#visitmalaysia

Instagram photos and videos

#visitmalaysia#malaysia#trustedsaller#travel#Clubbing#nightclublife#urbanclubbing#urbanlifestyle#Club#ClubPhotography#igmalaysia#klnightlife#vipRoomKLFirstClassFriday#crazynight#funnightout#hangout#girlswannahavefun#girlsnightout#itsweekendbaby#drink#changkat#ladiesnight#party#nightlifekl#hangoutnight

Hashtags #visitmalaysia for Instagram

We had dinner at "The Cliff" restaurant at Cenang Beach. The food was great and the best was the view from the terrrace, a prime spot to watch the sun go down, while so many people are still enjoying the water activities, such as flying with a parachute, jets skiing or canoeing. Couldn't be any better...
.
.
.
.
.
.
.
.
#sunset #pantaicenang #bestsunset
#beachvibes #thecliff #cenangbeach
#parachute #jetskiing #watersports
#langkawi #langkawiisland #malaysia
#malaysia๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ #malaysiatrulyasia #beautifulmalaysia
#visitmalaysia #visitlangkawi #langkawimoment
#travelho #photooftheday #travelbug
#wild_away #seetheworld #worldtravelpics
#travelbloggeres #besttravelocations #beautifuldestinationsย 
#instapassport #travellersbytrade #topdailytravel


0

.
Persiaran Perdana
#vsco #putrajaya #visitmalaysia #malaysia


0

.
Istana Negara Malaysia
#vsco #istananegaramalaysia #visitmalaysia #malaysia


0

. Masjid Putra, Putrajaya, Malaysia
#vsco #putrajaya #visitmalaysia #malaysia


0

SLOW down! Vehicles up ahead & a smiling cat ๐Ÿ˜ธ ๐ŸŒ www.ridemalaysia.com.my

Enquiries on Motorcycle Tour and Rentals please email us at Tours@ridemalaysia.com.my
Check us out on TripAdvisor and our Facebook page for updated news and highlights.

#malaysianmotorcyclegetaways #motocycleparadise #motorcycle #motoexplorer #trip #journey #fun #travel #goodtimes #gopro #GoExplore #GoWander #GoAsean #VisitMalaysia #Tripadvisor #kawasaki #yamaha #suzuki #honda #ktm #triumphmotorcycle #aprilia #bmwmotorrad #harleydavidson #ducati #TurnYourMilesIntoSmiles #malaysianmotorcyclegetaways

Travel Agent Licence no (KPL/LN 4898)


0

Masjid Putra
6 Zulkaedah 1439
.
.
.
#bluehour #landscape #gila_shoot
#mosque #slowshutter #visitmalaysia


0

Sejak tahun 1971, Genting Highlands tetap menjadi satu-satunya perjudian legal di Malaysia - mini Vegas-nya sendiri di puncak gunung.ย Meskipun kasino adalah pusat dari Genting Highlands, sebuah taman hiburan menyediakan wahana dan kegiatan yang menyenangkan untuk orang dewasa dan anak-anak, sementara SkyAvenue dan First World Plaza adalah kompleks perbelanjaan yang penuh warna dengan restoran, hiburan dan outlet butik.

#malaysia
#exploremalaysia
#happyholidays
#visitmalaysia
#trullyasia
#exploremalaysia๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ


0

Exploring Kuala Lumpur with MRT...
Location: Merdeka Station (Stadium Negara Exit)
Our beautifully embedded (Rukun Negara) National Principles of Malaysia, surrounding the walls of the MRT station.
~~~~~โ€ข~~~~~โ€ข~~~~~
-Robbie Chua (Me, Myself & I)


3

Deligates frm Ministry of Education, Saudi Arabia. Prog. organize by SSTC Vision Sdn Bhd#education#educationmalaysia#visitmalaysia


0

Do you remember โ€˜Mikanโ€™ from โ€˜JKK season 2โ€™? Our beloved Mikan now is Miss Universe Japan 2018... Ms @yuumi_kato will be at Japan Expo Malaysia 2018 on Friday 27th July, 2018 at Pavilion KL!
--------------------------------------
๐Ÿ‡ฏ๐Ÿ‡ตJAPAN EXPO MALAYSIA 2018 ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
THE BIGGEST ALL JAPAN EVENT IN KUALA LUMPUR
ใ‚ฏใ‚ขใƒฉใƒซใƒณใƒ—ใƒผใƒซใงๆœ€ๅคง็ดšใฎใ‚ชใƒผใƒซใ‚ธใƒฃใƒ‘ใƒณใ‚คใƒ™ใƒณใƒˆใ€็ฌฌ2ๅ›žใ‚ธใƒฃใƒ‘ใƒณใ‚จใ‚ญใ‚นใƒใƒžใƒฌใƒผใ‚ทใ‚ข2018้–‹ๅ‚ฌๆฑบๅฎš!! ๐Ÿ—“๏ธDate: Fri 27th- Sun 29th July 2018 โฐ 10.00 am - 21.00 pm.
๐Ÿ“Venue: Pavilion Kuala Lumpur
้–‹ๅ‚ฌๆ—ฅ๏ผš 2018ๅนด7ๆœˆ27ๆ—ฅ๏ผˆ้‡‘๏ผ‰๏ฝž29๏ผˆๆ—ฅ๏ผ‰
ไผšๅ ด๏ผšPavilion Kuala Lumpur
(ๅฑ‹ๅค–ใ‚นใƒšใƒผใ‚น๏ผ†ๅฑ‹ๅ†…ใ‚นใƒšใƒผใ‚น๏ผ‰
๐ŸขOrganized by G-Yu Creative
ไธปๅ‚ฌ๏ผšใ‚ธใƒผใƒฆใƒผใ‚ฏใƒชใ‚จใ‚คใƒ†ใ‚ฃใƒด ๐Ÿ—ฃ๏ธFor More Information ( ่ฉณ็ดฐใฏใ“ใกใ‚‰)
๐Ÿ”ป ๐Ÿ”ป ๐Ÿ”ป
www.japanexpomalaysia.com
www.gyucreative.com
Facebook๏ผšhttps://www.facebook.com/japanmalaysiaa
#Japanexpomalaysia2018 #gyucreative
#alljapanevent #pavilion #kualalumpur #japan #japanexpo #visitmalaysia #cuticutimalaysia #dekatje #aboutkl #yuumikato #missuniverse2018 #tourismmalaysia


0

Selamat malam dearโค๏ธ
.
jom kita tengok2 produk anti ageing ni!!
Set anti ageing yg paling hot๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
So utk anda yg ada masalah kulit and mula alami penuaan mmg sgt2 sesuai la guna set timewise miracle ni๐Ÿ˜
Boleh guna basic atau full set๐Ÿ˜„
Basic tu bukan trial pek tau tapi basic tu utk set permulaan ada cleanser n moisturiser๐Ÿ˜๐Ÿ˜ana lebih suka suggest basic utk permulaan so bila dh sesuai bru la upgrade ke full set!dun worry dear๐Ÿ˜mary kay ada warranty 90 hari produk!nak tau macam mana?jom ws ana๐Ÿ˜˜ .
UNTUK SIAPA MIRACLE TIMEWISE SET NI?
.
๐Ÿ˜- khusus untuk kulit nampak lebih muda๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
1. TimeWise 3-In-1 Cleanser
.
๐Ÿ’˜Produk antipenuaan dengan tiga fungsi penting dalam satu produk iaitu membersih, mengelupas dan menyegarkan .
2. TimeWise Age-Fighting Moisturizer
.
๐Ÿ’˜penghidratan 10 jam dengan kompleks berpatena untuk proses pembaharuan kulit secara semula jadi, tampilkan kulit yang lebih pejal
.
3. TimeWise Day Solution Sunscreen Broad Spectrum SPF 35
.
๐Ÿ’˜. Produk yang inovatif ini boleh cegah kejadian garis-garis dan penyahwarnaan sebelum waktunya (ahaks) dengan halang kerosakan kulit disebabkan sinar UVA/UVB.
.
4. TimeWise Night Solution
.
๐Ÿ’˜ vitamin terkapsul dan antioksidan tergabung dengan peptida penggalak kolagen untuk bantu pudarkan garis-garis dalam dan kedutan. ๐Ÿ˜
.
Jom dapatkan free consultation dgn ana!
Free sampel!
Ws ana 0175010563๐Ÿ’˜
.
