazzocrepe #palazzobootcut #kurungmurah #ruangrezekihanania #bazaaronline


0

๐ŸŒธ RAFANDAA TOPS ๐ŸŒธ
.
.
Hi sayang nusya semua! nusya harap semua dalam keadaan baik-baik saja ๐Ÿ’• Disini Nusya nak announce yang kita dah release our new blouse๐Ÿ˜ฑ RAFANDAA BLOUSE! Get yours now!
.
.
SAIZ : FROM S-XXL (measurement boleh pm nusya ya)
.
.
๐ŸŒˆAVAILABLE IN 4 COLOURS ๐ŸŒˆ
.
.
๐Ÿ›๏ธHARGA๐Ÿ›๏ธ
1 PCS : RM69 WITH POSTAGE
2 PCS : RM130 WITH POSTAGE
.
.
๐Ÿ”ฅCOMBO RAFANDAA TOPS + ALEESYA PALAZZO๐Ÿ”ฅ
.
๐Ÿ›๏ธHARGA ๐Ÿ›๏ธ
RM117 WITH POSTAGE
.
.
โœ”๏ธRafandaa Tops by IyliaMalek yakin cutting yang super terletak pada badan, design yang simple tapi tampak exclusive !
โœ”๏ธZip di bahagian hadapan baju, mudah untuk ibu menyusu !
โœ”๏ธZip di bahagian lengan mudah untuk mengambil wudhu !
โœ”๏ธDatang dengan 4 warna yang lembut, garang dan menarik black, wine, sapphire & lavender !
โœ”๏ธMaterial como crepe yang sangat selesa, lembut, sejuk dan mudah iron !
.
.
Berminat? Sayang-sayang boleh order dengan nusya ya
.
.
Sayang-sayang boleh whatsapp ๐Ÿ“ฒ +60135195870
.
.
Atau untuk lebih mudah sayang klik je link dekat bio k. Terus bleh wasap nusya๐Ÿ˜
.
.
Nak tanya-tanya dulu pun boleh dear ๐Ÿ˜˜
.
.
Love, Nusya ๐Ÿ’•
.
.
๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ
.
#palazzo #bazaarmalaysia #blouselabuh #blousecantik #blousemurah #blousemurahmalaysia #bazarpaknilmurah #palazopants #palazzopants #palazomurah #palazzomurah #palazzomurahmalaysia #palazomurahmalaysia #blousemuslimah #sayajual #teamIM #tudungbawalmurah #tudungbawal #tudungmurah #tudunglabuh #bazaarpaknil #tudungbawal #tudungchiffon #tudungbidang45 #tudungmuslimah #palazzocrepe #palazzobootcut #kurungmurah #ruangrezekihanania #bazaaronline


0

Lagi testimoni Sara Wideshawl,
.
.
"Ok sangat ,
.
Tudung Labuh dan Besar, saya suka ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘"
.
Jom dapatkan Sara Wideshawl dgn akak sekarang ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
.
โ„๏ธSARA WIDESHAWLโ„๏ธ
.
๐Ÿ’งMaterial : PREMIUM Chiffon Flamingo
.
๐Ÿ’งUkuran : 2.10m x 0.73m
.
๐Ÿ’งJahitan : Full Baby Seam .
.
๐Ÿ’งCIRI-CIRI :
โœ… Mudah bentuk di bahagian muka (Baby Seam).
.
โœ… Material kain yang ringan dan lembut.
.
โœ… Tidak jarang, tak perlu pakai inner.
.
โœ… Minimum Iron.
.
โœ… Cukup besar untuk cover bahagian perut dan belakang. .
.
โœ… Material yang flowy bak Princess! ๐Ÿ‘ธ๐Ÿป
.
โœ… Material eksklusif; Permukaan kelihatan shining
.
โฉโฉโฉโฉReady Stockโชโชโชโช
.
โœจps : Warna sebenar mungkin akan berbeza sedikit dengan gambar kerana pencahayaan shooting dan screen phone anda ๐Ÿ˜‰
.
๐Ÿ“ฒ wasssp akak kat no ni. : +601111957030 atau click link di bio ๐Ÿ˜Ž
.
#tudunglabuh
#tudungraya
#raya2018
#hijabraya
#hijab
#tudungmuslimah
#tudung
#tudungcantik
#muslimah
#wideshawl
#shawllabuh
#byezlina
#tudungraya
#raya2018
#hijabraya
#hijab
#tudungmuslimah
#rayahaji
#rayahajisale
#fesyentudung
#tudungsarung
#tudungbidang60
#tudungbidang55
#tudungbidang50
#heavychiffon
#shawlchiffon
#shawlmurah
#sayajualtudung


1

๐ŸŒธPALAZZO BOOTCUT ALEESYA๐ŸŒธ
.
.
Hi sayang nusya semua! nusya harap semua dalam keadaan baik-baik saja ๐Ÿ’•
.
.
Nusya nak bagitau palazzo Aleesya kegemaran ramai ni dah restock tau! ๐Ÿ˜
.
.
Selalu bila request warna yang sayang-sayang nak, kadang-kadang sold out kan!
.
.
Okay sekarang jangan risau! sebab stock baru smpai dengan pelbagai warna-warna yang baru๐Ÿ˜
.
.
Palazzo Aleesya adalah HOT SELLING PALAZZO tau๐Ÿ”ฅNak tau tak kenapa?๐Ÿค”
.
.
Sebab palazzo ni memang sangat selesa dan sesuai untuk pelbagai lapisan umur. so bila sayang-sayang pakai, ibu pun berkenan. bila pakai balik kampung saudara pulak berkenan. Pakai pergi kelas kawan pulak tanya ๐Ÿคญ haaa tu yang sekali order banyak-banyak tu sebab boleh share ramai-ramai
. .
SELAIN ITU ๐Ÿค”
.
๐ŸŽ€KELEBIHAN ALEESYA PALAZZO ๐ŸŽ€
โœ”๏ธTAK PERLU IRON !
โœ”๏ธPOCKET KEDUA DUA BELAH !
โœ”๏ธTINGGI 170 KE BAWAH PUN MUAT TAU !
โœ”๏ธTAK JARANG !
โœ”๏ธKESIMPULANNYA BEST LAH !
โœ”๏ธS-XL PUN MUAT !
.
.
๐Ÿ‘—SAIZ : FIT S-XL (measurement boleh pm nusya ya)
.
.
๐ŸŒˆAVAILABLE IN 5 COLOURS ๐ŸŒˆ
.
.
๐Ÿ›๏ธHARGA๐Ÿ›๏ธ
.
1 PCS RM51 WITHOUT POSTAGE
2 PCS RM100 WITH POSTAGE ( jimat RM12 !)
3 PCS RM127 WITH POSTAGE (jimat RM38 !)
.
.
๐Ÿ“ฎPOSTAGE : ๐Ÿ“ฎ
.
SEMENANJUNG : 1 PCS RM8 next item tambah RM2
SABAH & SARAWAK : 1 PCS RM10 next item tambah RM4
.
.
Yakin lah, cutting dia sumpah superb gila ya robbi percayalah โค๏ธ
.
.
Berminat? Sayang-sayang boleh order dengan nusya ya
.
.
Sayang-sayang boleh whatsapp ๐Ÿ“ฒ +60135195870
.
.
Atau untuk lebih mudah sayang klik je link dekat bio k. Terus bleh wasap nusya๐Ÿ˜
.
.
Nak tanya-tanya dulu pun boleh dear ๐Ÿ˜˜
.
.
Love, Nusya ๐Ÿ’•
.
.
๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ
.
#palazzo #bazaarmalaysia #blouselabuh #blousecantik #blousemurah #blousemurahmalaysia #bazarpaknilmurah #palazopants #palazzopants #palazomurah #palazzomurah #palazzomurahmalaysia #palazomurahmalaysia #blousemuslimah #sayajual #teamIM #tudungbawalmurah #tudungbawal #tudungmurah #tudunglabuh #bazaarpaknil #tudungbawal #tudungchiffon #tudungbidang45 #tudungmuslimah #palazzocrepe #palazzobootcut #kurungmurah #ruangrezekihanania #bazaaronline


