#turunberat

Instagram photos and videos

#langsing#plumdiet#buahplumdiet#turunberat#diet#dietherbal#buahpelangsing#pelangsingtubuh#plumlangsing#optrimaxplum#optrimax#lancarkanBAB#pelangsing#langsingalami#buahplum#optrimaxplummurah#optrimaxjelly#buahplumlangsing#buah#maskerjerawat#korsetmurah#jilbabrawis#whiteningcream#buahplumkering#plumdietmurah

Hashtags #turunberat for Instagram

Tips buat yang suka mengunyah..
.
Kadang bukan lapar sangat pun. Tapi sebb dah biasa mengunyah kan sebelum ni.
.
Okay pertama sekali
Kerepek, biskut cicah milo,gula gula, roti bun macam macam ada kat laci tu... Pertama sedekahkan dulu junk food dalam laci pejabat atau rumah anda.
.
Kedua bawa beberapa biji epal yang belum dipotong atau dikupas.. Dan bersihkan dengan air suam supaya buang jika ada sebarang wax atau apa apa chemical.
.
Dan bila Lapar kunyah je epal tu sambil kerja..sebbnya badan memerlukan lebih banyak tenaga untuk cerna sebiji epal. Contohnya 1 biji epal 80 kalori, tapi badan untuk cerna epal yang tak dipotong atau dikupas tu perlu 100 kalori. Jadi macam seolah olah anda tak makan epal. Tu yang kita boleh makan 3 ke 5 biji epal pun jika nak. .
Intake Online Coaching Intake February.
.
Peserta akan diberikan meal plan dan ideas snacking.
.
Coach fridajeb 012 4157571
.
#sneksihat
#menuibuberpantang
#pakejbersalin #pakejumrah2019 #pakejhaji2019 #turunberat #pakejbertunang #bajumenyusu #nursingfriendly #dramasangat #akasiatv3 #pujaanhatikanda #psminazshahalam #psbellaammara #psjubahsouq #setbersalinasas


0

Chocofit terbukti kurus tanpa berlapar & tanpa sebarang pantang! Makan apa saja tp kurus dengan Chocofit sebab Chocofit satu2nya serbuk ajaib yang burn lemak2 korang & tukar kepada energy, tats y la bila minum Chocofit badan cergas jer then ringan sgt2 sbb Chocofit dh nyah semua toksin dalam badan uols!
1 sachet Chocofit = 5km lari tau! So tunggu apa lagi kalau masih berfikir nak beli Chocofit sampai bila la uols akan ternak lemak sampai beranak pinak okay😆

Hye uolss.. 💟
Dengan air berperisa coklat CHOCOFIT, @nadchocolista will make sure you know what you're gonna get!! 💟
Uols minum je air coklat CHOCOFIT ni, you're Gonna Get your DREAM WEIGHT & DREAM BODY.. 🧚‍♀️
Haa.. abang2 kakak2 adik2 semua, sila lah pasang impian & target dari sekarang ok uols.. sempat lagi ni nk slim & fit sebelum Raya😉👍

Jadi apa tunggu lagi?
JOM la try 1 BOX CHOCOFIT TRIAL.. RM79 je murah sangat dah tu uolss.. insyaAllah berbaloi dengan hasilnya nanti😁😁😁
💟
Lets follow my ig... 🌹🌹🌹🌹🌹
@nadchocolista
@nadchocolista
@nadchocolista

Nak order meh whsap skrg📲📲📲📲📲
http://Www.wassap.my/+60102208058
http://Www.wassap.my/+60102208058
http://Www.wassap.my/+60102208058

#teamchocolistaputrajaya
#chocofitmalaysia
#chocolistaputrajaya
#chocofithq
#testimonichocofit
#agenberdaftar
#chocofitshahalam
#chocofitputrajaya #chocolateforfitness #coklatviral
#lemonfit #airdetox
#slimmingproduct #suplemenkurus  #fatburnermalaysia #zulinAziz #zulinazizkurus #chococurve #chocobar #plussizemalaysia #shahalam #putrajaya #bazaarpaknil #sayajual #turunberat #kuruscepat #losyenkurus


0

DIET SEHAT TANPA KURANGI PORSI MAKAN DAN TANPA OLAH RAGA?
.
TENANG AJA! Kita punya solusinya!
❗OPTRIMAX PLUM AND JELLY DELITE❗
.
Fungsi Optrimax Plum ini :
🍑Efektif menurunkan berat badan 2-7 kg dalam 2 minggu
🍑 Detox sistem pencernaan
🍑 Memperbaiki metabolisme
🍑 Membersihkan usus besar dan mencegah kanker usus
🍑 Mencegah kolestrol
🍑 Mengurangi penyerapan lemak
.
Waaaaaaah! Bentuknya masih buah asli, masih ada bijinya, bukan obat-obatan, dan gak pakai bahan kimia!
Sertifikasi HALAL, BPOM, APLI, dll sudah lengkap semua😍
.
Rasanya apa? RASANYA ENAK BGTTT, manis sedikit asem sperti makan manisan😍 1 hari cukup konsumsi 1 kali aja😘
.
Bagi kalian yg pengen diet tapi gamau ribet, gaperlu olahraga berat, Optrimax Plum and Jelly Delite cocok bgt buat kalian!
.
Info lengkap dan Testimoni silahkan cek di instagram kita👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
@buahplum.halal
@buahplum.halal@buahplum.halal 
Info lengkap, cara konsumsi, dan tips-tips diet bakal kita jelasin lgsg dr owner nya!😘
Kita akan follow up para customers sampai mencapai bb idealnya♥️
. 
Wa : 087784901740
OR DM @buahplum.halal
Line : @ega4037z (pakai@)
#langsing #lancarkanBAB #diet #pelangsing #turunberat #dietherbal #langsingalami #optrimaxplummurah #optrimax #optrimaxplum #plumlangsing #plumdiet #pelangsingtubuh #buahpelangsing #buah #buahplum #buahplumdiet #buahplumlangsing #langsing #jilbabrawis #maskerjerawat #korsetmurah #buahplumhalal #whiteningcream #kulinersurabaya #kulinersby #kuliner #buahplummurah #buahplumdiet #buahplumkering #optrimaxjelly #plumdiet #plumdietmurah