#marykay #marykayproducts #marykaymalaysia #marykaykl #marykaypetaling #marykayskincare #marykaycosmetics #topglobalproduct #malaysia #visitmalaysia2020 #naturalbeauty #mirafilzah #helizahelmi #emmamaembong #yusufiskandar #laralana #enterpreneur #beautyconsultant #2018 #jimathebat #terlajakjimat #visitmalaysia #kualalumpur #dermatologist #nabilarazali #aesthetic #marykaydamansara #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat


0

Follow us @malaysiatravelresorts for more.. Pangkor Laut Resort Water Villas, Perak, Malaysia
Discover Pangkor Laut Resort, the private island declared a paradise by the late Pavarotti and previously voted 'Number One in the World' by Condรฉ Nast Traveller.
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
๐Ÿ‘‰๐Ÿ”ฅFollow @malaysiatravelresorts for more amazing hidden places in Malaysia.๐Ÿ”ฅ
๐Ÿ‘‰@malaysiatravelresorts๐Ÿ‘ˆ
๐Ÿ‘‰@malaysiatravelresorts๐Ÿ‘ˆ
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
.
.
.
.

photo credit @jeremyteo83

#pangkor #lumut #pangkorisland #pangkorlautresort #pulaupangkor #pangkortrip #pangkorlaut #perak #visitmalaysia #kualalumpur #selangor #petalingjaya #damansara #malaysia #cyberjaya #putrajaya
#exploremalaysia #igersmy #cuticutimalaysia #malaysiatrulyasia #travelmalaysia #malaysiatravel #malaysiatour #malaysiatourism #malaysianig #malaysiatrip #backpackermalaysia #subang #subangjaya


46

Ahlul Kahf - The Cave Of The Seven Sleepers
.
๐Ÿ“ท Amman, Jordan ๐Ÿ‡ฏ๐Ÿ‡ด .
Feel free to check out our website (Link in bio) for Jordan and Palestine : Islamic & Cultural Tour


3

{Day 3, 15/5/18} Chew Jetty, a traditional floating village on wooden stilts above the water. Interesting for us younger generation who have never seen a #kelong or #sampan boat before! | Malaysia Mega-fun May 2018 | #clanjetty #chewjetty #tanjetty #georgetownpenang #travelthroughtheworld #visitmalaysia #exploremalaysia #malaysiatravel #travelmalaysia #travel #malaysia #penang #visitpenang #explorepenang #sea #jetty #floatingvillage #boat #chineseculture #chinese #culture #chinesesettlement


2

When I'm old, I'll spend the rest of my days in here. Sitting in the balcony, watching sunset in my silk robe, reminiscing the night I was dancing under the moonlight with my lover. Oh, and with Carla Bruni's songs playing in the background. Kthxbye. Also, this is why you *HAVE TO* iron your clothes. Don't be like lazy Betsey ๐Ÿ™…๐Ÿ™…


1

Dari Ibnu Abbas r.a :ย Rasulullah saw merangkul saya (Ibnu Abbas) dan mendoakan, โ€œYa Allah, ajarkanlah kepadanya al-kitab (kitab Al-Quran).โ€


4

Sweet Malacca ... ๐ŸฆŽ #unesco


2

" SKUAD PEMUSNAH AKAR JERAWAT "

Diantara buahan yang membantu menghapus jerawat.

Buah delima
- Memperbaiki sel kulit dari dalam
- Agent penghancur akar punca JERAWAT
- Mengatasi kulit kering & kulit berminyak
- Melambatkan proses penuaan
- Agen pencegah kerosakan kulitvyang terjadi kerana radikal bebas

SERBUK JUS EPAL
-Mempunyai antioksidan yang tinggi
-Melindungi sel2 radikal, atom reaktif yang menyumbang kepada kerosakan dalam badan
-Memperlambatkan penuaan sel
-Menghalang pertumbuhan sel kanser

PUREWAY C
-Mengandungi vitamin C
-Lebih cepat diserap ke dalam saluran darah
-Mencerahkan kulit
-Menghilangkan bintik bintik hitam
-Menghilangkan kekusaman

LACTOFERRIN
-merangsang system imun dalam badan
-membantu menghilangkan jerawat dan parut
-mencegah kulit rosak
