Tateh KB/Tateh Kota Bharu@butiktatehkb

πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘§ OPEN EVERYDAY 9.30am - 9.30pm
🏠Berhadapan HUSM, sederet Bank Islam
☎️whatsapp : +60169837674

http://tateh.com.my/

Haaaa yg tak tahu nak tarik perhatian anakΒ² bila g taman..... Jgn risau Tateh Kb ada utk bantu andaπŸ˜€

Bubbler ada di Tateh Kb yaaa .......
MariΒ² belake tu deh

Lokasi-------> PT 1536-C (Tingkat Bawah)Bandar Baru Kubang Kerian,16150 Kota Bharu,Kelantan

#tatehkb
#tatehoutlet
#tatehmalaysia
#babyfood
#bubbler
#bandarbarukubangkerian


0

Swim diapers....... Yg mna nk g swim tu kan yg blm ada lagi swim diapers tu blh la singgahΒ² di Tateh Kb ya.....πŸ˜‰πŸ˜ Lokasi-------> PT 1536-C (Tingkat Bawah)Bandar Baru Kubang Kerian,16150 Kota Bharu,Kelantan

#tatehkb
#tatehoutlet
#tatehmalaysia
#swimdiapers
#babyfood
#gabag
#husm
#bandarbarukubangkerian


0

Hippopo swim pants pkai buang in the housee Tateh kb mommies....... *saiz mengikut berat bayi
*selesa dipakai

Lokasi-------> PT 1536-C (Tingkat Bawah)Bandar Baru Kubang Kerian,16150 Kota Bharu,Kelantan

#tatehkb
#tatehoutlet
#tatehmalaysia
#hippoposwimpants
#babyfood


3

Yum yum nmpk cam sdp je kan snek finger baby food nh😘😘. Ia mknan sht utk baby kita sbb....
🌾tiada bahan pengawet
🌾bebas drpd bahan gelatin
🌾utk baby 7 bulan keatas dan yg blh menerima makanan solid dgn baik
🌾ia akan cair dlm mulut tp ambl sdkit masa
🌾makanan organik utk baby
🌾mempunyai pelbagai perisa iaitu strawberi,pisang,bayam,carrot,apple hijau,&purple carrot

Haaaa best x??? Best kan😍😍 jom mommies2 dptkan satu di tateh kb ya. Beroperasi setiap hari dari pukul 9.30pg-9.30mlm ya 😊
#tatehkb
#tatehmalaysia
#tatehoutlet
#babyfood
#butikbabydanibu
#husm
#bandarkubangkeria
#terimakasih


0

Phytonatal Nona Roguy dh ada stok ye mommies2... jemputla singgah di butik tateh kb ya.... smbil2 cuci2 mata kan😁.......
Phytonatal juga
😌blh diambil slps 4@5hari bersalin normal
😌blh diambil 2 hingga 3x sehari
😌blh diambil semasa mengandung juga
😌membantu untuk melancarkan pengaliran darah
😌membantu untuk mengecutkan rahim slps bersalin
😌untuk melawaskan sistem buangan air besar&kecil
😌mengimbangi kembali sistem bdn
😌mengimbangi hormon
😌blh juga memperbaiki dalaman

Haaa mcm2 kan kebaikan phytonatal nh kan jom dptkan skrg di butik tateh kb smntara stok masih adaπŸ˜‰
#tatehkb
#tatehmalaysia
#sahabattateh
#tatehoutlet
#butikbaranganbabydanibu
#baranganberpantang
#husm
#bandarbarukubangkerian
#terimakasih


0

BOREH BODY SCRUB TANAMERA .
-Campuran herba herba yang berciri memanaskan badan secara semula jadi .
-Menyegarkan dan memulihkan badan yang letih dan lesu .
-Merangsang peredaran darah .
-Mengeluarkan angin dan tangkungan air berlebihan dalam badan .
-Memudarkan tompok hitam dileher,perut,ketiak dan peha disebabkan perubahan hormon .
-Memberi kesan aromaterapi

#tanamera
#bodyscrub
#herbaterpilih
#untukkesegaranibu
#teamtatehkb
#husm
#kubangkerian
#terimakasih


0

Lokasi-------> PT 1536-C (Tingkat Bawah)Bandar Baru Kubang Kerian,16150 Kota Bharu,Kelantan

#tatehkb
#tatehoutlet
#tatehmalaysia
#dlamiglassbottle


0

Jom cuci cuci mata di Tateh KbπŸ˜‰πŸ˜Š . Lokasi-------> PT 1536-C (Tingkat Bawah)Bandar Baru Kubang Kerian,16150 Kota Bharu,Kelantan

#tatehkb
#tatehoutlet
#tatehmalaysia
#dlamiglassbottle


0

Dlami glass bottle ada di Tateh Kb ya...... Meh meh mari kedai di buka setiap hari pd pukul 9.30pagi - 9.30malam....... Lokasi-------> PT 1536-C (Tingkat Bawah)Bandar Baru Kubang Kerian,16150 Kota Bharu,Kelantan

#tatehkb
#tatehoutlet
#tatehmalaysia
#dlamiglassbottle
#babyfood
#bandarbarukubangkerian
#husm
#terimakasih


0

Produk laku keras !! Semua ready stok ya.. 😊😊
Jom walk in ke Butik Tateh Kota Bharu πŸ“²πŸ“²016 9837674

#joiellebabyproducts
#joiellebabyset
#teamtatehkb
#joiellebaby
#husm
#kubangkerian
#terimakasih


0

Minyak Bebe' Anugerah mengandungi herba-herba tradisional seperti minyak kayu putih, serai, pudina, lengkuas dan limau purut. Ia membantu :
.
β€’ Menghangatkan tubuh bayi,
β€’ Melembab dan melembutkan kulit bayi.
β€’ Menghindari bayi daripada kesejukan, kembung perut, angin pasang dan sawan angin.
.
.
Kandungan Minyak Bebe' Anugerah :
.
β€’ Minyak kayu putihβ€’ Seraiβ€’ Lengkuasβ€’ Pudinaβ€’ Limau purut
.
Hanya usapkan minyak pada tubuh bayi ketika perlu terutamanya selepas mandi. Sapukan pada bahagian dada, perut, pinggang, punggung dan juga tapak kaki bayi.
.


0

Susu kambing khalish with date fruit&cocoa utk anakΒ² yg berumur 1 tahun ke atas dan utk org dewasa pun blh. Ia kaya dgn:-
βœ…protein
βœ…enzim
βœ…anti penuaan,artheritis,antibarah
βœ…serta membantu mengurangkan penyakit spt gastrik,demam kuning,lelah, serta penyakit ulser perut
PsstΒ² yg nh mmg sdp tau sis pun dah try hihi klau nk thu susu nh sdp ke x meh la dptkan satu di tateh kb yaπŸ˜‰πŸ˜˜ #tatehkb
#tatehoutlet
#tatehmalaysia
#susukhalish
#bandarbarukubangkerian
#terimakasih


0