#untukdikenang

Instagram photos and videos

#untukdikenang#muajogja#art#makeupartist#sebagaimotivasi#salamkompeten#makeupart#seni#graduation#tokokenangkenangan#tokohadiah#hadiahupi#lukisanbandung#kadounik#vectorart#lukisankeren#hadiahwisuda#lukisan#photography#hadiah#fotounik#gendisayumuajogja#cartoon#hadiahkekinian#specialphoto#specialmoment#photoeditorbandung

Hashtags #untukdikenang for Instagram

"Tak Perlu Berlari, Cukup Berjalan Saja.. Sebab Hidup Adalah Tentang Perjalanan Bukan Pelarian.. ๐Ÿ‘ฎโ˜บ๏ธโœˆ๏ธ #semangatpagi #minggupagi #tetapbersyukur #hidupiniindah #untukdikenang #sejuk


0

Kisah tak sempurna - samson
.
Cover yang tak sempurna by wanita yang tak sempurna
.
.
.
#untukdikenang
#coversong
#kisahtaksempurna
#brokenheart
#baruputus


32

Cerita kami hari ini #untukdikenang #teamwork #sahabat #keluarga #lovely team Airport ๐Ÿ’–๐Ÿ’ž๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ plmkkga plmkgga plmtsga minus plmffga


13

Tulisan dariku ini mencoba mengabadikan, mungkin akan kau lupakan atau untuk dikenang ๐ŸŽถ๐ŸŽถ
.
Feat. @asitawidya , request by @embryakto pas jalan balik dari oslo.
.
.
Untuk Dikenang - @endahnrhesa / @jikustik .
.
#vokalplus #indomusikgram #videomusikgram #indomusikvideo #musikvideo #musikcover #accousticcover #acousticguitar #musiclife #music #musik #musikindonesia #untukdikenang #endahnrhesa #jikustik #dagelanmusik #musikpopindonesia #musikpopuler


22

Pagi itu ๐Ÿ˜Š

#2nya2
#dibuangsayang
#untukdikenang


0

Pose bersama Kabid Provinsi dan Kadis sosial Kabupaten Kupang.
Terimakasih untuk sharing singkat tentang kehidupan dan dunia kerja yang sangat bermanfaat๐Ÿ‘Œ
So humble โ˜บ. #untukdikenang ๐Ÿ˜


0

Hidup memang penuh warna, jadi nikmati aja!! #2nya2
#dibuangsayang
#untukdikenang
#latepost


0

The Real Love
.
.
.
๐Ÿ˜Š
.
.
๐Ÿ’—
#untukdikenang
#grade1
#sundayschool2018#gkkkpdg


0

The Hope of the World
.
.
.
๐Ÿ˜Š
.
.
#untukdikenang
#usaiacara#natalperkantas2018


0

SiripSiripSirip
.
.
.
#konstruksi
#wood
#untukdikenang


4

Tingkah Dede bayi yg ud 2 taon ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
#untukdikenang


6

Done for this semester..
Thankyou and Praise the Lord..๐Ÿ˜‡๐Ÿค—
#untukdikenang
#Jikustik


0

Setiap kata yang telah diucap.
Bagai warisan yang telah disiapkan.
Seolah tahu waktunya takkan lama lagi.
Meski takkan terdengar lagi lerai suaranya.
Meski takkan terasa lagi hangat jemari tuanya.
Namun semua masih hidup dalam sebuah kenangan.
Seolah semua cerita masih seperti kemarin.
Terimakasih untuk semua cerita indah di masa lalu itu.

Mengenangmu.

Dari seseorang yang mengaku cucumu.. #mengenangmu #justremember #kenangan #followme #waktubersamanya #LikeMe #untukdikenang #keluarga


3

Aku hanyalah seorang pengecut, yang hanya bisa menitipkan rindu melalui semesta.
.
.
.
.
.
.
.
. ๐ŸŽถEndah N Rhesa - untuk di kenang
.
#untukdikenang #infia #mantai #survival #adventure #dagelan #musikindonesia #literasi #nature #urbexpeople #urban #pendakiindonesia #yogyakarta #mlbb #realdrum #gunungkidul #travel #goodtime truss


9

Asyraf,Daffa,Alfar pe mom's.

#untukdikenang
#pengumumanlulus
#2007


0

Bakal pengantin mesti nak jadi org plg gojes masa majlis perkahwinan korg kan!
Tapi risau, sebab baju yg dah di tempah awal tahun makin 'mengecil' pulak๐Ÿ˜Œ

Hehe.. Azam nak kurus dari awal tahun nampaknya terpaksa dibawa ke tahun 2019 ๐Ÿ˜‚
Jangan bimbang! Jom join open sharing turun 16KG DALAM 30 HARI! Free saja.
Ada jemputan khas dari pengantin lama yg dah jadi ibu. Turun 16kg TANPA DIET!
Mesti ramai yang sebenarnya berazam nak #kurus ramping kan?
So sharing ni terbuka pada semua. Bukan untuk bakal pengantin saja ๐Ÿค—
Jom watsap fatin segera, untuk fatin add dlm group!
80 yg terkawal akan dapat hadiah BEST!

#Gambarpengantintakdekaitan๐Ÿ˜‚ #untukdikenang #misikurus30hari


0

Luvluvluv๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
#latepostbangetbangetbanget #untukdikenang


4

Entahlah๐Ÿ˜ž
Tapi serius !! Saya suka sekali melakukan hal ini ๐Ÿ“š๐Ÿ“‘ Hidup adalah proses pembelajaran.
Belajarlah dari hidup karna hidup akan terus berlangsung seperti siklus yang tidak bisa dihentikan. Habiskanlah waktu dengan melakukan hal* positif, meskipun sesaat dalam sehari tetapi sangat bermanfaat bila dilakukan setiap hari.
#untukdikenang
#School
#Teacher
Dikenang suatu waktu nanti๐Ÿ™๐Ÿ˜


0

Terus melangkan
Untuk menujuh masa depan๐Ÿ˜€#mimpiterindah #untukdikenang ๐Ÿ˜€


0

Selamat jalan Bolang
Tuhan menghiburkan kami
#untukdikenang
#kenanganmanis
#tentangkeluarga


6