#vitaleashaklee

Instagram photos and videos

#vitaleashaklee#vitamincshaklee#espshaklee#setkurusshaklee#sethamilshaklee#herblaxshaklee#ostematrixshaklee#setmenyusushaklee#vivixshaklee#vitamineshaklee#herbalblendshaklee#bcomplexshaklee#lecithinshaklee#setjerawatshaklee#omegaguardshaklee#setresdungshaklee#setberpantangshaklee#setparutshaklee#alfalfacomplexshaklee

Hashtags #vitaleashaklee for Instagram

🔥 PROMOSI HARGA MURAH 🔥 - -

Set Kurus Paling Laris❗️❗️ -

RAHSIA KURUS PECAH LEMAK BERLEBIHAN. -
↪️ Bakar lemak dan pecah lemak tepu
↪️ Buang lemak berlebihan
↪️ Kurangkan kolestrol
↪️ Buang toksin dalam badan
↪️ Detox -

Kita raya raya juga tau! Kesihatan pun kena jaga. Jom kekal slim dan langsing di bulan Syawal ni 😍😍😍 -

Whatsapp 📲 0196836302 utk HARGA PROMOSI! -

#herblaxshaklee#herblaxshakleemurah#lecithinshaklee#lecithinshakleemurah#omegaguardshaklee#omegaguardshakleemurah#alfalfacomplexshaklee#alfalfashaklee#setkurusshaklee#setkurusshakleemurah#setslimmingshaklee#like4like#likeforlike#instamood#setslimmingshakleemurah#shakleemurah#vitamincshaklee#vitaleashaklee#espshaklee#shakleeshahalam#shakleemeru#shakleeklang#shakleekl#shakleeselangor#shakleejb#cinchshakeeshaklee#shakleeklang#shakleeampang#shakleesabah#shakleesarawak


2

BERAPA SUDU ESP?
.
Sukatan - 1 Sudu Besar ESP bersama minuman kegemaran anda (1 atau 2 kali sehari) .
Personally hakak mengambil ESP untuk program penyusuan anak dan hakak juga nak turunkan berat badan. 😅 Cara hakak minum untuk keperluan hakak ialah sebelum sarapan dan sebelum tido. Bila awal pagi ESP memang jump start for the day! Sangat suka perasaan diawal pagi lepas minum ESP. Sebelum tido pula badan berasa relax dan senang dibuai mimpi nak² lelap dengan anak yang dah kenyang menyusu.
.
.
PANTANG LARANG ESP
❗️❗️JANGAN bancuh ESP dengan AIR PANAS, MINUMAN BERKAFIN atau AIR BERKARBONAT kerana ia akan menghapuskan nutris
❗️❗️JANGAN ambil lebih daripada 3 sudu besar sehari kerana ia akan membebankan ginjal
❗️❗️Guna blander atau shaker untuk bancuh ESP supaya lebih mudah larut.
.
.
 NOTE ❗️❗️: Bila dah cuba NAK LAGI! Dah tiba masanya anda yang belum mencuba ESP ni ambil peluang ini. Banyak kebaikan ESP kepada kita.
.
.
SID PUAN NURULj
📲 www.wasap.my/60127877126
.
.
#sayapengedarshaklee #espshaklee #ostematrixshaklee #vitamincshaklee #vitaleashaklee #bcomplexshaklee #alfalfashaklee #setberpantang #setberpantangshaklee #setberpantangshakleemurah #sayajualsetberpantang #setmenyusu #setmenyusushaklee #milkbooster #setmilkboostershaklee #shakleemurah #shakleemurahoriginal #sayanakgemok #sayanakkurus #shakleebandarpenawar #shakleekotatinggi #shakleejohor #shakleebahau #shakleegemas #shakleetampin #shakleerompin #shakleeseremban


0

WAKTU MINUM ESP 👇
🐾 Untuk kurus : Minum ESP sebelum waktu makan utama - contoh sebelum sarapan
🐾 Untuk naik berat : Minum ESP selepas waktu makan - contoh selepas sarapan
🐾 Untuk berpuasa : Minum ESP waktu sahur dan pada waktu berbuka - badan rasa segar menunaikan ibadah puasa
.
❗️❗️NOTE : Penting untuk kita mengetahui waktu pengambilan untuk mendapatkan keputusan yang anda inginkan apa bila mengambil sesuatu vitamin. Anda disiplin dan bersabar insyaallah kejayaan menjadi milik anda.
.
.
SID PUAN NURULj
📲 www.wasap.my/60127877126
.
.
#sayapengedarshaklee #espshaklee #ostematrixshaklee #vitamincshaklee #vitaleashaklee #bcomplexshaklee #alfalfashaklee #setberpantang #setberpantangshaklee #setberpantangshakleemurah #sayajualsetberpantang #setmenyusu #setmenyusushaklee #milkbooster #setmilkboostershaklee #shakleemurah #shakleemurahoriginal #sayanakgemok #sayanakkurus #shakleebandarpenawar #shakleekotatinggi #shakleejohor #shakleebahau #shakleegemas #shakleetampin #shakleerompin #shakleeseremban


0

🔥 PROMOSI HARGA MURAH 🔥 - -

Set Kurus Paling Laris❗️❗️ -

RAHSIA KURUS PECAH LEMAK BERLEBIHAN. -
↪️ Bakar lemak dan pecah lemak tepu
↪️ Buang lemak berlebihan
↪️ Kurangkan kolestrol
↪️ Buang toksin dalam badan
↪️ Detox -

Kita raya raya juga tau! Kesihatan pun kena jaga. Jom kekal slim dan langsing di bulan Syawal ni 😍😍😍 -

Whatsapp 📲 0196836302 utk HARGA PROMOSI! -

#herblaxshaklee#herblaxshakleemurah#lecithinshaklee#lecithinshakleemurah#omegaguardshaklee#omegaguardshakleemurah#alfalfacomplexshaklee#alfalfashaklee#setkurusshaklee#setkurusshakleemurah#setslimmingshaklee#like4like#likeforlike#instamood#setslimmingshakleemurah#shakleemurah#vitamincshaklee#vitaleashaklee#espshaklee#shakleeshahalam#shakleemeru#shakleeklang#shakleekl#shakleeselangor#shakleejb#cinchshakeeshaklee#shakleeklang#shakleeampang#shakleesabah#shakleesarawak


2

Sape ada masalah anemia macam Mak Jemah kita geng.

Simptomnya :
Muka pucat
Cepat penat
Pening macam nak pitam
Berjalan pun rasa melayang

Bila jumpa doktor, doktor suruh amalkan makan benda masin. Hati lembu, buah jambu batu.

Sejak Mak Jemah ambil #vitaleashaklee ni alhamdulillah semakin baik. Kalau menyerang pun cepat lega. Tak berlarutan lama.

Sebotol 120 tablet.


0

Pernah dengar vitalea tu apa tak?
.
.
Vitalea ni adalah MULTIVITAMIN berbentuk tablet berwarna hijau
.
.
Sungguh pun tablet ni berwarna hijau pekat, tapi dia takda pewarna tiruan langsung tau kawan kawan
.
.
Customer ramai order untuk MASALAH HB RENDAH KETIKA MENGANDUNG.. Alhamdulillah masa hamil memang hb cun je👍
.
.
Para ibu hamil jangan lupa consume vitalea tau as your daily routine intake ya
.
.
Ibu hamil je ke boleh ambil? 😀 No no.. Both laki pempuan, tua muda bagus amek multivitamin ni ya.. Untuk topup kelompongan nutrisi dalam badan
.
.
Anis 017 7832740

#codkuantan
#codjayagading
#codtamantas
#codgambang
#codbandarkuantan
#codinderamahkota
#shakleepahang
#shakleekuantan
#shakleejayagading
#shakleetamantas
#shakleeinderamahkota
#kuipsaskuantan #espshaklee #codinderasempurna #codsgisap #shakleeinderasempurna #shakleebukitrangin #shakleesgisap #codbukitrangin #setberpantangshaklee #vitamincshaklee #shakleeuiakuantan #coduiakuantan #telukcempedak #shakleetelukcempedak #shakleetanjunglumpur #shakleebukitrangin #vitaleashaklee #setkecantikanshaklee #shakleebeserah #shakleebalok


0

TESTIMONY BAGI MOMMY TO BE YANG MEMPUNYAI HB RENDAH
.
.
Siapa yang memerlukan VITALEA?
💋Pregnant mommy, boleh consume dari awal pregnancy
💋Mommy yang anak berderet, cepat letih, kulit tak bermaya ,tak cukup tidur, makan tak terjaga
💋Mereka yang ada masalah LOW BLOOD PRESSURE, cepat rase pitam
💋Mereka yang mudah rasa letih, stress belajar, takde tenaga akibat kelas/tugasan yang banyak/stress dengan kerja. Student tersangatlah digalakkan ambil Vitalea sebagai multivitamin dan multimineral
.
Pada yang berminat boleh terus wasap fatim.. dan consultation akan diberi percuma 😍
-
For order
Fatim
013-6737308
.
.
#shaklee
#fatimshaklee
#vitaleashaklee
#sethamilshaklee
#setberpantangshaklee
#setmenyusushaklee
#trustedseller
#shakleemurah
#shakleemelaka
#shakleesungaiudang
#cod
#poseveryday


0

Multivitamin merupakan vitamin yang paling utama untuk kita semua amalkan.

Ia membantu untuk memberi nutrisi pada badan. Jadi, semua orang digalakkan untuk ambil VITALEA.

Jom dapatkan Vitalea daripada Kak Fana.
📲 017-3223974

#agentsahshaklee #agentshakleeN9 #agentshakleePD #agentshakleeseremban #shakleenegeri9 #shakleePd #agentdropshipwanted #dropshipdiperlukan #bazarpaknil #bazaaronline #kedaionline #sayajualmurah #sayajualshaklee #vitaminkesihatan #vitaminorganik #portdickson #seremban #lukut #multivitamin #vitamintambahan #vitalea #vitaleashaklee #tambahtenaga #nutrisipenuh #kurangdarah #tekanandarahrendah


0

Vitalea merupakan vitamin kesihatan asas yang diperlukan oleh setiap orang daripada remaja ke warga emas.

Ia membantu meningkatkan tahap kesihatan kepada yang lebih baik.

Jom dapatkan Multivitamin Terbaik serta paling lama di dunia sekarang!
📲 017-3223974

#agentsahshaklee #agentshakleeN9 #agentshakleePD #agentshakleeseremban #shakleenegeri9 #shakleePd #agentdropshipwanted #dropshipdiperlukan #bazarpaknil #bazaaronline #kedaionline #sayajualmurah #sayajualshaklee #vitaminkesihatan #vitaminorganik #portdickson #seremban #lukut #multivitamin #vitamintambahan #vitalea #vitaleashaklee #tambahtenaga #nutrisipenuh #kurangdarah #tekanandarahrendah


0

HB RENDAH?? VitaLea dapat stabil kan hb anda 😃
.
Supplement paling hot & famous, vitalea..❤️
.
MANFAAT VITALEA SHAKLEE
.
➡️Penambah Tenaga
➡️Pelengkap Nutrisi
➡️Melambat Proses Penuaan
➡️Stimulasi Metabolism
➡️Melindungi Organ
➡️Membantu Mencegah Penyakit Tiroid
➡️Untuk preggy mommy, VITALEA SANGAT PENTING & FAMOUS SUPPLEMENT disebabkan kelebihanya membantu menaikkan HB
.
Pada yang berminat boleh terus wasap fatim.. dan consultation akan diberi percuma 😍
-
For order
Fatim
013-6737308
.
.
#shaklee
#fatimshaklee
#vitaleashaklee
#sethamilshaklee
#setberpantangshaklee
#setmenyusushaklee
#trustedseller
#shakleemurah
#shakleemelaka
#shakleesungaiudang
#cod
#poseveryday


1

PROMOSI SHAKLEE❗️ - - - Assalammualaikum semua. Tengah mencari vitamin Shaklee dengan HARGA MURAH LEBIH PENJIMATAN ❔❔ -  Jom pm saya ye. -

HARGA DIJAMIN TERLAJAK MURAH DAN JIMAT -

Antaranya: .