3

DIET SEHAT TANPA KURANGI PORSI MAKAN DAN TANPA OLAH RAGA?
.
TENANG AJA! Kita punya solusinya!
❗OPTRIMAX PLUM AND JELLY DELITE❗
.
Fungsi Optrimax Plum ini :
🍑Efektif menurunkan berat badan 2-7 kg dalam 2 minggu
🍑 Detox sistem pencernaan
🍑 Memperbaiki metabolisme
🍑 Membersihkan usus besar dan mencegah kanker usus
🍑 Mencegah kolestrol
🍑 Mengurangi penyerapan lemak
.
Waaaaaaah! Bentuknya masih buah asli, masih ada bijinya, bukan obat-obatan, dan gak pakai bahan kimia!
Sertifikasi HALAL, BPOM, APLI, dll sudah lengkap semua😍
.
Rasanya apa? RASANYA ENAK BGTTT, manis sedikit asem sperti makan manisan😍 1 hari cukup konsumsi 1 kali aja😘
.
Bagi kalian yg pengen diet tapi gamau ribet, gaperlu olahraga berat, Optrimax Plum and Jelly Delite cocok bgt buat kalian!
.
Info lengkap dan Testimoni silahkan cek di instagram kita👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
@buahplum.halal
@buahplum.halal@buahplum.halal 
Info lengkap, cara konsumsi, dan tips-tips diet bakal kita jelasin lgsg dr owner nya!😘
Kita akan follow up para customers sampai mencapai bb idealnya♥️
. 
Wa : 087784901740
OR DM @buahplum.halal
Line : @ega4037z (pakai@)
#langsing #lancarkanBAB #diet #pelangsing #turunberat #dietherbal #langsingalami #optrimaxplummurah #optrimax #optrimaxplum #plumlangsing #plumdiet #pelangsingtubuh #buahpelangsing #buah #buahplum #buahplumdiet #buahplumlangsing #langsing #jilbabrawis #maskerjerawat #korsetmurah #buahplumhalal #whiteningcream #kulinersurabaya #kulinersby #kuliner #buahplummurah #buahplumdiet #buahplumkering #optrimaxjelly #plumdiet #plumdietmurah


1

DIET SEHAT TANPA KURANGI PORSI MAKAN DAN TANPA OLAH RAGA?
.
TENANG AJA! Kita punya solusinya!
❗OPTRIMAX PLUM AND JELLY DELITE❗
.
Fungsi Optrimax Plum ini :
🍑Efektif menurunkan berat badan 2-7 kg dalam 2 minggu
🍑 Detox sistem pencernaan
🍑 Memperbaiki metabolisme
🍑 Membersihkan usus besar dan mencegah kanker usus
🍑 Mencegah kolestrol
🍑 Mengurangi penyerapan lemak
.
Waaaaaaah! Bentuknya masih buah asli, masih ada bijinya, bukan obat-obatan, dan gak pakai bahan kimia!
Sertifikasi HALAL, BPOM, APLI, dll sudah lengkap semua😍
.
Rasanya apa? RASANYA ENAK BGTTT, manis sedikit asem sperti makan manisan😍 1 hari cukup konsumsi 1 kali aja😘
.
Bagi kalian yg pengen diet tapi gamau ribet, gaperlu olahraga berat, Optrimax Plum and Jelly Delite cocok bgt buat kalian!
.
Info lengkap dan Testimoni silahkan cek di instagram kita👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
@buahplum.halal
@buahplum.halal@buahplum.halal 
Info lengkap, cara konsumsi, dan tips-tips diet bakal kita jelasin lgsg dr owner nya!😘
Kita akan follow up para customers sampai mencapai bb idealnya♥️
. 
Wa : 087784901740
OR DM @buahplum.halal
Line : @ega4037z (pakai@)
#langsing #lancarkanBAB #diet #pelangsing #turunberat #dietherbal #langsingalami #optrimaxplummurah #optrimax #optrimaxplum #plumlangsing #plumdiet #pelangsingtubuh #buahpelangsing #buah #buahplum #buahplumdiet #buahplumlangsing #langsing #jilbabrawis #maskerjerawat #korsetmurah #buahplumhalal #whiteningcream #kulinersurabaya #kulinersby #kuliner #buahplummurah #buahplumdiet #buahplumkering #optrimaxjelly #plumdiet #plumdietmurah


1

🍋CARA PENGAMBILAN LEMONFIT🍋 🍹Tuang 150-200 ml air sejuk ke dalam shaker/bekas bertutup.
🍹Shake sampai betul2 sebati/larut.
🍹Minum dengan segera
🍹Minum waktu malam SEBELUM TIDUR

Lets follow my ig... 🌹🌹🌹🌹🌹
@nadchocolista
@nadchocolista
@nadchocolista

Nak order meh whsap skrg📲📲📲📲📲
http://Www.wassap.my/+60102208058
http://Www.wassap.my/+60102208058
http://Www.wassap.my/+60102208058

#teamchocolistaputrajaya
#chocofitmalaysia
#chocolistaputrajaya #jomkurus
#testimonichocofit
#agenberdaftar
#chocofitputrajaya #chocolateforfitness #cadburry #chatime #coolblog
#lemonfit #airdetox #infosihat
#slimmingproduct #suplemenkurus  #fatburnermalaysia #zulinAziz #zulinazizkurus #chococurve #chocobar #plussizemalaysia #shahalam #putrajaya #bazaarpaknil #sayajual #turunberat #inchloss #losyenkurus
#losyencoklat


0

See.. harini akak ni da ada customer lagi.. baru je jadi dropship.. nantikan ig dropship kepada @nadchocolista ye.. Bila kawan-kawan tengok akak ni da nampak susut, diorang mula bertanya & nak try chocofit sebab teringin nak slim & fit mcm akak ni jugak.. Ps: suami akak pun sronok tengok akak dah semakin slim👍👍👍 ta chocofit katanye.. hehe.. Nak cuti panjang raya cina ni lagi la.. macam2 uoks nak makan kan lg2 yang balik kampung tu.. jadi inilah masanya uols patut cuba #chocofit supaya berst uols tak naik👍👍👍makan je macsm biasa, tak payah sekat2..😉😉😉 🍫Feedback/Testimoni CHOCOFIT🍫

Lets follow my ig... 🌹🌹🌹🌹🌹
@nadchocolista
@nadchocolista
@nadchocolista

NAD AKAN BANTU UOLSS SLIM&FIT DGN TIPS/PESANAN/EXPERIENCE CUSTOMER N NAD SNDIRI BERSAMA CHOCOFIT.. 💟💟💟💟💟💟
Nak order meh whsap skrg📲📲📲📲📲
http://Www.wassap.my/+60102208058
http://Www.wassap.my/+60102208058
http://Www.wassap.my/+60102208058

#teamchocolistaputrajaya
#chocofitmalaysia
#chocofitputrajaya #klcc #picc #codshahalam
#codputrajaya
#deliveryputrajaya
#chocofitindonesia
#jomkurus1malaysia
#chocofitsingapore
#lemonfit #airdetox #kurustanpadiet
#slimmingproduct #suplemenkurus #fatburnermalaysia #zulinAziz #chococurve #chocobar #plussizemalaysia #shahalam #putrajaya #tipskurus #sayajual #turunberat
#feedbackchocofit
#testimonichocofit


