#vitaleashaklee

Instagram photos and videos

#vitaleashaklee#bcomplexshaklee#vitamincshaklee#espshaklee#vivixshaklee#omegaguardshaklee#alfalfacomplexshaklee#vitamineshaklee#setresdungshaklee#ostematrixshaklee#shakleeselangor#mealshakeshaklee#shakleepromo#setberpantangshaklee#sethamilshaklee#glacomplexshaklee#herbalblendshaklee#shakleekl#setsendishaklee

Hashtags #vitaleashaklee for Instagram

by @shakleemurah.liya

Kecil tp Power!
*CoqTrol Plus*
_
Walaupun hadir dlm botol kecil hanya 30biji dlm satu botol, khasiatnya sangat besar
_
*Apa yang ada dlm CoqTrol Plus ni?*
CoQ10 (100mg)
_
CoQ10 ini adalah komponen penting berada dlm mitokondria sel iaitu sistem janakuasa sel untuk hasilkan tenaga badan kita dan antara tempat yang tinggi CoQ10 adalah Otak, Jantung dan Hati.
_
Fungsi CoQ10 ialah menukarkan lemak dan gula kepada Tenaga sepanjang hari! Sgt bagus untuk mereka yang nk sihat, kurus pun boleh
_
Ia juga adalah Antioksidan yang melindungi sel daripada dirosakkan oleh radikal bebas
_
Kenapa saya kene makan CoQ10?
_
Kandungan CoQ10 dlm sel kita semakin berkurang berkadar langsung dgn semakin naik usia.
_
Jadi apabila semakin kurang, perlulah kt top up CoQ10 tu supaya kt kekal sihat bertenaga.
_
Oh ya penggunaan statin (ubat cair darah) juga boleh menyebabkan CoQ10 berkurang.
_
CoQ10 yang berkurang dlm badan menyebabkan badan kita lemah tak bermaya semakin usia semakin tak maya.
_
Jadi dh tau kan sebabnya.
_
*Siapa boleh makan?*
_
Mereka yang inginkan hidup :
_
👍 sihat
👍 aktif
👍 ikhtiar berhenti rokok
👍 kembali segar dan cergas
👍 ceria dan bertenaga diusia emas
_
100mg CoQ10 bersamaan dengan
_
👉 3kg daging
👉 100 cawan brokoli rebus
👉 100 sudu makan minyak Canola
👉 3.3kg mentega kacang
_
Banyakkan khasiatnya dlm satu capsule CoqTrol Plus?
_
Rasai perbezaan Energy Booster dgn mengamalkan 1x capsule CoqTrol Plus setiap hari 💪🏻💪🏻
_
#espshaklee #ostematrikshaklee #vitamineshaklee #vitamincshaklee #vitaleashaklee #omegaguardshaklee #vivixshaklee #collagenpowdershaklee #alfalfashaklee #bcomplexshaklee #lecithinshaklee #setkurusshaklee #garliccomplexshaklee #coqtrolshaklee #peppermintgingerplusshaklee #glacomplex #glacomplexshaklee #mealshakeshaklee #setslimmingshaklee #herblaxshaklee #cinchshaklee #herbalblendshaklee #coqtrolplusshaklee
_
📲 whatapps untuk harga PROMO MURAH 0138562023


0

by @faiza.official.blog

HB STABIL DENGAN VITALEA
_
Nurse puji HB stabil semasa hamil. Syukur alhamdulillah.
Bila ibu happy, emosi stabil. Inshaallah kesihatan ibu juga terjaga semasa hamil.
_
Salah satu masalah ibu hamil adalah masalah darah rendah. Atau HB low.
_
Jadi pengambilan Vitalea semasa hamil adalah sangat digalakkan kerana dapat membantu menstabilkan bacaan darah kita, ia mengandungi zat besi yang dalat mengelakkan ibu hamil mengalami anemia.
_
Anyone yang sekarang tengah hamil dan berpantang, dan ingin dapatkan set hamil atau set berpantang shaklee boleh whatsapp saya okay!
_
Wassap saya untuk order atau consultation. Saya akan guide mengikut kesesuaian masalah dan budget mommies semua.
_
FAIZA
Wassap: 012-7752910
COD : Puncak Jalil, Equine Park
__
p/s : *These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease
__

#shakleemalaysia #shakleepuncakjalil #shakleeequinepark #shakleelovers #shakleeselangor #omegaguard
#sethamilshaklee #setkehamilan #supplementhamil #vitalea #vitaleashaklee #setberpantangshaklee


0

by @faiza.official.blog

SET BASIC HAMIL 💕

Untuk yang nak cari supplement Kehamilan yang paling basic adalah
_ .
🌼 VITALEA @ IRON FORMULA
Menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu mengandung kekurangan zat besi. Kekurangan zat besi boleh menyebabkan mudah pitam, lesu, kurang daya ingatan dan kurang konsentrasi.

Zat besi – ia penting untuk mencegah ibu menghidap anemia atau tekanan darah rendah semasa hamil. Anaemia dapat dipastikan jika tahap hemoglobin anda kurang daripada 11.0 gm/dl.

