#whiteningrosehipspray

Instagram photos and videos

#whiteningrosehipspray#WhiteningRosehipSpray#jeragat#pakarkulitanda#vitamincrosehip#mimybeautypakarkulitanda#kulitberminyakdanberjerawat#jerawatmeradang#whitening#susukambingmimy#teamfarahmeletop#mimybeautypakarputihgebu#MimyBeautyPakarPutihGebu#KelebihanRosehipSprayMimyBeauty#regrann#jerawat#scrubmimybeauty

Hashtags #whiteningrosehipspray for Instagram

WHITENING ROSEHIP SPRAY YG AWESOME!! Byk nye kelebihan spray ajaib ni!! Mcm aini mmg pemalas nk pakai toner, soo spray ni jee terus siap! Muke x bmnyk lgsg. Bila pakai bedak smooth je x becapuk. Pori pon x nmpk.
Jumm dptkan spray viral ni 😍😍 #whiteningrosehipspray
#mimybeautypakarkulitanda


0

"Mimy.... Glowingnya muka. Apa rahsia??? "

Sepantas kilattttt Mimy jawab #MimyBeauty ❀️ kan hadoo😍

Haaaaa salah 1 barangan dari Mimy Beauty yg Mimy selalu bawak kemana saja mimy pergi ialah #WhiteningRosehipSpray 😘

Dahlah harga mampu milik, boleh tahan 2 bulan! Lepas tu spray spray je kulit rasa segar, glowing dan makeup pun boleh tahan lama tauπŸ‘

Macam macam lagi kebaikan dan fungsi Whitening Rosehip Spray ni.

#PutihGlowingTakJelesKe


0

Whitening Rosehip Spray.
Lepas makeup boleh spray pakai #whiteningrosehipspray .
Cod area melaka. Pos 1 malaysia.
Tahan 2 bulan. Hanya RM45
Ws 0173240581
#postmalone #melaka #rosehip #whitening


0

#whiteningrosehipspray:

Mengecilkan liang pori yg besar
- Melembut dan menghaluskan kulit
- Memutihkan kulit n nampak glowing
- Melembab kulit selembut baby
- Mengawal kulit berminyak
- Menghilangkan parut dan wrinkles
- Bertindak sebagai setting spray makeup
- Makeup tahan lbh lama & glowing!
- UV protection
- Menyejukkan kulit muka
- Menghilangkan kulit kering n kusam
- Melembutkan tumit kaki


0

Meh cn kak jah nak share ckit info si wangi nie...😍😍😍sekali spray jatuh cinta bak hangggg...😘😘 *Whitening Rosehip Spray:* πŸ’§ 100% pure water
πŸ’§ 100% rosehip water *Benefit #whiteningrosehipspray:* 🌷 Mengecilkan liang pori yg besar
🌷 Melembut dan menghaluskan kulit
🌷 Memutihkan kulit n nampak glowing
🌷 Melembab kulit selembut baby
🌷 Mengawal kulit berminyak
🌷 Menghilangkan parut dan wrinkles
🌷 Bertindak sebagai setting spray makeup
🌷 Makeup tahan lbh lama & glowing!
🌷 UV protection
🌷 Menyejukkan kulit muka


0

Wajib ada bersama walau di mana pun berada πŸ’—πŸ’—πŸ’— #SakooraRose
#WhiteningRosehipSpray
#LosyenPutihGebu
#RangkaianProdukMimyBeauty


0

🌼 WHITENING ROSEHIP SPRAY 🌼

#KelebihanRosehipSprayMimyBeauty :
- Menganjalkan kulit
- Melicinkan kulit muka
- Melembapkan kulit muka
- Mengecilkan pori-pori terbuka
- Atasi masalah kulit kusam
- Atasi masalah kulit sunburn
- Lembutkan kulit yang kasar
- Kulit muka sentiasa fresh & glowing
- Sesuai until semua jenis kulit muka.

