#tudungonline

Instagram photos and videos

#tudungonline#tudungmurah#tudungbawal#tudunglabuh#tudung#shawlmurah#shawlcantik#shawlchiffon#shawl#tudungsatin#tudungraya#tudungcantik#bawallovers#tudungsarung#instantshawl#sayajualtudung#tudungcorak#tudungplain#bawalplain#bawalchiffonmurah#bawalchiffonplain#shawllabuh#shawlheavychiffon#shawlchiffonmurah

Hashtags #tudungonline for Instagram

by @lunatarascarves

Assalamualaikum & Hello
.
We are very excited to introduce our very first square scarves collection #LTBackToBasic to all #LTbabes out there . Feel the comfort of our scarves made from light weight cotton that is easy to shape and drape. Comes in 9 irresistible colours to match your style.
.
Let your beauty shine with our #LTBacktoBasic Collection!
.
Colour : Turkish
Type : Square Scarf
Material : Quality Cotton
Size : 45 ‘’
Introductory Price : RM40 (Normal Price RM50)
.
.
#lunatara #LTbabes #nature #scarf #scarves #tudungsatin #shawl #hijabfashion #lunatarascarves #tudungonline #codkl #codshahalam #singaporehijab #singaporehijab #singaporehijabers #bruneionlineshop #bruneihijab #singaporeonlineshop #singapore #kualalumpur #brunei #sayajualtudung #hijabfashion #hijabtutorial #bawaleyelash #bawalpremium #ootd #hijabscarf #hijabscarves


0

by @ladyb.my

Bawal Satin Turki Bunga
.
.
🌷Bidang 45
🌷Material Satin
🌷Anti Kedut
🌷Mudah Gosok dan Mudah Bentuk .
.
Harga Rm20/pcs tidak termasuk pos
.
.

http://www.wasap.my/60182803958
http://www.wasap.my/60182803958
http://www.wasap.my/60182803958

#tudungbawal #tudungmurah #tudungbawalmurah #tudungsatin #tudungsatinmurah #tudungonline #tudungcantik #janganbencicintaku #tudunghusnaprinted #husna #shawl #shawlknitting #shawls #shawlsmurah


0

by @ladyb.my

Bawal Satin Turki Bunga
.
.
🌷Bidang 45
🌷Material Satin
🌷Anti Kedut
🌷Mudah Gosok dan Mudah Bentuk .
.
Harga Rm20/pcs tidak termasuk pos
.
.

http://www.wasap.my/60182803958
http://www.wasap.my/60182803958
http://www.wasap.my/60182803958

#tudungbawal #tudungmurah #tudungbawalmurah #tudungsatin #tudungsatinmurah #tudungonline #tudungcantik #janganbencicintaku #tudunghusnaprinted #husna #shawl #shawlknitting #shawls #shawlsmurah


0

by @ladyb.my

Bawal Satin Turki Bunga
.
.
🌷Bidang 45
🌷Material Satin
🌷Anti Kedut
🌷Mudah Gosok dan Mudah Bentuk .
.
Harga Rm20/pcs tidak termasuk pos
.
.

http://www.wasap.my/60182803958
http://www.wasap.my/60182803958
http://www.wasap.my/60182803958

#tudungbawal #tudungmurah #tudungbawalmurah #tudungsatin #tudungsatinmurah #tudungonline #tudungcantik #janganbencicintaku #tudunghusnaprinted #husna #shawl #shawlknitting #shawls #shawlsmurah