#espshaklee
#vivixshaklee
#collagenpowdershaklee
#omegaguardshaklee
#alfalfacomplexshaklee
#vitamincshaklee
#bcomplexshaklee
#vitamineshaklee
#herblaxshaklee
#lecithinshaklee
#herbalblendshaklee
#glacomplexshaklee
#vitaleashaklee
#vitaleaforchildrenshaklee
#cinchshakeshaklee
#mealshakeshaklee
#setkurusshaklee
#setdetoxshaklee
#youthskincareshaklee
#setresdungshaklee
#setparutshaklee
#setjerawatshaklee
#setcantikbasicshaklee
#sethamilshaklee
#setpantangshaklee
#setmenyusushaklee
#setcantikshaklee
#setsendishaklee
#ostematrixshaklee

NAK ORDER SHAKLEE ❔❔ -

NAK HARGA MURAH MURAH ❔❔ -

Jom whatsapp saya 📲 0196836302 untuk dapatkan HARGA PROMOSI SUPER MURAH 🔥


2

PROMOSI SHAKLEE❗️ - - - Assalammualaikum semua. Tengah mencari vitamin Shaklee dengan HARGA MURAH LEBIH PENJIMATAN ❔❔ -  Jom pm saya ye. -

HARGA DIJAMIN TERLAJAK MURAH DAN JIMAT -

Antaranya: .

#espshaklee
#vivixshaklee
#collagenpowdershaklee
#omegaguardshaklee
#alfalfacomplexshaklee
#vitamincshaklee
#bcomplexshaklee
#vitamineshaklee
#herblaxshaklee
#lecithinshaklee
#herbalblendshaklee
#glacomplexshaklee
#vitaleashaklee
#vitaleaforchildrenshaklee
#cinchshakeshaklee
#mealshakeshaklee
#setkurusshaklee
#setdetoxshaklee
#youthskincareshaklee
#setresdungshaklee
#setparutshaklee
#setjerawatshaklee
#setcantikbasicshaklee
#sethamilshaklee
#setpantangshaklee
#setmenyusushaklee
#setcantikshaklee
#setsendishaklee
#ostematrixshaklee

NAK ORDER SHAKLEE ❔❔ -

NAK HARGA MURAH MURAH ❔❔ -

Jom whatsapp saya 📲 0196836302 untuk dapatkan HARGA PROMOSI SUPER MURAH 🔥


2

PROMOSI SHAKLEE❗️ - - - Assalammualaikum semua. Tengah mencari vitamin Shaklee dengan HARGA MURAH LEBIH PENJIMATAN ❔❔ -  Jom pm saya ye. -

HARGA DIJAMIN TERLAJAK MURAH DAN JIMAT -

Antaranya: .

#espshaklee
#vivixshaklee
#collagenpowdershaklee
#omegaguardshaklee
#alfalfacomplexshaklee
#vitamincshaklee
#bcomplexshaklee
#vitamineshaklee
#herblaxshaklee
#lecithinshaklee
#herbalblendshaklee
#glacomplexshaklee
#vitaleashaklee
#vitaleaforchildrenshaklee
#cinchshakeshaklee
#mealshakeshaklee
#setkurusshaklee
#setdetoxshaklee
#youthskincareshaklee
#setresdungshaklee
#setparutshaklee
#setjerawatshaklee
#setcantikbasicshaklee
#sethamilshaklee
#setpantangshaklee
#setmenyusushaklee
#setcantikshaklee
#setsendishaklee
#ostematrixshaklee

NAK ORDER SHAKLEE ❔❔ -

NAK HARGA MURAH MURAH ❔❔ -

Jom whatsapp saya 📲 0196836302 untuk dapatkan HARGA PROMOSI SUPER MURAH 🔥


2

🔥 PROMOSI HARGA MURAH 🔥 - -

Set Kurus Paling Laris❗️❗️ -

RAHSIA KURUS PECAH LEMAK BERLEBIHAN. -
↪️ Bakar lemak dan pecah lemak tepu
↪️ Buang lemak berlebihan
↪️ Kurangkan kolestrol
↪️ Buang toksin dalam badan
↪️ Detox -

Kita raya raya juga tau! Kesihatan pun kena jaga. Jom kekal slim dan langsing di bulan Syawal ni 😍😍😍 -

Whatsapp 📲 0196836302 utk HARGA PROMOSI! -

#herblaxshaklee#herblaxshakleemurah#lecithinshaklee#lecithinshakleemurah#omegaguardshaklee#omegaguardshakleemurah#alfalfacomplexshaklee#alfalfashaklee#setkurusshaklee#setkurusshakleemurah#setslimmingshaklee#like4like#likeforlike#instamood#setslimmingshakleemurah#shakleemurah#vitamincshaklee#vitaleashaklee#espshaklee#shakleeshahalam#shakleemeru#shakleeklang#shakleekl#shakleeselangor#shakleejb#cinchshakeeshaklee#shakleeklang#shakleeampang#shakleesabah#shakleesarawak


3

Antara MANFAAT ESP :
.
🌸melegakan gastrik
🌸cerahkan kulit dengan sekata
🌸sekatakan tona kulit muka
🌸hilangkan jeragat
🌸menghilangkan parut jerawat di muka
🌸bagi rasa kenyang
🌸menganjalkan payudara
🌸mengatasi rasa letih and lesu
🌸mencantikkan kuku
🌸mengawal masalah muka berminyak
🌸mengecutkan jerawat
🌸menjadikan kulit gebu anjal
🌸beri tenaga pada badan terutamanya preggy mommies
.
.
Banyaknya manfaat ESP. No wonder jadi feveret Rakyat Malaysia
.
Jom dapatkan SPECIAL OFFER dan Best Consultation daripada ara
.
DM ara di ig atau
.
Tekan link whatsapp ara di bio ☝🏼
.
Your Trusted SID
ara | 0139206730
.
🚗COD : pekan, kuantan dan chini
🚚 Postage setiap hari ke seluruh Malaysia
.
#bcomplexshaklee
#herbalblendshaklee
#basicHshaklee
#setberpantangshaklee
#vivixshaklee
#milkboostershaklee
#setkecantikanshaklee
#sethamilshaklee
#setkurusshaklee
#vitamincshaklee
#vitamineshaklee
#collagenshaklee
#setmenyusushaklee
#lecithinshaklee
#setslimmingshaklee
#garlicshaklee
#setjerawatshaklee
#kolagenshaklee
#omegashaklee
#ostematrixshaklee
#vitaleashaklee
#ostematrixshaklee
#setresdungshaklee
#espshaklee
#glashaklee
#bcomplexshaklee
#shaklee
#shakleemalaysia
#shakleepekan
#shakleekuantan
#shakleechini


0

Dalam banyak banyak product kenapa ramai orang suka ESP? .
.
☘️Nak KURUS : ESP kawal selera makan dan memberi rasa kenyang dengan lebih lama.
.
☘️Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari. Takda lagi rasa lemau lesu lembik semua tu
.
☘️Nak TAMBAH SUSU BADAN IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong  perkembangan bayi dan kulit baby pon insyaallah gebu dan sihat
.
☘️Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat
.
☘️Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh
keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser. Sesuai utk golongan tua dan muda.
.
☘️Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon. Sesuai utk pasangan yg berikhtiar mendapatkan anak
.
Best kan ESP ni. Banyaaak sangat manfaat kita dapat bila rajin consume ESP.
.
Dapatkan ESP dengan harga special sekarang !
.
Ayni
Trusted SID
📲016-7646133
.
Boleh klik Link kat bio juga untuk contact nurmie direct❤️
.
#espshaklee
#vivixshaklee
#collagenpowdershaklee
#omegaguardshaklee
#alfalfacomplexshaklee
#vitamincshaklee
#bcomplexshaklee
#vitamineshaklee
#herblaxshaklee
#herbalblendshaklee
#lecithinshaklee
#glacomplexshaklee
#vitaleashaklee
#vitaleaforchildrenshaklee
#cinchshakeshaklee
#mealshakeshaklee
#setkurusshaklee
#setdetoxshaklee
#setresdungshaklee
#youthskincareshaklee
#setparutshaklee
#setjerawatshaklee
#setcantikbasicshaklee
#sethamilshaklee
#setberpantangshaklee
#setmenyusushaklee
#setcantikshaklee
#setsendishaklee
#ostematrixshaklee


0

Dalam banyak banyak product kenapa ramai orang suka ESP? .
.
☘️Nak KURUS : ESP kawal selera makan dan memberi rasa kenyang dengan lebih lama.
.
☘️Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari. Takda lagi rasa lemau lesu lembik semua tu
.
☘️Nak TAMBAH SUSU BADAN IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong  perkembangan bayi dan kulit baby pon insyaallah gebu dan sihat
.
☘️Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat
.
☘️Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh
keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser. Sesuai utk golongan tua dan muda.
.
☘️Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon. Sesuai utk pasangan yg berikhtiar mendapatkan anak
.
Best kan ESP ni. Banyaaak sangat manfaat kita dapat bila rajin consume ESP.
.
Dapatkan ESP dengan harga special sekarang !
.
Ayni
Trusted SID
📲016-7646133
.
Boleh klik Link kat bio juga untuk contact nurmie direct❤️
.
#espshaklee
#vivixshaklee
#collagenpowdershaklee
#omegaguardshaklee
#alfalfacomplexshaklee
#vitamincshaklee
#bcomplexshaklee
#vitamineshaklee
#herblaxshaklee
#herbalblendshaklee
#lecithinshaklee
#glacomplexshaklee
#vitaleashaklee
#vitaleaforchildrenshaklee
#cinchshakeshaklee
#mealshakeshaklee
#setkurusshaklee
#setdetoxshaklee
#setresdungshaklee
#youthskincareshaklee
#setparutshaklee
#setjerawatshaklee
#setcantikbasicshaklee
#sethamilshaklee
#setberpantangshaklee
#setmenyusushaklee
#setcantikshaklee
#setsendishaklee
#ostematrixshaklee


0

Dalam banyak banyak product kenapa ramai orang suka ESP? .
.
☘️Nak KURUS : ESP kawal selera makan dan memberi rasa kenyang dengan lebih lama.
.
☘️Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari. Takda lagi rasa lemau lesu lembik semua tu
.
☘️Nak TAMBAH SUSU BADAN IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong  perkembangan bayi dan kulit baby pon insyaallah gebu dan sihat
.
☘️Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat
.
☘️Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh
keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser. Sesuai utk golongan tua dan muda.
.
☘️Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon. Sesuai utk pasangan yg berikhtiar mendapatkan anak
.
Best kan ESP ni. Banyaaak sangat manfaat kita dapat bila rajin consume ESP.
.
Dapatkan ESP dengan harga special sekarang !
.
Ayni
Trusted SID
📲016-7646133
.
Boleh klik Link kat bio juga untuk contact nurmie direct❤️
.
#espshaklee
#vivixshaklee
#collagenpowdershaklee
#omegaguardshaklee
#alfalfacomplexshaklee
#vitamincshaklee
#bcomplexshaklee
#vitamineshaklee
#herblaxshaklee
#herbalblendshaklee
#lecithinshaklee
#glacomplexshaklee
#vitaleashaklee
#vitaleaforchildrenshaklee
#cinchshakeshaklee
#mealshakeshaklee
#setkurusshaklee
#setdetoxshaklee
#setresdungshaklee
#youthskincareshaklee
#setparutshaklee
#setjerawatshaklee
#setcantikbasicshaklee
#sethamilshaklee
#setberpantangshaklee
#setmenyusushaklee
#setcantikshaklee
#setsendishaklee
#ostematrixshaklee


0

Dalam banyak banyak product kenapa ramai orang suka ESP? .
.
☘️Nak KURUS : ESP kawal selera makan dan memberi rasa kenyang dengan lebih lama.
.
☘️Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari. Takda lagi rasa lemau lesu lembik semua tu
.
☘️Nak TAMBAH SUSU BADAN IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong  perkembangan bayi dan kulit baby pon insyaallah gebu dan sihat
.
☘️Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat
.
☘️Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh
keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser. Sesuai utk golongan tua dan muda.
.
☘️Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon. Sesuai utk pasangan yg berikhtiar mendapatkan anak
.
Best kan ESP ni. Banyaaak sangat manfaat kita dapat bila rajin consume ESP.
.
Dapatkan ESP dengan harga special sekarang !
.
Ayni
Trusted SID
📲016-7646133
.
Boleh klik Link kat bio juga untuk contact nurmie direct❤️
.
#espshaklee
#vivixshaklee
#collagenpowdershaklee
#omegaguardshaklee
#alfalfacomplexshaklee
#vitamincshaklee
#bcomplexshaklee
#vitamineshaklee
#herblaxshaklee
#herbalblendshaklee
#lecithinshaklee
#glacomplexshaklee
#vitaleashaklee
#vitaleaforchildrenshaklee
#cinchshakeshaklee
#mealshakeshaklee
#setkurusshaklee
#setdetoxshaklee
#setresdungshaklee
#youthskincareshaklee
#setparutshaklee
#setjerawatshaklee
#setcantikbasicshaklee
#sethamilshaklee
#setberpantangshaklee
#setmenyusushaklee
#setcantikshaklee
#setsendishaklee
#ostematrixshaklee