Kandungan #WhiteningRosehipSpray
πŸ’§ 100% pure water
πŸ’§ 100% rosehip water

Cara guna:
* Spray sebelum makeup untuk merawat kulit
* Spray selepas makeup untuk makeup tahan lebih lama & sentiasa kekal glowing even 24 jam terdedah dengan kerja luar

#MimyBeautyPakarPutihGebu


0

❀️❀️❀️Whitening Rosehip Spray❀️❀️❀️ SPRAY AJAIB MIMY BEAUTY 🌹Sgt2 sesuai utk org yg TAK SUKA make up.
🌹Sgt2 sesuai utk org yg SUKA make up. .

Eh..ehhh...blh pulak mcm tu..
macam mana tu yer????. .

Boleh jerr syg2 semua..
SEBAB SPRAY AJAIB NI..
βœ”οΈFungsi dia ni melembapkan muka2 yang kering. .

Org melayu panggil naikkan seri muka,
Mat saleh panggil Glowing. .

Bukan minyak ye. Tapi GLOWING. .

Dan mampu kekalkan make up supaya tak nampak bercapuk. .

Cpt2...dptkan spray nii... #mimybeautypakarputihgebu
#whiteningrosehipspray


0

Model pun suka dengan ##WhiteningRosehipSpray. Bila sekali dah cuba mesti happy sebab kulit sihat dan kekal glowing


0

hahh senangnye laa kunyah-kunyah je😍😍😍😍
.
dengan kunyah pon uols boleh jadi cantik taw!! xpayah nak bancuh shake2 bagai...
.
bukak tudung botol ambil sebiji n terus kunyah!!! .
nak x??? DM now!!


1

hahh senangnye laa kunyah-kunyah je😍😍😍😍
.
dengan kunyah pon uols boleh jadi cantik taw!! xpayah nak bancuh shake2 bagai...
.
bukak tudung botol ambil sebiji n terus kunyah!!! .
nak x??? DM now!!


1

Ini adalah kebaikan dalam Sakoora Rose yg uols patut tahu. .
.
Baca tau ia sgt penting πŸ€—


1

WHITENING ROSEHIP SPRAY ❀️Kecilkan pori
❀️Segarkan muka
❀️Kurangkan minyak di muka
❀️Make up tahan lebih lama
❀️Sesuai untuk semua jenis kulit muka

Kandungan #WhiteningRosehipSpray:
πŸ’§ 100% pure water
πŸ’§ 100% rosehip water

Cara pakai rosehip spray mimy
1. Jarakkan spray sejengkal, kemudian spray rata ke seluruh muka. Biar kering. Boleh dijadikan sbgai toner/setting spray makeup.
2. Pakai 2/3 kali sehari. Boleh spray before / after makeup
3. Spray selepas make up untuk make up tahan lebih lama & sentiasa kekal glowing even 24 jam terdedah dengan kerja luar.


0

jom kami bantu uolss‼️
tiada lagi masalah pori terbuka selepas uolss cuba Set Muka Licin dari mimy beauty‼️


1

Facial Scrub didalam Set Muka Licin mampu menghilangkan segala kotoran diwajah seperti blackhead, whiteheads dan minyak yang diwajah...
.
Facial scrub juga mampu untuk control minyak yang berlebihn diwajah yang mampu menyebabkan pembentukkan jerawat...
.
Skrub wajah 2 kali seminggu mampu menjadikan kulit wajah lebih bersih dan cerah!!