0

by @gamishijabonlineshop

..
..
Yes...It is back 😍😍😍. Warna apa favorit mu? ..
FLOWING LIPIT by Flow
..
* Hijab 2 Loops fenomenal, hadir lagi nih
* Lipit-lipit dikepalanya membentuk trap-trap dan layer cantik membuat kesan tirus diwajah
* Material bubble pop ..
Serian 10 warna: Abu tua, tosca, birel, navy, fushia muda, hitam, lavender, marun, merah dan dusty pink.
..
Harga : 68rb
..
Estimasi : 20 Sept
..
Pemesanan dan pertanyaan silahkan hubungi WA 085271935869
..
#khimar
#khimarlipit
#khimarpolos
#khimarbubblepop
#kerudung
#kerudunginstan
#kerudunginstant
#kerudungpolos
#kerudungbubble
#muslimah
#muslim
#muslimahindonesia
#pakaianwanitamuslimah
#bajumuslimah
#khimarmuslimah
#kerudungmuslimah
#tudung
#tudungpolos
#tudungonline
#gamishijabonlineshop
#flowinglipit
#flowinglipitbyflow


0

by @tudungnojie

BAWAL BATU TABUR BATU PUTIH
AVL NO: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7.

BATU HITAM
No: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8

1PCS RM17
1-3 POSTAGE SMRM8/ SSRM12 ✅MATERIAL COTTON ✅BIDANG 45

Suppk

Berminat nak order boleh pm t.me/nojiemin_rayyan atau wassap www.wasap.my/60195463835/bawalbatutabur

#tudungmurah #tudungcantik #plainshawl #sayajualtudung #sayajualshawl #shawlmurah #shawlchiffon #tudunglabuh #shawlcantik #printedshawl #chiffonshawl #tudungsarungmurah #tudungmuslimah #tudungbawal #printedwideshawl #chiffonwideshawl #tudungonline #tudung #instantshawl #instantshawlmurah #tudungdenim #jualtudung #tudunglabuhmurah #tudunginstant #tudunginstanmurah #tudungsarung #innertudung #mingguanwanita #selamatpagimalaysia


0

by @tudungnojie

BAWAL BATU TABUR BATU PUTIH
AVL NO: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7.

BATU HITAM
No: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8

1PCS RM17
1-3 POSTAGE SMRM8/ SSRM12 ✅MATERIAL COTTON ✅BIDANG 45

Suppk

Berminat nak order boleh pm t.me/nojiemin_rayyan atau wassap www.wasap.my/60195463835/bawalbatutabur

#tudungmurah #tudungcantik #plainshawl #sayajualtudung #sayajualshawl #shawlmurah #shawlchiffon #tudunglabuh #shawlcantik #printedshawl #chiffonshawl #tudungsarungmurah #tudungmuslimah #tudungbawal #printedwideshawl #chiffonwideshawl #tudungonline #tudung #instantshawl #instantshawlmurah #tudungdenim #jualtudung #tudunglabuhmurah #tudunginstant #tudunginstanmurah #tudungsarung #innertudung #mingguanwanita #selamatpagimalaysia


0

by @denahayya

BAWAL DIAMOND 🔥
-
✔ Bawal bergred premium yang senang terbentuk. Serius! 😎
✔ Material tak terlalu lembut atau keras. Sedang sedang je gitu.
✔ Warna cecantik je semua. Bold pastel semua ada. Boleh tahan pilih, haa 💜
✔ Menggunakan manik yang berkualiti tinggi & berkilau liplap! Shine bright like a diamond! 😍
-
Size Bawal : 1.1m x 1.1m (Bidang 45)
Saiz Manik : SS 10
Material : Cotton voile premium quality
-
HARGA ✨
1 pcs RM 20 (exc postage)
Grab 5 PCS RM 99 free postage sm.
SS tambah RM 10.
Amacam onz tak onz? 😜
-
Nak order boleh click link WhatsApp kat profile. And please NO DM ye 💕
-
STOK TERHAD. NO BOOKING. FIRST PAY FIRST SERVE
-
[Disclaimer: Color may be different to the real due to lighting effect & high screen resolution]
-
#tudungmurah #tudung #tudungbawal #tudunglabuh #hijab #tudungonline #tudungbawalmurah #shawl #sayajual #bazaarpaknil #shawlmurah #instantshawl #tudungruffle #tudungcantik #tudungsarung #hijabstyle #sayajualonline #tudungraya #bawallovers #sayajualtudungbawal #bawalmurah #bazaronline #tudungborong #bawal #trustedseller #hijabfashion #tudungmalaysia #instantshawlmurah #terengganu #bazaaronlinemalaysia