0

๐ŸŒธPALAZZO BOOTCUT ALEESYA๐ŸŒธ
.
.
Hi sayang nusya semua! nusya harap semua dalam keadaan baik-baik saja ๐Ÿ’•
.
.
Nusya nak bagitau palazzo Aleesya kegemaran ramai ni dah restock tau! ๐Ÿ˜
.
.
Selalu bila request warna yang sayang-sayang nak, kadang-kadang sold out kan!
.
.
Okay sekarang jangan risau! sebab stock baru smpai dengan pelbagai warna-warna yang baru๐Ÿ˜
.
.
Palazzo Aleesya adalah HOT SELLING PALAZZO tau๐Ÿ”ฅNak tau tak kenapa?๐Ÿค”
.
.
Sebab palazzo ni memang sangat selesa dan sesuai untuk pelbagai lapisan umur. so bila sayang-sayang pakai, ibu pun berkenan. bila pakai balik kampung saudara pulak berkenan. Pakai pergi kelas kawan pulak tanya ๐Ÿคญ haaa tu yang sekali order banyak-banyak tu sebab boleh share ramai-ramai
. .
SELAIN ITU ๐Ÿค”
.
๐ŸŽ€KELEBIHAN ALEESYA PALAZZO ๐ŸŽ€
โœ”๏ธTAK PERLU IRON !
โœ”๏ธPOCKET KEDUA DUA BELAH !
โœ”๏ธTINGGI 170 KE BAWAH PUN MUAT TAU !
โœ”๏ธTAK JARANG !
โœ”๏ธKESIMPULANNYA BEST LAH !
โœ”๏ธS-XL PUN MUAT !
.
.
๐Ÿ‘—SAIZ : FIT S-XL (measurement boleh pm nusya ya)
.
.
๐ŸŒˆAVAILABLE IN 5 COLOURS ๐ŸŒˆ
.
.
๐Ÿ›๏ธHARGA๐Ÿ›๏ธ
.
1 PCS RM51 WITHOUT POSTAGE
2 PCS RM100 WITH POSTAGE ( jimat RM12 !)
3 PCS RM127 WITH POSTAGE (jimat RM38 !)
.
.
๐Ÿ“ฎPOSTAGE : ๐Ÿ“ฎ
.
SEMENANJUNG : 1 PCS RM8 next item tambah RM2
SABAH & SARAWAK : 1 PCS RM10 next item tambah RM4
.
.
Yakin lah, cutting dia sumpah superb gila ya robbi percayalah โค๏ธ
.
.
Berminat? Sayang-sayang boleh order dengan nusya ya
.
.
Sayang-sayang boleh whatsapp ๐Ÿ“ฒ +60135195870
.
.
Atau untuk lebih mudah sayang klik je link dekat bio k. Terus bleh wasap nusya๐Ÿ˜
.
.
Nak tanya-tanya dulu pun boleh dear ๐Ÿ˜˜
.
.
Love, Nusya ๐Ÿ’•
.
.
๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ
.
#palazzo #bazaarmalaysia #blouselabuh #blousecantik #blousemurah #blousemurahmalaysia #bazarpaknilmurah #palazopants #palazzopants #palazomurah #palazzomurah #palazzomurahmalaysia #palazomurahmalaysia #blousemuslimah #sayajual #teamIM #tudungbawalmurah #tudungbawal #tudungmurah #tudunglabuh #bazaarpaknil #tudungbawal #tudungchiffon #tudungbidang45 #tudungmuslimah #palazzocrepe #palazzobootcut #kurungmurah #ruangrezekihanania #bazaaronline


0

๐ŸŒธPALAZZO BOOTCUT ALEESYA๐ŸŒธ
.
.
Hi sayang nusya semua! nusya harap semua dalam keadaan baik-baik saja ๐Ÿ’•
.
.
Nusya nak bagitau palazzo Aleesya kegemaran ramai ni dah restock tau! ๐Ÿ˜
.
.
Selalu bila request warna yang sayang-sayang nak, kadang-kadang sold out kan!
.
.
Okay sekarang jangan risau! sebab stock baru smpai dengan pelbagai warna-warna yang baru๐Ÿ˜
.
.
Palazzo Aleesya adalah HOT SELLING PALAZZO tau๐Ÿ”ฅNak tau tak kenapa?๐Ÿค”
.
.
Sebab palazzo ni memang sangat selesa dan sesuai untuk pelbagai lapisan umur. so bila sayang-sayang pakai, ibu pun berkenan. bila pakai balik kampung saudara pulak berkenan. Pakai pergi kelas kawan pulak tanya ๐Ÿคญ haaa tu yang sekali order banyak-banyak tu sebab boleh share ramai-ramai
. .
SELAIN ITU ๐Ÿค”
.
๐ŸŽ€KELEBIHAN ALEESYA PALAZZO ๐ŸŽ€
โœ”๏ธTAK PERLU IRON !
โœ”๏ธPOCKET KEDUA DUA BELAH !
โœ”๏ธTINGGI 170 KE BAWAH PUN MUAT TAU !
โœ”๏ธTAK JARANG !
โœ”๏ธKESIMPULANNYA BEST LAH !
โœ”๏ธS-XL PUN MUAT !
.
.
๐Ÿ‘—SAIZ : FIT S-XL (measurement boleh pm nusya ya)
.
.
๐ŸŒˆAVAILABLE IN 5 COLOURS ๐ŸŒˆ
.
.
๐Ÿ›๏ธHARGA๐Ÿ›๏ธ
.
1 PCS RM51 WITHOUT POSTAGE
2 PCS RM100 WITH POSTAGE ( jimat RM12 !)
3 PCS RM127 WITH POSTAGE (jimat RM38 !)
.
.
๐Ÿ“ฎPOSTAGE : ๐Ÿ“ฎ
.
SEMENANJUNG : 1 PCS RM8 next item tambah RM2
SABAH & SARAWAK : 1 PCS RM10 next item tambah RM4
.
.
Yakin lah, cutting dia sumpah superb gila ya robbi percayalah โค๏ธ
.
.
Berminat? Sayang-sayang boleh order dengan nusya ya
.
.
Sayang-sayang boleh whatsapp ๐Ÿ“ฒ +60135195870
.
.
Atau untuk lebih mudah sayang klik je link dekat bio k. Terus bleh wasap nusya๐Ÿ˜
.
.
Nak tanya-tanya dulu pun boleh dear ๐Ÿ˜˜
.
.
Love, Nusya ๐Ÿ’•
.
.
๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ
.
#palazzo #bazaarmalaysia #blouselabuh #blousecantik #blousemurah #blousemurahmalaysia #bazarpaknilmurah #palazopants #palazzopants #palazomurah #palazzomurah #palazzomurahmalaysia #palazomurahmalaysia #blousemuslimah #sayajual #teamIM #tudungbawalmurah #tudungbawal #tudungmurah #tudunglabuh #bazaarpaknil #tudungbawal #tudungchiffon #tudungbidang45 #tudungmuslimah #palazzocrepe #palazzobootcut #kurungmurah #ruangrezekihanania #bazaaronline


0

๐ŸŒธPALAZZO BOOTCUT ALEESYA๐ŸŒธ
.
.
Hi sayang nusya semua! nusya harap semua dalam keadaan baik-baik saja ๐Ÿ’•
.
.
Nusya nak bagitau palazzo Aleesya kegemaran ramai ni dah restock tau! ๐Ÿ˜
.
.
Selalu bila request warna yang sayang-sayang nak, kadang-kadang sold out kan!
.
.
Okay sekarang jangan risau! sebab stock baru smpai dengan pelbagai warna-warna yang baru๐Ÿ˜
.
.
Palazzo Aleesya adalah HOT SELLING PALAZZO tau๐Ÿ”ฅNak tau tak kenapa?๐Ÿค”
.
.
Sebab palazzo ni memang sangat selesa dan sesuai untuk pelbagai lapisan umur. so bila sayang-sayang pakai, ibu pun berkenan. bila pakai balik kampung saudara pulak berkenan. Pakai pergi kelas kawan pulak tanya ๐Ÿคญ haaa tu yang sekali order banyak-banyak tu sebab boleh share ramai-ramai
. .
SELAIN ITU ๐Ÿค”
.
๐ŸŽ€KELEBIHAN ALEESYA PALAZZO ๐ŸŽ€
โœ”๏ธTAK PERLU IRON !
โœ”๏ธPOCKET KEDUA DUA BELAH !
โœ”๏ธTINGGI 170 KE BAWAH PUN MUAT TAU !
โœ”๏ธTAK JARANG !
โœ”๏ธKESIMPULANNYA BEST LAH !
โœ”๏ธS-XL PUN MUAT !
.
.
๐Ÿ‘—SAIZ : FIT S-XL (measurement boleh pm nusya ya)
.
.
๐ŸŒˆAVAILABLE IN 5 COLOURS ๐ŸŒˆ
.
.
๐Ÿ›๏ธHARGA๐Ÿ›๏ธ
.
1 PCS RM51 WITHOUT POSTAGE
2 PCS RM100 WITH POSTAGE ( jimat RM12 !)
3 PCS RM127 WITH POSTAGE (jimat RM38 !)
.
.
๐Ÿ“ฎPOSTAGE : ๐Ÿ“ฎ
.
SEMENANJUNG : 1 PCS RM8 next item tambah RM2
SABAH & SARAWAK : 1 PCS RM10 next item tambah RM4
.
.
Yakin lah, cutting dia sumpah superb gila ya robbi percayalah โค๏ธ
.
.
Berminat? Sayang-sayang boleh order dengan nusya ya
.
.
Sayang-sayang boleh whatsapp ๐Ÿ“ฒ +60135195870
.
.
Atau untuk lebih mudah sayang klik je link dekat bio k. Terus bleh wasap nusya๐Ÿ˜
.
.
Nak tanya-tanya dulu pun boleh dear ๐Ÿ˜˜
.
.
Love, Nusya ๐Ÿ’•
.
.
๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ
.
#palazzo #bazaarmalaysia #blouselabuh #blousecantik #blousemurah #blousemurahmalaysia #bazarpaknilmurah #palazopants #palazzopants #palazomurah #palazzomurah #palazzomurahmalaysia #palazomurahmalaysia #blousemuslimah #sayajual #teamIM #tudungbawalmurah #tudungbawal #tudungmurah #tudunglabuh #bazaarpaknil #tudungbawal #tudungchiffon #tudungbidang45 #tudungmuslimah #palazzocrepe #palazzobootcut #kurungmurah #ruangrezekihanania #bazaaronline


