#upm

Instagram photos and videos

#upm#uitm#ukm#unikl#bazarpaknil#uia#bajuraya2018#viral#dressmurah#sayajual#kurunglace#ootd#customerfeedback#hotstuff#trustedseller#kurta#cantik#bajukurung#fashionmurah#bajumuslimahmurah#blouseplussize#plussizefashion#blouselabuh#jubahibudananak#dress#awesome#bajubesar#plussizeblogger#student#setcouple

Hashtags #upm for Instagram

#MisiCantikRaya2018 .
.
HARGA BAWAH RM 100.00 + JIMAT PENGGUNAAN 6 BULAN + BOLEH DIJADIKAN MASKER MUKA
.
.
1 botol jimat ⏩6 Bulan
.
.
Kelebihan VITAMIN C SHAKLEE
.
.
KEBAIKAN VITAMIN C
(KECANTIKAN)
🌹melindungi dari sinar UV
🌹menambah collagen dalam badan 🌹mencerahkan kulit dan badan sekaligus
🌹membantu mengurangkan dan mengecutkan jerawat
🌹membantu untuk mendapatkan kulit yang cantik dan sihat
🌹membantu mengurangkan masalah jeragat
🌹membantu memudarkan segala parut
🌹membantu menghilangkan sunburn
🌹membantu mendapatkan tona kulit yang sekata
🌹mencerahkan kulit muka secara semulajadi
🌹membantu mengurangkan minyak muka 🌹membantu melembab kan kulit
.
.
(KESIHATAN)
🌹membantu mengurangkan simptom simptom demam dan selesema
🌹membantu mengurangkan masalah alahan dan resdung
🌹membantu melegakan senggugut(perempuan)
🌹menguatkan imunisasi tubuh badan
.
.
P/s vitamin c boleh digunakan oleh lelaki dan juga wanita
.
.
Wassap terus untuk harga dan detail mengenai supplement shaklee .
.
FATIN
010-9643970
.
.
#bazarpaknil
#vitaminc
#shaklee
#uitm
#upnm
#upm
#kptm
#konvokesyen
#shakleeuitm
#shakleejb
#shakleekluang
#shakleesingapore


0

🌸 CAMELIA KURUNG 🌸 πŸ‘‰πŸ»5 pilihan warna ( Dusty Pink, Dark Purple, Navy Blue, Gold Mustard, Teal Blue )
πŸ‘‰πŸ»Material Heavy Como Crepe GRED AAA
πŸ‘‰πŸ»Size XS, S, M, L, XL
πŸ‘‰πŸ»Wudhu' Friendly ( Hidden Zip )
πŸ‘‰πŸ»Kain Mermaid ( Bergetah Kiri Kanan )
πŸ‘‰πŸ»Ukuran dalam inch'
πŸ‘‰πŸ»Ukur dahulu sebelum place order πŸ”΄ NP : RM159 SM / RM169
πŸ”΄ LIMITED STOCK (NO BOOK) * JUMAAT MINGGU DEPAN BARU READY STOCK ALL SIZE ‼️ www.wasap.my/60192677981 for order

#customerfeedback #cantik #hotstuff #setcouple #viral #bajuraya2018 #blouseplussize #blouselabuh #jubahibudananak #bajubesarΒ  #bajumuslimahmurah #plussizefashion #plussizeblogger #ootd #sayajual #bazarpaknil #awesome #dress #dressmurah #student #uitm #uia #ukm #upm #fashionmurah
#bajukurung#kurta#trustedseller#kurunglace#sedondonraya


1

🌸 CAMELIA KURUNG 🌸 πŸ‘‰πŸ»5 pilihan warna ( Dusty Pink, Dark Purple, Navy Blue, Gold Mustard, Teal Blue )
πŸ‘‰πŸ»Material Heavy Como Crepe GRED AAA
πŸ‘‰πŸ»Size XS, S, M, L, XL
πŸ‘‰πŸ»Wudhu' Friendly ( Hidden Zip )
πŸ‘‰πŸ»Kain Mermaid ( Bergetah Kiri Kanan )
πŸ‘‰πŸ»Ukuran dalam inch'
πŸ‘‰πŸ»Ukur dahulu sebelum place order πŸ”΄ NP : RM159 SM / RM169
πŸ”΄ LIMITED STOCK (NO BOOK) * JUMAAT MINGGU DEPAN BARU READY STOCK ALL SIZE ‼️ www.wasap.my/60192677981 for order

#customerfeedback #cantik #hotstuff #setcouple #viral #bajuraya2018 #blouseplussize #blouselabuh #jubahibudananak #bajubesarΒ  #bajumuslimahmurah #plussizefashion #plussizeblogger #ootd #sayajual #bazarpaknil #awesome #dress #dressmurah #student #uitm #uia #ukm #upm #fashionmurah
#bajukurung#kurta#trustedseller#kurunglace#sedondonraya


0

🌸 CAMELIA KURUNG 🌸 πŸ‘‰πŸ»5 pilihan warna ( Dusty Pink, Dark Purple, Navy Blue, Gold Mustard, Teal Blue )
πŸ‘‰πŸ»Material Heavy Como Crepe GRED AAA
πŸ‘‰πŸ»Size XS, S, M, L, XL
πŸ‘‰πŸ»Wudhu' Friendly ( Hidden Zip )
πŸ‘‰πŸ»Kain Mermaid ( Bergetah Kiri Kanan )
πŸ‘‰πŸ»Ukuran dalam inch'
πŸ‘‰πŸ»Ukur dahulu sebelum place order πŸ”΄ NP : RM159 SM / RM169
πŸ”΄ LIMITED STOCK (NO BOOK) * JUMAAT MINGGU DEPAN BARU READY STOCK ALL SIZE ‼️ www.wasap.my/60192677981 for order

#customerfeedback #cantik #hotstuff #setcouple #viral #bajuraya2018 #blouseplussize #blouselabuh #jubahibudananak #bajubesarΒ  #bajumuslimahmurah #plussizefashion #plussizeblogger #ootd #sayajual #bazarpaknil #awesome #dress #dressmurah #student #uitm #uia #ukm #upm #fashionmurah
#bajukurung#kurta#trustedseller#kurunglace#sedondonraya


0

🌸 CAMELIA KURUNG 🌸 πŸ‘‰πŸ»5 pilihan warna ( Dusty Pink, Dark Purple, Navy Blue, Gold Mustard, Teal Blue )
πŸ‘‰πŸ»Material Heavy Como Crepe GRED AAA
πŸ‘‰πŸ»Size XS, S, M, L, XL
πŸ‘‰πŸ»Wudhu' Friendly ( Hidden Zip )
πŸ‘‰πŸ»Kain Mermaid ( Bergetah Kiri Kanan )
πŸ‘‰πŸ»Ukuran dalam inch'
πŸ‘‰πŸ»Ukur dahulu sebelum place order πŸ”΄ NP : RM159 SM / RM169
πŸ”΄ LIMITED STOCK (NO BOOK) * JUMAAT MINGGU DEPAN BARU READY STOCK ALL SIZE ‼️ www.wasap.my/60192677981 for order

#customerfeedback #cantik #hotstuff #setcouple #viral #bajuraya2018 #blouseplussize #blouselabuh #jubahibudananak #bajubesarΒ  #bajumuslimahmurah #plussizefashion #plussizeblogger #ootd #sayajual #bazarpaknil #awesome #dress #dressmurah #student #uitm #uia #ukm #upm #fashionmurah
#bajukurung#kurta#trustedseller#kurunglace#sedondonraya


0

🌸 CAMELIA KURUNG 🌸 πŸ‘‰πŸ»5 pilihan warna ( Dusty Pink, Dark Purple, Navy Blue, Gold Mustard, Teal Blue )
πŸ‘‰πŸ»Material Heavy Como Crepe GRED AAA
πŸ‘‰πŸ»Size XS, S, M, L, XL
πŸ‘‰πŸ»Wudhu' Friendly ( Hidden Zip )
πŸ‘‰πŸ»Kain Mermaid ( Bergetah Kiri Kanan )
πŸ‘‰πŸ»Ukuran dalam inch'
πŸ‘‰πŸ»Ukur dahulu sebelum place order πŸ”΄ NP : RM159 SM / RM169
πŸ”΄ LIMITED STOCK (NO BOOK) * JUMAAT MINGGU DEPAN BARU READY STOCK ALL SIZE ‼️ www.wasap.my/60192677981 for order

#customerfeedback #cantik #hotstuff #setcouple #viral #bajuraya2018 #blouseplussize #blouselabuh #jubahibudananak #bajubesarΒ  #bajumuslimahmurah #plussizefashion #plussizeblogger #ootd #sayajual #bazarpaknil #awesome #dress #dressmurah #student #uitm #uia #ukm #upm #fashionmurah
#bajukurung#kurta#trustedseller#kurunglace#sedondonraya


0

RM23‼️RM23‼️RM23‼️
πŸ”₯Free cop nama
πŸ”₯Free cop nombor
πŸ”₯Free pos semenanjung
πŸ“±Whatsapp kami segera guys πŸ“±0145074552
.
anda pening kepala cari baju MURAH tapi kualiti CANTIK???
.
kami di @jersey_bajet_online menawarkan jersi bajet untuk anda .
.
.
Boleh share atau like post ini agar ia dapat membantu kawan-kawan yang tengah mencari baju team mereka.
.
Berminat??
.
Whatsapp
.
☎️ 0145074552
☎️ 0145074552
☎️ 0145074552

