Iskandar@_sk_nd_r_

D’Billion Global Member
Eccedentessiast
Otherkin
179 ^
Unisza

http://iskandarmsd.wasap.my/

tu dia gais korang takkan taknak rebut peluang sementara harga masih murah ? dan kepada student student yang nak sara hidup kat universiti dengan membuat side income boleh tekan link kat bio takpon save number ni
Iskandar -011-14777271
Iskandar -011-14777271
Iskandar -011-14777271


1

🦊


4

slide for a suprise


5

Korang taknak jadi macam dia ke?
Sekarang harga 1 UNIT MSD bersamaan RM 6.25 and kitorang jual by pakej tau paling rendah pon 250 UNIT MSD so kalau kira kira 250 UNIT tu dah RM 15++ tapi kalau korang mahukan diskaun RM800 boleh la tekan link dekat bio takpon dm saja
p/s : Diskaun ni terhad kepada 15 orang sahaja tau so siapa cepat dia dapat 🤭🤭 #msdollarisyourasset #msd #bitcoin #bitcoinnews #cryptocurrency #cryptocurrencies


1

day 2
#fmberaya
#pelitarayafm


1

day 1 was naise

#fmberaya
#pelitarayafm


0

ye setiap tahun akan bergambar in the same place
#fmberaya
#pelitarayafm


0

mat ri ye semua
#fmberaya
#pelitarayafm


1

Projek Duit Raya 2018
.
SAYA MENCARI 15 ORG YG TERAWAL!!!
Syukur Alhamdulillah Umur 30-an,
Suri Rumah Sepenuh Masa Pun Boleh Buat Duit Raya
.
RM2700 BANYAK TUU
Alhamdulillah Tak Perlu Tunggu Abang Sayang Bagi Duit Shopping
.
Dapat INCOME + SIMPANAN ASET DIGITAL
Siapalah nak kasi kan?
Nak2 Pulak Raya Nih...
Baju untuk Seisi Keluarga & Kuih Muih,
Sampai Pakaian Sendiri Pun terlupa nak beli...
.
.
Memang TERBAIKLAH Projek Duit Raya Nih,
Masalah duk memikirkan duit lepas raya dah habis pun dah xde daa... .
.
BERMINAT & NAK SAYA AJARKAN?
Mudah sahaja.
.
Boleh DM ataupun Klik Link di Bio Profile
Ataupun boleh terus contact saya di talian
.
Iskandar - 01114777271
#bitcoin #msd #msdollarisyourasset


1

tu dia gais
Zaman makin maju
matawang kertas sudah berubah ke kad kredit dan debit dan akan berubah ke arah matawang digital
risau ketinggalan zaman akibat tiada simpanan matawang digital ?
nak beli Bitcoin tapi harga dah macam setan mahal eh?
takpe sekarang ni ada matawang baru gais nama dia MSD so anything boleh dm or tekan link kat bio eh 😘
#bitcoin #cryptocurrency #crypto #btc #bitcoinmining


5

one week full with stressful sahoor
#uniszapastitahu #mmsunisza1819


4