#uqashasenrose

Instagram photos and videos

#uqashasenrose#beautysecretshalicious#shaliciousfoundation#fattzura#neelofa#cshineskincare#brunei#malaysia#singapore#shalicioushq#hsc#hscmendoniaaaaa#indonesia#shaliciousindonesia#taiwan#cshineserum#cshinesoap#philippines#shaliciousbeautyfoundation#thailand#ctdk#bazarpaknil#mirafilzah#viralvideos#nelydiasenrose

Hashtags #uqashasenrose for Instagram

KEPADA KAUM LELAKI YANG NAK SKIN LICIN XDE JERAWAT WAJIB CUBA!!
.
.
Sis faham korang pasti dah GIVE UP sebab dah banyak produk yang korang cuba tapi masih jugak tak bagi kesan pada kulit muka korang. Korang jangan risau #cshineskincare ni sesuai untuk SEMUA jenis masalah kulit! 😊 Yang penting korang kena rajin, konsisten dan sabar ye. Ni pakai tak smpai 5 hari dah give up. Hmm produk yang ade bahan kimia je pakai harini, esok dah putih πŸ˜ͺ
.
Produk kecantikan CSHINE SKINCARE ni produk yang LULUS KKM!! 100% FREE CHEMICAL ☺️ 3 items in one set. Ada soap, serum and booster! πŸ™… no more cream melekit dekat muka. Sape kata tak pakai cream tak boleh putih flawless tanpa cela. Ramai dah berjaya tauu. Tak caya boleh tengok feedback2 yang dah di upload. Kalau ragu-ragu jugak boleh beli nanti sis akan guide korang smpai dapat skin yang uolls inginkan ☺️
.
Jom cantik dengan produk yang selamat 😍 jangan lepaskan peluang untuk dapatkan harga diskaun ya. Untuk order boleh whatsapp +60137776706πŸ˜‡
.

#beautysecretshalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #cshinesoap #cshineserum #beautysecretshalicious #shalicioushq
#shaliciousbeautyfoundation #shaliciousfoundation #shaliciousindonesia #malaysia #indonesia #brunei #singapore #philippines #thailand #taiwan #hsc #hscmendoniaaaaa #fattzura #uqashasenrose #cshinehq


0

SUAMI SY SURUH STOP MAKAN SUPPLEMENT SBB TERLAMPAU PUTIH!!
.
.
NAK PUTIH SELURUH TUBUH ?? .
PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN PON ??
.
SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TP DIRI SENDIRI SKIN KUSAM BERKARAT ??
.
Dahhh jangan risau ! Meh sini kami bantu. Dah beribu orang beli & repeat order bertubi-tubi. Sebab tu shalicious di pasaran 3 tahun & makin banyak permintaan πŸ‘πŸ»
.
Whatsapp 0177947824 nowww to order ❀️
. .
#beautysecretshalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #cshinesoap #cshineserum #beautysecretshalicious #shalicioushq
#shaliciousbeautyfoundation #shaliciousfoundation #shaliciousindonesia #malaysia #indonesia #brunei #singapore #philippines #thailand #taiwan #hsc #hscmendoniaaaaa #fattzura #uqashasenrose


1

MACAM TAK PERCAYA MUKA SY LICIN XSAMPAI SEBULAN!! WAJIB TRY CONFERM TAK MENYESAL!!
.
.
Sis faham korang pasti dah GIVE UP sebab dah banyak produk yang korang cuba tapi masih jugak tak bagi kesan pada kulit muka korang. Korang jangan risau #cshineskincare ni sesuai untuk SEMUA jenis masalah kulit! 😊 Yang penting korang kena rajin, konsisten dan sabar ye. Ni pakai tak smpai 5 hari dah give up. Hmm produk yang ade bahan kimia je pakai harini, esok dah putih πŸ˜ͺ
.
Produk kecantikan CSHINE SKINCARE ni produk yang LULUS KKM!! 100% FREE CHEMICAL ☺️ 3 items in one set. Ada soap, serum and booster! πŸ™… no more cream melekit dekat muka. Sape kata tak pakai cream tak boleh putih flawless tanpa cela. Ramai dah berjaya tauu. Tak caya boleh tengok feedback2 yang dah di upload. Kalau ragu-ragu jugak boleh beli nanti sis akan guide korang smpai dapat skin yang uolls inginkan ☺️
.
Jom cantik dengan produk yang selamat 😍 jangan lepaskan peluang untuk dapatkan harga diskaun ya. Untuk order boleh whatsapp +60137776706πŸ˜‡
.

#beautysecretshalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #cshinesoap #cshineserum #beautysecretshalicious #shalicioushq
#shaliciousbeautyfoundation #shaliciousfoundation #shaliciousindonesia #malaysia #indonesia #brunei #singapore #philippines #thailand #taiwan #hsc #hscmendoniaaaaa #fattzura #uqashasenrose #cshinehq


0

BEST SELLER πŸ‘ˆβš οΈ
πŸ“£ Swipe gambar ke kiri untuk lihat lebih warna, details & design beg.
.
(9302) 3 IN 1 BONIA BAG
.
πŸ’― Ready stock malaysia
πŸ›οΈ Size 28(w) x 29(h) cm
β€’
πŸ‡²πŸ‡Ύ RM115
☝️ FREE POSTAGE SM/SS
.
Screenshot gambar untuk pertanyaan/order & whatsapp 0109085291 @ tekan link whatsapp di bio tanpa perlu save nombor πŸ‘
β€’
#bazarpaknil #bazarpaknilmurah #handbagmurah #bagmurah #begmurah #begtanganmurah #sethandbag #setbertunang #sethantaran #sethantaranbajet #sethantaranmurah #sethantaranlelaki #sethantaranperempuan #sethantarankahwin #slingbagmurah #backpackmurah #pouchmurah #pursemurah #clutchmurah #walletmurah #wristletmurah #travelbagmurah #begviral #begviralmurah #begfreepostage #begsale #zianazain2 #uqashasenrose #sitiaafiyah #ctdk


0

Chanel flap 30cm β€’ fully packaging (lengkap) β€’ Dustbag β€’ Receipt β€’ Card authentic β€’ Paperbag β€’ Box🌷(Boutique Quality) .
.
For More Details or Photo Please DmπŸ“©
.
.
Preorder Eta 5-7days πŸ“¦
.
.
#chanel #chanelbag #chanelboy #chanelshoes #chanelwoc #chanelmini #chaneljumbo
#espadrilles #chanelespadrilles #chanelmaxi #chanelmalaysia #doha #dubai #neelofa #comelpipimerah #singapore #brunei #klcc #kualalumpur #usa #bajuraya2018 #dramasangat #meletop #raya2018 #sedondon #uqashasenrose #fazura #couplegoals #putrajaya
_
TO PLACE AN ORDER PLEASE DM.


0

Husna embroidery blouse

2pcs RM50
4pcs RM100

Postage :
RM8 - SEM
RM12 - SABAH & SARAWAK

Material : Heavy chiffon

Measurement :
Bahu 16"
Dada 38"
Lengan 18"
Labuh lengan 20"
Labuh baju 23"
.
WHATSAPP KE 019 972 2396
.
#bazarpaknil #monalisa #tiadaarahjodohkita #redvelvet #dramatv3 #neelofa #neelofahijab #lofa #fattzura #fabalous #dramaqueen #zahirtakterucap #cintafatamorgana #dungun #cakesdungun #uitmdungun #uitmsegamat #uitmchendering #uitmbukitbesi #uitmterengganu #uitmjohor #cintatiadaganti #zahirahmacwilson #syafiqkyle #haelhusaini #haram #dayangnurfaizah #fifaworldcup2018 #mirafilzah #uqashasenrose


0

Husna embroidery blouse

2pcs RM50
4pcs RM100

Postage :
RM8 - SEM
RM12 - SABAH & SARAWAK

Material : Heavy chiffon

Measurement :
Bahu 16"
Dada 38"
Lengan 18"
Labuh lengan 20"
Labuh baju 23"
.
WHATSAPP KE 019 972 2396
.
#bazarpaknil #monalisa #tiadaarahjodohkita #redvelvet #dramatv3 #neelofa #neelofahijab #lofa #fattzura #fabalous #dramaqueen #zahirtakterucap #cintafatamorgana #dungun #cakesdungun #uitmdungun #uitmsegamat #uitmchendering #uitmbukitbesi #uitmterengganu #uitmjohor #cintatiadaganti #zahirahmacwilson #syafiqkyle #haelhusaini #haram #dayangnurfaizah #fifaworldcup2018 #mirafilzah #uqashasenrose