#eureka #upm #upsi #ukm #uitm #umk #uniten #utp #upnm #usm #adeebsportcentre #jdtsoutherntigers #melaka #kelantanfa #tmj #jersibola #jersimurah #jersifutsal #jersiteammuarh #jersibajet #jersionline #jersibajetonline #jersistore


0

🌸 CAMELIA KURUNG 🌸 πŸ‘‰πŸ»5 pilihan warna ( Dusty Pink, Dark Purple, Navy Blue, Gold Mustard, Teal Blue )
πŸ‘‰πŸ»Material Heavy Como Crepe GRED AAA
πŸ‘‰πŸ»Size XS, S, M, L, XL
πŸ‘‰πŸ»Wudhu' Friendly ( Hidden Zip )
πŸ‘‰πŸ»Kain Mermaid ( Bergetah Kiri Kanan )
πŸ‘‰πŸ»Ukuran dalam inch'
πŸ‘‰πŸ»Ukur dahulu sebelum place order πŸ”΄ NP : RM159 SM / RM169
πŸ”΄ LIMITED STOCK (NO BOOK) * JUMAAT MINGGU DEPAN BARU READY STOCK ALL SIZE ‼️ www.wasap.my/60192677981 for order

#customerfeedback #cantik #hotstuff #setcouple #viral #bajuraya2018 #blouseplussize #blouselabuh #jubahibudananak #bajubesarΒ  #bajumuslimahmurah #plussizefashion #plussizeblogger #ootd #sayajual #bazarpaknil #awesome #dress #dressmurah #student #uitm #uia #ukm #upm #fashionmurah
#bajukurung#kurta#trustedseller#kurunglace#sedondonraya


0

AHMAD EDITKAN SAMPAI SIAP❗️
.
.
Bagi anda yang TIDAK berapa mahir menggunakan komputer, kini TIDAK mempunyai komputer, atau ada kesukaran bagi MENGEDIT Resume, JANGAN RISAU
.
.
Hanya send maklumat di emel Ahmad atau sekiranya anda ada resume lama, send ke ahmad, then ahmad akan tolong taipkan sampai siap, tinggal PRINT je πŸ˜‰
.
.
⏩ Berminat❓DM sahaja Ahmad atau taip RESUME di ruang picture comment RESUME yang anda mahu, Ahmad akan hubungi anda SEGERA #ahmadresume
.
.
πŸŒ• PAKEJ RM15 TERMASUK πŸŒ•
.
βœ”οΈ Cover Letter (Bahasa Melayu)
.
βœ”οΈ Cover Letter (Bahasa Inggeris)
.
βœ”οΈ Surat Internship (Bahasa Melayu)
.
βœ”οΈ Surat Internship (Bahasa Inggeris)
.
βœ”οΈ Website Wajib Pencarian Kerja Online
.
βœ”οΈ Teknik Susunan Sijil Temuduga
.
βœ”οΈ Tips Fresh Grad Mudah Dapat Kerja
.
βœ”οΈ Soalan Wajib Majikan Dan Teknik Jawab
.
.
#Resumemurah #Kerjakosong #Jawatankosong #Jjcm #Konvokesyen #Tempatanfest #Sapotlokal #Kptm #Uia #Um #Ukm #Unisel #Uum #Unikl #Upm #Utm #sl1m #Putrajaya #Johor #Kedah #Penang #Melaka #Selangor #Terengganu #Pahang #Kelantan #Perlis #Sabah #Ahmad_Resume


0

RESUME❓ Ingat AHMAD_RESUME
.
.
FRESH GRADUATE❓ INTERNSHIP❓Tiada RESUME dan COVER LETTER untuk permohonan pekerjaan❓ KESUNTUKAN MASA dan TIDAK BEGITU MAHIR❓
.
.
Kini hanya tinggal masukkan info anda di RESUME dan COVER LETTER yang diberi dengan Microsoft Word dan send kepada bakal majikan, MUDAHKAN❓
.
.
⏩ Berminat❓DM sahaja Ahmad atau taip RESUME di ruang picture comment RESUME yang anda mahu, Ahmad akan hubungi anda SEGERA #ahmadresume
.
.
πŸŒ• PAKEJ RM15 TERMASUK πŸŒ•
.
βœ”οΈ Cover Letter (Bahasa Melayu)
.
βœ”οΈ Cover Letter (Bahasa Inggeris)
.
βœ”οΈ Surat Internship (Bahasa Melayu)
.
βœ”οΈ Surat Internship (Bahasa Inggeris)
.
βœ”οΈ Website Wajib Pencarian Kerja Online
.
βœ”οΈ Teknik Susunan Sijil Temuduga
.
βœ”οΈ Tips Fresh Grad Mudah Dapat Kerja
.
βœ”οΈ Soalan Wajib Majikan Dan Teknik Jawab
.
.
#Resumemurah #Kerjakosong #Jawatankosong #Jjcm #Konvokesyen #Tempatanfest #Sapotlokal #Kptm #Uia #Um #Ukm #Unisel #Uum #Unikl #Upm #Utm #Cyberjaya #Putrajaya #Johor #Kedah #Penang #Melaka #Selangor #Terengganu #sl1m #Kelantan #Perlis #Sabah #Ahmad_Resume


1

KULIT LICIN FLAWLESS NATURAL BEAUTY DALAM MASA 3 SAAT JER
.
!INI BUKAN TIPU OK
!INI BUKAN TIPU OK
!INI BUKAN TIPU OK
.
Dalam masa 3 saat je da dapat kulit licin gebu gebas macam awek korea dengan #bccream. segala parut cela semua hilang tauu seriuss tak tipu..berlambak lambak testimoni berkesan dengan magic touch bcc nihh
.
.
pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam✨GLOWINGGGG xperlu touch up banyak kali sbb bcc nie ❌tak berminyak dan ❌tak melekit langsung
.
BEST GILERR sebab ada spf 50++ yg bole lindungi kulit dari sinaran uv sesuai sangat utk korang yang suka aktiviti outdoor
πŸ™‹JOM ORDER SEKARANG SEBAB ADA PROMOSI TERLAJAK MURAHH
.
πŸ™‹JOM WHATSAPP LAJU LAJU SEKARANG
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
πŸ’01159286102
πŸ’01159286102
πŸ’01159286102
πŸ’01159286102
. .#dyxymattelipstikb
#dyxy #cosmetic #dyxymurah #dropshipdyxydiperlukan
#dropshipneeded #dropshipwanted #dyxybccream #sayajual #cosmeticmalaysia #kosmetikmalaysia #produkhot
#dyxygreenteamist #dyxymalaysia #teamfl
#dyxybrush #mua #naelofarhijab #dyxylover #dyxylovers
#dyxyselangor #dyxyampang #wangsamaju #uitm #upm #viral #utm #ajimaura #raya


0

🌸 OLIVIA KURUNG 🌸 πŸ‘‰πŸ»5 pilihan warna ( Navy Blue, Dusty Grey, Purple Magenta, Mustard Gold, Emerald Green )
πŸ‘‰πŸ»Material Heavy Como Crepe GRED AAA
πŸ‘‰πŸ»Size XS, S, M, L, XL
πŸ‘‰πŸ»Wudhu' Friendly ( Hidden Zip )
πŸ‘‰πŸ»Kain Mermaid ( Bergetah Kiri Kanan )
πŸ‘‰πŸ»Ukuran dalam inch'
πŸ‘‰πŸ»Ukur dahulu sebelum place order πŸ”΄ NP : RM159 SM / RM169
πŸ”΄ LIMITED STOCK (NO BOOK) πŸ”΄ READY STOCK‼️ --- www.wasap.my/60192677981 for order

#customerfeedback #cantik #hotstuff #setcouple #viral #bajuraya2018 #blouseplussize #blouselabuh #jubahibudananak #bajubesarΒ  #bajumuslimahmurah #plussizefashion #plussizeblogger #ootd #sayajual #bazarpaknil #awesome #dress #dressmurah #student #uitm #uia #ukm #upm #fashionmurah
#bajukurung#kurta#trustedseller#kurunglace#sedondonraya


0

🌸 OLIVIA KURUNG 🌸 πŸ‘‰πŸ»5 pilihan warna ( Navy Blue, Dusty Grey, Purple Magenta, Mustard Gold, Emerald Green )
πŸ‘‰πŸ»Material Heavy Como Crepe GRED AAA
πŸ‘‰πŸ»Size XS, S, M, L, XL
πŸ‘‰πŸ»Wudhu' Friendly ( Hidden Zip )
πŸ‘‰πŸ»Kain Mermaid ( Bergetah Kiri Kanan )
πŸ‘‰πŸ»Ukuran dalam inch'
πŸ‘‰πŸ»Ukur dahulu sebelum place order πŸ”΄ NP : RM159 SM / RM169
πŸ”΄ LIMITED STOCK (NO BOOK) πŸ”΄ READY STOCK‼️ --- www.wasap.my/60192677981 for order

