#za

Instagram photos and videos

#za#southafrica#ZA#capetown#pizza#africa#photooftheday#johannesburg#runningheroes#tak#picoftheday#runninginspiration#fashion#beautiful#morning#sa#instagram#onlinestore#best#jhb#sky#instamoment#stayhumble#hisgraceissufficientforme#dreambigworkhard#lionking#safari#runningtime#runninglifstyle#runningaddict

Hashtags #za for Instagram

Belle découverte avec ce produit 100% Camerounais, 100% Jus naturel, 100% bio. Un vrai régal.
.
#consommonslocal #bio #cameroun #douala #jusdefruitnaturel #jusdananas #za’a


0

Kredi Cekipte Taksit Ödeyenlere Gelsin 😎
#MAZ
#ZA


0

Ok guys we have a new practice wear design you are going to LOVE 😍😱 we will release a preview of this design when we get to 4K! #zodiacallstars #cheerleading #practicewear #preview #follow #share #excited #ZA


0

#za'abeel fun🤩


0

A shoot I did with @kimjonathan24 ✨you did great. I still cannot get over our shoot😅😅shot by @aya_macanda
Location East London. . . . . . #photographers #photographer #photography #photo #pic #pic #picture #portraitphotography #portrait ##canon #canon700d #camera #exposure #lens #50mm #beautiful #za #rsa


0

Novo!
3D rucno radjena dekoracija na solji.
Za sve informacije i zelje mozete pisati u DM.
~Percedekoracija~
.
.
.
.
.
.
.
#handmade#rucnoradjeni#3D#poklon#praznici#zima#solje#3dmug#novo#poruci#iznenadi#ulepsajpraznike#strumf#strumfovi#polymercly#za decu#za odrasle#beograd#belgrade#dekoracija#instagram#instaphoto#instagramsrbija#new


0

Pop the champagne, she’s changing her last name💍🍾❤️. #lilsis .
.
.
.
.
#thevue #capetown #beauty #wedding #bacheloretteparty #henparty #bridetribe #best #summer #za #stunner #babe #bae #goals


0

miałam się dziś poświęcić i wybrać na zakupy w poszukiwaniu idealnego stroju na święta takiego żeby całą rodzinę oślepić swoim blaskiem ale na szczęście ta wyprawa nie będzie już chyba konieczna bo po raz kolejny mój polarowy szlafrok zaskoczył mnie swoim wyrafinowaniem i klasą z najwyższych półek / właśnie połknęłam ostatnią dawkę antybiotyku w końcu mogę wydać premię na wino najlepiej to litrowe i koniecznie czerwone półwytrawne #jakbyście #się #zastanawiały #jakie #lubię #najbardziej #chyba #jeszcze #jakieś #czypsy #do #tego #kupię #bo #w #końcu #okres #za #tydzień


2

This is how we maintain our blue Festive Season hair 💙🥰
_
Reduce the colour fade with fab pro by @evohair [for all colour]
_
Available in salon 💎
_
_
_
#fugo #fugosalon #jhb #joburg #jhb #jozi #jnb #johannesburg #jhbhair #southafrica #za #silverhair #blondehair #hairgoals #hairtips #hair #style #fashion #womenshair #darkhair #redhair #red #colourmaintenance #evo #evohair #fabpro


2

.
“Awak serius ke nak kahwin dengan saya ni?”
“Seriuslah. Kalau aku tak serius, aku tak datang sini. Tak datang jumpa Mak Jemah kau tu.”
“Memanglah. Tapi, kenapa awak setuju nak kahwin dengan saya?”
“Sebab kau ni spesial.”
“Apa yang specialnya?”
“Speciallah. Kat mana lagi aku nak jumpa perempuan desperate macam kau ni yang sibuk nak kahwin bila ex-lover dia nak kahwin. Kau ajelah satu-satunya. Hahaha!” ~
Perkahwinan tanpa syarat itu terjalin dengan luar biasa. Tanpa cinta, mereka bisa hidup seperti pasangan suami isteri yang sebenarnya. Sampailah satu saat, muncul Idham dan Jasmine yang sibuk mahu mencipta konflik. Mampukah Karl dan Wafa bertahan? Rasa dalam hati, adakah itu cinta? Atau, hubungan yang seakan-akan rela ini hanyalah kerana terpaksa semata-mata?
............................................................................. .
Isteri Sejuta Rasa - HAnny Esandra
“Sayang, abang nak dapatkan Fieya pun cukup susah dulu. Takkanlah abang senang-senang nak menduakan Fieya? Sia-sia ajelah usaha abang untuk ambik hati Fieya dulu. Sia-sia jugaklah abang tunggu Fieya untuk terima abang sebagai suami. Ini permata dan nyawa abang.” Safieya dan Riezman hanya memandang momen indah itu sambil masing-masing berbalas senyuman.. .
.
************
#ZarielLiana– Ana Sofiya
Diktator Itu Kamu “Siapa diktator?” “Diktator itu kamu!!”
“What? Liana?”
Oh Tuhan! Apa yang aku dah buat ni? Apa yang aku dah sebut? Sungguh, aku tak berani nak tengok muka Encik Zariel dah. Kecut!
.
************
#Za’baSeri – Bikash Nur Idris
Suami Selepas Deadline
“Youlah. Jadi suami I lepas I letak deadline. Kalau you tak balik dalam sekian masa, I takkan kahwin. Kalau tak sebab Opah Chik mungkin taklah...”
“Oh! Bila deadline you tu?”
“Sehari sebelum I jumpa you balik lepas dekat 10 tahun. Bayangkan terkejutnya I masa tu.”
“Tu pasal sambut I dengan pensel tajam?”.. .
.
************


0

Jaka miła niespodzianka 😍.Śnieżek. Aż milej wstać. Niech się wszystkim dobrze wstaje .😊
.
.
#poraneķ #pierwszy #śnieg #goodmorning #dziendobry #december #decemberdays #jest #przyjemnie #czwartek #thursday #looklikechristmas #za #oknem #widok #milegodnia #haveaniceday


0