#upm

Instagram photos and videos

#upm#uitm#ukm#usm#innersnowcapmurah#uum#bundlemalaysia#selangor#uia#utm#sayajual#uthm#um#kenduri#bajukurungmurahmalaysia#plussizekurungmurahmalaysia#innerborongmurah#dressplussizemurahmalaysia#innerborong#innersnowcapselesa#innerneck#innermurah#innerborongmalaysia#innermurahmalaysia#kahwin#dressmuslimahmurahmalaysia

Hashtags #upm for Instagram

Yay! Memang cenggini 👍👍👍👍👍👍 penangan chocofit sampai 5kg boleh turun tak sampai sebulan pun. Akak ni terus repeat 6 box chocofit yang ade free shaker dan free lotion. Katanya untuk anak sekali.👏👏😘😘
.
Jom dapatkan chocofit dengan harga promo sekarang sebelum ditutup! 😂
.
Nak tau details boleh dm sis or tekan link whatsapp kat bio ye 😘
.
#chocofit #chocofitkajang #chocofitputrajaya #chocofitmalaysia #chocofitbangi #tasikcempaka #chocofitbandarseriputra #jomkurus #nakkurus #naksihat #buanglemak #butikbangi #bangigateaway #bangisentral #jomsihat #squadfarah #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #nilai #upm #ukm


0

Passando para lembrar que domingo vai rolar o
Bingo de Natal da UPM!🎅🌲
Venha se divertir e concorrer a vários prêmios !
Preço da cartela $ 10,00

#BingodeNatal #UnidosdePadreMiguel #Carnaval2019 #ZonaOeste #UPM #RiodeJaneiro #Errejota #VilaVintem


0

👩‍🎓🎓Happy Graduation 👩‍🎓🎓# MasterMagister #Universitas Prasetiya Mulya #UPM


1

Polo Ralph Lauren
Saiz S
Pit 17.5 labuh 25
Kondisi 9/10
Ada sedikit kekotoran
Made in Guatemala
Rm55 siap pos
.
.
Wasap call 0199610057
.
.
#kirrfarhanbundle3 #bajumurah #bajubundle #bajubundlemurah #bajuuniqlomurah #bundlemalaysia #poloshirt #bundlemalaysia #kualalumpur #selangor #pahang #kelantan #terengganu #kedah #perak #johor #sabah #sarawak #damansara #duniabundlemalaya #upm #ukm #uitm #uitmdihatiku #umk #umt


0

YEAR END SALES 🎉🎉
BELLA DRESS ONLY RM30!! 😱😱
.
.

Bella Dress ni muat smpai 3xl taw sbb dia ada getah didada bole tarik2. So siapa yg plus size bole try bella dress 😉
.
.
😍 Material : Moss crepe (sejuk & tak jarang)
😍 Free size till XXXl (preggy mommy can wear)
😍 Promo Price : RM30 (N/P: RM32)
😍 Postage : RM8 SM / RM12 SS
😍 Whatsapp : 0145085562
.
.
#dressmurah #bajupregnant #plaindress #dresswanita #ootdmuslimah #longdressmurah #hijabmalaysia #dresscorak #jubahmenyusu #nursingdress #smulemalaysia #sleevelessdressmurah #bajumengandung #dresspregnant #blousemurah #preggyblouse #dressmengandung #prelovedmalaysia #jubahmoden #muslimahwear #pregnantdress #preggydress #hijabister #bajupreloved #uitm #upm #ump #singaporestyle #usm #bruneishop


0

T.E.A.S.E.R
.
.
A Legacy Surprise will updated soon
.
.
Beauty | Eternally | Love
.
.
Cover within Cheras, Kuala Lumpur, Klang, Shah Alam
.
.
New projects for 2019
.
.
Waiting with love and with us