0

Husna embroidery blouse

2pcs RM50
4pcs RM100

Postage :
RM8 - SEM
RM12 - SABAH & SARAWAK

Material : Heavy chiffon

Measurement :
Bahu 16"
Dada 38"
Lengan 18"
Labuh lengan 20"
Labuh baju 23"
.
WHATSAPP KE 019 972 2396
.
#bazarpaknil #monalisa #tiadaarahjodohkita #redvelvet #dramatv3 #neelofa #neelofahijab #lofa #fattzura #fabalous #dramaqueen #zahirtakterucap #cintafatamorgana #dungun #cakesdungun #uitmdungun #uitmsegamat #uitmchendering #uitmbukitbesi #uitmterengganu #uitmjohor #cintatiadaganti #zahirahmacwilson #syafiqkyle #haelhusaini #haram #dayangnurfaizah #fifaworldcup2018 #mirafilzah #uqashasenrose


0

Husna embroidery blouse

2pcs RM50
4pcs RM100

Postage :
RM8 - SEM
RM12 - SABAH & SARAWAK

Material : Heavy chiffon

Measurement :
Bahu 16"
Dada 38"
Lengan 18"
Labuh lengan 20"
Labuh baju 23"
.
WHATSAPP KE 019 972 2396
.
#bazarpaknil #monalisa #tiadaarahjodohkita #redvelvet #dramatv3 #neelofa #neelofahijab #lofa #fattzura #fabalous #dramaqueen #zahirtakterucap #cintafatamorgana #dungun #cakesdungun #uitmdungun #uitmsegamat #uitmchendering #uitmbukitbesi #uitmterengganu #uitmjohor #cintatiadaganti #zahirahmacwilson #syafiqkyle #haelhusaini #haram #dayangnurfaizah #fifaworldcup2018 #mirafilzah #uqashasenrose


0

OPEN ORDER!!
Ready stock Supplement Peninggi Badan Tiens Postage 3-4days (semenanjung) & 1-2 days (sabah/sarawak/singapore/brunei) Dapatkan free tips dan guide yg betul utk tinggi 😊😊
.
🌟 No. 1 di Malaysia βœ”οΈ
🌟 Berkesan SEAWAL 10 hari naik. 1cm-5cm😍
🌟 Terbukti SANGAT berkesan 😍
🌟 Selamat untuk digunakan βœ”οΈ
🌟 100HALAL Dan Bahan AlamiπŸ‘ πŸƒServis COD untuk org tawal
.
______________________________________
Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami βœ†βœ‰οΈβ˜ JOM ORDER 😍
πŸ‘‡πŸ‘‡
☎️ Whatsapp : +60168244885

FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------
.
#funnyvideo #funnymeme #viralvideo #humour #malaysian #viral #bazaarpaknil #kualalumpur #lawak #lawakhambar #terbaik #neelofa #noradanish #fattahamin #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #dubsmashmalaysian
#ubattinggi
#jualpeninggibadan
#peninggibadanmurah
#ubattinggimurah
#ubattinggitrusted
#peninggiherbal
#ubattinggiherbal


0

OPEN ORDER!!
Ready stock Supplement Peninggi Badan Tiens Postage 3-4days (semenanjung) & 1-2 days (sabah/sarawak/singapore/brunei) Dapatkan free tips dan guide yg betul utk tinggi 😊😊
.
🌟 No. 1 di Malaysia βœ”οΈ
🌟 Berkesan SEAWAL 10 hari naik. 1cm-5cm😍
🌟 Terbukti SANGAT berkesan 😍
🌟 Selamat untuk digunakan βœ”οΈ
🌟 100HALAL Dan Bahan AlamiπŸ‘ πŸƒServis COD untuk org tawal
.
______________________________________
Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami βœ†βœ‰οΈβ˜ JOM ORDER 😍
πŸ‘‡πŸ‘‡
☎️ Whatsapp : +60168244885

FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------
.
#funnyvideo #funnymeme #viralvideo #humour #malaysian #viral #bazaarpaknil #kualalumpur #lawak #lawakhambar #terbaik #neelofa #noradanish #fattahamin #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia #malayvines #malaysiaviners #dubsmashmalaysian
#ubattinggi
#jualpeninggibadan
#peninggibadanmurah
#ubattinggimurah
#ubattinggitrusted
#peninggiherbal
#ubattinggiherbal


0

Rendah?
Jangan kecewa.. Zaman sekarang ubat tinggi pun ada tau.. ..
DIJAMIN ORIGINAL & MURAH. MONEY BACK GUARANTEE sekiranya didapati fake.
Nak tau harga? jom pm 😊

______________________________________

Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami βœ†βœ‰οΈβ˜ JOM ORDER 😍
πŸ‘‡πŸ‘‡
☎️ Whatsapp : +60168244885
γ…€γ…€
------------------------------------------------------------ .
#malaysia #ohmalaysiaku #malayvines #malaysiaviners #malayvine #vinemalaysia #dubsmashmalaysia #dubsmashmalaysian #dubsmashmalaysianterbaik #visitmyig #igshopmalaysia #instashopmalaysia #igmalaysia #instamalaysia #kualalumpur #lawak #lawakhambar #uqashasenrose #nelydiasenrose #malaysian #malaysiaigers #selamat #carlover #proton #hijab #hijabfashion
#ubattinggimurah #ubattinggi
#peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah


2

shalicioushq KEPADA SEMUA KAUM HAWA YANG NAK NAMPAK PUTIH DAN CANTIK WAJIB CUBA ❀️
.
.
NAK PUTIH SELURUH TUBUH ?? .
PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN PON ??
.
SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TP DIRI SENDIRI SKIN KUSAM BERKARAT ??
.
Dahhh jangan risau ! Meh sini kami bantu. Dah beribu orang beli & repeat order bertubi-tubi. .
Whatsapp 013-6389725 nowww to order ❀️
. πŸ’–β˜ΊοΈ
.
#beautysecretshalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #cshinesoap #cshineserum #beautysecretshalicious #shalicioushq
#shaliciousbeautyfoundation #shaliciousfoundation #shaliciousindonesia #malaysia #indonesia #brunei #singapore #philippines #thailand #taiwan #hsc #hscmendoniaaaaa #fattzura #uqashasenrose


0

Kandungan serum vitamin c


1

MACAM TAK PERCAYA BOLEH SEMBUH DENGAN CEPAT😱
.
Allahu..Kulit muka kena api sembuh lepas consume mixberry . Sape yang tak gembirakan kulit makin sembuh😍😍
.
Kan dah cakap kalau consume dengan cara yang betul, confirm jadi πŸ˜˜πŸ‘ Sis akan guide smpai boleh skin putih camni πŸ˜‰ yang penting jangan putus asa dan bersabar 😘
.
Korang yang teringin nak dapat skin putih sihat macam ni, boleh whatsapp terus tau😘
.
#beautysecretshalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #cshinesoap #cshineserum #beautysecretshalicious #shalicioushq
#shaliciousbeautyfoundation #shaliciousfoundation #shaliciousindonesia #malaysia #indonesia #brunei #singapore #philippines #thailand #taiwan #hsc #hscmendoniaaaaa #fattzura #uqashasenrose


0

Nampak tak kehebatan rangkaian produk SHALICIOUS ni? Berkesan πŸ’― peratus uolls😍😍. Kalau tak berkesan tak mungkin orang mencari & repeat order berkali-kali kan😚. Siapa lagi nak join jadi Cun Melecun macam penguna SHALICIOUS yang lain? Haruslah dapatkan rangkaian produk SHALICIOUS sekarangπŸ˜˜πŸ’•. Meh whatassp sis sekarangπŸ“²+60124428792 πŸ’‹

#foundationshalicious #foundationtrialpack #foundationshaliciousmurah #beautysecretshalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #cshinesoap #cshineserum #beautysecretshalicious #shalicioushq
#shaliciousbeautyfoundation #shaliciousfoundation #shaliciousindonesia #malaysia #indonesia #brunei #singapore #philippines #thailand #taiwan #hsc #hscmendoniaaaaa #fattzura #uqashasenrose #trustedseller #like4like #jomcantik #sayajualonline #sayajualmurah


1

NAK PUTIH SELURUH TUBUH ??
.
PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN PON ??
.
SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TP DIRI SENDIRI SKIN KUSAM BERKARAT ??
.
Dahhh jangan risau ! Meh sini kami bantu. Dah beribu orang beli & repeat order bertubi-tubi. Sebab tu shalicioushq di pasaran 3 tahun & makin banyak permintaan πŸ‘πŸ»
.
Whatsapp 011 20887908 nowww to order ❀️
.
Jangan lupa like page kami SHALICIOUS FLAWLESS SKIN ☺️
.
#beautysecretshalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #cshinesoap #cshineserum #beautysecretshalicious #shalicioushq
#shaliciousbeautyfoundation #shaliciousfoundation #shaliciousindonesia #malaysia #indonesia #brunei #singapore #philippines #thailand #taiwan #hsc #hscmendoniaaaaa #fattzura #uqashasenrose


0

Our Latest collection ✨Real leather ✨ Full packaging β€’ Box β€’ dustbag β€’ card authentic β€’ receipt β€’ paperbag 🌷
.
.
More Details Or Photos Please Dm🌷
.
.
Preorder Eta 5-7daysπŸ“¦
.
.
#dior #diorama #comelpipimerah #diorsunglasses #diorbag #diorshoes #dioraddict #ladydior #diorever #diorsandals #diorsneakers #diorhomme #diormalaysia #singapore #dubai #usa #australia #klcc #brunei #dubai #doha #kualalumpur #neelofa #uqashasenrose #putrajaya #shopping #raya2018 #sedondon #lebaran2018 #lebaran
_
TO PLACE AN ORDER PLEASE DM.


