Haziq Jamil ENT JR0045___T@aisyahbeauty.co

Cod di Sungai Rambai dan Merlimau (Melaka). Self pickup di Hospital Melaka. Pos 1 #Malaysia
Klik link whatsapp di bawah untuk order

http://www.wasap.my/+60132403382

.
KELEBIHAN JUS QURUS CHE TA :
πŸ‘‰Menguruskan badan dan mengawal berat badan .
πŸ‘‰Melawaskan pembuangan air besar dan membuang toksin dalam badan .
πŸ‘‰Mengawal selera makan dan memberikan tenaga .
πŸ‘‰Membuatkan kulit lebih berseri serta awet muda .
πŸ‘‰Antioksida(mengelakkan sel kanser bergerak dengan cepat) .
πŸ‘‰Kandungan berasaskan bahan-bahan organik .
😊
CARA PENGAMBILAN
πŸ‘‰1 cup pagi dan 1 cup malam. Ambil sebelum makan .
πŸ‘‰Banyakkan minum air kosong. Boleh diambil dengan suplement lain tapi kena jarakkan waktu pengambilan .
πŸ‘‰Boleh diambil semasa period serta ibu yang sedang menyusukan anak .
πŸ‘‰Semasa mengandung tidak boleh minum .
😊
MAKLUMAT TAMBAHAN
πŸ‘‰Simpan di tempat bersuhu dingin sebaiknya di dalam peti ais .
πŸ‘‰Sesuai untuk lelaki dan perempuan .
πŸ‘‰Sebotol 260 ml .
.
#qallistasignature #igshop #cerah #bazaarpaknil #malaysiaigshop #onlineshopmalaysia #melaka #JusGoyangRapat #PencuciGoyangSegar #Perfume_Gorgeous #Perfume_Precious #LosyenPutihAjaib #LinaPomPomsSoap #awekmelayu #awek #igersmalaysia #astrogempak #9gag #sayanakputih #kekechallenge #instafamousmalaysia #tiktok .
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382. Cod area Sungai Rambai - Merlimau (Melaka). Self pickup di Hospital Melaka


0

.
KELEBIHAN JUS QURUS CHE TA :
πŸ‘‰Menguruskan badan dan mengawal berat badan .
πŸ‘‰Melawaskan pembuangan air besar dan membuang toksin dalam badan .
πŸ‘‰Mengawal selera makan dan memberikan tenaga .
πŸ‘‰Membuatkan kulit lebih berseri serta awet muda .
πŸ‘‰Antioksida(mengelakkan sel kanser bergerak dengan cepat) .
πŸ‘‰Kandungan berasaskan bahan-bahan organik .
😊
CARA PENGAMBILAN
πŸ‘‰1 cup pagi dan 1 cup malam. Ambil sebelum makan .
πŸ‘‰Banyakkan minum air kosong. Boleh diambil dengan suplement lain tapi kena jarakkan waktu pengambilan .
πŸ‘‰Boleh diambil semasa period serta ibu yang sedang menyusukan anak .
πŸ‘‰Semasa mengandung tidak boleh minum .
😊
MAKLUMAT TAMBAHAN
πŸ‘‰Simpan di tempat bersuhu dingin sebaiknya di dalam peti ais .
πŸ‘‰Sesuai untuk lelaki dan perempuan .
πŸ‘‰Sebotol 260 ml .
.
#qallistasignature #igshop #cerah #bazaarpaknil #malaysiaigshop #onlineshopmalaysia #melaka #JusGoyangRapat #PencuciGoyangSegar #Perfume_Gorgeous #Perfume_Precious #LosyenPutihAjaib #LinaPomPomsSoap #awekmelayu #awek #igersmalaysia #astrogempak #9gag #sayanakputih #kekechallenge #instafamousmalaysia #tiktok .
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382. Cod area Sungai Rambai - Merlimau (Melaka). Self pickup di Hospital Melaka


0

.
KELEBIHAN JUS QURUS CHE TA :
πŸ‘‰Menguruskan badan dan mengawal berat badan .
πŸ‘‰Melawaskan pembuangan air besar dan membuang toksin dalam badan .
πŸ‘‰Mengawal selera makan dan memberikan tenaga .
πŸ‘‰Membuatkan kulit lebih berseri serta awet muda .
πŸ‘‰Antioksida(mengelakkan sel kanser bergerak dengan cepat) .
πŸ‘‰Kandungan berasaskan bahan-bahan organik .
😊
CARA PENGAMBILAN
πŸ‘‰1 cup pagi dan 1 cup malam. Ambil sebelum makan .
πŸ‘‰Banyakkan minum air kosong. Boleh diambil dengan suplement lain tapi kena jarakkan waktu pengambilan .
πŸ‘‰Boleh diambil semasa period serta ibu yang sedang menyusukan anak .
πŸ‘‰Semasa mengandung tidak boleh minum .
😊
MAKLUMAT TAMBAHAN
πŸ‘‰Simpan di tempat bersuhu dingin sebaiknya di dalam peti ais .
πŸ‘‰Sesuai untuk lelaki dan perempuan .
πŸ‘‰Sebotol 260 ml .
.
#qallistasignature #igshop #cerah #bazaarpaknil #malaysiaigshop #onlineshopmalaysia #melaka #JusGoyangRapat #PencuciGoyangSegar #Perfume_Gorgeous #Perfume_Precious #LosyenPutihAjaib #LinaPomPomsSoap #awekmelayu #awek #igersmalaysia #astrogempak #9gag #sayanakputih #kekechallenge #instafamousmalaysia #tiktok .
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382. Cod area Sungai Rambai - Merlimau (Melaka). Self pickup di Hospital Melaka


