Haziq Jamil ENT JR0045___T@aisyahbeauty.co

Cod di Sungai Rambai dan Merlimau (Melaka). Self pickup di Hospital Melaka. Pos 1 #Malaysia
Klik link whatsapp di bawah untuk order

www.wasap.my/+60132403382

1,643 posts 4,489 followers 2,838 following

Haziq Jamil ENT JR0045___T

.
My fragrance is an expression of my style classic with a modern twist #PreciousLuxe by #Rcw .
.
#melaka #JusGoyangRapat #PencuciGoyangSegar #JusQurusCheTa #Perfume_Gorgeous #Perfume_Precious #LosyenPutihAjaib #LinaPomPomsSoap #awekmelayu #awek #igersmalaysia #astrogempak #9gag #sayanakputih #kekechallenge #instafamousmalaysia #tiktok #inmyfeelings #inmyfeelingschallenge #love #islam
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382. Cod area Sungai Rambai - Merlimau (Melaka). Self pickup di Hospital Melaka


0

Haziq Jamil ENT JR0045___T

.
Kelebihan wangian #Precious :
⭐️ wangian yang tahan lama (8jam)
⭐️ Mesra Solat (halal)
⭐️ Mudah dibawa (travel)
⭐️ Harga mampu milik .
⭐️ Tiada kesan tompokan pada baju selepas semburan
⭐️ Wangian khas byRCW (bukan perfume inspired)
⭐️ Eau de parfum (EDP)
⭐️ Unisex perfume .
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382. Cod area Sungai Rambai - Merlimau (Melaka). Self pickup di Hospital Melaka. Pos 1 Malaysia .
.
#qallistasignature #melaka #JusGoyangRapat #PencuciGoyangSegar #Perfume_Gorgeous #Perfume_Precious #LosyenPutihAjaib #LinaPomPomsSoap #awekmelayu #awek #igersmalaysia #astrogempak #9gag #sayanakputih #kekechallenge #love #instafamousmalaysia #tiktok #islam


0

Haziq Jamil ENT JR0045___T

.
“Wangian Gorgeous,bau yang lembut yg boleh menerbit kan suasana romantik. Yang paling penting jimat, walau bentuknya menarik @ mewah serta menambah keyakinan dalam penampilan kita seharian. Tq Che Ta… 😍😍😘😘👍👰 “- Rosnani.wahab .
.
“Semua jenis minyak wangi saya da beli...bau2 nya lembut n thn lama” - noorhayati10937161 .
.
#rozitachewan hubby i pun dah cilok pakai gorgeus saya....bila dia balik kerja, dia masuk rmh, masih bau harum....rmh 2 tingkat, bila bau gorgeus , saya tahu dia dah balik rmh…..” - wannorsuria .
.
“👍utk semua perfume #byrcw . Baik sembur kt tudung ke bju ke,ble dh cuci wangi dia still melekat nusuk idung.. Mmg x mengecewakan lebih lg price mampu milik.. Well done #rozitachewan 😊” - seri_sya_jatt .
.
1st time cuba perfume Gorgeous, cuba yg hak milik wife punya. Bau dia, harum semerbak. Kawan2 opis doo teqoq, wanginya perfume hang pakai ri ni. Kita senyum jelah. Kita ingat perfume byrcw ni utk kaum hawa ja. Rupanya kita silap. Untuk kaum Adam pun sesuai. Lani hari2 nak p keja dok pakai perfume gorgeous byrcw. Bau dia semerbak hingga ke petang - Firdaus Mohd Hassan .
.
#qallistasignature #melaka #JusGoyangRapat #PencuciGoyangSegar #Perfume_Gorgeous #Perfume_Precious #LosyenPutihAjaib #LinaPomPomsSoap #awekmelayu #awek #igersmalaysia #astrogempak #9gag #sayanakputih #kekechallenge #love #instafamousmalaysia #tiktok #islam
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382. Cod area Sungai Rambai - Merlimau (Melaka). Self pickup di Hospital Melaka


