Boo Yah!@bellayunos_

Nurul Nabilah, Twotwo ✨
You see that blue button color? tap la jangan tenung

The best feeling in the world, is to know that your parents are smiling because of you ❤️ How time flies. Akhirnya. Padahal rasa macam, baru je semalam aku gigih berlari kena kejar dengan abang library sebab buat bising (tapi azie yang kena marah. aku tak, sebab aku sempat menyorok. kihkihkih)🙊😂 kalau mak ayah aku tahu ni, diorang mesti nangis tak sangko anak nakal dia layak di-graduate-kan #alhamdulillah #mujurmakayahakutakdainstagram #konvokesyenuitm88 #uitmdihatiku


21

B E R E M P A T
Yang pandey
Yang pemalas
Yang gelak kuat
Yang kena pulau
Yang bermasalah
Yang melawak 24/7
Yang mudah terhibur
Yang datang kelas lambat
Yang selalu bising dalam kelas
Yang kena denda berdiri depan kelas
Yang kena perli "no determination"
Yang pernah hampir nak kena halau dari kelas
Yang kena marah "silent, stop laughing"
Yang siapkan assignment sehari sebelum submission
Yang karok dalam bilik menari sampai 4 5 pagi
With all those "yang" above, sampai juga kita ke tahap ini ya 😂 muka muka ni saja, yg ada waktu senang dan susah aku. kita tak ramai, tapi kita ada. Itu pun dah cukup. Terima kasih jadi kawan yang tak kenal apa itu erti hipokrit, diam & behave. Sampai orang gelar kita geng pandey. Perangai tak jaga takpe, pointer ya kena jaga 😝 Sampai time study, masing-masing buat-buat tak kenal, buat hal sendiri dalam rumah. Sebab takut, kang kalau tegur sikit, pap dia punya borak 2hari tak habis 😂 -

So @anis.asnida @maizatul_izzatee @azie.nordin Thank you so much for these 3 wonderful years we've been through! You guys are the best among the rest! ❤️ #konvokesyenuitm88 #uitmdihatiku


9

Dah nama pun first time, topi pun tak reti pakai #salahtakpajanjiconfident #taksekarangkenapabulutumestiada #thepandeysisback


1

Happy Birthday Dora!
-
Orang pertama yg aku kenal bila masuk UiTM. First aku masuk bilik, dia ada. terus dia ber kau aku. well aku dulu sopan guna awak saya ok. Nadd ni la budak KL yg ajar aku budak kampung ni macam-macam contohnya perkataan "doh" "eh kau buat apa doh" "kenapa kau ckp bodoh" "doh tu bukan bodoh bell tu mcm nak sedapkan ayat je" aku pun ikut je 😂
-
I've to say this, Nadd is the only one that I can always speak and always ask, sebab dia selalu give a heartfelt response, and support me even if what I am doing is ridiculous in the extreme. She's the only one I can talk to (dgn matang sekali) and.... You're the best roommate anyone could ask for! Thank you Dora!


11

Walaupun suara ke laut cina selatan tapi confident dia sampai paris yow


7

Happy 21st Birthday!
MAIZATUL IZZATEE 💕 KHAI BAHAR
-
At first look, maybe she looks shy, innocent and quiet. maintain je lagi-lagi dekat public. But real friends are the ones who knows their crazy side behind that quiet-looking-fakof-face haha 😂 Dulu dalam kls ada orang ckp, Maizatul ni pendiam orangnya (sumpah mual) tapi kitaorang je kenal kau mcm mana. completely INSANE! FUNNY! DUMBBASS!
-
I just wanna say thank you for putting up with me, for laughing at my terrible jokes, for making jokes until my stomach cramp tak berfungsi, pinjamkan duit for buy foods, for telling me the truth always (terutamanya pasal crush-ing) for always being there for me. For all all all things la ayo banyak sgt. Thank you so much you're the best among the rest
#postpanjangtaksemestinyasweet
#neverjudgesomeoneshappiness #basedontheir #instagramscaption #kitagaduhbanyakkaliweh #sampaigugurairmata #friendshipgoalssangat


17

Lepasni haluan kita dah berbeza. Kau lurus ke kiri, aku tegak ke kanan. Di mana kita tersilap langkah. Kadangkala waktu berhen... aduh ternyanyi pula


3

Menghitung views


3

Bukti Zatee mencintai Khai Bahar


2

#2016BestMoment
Hazimah. Kalau dulu pergi mana-mana pun mesti berempat, sekarang bertiga. Aku selalu harap yang kita dapat habiskan diploma sama-sama tapi tak kesampaian. Sayang sangat. Bila kau takda depan mata aku, aku ingat aku okay je. Lagipun kau tu duduk Jengka je pun, japgi pergi bandar terserempak juga. Tapi bila orang pertama tanya "Azie mana?" uish tetiba hati ni geli geli ja. Masa tu aku tahu yang kau takkan ada dengan kami dah. Akhirnya tewas juga terkeluar sifat keperempuanan koi 😭 takda dalam 1 hari pun yang aku tak rindu kau. aku rindu gurau pandey kau, lawak lawak kau, positive vibes yang kau selalu ceriakan kiteorang. Sekarang ni paling busuk pun, aku tengok je gambar dengan video video kau. Cuma tulah. aku syak, walaupun dah tinggal bertiga ni, tak menjamin lah yang perangai ni dah behave, pendiam, sopan santun ke apa. Cuma rasa macam tak lengkap. Ber4 lebih syaiton, yedok? huhu 😂 Anyway, sempena tahun baru ni, I would like to thank you for all the fun, and embarrassing moments we share together. Don't forget the past memories. Happy New Year my friends se! ❤️😘🎉🎊 #letaklaguchinafavoritekoi
#aziedalamkenangan


13

Bloopers


5

Nak jerit ke nak nyanyi ni syaitooon?


5

The end of the page