Amran Fans@amran_fans77

Official Instagram Amran Fans
Back up account - @officialamranfans

https://www.facebook.com/AmranFansSeason7/

Hmmmm


123

1st time Amran jumpa orang buat review cara macam ni. Nak kata bingai nanti tengok muka nampak mcm sihat, tapi tu lah, selera mcm biawak. Ada ke patut Wondercheese tu dia makan dengan kek pisang.. Kredit : @sweet_byte


256

Orang kalau betul-betul terharu dia duduk diam je, pastu mata macam berair. Jenis mcm ni selalunya dari golongan susah. So bila dapat kek mcm tu dia jadi mcm sebak lah.
.
Tapi kau kalau dah 24 jam makan kedai hipster, terharu kepala bana kau lah. Pastu acah-acah macam minah salleh terharu sambil tutup mulut. Ayat biasa dia, "Awwwwww oh my God. So sweet. Thanks baby." (sambil lap air mata fake).
.
Nenek kau lah!


847

Ya Allah, seram pulak dengar.. hmmm


302

Untuk pengetahuan semua, hari kidal seluruh dunia disambut pada 13 Ogos setiap tahun.
.
Sebelum terlambat, Amran ingin mengucakpan selamat Hari Kidal kepada lelaki-lelaki diluar sana.
.
Tag kawan kau yang kidal.


1,479

Yang nombor 1 ni selalunya geng-geng yang kerja biasa-biasa je. Jadi mak andam, kerja kedai makan. Dorang jadi mcm tu mungkin sebab dari kecik lagi dh lembut. Tapi dalam diri dia masih ada rasa nak berubah.
.
Yang no 2 ni naik lemak sebab bercampur dengan geng geng lawyer yang sokong LGBT. Sebab tu dorang banyak bunyi, ada backup yang pakar bab undang-undang lah katakan.


209

Dah sedap berkepit dengan jantan sana sini, nak kawin pandai pulak tu cari brader gomen..
.
Memang kau ingat budak gomen yang kerja pakai seluar slack ni dilahirkan untuk makan sisa ke apa? Hmm


254

Mula-mula tengok lagi Amran dah agak ini semua lakonan. Nak cakap nanti takut kena kecam pulak. Yela orang kita ni kan sifat kemanusiaan dia tinggi melangit, so Amran tengok-tengok gitu jela, takde lah nak teruja sangat. .
.
Amran seminggu 3-4 kali naik MRT, kau ingat orang kita ni semua mentaliti dekat takuk lama lagi ke? Bila nampak perempuan mengandung ramai je yang bangun bagi tempat duduk. Yang kantoi tak bagi tempat duduk tu beberapa % je, tu pun sebab memang dari lahir dia dah bangang.
.
Pape pun video ni tak salah, cuma yang jadi salahnya bila kau gunakan budak kecik dalam video tu, lain kali kalau nak buat video-video mcm ni, call Amran. Amran boleh berlakon free.
.
Amran berani kerat jari la, kalau Amran yang ganti tempat budak tu confirm mengeletis asam keping awek-awek Malaysia. Tambah lagi kalau masa berdiri tu Amran baca terjemahan Al Quran. Hmm


195

Ingat tak hari tu Amran ada share tips sailang awek orang? Emm


401

Terbayang baring atas pangku ex, mulut keluar darah, dah nazak tapi nak cakap i love u.
.
Kau lah siapa lagi hanat!


174

Mak-mak muda je yang selalu berperangai macam ni. Dah tau anak tu lasak, bertegas lah sikit. Ini tak, manjakan sangat, sampai anak tu jadi tak nak dengar cakap. .
.
Kalau tegur anak pun dia just cakap, "jangan sayangg, abang tu cubit nanti. Abang cubit adik ni abang". Amran cubit anak kau betul-betul baru kau tau.
.
Bila orang tegur, spesis ni lah yang selalu melenting. Ayat yang biasa Amran dengar, "kau takde anak lagi senang lah cakap, kau tak tau macam mana susahnya kami ibu-ibu ni nak membesarkan anak!"
.
Amboi, macam lah mak Amran dulu lahir-lahirkan Amran terus umur 30 tahun.
.
Lain kali belajar dari orang tua macam mana cara nak didik anak. Baru lah anak tu dengar cakap. Ini tidak, engko pulak yang ikut cakap anak. .
.
So bila jadi mcm ni siapa nak jawab? .
.
Jawab lah dekat tuan rumah guna jawapan yang biasa kau bagi tu.


229

Amran pesan je. Emm


232