1

Tak nak cuba cleaner VCS kami ka berminat boleh DM atau Wsp che ja segera ye 😍😍😍


1

Lawanya Victoria Leaf Lace Kurung😍😍😍..
Warna cun melecun taow,
STOCK BARU!!! Berminat? .
Order melalui WHATSAPP SAHAJA yaΒ #0192599709. Nak lagi mudah tekan je link WA kat bioΒ @hellobajukurungcantik_ Β ya
.
Assalamualaikum! AlhamdulillahΒ Β dah start beroperasi ya.
Open order utk baju raya, rumah terbuka, kenduri kahwin dan lain2..... Harga In sha Allah murah berpatutan πŸ™‚
#jomrayaΒ #bajumelayumurahΒ #bajurayakanakkanakΒ #bajuraya2018Β #bajuraya2k18#peplumbudakΒ #laceΒ #kurungmodenΒ #kebayaΒ #kebarungΒ #rumahterbuka#rumahterbukarayaΒ #raya2k18Β #raya2018Β #bajukurungΒ #meletopsΒ #neelofaΒ #fattahamin#uqashasenroseΒ #bajuraya2018 #trustedseller#openhouse


0

CRUSH COSMETIC BY WAWΓ€ ZΓ‚INAL
.
βœ…Formulated in Korea
βœ…Ringan dipakai & tahan lama
βœ…Tidak mengeringkan bibir
βœ…Mengandungi Vitamin E, Shea Butter & Argan Oil
βœ…HALAL & GMP CERTIFIED
.
#sayajual
#lipmatte
#lipstik
#wawazainal
#aerilzafrel
#crushcosmetic
#crushlipmatte
#nelydiasenrose
#uqashasenrose
#rozitachewan
#noradanish
#fazura
#ctdk
#errafazira
#neelofa
#fashasandha
#lisasurihani
#elfiraloy
#haniszalikha
#bazarpaknil
#selangor
#kelantan
#johor
#lipmatteviral
#sayajuallipmatte
#pulaupinang
#negerisembilan
#sabah
#crushlipmatteviral #teamakyra
DM OR WS FOR ORDER (CLICK LINK ON BIO) :0177634002 .


3

Lawanya Victoria Leaf Lace Kurung😍😍😍..
Ada 5 pilihan warna cun melecun taow,
STOCK BARU!!! Berminat? .
Order melalui WHATSAPP SAHAJA yaΒ #0192599709. Nak lagi mudah tekan je link WA kat bioΒ @hellobajukurungcantik_
.
Assalamualaikum! AlhamdulillahΒ @hellobajukurungcantik_ Β dah start beroperasi ya.
Open order utk baju raya, rumah terbuka, kenduri kahwin dan lain2..... Harga In sha Allah murah berpatutan πŸ™‚
#jomrayaΒ #bajumelayumurahΒ #bajurayakanakkanakΒ #bajuraya2018Β #bajuraya2k18#peplumbudakΒ #laceΒ #kurungmodenΒ #kebayaΒ #kebarungΒ #rumahterbuka#rumahterbukarayaΒ #raya2k18Β #raya2018Β #bajukurungΒ #meletopsΒ #neelofaΒ #fattahamin#uqashasenroseΒ #duitrayaΒ #trustedsellerΒ Β #openhouse


0

READYSTOCK 18/7/2018 πŸ’„ TRENDY 5 pcs left!!!
πŸ’„ SWEET βœ”οΈ
πŸ’„ CHEEK βœ”οΈ
πŸ’„ STUNNING βœ”οΈ
πŸ’„ CLASSY ❌
πŸ’„ HOTTIE βœ”οΈ
πŸ’„ DAZZLING βœ”οΈ
πŸ’„ EXOTIC ❌
πŸ’„ ELEGANT βœ”οΈ
πŸ’„ CHARMING βœ”οΈ
.
.
Yang nak order, cecepat dm/direct whatsapp sis tau untuk join postage harini sebab ada special OFFER ni
.
#wawazainal
#aerilzafrel
#lipmatteviral
#lipmatte
#crushcosmeticsperak
#lipmattewawazainal
#mua
#viral
#ctdk
#noradanish
#belladally
#haniszalikha
#neelofa
#uqashasenrose
#nelydiasenrose


0

Chan*l #710Ch
Grade Super A (rujuk #infogradebag )
Size | 19 x 19 x 6 cm
.
120 Ringgit
.
**slide gambar untuk lihat pilihan warna yang ada.
.
Nak order,
ambil screenshot dan
hantar Whats App dekat .
0 111 769 4566.
0 111 769 4566.
0 111 769 4566.
.
Atau nak senang tekan je link wasap dekat laman utama.
...
#handbag
#handbagcun
#handbaglelawa
#handbagmurah
#handbagmalaysia
#handbagmampumilik
#bajuraya2018
#ctdk
#uqashasenrose
#mirafilzah
#neelofa
#fattzura
#kingcoco
#dramasangat
#masauntukdrama
#syedsaddiq
#janganbencicintaku
#handbagraya
#andainyatakdir2
#ilofayou
#SejutaRasaBuatAdelia
#Pengantin100Hari
#CintaTiadaGanti


2

JANGAN CEMBURU TENGOK JIRAN SEBELAH KORANG PUTIH MELEPAK DARI KORANG !! SEBELOM KORANG MENYESAL BAIK CONSUME AWAL2!! .
.
NAK PUTIH SELURUH TUBUH ?? .
PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN PON ??
.
SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TP DIRI SENDIRI SKIN KUSAM BERKARAT ??
.
Dahhh jangan risau ! Meh sini kami bantu. Dah beribu orang beli & repeat order bertubi-tubi. Sebab tu shalicious di pasaran 3 tahun & makin banyak permintaan πŸ‘πŸ»
.
Whatsapp 0137215604 nowww to order ❀️
.
#beautysecretshalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #cshinesoap #cshineserum #beautysecretshalicious #shalicioushq
#shaliciousbeautyfoundation #shaliciousfoundation #shaliciousindonesia #malaysia #indonesia #brunei #singapore #philippines #thailand #taiwan #hsc #hscmendoniaaaaa #fattzura #uqashasenrose


0

l

STRESSNYA TGK AKAK TU PUTIH FLAWLESS MENGALAHKAN ANAK DARA !! .
.
NAK PUTIH SELURUH TUBUH ?? .
PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN PON ??
.
SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TP DIRI SENDIRI SKIN KUSAM BERKARAT ??
.
Dahhh jangan risau ! Meh sini kami bantu. Dah beribu orang beli & repeat order bertubi-tubi. Sebab tu @cshine.shalicious di pasaran 3 tahun & makin banyak permintaan πŸ‘πŸ»
.
Whatsapp 013-9879210 nowww to order ❀️
.
Jangan lupa like page kami PUTIHGEBU DENGAN SHALICIOUS☺️
.
#beautysecretshalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #cshinesoap #cshineserum #beautysecretshalicious #shalicioushq
#shaliciousbeautyfoundation #shaliciousfoundation #shaliciousindonesia #malaysia #indonesia #brunei #singapore #philippines #thailand #taiwan #hsc #hscmendoniaaaaa #fattzura #uqashasenrose


0

NEW ARRIVAL
C*ach #7018Co
Set 3 in 1
Grade AA
.
120 Ringgit
.
**slide gambar untuk lihat pilihan warna yang ada.
.
Nak order,
ambil screenshot dan
hantar Whats App dekat .
0 111 769 4566.
0 111 769 4566.
0 111 769 4566.
.
Atau nak senang tekan je link wasap dekat laman utama.
...
#handbag
#handbagcun
#handbaglelawa
#handbagmurah
#handbagmalaysia
#handbagmampumilik
#bajuraya2018
#ctdk
#uqashasenrose
#mirafilzah
#neelofa
#fattzura
#kingcoco
#dramasangat
#masauntukdrama
#syedsaddiq
#janganbencicintaku
#handbagraya
#andainyatakdir2
#ilofayou
#SejutaRasaBuatAdelia
#Pengantin100Hari
#CintaTiadaGanti


1

NEW ARRIVAL
Jess*ca Mink*ff #3645JS
Grade AAA
.
MATERIAL : QUALITY ARTIFICIAL LEATHER
LENGHT : 18CM
BOTTOM WIDTH : 8CM
HEIGHT : 13CM
LONG STRAP : 100CM
OPENING CLOSER : BUTTON
CONTENT A4 : NIL
.
70 Ringgit
.
**slide gambar untuk lihat pilihan warna yang ada.
.
Nak order,
ambil screenshot dan
hantar Whats App dekat .
0 111 769 4566.
0 111 769 4566.
0 111 769 4566.
.
Atau nak senang tekan je link wasap dekat laman utama.
...
#handbag
#handbagcun
#handbaglelawa
#handbagmurah
#handbagmalaysia
#handbagmampumilik
#bajuraya2018
#ctdk
#uqashasenrose
#mirafilzah
#neelofa
#fattzura
#kingcoco
#dramasangat
#masauntukdrama
#syedsaddiq
#janganbencicintaku
#handbagraya
#andainyatakdir2
#ilofayou
#SejutaRasaBuatAdelia
#Pengantin100Hari
#CintaTiadaGanti


0

NAK PUTIH SELURUH TUBUH ?? .