1

by @denahayya

BAWAL DIAMOND 🔥
-
✔ Bawal bergred premium yang senang terbentuk. Serius! 😎
✔ Material tak terlalu lembut atau keras. Sedang sedang je gitu.
✔ Warna cecantik je semua. Bold pastel semua ada. Boleh tahan pilih, haa 💜
✔ Menggunakan manik yang berkualiti tinggi & berkilau liplap! Shine bright like a diamond! 😍
-
Size Bawal : 1.1m x 1.1m (Bidang 45)
Saiz Manik : SS 10
Material : Cotton voile premium quality
-
HARGA ✨
1 pcs RM 20 (exc postage)
Grab 5 PCS RM 99 free postage sm.
SS tambah RM 10.
Amacam onz tak onz? 😜
-
Nak order boleh click link WhatsApp kat profile. And please NO DM ye 💕
-
STOK TERHAD. NO BOOKING. FIRST PAY FIRST SERVE
-
[Disclaimer: Color may be different to the real due to lighting effect & high screen resolution]
-
#tudungmurah #tudung #tudungbawal #tudunglabuh #hijab #tudungonline #tudungbawalmurah #shawl #sayajual #bazaarpaknil #shawlmurah #instantshawl #tudungruffle #tudungcantik #tudungsarung #hijabstyle #sayajualonline #tudungraya #bawallovers #sayajualtudungbawal #bawalmurah #bazaronline #tudungborong #bawal #trustedseller #hijabfashion #tudungmalaysia #instantshawlmurah #terengganu #bazaaronlinemalaysia


0

by @momoy_tsr_squad

Alhamdullilah rezeki malam ni.. hujan hujan pon customer beli dua helai aritu terus repeat lagi 3 helai.. Siap nk hadiahkn dekat kakak kesayangan sbb Areah mak dh meninggal masa sekolah.. masa ni nk balas jasa kakak kn.. Bende best patut dikongsi katanyaa TQ sebab mempercayai TSR! ❤️😍 haa ni antara kelebihan TSR 💕 💎tak mudah kedut walaupun masuk dalam bag. 💎Jimat masa dengan hanya seminit sarung saja
💎 pinless xperlu risau kalau keronsang mcm chipsmore sekejap ada sekejap takde huhu
💎 campak masuk saja dalam mesin basuh dan jemur 5 minit saja dah kering
💎Awning ala ala bawal dan Anti Tembam mana pipi tembam tu lg comel pakai sbb nampak muka V-Shape tau!
berminat? nak tau info?? WhatsApp jea www.wasap.my/60193273134
Boleh like @ follow :-
Facebook page : Tudung Sarung Rubys
Instagram : momoy_tsr_squad #teammomoy #TSRTerbaik #tudungSarungJerseyViral #tudungSarungTakLapukDekZaman #tudungsarungmudahjaga #TudungSarungAntiKedut #tudungsarungmurah #tudungsarungberkualiti #tudungsarungAntitembam
#tsr
#tsrlover
#tudungsarungruby
#tudung
#tudungmurah
#tudungsarung
#tudungpeople
#tudungonline
#tudunglabuh
#tudungterkini
#tudungmalaysia
#awningsilang
#tudungjersey
#jerseyshore
#hijabfashion

Rantau, Negeri Sembilan, Malaysia
1

by @tudungnojie

BAWAL BATU TABUR BATU PUTIH
AVL NO: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7.