#unikl #upm #ukm #unisel #politeknik #kolejkomuniti #industry #army #police #fireman #jpj #jim #jpn #office #mbsa #dbkl #klang #meru #kualalumpur #shahalam #utcpudu #utcshahalam #utckualalumpur #bouquet #surprise #budgetplanner #newera #alegacysurprise #


1

NingXia sachet ni adalah NingXia on the go. Sesuai untuk orang-orang yang kerja dan tak sempat nak breakfast pagi2. Tapi macam Kiah ni, sejenis kadang2 ada penyakit M nak tuang dalam gelas. So apa Kiah buat? Masuk dalam freezer! Kalau terlupa nak minum pagi, kita makan eskrem NingXia waktu panas terik di tengahari. pun bolehhhh..Tapi ni kena standby banyak sebab askar-askar kecik Kiah sokmo nak berebut makan sekali 😅😅 .
.

#kisahkiah
#dayangart
#youngliving
#younglivingessentialoil
#younglivingmalaysia
#younglivingkualalumpur
#eomudah
#eotanpadiffuser
#younglivingbangi
#younglivingukm
#younglivinggmi
#younglivingkajang
#alamsari
#tamanuniversiti
#setiaalamsari
#jalancerdik
#gmi
#ukm
#upm
#fungsieo
#anaktaksihat
#anakdemam
#anakselsema
#cutisekolah2018
#kuching
#bintulu
#samarahan
#komunitikiah
#30daysningxiaredchallenge


0

⁣⁣
⁣⁣
Hi guys! Psssst.....
Attention please😍🔥 Last promo 2018

1 serum rm75
2 serum rm138

2 serum + hoodies = rm138 + 70 + free postage

Promo bermula 12.12. 18

Sehari sahaja.

Reserve yours now!
JUST CLICK THE LINK ON THE BIO ABOVE ☝🏻 ⁣⁣
⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣
⁣⁣
⁣⁣
⁣⁣
⁣⁣
⁣⁣
⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣
⁣⁣
⁣⁣
⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ #bougaslover #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeautyserum #ioiputrajaya #bangisentral #bangigetaway #alamanda #ukm #upm #uniten #kptm #kptmbangi #mfi #bangi #cyberjaya #putrajaya #gmibangi⁣⁣⁣⁣ #bougasbeautybangi ⁣⁣⁣⁣#BougasBeautyputrajaya
#BougasBeautykajang #BougasBangi #bougasbeautyselangor #BougasBeautySerum⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #flawless⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#bangi⁣⁣⁣ #bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasserum #advancedserum ⁣⁣⁣⁣#skincare#serum #serumbangi #advancedserumbangi


0

NAK TANYA TIAP2 HARI KE KORANG MAKAN BUAH YANG KAYA DENGAN VITAMIN UNTUK KEPERLUAN BADAN KORANG ? .
.
TAK KAN ? KALAU TAK ADA DUA PRODUK YANG SAMA KHASIATNYA DFN BUAH BUAHAN .
.
WHATSAPP 016-6305256 NOWWW TO ORDER 😍
.
.
#shalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #cshinebooster #cshinesoap #cshineserum #mixberry #beautysecret #kmpk #kmkt #kmtk #kmpp #love #kmj #kmp #kmns #uum #uitm #ump #upm #neesbuddys #elsaashalicious #susugloweeoat #lotusrollon #shalicious #foundation #neesbuddys #singapore #brunei #kanada #malaysia #uqasha


1

‘Midnight’ high collar style sweater
Color:black
Size:M-2XL
Price:RM60 only‼️
Dm now fam🔥🔥🔥