2

Haziq Jamil ENT JR0045___T

.
KELEBIHAN JUS QURUS CHE TA :
👉Menguruskan badan dan mengawal berat badan .
👉Melawaskan pembuangan air besar dan membuang toksin dalam badan .
👉Mengawal selera makan dan memberikan tenaga .
👉Membuatkan kulit lebih berseri serta awet muda .
👉Antioksida(mengelakkan sel kanser bergerak dengan cepat) .
👉Kandungan berasaskan bahan-bahan organik .
😊
CARA PENGAMBILAN
👉1 cup pagi dan 1 cup malam. Ambil sebelum makan .
👉Banyakkan minum air kosong. Boleh diambil dengan suplement lain tapi kena jarakkan waktu pengambilan .
👉Boleh diambil semasa period serta ibu yang sedang menyusukan anak .
👉Semasa mengandung tidak boleh minum .
😊
MAKLUMAT TAMBAHAN
👉Simpan di tempat bersuhu dingin sebaiknya di dalam peti ais .
👉Sesuai untuk lelaki dan perempuan .
👉Sebotol 260 ml .
.
#qallistasignature #melaka #JusGoyangRapat #PencuciGoyangSegar #Perfume_Gorgeous #Perfume_Precious #LosyenPutihAjaib #LinaPomPomsSoap #awekmelayu #awek #igersmalaysia #astrogempak #9gag #sayanakputih #kekechallenge #love #instafamousmalaysia #tiktok #islam
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382. Cod area Sungai Rambai - Merlimau (Melaka). Self pickup di Hospital Melaka


2

Haziq Jamil ENT JR0045___T

.
KELEBIHAN #LosyenPutihAjaib .
1. Putih dan gebukan kulit
2. Strech mark
3. Ketiak hitam
4. Celah paha hitam
5. Tumit kaki merekah
6. Lutut siku dan buku lali hitam
7. Menghilangkan Parut di badan
8. Sesuai digunakan oleh lelaki dan perempuan .
.
#melaka #JusGoyangRapat #PencuciGoyangSegar #JusQurusCheTa #Perfume_Gorgeous #Perfume_Precious #LosyenPutihAjaib #LinaPomPomsSoap #awekmelayu #awek #igersmalaysia #astrogempak #9gag #sayanakputih #kekechallenge #instafamousmalaysia #tiktok #inmyfeelings #love #inmyfeelingschallenge .
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382. Cod area Sungai Rambai - Merlimau (Melaka). Self pickup di Hospital Melaka


0

Haziq Jamil ENT JR0045___T

.
“I dah pakai perfume che ta, tahan lama dari pagi i pergi office sampai ptng balik keja pun still ada bau. Basuh baju pun masih ada bau. Mmg suka lah perfume che ta ni.. hehe “ - Ina Asyikin .
.
Yess!!mmg the best…hadiahkan kat mak…mak minx lagi.minx lagi… wangi n dy slese pakai..tahan lame…terbaik “ - mrs.fiyaa
.
“Alhamdulillah…baru lpas beli jgk, xdan blk umah dah…try sembuq duk dlm keta sorg2 haha.. mak oii wanginya.. dah la harga mampu milik..betoi laa depa kata memg btoi wangi sguh “ - chit_nory .
.
“Betul la…Bau sangat wangi setanding perfume branded yang mahal, tahan lama pulak tu.. “ Aina Suhaina Abdullah .
.
#qallistasignature #melaka #JusGoyangRapat #PencuciGoyangSegar #Perfume_Gorgeous #Perfume_Precious #LosyenPutihAjaib #LinaPomPomsSoap #awekmelayu #awek #igersmalaysia #astrogempak #9gag #sayanakputih #kekechallenge #instafamousmalaysia #tiktok #love #islam .
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382 .


