#vitaleashaklee

Instagram photos and videos

#vitaleashaklee#espshaklee#bcomplexshaklee#vitamincshaklee#mealshakeshaklee#setkurusshaklee#omegaguardshaklee#collagenpowdershaklee#vivixshaklee#alfalfashaklee#setslimmingshaklee#garliccomplexshaklee#sethamilshaklee#cinchshaklee#lecithinshaklee#glacomplexshaklee#vitamineshaklee#setmenyusushaklee#herbalblendshaklee

Hashtags #vitaleashaklee for Instagram

TESTIMONI POSITIVE PREGNANT .
Alhamdulillah, alhamdulillah, alhamdulillah. Tu je yang mampu Dyha ungkapkan dengan kata-kata syukur bila customer Dyha sorang-sorang datang wassap bagitau good news .
.

Alhamdulillah kita hanya mampu berusaha dan berikhtiar, dan yang selebihnya Allah yang tentukan, betul tak ? ☺ .
.

Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang TTC / berusaha untuk hamil .
.
Bagi yang tertanya-tanya, Dyha nak explainkan MANFAAT dan KELEBIHAN setiap supplement untuk KESUBURAN:
.
✅GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yang sihat.
.
✅ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak as KACIP FATIMAH semasa bersama.
.
✅VITALEA ni multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil. .
.
✅B COMPLEX mengandungi Folic Acid untuk perkembangan awal baby, memang disarankan oleh Doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress.
.
✅ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu untuk perlekatan lebih kuat.
.
✅VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami.
.
✅VITA LEA juga penting untuk suami. VITA LEA mengandungi Zinc untuk banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yang lebih sihat & active.
.
Hubungi saya untuk order dan full consultation akan diberikan once you receive your parcel.
.
📲 0145419182
.
⠀⠀
#shaklee #shakleemalaysia #shakleepahang #shakleepekanpahang #shakleekuantan #shakleebydyha #sethamil #setmengandung #sethamilshaklee #espshaklee #bcomplexshaklee #vitamincshaklee #vitaleashaklee


0

IKHTIAR HAMIL DENGAN SHAKLEE
.
Alhamdulillah semakin hari semakin ramai customer yang bagi GOOD NEWS BERJAYA HAMIL dengan asbab mengamalkan Set Kesuburan Shaklee :)
.
Di sini dyha nak share dengan anda semua MANFAAT dan KELEBIHAN setiap supplement untuk KESUBURAN:
.
✅ GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yang sihat. Jika ada masalah hormon terutamanya period tidak teratur, GLA sangat sesuai utk membantu masalah tersebut.
.
✅ ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak as KACIP FATIMAH semas bersama.
.
✅ VITALEA ni multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil.
.
✅ B COMPLEX mengandungi Folic Acid untuk perkembangan awal baby, memang disarankan oleh Doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress.
.
✅ ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu untuk perlekatan lebih kuat.
.
✅ VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami.
.
✅ VITALEA juga penting untuk suami. VITA LEA mengandungi Zinc untuk banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yang lebih sihat & active. Yang nih boleh share consume Husband and Wife.
.
Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil selain kita juga tidak lupa untuk ikhtiar dengan doa dan tawakal.
.
Jadi untuk anda yang sedang dalam ikhtiar untuk hamil, dyha highly recommend untuk you cuba consume Set Kesuburan Shaklee nih.
.
Mana tahu rezeki Allah nak bagi selepas you ikhtiar kan 😊
.
Ada banyak option dari basic set hinggalah ke premium set. InshaAllah dyha akan suggestkan mengikut preference & budget masing-masing :)
.
More info, consultation & order,
📲 Dyha Shaklee | 014-5419182
.
#shaklee #shakleemalaysia #shakleepahang #shakleepekanpahang #shakleekuantan #shakleebydyha #sethamil #setmengandung #sethamilshaklee #espshaklee #bcomplexshaklee #vitamincshaklee #vitaleashaklee


0

RATU DALAM SEGALA SET KECANTIKAN SHAKLEE!
.
Harga pasaran RM298, tapi skrg kan kak Lea buat year end sales.. memang murah berganda2.. sape yg terlepas sales 11.11 dunt worry, meh whatapps kak Lea
.

If you all jenis nak skin cantik, flawless macam NAIK ROKET, COLLAGEN POWDER Shaklee is the best!
.

Sebab COLLAGEN POWDER ni memang BERKALIKALI GANDA POWER daripada set kecantikan biasa.
.

Effect dia, if pakai 5 SACHET je pun dah nampak perubahan ketara 😍
.

So kalau dari jenis kos, and kelajuan, COLLAGEN POWDER ni umpama you naik JET PERIBADI dari Johor ke KL! Manakala kalau set kecantikan umpama you naik KERETA.
.

Collagen Powder Shaklee ni the best! Sebab ianya berasal dari 4000mg RED SNAPPER SCALE (Sisik ikan merah) yang berasal dari kedalaman laut sehingga 5000 meter!
.

Dari bau, warna pun you all boleh tahu dia organic & safe & natural 😉
.

Antara kelebihan Collagen Powder ni ;
.
. 🌸 Paling berkesan menghilangkan parut berlubang.
🌸 Memelihara kelembapan dan keanjalan kulit.
🌸 Menghaluskan kulit
🌸 Mengecilkan pori dimuka dan menegangkan kulit wajah.
🌸 Mengecutkan jerawat.
🌸 Melicinkan dan mencerahkan kulit.
🌸 Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang.
🌸 Mengatasi masalah keguguran rambut dengan menguatkan akar rambut dan membantu pertumbuhan rambut baru.
🌸 Membantu hati dalam proses detoks.
🌸 Memelihara kelenturan sendi.
🌸 Mengurangkan keradangan (inflammation)
🌸Mengatasi masalah sukar tidur.
🌸 Memulihkan penyakit saraf dengan membina semua protein pada saraf.
🌸 Menegangkan payudara.
🌸 Banyak lagi sebenarnya!
Seriously best and rugi gila uolss tak try!
Confirm best & tak menyesal dengan EFFECT SUPERB dia!
.
💟💟💟💟💟
ORDER & PERTANYAAN 👇
📲 Kak Lea | 010 3017003
.
.
_
#espshaklee #ostematrikshaklee #vitamineshaklee #vitamincshaklee #vitaleashaklee #omegaguardshaklee #vivixshaklee #collagenpowdershaklee #alfalfashaklee #bcomplexshaklee #lecithinshaklee #setkurusshaklee #garliccomplexshaklee #peppermintgingerplusshaklee #glacomplex #glacomplexshaklee #mealshakeshaklee #setslimmingshaklee #collagenpowdermurah


0

RATU DALAM SEGALA SET KECANTIKAN SHAKLEE!
.
Harga pasaran RM298, tapi skrg kan kak Lea buat year end sales.. memang murah berganda2.. sape yg terlepas sales 11.11 dunt worry, meh whatapps kak Lea
.