3

Assalamualaikum ... 😘
.
Best Sales 🙋 Item Ready Stock 🔥 🇲🇾 🇲🇾
-------------------------------------------------------------------------
🔥UNIQLO DRY STRIPE COLLE Original T-Shirts
( UNIQLO CHINA MADE )
-------------------------------------------------------------------------
🔴Available 🍓
🔴Size : Cutting S
🔴Pit : 18 inch
🔴Length : 26 inch
🔴Condition : 9.8/10 TERBAIK 👍
🔥 LIKE NEW CONDITION🔥
🔴Material : 20% Polyester 80% Cotton
🔴Description: 💯% Original Bundle, No FAKE
---------------------------------
.
HARGA T-shirt :
💲-RM 30 NETT PERCUMA POSTAGE POSLAJU
(Tambah +RM5 Ke Sabah and Sarawak)
-------------------------------------------------------------------------
📳 ~FOR SERIUS BUYER Whatsapp ✆012-962-6292
-------------------------------------------------------------------------
.
📮PENGHANTARAN POSLAJU ✈✈ --> Semenanjung Malaysia dan Sabah & Serawak.
NOTA: Penghantaran POS LAJU memakan masa 2 - 3 hari (Ahad hingga Khamis Waktu Berkerja).

#kl #kualalumpur #malaysia #streetwearmalaysia #uitm #uiam #upm #uum #unikl #usm #ukm #unimap #uthm #outdoorjacket #adidasmurah #adidasbundle #hoody #windbreaker #jacket #igshopmalaysia #instashopmalaysia #bazarpaknil #bazar #prelovedbajumalaysia #prelovedmalaysia #bundleitem #uptownshshalam #kakishopping #bundleonline #bajuuniqlo


0

Atención‼️
CURSO INTENSIVO DE FUNDAMENTOS DE PROGRAMACIÓN exclusivo para alumnos de INGENIERÍA BIOMÉDICA.
Curso orientado a preparar el segundo parcial de esta asignatura.
.
☎️ Ya podéis reservar plaza en el 91 058 89 36.
.
#cursointensivo #biomédica #upm#ingenieriabiomedica #academiamonteroespinosa #academiaenmadrid #examen


0

⁣⁣
⁣⁣
Hi guys! Psssst.....
Attention please😍🔥 Last promo 2018

1 serum rm75
2 serum rm138

2 serum + hoodies = rm138 + 70 + free postage

Promo bermula 12.12. 18

Sehari sahaja.

Reserve yours now!
JUST CLICK THE LINK ON THE BIO ABOVE ☝🏻 ⁣⁣
⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣
⁣⁣
⁣⁣
⁣⁣
⁣⁣
⁣⁣
⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣
⁣⁣
⁣⁣
⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ #bougaslover #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeautyserum #ioiputrajaya #bangisentral #bangigetaway #alamanda #ukm #upm #uniten #kptm #kptmbangi #mfi #bangi #cyberjaya #putrajaya #gmibangi⁣⁣⁣⁣ #bougasbeautybangi ⁣⁣⁣⁣#BougasBeautyputrajaya
#BougasBeautykajang #BougasBangi #bougasbeautyselangor #BougasBeautySerum⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #flawless⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#bangi⁣⁣⁣ #bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasserum #advancedserum ⁣⁣⁣⁣#skincare#serum #serumbangi #advancedserumbangi


0

Sini Kak aimi ajar.
Body mist ni perfume EDT... Yg membezakan ketahanan bau perfume ni adalah concentration dia sahaja.... So EDT boleh tahan dlm 4-6jam.... Lama jugak kan😍

Dulu Kak aimi x pernah pakai perfume, so Kak aimi try body mist dulu... Alhamdulillah Kak aimi suka bau2 dia... Mmbuatkan kita lebih yakin...😊😊😊 Jgn malu2, PM Kak aimi ye😘
0182326063