Zat besi mampu mengurangkan risiko kelahiran dengan berat badan yang rendah .  Kekurangan zat besi semasa hamil boleh menyebabkan ibu mudah pitam

_ .
🌼 B COMPLEX
Lengkap dengan 8 kumpulan Vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan demi membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil dan wajah berseri.

Dalam B Complex mengandungi ASID FOLIK yang sangat penting bagi ibu hamil.

Asid Folik - bantu mencegah spina bifida dan lain-lain kecacatan tiub neural bayi. Spina bifida adalah penyakit kongenital yang serius. Ia berlaku apabila tiub yang melindungi sistem saraf pusat tidak menutup sepenuhnya dan boleh mengakibatkan ketidakupayaan yang teruk.
_

Wassap saya untuk order atau consultation. Saya akan guide mengikut kesesuaian masalah dan budget mommies semua.
_
FAIZA
Wassap: 012-7752910
COD : Puncak Jalil, Equine Park
__
p/s : *These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease
__

#shakleemalaysia #shakleepuncakjalil #shakleeequinepark #shakleelovers #shakleeselangor #omegaguard
#sethamilshaklee #setkehamilan #supplementhamil #vitalea #vitaleashaklee #setberpantangshaklee


0

by @fardteha

KENAPA KITA MEMERLUKAN KALSIUM❓
.
Kalsium bukan untuk tulang je tau, tapi sebenarnya kalsium dapat bermanfaat bagi tubuh kita dalam banyak cara😱Kalsium juga penting untuk👇🏻
🔹Gigi
🔹Pembekuan darah
🔹Mengatur kontraksi otot
🔹Detak jantung
.
Kalsium adalah sesuatu yang kita perlukan dari lahir sampai kita mencapai usia tua😍
.
Taknak kene tulang reput kan❓Jom dapatkan kalsium anda hari ini❗️
.
📲011 33940482
📲011 33940482
📲011 33940482

Seremban (City)
1

by @fardteha

TULANG RAPUH‼️
.
Yang tidak tahu mesti tertanya, Ostematrix tu apa?
.
Ostematrix adalah Kalsium. Mineral yang sangat penting dan paling diperlukan di dalam badan 😊
.
Andai tahu yang kita memerlukan kalsium untuk tulang dan gigi tetapi tahukah anda yang kalsium juga diperlukan untuk otot dan saraf?
.
Tulang dan gigi akan menyimpan 99% kalsium dan lebihan 1% akan digunakan untuk dalaman kita yang lain
.
Tahukah anda kalau kita kekurangan kalsium di dalam badan. Dalaman kita akan “ curi “ kalsium daripada tulang dan gigi untuk mencukupi keperluannya
.
THAT IS WHY kita perlu mencukupi pengambilan kalsium supaya tulang dan gigi kita kuat dan tiada masalah!
.
Kandungan Ostematrix :
.
⭐Magnesium : bantu menyerapkan kalsium ke dalam tulang & menguatkannya
⭐Kalsium : Sumber semulajadi yang berkonsentrasi dan mudah di serap
⭐Vitamin D : Merangsangkan penyerapan kalsium
⭐Boron : Bantu metabolisma tulang
⭐Mangan, tembaga & zinc : Mengaktifkan enzim yang membantu dalam pembinaan kepadatan tulang
.
Anda yang pentingkan tulang anda cepat whatsapp teha❗️
.
Promosi hebat juga bulan ini untuk one of the most needed mineral in our body, kalsium ( Ostematrix )😊
.
011 33940482
011 33940482
011 33940482
.
Your Most Wanted SID ❤

Seremban (City)
1

by @fardteha

Hargai Tulang Anda dengan Nutrien Pembina-Tulang 💪🏻
.
.
Tulang merupakan sistem sokongan tubuh anda , kerana itulah amat penting untuk anda memastikan ia kekal kuat dan sihat .
.
.
Tubuh anda membina tulang baharu dengan pantas, tetapi apabila umur anda meningkat, kehilangan tulang adalah lebih banyak berbanding tulang yang dibina .
.
.
Hakikat inilah menjadikannya penting untuk anda membekalkan tulang anda dengan nutrien pembina-tulang yang berkualiti .
.
.
Tulang yang kuat untuk tubuh yang kuat. Bina dan pastikan tulang anda kuat dengan nutrien pembina tulang untuk memastikan ia kekal sihat sepanjang masa .
.
.
Ostematrix bukan sahaja membantu kesihatan tulang . Banyak kelebihan ostematrix yang terbukti berkesan .
.
.
Boleh baca next post ya . Untuk sebarang orders & consultation , boleh terus whatsapp Teha ya 😊
.
.
Jom grab PROMOSI OSTEMATRIX SEKARANG . Cepat cepat jangan lambat lambat !
.
.
Teha 011 33940482
Teha 011 33940482
Teha 011 33940482