0

๐ŸŒธPALAZZO BOOTCUT ALEESYA๐ŸŒธ
.
.
Hi sayang nusya semua! nusya harap semua dalam keadaan baik-baik saja ๐Ÿ’•
.
.
Nusya nak bagitau palazzo Aleesya kegemaran ramai ni dah restock tau! ๐Ÿ˜
.
.
Selalu bila request warna yang sayang-sayang nak, kadang-kadang sold out kan!
.
.
Okay sekarang jangan risau! sebab stock baru smpai dengan pelbagai warna-warna yang baru๐Ÿ˜
.
.
Palazzo Aleesya adalah HOT SELLING PALAZZO tau๐Ÿ”ฅNak tau tak kenapa?๐Ÿค”
.
.
Sebab palazzo ni memang sangat selesa dan sesuai untuk pelbagai lapisan umur. so bila sayang-sayang pakai, ibu pun berkenan. bila pakai balik kampung saudara pulak berkenan. Pakai pergi kelas kawan pulak tanya ๐Ÿคญ haaa tu yang sekali order banyak-banyak tu sebab boleh share ramai-ramai
. .
SELAIN ITU ๐Ÿค”
.
๐ŸŽ€KELEBIHAN ALEESYA PALAZZO ๐ŸŽ€
โœ”๏ธTAK PERLU IRON !
โœ”๏ธPOCKET KEDUA DUA BELAH !
โœ”๏ธTINGGI 170 KE BAWAH PUN MUAT TAU !
โœ”๏ธTAK JARANG !
โœ”๏ธKESIMPULANNYA BEST LAH !
โœ”๏ธS-XL PUN MUAT !
.
.
๐Ÿ‘—SAIZ : FIT S-XL (measurement boleh pm nusya ya)
.
.
๐ŸŒˆAVAILABLE IN 5 COLOURS ๐ŸŒˆ
.
.
๐Ÿ›๏ธHARGA๐Ÿ›๏ธ
.
1 PCS RM51 WITHOUT POSTAGE
2 PCS RM100 WITH POSTAGE ( jimat RM12 !)
3 PCS RM127 WITH POSTAGE (jimat RM38 !)
.
.
๐Ÿ“ฎPOSTAGE : ๐Ÿ“ฎ
.
SEMENANJUNG : 1 PCS RM8 next item tambah RM2
SABAH & SARAWAK : 1 PCS RM10 next item tambah RM4
.
.
Yakin lah, cutting dia sumpah superb gila ya robbi percayalah โค๏ธ
.
.
Berminat? Sayang-sayang boleh order dengan nusya ya
.
.
Sayang-sayang boleh whatsapp ๐Ÿ“ฒ +60135195870
.
.
Atau untuk lebih mudah sayang klik je link dekat bio k. Terus bleh wasap nusya๐Ÿ˜
.
.
Nak tanya-tanya dulu pun boleh dear ๐Ÿ˜˜
.
.
Love, Nusya ๐Ÿ’•
.
.
๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ
.
#palazzo #bazaarmalaysia #blouselabuh #blousecantik #blousemurah #blousemurahmalaysia #bazarpaknilmurah #palazopants #palazzopants #palazomurah #palazzomurah #palazzomurahmalaysia #palazomurahmalaysia #blousemuslimah #sayajual #teamIM #tudungbawalmurah #tudungbawal #tudungmurah #tudunglabuh #bazaarpaknil #tudungbawal #tudungchiffon #tudungbidang45 #tudungmuslimah #palazzocrepe #palazzobootcut #kurungmurah #ruangrezekihanania #bazaaronline


0

๐ŸŒธPALAZZO BOOTCUT ALEESYA๐ŸŒธ
.
.
Hi sayang nusya semua! nusya harap semua dalam keadaan baik-baik saja ๐Ÿ’•
.
.
Nusya nak bagitau palazzo Aleesya kegemaran ramai ni dah restock tau! ๐Ÿ˜
.
.
Selalu bila request warna yang sayang-sayang nak, kadang-kadang sold out kan!
.
.
Okay sekarang jangan risau! sebab stock baru smpai dengan pelbagai warna-warna yang baru๐Ÿ˜
.
.
Palazzo Aleesya adalah HOT SELLING PALAZZO tau๐Ÿ”ฅNak tau tak kenapa?๐Ÿค”
.
.
Sebab palazzo ni memang sangat selesa dan sesuai untuk pelbagai lapisan umur. so bila sayang-sayang pakai, ibu pun berkenan. bila pakai balik kampung saudara pulak berkenan. Pakai pergi kelas kawan pulak tanya ๐Ÿคญ haaa tu yang sekali order banyak-banyak tu sebab boleh share ramai-ramai
. .
SELAIN ITU ๐Ÿค”
.
๐ŸŽ€KELEBIHAN ALEESYA PALAZZO ๐ŸŽ€
โœ”๏ธTAK PERLU IRON !
โœ”๏ธPOCKET KEDUA DUA BELAH !
โœ”๏ธTINGGI 170 KE BAWAH PUN MUAT TAU !
โœ”๏ธTAK JARANG !
โœ”๏ธKESIMPULANNYA BEST LAH !
โœ”๏ธS-XL PUN MUAT !
.
.
๐Ÿ‘—SAIZ : FIT S-XL (measurement boleh pm nusya ya)
.
.
๐ŸŒˆAVAILABLE IN 5 COLOURS ๐ŸŒˆ
.
.
๐Ÿ›๏ธHARGA๐Ÿ›๏ธ
.
1 PCS RM51 WITHOUT POSTAGE
2 PCS RM100 WITH POSTAGE ( jimat RM12 !)
3 PCS RM127 WITH POSTAGE (jimat RM38 !)
.
.
๐Ÿ“ฎPOSTAGE : ๐Ÿ“ฎ
.
SEMENANJUNG : 1 PCS RM8 next item tambah RM2
SABAH & SARAWAK : 1 PCS RM10 next item tambah RM4
.
.
Yakin lah, cutting dia sumpah superb gila ya robbi percayalah โค๏ธ
.
.
Berminat? Sayang-sayang boleh order dengan nusya ya
.
.
Sayang-sayang boleh whatsapp ๐Ÿ“ฒ +60135195870
.
.
Atau untuk lebih mudah sayang klik je link dekat bio k. Terus bleh wasap nusya๐Ÿ˜
.
.
Nak tanya-tanya dulu pun boleh dear ๐Ÿ˜˜
.
.
Love, Nusya ๐Ÿ’•
.
.
๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ
.
#palazzo #bazaarmalaysia #blouselabuh #blousecantik #blousemurah #blousemurahmalaysia #bazarpaknilmurah #palazopants #palazzopants #palazomurah #palazzomurah #palazzomurahmalaysia #palazomurahmalaysia #blousemuslimah #sayajual #teamIM #tudungbawalmurah #tudungbawal #tudungmurah #tudunglabuh #bazaarpaknil #tudungbawal #tudungchiffon #tudungbidang45 #tudungmuslimah #palazzocrepe #palazzobootcut #kurungmurah #ruangrezekihanania #bazaaronline


