Beautiqq Shoppe 👑@beautiqqshoppe

💋 Selling Beauty Stuff
📮 Postage Worldwide
📧 [email protected]

Hola beautiful ladies! Jom dapatkan produk terbaru dan terhangat di pasaran!!! 😱😱😱 TEMYRACLE LIP SCRUB 😍
Available in 3 flavours. Berminat? Boleh segera whatsApp 👉🏻 0134709754 sekarang! 😘

#SayaJualTemyracle #OrganicSkincare #SayaJual #BazaarPakNil #BeautiqqShoppe


1

Dah cuba Fame Matte Lipsticks?
Jom dapatkan sekarang, just whatsApp to 📲 013-4709754 utk order!
#beautiqqshoppe #sayajual #sayajualmakeup


1

Thank you so much! #CustFeedback #BeautiqqShoppeBabes


0

Berminat? Sila whatsApp ke 013-4709754 sekarang utk order!! YEAR END SALE FAME COSMETICS 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 #famecosmetics #sayajualfame #beautiqqshoppe #bazaarpaknil #sayajual #makeupmurah #makeupjunkiemalaysia


2

Goodnews!!! Tahukah anda Fame Cosmetics pon ada buat YES 🎉🎉🎉 So jommmmmm order banyak banyak sebab hargaaaa murahhhhh sangat rugilah kalau tak beli. 🙊
#beautiqqshoppe #famecosmetics #makeupmurah #makeupjunkiemalaysia #sayajual #sayajualfamecosmetics


1

Happy sunday! Ada yang berminat dengan LIMITED EDITION LULU GUINESS VASELINE ni? 😍😍😍 ✅ authentic from UK ✅ membantu mencerahkan bibir
✅ harga mampu milik
Only RM 32 each ( excl postage )

#sayajual #makeupmurah #authentic #bazaarpaknil #beautiqqshoppe


1

Suka pakai lipsticks matte? Tapi selalu beli yang susah nak cuci? Tak wudhu-friendly? Mahal?
Worry no more! Fame Matte Lipcream ni hanya RM29 sahaja! Ada 11 warna utk anda pilih. Berminat?
Boleh whatsApp ke 📲 0134709754 #sayajual #famecosmetics #famemattelipcream #makeupjunkiemalaysia #makeupmurah #bazaarpaknil #beautiqqshoppe


0

Ada 9 warna menarik utk FAME MATTE LIPCREAM. so girls, pilih mana satu idaman hati dan whatsApp ke 📲 0134709754 utk order. Hanya RM29/each.
#sayajual #makeupmurah #famecosmetics #bazaarpaknil #beautiqqshoppe


3

Hi uols! Dah scrub badan dengan coffee scrub ke belum?
Korang masih taktahu apa kebaikan coffee scrub? Meh nak cerita sikit.. 👉🏻 menghilangkan selulit
👉🏻 mengurangkan parut MISS J
👉🏻 menghilangkan kulit kusam

Kandungan caffein yang agak tinggi dalam coffee scrub ni dapat membantu merawat kulit wajah korang dengan cepat tau. Selain tu, kopi yang kami gunakan mempunyai banyak nutrient yang hebat.
Freshly 100% organic made for you, so apa tunggu lagi tu? Semuanya organik, bebas kimia dan semestinya tiada ragu-ragu utk pakai Coffee Scrub from Temyracle ☕️ Coffee Scrub : RM29 not incl postage
WhatsApp 📲 013-4709754 utk order
#sayajual #Temyracle #sayajualtemyracle #bazaarpaknil #beautiqqshoppe


0

Selamat berhujung minggu kesayangan semua!
Face scrub + whitening scrub for only RM 57 sahaja. Meh beli cepattttttt!! 😍
WhatsApp 📲 013-4709754 utk order 😘
#sayajual #bazaarpaknil #Temyracle #sayajualtemyracle #makeupmurah #beautiqqshoppe


0

Hola! It’s FRIDAY!
TGIF 💞
Jom shopping dengan Beautiqq Shoppe lovelies 🌸
#TGIF #sayajual #makeupmurah #Temyracle #famecosmetics #bazaarpaknil


0

Life is short, wear more makeup 💞

FAME Mascara RM45
FAME Eyeliner RM29
FAME Lipsticks RM29
FAME mirror RM10
FAME BB Cushion RM55
FAME Blusher RM49
FAME Makeup Bag RM29

Harga diatas tidak termasuk postage ✨
Kalau berminat, boleh whatsApp ke 013470954 skrg 🌸

#sayajual #makeupjunkiemalaysia #makeupmurah #bazaarpaknil #famecosmetics #beautiqqshoppe


0

The end of the page