PENAT TUKAR SUPPLIMENT SEBAB TAKDE KESAN ??
.

SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK FLAWLESS SEDANGKAN SKIN SENDIRI KUSAM BERKARAT 😭😭
.

Dah jangan risau πŸ€— jangan susah hati πŸ‘ . Meh sini sis bantu 😊 Dah beribu dah orang berjaya memiliki kulit idaman dengan consume #beautysecret je πŸ’‹ siap repeat order bertubi tubi πŸ’•
.

Nak order ? Boleh Whatapps sis 0124428792 πŸ’‹ .
#foundationshalicious #foundationtrialpack #foundationshaliciousmurah #beautysecretshalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #cshinesoap #cshineserum #beautysecretshalicious #shalicioushq
#shaliciousbeautyfoundation #shaliciousfoundation #shaliciousindonesia #malaysia #indonesia #brunei #singapore #philippines #thailand #taiwan #hsc #hscmendoniaaaaa #fattzura #uqashasenrose #trustedseller #like4like #jomcantik #sayajualonline #sayajualmurah


0

SUAMI SY SURUH STOP MAKAN SUPPLEMENT SBB TERLAMPAU PUTIH!!
.
.
NAK PUTIH SELURUH TUBUH ?? .
PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN PON ??
.
.
SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TP DIRI SENDIRI SKIN KUSAM BERKARAT ??
.
.
Dahhh jangan risau ! Meh sini kami bantu. Dah beribu orang beli & repeat order bertubi-tubi. Sebab tu shalicioushq di pasaran 3 tahun & makin banyak permintaan πŸ‘πŸ»
.
.
Tunggu apa lagi? Jom order sekarang!!!!
πŸ“² PM atau Wsapp 013-671345
πŸ“² ATAU klik link di Bio Instagram @nsbeauty.stores
πŸ“² ATAU klik link dibawahπŸ”œ
http://Wasap.my/60136751345
.
.
#beautysecretshalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #cshinesoap #cshineserum #beautysecretshalicious #shalicioushq
#shaliciousbeautyfoundation #shaliciousfoundation #shaliciousindonesia #malaysia #indonesia #brunei #singapore #philippines #thailand #taiwan #hsc #hscmendoniaaaaa #fattzura #uqashasenrose - #regrann


0

SUAMI SY SURUH STOP MAKAN SUPPLEMENT SBB TERLAMPAU PUTIH!!
.
.
NAK PUTIH SELURUH TUBUH ?? .
PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN PON ??
.
.
SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TP DIRI SENDIRI SKIN KUSAM BERKARAT ??
.
.
Dahhh jangan risau ! Meh sini kami bantu. Dah beribu orang beli & repeat order bertubi-tubi. Sebab tu shalicioushq di pasaran 3 tahun & makin banyak permintaan πŸ‘πŸ»
.
.
Tunggu apa lagi? Jom order sekarang!!!!
πŸ“² PM atau Wsapp 013-671345
πŸ“² ATAU klik link di Bio Instagram @nsbeauty.stores
πŸ“² ATAU klik link dibawahπŸ”œ
http://Wasap.my/60136751345
.
.
#beautysecretshalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #cshinesoap #cshineserum #beautysecretshalicious #shalicioushq
#shaliciousbeautyfoundation #shaliciousfoundation #shaliciousindonesia #malaysia #indonesia #brunei #singapore #philippines #thailand #taiwan #hsc #hscmendoniaaaaa #fattzura #uqashasenrose - #regrann


0

SUAMI SY SURUH STOP MAKAN SUPPLEMENT SBB TERLAMPAU PUTIH!!
.
.
NAK PUTIH SELURUH TUBUH ?? .
PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN PON ??
.
.
SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TP DIRI SENDIRI SKIN KUSAM BERKARAT ??
.
.
Dahhh jangan risau ! Meh sini kami bantu. Dah beribu orang beli & repeat order bertubi-tubi. Sebab tu shalicioushq di pasaran 3 tahun & makin banyak permintaan πŸ‘πŸ»
.
.
Tunggu apa lagi? Jom order sekarang!!!!
πŸ“² PM atau Wsapp 013-671345
πŸ“² ATAU klik link di Bio Instagram @nsbeauty.stores
πŸ“² ATAU klik link dibawahπŸ”œ
http://Wasap.my/60136751345
.
.
#beautysecretshalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #cshinesoap #cshineserum #beautysecretshalicious #shalicioushq
#shaliciousbeautyfoundation #shaliciousfoundation #shaliciousindonesia #malaysia #indonesia #brunei #singapore #philippines #thailand #taiwan #hsc #hscmendoniaaaaa #fattzura #uqashasenrose - #regrann


0

NEW ARRIVAL
C*ach #8330Co
Set 3 in 1
Grade AAA
.
130 Ringgit
.
**slide gambar untuk lihat pilihan warna yang ada.
.
Nak order,
ambil screenshot dan
hantar Whats App dekat .
0 111 769 4566.
0 111 769 4566.
0 111 769 4566.
.
Atau nak senang tekan je link wasap dekat laman utama.
...
#handbag
#handbagcun
#handbaglelawa
#handbagmurah
#handbagmalaysia
#handbagmampumilik
#bajuraya2018
#ctdk
#uqashasenrose
#mirafilzah
#neelofa
#fattzura
#kingcoco
#dramasangat
#masauntukdrama
#syedsaddiq
#janganbencicintaku
#handbagraya
#andainyatakdir2
#ilofayou
#SejutaRasaBuatAdelia
#Pengantin100Hari
#CintaTiadaGanti


0

SUAMI SY SURUH STOP MAKAN SUPPLEMENT SBB TERLAMPAU PUTIH!!
.
.
NAK PUTIH SELURUH TUBUH ?? .
PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN PON ??
.
SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TP DIRI SENDIRI SKIN KUSAM BERKARAT ??
.
Dahhh jangan risau ! Meh sini kami bantu. Dah beribu orang beli & repeat order bertubi-tubi. Sebab tu shalicious di pasaran 3 tahun & makin banyak permintaan πŸ‘πŸ»
.
Whatsapp 0177947824 nowww to order ❀️
. .
#beautysecretshalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #cshinesoap #cshineserum #beautysecretshalicious #shalicioushq
#shaliciousbeautyfoundation #shaliciousfoundation #shaliciousindonesia #malaysia #indonesia #brunei #singapore #philippines #thailand #taiwan #hsc #hscmendoniaaaaa #fattzura #uqashasenrose


0

SIS CARI LIPMATTE YG TAHAN LAMA & BILA MINUM TAK MELEKAT KAT CAWAN? .
Lipmatte Crush Cosmetic nie mmg high repetation, once customers dah beli, terus dptkn Each Colour keluaran Crush Cosmetic sbb tekstur dia yg best gileer
.
Alhamdulillah, dalam masa sebulan konsisten guna Crush Lipmatte bibir hitam dah semakin pudar n bibir pon jadi moist sepanjang mse sbb ada madu yg merawat
.
APA YG BEST SGT PASAL LIPMATTE CRUSH? .
πŸ’‹ Light Weight / Rasa Ringan - Walaupon matte tapi tesktur Crush lipmatte mmg very light
.
πŸ’‹ Warna yg Sangat Pigmented. Warna & tekstur yang pekat, hanya sekali calit dh nampak cantik
.
πŸ’‹Tahan Lama - Tahan sehingga 8 jam
.
πŸ’‹ Wudhu Friendly - Hanya perlu cuci guna Wet tissue sahaja
.
πŸ’‹ Tak Mengeringkan Bibir - Ada kandungan
madu yg boleh merawat bibir hitam n kering. .
.
πŸ’‹ With Vitamin E & Jojoba Oil - berfungsi ibarat lip care utk melembapkan & merawat bibir yang kering atau bibir gelap! .
πŸ’‹ makan pun lipmatte tak tanggal
.
πŸ’‹ 10 colour yg menggoda
.
πŸ’‹ bau wangi .
come n book yours now πŸ˜‰
.
.
β™₯️β™₯️β™₯️β™₯️Ws 0135318618 β™₯️β™₯️β™₯️β™₯️
.
.
#sayajual
#lipmatte
#lipstik
#wawazainal
#aerilzafrel
#crushcosmetic
#crushlipmatte
#nelydiasenrose
#uqashasenrose
#rozitachewan
#noradanish
#fazura
#ctdk
#errafazira
#neelofa
#fashasandha
#lisasurihani
#elfiraloy
#haniszalikha
#bazarpaknil
#bazaarpaknil
#selangor
#kelantan
#johor
#lipmatteviral
#sayajuallipmatte
#pulaupinang
#negerisembilan
#sabah
#crushlipmatteviral