-mengurangkan aktiviti jerawat

Menyedari Kehebatan & Kebaikan buahan2 ini, Pihak Saintis telah merumuskan khas 1 produk yang 100% menggunakan inggredien semulajadi dalam menghapus Jerawat Serta mencantikkan kulit. Acne Care dirumus khas dari inggredien yang telah di rumus secara turun temurun dalam menghapuskan jerawat.
.
#acnecare
.
#igshop #igmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #jual #trustedsaller #visitmalaysia #jerawat #kesanjerawat #kulitsehat #kulitputih #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang #masalahjerawat #produk #produkkecantikan #trustedsaller


0

'Langit Tidak Perlu Menjelaskan Dirinya Tinggi dan Laut Tidak Harus Berkata Dia Dalam... Apa Yang Pantas diSombongkan? ================================ #malaysian #malaysiatrip #malaysia #trip #twintowers #petronas #travelling #visitmalaysia #visiting #trip #likesforlikes #like4like #like4follow #likeforfollow #likeme


2

๐ŸŒนKEBAIKAN ACNE CARE๐ŸŒน ๐Ÿ˜ Menghapuskan jerawat
๐Ÿ˜ Menghilangkan parut di muka & badan
๐Ÿ˜ Mengurangkan minyak pada kulit muka
๐Ÿ˜ Mencerahkan kulit muka dan seluruh badan
๐Ÿ˜ Kulit lebih glowy dan berseri
๐Ÿ˜ Membantu menegangkan kulit
๐Ÿ˜ Merawat kulit kusam
๐Ÿ˜ Merawat tona kulit tidak sekata
๐Ÿ˜ Mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru
๐Ÿ˜ Melembapkan kulit
๐Ÿ˜ Merawat jeragat dan menghilangkan sel kulit mati
๐Ÿ˜ Mengurangkan eczema
.
.
whatsapp 'acne' ke +6012 3394234
.
#acnecare #acnecarecandy
#jerawat #penghapusjerawat #penawarjerawat #berkesan #candy #delima #kulitlicin #bebasjerawat #bebasminyak #mukaberminyak #igshop #igmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #jual #trustedsaller #visitmalaysia #kesanjerawat #kulitsehat #kulitputih #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang #sabah #produk #produkkecantikan #terlajaklaris #sarawak


0

๐ŸŒนKEBAIKAN ACNE CARE๐ŸŒน ๐Ÿ˜ Menghapuskan jerawat
๐Ÿ˜ Menghilangkan parut di muka & badan
๐Ÿ˜ Mengurangkan minyak pada kulit muka
๐Ÿ˜ Mencerahkan kulit muka dan seluruh badan
๐Ÿ˜ Kulit lebih glowy dan berseri
๐Ÿ˜ Membantu menegangkan kulit
๐Ÿ˜ Merawat kulit kusam
๐Ÿ˜ Merawat tona kulit tidak sekata
๐Ÿ˜ Mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru
๐Ÿ˜ Melembapkan kulit
๐Ÿ˜ Merawat jeragat dan menghilangkan sel kulit mati
๐Ÿ˜ Mengurangkan eczema
.
.
whatsapp 'acne' ke +6012 3394234
.
#acnecare #acnecarecandy
#jerawat #penghapusjerawat #penawarjerawat #berkesan #candy #delima #kulitlicin #bebasjerawat #bebasminyak #mukaberminyak #igshop #igmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #jual #trustedsaller #visitmalaysia #kesanjerawat #kulitsehat #kulitputih #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang #sabah #produk #produkkecantikan #terlajaklaris #sarawak


0

GUNA MEKUP MEMANG AKAN MENUTUP SEMUA JERAWAT JERAGAT YANG ADA KAT WAJAH, TAPI BILA MEKUP DAH HILANG APA JADI KAT WAJAH??.
.
KEBAIKKAN ACNE CARE
๐Ÿ‘‰ Menghapuskan pelbagai jenis jerawat
๐Ÿ‘‰ Anti penuaan
๐Ÿ‘‰ Merawat masalah kulit kering
๐Ÿ‘‰ Merawat masalah kulit berminyak
.
.
Tablet kunyahan ini menjanjikan kesan yang terbaik untuk mencerahkan kulit seluruh badan disamping membantu merawat jerawat !