1

Set yang mampu membuat hati si pemakai berasa lebih yakin‼️
.
tiada lagi jerawat serta cela diwajah‼️
.
kulit licin seperti kulit bayi yang tiada cela serta kulit menjadi semakin flawless dan glowing😍😍😍😍


1

Tertekan dengan masalah parut jerawat yang susah sgt nak hilang??
.
naik je jerawat pasti meninggalkan kesan parut hitam.. makan masa berbulan-bulan baru hilang...
.
ada yang nasib tak baik tak hilang laa parut tu...
.
Jangan sedihhh😊😊
Mimy Beauty ada jalan penyelesaiannye😍😍


1

set muka licin .
βœ…menghilangkan parut jerawat
βœ…mengecutkan jerawat
βœ…merawat masalah pori terbuka
βœ…menjadikan kulit lebih bersih
βœ…kulit lebih glowing dan pinkish
.
jangan biarkan kulit wajah semakin rosak‼️
.
DM kami sekarang sebelum terlambat


1

dah ade set muka licin tapi tak tau mcm mana nak guna🧐🧐
.
jgn risau kami dari Mimy Beauty akan guide uols sampai uols dapat kulit wajah yang diinginkan...
.
jom kita tengok cara penggunaan set muka licin😘😘


1

Macam mana kulit xberlopak kalau dah uols guna produk sesuka hati je‼️
.
tapi jangan risau kami disini mampu jadikan kulit uols selicin yang uols nak😘😘😘
.
glowing kalah pantulan cahaya dalam cerminπŸ˜‚πŸ˜‚
.
uols pasti puas hati dengan hasil dari produk mimy beautyπŸ€—πŸ€—πŸ€—


1

bila parut dah tak ade..
jerawat makin kecut..
wajah tampak lebih berseri..
pasti keyakinan diri lebih terserlah kan...
.
segala impian anda bakal jadi nyata dengan set muka licin mimy beauty‼️
.
kami akan realisasikan impian anda‼️


1

bila parut dah tak ade..
jerawat makin kecut..
wajah tampak lebih berseri..
pasti keyakinan diri lebih terserlah kan...
.
segala impian anda bakal jadi nyata dengan set muka licin mimy beauty‼️
.
kami akan realisasikan impian anda‼️


1

bila parut dah tak ade..
jerawat makin kecut..
wajah tampak lebih berseri..
pasti keyakinan diri lebih terserlah kan...
.
segala impian anda bakal jadi nyata dengan set muka licin mimy beauty‼️
.
kami akan realisasikan impian anda‼️


1

bila parut dah tak ade..
jerawat makin kecut..
wajah tampak lebih berseri..
pasti keyakinan diri lebih terserlah kan...
.
segala impian anda bakal jadi nyata dengan set muka licin mimy beauty‼️
.
kami akan realisasikan impian anda‼️


1

bila parut dah tak ade..
jerawat makin kecut..
wajah tampak lebih berseri..
pasti keyakinan diri lebih terserlah kan...
.
segala impian anda bakal jadi nyata dengan set muka licin mimy beauty‼️
.
kami akan realisasikan impian anda‼️


1

bila parut dah tak ade..
jerawat makin kecut..
wajah tampak lebih berseri..
pasti keyakinan diri lebih terserlah kan...
.
segala impian anda bakal jadi nyata dengan set muka licin mimy beauty‼️
.
kami akan realisasikan impian anda‼️


1

bila parut dah tak ade..
jerawat makin kecut..
wajah tampak lebih berseri..
pasti keyakinan diri lebih terserlah kan...
.
segala impian anda bakal jadi nyata dengan set muka licin mimy beauty‼️
.
kami akan realisasikan impian anda‼️


1

bila parut dah tak ade..
jerawat makin kecut..
wajah tampak lebih berseri..
pasti keyakinan diri lebih terserlah kan...
.
segala impian anda bakal jadi nyata dengan set muka licin mimy beauty‼️
.
kami akan realisasikan impian anda‼️


1

bila parut dah tak ade..
jerawat makin kecut..
wajah tampak lebih berseri..
pasti keyakinan diri lebih terserlah kan...
.
segala impian anda bakal jadi nyata dengan set muka licin mimy beauty‼️
.
kami akan realisasikan impian anda‼️


1

JANGAN BIAR KULIT BERJERAWAT MENGGANGGU AKTIVITI HARIAN ANDA!!!! JOM CARI SOLUSINYA DENGAN MIMY BEAUTY!!!