6

.
New #PencuciGoyangSegar .
New packaging .
Enhance formula .
.
Kelebihan #PencuciGoyangSegar (feminine wash)
πŸ’Extra kolagen yang mampu mencerah dan menganjalkan alat sulit wanita :
πŸ’Merawat keputihan dan kegatalan pada bahagian vagina :
πŸ’Melancarkan perjalanan haid dan mengurangkan masalah sengugut :
πŸ’Mengecut dan merawat kembali vagina serta menstabilkan PH vagina :
πŸ’Mengecutkan vagina serta merawat kembali saluran peranakan :
.
#igshop #cerah #bazaarpaknil #malaysiaigshop #onlineshopmalaysia #melaka #JusGoyangRapat #PencuciGoyangSegar #Perfume_Gorgeous #Perfume_Precious #LosyenPutihAjaib #LinaPomPomsSoap #awekmelayu #awek #igersmalaysia #astrogempak #9gag #sayanakputih #kekechallenge #instafamousmalaysia #tiktok #inmyfeelings #inmyfeelingschallenge .
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382. Cod area Sungai Rambai - Merlimau (Melaka). Self pickup di Hospital Melaka


3

.
New #PencuciGoyangSegar .
New packaging .
Enhance formula .
.
Kelebihan #PencuciGoyangSegar (feminine wash)
πŸ’Extra kolagen yang mampu mencerah dan menganjalkan alat sulit wanita :
πŸ’Merawat keputihan dan kegatalan pada bahagian vagina :
πŸ’Melancarkan perjalanan haid dan mengurangkan masalah sengugut :
πŸ’Mengecut dan merawat kembali vagina serta menstabilkan PH vagina :
πŸ’Mengecutkan vagina serta merawat kembali saluran peranakan :
.
#igshop #cerah #bazaarpaknil #malaysiaigshop #onlineshopmalaysia #melaka #JusGoyangRapat #PencuciGoyangSegar #Perfume_Gorgeous #Perfume_Precious #LosyenPutihAjaib #LinaPomPomsSoap #awekmelayu #awek #igersmalaysia #astrogempak #9gag #sayanakputih #kekechallenge #instafamousmalaysia #tiktok #inmyfeelings #inmyfeelingschallenge .
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382. Cod area Sungai Rambai - Merlimau (Melaka). Self pickup di Hospital Melaka


0

.
New #PencuciGoyangSegar .
New packaging .
Enhance formula .
.
Kelebihan #PencuciGoyangSegar (feminine wash)
πŸ’Extra kolagen yang mampu mencerah dan menganjalkan alat sulit wanita :
πŸ’Merawat keputihan dan kegatalan pada bahagian vagina :
πŸ’Melancarkan perjalanan haid dan mengurangkan masalah sengugut :
πŸ’Mengecut dan merawat kembali vagina serta menstabilkan PH vagina :
πŸ’Mengecutkan vagina serta merawat kembali saluran peranakan :
.
#igshop #cerah #bazaarpaknil #malaysiaigshop #onlineshopmalaysia #melaka #JusGoyangRapat #PencuciGoyangSegar #Perfume_Gorgeous #Perfume_Precious #LosyenPutihAjaib #LinaPomPomsSoap #awekmelayu #awek #igersmalaysia #astrogempak #9gag #sayanakputih #kekechallenge #instafamousmalaysia #tiktok #inmyfeelings #inmyfeelingschallenge .
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382. Cod area Sungai Rambai - Merlimau (Melaka). Self pickup di Hospital Melaka