#perfume #bodymist #upm #serdang #maepsserdang


0

"DULU DIREJECT SEKARANG MINTAK GET BACK" CONSUME MIXBERRY SAHAJA BUKAN SETAKAT PUTIH ,PARUT JERAWAT KAT MUKA HILANG TERUS !
.
.
NAK PUTIH SELURUH TUBUH ??
PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN PON ?? .
SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TO DIRI SENDIRI SKIN KUSAM BERKARAT ?? .
.
dahh jangan risau! meh sini kami bantu. dah beribu orang beli &repeat order bertubi-tubi. sebabtu @elsaashalicious di pasaran tahun 3 tahun &makin banyak permintaan 👏🏻
.
WhatsApp 016-6305256 nowww to order 😍
.
.
#shalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #cshinebooster #cshinesoap #cshineserum #mixberry #beautysecret #kmpk #kmkt #kmtk #kmpp #love #kmj #kmp #kmns #uum #uitm #ump #upm #shalicious #elsaashalicious #susugloweeoat #lotusrollon #shalicious #foundation #neesbuddys #singapore #brunei #kanada


0

🇮🇨🇮🇨🇮🇨
ESTE JUEVES vuelve el #FiestónCanario con…

🇮🇨FIN DE AÑO UNIVERSITARIO🇮🇨

Sala COOL
C/Isabel la Católica 6 (perpendicular a Gran vía)
METROS:
🚇Plaza de España
🚇Santo Domingo
🚇Callao

📋Oferta por listas hasta 1:30📋
🚺Chicas GRATIS + CONSUMICIÓN
🚹Chicos GRATIS
.
🎩Chicos con ROPA DE GALA O DISFRAZ GRATIS + CONSUMICIÓN hasta la 1:00
.
Además al entrar por lista, también puedes beneficiarte de la oferta de 2 X 10€ (chicas y chicos)

🍾Oferta en botellas hasta la 1:30🍾
BOTELLA EN BARRA:
60€/5personas
BOTELLA EN VIP:
90€/5personas
RESERVADO ESCENARIO:
200€/6personas - 1botella PREMIUM + Shisha + Botella cava o Martini Royale

⛔️No está permitido el look urbano/deportivo⛔️
LISTAS UNIVERSITORO
+info 📱615 213 943📱

#fiestoncanario #uam #urjc #ucm #uc3m #uah #salaCool #madrid #canarias #fiestacanaria #icade #ceu #complutense #autónoma #carlosiii #reyjuancarlos #upm #politécnica


0

Inner snowcap paling meletop abad ini 🔥#innerneckbybmm #innersnowcapbybmm

Korang WAJIB ada inner snowcap ni tau sebab memang best sangat. Kami lebih dari 30 warna yang cantik semuanya 😍
.
🦋 Material inner snowcap kami kami cotton lycra japanese yang sangat selesa, sejuk macam aircond bila pakai❄️ Yang penting tak sakit telinga dan melekap penuh didahi. Bila pakai tu memang cantik sangat terletak je. 😍

Kalau uols berkenan tengok neelofa pakai nampak cantik je, haaa order la inner snowcap kami ni.
Confirm uols tak menyesal. Yang pasti korang MESTI REPEAT ORDER sebab best sangat.

Harga? RM10 sahaja sehelai. ❤️ Cepat cepat WhatsApp sis +6 01134415042 untuk order. 💋💋💋
.
. 📮POST RM 8 SEM | RM 12 SS

TO ORDER📲😊
WA/TELE +6 01134415042

#innermagic #innerninjamurah #innersnowcapmurah #innersnowcapselesa #innerneck #innermurahmalaysia #innermurah #innerborongmurah #innerborong #innerborongmalaysia #uitm #uia #usm #upm #hargastudentmampu #hargaborongmurah #officewearmurah #bajukerjamurah #bajumurahmuslimah #innersejukpromo #innersnowcapmurahselesa #innersnowcapmurah #kahwin #kenduri #bajukurungmurahmalaysia #plussizekurungmurahmalaysia #dressmuslimahmurahmalaysia #dressplussizemurahmalaysia