Seremban (City)
1

by @shakleebyhasmah

Ingin kulit wajah seperti artist-artist kegemaran? Even lelaki sekarang punya kulit dan makin halus mulus lah 🤭😍
.
Macam mana la nak capai kulit idaman yang licin, bebas jerawat, gebu dan basically flawless!?
.
Cuba Set SkinCare YOUTH!
.
Kenapa Skincare Youth?
.
❤️Membuat kulit lembut dan gebu
❤️Liang pori besar mengecil
❤️Kurang Blackhead dan Whitehead
❤️Kurang jerawat
❤️Kurang parut jerawat
❤️Kulit lebih putih dan berseri
❤️Wajah lebih anjal
❤️Kulit lembap
❤️Jeragat lagi pudar
.
Fyi skincare Youth adalah kegemaran orang ramai sebabnya ia 100% VEGAN ( dari tumbuhan ) bebas daripada bahan kimia yang merbahaya, di jamin halal, tentu selamat dan sangat berkesan 😘
.
Jika berminat sila WHATSAPP untuk pertanyaan dan harga ya~
.
📲012 648 9101
📲012 648 9101
📲012 648 9101
.
🔥FREE POSTAGE
🔥FREE CONSULTATION
🔥COD NATIONWIDE

Negeri Sembilan
1

by @shakleebyhasmah

Ingin kulit wajah seperti artist-artist kegemaran? Even lelaki sekarang punya kulit dan makin halus mulus lah 🤭😍
.
Macam mana la nak capai kulit idaman yang licin, bebas jerawat, gebu dan basically flawless!?
.
Cuba Set SkinCare YOUTH!
.
Kenapa Skincare Youth?
.
❤️Membuat kulit lembut dan gebu
❤️Liang pori besar mengecil
❤️Kurang Blackhead dan Whitehead
❤️Kurang jerawat
❤️Kurang parut jerawat
❤️Kulit lebih putih dan berseri
❤️Wajah lebih anjal
❤️Kulit lembap
❤️Jeragat lagi pudar
.
Fyi skincare Youth adalah kegemaran orang ramai sebabnya ia 100% VEGAN ( dari tumbuhan ) bebas daripada bahan kimia yang merbahaya, di jamin halal, tentu selamat dan sangat berkesan 😘
.
Jika berminat sila WHATSAPP untuk pertanyaan dan harga ya~
.
📲012 648 9101
📲012 648 9101
📲012 648 9101
.
🔥FREE POSTAGE
🔥FREE CONSULTATION
🔥COD NATIONWIDE

Negeri Sembilan
1

by @shakleebyhasmah

Ingin kulit wajah seperti artist-artist kegemaran? Even lelaki sekarang punya kulit dan makin halus mulus lah 🤭😍
.
Macam mana la nak capai kulit idaman yang licin, bebas jerawat, gebu dan basically flawless!?
.
Cuba Set SkinCare YOUTH!
.
Kenapa Skincare Youth?
.
❤️Membuat kulit lembut dan gebu
❤️Liang pori besar mengecil
❤️Kurang Blackhead dan Whitehead
❤️Kurang jerawat
❤️Kurang parut jerawat
❤️Kulit lebih putih dan berseri
❤️Wajah lebih anjal
❤️Kulit lembap
❤️Jeragat lagi pudar
.
Fyi skincare Youth adalah kegemaran orang ramai sebabnya ia 100% VEGAN ( dari tumbuhan ) bebas daripada bahan kimia yang merbahaya, di jamin halal, tentu selamat dan sangat berkesan 😘
.
Jika berminat sila WHATSAPP untuk pertanyaan dan harga ya~
.
📲012 648 9101
📲012 648 9101
📲012 648 9101
.
🔥FREE POSTAGE
🔥FREE CONSULTATION
🔥COD NATIONWIDE

Negeri Sembilan
1

by @amammarashopee

ADA APA DENGAN VIVIX!

VIVIX mempunyai kandungan resveratrol 10X ganda lagi berkuasa dari biasa. Resveratrol yang terdapat dalam VIVIX membantu membaiki sel² hingga ke peringkat DNA.

Bila sel badan kita sihat, kita akan mudah melawan penyakit.

Mahal ke VIVIX nie?
.
💕 Ianya amatlah murah pada yang mementingkan kesihatan
💕 Ianya amatlah murah jika dibandingkan dengan kos rawatan hospital yang beribu² untuk penyakit kritikal
💕 Ia amatlah murah jika dibandingkan dengan nak buat operation
💕 Ia amatlah murah sebab Kesihatan kita adalah nikmat yang paling berharga!

Bagaimana Vivix dapat membantu?

Kanser?
Resveratrol didalamnya membantu untuk mematikan sel² kanser dan melindungi sel² sihat untuk melawan penyakit kanser itu.

Diabetis?
Ia membantu mengurangkan rintangan insulin untuk mengawal paras gula dalam darah.

Stroke/Darah Tinggi?
Membantu melapangkan saluran darah yang sempit supaya darah sampai ke otak.

Gout?
Menurunkan paras asid urik dalam badan untuk melegakan sendi² kita.

Cyst?
Ia membantu dalam mengecutkan cyst.

Hanya dengan 1 tonik, ia membantu pelbagai jenis penyakit.

Tonik apa?

Inilah tonik ajaib iaitu VIVIX.

Jom ikhtiar sihat sentiasa dengan VIVIX Shaklee 😊

Boleh Klik disini untuk dapatkan Shaklee with best of service and consultation ⏬ 📲 017-9181790
📲 IG PAGES : @amammarashopee
🖥 FB : ARE ZIA AZIRA
🖥 FB PAGES : AM AMMARA SHOPEE


1

by @amammarashopee

ADA APA DENGAN VIVIX!