1

JANGAN BIAR KULIT BERMINYAK MENGGANGGU AKTIVITI HARIAN ANDA!!!! JOM CARI SOLUSINYA DENGAN MIMY BEAUTY!!!


1

Alamak liang pori terbuka!!!
.
Ape nak buat ni.. muka pon asyik naik je jerawat... muka dah cuci tapi masih jugak liang pori terbuka😩😩😩
.
itulah, kan admin dah ajak cuba produk mimy beauty.. confirm liang pori pon boleh hilang... kulit halus lagi taw!!!
.
yang paling penting x sampai sebulan penggunaan kulit uols dah boleh cantik!!
.


1

Makin lama tona kulit sy makin putih lah❀️
.
.
Tak sangka lah mandian ni sgt magic


1

Masalah muka berminyak menyebabkan make up uols tak tahan lama...dan confident uols level uols hilang utk berdepan dengan orang ramai....
.
nak cari cara untuk atasi masalah kulit berminyak???
.
PM Kami segera!!
.
0109181493


1

Ingat mandian Mimybeauty ni biasa biasa je rupanya luar biasa 😍.
.
.
Kaki dgn tangan makin lama makin putih 🌸


1

KEBAIKAN VITAMIN C ROSEHIP by MIMY BEAUTY
.
πŸ’žmenghilangkan parut jerawat
πŸ’žmelicinkan kulit
πŸ’žmengecutkan jerawat
πŸ’žglowingkan kulit
πŸ’žmencerahkan kulit
πŸ’žmengatasi masalah kulit kering
πŸ’žmengatasi masalah kulit
πŸ’žmelembapkan kulit
πŸ’žmenegangkan kulit
πŸ’žanti penuaan
πŸ’žmembuang toksin dalam badan
πŸ’žmencuci darah
πŸ’žmerawat jeragat
.
πŸš— cod Area
NILAI
BANTING
PUTRAJAYA
DENGKIL
.
πŸ“²0109181493


1

Masalah jerawat teruk dan berminyak menyebabkan uols tak confident dan takut utk berdepan dengan orang ramai....
.
nak cari cara untuk atasi masalah kulit yang teruk???
.
PM Kami segera!! .
0109181493


1

Jerawat dan Parut Hilang??? Seriusly makan vitamin je boleh hilang? .
.
Ye syg mmg hanya amalkan vitamin C Rosehip sahaja . Jerawat & parut boleh hilang tau .
.
.
Vitamin C Rosehip 30 biji Rm 60
To order 0109181493


1

SET KULIT PUTIH KEKAL πŸ‘Ό
.
.
2 vit c rm120 tahan 1 bulan
1 super whitening rm60 tahan 1 bulan .

Total harga set kulit putih kekal: RM180
.
.
Set KULIT PUTIH KEKAL khas utk customer yg ade masalah seperti berikut: .
.
❀️Kulit takde jerawat active, tapi nak putih cepat
❀️Nak hilangkan parut jerawat dgn cpt
Jeragat / kulit kering
❀️Nak tegangkan kulit
❀️Nak supplmnt yg boleh putih muka n badan sekaligus
❀️Malas & takde masa nk pakai losyen / scrub
.
.
Pembelian 3 items dan keatas dpt less Rm 15 😍
.
Whatsapp 0109181493


1

rasa kurang yakin bila kulit tak cantik macam orang lain??
.
Jangan laa putus asa😊😊
Mimy Beauty kan ada untuk bantu uolss tampil dengan lebih yakin😍😍
.
nak tau rahsia2 kecantikkan kamiπŸ€—πŸ€—
klik link niπŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
http://www.wasap.my/60109181493


1

SET KULIT PUTIH KEKAL πŸ‘Ό
.
.
2 vit c rm120 tahan 1 bulan
1 super whitening rm60 tahan 1 bulan .