BATU HITAM
No: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8

1PCS RM17
1-3 POSTAGE SMRM8/ SSRM12 ✅MATERIAL COTTON ✅BIDANG 45

Suppk

Berminat nak order boleh pm t.me/nojiemin_rayyan atau wassap www.wasap.my/60195463835/bawalbatutabur

#tudungmurah #tudungcantik #plainshawl #sayajualtudung #sayajualshawl #shawlmurah #shawlchiffon #tudunglabuh #shawlcantik #printedshawl #chiffonshawl #tudungsarungmurah #tudungmuslimah #tudungbawal #printedwideshawl #chiffonwideshawl #tudungonline #tudung #instantshawl #instantshawlmurah #tudungdenim #jualtudung #tudunglabuhmurah #tudunginstant #tudunginstanmurah #tudungsarung #innertudung #mingguanwanita #selamatpagimalaysia


0

by @tudungnojie

🍀 SARIMAH NUR HAFSA🍀 ❣ Instant shawl (sarung sahaja)
❣ Awning tidak melekap (Scuba)
❣ Material tudung : Heavy Chiffon 2 Layer
❣ Kain sejuk & ironless
🍉saiz L *****************************
👉 *HARGA * 👈 ✅ RM 30 / 1 helai ✅ RM 56 / 2 helai
Postage 1-3pcs smrm8/ ssrm12 ***************************** Available kod 1 2 3 4 5 6 7 9 10

Suppk

Berminat nak order boleh pm t.me/nojiemin_rayyan atau wassap www.wasap.my/60195463835/sarimahnurhafsa

#tudungmurah #tudungcantik #plainshawl #sayajualtudung #sayajualshawl #shawlmurah #shawlchiffon #tudunglabuh #shawlcantik #printedshawl #chiffonshawl #tudungsarungmurah #tudungmuslimah #tudungbawal #printedwideshawl #chiffonwideshawl #tudungonline #tudung #instantshawl #instantshawlmurah #tudungdenim #jualtudung #tudunglabuhmurah #tudunginstant #tudunginstanmurah #tudungsarung #innertudung #mingguanwanita #selamatpagimalaysia


0

by @tudungnojie

🍀 SARIMAH NUR HAFSA🍀 ❣ Instant shawl (sarung sahaja)
❣ Awning tidak melekap (Scuba)
❣ Material tudung : Heavy Chiffon 2 Layer
❣ Kain sejuk & ironless
🍉saiz L *****************************
👉 *HARGA * 👈 ✅ RM 30 / 1 helai ✅ RM 56 / 2 helai
Postage 1-3pcs smrm8/ ssrm12 ***************************** Available kod 1 2 3 4 5 6 7 9 10

Suppk

Berminat nak order boleh pm t.me/nojiemin_rayyan atau wassap www.wasap.my/60195463835/sarimahnurhafsa🍀 SARIMAH NUR HAFSA🍀 ❣ Instant shawl (sarung sahaja)
❣ Awning tidak melekap (Scuba)
❣ Material tudung : Heavy Chiffon 2 Layer
❣ Kain sejuk & ironless
🍉saiz L *****************************
👉 *HARGA * 👈 ✅ RM 30 / 1 helai ✅ RM 56 / 2 helai
Postage 1-3pcs smrm8/ ssrm12 ***************************** Available kod 1 2 3 4 5 6 7 9 10

Suppk

Berminat nak order boleh pm t.me/nojiemin_rayyan atau wassap www.wasap.my/60195463835/sarimahnurhafsa🍀 SARIMAH NUR HAFSA🍀 ❣ Instant shawl (sarung sahaja)
❣ Awning tidak melekap (Scuba)
❣ Material tudung : Heavy Chiffon 2 Layer
❣ Kain sejuk & ironless
🍉saiz L *****************************
👉 *HARGA * 👈 ✅ RM 30 / 1 helai ✅ RM 56 / 2 helai
Postage 1-3pcs smrm8/ ssrm12 ***************************** Available kod 1 2 3 4 5 6 7 9 10

Suppk

Berminat nak order boleh pm t.me/nojiemin_rayyan atau wassap www.wasap.my/60195463835/sarimahnurhafsa