#customerfeedback #cantik #hotstuff #setcouple #viral #bajuraya2018 #blouseplussize #blouselabuh #jubahibudananak #bajubesarΒ  #bajumuslimahmurah #plussizefashion #plussizeblogger #ootd #sayajual #bazarpaknil #awesome #dress #dressmurah #student #uitm #uia #ukm #upm #fashionmurah
#bajukurung#kurta#trustedseller#kurunglace#sedondonraya


1

🌸 OLIVIA KURUNG 🌸 πŸ‘‰πŸ»5 pilihan warna ( Navy Blue, Dusty Grey, Purple Magenta, Mustard Gold, Emerald Green )
πŸ‘‰πŸ»Material Heavy Como Crepe GRED AAA
πŸ‘‰πŸ»Size XS, S, M, L, XL
πŸ‘‰πŸ»Wudhu' Friendly ( Hidden Zip )
πŸ‘‰πŸ»Kain Mermaid ( Bergetah Kiri Kanan )
πŸ‘‰πŸ»Ukuran dalam inch'
πŸ‘‰πŸ»Ukur dahulu sebelum place order πŸ”΄ NP : RM159 SM / RM169
πŸ”΄ LIMITED STOCK (NO BOOK) πŸ”΄ READY STOCK‼️ --- www.wasap.my/60192677981 for order

#customerfeedback #cantik #hotstuff #setcouple #viral #bajuraya2018 #blouseplussize #blouselabuh #jubahibudananak #bajubesarΒ  #bajumuslimahmurah #plussizefashion #plussizeblogger #ootd #sayajual #bazarpaknil #awesome #dress #dressmurah #student #uitm #uia #ukm #upm #fashionmurah
#bajukurung#kurta#trustedseller#kurunglace#sedondonraya


0

🌸 OLIVIA KURUNG 🌸 πŸ‘‰πŸ»5 pilihan warna ( Navy Blue, Dusty Grey, Purple Magenta, Mustard Gold, Emerald Green )
πŸ‘‰πŸ»Material Heavy Como Crepe GRED AAA
πŸ‘‰πŸ»Size XS, S, M, L, XL
πŸ‘‰πŸ»Wudhu' Friendly ( Hidden Zip )
πŸ‘‰πŸ»Kain Mermaid ( Bergetah Kiri Kanan )
πŸ‘‰πŸ»Ukuran dalam inch'
πŸ‘‰πŸ»Ukur dahulu sebelum place order πŸ”΄ NP : RM159 SM / RM169
πŸ”΄ LIMITED STOCK (NO BOOK) πŸ”΄ READY STOCK‼️ --- www.wasap.my/60192677981 for order

#customerfeedback #cantik #hotstuff #setcouple #viral #bajuraya2018 #blouseplussize #blouselabuh #jubahibudananak #bajubesarΒ  #bajumuslimahmurah #plussizefashion #plussizeblogger #ootd #sayajual #bazarpaknil #awesome #dress #dressmurah #student #uitm #uia #ukm #upm #fashionmurah
#bajukurung#kurta#trustedseller#kurunglace#sedondonraya


1

🌸 OLIVIA KURUNG 🌸 πŸ‘‰πŸ»5 pilihan warna ( Navy Blue, Dusty Grey, Purple Magenta, Mustard Gold, Emerald Green )
πŸ‘‰πŸ»Material Heavy Como Crepe GRED AAA
πŸ‘‰πŸ»Size XS, S, M, L, XL
πŸ‘‰πŸ»Wudhu' Friendly ( Hidden Zip )
πŸ‘‰πŸ»Kain Mermaid ( Bergetah Kiri Kanan )
πŸ‘‰πŸ»Ukuran dalam inch'
πŸ‘‰πŸ»Ukur dahulu sebelum place order πŸ”΄ NP : RM159 SM / RM169
πŸ”΄ LIMITED STOCK (NO BOOK) πŸ”΄ READY STOCK‼️ --- www.wasap.my/60192677981 for order

#customerfeedback #cantik #hotstuff #setcouple #viral #bajuraya2018 #blouseplussize #blouselabuh #jubahibudananak #bajubesarΒ  #bajumuslimahmurah #plussizefashion #plussizeblogger #ootd #sayajual #bazarpaknil #awesome #dress #dressmurah #student #uitm #uia #ukm #upm #fashionmurah
#bajukurung#kurta#trustedseller#kurunglace#sedondonraya


1

🌸 OLIVIA KURUNG 🌸 πŸ‘‰πŸ»5 pilihan warna ( Navy Blue, Dusty Grey, Purple Magenta, Mustard Gold, Emerald Green )
πŸ‘‰πŸ»Material Heavy Como Crepe GRED AAA
πŸ‘‰πŸ»Size XS, S, M, L, XL
πŸ‘‰πŸ»Wudhu' Friendly ( Hidden Zip )
πŸ‘‰πŸ»Kain Mermaid ( Bergetah Kiri Kanan )
πŸ‘‰πŸ»Ukuran dalam inch'
πŸ‘‰πŸ»Ukur dahulu sebelum place order πŸ”΄ NP : RM159 SM / RM169
πŸ”΄ LIMITED STOCK (NO BOOK) πŸ”΄ READY STOCK‼️ --- www.wasap.my/60192677981 for order

#customerfeedback #cantik #hotstuff #setcouple #viral #bajuraya2018 #blouseplussize #blouselabuh #jubahibudananak #bajubesarΒ  #bajumuslimahmurah #plussizefashion #plussizeblogger #ootd #sayajual #bazarpaknil #awesome #dress #dressmurah #student #uitm #uia #ukm #upm #fashionmurah
#bajukurung#kurta#trustedseller#kurunglace#sedondonraya


0

RAYA COLLECTION ELRAH EXCLUSIVE - πŸ’«KURTA RAYYANπŸ’«

Salam ramadhan mubarak sekalian. Ni sis nak bagitahu ada NEW STOCK FROM ELRAH. Cantik kann? Haaaaa datang lah usha dulu -

MATERIAL: SOFT COTTON -

SAIZ : XS S M L XL -

PRICE : RM109 (psstt normal price RM199 wehh tapi sis bagi murah πŸ”₯) Ha meh la beli ni. Confirm cair akak2 di luar sana tu. Yang single boleh lah try dapat gf baru raya ni huhu -

NAK BELI? WS 0135222508 atau click link dekat bio je okay?

#elrahexclusive #elrahraya2018 #kuptm #upm #unikl #uitmshahalam #ukm #unikl #kacak #elrahlovers


0

RAYA COLLECTION ELRAH EXCLUSIVE - πŸ’«KURTA RAYYANπŸ’«

Salam ramadhan mubarak sekalian. Ni sis nak bagitahu ada NEW STOCK FROM ELRAH. Cantik kann? Haaaaa datang lah usha dulu -

MATERIAL: SOFT COTTON -

SAIZ : XS S M L XL -

PRICE : RM109 (psstt normal price RM199 wehh tapi sis bagi murah πŸ”₯) Ha meh la beli ni. Confirm cair akak2 di luar sana tu. Yang single boleh lah try dapat gf baru raya ni huhu -

NAK BELI? WS 0135222508 atau click link dekat bio je okay?

#elrahexclusive #elrahraya2018 #kuptm #upm #unikl #uitmshahalam #ukm #unikl #kacak #elrahlovers


0

RAYA COLLECTION ELRAH EXCLUSIVE - πŸ’«KURTA RAYYANπŸ’«

Salam ramadhan mubarak sekalian. Ni sis nak bagitahu ada NEW STOCK FROM ELRAH. Cantik kann? Haaaaa datang lah usha dulu -

MATERIAL: SOFT COTTON -

SAIZ : XS S M L XL -

PRICE : RM109 (psstt normal price RM199 wehh tapi sis bagi murah πŸ”₯) Ha meh la beli ni. Confirm cair akak2 di luar sana tu. Yang single boleh lah try dapat gf baru raya ni huhu -

NAK BELI? WS 0135222508 atau click link dekat bio je okay?

#elrahexclusive #elrahraya2018 #kuptm #upm #unikl #uitmshahalam #ukm #unikl #kacak #elrahlovers


0

RAYA COLLECTION ELRAH EXCLUSIVE - πŸ’«KURTA RAYYANπŸ’«

Salam ramadhan mubarak sekalian. Ni sis nak bagitahu ada NEW STOCK FROM ELRAH. Cantik kann? Haaaaa datang lah usha dulu -

MATERIAL: SOFT COTTON -

SAIZ : XS S M L XL -

PRICE : RM109 (psstt normal price RM199 wehh tapi sis bagi murah πŸ”₯) Ha meh la beli ni. Confirm cair akak2 di luar sana tu. Yang single boleh lah try dapat gf baru raya ni huhu -

NAK BELI? WS 0135222508 atau click link dekat bio je okay?

#elrahexclusive #elrahraya2018 #kuptm #upm #unikl #uitmshahalam #ukm #unikl #kacak #elrahlovers


0

Testimoni Pengguna Greenteamintfacescrub 🌿
.
Alhamdulillah berkat konsisten pakai skrub sejuk ni,masalah kulit dapat diselesaikan.😍
.
So uolss yang nak kulit bersih, cantik dan feloles, boleh la cuba scrub viral ni!😘
.
Price : RM38 exc postage
.
Whatsapp 013-2226105
Whatsapp 013-2226105
Whatsapp 013-2226105


1

RAYA COLLECTION ELRAH EXCLUSIVE - πŸ’«KURTA RAYYANπŸ’«

Salam ramadhan mubarak sekalian. Ni sis nak bagitahu ada NEW STOCK FROM ELRAH. Cantik kann? Haaaaa datang lah usha dulu -

MATERIAL: SOFT COTTON -

SAIZ : XS S M L XL -

PRICE : RM109 (psstt normal price RM199 wehh tapi sis bagi murah πŸ”₯) Ha meh la beli ni. Confirm cair akak2 di luar sana tu. Yang single boleh lah try dapat gf baru raya ni huhu -

NAK BELI? WS 0135222508 atau click link dekat bio je okay?