0

Jom tgk bola sambil makan sedap di Grato Plus Bangi 😍😘
.
Big Screen today for
Final Bola
Malaysia Vs Vietnam
.
Jgn makan bola 😁..
Kita makan sedap Italian n Western hanya di Grato Plus Bangi... Sambil tgk Bola 😍
.
Waze : Grato Plus
Call untuk delivery juga ada
016 2299 510
#gratoplus_bangi #italianfood #westernfood #jjcmtv3 #jjcm #ukm #bangi #bandarbarubangi #kajang #ukm #upm #nilai #kptm #kuis #putrajaya #foodie #football #final #finalbola #akhiratdidepan


1

Inner snowcap paling meletop abad ini 🔥#innerneckbybmm #innersnowcapbybmm

Korang WAJIB ada inner snowcap ni tau sebab memang best sangat. Kami lebih dari 30 warna yang cantik semuanya 😍
.
🦋 Material inner snowcap kami kami cotton lycra japanese yang sangat selesa, sejuk macam aircond bila pakai❄️ Yang penting tak sakit telinga dan melekap penuh didahi. Bila pakai tu memang cantik sangat terletak je. 😍

Kalau uols berkenan tengok neelofa pakai nampak cantik je, haaa order la inner snowcap kami ni.
Confirm uols tak menyesal. Yang pasti korang MESTI REPEAT ORDER sebab best sangat.

Harga? RM10 sahaja sehelai. ❤️ Cepat cepat WhatsApp sis +6 01134415042 untuk order. 💋💋💋
.
. 📮POST RM 8 SEM | RM 12 SS

TO ORDER📲😊
WA/TELE +6 01134415042

#innermagic #innerninjamurah #innersnowcapmurah #innersnowcapselesa #innerneck #innermurahmalaysia #innermurah #innerborongmurah #innerborong #innerborongmalaysia #uitm #uia #usm #upm #hargastudentmampu #hargaborongmurah #officewearmurah #bajukerjamurah #bajumurahmuslimah #innersejukpromo #innersnowcapmurahselesa #innersnowcapmurah #kahwin #kenduri #bajukurungmurahmalaysia #plussizekurungmurahmalaysia #dressmuslimahmurahmalaysia #dressplussizemurahmalaysia


0

Inner snowcap paling meletop abad ini 🔥#innerneckbybmm #innersnowcapbybmm

Korang WAJIB ada inner snowcap ni tau sebab memang best sangat. Kami lebih dari 30 warna yang cantik semuanya 😍
.
🦋 Material inner snowcap kami kami cotton lycra japanese yang sangat selesa, sejuk macam aircond bila pakai❄️ Yang penting tak sakit telinga dan melekap penuh didahi. Bila pakai tu memang cantik sangat terletak je. 😍

Kalau uols berkenan tengok neelofa pakai nampak cantik je, haaa order la inner snowcap kami ni.
Confirm uols tak menyesal. Yang pasti korang MESTI REPEAT ORDER sebab best sangat.

Harga? RM10 sahaja sehelai. ❤️ Cepat cepat WhatsApp sis +6 01134415042 untuk order. 💋💋💋
.
. 📮POST RM 8 SEM | RM 12 SS

TO ORDER📲😊
WA/TELE +6 01134415042

#innermagic #innerninjamurah #innersnowcapmurah #innersnowcapselesa #innerneck #innermurahmalaysia #innermurah #innerborongmurah #innerborong #innerborongmalaysia #uitm #uia #usm #upm #hargastudentmampu #hargaborongmurah #officewearmurah #bajukerjamurah #bajumurahmuslimah #innersejukpromo #innersnowcapmurahselesa #innersnowcapmurah #kahwin #kenduri #bajukurungmurahmalaysia #plussizekurungmurahmalaysia #dressmuslimahmurahmalaysia #dressplussizemurahmalaysia


0

Inner snowcap paling meletop abad ini 🔥#innerneckbybmm #innersnowcapbybmm

Korang WAJIB ada inner snowcap ni tau sebab memang best sangat. Kami lebih dari 30 warna yang cantik semuanya 😍
.
🦋 Material inner snowcap kami kami cotton lycra japanese yang sangat selesa, sejuk macam aircond bila pakai❄️ Yang penting tak sakit telinga dan melekap penuh didahi. Bila pakai tu memang cantik sangat terletak je. 😍

Kalau uols berkenan tengok neelofa pakai nampak cantik je, haaa order la inner snowcap kami ni.
Confirm uols tak menyesal. Yang pasti korang MESTI REPEAT ORDER sebab best sangat.