0

Pernah dengar vitalea tu apa tak?
.
.
Vitalea ni adalah MULTIVITAMIN berbentuk tablet berwarna hijau
.
.
Sungguh pun tablet ni berwarna hijau pekat, tapi dia takda pewarna tiruan langsung tau kawan kawan
.
.
Customer ramai order untuk MASALAH HB RENDAH KETIKA MENGANDUNG.. Alhamdulillah masa hamil memang hb cun je👍
.
.
Para ibu hamil jangan lupa consume vitalea tau as your daily routine intake ya
.
.
Ibu hamil je ke boleh ambil? 😀 No no.. Both laki pempuan, tua muda bagus amek multivitamin ni ya.. Untuk topup kelompongan nutrisi dalam badan
.
.
Anis 017 7832740

#codkuantan
#codjayagading
#codtamantas
#codgambang
#codbandarkuantan
#codinderamahkota
#shakleepahang
#shakleekuantan
#shakleejayagading
#shakleetamantas
#shakleeinderamahkota
#kuipsaskuantan #espshaklee #codinderasempurna #codsgisap #shakleeinderasempurna #shakleebukitrangin #shakleesgisap #codbukitrangin #setberpantangshaklee #vitamincshaklee #shakleeuiakuantan #coduiakuantan #telukcempedak #shakleetelukcempedak #shakleetanjunglumpur #shakleebukitrangin #vitaleashaklee #setkecantikanshaklee #shakleebeserah #shakleebalok


2

Vitalea merupakan sejenis multivitamin yang dilengkapi dengan zat besi. Vitalea mudah diserap ke dalam badan berbanding vitamin jenis lain kerana Vitalea mempunyai coating jenis aqueos dan mudah larut dalam air. Sebab tu, bila ambik vitalea, hb mudah naik. 😊
.
.
Berminat nak ikhtiar #tambahdarah dengan #vitaleashaklee ni boleh klik link whatsapp Tyaa di bio tu okay ❤️
📲 0138114483
🍃 SAFE. PROVEN. EFFECTIVE • beyouthful with Shaklee •
#hblow #diabetessemasahamil #ibuhamil #setkehamilanshaklee #sethamilshaklee #ikhtiarhamil #setikhtiarhamil #setberpantang #makananberpantang #setberpantang #berpantangsendiri #keperluanberpantang #ubatsembelit #milkboostershaklee #shakleesarawak #shakleekuching #shakleemiri #shakleemarudi #shakleehargapromosi #sethamilshaklee #supplementibumengandung #setmengandung #setmengandungshaklee #sethamilshakleemurah #setibumenyusu


0

Dua tiga hari ni ramai yang contact akak tanya apa yang terbaik untuk sakit kepala, badan cepat letih, lesu je.
.
Ni cadangan akak. Ostematrix dan Bcomplex adalah asasnya. Kalau korang sakit-sakit kepala, boleh tambah Vita C jugak untuk sistem imun yang kuat.
.
Dan kalau korang cepat letih, kurang tenaga, lesu je, ambik Ostematrix dan Bcomplex ni, tambah dengan Vita Lea. Vita Lea tu multivitamin yang ada iron sekali dalam tu.
.
Kalau korang nak tanya pape, jangan malu contact je akak. Akak cuba cadangkan yang terbaik untuk masalah korang nanti. 😊
.
.
Whatsapp 013-3130901.
.
Free Cod Area Kuala Nerus dan sekitarnya. Postage seluruh Malaysia. 📮📮
#shakleeterengganu #shakleemalaysia #shakleeterbaik #seberangtakir #promosishaklee #umt #unisza #ipgkualaterengganu #gongbadak #trustedsid #tokjembal #shakleelovers #alhamdulillah #customer #readystock #setkurusshaklee #vitacshaklee #setcantikshaklee #ostematrixshaklee #poslaju #posmalaysia #bcomplexshaklee #setmigrainshaklee #settambahtenaga #vitaleashaklee


0

Pernah dengar vitalea tu apa tak?
.
.
Vitalea ni adalah MULTIVITAMIN berbentuk tablet berwarna hijau
.
.
Sungguh pun tablet ni berwarna hijau pekat, tapi dia takda pewarna tiruan langsung tau kawan kawan
.
.
Customer ramai order untuk MASALAH HB RENDAH KETIKA MENGANDUNG.. Alhamdulillah masa hamil memang hb cun je👍
.
.
Para ibu hamil jangan lupa consume vitalea tau as your daily routine intake ya
.
.
Ibu hamil je ke boleh ambil? 😀 No no.. Both laki pempuan, tua muda bagus amek multivitamin ni ya.. Untuk topup kelompongan nutrisi dalam badan
.
.
Anis 017 7832740

#codkuantan
#codjayagading
#codtamantas
#codgambang
#codbandarkuantan
#codinderamahkota
#shakleepahang
#shakleekuantan
#shakleejayagading
#shakleetamantas
#shakleeinderamahkota
#kuipsaskuantan #espshaklee #codinderasempurna #codsgisap #shakleeinderasempurna #shakleebukitrangin #shakleesgisap #codbukitrangin #setberpantangshaklee #vitamincshaklee #shakleeuiakuantan #coduiakuantan #telukcempedak #shakleetelukcempedak #shakleetanjunglumpur #shakleebukitrangin #vitaleashaklee #setkecantikanshaklee #shakleebeserah #shakleebalok


0

Saat mengandung, ibu & bayi sangat perlukan nutrisi yang cukup.

Vitamin Shaklee adalah vitamin SEMULAJADI. Ianya mudah diserap serta tiada kesan kimia berbahaya untuk jangka masa panjang kepada ibu dan bayi.
.
Antara supplement yang boleh diamalkan semasa kehamilan:
.
1. VITA-LEA IRON FORMULA
.
🌸multivitamin yang membantu ibu menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu mengandung kekurangan zat besi.
🌸Kurang zat besi boleh membuatkan si ibu mudah lesu, pitam, kurang daya ingatan & kurang fokus
.
.
2. SUSTAINED RELEASE VITA-C
.
🌸Sebagai anti-oksidan yg membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu & bayi serta menjadikan kulit lebih cantik.
🌸Membantu penyerapan iron. Kalau tak cukup Vit C, makan iron banyak pun takkan diserap oleh badan
.
.
3. B-COMPLEX
.
🌸Lengkap dengan 8 kumpulan Vita B yg diperlukan oleh tubuh badan. .
🌸 Membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil & wajah berseri
.
.
4. OSTEMATRIX
.
🌸Baby serap almost 90% kalsium ibu. .
🌸Jika si ibu tak menggantikan semula kalsium maka si ibu akan mengalami risiko osteoporosis, rasa sengal kaki, sakit tulang belakang & sakit pinggang, simpul biawak, mudah letih & lesu serta muka nampak garisan tua
.
.
ESP (tambahan)
.
🌸Memberi tenaga berkekalan, tahan selama berjam-jam. .
🌸Membantu ibu memperolehi kesan yg optimum untuk pengambilan vitamin2 lain. .
🌸Kulit menjadi lebih licin, gebu, anjal
.
.
After 2nd trimester digalakkan untuk tambah OMEGA GUARD, ia dapat mengawal kenaikan berat badan, untuk perkembangan minda bayi. Ibu juga tidak alami syndrome pelupa lepas bersalin. .
011-10797936
011-10797936
@shakleemurah_wani


2

.
WOOOOW 😱😱😱
.
DENGAN SET BERPANTANG SHAKLEE⤵️⤵️
.
▶️BADAN BERTENAGA
.
▶️MUKA TAK PUCAT
.
▶️KULIT BAYI CANTIK
.
▶️LUKA CEPAT SEMBUH
.
BEST KAN 💖💖
.
TAK RUGI UOLSSS CUBA 😊
.
ADA YANG BERMINAT❓❓
.
WASSAP SUZANA TAU❗️❗️HARGA TERMURAH LAH 😘😘
.
×××××××××××××××××××××××××××
ORDER HERE 📲 013.6289.100
×××××××××××××××××××××××××××
#sayajualshaklee#sayajualmurah#setberpantangshaklee#espmurah#vitaleashaklee#glashakleemuraj#vitcshakleemurah#bcomplexshakleemurah#alfafamurah#ostematrixshaklee#shakleehargaahli#shakleehargamurah#shakleepalingmurah#shakleetermurah#setpantangshaklee#setkurushaklee#milkboostershklse#setmenyusushaklee#shakleemurahmalaysia#shakleeselangor#shakleemalaysia#shakleebestprice#shakleemurahoriginal#shakleeoriginal#shakleeconfirmmurah#shakleeterlajaklaris#shakleehargapalingmurah#shakleemurahcarisaya#testimonisetberpantangshaklee#setbersalinshakleemurah


0

.
WOOOOW 😱😱😱
.
DENGAN SET BERPANTANG SHAKLEE⤵️⤵️
.
▶️BADAN BERTENAGA
.
▶️MUKA TAK PUCAT
.
▶️KULIT BAYI CANTIK
.
▶️LUKA CEPAT SEMBUH
.
BEST KAN 💖💖
.
TAK RUGI UOLSSS CUBA 😊
.
ADA YANG BERMINAT❓❓
.
WASSAP SUZANA TAU❗️❗️HARGA TERMURAH LAH 😘😘
.
×××××××××××××××××××××××××××
ORDER HERE 📲 013.6289.100
×××××××××××××××××××××××××××
#sayajualshaklee#sayajualmurah#setberpantangshaklee#espmurah#vitaleashaklee#glashakleemuraj#vitcshakleemurah#bcomplexshakleemurah#alfafamurah#ostematrixshaklee#shakleehargaahli#shakleehargamurah#shakleepalingmurah#shakleetermurah#setpantangshaklee#setkurushaklee#milkboostershklse#setmenyusushaklee#shakleemurahmalaysia#shakleeselangor#shakleemalaysia#shakleebestprice#shakleemurahoriginal#shakleeoriginal#shakleeconfirmmurah#shakleeterlajaklaris#shakleehargapalingmurah#shakleemurahcarisaya#testimonisetberpantangshaklee#setbersalinshakleemurah


0

Pernah dengar pasal ESP Shaklee tak?
.
.
Kalau tak pernah, meh nak cite pasal produk best ni.
.
.
ESP Shaklee ni merupakan satu produk yang berasaskan soya NON-GMO yang sangat2 bagus untuk kulit dan kesihatan badan.
.
.
Dengan pengambilan ESP ni, korang akan rasa kenyang lebih lama. ESP ni sangat bagus untuk orang yang ada gastrik tau!
.
.
Antara kelebihan Lain ESP Shaklee ni adalah:
.
.
🌷mempunyai unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang
🌷membekalkan tenaga berterusan untuk beberapa jam
🌷memberi rasa kenyang untuk individu yang mengurangkan berat badan
🌷membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan muka/awet muda
🌷merangsang regenerasi kulit dan otot,mengurangkan kedutan
🌷membantu menghilangkan parut jerawat di muka
🌷memberi tona kulit yang sekata
🌷mempunyai 5 jenis vitamin dan 4 jenis mineral
🌷rendah lemak, tanpa kolestrol
🌷membantu mengurangkan risiko kanser
🌷bertindak sebagai anti-oksidan
🌷menguatkan sistem imun badan
🌷milkbooster yang sangat baik
🌷memelihara kesihatan jantung
🌷membantu pembentukan sel-sel baru
.
.
Kalau korang nak cuba ESP Shaklee ni, boleh hubungi kami sekarang. InsyaAllah kami akan bagi konsultasi yang terbaik untuk korang!
.
.
Cepat hubungi kami sekarang!!
.
.
.
.
=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•••=•=•=••••=•=•=•=•=•=•=•=
Trusted Shaklee Independant Distributor
Nur Idayu Apandi
Ridwan Afif Mohamad
Founder of Magnificent Empire
0111 147 3530
014 607 0221

