#ybkj

Instagram photos and videos

#ybkj#psscm#terimakasihmalaysia#1malaysia#ilovepm#terimakasihpm#najibrazak#tn50#silatcekakmalaysia#jomsilatcekakmalaysia#YBKJ#kj#pru14#fitness#TeamSPT#HealthyLifeStyle#PermatangPauh#FITForLife#BeFIT#KeepFIT#SeberangPerai#fitmalaysia#TeamKBS#FITPenang#pilihanraya#mesyuarat#BN#serembaneventspace#seremban

Hashtags #ybkj for Instagram

Assalamualaikum....Alhamdulillah sundaydate done Score run day edition....dan completed dptkan medal siang untuk gabungkan medal malam....kenangan yg x dpt dilupakan dpt run with YB KJ..."duduk dan x lari ye" hahaha....apa2 pun YB tetap kind n steady....balik2 terus pengsankan diri perghhh...ok next event its viper challange bukit jalil...see u all...... #sempoiiii
#janjiadaminat
#misiditeruskan
#scorerun
#justforfit
#ybkj
#eg4dlover
#mantappppp


0

Assalamualaikum....Alhamdulillah sundaydate done Score run day edition....dan completed dptkan medal siang untuk gabungkan medal malam....kenangan yg x dpt dilupakan dpt run with YB KJ..."duduk dan x lari ye" hahaha....apa2 pun YB tetap kind n steady....balik2 terus pengsankan diri perghhh...ok next event its viper challange bukit jalil...see u all...... #sempoiiii
#janjiadaminat
#misiditeruskan
#scorerun
#justforfit
#ybkj
#eg4dlover
#mantappppp


0

Kalau ada event marathon macam ni, aku lah yang firstยฒ sekali register nak join.
.
Dan lari (eh, duduk) paling depan sekali. ๐Ÿคญ
.
#singletmarathon #marathonmalaysia #ybkj #janganlari #runningsinglet


0

For the next two years, groups of people from Medina came to Mecca and converted to Islam. This inspired Muhammad, who instructed all Muslims to settle in Medina. In 622, Muhammad fled Mecca after hearing of a plot to assassinate him. ... This journey is known as the Hijrah, and it holds special significance to Muslims.

Prophet Muhammad (PBUH) did it, its for the bettermentโค๏ธ Islam juga galak kan PENGHIJRAHAN

We love you @khairykj - please be in the lighter blue bandwagon - we will always love you!
#kj #ybkj #rembaumostwanted #iamrembau #immaismail #zinimmadarling #sayaorangrembau #wisdom #iamherbalife #herbalife #rugby #klrugby #iman #dylan #deena #weareproudrembau #ilovekj #berasiman #iprotravel #zamandahberubah #hijrah #migration #betterment #migrationforbetterlives


2

Steady YB KJ @khairykj Perangai โ€œkanak2 tuaโ€ tu toksah ikut.. tk bertamadun โ€ผ๏ธ #politiksehat
#ybkj
#ybkjhandsome


2

Ayuh My Idol โค๏ธ
#AyuhYBKJ #ybkj
#debatpresidenumno2018
Pasti berjaya @khairykj


0

Wish u the best fight for UMNO Revolution YB @khairykj... semoga manifesto yg dibawa dpt direalisasikan jika terpilih sebagai Presiden baru nanti. UMNO perlu 'pembaharuan baharu' utk kekal relevan di Sabah.Jgn lupa saksikan debat calon presiden di antara KJ, Ku Li & Zahid di @501awani pada 29 Jun nanti.

#teamawanikk
#journosjob
#calonpresidenUMNO
#ybkj


2

Alhamdulillah! Terima kasih Cikgu Kevin.

Happy sangat diberi mandat dan kepercayaan sekali lagi untuk membawa perubahan kepada masyarakat Nilai dan kawasan sekitar.
Nantikan promo2 menarik selepas ini !!! In shaa Allah banyak cadangan yang hendak dibuat, samada jadi kenyataan atau tidak sahaja. Saya memang seorg yang banyak idea tapi selalu tak.jadi realiti disebabkan banyak kekangan.
Semoga musim ke-11 ini akan menjadi musim yang terbaik setakat ini ya!!!!! #TeamNilai #TeamZuhaRa #teammakesthedreamwork๐Ÿ‘Œ #MisiBajuRayaLagiKe #MisiBKurus2018 #sweatNSlim #weightloss #kurus #kuruskanbadan #loseweight #ceria #kevinzahri #fitness #healthieryou #getfitforlife #fitmalaysian #ybkj