VIVIX mempunyai kandungan resveratrol 10X ganda lagi berkuasa dari biasa. Resveratrol yang terdapat dalam VIVIX membantu membaiki sel² hingga ke peringkat DNA.

Bila sel badan kita sihat, kita akan mudah melawan penyakit.

Mahal ke VIVIX nie?
.
💕 Ianya amatlah murah pada yang mementingkan kesihatan
💕 Ianya amatlah murah jika dibandingkan dengan kos rawatan hospital yang beribu² untuk penyakit kritikal
💕 Ia amatlah murah jika dibandingkan dengan nak buat operation
💕 Ia amatlah murah sebab Kesihatan kita adalah nikmat yang paling berharga!

Bagaimana Vivix dapat membantu?

Kanser?
Resveratrol didalamnya membantu untuk mematikan sel² kanser dan melindungi sel² sihat untuk melawan penyakit kanser itu.

Diabetis?
Ia membantu mengurangkan rintangan insulin untuk mengawal paras gula dalam darah.

Stroke/Darah Tinggi?
Membantu melapangkan saluran darah yang sempit supaya darah sampai ke otak.

Gout?
Menurunkan paras asid urik dalam badan untuk melegakan sendi² kita.

Cyst?
Ia membantu dalam mengecutkan cyst.

Hanya dengan 1 tonik, ia membantu pelbagai jenis penyakit.

Tonik apa?

Inilah tonik ajaib iaitu VIVIX.

Jom ikhtiar sihat sentiasa dengan VIVIX Shaklee 😊

Boleh Klik disini untuk dapatkan Shaklee with best of service and consultation ⏬ 📲 017-9181790
📲 IG PAGES : @amammarashopee
🖥 FB : ARE ZIA AZIRA
🖥 FB PAGES : AM AMMARA SHOPEE


1

by @amammarashopee

ADA APA DENGAN VIVIX!

VIVIX mempunyai kandungan resveratrol 10X ganda lagi berkuasa dari biasa. Resveratrol yang terdapat dalam VIVIX membantu membaiki sel² hingga ke peringkat DNA.

Bila sel badan kita sihat, kita akan mudah melawan penyakit.

Mahal ke VIVIX nie?
.
💕 Ianya amatlah murah pada yang mementingkan kesihatan
💕 Ianya amatlah murah jika dibandingkan dengan kos rawatan hospital yang beribu² untuk penyakit kritikal
💕 Ia amatlah murah jika dibandingkan dengan nak buat operation
💕 Ia amatlah murah sebab Kesihatan kita adalah nikmat yang paling berharga!

Bagaimana Vivix dapat membantu?

Kanser?
Resveratrol didalamnya membantu untuk mematikan sel² kanser dan melindungi sel² sihat untuk melawan penyakit kanser itu.

Diabetis?
Ia membantu mengurangkan rintangan insulin untuk mengawal paras gula dalam darah.

Stroke/Darah Tinggi?
Membantu melapangkan saluran darah yang sempit supaya darah sampai ke otak.

Gout?
Menurunkan paras asid urik dalam badan untuk melegakan sendi² kita.

Cyst?
Ia membantu dalam mengecutkan cyst.

Hanya dengan 1 tonik, ia membantu pelbagai jenis penyakit.

Tonik apa?

Inilah tonik ajaib iaitu VIVIX.

Jom ikhtiar sihat sentiasa dengan VIVIX Shaklee 😊

Boleh Klik disini untuk dapatkan Shaklee with best of service and consultation ⏬ 📲 017-9181790
📲 IG PAGES : @amammarashopee
🖥 FB : ARE ZIA AZIRA
🖥 FB PAGES : AM AMMARA SHOPEE


1

by @amammarashopee

ADA APA DENGAN VIVIX!

VIVIX mempunyai kandungan resveratrol 10X ganda lagi berkuasa dari biasa. Resveratrol yang terdapat dalam VIVIX membantu membaiki sel² hingga ke peringkat DNA.

Bila sel badan kita sihat, kita akan mudah melawan penyakit.

Mahal ke VIVIX nie?
.
💕 Ianya amatlah murah pada yang mementingkan kesihatan
💕 Ianya amatlah murah jika dibandingkan dengan kos rawatan hospital yang beribu² untuk penyakit kritikal
💕 Ia amatlah murah jika dibandingkan dengan nak buat operation
💕 Ia amatlah murah sebab Kesihatan kita adalah nikmat yang paling berharga!

Bagaimana Vivix dapat membantu?

Kanser?
Resveratrol didalamnya membantu untuk mematikan sel² kanser dan melindungi sel² sihat untuk melawan penyakit kanser itu.

Diabetis?
Ia membantu mengurangkan rintangan insulin untuk mengawal paras gula dalam darah.

Stroke/Darah Tinggi?
Membantu melapangkan saluran darah yang sempit supaya darah sampai ke otak.

Gout?
Menurunkan paras asid urik dalam badan untuk melegakan sendi² kita.

Cyst?
Ia membantu dalam mengecutkan cyst.

Hanya dengan 1 tonik, ia membantu pelbagai jenis penyakit.

Tonik apa?

Inilah tonik ajaib iaitu VIVIX.