FB : Nur Idayu
Ridwan Afif


1

Pernah dengar pasal ESP Shaklee tak?
.
.
Kalau tak pernah, meh nak cite pasal produk best ni.
.
.
ESP Shaklee ni merupakan satu produk yang berasaskan soya NON-GMO yang sangat2 bagus untuk kulit dan kesihatan badan.
.
.
Dengan pengambilan ESP ni, korang akan rasa kenyang lebih lama. ESP ni sangat bagus untuk orang yang ada gastrik tau!
.
.
Antara kelebihan Lain ESP Shaklee ni adalah:
.
.
🌷mempunyai unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang
🌷membekalkan tenaga berterusan untuk beberapa jam
🌷memberi rasa kenyang untuk individu yang mengurangkan berat badan
🌷membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan muka/awet muda
🌷merangsang regenerasi kulit dan otot,mengurangkan kedutan
🌷membantu menghilangkan parut jerawat di muka
🌷memberi tona kulit yang sekata
🌷mempunyai 5 jenis vitamin dan 4 jenis mineral
🌷rendah lemak, tanpa kolestrol
🌷membantu mengurangkan risiko kanser
🌷bertindak sebagai anti-oksidan
🌷menguatkan sistem imun badan
🌷milkbooster yang sangat baik
🌷memelihara kesihatan jantung
🌷membantu pembentukan sel-sel baru
.
.
Kalau korang nak cuba ESP Shaklee ni, boleh hubungi kami sekarang. InsyaAllah kami akan bagi konsultasi yang terbaik untuk korang!
.
.
Cepat hubungi kami sekarang!!
.
.
.
.
=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•••=•=•=••••=•=•=•=•=•=•=•=
Trusted Shaklee Independant Distributor
Nur Idayu Apandi
Ridwan Afif Mohamad
Founder of Magnificent Empire
0111 147 3530
014 607 0221

FB : Nur Idayu
Ridwan Afif


1

.
WOOOOW 😱😱😱
.
HILANG 22KG SELEPAS CONSUME SET BERPANTANG SHAKLEE 👍👍👍👍
.
TAK RUGI UOLSSS CUBA 😊
.
ADA YANG BERMINAT❓❓
.
WASSAP SUZANA TAU❗️❗️HARGA TERMURAH LAH 😘😘
.
×××××××××××××××××××××××××××
ORDER HERE 📲 013.6289.100
×××××××××××××××××××××××××××
#sayajualshaklee#sayajualmurah#setberpantangshaklee#espmurah#vitaleashaklee#glashakleemuraj#vitcshakleemurah#bcomplexshakleemurah#alfafamurah#ostematrixshaklee#shakleehargaahli#shakleehargamurah#shakleepalingmurah#shakleetermurah#setpantangshaklee#setkurushaklee#milkboostershklse#setmenyusushaklee#shakleemurahmalaysia#shakleeselangor#shakleemalaysia#shakleebestprice#shakleemurahoriginal#shakleeoriginal#shakleeconfirmmurah#shakleeterlajaklaris#shakleehargapalingmurah#shakleemurahcarisaya#testimonisetberpantangshaklee#setbersalinshakleemurah


0

.
WOOOOW 😱😱😱
.
HILANG 22KG SELEPAS CONSUME SET BERPANTANG SHAKLEE 👍👍👍👍
.
TAK RUGI UOLSSS CUBA 😊
.
ADA YANG BERMINAT❓❓
.
WASSAP SUZANA TAU❗️❗️HARGA TERMURAH LAH 😘😘
.
×××××××××××××××××××××××××××
ORDER HERE 📲 013.6289.100
×××××××××××××××××××××××××××
#sayajualshaklee#sayajualmurah#setberpantangshaklee#espmurah#vitaleashaklee#glashakleemuraj#vitcshakleemurah#bcomplexshakleemurah#alfafamurah#ostematrixshaklee#shakleehargaahli#shakleehargamurah#shakleepalingmurah#shakleetermurah#setpantangshaklee#setkurushaklee#milkboostershklse#setmenyusushaklee#shakleemurahmalaysia#shakleeselangor#shakleemalaysia#shakleebestprice#shakleemurahoriginal#shakleeoriginal#shakleeconfirmmurah#shakleeterlajaklaris#shakleehargapalingmurah#shakleemurahcarisaya#testimonisetberpantangshaklee#setbersalinshakleemurah


0

Syantikkkk !!!.
.

Suka sangat pullbox exclusive dari Shaklee ni. Design nya lawa, senang nak pegang, banyak compartment !. Bukan itu sahaja, Shaklee siap bagi sticker label untuk kita label setiap suplement yang kita ada.

Dah ada customer kami yang dah dapat tau.
.

Pillbox harga asal RM19+ tapi sekarang ni promosi. Pembelian bernilai tertentu, boleh la add on pillbox ni dengan hanya RM8 shj! .

Mana nak dapat pillbox cun melecun macam ni kat tempat lain dengan harga soo mampu macam ni. Ada brand Shaklee lagi! Wow sgt 😍
.

Dapatkan SHAKLEE dengan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul.
.
@pakar.vitamin
019-2682710
Your Most Wanted Shaklee
Independent Dist..
.

#shaklee
#shakleecodshahalam
#shakleeshahalam
#shakleecod
#sethamilshaklee
#setpantangshaklee
#setkesuburanshaklee
#vitamintambahdarah
#vitaleashaklee
#vitamincshaklee
#vitaminshakleemurah #vscocam #tekan #sayajual #sayabeli #igersmalaysia #mudahterhibur #bazaarpaknil #tiktok #nakbebel #reviewigshop #instaqoute #paidreviewmalaysia #terapiinstagram #ajimaura #aurainsta #santaijim #kedaikopi #teaminstamf


2

VITAMIN IBU HAMIL SHAKLEE
.
VITAMIN IBU HAMIL ni sangat2 diperlukan oleh ibu2 hamil untuk sentiasa sihat dan cergas sepanjang kehamilan, berat tidak naik mendadak, gebukan kulit bayi, sihatkan tumbesaran bayi... Kebaikan Vitamin Ibu Hamil Shaklee.
👍lengkap dengan semua zat yang diperlukan oleh ibu hamil
tahan berbulan-bulan
👍boleh dimakan bersama ahli keluarga
👍harga yang sangat berbaloi
👍semulajadi (bukan sintetik)
👍tidak memberi sebarang kesan sampingan
👍bonus kesihatan dan kecantikan extra
👍juga sesuai dijadikan set berpantang
👍terbukti selamat dan berkesan
.
.
.
Ibu2 berminat dgn Vitamin Ibu Hamil Shaklee?? Wassap 0193895811 for best price...
.
#ibuhamilbertenaga #ibuhamil #vitalea #ctdk #vitaleashaklee #multivitamin #ibumengandung #ShakleePromo #shakleemurah #ShakleeSkudai #shakleejohorbahru #shakleejb #shakleemutiararini #shakleeoriginal #shakleeeffect #shakleehargapromo #shakleeonline #codshakleejb #shakleeoriginal #shakleetermurah #shakleetestimoni #codshakleeskudai #shakleepalingmurah #ostematrix #espshaklee #shakleemurahcarisaya #shakleehargaspecial #codshakleeutm #shakleemurahmalaysia #dramasangat #shakleeterlajaklaris


1

Assalamualaikum... Selamat pagi.. jangan lupa ambil ESP dulu pagi ni.. supaya kita kekal bertenaga sepanjang hari. Siapa yang perlu ambil ESP ni?
.
.
💁 Mereka yang sangat busy dgn kerja sampat tak sempat nak sarapan/lunch/dinner.
💁 Surirumah. Banyak perlukan tenaga tu.. nak kemas rumah, nak masak, melayan anak, basuh baju.. kan?
💁Student. Yes.. memang perlu.. Hakak dulu pun student mmg tak sempat nak sarapan.. makan tengah hari pun kalau sempat class abis awal.. assg lagi. Betul x?
💁 Ibu Mengandung. Mommy to be ni lagi penting sebab banyak khasiat yg diperlukan setiap hari.. dlm esp lengkap untuk mommy.. biar mommy kekal bertenaga sepanjang hari. Mommy klau nak tau ambil ESP ni kulit baby pun cantik tau!
💁 Breasfeeding. Yes breastfeed mommy yang ambil ESP comfirm puas hati dengan pengeluaran susu ibu.. baby pun cepat kenyang & tak meragam.
💁 Warga Emas. ESP bekalkan tenaga sepanjang hari.. kadang kesian tengok mak ayah kita tu mcm x bertenaga je kan.. ambil ESP Dia bekalkan protein & bagi tenaga berpanjangan.
.
.
🌸Nota Tambahan🌸
✔️ ESP boleh dbancuh dengan apa-apa minuman kegemaran ampa 😚.
✔️ 1 tong ESP boleh tahan hingga 2 Bulan.
✔️ Boleh dijadikan Masker Muka.
.
.
Dapatkan #espshaklee ampa sekarang.. Nak harga lagi murah jangan segan-segan whatsapp hakak tau.. 💋👯
.
.
SID PUAN NURULj
📲 www.wasap.my/60127877126
.
.
#sayapengedarshaklee #sayapengedarshaklee #shaklee #shakleejohorbahru #codshakleejohor #codshaklee #espshaklee #ostematrixshaklee #vitamincshaklee #vitaleashaklee #bcomplexshaklee #setberpantang #setberpantangshaklee #setberpantangshakleemurah #sayajualsetberpantang #setmenyusu #setmenyusushaklee #setberpantang #milkbooster #setmilkboostershaklee #esp #espshaklee #alfalfashaklee #ostematrixshaklee #shakleemurahoriginal #shakleebandarpenawar #shakleekotatinggi #shakleejohor #shakleebahau #shakleegemas #shakleetampin #shakleerompin #shakleeseremban #shakleen9


0

VITALEA SHAKLEE
.
Apa perbezaan multivitamin VITA-LEA Shaklee? .
.
☘️Merupakan multi-vitamin dan mineral yang pertama dicipta di dunia .
☘️ Setiap tablet Vita-Lea mengandungi 30 nutrisi harian lengkap yang diesktrak daripada sayur-sayuran dan buah-buahan .
☘️ Dilengkapi dengan 12 vitamin dan 7 mineral penting seperti yang disarankan oleh RDA .
☘️ Diformulasikan secara komprehensif dan seimbang .
☘️ Diselaputi dengan spirulina .
☘️ Mineral yang terkandung dalam Vita-Lea mudah berintegrasi dengan protein untuk penyerapan yang pantas oleh usus kecil .
☘️ Ujian klinikal membuktikan dengan pengambilan Vita-Lea Shaklee selama setahun boleh mengurangkan risiko jatuh sakit sebanyak 65% .
☘️ Dipilih oleh Center of Science di US sebagai THE BEST MULTI-VITAMIN dalam Public Interest tahun 2000 .
.
Apa manfaat utama vitamin yang terkandung di dalam VITA-LEA Shaklee? .
.
✅ Iron membantu dalam menaikkan HB (terutamanya utk wanita hamil)
✅ Memelihara kecantikan kulit, kuku & rambut .
✅ Mencerahkan, mencantikkan dan melembutkan kulit.
✅ Mengecutkan jerawat pasir / halus (Zinc) .
✅ Pemberi tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental .
✅ Membantu sistem memori dan fokus .
✅ Merupakan pelengkap nutrisi .
✅ Membantu dalam proses tumbesaran .
✅ Membantu dalam stimulasi metabolisma .
✅ Membantu melambatkan proses penuaan .
✅ Menyediakan nutrisi asas untuk pertumbuhan sel baru .
✅ Melindungi fungsi buah pinggang, jantung, hati .
.
Info tambahan : Vitamin C membantu penyerapan iron yang maksimum .
.
These product are not intend to diagnose, treat, cure or prevent any diease. .

Sebarang pertanyaan & order👇⠀
.⠀
Mira⠀
📲011-16518806⠀
📲011-16518806⠀
📲011-16518806⠀
.⠀
Your Shaklee Independent Distributor ❤️⠀
⠀
@supplementsshop.mira⠀
@mira.shaklee
.
✨EVERYDAY postage
.
#shakleemalaysia #espshaklee #sayajualshaklee #sayajual #vitamincshaklee #vitaleashaklee #november


0

VITALEA SHAKLEE
.
Apa perbezaan multivitamin VITA-LEA Shaklee? .
.
☘️Merupakan multi-vitamin dan mineral yang pertama dicipta di dunia .
☘️ Setiap tablet Vita-Lea mengandungi 30 nutrisi harian lengkap yang diesktrak daripada sayur-sayuran dan buah-buahan .
☘️ Dilengkapi dengan 12 vitamin dan 7 mineral penting seperti yang disarankan oleh RDA .
☘️ Diformulasikan secara komprehensif dan seimbang .
☘️ Diselaputi dengan spirulina .
☘️ Mineral yang terkandung dalam Vita-Lea mudah berintegrasi dengan protein untuk penyerapan yang pantas oleh usus kecil .
☘️ Ujian klinikal membuktikan dengan pengambilan Vita-Lea Shaklee selama setahun boleh mengurangkan risiko jatuh sakit sebanyak 65% .
☘️ Dipilih oleh Center of Science di US sebagai THE BEST MULTI-VITAMIN dalam Public Interest tahun 2000 .
.
Apa manfaat utama vitamin yang terkandung di dalam VITA-LEA Shaklee? .
.
✅ Iron membantu dalam menaikkan HB (terutamanya utk wanita hamil)
✅ Memelihara kecantikan kulit, kuku & rambut .
✅ Mencerahkan, mencantikkan dan melembutkan kulit.
✅ Mengecutkan jerawat pasir / halus (Zinc) .
✅ Pemberi tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental .
✅ Membantu sistem memori dan fokus .
✅ Merupakan pelengkap nutrisi .
✅ Membantu dalam proses tumbesaran .
✅ Membantu dalam stimulasi metabolisma .
✅ Membantu melambatkan proses penuaan .
✅ Menyediakan nutrisi asas untuk pertumbuhan sel baru .
✅ Melindungi fungsi buah pinggang, jantung, hati .
.
Info tambahan : Vitamin C membantu penyerapan iron yang maksimum .
.
These product are not intend to diagnose, treat, cure or prevent any diease. .