45

Ada orang cakap abang mcm Yb KJ.... Betul ke..... #YBKJ #teamproton #protonbungaraya
#inikanraya #rayalagikan #8syawal


8

YB Brig. General Khairy Jamaluddin ๐Ÿ‘ค
( UMNO Presidency Candidate) - 2001 - 2004 : UMNO Youth Exco Member ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ -2001 - 2004 : Vice President, UMNO Youth Educations Bureau ๐Ÿ“Œ -2004 - Present : Youth Chief of UMNO Bahagian Rembau ๐Ÿ“

2004 โ€“ 2008 : Deputy Youth Chief UMNO Malaysia and Deputy Chairman of BN Youth Wing ๐Ÿฅˆ

2008 - Present : Youth Chief of UMNO Malaysia and Chairman of BN Youth Wing ๐Ÿฅ‡

2013 - 2018 : Minister of Youth and Sports ๐Ÿ’ผ

He was selected as a Young Global Leader by the World Economic Forum in Davos, Switzerland. ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญ He has written for major publications including The Economist, Time and the Wall Street Journal. โœ๐Ÿฝ๐Ÿ“‘ In 2010, Khairy joined the Rejimen Askar Wataniah as a reservist after completing one month of training in Negeri Sembilan and Johor in May 2010.

He then completed a five-week basic static parachuting course conducted by the army's Special Warfare Centre with 78 others in February 2011.

In January 2014, he was appointed as the Commander of the 508 Regiment located in Rasah, Negeri Sembilan.
On October 26, 2016, Khairy was elevated from the rank of 'Colonel' to 'Brigadier-General' effective Jan 14, 2015. ๐Ÿ”ฐ

This makes him the first Cabinet minister to be awarded a military rank after going through various courses organised by the Territorial Army, and he continues to lead the Territorial Army Regiment 508. ๐ŸŽ–๏ธ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ ๐Ÿ“ธ : Some were taken by me personally and also from @google
#ybkj #khairyjamaluddin #pemilihanumno2018 #umnomemilih2018 #presidency #candidate #statesman #politician #caretaker #youthleader #charismatic #futureprimeminister #geny #politics #wataniah #patriot


1

Baru selesai solat terawih di surau Kampung Mahfah Paroi.baru perasaan ada sekali YB @khairykj dalam jemaah tu.. Tunggu hingga selesai solat semua dan bersalam dengan beliau.saya sempat bertanya,
"malam ini pilih Real Madrid atau Liverpool? ooo Madrid..Madrid...sambil gelak besar... Apa pun tahniah YB kerana telah berjaya naik kan martabat sukan negara di mata dunia.

Beliau juga kerap kali turun disekitar Senawang (Parlimen Rembau) berjumpa rakyat walaupun bukan musim pilihanraya sekalipun.

Syabas.. p/s : pergi surau memang xbawak henfon.
gambar ini ambil daripada twitter beliau.

#syabas #ybkj #soriyb #sayabiruyangmuda #MalaysiaBaharu
#finalUCL #MadridvsLiverpool


1

TB to my artwork of former minister, @khairykj .
โ€ข
Thankyou for your hardwork YB aka Abah, youโ€™ve done great. Change for the future ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
#art #arts #artist #artists #artistic #artistiq #artistique #artwork #portrait #artshow #artsonig #artonig #kj #khairyjamaluddin #ybkj #malaysia #pru14 #malaysiamemilih #malaysians #malaysiakini #ge14 #artistsoninstagram #artpop #artist_features #ainaart #ainaazerinart


3

Our Best Minister Of Youth
Abah KJ tetap Dihati
Melahirkan ramai sukarelawan kemanusiaan tidak mengira pegangan dan fahaman politik setiap peserta. Terima Kasih untuk Mu.

MYCorps melahirkan ramai belia yang kuat untuk membawa nama Malaysia sebagai duta kecil untuk menyantuni masyarakat dunia.
Kami Anak Muda Malaysia terhutang budi diatas kepercayaan yang diberikan untuk melawakili Negara Malaysia di Persada Dunia untuk membantu Masyarakat Yang Memerlukan. Ridhwan Rahim
MYCorps Timur Tengah ( Turki ) Alumni MYCoprs

#MYcorps #MiddleEast #YBKJ #KhairyJamaludin #Youth #SyrianRefugees #DarkTallHandsome #Syrian #Refugees #ThankYou #KBS