1

Customer dari luar negara pun guna uolls😍
.
.
Sis faham korang pasti dah GIVE UP sebab dah banyak produk yang korang cuba tapi masih jugak tak bagi kesan pada kulit muka korang. Korang jangan risau #cshineskincare ni sesuai untuk SEMUA jenis masalah kulit! 😊 Yang penting korang kena rajin, konsisten dan sabar ye. Ni pakai tak smpai 5 hari dah give up. Hmm produk yang ade bahan kimia je pakai harini, esok dah putih πŸ˜ͺ
.
Produk kecantikan CSHINE SKINCARE ni produk yang LULUS KKM!! 100% FREE CHEMICAL ☺️ 3 items in one set. Ada soap, serum and booster! πŸ™… no more cream melekit dekat muka. Sape kata tak pakai cream tak boleh putih flawless tanpa cela. Ramai dah berjaya tauu. Tak caya boleh tengok feedback2 yang dah di upload. Kalau ragu-ragu jugak boleh beli nanti sis akan guide korang smpai dapat skin yang uolls inginkan ☺️
.
Jom cantik dengan produk yang selamat 😍 jangan lepaskan peluang untuk dapatkan harga diskaun ya. Untuk order boleh whatsapp +60137776706πŸ˜‡
.

#beautysecretshalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #cshinesoap #cshineserum #beautysecretshalicious #shalicioushq
#shaliciousbeautyfoundation #shaliciousfoundation #shaliciousindonesia #malaysia #indonesia #brunei #singapore #philippines #thailand #taiwan #hsc #hscmendoniaaaaa #fattzura #uqashasenrose #cshinehq


0

Alhamdulillah.
-
Ini antara feedback/ testimoni dari pengguna produk VCARE...❀️❀️❀️
-
~ VCARE SET 5IN1, VCARE TREATMENT BASED, VCARE SERUM &VCARE FOUNDATION ~
-
WHATSAPP : 0175621902
-
Nak cuba? Whatsapp sis,
0175621902..
-
-
-
-
-
#okayafoundation
#khaleshateam
#serum #skincare #foundation #glowingskin #zulariffin #trending
#VcareFoundation
#VcareSerum #vcarebeauty #mekapraya2018 #maskerkunyit #sobella #masker #kunyit #mirafilzah
#sistholipmatte #vcarearganoil #setmekapmurah #uqashasenrose #makeup #nelydiasenrose #viral #kunyitmuka #neelofa #makeupviral2018 #thebeautyhacks #tutorialmekapraya


1

Assalammuaalaikum semua 😍😍😍


1

Semb*nia #661SB
Set 2 in 1
Grade AAA
.
110 Ringgit
.
**slide gambar untuk lihat pilihan warna yang ada.
.
Nak order,
ambil screenshot dan
hantar Whats App dekat .
0 111 769 4566.
0 111 769 4566.
0 111 769 4566.
.
Atau nak senang tekan je link wasap dekat laman utama.
...
#handbag
#handbagcun
#handbaglelawa
#handbagmurah
#handbagmalaysia
#handbagmampumilik
#bajuraya2018
#ctdk
#uqashasenrose
#mirafilzah
#neelofa
#fattzura
#kingcoco
#dramasangat
#masauntukdrama
#syedsaddiq
#janganbencicintaku
#handbagraya
#andainyatakdir2
#ilofayou
#SejutaRasaBuatAdelia
#Pengantin100Hari
#CintaTiadaGanti


0

JANGAN ABAIKAN PELEMBAP MUKA πŸ€—πŸ€— Hari ni saya nak share kepada kebanyakan wanita termasuk saya juga berpendapat bahawa apabila kita memakai mekap akan kelihatan cantik dan menarik. Sampaikan kita sanggup berhabis duit untuk beli barang-barang mekap, contoh macam BB Cream, blusher, primer, eyeliner sebut sajalah macam macam pening kepala nak membelinya, dah la harga bukannya murah. Mahal tau!
Kita selalu fikir dan percaya bila kita pakai mekap akan rasa lebih cantik dan yakin tapi sebenarnya kita silap tau. Sebenarnya kecantikan semulajadi itu lebih baik untuk kulit. Jadi kita sepatutnya jangan terlalu obses dengan mekap sampai abaikan panjagaan asas muka. Antara benda paling penting untuk penjagaan kulit muka adalah PELEMBAP .(Moisturizer)

Saya nak beritahu sebenarnya pelembap ini membantu mengekalkan keseimbangan kulit agar kulit kelihatan sihat dan anjal seiring dengan usia. Umur baru 20 tahun dah macam 40 tahun. Kita taknak macam tu. Sebab tu peranan pelembap sangat penting. Pada asasnya tugas utama moisturizer adalah mengunci kelembapan dalam sel-sel diwajah.

Jadi saya nak share 3 tips berguna

1) Jika uolls mempunyai kulit yang kering dan mahu moisturizer berkesan,sapulah moisturizer betul-betul lepas mandi. Ini kerana selepas mandi liang roma akan terbuka dan moisturizer akan lebih mudah menyerap ke dalam kulit.
2) Jika nak memilih pelembap yang bagus, pilih pelembap yang mempunyai aroma lembut yang menarik minat uolls, kulit akan rasa ringan bila memakainya dan paling penting tak tinggalkan kesan berminyak.

3) Pelembap yang berkualiti tidak akan merengsakan (kesan sakit/pedih) dan tidak buat kulit kita rasa panas/terbakar). Bila pakai tu rasa segar dan nyaman.


2

🚚READY STOCK(CLEAR STOCK)
⌚️TISSOT ALL FUNCTION DAPAT JAM SHJπŸ’ΈRM140(πŸ†“Post) πŸ†•,LimiteD stock,, Quality puas hatiπŸ‘, Dapat macam dalam gambr. DELIVERY PROSES 2-3 DAY ONLY ---------------------------------------------------------------------------- how to order?
1️⃣SCREEN SHOOT/ SAVE THIS PICπŸ“Έ
2️⃣WHATSAPP THIS NUMBER
πŸ‘‰0148137472πŸ“±(www.wasap.my/60148137472) πŸ”˜ REFUND DI SEDIAKAN JIKA ADA APA-APA MASALAH DARI PIHAK KAMIπŸ”˜
#wasap #lawak #lawakmalaysia #budakbudakbarunakup #viralvideos #viral #ctdk #fattahamin #neelofa #fatzura #missfazura #salamisnin #malaysiaboleh #dontgiveup #schawal #nursajat #babycute #t #janganmarah #lara #sicomel #kasutmurah #jammurah #begmurah #bajumurah #kasutviral #baranglelakimurah #uqashasenrose #meletop #viralvideos #safieyilias


0

🚚READY STOCK(CLEAR STOCK)
⌚️TISSOT ALL FUNCTION DAPAT JAM SHJπŸ’ΈRM140(πŸ†“Post) πŸ†•,LimiteD stock,, Quality puas hatiπŸ‘, Dapat macam dalam gambr. DELIVERY PROSES 2-3 DAY ONLY ---------------------------------------------------------------------------- how to order?
1️⃣SCREEN SHOOT/ SAVE THIS PICπŸ“Έ
2️⃣WHATSAPP THIS NUMBER
πŸ‘‰0148137472πŸ“±(www.wasap.my/60148137472) πŸ”˜ REFUND DI SEDIAKAN JIKA ADA APA-APA MASALAH DARI PIHAK KAMIπŸ”˜
#wasap #lawak #lawakmalaysia #budakbudakbarunakup #viralvideos #viral #ctdk #fattahamin #neelofa #fatzura #missfazura #salamisnin #malaysiaboleh #dontgiveup #schawal #nursajat #babycute #t #janganmarah #lara #sicomel #kasutmurah #jammurah #begmurah #bajumurah #kasutviral #baranglelakimurah #uqashasenrose #meletop #viralvideos #safieyilias


0

🚚READY STOCK
πŸ‘β€οΈADIDAS
STOCK LIMITE
STOCK LIMITED πŸ’Έ
wallet rm80
bag jerut rm80
clutch rm 70(πŸ†“Post)
πŸ†•,LimiteD stock,Copy original,Quality puas hatiπŸ‘, Dapat macam dalam gambr. DELIVERY PROSES 2-3 DAY ONLY
how to order?
1️⃣SCREEN SHOOT/ SAVE THIS PICπŸ“Έ
2️⃣WHATSAPP THIS NUMBER
πŸ‘‰0148137472πŸ“±(www.wasap.my/60148137472) πŸ”˜ REFUND DI SEDIAKAN JIKA ADA APA-APA MASALAH DARI PIHAK KAMIπŸ”˜
#wasap #lawak #lawakmalaysia #budakbudakbarunakup #viralvideos #viral #ctdk #fattahamin #neelofa #fatzura #missfazura #salamisnin #malaysiaboleh #dontgiveup #schawal #nursajat #babycute #t #janganmarah #lara #sicomel #kasutmurah #jammurah #begmurah #bajumurah #kasutviral #baranglelakimurah #uqashasenrose #meletop #viralvideos #safieyilias