0

DIET SEHAT TANPA KURANGI PORSI MAKAN DAN TANPA OLAH RAGA?
.
TENANG AJA! Kita punya solusinya!
❗OPTRIMAX PLUM AND JELLY DELITE❗
.
Fungsi Optrimax Plum ini :
🍑Efektif menurunkan berat badan 2-7 kg dalam 2 minggu
🍑 Detox sistem pencernaan
🍑 Memperbaiki metabolisme
🍑 Membersihkan usus besar dan mencegah kanker usus
🍑 Mencegah kolestrol
🍑 Mengurangi penyerapan lemak
.
Waaaaaaah! Bentuknya masih buah asli, masih ada bijinya, bukan obat-obatan, dan gak pakai bahan kimia!
Sertifikasi HALAL, BPOM, APLI, dll sudah lengkap semua😍
.
Rasanya apa? RASANYA ENAK BGTTT, manis sedikit asem sperti makan manisan😍 1 hari cukup konsumsi 1 kali aja😘
.
Bagi kalian yg pengen diet tapi gamau ribet, gaperlu olahraga berat, Optrimax Plum and Jelly Delite cocok bgt buat kalian!
.
Info lengkap dan Testimoni silahkan cek di instagram kita👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
@buahplum.halal
@buahplum.halal@buahplum.halal 
Info lengkap, cara konsumsi, dan tips-tips diet bakal kita jelasin lgsg dr owner nya!😘
Kita akan follow up para customers sampai mencapai bb idealnya♥️
. 
Wa : 087784901740
OR DM @buahplum.halal
Line : @ega4037z (pakai@)
#langsing #lancarkanBAB #diet #pelangsing #turunberat #dietherbal #langsingalami #optrimaxplummurah #optrimax #optrimaxplum #plumlangsing #plumdiet #pelangsingtubuh #buahpelangsing #buah #buahplum #buahplumdiet #buahplumlangsing #langsing #jilbabrawis #maskerjerawat #korsetmurah #buahplumhalal #whiteningcream #kulinersurabaya #kulinersby #kuliner #buahplummurah #buahplumdiet #buahplumkering #optrimaxjelly #plumdiet #plumdietmurah


0

DIET SEHAT TANPA KURANGI PORSI MAKAN DAN TANPA OLAH RAGA?
.
TENANG AJA! Kita punya solusinya!
❗OPTRIMAX PLUM AND JELLY DELITE❗
.
Fungsi Optrimax Plum ini :
🍑Efektif menurunkan berat badan 2-7 kg dalam 2 minggu
🍑 Detox sistem pencernaan
🍑 Memperbaiki metabolisme
🍑 Membersihkan usus besar dan mencegah kanker usus
🍑 Mencegah kolestrol
🍑 Mengurangi penyerapan lemak
.
Waaaaaaah! Bentuknya masih buah asli, masih ada bijinya, bukan obat-obatan, dan gak pakai bahan kimia!
Sertifikasi HALAL, BPOM, APLI, dll sudah lengkap semua😍
.
Rasanya apa? RASANYA ENAK BGTTT, manis sedikit asem sperti makan manisan😍 1 hari cukup konsumsi 1 kali aja😘
.
Bagi kalian yg pengen diet tapi gamau ribet, gaperlu olahraga berat, Optrimax Plum and Jelly Delite cocok bgt buat kalian!
.
Info lengkap dan Testimoni silahkan cek di instagram kita👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
@buahplum.halal
@buahplum.halal@buahplum.halal 
Info lengkap, cara konsumsi, dan tips-tips diet bakal kita jelasin lgsg dr owner nya!😘
Kita akan follow up para customers sampai mencapai bb idealnya♥️
. 
Wa : 087784901740
OR DM @buahplum.halal
Line : @ega4037z (pakai@)
#langsing #lancarkanBAB #diet #pelangsing #turunberat #dietherbal #langsingalami #optrimaxplummurah #optrimax #optrimaxplum #plumlangsing #plumdiet #pelangsingtubuh #buahpelangsing #buah #buahplum #buahplumdiet #buahplumlangsing #langsing #jilbabrawis #maskerjerawat #korsetmurah #buahplumhalal #whiteningcream #kulinersurabaya #kulinersby #kuliner #buahplummurah #buahplumdiet #buahplumkering #optrimaxjelly #plumdiet #plumdietmurah


0

DIET SEHAT TANPA KURANGI PORSI MAKAN DAN TANPA OLAH RAGA?
.
TENANG AJA! Kita punya solusinya!
❗OPTRIMAX PLUM AND JELLY DELITE❗
.
Fungsi Optrimax Plum ini :
🍑Efektif menurunkan berat badan 2-7 kg dalam 2 minggu
🍑 Detox sistem pencernaan
🍑 Memperbaiki metabolisme
🍑 Membersihkan usus besar dan mencegah kanker usus
🍑 Mencegah kolestrol
🍑 Mengurangi penyerapan lemak
.
Waaaaaaah! Bentuknya masih buah asli, masih ada bijinya, bukan obat-obatan, dan gak pakai bahan kimia!
Sertifikasi HALAL, BPOM, APLI, dll sudah lengkap semua😍
.
Rasanya apa? RASANYA ENAK BGTTT, manis sedikit asem sperti makan manisan😍 1 hari cukup konsumsi 1 kali aja😘
.
Bagi kalian yg pengen diet tapi gamau ribet, gaperlu olahraga berat, Optrimax Plum and Jelly Delite cocok bgt buat kalian!
.
Info lengkap dan Testimoni silahkan cek di instagram kita👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
@buahplum.halal
@buahplum.halal@buahplum.halal 
Info lengkap, cara konsumsi, dan tips-tips diet bakal kita jelasin lgsg dr owner nya!😘
Kita akan follow up para customers sampai mencapai bb idealnya♥️
. 
Wa : 087784901740
OR DM @buahplum.halal
Line : @ega4037z (pakai@)
#langsing #lancarkanBAB #diet #pelangsing #turunberat #dietherbal #langsingalami #optrimaxplummurah #optrimax #optrimaxplum #plumlangsing #plumdiet #pelangsingtubuh #buahpelangsing #buah #buahplum #buahplumdiet #buahplumlangsing #langsing #jilbabrawis #maskerjerawat #korsetmurah #buahplumhalal #whiteningcream #kulinersurabaya #kulinersby #kuliner #buahplummurah #buahplumdiet #buahplumkering #optrimaxjelly #plumdiet #plumdietmurah


2

📣📣📣📣📣📣📣
PIN! PIN! PON! PON!

To all Chocofit Lovers out there..
📮📮📮📮📮🗳🗳🗳🗳🗳
@nadchocolista
boleh postagekan order uols setiap hari ye... (ISNIN-JUMAAT) 🚗🚗🚗🚗🚗🛵🛵🛵🛵🛵
COD:
🚩PUTRAJAYA AREA
🚩SHAH ALAM AREA (PICK UP POINT: SECTION 9) 📲☎️📲☎️📲☎️📲☎️📲
Nak order roger2 je tekan link whsap dkt Bio utk lebih mudah dan cepat ye... 💟THANK YOU CHOCOLISTA💟

#chocofitmalaysia
#chocofit #CODPUTRAJAYA #DELIVERYPUTRAJAYA #CODSHAHALAM #DELIVERYSHAHALAM
#testimonichocofit #bestslimmingproductmalaysia #dropshipwanted #agentwanted
#chocolateforfitness
#lemonfit #cadburymalaysia #klcc  #jomkurussihat #jomkurus1malaysia
#slimmingproduct #feedbackchocofit #suplemenkurus #fatburnermalaysia #zulinAziz #chococurve #chocobar #plussizemalaysia #putrajaya #kurus #turunberat #shahalam