If you all jenis nak skin cantik, flawless macam NAIK ROKET, COLLAGEN POWDER Shaklee is the best!
.

Sebab COLLAGEN POWDER ni memang BERKALIKALI GANDA POWER daripada set kecantikan biasa.
.

Effect dia, if pakai 5 SACHET je pun dah nampak perubahan ketara 😍
.

So kalau dari jenis kos, and kelajuan, COLLAGEN POWDER ni umpama you naik JET PERIBADI dari Johor ke KL! Manakala kalau set kecantikan umpama you naik KERETA.
.

Collagen Powder Shaklee ni the best! Sebab ianya berasal dari 4000mg RED SNAPPER SCALE (Sisik ikan merah) yang berasal dari kedalaman laut sehingga 5000 meter!
.

Dari bau, warna pun you all boleh tahu dia organic & safe & natural 😉
.

Antara kelebihan Collagen Powder ni ;
.
. 🌸 Paling berkesan menghilangkan parut berlubang.
🌸 Memelihara kelembapan dan keanjalan kulit.
🌸 Menghaluskan kulit
🌸 Mengecilkan pori dimuka dan menegangkan kulit wajah.
🌸 Mengecutkan jerawat.
🌸 Melicinkan dan mencerahkan kulit.
🌸 Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang.
🌸 Mengatasi masalah keguguran rambut dengan menguatkan akar rambut dan membantu pertumbuhan rambut baru.
🌸 Membantu hati dalam proses detoks.
🌸 Memelihara kelenturan sendi.
🌸 Mengurangkan keradangan (inflammation)
🌸Mengatasi masalah sukar tidur.
🌸 Memulihkan penyakit saraf dengan membina semua protein pada saraf.
🌸 Menegangkan payudara.
🌸 Banyak lagi sebenarnya!
Seriously best and rugi gila uolss tak try!
Confirm best & tak menyesal dengan EFFECT SUPERB dia!
.
💟💟💟💟💟
ORDER & PERTANYAAN 👇
📲 Kak Lea | 010 3017003
.
.
_
#espshaklee #ostematrikshaklee #vitamineshaklee #vitamincshaklee #vitaleashaklee #omegaguardshaklee #vivixshaklee #collagenpowdershaklee #alfalfashaklee #bcomplexshaklee #lecithinshaklee #setkurusshaklee #garliccomplexshaklee #peppermintgingerplusshaklee #glacomplex #glacomplexshaklee #mealshakeshaklee #setslimmingshaklee #collagenpowdermurah


0

RATU DALAM SEGALA SET KECANTIKAN SHAKLEE!
.
Harga pasaran RM298, tapi skrg kan kak Lea buat year end sales.. memang murah berganda2.. sape yg terlepas sales 11.11 dunt worry, meh whatapps kak Lea
.

If you all jenis nak skin cantik, flawless macam NAIK ROKET, COLLAGEN POWDER Shaklee is the best!
.

Sebab COLLAGEN POWDER ni memang BERKALIKALI GANDA POWER daripada set kecantikan biasa.
.

Effect dia, if pakai 5 SACHET je pun dah nampak perubahan ketara 😍
.

So kalau dari jenis kos, and kelajuan, COLLAGEN POWDER ni umpama you naik JET PERIBADI dari Johor ke KL! Manakala kalau set kecantikan umpama you naik KERETA.
.

Collagen Powder Shaklee ni the best! Sebab ianya berasal dari 4000mg RED SNAPPER SCALE (Sisik ikan merah) yang berasal dari kedalaman laut sehingga 5000 meter!
.

Dari bau, warna pun you all boleh tahu dia organic & safe & natural 😉
.

Antara kelebihan Collagen Powder ni ;
.
. 🌸 Paling berkesan menghilangkan parut berlubang.
🌸 Memelihara kelembapan dan keanjalan kulit.
🌸 Menghaluskan kulit
🌸 Mengecilkan pori dimuka dan menegangkan kulit wajah.
🌸 Mengecutkan jerawat.
🌸 Melicinkan dan mencerahkan kulit.
🌸 Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang.
🌸 Mengatasi masalah keguguran rambut dengan menguatkan akar rambut dan membantu pertumbuhan rambut baru.
🌸 Membantu hati dalam proses detoks.
🌸 Memelihara kelenturan sendi.
🌸 Mengurangkan keradangan (inflammation)
🌸Mengatasi masalah sukar tidur.
🌸 Memulihkan penyakit saraf dengan membina semua protein pada saraf.
🌸 Menegangkan payudara.
🌸 Banyak lagi sebenarnya!
Seriously best and rugi gila uolss tak try!
Confirm best & tak menyesal dengan EFFECT SUPERB dia!
.
💟💟💟💟💟
ORDER & PERTANYAAN 👇
📲 Kak Lea | 010 3017003
.
.
_
#espshaklee #ostematrikshaklee #vitamineshaklee #vitamincshaklee #vitaleashaklee #omegaguardshaklee #vivixshaklee #collagenpowdershaklee #alfalfashaklee #bcomplexshaklee #lecithinshaklee #setkurusshaklee #garliccomplexshaklee #peppermintgingerplusshaklee #glacomplex #glacomplexshaklee #mealshakeshaklee #setslimmingshaklee #collagenpowdermurah