Total harga set kulit putih kekal: RM180
.
.
Set KULIT PUTIH KEKAL khas utk customer yg ade masalah seperti berikut: .
.
❀️Kulit takde jerawat active, tapi nak putih cepat
❀️Nak hilangkan parut jerawat dgn cpt
Jeragat / kulit kering
❀️Nak tegangkan kulit
❀️Nak supplmnt yg boleh putih muka n badan sekaligus
❀️Malas & takde masa nk pakai losyen / scrub
.
.
Pembelian 3 items dan keatas dpt less Rm 15 😍
.
.
Whatsapp 0109181493 untuk dapatkan diskaun super duper 🌼


1

Masalah muka berminyak menyebabkan make up uols tak tahan lama...dan confident uols level uols hilang utk berdepan dengan orang ramai....
.
nak cari cara untuk atasi masalah kulit berminyak???
PM Kami segera!!


2

Masalah jerawat teruk dan berminyak menyebabkan uols tak confident dan takut utk berdepan dengan orang ramai....
.
nak cari cara untuk atasi masalah kulit yang teruk???
PM Kami segera!!


1

rasa kurang yakin bila kulit tak cantik macam orang lain??
.
Jangan laa putus asa😊😊
Mimy Beauty kan ada untuk bantu uolss tampil dengan lebih yakin😍😍
.
nak tau rahsia2 kecantikkan kamiπŸ€—πŸ€—
klik link niπŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»


1

Testimoni siket...bg cust yang selalu spray muka dgn #whiteningrosehipspray mimy beauty
..
Wassap rara
01129301645
..
#teamfarahmeletop
#mimybeautykuantan


0

Wow! Mimybeauty buat sales !
Beli 1 items pun dpt discounts!
Beli 2 items pun dpt discounts!
Beli 3 items pun dpt diacounts! .
.
Best nya uols !


1

Wow! Mimybeauty buat sales !
Beli 1 items pun dpt discounts!
Beli 2 items pun dpt discounts!
Beli 3 items pun dpt diacounts! .
.
Best nya uols !


1

Wow! Mimybeauty buat sales !
Beli 1 items pun dpt discounts!
Beli 2 items pun dpt discounts!
Beli 3 items pun dpt diacounts! .
.
Best nya uols !


2

KEBAIKAN VITAMIN C ROSEHIP by MIMY BEAUTY
.
πŸ’žmenghilangkan parut jerawat
πŸ’žmelicinkan kulit
πŸ’žmengecutkan jerawat
πŸ’žglowingkan kulit
πŸ’žmencerahkan kulit
πŸ’žmengatasi masalah kulit kering
πŸ’žmengatasi masalah kulit
πŸ’žmelembapkan kulit
πŸ’žmenegangkan kulit
πŸ’žanti penuaan
πŸ’žmembuang toksin dalam badan
πŸ’žmencuci darah
πŸ’žmerawat jeragat
.
πŸš— cod Area
Bandar Melaka
Merlimau .
πŸ“²0176936954


1

KEBAIKAN VITAMIN C ROSEHIP by MIMY BEAUTY
.
πŸ’žmenghilangkan parut jerawat
πŸ’žmelicinkan kulit
πŸ’žmengecutkan jerawat
πŸ’žglowingkan kulit
πŸ’žmencerahkan kulit
πŸ’žmengatasi masalah kulit kering
πŸ’žmengatasi masalah kulit
πŸ’žmelembapkan kulit
πŸ’žmenegangkan kulit
πŸ’žanti penuaan
πŸ’žmembuang toksin dalam badan
πŸ’žmencuci darah
πŸ’žmerawat jeragat
.
πŸš— cod Area
Bandar Melaka
Merlimau .
πŸ“²0176936954