#elrahexclusive #elrahraya2018 #kuptm #upm #unikl #uitmshahalam #ukm #unikl #kacak #elrahlovers


0

RAYA COLLECTION ELRAH EXCLUSIVE - πŸ’«KURTA RAYYANπŸ’«

Salam ramadhan mubarak sekalian. Ni sis nak bagitahu ada NEW STOCK FROM ELRAH. Cantik kann? Haaaaa datang lah usha dulu -

MATERIAL: SOFT COTTON -

SAIZ : XS S M L XL -

PRICE : RM109 (psstt normal price RM199 wehh tapi sis bagi murah πŸ”₯) Ha meh la beli ni. Confirm cair akak2 di luar sana tu. Yang single boleh lah try dapat gf baru raya ni huhu -

NAK BELI? WS 0135222508 atau click link dekat bio je okay?

#elrahexclusive #elrahraya2018 #kuptm #upm #unikl #uitmshahalam #ukm #unikl #kacak #elrahlovers


0

RAYA COLLECTION ELRAH EXCLUSIVE - πŸ’«KURTA RAYYANπŸ’«

Salam ramadhan mubarak sekalian. Ni sis nak bagitahu ada NEW STOCK FROM ELRAH. Cantik kann? Haaaaa datang lah usha dulu -

MATERIAL: SOFT COTTON -

SAIZ : XS S M L XL -

PRICE : RM109 (psstt normal price RM199 wehh tapi sis bagi murah πŸ”₯) Ha meh la beli ni. Confirm cair akak2 di luar sana tu. Yang single boleh lah try dapat gf baru raya ni huhu -

NAK BELI? WS 0135222508 atau click link dekat bio je okay?

#elrahexclusive #elrahraya2018 #kuptm #upm #unikl #uitmshahalam #ukm #unikl #kacak #elrahlovers


0

RAYA COLLECTION ELRAH EXCLUSIVE - πŸ’«KURTA RAYYANπŸ’«

Salam ramadhan mubarak sekalian. Ni sis nak bagitahu ada NEW STOCK FROM ELRAH. Cantik kann? Haaaaa datang lah usha dulu -

MATERIAL: SOFT COTTON -

SAIZ : XS S M L XL -

PRICE : RM109 (psstt normal price RM199 wehh tapi sis bagi murah πŸ”₯) Ha meh la beli ni. Confirm cair akak2 di luar sana tu. Yang single boleh lah try dapat gf baru raya ni huhu -

NAK BELI? WS 0135222508 atau click link dekat bio je okay?

#elrahexclusive #elrahraya2018 #kuptm #upm #unikl #uitmshahalam #ukm #unikl #kacak #elrahlovers


0

RAYA COLLECTION ELRAH EXCLUSIVE - πŸ’«KURTA RAYYANπŸ’«

Salam ramadhan mubarak sekalian. Ni sis nak bagitahu ada NEW STOCK FROM ELRAH. Cantik kann? Haaaaa datang lah usha dulu -

MATERIAL: SOFT COTTON -

SAIZ : XS S M L XL -

PRICE : RM109 (psstt normal price RM199 wehh tapi sis bagi murah πŸ”₯) Ha meh la beli ni. Confirm cair akak2 di luar sana tu. Yang single boleh lah try dapat gf baru raya ni huhu -

NAK BELI? WS 0135222508 atau click link dekat bio je okay?

#elrahexclusive #elrahraya2018 #kuptm #upm #unikl #uitmshahalam #ukm #unikl #kacak #elrahlovers


0

.
🌸LOUBBIES LACE KURUNG🌸 .
PRICE :
RM150 SEM/ RM155 SS

FREE POSTAGE

MATERIAL :
Moss Crepe + Lace

OTHERS :
βœ… Zip at back
βœ… Zip at sleeve (wudhuk friendly)
βœ… Lace di bahagian depan sahaja

MEASUREMENT XS/S (TAG S):
🌷TOP🌷
Shoulder 14"
Bust fit up to 36"
Sleeve 22"
Length 26"
.
🌷SKIRT🌷
Waist 24-34"
Hip stretch till 38"
Length 41"
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
MEASUREMENT (TAG XL):
🌷TOP🌷
Shoulder 16"
Bust fit up to 42"
Sleeve 22"
Length 26"
.
🌷SKIRT🌷
Waist 28-38"
Hip stretch till 44"
Length 41"
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
Whatsapp 0183112237 for more details

#dressbycielcollection #cielcollection #ootdmalaysia #dressmurah #uia #unikl #unisza #ukm #usm #upm #ump #uitm #umk #umt


0

#MisiCantikRaya2018 .
.
HARGA BAWAH RM 100.00 + JIMAT PENGGUNAAN 6 BULAN + BOLEH DIJADIKAN MASKER MUKA
.
.
1 botol jimat ⏩6 Bulan
.
.
Kelebihan VITAMIN C SHAKLEE
.
.
KEBAIKAN VITAMIN C
(KECANTIKAN)
🌹melindungi dari sinar UV
🌹menambah collagen dalam badan 🌹mencerahkan kulit dan badan sekaligus
🌹membantu mengurangkan dan mengecutkan jerawat
🌹membantu untuk mendapatkan kulit yang cantik dan sihat
🌹membantu mengurangkan masalah jeragat
🌹membantu memudarkan segala parut
🌹membantu menghilangkan sunburn
🌹membantu mendapatkan tona kulit yang sekata
🌹mencerahkan kulit muka secara semulajadi
🌹membantu mengurangkan minyak muka 🌹membantu melembab kan kulit
.
.
(KESIHATAN)
🌹membantu mengurangkan simptom simptom demam dan selesema
🌹membantu mengurangkan masalah alahan dan resdung
🌹membantu melegakan senggugut(perempuan)
🌹menguatkan imunisasi tubuh badan
.
.
P/s vitamin c boleh digunakan oleh lelaki dan juga wanita
.
.
Wassap terus untuk harga dan detail mengenai supplement shaklee .
.
FATIN
010-9643970
.
.
#bazarpaknil
#vitaminc
#shaklee
#uitm
#upnm
#upm
#kptm
#konvokesyen
#shakleeuitm
#shakleejb
#shakleekluang
#shakleesingapore


0

.
🌸LOUBBIES LACE KURUNG🌸 .
PRICE :
RM150 SEM/ RM155 SS

FREE POSTAGE

MATERIAL :
Moss Crepe + Lace

OTHERS :
βœ… Zip at back
βœ… Zip at sleeve (wudhuk friendly)
βœ… Lace di bahagian depan sahaja

MEASUREMENT XS/S (TAG S):
🌷TOP🌷
Shoulder 14"
Bust fit up to 36"
Sleeve 22"
Length 26"
.
🌷SKIRT🌷
Waist 24-34"
Hip stretch till 38"
Length 41"
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
MEASUREMENT (TAG XL):
🌷TOP🌷
Shoulder 16"
Bust fit up to 42"
Sleeve 22"
Length 26"
.
🌷SKIRT🌷
Waist 28-38"
Hip stretch till 44"
Length 41"
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
Whatsapp 0183112237 for more details

#dressbycielcollection #cielcollection #ootdmalaysia #dressmurah #uia #unikl #unisza #ukm #usm #upm #ump #uitm #umk #umt


0

So cutee awakkkk nii 😍

TAG AND WIN
CONTEST RAYA 2018 πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ Ibu-ibu pening untuk memilih baju untuk anak-anak? Meh singgah post admin 😍 Sesuai dipakai oleh anak-anak dari umur 8 bulan sehingga 3 tahun . Jgn lupa dapatkan .
MEGA SALE ! MEGA SALE !
PROMOSI SEHINGGA 1 SYAWAL

TAK RUGI BELI πŸ˜‰

PEPLUM RANIA COTTON HANYA
RM45 SAHAJA
RM45
RM45

CEPAT2 PM SIS
0139621846
Atau
Tekan je link di profile bio
#feedbackkurungmodenenglishcotton#promosi2018#raya2018#contestraya #promosikurungcotton #dhiacottonpromotion#dhiacotton#promosiakhirtahun2017#promosikurungcotton#kurungpahangmurah#kurungmodenenglishcottonmurah#kurungmurah#kebayacottonmurah#peplumdress#peplumkanakkanakmurah#sleeveleesdressmurah#kuantan#usm#ump#upm#uum#iium#convocation#sayajualshawlmurah#chiffonvoilemurah#bawallabuh#bawalbidang60