#tudungmurah #tudungcantik #plainshawl #sayajualtudung #sayajualshawl #shawlmurah #shawlchiffon #tudunglabuh #shawlcantik #printedshawl #chiffonshawl #tudungsarungmurah #tudungmuslimah #tudungbawal #printedwideshawl #chiffonwideshawl #tudungonline #tudung #instantshawl #instantshawlmurah #tudungdenim #jualtudung #tudunglabuhmurah #tudunginstant #tudunginstanmurah #tudungsarung #innertudung #mingguanwanita #selamatpagimalaysia


0

by @tudungnojie

🍀 SARIMAH NUR HAFSA🍀 ❣ Instant shawl (sarung sahaja)
❣ Awning tidak melekap (Scuba)
❣ Material tudung : Heavy Chiffon 2 Layer
❣ Kain sejuk & ironless
🍉saiz L *****************************
👉 *HARGA * 👈 ✅ RM 30 / 1 helai ✅ RM 56 / 2 helai
Postage 1-3pcs smrm8/ ssrm12 ***************************** Available kod 1 2 3 4 5 6 7 9 10

Suppk

Berminat nak order boleh pm t.me/nojiemin_rayyan atau wassap www.wasap.my/60195463835/sarimahnurhafsa

#tudungmurah #tudungcantik #plainshawl #sayajualtudung #sayajualshawl #shawlmurah #shawlchiffon #tudunglabuh #shawlcantik #printedshawl #chiffonshawl #tudungsarungmurah #tudungmuslimah #tudungbawal #printedwideshawl #chiffonwideshawl #tudungonline #tudung #instantshawl #instantshawlmurah #tudungdenim #jualtudung #tudunglabuhmurah #tudunginstant #tudunginstanmurah #tudungsarung #innertudung #mingguanwanita #selamatpagimalaysia


0

by @tudungnojie

SHAWL AWNING AVL NO: 1. 2. 4. 5. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 14. 15. 16. 17. 18. 19. ✅1PCS RM26
1-3 POSTAGE SMRM7/ SSRM12 ✅5PCS RM120
POSTAGE SMRm10/ SSRm15 ✅PANJANG 1.8M
✅MATERIAL CHIFFON
✅ ANAK TUDUNG COTTON SIAP JAHIT
✅CARA PAKAI MACAM VIDEO

Suppk

Berminat nak order boleh pm t.me/nojiemin_rayyan atau wassap www.wasap.my/60195463835/shawlawning

#tudungmurah #tudungcantik #plainshawl #sayajualtudung #sayajualshawl #shawlmurah #shawlchiffon #tudunglabuh #shawlcantik #printedshawl #chiffonshawl #tudungsarungmurah #tudungmuslimah #tudungbawal #printedwideshawl #chiffonwideshawl #tudungonline #tudung #instantshawl #instantshawlmurah #tudungdenim #jualtudung #tudunglabuhmurah #tudunginstant #tudunginstanmurah #tudungsarung #innertudung #mingguanwanita #selamatpagimalaysia


0

by @tudungnojie

SHAWL AWNING AVL NO: 1. 2. 4. 5. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 14. 15. 16. 17. 18. 19. ✅1PCS RM26
1-3 POSTAGE SMRM7/ SSRM12 ✅5PCS RM120
POSTAGE SMRm10/ SSRm15 ✅PANJANG 1.8M
✅MATERIAL CHIFFON
✅ ANAK TUDUNG COTTON SIAP JAHIT
✅CARA PAKAI MACAM VIDEO

Suppk

Berminat nak order boleh pm t.me/nojiemin_rayyan atau wassap www.wasap.my/60195463835/shawlawning

#tudungmurah #tudungcantik #plainshawl #sayajualtudung #sayajualshawl #shawlmurah #shawlchiffon #tudunglabuh #shawlcantik #printedshawl #chiffonshawl #tudungsarungmurah #tudungmuslimah #tudungbawal #printedwideshawl #chiffonwideshawl #tudungonline #tudung #instantshawl #instantshawlmurah #tudungdenim #jualtudung #tudunglabuhmurah #tudunginstant #tudunginstanmurah #tudungsarung #innertudung #mingguanwanita #selamatpagimalaysia