Jom ikhtiar sihat sentiasa dengan VIVIX Shaklee 😊

Boleh Klik disini untuk dapatkan Shaklee with best of service and consultation ⏬ 📲 017-9181790
📲 IG PAGES : @amammarashopee
🖥 FB : ARE ZIA AZIRA
🖥 FB PAGES : AM AMMARA SHOPEE


1

by @amammarashopee

ADA APA DENGAN VIVIX!

VIVIX mempunyai kandungan resveratrol 10X ganda lagi berkuasa dari biasa. Resveratrol yang terdapat dalam VIVIX membantu membaiki sel² hingga ke peringkat DNA.

Bila sel badan kita sihat, kita akan mudah melawan penyakit.

Mahal ke VIVIX nie?
.
💕 Ianya amatlah murah pada yang mementingkan kesihatan
💕 Ianya amatlah murah jika dibandingkan dengan kos rawatan hospital yang beribu² untuk penyakit kritikal
💕 Ia amatlah murah jika dibandingkan dengan nak buat operation
💕 Ia amatlah murah sebab Kesihatan kita adalah nikmat yang paling berharga!

Bagaimana Vivix dapat membantu?

Kanser?
Resveratrol didalamnya membantu untuk mematikan sel² kanser dan melindungi sel² sihat untuk melawan penyakit kanser itu.

Diabetis?
Ia membantu mengurangkan rintangan insulin untuk mengawal paras gula dalam darah.

Stroke/Darah Tinggi?
Membantu melapangkan saluran darah yang sempit supaya darah sampai ke otak.

Gout?
Menurunkan paras asid urik dalam badan untuk melegakan sendi² kita.

Cyst?
Ia membantu dalam mengecutkan cyst.

Hanya dengan 1 tonik, ia membantu pelbagai jenis penyakit.

Tonik apa?

Inilah tonik ajaib iaitu VIVIX.

Jom ikhtiar sihat sentiasa dengan VIVIX Shaklee 😊

Boleh Klik disini untuk dapatkan Shaklee with best of service and consultation ⏬ 📲 017-9181790
📲 IG PAGES : @amammarashopee
🖥 FB : ARE ZIA AZIRA
🖥 FB PAGES : AM AMMARA SHOPEE


1

by @amammarashopee

ADA APA DENGAN VIVIX!

VIVIX mempunyai kandungan resveratrol 10X ganda lagi berkuasa dari biasa. Resveratrol yang terdapat dalam VIVIX membantu membaiki sel² hingga ke peringkat DNA.

Bila sel badan kita sihat, kita akan mudah melawan penyakit.

Mahal ke VIVIX nie?
.
💕 Ianya amatlah murah pada yang mementingkan kesihatan
💕 Ianya amatlah murah jika dibandingkan dengan kos rawatan hospital yang beribu² untuk penyakit kritikal
💕 Ia amatlah murah jika dibandingkan dengan nak buat operation
💕 Ia amatlah murah sebab Kesihatan kita adalah nikmat yang paling berharga!

Bagaimana Vivix dapat membantu?

Kanser?
Resveratrol didalamnya membantu untuk mematikan sel² kanser dan melindungi sel² sihat untuk melawan penyakit kanser itu.

Diabetis?
Ia membantu mengurangkan rintangan insulin untuk mengawal paras gula dalam darah.

Stroke/Darah Tinggi?
Membantu melapangkan saluran darah yang sempit supaya darah sampai ke otak.

Gout?
Menurunkan paras asid urik dalam badan untuk melegakan sendi² kita.

Cyst?
Ia membantu dalam mengecutkan cyst.

Hanya dengan 1 tonik, ia membantu pelbagai jenis penyakit.

Tonik apa?

Inilah tonik ajaib iaitu VIVIX.

Jom ikhtiar sihat sentiasa dengan VIVIX Shaklee 😊

Boleh Klik disini untuk dapatkan Shaklee with best of service and consultation ⏬ 📲 017-9181790
📲 IG PAGES : @amammarashopee
🖥 FB : ARE ZIA AZIRA
🖥 FB PAGES : AM AMMARA SHOPEE


1

by @amammarashopee

ADA APA DENGAN VIVIX!

VIVIX mempunyai kandungan resveratrol 10X ganda lagi berkuasa dari biasa. Resveratrol yang terdapat dalam VIVIX membantu membaiki sel² hingga ke peringkat DNA.

Bila sel badan kita sihat, kita akan mudah melawan penyakit.

Mahal ke VIVIX nie?
.
💕 Ianya amatlah murah pada yang mementingkan kesihatan
💕 Ianya amatlah murah jika dibandingkan dengan kos rawatan hospital yang beribu² untuk penyakit kritikal
💕 Ia amatlah murah jika dibandingkan dengan nak buat operation
💕 Ia amatlah murah sebab Kesihatan kita adalah nikmat yang paling berharga!

Bagaimana Vivix dapat membantu?

Kanser?
Resveratrol didalamnya membantu untuk mematikan sel² kanser dan melindungi sel² sihat untuk melawan penyakit kanser itu.

Diabetis?
Ia membantu mengurangkan rintangan insulin untuk mengawal paras gula dalam darah.

