BLOUSE Tak Payah Gosok@by_ciksitizurfarahine

Mesra Solat
Mesra Nursing
Mesra Travel

http://www.wasap.my/0179545593

Kadang kadang bila ambil gambar warna agak lari dari warna sebenar atas faktor cahaya, persekitaran serta faktor pencahyaan dari telefon yang berbeza dalam 10-20%. .
.
Namun, realitinya, warna sebenar jauh lebih cantikkkkkk okey? Sungguh
.
#blousetakpayahgosok #blouse #blousemurah #blousenursing #blouselabuh #blouselabuhmurah #blousenursingmurah #blousenursingfriendly #blousemenyusu #blouseironless #blouseprinted #blouseprintedmurah #blouseberpoket #blousetravel #blousemuslimah #ironlessblouse #ironlessblousemurah #palazzo #palazzocantik #palazzomurah #palazo #palazocantik #palazomurah #borong #borongmurah #borongjubah #borongblouse #uitm #uia #ajimaura


0

Nak tau tak bila pakai #blousetakpayahgosok ni memang jadi ketagih? Kadang kadang sampai tak cukup cukup walau dah banyak kali release 🤤🤤🤤
.
✔️Material moss crepe .
✔️Ironless .
✔️Berpoket (Satu poket sebelah kanan)
✔️Nursing friendly (zip 12 inci)
✔️Wuduk friendly
✔️Design A cut (pregnent pun bole pakai) .
✔️Daily wear design (anytime boleh pakai) .
✔️Paling bestt TAK PAYAH GOSOK! Parcel sampai jer terus boleh pakai 😘
.
🛍️HARGA :
1pc RM59
2pcs ke atas RM50/pc
.
📲Tekan link di bio untuk order! 🤗😉😘
.


0

Antara baju yang dah berapa kali basuh entahlah, sebab dah suka sangat warna hitam, ada 30 kaler pun pilih hitam jugak, yang best, still maintan elok 😘
.
.
#blousetakpayahgosok #blouselabuh #blouseloose #blousematernity #blousenursing
#borongblouse #pembekalblouse #ajimaura #dukunsaka #like4like


2

The end of the page