0

โค๏ธ NEW COLOURS โค๏ธ
.
.
BACK TO BASIC SQUARE PLAIN (HARGA PROMOSI TIDAK KISAH BIDANG ๐Ÿ˜Š)
.
Available :
๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป Bidang 50
๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป Bidang 60
.
Ukuran :
โœ‚๏ธ Bidang 50 (1.3m X 1.3m)
โœ‚๏ธ Bidang 60 (1.5m X 1.5m)
.
.
CIRI CIRI BTB SQUARE PLAIN
โšœ๏ธ Material premium sakura
โšœ๏ธ Lembut
โšœ๏ธ Ringan
โšœ๏ธ Tidak jarang
โšœ๏ธ Jahitan baby seam
โšœ๏ธ Dua bucu bulat dan dua bucu tajam
.
.
KELEBIHAN BTB SQUARE PLAIN
โœ… Material premium sakura yang viral dan dikenali ramai.
โœ… Kain yang lembut dan ringan menampakan effect jatuh / flowy pada tudung.
โœ… SOLAT READY! Yes, kain yang tak jarang.
โœ… Mempunyai dua option. Boleh pakai mengikut kehendak masing - masing. Dua bucu bulat dan dua bucu tajam.
โœ… Mudah dan senang dibentuk 200%.
.
.
๐Ÿšซ ANTI STARCH
๐Ÿšซ ANTI GELEMBUNG
.
Pesanan :
๐Ÿ“ Model menggayakan bidang 60
๐Ÿ“ Ketinggian model 161cm
๐Ÿ“ Warna di gambar lain sedikit oleh kerana effect cahaya studio
๐Ÿ“ Harga tidak termasuk postage
.
.
๐Ÿ“ฒ Klik link di bio untuk order
๐Ÿ“ฒ Klik link di bio untuk order
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#faishafairies
#tudungbawal
#squareplain
#bawalbidang50
#bawalbidang60
#tudungbawalbidang60
#tudunglabuh
#tudunglabuhmurah
#tudunginstant
#tudunginstantmurah
#muslimahapparel
#muslimahhijab
#hijaabfashion
#tudungmuslimah
#hijaab
#hijabi
#hijabmuslimah
#tutorialshawl


0

.
.
Assalamualaikum uolls..
.
Luban most wanted kembali lagi. Avocado salah satu warna hot utk batch kali ni.
.
Walaupun size M masih menutupi dada. .

Untuk tempahan sila
WHATSAPP : ๐Ÿ“ฒ #0123070667


1

Assalamualaikum semua. CikQ nak share berita baik ni. Nak tau apa? New stocks COMING SOON. Wuuuuuu! ๐Ÿ˜
Kita pulak yg excited lebih kan. Hehe .
.
.

Kalau nak cek stock utk free postage boleh la whatsapp kita hehe ๐Ÿ˜˜ Tekan link kat bio je ๐ŸŒธ .
.
. ..
.
..
.
.
.

#tutorialbawal #tutorialshawl #bawalmurah #bawalexclusive #bawalchiffon #bawalchiffonprinted #bawalcrepeย  #squareshawl #squarescarf #malaysiaku #tudungmurah #instantshawl #tudungmurahmalaysia #tudungmuslimah #igersmalaysia #igersmalaya #instagram #sayajualmurah #bazaarpaknil #shawlkeknis #shawlcantik #satinshawl #instantshawl #extenderskirt #dramamrgrey #nur
#extenderskirtmuslimah #berita


1

Assalamualaikum semua. CikQ nak share berita baik ni. Nak tau apa? New stocks COMING SOON. Wuuuuuu! ๐Ÿ˜
Kita pulak yg excited lebih kan. Hehe .
.
.

Kalau nak cek stock utk free postage boleh la whatsapp kita hehe ๐Ÿ˜˜ Tekan link kat bio je ๐ŸŒธ .
.
. ..
.
..
.
.
.

#tutorialbawal #tutorialshawl #bawalmurah #bawalexclusive #bawalchiffon #bawalchiffonprinted #bawalcrepeย  #squareshawl #squarescarf #malaysiaku #tudungmurah #instantshawl #tudungmurahmalaysia #tudungmuslimah #igersmalaysia #igersmalaya #instagram #sayajualmurah #bazaarpaknil #shawlkeknis #shawlcantik #satinshawl #instantshawl #extenderskirt #dramamrgrey #nur
#extenderskirtmuslimah #berita


0

Assalamualaikum semua. CikQ nak share berita baik ni. Nak tau apa? New stocks COMING SOON. Wuuuuuu! ๐Ÿ˜
Kita pulak yg excited lebih kan. Hehe .
.
.

Kalau nak cek stock utk free postage boleh la whatsapp kita hehe ๐Ÿ˜˜ Tekan link kat bio je ๐ŸŒธ .
.
. ..
.
..
.
.
.

#tutorialbawal #tutorialshawl #bawalmurah #bawalexclusive #bawalchiffon #bawalchiffonprinted #bawalcrepeย  #squareshawl #squarescarf #malaysiaku #tudungmurah #instantshawl #tudungmurahmalaysia #tudungmuslimah #igersmalaysia #igersmalaya #instagram #sayajualmurah #bazaarpaknil #shawlkeknis #shawlcantik #satinshawl #instantshawl #extenderskirt #dramamrgrey #nur
#extenderskirtmuslimah #berita


1

๐ŸŒน NEW COLLECTION : POGBA B48
3 Helai FREE POS . .
.
.
Ukuran :ย 120x120cmย Bersamaan 48x48inch

Material :ย Bawal Heavy Cotton Pashmina Turki
Opacity :ย 95% (Tidak Jarang)

Bentuk :ย Empat Segi Sama - Tudung Bawal
.
โ€ข Material yang boleh dikatakanย tak perlu iron (ironless)
.
โ€ขย SUPER mudah bentukย di bahagian muka
.
โ€ขย Tidak sejarangย seperti kebanyakanย tudung bawal voile biasa
.
โ€ขย Tudung bawal heavy cottonย ini hampir 2 kali lebih tebal dan berat dari bawal biasa dan lite cotton
.
โ€ข Tudung iniย tidak panas (sejuk)ย bila dipakai dan sesuai dengan cuaca di Malaysia
.
โ€ข Hanya perlu rendam dan bilas dengan air untuk membersihkannya
.
โ€ข Kualiti benang dan cetakan (printed) yang halus dan kemas
.
โ€ข Tidak berbulu walaupun dibasuh berulang kali dan tahan lasak
.
โ€ข Benchmark terbaik tudung bawal labuh heavy cotton berkualiti import original dari Turki.
.
.
Harga: RM 35 sehelai.
Poslaju RM7(sm) / Rm11(ss)
.
===========
PROMO COMBO
===========
.
๐Ÿ”– 3 Helai RM100 FREE POSLAJU 1Malaysia
๐Ÿ”– 5 Helai RM150 FREE POSLAJU 1Malaysia

WhatsApp : 0199838579

#sayajualtudunglabuh #tudunglabuh
#tudungmuslimah #tudungbidang50 #bawalbidang50 #tudungbidang48 #bawalbidang48 #bawalturki #tudungturki #tudungtutupdada #bawallabuh #bawalturkilabuh #tudungtakjarang #tudungbawahrm50 #tudungbawahrm100 #bawalpastel #tudungbawalbawahrm50


0

๐ŸŒน NEW COLLECTION : POGBA B48
3 Helai FREE POS . .
.
.
Ukuran :ย 120x120cmย Bersamaan 48x48inch

Material :ย Bawal Heavy Cotton Pashmina Turki
Opacity :ย 95% (Tidak Jarang)

Bentuk :ย Empat Segi Sama - Tudung Bawal
.
โ€ข Material yang boleh dikatakanย tak perlu iron (ironless)
.
โ€ขย SUPER mudah bentukย di bahagian muka
.
โ€ขย Tidak sejarangย seperti kebanyakanย tudung bawal voile biasa
.
โ€ขย Tudung bawal heavy cottonย ini hampir 2 kali lebih tebal dan berat dari bawal biasa dan lite cotton
.
โ€ข Tudung iniย tidak panas (sejuk)ย bila dipakai dan sesuai dengan cuaca di Malaysia
.
โ€ข Hanya perlu rendam dan bilas dengan air untuk membersihkannya
.
โ€ข Kualiti benang dan cetakan (printed) yang halus dan kemas
.
โ€ข Tidak berbulu walaupun dibasuh berulang kali dan tahan lasak
.
โ€ข Benchmark terbaik tudung bawal labuh heavy cotton berkualiti import original dari Turki.
.
.
Harga: RM 35 sehelai.
Poslaju RM7(sm) / Rm11(ss)
.
===========
PROMO COMBO
===========
.
๐Ÿ”– 3 Helai RM100 FREE POSLAJU 1Malaysia
๐Ÿ”– 5 Helai RM150 FREE POSLAJU 1Malaysia