0

by @kayradamara

Ade yang cakap kat lya, "semua bawal lya jual lawa, tapi besar sgt bidang 60. Tak biasa lg pakai bidang besar😭😭😭..."
.
.
.
Jadi, sempena Maal Hijrah yg berlalu baru-baru ni, lya berbesar hati nak bagi peluang pada yg biasa pakai bidang 45" cuba pakai bawal bidang 48" ni😊😊😊
.
.
.
Yang pakai bidang 50" boleh cuba bidang 55" pulak😘😘. Perlahan-lahan kita hijrah dari baik kepada lebih baik. InShaa Allah boleh istiqomah☺😉😉
.
.
Perkenalkan👇🏻👇🏻👇🏻
.
BAWAL AMORA❤❤
.
Product features:-
.
Length x Width:
120cm x 120cm - Bidang 48"
.
Material: High Quality Cotton Polyester
.
Sewing quality: Boutique tailor
.
Opacity: 90%
.
Styling: Square Scarf
.
Description: • Exclusive Design
• Minimal ironing needed
• Easy to shape
.
Harga :-
.
Sehelai - RM39
3 helai - RM100
(exclude postage) .
Klik link di bio untuk tempahan😘


1

by @kayradamara


1

by @kayradamara

Ade yang cakap kat lya, "semua bawal lya jual lawa, tapi besar sgt bidang 60. Tak biasa lg pakai bidang besar😭😭😭..."
.
.
.
Jadi, sempena Maal Hijrah yg berlalu baru-baru ni, lya berbesar hati nak bagi peluang pada yg biasa pakai bidang 45" cuba pakai bawal bidang 48" ni😊😊😊
.
.
.
Yang pakai bidang 50" boleh cuba bidang 55" pulak😘😘. Perlahan-lahan kita hijrah dari baik kepada lebih baik. InShaa Allah boleh istiqomah☺😉😉
.
.
Perkenalkan👇🏻👇🏻👇🏻
.
BAWAL AMORA❤❤
.
Product features:-
.
Length x Width:
120cm x 120cm - Bidang 48"
.
Material: High Quality Cotton Polyester
.
Sewing quality: Boutique tailor
.
Opacity: 90%
.
Styling: Square Scarf
.
Description: • Exclusive Design
• Minimal ironing needed
• Easy to shape
.
Harga :-
.
Sehelai - RM39
3 helai - RM100
(exclude postage) .
Klik link di bio untuk tempahan😘


1

by @kayradamara

Ade yang cakap kat lya, "semua bawal lya jual lawa, tapi besar sgt bidang 60. Tak biasa lg pakai bidang besar😭😭😭..."
.
.
.
Jadi, sempena Maal Hijrah yg berlalu baru-baru ni, lya berbesar hati nak bagi peluang pada yg biasa pakai bidang 45" cuba pakai bawal bidang 48" ni😊😊😊
.
.
.
Yang pakai bidang 50" boleh cuba bidang 55" pulak😘😘. Perlahan-lahan kita hijrah dari baik kepada lebih baik. InShaa Allah boleh istiqomah☺😉😉
.
.
Perkenalkan👇🏻👇🏻👇🏻
.
BAWAL AMORA❤❤
.
Product features:-
.
Length x Width:
120cm x 120cm - Bidang 48"
.
Material: High Quality Cotton Polyester
.
Sewing quality: Boutique tailor
.
Opacity: 90%
.
Styling: Square Scarf
.
Description: • Exclusive Design
• Minimal ironing needed
• Easy to shape
.
Harga :-
.
Sehelai - RM39
3 helai - RM100
(exclude postage) .
Klik link di bio untuk tempahan😘