0

IKHTIAR HAMIL DENGAN SHAKLEE 👶.
.
Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil.
.
Alhamdulillah, telah ramai customers saya sendiri yang berjaya hamil selepas ikhtiar dengan mengambil supplement Shaklee.
.
Di sini saya huraikan MANFAAT dan KELEBIHAN setiap supplement untuk IKHTIAR HAMIL:
.
✨GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yang sihat.
.
✨ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak as KACIP FATIMAH semasa bersama (sebagai pelincir).
.
✨VITALEA ni multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil. .
.
✨B COMPLEX mengandungi Folic Acid untuk perkembangan awal baby, memang disarankan oleh Doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress.
.
✨ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu untuk perlekatan lebih kuat.
.
✨VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami.
.
✨VITA LEA juga penting untuk suami. VITA LEA mengandungi Zinc untuk banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yang lebih sihat & active.
.
Hubungi saya untuk order dan full consultation akan diberikan once you receive your parcel.
.
📲 0145419182
.
⠀⠀
#shaklee #shakleemalaysia #shakleepahang #shakleepekanpahang #shakleekuantan #shakleebydyha #sethamil #setmengandung #sethamilshaklee #espshaklee #bcomplexshaklee #vitamincshaklee #vitaleashaklee


0

Siapa kat sini ada masalah HORMON TAK STABIL?
.

Period datang ikut suka dia nak datang jer, kejap ada kejap takde
.

Lepas tu bila period tak datang, mula laa muka pun start breakout.

Jerawat mencanak canak naik dengan banyaknya.
.

Sebab apa?

Sebab darah kotor tersimpan dalam badan, bila dalaman kita tak bersih itu yang reflect pada sel dan keluar lah ke luar kulit pulak
.

Salah satu fungsi GLA ni dia bantu untuk stabilkan balik hormon kita, bagi yang nak kahwin dan nak ikhtiar hamil wajib consume nih inshaaAllah boleh bantu tingkatkan kesuburan.

Next, Rara nak tanya lagi.
.

Siapa kat sini ada masalah SENGGUGUT masa nak datang period?

Alhamdulillah sejak Cust consistent amalkan GLA nih, semua tuu dah takde lagi dah
✅Period datang stable jer on time
✅Jerawat kalau keluar pun satu dua tu pun kecik
✅Alhamdulillah, SENGGUGUT PUN TIADA LAGI 💕
.

Sebagai bonus tambahan kulit pun jadi makin cantik, moist and glowing jer tau. Sebab dalam GLA nih ada Vitamin E, orang kulit oily pun sesuai consume sebab kandungan Vitamin E dia memang just nice untuk keperluan dalam mengekalkan kelembapan kulit
.

WHATSAPP 019-9279494
WHATSAPP 019-9279494


1

Siapa kat sini ada masalah HORMON TAK STABIL?
.

Period datang ikut suka dia nak datang jer, kejap ada kejap takde
.

Lepas tu bila period tak datang, mula laa muka pun start breakout.

Jerawat mencanak canak naik dengan banyaknya.
.

Sebab apa?

Sebab darah kotor tersimpan dalam badan, bila dalaman kita tak bersih itu yang reflect pada sel dan keluar lah ke luar kulit pulak
.

Salah satu fungsi GLA ni dia bantu untuk stabilkan balik hormon kita, bagi yang nak kahwin dan nak ikhtiar hamil wajib consume nih inshaaAllah boleh bantu tingkatkan kesuburan.

Next, Rara nak tanya lagi.
.

Siapa kat sini ada masalah SENGGUGUT masa nak datang period?

Alhamdulillah sejak Cust consistent amalkan GLA nih, semua tuu dah takde lagi dah
✅Period datang stable jer on time
✅Jerawat kalau keluar pun satu dua tu pun kecik
✅Alhamdulillah, SENGGUGUT PUN TIADA LAGI 💕
.

Sebagai bonus tambahan kulit pun jadi makin cantik, moist and glowing jer tau. Sebab dalam GLA nih ada Vitamin E, orang kulit oily pun sesuai consume sebab kandungan Vitamin E dia memang just nice untuk keperluan dalam mengekalkan kelembapan kulit
.

WHATSAPP 019-9279494
WHATSAPP 019-9279494


1

Siapa kat sini ada masalah HORMON TAK STABIL?
.

Period datang ikut suka dia nak datang jer, kejap ada kejap takde
.

Lepas tu bila period tak datang, mula laa muka pun start breakout.

Jerawat mencanak canak naik dengan banyaknya.
.

Sebab apa?

Sebab darah kotor tersimpan dalam badan, bila dalaman kita tak bersih itu yang reflect pada sel dan keluar lah ke luar kulit pulak
.

Salah satu fungsi GLA ni dia bantu untuk stabilkan balik hormon kita, bagi yang nak kahwin dan nak ikhtiar hamil wajib consume nih inshaaAllah boleh bantu tingkatkan kesuburan.

Next, Rara nak tanya lagi.
.

Siapa kat sini ada masalah SENGGUGUT masa nak datang period?

Alhamdulillah sejak Cust consistent amalkan GLA nih, semua tuu dah takde lagi dah
✅Period datang stable jer on time
✅Jerawat kalau keluar pun satu dua tu pun kecik
✅Alhamdulillah, SENGGUGUT PUN TIADA LAGI 💕
.

Sebagai bonus tambahan kulit pun jadi makin cantik, moist and glowing jer tau. Sebab dalam GLA nih ada Vitamin E, orang kulit oily pun sesuai consume sebab kandungan Vitamin E dia memang just nice untuk keperluan dalam mengekalkan kelembapan kulit
.

WHATSAPP 019-9279494
WHATSAPP 019-9279494


1

Collagen Shaklee ni lain dari produk kecantikan yang lain. Rata rata pengguna collagen Shaklee ni bersetuju yang ia sangat sangat membantu untuk tampil glowing & cantik. Dia punya effect perhh macam roket 🚀 Sangat Cepat ! Serious ✋ Tanpa pewarna dan perisa! Betul betul kualiti dan tulen!
.

KHASIAT COLLAGEN POWDER SHAKLEE .

1) Anti Penuaan – mengurangkan liang pori-pori, kedutan dan garis-garis halus
.

2) Menghidratkan – melembapkan kulit, kurang rasa kering dan kulit terkupas pada muka
.

3) Mengembalikan keanjalan kulit – meningkatkan ketegangan kulit, keanjalan dan kelembutan
.

4) Melicinkan – Meningkatkan kelembutan dan kelicinan kulit
.