1

KEBAIKAN VITAMIN C ROSEHIP by MIMY BEAUTY
.
πŸ’žmenghilangkan parut jerawat
πŸ’žmelicinkan kulit
πŸ’žmengecutkan jerawat
πŸ’žglowingkan kulit
πŸ’žmencerahkan kulit
πŸ’žmengatasi masalah kulit kering
πŸ’žmengatasi masalah kulit
πŸ’žmelembapkan kulit
πŸ’žmenegangkan kulit
πŸ’žanti penuaan
πŸ’žmembuang toksin dalam badan
πŸ’žmencuci darah
πŸ’žmerawat jeragat
.
πŸš— cod Area
Bandar Melaka
Merlimau .
πŸ“²0176936954


1

SET KULIT PUTIH KEKAL πŸ‘Ό
.
.
2 vit c rm120 tahan 1 bulan
1 super whitening rm60 tahan 1 bulan .

Total harga set kulit putih kekal: RM180
.
.
Set KULIT PUTIH KEKAL khas utk customer yg ade masalah seperti berikut: .
.
❀️Kulit takde jerawat active, tapi nak putih cepat
❀️Nak hilangkan parut jerawat dgn cpt
Jeragat / kulit kering
❀️Nak tegangkan kulit
❀️Nak supplmnt yg boleh putih muka n badan sekaligus
❀️Malas & takde masa nk pakai losyen / scrub
.
.
Pembelian 3 items dan keatas dpt less Rm 15 😍


1

SET KULIT PUTIH KEKAL πŸ‘Ό
.
.
2 vit c rm120 tahan 1 bulan
1 super whitening rm60 tahan 1 bulan .

Total harga set kulit putih kekal: RM180
.
.
Set KULIT PUTIH KEKAL khas utk customer yg ade masalah seperti berikut: .
.
❀️Kulit takde jerawat active, tapi nak putih cepat
❀️Nak hilangkan parut jerawat dgn cpt
Jeragat / kulit kering
❀️Nak tegangkan kulit
❀️Nak supplmnt yg boleh putih muka n badan sekaligus
❀️Malas & takde masa nk pakai losyen / scrub
.
.
Pembelian 3 items dan keatas dpt less Rm 15 😍


1

SET KULIT PUTIH KEKAL πŸ‘Ό
.
.
2 vit c rm120 tahan 1 bulan
1 super whitening rm60 tahan 1 bulan .

Total harga set kulit putih kekal: RM180
.
.
Set KULIT PUTIH KEKAL khas utk customer yg ade masalah seperti berikut: .
.
❀️Kulit takde jerawat active, tapi nak putih cepat
❀️Nak hilangkan parut jerawat dgn cpt
Jeragat / kulit kering
❀️Nak tegangkan kulit
❀️Nak supplmnt yg boleh putih muka n badan sekaligus
❀️Malas & takde masa nk pakai losyen / scrub
.
.
Pembelian 3 items dan keatas dpt less Rm 15 😍


1

sekarang dah perlu risau dengan set putih kekal mimy beauty parut jerawat hilang hanya dalam 2 minggu je‼️
.
malah kulit bertambah cerah dan flawless‼️
.
masalah kulit wajah hilang dan uols akan lebih berkeyakinan berhadapan dengan orang ramai😍😍
.
nak tau kelebihan set putih kekal??
klikπŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»


1

SET KULIT PUTIH KEKAL πŸ‘Ό
.
.
2 vit c rm120 tahan 1 bulan
1 super whitening rm60 tahan 1 bulan .

Total harga set kulit putih kekal: RM180
.
.
Set KULIT PUTIH KEKAL khas utk customer yg ade masalah seperti berikut: .
.
❀️Kulit takde jerawat active, tapi nak putih cepat
❀️Nak hilangkan parut jerawat dgn cpt
Jeragat / kulit kering
❀️Nak tegangkan kulit
❀️Nak supplmnt yg boleh putih muka n badan sekaligus
❀️Malas & takde masa nk pakai losyen / scrub
.
.
Pembelian 3 items dan keatas dpt less Rm 15 😍


1

SET KULIT PUTIH KEKAL πŸ‘Ό
.
.
2 vit c rm120 tahan 1 bulan
1 super whitening rm60 tahan 1 bulan .

