#yongpeng

Instagram photos and videos

#Kluang#YongPeng#BatuPahat#ParitRaja#Segamat#Labis#JohorBahru#arsyabeaute#Tebrau#BulohKasap#KelapaSawit#SimpangRenggam#Mersing#PekanNenas#BukitBakri#Tangkak#PontianKechil#KotaTinggi#Kulai#Senai#UluTiram#Muar#Skudai#BukitIndah#PasirGudang#yongpeng#sayajuallipmatte#lipmatteviral#lipmattecream#lipmattemurah

Hashtags #yongpeng for Instagram

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik๐Ÿ‘
.
Nak tahu rahsianya ??
.
โœ”๏ธBEBAS MERKURI
โœ”๏ธBEBAS BAHAN KIMIA
โœ”๏ธBEBAS HYDROQUINE
โœ”๏ธLulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik๐Ÿ‘
.
๐Ÿ‘‰๐ŸปKelebihan Serum :
๐ŸŒฑmelembutkan kulit
๐ŸŒฑmencerahkan kulit
๐ŸŒฑmerawat kulit wajah
๐ŸŒฑmemudarkan parut jerawat dan jeragat
๐ŸŒฑmengecilkan pori
๐ŸŒฑmelembapkan kulit
๐ŸŒฑkulit jd halus dan berseri
๐ŸŒฑmenganjalkan kulit
๐ŸŒฑmelambatkan proses kedutan
.
โœ… Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#Chaah#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat


0

Jom tengok ig kita๐Ÿ†—๐Ÿ’Š Peninggiโžก๏ธPelangsingโžก๏ธPenggemuk Terbaik Di Dunia๐Ÿ’Š๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ†•๐Ÿ†•๐Ÿ†•๐Ÿ‘Œ๐ŸŒŸ jom order โค๏ธ โค๏ธ โค๏ธ MALAYSIA SINGAPORE BRUNEI
Big promo+free postage
๐Ÿ‘ 100BERKESAN
๐Ÿ“ COD Kl
โ˜Ž๏ธWhatsap :+60 11-5151 8538
โ˜Ž๏ธwechat id :TRUSTED_SELLER20

#kampar#mersing#yongpeng#serendah#selangor#kuah#tapah#sungaiudang#masjidtanah#senai#pontinkecil#bentung#lumut#klcc#penang#sejuk#comel#amik.


0

Mek ca nak share sat ! Baguiihh hat nie bg kite pompuan2...
.
๐Ÿ’ฅKepentingan Bertangas Selepas Bersalin.
Anak Dara Pun Elok Buat!.
.
.
Mengecutkan Rahim Dan Menguatkan Otot Vagina
Salah satu tujuan utama melakukan bertangas ini ialah bagi mengembalikan kesihatan peranakan dengan mengecutkan rahim serta mengembalikan kekuatan otot vagina. Semasa bertangas, wanita turut digalakkan untuk melakukan senaman kegel iaitu senaman mengemutkan otot vagina untuk mendapatkan kesan yang lebih cepat dalam setiap sesi.
.
.
Dengan ramuan herba khusus dapat meningkatkan kesihatan rahim selepas berpantang.

nota : Harga Biasa RM 48 NOW OFFER RM 35.00
BERTANGAS ,SPA untuk MISS V

Walk in ๐Ÿ Embun Sari Spa
G-05A, Plaza BCB,
Jalan Bakawali,
86000 Kluang,
Johor.
๐Ÿ•™ 11.00 pg - ๐Ÿ•˜8.30 mlm

WhatsApp Temujanji
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60105116448 โ˜žLOKASI
BERSEBELAHAN DENGAN HENTIAN BUS BANDAR KLUANG,JOHOR.
.
.
#kluang #yongpeng #johorbahru


0

ARSYA SWEET LIPMATTE
.
๐Ÿ’‹Tekstur dia pekat tapi soft bila apply dekat bibir. Faham tak dia tak mudah crack walaupun berlapis kita apply
๐Ÿ’‹Satu calit dah cover seluruh bibir. Ohsem sangat sebab jimat
๐Ÿ’‹Bila pakai gebus giler dekat bibir
๐Ÿ’‹Bau buah honeydew
๐Ÿ’‹Walaupun apply banyak lapis pun dia tak melekat
๐Ÿ’‹Cepat kering dan meresap
๐Ÿ’‹Long lasting tapi mudah untuk remove๐Ÿ‘๐Ÿป
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
Harga ๐ŸŒธ:
RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS)
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#arsyabeaute#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte


0

ARSYA SWEET LIPMATTE
.
๐Ÿ’‹Tekstur dia pekat tapi soft bila apply dekat bibir. Faham tak dia tak mudah crack walaupun berlapis kita apply
๐Ÿ’‹Satu calit dah cover seluruh bibir. Ohsem sangat sebab jimat
๐Ÿ’‹Bila pakai gebus giler dekat bibir
๐Ÿ’‹Bau buah honeydew
๐Ÿ’‹Walaupun apply banyak lapis pun dia tak melekat
๐Ÿ’‹Cepat kering dan meresap
๐Ÿ’‹Long lasting tapi mudah untuk remove๐Ÿ‘๐Ÿป
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
Harga ๐ŸŒธ:
RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS)
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#arsyabeaute#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte


0

Loghat Johor
#johorean
#yongpeng
#anakbanjar


0

ARSYA SWEET LIPMATTE
.
๐Ÿ’‹Tekstur dia pekat tapi soft bila apply dekat bibir. Faham tak dia tak mudah crack walaupun berlapis kita apply
๐Ÿ’‹Satu calit dah cover seluruh bibir. Ohsem sangat sebab jimat
๐Ÿ’‹Bila pakai gebus giler dekat bibir
๐Ÿ’‹Bau buah honeydew
๐Ÿ’‹Walaupun apply banyak lapis pun dia tak melekat
๐Ÿ’‹Cepat kering dan meresap
๐Ÿ’‹Long lasting tapi mudah untuk remove๐Ÿ‘๐Ÿป
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
Harga ๐ŸŒธ:
RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS)
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#arsyabeaute#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte


0


1

UBAT TINGGI TERBAIK KAT MALAYSIA. ๐Ÿ˜ƒSet bronze boleh naik 2-5 cm
๐Ÿ’ชSet silver boleh naik 5-8 cm
๐Ÿ˜ปSet gold boleh naik 8-10 cm
๐Ÿ‘ณ๐ŸผSet platinum boleh naik 10-13 cm
๐Ÿ™€Set super boleh naik 13-15cm
๐Ÿ˜ŽSet combo boleh naik 15-20cm
.
๐Ÿ”ถGIVEAWAY CONTEST TENGAH
BERJALAN๐Ÿ”ท