5) Menyubur – Menggalakkan kuku yang kuat, rambut yang tebal dan bersinar
.

6) Mencerah – Mengurangkan pigmentasi, jeragat dan meratakan warna kulit
.

7) Menegang – Membantu menegang dan menganjalkan payudara
.

Bukan itu sahaja! Faedah tambahan kolagen ialah, menyokong kesihatan sesendi dan menguatkan tulang. Kolagen juga mengekalkan otot di dalam mata supaya lembut!
.

WHATSAPP 019-9279494
WHATSAPP 019-9279494


2

Collagen Shaklee ni lain dari produk kecantikan yang lain. Rata rata pengguna collagen Shaklee ni bersetuju yang ia sangat sangat membantu untuk tampil glowing & cantik. Dia punya effect perhh macam roket 🚀 Sangat Cepat ! Serious ✋ Tanpa pewarna dan perisa! Betul betul kualiti dan tulen!
.

KHASIAT COLLAGEN POWDER SHAKLEE .

1) Anti Penuaan – mengurangkan liang pori-pori, kedutan dan garis-garis halus
.

2) Menghidratkan – melembapkan kulit, kurang rasa kering dan kulit terkupas pada muka
.

3) Mengembalikan keanjalan kulit – meningkatkan ketegangan kulit, keanjalan dan kelembutan
.

4) Melicinkan – Meningkatkan kelembutan dan kelicinan kulit
.

5) Menyubur – Menggalakkan kuku yang kuat, rambut yang tebal dan bersinar
.

6) Mencerah – Mengurangkan pigmentasi, jeragat dan meratakan warna kulit
.

7) Menegang – Membantu menegang dan menganjalkan payudara
.

Bukan itu sahaja! Faedah tambahan kolagen ialah, menyokong kesihatan sesendi dan menguatkan tulang. Kolagen juga mengekalkan otot di dalam mata supaya lembut!
.

WHATSAPP 019-9279494
WHATSAPP 019-9279494


1

PALING JIMAT PALING MURAH PALING BASIC UNTUK KECANTIKAN KULIT
.

Kelebihan VITAMIN C PLUS .
🌸 Perlindungan daripada sinar UV
🌸 Mengurangkan kesan sunburn
🌸 Membantu prevent masalah jerawat degil
🌸 Tona kulit menjadi lebih sekata
🌸 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
🌸 Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu 🙈 )
🌸Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
🌸 Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
🌸 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
🌸 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan
🌸 Kulit lebih glowing dan radiant
.

WHATSAPP 019-9279494
WHATSAPP 019-9279494


1

PALING JIMAT PALING MURAH PALING BASIC UNTUK KECANTIKAN KULIT
.

Kelebihan VITAMIN C PLUS .
🌸 Perlindungan daripada sinar UV
🌸 Mengurangkan kesan sunburn
🌸 Membantu prevent masalah jerawat degil
🌸 Tona kulit menjadi lebih sekata
🌸 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
🌸 Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu 🙈 )
🌸Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
🌸 Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
🌸 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
🌸 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan
🌸 Kulit lebih glowing dan radiant
.

WHATSAPP 019-9279494
WHATSAPP 019-9279494


1

PALING JIMAT PALING MURAH PALING BASIC UNTUK KECANTIKAN KULIT
.

Kelebihan VITAMIN C PLUS .
🌸 Perlindungan daripada sinar UV
🌸 Mengurangkan kesan sunburn
🌸 Membantu prevent masalah jerawat degil
🌸 Tona kulit menjadi lebih sekata
🌸 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
🌸 Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu 🙈 )
🌸Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
🌸 Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
🌸 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
🌸 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan
🌸 Kulit lebih glowing dan radiant
.

WHATSAPP 019-9279494
WHATSAPP 019-9279494


1

SET TAMBAH BERAT BADAN
.
Assalamualaikum semua 💕
.
Anda ada masalah KURUS MELIDI yang terlampau ? Dah lama nak naikan berat badan tapi tak tau nak consume apa kan ?
.
Jangan risau Shaklee ada set naikan berat badan tau yang terdiri daripada Mealshake + Vitalea + B complex.
.
Mealshake sesuai untuk kanak kanak serta orang dewasa yang kurang selera makan 😄
.
💕MEALSHAKE
.
+ Meningkatkan Sistem Imun
+ Menaikkan Selera Makan
+ Mencantikkan Kulit
+ Memudarkan Parut
+ Mengatasi Sembelit
+ Nutrien Lengkap Kepada Ibu Hamil Yang Mengalami Alahan
+ Membantu Penyusuan Susu Ibu
+ Membantu Kurangkan Ekzema
.
💕B COMPLEX:
.
+Mencegah jerawat batu atau jerawat besar ketika stress
+Mengurangkan risiko kekurangan vitamin B dlm badan disebabkan oleh stres, +Mengurangkan perasaan stres
+Wajah menjadi lebih bersinar & tak kusam
.
💕VITALEA
.
+Penambah tenaga segera
+Mengurangkan keletihan
+Menyediakan asas nutrisi & memastikan sel hidup
+Pertumbuhan sel baru
+Membantu proses pembesaran
+Penting untuk pertumbuhan rambut, otot, kulit, kuku, hormon
+Menjaga kesihatan tiroid
+Melengkapkan nutrisi bagi mereka yang sukar untuk mendapatkan diet yang seimbang
.
Nadia | +60146009262
.
#shakleenad #shakleemalaysia #shakleeSingapore #shakleekelantan #shakleekotabharu #setnaikanberatbadan #mealshakeshaklee #bcomplexshaklee #vitaleashaklee #kurangseleramakan #kurangberatbadan #tambahberatbadan #vitaminorganik


0

SET JERAWAT SHAKLE
.
1) 💕 VIT C : bertindak sebagai antioksidan & menghasilkan sintesis kologen. Ia menghalang kotoran luaran seperti pencemaran & toksin yang menyebabkan jerawat. Cegah dulu labih baik dari merana
.
2) 💕 GARLIC COMPLEX : Melawan bakteria penyebab jerawat ! Membersihkan darah dengan mengeluarkan toksin daripada badan. Darah kotor adalah salah 1 faktor penyebab jerawat paling utama. Meningkatkan system imun dengan membekalkan antibiotik semulajadi sekaligus menjadikan kulit sentiasa sihat
.
Jom grab SET BASIC JERAWAT SHAKLEE ! Atasi kulit bermasalah anda sekarang. Jangan tangguh lagi sampai jadi makin teruk tau 😣
.
Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :
_
_
Ina | 0174792529
Ina | 0174792529
Ina | 0174792529