WhatsApp : 0199838579

#sayajualtudunglabuh #tudunglabuh
#tudungmuslimah #tudungbidang50 #bawalbidang50 #tudungbidang48 #bawalbidang48 #bawalturki #tudungturki #tudungtutupdada #bawallabuh #bawalturkilabuh #tudungtakjarang #tudungbawahrm50 #tudungbawahrm100 #bawalpastel #tudungbawalbawahrm50


0

๐ŸŒน NEW COLLECTION : POGBA B48
3 Helai FREE POS . .
.
.
Ukuran :ย 120x120cmย Bersamaan 48x48inch

Material :ย Bawal Heavy Cotton Pashmina Turki
Opacity :ย 95% (Tidak Jarang)

Bentuk :ย Empat Segi Sama - Tudung Bawal
.
โ€ข Material yang boleh dikatakanย tak perlu iron (ironless)
.
โ€ขย SUPER mudah bentukย di bahagian muka
.
โ€ขย Tidak sejarangย seperti kebanyakanย tudung bawal voile biasa
.
โ€ขย Tudung bawal heavy cottonย ini hampir 2 kali lebih tebal dan berat dari bawal biasa dan lite cotton
.
โ€ข Tudung iniย tidak panas (sejuk)ย bila dipakai dan sesuai dengan cuaca di Malaysia
.
โ€ข Hanya perlu rendam dan bilas dengan air untuk membersihkannya
.
โ€ข Kualiti benang dan cetakan (printed) yang halus dan kemas
.
โ€ข Tidak berbulu walaupun dibasuh berulang kali dan tahan lasak
.
โ€ข Benchmark terbaik tudung bawal labuh heavy cotton berkualiti import original dari Turki.
.
.
Harga: RM 35 sehelai.
Poslaju RM7(sm) / Rm11(ss)
.
===========
PROMO COMBO
===========
.
๐Ÿ”– 3 Helai RM100 FREE POSLAJU 1Malaysia
๐Ÿ”– 5 Helai RM150 FREE POSLAJU 1Malaysia

WhatsApp : 0199838579

#sayajualtudunglabuh #tudunglabuh
#tudungmuslimah #tudungbidang50 #bawalbidang50 #tudungbidang48 #bawalbidang48 #bawalturki #tudungturki #tudungtutupdada #bawallabuh #bawalturkilabuh #tudungtakjarang #tudungbawahrm50 #tudungbawahrm100 #bawalpastel #tudungbawalbawahrm50


0

๐ŸŒน NEW COLLECTION : POGBA B48
3 Helai FREE POS . .
.
.
Ukuran :ย 120x120cmย Bersamaan 48x48inch

Material :ย Bawal Heavy Cotton Pashmina Turki
Opacity :ย 95% (Tidak Jarang)

Bentuk :ย Empat Segi Sama - Tudung Bawal
.
โ€ข Material yang boleh dikatakanย tak perlu iron (ironless)
.
โ€ขย SUPER mudah bentukย di bahagian muka
.
โ€ขย Tidak sejarangย seperti kebanyakanย tudung bawal voile biasa
.
โ€ขย Tudung bawal heavy cottonย ini hampir 2 kali lebih tebal dan berat dari bawal biasa dan lite cotton
.
โ€ข Tudung iniย tidak panas (sejuk)ย bila dipakai dan sesuai dengan cuaca di Malaysia
.
โ€ข Hanya perlu rendam dan bilas dengan air untuk membersihkannya
.
โ€ข Kualiti benang dan cetakan (printed) yang halus dan kemas
.
โ€ข Tidak berbulu walaupun dibasuh berulang kali dan tahan lasak
.
โ€ข Benchmark terbaik tudung bawal labuh heavy cotton berkualiti import original dari Turki.
.
.
Harga: RM 35 sehelai.
Poslaju RM7(sm) / Rm11(ss)
.
===========
PROMO COMBO
===========
.
๐Ÿ”– 3 Helai RM100 FREE POSLAJU 1Malaysia
๐Ÿ”– 5 Helai RM150 FREE POSLAJU 1Malaysia

WhatsApp : 0199838579

#sayajualtudunglabuh #tudunglabuh
#tudungmuslimah #tudungbidang50 #bawalbidang50 #tudungbidang48 #bawalbidang48 #bawalturki #tudungturki #tudungtutupdada #bawallabuh #bawalturkilabuh #tudungtakjarang #tudungbawahrm50 #tudungbawahrm100 #bawalpastel #tudungbawalbawahrm50


0

WARNA BARU BACK TO BASIC SQUARE PLAIN(PROMOSI)
.
Available :
๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป Bidang 60
๐Ÿ‘ฐ๐ŸปBidang 50
.
Ukuran :
โœ‚๏ธ Bidang 50 (1.3m X 1.3m)
โœ‚๏ธ Bidang 60 (1.5m X 1.5m)
.
.
CIRI CIRI BTB SQUARE PLAIN
โšœ๏ธ Material premium sakura
โšœ๏ธ Lembut
โšœ๏ธ Ringan
โšœ๏ธ Tidak jarang
โšœ๏ธ Jahitan baby seam
โšœ๏ธ Dua bucu bulat dan dua bucu tajam
.
.
KELEBIHAN BTB SQUARE PLAIN
โœ… Material premium sakura yang viral dan dikenali ramai.
โœ… Kain yang lembut dan ringan menampakan effect jatuh / flowy pada tudung.
โœ… SOLAT READY! Yes, kain yang tak jarang.
โœ… Mempunyai dua option. Boleh pakai mengikut kehendak masing - masing. Dua bucu bulat dan dua bucu tajam.
โœ… Mudah dan senang dibentuk 200%.
.
.
๐Ÿšซ ANTI STARCH
๐Ÿšซ ANTI GELEMBUNG
.
Pesanan :
๐Ÿ“ Model menggayakan bidang 60
๐Ÿ“ Ketinggian model 161cm
๐Ÿ“ Warna di gambar lain sedikit oleh kerana effect cahaya studio
๐Ÿ“ Harga tidak termasuk postage
.
PROMO PRICE
RM25 ONLY
RM25 ONLY
.
๐Ÿ“ฒ Klik link di bio untuk order
๐Ÿ“ฒ Klik link di bio untuk order
.
#faishaahijab #faishaaclothing #faishaafairies #tudunglabuh#tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhbidang50 #tudungmuslimah#muslimah#tudungbawal#tudungbawallabuh#tudungbawalborong #plainbawal#tudungbawalbidang55 #tudungbawalbidang60 #tudungbawalbercorak #printedbawal#printedtudunglabuh#printedtudungbawal#faishaaladies


0

WARNA BARU BACK TO BASIC SQUARE PLAIN(PROMOSI)
.
Available :
๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป Bidang 60
๐Ÿ‘ฐ๐ŸปBidang 50
.
Ukuran :
โœ‚๏ธ Bidang 50 (1.3m X 1.3m)
โœ‚๏ธ Bidang 60 (1.5m X 1.5m)
.
.
CIRI CIRI BTB SQUARE PLAIN
โšœ๏ธ Material premium sakura
โšœ๏ธ Lembut
โšœ๏ธ Ringan
โšœ๏ธ Tidak jarang
โšœ๏ธ Jahitan baby seam
โšœ๏ธ Dua bucu bulat dan dua bucu tajam
.
.
KELEBIHAN BTB SQUARE PLAIN
โœ… Material premium sakura yang viral dan dikenali ramai.
โœ… Kain yang lembut dan ringan menampakan effect jatuh / flowy pada tudung.
โœ… SOLAT READY! Yes, kain yang tak jarang.
โœ… Mempunyai dua option. Boleh pakai mengikut kehendak masing - masing. Dua bucu bulat dan dua bucu tajam.
โœ… Mudah dan senang dibentuk 200%.
.
.
๐Ÿšซ ANTI STARCH
๐Ÿšซ ANTI GELEMBUNG
.
Pesanan :
๐Ÿ“ Model menggayakan bidang 60
๐Ÿ“ Ketinggian model 161cm
๐Ÿ“ Warna di gambar lain sedikit oleh kerana effect cahaya studio
๐Ÿ“ Harga tidak termasuk postage
.
PROMO PRICE
RM25 ONLY
RM25 ONLY
.
๐Ÿ“ฒ Klik link di bio untuk order
๐Ÿ“ฒ Klik link di bio untuk order
.
#faishaahijab #faishaaclothing #faishaafairies #tudunglabuh#tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhbidang50 #tudungmuslimah#muslimah#tudungbawal#tudungbawallabuh#tudungbawalborong #plainbawal#tudungbawalbidang55 #tudungbawalbidang60 #tudungbawalbercorak #printedbawal#printedtudunglabuh#printedtudungbawal#faishaaladies