Sebarang pertanyaan & order👇⠀
.⠀
Mira⠀
📲011-16518806⠀
📲011-16518806⠀
📲011-16518806⠀
.⠀
Your Shaklee Independent Distributor ❤️⠀
⠀
@supplementsshop.mira⠀
@mira.shaklee
.
✨EVERYDAY postage
.
#shakleemalaysia #espshaklee #sayajualshaklee #sayajual #vitamincshaklee #vitaleashaklee #november


0

VITALEA SHAKLEE
.
Apa perbezaan multivitamin VITA-LEA Shaklee? .
.
☘️Merupakan multi-vitamin dan mineral yang pertama dicipta di dunia .
☘️ Setiap tablet Vita-Lea mengandungi 30 nutrisi harian lengkap yang diesktrak daripada sayur-sayuran dan buah-buahan .
☘️ Dilengkapi dengan 12 vitamin dan 7 mineral penting seperti yang disarankan oleh RDA .
☘️ Diformulasikan secara komprehensif dan seimbang .
☘️ Diselaputi dengan spirulina .
☘️ Mineral yang terkandung dalam Vita-Lea mudah berintegrasi dengan protein untuk penyerapan yang pantas oleh usus kecil .
☘️ Ujian klinikal membuktikan dengan pengambilan Vita-Lea Shaklee selama setahun boleh mengurangkan risiko jatuh sakit sebanyak 65% .
☘️ Dipilih oleh Center of Science di US sebagai THE BEST MULTI-VITAMIN dalam Public Interest tahun 2000 .
.
Apa manfaat utama vitamin yang terkandung di dalam VITA-LEA Shaklee? .
.
✅ Iron membantu dalam menaikkan HB (terutamanya utk wanita hamil)
✅ Memelihara kecantikan kulit, kuku & rambut .
✅ Mencerahkan, mencantikkan dan melembutkan kulit.
✅ Mengecutkan jerawat pasir / halus (Zinc) .
✅ Pemberi tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental .
✅ Membantu sistem memori dan fokus .
✅ Merupakan pelengkap nutrisi .
✅ Membantu dalam proses tumbesaran .
✅ Membantu dalam stimulasi metabolisma .
✅ Membantu melambatkan proses penuaan .
✅ Menyediakan nutrisi asas untuk pertumbuhan sel baru .
✅ Melindungi fungsi buah pinggang, jantung, hati .
.
Info tambahan : Vitamin C membantu penyerapan iron yang maksimum .
.
These product are not intend to diagnose, treat, cure or prevent any diease. .

Sebarang pertanyaan & order👇⠀
.⠀
Mira⠀
📲011-16518806⠀
📲011-16518806⠀
📲011-16518806⠀
.⠀
Your Shaklee Independent Distributor ❤️⠀
⠀
@supplementsshop.mira⠀
@mira.shaklee
.
✨EVERYDAY postage
.
#shakleemalaysia #espshaklee #sayajualshaklee #sayajual #vitamincshaklee #vitaleashaklee #november


1

Regrann from @misshuda_craft - Breakfast selalu makan Vitalea tak?

Alaa...tu pasal selalu lemau..
Vitalea with Iron ni ialah multivitamin semulajadi..ada berbagai vitamin dan mineral yang badan kita sangat perlukan.. Yang specialnya dia ada Iron..untuk bantu hemeoglobin angkut oksigen ke dalam sel2 badan kita..
. .

Ibu2 hamil sangat perlukan ni tahu...tak mau la bacaan hb turun pulak kan?
.
Oh ya...satu lagi, dia ada zinc...abam2 sgt perlukan ni tau..barulah terserlah kelelakian tu...amalkan dari muda untuk hindarkan dari masaaah protate masa tua2 nanti.. Wasap Kakda 0166646051 atau klik link wasap on my BIO

#bertenagasepanjanghari
#lowhb
#vitalea
#energybooster
#vitaleashaklee
#VitaminAwetMuda
#SetAwetMuda
#VitaminAwetMuda
#ShakleeTamanMelawati
#ShakleeIJN
#ShakleeAmpangPuteri
#ShakleeGleanegles
#ShakleeHospitalTawakkal
#terapiinstagram
#ajimura
#ajimaurabaru
#IkeaCheras
#ShakleeHKL
#ShakleeZooNegara
#ShakleeWangsaMaju
#ShakleeSetiawangsa
#ShakleeAmpang
#ShakleeKLCC
#ShakleeKLSentral
#ShakleeKL
#ShakleePJ
#ShakleeMalaysia
#PosKeSeluruhMalaysia
#BisnesDariRumah
#sifuvitamincantik


0

🔥 PROMOSI HARGA MURAH 🔥 - -

Set Kurus Paling Laris❗️❗️ -

RAHSIA KURUS PECAH LEMAK BERLEBIHAN. -
↪️ Bakar lemak dan pecah lemak tepu
↪️ Buang lemak berlebihan
↪️ Kurangkan kolestrol
↪️ Buang toksin dalam badan
↪️ Detox -

Kita raya raya juga tau! Kesihatan pun kena jaga. Jom kekal slim dan langsing di bulan Syawal ni 😍😍😍 -

Whatsapp 📲 0196836302 utk HARGA PROMOSI! -

#herblaxshaklee#herblaxshakleemurah#lecithinshaklee#lecithinshakleemurah#omegaguardshaklee#omegaguardshakleemurah#alfalfacomplexshaklee#alfalfashaklee#setkurusshaklee#setkurusshakleemurah#setslimmingshaklee#like4like#likeforlike#instamood#setslimmingshakleemurah#shakleemurah#vitamincshaklee#vitaleashaklee#espshaklee#shakleeshahalam#shakleemeru#shakleeklang#shakleekl#shakleeselangor#shakleejb#cinchshakeeshaklee#shakleeklang#shakleeampang#shakleesabah#shakleesarawak


1

Assalamualaikun semua💖
-
-
Tahu tak pengambilan set basic beauty secara KONSISTEN & DISIPLIN akan dapat menghasilkan KULIT YANG SIHAT?
-
-
Yaya sendiri merupakan PENGGUNA TEGAR set ini, dan dari situlah yaya terjebak dengan produk shaklee yang lain. Opsss hehehehehe
-
-
Tapi siapa yang sesuai ambil set ini ye?
-
▶️Mereka yang mempunyai bajet yang limited tapi inginkan kesan optimum
▶️Mereka yang kurang tenaga
▶️Mempunyai masalah kulit spt kulit berminyak, jerawat, kusam, sunburn, alergi dll
▶️Mempunyai masalah berat badan (under weight @ over weight)
▶️Mereka yang baru nak mula pengambilan supplements
▶️Ibu Hamil yang inginkan seri semasa hamil
-
-
Boleh whatsapp Yaya untuk order / consultation. -
-
Faridatul hadawiah latif
+60177404704
-
-
#setkurusshaklee
#setkecantikanshaklee
#setjerawatshaklee
#sethamilshaklee
#esppromo
#vivixpromo
#alfalfa
#garliccomplex
#setdetoksshaklee
#vitaleashaklee
#cinchshake
#bcomplex
#ostematrikshaklee
#setsuburshaklee
#herbalblendshaklee
#setsendi
#glacomplex
#omegaguard
#vivixshaklee
#herblaxshaklee
#lecithin
#carotomax
#collagenpowder
#setparutshaklee
#setresdungshaklee
#setberatshaklee
#vitamincshaklee
#vitamineshaklee


0

Assalamualaikun semua💖
-
-
Tahu tak pengambilan set basic beauty secara KONSISTEN & DISIPLIN akan dapat menghasilkan KULIT YANG SIHAT?
-
-
Yaya sendiri merupakan PENGGUNA TEGAR set ini, dan dari situlah yaya terjebak dengan produk shaklee yang lain. Opsss hehehehehe
-
-
Tapi siapa yang sesuai ambil set ini ye?
-
▶️Mereka yang mempunyai bajet yang limited tapi inginkan kesan optimum
▶️Mereka yang kurang tenaga
▶️Mempunyai masalah kulit spt kulit berminyak, jerawat, kusam, sunburn, alergi dll
▶️Mempunyai masalah berat badan (under weight @ over weight)
▶️Mereka yang baru nak mula pengambilan supplements
▶️Ibu Hamil yang inginkan seri semasa hamil
-
-
Boleh whatsapp Yaya untuk order / consultation. -
-
Faridatul hadawiah latif
+60177404704
-
-
#setkurusshaklee
#setkecantikanshaklee
#setjerawatshaklee
#sethamilshaklee
#esppromo
#vivixpromo
#alfalfa
#garliccomplex
#setdetoksshaklee
#vitaleashaklee
#cinchshake
#bcomplex
#ostematrikshaklee
#setsuburshaklee
#herbalblendshaklee
#setsendi
#glacomplex
#omegaguard
#vivixshaklee
#herblaxshaklee
#lecithin
#carotomax
#collagenpowder
#setparutshaklee
#setresdungshaklee
#setberatshaklee
#vitamincshaklee
#vitamineshaklee


0

Assalamualaikun semua💖
-
-
Tahu tak pengambilan set basic beauty secara KONSISTEN & DISIPLIN akan dapat menghasilkan KULIT YANG SIHAT?
-
-
Yaya sendiri merupakan PENGGUNA TEGAR set ini, dan dari situlah yaya terjebak dengan produk shaklee yang lain. Opsss hehehehehe
-
-
Tapi siapa yang sesuai ambil set ini ye?
-
▶️Mereka yang mempunyai bajet yang limited tapi inginkan kesan optimum
▶️Mereka yang kurang tenaga
▶️Mempunyai masalah kulit spt kulit berminyak, jerawat, kusam, sunburn, alergi dll
▶️Mempunyai masalah berat badan (under weight @ over weight)
▶️Mereka yang baru nak mula pengambilan supplements
▶️Ibu Hamil yang inginkan seri semasa hamil
-
-
Boleh whatsapp Yaya untuk order / consultation. -
-
Faridatul hadawiah latif
+60177404704
-
-
#setkurusshaklee
#setkecantikanshaklee
#setjerawatshaklee
#sethamilshaklee
#esppromo
#vivixpromo
#alfalfa
#garliccomplex
#setdetoksshaklee
#vitaleashaklee
#cinchshake
#bcomplex
#ostematrikshaklee
#setsuburshaklee
#herbalblendshaklee
#setsendi
#glacomplex
#omegaguard
#vivixshaklee
#herblaxshaklee
#lecithin
#carotomax
#collagenpowder
#setparutshaklee
#setresdungshaklee
#setberatshaklee
#vitamincshaklee
#vitamineshaklee


0

Assalamualaikun semua💖
-
-
Tahu tak pengambilan set basic beauty secara KONSISTEN & DISIPLIN akan dapat menghasilkan KULIT YANG SIHAT?
-
-
Yaya sendiri merupakan PENGGUNA TEGAR set ini, dan dari situlah yaya terjebak dengan produk shaklee yang lain. Opsss hehehehehe
-
-
Tapi siapa yang sesuai ambil set ini ye?
-
▶️Mereka yang mempunyai bajet yang limited tapi inginkan kesan optimum
▶️Mereka yang kurang tenaga
▶️Mempunyai masalah kulit spt kulit berminyak, jerawat, kusam, sunburn, alergi dll
▶️Mempunyai masalah berat badan (under weight @ over weight)
▶️Mereka yang baru nak mula pengambilan supplements
▶️Ibu Hamil yang inginkan seri semasa hamil
-
-
Boleh whatsapp Yaya untuk order / consultation. -
-
Faridatul hadawiah latif
+60177404704
-
-
#setkurusshaklee
#setkecantikanshaklee
#setjerawatshaklee
#sethamilshaklee
#esppromo
#vivixpromo
#alfalfa
#garliccomplex
#setdetoksshaklee
#vitaleashaklee
#cinchshake
#bcomplex
#ostematrikshaklee
#setsuburshaklee
#herbalblendshaklee
#setsendi
#glacomplex
#omegaguard
#vivixshaklee
#herblaxshaklee
#lecithin
#carotomax
#collagenpowder
#setparutshaklee
#setresdungshaklee
#setberatshaklee
#vitamincshaklee
#vitamineshaklee