3

DIET SEHAT TANPA KURANGI PORSI MAKAN DAN TANPA OLAH RAGA?
.
TENANG AJA! Kita punya solusinya!
❗OPTRIMAX PLUM AND JELLY DELITE❗
.
Fungsi Optrimax Plum ini :
🍑Efektif menurunkan berat badan 2-7 kg dalam 2 minggu
🍑 Detox sistem pencernaan
🍑 Memperbaiki metabolisme
🍑 Membersihkan usus besar dan mencegah kanker usus
🍑 Mencegah kolestrol
🍑 Mengurangi penyerapan lemak
.
Waaaaaaah! Bentuknya masih buah asli, masih ada bijinya, bukan obat-obatan, dan gak pakai bahan kimia!
Sertifikasi HALAL, BPOM, APLI, dll sudah lengkap semua😍
.
Rasanya apa? RASANYA ENAK BGTTT, manis sedikit asem sperti makan manisan😍 1 hari cukup konsumsi 1 kali aja😘
.
Bagi kalian yg pengen diet tapi gamau ribet, gaperlu olahraga berat, Optrimax Plum and Jelly Delite cocok bgt buat kalian!
.
Info lengkap dan Testimoni silahkan cek di instagram kita👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
@buahplum.halal
@buahplum.halal@buahplum.halal 
Info lengkap, cara konsumsi, dan tips-tips diet bakal kita jelasin lgsg dr owner nya!😘
Kita akan follow up para customers sampai mencapai bb idealnya♥️
. 
Wa : 087784901740
OR DM @buahplum.halal
Line : @ega4037z (pakai@)
#langsing #lancarkanBAB #diet #pelangsing #turunberat #dietherbal #langsingalami #optrimaxplummurah #optrimax #optrimaxplum #plumlangsing #plumdiet #pelangsingtubuh #buahpelangsing #buah #buahplum #buahplumdiet #buahplumlangsing #langsing #jilbabrawis #maskerjerawat #korsetmurah #buahplumhalal #whiteningcream #kulinersurabaya #kulinersby #kuliner #buahplummurah #buahplumdiet #buahplumkering #optrimaxjelly #plumdiet #plumdietmurah


0

DIET SEHAT TANPA KURANGI PORSI MAKAN DAN TANPA OLAH RAGA?
.
TENANG AJA! Kita punya solusinya!
❗OPTRIMAX PLUM AND JELLY DELITE❗
.
Fungsi Optrimax Plum ini :
🍑Efektif menurunkan berat badan 2-7 kg dalam 2 minggu
🍑 Detox sistem pencernaan
🍑 Memperbaiki metabolisme
🍑 Membersihkan usus besar dan mencegah kanker usus
🍑 Mencegah kolestrol
🍑 Mengurangi penyerapan lemak
.
Waaaaaaah! Bentuknya masih buah asli, masih ada bijinya, bukan obat-obatan, dan gak pakai bahan kimia!
Sertifikasi HALAL, BPOM, APLI, dll sudah lengkap semua😍
.
Rasanya apa? RASANYA ENAK BGTTT, manis sedikit asem sperti makan manisan😍 1 hari cukup konsumsi 1 kali aja😘
.
Bagi kalian yg pengen diet tapi gamau ribet, gaperlu olahraga berat, Optrimax Plum and Jelly Delite cocok bgt buat kalian!
.
Info lengkap dan Testimoni silahkan cek di instagram kita👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
@buahplum.halal
@buahplum.halal@buahplum.halal 
Info lengkap, cara konsumsi, dan tips-tips diet bakal kita jelasin lgsg dr owner nya!😘
Kita akan follow up para customers sampai mencapai bb idealnya♥️
. 
Wa : 087784901740
OR DM @buahplum.halal
Line : @ega4037z (pakai@)
#langsing #lancarkanBAB #diet #pelangsing #turunberat #dietherbal #langsingalami #optrimaxplummurah #optrimax #optrimaxplum #plumlangsing #plumdiet #pelangsingtubuh #buahpelangsing #buah #buahplum #buahplumdiet #buahplumlangsing #langsing #jilbabrawis #maskerjerawat #korsetmurah #buahplumhalal #whiteningcream #kulinersurabaya #kulinersby #kuliner #buahplummurah #buahplumdiet #buahplumkering #optrimaxjelly #plumdiet #plumdietmurah


0

DIET SEHAT TANPA KURANGI PORSI MAKAN DAN TANPA OLAH RAGA?
.
TENANG AJA! Kita punya solusinya!
❗OPTRIMAX PLUM AND JELLY DELITE❗
.
Fungsi Optrimax Plum ini :
🍑Efektif menurunkan berat badan 2-7 kg dalam 2 minggu
🍑 Detox sistem pencernaan
🍑 Memperbaiki metabolisme
🍑 Membersihkan usus besar dan mencegah kanker usus
🍑 Mencegah kolestrol
🍑 Mengurangi penyerapan lemak
.
Waaaaaaah! Bentuknya masih buah asli, masih ada bijinya, bukan obat-obatan, dan gak pakai bahan kimia!
Sertifikasi HALAL, BPOM, APLI, dll sudah lengkap semua😍
.
Rasanya apa? RASANYA ENAK BGTTT, manis sedikit asem sperti makan manisan😍 1 hari cukup konsumsi 1 kali aja😘
.
Bagi kalian yg pengen diet tapi gamau ribet, gaperlu olahraga berat, Optrimax Plum and Jelly Delite cocok bgt buat kalian!
.
Info lengkap dan Testimoni silahkan cek di instagram kita👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
@buahplum.halal
@buahplum.halal@buahplum.halal 
Info lengkap, cara konsumsi, dan tips-tips diet bakal kita jelasin lgsg dr owner nya!😘
Kita akan follow up para customers sampai mencapai bb idealnya♥️
. 
Wa : 087784901740
OR DM @buahplum.halal
Line : @ega4037z (pakai@)
#langsing #lancarkanBAB #diet #pelangsing #turunberat #dietherbal #langsingalami #optrimaxplummurah #optrimax #optrimaxplum #plumlangsing #plumdiet #pelangsingtubuh #buahpelangsing #buah #buahplum #buahplumdiet #buahplumlangsing #langsing #jilbabrawis #maskerjerawat #korsetmurah #buahplumhalal #whiteningcream #kulinersurabaya #kulinersby #kuliner #buahplummurah #buahplumdiet #buahplumkering #optrimaxjelly #plumdiet #plumdietmurah


