ArmandEzra@armandezra

464 posts 10,094 followers 0 following

ArmandEzra

Liga MCC


11

ArmandEzra

Party time


13

ArmandEzra

Salam Aidiladha.....
#armandezra
#rayakorban


31

ArmandEzra

Tq pada yang wish birthday saya... semoga anda semua dirahmati...
#armandezra
#imofficially13


55

ArmandEzra

Gmbr 2 tahun lepas and semalam
Saje nak bgtau abg @pekin7words saya dah tinggi sikit 🤣
#armandezra
#suatuketika
#suatuketikathemovie
#pekinibrahim
#pelakonmalaysia
#pelakonremaja
#duluvssekarang


8

ArmandEzra

#Repost @kashpicturessb with @get_repost
・・・
The Countdown Begins. In less than a few hours AYUHLAH OST of Suatu Ketika The Movie - Langitkanimpianmu by Datuk @zainalhijau will be available to the world!
Sebuah kisah tentang persahabatan, perjuangan dan mengejar imipian.... Standby. Rolling. Action!

Cerita yang dinanti-nantikan selama 8 tahun. Akhirnya akan menemui anda di pawagam seluruh negara pada 12 September 2019!
Di-bintangi oleh @_nam_ron_ & @pekin7words @pekin.ibrahim_officials
Arahan @prakashmurugiah
Suatu Ketika The Movie - Langitkan ImpianMu! Terbitan @kashpicturessb
#kashpictures #kashpicturessb #movie #silverscreen #malaysianmade #film #now #12september #big #universe #director #producer #clapperboard #panggung #malaysia #malaysiaday #impian #power #dream #bola #bolasepak #football #footballmovie #filembola #langitkanimpianmu #GSCMStories #pulang #kampung #suatuketikathemovie
@mynnisme @mlschopper @johanbahar @_nam_ron_ @pekin.ibrahim_officials @pekin7words @zakisohut @herdataher @fam_malaysia @kakijersidotcom @mysemuanyabola @ifarahahmad @gobindsinghdeo @henziandalas @syafnidashuhaimi @dintamam @nazamanas @finasmalaysia @gscmovies @gscinemas @danielsyahidan @asyrafyagami @rivellino81 @toby.keen @aimieysyeera @imandanial277 @armandezra @danialakmalfariz @adeqjiey @ahmaskhaizuran @puteriadrianna_official @dintamam @ifarahahmad @georgegarnettt @farizgym71 @_officially_7teen_ @jeson_gnanapnegasam @soundniverse @realputerasyazwan @iamlizazahidin
Sebuah kisah tentang persahabatan, perjuangan dan mengejar imipian.... Standby. Rolling. Action!

Cerita yang dinanti-nantikan selama 8 tahun. Akhirnya akan menemui anda di pawagam seluruh negara pada 12 September 2019!
Di-bintangi oleh @_nam_ron_ & @pekin7words @pekin.ibrahim_officials
Arahan @prakashmurugiah
Suatu Ketika The Movie - Langitkan ImpianMu! Terbitan @kashpicturessb
#kashpictures #kashpicturessb #movie #silverscreen #malaysianmade #film #now #12september #big #universe #director #producer #clapperboard #panggung #malaysia #malaysiaday #impian #power #dream #bola #bolasepak #football #footballmovie #filembola #langitkanimpianmu #GSCMStories #pulang #kampung #suatuketikathemovie
@mynnism


0

ArmandEzra

Do what makes you “Happy”
Be with those who make you “Smile”
#armandezra
#kidstyle
#kidsactor
#pelakonmalaysia
#pelakonkanakkanak
#pelakoncilik


36

ArmandEzra

Ok kita berendam sebelum balik KL
#armandezra
#sarawak


8

ArmandEzra

My family....
#armandezra
#sarawak


9

ArmandEzra

Cerita siang tadi
#armandezra
#sarawak
#family


6

ArmandEzra

Selamat malam
#armandezra


26

ArmandEzra

Asyik cerita gaduh & hantu je… Sesekali tukar selera tak salah kan? Bulan depan pun dah nak sambut bulan merdeka, sesekali layan filem mcm ni best gak kan! #SuatuKetika akan dtg ke pawagam 12 September depan!
#SuatuKetikaTheMovie #GSCMTrailer
Suatu Ketika The Movie - Langitkan ImpianMu!