#shakleekulim #mealshakeshaklee #herbalblendshaklee #omegaguardshaklee #setflawlessshaklee #setresdungshaklee #setkecantikanshaklee #setberpantangshaklee #espshaklee #vitamincshaklee #vitaleashaklee #bcomplexshaklee #alfalfashaklee #cinchshaklee
#ostematrixshaklee #garliccomplexshaklee #setjerawatshaklee #vivixshaklee #setslimmingshaklee #sethamilshaklee #youthskincare #setkurusshaklee #setparutshaklee #setmenyusushaklee
#setgastrikshaklee #collagenpowdershaklee
#performancedrinkshaklee


0

SET JERAWAT SHAKLE
.
1) 💕 VIT C : bertindak sebagai antioksidan & menghasilkan sintesis kologen. Ia menghalang kotoran luaran seperti pencemaran & toksin yang menyebabkan jerawat. Cegah dulu labih baik dari merana
.
2) 💕 GARLIC COMPLEX : Melawan bakteria penyebab jerawat ! Membersihkan darah dengan mengeluarkan toksin daripada badan. Darah kotor adalah salah 1 faktor penyebab jerawat paling utama. Meningkatkan system imun dengan membekalkan antibiotik semulajadi sekaligus menjadikan kulit sentiasa sihat
.
Jom grab SET BASIC JERAWAT SHAKLEE ! Atasi kulit bermasalah anda sekarang. Jangan tangguh lagi sampai jadi makin teruk tau 😣
.
Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :
_
_
Ina | 0174792529
Ina | 0174792529
Ina | 0174792529

#shakleekulim #mealshakeshaklee #herbalblendshaklee #omegaguardshaklee #setflawlessshaklee #setresdungshaklee #setkecantikanshaklee #setberpantangshaklee #espshaklee #vitamincshaklee #vitaleashaklee #bcomplexshaklee #alfalfashaklee #cinchshaklee
#ostematrixshaklee #garliccomplexshaklee #setjerawatshaklee #vivixshaklee #setslimmingshaklee #sethamilshaklee #youthskincare #setkurusshaklee #setparutshaklee #setmenyusushaklee
#setgastrikshaklee #collagenpowdershaklee
#performancedrinkshaklee


0

SET JERAWAT SHAKLE
.
1) 💕 VIT C : bertindak sebagai antioksidan & menghasilkan sintesis kologen. Ia menghalang kotoran luaran seperti pencemaran & toksin yang menyebabkan jerawat. Cegah dulu labih baik dari merana
.
2) 💕 GARLIC COMPLEX : Melawan bakteria penyebab jerawat ! Membersihkan darah dengan mengeluarkan toksin daripada badan. Darah kotor adalah salah 1 faktor penyebab jerawat paling utama. Meningkatkan system imun dengan membekalkan antibiotik semulajadi sekaligus menjadikan kulit sentiasa sihat
.
Jom grab SET BASIC JERAWAT SHAKLEE ! Atasi kulit bermasalah anda sekarang. Jangan tangguh lagi sampai jadi makin teruk tau 😣
.
Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :
_
_
Ina | 0174792529
Ina | 0174792529
Ina | 0174792529

#shakleekulim #mealshakeshaklee #herbalblendshaklee #omegaguardshaklee #setflawlessshaklee #setresdungshaklee #setkecantikanshaklee #setberpantangshaklee #espshaklee #vitamincshaklee #vitaleashaklee #bcomplexshaklee #alfalfashaklee #cinchshaklee
#ostematrixshaklee #garliccomplexshaklee #setjerawatshaklee #vivixshaklee #setslimmingshaklee #sethamilshaklee #youthskincare #setkurusshaklee #setparutshaklee #setmenyusushaklee
#setgastrikshaklee #collagenpowdershaklee
#performancedrinkshaklee


0

Manfaat Utama Vita-Lea Shaklee:

Penambahan Tenaga Segera – pemberi tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental, sekaligus membantu sistem memori dan fokus dalam aspek pembelajaran mahupun kerja seharian.
.
Pelengkap Nutrisi – Kekurangan pelbagai vitamin dan mineral penting akibat amalan diet yang tidak seimbang, terutamanya mereka yang mengamalkan sayuran (vegetarian) dan anaemia.
.
Keupayaan Sistem Produktif – Penting kepada kanak-kanak dan remaja yang sedang membesar.
.
Metabolisma – Sangat membantu dalam stimulasi metabolisma dan melambatkan proses penuaan.
.
Elemen Penting Pada Sel Tubuh – Menyediakan asas nutrisi, memastikan sel hidup, pertumbuhan sel baru, membantu proses pembesaran, pertumbuhan rambut, otot, kulit, kuku, dan hormon, serta menjaga kesihatan tirod.
.
Melindungi Organ – melindungi fungsi buah pinggang, jantung dan hati.

Berminat 👇
JOM WHATSHAPP 0111-9282321

#vitaleashaklee#sethamilshaklee#setberpantangshaklee #shakleekotabharu #shakleekelantan #freecod #freepostage


0

💕💕
MANFAAT VITALEA SHAKLEE .
➡️ Penambah Tenaga
➡️ Pelengkap Nutrisi
➡️ Melambat proses penuaan
➡️ Stimulasi metabolism
➡️ Melindungi Organ
➡️ Membantu mencegah penyakit tiroid/beguk
➡️ Untuk preggy mummies, VITALEA SANGAT PENTING & FAMOUS SUPPLEMENT disebabkan kelebihannya membantu menaikkan HB .
.

Siapa yang memerlukan VITALEA?
💋 Pregnant mummies, boleh consume dari awal pregnancy .
💋 Mummies yang anak berderet,cepat letih,kulit tak bermaya,tak cukup tidur,dan makan tak terjaga .
💋 Mereka yang ada masalah LOW BLOOD PRESSURE, cepat rasa pitam .
💋 Mereka yang mudah rasa letih, stress belajar, takde tenaga akibat kelas/tugasan yg banyak/stress dgn kerja. Student tersangatlah digalakkan ambil Vitalea sebagai multivitamin dan multimineral.
.