1

Alhamdulillah Rezki tgh bulan ❀️ Thank You soo much kpd yg dah grab Promotion @nurperfume 😍😍😍 VICTORIA SECRET πŸ’‹


2

Danna grey Pilihan Hati sis ni πŸ˜€πŸ˜€
cantikk nye grey ni nak sanding pakai lens ni okiesss
kena sangat dengan makeupp
.
.
whatsaap 011-11900768
#dannagreylens
#contactlensgrey
#sayajualyabang
#uqashasenrose
#contactlensmurah


0

FIRST IN MALAYSIA, KOREA TECHNOLOGY !
.
New & Unique Whitening Essence In Powder & Serum Formulation. Kesan 5x ganda lebih effective. Ni lahh dia rupa C shine skincare. . No more common night cream or day cream yang melekit. Yang paling penting this one 100% bebas chemical ! C-booster tu adalah vitamin C in powder. Jenis serbuk tapi bila gosok dekat muka dia turn to cecair rasa sejukkk lepastu kulit kita serap. Memang fresh sangat ! Bila dah pakai memang jerawat, jeragat, whitehead, blackhead gone ! Patutla skin awek korea licin open pores pun tkde ! Powder lebih cepat resap untuk skin. Uols nak order whatsapp this number +60169505727 πŸ˜‡
.
#beautysecretshalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #cshinesoap #cshineserum #beautysecretshalicious #shalicioushq
#shaliciousbeautyfoundation #shaliciousfoundation #shaliciousindonesia #malaysia #indonesia #brunei #singapore #philippines #thailand #taiwan #hsc #hscmendoniaaaaa #fattzura #uqashasenrose - #regrann


0

πŸ’πŸ’PAKEJ KAWIN HARGA BUDGET +JIMAT + MURAHπŸ’πŸ’
(please share post nie untuk kawan-kawan yang lain ye)
.
semperna PROMOSI nie.... akak offer harga murah dan mampu milik untuk pengantin-pengantin akak.... dari pakej basic sampai la pakej penuh dan exclusive.... LIMITED BOOKING TAU.... SAPE CEPAT DIA DAPAT....
.
🌷🌷PACKAGE TUNANG mulai RM500.++ 🌷🌷PACKAGE SANDING mulai RM1000.++
🌷🌷PACKAGE BERTANDANG mulai RM1000.++ .
LIMITED BOOKING TAU.... SAPE CEPAT DIA DAPAT....
LIMITED BOOKING TAU.... SAPE CEPAT DIA DAPAT....
LIMITED BOOKING TAU.... SAPE CEPAT DIA DAPAT....
.
Yang nak TANYE detail atau BOOKING oleh Whatspp akak kat no niπŸ“©πŸ“žπŸ“žπŸ“ž
πŸ“žπŸ“žπŸ“ž+601112816254(Fina) Www.wasap.my/601112816254

#solemnization #wedding #photographer #officialnikon #NikonD3300#photographerwedding #photoshoot #outdoor #melayu #melaka #jurufotokahwin#pakejmurah #perkahwinanmelayu #bride#loveyou
#dressweddingmuslim #dresswedding #Muslim #sweetmemories #hsc #hscmendoniaaaaa #fattzura #uqashasenrose#klebang #ainsoftart #johor #femalephotographer #Korean#malaysia


0

setiap hari,tarikh, bulan dan tahun akan berpusing mengikut kitaranya...bagi kita semua itu tetap 1 memori yang akan dikenang selamanya.... oleh itu...di #empayarsuprisedeliverykelantan anda boleh membuat pilihan & tempahan untuk dijadikan surprise gift kepada mereka yang tersayang #dapatkanyangexclusive disini

WHATSAPP ORDER 01110896887
#empayarsuprisedeliverykelantan #birthday#anniversary#fathersday#mother'sday#teachersday#weddingday#bouquetchocolate #bouquetmuq #freshflowersbouquet #belonfoil #belon#kek #supriseplannerkotabahru #thisiskotabharu #thankyou #suprisedeliverykelantan#uqashasenrose

#popcorn #bouquet *exc delivery caj
#free wish kad


0

Alhamdulillah nampak dah kulit makin cerah lepas sebotol mixberry. In Shaa Allah kalau konsisten terus, mungkin tiba tiba kawan akan tuduh kita inject putih pulak. Hahaha padahal consume mixberry jerr.
.
KELEBIHAN SHALICIOUS BEAUTY SECRET :)
.
πŸ’“Kulit Nampak Lebih Muda Berseri
πŸ’“Mencerahkan Kulit Muka & Badan
πŸ’“Menghilangkan Masalah Jerawat
πŸ’“Menghilangkan Masalah Jeragat
πŸ’“Memberikan Kesan Glowing Pd Kulit
πŸ’“Menyekatakan Tona Kulit
πŸ’“Melambatkan Proses Penuaan
πŸ’“Menghilangkan Kedutan & Garis Halus
πŸ’“Merawat Lingkaran Gelap Bwh Mata
πŸ’“Merawat Masalah Eye Bag
πŸ’“Memberi Keanjalan Pada Kulit
πŸ’“Mengecilkan liang2 Pori Muka
πŸ’“Memberikan Kesan 'ENERGY BOOSTER'
πŸ’“Menghalang Pigmentasi Kulit.
.
Whatsapp 019 670 9920 nowww to order ❀️
. ☺️
Atau terus klik link di bio
.
#beautysecretshalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #cshinesoap #cshineserum #beautysecretshalicious #shalicioushq
#shaliciousbeautyfoundation #shaliciousfoundation #shaliciousindonesia #malaysia #indonesia #brunei #singapore #philippines #thailand #taiwan #hsc #hscmendoniaaaaa #fattzura #uqashasenrose


0

Dengan berkat kesabaran, istiqomah dan rajin. Alhamdulillah kulit makin glowing dengan Beauty Secret.
.
Kalau dulu nak make up pun rasa macam serba tak kena la muka ni. Dah pakai concealer banyak, dah pakai foundation tebal pun still tak dapat cover kulit kusam betul2. Tapi sekarang skin dah elok, makin glowing, nak keluar rumah pakai sunblock je dah yakinn. Hihi
.
KELEBIHAN SHALICIOUS BEAUTY SECRET :)
.
πŸ’“Kulit Nampak Lebih Muda Berseri
πŸ’“Mencerahkan Kulit Muka & Badan
πŸ’“Menghilangkan Masalah Jerawat
πŸ’“Menghilangkan Masalah Jeragat
πŸ’“Memberikan Kesan Glowing Pd Kulit
πŸ’“Menyekatakan Tona Kulit
πŸ’“Melambatkan Proses Penuaan
πŸ’“Menghilangkan Kedutan & Garis Halus
πŸ’“Merawat Lingkaran Gelap Bwh Mata
πŸ’“Merawat Masalah Eye Bag
πŸ’“Memberi Keanjalan Pada Kulit
πŸ’“Mengecilkan liang2 Pori Muka
πŸ’“Memberikan Kesan 'ENERGY BOOSTER'
πŸ’“Menghalang Pigmentasi Kulit.
.
Whatsapp 019 670 9920 nowww to order ❀️
. ☺️
Atau terus klik link di bio
.
#beautysecretshalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #cshinesoap #cshineserum #beautysecretshalicious #shalicioushq
#shaliciousbeautyfoundation #shaliciousfoundation #shaliciousindonesia #malaysia #indonesia #brunei #singapore #philippines #thailand #taiwan #hsc #hscmendoniaaaaa #fattzura #uqashasenrose


0

Hanya consume supplement #beautysecretshalicious #mixberryshalicious & gunakan #cshineskincare secara KONSISTEN ni sahaja korang boleh atasi masalah parut jerawat tau!! Memang terbukti berkesan boleh merawat dalaman & luaran. Masih rasa ragu2 ke? Bertindaklah dari awal sebelum terlambat uolss 😘.
.
.
.
Setiap pembelian stock dari #shalicioushq akn dpt FREE GIFT Uolls🎁
Cepat dapatkan sekarang! Stok sangat lah TERHAD! Siapa CEPAT DIA DAPAT!🌸
🚚 FREE POSTAGE SM @ SS / Singapore Rm70 / Indonesia Rm40..
πŸ“²Korang yang nak order boleh terus whatsapp +6013-3172862 πŸ˜‡ .