JOM ORDER ๐Ÿ˜
๐Ÿ‘‡
โ˜Ž๏ธWhatsapp +60168244897
.
#kampar#mersing#yongpeng#serendah#selangor#kuah#tapah#sungaiudang#masjidtanah#senai#pontinkecil#bentung#lumut#klcc#penang#sejuk#comel#amik #ubattinggi_my #terlajaktinggi#ubattinggimy


0

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik๐Ÿ‘
.
Nak tahu rahsianya ??
.
โœ”๏ธBEBAS MERKURI
โœ”๏ธBEBAS BAHAN KIMIA
โœ”๏ธBEBAS HYDROQUINE
โœ”๏ธLulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik๐Ÿ‘
.
๐Ÿ‘‰๐ŸปKelebihan Serum :
๐ŸŒฑmelembutkan kulit
๐ŸŒฑmencerahkan kulit
๐ŸŒฑmerawat kulit wajah
๐ŸŒฑmemudarkan parut jerawat dan jeragat
๐ŸŒฑmengecilkan pori
๐ŸŒฑmelembapkan kulit
๐ŸŒฑkulit jd halus dan berseri
๐ŸŒฑmenganjalkan kulit
๐ŸŒฑmelambatkan proses kedutan
.
โœ… Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#Chaah#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat


0

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik๐Ÿ‘
.
Nak tahu rahsianya ??
.
โœ”๏ธBEBAS MERKURI
โœ”๏ธBEBAS BAHAN KIMIA
โœ”๏ธBEBAS HYDROQUINE
โœ”๏ธLulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik๐Ÿ‘
.
๐Ÿ‘‰๐ŸปKelebihan Serum :
๐ŸŒฑmelembutkan kulit
๐ŸŒฑmencerahkan kulit
๐ŸŒฑmerawat kulit wajah
๐ŸŒฑmemudarkan parut jerawat dan jeragat
๐ŸŒฑmengecilkan pori
๐ŸŒฑmelembapkan kulit
๐ŸŒฑkulit jd halus dan berseri
๐ŸŒฑmenganjalkan kulit
๐ŸŒฑmelambatkan proses kedutan
.
โœ… Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#Chaah#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat


1

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik๐Ÿ‘
.
Nak tahu rahsianya ??
.
โœ”๏ธBEBAS MERKURI
โœ”๏ธBEBAS BAHAN KIMIA
โœ”๏ธBEBAS HYDROQUINE
โœ”๏ธLulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik๐Ÿ‘
.
๐Ÿ‘‰๐ŸปKelebihan Serum :
๐ŸŒฑmelembutkan kulit
๐ŸŒฑmencerahkan kulit
๐ŸŒฑmerawat kulit wajah
๐ŸŒฑmemudarkan parut jerawat dan jeragat
๐ŸŒฑmengecilkan pori
๐ŸŒฑmelembapkan kulit
๐ŸŒฑkulit jd halus dan berseri
๐ŸŒฑmenganjalkan kulit
๐ŸŒฑmelambatkan proses kedutan
.
โœ… Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#Chaah#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat


0

ARSYA SWEET LIPMATTE
.
๐Ÿ’‹Tekstur dia pekat tapi soft bila apply dekat bibir. Faham tak dia tak mudah crack walaupun berlapis kita apply
๐Ÿ’‹Satu calit dah cover seluruh bibir. Ohsem sangat sebab jimat
๐Ÿ’‹Bila pakai gebus giler dekat bibir
๐Ÿ’‹Bau buah honeydew
๐Ÿ’‹Walaupun apply banyak lapis pun dia tak melekat
๐Ÿ’‹Cepat kering dan meresap
๐Ÿ’‹Long lasting tapi mudah untuk remove๐Ÿ‘๐Ÿป
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
Harga ๐ŸŒธ:
RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS)
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#arsyabeaute#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte


0

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik๐Ÿ‘
.
Nak tahu rahsianya ??
.
โœ”๏ธBEBAS MERKURI
โœ”๏ธBEBAS BAHAN KIMIA
โœ”๏ธBEBAS HYDROQUINE
โœ”๏ธLulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik๐Ÿ‘
.
๐Ÿ‘‰๐ŸปKelebihan Serum :
๐ŸŒฑmelembutkan kulit
๐ŸŒฑmencerahkan kulit
๐ŸŒฑmerawat kulit wajah
๐ŸŒฑmemudarkan parut jerawat dan jeragat
๐ŸŒฑmengecilkan pori
๐ŸŒฑmelembapkan kulit
๐ŸŒฑkulit jd halus dan berseri
๐ŸŒฑmenganjalkan kulit
๐ŸŒฑmelambatkan proses kedutan
.
โœ… Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#Chaah#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat


2

ARSYA SWEET LIPMATTE
.
๐Ÿ’‹Tekstur dia pekat tapi soft bila apply dekat bibir. Faham tak dia tak mudah crack walaupun berlapis kita apply
๐Ÿ’‹Satu calit dah cover seluruh bibir. Ohsem sangat sebab jimat
๐Ÿ’‹Bila pakai gebus giler dekat bibir
๐Ÿ’‹Bau buah honeydew
๐Ÿ’‹Walaupun apply banyak lapis pun dia tak melekat
๐Ÿ’‹Cepat kering dan meresap
๐Ÿ’‹Long lasting tapi mudah untuk remove๐Ÿ‘๐Ÿป
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
Harga ๐ŸŒธ:
RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS)
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#arsyabeaute#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte


0

๐Ÿ’™RNB HANDPRINT KATUN PRIMA MIX KATUN OIL ๐Ÿ’™
.
.๐ŸฅŠ Tidak luntur
.๐ŸฅŠ Warna tahan lama
.๐ŸฅŠ Jahitan Rapi
.๐ŸฅŠ Pas n nyaman di pakai
.๐ŸฅŠ Harga Terjangkau
.๐ŸฅŠ Menerima Pesanan SERAGAM (ongkos jahit Rp.15.000/baju)
.
Jahitan Rapi loh ya๐Ÿ‘
-Only Rp.65.000 -Bahan Katun Prima
-Size Fit To XL .