0

DIET SEHAT TANPA KURANGI PORSI MAKAN DAN TANPA OLAH RAGA?
.
TENANG AJA! Kita punya solusinya!
❗OPTRIMAX PLUM AND JELLY DELITE❗
.
Fungsi Optrimax Plum ini :
🍑Efektif menurunkan berat badan 2-7 kg dalam 2 minggu
🍑 Detox sistem pencernaan
🍑 Memperbaiki metabolisme
🍑 Membersihkan usus besar dan mencegah kanker usus
🍑 Mencegah kolestrol
🍑 Mengurangi penyerapan lemak
.
Waaaaaaah! Bentuknya masih buah asli, masih ada bijinya, bukan obat-obatan, dan gak pakai bahan kimia!
Sertifikasi HALAL, BPOM, APLI, dll sudah lengkap semua😍
.
Rasanya apa? RASANYA ENAK BGTTT, manis sedikit asem sperti makan manisan😍 1 hari cukup konsumsi 1 kali aja😘
.
Bagi kalian yg pengen diet tapi gamau ribet, gaperlu olahraga berat, Optrimax Plum and Jelly Delite cocok bgt buat kalian!
.
Info lengkap dan Testimoni silahkan cek di instagram kita👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
@buahplum.halal
@buahplum.halal@buahplum.halal 
Info lengkap, cara konsumsi, dan tips-tips diet bakal kita jelasin lgsg dr owner nya!😘
Kita akan follow up para customers sampai mencapai bb idealnya♥️
. 
Wa : 087784901740
OR DM @buahplum.halal
Line : @ega4037z (pakai@)
#langsing #lancarkanBAB #diet #pelangsing #turunberat #dietherbal #langsingalami #optrimaxplummurah #optrimax #optrimaxplum #plumlangsing #plumdiet #pelangsingtubuh #buahpelangsing #buah #buahplum #buahplumdiet #buahplumlangsing #langsing #jilbabrawis #maskerjerawat #korsetmurah #buahplumhalal #whiteningcream #kulinersurabaya #kulinersby #kuliner #buahplummurah #buahplumdiet #buahplumkering #optrimaxjelly #plumdiet #plumdietmurah


1

DIET SEHAT TANPA KURANGI PORSI MAKAN DAN TANPA OLAH RAGA?
.
TENANG AJA! Kita punya solusinya!
❗OPTRIMAX PLUM AND JELLY DELITE❗
.
Fungsi Optrimax Plum ini :
🍑Efektif menurunkan berat badan 2-7 kg dalam 2 minggu
🍑 Detox sistem pencernaan
🍑 Memperbaiki metabolisme
🍑 Membersihkan usus besar dan mencegah kanker usus
🍑 Mencegah kolestrol
🍑 Mengurangi penyerapan lemak
.
Waaaaaaah! Bentuknya masih buah asli, masih ada bijinya, bukan obat-obatan, dan gak pakai bahan kimia!
Sertifikasi HALAL, BPOM, APLI, dll sudah lengkap semua😍
.
Rasanya apa? RASANYA ENAK BGTTT, manis sedikit asem sperti makan manisan😍 1 hari cukup konsumsi 1 kali aja😘
.
Bagi kalian yg pengen diet tapi gamau ribet, gaperlu olahraga berat, Optrimax Plum and Jelly Delite cocok bgt buat kalian!
.
Info lengkap dan Testimoni silahkan cek di instagram kita👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
@buahplum.halal
@buahplum.halal@buahplum.halal 
Info lengkap, cara konsumsi, dan tips-tips diet bakal kita jelasin lgsg dr owner nya!😘
Kita akan follow up para customers sampai mencapai bb idealnya♥️
. 
Wa : 087784901740
OR DM @buahplum.halal
Line : @ega4037z (pakai@)
#langsing #lancarkanBAB #diet #pelangsing #turunberat #dietherbal #langsingalami #optrimaxplummurah #optrimax #optrimaxplum #plumlangsing #plumdiet #pelangsingtubuh #buahpelangsing #buah #buahplum #buahplumdiet #buahplumlangsing #langsing #jilbabrawis #maskerjerawat #korsetmurah #buahplumhalal #whiteningcream #kulinersurabaya #kulinersby #kuliner #buahplummurah #buahplumdiet #buahplumkering #optrimaxjelly #plumdiet #plumdietmurah


0

🍫Feedback/Testimoni CHOCOFIT🍫

Lets follow my ig... 🌹🌹🌹🌹🌹
@nadchocolista
@nadchocolista
@nadchocolista

NAD AKAN BANTU UOLSS SLIM&FIT DGN TIPS/PESANAN/EXPERIENCE CUSTOMER N NAD SNDIRI BERSAMA CHOCOFIT.. 💟💟💟💟💟💟
Nak order meh whsap skrg📲📲📲📲📲
http://Www.wassap.my/+60102208058
http://Www.wassap.my/+60102208058
http://Www.wassap.my/+60102208058

#teamchocolistaputrajaya
#chocofitmalaysia
#chocofitputrajaya #klcc #picc #codshahalam
#codputrajaya
#deliveryputrajaya
#chocofitindonesia
#jomkurus1malaysia
#chocofitsingapore
#lemonfit #airdetox #kurustanpadiet
#slimmingproduct #suplemenkurus #fatburnermalaysia #zulinAziz #chococurve #chocobar #plussizemalaysia #shahalam #putrajaya #tipskurus #sayajual #turunberat
#feedbackchocofit
#testimonichocofit


0

Ni adik nad tau.. maklum la orang lelaki kalau dah kawin mula la naik tang perut n badan semua la.. tp 1 kotak je dia dapat turun 3kg.. woww!! Siap repeat order lagi dengan kakak dia💃🕺 🍫Feedback/Testimoni CHOCOFIT🍫

Lets follow my ig... 🌹🌹🌹🌹🌹
@nadchocolista
@nadchocolista
@nadchocolista

NAD AKAN BANTU UOLSS SLIM&FIT DGN TIPS/PESANAN/EXPERIENCE CUSTOMER N NAD SNDIRI BERSAMA CHOCOFIT.. 💟💟💟💟💟💟
Nak order meh whsap skrg📲📲📲📲📲
http://Www.wassap.my/+60102208058
http://Www.wassap.my/+60102208058
http://Www.wassap.my/+60102208058

#teamchocolistaputrajaya
#chocofitmalaysia
#chocofitputrajaya #klcc #picc #codshahalam
#codputrajaya
#deliveryputrajaya
#chocofitindonesia
#jomkurus1malaysia
#chocofitsingapore
#lemonfit #airdetox #kurustanpadiet
#slimmingproduct #suplemenkurus #fatburnermalaysia #zulinAziz #chococurve #chocobar #plussizemalaysia #shahalam #putrajaya #tipskurus #sayajual #turunberat
#feedbackchocofit
#testimonichocofit