#feedbackshaliciouscshineembs #neesbuddies #beautysecretshalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #cshinesoap #cshineserum #beautysecretshalicious #shalicioushq #originalπŸ’―
#shaliciousbeautyfoundation #shaliciousfoundation #shaliciousindonesia #malaysia #indonesia #brunei #singapore #philippines #thailand #taiwan #hsc #hscmendoniaaaaa #fattzura #uqashasenrose #codbangi #codukm #codhentiankajang🚘


0

Hanya consume supplement #beautysecretshalicious #mixberryshalicious #gloweeoat & gunakan #cshineskincare secara KONSISTEN ni sahaja korang boleh atasi masalah parut jerawat tau!! Memang terbukti berkesan boleh merawat dalaman & luaran. Masih rasa ragu2 ke? Bertindaklah dari awal sebelum terlambat uolss 😘.
.
.
.
Setiap pembelian stock dari #shalicioushq akn dpt FREE GIFT Uolls🎁
Cepat dapatkan sekarang! Stok sangat lah TERHAD! Siapa CEPAT DIA DAPAT!🌸
🚚 FREE POSTAGE SM @ SS / Singapore Rm70 / Indonesia Rm40..
πŸ“²Korang yang nak order boleh terus whatsapp +6013-3172862 πŸ˜‡ .

#feedbackshaliciouscshineembs #neesbuddies #beautysecretshalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #cshinesoap #cshineserum #beautysecretshalicious #shalicioushq #originalπŸ’―
#shaliciousbeautyfoundation #shaliciousfoundation #shaliciousindonesia #malaysia #indonesia #brunei #singapore #philippines #thailand #taiwan #hsc #hscmendoniaaaaa #fattzura #uqashasenrose #codbangi #codukm #codhentiankajang🚘


0

Saleha blouse

2pcs RM50
4pcs RM100

Postage :
RM8 - SEM
RM12 - SABAH & SARAWAK

Material : Moss crepe

Measurement :
Bahu 16.5"
Dada 39"
Lengan 18"
Labuh lengan 21"
Labuh baju (depan 25" , belakang 28")
.
WHATSAPP KE 019 972 2396
.
#bazarpaknil #monalisa #tiadaarahjodohkita #redvelvet #dramatv3 #neelofa #neelofahijab #lofa #fattzura #fabalous #dramaqueen #zahirtakterucap #cintafatamorgana #dungun #cakesdungun #uitmdungun #uitmsegamat #uitmchendering #uitmbukitbesi #uitmterengganu #uitmjohor #cintatiadaganti #zahirahmacwilson #syafiqkyle #haelhusaini #haram #dayangnurfaizah #fifaworldcup2018 #mirafilzah #uqashasenrose


0

Saleha blouse

2pcs RM50
4pcs RM100

Postage :
RM8 - SEM
RM12 - SABAH & SARAWAK

Material : Moss crepe

Measurement :
Bahu 16.5"
Dada 39"
Lengan 18"
Labuh lengan 21"
Labuh baju (depan 25" , belakang 28")
.
WHATSAPP KE 019 972 2396
.
#bazarpaknil #monalisa #tiadaarahjodohkita #redvelvet #dramatv3 #neelofa #neelofahijab #lofa #fattzura #fabalous #dramaqueen #zahirtakterucap #cintafatamorgana #dungun #cakesdungun #uitmdungun #uitmsegamat #uitmchendering #uitmbukitbesi #uitmterengganu #uitmjohor #cintatiadaganti #zahirahmacwilson #syafiqkyle #haelhusaini #haram #dayangnurfaizah #fifaworldcup2018 #mirafilzah #uqashasenrose


0

Saleha blouse

2pcs RM50
4pcs RM100

Postage :
RM8 - SEM
RM12 - SABAH & SARAWAK

Material : Moss crepe

Measurement :
Bahu 16.5"
Dada 39"
Lengan 18"
Labuh lengan 21"
Labuh baju (depan 25" , belakang 28")
.
WHATSAPP KE 019 972 2396
.
#bazarpaknil #monalisa #tiadaarahjodohkita #redvelvet #dramatv3 #neelofa #neelofahijab #lofa #fattzura #fabalous #dramaqueen #zahirtakterucap #cintafatamorgana #dungun #cakesdungun #uitmdungun #uitmsegamat #uitmchendering #uitmbukitbesi #uitmterengganu #uitmjohor #cintatiadaganti #zahirahmacwilson #syafiqkyle #haelhusaini #haram #dayangnurfaizah #fifaworldcup2018 #mirafilzah #uqashasenrose


0

Saleha blouse

2pcs RM50
4pcs RM100

Postage :
RM8 - SEM
RM12 - SABAH & SARAWAK

Material : Moss crepe

Measurement :
Bahu 16.5"
Dada 39"
Lengan 18"
Labuh lengan 21"
Labuh baju (depan 25" , belakang 28")
.
WHATSAPP KE 019 972 2396
.
#bazarpaknil #monalisa #tiadaarahjodohkita #redvelvet #dramatv3 #neelofa #neelofahijab #lofa #fattzura #fabalous #dramaqueen #zahirtakterucap #cintafatamorgana #dungun #cakesdungun #uitmdungun #uitmsegamat #uitmchendering #uitmbukitbesi #uitmterengganu #uitmjohor #cintatiadaganti #zahirahmacwilson #syafiqkyle #haelhusaini #haram #dayangnurfaizah #fifaworldcup2018 #mirafilzah #uqashasenrose


0

SKIN DAH PULIH HANYA PAKAI CSHINE SKINCARE!!!BEBAS BAHAN TERLARANG MUKA TAKKAN ROSAK ABIKAT MERKURI MERBAHAYA.
.
.
Sis faham korang pasti dah GIVE UP sebab dah banyak produk yang korang cuba tapi masih jugak tak bagi kesan pada kulit muka korang. Korang jangan risau #cshineskincare ni sesuai untuk SEMUA jenis masalah kulit! 😊 Yang penting korang kena rajin, konsisten dan sabar ye. Ni pakai tak smpai 5 hari dah give up. Hmm produk yang ade bahan kimia je pakai harini, esok dah putih πŸ˜ͺ
.
Produk kecantikan CSHINE SKINCARE ni produk yang LULUS KKM!! 100% FREE CHEMICAL ☺️ 3 items in one set. Ada soap, serum and booster! πŸ™… no more cream melekit dekat muka. Sape kata tak pakai cream tak boleh putih flawless tanpa cela. Ramai dah berjaya tauu. Tak caya boleh tengok feedback2 yang dah di upload. Kalau ragu-ragu jugak boleh beli nanti sis akan guide korang smpai dapat skin yang uolls inginkan ☺️
.
Jom cantik dengan produk yang selamat 😍 jangan lepaskan peluang untuk dapatkan harga diskaun ya. Untuk order boleh whatsapp +6012-9619185 .
#beautysecretshalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #cshinesoap #cshineserum #beautysecretshalicious #shalicioushq
#shaliciousbeautyfoundation #shaliciousfoundation #shaliciousindonesia #malaysia #indonesia #brunei #singapore #philippines #thailand #taiwan #hsc #hscmendoniaaaaa #fattzura #uqashasenrose - #regrann


0

CRUSH COSMETIC BY WAWΓ€ ZΓ‚INAL
.
βœ…Formulated in Korea
βœ…Ringan dipakai & tahan lama
βœ…Tidak mengeringkan bibir
βœ…Mengandungi Vitamin E, Shea Butter & Argan Oil
βœ…HALAL & GMP CERTIFIED
✨Harga Jualan: Cuma RM45.00 sahaja untuk 5ML

#sayajual
#lipmatte
#lipstik
#wawazainal
#aerilzafrel
#crushcosmetic
#crushlipmatte
#nelydiasenrose
#uqashasenrose
#rozitachewan
#noradanish
#fazura
#ctdk
#errafazira
#neelofa
#fashasandha
#lisasurihani
#elfiraloy
#haniszalikha
#bazarpaknil
#bazaarpaknil
#selangor
#kelantan
#johor
#lipmatteviral
#sayajuallipmatte
#pulaupinang
#negerisembilan
#sabah
#crushlipmatteviral


2

HANYA PAKAI CSHINE SKINCARE,MUKA BERKARAT SEMAKIN PULIH
.
.
Sis faham korang pasti dah GIVE UP sebab dah banyak produk yang korang cuba tapi masih jugak tak bagi kesan pada kulit muka korang. Korang jangan risau #cshineskincare ni sesuai untuk SEMUA jenis masalah kulit! 😊 Yang penting korang kena rajin, konsisten dan sabar ye. Ni pakai tak smpai 5 hari dah give up. Hmm produk yang ade bahan kimia je pakai harini, esok dah putih πŸ˜ͺ
.
Produk kecantikan CSHINE SKINCARE ni produk yang LULUS KKM!! 100% FREE CHEMICAL ☺️ 3 items in one set. Ada soap, serum and booster! πŸ™… no more cream melekit dekat muka. Sape kata tak pakai cream tak boleh putih flawless tanpa cela. Ramai dah berjaya tauu. Tak caya boleh tengok feedback2 yang dah di upload. Kalau ragu-ragu jugak boleh beli nanti sis akan guide korang smpai dapat skin yang uolls inginkan ☺️
.
Jom cantik dengan produk yang selamat 😍 jangan lepaskan peluang untuk dapatkan harga diskaun ya. Untuk order boleh whatsapp +6012-9619185 πŸ˜‡
.
#beautysecretshalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #cshinesoap #cshineserum #beautysecretshalicious #shalicioushq
#shaliciousbeautyfoundation #shaliciousfoundation #shaliciousindonesia #malaysia #indonesia #brunei #singapore #philippines #thailand #taiwan #hsc #hscmendoniaaaaa #fattzura #uqashasenrose - #regrann


0

Perghh cun melecun lawaa giler kulit 😍 . Make up pon smooth je 😱 ehh awknye apa rahsia ?
.