0

Haziq Jamil ENT JR0045___T

.
KELEBIHAN JUS QURUS CHE TA :
👉Menguruskan badan dan mengawal berat badan .
👉Melawaskan pembuangan air besar dan membuang toksin dalam badan .
👉Mengawal selera makan dan memberikan tenaga .
👉Membuatkan kulit lebih berseri serta awet muda .
👉Antioksida(mengelakkan sel kanser bergerak dengan cepat) .
👉Kandungan berasaskan bahan-bahan organik .
😊
CARA PENGAMBILAN
👉1 cup pagi dan 1 cup malam. Ambil sebelum makan .
👉Banyakkan minum air kosong. Boleh diambil dengan suplement lain tapi kena jarakkan waktu pengambilan .
👉Boleh diambil semasa period serta ibu yang sedang menyusukan anak .
👉Semasa mengandung tidak boleh minum .
😊
MAKLUMAT TAMBAHAN
👉Simpan di tempat bersuhu dingin sebaiknya di dalam peti ais .
👉Sesuai untuk lelaki dan perempuan .
👉Sebotol 260 ml .
.
#qallistasignature #melaka #JusGoyangRapat #PencuciGoyangSegar #Perfume_Gorgeous #Perfume_Precious #LosyenPutihAjaib #LinaPomPomsSoap #awekmelayu #awek #igersmalaysia #astrogempak #9gag #sayanakputih #kekechallenge #instafamousmalaysia #tiktok #love #islam .
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382. Cod area Sungai Rambai - Merlimau (Melaka). Self pickup di Hospital Melaka


0

Haziq Jamil ENT JR0045___T

.
KELEBIHAN JUS QURUS CHE TA :
👉Menguruskan badan dan mengawal berat badan .
👉Melawaskan pembuangan air besar dan membuang toksin dalam badan .
👉Mengawal selera makan dan memberikan tenaga .
👉Membuatkan kulit lebih berseri serta awet muda .
👉Antioksida(mengelakkan sel kanser bergerak dengan cepat) .
👉Kandungan berasaskan bahan-bahan organik .
😊
CARA PENGAMBILAN
👉1 cup pagi dan 1 cup malam. Ambil sebelum makan .
👉Banyakkan minum air kosong. Boleh diambil dengan suplement lain tapi kena jarakkan waktu pengambilan .
👉Boleh diambil semasa period serta ibu yang sedang menyusukan anak .
👉Semasa mengandung tidak boleh minum .
😊
MAKLUMAT TAMBAHAN
👉Simpan di tempat bersuhu dingin sebaiknya di dalam peti ais .
👉Sesuai untuk lelaki dan perempuan .
👉Sebotol 260 ml .
.
#qallistasignature #melaka #JusGoyangRapat #PencuciGoyangSegar #Perfume_Gorgeous #Perfume_Precious #LosyenPutihAjaib #LinaPomPomsSoap #awekmelayu #awek #igersmalaysia #astrogempak #9gag #sayanakputih #kekechallenge #instafamousmalaysia #tiktok #love #islam .
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382. Cod area Sungai Rambai - Merlimau (Melaka). Self pickup di Hospital Melaka


0

Haziq Jamil ENT JR0045___T

.
KELEBIHAN JUS QURUS CHE TA :
👉Menguruskan badan dan mengawal berat badan .
👉Melawaskan pembuangan air besar dan membuang toksin dalam badan .
👉Mengawal selera makan dan memberikan tenaga .
👉Membuatkan kulit lebih berseri serta awet muda .
👉Antioksida(mengelakkan sel kanser bergerak dengan cepat) .
👉Kandungan berasaskan bahan-bahan organik .
😊
CARA PENGAMBILAN
👉1 cup pagi dan 1 cup malam. Ambil sebelum makan .
👉Banyakkan minum air kosong. Boleh diambil dengan suplement lain tapi kena jarakkan waktu pengambilan .
👉Boleh diambil semasa period serta ibu yang sedang menyusukan anak .
👉Semasa mengandung tidak boleh minum .
😊
MAKLUMAT TAMBAHAN
👉Simpan di tempat bersuhu dingin sebaiknya di dalam peti ais .
👉Sesuai untuk lelaki dan perempuan .
👉Sebotol 260 ml .
.
#qallistasignature #melaka #JusGoyangRapat #PencuciGoyangSegar #Perfume_Gorgeous #Perfume_Precious #LosyenPutihAjaib #LinaPomPomsSoap #awekmelayu #awek #igersmalaysia #astrogempak #9gag #sayanakputih #kekechallenge #instafamousmalaysia #tiktok #love #islam .
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382. Cod area Sungai Rambai - Merlimau (Melaka). Self pickup di Hospital Melaka


6