Order atau tanya2 bisa HUB ADMIN :
1๏ธโƒฃ๐Ÿ“ฒ 0852-2517-1590
2๏ธโƒฃ๐Ÿ“ฒ 0812-1932-9699
3๏ธโƒฃ๐Ÿ“ฒ 0821-2170-1184
.
.
Cek Kain :
โฃ๏ธKAIN @estherbatik_kain @estherbatik_indo
โฃ๏ธBAJU @estherbatik_cloth
โฃ๏ธPREMIUM
@estherbatik_premium
โฃ๏ธKEMEJA
@estherbatik_pria
โฃ๏ธJAHITAN
@estherbatik_costume ( bisa request sesuai permintaan)
โฃ๏ธANAK @grosirbatikanak ( khusus baju anak )
.
gabung GROUP TELEGRAM https://t.me/estherbatik
.
.
#estherbatik #seragambatik #jahitseragam #jahitbajumurah #jahitmurah #gamisbatik #kemejabatik #kainbatikmurah #kainbatikcantik #batikindonesia #paser #tanahgrogot #kutaitimur #sanggata #tenggarong #sendawar #kutaibarat #kutaikaranegara #berau #tanjungredep #balikpapan #bontang #samarinda #mahakamulu #tanahtidung #tidengpale #nunukan #malinau #bulungan #tarakan


1

๐Ÿ’™RNB HANDPRINT KATUN PRIMA MIX KATUN OIL ๐Ÿ’™
.
.๐ŸฅŠ Tidak luntur
.๐ŸฅŠ Warna tahan lama
.๐ŸฅŠ Jahitan Rapi
.๐ŸฅŠ Pas n nyaman di pakai
.๐ŸฅŠ Harga Terjangkau
.๐ŸฅŠ Menerima Pesanan SERAGAM (ongkos jahit Rp.15.000/baju)
.
Jahitan Rapi loh ya๐Ÿ‘
-Only Rp.65.000 -Bahan Katun Prima
-Size Fit To XL .

Order atau tanya2 bisa HUB ADMIN :
1๏ธโƒฃ๐Ÿ“ฒ 0852-2517-1590
2๏ธโƒฃ๐Ÿ“ฒ 0812-1932-9699
3๏ธโƒฃ๐Ÿ“ฒ 0821-2170-1184
.
.
Cek Kain :
โฃ๏ธKAIN @estherbatik_kain @estherbatik_indo
โฃ๏ธBAJU @estherbatik_cloth
โฃ๏ธPREMIUM
@estherbatik_premium
โฃ๏ธKEMEJA
@estherbatik_pria
โฃ๏ธJAHITAN
@estherbatik_costume ( bisa request sesuai permintaan)
โฃ๏ธANAK @grosirbatikanak ( khusus baju anak )
.
gabung GROUP TELEGRAM https://t.me/estherbatik
.
.
#estherbatik #seragambatik #jahitseragam #jahitbajumurah #jahitmurah #gamisbatik #kemejabatik #kainbatikmurah #kainbatikcantik #batikindonesia #langgur #saumlaki #piru #bula #ambon #asmat #agats #biaknumfor #boveldiegol #tanahmerah #deiyai #tigi #dogiyai #intanjaya #jayapura #jayawijaya #keerom #kepulauanyapen #lannyjaya


1

๐Ÿ’™RNB HANDPRINT KATUN PRIMA MIX KATUN OIL ๐Ÿ’™
.
.๐ŸฅŠ Tidak luntur
.๐ŸฅŠ Warna tahan lama
.๐ŸฅŠ Jahitan Rapi
.๐ŸฅŠ Pas n nyaman di pakai
.๐ŸฅŠ Harga Terjangkau
.๐ŸฅŠ Menerima Pesanan SERAGAM (ongkos jahit Rp.15.000/baju)
.
Jahitan Rapi loh ya๐Ÿ‘
-Only Rp.65.000 -Bahan Katun Prima
-Size Fit To XL .

Order atau tanya2 bisa HUB ADMIN :
1๏ธโƒฃ๐Ÿ“ฒ 0852-2517-1590
2๏ธโƒฃ๐Ÿ“ฒ 0812-1932-9699
3๏ธโƒฃ๐Ÿ“ฒ 0821-2170-1184
.
.
Cek Kain :
โฃ๏ธKAIN @estherbatik_kain @estherbatik_indo
โฃ๏ธBAJU @estherbatik_cloth
โฃ๏ธPREMIUM
@estherbatik_premium
โฃ๏ธKEMEJA
@estherbatik_pria
โฃ๏ธJAHITAN
@estherbatik_costume ( bisa request sesuai permintaan)
โฃ๏ธANAK @grosirbatikanak ( khusus baju anak )
.
gabung GROUP TELEGRAM https://t.me/estherbatik
.
.
#estherbatik #seragambatik #jahitseragam #jahitbajumurah #jahitmurah #gamisbatik #kemejabatik #kainbatikmurah #kainbatikcantik #batikindonesia #langgur #saumlaki #piru #bula #ambon #asmat #agats #biaknumfor #boveldiegol #tanahmerah #deiyai #tigi #dogiyai #intanjaya #jayapura #jayawijaya #keerom #kepulauanyapen #lannyjaya


1

ARSYA SWEET LIPMATTE
.
๐Ÿ’‹Tekstur dia pekat tapi soft bila apply dekat bibir. Faham tak dia tak mudah crack walaupun berlapis kita apply
๐Ÿ’‹Satu calit dah cover seluruh bibir. Ohsem sangat sebab jimat
๐Ÿ’‹Bila pakai gebus giler dekat bibir
๐Ÿ’‹Bau buah honeydew
๐Ÿ’‹Walaupun apply banyak lapis pun dia tak melekat
๐Ÿ’‹Cepat kering dan meresap
๐Ÿ’‹Long lasting tapi mudah untuk remove๐Ÿ‘๐Ÿป
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
Harga ๐ŸŒธ:
RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS)
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#arsyabeaute#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte


1

ARSYA SWEET LIPMATTE
.
๐Ÿ’‹Tekstur dia pekat tapi soft bila apply dekat bibir. Faham tak dia tak mudah crack walaupun berlapis kita apply
๐Ÿ’‹Satu calit dah cover seluruh bibir. Ohsem sangat sebab jimat
๐Ÿ’‹Bila pakai gebus giler dekat bibir
๐Ÿ’‹Bau buah honeydew
๐Ÿ’‹Walaupun apply banyak lapis pun dia tak melekat
๐Ÿ’‹Cepat kering dan meresap
๐Ÿ’‹Long lasting tapi mudah untuk remove๐Ÿ‘๐Ÿป
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
Harga ๐ŸŒธ:
RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS)
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#arsyabeaute#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte


