shah_boy83@boy_shah83

Dato DRK Supporters
From : Ipoh. Perak.
Jom rawat masalah kulit anda dengan DRK NO.5
Jom order sekarang 👉 019-5128316
[Follow : @datodrk_official]

22,799 posts 666 followers 1,192 following

@Regranned from @datodrk_official - abam botak abam botak 😂😂😍 - #regrann


0

@Regranned from @datodrk_official - kenapa anda giler sangat nak epal freeee rosegold ni??? cer cite cer cite....sbb bagi saya ........takde apa apa pun .. dah lah besi buruk.. dapat pulak buah epal bekas kena gigit kat orang lain.... tak faham langsung saya.... pening kepala deng😂😂😂💋 #regrann


0

@Regranned from @datodrk_official - FREEEE ‼️‼️‼️‼️ini anda punya.... anda nak= anda dapat....anda tak nak= orang lain dapat
no big deal for me‼️‼️‼️ - #regrann


0

@Regranned from @datodrk_official - @ilyas_asheek kata ... kalau dapat kat dia .. dia nak jual... 😂😂😂😂 - #regrann


0

@Regranned from @datodrk_official - rosegold free... nampak tak nama anda sudah tercatat kat epal tu???... pastikan jangan bagi orang lain rampas dari anda... keep fighting.. never give up... all yours... i just give freee to you.... .. anda leka = orang lain rampas dari anda....😍😍😍 - #regrann


0

@Regranned from @datodrk_official - otai otai @ed_adam_ahmad kongsi rahsia😂😂😘😍 - #regrann


0

@Regranned from @datodrk_official - betapa gigihnya pemenang musim yang lepas lepas 3 tahun dulu ......@aleya_ab_azib nak menang😍😘😘😂 - #regrann


0

@Regranned from @datodrk_official - happy dia @ed_adam_ahmad ... bekas pemenang give away iphone freee dari saya 2 tahun yang lalu 😍😍😘😘😂 - #regrann


0

@Regranned from @datodrk_official - DRK PUNYA DRN PUNYA
DRK❤️DRN
i love you all..... saya pasti anda jugak boleh bawa pulang iphone 7 freeee dari saya untuk musim ke 4 ini seperti bekas pemenang pemenang musim yang lalu 🍎🍎🍎
@jee.jaslan2
@adawiyah_ali
@luqsbeauty
@yurina_sabrina
@ed_adam_ahmed
@dayyanizzz
@myname_is_laniee
@anam_ibtihar
dan ramai lagi yang saya sudah tak ingat dah nama ig ig mereka - #regrann


0

@Regranned from @datodrk_official - bekas pemenang give away saya 3 tahun yang lalu @aleya_ab_azib 😘😍😍😻😻😻😻😂😂🙏🙏💕💕❤️ - #regrann


0

@Regranned from @datodrk_official - nama anda sudah terukir bersama sama dengan bekas pemenang musim pertama , kedua , ketiga.... kini nama anda pulak bertuah menang musim ke 4 .......,.......special from me...... freeee.. give away musim ke 4... IPHONE 7 freee rosegold terbaru.. tercanggih.. tercantik.. termahal .... digilai ramai orang.... DARI BERATUS RATUS RIBU FOLLOWERS SAYA... anda yang dapat.... cuba bayangan apakah perasaan anda bila nama andalah yang jadi tuan punya milik ... iphone 7 freee di musim ke 4 ini??? cer cite cer cite cer cite sikit kat bawah ni😘😘😀😀😂😍 - #regrann


0

@Regranned from @datodrk_official - kan dah menyesal tahap giler khinzir 😢😢😢sebab tak alert... nama dah naik ... tapi lalai... leka... saya train anda supaya jadi macam bekas pemenang pemenang musim pertama, kedua, ketiga.. SELALU ALERT... bila saya kata akan buat LIVE MALAM INI.. SAYA MESTI BUAT.. yang leka terus rugi... menangis keluar air mata darah pun takde maknanya... lain kali ... jangan lalai lagi yer... bila saya panggil nama.. cepat cepat claim hadiah iphone 7free dari saya deh... .. kita bagi peluang kat orang lain pulak deh utk dapat iphone 7 freee terbaru dari saya ni deh utk musim ke 4 😘😘😘😘🌷 - #regrann


0

@Regranned from @datodrk_official - rosegold anda punya.. freee dari saya... yang tak alert... yang lalai.. yang malas ......terus rugi😍😍 - #regrann


0

@Regranned from @datodrk_official - jangan biarkan ia jatuh ketangan orang lain.. ia milik anda... freee dari saya❤️💕 #regrann


0

@Regranned from @datodrk_official - rosegold freee milik anda... bukan milik mereka.. buktikan ‼️‼️‼️ #regrann


0

@Regranned from @datodrk_official - rosegold freeee.. musim ke 4.. tadi 3 pemenang pemenang sudah terlepas... ini maknanya ... ia bukan milik mereka... epal ini milik anda yang tak pernah putus asa... yes ... freee for you.... not for them yang sudah lalai tadi😘😘😘 #regrann


0

@Regranned from @datodrk_official - DRK NO 5 terbaru😱😱😱😱 #regrann


0

@Regranned from @datodrk_official - freee rm3000 setiap bulan❤️ #regrann


0

@Regranned from @datodrk_official - freee rm3000 setiap bulan😘😘 #regrann


0