Harga? RM10 sahaja sehelai. ❤️ Cepat cepat WhatsApp sis +6 01134415042 untuk order. 💋💋💋
.
. 📮POST RM 8 SEM | RM 12 SS

TO ORDER📲😊
WA/TELE +6 01134415042

#innermagic #innerninjamurah #innersnowcapmurah #innersnowcapselesa #innerneck #innermurahmalaysia #innermurah #innerborongmurah #innerborong #innerborongmalaysia #uitm #uia #usm #upm #hargastudentmampu #hargaborongmurah #officewearmurah #bajukerjamurah #bajumurahmuslimah #innersejukpromo #innersnowcapmurahselesa #innersnowcapmurah #kahwin #kenduri #bajukurungmurahmalaysia #plussizekurungmurahmalaysia #dressmuslimahmurahmalaysia #dressplussizemurahmalaysia


0

Inner snowcap paling meletop abad ini 🔥#innerneckbybmm #innersnowcapbybmm

Korang WAJIB ada inner snowcap ni tau sebab memang best sangat. Kami lebih dari 30 warna yang cantik semuanya 😍
.
🦋 Material inner snowcap kami kami cotton lycra japanese yang sangat selesa, sejuk macam aircond bila pakai❄️ Yang penting tak sakit telinga dan melekap penuh didahi. Bila pakai tu memang cantik sangat terletak je. 😍

Kalau uols berkenan tengok neelofa pakai nampak cantik je, haaa order la inner snowcap kami ni.
Confirm uols tak menyesal. Yang pasti korang MESTI REPEAT ORDER sebab best sangat.

Harga? RM10 sahaja sehelai. ❤️ Cepat cepat WhatsApp sis +6 01134415042 untuk order. 💋💋💋
.
. 📮POST RM 8 SEM | RM 12 SS

TO ORDER📲😊
WA/TELE +6 01134415042

#innermagic #innerninjamurah #innersnowcapmurah #innersnowcapselesa #innerneck #innermurahmalaysia #innermurah #innerborongmurah #innerborong #innerborongmalaysia #uitm #uia #usm #upm #hargastudentmampu #hargaborongmurah #officewearmurah #bajukerjamurah #bajumurahmuslimah #innersejukpromo #innersnowcapmurahselesa #innersnowcapmurah #kahwin #kenduri #bajukurungmurahmalaysia #plussizekurungmurahmalaysia #dressmuslimahmurahmalaysia #dressplussizemurahmalaysia


0

SOFT LIPMATTE by @asyraffcosmetics
.
CODE: ROME
.
RM 29 (postage RM8 SM // RM10 SS)
.
Nak order: Screenshot gambar & whatsapp 019-3772846 (klik je link dekat bio ok) 💋
.
#asyraffcosmetics #wanite #rome #dubai #sydney #tokyo #milan #lipmatteviral #AFFSuzukicup2018 #AFFSuzukicup #harimaumalaya #polisevo2 #codshahalam #codsunway #uitm #um #upm #ukm #msu #upsi #uthm #uniten #unitar #unisza #ums #makanmana #seriburindu #bazaarpaknil #selangor