0

ARSYA SWEET LIPMATTE
.
๐Ÿ’‹Tekstur dia pekat tapi soft bila apply dekat bibir. Faham tak dia tak mudah crack walaupun berlapis kita apply
๐Ÿ’‹Satu calit dah cover seluruh bibir. Ohsem sangat sebab jimat
๐Ÿ’‹Bila pakai gebus giler dekat bibir
๐Ÿ’‹Bau buah honeydew
๐Ÿ’‹Walaupun apply banyak lapis pun dia tak melekat
๐Ÿ’‹Cepat kering dan meresap
๐Ÿ’‹Long lasting tapi mudah untuk remove๐Ÿ‘๐Ÿป
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
Harga ๐ŸŒธ:
RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS)
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#arsyabeaute#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte


0

ARSYA SWEET LIPMATTE
.
๐Ÿ’‹Tekstur dia pekat tapi soft bila apply dekat bibir. Faham tak dia tak mudah crack walaupun berlapis kita apply
๐Ÿ’‹Satu calit dah cover seluruh bibir. Ohsem sangat sebab jimat
๐Ÿ’‹Bila pakai gebus giler dekat bibir
๐Ÿ’‹Bau buah honeydew
๐Ÿ’‹Walaupun apply banyak lapis pun dia tak melekat
๐Ÿ’‹Cepat kering dan meresap
๐Ÿ’‹Long lasting tapi mudah untuk remove๐Ÿ‘๐Ÿป
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
Harga ๐ŸŒธ:
RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS)
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#arsyabeaute#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte


1

Jom tengok ig kita๐Ÿ†—๐Ÿ’Š Peninggiโžก๏ธPelangsingโžก๏ธPenggemuk Terbaik Di Dunia๐Ÿ’Š๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ†•๐Ÿ†•๐Ÿ†•๐Ÿ‘Œ๐ŸŒŸ jom order โค๏ธ โค๏ธ โค๏ธ ๐Ÿ“ž WHATSAPP : +60 11-5138 7930
#kampar#mersing#yongpeng#serendah#selangor#kuah#tapah#sungaiudang#masjidtanah#senai#pontinkecil#bentung#lumut#klcc#penang#sejuk#comel#amik.


0

Yummy Duck ๐Ÿคค
.
Pencinta #yummyduck mari join preoder ๐Ÿ˜
.
Bergaya di hari raya semua ๐Ÿ˜
.
Jgn lupa turn on notifications utk soon update ๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Jom letโ€™s shantiq dgn #duck
.
Berminat bole terus wassap, iโ€™ll reply asap ๐ŸŒท017-7375864
#duck #duckscarves #murah #squareduck #shawlduck #plainduck #box #boxduck #latticeduck #ariani #neelofar #neelofarraya #neelofarhijab #bawalovers #bawalcottonvoile #johor #ayerhitam #skudai #batupahat #yongpeng #tangkak #muar #2018 #melaka #paritraja #thealhambra #alhambraduck #alhambrainspired


1

INAI KON GOLECHA
1 PCS RM2.50
1 BOX RM15

ready stock at our boutique,
LOT G-100, UMALL SHOPPING COMPLEX, SKUDAI (ground floor)
http://www.wasap.my/60199970041

#muar
#kluang
#mersing
#segamat
#pontian
#johorbahru
#nusajaya
#gelangpatah
#sedenak
#ayeritam
#yongpeng
#chaah
#kotatinggi
#ulutiram
#johor
#johorean
#joho
#johordarultakzim
#vendorjohor
#vendorskudai
#inaijohormurah
#inaimurahskudai
#inaimurahmalaysia
#bazarpaknil


0

APRIL SKIN CUSHION
KOD 21/22

ready stock at our boutique,
LOT G-100, UMALL SHOPPING COMPLEX, SKUDAI (ground floor)
http://www.wasap.my/60199970041

#muar
#kluang
#mersing
#segamat
#pontian
#johorbahru
#nusajaya
#gelangpatah
#sedenak
#ayeritam
#yongpeng
#chaah
#kotatinggi
#ulutiram
#johor
#johorean
#joho
#johordarultakzim
#vendorjohor
#vendorskudai
#aprilskincushion
#aprilskincushionmurah
#aprilskincushionjohor


0

BAG MAKEUP LAPTOP
SIZE BESAR PINK HITAM
RM70

ready stock at our boutique,
LOT G-100, UMALL SHOPPING COMPLEX, SKUDAI (ground floor)
http://www.wasap.my/60199970041

#muar
#kluang
#mersing
#segamat
#pontian
#johorbahru
#nusajaya
#gelangpatah
#sedenak
#ayeritam
#yongpeng
#chaah
#kotatinggi
#ulutiram
#johor
#johorean
#joho
#johordarultakzim
#vendorjohor
#vendorskudai
#begmakeup
#begmakeupmurah
#begmakeupjohor


0

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik๐Ÿ‘
.
Nak tahu rahsianya ??
.
โœ”๏ธBEBAS MERKURI
โœ”๏ธBEBAS BAHAN KIMIA
โœ”๏ธBEBAS HYDROQUINE
โœ”๏ธLulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik๐Ÿ‘
.
๐Ÿ‘‰๐ŸปKelebihan Serum :
๐ŸŒฑmelembutkan kulit
๐ŸŒฑmencerahkan kulit
๐ŸŒฑmerawat kulit wajah
๐ŸŒฑmemudarkan parut jerawat dan jeragat
๐ŸŒฑmengecilkan pori
๐ŸŒฑmelembapkan kulit
๐ŸŒฑkulit jd halus dan berseri
๐ŸŒฑmenganjalkan kulit
๐ŸŒฑmelambatkan proses kedutan
.
โœ… Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#Chaah#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat


0

EFOLAR MASCARA
READY STOCK RM5

ready stock at our boutique,
LOT G-100, UMALL SHOPPING COMPLEX, SKUDAI (ground floor)
http://www.wasap.my/60199970041

#muar
#kluang
#mersing
#segamat
#pontian
#johorbahru
#nusajaya
#gelangpatah
#sedenak
#ayeritam
#yongpeng
#chaah
#kotatinggi
#ulutiram
#johor
#johorean
#joho
#johordarultakzim
#vendorjohor
#vendorskudai
#efolarmascarajohorbahru


0

Akan sampai
TABITA SKINCARE NEW

ready stock at our boutique,
LOT G-100, UMALL SHOPPING COMPLEX, SKUDAI (ground floor)
http://www.wasap.my/60199970041

#muar
#kluang
#mersing
#segamat
#pontian
#johorbahru
#nusajaya
#gelangpatah
#sedenak
#ayeritam
#yongpeng
#chaah
#kotatinggi
#ulutiram
#johor
#johorean
#joho
#johordarultakzim
#vendorjohor
#vendorskudai
#tabitajohorbahru