6

Kami sedia berkhidmat..abg ngah kami standard la kalau bergambar..dah mcm knk2 autism pun ade mama nengok ko ni abg ngah #siblings #adhkids its ok we r strong enough.dukacita, sayu ,terasa are normal dlm kehidupan just temporary for human being like us..lets we rebuild together for Agama (Islam) Bangsa(Melayu) and Negara (Malaysia) #pru14 #ybkj #malaysian


1

The 1 and only person i respect from opponent party is KJ...for me he was 1 of the best menteri belia dan sukan...
#ybkj #youthleadership #respect


2

Terima kasih semua... Kt kuat sbb kt bersama... Kerjasama dari semua menjadikan PDM, DUN & Parlimen kt kekal milik BN... Terus teguhkn pendirian kt dan bersama diblakang #YBKJ dan YB Awal....
#teamkj #teamtokmat #teamawaludin #rembau #dunkota #puteriumno #puteripeduli #BN


0

#Repost @dalameventspace with @get_repost
ใƒปใƒปใƒป
.
Korg ingat parti je nk kempen?? @dalameventspace pun tgh bz kempen tau ๐Ÿ‘๐Ÿฝ๐Ÿ‘๐Ÿฝ๐Ÿ‘๐Ÿฝ๐Ÿ‘๐Ÿฝ
.
Jom kita mengundi!
.
DALAM EVENT SPACE โœ–๏ธ
.
Tq YB @khairykj tlg iollss kempen โ˜บ๏ธ
.
#ybkj #kj #serembaneventspace #seremban #seremban2 #jomundi #undi #eventspace #pilihanraya #akikah #training #zumba #bazar #launching #warehousesale #bertunang #meeting #mesyuarat


6

.
Korg ingat parti je nk kempen?? @dalameventspace pun tgh bz kempen tau ๐Ÿ‘๐Ÿฝ๐Ÿ‘๐Ÿฝ๐Ÿ‘๐Ÿฝ๐Ÿ‘๐Ÿฝ
.
Jom kita mengundi!
.
DALAM EVENT SPACE โœ–๏ธ
.
Tq YB @khairykj tlg iollss kempen โ˜บ๏ธ
.
#ybkj #kj #serembaneventspace #seremban #seremban2 #jomundi #undi #eventspace #pilihanraya #akikah #training #zumba #bazar #launching #warehousesale #bertunang #meeting #mesyuarat #pru14


2

Fit Malaysia
FIT FOR LIFE

#ybkj
#datarannilai
#instalife
#fitforlife
#alhamdulillah


1

Bila dah makin dekat musim Pilihanraya ni..minta apa pun sanggup YB korbankan untuk rakyat..
Terima kasih YB Khairy Jamaludin (KJ) sudi bergambar dan teman anak saya makan haritu..๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
#pilihanraya #ybkj #ybkjsporting #layankerenahanak #tengokbolehpercayajangan #macammimpi


0

Jom pengguna motosikal yang berdekatan.... datang ke stesyen kami .. ada tawaran isian percuma daripada pihak penganjur BN Dun Rembau khas untuk warga Tmn Bdr Senawang.... dan kawasan sekitar... Moh lekaih.... #pstbs
#ybkj
#programpetrolpercuma


0

THANK YOU YB KJ!
.
.
โ€œSebagai Menteri Belia dan Sukan, saya mengiktirafkan Sukan Digital sebagai sejenis sukan tahap antarabangsa yang boleh menaikan nama negaraโ€
.
.
Pergh lagi semangat admin bila dapat tahu Sukan Digital semakin naik! ๐Ÿ”ฅ
.
.
Gambar2 kami semua masih tgh filter ya uolls, so admin share snippet sikit2 ni dulu ๐Ÿ“ธ
.
.
Jum asah bakat sukan digital!
๐Ÿ“ž Megat - 011 1569 1026
๐Ÿ“ž Ali - โ€ญ017 329 9297โ€ฌ
๐Ÿ“ž Irfan - โ€ญ018 318 2115โ€ฌ
๐Ÿ“ž Boboi - โ€ญ017 320 9053โ€ฌ


4

#PRU14
#YBKJ
#shamsuldebat
Good Luck!!!


0

Pakcik yg giler2... Rupenye da ank3org da... #YBKJ
#majliskesyukuran


0

#ybkj


0

Tengok #ybkj teringat #BN - terus undi BN - #JomBN pilihan kami.