0

WARNA BARU BACK TO BASIC SQUARE PLAIN(PROMOSI)
.
Available :
๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป Bidang 60
๐Ÿ‘ฐ๐ŸปBidang 50
.
Ukuran :
โœ‚๏ธ Bidang 50 (1.3m X 1.3m)
โœ‚๏ธ Bidang 60 (1.5m X 1.5m)
.
.
CIRI CIRI BTB SQUARE PLAIN
โšœ๏ธ Material premium sakura
โšœ๏ธ Lembut
โšœ๏ธ Ringan
โšœ๏ธ Tidak jarang
โšœ๏ธ Jahitan baby seam
โšœ๏ธ Dua bucu bulat dan dua bucu tajam
.
.
KELEBIHAN BTB SQUARE PLAIN
โœ… Material premium sakura yang viral dan dikenali ramai.
โœ… Kain yang lembut dan ringan menampakan effect jatuh / flowy pada tudung.
โœ… SOLAT READY! Yes, kain yang tak jarang.
โœ… Mempunyai dua option. Boleh pakai mengikut kehendak masing - masing. Dua bucu bulat dan dua bucu tajam.
โœ… Mudah dan senang dibentuk 200%.
.
.
๐Ÿšซ ANTI STARCH
๐Ÿšซ ANTI GELEMBUNG
.
Pesanan :
๐Ÿ“ Model menggayakan bidang 60
๐Ÿ“ Ketinggian model 161cm
๐Ÿ“ Warna di gambar lain sedikit oleh kerana effect cahaya studio
๐Ÿ“ Harga tidak termasuk postage
.
PROMO PRICE
RM25 ONLY
RM25 ONLY
.
๐Ÿ“ฒ Klik link di bio untuk order
๐Ÿ“ฒ Klik link di bio untuk order
.
#faishaahijab #faishaaclothing #faishaafairies #tudunglabuh#tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhbidang50 #tudungmuslimah#muslimah#tudungbawal#tudungbawallabuh#tudungbawalborong #plainbawal#tudungbawalbidang55 #tudungbawalbidang60 #tudungbawalbercorak #printedbawal#printedtudunglabuh#printedtudungbawal#faishaaladies


0

WARNA BARU BACK TO BASIC SQUARE PLAIN(PROMOSI)
.
Available :
๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป Bidang 60
๐Ÿ‘ฐ๐ŸปBidang 50
.
Ukuran :
โœ‚๏ธ Bidang 50 (1.3m X 1.3m)
โœ‚๏ธ Bidang 60 (1.5m X 1.5m)
.
.
CIRI CIRI BTB SQUARE PLAIN
โšœ๏ธ Material premium sakura
โšœ๏ธ Lembut
โšœ๏ธ Ringan
โšœ๏ธ Tidak jarang
โšœ๏ธ Jahitan baby seam
โšœ๏ธ Dua bucu bulat dan dua bucu tajam
.
.
KELEBIHAN BTB SQUARE PLAIN
โœ… Material premium sakura yang viral dan dikenali ramai.
โœ… Kain yang lembut dan ringan menampakan effect jatuh / flowy pada tudung.
โœ… SOLAT READY! Yes, kain yang tak jarang.
โœ… Mempunyai dua option. Boleh pakai mengikut kehendak masing - masing. Dua bucu bulat dan dua bucu tajam.
โœ… Mudah dan senang dibentuk 200%.
.
.
๐Ÿšซ ANTI STARCH
๐Ÿšซ ANTI GELEMBUNG
.
Pesanan :
๐Ÿ“ Model menggayakan bidang 60
๐Ÿ“ Ketinggian model 161cm
๐Ÿ“ Warna di gambar lain sedikit oleh kerana effect cahaya studio
๐Ÿ“ Harga tidak termasuk postage
.
PROMO PRICE
RM25 ONLY
RM25 ONLY
.
๐Ÿ“ฒ Klik link di bio untuk order
๐Ÿ“ฒ Klik link di bio untuk order
.
#faishaahijab #faishaaclothing #faishaafairies #tudunglabuh#tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhbidang50 #tudungmuslimah#muslimah#tudungbawal#tudungbawallabuh#tudungbawalborong #plainbawal#tudungbawalbidang55 #tudungbawalbidang60 #tudungbawalbercorak #printedbawal#printedtudunglabuh#printedtudungbawal#faishaaladies


1

๐ŸŒน NEW COLLECTION : POGBA B48
3 Helai FREE POS . .
.
.
Ukuran :ย 120x120cmย Bersamaan 48x48inch

Material :ย Bawal Heavy Cotton Pashmina Turki
Opacity :ย 95% (Tidak Jarang)

Bentuk :ย Empat Segi Sama - Tudung Bawal
.
โ€ข Material yang boleh dikatakanย tak perlu iron (ironless)
.
โ€ขย SUPER mudah bentukย di bahagian muka
.
โ€ขย Tidak sejarangย seperti kebanyakanย tudung bawal voile biasa
.
โ€ขย Tudung bawal heavy cottonย ini hampir 2 kali lebih tebal dan berat dari bawal biasa dan lite cotton
.
โ€ข Tudung iniย tidak panas (sejuk)ย bila dipakai dan sesuai dengan cuaca di Malaysia
.
โ€ข Hanya perlu rendam dan bilas dengan air untuk membersihkannya
.
โ€ข Kualiti benang dan cetakan (printed) yang halus dan kemas
.
โ€ข Tidak berbulu walaupun dibasuh berulang kali dan tahan lasak
.
โ€ข Benchmark terbaik tudung bawal labuh heavy cotton berkualiti import original dari Turki.
.
.
Harga: RM 35 sehelai.
Poslaju RM7(sm) / Rm11(ss)
.
===========
PROMO COMBO
===========
.
๐Ÿ”– 3 Helai RM100 FREE POSLAJU 1Malaysia
๐Ÿ”– 5 Helai RM150 FREE POSLAJU 1Malaysia

WhatsApp : 0199838579

#sayajualtudunglabuh #tudunglabuh
#tudungmuslimah #tudungbidang50 #bawalbidang50 #tudungbidang48 #bawalbidang48 #bawalturki #tudungturki #tudungtutupdada #bawallabuh #bawalturkilabuh #tudungtakjarang #tudungbawahrm50 #tudungbawahrm100 #bawalpastel #tudungbawalbawahrm50


0

๐ŸŒน NEW COLLECTION : POGBA B48
3 Helai FREE POS . .
.
.
Ukuran :ย 120x120cmย Bersamaan 48x48inch

Material :ย Bawal Heavy Cotton Pashmina Turki
Opacity :ย 95% (Tidak Jarang)

Bentuk :ย Empat Segi Sama - Tudung Bawal
.
โ€ข Material yang boleh dikatakanย tak perlu iron (ironless)
.
โ€ขย SUPER mudah bentukย di bahagian muka
.
โ€ขย Tidak sejarangย seperti kebanyakanย tudung bawal voile biasa
.
โ€ขย Tudung bawal heavy cottonย ini hampir 2 kali lebih tebal dan berat dari bawal biasa dan lite cotton
.
โ€ข Tudung iniย tidak panas (sejuk)ย bila dipakai dan sesuai dengan cuaca di Malaysia
.
โ€ข Hanya perlu rendam dan bilas dengan air untuk membersihkannya
.
โ€ข Kualiti benang dan cetakan (printed) yang halus dan kemas
.
โ€ข Tidak berbulu walaupun dibasuh berulang kali dan tahan lasak
.
โ€ข Benchmark terbaik tudung bawal labuh heavy cotton berkualiti import original dari Turki.
.
.
Harga: RM 35 sehelai.
Poslaju RM7(sm) / Rm11(ss)
.
===========
PROMO COMBO
===========
.
๐Ÿ”– 3 Helai RM100 FREE POSLAJU 1Malaysia
๐Ÿ”– 5 Helai RM150 FREE POSLAJU 1Malaysia

WhatsApp : 0199838579

#sayajualtudunglabuh #tudunglabuh
#tudungmuslimah #tudungbidang50 #bawalbidang50 #tudungbidang48 #bawalbidang48 #bawalturki #tudungturki #tudungtutupdada #bawallabuh #bawalturkilabuh #tudungtakjarang #tudungbawahrm50 #tudungbawahrm100 #bawalpastel #tudungbawalbawahrm50