2

.
Uolsss, kalau sapa yang suka nak melantak tak sedar diri pastu teringin nak pinggang secekak, ni ha makannya!!! Minum ja JUS QURUS CHE TA, malam ni b4 tidoq, bangun besok chussss ja perut kempis leper.. yang penting buang semua toxic, lemak, yak yak manjah ..
.
Belum cuba belum tau...
.
#igshop #cerah #bazaarpaknil #malaysiaigshop #onlineshopmalaysia #melaka #JusGoyangRapat #PencuciGoyangSegar #JusQurusCheTa #Perfume_Gorgeous #Perfume_Precious #LosyenPutihAjaib #LinaPomPomsSoap #awekmelayu #awek #igersmalaysia #astrogempak #9gag #sayanakputih #kekechallenge #instafamousmalaysia #tiktok #inmyfeelings #inmyfeelingschallenge .
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382. Cod area Sungai Rambai - Merlimau (Melaka). Self pickup di Hospital Melaka


6

.
Mencantik dan mewangi dengan #LosyenPutihAjaib membuatkan anda rasa yakin untuk menempuhi hari - hari mu πŸ’‹
.
KELEBIHAN #LosyenPutihAjaib #BYRCW :
.
1. Putih dan gebukan kulit
2. Strech mark
3. Ketiak hitam
4. Celah paha hitam
5. Tumit kaki merekah
6. Lutut siku dan buku lali hitam
7. Menghilangkan Parut di badan
8. Sekatakan tona kulit
9. Melembabkan kulit kering
10. Menghilangkan kegatalan kulit
.
#qallistasignature #sarawak #sabah #malaysiaigshop #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #melaka #JusGoyangRapat #PencuciGoyangSegar #Perfume_Gorgeous #Perfume_Precious #LosyenPutihAjaib #LinaPomPomsSoap #awek #awekmelayu #sayanakputih #tiktok #instafamousmalaysia #minaz #astrogempak #9gag #igersmalaysia #kekechallenge #inmyfeelingschallenge #dotheshiggy #inmyfeelings .
.
Whatsapp +60132403382. Cod area Sungai Rambai - Merlimau (Melaka). Self pickup di Hospital Melaka. Pos 1 Malaysia.


4

.
β€œSya dh pkai lotion putihajaibbyrcw bkn stakat putih ja..mlah mengubat kulit tangan sya yg asyik gatal berair, bila dh pakai lotion x sangka kering elok rata balik tona sekata kulit tangan sya.. x pyh p klinik ambik cream gatal, baguih ja jmpa pnwar lotion putihajaibbyrcw mmng sngguh ajaib β€œ - oneyzaan1402 .
.
β€œOk sy mmg suka sngt losyen bukan psl sy nk putih pun...hehe.. tapi sy mmg suka sbb wangi sngt, bau tahan lama & absorbs kat kulit, no sticky.. tu paling best!! β€œ - jamilah902 .
.
β€œHi best babe wangi and bila pakai terus putih ajaib confident je bila nak keluar pakai shirtsleeve haha tapi best wangi dari lotion lotion lain 😘 everyday wajib pakai sebab nnti rindu bau wangi ni” - rohanaismail .
.
β€œBetul tu sis.. ada pelangan saya pakai lotion putih ajaib, penyakit kulit gatal2 berair di tangan/kaki dia sembuh.. mmg ajaib lotion putih ajaib ni.. β€œ- fatimah musa .
.
β€œAlhamdulillah, parut makin pudar. Paling ketara parut dan warna kulit pun cerah. Hitam hitam kat kaki pun berkurangan. Kena letak selalu baru nampak perubahan. Saya pakai selepas mandi dan sebelum tidur. Dan bau sangat wangi. Thank you ya πŸ˜β€ - lala_kasim .
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382. Cod area Sungai Rambai -Merlimau (Melaka). Self pickup di Hospital Melaka. Pos 1 Malaysia
.
#awek #awekmelayu #sayanakputih #raya2018 #instafamousmalaysia #lawakkerder #lawakkeder #tolongdengar #minaz #igersmalaysia #tiktok #astrogempak #9gag #kekechallenge #inmyfeelings #byrcw #LosyenPutihAjaib #inmyfeelingschallenge #melaka #malaysia #JusGoyangRapat #JusQurusCheTa #PencuciGoyangSegar


8

.
Hai...msih mncari-cari perfume yg sesuai untuk kgunaa sndiri atau ingin hdiahkan pd orang yg istimewa. Apa kata uoalllss try perfume #ByRcw Ada 3 jenis wangian. #Perfume_Gorgeous #Perfume_Precious #Perfume_PreciousLuxe semuanya wangian jenis #EDP dan tahan sehingga 8 jam. Semua perfume ni unisex. Klau nk lg best grab je ketiga-tiga perfume ini hihihihi .
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382. Cod area Sungai Rambai -Merlimau (Melaka). Self pickup di Hospital Melaka. Pos 1 Malaysia
.
#awek #awekmelayu #sayanakputih #raya2018 #instafamousmalaysia #lawakkerder #lawakkeder #tolongdengar #minaz #igersmalaysia #tiktok #astrogempak #9gag #kekechallenge #inmyfeelings #inmyfeelingschallenge #melaka #malaysia


0