Dengan menggunakan advance formula dan bahan bahan semulajadi, Acne care membantu mengekalkan kesihatan tubuh badan.
Dah jangan risau,Acne carekan ada untuk kembalikan seri muka tu, cerahkan & pudarkanparut, kecutkan jerawat ๐Ÿ˜
.
.
whatsapp 'acne' ke +6012 3394234
.
#acnecare #acnecarecandy
#jerawat #penghapusjerawat #penawarjerawat #berkesan #candy #delima #kulitlicin #bebasjerawat #bebasminyak #mukaberminyak #igshop #igmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #jual #trustedsaller #visitmalaysia #kesanjerawat #kulitsehat #kulitputih #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang #sabah #produk #produkkecantikan #terlajaklaris #sarawak


1

So stoke for this month adventure . I guess it is true good things do take time . Time is very valuable to us. @mvmt have inspired me to become a better version of myself . Remember to always keep your time because time has a wonderful way of showing us what really matters. Hope everyone experience this short amount of time on the Earth โ€œTo live would be an awfully big adventure โ€œ๐ŸŒน#jointhemvmt #mvmt


7

Letโ€™s go mainstream!!! A pochi passi dalla piazza che ha visto sventolare per la prima volta la bandiera malese potete trovare questo grande โ€œI โค๏ธ KLโ€.
Per farsi fare una foto dagli amici o un semplice selfie cโ€™era la fila...
La ragazza in rosso perรฒ ci stava bene, cosรฌ sโ€™eโ€™ beccata una foto anche da me ๐Ÿ˜‰.
.
.
.
@malaysia #visitmalaysia #vivomalaysia #kualalumpurcolors #igerskualalumpur #ig_kualalumpur #loves_united_world #igersmalaysia #ig_malaysia #yallerslife #thehub_malaysia #loves_united_malaysia #klcitygallery #visitkualalumpur


5

We tried to translate my shirts prints onto canvas. You need to have an appreciation for abstract art to be able to appreciate our iteration.
Thanks for inviting us for this fun MICE evening out @shangrilakl
Pic: @bryanbryanter
-
#shangrilakualalumpur #shangrila #pulsegroupasia #artjamkl #miceorganiser #micemalaysia #meetingplanner #conferenceorganizer #visitmalaysia #incentivetravelorganizer #incentivetravelplanner


0

"Can you see icon of Malaysia in my picture?"
.
.
Di ujung utara taman KLCC, kita dapat menjumpai Masjid Asy-Syakirin. Pertama kali datang, aku langsung jatuh cinta dengan desain atap bagian luar masjid ini. Bentuknya simetris dan futuristik dengan bagian atap yang transparan menyerupai pola daun tersusun. Subhanallah ๐Ÿ˜‡
.
.
.
.
.
#JalanHeru #Masjidasysyakirinklcc #symetricalmonsters #symetrical
#KualaLumpur #Petronas #KL #Malaysia #KLCC #KualaLumpurCityCentre #Streetphotography #Blogger #TravelBlogger
#visitmalaysia #exploremalaysiaย #travelling #wanderer #wanderlustย #instatravelย #mytravelgram #bestoftheday #traveladdictย #tagsforlikeย #travelphotographyย #f4f #follow4follow #followersmurah #mosque #fff


11

[SKY PARK ONE CITY]
.
.
My short escape today with @fydahshm87 ... Antara tarikan pengunjung kat sini adalah prelove shop Jalan-jalan Japan, restaurant view highway dan roof top lantai kaca yang mana kita duduk di level paling atas bangunan dan boleh nampak orang kat dalam building daripada lantai. .
#lapusingmalaysia #skypark #jalanjalanjapan #rooftop #luxurytravel #travelholic #travelblogger #visitmalaysia #cuticutimalaysia #ootd


1