Stroke/Darah Tinggi?
Membantu melapangkan saluran darah yang sempit supaya darah sampai ke otak.

Gout?
Menurunkan paras asid urik dalam badan untuk melegakan sendi² kita.

Cyst?
Ia membantu dalam mengecutkan cyst.

Hanya dengan 1 tonik, ia membantu pelbagai jenis penyakit.

Tonik apa?

Inilah tonik ajaib iaitu VIVIX.

Jom ikhtiar sihat sentiasa dengan VIVIX Shaklee 😊

Boleh Klik disini untuk dapatkan Shaklee with best of service and consultation ⏬ 📲 017-9181790
📲 IG PAGES : @amammarashopee
🖥 FB : ARE ZIA AZIRA
🖥 FB PAGES : AM AMMARA SHOPEE


1

by @amammarashopee

ADA APA DENGAN VIVIX!

VIVIX mempunyai kandungan resveratrol 10X ganda lagi berkuasa dari biasa. Resveratrol yang terdapat dalam VIVIX membantu membaiki sel² hingga ke peringkat DNA.

Bila sel badan kita sihat, kita akan mudah melawan penyakit.

Mahal ke VIVIX nie?
.
💕 Ianya amatlah murah pada yang mementingkan kesihatan
💕 Ianya amatlah murah jika dibandingkan dengan kos rawatan hospital yang beribu² untuk penyakit kritikal
💕 Ia amatlah murah jika dibandingkan dengan nak buat operation
💕 Ia amatlah murah sebab Kesihatan kita adalah nikmat yang paling berharga!

Bagaimana Vivix dapat membantu?

Kanser?
Resveratrol didalamnya membantu untuk mematikan sel² kanser dan melindungi sel² sihat untuk melawan penyakit kanser itu.

Diabetis?
Ia membantu mengurangkan rintangan insulin untuk mengawal paras gula dalam darah.

Stroke/Darah Tinggi?
Membantu melapangkan saluran darah yang sempit supaya darah sampai ke otak.

Gout?
Menurunkan paras asid urik dalam badan untuk melegakan sendi² kita.

Cyst?
Ia membantu dalam mengecutkan cyst.

Hanya dengan 1 tonik, ia membantu pelbagai jenis penyakit.

Tonik apa?

Inilah tonik ajaib iaitu VIVIX.

Jom ikhtiar sihat sentiasa dengan VIVIX Shaklee 😊

Boleh Klik disini untuk dapatkan Shaklee with best of service and consultation ⏬ 📲 017-9181790
📲 IG PAGES : @amammarashopee
🖥 FB : ARE ZIA AZIRA
🖥 FB PAGES : AM AMMARA SHOPEE


1

by @amammarashopee

ADA APA DENGAN VIVIX!

VIVIX mempunyai kandungan resveratrol 10X ganda lagi berkuasa dari biasa. Resveratrol yang terdapat dalam VIVIX membantu membaiki sel² hingga ke peringkat DNA.

Bila sel badan kita sihat, kita akan mudah melawan penyakit.

Mahal ke VIVIX nie?
.
💕 Ianya amatlah murah pada yang mementingkan kesihatan
💕 Ianya amatlah murah jika dibandingkan dengan kos rawatan hospital yang beribu² untuk penyakit kritikal
💕 Ia amatlah murah jika dibandingkan dengan nak buat operation
💕 Ia amatlah murah sebab Kesihatan kita adalah nikmat yang paling berharga!

Bagaimana Vivix dapat membantu?

Kanser?
Resveratrol didalamnya membantu untuk mematikan sel² kanser dan melindungi sel² sihat untuk melawan penyakit kanser itu.

Diabetis?
Ia membantu mengurangkan rintangan insulin untuk mengawal paras gula dalam darah.

Stroke/Darah Tinggi?
Membantu melapangkan saluran darah yang sempit supaya darah sampai ke otak.

Gout?
Menurunkan paras asid urik dalam badan untuk melegakan sendi² kita.

Cyst?
Ia membantu dalam mengecutkan cyst.

Hanya dengan 1 tonik, ia membantu pelbagai jenis penyakit.

Tonik apa?

Inilah tonik ajaib iaitu VIVIX.

Jom ikhtiar sihat sentiasa dengan VIVIX Shaklee 😊

Boleh Klik disini untuk dapatkan Shaklee with best of service and consultation ⏬ 📲 017-9181790
📲 IG PAGES : @amammarashopee
🖥 FB : ARE ZIA AZIRA
🖥 FB PAGES : AM AMMARA SHOPEE


1

by @shakleebyhasmah

NEW SKIN, NEW CONFIDENCE!
.
Boleh di katakan YOUTH adalah my favourite go to. Can’t go anywhere without it 😍
.
Macam mana tak favourite? Jerawat batu sebelum ni semua hilang. Parut-parut pun dah nak hilang.. Untuk parut berbulang dan masalah kulit lain tak perlu dah 👇 ❌Dermaroller
❌Suntikan
❌Treatment beribu setiap bulan
❌Vitamin Injection
❌Pembedahan plastik
❌Botox
.
Sesuai untuk semua jenis kulit ❤️ Tiada langsung bahan kimia, pengawet, pewarna, merkuri. Memang 100% VEGAN! ( tumbuhan )
.
Memang hasmah recommend sangat. Korang takkan menyesal! Keberkesanan dia sangat luar biasa dan ia sangat gentle kepada kulit 😍
.
Nak kulit sihat, cantik dan flawless cuba YOUTH!
.
Boleh order dengan hasmah kalau nak harga special 😘
.
012 648 9101
012 648 9101
012 648 9101
.
Your Most Wanted SID ❤️