0

Dear valued customer, please be informed that the operation hours during Ramadhan 2018 for @smartphonemalaysia
β€’
OPERATION TIME
β€’
MONDAY-FRIDAY : 11am-11pm
BREAK : 6.30pm-8.30pm SATURDAY : 10am-6pm
SUNDAY : CLOSE
β€’
β€’NO.49C, JALAN DIPLOMATIK PRESINT 15. 62502 PUTRAJAYA (BERHADAPAN MYDIN BAZAR, ATAS KEDAI KAKI GADGET)
β€’
www.amargadget.my
Call & Whatsapp +60165181224
Hunting Line 03-88615364
#smartphonemalaysia #amargadget #iphonemalaysia #iphonewholesale #iphonesecondhand #putrajaya #iphonemurah #ukm #upm #uitmpuncakalam #uniten #ramadan #raya2017 #applemalaysia #serdang #bangi #bangisentral #kajang


0

KURUNG LACE ARYA nie sangat selesa dan tak panas tau uolls sebab kak sangat mementingkan QUALITY kain yang terbaik dan premium dalam pemilihan koleksi .
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
APA YANG BEST SANGAT KURUNG LACE ARYA NIE ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
🌷MATERIAL SOFTEN COMO CREPE
- Material yang sangat lembut dan sangat selesa. Uolls akan merasai kelembutan dan kualiti material nie bila dah pakai nanti. Pasti berulang kali pakai. 🌷CUTTING YANG SANGAT SESUAI UNTUK SEMUA PERINGKAT UMUR
- Akak memang mementingkan CUTTING yang selesa dan terletak. Uolls tak kan rasa menyesal membeli dan buat uolls rasa tak mau tanggalkan baju nie. 🌷 NURSING FRIENDLY
- Nie memang menjadi tumpuan khas untuk mummy yang memyusukan anak. Uolls akan mudah ke mana sahaja sebab dah ada zip di bahagian dada serta butang comel dihujung lengan. 🌷 SAIZ
- Sekarang nie dh ada saiz sampai XXL, kalau dulu punya payah nak cari baju, penat masuk shopping complex mesti tak jumpa. Jangan risau, kak Sheila produce dari sekecil molek hingga ke secomel chubby. 🌷 WARNA
- Cairkan tengok warna-warna KURUNG ARYA? Yes!! Warna memang penting dan warna "HOT RAYA 2018" Jangan sampai rambang mata nak memilih.

HARGA RAMADHAN
RM130.00 + FREE POSTAGE

www.wasap.my/60192677981 for order

#customerfeedback #cantik #hotstuff #setcouple #viral #bajuraya2018 #blouseplussize #blouselabuh #jubahibudananak #bajubesarΒ  #bajumuslimahmurah #plussizefashion #plussizeblogger #ootd #sayajual #bazarpaknil #awesome #dress #dressmurah #student #uitm #uia #ukm #upm #fashionmurah
#bajukurung#kurta#trustedseller#kurunglace#sedondonraya


1

KURUNG LACE ARYA nie sangat selesa dan tak panas tau uolls sebab kak sangat mementingkan QUALITY kain yang terbaik dan premium dalam pemilihan koleksi .
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
APA YANG BEST SANGAT KURUNG LACE ARYA NIE ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
🌷MATERIAL SOFTEN COMO CREPE
- Material yang sangat lembut dan sangat selesa. Uolls akan merasai kelembutan dan kualiti material nie bila dah pakai nanti. Pasti berulang kali pakai. 🌷CUTTING YANG SANGAT SESUAI UNTUK SEMUA PERINGKAT UMUR
- Akak memang mementingkan CUTTING yang selesa dan terletak. Uolls tak kan rasa menyesal membeli dan buat uolls rasa tak mau tanggalkan baju nie. 🌷 NURSING FRIENDLY
- Nie memang menjadi tumpuan khas untuk mummy yang memyusukan anak. Uolls akan mudah ke mana sahaja sebab dah ada zip di bahagian dada serta butang comel dihujung lengan. 🌷 SAIZ
- Sekarang nie dh ada saiz sampai XXL, kalau dulu punya payah nak cari baju, penat masuk shopping complex mesti tak jumpa. Jangan risau, kak Sheila produce dari sekecil molek hingga ke secomel chubby. 🌷 WARNA
- Cairkan tengok warna-warna KURUNG ARYA? Yes!! Warna memang penting dan warna "HOT RAYA 2018" Jangan sampai rambang mata nak memilih.

HARGA RAMADHAN
RM130.00 + FREE POSTAGE

www.wasap.my/60192677981 for order

#customerfeedback #cantik #hotstuff #setcouple #viral #bajuraya2018 #blouseplussize #blouselabuh #jubahibudananak #bajubesarΒ  #bajumuslimahmurah #plussizefashion #plussizeblogger #ootd #sayajual #bazarpaknil #awesome #dress #dressmurah #student #uitm #uia #ukm #upm #fashionmurah
#bajukurung#kurta#trustedseller#kurunglace#sedondonraya


0

Terpikat ke idok😘.terpesona sungguh aihh..meh grab cepat laling sebelum sold out..klik je link whatsapp akak dekat profile tu.detail ukuran n price dekat komen yeπŸ˜—

#fj_fashionstyle #ootd #bajuraya #sayajualbajuraya #boothraya #raya2018 #borongbaju #openborong #bajuborong #sarilace #kurunglace #kurungsari #temabollywood #minikurung #perlis #kedah #penang #uitm #usm #upm #utem #ajimaura #terapiinstagram #bazarpaknil #leeyanarahman #laraalana #jubahsouq #jannanick #jihanmuse


2

KURUNG LACE ARYA nie sangat selesa dan tak panas tau uolls sebab kak sangat mementingkan QUALITY kain yang terbaik dan premium dalam pemilihan koleksi .
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
APA YANG BEST SANGAT KURUNG LACE ARYA NIE ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
🌷MATERIAL SOFTEN COMO CREPE
- Material yang sangat lembut dan sangat selesa. Uolls akan merasai kelembutan dan kualiti material nie bila dah pakai nanti. Pasti berulang kali pakai. 🌷CUTTING YANG SANGAT SESUAI UNTUK SEMUA PERINGKAT UMUR
- Akak memang mementingkan CUTTING yang selesa dan terletak. Uolls tak kan rasa menyesal membeli dan buat uolls rasa tak mau tanggalkan baju nie. 🌷 NURSING FRIENDLY
- Nie memang menjadi tumpuan khas untuk mummy yang memyusukan anak. Uolls akan mudah ke mana sahaja sebab dah ada zip di bahagian dada serta butang comel dihujung lengan. 🌷 SAIZ
- Sekarang nie dh ada saiz sampai XXL, kalau dulu punya payah nak cari baju, penat masuk shopping complex mesti tak jumpa. Jangan risau, kak Sheila produce dari sekecil molek hingga ke secomel chubby. 🌷 WARNA
- Cairkan tengok warna-warna KURUNG ARYA? Yes!! Warna memang penting dan warna "HOT RAYA 2018" Jangan sampai rambang mata nak memilih.

HARGA RAMADHAN
RM130.00 + FREE POSTAGE

www.wasap.my/60192677981 for order

#customerfeedback #cantik #hotstuff #setcouple #viral #bajuraya2018 #blouseplussize #blouselabuh #jubahibudananak #bajubesarΒ  #bajumuslimahmurah #plussizefashion #plussizeblogger #ootd #sayajual #bazarpaknil #awesome #dress #dressmurah #student #uitm #uia #ukm #upm #fashionmurah
#bajukurung#kurta#trustedseller#kurunglace#sedondonraya


0

KURUNG LACE ARYA nie sangat selesa dan tak panas tau uolls sebab kak sangat mementingkan QUALITY kain yang terbaik dan premium dalam pemilihan koleksi .
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
APA YANG BEST SANGAT KURUNG LACE ARYA NIE ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
🌷MATERIAL SOFTEN COMO CREPE
- Material yang sangat lembut dan sangat selesa. Uolls akan merasai kelembutan dan kualiti material nie bila dah pakai nanti. Pasti berulang kali pakai. 🌷CUTTING YANG SANGAT SESUAI UNTUK SEMUA PERINGKAT UMUR
- Akak memang mementingkan CUTTING yang selesa dan terletak. Uolls tak kan rasa menyesal membeli dan buat uolls rasa tak mau tanggalkan baju nie. 🌷 NURSING FRIENDLY
- Nie memang menjadi tumpuan khas untuk mummy yang memyusukan anak. Uolls akan mudah ke mana sahaja sebab dah ada zip di bahagian dada serta butang comel dihujung lengan. 🌷 SAIZ
- Sekarang nie dh ada saiz sampai XXL, kalau dulu punya payah nak cari baju, penat masuk shopping complex mesti tak jumpa. Jangan risau, kak Sheila produce dari sekecil molek hingga ke secomel chubby. 🌷 WARNA
- Cairkan tengok warna-warna KURUNG ARYA? Yes!! Warna memang penting dan warna "HOT RAYA 2018" Jangan sampai rambang mata nak memilih.

HARGA RAMADHAN
RM130.00 + FREE POSTAGE

www.wasap.my/60192677981 for order

#customerfeedback #cantik #hotstuff #setcouple #viral #bajuraya2018 #blouseplussize #blouselabuh #jubahibudananak #bajubesarΒ  #bajumuslimahmurah #plussizefashion #plussizeblogger #ootd #sayajual #bazarpaknil #awesome #dress #dressmurah #student #uitm #uia #ukm #upm #fashionmurah
#bajukurung#kurta#trustedseller#kurunglace#sedondonraya


0

BK Stock Update #2445

Promosi: RM 140 + Free postage!
[Pos PERCUMA ke SELURUH Malaysia!]
*Buy more for πŸ’°SPECIALπŸ’° price!