0

Jom ride balik mengundi!!..
MBBR kali ini berbesar hati ingin memberi discount kepada pengundi yang nk balik mengundi..hanya untuk motor yang terpilih sahaja ๐Ÿ˜‰
Wassap laju2 sblom stock abis..๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ
#rentalbike #bigbikerental #bigbikelovers #balikkampung #mengundi #pru14 #pasforall #bn #barisannasional #pakatanharapan #amanah #keadilan #dap #mca #mic #najib #anwaribrahim #tunmahathir #matsabu #chedet #ybkj


5

Fuuhhh admin dapat swafoto dgn @khairykj...harap2 relaxhikers dapat laa sikit peruntukan utk menawan gunung2....๐Ÿคญ๐Ÿคญ๐Ÿคญ #jom #jomorangmuda #ybkj #talldarkandhandsome #relaxhikers #mohonperuntukan #brocuba


0

Satu Manifesto yang merangkumi keperluan anak muda. Semoga apa yang dijanjikan ini kita nikmati secara bersama untuk 30 Tahun akan datang. Jangan biarkan Perlembagaan Negara tergadai.

Terima kasih YB

#HebatkanNegaraku
#terimakasihpm
#najibrazak
#ilovepm
#terimakasihmalaysia
#ybkj
#tn50
#1malaysia
#silatcekakmalaysia
#psscm
#jomsilatcekakmalaysia
Najib Razak


1

Tahniah atas penglibatan semua semasa penganjuran program JAMINAN ANAK MUDA (JOM) yang telah dilancarkan oleh YB @khairykj semalam di PWTC.

Semoga apa yang telah direncanakan dapat jua memberi impak kepada warga Silat khususnya PSSCM!

#terimakasihpm
#najibrazak
#ilovepm
#terimakasihmalaysia
#ybkj
#tn50
#1malaysia
#silatcekakmalaysia
#psscm
#jomsilatcekakmalaysia


1

Thank you YB @khairykj for the manifesto that will enhance the youth! You inspired us! #terimakasihmalaysia #ybkj #1malaysia #youth #relaxhikers #inipilihankami


0

Terima kasih YB KJ.
Satu pembentangan manifesto yang bakal memberi impak positif kepada Belia Negara!

#terimakasihpm
#najibrazak
#ilovepm
#terimakasihmalaysia
#ybkj
#tn50
#1malaysia
#silatcekakmalaysia
#psscm
#jomsilatcekakmalaysia
#hebatkannegaraku


0

Pilihan di tangan anda.
Dan Ini pilihan saya.
Jika tak bersetuju, tak apa.
Terpulang pada hak masing2.

Terima kasih YB @khairykj.
Satu pembentangan manifesto yang bakal memberi impak positif kepada Belia Negara!

#terimakasihpm
#najibrazak
#ilovepm
#terimakasihmalaysia
#ybkj
#tn50
#1malaysia
#silatcekakmalaysia
#psscm
#jomsilatcekakmalaysia
#hebatkannegaraku


0

Tahniah atas penglibatan semua semasa penganjuran program JAMINAN ANAK MUDA (JOM) yang telah dilancarkan oleh YB KJ semalam di PWTC.

Semoga apa yang telah direncanakan dapat jua memberi impak kepada warga Silat khususnya PSSCM!

#terimakasihpm
#najibrazak
#ilovepm
#terimakasihmalaysia
#ybkj
#tn50
#1malaysia
#silatcekakmalaysia
#psscm
#jomsilatcekakmalaysia


2

Jaminan Orang Muda #psscm #ybkj


0

Jaminan Orang Muda (JOM)
#JomSilatCekak
#SilatCekakMalaysia
#psscm #ybkj


2

Manifesto "jaminan orang muda" bersama YB KJ #jomBN #ybkj #kamigengnajibrazak


1

throwback last week...
J.O.M with YB KJ
lihatlah kemesraan
sawahku bersama hidupku
lihatlah kemesraan
padiku bersama hatiku

dicelah lumpur yang ku langkah
bersama peluh yang mengalir
kulerai padi yang tersikat
kiranya pedih hati riang

#shuhariๅฎˆ็ ด้›ข
#happylilthing
#darktallandhandsome
#ybkj
#jom
#jaminanorangmuda


2

the one and only...bakal pemimpin no 1 Malaysia...smoga dprmudahkn sgalanya...
#YBKJ


0

Mata hampir sama kan HAHAHAHAHA #YBKJ โšซ๏ธ๐Ÿšถ๐Ÿฝโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ™Ž๐Ÿฝโ€โ™‚๏ธ


3

Dark, tall & handsome.. #ybkj


11

Meraikan 32 pasukan beregu dari Kelab Badminton Sijangkang yang akan berentap bagi merebut Piala Pusingan #YBKJ dalam Kejohanan Badminton Beregu Liga Sukan-Sukan SRCC Parlimen Kuala Langat kali ke-2 pada 1hb April nanti.


0