1

by @kayradamara

Ade yang cakap kat lya, "semua bawal lya jual lawa, tapi besar sgt bidang 60. Tak biasa lg pakai bidang besar😭😭😭..."
.
.
.
Jadi, sempena Maal Hijrah yg berlalu baru-baru ni, lya berbesar hati nak bagi peluang pada yg biasa pakai bidang 45" cuba pakai bawal bidang 48" ni😊😊😊
.
.
.
Yang pakai bidang 50" boleh cuba bidang 55" pulak😘😘. Perlahan-lahan kita hijrah dari baik kepada lebih baik. InShaa Allah boleh istiqomah☺😉😉
.
.
Perkenalkan👇🏻👇🏻👇🏻
.
BAWAL AMORA❤❤
.
Product features:-
.
Length x Width:
120cm x 120cm - Bidang 48"
.
Material: High Quality Cotton Polyester
.
Sewing quality: Boutique tailor
.
Opacity: 90%
.
Styling: Square Scarf
.
Description: • Exclusive Design
• Minimal ironing needed
• Easy to shape
.
Harga :-
.
Sehelai - RM39
3 helai - RM100
(exclude postage) .
Klik link di bio untuk tempahan😘


1

by @kedai_hijabscantik

"TUDUNG SARUNG SWEET SUFI drpd Wafiy Closet, cantik dan kemas jahitannya"
.
TERIMA KASIH CUSTOMER BAIZURA DARI TANJUNG KARANG, SUDI GRAB TUDUNG SARUNG SWEET SUFI😍
.
Material Moss Crepe Lycra yg ANTI KEDUT dan TAK PERLU GOSOK, CORAK CUSTOM PRINTED memberi anda keselesaan, kekemasan dan kekal cantik tau.
.
Bagi anda yang sering sibuk bekerja, mempunyai anak kecil, atau sering beraktiviti lasak, tetapi ingin kekalkan kecantikan dan kekemasan tudung, bolehlah grab SWEET SUFI, ADA PILIHAN CORAK YG CANTIK2, TENANG & SEJUK MATA MEMANDANG❤
.
Berminat? Jom tekan link Whatsapp di BIO @kedai_hijabscantik untuk ORDER atau tekan link Whatsapp di bawah (tak perlu save no):
.
Wasap.my/60193205297/SweetSufi


2

by @kayradamara

Ade yang cakap kat lya, "semua bawal lya jual lawa, tapi besar sgt bidang 60. Tak biasa lg pakai bidang besar😭😭😭..."
.
.
.
Jadi, sempena Maal Hijrah yg berlalu baru-baru ni, lya berbesar hati nak bagi peluang pada yg biasa pakai bidang 45" cuba pakai bawal bidang 48" ni😊😊😊
.
.
.
Yang pakai bidang 50" boleh cuba bidang 55" pulak😘😘. Perlahan-lahan kita hijrah dari baik kepada lebih baik. InShaa Allah boleh istiqomah☺😉😉
.
.
Perkenalkan👇🏻👇🏻👇🏻
.
BAWAL AMORA❤❤
.
Product features:-
.
Length x Width:
120cm x 120cm - Bidang 48"
.
Material: High Quality Cotton Polyester
.
Sewing quality: Boutique tailor
.
Opacity: 90%
.
Styling: Square Scarf
.
Description: • Exclusive Design
• Minimal ironing needed
• Easy to shape
.
Harga :-
.
Sehelai - RM39
3 helai - RM100
(exclude postage) .
Klik link di bio untuk tempahan😘


1

by @kayradamara

Ade yang cakap kat lya, "semua bawal lya jual lawa, tapi besar sgt bidang 60. Tak biasa lg pakai bidang besar😭😭😭..."
.
.
.
Jadi, sempena Maal Hijrah yg berlalu baru-baru ni, lya berbesar hati nak bagi peluang pada yg biasa pakai bidang 45" cuba pakai bawal bidang 48" ni😊😊😊
.
.
.
Yang pakai bidang 50" boleh cuba bidang 55" pulak😘😘. Perlahan-lahan kita hijrah dari baik kepada lebih baik. InShaa Allah boleh istiqomah☺😉😉
.
.
Perkenalkan👇🏻👇🏻👇🏻
.
BAWAL AMORA❤❤
.
Product features:-
.
Length x Width:
120cm x 120cm - Bidang 48"
.
Material: High Quality Cotton Polyester
.
Sewing quality: Boutique tailor
.
Opacity: 90%
.
Styling: Square Scarf
.
Description: • Exclusive Design
• Minimal ironing needed
• Easy to shape
.
Harga :-
.
Sehelai - RM39
3 helai - RM100
(exclude postage) .
Klik link di bio untuk tempahan😘