0

DIET SEHAT TANPA KURANGI PORSI MAKAN DAN TANPA OLAH RAGA?
.
TENANG AJA! Kita punya solusinya!
❗OPTRIMAX PLUM AND JELLY DELITE❗
.
Fungsi Optrimax Plum ini :
🍑Efektif menurunkan berat badan 2-7 kg dalam 2 minggu
🍑 Detox sistem pencernaan
🍑 Memperbaiki metabolisme
🍑 Membersihkan usus besar dan mencegah kanker usus
🍑 Mencegah kolestrol
🍑 Mengurangi penyerapan lemak
.
Waaaaaaah! Bentuknya masih buah asli, masih ada bijinya, bukan obat-obatan, dan gak pakai bahan kimia!
Sertifikasi HALAL, BPOM, APLI, dll sudah lengkap semua😍
.
Rasanya apa? RASANYA ENAK BGTTT, manis sedikit asem sperti makan manisan😍 1 hari cukup konsumsi 1 kali aja😘
.
Bagi kalian yg pengen diet tapi gamau ribet, gaperlu olahraga berat, Optrimax Plum and Jelly Delite cocok bgt buat kalian!
.
Info lengkap dan Testimoni silahkan cek di instagram kita👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
@buahplum.halal
@buahplum.halal@buahplum.halal 
Info lengkap, cara konsumsi, dan tips-tips diet bakal kita jelasin lgsg dr owner nya!😘
Kita akan follow up para customers sampai mencapai bb idealnya♥️
. 
Wa : 087784901740
OR DM @buahplum.halal
Line : @ega4037z (pakai@)
#langsing #lancarkanBAB #diet #pelangsing #turunberat #dietherbal #langsingalami #optrimaxplummurah #optrimax #optrimaxplum #plumlangsing #plumdiet #pelangsingtubuh #buahpelangsing #buah #buahplum #buahplumdiet #buahplumlangsing #langsing #jilbabrawis #maskerjerawat #korsetmurah #buahplumhalal #whiteningcream #kulinersurabaya #kulinersby #kuliner #buahplummurah #buahplumdiet #buahplumkering #optrimaxjelly #plumdiet #plumdietmurah


1

🤭SENTAP KE SENTAP🤭
.
Betul ke betul?
.
Keep scrolling...
.
Or
.
Klik link di bio now👆🏻
.
#onlinefatlossprogram
#teamfronnyenie
📲 Coach Fronn 0163544328
📲 Coach Yenie 0192661282
.
#kurus #nakkurus #jomkurus #dietsihat #dietcoaching #kurussihat #kuruscepat #turunberat #buanglemak #sukamakan #makansedap #sukamasak #resepisihat #program #sentapgila #sentap


3

DIET SEHAT TANPA KURANGI PORSI MAKAN DAN TANPA OLAH RAGA?
.
TENANG AJA! Kita punya solusinya!
❗OPTRIMAX PLUM AND JELLY DELITE❗
.
Fungsi Optrimax Plum ini :
🍑Efektif menurunkan berat badan 2-7 kg dalam 2 minggu
🍑 Detox sistem pencernaan
🍑 Memperbaiki metabolisme
🍑 Membersihkan usus besar dan mencegah kanker usus
🍑 Mencegah kolestrol
🍑 Mengurangi penyerapan lemak
.
Waaaaaaah! Bentuknya masih buah asli, masih ada bijinya, bukan obat-obatan, dan gak pakai bahan kimia!
Sertifikasi HALAL, BPOM, APLI, dll sudah lengkap semua😍
.
Rasanya apa? RASANYA ENAK BGTTT, manis sedikit asem sperti makan manisan😍 1 hari cukup konsumsi 1 kali aja😘
.
Bagi kalian yg pengen diet tapi gamau ribet, gaperlu olahraga berat, Optrimax Plum and Jelly Delite cocok bgt buat kalian!
.
Info lengkap dan Testimoni silahkan cek di instagram kita👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
@buahplum.halal
@buahplum.halal@buahplum.halal 
Info lengkap, cara konsumsi, dan tips-tips diet bakal kita jelasin lgsg dr owner nya!😘
Kita akan follow up para customers sampai mencapai bb idealnya♥️
. 
Wa : 087784901740
OR DM @buahplum.halal
Line : @ega4037z (pakai@)
#langsing #lancarkanBAB #diet #pelangsing #turunberat #dietherbal #langsingalami #optrimaxplummurah #optrimax #optrimaxplum #plumlangsing #plumdiet #pelangsingtubuh #buahpelangsing #buah #buahplum #buahplumdiet #buahplumlangsing #langsing #jilbabrawis #maskerjerawat #korsetmurah #buahplumhalal #whiteningcream #kulinersurabaya #kulinersby #kuliner #buahplummurah #buahplumdiet #buahplumkering #optrimaxjelly #plumdiet #plumdietmurah


1

DIET SEHAT TANPA KURANGI PORSI MAKAN DAN TANPA OLAH RAGA?
.
TENANG AJA! Kita punya solusinya!
❗OPTRIMAX PLUM AND JELLY DELITE❗
.
Fungsi Optrimax Plum ini :
🍑Efektif menurunkan berat badan 2-7 kg dalam 2 minggu
🍑 Detox sistem pencernaan
🍑 Memperbaiki metabolisme
🍑 Membersihkan usus besar dan mencegah kanker usus
🍑 Mencegah kolestrol
🍑 Mengurangi penyerapan lemak
.
Waaaaaaah! Bentuknya masih buah asli, masih ada bijinya, bukan obat-obatan, dan gak pakai bahan kimia!
Sertifikasi HALAL, BPOM, APLI, dll sudah lengkap semua😍
.
Rasanya apa? RASANYA ENAK BGTTT, manis sedikit asem sperti makan manisan😍 1 hari cukup konsumsi 1 kali aja😘
.
Bagi kalian yg pengen diet tapi gamau ribet, gaperlu olahraga berat, Optrimax Plum and Jelly Delite cocok bgt buat kalian!
.
Info lengkap dan Testimoni silahkan cek di instagram kita👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
@buahplum.halal
@buahplum.halal@buahplum.halal 
Info lengkap, cara konsumsi, dan tips-tips diet bakal kita jelasin lgsg dr owner nya!😘
Kita akan follow up para customers sampai mencapai bb idealnya♥️
. 
Wa : 087784901740
OR DM @buahplum.halal
Line : @ega4037z (pakai@)
#langsing #lancarkanBAB #diet #pelangsing #turunberat #dietherbal #langsingalami #optrimaxplummurah #optrimax #optrimaxplum #plumlangsing #plumdiet #pelangsingtubuh #buahpelangsing #buah #buahplum #buahplumdiet #buahplumlangsing #langsing #jilbabrawis #maskerjerawat #korsetmurah #buahplumhalal #whiteningcream #kulinersurabaya #kulinersby #kuliner #buahplummurah #buahplumdiet #buahplumkering #optrimaxjelly #plumdiet #plumdietmurah