Semua item adalah READY stock! πŸ˜‰πŸ˜‰
Stok terhad! Dapatkan segera!
Janganlah marah bila dah sold out ya ❀️ .

Material: Pearl Crepe
(Chiffon Kualiti Bagus, Tebal, Tak Panas, Senang Iron , Tak Licin)
.
.
Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55
.
. 🌟Belakang (Zip Sorok)
🌟Tangan: Biasa
🌟Duyung Cut (Pinggang Kiri & Kanan > Getah)
🌟Manik - Batu Tampal .
.
Berat : 550gram +/-
.
.
Hantarkan order anda ke
Whatsapp/Telegram: +6010-6653788
[MESTI save +6 di awal nombor]

Amat sesuai dijadikan hadiah! πŸŽπŸŽ‰
More patterns & sales at
www.facebook.com/butik.kampung .

Perniagaan sah & berdaftar! πŸ“βœ”οΈ
BK dimiliki sepenuhnya oleh
Al Bayan Resources (002402173-D)

#psis #psmza #bajuraya2018 #ptsb #uia #uiam #uitm #umk #ump #ums #umt #unifield #unikl #unimap #unimas #unirazak #unisza #unitar #uniten #upm #upnm #upsi #usim #usm #utem #uthm #utm #uum #butikkampung


0

πŸͺLULUR FLAWLESS FACE & BODY SCRUBπŸͺ
.
Siapa nak kulit putih bersih tanpa parut/jerawat macam ni?
.
Bermodalkan hanya RM15 sahaja. Product tahan 2-3 bulan. .
Ada 5 jenis perisa:
😍 COKLAT
😍 SUSU
😍 GREEN TEA
😍 COFFEE
😍 KUNYIT
.
Kebaikan lulur flawless ialah:
1. Menghilangkan parut
2. Mengecutkan jerawat
3. Menghilangkan selulit
4. Mencerahkan kulit
5. Melembutkan kulit
.
Hanya RM15 sahaja sebotol.
βœ…POSTAGE SELURUH MALAYSIA
βœ…COD BANGI KAJANG ONLY
.
whatsapp 0106695450
.
#lulurflawlessviral #lulurflawless #lulurflawlesstestimoni #lulurflawlessmurah #feedbacklulurflawless #flawless #flawlessgoldserumfeedback #naabeauty_hq #scrubbadan #scrubmuka #scrubmurah #scrubberperisa #sayajuallulur #sayajualscrub #kajang #bangi #kajangbangiputrajayakualalumpursemenyih #kualalumpur #uitm #utm #ukm #um #upm #upsi #bangigateway #bangisentral


0

BK Stock Update #2445

Promosi: RM 140 + Free postage!
[Pos PERCUMA ke SELURUH Malaysia!]
*Buy more for πŸ’°SPECIALπŸ’° price!

Semua item adalah READY stock! πŸ˜‰πŸ˜‰
Stok terhad! Dapatkan segera!
Janganlah marah bila dah sold out ya ❀️ .

Material: Pearl Crepe
(Chiffon Kualiti Bagus, Tebal, Tak Panas, Senang Iron , Tak Licin)
.
.
Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 .
🌟Belakang (Zip Sorok)
🌟Tangan: Biasa
🌟Duyung Cut (Pinggang Kiri & Kanan > Getah)
🌟Manik - Batu Tampal . .
.
Berat : 550gram +/-
.
.
Hantarkan order anda ke
Whatsapp/Telegram: +6010-6653788
[MESTI save +6 di awal nombor]

Amat sesuai dijadikan hadiah! πŸŽπŸŽ‰
More patterns & sales at
www.facebook.com/butik.kampung .

Perniagaan sah & berdaftar! πŸ“βœ”οΈ
BK dimiliki sepenuhnya oleh
Al Bayan Resources (002402173-D)

#psis #psmza #bajuraya2018 #ptsb #uia #uiam #uitm #umk #ump #ums #umt #unifield #unikl #unimap #unimas #unirazak #unisza #unitar #uniten #upm #upnm #upsi #usim #usm #utem #uthm #utm #uum #butikkampung


0

❀️❀️
GLITTERY CUT CREASE EYE MAKEUP LOOK BY @zakirahzainal
.
Prettycaked foundation in custard 😘
.
JOM CANTIK SEBELUM RAYA NI❗️❗️
.
KEPADA WANITA LUAR SANA YANG MALAS NAK MAKEUP, TAK SUKA RASA BERAT DI MUKA, WAJIB CUBA PRETTY CAKED FOUNDATION!

Bila pakai foundation ni akan rasa ringan gila di muka, sampai boleh confuse, ni foundation ke bb cream? tapi boleh tutup segala cela yang ada di muka! Tahan lama pulak tu. Muka yang berminyak, bila pakai minyak kat muka berkurang. Sampai malam boleh tahan foundation ni. Rasa selesa je pula tu. Tak bercapuk langsung! Ada spf50 yang boleh protect muka dari sinaran UV! Eh bukan tu aje, foundation ni boleh rawat muka juga!?? OMG SERIOUS LA? Yee!! Foundation ni ada CITRUS STEM CELL & PROPOLIS EXTRACT yang data membantu merawat masalah kulit!
.
πŸ“Œ0176597432 (klik link di bio)
πŸ“ŒPOSTAGE EVERYDAY
πŸ“ŒTRUSTED AGENT
πŸ“ŒSENTUL, GOMBAK, BATU MUDA, BATU KENTOMEN, KOPERASI POLIS, JLN IPOH BT 5, SELAYANG, SEGAMBUT, BATU CAVES, KTM STATION, LRT STATION (ampang line, putra height line) FREE COD
πŸ“ŒFREE GIFT / BUY 2 AND ABOVE FREE GIFT FREE POSTAGE
πŸ“ŒKKM CERTIFIED
πŸ“ŒFAST REPLY
.
#viral #prettycaked #flawless #jogging #glowing #foundationwaterproof #spftinggi
#kosmetikviral
#makeupmurah
#makeupbeginner
#muamalaysia
#makeupmurahmalaysia
#makeupmalaysia
#muakl
#ukm
#uitm
#upm
#uitmpuncakalam
#uum
#ums
#usm


0

#MisiCantikRaya2018
.
.
HARGA BAWAH RM 100.00 + JIMAT PENGGUNAAN 6 BULAN + BOLEH DIJADIKAN MASKER MUKA
.
.
1 botol jimat ⏩6 Bulan
.
.
Kelebihan VITAMIN C SHAKLEE
.
.
KEBAIKAN VITAMIN C
(KECANTIKAN)
🌹melindungi dari sinar UV
🌹menambah collagen dalam badan 🌹mencerahkan kulit dan badan sekaligus
🌹membantu mengurangkan dan mengecutkan jerawat
🌹membantu untuk mendapatkan kulit yang cantik dan sihat
🌹membantu mengurangkan masalah jeragat
🌹membantu memudarkan segala parut
🌹membantu menghilangkan sunburn
🌹membantu mendapatkan tona kulit yang sekata
🌹mencerahkan kulit muka secara semulajadi
🌹membantu mengurangkan minyak muka 🌹membantu melembab kan kulit
.
.
(KESIHATAN)
🌹membantu mengurangkan simptom simptom demam dan selesema
🌹membantu mengurangkan masalah alahan dan resdung
🌹membantu melegakan senggugut(perempuan)
🌹menguatkan imunisasi tubuh badan
.
.
P/s vitamin c boleh digunakan oleh lelaki dan juga wanita
.
.
Wassap terus untuk harga dan detail mengenai supplement shaklee .
.
FATIN
010-9643970
.
.
#bazarpaknil
#vitaminc
#shaklee
#uitm
#upnm
#upm
#kptm
#konvokesyen
#shakleeuitm
#shakleejb
#shakleekluang
#shakleesingapore


0

BK Stock Update #2441

Promosi: RM 140 + Free postage!
[Pos PERCUMA ke SELURUH Malaysia!]
*Buy more for πŸ’°SPECIALπŸ’° price!

Semua item adalah READY stock! πŸ˜‰πŸ˜‰
Stok terhad! Dapatkan segera!
Janganlah marah bila dah sold out ya ❀️ .

Material: Pearl Crepe
(Chiffon Kualiti Bagus, Tebal, Tak Panas, Senang Iron, Tak licin)
.
.

Size: 34,36, 38, 40, 42, 44
.
. 🌟Belakang & Tangan (Zip Sorok)
🌟Ruffle Skirt
🌟Duyung Cut (Pinggang Kiri & Kanan > Getah)
🌟Manik - Hiasan .
.
Berat : 430 gram +/-
.
.
Hantarkan order anda ke
Whatsapp/Telegram: +6010-6653788
[MESTI save +6 di awal nombor]

Amat sesuai dijadikan hadiah! πŸŽπŸŽ‰
More patterns & sales at
www.facebook.com/butik.kampung .