1

by @kayradamara

Ade yang cakap kat lya, "semua bawal lya jual lawa, tapi besar sgt bidang 60. Tak biasa lg pakai bidang besar😭😭😭..."
.
.
.
Jadi, sempena Maal Hijrah yg berlalu baru-baru ni, lya berbesar hati nak bagi peluang pada yg biasa pakai bidang 45" cuba pakai bawal bidang 48" ni😊😊😊
.
.
.
Yang pakai bidang 50" boleh cuba bidang 55" pulak😘😘. Perlahan-lahan kita hijrah dari baik kepada lebih baik. InShaa Allah boleh istiqomah☺😉😉
.
.
Perkenalkan👇🏻👇🏻👇🏻
.
BAWAL AMORA❤❤
.
Product features:-
.
Length x Width:
120cm x 120cm - Bidang 48"
.
Material: High Quality Cotton Polyester
.
Sewing quality: Boutique tailor
.
Opacity: 90%
.
Styling: Square Scarf
.
Description: • Exclusive Design
• Minimal ironing needed
• Easy to shape
.
Harga :-
.
Sehelai - RM39
3 helai - RM100
(exclude postage) .
Klik link di bio untuk tempahan😘


1

by @kayradamara

Ade yang cakap kat lya, "semua bawal lya jual lawa, tapi besar sgt bidang 60. Tak biasa lg pakai bidang besar😭😭😭..."
.
.
.
Jadi, sempena Maal Hijrah yg berlalu baru-baru ni, lya berbesar hati nak bagi peluang pada yg biasa pakai bidang 45" cuba pakai bawal bidang 48" ni😊😊😊
.
.
.
Yang pakai bidang 50" boleh cuba bidang 55" pulak😘😘. Perlahan-lahan kita hijrah dari baik kepada lebih baik. InShaa Allah boleh istiqomah☺😉😉
.
.
Perkenalkan👇🏻👇🏻👇🏻
.
BAWAL AMORA❤❤
.
Product features:-
.
Length x Width:
120cm x 120cm - Bidang 48"
.
Material: High Quality Cotton Polyester
.
Sewing quality: Boutique tailor
.
Opacity: 90%
.
Styling: Square Scarf
.
Description: • Exclusive Design
• Minimal ironing needed
• Easy to shape
.
Harga :-
.
Sehelai - RM39
3 helai - RM100
(exclude postage) .
Klik link di bio untuk tempahan😘


1

by @kayradamara

Ade yang cakap kat lya, "semua bawal lya jual lawa, tapi besar sgt bidang 60. Tak biasa lg pakai bidang besar😭😭😭..."
.
.
.
Jadi, sempena Maal Hijrah yg berlalu baru-baru ni, lya berbesar hati nak bagi peluang pada yg biasa pakai bidang 45" cuba pakai bawal bidang 48" ni😊😊😊
.
.
.
Yang pakai bidang 50" boleh cuba bidang 55" pulak😘😘. Perlahan-lahan kita hijrah dari baik kepada lebih baik. InShaa Allah boleh istiqomah☺😉😉
.
.
Perkenalkan👇🏻👇🏻👇🏻
.
BAWAL AMORA❤❤
.
Product features:-
.
Length x Width:
120cm x 120cm - Bidang 48"
.
Material: High Quality Cotton Polyester
.
Sewing quality: Boutique tailor
.
Opacity: 90%
.
Styling: Square Scarf
.
Description: • Exclusive Design
• Minimal ironing needed
• Easy to shape
.
Harga :-
.
Sehelai - RM39
3 helai - RM100
(exclude postage) .
Klik link di bio untuk tempahan😘


2