0

DIET SEHAT TANPA KURANGI PORSI MAKAN DAN TANPA OLAH RAGA?
.
TENANG AJA! Kita punya solusinya!
❗OPTRIMAX PLUM AND JELLY DELITE❗
.
Fungsi Optrimax Plum ini :
🍑Efektif menurunkan berat badan 2-7 kg dalam 2 minggu
🍑 Detox sistem pencernaan
🍑 Memperbaiki metabolisme
🍑 Membersihkan usus besar dan mencegah kanker usus
🍑 Mencegah kolestrol
🍑 Mengurangi penyerapan lemak
.
Waaaaaaah! Bentuknya masih buah asli, masih ada bijinya, bukan obat-obatan, dan gak pakai bahan kimia!
Sertifikasi HALAL, BPOM, APLI, dll sudah lengkap semua😍
.
Rasanya apa? RASANYA ENAK BGTTT, manis sedikit asem sperti makan manisan😍 1 hari cukup konsumsi 1 kali aja😘
.
Bagi kalian yg pengen diet tapi gamau ribet, gaperlu olahraga berat, Optrimax Plum and Jelly Delite cocok bgt buat kalian!
.
Info lengkap dan Testimoni silahkan cek di instagram kita👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
@buahplum.halal
@buahplum.halal@buahplum.halal 
Info lengkap, cara konsumsi, dan tips-tips diet bakal kita jelasin lgsg dr owner nya!😘
Kita akan follow up para customers sampai mencapai bb idealnya♥️
. 
Wa : 087784901740
OR DM @buahplum.halal
Line : @ega4037z (pakai@)
#langsing #lancarkanBAB #diet #pelangsing #turunberat #dietherbal #langsingalami #optrimaxplummurah #optrimax #optrimaxplum #plumlangsing #plumdiet #pelangsingtubuh #buahpelangsing #buah #buahplum #buahplumdiet #buahplumlangsing #langsing #jilbabrawis #maskerjerawat #korsetmurah #buahplumhalal #whiteningcream #kulinersurabaya #kulinersby #kuliner #buahplummurah #buahplumdiet #buahplumkering #optrimaxjelly #plumdiet #plumdietmurah


0

DIET SEHAT TANPA KURANGI PORSI MAKAN DAN TANPA OLAH RAGA?
.
TENANG AJA! Kita punya solusinya!
❗OPTRIMAX PLUM AND JELLY DELITE❗
.
Fungsi Optrimax Plum ini :
🍑Efektif menurunkan berat badan 2-7 kg dalam 2 minggu
🍑 Detox sistem pencernaan
🍑 Memperbaiki metabolisme
🍑 Membersihkan usus besar dan mencegah kanker usus
🍑 Mencegah kolestrol
🍑 Mengurangi penyerapan lemak
.
Waaaaaaah! Bentuknya masih buah asli, masih ada bijinya, bukan obat-obatan, dan gak pakai bahan kimia!
Sertifikasi HALAL, BPOM, APLI, dll sudah lengkap semua😍
.
Rasanya apa? RASANYA ENAK BGTTT, manis sedikit asem sperti makan manisan😍 1 hari cukup konsumsi 1 kali aja😘
.
Bagi kalian yg pengen diet tapi gamau ribet, gaperlu olahraga berat, Optrimax Plum and Jelly Delite cocok bgt buat kalian!
.
Info lengkap dan Testimoni silahkan cek di instagram kita👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
@buahplum.halal
@buahplum.halal@buahplum.halal 
Info lengkap, cara konsumsi, dan tips-tips diet bakal kita jelasin lgsg dr owner nya!😘
Kita akan follow up para customers sampai mencapai bb idealnya♥️
. 
Wa : 087784901740
OR DM @buahplum.halal
Line : @ega4037z (pakai@)
#langsing #lancarkanBAB #diet #pelangsing #turunberat #dietherbal #langsingalami #optrimaxplummurah #optrimax #optrimaxplum #plumlangsing #plumdiet #pelangsingtubuh #buahpelangsing #buah #buahplum #buahplumdiet #buahplumlangsing #langsing #jilbabrawis #maskerjerawat #korsetmurah #buahplumhalal #whiteningcream #kulinersurabaya #kulinersby #kuliner #buahplummurah #buahplumdiet #buahplumkering #optrimaxjelly #plumdiet #plumdietmurah


0

DIET SEHAT TANPA KURANGI PORSI MAKAN DAN TANPA OLAH RAGA?
.
TENANG AJA! Kita punya solusinya!
❗OPTRIMAX PLUM AND JELLY DELITE❗
.
Fungsi Optrimax Plum ini :
🍑Efektif menurunkan berat badan 2-7 kg dalam 2 minggu
🍑 Detox sistem pencernaan
🍑 Memperbaiki metabolisme
🍑 Membersihkan usus besar dan mencegah kanker usus
🍑 Mencegah kolestrol
🍑 Mengurangi penyerapan lemak
.
Waaaaaaah! Bentuknya masih buah asli, masih ada bijinya, bukan obat-obatan, dan gak pakai bahan kimia!
Sertifikasi HALAL, BPOM, APLI, dll sudah lengkap semua😍
.
Rasanya apa? RASANYA ENAK BGTTT, manis sedikit asem sperti makan manisan😍 1 hari cukup konsumsi 1 kali aja😘
.
Bagi kalian yg pengen diet tapi gamau ribet, gaperlu olahraga berat, Optrimax Plum and Jelly Delite cocok bgt buat kalian!
.
Info lengkap dan Testimoni silahkan cek di instagram kita👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
@buahplum.halal
@buahplum.halal@buahplum.halal 
Info lengkap, cara konsumsi, dan tips-tips diet bakal kita jelasin lgsg dr owner nya!😘
Kita akan follow up para customers sampai mencapai bb idealnya♥️
. 
Wa : 087784901740
OR DM @buahplum.halal
Line : @ega4037z (pakai@)
#langsing #lancarkanBAB #diet #pelangsing #turunberat #dietherbal #langsingalami #optrimaxplummurah #optrimax #optrimaxplum #plumlangsing #plumdiet #pelangsingtubuh #buahpelangsing #buah #buahplum #buahplumdiet #buahplumlangsing #langsing #jilbabrawis #maskerjerawat #korsetmurah #buahplumhalal #whiteningcream #kulinersurabaya #kulinersby #kuliner #buahplummurah #buahplumdiet #buahplumkering #optrimaxjelly #plumdiet #plumdietmurah


0

DIET SEHAT TANPA KURANGI PORSI MAKAN DAN TANPA OLAH RAGA?
.
TENANG AJA! Kita punya solusinya!
❗OPTRIMAX PLUM AND JELLY DELITE❗
.
Fungsi Optrimax Plum ini :
🍑Efektif menurunkan berat badan 2-7 kg dalam 2 minggu
🍑 Detox sistem pencernaan
🍑 Memperbaiki metabolisme
🍑 Membersihkan usus besar dan mencegah kanker usus
🍑 Mencegah kolestrol
🍑 Mengurangi penyerapan lemak
.
Waaaaaaah! Bentuknya masih buah asli, masih ada bijinya, bukan obat-obatan, dan gak pakai bahan kimia!
Sertifikasi HALAL, BPOM, APLI, dll sudah lengkap semua😍
.
Rasanya apa? RASANYA ENAK BGTTT, manis sedikit asem sperti makan manisan😍 1 hari cukup konsumsi 1 kali aja😘
.
Bagi kalian yg pengen diet tapi gamau ribet, gaperlu olahraga berat, Optrimax Plum and Jelly Delite cocok bgt buat kalian!
.
Info lengkap dan Testimoni silahkan cek di instagram kita👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
@buahplum.halal
@buahplum.halal@buahplum.halal 
Info lengkap, cara konsumsi, dan tips-tips diet bakal kita jelasin lgsg dr owner nya!😘
Kita akan follow up para customers sampai mencapai bb idealnya♥️
. 
Wa : 087784901740
OR DM @buahplum.halal
Line : @ega4037z (pakai@)
#langsing #lancarkanBAB #diet #pelangsing #turunberat #dietherbal #langsingalami #optrimaxplummurah #optrimax #optrimaxplum #plumlangsing #plumdiet #pelangsingtubuh #buahpelangsing #buah #buahplum #buahplumdiet #buahplumlangsing #langsing #jilbabrawis #maskerjerawat #korsetmurah #buahplumhalal #whiteningcream #kulinersurabaya #kulinersby #kuliner #buahplummurah #buahplumdiet #buahplumkering #optrimaxjelly #plumdiet #plumdietmurah