0

Akan sampai
BLUSHER VIRAL

ready stock at our boutique,
LOT G-100, UMALL SHOPPING COMPLEX, SKUDAI (ground floor)
http://www.wasap.my/60199970041

#muar
#kluang
#mersing
#segamat
#pontian
#johorbahru
#nusajaya
#gelangpatah
#sedenak
#ayeritam
#yongpeng
#chaah
#kotatinggi
#ulutiram
#johor
#johorean
#joho
#johordarultakzim
#vendorjohor
#vendorskudai
#blusherviraljohorbahru


0

ARSYA SWEET LIPMATTE
.
๐Ÿ’‹Tekstur dia pekat tapi soft bila apply dekat bibir. Faham tak dia tak mudah crack walaupun berlapis kita apply
๐Ÿ’‹Satu calit dah cover seluruh bibir. Ohsem sangat sebab jimat
๐Ÿ’‹Bila pakai gebus giler dekat bibir
๐Ÿ’‹Bau buah honeydew
๐Ÿ’‹Walaupun apply banyak lapis pun dia tak melekat
๐Ÿ’‹Cepat kering dan meresap
๐Ÿ’‹Long lasting tapi mudah untuk remove๐Ÿ‘๐Ÿป
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
Harga ๐ŸŒธ:
RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS)
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#arsyabeaute#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte


0

SET CPVE 4 IN 1
RM15

ready stock at our boutique,
LOT G-100, UMALL SHOPPING COMPLEX, SKUDAI (ground floor)
http://www.wasap.my/60199970041

#muar
#kluang
#mersing
#segamat
#pontian
#johorbahru
#nusajaya
#gelangpatah
#sedenak
#ayeritam
#yongpeng
#chaah
#kotatinggi
#ulutiram
#johor
#johorean
#joho
#johordarultakzim
#vendorjohor
#vendorskudai


0

SET COLLAGEN PLUS VIT E
RM12

ready stock at our boutique,
LOT G-100, UMALL SHOPPING COMPLEX, SKUDAI (ground floor)
http://www.wasap.my/60199970041

#muar
#kluang
#mersing
#segamat
#pontian
#johorbahru
#nusajaya
#gelangpatah
#sedenak
#ayeritam
#yongpeng
#chaah
#kotatinggi
#ulutiram
#johor
#johorean
#joho
#johordarultakzim
#vendorjohor
#vendorskudai


0

TATI SKINCARE 5IN1
RM60

ready stock at our boutique,
LOT G-100, UMALL SHOPPING COMPLEX, SKUDAI (ground floor)
http://www.wasap.my/60199970041

#muar
#kluang
#mersing
#segamat
#pontian
#johorbahru
#nusajaya
#gelangpatah
#sedenak
#ayeritam
#yongpeng
#chaah
#kotatinggi
#ulutiram
#johor
#johorean
#joho
#johordarultakzim
#vendorjohor
#vendorskudai
#tatiskincare
#tatiskincarejohor


0

ALOEVERA COMPACT POWDER
1 PCS RM6
1 BOX RM40

ready stock at our boutique,
LOT G-100, UMALL SHOPPING COMPLEX, SKUDAI (ground floor)
http://www.wasap.my/60199970041

#muar
#kluang
#mersing
#segamat
#pontian
#johorbahru
#nusajaya
#gelangpatah
#sedenak
#ayeritam
#yongpeng
#chaah
#kotatinggi
#ulutiram
#johor
#johorean
#joho
#johordarultakzim
#vendorjohor
#vendorskudai


1

Ambil 2 tablet sebelum sarapan. Tablet kolagen, ekstrak pelbagai beri, minyak zaitun & Vit C utk kecantikan kulit selain memudarkan parut jerawat. ST Clear Tablet RM36.50 (ahli RM32.85)

jom wasap kak jee lajuยฒ...
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60197381364
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60197381364
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60197381364

COD : PARIT RAJA / UTHM / BATU PAHAT / YONG PENG / AYER HITAM / KLUANG dan kawasan yang berhampiran (caj cod yang berpatutan)
Pos ke seluruh Malaysia... #sendayutinggi #stonlinedealer #stonline #uthm #stonlineorder #paritraja #ayerhitam #batupahat #yongpeng #kluang #sarawak #sabah #bestseller #acnetablet


0

ARSYA SWEET LIPMATTE
.
๐Ÿ’‹Tekstur dia pekat tapi soft bila apply dekat bibir. Faham tak dia tak mudah crack walaupun berlapis kita apply
๐Ÿ’‹Satu calit dah cover seluruh bibir. Ohsem sangat sebab jimat
๐Ÿ’‹Bila pakai gebus giler dekat bibir
๐Ÿ’‹Bau buah honeydew
๐Ÿ’‹Walaupun apply banyak lapis pun dia tak melekat
๐Ÿ’‹Cepat kering dan meresap
๐Ÿ’‹Long lasting tapi mudah untuk remove๐Ÿ‘๐Ÿป
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
Harga ๐ŸŒธ:
RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS)
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#arsyabeaute#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte


0

ไปŠๆ—ฅ็พŽไบบโž•้—บ่œœ๐Ÿ’•
๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป็ฎ€็บฆไผ˜้›…้ฃŽๆ ผ๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป
ๅคง่ƒ†ๅฐ่ฏ•ไบ†็”จๆ‰‹ๆŒ‡ไธŠๆนฟ็œผๅฝฑ ๅŠ ไธŠไบบ้ฑผๅงฌ้ขœ่‰ฒ็š„็œผๅฝฑ๐Ÿงœโ™€๏ธ็ฎ€็›ด็พŽๅˆฐไธ่ฆไธ่ฆๅ•ฆโ€ผ๏ธ ๆฌข่ฟŽ้ข„็บฆ2018/2019ๅนดๆ–ฐๅจ˜้ซ˜ๆธ…ๅ–ทๆžชๅŒ–ๅฆ†ๆœๅŠก๐Ÿ˜˜

ๆœ‰ๅ…ด่ถฃ็š„ๅฏไปฅโž•ๆˆ‘ๅ“Ÿโค๏ธ
โ˜Ž๏ธwechat/whatsapp: 0177558593

#LiLi #Makeup #Artist
#Kluang #Jb #Batupahat #Ayerhitam #Yongpeng #Labis #Segamat #Melaka


1

Mooka Foundation ni pun boleh merawat acne taw korang. Best sangat kan.?! Cepat WhatsApp i nanti habis jangan nangis kat bucu katil ๐Ÿ˜
#mookafoundation #sayajual #sayajualfoundation #makeupbatupahat #johor #batupahat #yongpeng #paritraja