Negeri Sembilan
1

by @shakleebyhasmah

NEW SKIN, NEW CONFIDENCE!
.
Boleh di katakan YOUTH adalah my favourite go to. Can’t go anywhere without it 😍
.
Macam mana tak favourite? Jerawat batu sebelum ni semua hilang. Parut-parut pun dah nak hilang.. Untuk parut berbulang dan masalah kulit lain tak perlu dah 👇 ❌Dermaroller
❌Suntikan
❌Treatment beribu setiap bulan
❌Vitamin Injection
❌Pembedahan plastik
❌Botox
.
Sesuai untuk semua jenis kulit ❤️ Tiada langsung bahan kimia, pengawet, pewarna, merkuri. Memang 100% VEGAN! ( tumbuhan )
.
Memang hasmah recommend sangat. Korang takkan menyesal! Keberkesanan dia sangat luar biasa dan ia sangat gentle kepada kulit 😍
.
Nak kulit sihat, cantik dan flawless cuba YOUTH!
.
Boleh order dengan hasmah kalau nak harga special 😘
.
012 648 9101
012 648 9101
012 648 9101
.
Your Most Wanted SID ❤️

Negeri Sembilan
1

by @fardteha

ASSALAMUALAIKUM🤗
.
Pernah cuba supplement untuk set kecantikan Shaklee ke? Kecantikan Shaklee ni memang HOT DEMAND❗️
.
Okay🤗Apa yang ada dalam set kecantikan Shaklee?👇
.
ESP- (Energizing Soy Protein)
.
✔Agen anti-penuaan
✔Menghasilkan sel2 kulit baru yang lebih sihat dan cantik
✔Menghalang pertumbuhan jerawat
✔Memudarkan bekas jerawat hitam&parut
✔Memberi keanjalan kepada kulit
✔Mencerahkan kulit satu badan
✔Memperbaiki masalah kulit berminyak
✔Mempercepatkan penyembuhan luka
.
.
SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS
.
✔Tinggi antioksidan untuk melindung kulit daripada pencemaran
✔Merangsang penghasilan kolagen kulit secara semulajadi (kulit lebih lembut, anjal dan kenyal)
✔Mencerahkan kulit secara semulajadi
✔Mencegah & mengecutkan jerawat
✔Menyekat pigmen penyebab utama jeragat
.
.
Bila dalaman sihat, luaran pun akan menjadi sihat dan cantik berseri🤗betul tak? So jangan buang masa mencari produk pencuci dan kecantikan wajah untuk luaran jika dalaman korang tak dirawat terlebih dahulu😊
.
Mulai sekarang kita rawat wajah kita dari dalam kulit dengan Set Kecantikan Kulit Shaklee😉
.
Teha 011 33940482
Teha 011 33940482
Teha 011 33940482

Seremban (City)
1

by @fardteha

ASSALAMUALAIKUM🤗
.
Pernah cuba supplement untuk set kecantikan Shaklee ke? Kecantikan Shaklee ni memang HOT DEMAND❗️
.
Okay🤗Apa yang ada dalam set kecantikan Shaklee?👇
.
ESP- (Energizing Soy Protein)
.
✔Agen anti-penuaan
✔Menghasilkan sel2 kulit baru yang lebih sihat dan cantik
✔Menghalang pertumbuhan jerawat
✔Memudarkan bekas jerawat hitam&parut
✔Memberi keanjalan kepada kulit
✔Mencerahkan kulit satu badan
✔Memperbaiki masalah kulit berminyak
✔Mempercepatkan penyembuhan luka
.
.
SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS
.
✔Tinggi antioksidan untuk melindung kulit daripada pencemaran
✔Merangsang penghasilan kolagen kulit secara semulajadi (kulit lebih lembut, anjal dan kenyal)
✔Mencerahkan kulit secara semulajadi
✔Mencegah & mengecutkan jerawat
✔Menyekat pigmen penyebab utama jeragat
.
.
Bila dalaman sihat, luaran pun akan menjadi sihat dan cantik berseri🤗betul tak? So jangan buang masa mencari produk pencuci dan kecantikan wajah untuk luaran jika dalaman korang tak dirawat terlebih dahulu😊
.
Mulai sekarang kita rawat wajah kita dari dalam kulit dengan Set Kecantikan Kulit Shaklee😉
.
Teha 011 33940482
Teha 011 33940482
Teha 011 33940482