Sebuah kisah tentang persahabatan, perjuangan dan mengejar imipian.... Standby. Rolling. Action!

Cerita yang dinanti-nantikan selama 8 tahun. Akhirnya akan menemui anda di pawagam seluruh negara pada 12 September 2019!
Di-bintangi oleh @_nam_ron_ & @pekin7words @pekin.ibrahim_officials
Arahan @prakashmurugiah
Suatu Ketika The Movie - Langitkan ImpianMu! Terbitan @kashpicturessb
#kashpictures #kashpicturessb #movie #silverscreen #malaysianmade #film #now #big #universe #director #producer #panggung #malaysia #malaysiaday #impian #power #dream #bola #bolasepak #football #footballmovie #filembola #langitkanimpianmu #GSCMStories #pulang #kampung
@mynnisme @mlschopper @johanbahar @_nam_ron_ @pekin.ibrahim_officials @pekin7words @zakisohut @herdataher @fam_malaysia @kakijersidotcom @mysemuanyabola @ifarahahmad @gobindsinghdeo @henziandalas @syafnidashuhaimi @dintamam @nazamanas @finasmalaysia @gscmovies @gscinemas @danielsyahidan @asyrafyagami @rivellino81 @toby.keen @aimieysyeera @imandanial277 @armandezra @danialakmalfariz @adeqjiey @ahmaskhaizuran @puteriadrianna_official @dintamam @ifarahahmad @georgegarnettt @farizgym71 @_officially_7teen_ @jeson_gnanapnegasam @soundniverse @realputerasyazwan @iamlizazahidin @kl_mickey_mclean


3

ArmandEzra

Aktiviti sihat petang...
#armandezra
#aisyalhakim


12

ArmandEzra

Malam ni jgn lupa yer, pukul 10 malam di tv3... sapa yang tgk tu, ambik lah gambar tag sy yer...
#armandezra
#ghahimtakutnakazan
#cerekaramatv3
#tv3


16

ArmandEzra

Aduh... kenapalah nama cinta hati aku pun banyak huruf R... jangan lupa saksikan Ghahim takut nak azan, esok pukul 10mlm di tv3
#armandezra
#ghahimtakutnakazan


9

ArmandEzra

#Repost @astroceria with @get_repost
・・・
Team basikal sedia membantu! Siapa lagi geng kayuh basikal lepas sekolah? Kita geng! Tag lah kawan-kawan kat bawah 😎🚲
.
Kisah abang @nabilzira masa zaman-zaman dia kena denda kat sekolah. Korang pernah? #Gostan, sebuah karya kelakar yang korang boleh layan ramai-ramai satu geng.
.
Sahabat #brostilljannah #gengsekolahtilljannah #budak1biru #budak1kuning #budak1merah
.
Cepat langgan #Gostan sekarang sebelum habis tayangan di Astro First Eksklusif saluran 480 dan On Demand. Istimewa tahun ini, RM10 untuk korang gelak tak kering gusi! 🤣
.
@ajakshiro @hisyamhamid7 @mrhazama1 @zalifsidek @ropie_sryn @wafiy_aan @aniq._official @syamimrazii @akhbarlatefi @awang_hamyzan @armandezra @muzayyin_07 @sangeeta_krishnasamy
📝 Cerita asal @nabilzira
🎥 @nabilzira @izuan_mokhtar
@astrofirsteksklusif @kmnproduction #astrofirsteksklusif


1

ArmandEzra

Tengok spiderman kali ke2, kali ni teman footballer malaysia ni plak...


14

ArmandEzra

Ehh ghahim takut nak azan keluar kat slot cerekarama tv3 sabtu ni ...jom saksikan!
#armandezra #ghahimtakutnakazan #pelakonmalaysia #pelakonkanakkanak #kidsactor #tv3 #cerekaramatv3 #cerekarama #tv3 #dramasangat


19

ArmandEzra

You say you can’t live without me, so why aren’t you dead yet? Why you still breathing?
#armandezra


11