#vitaminC
#vitaminE
#vitaminA
#carotomax
#coqtrolplus
#coq10
#omegaguard
#omega3
#fishoil
#plantstanol
#phytocolST
#senggugut
#haidteratur
#periodlancar
#VitaminBcomplex
#seleramakan
#folicacid
#multivitamin
#vitaleashaklee
#irontablet
#naikkanHB


1

PROMO NOVEMBER > OMEGA GUARD SHAKLEE 😍.
.
.

Good news untuk semua peminat minyak ikan shaklee yang mana bulan nih kita ada promosi OMEGA GUARD, yeahhh! 😍👏👏.
.
.

Ada 2 jenis promosi which is👇
.
.
✅ Buy 2 less 5%.
✅ Buy 6 free 1.
.
.

Kalau nak buat stok makan sendiri ambik yang beli 2 botol tu pon dah huntunggg. .
.

Tapi kalau ramai kengkawan dekat opis pon nak join sekali, meh ambik terus yang beli 6 free 1 tu share ramai-ramai lagi berganda-ganda untungggg!
.
.

Fish oil shaklee nih sesuai untuk semua lapisan umur kecuali baby laa ea. Actyally baby pon boleh dapat manfaat minyak ikan shaklee nih since dalam perut lagi if ibu consume😊.
.
.

Antara kelebihan fish oil dalam omega guard adalah:
.
.
✅Membantu mengawal kolesterol dan tekanan darah tinggi.
✅Menguatkan daya ingatan.
✅Membantu pembentukan otak janin semasa di dalam kandungan.
✅Mengurangkan risiko kelahiran bayi pramatang.
✅Membantu menguatkan imunisasi badan.
✅Mengawal berat badan.
✅Membekalkan DHA untuk perkembangan otak bayi yang menyusu susu ibu.
✅Membantu mengurangkan gejala eczema dan athma.
.
.

So cepat cepat grab promo omega guard kali ni.
.
.

Untuk pertanyaan / order / consultations boleh segera hubungi :
_
_
Ina | 0174792529
Ina | 0174792529
Ina | 0174792529

#shakleekulim #mealshakeshaklee #herbalblendshaklee #omegaguardshaklee #setflawlessshaklee #setresdungshaklee #setkecantikanshaklee #setberpantangshaklee #espshaklee #vitamincshaklee #vitaleashaklee #bcomplexshaklee #alfalfashaklee #cinchshaklee
#ostematrixshaklee #garliccomplexshaklee #setjerawatshaklee #vivixshaklee #setslimmingshaklee #sethamilshaklee #youthskincare #setkurusshaklee #setparutshaklee #setmenyusushaklee
#setgastrikshaklee #collagenpowdershaklee
#performancedrinkshaklee


0

Assalamualaiku semua😍.
.

Kedai Shaklee Ina buka seperti biasa hari ni. Postage pun ada setiap hari ya ❤️.
.

Tak sure nak dapatkan supplements yang mana satu? Ina highly suggest supplements Shaklee TOP 10 di bawah ni 👇🏼
.
.
💓VIVIX (untuk kesihatan menyeluruh).
💓ESP (untuk tahan kenyang, bertenaga, milkbooster).
💓Omega Guard (untuk kurus, minda lebih fokus).
💓Vita-C Plus (untuk kulit cantik, imunisasi).
💓Ostematrix (sumber kalsium, bantu lawas).
💓Alfalfa Complex (sebagai kacip fatimah, milkbooster).
💓Vita E Complex (kulit cantik, kesuburan lelaki).
💓Vita-Lea Iron Formula (multi-vitamin).
💓Collagen Powder (Limited Stocks!).
💓Lecithin (untuk kurus).
.

And jangan lupa, yang paling laku and semua orang harus ada ialah YOUTH SKINCARE! ❤️.
.

For those yang mencari produk Shaklee tapi tak sure yang mana satu yang sesuai dengan keperluan dan masalah korang, boleh wassap Ina okay.
.

InshaaAllah Ina akan bantu untuk berikan guide sebaiknya, consultation akan diberikan khusus untuk yang order dengan Ina 😍.
.

Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :
_
_
Ina | 0174792529
Ina | 0174792529
Ina | 0174792529

#shakleekulim #mealshakeshaklee #herbalblendshaklee #omegaguardshaklee #setflawlessshaklee #setresdungshaklee #setkecantikanshaklee #setberpantangshaklee #espshaklee #vitamincshaklee #vitaleashaklee #bcomplexshaklee #alfalfashaklee #cinchshaklee
#ostematrixshaklee #garliccomplexshaklee #setjerawatshaklee #vivixshaklee #setslimmingshaklee #sethamilshaklee #youthskincare #setkurusshaklee #setparutshaklee #setmenyusushaklee
#setgastrikshaklee #collagenpowdershaklee
#performancedrinkshakleepromo


0

Assalamualaiku semua😍.
.

Kedai Shaklee Ina buka seperti biasa hari ni. Postage pun ada setiap hari ya ❤️.
.

Tak sure nak dapatkan supplements yang mana satu? Ina highly suggest supplements Shaklee TOP 10 di bawah ni 👇🏼
.
.
💓VIVIX (untuk kesihatan menyeluruh).
💓ESP (untuk tahan kenyang, bertenaga, milkbooster).
💓Omega Guard (untuk kurus, minda lebih fokus).
💓Vita-C Plus (untuk kulit cantik, imunisasi).
💓Ostematrix (sumber kalsium, bantu lawas).
💓Alfalfa Complex (sebagai kacip fatimah, milkbooster).
💓Vita E Complex (kulit cantik, kesuburan lelaki).
💓Vita-Lea Iron Formula (multi-vitamin).
💓Collagen Powder (Limited Stocks!).
💓Lecithin (untuk kurus).
.

And jangan lupa, yang paling laku and semua orang harus ada ialah YOUTH SKINCARE! ❤️.
.

For those yang mencari produk Shaklee tapi tak sure yang mana satu yang sesuai dengan keperluan dan masalah korang, boleh wassap Ina okay.
.