0

ARSYA SWEET LIPMATTE
.
๐Ÿ’‹Tekstur dia pekat tapi soft bila apply dekat bibir. Faham tak dia tak mudah crack walaupun berlapis kita apply
๐Ÿ’‹Satu calit dah cover seluruh bibir. Ohsem sangat sebab jimat
๐Ÿ’‹Bila pakai gebus giler dekat bibir
๐Ÿ’‹Bau buah honeydew
๐Ÿ’‹Walaupun apply banyak lapis pun dia tak melekat
๐Ÿ’‹Cepat kering dan meresap
๐Ÿ’‹Long lasting tapi mudah untuk remove๐Ÿ‘๐Ÿป
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
Harga ๐ŸŒธ:
RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS)
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#arsyabeaute#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte


0

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik๐Ÿ‘
.
Nak tahu rahsianya ??
.
โœ”๏ธBEBAS MERKURI
โœ”๏ธBEBAS BAHAN KIMIA
โœ”๏ธBEBAS HYDROQUINE
โœ”๏ธLulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik๐Ÿ‘
.
๐Ÿ‘‰๐ŸปKelebihan Serum :
๐ŸŒฑmelembutkan kulit
๐ŸŒฑmencerahkan kulit
๐ŸŒฑmerawat kulit wajah
๐ŸŒฑmemudarkan parut jerawat dan jeragat
๐ŸŒฑmengecilkan pori
๐ŸŒฑmelembapkan kulit
๐ŸŒฑkulit jd halus dan berseri
๐ŸŒฑmenganjalkan kulit
๐ŸŒฑmelambatkan proses kedutan
.
โœ… Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#Chaah#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat


1

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik๐Ÿ‘
.
Nak tahu rahsianya ??
.
โœ”๏ธBEBAS MERKURI
โœ”๏ธBEBAS BAHAN KIMIA
โœ”๏ธBEBAS HYDROQUINE
โœ”๏ธLulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik๐Ÿ‘
.
๐Ÿ‘‰๐ŸปKelebihan Serum :
๐ŸŒฑmelembutkan kulit
๐ŸŒฑmencerahkan kulit
๐ŸŒฑmerawat kulit wajah
๐ŸŒฑmemudarkan parut jerawat dan jeragat
๐ŸŒฑmengecilkan pori
๐ŸŒฑmelembapkan kulit
๐ŸŒฑkulit jd halus dan berseri
๐ŸŒฑmenganjalkan kulit
๐ŸŒฑmelambatkan proses kedutan
.
โœ… Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#Chaah#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat


0

UBAT TINGGI TERBAIK KAT MALAYSIA. ๐Ÿ˜ƒSet bronze boleh naik 2-5 cm
๐Ÿ’ชSet silver boleh naik 5-8 cm
๐Ÿ˜ปSet gold boleh naik 8-10 cm
๐Ÿ‘ณ๐ŸผSet platinum boleh naik 10-13 cm
๐Ÿ™€Set super boleh naik 13-15cm
๐Ÿ˜ŽSet combo boleh naik 15-20cm
.
๐Ÿ”ถGIVEAWAY CONTEST TENGAH
BERJALAN๐Ÿ”ท

JOM ORDER ๐Ÿ˜
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
โ˜Ž๏ธ Whatsapp : +60168244885

#kampar#mersing#yongpeng#serendah#selangor#kuah#tapah#sungaiudang#masjidtanah#senai#pontinkecil#bentung#lumut#klcc#penang#sejuk#comel#amik #ubattinggi_my #terlajaktinggi#ubattinggimy


0

ARSYA SWEET LIPMATTE
.
๐Ÿ’‹Tekstur dia pekat tapi soft bila apply dekat bibir. Faham tak dia tak mudah crack walaupun berlapis kita apply
๐Ÿ’‹Satu calit dah cover seluruh bibir. Ohsem sangat sebab jimat
๐Ÿ’‹Bila pakai gebus giler dekat bibir
๐Ÿ’‹Bau buah honeydew
๐Ÿ’‹Walaupun apply banyak lapis pun dia tak melekat
๐Ÿ’‹Cepat kering dan meresap
๐Ÿ’‹Long lasting tapi mudah untuk remove๐Ÿ‘๐Ÿป
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
Harga ๐ŸŒธ:
RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS)
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#arsyabeaute#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte


0

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik๐Ÿ‘
.
Nak tahu rahsianya ??
.
โœ”๏ธBEBAS MERKURI
โœ”๏ธBEBAS BAHAN KIMIA
โœ”๏ธBEBAS HYDROQUINE
โœ”๏ธLulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik๐Ÿ‘
.
๐Ÿ‘‰๐ŸปKelebihan Serum :
๐ŸŒฑmelembutkan kulit
๐ŸŒฑmencerahkan kulit
๐ŸŒฑmerawat kulit wajah
๐ŸŒฑmemudarkan parut jerawat dan jeragat
๐ŸŒฑmengecilkan pori
๐ŸŒฑmelembapkan kulit
๐ŸŒฑkulit jd halus dan berseri
๐ŸŒฑmenganjalkan kulit
๐ŸŒฑmelambatkan proses kedutan
.
โœ… Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#Chaah#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat


0

Sape ade parut yg agak ketara pada muka dan liang pori besar pada memang elok sangat la guna set microdermabrasion ni...
Nak tahu lebih pasal set ni boleh trus contact mimie ... www.wasap.my/60197175135/mk

#marykaybeautyconsultant
#marykmimie #marykaymalaysia #marykayjohor #batupahat #paritraja #ayerhitam #yongpeng #uthm #utp #uitm #universiti #kolej #bazarpaknilonline #beautywithbrain


0

HAAA TENGOK ARTIS PUJAAN HATI KORANG PON DAH PAKAI COWAY... ยซANDA BILA LAGIยซ

PRODUK YANG ARTIS PUJAAN HATI KORANG PAKAI 'PENAPIS AIR JENIS VILLAEM'

Nak dapatkan produk Coway yang macam artis pujaan hati Korang tu???
Terus hubungi saya.
๐Ÿ“ฒ 017-7948131
๐Ÿ“ฒ 017-7948131
๐Ÿ“ฒ 017-7948131
@coway_masrulnaim

#cowaymalaysia #rcrteam #cowayjohor
#cowaybatupahat #cowayyongpeng #teamcoway
#coway #cowaycustomers
#waterdispenser #airpurifier
#likeforlike #followforfollow
#yongpeng