0

@aaisyahdhiarana111 da ready ni.. Korang da smpai stadium ka belum
. • • •
Ada ni tgh bersiap jap 😂 .
#harimaumalaya #11/12/13
. . boleh contact nombor di bawah untuk pertanyaan.
.
011.5653.4595
011.56534595
011.56534595 >
>
>
>
>
#helpingyoutolookgood
#bekindtooneanother
>
>
Operation hour :
>
>
10.30 am - 6.30pm
Monday close >
>
> > > #premiumalteration #potonglabuhseluar #potonglabuhjubah #tukarzip #kecilkaki #kecilskirt #shirt #tshirt #kemeja #slack #jeans #bangisentral #upm #ukm #hospitalserdang #kptmbangi #gmibangi #uniklbangi #alterationbangi #alterationkajang #icerd #alterationserdang #sepang #klia #klia2


0

*APA YG SPECIAL KORANG BOLE DAPAT MASA SALE YES 2018 (12.12.18) AL MUQMINUN NI??* .
SPECIAL#1 - HARGA MURAH SANGAT*
Korang dapat harga murah dari biasa. Pastu beli Banyak lg murah. Beli 5 Radio dapat FREE SATU SET lagi. Ya FREE. Belum penah Offer camni lagi tauu. #bawalcornskinmurah .
.
SPECIAL#2 - DAPAT FREE GIFT SAMPAI 2 BARANG*
Korang dapat FREE Gift yg special custom made dan free gift yg dapat tambah pahala korang lagii. .
SPECIAL#3 - SATU WARNA EKSKLUSIF TERBARU AKAN DI LANCARKAN*
Korang dapat beli satu warna terbaru yg hanya akan keluar pada 12.12.18🤩. Warna ni belum penah keluar lg sebelum ni. .
SPECIAL#4 - DAPAT JOIN CABUTAN BERTUAH YG BESTT SANGAT*
Korang dapat joinn cabutan bertuah yang hadiah2 dia memang korang takleh nak move onn punya nanti hahahaaha. 😆😍 .
SPECIAL#5 - DAPAT FREE WARRANTY 14 BULAN LEBIH DARI SETAHUN*
Untuk pembelian semasa YES 2018 ni sahaja korang dapat extended warranty sampai 14 BULAN. Kalau biasa 1 Tahun sahaja 12 bulan. .
#zikirplugin #zikirpluginmurah #zikirharian #alqurandigital #alqurandigitalmurah #ayatalquran #zikirpenenanghati #upm #ukm #uitm #uum #sayajual #sayajualmurah #hadiahkahwin #hadiahkahwinmurah #radioalquran #radioalquranmurah #radioalquranmalaysia #zikirpluginmalaysia


0

Inner snowcap paling meletop abad ini 🔥#innerneckbybmm #innersnowcapbybmm

Korang WAJIB ada inner snowcap ni tau sebab memang best sangat. Kami lebih dari 30 warna yang cantik semuanya 😍
.
🦋 Material inner snowcap kami kami cotton lycra japanese yang sangat selesa, sejuk macam aircond bila pakai❄️ Yang penting tak sakit telinga dan melekap penuh didahi. Bila pakai tu memang cantik sangat terletak je. 😍

Kalau uols berkenan tengok neelofa pakai nampak cantik je, haaa order la inner snowcap kami ni.
Confirm uols tak menyesal. Yang pasti korang MESTI REPEAT ORDER sebab best sangat.

Harga? RM10 sahaja sehelai. ❤️ Cepat cepat WhatsApp sis +6 01134415042 untuk order. 💋💋💋
.
. 📮POST RM 8 SEM | RM 12 SS

TO ORDER📲😊
WA/TELE +6 01134415042

#innermagic #innerninjamurah #innersnowcapmurah #innersnowcapselesa #innerneck #innermurahmalaysia #innermurah #innerborongmurah #innerborong #innerborongmalaysia #uitm #uia #usm #upm #hargastudentmampu #hargaborongmurah #officewearmurah #bajukerjamurah #bajumurahmuslimah #innersejukpromo #innersnowcapmurahselesa #innersnowcapmurah #kahwin #kenduri #bajukurungmurahmalaysia #plussizekurungmurahmalaysia #dressmuslimahmurahmalaysia #dressplussizemurahmalaysia


0