0

WARNA BARU BACK TO BASIC SQUARE PLAIN(PROMOSI)
.
Available :
๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป Bidang 60
๐Ÿ‘ฐ๐ŸปBidang 50
.
Ukuran :
โœ‚๏ธ Bidang 50 (1.3m X 1.3m)
โœ‚๏ธ Bidang 60 (1.5m X 1.5m)
.
.
CIRI CIRI BTB SQUARE PLAIN
โšœ๏ธ Material premium sakura
โšœ๏ธ Lembut
โšœ๏ธ Ringan
โšœ๏ธ Tidak jarang
โšœ๏ธ Jahitan baby seam
โšœ๏ธ Dua bucu bulat dan dua bucu tajam
.
.
KELEBIHAN BTB SQUARE PLAIN
โœ… Material premium sakura yang viral dan dikenali ramai.
โœ… Kain yang lembut dan ringan menampakan effect jatuh / flowy pada tudung.
โœ… SOLAT READY! Yes, kain yang tak jarang.
โœ… Mempunyai dua option. Boleh pakai mengikut kehendak masing - masing. Dua bucu bulat dan dua bucu tajam.
โœ… Mudah dan senang dibentuk 200%.
.
.
๐Ÿšซ ANTI STARCH
๐Ÿšซ ANTI GELEMBUNG
.
Pesanan :
๐Ÿ“ Model menggayakan bidang 60
๐Ÿ“ Ketinggian model 161cm
๐Ÿ“ Warna di gambar lain sedikit oleh kerana effect cahaya studio
๐Ÿ“ Harga tidak termasuk postage
.
PROMO PRICE
RM25 ONLY
RM25 ONLY
.
๐Ÿ“ฒ Klik link di bio untuk order
๐Ÿ“ฒ Klik link di bio untuk order
.
#faishaahijab #faishaaclothing #faishaafairies #tudunglabuh#tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhbidang50 #tudungmuslimah#muslimah#tudungbawal#tudungbawallabuh#tudungbawalborong #plainbawal#tudungbawalbidang55 #tudungbawalbidang60 #tudungbawalbercorak #printedbawal#printedtudunglabuh#printedtudungbawal#faishaaladies


0

WARNA BARU BACK TO BASIC SQUARE PLAIN(PROMOSI)
.
Available :
๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป Bidang 60
๐Ÿ‘ฐ๐ŸปBidang 50
.
Ukuran :
โœ‚๏ธ Bidang 50 (1.3m X 1.3m)
โœ‚๏ธ Bidang 60 (1.5m X 1.5m)
.
.
CIRI CIRI BTB SQUARE PLAIN
โšœ๏ธ Material premium sakura
โšœ๏ธ Lembut
โšœ๏ธ Ringan
โšœ๏ธ Tidak jarang
โšœ๏ธ Jahitan baby seam
โšœ๏ธ Dua bucu bulat dan dua bucu tajam
.
.
KELEBIHAN BTB SQUARE PLAIN
โœ… Material premium sakura yang viral dan dikenali ramai.
โœ… Kain yang lembut dan ringan menampakan effect jatuh / flowy pada tudung.
โœ… SOLAT READY! Yes, kain yang tak jarang.
โœ… Mempunyai dua option. Boleh pakai mengikut kehendak masing - masing. Dua bucu bulat dan dua bucu tajam.
โœ… Mudah dan senang dibentuk 200%.
.
.
๐Ÿšซ ANTI STARCH
๐Ÿšซ ANTI GELEMBUNG
.
Pesanan :
๐Ÿ“ Model menggayakan bidang 60
๐Ÿ“ Ketinggian model 161cm
๐Ÿ“ Warna di gambar lain sedikit oleh kerana effect cahaya studio
๐Ÿ“ Harga tidak termasuk postage
.
PROMO PRICE
RM25 ONLY
RM25 ONLY
.
๐Ÿ“ฒ Klik link di bio untuk order
๐Ÿ“ฒ Klik link di bio untuk order
.
#faishaahijab #faishaaclothing #faishaafairies #tudunglabuh#tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhbidang50 #tudungmuslimah#muslimah#tudungbawal#tudungbawallabuh#tudungbawalborong #plainbawal#tudungbawalbidang55 #tudungbawalbidang60 #tudungbawalbercorak #printedbawal#printedtudunglabuh#printedtudungbawal#faishaaladies


0

WARNA BARU BACK TO BASIC SQUARE PLAIN(PROMOSI)
.
Available :
๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป Bidang 60
๐Ÿ‘ฐ๐ŸปBidang 50
.
Ukuran :
โœ‚๏ธ Bidang 50 (1.3m X 1.3m)
โœ‚๏ธ Bidang 60 (1.5m X 1.5m)
.
.
CIRI CIRI BTB SQUARE PLAIN
โšœ๏ธ Material premium sakura
โšœ๏ธ Lembut
โšœ๏ธ Ringan
โšœ๏ธ Tidak jarang
โšœ๏ธ Jahitan baby seam
โšœ๏ธ Dua bucu bulat dan dua bucu tajam
.
.
KELEBIHAN BTB SQUARE PLAIN
โœ… Material premium sakura yang viral dan dikenali ramai.
โœ… Kain yang lembut dan ringan menampakan effect jatuh / flowy pada tudung.
โœ… SOLAT READY! Yes, kain yang tak jarang.
โœ… Mempunyai dua option. Boleh pakai mengikut kehendak masing - masing. Dua bucu bulat dan dua bucu tajam.
โœ… Mudah dan senang dibentuk 200%.
.
.
๐Ÿšซ ANTI STARCH
๐Ÿšซ ANTI GELEMBUNG
.
Pesanan :
๐Ÿ“ Model menggayakan bidang 60
๐Ÿ“ Ketinggian model 161cm
๐Ÿ“ Warna di gambar lain sedikit oleh kerana effect cahaya studio
๐Ÿ“ Harga tidak termasuk postage
.
PROMO PRICE
RM25 ONLY
RM25 ONLY
.
๐Ÿ“ฒ Klik link di bio untuk order
๐Ÿ“ฒ Klik link di bio untuk order
.
#faishaahijab #faishaaclothing #faishaafairies #tudunglabuh#tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhbidang50 #tudungmuslimah#muslimah#tudungbawal#tudungbawallabuh#tudungbawalborong #plainbawal#tudungbawalbidang55 #tudungbawalbidang60 #tudungbawalbercorak #printedbawal#printedtudunglabuh#printedtudungbawal#faishaaladies


0

๐ŸŒน NEW COLLECTION : POGBA B48
3 Helai FREE POS . .
.
.
Ukuran :ย 120x120cmย Bersamaan 48x48inch

Material :ย Bawal Heavy Cotton Pashmina Turki
Opacity :ย 95% (Tidak Jarang)

Bentuk :ย Empat Segi Sama - Tudung Bawal
.
โ€ข Material yang boleh dikatakanย tak perlu iron (ironless)
.
โ€ขย SUPER mudah bentukย di bahagian muka
.
โ€ขย Tidak sejarangย seperti kebanyakanย tudung bawal voile biasa
.
โ€ขย Tudung bawal heavy cottonย ini hampir 2 kali lebih tebal dan berat dari bawal biasa dan lite cotton
.
โ€ข Tudung iniย tidak panas (sejuk)ย bila dipakai dan sesuai dengan cuaca di Malaysia
.
โ€ข Hanya perlu rendam dan bilas dengan air untuk membersihkannya
.
โ€ข Kualiti benang dan cetakan (printed) yang halus dan kemas
.
โ€ข Tidak berbulu walaupun dibasuh berulang kali dan tahan lasak
.
โ€ข Benchmark terbaik tudung bawal labuh heavy cotton berkualiti import original dari Turki.
.
.
Harga: RM 35 sehelai.
Poslaju RM7(sm) / Rm11(ss)
.
===========
PROMO COMBO
===========
.
๐Ÿ”– 3 Helai RM100 FREE POSLAJU 1Malaysia
๐Ÿ”– 5 Helai RM150 FREE POSLAJU 1Malaysia

WhatsApp : 0199838579

#sayajualtudunglabuh #tudunglabuh
#tudungmuslimah #tudungbidang50 #bawalbidang50 #tudungbidang48 #bawalbidang48 #bawalturki #tudungturki #tudungtutupdada #bawallabuh #bawalturkilabuh #tudungtakjarang #tudungbawahrm50 #tudungbawahrm100 #bawalpastel #tudungbawalbawahrm50


0

๐ŸŒน NEW COLLECTION : POGBA B48
3 Helai FREE POS . .
.
.
Ukuran :ย 120x120cmย Bersamaan 48x48inch

Material :ย Bawal Heavy Cotton Pashmina Turki
Opacity :ย 95% (Tidak Jarang)