0

Assalamualaikun semua💖
-
-
Tahu tak pengambilan set basic beauty secara KONSISTEN & DISIPLIN akan dapat menghasilkan KULIT YANG SIHAT?
-
-
Yaya sendiri merupakan PENGGUNA TEGAR set ini, dan dari situlah yaya terjebak dengan produk shaklee yang lain. Opsss hehehehehe
-
-
Tapi siapa yang sesuai ambil set ini ye?
-
▶️Mereka yang mempunyai bajet yang limited tapi inginkan kesan optimum
▶️Mereka yang kurang tenaga
▶️Mempunyai masalah kulit spt kulit berminyak, jerawat, kusam, sunburn, alergi dll
▶️Mempunyai masalah berat badan (under weight @ over weight)
▶️Mereka yang baru nak mula pengambilan supplements
▶️Ibu Hamil yang inginkan seri semasa hamil
-
-
Boleh whatsapp Yaya untuk order / consultation. -
-
Faridatul hadawiah latif
+60177404704
-
-
#setkurusshaklee
#setkecantikanshaklee
#setjerawatshaklee
#sethamilshaklee
#esppromo
#vivixpromo
#alfalfa
#garliccomplex
#setdetoksshaklee
#vitaleashaklee
#cinchshake
#bcomplex
#ostematrikshaklee
#setsuburshaklee
#herbalblendshaklee
#setsendi
#glacomplex
#omegaguard
#vivixshaklee
#herblaxshaklee
#lecithin
#carotomax
#collagenpowder
#setparutshaklee
#setresdungshaklee
#setberatshaklee
#vitamincshaklee
#vitamineshaklee


0

Dalam banyak banyak product kenapa ramai orang suka ESP? .
.
☘️Nak KURUS : ESP kawal selera makan dan memberi rasa kenyang dengan lebih lama.
.
☘️Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari. Takda lagi rasa lemau lesu lembik semua tu
.
☘️Nak TAMBAH SUSU BADAN IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong  perkembangan bayi dan kulit baby pon insyaallah gebu dan sihat
.
☘️Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat
.
☘️Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh
keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser. Sesuai utk golongan tua dan muda.
.
☘️Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon. Sesuai utk pasangan yg berikhtiar mendapatkan anak
.
Best kan ESP ni. Banyaaak sangat manfaat kita dapat bila rajin consume ESP.
.
Dapatkan ESP dengan harga special sekarang !
.
Nurmie
Trusted SID
📲016-6340545
.
Boleh klik Link kat bio juga untuk contact nurmie direct❤️
.
#espshaklee
#vivixshaklee
#collagenpowdershaklee
#omegaguardshaklee
#alfalfacomplexshaklee
#vitamincshaklee
#bcomplexshaklee
#vitamineshaklee
#herblaxshaklee
#herbalblendshaklee
#lecithinshaklee
#glacomplexshaklee
#vitaleashaklee
#vitaleaforchildrenshaklee
#cinchshakeshaklee
#mealshakeshaklee
#setkurusshaklee
#setdetoxshaklee
#setresdungshaklee
#youthskincareshaklee
#setparutshaklee
#setjerawatshaklee
#setcantikbasicshaklee
#sethamilshaklee
#setberpantangshaklee
#setmenyusushaklee
#setcantikshaklee
#setsendishaklee
#ostematrixshaklee


0

Assalamualaikun semua💖
-
-
Tahu tak pengambilan set basic beauty secara KONSISTEN & DISIPLIN akan dapat menghasilkan KULIT YANG SIHAT?
-
-
Yaya sendiri merupakan PENGGUNA TEGAR set ini, dan dari situlah yaya terjebak dengan produk shaklee yang lain. Opsss hehehehehe
-
-
Tapi siapa yang sesuai ambil set ini ye?
-
▶️Mereka yang mempunyai bajet yang limited tapi inginkan kesan optimum
▶️Mereka yang kurang tenaga
▶️Mempunyai masalah kulit spt kulit berminyak, jerawat, kusam, sunburn, alergi dll
▶️Mempunyai masalah berat badan (under weight @ over weight)
▶️Mereka yang baru nak mula pengambilan supplements
▶️Ibu Hamil yang inginkan seri semasa hamil
-
-
Boleh whatsapp Yaya untuk order / consultation. -
-
Faridatul hadawiah latif
+60177404704
-
-
#setkurusshaklee
#setkecantikanshaklee
#setjerawatshaklee
#sethamilshaklee
#esppromo
#vivixpromo
#alfalfa
#garliccomplex
#setdetoksshaklee
#vitaleashaklee
#cinchshake
#bcomplex
#ostematrikshaklee
#setsuburshaklee
#herbalblendshaklee
#setsendi
#glacomplex
#omegaguard
#vivixshaklee
#herblaxshaklee
#lecithin
#carotomax
#collagenpowder
#setparutshaklee
#setresdungshaklee
#setberatshaklee
#vitamincshaklee
#vitamineshaklee


0

.
Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan supplement Shaklee beserta guide / consultation boleh terus whatsapp Uni untuk order yea.⠀
.⠀
.⠀
Uni nak share antara BEST SELLER PRODUK & SET yang selalu customer beli :⠀
.⠀
PRODUK⠀
- VITALEA⠀
- VITA-C PLUS⠀
- VIVIX⠀
- OMEGA GUARD⠀
- OSTEMATRIX⠀
- ESP⠀
- OMEGA GUARD⠀
- ALFALFA⠀
- HERBAL BLEND CREAM⠀
- GLA COMPLEX⠀
- VITA-E COMPLEX⠀
.⠀
.⠀
SET⠀
- SET HAMIL⠀
- SET BERPANTANG⠀
- SET MENYUSU⠀
- SET KESUBURAN⠀
- SET KECANTIKAN⠀
- SET DETOKS⠀
- SET JERAWAT / JERAGAT⠀
- SET SENDI & TULANG⠀
- SET RESDUNG ⠀
.⠀
.⠀
❤️ Set Kecantikan untuk mereka yang inginkan kulit yang cerah berseri dan awet muda⠀
⠀
❤️ Set Detoks dan Jerawat untuk mengatasi masalah jerawat yang lama / berulang-ulang⠀
⠀
❤️ Set Kesihatan Menyeluruh untuk tenaga dan kesihatan dalaman dan luaran serta untuk anti penuaan.⠀
⠀
❤️ Set Ikhtiar Hamil / Kesuburan untuk membantu membantu meningkatkan kesuburan suami dan isteri⠀
⠀
❤️ Set Slimming untuk menurunkan berat badan secara sihat dan berperingkat.⠀
.⠀
Whatsapp Uni ya☺️
www.wasap.my/60187669798
.⠀
#unishaklee #shaklee #shakleejohor #shakleebandarserialam #shakleetamanrinting #shakleepasirgudang #shakleemasai #shakleesierraperdana #shakleepermasjaya #shakleeplentong #shakleeaustinperdana #espshaklee #vitacplusshaklee #vivixshaklee #omegaguardshaklee #bcomplexshaklee #sethamilshaklee #setmengandungshaklee #setberpantangshaklee #setmenyusushaklee #setjerawatshaklee #setjeragatshaklee #setslimmingshaklee #vitaecomplexshaklee #vitaleashaklee #garlicshaklee #ostematrixshaklee #alfalfashaklee #setkurushaklee


0

KENAPA RAMAI SUKAKAN VITAMIN C SHAKLEE
.
.
✅ Vitamin C Pertama yang natural dan bertindak untuk sustained release - berfungsi secara perlahan untuk berkuasa selama 24 jam di dalam badan
. ✅ Pada ukurannya, satu tablet Vitamin C bersamaan dengan manfaat 7 biji setengah buah oren
. ✅ Vitamin C Shaklee dari kanji jagung (corn starch) yang merupakan sumber asli Vitamin C
. ✅ Kaedah Sustained Release ini membolehkan vitamin C diserap ke dalam badan sepanjang 5 jam untuk memastikan badan anda mengandungi Vitamin C
. ✅ Selain Vitamin C, setiap tablet mengandungi 120 mg bioflavanoid (25% bioflavanoid diekstrak dari kulit buah. Bioflavanoid juga dikenali sebagai Vitamin C Complex
.
.
Jom cuba. 😍
.
Your Trusted SID
ara | 0139206730
.
🚗COD : pekan, kuantan dan chini
🚚 Postage setiap hari ke seluruh Malaysia
.
#bcomplexshaklee
#herbalblendshaklee
#setberpantangshaklee
#vivixshaklee
#setkecantikanshaklee
#sethamilshaklee
#setkurusshaklee
#vitamincshaklee
#vitamineshaklee
#collagenshaklee
#setmenyusushaklee
#lecithinshaklee
#setslimmingshaklee
#garlicshaklee
#setjerawatshaklee
#kolagenshaklee
#omegashaklee
#ostematrixshaklee
#vitaleashaklee
#ostematrixshaklee
#setresdungshaklee
#espshaklee
#glashaklee
#bcomplexshaklee
#shaklee
#shakleemalaysia
#shakleepekan
#shakleekuantan
#shakleechini


0

Assalamualaikun semua💖
-
-
Tahu tak pengambilan set basic beauty secara KONSISTEN & DISIPLIN akan dapat menghasilkan KULIT YANG SIHAT? -
-
Yaya sendiri merupakan PENGGUNA TEGAR set ini, dan dari situlah yaya terjebak dengan produk shaklee yang lain. Opsss hehehehehe
-
-
Tapi siapa yang sesuai ambil set ini ye?
-
-
▶️Mereka yang mempunyai bajet yang limited tapi inginkan kesan optimum
▶️Mereka yang kurang tenaga
▶️Mempunyai masalah kulit spt kulit berminyak, jerawat, kusam, sunburn, alergi dll
▶️Mempunyai masalah berat badan (under weight @ over weight)
▶️Mereka yang baru nak mula pengambilan supplements
▶️Ibu Hamil yang inginkan seri semasa hamil
-
-
Boleh whatsapp Yaya untuk order / consultation. -
-
Faridatul hadawiah latif
+60177404704
-
-
#setkurusshaklee
#setkecantikanshaklee
#setjerawatshaklee
#sethamilshaklee
#esppromo
#vivixpromo
#alfalfa
#garliccomplex
#setdetoksshaklee
#vitaleashaklee
#cinchshake
#bcomplex
#ostematrikshaklee
#setsuburshaklee
#herbalblendshaklee
#setsendi
#glacomplex
#omegaguard
#vivixshaklee
#herblaxshaklee
#lecithin
#carotomax
#collagenpowder
#setparutshaklee
#setresdungshaklee
#setberatshaklee
#vitamincshaklee
#vitamineshaklee


0

PROMOSI SHAKLEE❗️ - - - Assalammualaikum semua. Tengah mencari vitamin Shaklee dengan HARGA MURAH LEBIH PENJIMATAN ❔❔ -  Jom pm saya ye. -

HARGA DIJAMIN TERLAJAK MURAH DAN JIMAT -

Antaranya: .