Perniagaan sah & berdaftar! πŸ“βœ”οΈ
BK dimiliki sepenuhnya oleh
Al Bayan Resources (002402173-D)

#psis #psmza #bajuraya2018 #ptsb #uia #uiam #uitm #umk #ump #ums #umt #unifield #unikl #unimap #unimas #unirazak #unisza #unitar #uniten #upm #upnm #upsi #usim #usm #utem #uthm #utm #uum #butikkampung


0

Serum Vitamin C Annona 🍊
.
.
πŸ™…Alkohol
πŸ™…pewangi
πŸ™…pewarna
πŸ™…pengelupasan
.
πŸ’―KKM ( NOT161004544K )
πŸ’―HALAL JAKIM
.
πŸ’Colourless πŸ’βŒoily
πŸ’Cepat meresap
πŸ’Mudah pakai mekap
.
RM39 5ML OR RM90ML
.
WhatsApp 0193589769


1

.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
SARUNG JE TERUS TERLETAK, AWNING MACAM DAH KENA JAMPI LA
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.

BERHENTI!!! Jika anda peminat setia bawal.
Mana taknya, dulu nak siapkan awning makan tahun la jawabnya.
.
Tapi bila pakai YUNA CHANEL ni terus terbentuk awning dia. senang je nak bentuk, paling tak boleh tahan dengan gabungan warna dia memang terliur, bila tengok semua warna tak tahu nak pilih design mana satu, rasa nak ambil semua la.
.
Nak tahu kenapa WAJIB jadikan YUNA CHANEL tudung feveret?
KELEBIHAN LUNA CHANEL:
.
πŸ¦‹DESIGN TERBARU yang sangat trendy dan mematuhi syariah untuk setiap muslimah . .
.
πŸ¦‹TAK PERLU PIN, GAYAKAN dengan MUDAH dan PANTAS
.
πŸ¦‹TOTALLY OPAQUE, tak jarang langsung. bila pakai confident terus
.
πŸ¦‹Solat Ready
Tak perlu berebut telekung dengan orang lain. Hati pon tenang bila berjalan nanti
.
πŸ¦‹Material dari Chiffon Crystal yang memberi keselesaan pada anda ketika memakainyaa
.
===================
DAPATKAN SEKARANG
===================
.
YUNA CHANEL
SEHELAI RM54
.
2 HELAI RM100 SHJ
2 HELAI RM100 SHJ
2 HELAI RM100 SHJ
.
Mudah sahaja dapatkan YUNA CHANEL dengan pantas. .
πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€
.
READY NAK GRAB? SENANG JE JOM ORDERπŸ˜‰
.
CARA NAK ORDER:
.
πŸ“²~> WHATSAPP http://www.wasap.my/6013-2533160
πŸ“²~> WHATSAPP http://www.wasap.my/6013-2533160
πŸ“²~> WHATSAPP http://www.wasap.my/6013-2533160
.
P/s: jom grab sebelum promo tamat.
.
#dsph #terapiinstagram #upm
#jujuriacollection #sakabraya
#tudungbawalmuslimah #tudung
#tudungsarung #tudungbawalchiffon
#tudungbawalinstant #tudungbawalplain
#tudungbawallabuh #tudungbawalcantik
#tudungbawalmalaysia #tudungbawal
#bawalinstantlabuh #bawalinstant
#bawalinstantmurah #bawallabuh
#bawalinstantcantik #bawalreben
#bawalinstantplain #bazaaronline


1

#MisiCantikRaya2018
.
.
HARGA BAWAH RM 100.00 + JIMAT PENGGUNAAN 6 BULAN + BOLEH DIJADIKAN MASKER MUKA
.
.
1 botol jimat ⏩6 Bulan
.
.
Kelebihan VITAMIN C SHAKLEE
.
.
KEBAIKAN VITAMIN C
(KECANTIKAN)
🌹melindungi dari sinar UV
🌹menambah collagen dalam badan 🌹mencerahkan kulit dan badan sekaligus
🌹membantu mengurangkan dan mengecutkan jerawat
🌹membantu untuk mendapatkan kulit yang cantik dan sihat
🌹membantu mengurangkan masalah jeragat
🌹membantu memudarkan segala parut
🌹membantu menghilangkan sunburn
🌹membantu mendapatkan tona kulit yang sekata
🌹mencerahkan kulit muka secara semulajadi
🌹membantu mengurangkan minyak muka 🌹membantu melembab kan kulit
.
.
(KESIHATAN)
🌹membantu mengurangkan simptom simptom demam dan selesema
🌹membantu mengurangkan masalah alahan dan resdung
🌹membantu melegakan senggugut(perempuan)
🌹menguatkan imunisasi tubuh badan
.
.
P/s vitamin c boleh digunakan oleh lelaki dan juga wanita
.
.
Wassap terus untuk harga dan detail mengenai supplement shaklee .
.
FATIN
010-9643970
.
.
#bazarpaknil
#vitaminc
#shaklee
#uitm
#upnm
#upm
#kptm
#konvokesyen
#shakleeuitm
#shakleejb
#shakleekluang
#shakleesingapore


0

BK Stock Update #2441

Promosi: RM 140 + Free postage!
[Pos PERCUMA ke SELURUH Malaysia!]
*Buy more for πŸ’°SPECIALπŸ’° price!

Semua item adalah READY stock! πŸ˜‰πŸ˜‰
Stok terhad! Dapatkan segera!
Janganlah marah bila dah sold out ya ❀️ .

Material: Pearl Crepe
(Chiffon Kualiti Bagus, Tebal, Tak Panas, Senang Iron, Tak licin)
.
.

Size: 34,36, 38, 40, 42, 44
.
. 🌟Belakang & Tangan (Zip Sorok)
🌟Ruffle Skirt
🌟Duyung Cut (Pinggang Kiri & Kanan > Getah)
🌟Manik - Hiasan .
.
Berat : 430 gram +/-
.
.
Hantarkan order anda ke
Whatsapp/Telegram: +6010-6653788
[MESTI save +6 di awal nombor]

Amat sesuai dijadikan hadiah! πŸŽπŸŽ‰
More patterns & sales at
www.facebook.com/butik.kampung .

Perniagaan sah & berdaftar! πŸ“βœ”οΈ
BK dimiliki sepenuhnya oleh
Al Bayan Resources (002402173-D)

#psis #psmza #bajuraya2018 #ptsb #uia #uiam #uitm #umk #ump #ums #umt #unifield #unikl #unimap #unimas #unirazak #unisza #unitar #uniten #upm #upnm #upsi #usim #usm #utem #uthm #utm #uum #butikkampung


0

Wah.. Agent Scrub Cantik Viral ni masing-masing kalut cari stock 😍
.
Hari tu satu Malaysia kehabisan stock.. Dasyat kan penangan Scrub Cantik Viral ni.
.
Nak raya ni lagi la permintaan tinggi. Masing-masing berlumba nak kulit cantik, mulus, gebu, gebas di pagi raya 😊
.
Apa tunggu lagi, jom cepat2 grab sekarang. Nangis tak berlagu nanti korang bila stock dah habis nanti. .
Harga hanya RM47 sahaja untuk 1 jar (200ml). Sangat2 berbaloi ❀️
Berminat untuk dapatkan Scrub Cantik Viral ni, WhatsApp #0129435851 or DM sekarang 😊
.
#scrubnatural #scrubcantik #scrubjelita #scrubviral #scribmulus #scrublaris #scrubantidaki #scrubgarambuluh #scrubmarineessence #scrubeczema #scrubkulitsensitif #spaME #icantikulawa #kualalumpur #selangor #bandarbarubangi #bangi #bandarsriputra #kajang #putrajaya #ukm #upm #uniten #usim


1

Wah.. Agent Scrub Cantik Viral ni masing-masing kalut cari stock 😍
.
Hari tu satu Malaysia kehabisan stock.. Dasyat kan penangan Scrub Cantik Viral ni.
.
Nak raya ni lagi la permintaan tinggi. Masing-masing berlumba nak kulit cantik, mulus, gebu, gebas di pagi raya 😊
.
Apa tunggu lagi, jom cepat2 grab sekarang. Nangis tak berlagu nanti korang bila stock dah habis nanti. .
Harga hanya RM47 sahaja untuk 1 jar (200ml). Sangat2 berbaloi ❀️
Berminat untuk dapatkan Scrub Cantik Viral ni, WhatsApp #0129435851 or DM sekarang 😊
.
#scrubnatural #scrubcantik #scrubjelita #scrubviral #scribmulus #scrublaris #scrubantidaki #scrubgarambuluh #scrubmarineessence #scrubeczema #scrubkulitsensitif #spaME #icantikulawa #kualalumpur #selangor #bandarbarubangi #bangi #bandarsriputra #kajang #putrajaya #ukm #upm #uniten #usim


2

Wah.. Agent Scrub Cantik Viral ni masing-masing kalut cari stock 😍
.
Hari tu satu Malaysia kehabisan stock.. Dasyat kan penangan Scrub Cantik Viral ni.
.
Nak raya ni lagi la permintaan tinggi. Masing-masing berlumba nak kulit cantik, mulus, gebu, gebas di pagi raya 😊
.
Apa tunggu lagi, jom cepat2 grab sekarang. Nangis tak berlagu nanti korang bila stock dah habis nanti. .
Harga hanya RM47 sahaja untuk 1 jar (200ml). Sangat2 berbaloi ❀️
Berminat untuk dapatkan Scrub Cantik Viral ni, WhatsApp #0129435851 or DM sekarang 😊
.
#scrubnatural #scrubcantik #scrubjelita #scrubviral #scribmulus #scrublaris #scrubantidaki #scrubgarambuluh #scrubmarineessence #scrubeczema #scrubkulitsensitif #spaME #icantikulawa #kualalumpur #selangor #bandarbarubangi #bangi #bandarsriputra #kajang #putrajaya #ukm #upm #uniten #usim