0

ARSYA SWEET LIPMATTE
.
๐Ÿ’‹Tekstur dia pekat tapi soft bila apply dekat bibir. Faham tak dia tak mudah crack walaupun berlapis kita apply
๐Ÿ’‹Satu calit dah cover seluruh bibir. Ohsem sangat sebab jimat
๐Ÿ’‹Bila pakai gebus giler dekat bibir
๐Ÿ’‹Bau buah honeydew
๐Ÿ’‹Walaupun apply banyak lapis pun dia tak melekat
๐Ÿ’‹Cepat kering dan meresap
๐Ÿ’‹Long lasting tapi mudah untuk remove๐Ÿ‘๐Ÿป
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
Harga ๐ŸŒธ:
RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS)
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#arsyabeaute#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte


1

ARSYA SWEET LIPMATTE
.
๐Ÿ’‹Tekstur dia pekat tapi soft bila apply dekat bibir. Faham tak dia tak mudah crack walaupun berlapis kita apply
๐Ÿ’‹Satu calit dah cover seluruh bibir. Ohsem sangat sebab jimat
๐Ÿ’‹Bila pakai gebus giler dekat bibir
๐Ÿ’‹Bau buah honeydew
๐Ÿ’‹Walaupun apply banyak lapis pun dia tak melekat
๐Ÿ’‹Cepat kering dan meresap
๐Ÿ’‹Long lasting tapi mudah untuk remove๐Ÿ‘๐Ÿป
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
Harga ๐ŸŒธ:
RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS)
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#arsyabeaute#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte


0

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik๐Ÿ‘
.
Nak tahu rahsianya ??
.
โœ”๏ธBEBAS MERKURI
โœ”๏ธBEBAS BAHAN KIMIA
โœ”๏ธBEBAS HYDROQUINE
โœ”๏ธLulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik๐Ÿ‘
.
๐Ÿ‘‰๐ŸปKelebihan Serum :
๐ŸŒฑmelembutkan kulit
๐ŸŒฑmencerahkan kulit
๐ŸŒฑmerawat kulit wajah
๐ŸŒฑmemudarkan parut jerawat dan jeragat
๐ŸŒฑmengecilkan pori
๐ŸŒฑmelembapkan kulit
๐ŸŒฑkulit jd halus dan berseri
๐ŸŒฑmenganjalkan kulit
๐ŸŒฑmelambatkan proses kedutan
.
โœ… Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#Chaah#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat


0

JOHOR.. JOHOR.. JOHOR.. buat Warga. AIR HITAM, PT. RAJA Dan BATU PAHAT.. DATANG LAGI!!! Pada 4/8 SABTU. .
Bismillah..Asalamualaikum wbt.
Berita gembira buat uolls..pulut kuning rendang
@zarinazainuddin_ akan Kak Sumi bawa direct dari Subang Jaya ke โคต๏ธ

PICKUP POINT 4/8 (SABTU) .
๐Ÿš—KFC AYER HITAM
๐Ÿš—TESCO PT.RAJA.(Bdr U) ๐Ÿš—DATARAN BATU PAHAT .
.
.
๐ŸŒธTiada Delivery Charge
๐ŸŒธFree Gift Utk Belian 5 pck ketas. .
Rebut peluang ini utk order awal uolls..Bukan selalu boleh dapat.
Quantity yg boleh akak bwk sgt limited..jadi keutamaan kpd yg serius order with full payment.
.

Segala pertanyaan, details order terus whatsapp Kak Sumi 0127879949
NO DM..NO CALL..WHATSAPP ONLY.
*Nak senang klik wasap link ๐Ÿ“ฒ di bio akk.
.
#BatuPahat #AyerHitam #ParitRaja #KfcAyerHitam
#TescoParitRaja #SriGading #senggarang #Rengit #paritsulong #DataranBatuPahat #Peserai #BukitPasir #Penggaram #Uthm #Kluang #Machap #YongPeng . - #regrann


0

Kak chik nak masuk keje jap lagi, da lame xpekene telo rebus.
Di harap tiada gangguan dr si botol kecik , buat muke manja @ sebagainye๐Ÿ˜น.
.
#ilovemycareeer #mymarykayjourney #marykay #paritraja #batupahat #yongpeng #jerawat #jeragat


1

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik๐Ÿ‘
.
Nak tahu rahsianya ??
.
โœ”๏ธBEBAS MERKURI
โœ”๏ธBEBAS BAHAN KIMIA
โœ”๏ธBEBAS HYDROQUINE
โœ”๏ธLulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik๐Ÿ‘
.
๐Ÿ‘‰๐ŸปKelebihan Serum :
๐ŸŒฑmelembutkan kulit
๐ŸŒฑmencerahkan kulit
๐ŸŒฑmerawat kulit wajah
๐ŸŒฑmemudarkan parut jerawat dan jeragat
๐ŸŒฑmengecilkan pori
๐ŸŒฑmelembapkan kulit
๐ŸŒฑkulit jd halus dan berseri
๐ŸŒฑmenganjalkan kulit
๐ŸŒฑmelambatkan proses kedutan
.
โœ… Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#Chaah#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat


0

ARSYA SWEET LIPMATTE
.
๐Ÿ’‹Tekstur dia pekat tapi soft bila apply dekat bibir. Faham tak dia tak mudah crack walaupun berlapis kita apply
๐Ÿ’‹Satu calit dah cover seluruh bibir. Ohsem sangat sebab jimat
๐Ÿ’‹Bila pakai gebus giler dekat bibir
๐Ÿ’‹Bau buah honeydew
๐Ÿ’‹Walaupun apply banyak lapis pun dia tak melekat
๐Ÿ’‹Cepat kering dan meresap
๐Ÿ’‹Long lasting tapi mudah untuk remove๐Ÿ‘๐Ÿป
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
Harga ๐ŸŒธ:
RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS)
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#arsyabeaute#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte


0

ARSYA SWEET LIPMATTE
.
๐Ÿ’‹Tekstur dia pekat tapi soft bila apply dekat bibir. Faham tak dia tak mudah crack walaupun berlapis kita apply
๐Ÿ’‹Satu calit dah cover seluruh bibir. Ohsem sangat sebab jimat
๐Ÿ’‹Bila pakai gebus giler dekat bibir
๐Ÿ’‹Bau buah honeydew
๐Ÿ’‹Walaupun apply banyak lapis pun dia tak melekat
๐Ÿ’‹Cepat kering dan meresap
๐Ÿ’‹Long lasting tapi mudah untuk remove๐Ÿ‘๐Ÿป
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
Harga ๐ŸŒธ:
RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS)
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#arsyabeaute#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte


1

ARSYA SWEET LIPMATTE
.
๐Ÿ’‹Tekstur dia pekat tapi soft bila apply dekat bibir. Faham tak dia tak mudah crack walaupun berlapis kita apply
๐Ÿ’‹Satu calit dah cover seluruh bibir. Ohsem sangat sebab jimat
๐Ÿ’‹Bila pakai gebus giler dekat bibir
๐Ÿ’‹Bau buah honeydew
๐Ÿ’‹Walaupun apply banyak lapis pun dia tak melekat
๐Ÿ’‹Cepat kering dan meresap
๐Ÿ’‹Long lasting tapi mudah untuk remove๐Ÿ‘๐Ÿป
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
Harga ๐ŸŒธ:
RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS)
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#arsyabeaute#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte


0

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik๐Ÿ‘
.
Nak tahu rahsianya ??
.
โœ”๏ธBEBAS MERKURI
โœ”๏ธBEBAS BAHAN KIMIA
โœ”๏ธBEBAS HYDROQUINE
โœ”๏ธLulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik๐Ÿ‘
.
๐Ÿ‘‰๐ŸปKelebihan Serum :
๐ŸŒฑmelembutkan kulit
๐ŸŒฑmencerahkan kulit
๐ŸŒฑmerawat kulit wajah
๐ŸŒฑmemudarkan parut jerawat dan jeragat
๐ŸŒฑmengecilkan pori
๐ŸŒฑmelembapkan kulit
๐ŸŒฑkulit jd halus dan berseri
๐ŸŒฑmenganjalkan kulit
๐ŸŒฑmelambatkan proses kedutan
.
โœ… Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#Chaah#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat


1

ARSYA SWEET LIPMATTE
.
๐Ÿ’‹Tekstur dia pekat tapi soft bila apply dekat bibir. Faham tak dia tak mudah crack walaupun berlapis kita apply
๐Ÿ’‹Satu calit dah cover seluruh bibir. Ohsem sangat sebab jimat
๐Ÿ’‹Bila pakai gebus giler dekat bibir
๐Ÿ’‹Bau buah honeydew
๐Ÿ’‹Walaupun apply banyak lapis pun dia tak melekat
๐Ÿ’‹Cepat kering dan meresap
๐Ÿ’‹Long lasting tapi mudah untuk remove๐Ÿ‘๐Ÿป
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
Harga ๐ŸŒธ:
RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS)
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#arsyabeaute#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte


1

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik๐Ÿ‘
.
Nak tahu rahsianya ??
.
โœ”๏ธBEBAS MERKURI
โœ”๏ธBEBAS BAHAN KIMIA
โœ”๏ธBEBAS HYDROQUINE
โœ”๏ธLulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik๐Ÿ‘
.
๐Ÿ‘‰๐ŸปKelebihan Serum :
๐ŸŒฑmelembutkan kulit
๐ŸŒฑmencerahkan kulit
๐ŸŒฑmerawat kulit wajah
๐ŸŒฑmemudarkan parut jerawat dan jeragat
๐ŸŒฑmengecilkan pori
๐ŸŒฑmelembapkan kulit
๐ŸŒฑkulit jd halus dan berseri
๐ŸŒฑmenganjalkan kulit
๐ŸŒฑmelambatkan proses kedutan
.
โœ… Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#Chaah#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat


0

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik๐Ÿ‘
.
Nak tahu rahsianya ??
.
โœ”๏ธBEBAS MERKURI
โœ”๏ธBEBAS BAHAN KIMIA
โœ”๏ธBEBAS HYDROQUINE
โœ”๏ธLulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik๐Ÿ‘
.
๐Ÿ‘‰๐ŸปKelebihan Serum :
๐ŸŒฑmelembutkan kulit
๐ŸŒฑmencerahkan kulit
๐ŸŒฑmerawat kulit wajah
๐ŸŒฑmemudarkan parut jerawat dan jeragat
๐ŸŒฑmengecilkan pori
๐ŸŒฑmelembapkan kulit
๐ŸŒฑkulit jd halus dan berseri
๐ŸŒฑmenganjalkan kulit
๐ŸŒฑmelambatkan proses kedutan
.
โœ… Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#Chaah#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat


1

ARSYA SWEET LIPMATTE
.
๐Ÿ’‹Tekstur dia pekat tapi soft bila apply dekat bibir. Faham tak dia tak mudah crack walaupun berlapis kita apply
๐Ÿ’‹Satu calit dah cover seluruh bibir. Ohsem sangat sebab jimat
๐Ÿ’‹Bila pakai gebus giler dekat bibir
๐Ÿ’‹Bau buah honeydew
๐Ÿ’‹Walaupun apply banyak lapis pun dia tak melekat
๐Ÿ’‹Cepat kering dan meresap
๐Ÿ’‹Long lasting tapi mudah untuk remove๐Ÿ‘๐Ÿป
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
Harga ๐ŸŒธ:
RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS)
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#arsyabeaute#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte


0

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik๐Ÿ‘
.
Nak tahu rahsianya ??
.
โœ”๏ธBEBAS MERKURI
โœ”๏ธBEBAS BAHAN KIMIA
โœ”๏ธBEBAS HYDROQUINE
โœ”๏ธLulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik๐Ÿ‘
.
๐Ÿ‘‰๐ŸปKelebihan Serum :
๐ŸŒฑmelembutkan kulit
๐ŸŒฑmencerahkan kulit
๐ŸŒฑmerawat kulit wajah
๐ŸŒฑmemudarkan parut jerawat dan jeragat
๐ŸŒฑmengecilkan pori
๐ŸŒฑmelembapkan kulit
๐ŸŒฑkulit jd halus dan berseri
๐ŸŒฑmenganjalkan kulit
๐ŸŒฑmelambatkan proses kedutan
.
โœ… Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#Chaah#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat


1

UBAT TINGGI TERBAIK KAT MALAYSIA. ๐Ÿ˜ƒSet bronze boleh naik 2-5 cm
๐Ÿ’ชSet silver boleh naik 5-8 cm
๐Ÿ˜ปSet gold boleh naik 8-10 cm
๐Ÿ‘ณ๐ŸผSet platinum boleh naik 10-13 cm
๐Ÿ™€Set super boleh naik 13-15cm
๐Ÿ˜ŽSet combo boleh naik 15-20cm
.
๐Ÿ”ถGIVEAWAY CONTEST TENGAH
BERJALAN๐Ÿ”ท

JOM ORDER ๐Ÿ˜
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
โ˜Ž๏ธ Whatsapp : +60168244885

#kampar#mersing#yongpeng#serendah#selangor#kuah#tapah#sungaiudang#masjidtanah#senai#pontinkecil#bentung#lumut#klcc#penang#sejuk#comel#amik #ubattinggi_my #terlajaktinggi#ubattinggimy


0