#espshaklee
#vivixshaklee
#collagenpowdershaklee
#omegaguardshaklee
#alfalfacomplexshaklee
#vitamincshaklee
#bcomplexshaklee
#vitamineshaklee
#herblaxshaklee
#lecithinshaklee
#herbalblendshaklee
#glacomplexshaklee
#vitaleashaklee
#vitaleaforchildrenshaklee
#cinchshakeshaklee
#mealshakeshaklee
#setkurusshaklee
#setdetoxshaklee
#youthskincareshaklee
#setresdungshaklee
#setparutshaklee
#setjerawatshaklee
#setcantikbasicshaklee
#sethamilshaklee
#setpantangshaklee
#setmenyusushaklee
#setcantikshaklee
#setsendishaklee
#ostematrixshaklee

NAK ORDER SHAKLEE ❔❔ -

NAK HARGA MURAH MURAH ❔❔ -

Jom whatsapp saya 📲 0196836302 untuk dapatkan HARGA PROMOSI SUPER MURAH 🔥


1

Assalamualaikun semua💖
-
-
Tahu tak pengambilan set basic beauty secara KONSISTEN & DISIPLIN akan dapat menghasilkan KULIT YANG SIHAT? -
-
Yaya sendiri merupakan PENGGUNA TEGAR set ini, dan dari situlah yaya terjebak dengan produk shaklee yang lain. Opsss hehehehehe
-
-
Tapi siapa yang sesuai ambil set ini ye?
-
-
▶️Mereka yang mempunyai bajet yang limited tapi inginkan kesan optimum
▶️Mereka yang kurang tenaga
▶️Mempunyai masalah kulit spt kulit berminyak, jerawat, kusam, sunburn, alergi dll
▶️Mempunyai masalah berat badan (under weight @ over weight)
▶️Mereka yang baru nak mula pengambilan supplements
▶️Ibu Hamil yang inginkan seri semasa hamil
-
-
Boleh whatsapp Yaya untuk order / consultation. -
-
Faridatul hadawiah latif
+60177404704
-
-
#setkurusshaklee
#setkecantikanshaklee
#setjerawatshaklee
#sethamilshaklee
#esppromo
#vivixpromo
#alfalfa
#garliccomplex
#setdetoksshaklee
#vitaleashaklee
#cinchshake
#bcomplex
#ostematrikshaklee
#setsuburshaklee
#herbalblendshaklee
#setsendi
#glacomplex
#omegaguard
#vivixshaklee
#herblaxshaklee
#lecithin
#carotomax
#collagenpowder
#setparutshaklee
#setresdungshaklee
#setberatshaklee
#vitamincshaklee
#vitamineshaklee


2

Assalamualaikun semua💖
-
-
Tahu tak pengambilan set basic beauty secara KONSISTEN & DISIPLIN akan dapat menghasilkan KULIT YANG SIHAT? -
-
Yaya sendiri merupakan PENGGUNA TEGAR set ini, dan dari situlah yaya terjebak dengan produk shaklee yang lain. Opsss hehehehehe
-
-
Tapi siapa yang sesuai ambil set ini ye?
-
-
▶️Mereka yang mempunyai bajet yang limited tapi inginkan kesan optimum
▶️Mereka yang kurang tenaga
▶️Mempunyai masalah kulit spt kulit berminyak, jerawat, kusam, sunburn, alergi dll
▶️Mempunyai masalah berat badan (under weight @ over weight)
▶️Mereka yang baru nak mula pengambilan supplements
▶️Ibu Hamil yang inginkan seri semasa hamil
-
-
Boleh whatsapp Yaya untuk order / consultation. -
-
Faridatul hadawiah latif
+60177404704
-
-
#setkurusshaklee
#setkecantikanshaklee
#setjerawatshaklee
#sethamilshaklee
#esppromo
#vivixpromo
#alfalfa
#garliccomplex
#setdetoksshaklee
#vitaleashaklee
#cinchshake
#bcomplex
#ostematrikshaklee
#setsuburshaklee
#herbalblendshaklee
#setsendi
#glacomplex
#omegaguard
#vivixshaklee
#herblaxshaklee
#lecithin
#carotomax
#collagenpowder
#setparutshaklee
#setresdungshaklee
#setberatshaklee
#vitamincshaklee
#vitamineshaklee


0

🔥 PROMOSI HARGA MURAH 🔥 - -

Set Kurus Paling Laris❗️❗️ -

RAHSIA KURUS PECAH LEMAK BERLEBIHAN. -
↪️ Bakar lemak dan pecah lemak tepu
↪️ Buang lemak berlebihan
↪️ Kurangkan kolestrol
↪️ Buang toksin dalam badan
↪️ Detox -

Kita raya raya juga tau! Kesihatan pun kena jaga. Jom kekal slim dan langsing di bulan Syawal ni 😍😍😍 -

Whatsapp 📲 0196836302 utk HARGA PROMOSI! -

#herblaxshaklee#herblaxshakleemurah#lecithinshaklee#lecithinshakleemurah#omegaguardshaklee#omegaguardshakleemurah#alfalfacomplexshaklee#alfalfashaklee#setkurusshaklee#setkurusshakleemurah#setslimmingshaklee#like4like#likeforlike#instamood#setslimmingshakleemurah#shakleemurah#vitamincshaklee#vitaleashaklee#espshaklee#shakleeshahalam#shakleemeru#shakleeklang#shakleekl#shakleeselangor#shakleejb#cinchshakeeshaklee#shakleeklang#shakleeampang#shakleesabah#shakleesarawak


1

KELEBIHAN VITAMIN C SHAKLEE
.
✔️ Untuk merangsang pembentukan sel kulit yang sihat
✔️ Untuk merangsang pembentukan collagen
✔️ Untuk tulang, gigi, gusi yang sihat
✔️ Untuk menyokong kesihatan otot, cartilage (tisu), dan saluran darah
✔️ Membantu melindungi kerosakan sel akibat pencemaran sekitar, stress, rokok dan diet pemakanan yang tidak seimbang
.
.
Your Trusted SID
ara | 0139206730
.
🚗COD : pekan, kuantan dan chini
🚚 Postage setiap hari ke seluruh Malaysia
.
#bcomplexshaklee
#herbalblendshaklee
#setberpantangshaklee
#vivixshaklee
#setkecantikanshaklee
#sethamilshaklee
#setkurusshaklee
#vitamincshaklee
#vitamineshaklee
#collagenshaklee
#setmenyusushaklee
#lecithinshaklee
#setslimmingshaklee
#garlicshaklee
#setjerawatshaklee
#kolagenshaklee
#omegashaklee
#ostematrixshaklee
#vitaleashaklee
#ostematrixshaklee
#setresdungshaklee
#espshaklee
#glashaklee
#bcomplexshaklee
#shaklee
#shakleemalaysia
#shakleepekan
#shakleekuantan
#shakleechini


0

Manfaat Vita Lea ni banyak, antaranya:
.
1- Penambahan tenaga segera - pemberi tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental sekaligus bantu korang untuk fokus terhadap kerja atau pun aktiviti harian.
.
2- Menjadi pelengkap nutrisi - kekurangan pelbagai vitamin dan mineral penting akibat amalan diet yang tak seimbang terutamanya untuk individu yang vegeterian atau anemia.
.
3- Melindungi organ iaitu melindungi fungsi buah pinggang, jantung dan hati.
.
4- Membantu dalam stimulasi metabolisme dan melambatkan proses penuaan.
.
5- Menyediakan asas nutrisi kepada tubuh. .
Nampak macam wajib ambil je VitaLea ni kan. Tambah-tambah sekarang ni kita semua selalu sibuk. Memang sangat perlu ambil supplement yang berkesan dan selamat.
.
☎️whatsapp ➡️0163676463
.
#instaseleb #shakleepromo #shakleehargamurah #shakleehargaruntuh #shakleeshahalam #shakleepuncakalam #shakleesungaibuloh #shakleehargastudentmurah #shakleetermurahterbaik #shakleemeru #shakleeselangor #shakleekualaselangor #shakleepalingmurah #shakleepromosi #shakleemurahmalaysia #shakleetermurah #shakleehargaahli #shakleepromo #shakleemurah #cubateka #codshahalam #codmeru #codpuncakalam #shakleehargastudent #vitalea #vitaleashaklee #vitaleashakleemurah #vitaleamurah


2

🔥 PROMOSI HARGA MURAH 🔥 - -

Set Kurus Paling Laris❗️❗️ -

RAHSIA KURUS PECAH LEMAK BERLEBIHAN. -
↪️ Bakar lemak dan pecah lemak tepu
↪️ Buang lemak berlebihan
↪️ Kurangkan kolestrol
↪️ Buang toksin dalam badan
↪️ Detox -

Kita raya raya juga tau! Kesihatan pun kena jaga. Jom kekal slim dan langsing di bulan Syawal ni 😍😍😍 -

Whatsapp 📲 0196836302 utk HARGA PROMOSI! -

#herblaxshaklee#herblaxshakleemurah#lecithinshaklee#lecithinshakleemurah#omegaguardshaklee#omegaguardshakleemurah#alfalfacomplexshaklee#alfalfashaklee#setkurusshaklee#setkurusshakleemurah#setslimmingshaklee#like4like#likeforlike#instamood#setslimmingshakleemurah#shakleemurah#vitamincshaklee#vitaleashaklee#espshaklee#shakleeshahalam#shakleemeru#shakleeklang#shakleekl#shakleeselangor#shakleejb#cinchshakeeshaklee#shakleeklang#shakleeampang#shakleesabah#shakleesarawak


1

Ada problem resdung? Rimas sebab selalu bersin, gatal2 hidung, ada alah sefood & macam2 lagi? .
.
Kiera highly recommend 3 vitamin ni untuk bantu Resdung anda;
.
🌸Vitamin C .
- Ianya sebagai antioksidan yang baik. Sangat penting untuk meningkatkan antibodi seseorang.
- Bertindak sebagai anti-histamin tanpa perlu kita mengalami side effect dari pengambilan drugs anti histamin
- Menstabilkan pengeluaran histamin dalam tubuh
- Membantu mencegah penyempitan tiub bronkiol
- Meningkatkan fungsi T-Cell dan Macrophage (Fungsi sistem pertahanan badan, sel darah putih).
- Meningkatkan pertumbuhan tisu.
.
🌸 B-Complex .
- Bertindak sebagai penenang dan penstabil hormon.
- B6 penting untuk pemuliharaan selaput lendir yang sihat dan membantu pengeluaran antibodi badan
- Membantu dalam pembinaan protein dalam tubuh
- Membantu hati menghasilkan glikogen yang diperlukan oleh kulit untuk menyingkirkan sel-sel mati
- Memelihara sistem saraf dan berfungsi sebagai anti-stress
.
🌸 Alfalfa .
- Mempunyai kelebihan dalam mengurangkan keradangan sakit itu sendiri. Ianya kaya dengan sumber klorofil dan membantu mengurangkan keradangan terutamana akibat dari eczema, resdung (sinus), alergi (allergy) dan gegata (hives).
.
.
Jom whatsapp kiera sekarang untuk HARGA PROMOSI sekarang juga!
.
Kiera
📲0194136053
#kierashaklee

Atau untuk pautan whatsapp klik Link kat bio insta👆
.
#espshaklee
#vivixshaklee
#collagenpowdershaklee
#omegaguardshaklee
#alfalfacomplexshaklee
#vitamincshaklee
#bcomplexshaklee
#vitamineshaklee
#herblaxshaklee
#herbalblendshaklee
#lecithinshaklee
#glacomplexshaklee
#vitaleashaklee
#vitaleaforchildrenshaklee
#cinchshakeshaklee
#mealshakeshaklee
#setkurusshaklee
#setdetoxshaklee
#setresdungshaklee
#youthskincareshaklee
#setparutshaklee
#setjerawatshaklee
#setcantikbasicshaklee
#sethamilshaklee
#setberpantangshaklee
#setmenyusushaklee
#setcantikshaklee
#setsendishaklee
#ostematrixshaklee


0

🔥 PROMOSI HARGA MURAH 🔥 - -

Set Kurus Paling Laris❗️❗️ -

RAHSIA KURUS PECAH LEMAK BERLEBIHAN. -
↪️ Bakar lemak dan pecah lemak tepu
↪️ Buang lemak berlebihan
↪️ Kurangkan kolestrol
↪️ Buang toksin dalam badan
↪️ Detox -

Kita raya raya juga tau! Kesihatan pun kena jaga. Jom kekal slim dan langsing di bulan Syawal ni 😍😍😍 -

Whatsapp 📲 0196836302 utk HARGA PROMOSI! -

#herblaxshaklee#herblaxshakleemurah#lecithinshaklee#lecithinshakleemurah#omegaguardshaklee#omegaguardshakleemurah#alfalfacomplexshaklee#alfalfashaklee#setkurusshaklee#setkurusshakleemurah#setslimmingshaklee#like4like#likeforlike#instamood#setslimmingshakleemurah#shakleemurah#vitamincshaklee#vitaleashaklee#espshaklee#shakleeshahalam#shakleemeru#shakleeklang#shakleekl#shakleeselangor#shakleejb#cinchshakeeshaklee#shakleeklang#shakleeampang#shakleesabah#shakleesarawak


1

🔥 PROMOSI HARGA MURAH 🔥 - -

Set Kurus Paling Laris❗️❗️ -

RAHSIA KURUS PECAH LEMAK BERLEBIHAN. -
↪️ Bakar lemak dan pecah lemak tepu
↪️ Buang lemak berlebihan
↪️ Kurangkan kolestrol
↪️ Buang toksin dalam badan
↪️ Detox -