1

#Repost @hisyamrahman (@get_repost)
・・・
Kreatif dalam rekabentuk menggunakan sumber terhad. Bravo buat pelajar DIPLOMA ART&DESIGN INDUSTRIAL DESIGN UITM - WIDAD COLLEGE. #widadcollegeofficial #widadcollegepilihanpertama #uitm #utm #upm #online #kerjasama #upu #spm2017 #diploma


0

#MisiCantikRaya2018 .
.
HARGA BAWAH RM 100.00 + JIMAT PENGGUNAAN 6 BULAN + BOLEH DIJADIKAN MASKER MUKA
.
.
1 botol jimat ⏩6 Bulan
.
.
Kelebihan VITAMIN C SHAKLEE
.
.
KEBAIKAN VITAMIN C
(KECANTIKAN)
🌹melindungi dari sinar UV
🌹menambah collagen dalam badan 🌹mencerahkan kulit dan badan sekaligus
🌹membantu mengurangkan dan mengecutkan jerawat
🌹membantu untuk mendapatkan kulit yang cantik dan sihat
🌹membantu mengurangkan masalah jeragat
🌹membantu memudarkan segala parut
🌹membantu menghilangkan sunburn
🌹membantu mendapatkan tona kulit yang sekata
🌹mencerahkan kulit muka secara semulajadi
🌹membantu mengurangkan minyak muka 🌹membantu melembab kan kulit
.
.
(KESIHATAN)
🌹membantu mengurangkan simptom simptom demam dan selesema
🌹membantu mengurangkan masalah alahan dan resdung
🌹membantu melegakan senggugut(perempuan)
🌹menguatkan imunisasi tubuh badan
.
.
P/s vitamin c boleh digunakan oleh lelaki dan juga wanita
.
.
Wassap terus untuk harga dan detail mengenai supplement shaklee .
.
FATIN
010-9643970
.
.
#bazarpaknil
#vitaminc
#shaklee
#uitm
#upnm
#upm
#kptm
#konvokesyen
#shakleeuitm
#shakleejb
#shakleekluang
#shakleesingapore


0

Wah.. Agent Scrub Cantik Viral ni masing-masing kalut cari stock 😍
.
Hari tu satu Malaysia kehabisan stock.. Dasyat kan penangan Scrub Cantik Viral ni.
.
Nak raya ni lagi la permintaan tinggi. Masing-masing berlumba nak kulit cantik, mulus, gebu, gebas di pagi raya 😊
.
Apa tunggu lagi, jom cepat2 grab sekarang. Nangis tak berlagu nanti korang bila stock dah habis nanti. .
Harga hanya RM47 sahaja untuk 1 jar (200ml). Sangat2 berbaloi ❀️
Berminat untuk dapatkan Scrub Cantik Viral ni, WhatsApp #0129435851 or DM sekarang 😊
.
#scrubnatural #scrubcantik #scrubjelita #scrubviral #scribmulus #scrublaris #scrubantidaki #scrubgarambuluh #scrubmarineessence #scrubeczema #scrubkulitsensitif #spaME #icantikulawa #kualalumpur #selangor #bandarbarubangi #bangi #bandarsriputra #kajang #putrajaya #ukm #upm #uniten #usim


1

Testimoni Pengguna #greenteamintfacescrub

Alhamdulillah berkat konsisten pakai skrub sejuk ni,masalah kulit dapat diselesaikan.😍
.
So uolss yang nak kulit bersih, cantik dan feloles, boleh la cuba scrub viral ni!😘
.
Price : RM38 exc postage
.
Whatsapp 013-2226105
Whatsapp 013-2226105
Whatsapp 013-2226105


1

Wah.. Agent Scrub Cantik Viral ni masing-masing kalut cari stock 😍
.
Hari tu satu Malaysia kehabisan stock.. Dasyat kan penangan Scrub Cantik Viral ni.
.
Nak raya ni lagi la permintaan tinggi. Masing-masing berlumba nak kulit cantik, mulus, gebu, gebas di pagi raya 😊
.
Apa tunggu lagi, jom cepat2 grab sekarang. Nangis tak berlagu nanti korang bila stock dah habis nanti. .
Harga hanya RM47 sahaja untuk 1 jar (200ml). Sangat2 berbaloi ❀️
Berminat untuk dapatkan Scrub Cantik Viral ni, WhatsApp #0129435851 or DM sekarang 😊
.
#scrubnatural #scrubcantik #scrubjelita #scrubviral #scribmulus #scrublaris #scrubantidaki #scrubgarambuluh #scrubmarineessence #scrubeczema #scrubkulitsensitif #spaME #icantikulawa #kualalumpur #selangor #bandarbarubangi #bangi #bandarsriputra #kajang #putrajaya #ukm #upm #uniten #usim


0

Haus lak pagi2 mcm ni :p
.
Ade adik2 abg yg nk try digosok x? .
DM abg k? Bgtau umur berat tggi n pic. Nnt abg layan. .
Dak2 gym n sport dialu2kan
.
Area Bangi, Kajang, Serdang n putrajaya. Untuk umur 18-25 je k? #ukm #upm #uniten #budakgym #tukanglancap #pt32018 #spm2018


0

Wah.. Agent Scrub Cantik Viral ni masing-masing kalut cari stock 😍
.
Hari tu satu Malaysia kehabisan stock.. Dasyat kan penangan Scrub Cantik Viral ni.
.
Nak raya ni lagi la permintaan tinggi. Masing-masing berlumba nak kulit cantik, mulus, gebu, gebas di pagi raya 😊
.
Apa tunggu lagi, jom cepat2 grab sekarang. Nangis tak berlagu nanti korang bila stock dah habis nanti. .
Harga hanya RM47 sahaja untuk 1 jar (200ml). Sangat2 berbaloi ❀️
Berminat untuk dapatkan Scrub Cantik Viral ni, WhatsApp #0129435851 or DM sekarang 😊
.
#scrubnatural #scrubcantik #scrubjelita #scrubviral #scribmulus #scrublaris #scrubantidaki #scrubgarambuluh #scrubmarineessence #scrubeczema #scrubkulitsensitif #spaME #icantikulawa #kualalumpur #selangor #bandarbarubangi #bangi #bandarsriputra #kajang #putrajaya #ukm #upm #uniten #usim


1

OFFER:RM140SEM/RM145SS
.
✌️Nak FREE BAJU RAYA ? Kena la rajin LIKE,KOMEN & TAG kawan2 korang😘😘
.
.
READY STOCK
KG094 XEERA SERIES
.
.
Top
Material Cotton Denim Strecthable
Round neck
Hidden Back Zipper
Hidden Sleeve zipper
Gold Embroidery Lace at edge Sleeve
.
Skirt
Fully Garthered Waist
Skirt Mermaid Cutting
Organza With Gold Embroidery Lace (Front Only)
.
.
⚠️ Disclaimer
Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC varianc
.
"Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture.
.
_________________
πŸ’– feedback customer? πŸ‘‰ @testimoni.iralovers
__________________.
CARA ORDER
1. Baca detail ukuran/harga/material.
2. Screen short gambar.
3. Whatsapp πŸ“² +6 0 1 1 5 2 2 6 1 8 5 9

___NO URGENT ORDER.TQ___ -


13

#TESTIMONI IKHLAS DARI PENGGUNA B SKINCARE.
.
JANGAN GELAK SAKAN NOH!
.
Ni memang betul2.. bukan bohong tau.. dulu kulit ya ampun macam jalan tar.. berbiji2 & hitam kusam.. pakai la makeup tebal & mahal mne pon, tetap HUDOH.. pakai mcm2 produk, dr hat mahai smpai hat pasar malam pon tk jd.. .
Dlm diam tu kami follow bihan sejak bihan tkde produk lg.. kami follow nk tiru cara dia makeup biar kami yang hudoh ni jd cantik.. tp tk cntik jgk.. smpai la bihan kuar kan produk sndiri & kami nekad beli.. harga pon berpatutan so klau tk elok jgk, tak mnyesal pon bazir duit... .
TAPI..... TAPI.... TAPI.... MEMANG TAK MENYESAL LANGSUNG SEBAB MUKA KAMI JADI ELOK.. MACAM ADA MAGIC PULAK B SKINCARE NI.. DAH LA HARGA MURAH & MAMPU MILIK... so sekarang kami menyesal sebab tak pakai dari awal2 b skincare keluar.. kalau kami pakai, confirm masa kawen dulu makeup kami cantik flawless.. btw thanks Nurul Nabihan sbb keluar kan produk best cenggini.. ❀️
.
.
#Bskincare #BihanSkincare #SkincareBGM #BihanGirlyMakeup #ProdukMuslim #HalalDanSelamat #BGMsalaktinggi #BGMnilai #BGMbandarseriputra #BGMsemenyih #BGMkajang #BGMbangi #BGMputrajaya #BGMserdang #usim #kuis #ukm #upm #uniten #hospitalserdang #bazaarmalaysia #bazaarpaknil


0

The end of the page