🌸 B A L K I S H A N A N I 🌸@balkishanani

FOUNDER OF HANANI 3 LEGACY 🏒
(SSM : NS0172189-X)
VISIT MY BUSINESS IG
➑️ dyxybyhanani3legacy
➑️ dyxyviral_malaysia
DROPSHIP, AGENT & STOKIS DICARIπŸ‘‡

http://www.wasap.my/601112272655/sayanakjoinDYXY

SUMBER KEKUATAN KAK BAL πŸ‘«

Kita buat yg terbaik pada mak ayah kita... Insyaallah rezeki lebih berkat... Moga doamu bersama anakmu ini selalu 😘😘😘 #hananilifestyle
#myhananifamily
#hanani3legacy
#loveyourself
#myparents


6

Alkisahnya bulan 2 @norzaimah78 berhenti bulan 3 aku pulak berhenti hihi... Lepas ni siapa pulak? Hahahha πŸ˜‚

Tapi kisah aq pelik skit sbb bg notis 24 jam bekerja hihi... Apa2 pun doakan yg baik2 tau... Lama x update ig ni... Hahaha
Aq pilih jalan ni aq kena teruskan hingga berjaya insyaallah 😍 LOVE DYXY COSMETICS 😘

#hananilifestyle
#myhananifamily
#dyxycosmetics
#loveyourjob


0

Sorang lagi dh kahwin... Alahai berderet2 nampaknya πŸ˜‚ tapi xdpt attend... Aci x dpt upload gambar kita bersama ni je 😜

Oklah @tina_zaidi93 tahniah atas weeding uollsss n pasangan... Moga smuanya dipermudahkan urusan selepas ni 😘😘😘
Moga kekal hingga jannah gitu... @azlinayahya dah selamat... @tina_zaidi93 pun dah selamat... Ehemmm kita berdua bila lagi Razz alahai susah pulak nak tag nama hang ni πŸ˜›

Papepun tahniah sekali lg buat pengantin bru ye 😘

#hananilifestyle
#genguniversiti
#semanisupsi
#bff


1

Just a sweet memory together πŸ‘­ Lepas ni xleh lah berkepit lg @cikwawakliru oiii hihi πŸ˜‹

Dah tukar status dh hihi... Dulu masing2 comot sekarang lawa2 dah πŸ˜‚ Lepas ni tggu turn @missmiraazman pulak πŸ™‹

#hananilifestyle
#gengsekolahuress
#gengcluez
#musytarian


0

Tahniah @cikwawakliru & aliff moga dipermudahkan urusan dlm perkahwinan & berbahagia ke anak cucu... 🎈🎈🎈 Jadi isteri yg solehah & ibu pada anak2 yg garang 😝 erghh yg penyayang 😍

P/S : Doakan aku pulak tau 😝

#hananilifestyle
#gengsekolahuress
#bestfriendforever
#gengcluez


0

BARU LEPAS NANGIS, ERGHH MAKEUP DGN DYXY COSMETICS TETAP FLAWLESS GITU πŸ™†
.
.
Ye Kak Bal bersama dgn founder DYXY COSMETICS... Kak Dyana atau dipanggil Lady D πŸ’πŸ’πŸ’ seorang founder yg berperwatakan menarik πŸ™‹ Sentiasa ada xkira event apa2 pun dari sekecil2 event hingga event besar...
.
Sama2 bisnes dgn niat yg satu... Nak bantu orang ramai 😘 Apa2 pun ingat BIG WHY kita kenapa nak buat bisnes ok πŸ˜¬πŸ™†
.
#dyxycosmetics
#myhananifamily
#hanani3legacy
#hananilifestyle
#nakkayadanberjaya


0

TERIMA KASIH BG PELUANG DAN RUANG BERSAMA TEAM DYXY COSMETICS πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹
.
.
Mahalnya harga sebuah pengorbanan... Disini kami belajar sesuatu yg amat berharga... Kami kenali erti kasih sayang sesama insan...
.
Kenapa perlu kaya & berjaya smuanya utk orang sekeliling kita tau 😘
.
#dyxycosmetics
#hanani3legacy
#myhananifamily
#hananilifestyle


0

STOKIS SAH DYXY COSMETICS πŸ™†πŸ™†πŸ™†
.
.
Jom dapatkan pada seller yg sah... Ok cuba bayangkan kasut pun nak beli yg bagus, baik, kualiti padahal pakai dekat kaki je kan ???
.
Haa, so utk muka pun apa salahnya kita belanjakan sesuatu yg terbaik utk muka kita... Betul x uolllss?
.
Apa lagi dptkan produk terlajak viral
@dyxybyhanani3legacy
@dyxybyhanani3legacy
@dyxybyhanani3legacy
.
#myhananifamily
#Hanani3Legacy
#hananilifestyle
#stokisdyxy
#dyxynegerisembilan
#freepostage
#freepaperbegdyxy
#extrafreegift
#kosmetikmurah
#berbaloi


0

ANUGERAH TERINDAH SELAMA 3 HARI DI KEM LAMAN NUR BESTARI SELANGOR 😍😍😍
.
.
Pengalaman yg sukar dicari ganti, dikelilingi oleh org yg positif sgt memuaskan hati diriku ini... Love this business so much 😘😘😘
.
Thanks for my leader @fatinfaizzah sebab bg peluang dan ruang ini utk aq semangat kembali berniaga... Xde yg mustahil dgn #dyxycosmetics dear πŸ’ .
#dyxycosmetics
#dlc
#dlcbatch2
#myhananifamily
#hanani3legacy
#dyxybyhanani3legacy
#dyxynegerisembilan


2

DYXY LEADERSHIP CAMP (DLC) BATCH KEDUA πŸ™†πŸ™†πŸ™†
.
.
Berada di sebelah ceo & founder DYXY COSMETICS x sombong seperti yg disangka sekecil2 event pun still dtg tunjukkan muka & berikan moral support...
.
One of my reasons that i love this business 😘😘😘 .
#dyxycosmetics
#founderdyana
#ladyd
#tuanshah
#myhananifamily
#hanani3legacy


0

With love πŸ’•πŸ’•πŸ’• Masa utk Kak Bal dgn yg tersayang, erghh πŸ™†πŸ™†πŸ™†
Ok lah guys, continue shopping 😘😘😘 #hananilifestyle
#Hanani3Legacy
#dyxycosmetics
#trustseller


1

I will keep this moment till the old day πŸ˜‰

Yup, ni lah buddies yg susah senang time sekolah smpai sekarang... Mudah utk becerita xkesah masa zaman2 sekolah dulu xkira pasal pelajaran, percintaan ergh hahaha dan lain2... Sampai lah skrg dalam alam pekerjaan... I wish all the best for uolllsss... And dont forget to make your self proud till the old day... Much3 love πŸ’“πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ #hananilifestyle
#cikgubalkis
#buddies
#schoolmate
#mybff
#loveyoualways


0

The end of the page