Bentuk :ย Empat Segi Sama - Tudung Bawal
.
โ€ข Material yang boleh dikatakanย tak perlu iron (ironless)
.
โ€ขย SUPER mudah bentukย di bahagian muka
.
โ€ขย Tidak sejarangย seperti kebanyakanย tudung bawal voile biasa
.
โ€ขย Tudung bawal heavy cottonย ini hampir 2 kali lebih tebal dan berat dari bawal biasa dan lite cotton
.
โ€ข Tudung iniย tidak panas (sejuk)ย bila dipakai dan sesuai dengan cuaca di Malaysia
.
โ€ข Hanya perlu rendam dan bilas dengan air untuk membersihkannya
.
โ€ข Kualiti benang dan cetakan (printed) yang halus dan kemas
.
โ€ข Tidak berbulu walaupun dibasuh berulang kali dan tahan lasak
.
โ€ข Benchmark terbaik tudung bawal labuh heavy cotton berkualiti import original dari Turki.
.
.
Harga: RM 35 sehelai.
Poslaju RM7(sm) / Rm11(ss)
.
===========
PROMO COMBO
===========
.
๐Ÿ”– 3 Helai RM100 FREE POSLAJU 1Malaysia
๐Ÿ”– 5 Helai RM150 FREE POSLAJU 1Malaysia

WhatsApp : 0199838579

#sayajualtudunglabuh #tudunglabuh
#tudungmuslimah #tudungbidang50 #bawalbidang50 #tudungbidang48 #bawalbidang48 #bawalturki #tudungturki #tudungtutupdada #bawallabuh #bawalturkilabuh #tudungtakjarang #tudungbawahrm50 #tudungbawahrm100 #bawalpastel #tudungbawalbawahrm50


0

๐ŸŒน NEW COLLECTION : POGBA B48
3 Helai FREE POS . .
.
.
Ukuran :ย 120x120cmย Bersamaan 48x48inch

Material :ย Bawal Heavy Cotton Pashmina Turki
Opacity :ย 95% (Tidak Jarang)

Bentuk :ย Empat Segi Sama - Tudung Bawal
.
โ€ข Material yang boleh dikatakanย tak perlu iron (ironless)
.
โ€ขย SUPER mudah bentukย di bahagian muka
.
โ€ขย Tidak sejarangย seperti kebanyakanย tudung bawal voile biasa
.
โ€ขย Tudung bawal heavy cottonย ini hampir 2 kali lebih tebal dan berat dari bawal biasa dan lite cotton
.
โ€ข Tudung iniย tidak panas (sejuk)ย bila dipakai dan sesuai dengan cuaca di Malaysia
.
โ€ข Hanya perlu rendam dan bilas dengan air untuk membersihkannya
.
โ€ข Kualiti benang dan cetakan (printed) yang halus dan kemas
.
โ€ข Tidak berbulu walaupun dibasuh berulang kali dan tahan lasak
.
โ€ข Benchmark terbaik tudung bawal labuh heavy cotton berkualiti import original dari Turki.
.
.
Harga: RM 35 sehelai.
Poslaju RM7(sm) / Rm11(ss)
.
===========
PROMO COMBO
===========
.
๐Ÿ”– 3 Helai RM100 FREE POSLAJU 1Malaysia
๐Ÿ”– 5 Helai RM150 FREE POSLAJU 1Malaysia

WhatsApp : 0199838579

#sayajualtudunglabuh #tudunglabuh
#tudungmuslimah #tudungbidang50 #bawalbidang50 #tudungbidang48 #bawalbidang48 #bawalturki #tudungturki #tudungtutupdada #bawallabuh #bawalturkilabuh #tudungtakjarang #tudungbawahrm50 #tudungbawahrm100 #bawalpastel #tudungbawalbawahrm50


0

๐ŸŒน NEW COLLECTION : POGBA B48
3 Helai FREE POS . .
.
.
Ukuran :ย 120x120cmย Bersamaan 48x48inch

Material :ย Bawal Heavy Cotton Pashmina Turki
Opacity :ย 95% (Tidak Jarang)

Bentuk :ย Empat Segi Sama - Tudung Bawal
.
โ€ข Material yang boleh dikatakanย tak perlu iron (ironless)
.
โ€ขย SUPER mudah bentukย di bahagian muka
.
โ€ขย Tidak sejarangย seperti kebanyakanย tudung bawal voile biasa
.
โ€ขย Tudung bawal heavy cottonย ini hampir 2 kali lebih tebal dan berat dari bawal biasa dan lite cotton
.
โ€ข Tudung iniย tidak panas (sejuk)ย bila dipakai dan sesuai dengan cuaca di Malaysia
.
โ€ข Hanya perlu rendam dan bilas dengan air untuk membersihkannya
.
โ€ข Kualiti benang dan cetakan (printed) yang halus dan kemas
.
โ€ข Tidak berbulu walaupun dibasuh berulang kali dan tahan lasak
.
โ€ข Benchmark terbaik tudung bawal labuh heavy cotton berkualiti import original dari Turki.
.
.
Harga: RM 35 sehelai.
Poslaju RM7(sm) / Rm11(ss)
.
===========
PROMO COMBO
===========
.
๐Ÿ”– 3 Helai RM100 FREE POSLAJU 1Malaysia
๐Ÿ”– 5 Helai RM150 FREE POSLAJU 1Malaysia

WhatsApp : 0199838579

#sayajualtudunglabuh #tudunglabuh
#tudungmuslimah #tudungbidang50 #bawalbidang50 #tudungbidang48 #bawalbidang48 #bawalturki #tudungturki #tudungtutupdada #bawallabuh #bawalturkilabuh #tudungtakjarang #tudungbawahrm50 #tudungbawahrm100 #bawalpastel #tudungbawalbawahrm50


0

WARNA BARU BACK TO BASIC SQUARE PLAIN(PROMOSI)
.
Available :
๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป Bidang 60
๐Ÿ‘ฐ๐ŸปBidang 50
.
Ukuran :
โœ‚๏ธ Bidang 50 (1.3m X 1.3m)
โœ‚๏ธ Bidang 60 (1.5m X 1.5m)
.
.
CIRI CIRI BTB SQUARE PLAIN
โšœ๏ธ Material premium sakura
โšœ๏ธ Lembut
โšœ๏ธ Ringan
โšœ๏ธ Tidak jarang
โšœ๏ธ Jahitan baby seam
โšœ๏ธ Dua bucu bulat dan dua bucu tajam
.
.
KELEBIHAN BTB SQUARE PLAIN
โœ… Material premium sakura yang viral dan dikenali ramai.
โœ… Kain yang lembut dan ringan menampakan effect jatuh / flowy pada tudung.
โœ… SOLAT READY! Yes, kain yang tak jarang.
โœ… Mempunyai dua option. Boleh pakai mengikut kehendak masing - masing. Dua bucu bulat dan dua bucu tajam.
โœ… Mudah dan senang dibentuk 200%.
.
.
๐Ÿšซ ANTI STARCH
๐Ÿšซ ANTI GELEMBUNG
.
Pesanan :
๐Ÿ“ Model menggayakan bidang 60
๐Ÿ“ Ketinggian model 161cm
๐Ÿ“ Warna di gambar lain sedikit oleh kerana effect cahaya studio
๐Ÿ“ Harga tidak termasuk postage
.
PROMO PRICE
RM25 ONLY
RM25 ONLY
.
๐Ÿ“ฒ Klik link di bio untuk order
๐Ÿ“ฒ Klik link di bio untuk order
.
#faishaahijab #faishaaclothing #faishaafairies #tudunglabuh#tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhbidang50 #tudungmuslimah#muslimah#tudungbawal#tudungbawallabuh#tudungbawalborong #plainbawal#tudungbawalbidang55 #tudungbawalbidang60 #tudungbawalbercorak #printedbawal#printedtudunglabuh#printedtudungbawal#faishaaladies


0

SALE beli 4 pcs ke atas sehelai jatuh RM25 shja (n/p RM28).
.
Pelbagai bdg dgn harga serendah RM25.
.
โš ๏ธNEW DROPSHIP WANTED.
.
Untung best ๐Ÿ˜๐Ÿ˜€.
Korang boleh beli dgn harga murah tau๐Ÿ˜†.
Customer repeat.
.

Direst whtsap numb di link profile bio di atas โ˜๏ธ.
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡.
๐Ÿ’Œ 01110765571/ dm/ klik direct wa atas ni โ˜๏ธ.
.

#tudung #tudungmurah #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #bawal #bawalinstant #bawalinstantmurah #tudungraya #tudungonline #tudungcantik #tudungcorak #tudungmurahmalaysia #tudungsarung #tudunglabuhinstant #tudungplain #tudungterkini #tudungbidang60 #tudungmuslimah #tudungbawalmurah #tudungbidang50 #tudungbawalprinted #tudunglabuhmalaysia #tudungbawalbidang50 #tudungbawalbidang60 #shawlinstantbidang50 #shawlinstantbidang60


0