TA Nam Ron@_nam_ron_

2,801 posts 83,313 followers 0 following

TA Nam Ron

Bila TA mengoreng
#gelanggangteater #MBPJ


0

TA Nam Ron

Orang Johor! Minggu depan, ada apa di Panggong Punggok.


0

TA Nam Ron

Lama betoi tak berjumpa apa lagi bergambaq bersama. Dengaq kat dia pensyarah yang sangat garang. Betul ka?


10

TA Nam Ron

Bersama sahabat-sahabat lama Akademi Seni Kebangsaan. Kami satu batch 94/95 batch pertama. Sekarang seorang dah jadi dekan di fakulti teater ASWARA. Seorang lagi doktor falsafah dan mengajar di UITM. TA tumpang bangga dengan pencapaian depa.


8

TA Nam Ron

Akan Datang TA akan cerita macam mana TA berhenti merokok dengan bantuan Dethstix.


13

TA Nam Ron

15 tahun kita bersama
Menyusuri jalan penuh tawa dan airmata
Kita ketawa dan menangis bersama.
Kita perlu dan memerlukan
Lengkap melengkapi
Tanpa mu ku sepi
Tanpa ku kau sunyi
Di saat kau menyambut tangan ku, aku tahu hanya kau yang ku cinta.

Happy 15th anniversary sayang. I love you more then words that i can say @kaseh.chinta.suci


70

TA Nam Ron

Ini Cahaya Chinta bersama kawan yang baru kenal, belum kenal nama tapi bermain bersama macam dah kenal lama.
Begitulah anak-anak TA dibesarkan kerana TA percaya sifat perkauman bermula dari rumah.
#saynotoracism🚫


6

TA Nam Ron

Rupanya ramai giler orang suka dengan Keluarga Baha Don. Siapa rasa @viumalaysia patut sambung drama ni untuk second season?


22

TA Nam Ron

Siap sedia.
#DendamPontianak


1

TA Nam Ron

Ini adik @puterirayyanarayqa Ketika berlakon filem Warkah dia baru nak masuk 4 tahun tapi lakonannya hebat sungguh. Suruh sedih dia boleh, nangis boleh, suka boleh, dialog lancar, ekpresi mantap. Berbakat sungguh. Kalu tak percaya pi la tengok sendiri kat panggung wayang dan jangan lupa bawa tisu nak hembus hingus.
#filemwarkah


1

TA Nam Ron

Di pawagam bermula hari ini.
#filemwarkah


1

TA Nam Ron

12 september 2019 Dendam Pontianak. Ada berani?
#dendampontianak


13

TA Nam Ron

Bermula 12 september 2019


5

TA Nam Ron

Dendam Pontianak photoshoot bersama hero malaya kita.
#dendampontianak


9

TA Nam Ron

Laksa Johor ni kontras gila spaghetti, sambal belacan nak makan guna tangan bukan sudu dan grafu. Sangat-sangat postmodern. Siapa setuju?


7

TA Nam Ron


4

TA Nam Ron

Sakit penghapus dosa. Selamat Hari Raya Adiladha. Maafkan salah dan silap. Jaga kesihatan ya guys!!


29

TA Nam Ron

Set alarm korang SEKARANG! OFFICIAL TRAILER @dendam_pontianak 🇲🇾 bakal menghantui anda jam 9 malam ini di Facebook, YouTube, Instagram dan Twitter.
#DendamPontianak #HanyamuSelamanya
#RevengeofthePontianak #OnlyYouForever


7

TA Nam Ron

Its tomorrow! Friday movie night!
Till Death:Azalea’s Wrath
Dendam Azalea

9th Aug 2019

ExclusivelyOnNetflix

@netflixmy
#horror
#thriller
#malaysianmade
#exclusive
#netflixmy


5

TA Nam Ron

30 tahun dulu sewaktu TA bersama Grup Teater AKSI Negeri Perlis.
Teater Anak Tanjung karya sasterawan negara Datuk Nordin Hassan ini adalah lakonan pertama TA.
Masa ni, baru nak kenai apa tu teater apa tu lakonan


15

TA Nam Ron

Poster Rasmi Dendam Pontianak "Seruanku adalah mimpi ngerimu dan tangisanku akan menjadi igauan jiwamu."
.
DENDAM PONTIANAK - Di pawagam Malaysia mulai 12 September 2019.
.
Nantikan!
.
@missfazura @remyishak @hisyamhamid7
@nadiahmdin @tonyeusoff @missnadiaaqila
@_nam_ron_ @nikharrazdanish
@dendam_pontianak #wanhanafisu

#DendamPontianak #HanyamuSelamanya
#RevengeOfThePontianak #OnlyYouForever


2

TA Nam Ron

Keluarga Baha Don dah nak sampai penghujung. Kalu hampa nak lagi, hampa kena suruh @viumalaysia sambung second session.

#keluargabahadon #viumalaysia
#secondsession


8

TA Nam Ron

Poster rasmi filem Suatu Ketika.
#langitkanimpianmu
Menggegarkan pawagam seluruh Malaysia bermula 12 September 2019


8

TA Nam Ron

OST Suatu Ketika


11

TA Nam Ron

Sekejab saja masa berlalu, KBD dah nak sampai ke penghujung.
Ini TA kongsi trailer 2 Episod terakhir Keluarga Baha Don.

#keluargabahadon #kbd #viu #viumalaysia


18

TA Nam Ron

Mancing dulu.


4

TA Nam Ron

OST Filem Suatu Ketika


6

TA Nam Ron

Topi : Todak.com
Spek : Kala Dewata
Dethstix : Deth Lab Sdn Bhd
TA : Priceless Not for sale
Berminat boleh contact mereka.


29

TA Nam Ron

Ingat Zizan saja pandai melawak, TA pun pandai jugak lah, buktinya tengok bertapa terhiburnya Ghaz dan Sein mendengar celoteh TA.
Sekitar sidang media Dendam Azalea : Till Death Azalea’s Warth arahan @syed_hussein
Nantikan 9 Ogos ini Exclusively on Netflix


6