Total harga set kulit putih kekal: RM180
.
.
Set KULIT PUTIH KEKAL khas utk customer yg ade masalah seperti berikut: .
.
❀️Kulit takde jerawat active, tapi nak putih cepat
❀️Nak hilangkan parut jerawat dgn cpt
Jeragat / kulit kering
❀️Nak tegangkan kulit
❀️Nak supplmnt yg boleh putih muka n badan sekaligus
❀️Malas & takde masa nk pakai losyen / scrub
.
.
Pembelian 3 items dan keatas dpt less Rm 15 😍


1

SET KULIT PUTIH KEKAL πŸ‘Ό
.
.
2 vit c rm120 tahan 1 bulan
1 super whitening rm60 tahan 1 bulan .

Total harga set kulit putih kekal: RM180
.
.
Set KULIT PUTIH KEKAL khas utk customer yg ade masalah seperti berikut: .
.
❀️Kulit takde jerawat active, tapi nak putih cepat
❀️Nak hilangkan parut jerawat dgn cpt
Jeragat / kulit kering
❀️Nak tegangkan kulit
❀️Nak supplmnt yg boleh putih muka n badan sekaligus
❀️Malas & takde masa nk pakai losyen / scrub
.
.
Pembelian 3 items dan keatas dpt less Rm 15 😍


1

Wow! Mimybeauty bagi tips yg sgt berguna pada kita semua .
.
.
5 kebaikan susu pada kulit kita ❀️


1

Wow! Mimybeauty bagi tips yg sgt berguna pada kita semua .
.
.
5 kebaikan susu pada kulit kita ❀️


1

Wow! Mimybeauty bagi tips yg sgt berguna pada kita semua .
.
.
5 kebaikan susu pada kulit kita ❀️


1

Wow! Mimybeauty bagi tips yg sgt berguna pada kita semua .
.
.
5 kebaikan susu pada kulit kita ❀️


2

Wow! Mimybeauty bagi tips yg sgt berguna pada kita semua .
.
.
5 kebaikan susu pada kulit kita ❀️


1

Wow! Mimybeauty bagi tips yg sgt berguna pada kita semua .
.
.
5 kebaikan susu pada kulit kita ❀️


1

Makin lama tona kulit sy makin putih lah❀️
.
.
Tak sangka lah mandian ni sgt magic


1

Dulu nak selfie nyorokkan tangan sebab malu ,muka lg cerah dr tangan . .
.
Sekarang lepas pakai mandian susu kambing ,dah yakin utk selfie 😍


1

Ingat mandian Mimybeauty ni biasa biasa je rupanya luar biasa 😍.
.
.
Kaki dgn tangan makin lama makin putih 🌸


1

Saya dah putih tp sy nak maintain gebu, vitamin c ni sesuai tak utk saya? .
Sgt sesuai sebab vitamin c ni buat mereka makin gebu ,kulit makin pinkish .muka makin bersih🌸


1

KEBAIKAN VITAMIN C ROSEHIP by MIMY BEAUTY
.
πŸ’žmenghilangkan parut jerawat
πŸ’žmelicinkan kulit
πŸ’žmengecutkan jerawat
πŸ’žglowingkan kulit
πŸ’žmencerahkan kulit
πŸ’žmengatasi masalah kulit kering
πŸ’žmengatasi masalah kulit
πŸ’žmelembapkan kulit
πŸ’žmenegangkan kulit
πŸ’žanti penuaan
πŸ’žmembuang toksin dalam badan
πŸ’žmencuci darah
πŸ’žmerawat jeragat
.
πŸš— cod Area
Bandar Melaka
Merlimau .
πŸ“²0176936954


1

Dulu jerawat serata rata tumbuh je .
.
Lepas jumpa VitaminC mimybeauty, amboi, bersihnya kulit malah kulit makin gebu😍
.
Rugi siapa yg belum try vitamin c ni 😍


1