Seremban (City)
1

by @fardteha

Hye Uollsszz❗️🤗
.
Teha rasa semua wanita nak kulit cantik, betul tak❓
.
Tapi dah macam macam tips, petua & produk korang dah cuba😩Duit pun dah banyak habis dan hasilnya tak memuaskan😔
.
Jadi teha nak bantu kaum wanita yang nak pelolesss, glowing dan cantik setiap masa🤩
.
Teha nak bagi tahu cara yang senang dan terbukti berkesan dengan mengamalkan Set Kecantikan Shaklee untuk mendapatkan kulit yang cantik dan sihat😘
.
Dan bukan saja kulit muka, malah semua kulit badan makin cantik jelita bak mutiara😍Haaa giteuwww❗️ .
Jom pm teha untuk tahu lebih lanjut tentang Set Kecantikan Shaklee😘Teha akan share semuanya kat korang DAN yang terawal, teha akan bagi harga yang sangat sangat Special dekat korang😉bukan tu je tau❗️Free gift pun ade😎Jom grab satu untuk cantik satu badan😉
.
.
Teha 011 33940482
Teha 011 33940482
Teha 011 33940482

Seremban (City)
2

by @beautynurmie

Dalam banyak banyak product kenapa ramai orang suka ESP? .
.
☘️Nak KURUS : ESP kawal selera makan dan memberi rasa kenyang dengan lebih lama.
.
☘️Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari. Takda lagi rasa lemau lesu lembik semua tu
.
☘️Nak TAMBAH SUSU BADAN IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong  perkembangan bayi dan kulit baby pon insyaallah gebu dan sihat
.
☘️Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat
.
☘️Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh
keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser. Sesuai utk golongan tua dan muda.
.
☘️Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon. Sesuai utk pasangan yg berikhtiar mendapatkan anak
.
Best kan ESP ni. Banyaaak sangat manfaat kita dapat bila rajin consume ESP.
.
Dapatkan ESP dengan harga special sekarang !
.
Nurmie
Trusted SID
📲016-6340545
.
Boleh klik Link kat bio juga untuk contact nurmie direct❤️
.
#espshaklee
#vivixshaklee
#collagenpowdershaklee
#omegaguardshaklee
#alfalfacomplexshaklee
#vitamincshaklee
#bcomplexshaklee
#vitamineshaklee
#herblaxshaklee
#herbalblendshaklee
#lecithinshaklee
#glacomplexshaklee
#vitaleashaklee
#vitaleaforchildrenshaklee
#cinchshakeshaklee
#mealshakeshaklee
#setkurusshaklee
#setdetoxshaklee
#setresdungshaklee
#youthskincareshaklee
#setparutshaklee
#setjerawatshaklee
#setcantikbasicshaklee
#sethamilshaklee
#setberpantangshaklee
#setmenyusushaklee
#setcantikshaklee
#setsendishaklee
#ostematrixshakleemurah


0

by @shakleebyazatul

PROMOSI SHAKLEE❗ - - -
Alhamdulillah order hari ni yang dah selamat pos. Semoga cepat dan selamat sampai ke tangan custormer. .

Buat yang tengah mencari vitamin Shaklee dengan konsultasi serta cara makan yang betul -  Jom pm saya ye. -

Antaranya: .

#espshaklee
#vivixshaklee
#collagenpowdershaklee
#omegaguardshaklee
#alfalfacomplexshaklee
#vitamincshaklee
#bcomplexshaklee
#vitamineshaklee
#herblaxshaklee
#lecithinshaklee
#herbalblendshaklee
#glacomplexshaklee
#vitaleashaklee
#vitaleaforchildrenshaklee
#cinchshakeshaklee
#mealshakeshaklee
#setkurusshaklee
#setdetoxshaklee
#setresdungshaklee
#setparutshaklee
#setjerawatshaklee
#setcantikbasicshaklee
#setkesuburanshaklee
#sethamilshaklee
#setpantangshaklee
#setmenyusushaklee
#setcantikshaklee
#setsendishaklee
#ostematrixshaklee
#herbalblendshaklee
#teaminstamf

NAK ORDER SHAKLEE -

NAK HARGA MURAH -

Jom whatsapp saya 📲 0162876196 untuk dapatkan HARGA PROMOSI SUPER MURAH 🔥


0

by @shakleebyazatul

PROMOSI SHAKLEE❗ - - -
Alhamdulillah order hari ni yang dah selamat pos. Semoga cepat dan selamat sampai ke tangan custormer. .

Buat yang tengah mencari vitamin Shaklee dengan konsultasi serta cara makan yang betul -  Jom pm saya ye. -

Antaranya: .

#espshaklee
#vivixshaklee
#collagenpowdershaklee
#omegaguardshaklee
#alfalfacomplexshaklee
#vitamincshaklee
#bcomplexshaklee
#vitamineshaklee
#herblaxshaklee
#lecithinshaklee
#herbalblendshaklee
#glacomplexshaklee
#vitaleashaklee
#vitaleaforchildrenshaklee
#cinchshakeshaklee
#mealshakeshaklee
#setkurusshaklee
#setdetoxshaklee
#setresdungshaklee
#setparutshaklee
#setjerawatshaklee
#setcantikbasicshaklee
#setkesuburanshaklee
#sethamilshaklee
#setpantangshaklee
#setmenyusushaklee
#setcantikshaklee
#setsendishaklee
#ostematrixshaklee
#herbalblendshaklee
#teaminstamf

NAK ORDER SHAKLEE -

NAK HARGA MURAH -

Jom whatsapp saya 📲 0162876196 untuk dapatkan HARGA PROMOSI SUPER MURAH 🔥


0