Takde rahsia rahsia la awak . Just sapukan #shaliciousfoundation je ni haa 😘 Foundation yang paling paham jiwa πŸ’• dia punya glowing tak menyerah kalah tau . Ko pakai pagi pagi malam pon dia memang maintain jer ! Lepas tu dia tak heavy ! Walaupun nama dia foundation tapi tekstur dia sangat light πŸ‘
.

Dia jugak bukan setakat cover parasit kat muka tapi jugak ada Apple Stem Cell 🍏🍎 yang boleh membantu merawat kulit πŸ€—
.

Berminat nak order ? Boleh Whatapps sis 0198403071πŸ’‹ . .

#foundationshalicious #foundationtrialpack #foundationshaliciousmurah #beautysecretshalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #cshinesoap #cshineserum #beautysecretshalicious #shalicioushq
#shaliciousbeautyfoundation #shaliciousfoundation #shaliciousindonesia #malaysia #indonesia #brunei #singapore #philippines #thailand #taiwan #hsc #hscmendoniaaaaa #fattzura #uqashasenrose #trustedseller #like4like #jomcantik #sayajualonline #sayajualmurah


0

RAHSIA GADIS INI TERBONGKAR!! PATUT LA MAKIN HARI MAKIN LAWA, MAKAN SUPPLEMENT MIXBERRY !!..
.
.
NAK PUTIH SELURUH TUBUH ?? .
PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN PON ??
.
SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TP DIRI SENDIRI SKIN KUSAM BERKARAT ??
.
Dahhh jangan risau ! Meh sini kami bantu. Dah beribu orang beli & repeat order bertubi-tubi. Sebab tu shalicious di pasaran 3 tahun & makin banyak permintaan πŸ‘πŸ»
.
Whatsapp 0177947824 nowww to order ❀️ .
#beautysecretshalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #cshinesoap #cshineserum #beautysecretshalicious #shalicioushq
#shaliciousbeautyfoundation #shaliciousfoundation #shaliciousindonesia #malaysia #indonesia #brunei #singapore #philippines #thailand #taiwan #hsc #hscmendoniaaaaa #fattzura #uqashasenrose


0

RAHSIA GADIS INI TERBONGKAR!! PATUT LA MAKIN HARI MAKIN LAWA, MAKAN SUPPLEMENT MIXBERRY !!..
.
.
NAK PUTIH SELURUH TUBUH ?? .
PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN PON ??
.
SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TP DIRI SENDIRI SKIN KUSAM BERKARAT ??
.
Dahhh jangan risau ! Meh sini kami bantu. Dah beribu orang beli & repeat order bertubi-tubi. Sebab tu shalicioushq di pasaran 3 tahun & makin banyak permintaan πŸ‘
.
Tunggu apa lagi? Jom order sekarang!!!!
πŸ“² PM atau Wsapp 013-671345
πŸ“² ATAU klik link di Bio Instagram @nsbeauty.stores
πŸ“² ATAU klik link dibawahπŸ”œ
http://Wasap.my/60136751345
.
#beautysecretshalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #cshinesoap #cshineserum #beautysecretshalicious #shalicioushq
#shaliciousbeautyfoundation #shaliciousfoundation #shaliciousindonesia #malaysia #indonesia #brunei #singapore #philippines #thailand #taiwan #hsc #hscmendoniaaaaa #fattzura #uqashasenrose


0

RAHSIA GADIS INI TERBONGKAR!! PATUT LA MAKIN HARI MAKIN LAWA, MAKAN SUPPLEMENT MIXBERRY !!..
.
.
NAK PUTIH SELURUH TUBUH ?? .
PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN PON ??
.
SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TP DIRI SENDIRI SKIN KUSAM BERKARAT ??
.
Dahhh jangan risau ! Meh sini kami bantu. Dah beribu orang beli & repeat order bertubi-tubi. Sebab tu shalicioushq di pasaran 3 tahun & makin banyak permintaan πŸ‘
.
Tunggu apa lagi? Jom order sekarang!!!!
πŸ“² PM atau Wsapp 013-671345
πŸ“² ATAU klik link di Bio Instagram @nsbeauty.stores
πŸ“² ATAU klik link dibawahπŸ”œ
http://Wasap.my/60136751345
.
#beautysecretshalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #cshinesoap #cshineserum #beautysecretshalicious #shalicioushq
#shaliciousbeautyfoundation #shaliciousfoundation #shaliciousindonesia #malaysia #indonesia #brunei #singapore #philippines #thailand #taiwan #hsc #hscmendoniaaaaa #fattzura #uqashasenrose


0

🚚READY STOCK(CLEAR STOCK)
⌚️FOSSIL AAA sekali tin fossilπŸ’ΈRM100(πŸ†“Post) πŸ†•,LimiteD stock,, Quality puas hatiπŸ‘, Dapat macam dalam gambr. DELIVERY PROSES 2-3 DAY ONLY ---------------------------------------------------------------------------- how to order?
1️⃣SCREEN SHOOT/ SAVE THIS PICπŸ“Έ
2️⃣WHATSAPP THIS NUMBER
πŸ‘‰0148137472πŸ“±(www.wasap.my/60148137472) πŸ”˜ REFUND DI SEDIAKAN JIKA ADA APA-APA MASALAH DARI PIHAK KAMIπŸ”˜

#wasap #lawak #lawakmalaysia #budakbudakbarunakup #viralvideos #viral #ctdk #fattahamin #neelofa #fatzura #missfazura #salamisnin #malaysiaboleh #dontgiveup #schawal #nursajat #babycute #t #janganmarah #lara #sicomel #kasutmurah #jammurah #begmurah #bajumurah #kasutviral #baranglelakimurah #uqashasenrose #meletop #viralvideos #safieyilias


0

🚚READY STOCK(CLEAR STOCK)
⌚️hublot DAPAT JAM SHJπŸ’ΈRM140(πŸ†“Post) πŸ†•,LimiteD stock,, Quality puas hatiπŸ‘, Dapat macam dalam gambr. DELIVERY PROSES 2-3 DAY ONLY ---------------------------------------------------------------------------- how to order?
1️⃣SCREEN SHOOT/ SAVE THIS PICπŸ“Έ
2️⃣WHATSAPP THIS NUMBER
πŸ‘‰0148137472πŸ“±(www.wasap.my/60148137472) πŸ”˜ REFUND DI SEDIAKAN JIKA ADA APA-APA MASALAH DARI PIHAK KAMIπŸ”˜
#wasap #lawak #lawakmalaysia #budakbudakbarunakup #viralvideos #viral #ctdk #fattahamin #neelofa #fatzura #missfazura #salamisnin #malaysiaboleh #dontgiveup #schawal #nursajat #babycute #t #janganmarah #lara #sicomel #kasutmurah #jammurah #begmurah #bajumurah #kasutviral #baranglelakimurah #uqashasenrose #meletop #viralvideos #safieyilias


0

🚚READY STOCK
πŸ‘β€οΈgucci backpack floral aplique
STOCK LIMITE
STOCK LIMITED πŸ’ΈRM220(πŸ†“Post)
πŸ†•,LimiteD stock,Copy original,Quality puas hatiπŸ‘, Dapat macam dalam gambr. DELIVERY PROSES 2-3 DAY ONLY
how to order?
1️⃣SCREEN SHOOT/ SAVE THIS PICπŸ“Έ
2️⃣WHATSAPP THIS NUMBER
πŸ‘‰0148137472πŸ“±(www.wasap.my/60148137472) πŸ”˜ REFUND DI SEDIAKAN JIKA ADA APA-APA MASALAH DARI PIHAK KAMIπŸ”˜

#wasap #lawak #lawakmalaysia #budakbudakbarunakup #viralvideos #viral #ctdk #fattahamin #neelofa #fatzura #missfazura #salamisnin #malaysiaboleh #dontgiveup #schawal #nursajat #babycute #t #janganmarah #lara #sicomel #kasutmurah #jammurah #begmurah #bajumurah #kasutviral #baranglelakimurah #uqashasenrose #meletop #viralvideos #safieyilias


1