InshaaAllah Ina akan bantu untuk berikan guide sebaiknya, consultation akan diberikan khusus untuk yang order dengan Ina 😍.
.

Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :
_
_
Ina | 0174792529
Ina | 0174792529
Ina | 0174792529

#shakleekulim #mealshakeshaklee #herbalblendshaklee #omegaguardshaklee #setflawlessshaklee #setresdungshaklee #setkecantikanshaklee #setberpantangshaklee #espshaklee #vitamincshaklee #vitaleashaklee #bcomplexshaklee #alfalfashaklee #cinchshaklee
#ostematrixshaklee #garliccomplexshaklee #setjerawatshaklee #vivixshaklee #setslimmingshaklee #sethamilshaklee #youthskincare #setkurusshaklee #setparutshaklee #setmenyusushaklee
#setgastrikshaklee #collagenpowdershaklee
#performancedrinkshakleepromo


0

KULIT BERTAMBAH CERAH
.
Feedback dari customer sendiri yang amalkan Vitamin C sebagai makanan tambahan. Kulit bertambah carah dan tak kusam lagi.
.
Vitamin C ni sangat membantu bagi mereka yang ada masalah kulit berjerawat dan resdung.
.
Kebaikan SUSTAINED RELEASE VITAMIN C PLUS:⠀
.
🍊Mengecilkan pori muka⠀
🍊Mencerahkan kulit semula jadi⠀
🍊Membaiki peredaran sistem darah⠀
🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda⠀
🍊Mengawal masalah kulit berminyak (penyebab cik jerawat)⠀
🍊Mencegah penyakit berjangkit (demam, selsema)⠀
🍊Meningkatkan metabolisme badan⠀
.⠀
_
💟💟💟💟💟
ORDER & PERTANYAAN 👇
📲 Kak Lin | 0162715161
📮 Postage worldwide | Everyday 😘
_
#espshaklee #ostematrikshaklee #vitamineshaklee #vitamincshaklee #vitaleashaklee #omegaguardshaklee #vivixshaklee #collagenpowdershaklee #alfalfashaklee #bcomplexshaklee #lecithinshaklee #setkurusshaklee #garliccomplexshaklee #peppermintgingerplusshaklee #glacomplex #glacomplexshaklee #mealshakeshaklee #setslimmingshaklee #herblaxshaklee #cinchshaklee


0

Hai semua..... Sempena monthversary sis and husband... ..
..
Terdetik dihati nak bg SPECIAL GIFT AND DISCOUNT!! 😱utk customer yg tersayang .. 😘😘 kongsi rezeki bersama.
..
..
Sis bukak sesi ni 3 HARI je tau.... Mehh cecepat rebut peluang ni. Bukan selalu sis nk buat mcm ni. 😄😄
..
..
Love:
0134738114 | hajar


1

TAMBAH TENAGA DENGAN VITALEA
.
Vitalea with iron formula merupakan multivitamin penambah tenaga. ✯ Adalah multivitamin yang mengandungi 30 nutrisi harian lengkap yang diekstrak daripada sayuran dan buahan, 12 vitamin penting dan 7 mineral penting. ✯ InsyaAllah sangat membantu peningkatan kesihatan sekiranya diambil secara berterusan. ✯ Ia dilengkapi dengan zat besi untuk pembentukan lebih banyak sel darah merah, mengelakkan anemia dan meningkat paras HB. ✯ Selain itu, ia turut mengandungi Magnesium, kalsium, fosforus, vitamin C dan Vitamin D yang menyokong kesihatan tulang. .
.
.
Kurang bertenaga? Letih? Lesu? Jom amalkan Vitalea. Wassap 0193895811 utk info.
.
#bcompleks #vitalea #penuaan #stress #awetmuda #multivitamin #shakleedistributor #ShakleeEffect #shakleepalingmurah #shakleemurah #shakleeutm #shakleelover #shakleejb #ShakleeSkudai #shakleetermurah #shakleemutiararini #shakleejohorbahru
#codshakleejb #shakleekl #shakleedistributor #codshakleemutiararini #shakleehargamurah #shakleeoriginal #shakleeonline #testimonishaklee #shakleeuitm #shakleepromo #codshakleejb #shakleemurahcarisaya #vitaleashaklee #promosishaklee


0

KULIT CANTIK DENGAN ESP SHAKLEE
_
_

Apa kaitan ESP dengan kulit cantik?
_
_
➡ ESP membantu dapatkan kulit gebu dan sihat. Protein yang cukup dapat menghasilkan sel-sel yang sihat. Kulit menjadi cantik, gebu dan berseri-seri apabila mendapat khasiat asid amino penting yang diperlukan oleh badan.
_
_
➡ESP dapat membantu memudarkan parut pada kulit. Kulit yang terluka akan membentuk parut. Jika sel kulit kita tak sihat, ia tak dapat ganti sel kulit mati ni dengan yang baru. Sebab tu ia perlu protein untuk bina balik sel kulit baru dan gantikan sel kulit yang mati.
_
_
➡ESP dapat mengekalkan tenaga lebih lama dan badan lebih cergas. Disebabkan khasiat ESP ini juga untuk berikan rasa kenyang lebih lama (GI rendah) dan bertenaga je, secara tak langsung memberikan badan cergas, peredaran darah lebih baik. Jadi kulit pun jadi berseri-seri dan cantik.
_
_
Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :
_
_
Ina | 0174792529
Ina | 0174792529
Ina | 0174792529

#shakleekulim #mealshakeshaklee #herbalblendshaklee #omegaguardshaklee #setflawlessshaklee #setresdungshaklee #setkecantikanshaklee #setberpantangshaklee #espshaklee #vitamincshaklee #vitaleashaklee #bcomplexshaklee #alfalfashaklee #cinchshaklee
#ostematrixshaklee #garliccomplexshaklee #setjerawatshaklee #vivixshaklee #setslimmingshaklee #sethamilshaklee #youthskincare #setkurusshaklee #setparutshaklee #setmenyusushaklee
#setgastrikshaklee #collagenpowdershaklee
#performancedrinkshaklee