0

Macam macam mitos kan walaupun di zaman moden.
.
Saya pun dulu percaya mandi malam boleh menyebabkan paru paru berair.
.
Kesian pula ada juga yang percaya derma darah boleh menyebabkan naik berat badan. Takut lah orang nak derma darah nanti. Lepas derma darah sebaiknya makanlah makanan berkhasiat.
.
Soya menyebabkan mandul. Ini mitos terbaik. Sy dari kecil paling suka makan tempe dan minum air soya. Alhamdulillah check rahim sihat dan Alhamdulillah dah beranak 1 pun. .
Apa yang kita percaya akan menjadi kebenaran bagi kita.
.
Cabaran Turun Berat Badan Intake Bulan FEBRUARI , personal dan group coaching bersama Coach.
.
🔊 PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA
🚫 SLOT TERHAD
.
AIN
017 3961299 .
#naelofarhijab #jubahbesar #tudung #bajubesar #turunlemak #kurus #gemuk #jomkurus #kurusdarirumah #kurussihat #hijab #bawalexclusive #eathealthy #dietseimbang #turunberat #sizebesar #tudunglabuh #sayanakkurus #jomsihat #makansihat #2019 #kurusdaripejabat #tipssihat #azam2019 #shawl #plussize #tipskurus #tipsdiet #seluarbesar #shoppe


1

BETUL KE IBU IBU MACAM INI? 😅
.
Tak baik mengata orang kan 😝
.
Online Coaching Intake FEBRUARI, personal dan group coaching bersama Coach.
.
🔊 PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA
🚫 SLOT TERHAD
.
AIN
017 3961299 .
#dietkurus #jubahbesar #tudung #bajubesar #turunlemak #kuruscepat #psminazshahalam #jomkurus #kurusdarirumah #bakarlemak #hijab #idealyst #fashionvalet #hannanmedispa #turunberat #blouselabuh #tudunglabuh #arianiootd #jomsihat #makansihat #duckscarves #blousebesar #duckcosmetics #kuruscantik #tipskurus #tipsdiet #seluarbesar #myclinic #hannanmedispa #azam2019


4

DIET SEHAT TANPA KURANGI PORSI MAKAN DAN TANPA OLAH RAGA?
.
TENANG AJA! Kita punya solusinya!
❗OPTRIMAX PLUM AND JELLY DELITE❗
.
Fungsi Optrimax Plum ini :
🍑Efektif menurunkan berat badan 2-7 kg dalam 2 minggu
🍑 Detox sistem pencernaan
🍑 Memperbaiki metabolisme
🍑 Membersihkan usus besar dan mencegah kanker usus
🍑 Mencegah kolestrol
🍑 Mengurangi penyerapan lemak
.
Waaaaaaah! Bentuknya masih buah asli, masih ada bijinya, bukan obat-obatan, dan gak pakai bahan kimia!
Sertifikasi HALAL, BPOM, APLI, dll sudah lengkap semua😍
.
Rasanya apa? RASANYA ENAK BGTTT, manis sedikit asem sperti makan manisan😍 1 hari cukup konsumsi 1 kali aja😘
.
Bagi kalian yg pengen diet tapi gamau ribet, gaperlu olahraga berat, Optrimax Plum and Jelly Delite cocok bgt buat kalian!
.
Info lengkap dan Testimoni silahkan cek di instagram kita👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
@buahplum.halal
@buahplum.halal@buahplum.halal 
Info lengkap, cara konsumsi, dan tips-tips diet bakal kita jelasin lgsg dr owner nya!😘
Kita akan follow up para customers sampai mencapai bb idealnya♥️
. 
Wa : 087784901740
OR DM @buahplum.halal
Line : @ega4037z (pakai@)
#langsing #lancarkanBAB #diet #pelangsing #turunberat #dietherbal #langsingalami #optrimaxplummurah #optrimax #optrimaxplum #plumlangsing #plumdiet #pelangsingtubuh #buahpelangsing #buah #buahplum #buahplumdiet #buahplumlangsing #langsing #jilbabrawis #maskerjerawat #korsetmurah #buahplumhalal #whiteningcream #kulinersurabaya #kulinersby #kuliner #buahplummurah #buahplumdiet #buahplumkering #optrimaxjelly #plumdiet #plumdietmurah


1

DIET SEHAT TANPA KURANGI PORSI MAKAN DAN TANPA OLAH RAGA?
.
TENANG AJA! Kita punya solusinya!
❗OPTRIMAX PLUM AND JELLY DELITE❗
.
Fungsi Optrimax Plum ini :
🍑Efektif menurunkan berat badan 2-7 kg dalam 2 minggu
🍑 Detox sistem pencernaan
🍑 Memperbaiki metabolisme
🍑 Membersihkan usus besar dan mencegah kanker usus
🍑 Mencegah kolestrol
🍑 Mengurangi penyerapan lemak
.
Waaaaaaah! Bentuknya masih buah asli, masih ada bijinya, bukan obat-obatan, dan gak pakai bahan kimia!
Sertifikasi HALAL, BPOM, APLI, dll sudah lengkap semua😍
.
Rasanya apa? RASANYA ENAK BGTTT, manis sedikit asem sperti makan manisan😍 1 hari cukup konsumsi 1 kali aja😘
.
Bagi kalian yg pengen diet tapi gamau ribet, gaperlu olahraga berat, Optrimax Plum and Jelly Delite cocok bgt buat kalian!
.
Info lengkap dan Testimoni silahkan cek di instagram kita👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
@buahplum.halal
@buahplum.halal@buahplum.halal 
Info lengkap, cara konsumsi, dan tips-tips diet bakal kita jelasin lgsg dr owner nya!😘
Kita akan follow up para customers sampai mencapai bb idealnya♥️
. 
Wa : 087784901740
OR DM @buahplum.halal
Line : @ega4037z (pakai@)
#langsing #lancarkanBAB #diet #pelangsing #turunberat #dietherbal #langsingalami #optrimaxplummurah #optrimax #optrimaxplum #plumlangsing #plumdiet #pelangsingtubuh #buahpelangsing #buah #buahplum #buahplumdiet #buahplumlangsing #langsing #jilbabrawis #maskerjerawat #korsetmurah #buahplumhalal #whiteningcream #kulinersurabaya #kulinersby #kuliner #buahplummurah #buahplumdiet #buahplumkering #optrimaxjelly #plumdiet #plumdietmurah


1