Kita raya raya juga tau! Kesihatan pun kena jaga. Jom kekal slim dan langsing di bulan Syawal ni 😍😍😍 -

Whatsapp 📲 0196836302 utk HARGA PROMOSI! -

#herblaxshaklee#herblaxshakleemurah#lecithinshaklee#lecithinshakleemurah#omegaguardshaklee#omegaguardshakleemurah#alfalfacomplexshaklee#alfalfashaklee#setkurusshaklee#setkurusshakleemurah#setslimmingshaklee#like4like#likeforlike#instamood#setslimmingshakleemurah#shakleemurah#vitamincshaklee#vitaleashaklee#espshaklee#shakleeshahalam#shakleemeru#shakleeklang#shakleekl#shakleeselangor#shakleejb#cinchshakeeshaklee#shakleeklang#shakleeampang#shakleesabah#shakleesarawak


1

🔸
🔸
KORANG NAK TAHU APA ADA DLM SET HAMIL SHAKLEE
-
-
✅Vitalea
▶️Multivitamin yang mengandungi nutrisi bersamaan 40 jenis lauk pauk. Mengandungi Zat Besi untuk mengelakkan low HB dan anemia.
-
✅B Complex ▶️Mengandungi 8 jenis Vitamin B yang PERLU untuk tubuh. Menukarkan makanan kepada tenaga, mengelakkan stress. Juga mengandungi Asid Folik untuk mengelakkan Spina Bifida pada bayi.
-
✅Vitamin C
▶️Meningkat imunisasi pada tubuh ibu yang biasanya berkurangan apabila hamil. Mencantikkan kulit ibu dan bayi.
-
✅Ostematrix
▶️Mengandungi Kalsium serta mineral lain untuk tulang dan gigi. Apabila hamil, kalsium dalam badan ibu akan dibekalkan kepada bayi. Jadi ibu perlu mendapatkan kalsium yang cukup dari pemakanan seharian. Mengelakkan sakit pinggang, cramp, dan sembelit ketika kehamilan. Kalsium yang cukup dalam badan ibu mengelakkan rasa mual ketika kehamilan.
-
✅Omega Guard (mula ambil 2nd trimester)
▶️Minyak ikan dari dasar laut (bebas pencemaran merkuri) yang telah melalui 3 kali proses penyulingan untuk memastikan kualiti yang tinggi. Mengandungi % EPA dan DHA tertinggi berbanding jenama minyak ikan yang lain. Penting untuk perkembangan mata dan otak bayi, dan mengelakkan premature delivery.
-
✅ESP
▶️Protein soya yang tidak diubah genetiknya untuk bekalan protein untuk tenaga ibu dan penting untuk perkembangan bayi dalam kandungan.
-
FB : Mazni Nasir
IG : Vitamin_KingBeauty
019.5272.690
-
#omegaguardshaklee
#vitamincshaklee
#ostematrixshaklee
#vitaleashaklee
#espshaklee
#shakleebrunei
#shakleesarawak
#shakleeperlis
#shakleesrirampai
#shakleepetalingjaya
#shakleegombak
#shakleeselayang
#shakleetaiping
#shakleekualakangsar
#shakleeipoh
#shakleeseriiskandar
#shakleesgsiput
#shakleeselangor
#sethamilshaklee
#setpantangshaklee
#setmenyusushaklee
#produkibuhamil
#ibuhamil
#mengandung
#susuibuhamil


0

🔸
🔸
KORANG NAK TAHU APA ADA DLM SET HAMIL SHAKLEE
-
-
✅Vitalea
▶️Multivitamin yang mengandungi nutrisi bersamaan 40 jenis lauk pauk. Mengandungi Zat Besi untuk mengelakkan low HB dan anemia.
-
✅B Complex ▶️Mengandungi 8 jenis Vitamin B yang PERLU untuk tubuh. Menukarkan makanan kepada tenaga, mengelakkan stress. Juga mengandungi Asid Folik untuk mengelakkan Spina Bifida pada bayi.
-
✅Vitamin C
▶️Meningkat imunisasi pada tubuh ibu yang biasanya berkurangan apabila hamil. Mencantikkan kulit ibu dan bayi.
-
✅Ostematrix
▶️Mengandungi Kalsium serta mineral lain untuk tulang dan gigi. Apabila hamil, kalsium dalam badan ibu akan dibekalkan kepada bayi. Jadi ibu perlu mendapatkan kalsium yang cukup dari pemakanan seharian. Mengelakkan sakit pinggang, cramp, dan sembelit ketika kehamilan. Kalsium yang cukup dalam badan ibu mengelakkan rasa mual ketika kehamilan.
-
✅Omega Guard (mula ambil 2nd trimester)
▶️Minyak ikan dari dasar laut (bebas pencemaran merkuri) yang telah melalui 3 kali proses penyulingan untuk memastikan kualiti yang tinggi. Mengandungi % EPA dan DHA tertinggi berbanding jenama minyak ikan yang lain. Penting untuk perkembangan mata dan otak bayi, dan mengelakkan premature delivery.
-
✅ESP
▶️Protein soya yang tidak diubah genetiknya untuk bekalan protein untuk tenaga ibu dan penting untuk perkembangan bayi dalam kandungan.
-
FB : Mazni Nasir
IG : Vitamin_KingBeauty
019.5272.690
-
#omegaguardshaklee
#vitamincshaklee
#ostematrixshaklee
#vitaleashaklee
#espshaklee
#shakleebrunei
#shakleesarawak
#shakleeperlis
#shakleesrirampai
#shakleepetalingjaya
#shakleegombak
#shakleeselayang
#shakleetaiping
#shakleekualakangsar
#shakleeipoh
#shakleeseriiskandar
#shakleesgsiput
#shakleeselangor
#sethamilshaklee
#setpantangshaklee
#setmenyusushaklee
#produkibuhamil
#ibuhamil
#mengandung
#susuibuhamil


0

PROMOSI SHAKLEE❗️ - - - Assalammualaikum semua. Tengah mencari vitamin Shaklee dengan HARGA MURAH LEBIH PENJIMATAN ❔❔ -  Jom pm saya ye. -

HARGA DIJAMIN TERLAJAK MURAH DAN JIMAT -

Antaranya: .

#espshaklee
#vivixshaklee
#collagenpowdershaklee
#omegaguardshaklee
#alfalfacomplexshaklee
#vitamincshaklee
#bcomplexshaklee
#vitamineshaklee
#herblaxshaklee
#lecithinshaklee
#herbalblendshaklee
#glacomplexshaklee
#vitaleashaklee
#vitaleaforchildrenshaklee
#cinchshakeshaklee
#mealshakeshaklee
#setkurusshaklee
#setdetoxshaklee
#youthskincareshaklee
#setresdungshaklee
#setparutshaklee
#setjerawatshaklee
#setcantikbasicshaklee
#sethamilshaklee
#setpantangshaklee
#setmenyusushaklee
#setcantikshaklee
#setsendishaklee
#ostematrixshaklee

NAK ORDER SHAKLEE ❔❔ -

NAK HARGA MURAH MURAH ❔❔ -

Jom whatsapp saya 📲 0196836302 untuk dapatkan HARGA PROMOSI SUPER MURAH 🔥


1

Dalam banyak banyak product kenapa ramai orang suka ESP? .
.
☘️Nak KURUS : ESP kawal selera makan dan memberi rasa kenyang dengan lebih lama.
.
☘️Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari. Takda lagi rasa lemau lesu lembik semua tu
.
☘️Nak TAMBAH SUSU BADAN IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong  perkembangan bayi dan kulit baby pon insyaallah gebu dan sihat
.
☘️Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat
.
☘️Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh
keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser. Sesuai utk golongan tua dan muda.
.
☘️Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon. Sesuai utk pasangan yg berikhtiar mendapatkan anak
.
Best kan ESP ni. Banyaaak sangat manfaat kita dapat bila rajin consume ESP.
.
Dapatkan ESP dengan harga special sekarang !
.
Nurmie
Trusted SID
📲016-6340545
.
Boleh klik Link kat bio juga untuk contact nurmie direct❤️
.
#espshaklee
#vivixshaklee
#collagenpowdershaklee
#omegaguardshaklee
#alfalfacomplexshaklee
#vitamincshaklee
#bcomplexshaklee
#vitamineshaklee
#herblaxshaklee
#herbalblendshaklee
#lecithinshaklee
#glacomplexshaklee
#vitaleashaklee
#vitaleaforchildrenshaklee
#cinchshakeshaklee
#mealshakeshaklee
#setkurusshaklee
#setdetoxshaklee
#setresdungshaklee
#youthskincareshaklee
#setparutshaklee
#setjerawatshaklee
#setcantikbasicshaklee
#sethamilshaklee
#setberpantangshaklee
#setmenyusushaklee
#setcantikshaklee
#setsendishaklee
#ostematrixshakleemurah


0

Supplement paling hot & famous dikalangan IBU HAMIL
.
OPKOS laaa Vitalea😊
.
MANFAAT VITALEA SHAKLEE :
.
➡️ Penambah Tenaga
➡️ Pelengkap Nutrisi
➡️ Melambat proses penuaan
➡️ Stimulasi metabolism
➡️ Melindungi Organ
➡️ Membantu mencegah penyakit tiroid/beguk
➡️ Untuk preggy mummies, VITALEA SANGAT PENTING & FAMOUS SUPPLEMENT disebabkan kelebihannya membantu menaikkan HB
.
Siapa yang memerlukan VITALEA?
.
💋 Pregnant mummies, boleh consume dari awal pregnancy
💋 Mummies yang anak berderet,cepat letih,kulit tak bermaya,tak cukup tidur,dan makan tak terjaga
💋 Mereka yang ada masalah LOW BLOOD PRESSURE, cepat rasa pitam
💋 Mereka yang mudah rasa letih, stress belajar, takde tenaga akibat kelas/tugasan yg banyak/stress dgn kerja. Student tersangatlah digalakkan ambil Vitalea sebagai multivitamin dan multimineral.
.
Boleh wassap kakfa utk beli dgn harga kasih syg.
.
Special consultation dan guide cara makan yang betul untung customer yang beli dengan kakfa 😉
.
Kakfa | 0169169495
.
#Shakleebangi #shakleeukmbangi #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya #shakleenilai #shakleesepang #espshaklee #vitamincshaklee #vitamineshaklee #alfafashaklee #ostemmatrixshaklee #herblaxshaklee #vivixshaklee #omegaguardshaklee #lecithinshaklee #bcomplexshaklee #vitaleashaklee #herbalblendshaklee #setcantik #setmenyusu #setkurus #setdetox #sethamil #setkesuburan #setkulit #setresdung #cinchshakeshaklee #mealshakeshaklee #performancedrinkshalee


0

Supplement paling hot & famous dikalangan IBU HAMIL
.
OPKOS laaa Vitalea😊
.
MANFAAT VITALEA SHAKLEE :
.
➡️ Penambah Tenaga
➡️ Pelengkap Nutrisi
➡️ Melambat proses penuaan
➡️ Stimulasi metabolism
➡️ Melindungi Organ
➡️ Membantu mencegah penyakit tiroid/beguk
➡️ Untuk preggy mummies, VITALEA SANGAT PENTING & FAMOUS SUPPLEMENT disebabkan kelebihannya membantu menaikkan HB
.
Siapa yang memerlukan VITALEA?
.
💋 Pregnant mummies, boleh consume dari awal pregnancy
💋 Mummies yang anak berderet,cepat letih,kulit tak bermaya,tak cukup tidur,dan makan tak terjaga
💋 Mereka yang ada masalah LOW BLOOD PRESSURE, cepat rasa pitam
💋 Mereka yang mudah rasa letih, stress belajar, takde tenaga akibat kelas/tugasan yg banyak/stress dgn kerja. Student tersangatlah digalakkan ambil Vitalea sebagai multivitamin dan multimineral.
.
Boleh wassap kakfa utk beli dgn harga kasih syg.
.
Special consultation dan guide cara makan yang betul untung customer yang beli dengan kakfa 😉
.
Kakfa | 0169169495
.
#Shakleebangi #shakleeukmbangi #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya #shakleenilai #shakleesepang #espshaklee #vitamincshaklee #vitamineshaklee #alfafashaklee #ostemmatrixshaklee #herblaxshaklee #vivixshaklee #omegaguardshaklee #lecithinshaklee #bcomplexshaklee #vitaleashaklee #herbalblendshaklee #setcantik #setmenyusu #setkurus #setdetox #sethamil #setkesuburan #setkulit #setresdung #cinchshakeshaklee #mealshakeshaklee #performancedrinkshalee


0