0

KULIT CANTIK DENGAN ESP SHAKLEE
_
_

Apa kaitan ESP dengan kulit cantik?
_
_
➡ ESP membantu dapatkan kulit gebu dan sihat. Protein yang cukup dapat menghasilkan sel-sel yang sihat. Kulit menjadi cantik, gebu dan berseri-seri apabila mendapat khasiat asid amino penting yang diperlukan oleh badan.
_
_
➡ESP dapat membantu memudarkan parut pada kulit. Kulit yang terluka akan membentuk parut. Jika sel kulit kita tak sihat, ia tak dapat ganti sel kulit mati ni dengan yang baru. Sebab tu ia perlu protein untuk bina balik sel kulit baru dan gantikan sel kulit yang mati.
_
_
➡ESP dapat mengekalkan tenaga lebih lama dan badan lebih cergas. Disebabkan khasiat ESP ini juga untuk berikan rasa kenyang lebih lama (GI rendah) dan bertenaga je, secara tak langsung memberikan badan cergas, peredaran darah lebih baik. Jadi kulit pun jadi berseri-seri dan cantik.
_
_
Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :
_
_
Ina | 0174792529
Ina | 0174792529
Ina | 0174792529

#shakleekulim #mealshakeshaklee #herbalblendshaklee #omegaguardshaklee #setflawlessshaklee #setresdungshaklee #setkecantikanshaklee #setberpantangshaklee #espshaklee #vitamincshaklee #vitaleashaklee #bcomplexshaklee #alfalfashaklee #cinchshaklee
#ostematrixshaklee #garliccomplexshaklee #setjerawatshaklee #vivixshaklee #setslimmingshaklee #sethamilshaklee #youthskincare #setkurusshaklee #setparutshaklee #setmenyusushaklee
#setgastrikshaklee #collagenpowdershaklee
#performancedrinkshaklee


0

KULIT CANTIK DENGAN ESP SHAKLEE
_
_

Apa kaitan ESP dengan kulit cantik?
_
_
➡ ESP membantu dapatkan kulit gebu dan sihat. Protein yang cukup dapat menghasilkan sel-sel yang sihat. Kulit menjadi cantik, gebu dan berseri-seri apabila mendapat khasiat asid amino penting yang diperlukan oleh badan.
_
_
➡ESP dapat membantu memudarkan parut pada kulit. Kulit yang terluka akan membentuk parut. Jika sel kulit kita tak sihat, ia tak dapat ganti sel kulit mati ni dengan yang baru. Sebab tu ia perlu protein untuk bina balik sel kulit baru dan gantikan sel kulit yang mati.
_
_
➡ESP dapat mengekalkan tenaga lebih lama dan badan lebih cergas. Disebabkan khasiat ESP ini juga untuk berikan rasa kenyang lebih lama (GI rendah) dan bertenaga je, secara tak langsung memberikan badan cergas, peredaran darah lebih baik. Jadi kulit pun jadi berseri-seri dan cantik.
_
_
Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :
_
_
Ina | 0174792529
Ina | 0174792529
Ina | 0174792529

#shakleekulim #mealshakeshaklee #herbalblendshaklee #omegaguardshaklee #setflawlessshaklee #setresdungshaklee #setkecantikanshaklee #setberpantangshaklee #espshaklee #vitamincshaklee #vitaleashaklee #bcomplexshaklee #alfalfashaklee #cinchshaklee
#ostematrixshaklee #garliccomplexshaklee #setjerawatshaklee #vivixshaklee #setslimmingshaklee #sethamilshaklee #youthskincare #setkurusshaklee #setparutshaklee #setmenyusushaklee
#setgastrikshaklee #collagenpowdershaklee
#performancedrinkshaklee


0

RATU DALAM SEGALA SET KECANTIKAN SHAKLEE!
.
Harga pasaran RM298, tapi skrg kan kak Lea buat year end sales.. memang murah berganda2.. sape yg terlepas sales 11.11 dunt worry, meh whatapps kak Lea
.

If you all jenis nak skin cantik, flawless macam NAIK ROKET, COLLAGEN POWDER Shaklee is the best!
.

Sebab COLLAGEN POWDER ni memang BERKALIKALI GANDA POWER daripada set kecantikan biasa.
.

Effect dia, if pakai 5 SACHET je pun dah nampak perubahan ketara 😍
.

So kalau dari jenis kos, and kelajuan, COLLAGEN POWDER ni umpama you naik JET PERIBADI dari Johor ke KL! Manakala kalau set kecantikan umpama you naik KERETA.
.

Collagen Powder Shaklee ni the best! Sebab ianya berasal dari 4000mg RED SNAPPER SCALE (Sisik ikan merah) yang berasal dari kedalaman laut sehingga 5000 meter!
.

Dari bau, warna pun you all boleh tahu dia organic & safe & natural 😉
.

Antara kelebihan Collagen Powder ni ;
.
. 🌸 Paling berkesan menghilangkan parut berlubang.
🌸 Memelihara kelembapan dan keanjalan kulit.
🌸 Menghaluskan kulit
🌸 Mengecilkan pori dimuka dan menegangkan kulit wajah.
🌸 Mengecutkan jerawat.
🌸 Melicinkan dan mencerahkan kulit.
🌸 Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang.
🌸 Mengatasi masalah keguguran rambut dengan menguatkan akar rambut dan membantu pertumbuhan rambut baru.
🌸 Membantu hati dalam proses detoks.
🌸 Memelihara kelenturan sendi.
🌸 Mengurangkan keradangan (inflammation)
🌸Mengatasi masalah sukar tidur.
🌸 Memulihkan penyakit saraf dengan membina semua protein pada saraf.
🌸 Menegangkan payudara.
🌸 Banyak lagi sebenarnya!
Seriously best and rugi gila uolss tak try!
Confirm best & tak menyesal dengan EFFECT SUPERB dia!
.
💟💟💟💟💟
ORDER & PERTANYAAN 👇
📲 Kak Lea | 010 3017003
.
.
_
#espshaklee #ostematrikshaklee #vitamineshaklee #vitamincshaklee #vitaleashaklee #omegaguardshaklee #vivixshaklee #collagenpowdershaklee #alfalfashaklee #bcomplexshaklee #lecithinshaklee #setkurusshaklee #garliccomplexshaklee #peppermintgingerplusshaklee #glacomplex #glacomplexshaklee #mealshakeshaklee #setslimmingshaklee #collagenpowdermurah


0